Σάββατο, 21 Απριλίου 2018

850.000 "ελληνοποιήσεις" για ψηφοθηρικούς σκοπούςΤου Δημήτρη Κατσαγάνη
Την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αριθμό που μπορεί να φτάσει και τους 850.000  μετανάστες, ετοιμάζει η κυβέρνηση μέσα από ένα μπαράζ αλλαγών στο συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο, τις οποίες έχει ήδη ξεκινήσει και θα έχει ολοκληρώσει τον ερχόμενο Ιούνιο.
Οι αλλαγές αυτές, τις οποίες έχει δρομολογήσει το Υπουργείο Εσωτερικών,απλουστεύουν και επισπεύδουν  σε εξαιρετικό βαθμό  σε νομικό, διοικητικό αλλά και οικονομικό επίπεδο (πχ ακόμα και με τη δραστική μείωση του παράβολου που πρέπει να πληρώσει ο αιτών/η αιτούσα ιθαγένειας), τη διαδικασία απόκτησης ιθαγένειας. 
Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη (μαζί με τη Γερμανία) και οι συγκεκριμένες αλλαγές επιχειρούνται στην κατεύθυνση της αντιμετώπισής του. 
Οι αλλαγές αυτές πάντως είναι τόσο μεγάλες όσον αφορά την απλούστευση και επίσπευση της διαδικασίας, που έχουν προκαλέσει την αντίδραση κύκλων της αντιπολίτευσης με τους οποίους ήρθε σε επαφή το Capital.gr, καθώς εκτιμούν πως αυτή  έχει σαφέστατο προεκλογικό χαρακτήρα με δύο μάλιστα τρόπους.
Αφενός γιατί έτσι η κυβέρνηση επιχειρεί να προλάβει, το συντομότερο δυνατό, να εντάξει στους εκλογικούς καταλόγους όσους λάβουν ιθαγένεια και αφετέρου γιατί ελπίζει ότι η απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας από μέρους της θα αποτελέσει λόγο εκλογικής στήριξής της από όσους μετανάστες τη λάβουν.
Ήδη, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, το 2016 αυξήθηκαν κατά 138% όσοι έλαβαν ιθαγένεια στην Ελλάδα, φτάνοντας περίπου τους 33.000 έναντι 14.000 το 2015.
Αρμόδιοι κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν στο Capital.gr, πως η αλλαγή που αφορά τους όρους απόκτησης ιθαγένειας για όσους μετανάστες έχουν κλείσει 12 χρόνια στην Ελλάδα έχει περάσει μέσω διάταξης.

Έτσι, εφεξής, όποιοι μετανάστες κλείνουν 12 χρόνια νόμιμης παραμονής στη χώρα, θα μπορούν να αιτηθούν την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας. Εκτιμάται ότι γύρω στους 250.000 μετανάστες ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.
Επίσης, με υπουργική απόφαση πέρασαν και οι προσθήκες των αδειών παραμονής στην 7ετία (αορίστου χρόνου, επενδυτών κλπ). Αυτό σημαίνει πως αν ένας μετανάστης έχεις 7 χρόνια μόνιμης διαμονής στη χώρα και έχει λάβει διαδοχικά άδειες παραμονής, θα μπορεί να αιτηθεί την ιθαγένειά του.
Την αμέσως επόμενη περίοδο, μήνα-μήνα, προβλέπεται να περάσουν και άλλες αλλαγές. 
Συγκεκριμένα:
•  Αν κάποιος μετανάστης είναι πάνω από 65 ετών και γνωρίζει την ελληνική γλώσσα, θα μπορεί να αιτηθεί την απόκτηση ιθαγένειας, χωρίς να υποβληθεί σε κάποιο τεστ.
•  Αν κάποιο παιδί είναι ΑμεΑ, έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και είναι 6 ετών ή δεν έχει γεννηθεί στην Ελλάδα αλλά είναι τουλάχιστον 15 ετών, θα μπορεί να ενταχθεί στη διαδικασία απόδοσης ιθαγένειας.
Παράλληλα, τον ερχόμενο Ιούνιο εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο το απαραίτητο Λογισμικό για την πραγματοποίηση του τεστ με τις ερωτήσεις, η απάντηση των οποίων (μαζί με τις κατά περίπτωση χρονικές προϋποθέσεις), θα αποτελεί το ''εισιτήριο'' για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Υπουργείου Εσωτερικών, θα υπάρχουν 300 συγκεκριμένες ερωτήσεις, αναρτημένες με τις απαντήσεις τους στο διαδίκτυο.
Κάθε μετανάστης ο οποίος αιτείται την απόκτηση ιθαγένειας θα δεχθεί τυχαία 30 από τις 300 ερωτήσεις. Εφόσον απαντήσει στις 20 από τις 30 σωστά, θα εγκρίνεται το αίτημά του!
Η εικόνα την οποία έχει αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση είναι πως οι νόμιμα διαμένοντες στην Ελλάδα ανέρχονται γύρω στους 600.000 υπηκόους τρίτων χωρών.
Γύρω στους 150.000 είναι υπήκοοι χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τουλάχιστον 50.000 διαμένουν στη χώρα με διάφορες ειδικές άδειες παραμονής, ενώ 50.000 περίπου είναι ομογενείς που δεν έχουν ελληνική ιθαγένεια και ασυλούχοι ή αιτούντες άσυλο. Δηλαδή πρόκειται για τουλάχιστον 800.000 με  850.000 μετανάστες που διαμένουν νομίμως στη χώρα, σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις.


