Κυριακή 19 Μαΐου 2019

100 χρόνια από την γενοκτονία των Ποντίων




Μην ξεχνάμε...

7 σχόλια:

  1. 335.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΝΤΙΟΙ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ
    ΟΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ

    ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΩΡΗ ΟΘΩΜΑΝΗ ΚΟΥΝΙΣΤΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣΘΑ
    ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θράσος της ΝΔ είναι μνημειώδες.... Χαρακτηριστικά να θυμίσουμε τις δήθεν οργισμένες αντιδράσεις δεκάδων γαλάζιων βουλευτών για τις δηλώσεις Φίλη με τις οποίες αμφισβητούσε την Γενοκτονία των Ποντίων, ενώ για τον Δ. Καιρίδη που είπε τα ίδια και… χειρότερα – μέχρι το ότι οι Έλληνες είναι «τεχνητό έθνος» και «απόγονοι των Οθωμανών» - δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ για να διαμαρτυρηθεί...... «Ψηφίστε ΝΔ για να φύγει η αριστερά», λένε οι κομματάρχες του Μητσοτάκη. Πως ακριβώς θα «φύγει» η αριστερά; Με τον Καιρίδη και τον Τατσόπουλο;.....
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ......ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Αμβρόσιε, η ΝΔ έχασε πλέον κάθε πατριωτική της ταυτότητα, από την στιγμή που ο Μητσοτάκης δήλωσε πίστος στον κεντρώο χώρο και ανοιχτός στον κεντροαριστερό...
      Το δεξιό κέρας της ΝΔ χάθηκε και μαζί του κάθε μυρωδιά πατριωτισμού.
      Η πλειονότητα των στελεχών της ΝΔ, αποτελείται από ανθρώπους κεντροαριστερής ιδεολογίας και ασφαλώς υστερόβουλους και καιροσκόπους πολιτικούς απατεώνες, που δεν διακατέχονται από καμία πατριωτική συνείδηση ή ευαισθησία. Πρόκειται για ένα κόμμα παραδομένο στον νεοταξικό σχεδιασμό, όπως ακριβώς και το σύνολο των κομμάτων εξουσίας, αλλά και των άλλων μικρότερων πολιτικών σχηματισμών.
      Δυστυχώς, ούτε η Χ.Α. ξεφεύγει από αυτόν τον κανόνα.
      Απλώς αποτελεί το πολωμένο κέρας της πολιτικής ακρότητας, απέναντι από την ομότροπη αριστερή αναρχία και τον κομμουνισμό. Στην ουσία, το ίδιο πρόσωπο με διαφορετικό χρώμα (μαύρο αντί κόκκινο).
      Ας μην γινόμαστε τα θύματα της πολιτικής τους απάτης.
      Η πραγματική ιδεολογία που κρύβεται πίσω από την Χ.Α. και τον Κομμουνισμό, είναι παρόμοια.
      Κανένα δεν αγαπά πραγματικά την πατρίδα και τον πολίτη.
      Πρόκειται για πολιτικά μορφώματα που προάγουν την απολυταρχία, την μισαλλοδοξία και την υποτίμιση της ανθρώπινης αξίας και ελευθερίας.
      Δες το απλά: Ο Χίτλερ δεν αγαπούσε την Γερμανία και τους Γερμανούς. Αγαπούσε τους ανθρώπους που τον υπηρετούσαν τυφλά, δίχως άποψη και ελευθερία. Ήθελε να φτιάξει μια τεράστια πολυεθνική αυτοκρατορία, στην οποία θα επέβαλε την δική του μοναδική κυβέρνηση.
      Μέσα σε αυτή την αυτοκρατορία, όλοι θα είχαν μια τάξη, ένα εισόδημα και κανένα δικαίωμα.
      Οι άνθρωποι του κόμματος θα είχαν τα προνόμοια.
      Ανώτερο έθνος το Άριο, αλλά στην ουσία όλοι θα ήταν υπόδουλοι στην μοναρχία του.
      Πόσο διέφερε αυτό από το Σταλινικό καθεστώς;
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  3. απο το 0,3% των εκλογων του 2009 , μεχρι το 9,3% των ευρωεκλογων του 2014 , που πηρε η Χρυση Αυγη , υπαρχει ενα επιπλεον 9% .......ειμαστε εμεις , που δεν ειμαστε εξωγηινοι......προδομενοι Ελληνες απο ολα τα κομματα ειμαστε .....επιστημονες-νοικοκυραιοι-πατριωτες.......το 2012 γνεψαμε το κεφαλι στην Χρυση Αυγη.......εγω προσωπικα λιγο πριν τις εκλογες του 2012, μολις με πληροφορησανε οτι διαρηξανε το σπιτι μου για 3η φορα..........η ιδεολογια του κομματος ειναι ο εθνικισμος του Ιωνα Δραγουμη......το μεγαλυτερο σε ηλικια στελεχος του κομματος γεννηθηκε μετα το 1953 ,........καμμια σχεση με ιστοριες κατοχης κλπ........το κομμα ιδρυθηκε το 1993 ...... .........οταν ακους τον Κυριακο Μητσοτακη να λεει "ολοι ιδιοι ειμαστε , μονο η Χρυση Αυγη διαφερει" τι μπορεις να υποθεσεις????? ΟΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τί έγινε αγαπούλες; θα το σώσουμε το έθνος;; λοιπόν, αύριο πουρνό πουρνό όλοι με το αβγό στο...χέρι... λύκιε τώρα εσύ μιλάς για πατριωτισμό, αλλά...είσαι όντως Έλλην;; δε νομίζω μανάρι :)

