Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

«Αδειάζουν» τα κέντρα κράτησης μεταναστών: 420 ελεύθεροι κάθε μέρα

Με τρένα, λεωφορεία και … προαστιακό, οι λαθρομετανάστες  που αφήνονται ελεύθεροι από τα Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών σε όλη τη χώρα, κατακλύζουν τα κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης
Εκατοντάδες μετανάστες που αφέθησαν ελεύθεροι από τα Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών, θεωρητικά για 6+6 μήνες παράτασης για την «απέλασή» τους, η οποία βέβαια ουδέποτε πρόκειται να γίνει κατακλύζουν το κέντρο της Αθήνας.
Χωρίς δουλειά, χρήματα και σπίτι, θεωρείται σίγουρο  πως λόγω της ανέχειας και της γενικότερης οικονομικής κρίσης, είναι θέμα χρόνου η «εγκληματικότητα» να χτυπήσει και πάλι  κόκκινο  στις υποβαθμισμένες περιοχές του κέντρου, που τείνουν να μετατραπούν σε γκέτο με τους -Έλληνες κατοίκους- να μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Ο αριθμός των λαθρομεταναστών που αφήνονται ελεύθεροι από την Αμυγδαλέζα, την Κόρινθο, το Παρανέστι Δράμας, την Ξάνθη και την Ορεστιάδα, αυξάνεται μέρα τη μέρα. Υπολογίζεται πως καθημερινά αφήνονται 420 άτομα από τα Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών σε όλη τη χώρα και υπολογίζεται πως εάν συνεχιστεί με αυτό το ρυθμό σε λιγότερο από ένα μήνα, δεν θα υπάρχει κανείς πλέον κρατούμενος
Αν και η υπουργός «Μεταναστευτικής Πολιτικής» Τασία Χριστοδουλοπούλου, μίλησε για δημιουργία ανοιχτών «δομών» (η αγαπημένη λέξη του νέου πολιτικού καθεστώτος) φιλοξενίας ακόμη και για ενοικίαση από το κράτος κενών κατοικιών που θα διατεθούν σε μετανάστες,   παραμένουν για την ώρα εξαγγελίες στα χαρτιά. 

Όχι ότι η υλοποίησή τους θα λύσει το πρόβλημα καθώς δεν είναι η στέγη το μόνο πρόβλημα, ούτε η ανεργία ούτε η φτώχεια. Το πρόβλημα είναι η αλλαγή της ανθρωπογεωγραφίας στη χώρα και ότι αυτή συντελείται με την ανοχή της κοινωνίας και με στόχευση από την κυβέρνηση.
Σε άλλες εποχές θα είχε προκληθεί μείζον πολιτικό και κοινωνικό πρόβλημα. Σήμερα όμως ο Έλληνας δέχεται μοιρολατρικά και παθητικά ένα ζοφερό μέλλον που χωρίς καμία ντροπή του ετοιμάζει το κράτος.  

6 σχόλια:

  1. φτου σας ρε Νδ Πασοκ Δημαρ Λαος χ α συριζα ποταμι κκε ελια κλπ.

    https://youtu.be/c8U8z1So4YA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενας φιλος μου ειχε πει ποσο εκπληξη του εκανε που ενα απλυτο αναρχι με ταγαρι των εξαρχειων του '70 εγινε υπουργος και την ελεγαν Τασια. Τωρα η Τασουλα βγαζει ολη τη πλεμπα της στη αστικη κοινωνια που τοσα χρονια μισουσε. Ανθελληνιδα και νεοταξιτισσα της εδωσε ο Τσιπρας να παιξει με εθνικα θεματα και με το θεμα της ασφαλειας των πολιτων . Αφου θελει τους λαθροκαφρους ελευθερους να πλημυριζουν τις πολεις μας νσ σφαζουν να ληστευουν κσι να βιαζουν θελει και ξηλωμα του φραχτη για "ανθρωπιστικους λογους" να καταργησει τα στρατοπεδα που τους ειχαν ελεγχομενους και να τους δωσει χαρτια ενω την ιδια ωρα οι ευρωπαιοι σκεφτονται τι θα κανουν με την ισλαμικη απειλη εμεις τους λεμε "ελατε περισσοτεροι". Οταν θα ξεκινησουν τις ισλαμικες επιθεσεις μεσα στην Ελλαδα η Τασουλα θα την κοπανησει με ολη τη κυβερνηση με το κυβερνητικο φαλκον.!!! Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω παντως αγορασα καραμπινα και φυσιγγια και αρχισα σκοποβολη. Τωρα οταν θα αρχισουνε τα οργανα με τους τζιχαντιστες οποιος πλησιασει στη γωνια του σπιτιου μου θα τρωει μολυβι και θσ πηγαινει στα ουρι του παραδεισου να φαει πιλαφια. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σοφη κινηση φιλε κωστα μαλιστα σε συμβουλευω να εφοδιαστεις με ικανο αριθμο φυσιγγιων γιατι οταν αρχισει η συραξη θα σου χρειαστουν.

      Διαγραφή
  4. Η κυρα-Τασία μας διαβεβαίωσε σε πρωινή εκπομπή, ότι "κανείς από τους 2.500 παράνομους μετανάστες που ελευθερώνονται από τα κέντρα κράτησης αλλοδαπών, δεν θα παρανομήσει ή εγκληματήσει"....!!!! Μας το ...εγγυήθηκε!!
    Επίσης δήλωσε ότι δεν θα απαντά σε επερωτήσεις βουλευτών της Χ.Α.(που δεν είναι κρατούμενοι, ούτε έχουν κατηγορηθεί ποτέ), διότι η Χ.Α και οι βουλευτές της, είναι "εγκληματική οργάνωση" και ως εκ τούτου, δεν δικαιούνται να λαμβάνουν απαντήσεις!! Δηλαδή το τρίτο κόμμα του κοινοβουλίου, είναι "εγκληματική οργάνωση" και όλοι όσοι το πλαισιώνουν, είναι εγκληματίες έστω κι αν δεν έχουν κατηγορηθεί ποτέ, ενώ βεβαίως όσοι είναι υπόδικοι, είναι απ΄ την κυρα-Τασία ένοχοι εκ των προτέρων (το τεκμήριο της αθωότητας ανήκει μόνο στους αριστερούς και τους τρομοκράτες).
    Έτσι δεν θα μας απαντήσει η κυβέρνηση της κυρα-Τασίας, αν θεωρεί πιθανή την ύπαρξη τζιχαντιστών μεταξύ των μεταναστών που υπάρχουν στην χώρα μας, ούτε πως σκέφτεται να αντιμετωπίσει μια τέτοια απειλή...
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ η 4GW Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ 4GW ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΟΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΧΗΤΩΝ(ΑΠΟ ΤΡΟΜΑΚΡΑΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ) ΚΑΙ ΑΜΑΧΩΝ...ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΡΔΩΝ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ...ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ "ΔΙΑΜΟΝΩΝ"....ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ "ΚΟΛΑΣΗ"...

    Υ.Γ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΛΟΥΚΙΑ!!! ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΑ-ΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΗΣ.

    THE STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.