17 σχόλια:

 1. ΠΟΙΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ... ΕΔΩ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΤΗΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μήν ὑποτιμᾶτε τό ἔγκλημα! Ὁ κύριος στόχος τῶν Σατανιστῶν δέν εἶναι οἱ ψῆφοι (αὐτός εἶναι δευτερεύων στόχος), ἀλλ' ἡ ἀντικατάστασις τοῦ Ἑλληνικοῦ πληθυσμοῦ μέ Ἀφρο-ασιάτας ἰσλαμιστάς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτός είναι ο στόχος αγαπητέ Δημήτριε, αλλά η κυβέρνηση θέλει να διασφαλίσει την παραμονή της στην εξουσία για άλλη μια τετραετία, ώστε να ολοκληρώσει το ... θεάρεστο έργο της!
   Το έγκλημα αυτό, δυστυχώς θα μείνει ατιμώρητο και οι συνέπειες μη ανατάξιμες...
   ΛΥΚΙΟΣ.

   Διαγραφή
  2. Δυστυχῶς, καί ἡ μαριονέττα πού ἑτοιμάζουν οἱ Σιωνισταί (=Σατανισταί) τῆς σκιώδους ὑπερκυβερνήσεως εἶναι ἐξ ἴσου προδοτική μέ τήν παροῦσαν, ὁπότε, ὅπως δείχνουν τά πράγματα, ὅ,τι καί νά κάνουν τά πολιτικά σκουπίδια τοῦ ΣΥΡΙΖΑ θά πεταχτοῦν στήν σκουπιδιάρα, ὅπου καί ἀνήκουν, καί θ' ἀντικατασταθοῦν μέ νέα σκουπίδια.

   Διαγραφή
  3. Και αυτό αληθές, αγαπητέ Δημήτριε!
   Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η παρούσα κυβέρνηση πρέπει να παραμείνει στην εξουσία. Αν και κάθε μεταπολιτευτική κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση που περιήλθε η χώρα, η σημερινή κυβέρνηση είναι ότι χειρότερο μπορούσε να συμβεί και μάλιστα στην χειρότερη φάση της αδυναμίας μας.
   Δυστυχώς το σιωνιστικό σχέδιο για την Ελλάδα, έχει πετύχει (και όχι μόνο για την Ελλάδα) και τίποτα δεν φαίνεται ικανό να ανατρέψει την καταστροφική εξέλιξη των πραγμάτων.
   Οι πολίτες φέρουν μεγάλη ευθύνη για αυτό και δυστυχώς ακόμη και σήμερα, δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται τις ευθύνες τους για τις επιλογές τους.
   Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν, αλλά δυστυχώς θα παρασύρουν μαζί τους και αυτούς που έστρωσαν σωστά...
   Η σιωνιστική-σατανιστική νίκη, έγκειται στο γεγονός ότι η καταστροφή που πέτυχαν, θα έχει μόνιμο αποτέλεσμα και φαίνεται μη ανατάξιμη.
   Τουλάχιστον για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα λοιπόν, ο Σατανάς ξανακέρδισε την απόλυτη κυριαρχία του στον υλικό κόσμο!
   ΛΥΚΙΟΣ.