    "Μελέτες μιτοχονδριακού DNA έχουν δείξει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 4 φυλογενετικές «γραμμές» για τον γκρίζο λύκο. Η παλαιότερη είναι εκείνη του C. l. lupaster (με καταγωγή την βόρεια, δυτική και ανατολική Αφρική), η οποία πιστεύεται ότι έχει τις ρίζες της στο Μέσο και Ύστερο Πλειστόκαινο. [20] Όλες οι υπόλοιπες καταγωγές εμφανίζονται στην ινδική υποήπειρο, η παλαιότερη των οποίων είναι εκείνη του λύκου των Ιμαλαΐων (προτεινόμενη ονομασία Canis himalayensis), με καταγωγή τα Ιμαλάια του ανατολικού Κασμίρ, του Χιμάτσαλ Πραντές, καθώς και περιοχές του Θιβέτ και του ανατολικού Νεπάλ, η οποία πιστεύεται ότι έχει τις απαρχές της 800.000 χρόνια πριν, όταν η περιοχή των Ιμαλαΐων υπόκειτο σε μεγάλες γεωλογικές και κλιματικές διαταραχές. Ο ινδικός λύκος (C. l. pallipes), πιθανόν απέκλινε από τον λύκο των Ιμαλαΐων πριν από 400.000 χρόνια. Η πλέον «πρόσφατη» γενεαλογική γραμμή του γκρίζου λύκου στην Ινδία εκπροσωπείται από τον λύκο του Θιβέτ (C. l. chanco), υποείδος ενδημικό στην βορειοδυτική περιοχή των Ιμαλαΐων του Κασμίρ, η οποία δημιουργήθηκε 150.000 χρόνια, πριν. Αυτή η τελευταία γραμμή, γνωστή ως Ολαρκτικός (Holarctic) κλάδος, επεκτάθηκε στην Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική, όπως φαίνεται από την ανταλλαγή γενετικών δεικτών με κατοικίδιους σκύλους και λύκους των αντιστοίχων περιοχών."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχα, είτε είμαι είτε δεν είμαι γονιδιακώς Έλλην, έχω μια πατρίδα όπως όλοι οι άνθρωποι του κόσμου.
    Εναλλακτικά πες την και μητρίδα!
    Είναι ο χώρος μου.
    Ο φυσικός, ψυχικός και ο πνευματικός χώρος, μέσα στον οποίον γεννήθηκα, γαλουχήθηκα, μεγάλωσα, έκανα οικογένεια και ζω ακόμη.
    Είναι ο χώρος που με διαμόρφωσε σε αυτό που είμαι.
    Τον σέβομαι και τον αγαπώ, επειδή αγαπώ τον εαυτό μου και ότι υπήρχε πριν και ότι θα υπάρξει μετά από μένα.
    Είμαστε κρίκοι μιας ατελείωτης αλυσίδας. Ο κάθε κρίκος κρατά και κρατιέται γερά από τον προηγούμενο και τον επόμενο κρίκο.
    Ο δεσμός είναι ισχυρός, αναγκαίος και δίκαιος.
    Χωρίς αυτόν, δεν υπάρχει ταυτότητα, ούτε αυτοπροσδιορισμός, ούτε καν ετεροπροσδιορισμός.
    Το καλό της πατρίδας, είναι το δικό μας καλό.
    Η αγάπη για την πατρίδα, είναι η αγάπη για τον εαυτό μας.
    Τόσο απλά!
    Μην μπερδέψεις την πατρίδα με το κράτος...

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σήμερα η singular logic, έχει την τιμητική της. Κάνει "πρόβα" για τις εθνικές που ακολουθούν!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.