   Διαγραφή
  4. Συμφωνῶ ἀπολύτως ὅτι οἱ ΣΥΡΙΖΑᾹΝΕΛ εἶναι ὅ,τι χειρότερον ἔχει ὑπάρξει ποτέ στήν Ἱστορίαν ὅλων τῶν λαῶν τῆς ὑφηλίου καί θά πρέπῃ πάραυτα νά ἐκδιωχθοῦν ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ! Ὄχι ὅμως γιά νά ἔλθουν οἱ ἄλλοι νεοταξῖται (ΝΔ, Κίνημα ἀλλαγῆς κ.ἄ.), ἀλλ' ὁ κόσμος πρέπει νά ψηφίσῃ τά μικρά ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ κόμματα. Καί ὅλ' αὐτά πρέπει νά γίνουν ἀμέσως, πρίν πάρουν τό σύνθημα οἱ τζιχαντισταί, τούς ὁποίους κουβαλοῦν ἐδῶ οἱ Σατανισταί ὡς δῆθεν "πρόσφυγες," νά τραβήξουν τήν χατζάραν!

   Διαγραφή
  5. Αγαπητέ, δυστυχώς κανένα αποτέλεσμα δεν θα έχει η εκλογική μας συμπεριφορά πλέον. Η δημοκρατία έχει καταλυθεί και ότι κι αν ψηφίσει κανείς, δεν θα μπορέσει να ανατρέψει τον πολιτικό δοσιλογισμό.
   Κανένα σοβαρο κόμμα δεν είναι αληθώς πατριωτικό, όσο μικρό κι αν είναι.
   Μια λύση θα ήταν η καθολική αποχή από την εκλογική διαδικασία, όλων των Ελλήνων, ως ένδειξη απαξίωσης του συνόλου της πολιτικής και της ίδιας της καθεστωτικής "δημοκρατίας" μας.
   Και πάλι όμως, τι θα γινόταν νομίζεις μετά;
   Η "δημοκρατία", μας τελείωσε πλέον. Για να ζήσουμε μια πραγματική Δημοκρατία, θα πρέπει να γίνουν συθέμελες αλλαγές δτην κοινωνία μας, που θα μας ανατρέψουν όλα όσα θεωρούμε δεδομένα.
   Έχουμε τέτοιο σκοπό όμως;
   Όχι! Κανένας Έλληνας δεν θέλει να αλλάξει κάτι, ούτε να χάσει την βολή και τις συνήθειές του.
   Οπότε όλοι συμβιβάζονται με το "λιγότερο κακό" ή με το ατομικό τους συμφέρον...

   ΛΥΚΙΟΣ.

   Διαγραφή
  6. Ἐδῶ διαφωνοῦμε! Ὑπάρχουν ἀρκετά Πατριωτικά κόμματα, τά ὁποῖα, εἶναι μέν μικρά, ἀλλ' ἄν ἑνωθοῦν καί μπορέσουν νά αὐτοδιαφημισθοῦν (καθότι τά Σιωνιστικά ΜΜΕ διαφημίζουν μόνον τά νεοταξικά ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ κόμματα, ἤτοι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, τό ΠΑΣΟΚ μέ ὅλες τίς μάσκες του κ.ἄ.), τότε ὑπάρχει ἐλπίς. Σ' αὐτά τά κόμματα, ὑπάρχουν ἀληθινοί Πατριῶται καί Ὀρθόδοξοι Χριστιανοί, πού ἔχουν θέσει ὡς στόχον τήν ἐκδίωξιν τῶν δωσιλόγων, τήν ἀπεμπλοκήν τῆς χώρας ἀπό τήν Σιωνιστικήν ΕΕ καί τήν καταστροφικήν Εὐρωζώνην καί τήν ἀνόρθωσιν τῆς οἱκονομίας της. Τό ζήτημα εἶναι πῶς μπορεῖ νά ἐπιτευχθῇ αὐτή ἡ Πατριωτική συμμαχία καί πῶς νά μήν νοθευθοῦν οἱ ἐκλογές ἀπό τούς Σιωνιστάς. Ἐάν ἀπόσχουμε ἀπό τίς ἐκλογές, τότε ἀφήνουμε ἀνοικτόν τό πεδίον δράσεως στούς ἀνθελληνικούς "θεσμούς" νά διορίσουν μασσόνους τῆς ἀρεσκείας των μέσω τοῦ "Προέδρου τῆς Δημοκρατίας," ὥστε νά φαίνωνται ὅλα νόμιμα. Τό καλύτερον, βεβαίως, θά ἦτο νά γίνῃ ἐπανάστασις, ἀλλ' ἐκεῖ τίθενται ἐρωτηματικά ὡς πρός τό ποῖοι θά τήν "καπελώσουν." Δυστυχῶς, οἱ Σιωνισταί, μέσῳ τῶν ἐγχωρίων ΠΡΟΔΟΤΩΝ, μᾶς ἔχουν καταντήσει στό "κορώνα κερδίζω, γράμματα χάνεις"!

   Διαγραφή
 3. " Ἐδῶ διαφωνοῦμε! Ὑπάρχουν ἀρκετά Πατριωτικά κόμματα, "

  Aγαπητέ Χατζηνικολάου, μπορείτε σας παρακαλώ να μας ονομάσετε ένα και μόνο μικρό Πατριωτικό κόμμα;;; Θέλω να ακούσω ΟΝΟΜΑ...και αυτό διότι γνωρίζω ότι ο Ελληνικός Εθνικιστικός και Πατριωτικός χώρος είναι ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ προ πολλού.!!!

  Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τόσο εσάς όσο και άλλους...χειρότερος ήταν ο βασιλιάς απο τον Σαρζετάκη;; Η μήπως ο Καραμανλής ήταν καλύτερος απο τον Παπανδρέου η τον Σαμαρά η τον Τσίπρα;;

  Όποιος ψηφίζει, ότι και να ψηφίζει ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, εσείς τους βγάζετε όλους αυτούς, να μην κλαίγεστε μετά.!!Νομίζεται ότι όλοι αυτοί νιάζονται για εσάς;;Ψήφισες καλά έκανες, μετά όμως να μην κλαίγεσαι, έχεις βάλει το χέρι σου στο κακό που "πληρώνεις".
  Πόσοι είναι οι ψηφοφόροι στην Ελλάδα σήμερα;; Ας πούμε ένα τυχαίο νούμερο, 6.000.000...είσαι δηλαδή ένας δια 6.000.000( /6.000.000) δηλαδή δύναμις ΜΗΔΑΜΙΝΗ για να καθορίσεις την μοίρα σου, το μέλλον το δικό σου και των παιδιών σου, και στα σοβαρά τώρα αυτό το δέχεστε;;;Αυτό είσαι η είστε;; Με τα υπέρ και τα κατά μου εγώ αυτό ΔΕΝ το δέχομαι, ΑΡΝΟΥΜΑΙ...αλήθεια πιστεύεται ότι η δυναμή μου είναι ενας προς 6.000.000 (/6.000.000);;;
  Τόσο κορόιδα είστε;;Τι μας λέτε αν αρχίσω εγώ να μιλάω και να μαζεύω κόσμο θα τους πάω όπυ θέλω εγώ....διότι εγώ δεν είμαι κορόιδο να τους δώσω ούτε το 1/6.000.000 που είναι ΝΑΙ σε αυτόν η στον τάδε δείνα εκπρόσωπο κάποιου κόμματος, διότι είναι το ολιγότερον κακό απο κάποιον άλλο.!!

  Δεν μου λέτε υπάρχει ολιγότερον σκατό;;;Γιατί είτε είναι ευκοίλιον είτε είναι δυσκοίλιον δεν παύει να είναι σκατό.!! Φαί δεν είναι...τι θα πει ολιγότερον κακό και "πατριωτικό" κόμμα;; Εδώ και 10.000 χρόνια η ίδια ιστορία, τα ίδια ΣΚΑΤΑ, γιατί πάντα με την αρχή του ολιγότερου κακού ,σας "ψωνίζουνε" πάντα και πάτε και ψηφίζετε. Ήρθε ποτέ κανείς να σας πει " Είμαι ο Χίτλερ ,εγώ είμαι το κακό και σου γυρεύω την ψήφο σου";; Όχι βέβαια όλοι λένε ότι το καλό η έστω το λιγότερο καλό η καλύτεροι απο τους άλλους τους προηγούμενους.Μια λογική που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, και την πληρώνετε και μετά κλαίτε, και δικαίως κλαίτε....αλλά ποιός φταίει;;

  Δεν είναι ότι φταίτε μόνο εσείς, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, όσο πιο τίμιοι είστε τόσο περισσότερο πρέπει να τα βάζετε με τον εαυτό σας.Θα πρέπει να τους κάνετε όλους , ότι ήρθε η ώρα της καθολικής ΑΠΟΧΗΣ , να τους κάνετε να ττρέμουν τα πόδια τους...την ΑΠΟΧΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, όχι τους ψήφους σε όποιο κόμμα έστω και σε πατριωτικό, διότι όλα τα κόμματα είναι του συστήματος.Γιατί νομίζετε ότι έκαναν το 1952 τον νόμο για την υποχρεωτική ψήφο;; Γιατί ΕΤΡΕΜΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ.

  Υ.Γ Αγαπητέ Χατζηνικολάου, μόνο την ημέρα της σύγκρουσης θα γνωρίσει κανείς τους αληθινούς εθνικιστές και αγνούς πατριώτες. Οι διάφοροι ιδεολόγοι και κρατικοί μπλαμπλάδες της φάπας που παριστάνουν τους "αρχηγούς του εθνικισμού" θα εξαφανιστούν από την μια στιγμή στην άλλη, να είσαι απόλυτα βέβαιος γι αυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2018/04/blog-post_24.html

  Αγαπητέ Λύκιε,

  σου στέλνω την ανωτέρω ανάρτηση γιατί υπάρχει και μια παραπομπή σε σχόλιό σου.

  Παρακολουθώ το ιστολόγιό σου ανελλιπώς, όπως και το Ζεύς Ελαύνων, και νιώθω υπερήφανος για εσάς.

  Είναι και τα ιστολόγια όπλα, αφού ο πόλεμος, παγκοσμίως, είναι 50% πληροφοριακός τελικά. Όπλα, που όσο μας επιτρέπεται θα χρησιμοποιούμε ( https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2018/04/blog-post_59.html ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ Κώστα-Ταύρε, σε ευχαριστώ για την ενημέρωση και συμφωνώ πως τα ιστολόγια διαδραματίζουν κι αυτά, ένα σημαντικό ρόλο στην πληροφόρηση των πολιτών, πέρα από τα ελεγχόμενα και συστημικά μέσα (ΜΜΕ). Ενίοτε αποτελούν και σπουδαία εναλλακτικά όπλα, στον πόλεμο της καθεστωτικής παραπληροφόρησης και της νεοταξικής προπαγάνδας. Κι εγώ λοιπόν είμαι περήφανος για σένα και τον Μαύρο Αετό, για την προσπάθεια που κάνετε να δώσετε μια άλλη γνώση και πληροφόρηση στους Έλληνες!
   Σχετικά με το άρθρο σου:
   Το "πείραμα" που επιχειρεί η κυρά Φωτίου, έχει επαναληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν και έχει αποτύχει. Η εμμονή στην επανάληψη του "πειράματος" δείχνει είτε ηλιθιότητα, είτε σκοπιμότητα.
   Οι γύφτοι δεν επιθυμούν τον εκπολιτισμό τους από εμάς. Έχουν γερά θεμέλια στην κουλτούρα τους και αντιστέκονται σθεναρά στις επιρροές, εδώ και αιώνες. Το μόνο που καταφέρνουμε, είναι να σπαταλάμε πολύτιμο χρήμα που θα μπορούσε να επενδυθεί σε χρησιμότερους σκοπούς.
   Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαμε να φτιάξουμε περισσότερες φυλακές, που να χωρούν τους εγκληματικούς γύφτους.
   Οι γύφτοι θα εγκληματούν αενάως σε βάρος μας και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ, όσο και να το πιστεύουν κάποιοι ανίδεοι.
   Συνεπώς είναι χρησιμότερο να έχουμε χώρους που να περιορίζουμε τους εγκληματίες, ώστε τουλάχιστον να προστατευτεί το κοινωνικό σύνολο...
   ΛΥΚΙΟΣ.

   Διαγραφή
 5. Λαθροέποικοι η μάστιγα της Ελλάδας και οι ψήφοι της αριστεράς
  Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα (αν και πιστεύω ότι αρκετά σοβαρά περιστατικά κρύβονται από τις αρχές και τα μεντια). Κάτσε να αρχίσουν οι μαζικοί βιασμοί όπως στην Σουηδία και οι εμπλοκές (θανάσιμες) με αστυνομικούς. Οι Βρετανοί έχουν νωπές ακόμα τις μνήμες με τον αξιωματικό του στρατού που τον αποκεφάλισαν στην μέση του δρόμου μέρα μεσημέρι μπροστά στα μάτια των περαστικών.
  Μη γελιόμαστε, θα γίνουν και εδώ αυτά. Στους βλέπω καθημερινά εδώ τους λάθρο πως αλλάζουν οι φάτσες όσο περνάει ο καιρός. Μέχρι πέρυσι έβλεπες οικογενειάρχες με μικρά παιδιά και τις γυναίκες τους, τώρα; Αρσενικοί όλοι, μάγκες, με φάτσες ύποπτες, βλέμμα που μας κοιτάει με απέχθεια.
  Προχτές μόλις καθόμουν στο αυτοκίνητο, στην παραλία, περιμένοντας την κοπέλια μου να τελειώσει από την δουλειά και μια παρέα με πέντε από αυτούς κάθονταν εκεί κοντά. Όταν η κοπέλια μου βγήκε και έκανε να ερθει προς το αυτοκίνητο, την είδαν και δυο απ’αυτους σηκώθηκαν και την πλησίασαν και πήγαν να της μιλήσουν. Τους αγνόησε αλλά αυτοί την πήραν από πίσω κάνοντας περιπαιχτικες κινήσεις. Βγήκα από το αμάξι και πήγα να την πάρω μπαίνοντας ανάμεσα τους. Τους έριξα μια βλοσυρή μάτια και μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι όχι μόνο δεν έκαναν πίσω αλλά άλλαξε η συμπεριφορά τους δείχνοντας μου ανθρώπους που δεν υπολογίζουν, έτοιμοι για όλα. Τώρα μιλάω για ανθρώπους μισάκια 1,60 60 κιλά να πάνε νσ σηκώσουν μπόι σε εμένα με τα 1,92 και 105 κιλά μου και αρκετά γυμνασμένος.
  Αυτό λέει παρά πολλά και προσωπικά προβληματίστηκα πολύ. Έχω περάσει οδηγία προς όλη την οικογένεια όταν βγαίνουν από το σπίτι πάντα με συνοδεία, αν δεν μπορώ εγώ, τον γαμπρό μου η κάποιον από τους ξάδερφους μου. Όλα αυτα σε ένα φιλήσυχο νησί που μέχρι πριν λίγα χρόνια αφήναμε τα αυτοκίνητα ξεκλείδωτα με τα κλειδιά πάνω σε περίπτωση που είχαμε κλείσει κάποιον συντοπίτη να μπορεί να μετακινήσει μόνος του το αυτοκίνητο μας, χωρίς να μας ψάχνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Οι λαθρομετανάστες που κατακλύζουν την Ελλάδα, προέρχονται από τριτοκοσμικές χώρες με πολύ πρωτόγονο πολιτισμικό επίπεδο. Στις χώρες τους, ζουν υπό το καθεστώς του φόβου, διότι κάθε παράνομη πράξη τους τιμωρείται με θάνατο, ακρωτηριασμό, μαστίγωμα ή πολυετή φυλάκιση για "ψήλου πήδημα"!
  Η ζωή στις χώρες τους, έχει ελάχιστη αξία και πολλές φορές η ζωή ενός ζώου εκτιμάται υψηλότερα από του ανθρώπου.
  Το βιοτικό και μορφωτικό επίπεδο είναι πολύ χαμηλό και οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να ζουν με ζωώδη τρόπο (επιθυμητικό) με μοναδικό ανάχωμα τους απόλυτους νόμους της σαρία και τον φόβο της σκληρής τιμωρίας. Δεν βιώνουν ευτυχία ώστε να εκτιμήσουν την αξία της ζωής και για αυτό την θυσιάζουν εύκολα για τον φανατικό τους θρησκευτισμό.

  Όταν λοιπόν, αυτοί οι άνθρωποι φεύγουν από το καθεστώς της χώρας τους και έρχονται στην εξελιγμένη πολιτισμικά Ελλάδα, που υπάρχει διάχυτη η αίσθηση της ελευθεριότητας και της ατιμωρησίας, αυτοί αποθρασύνονται και κάνουν όλα αυτά που δεν θα τολμούσαν να κάνουν στα μέρη τους.
  Εφόσον κανείς δεν αντιδρά στην ασυδοσία και το θράσος τους και αντιθέτως βρίσκουν υποστήριξη και προστασία από τις αριστερές οργανώσεις, τα κόμματα και τις κυβερνήσεις στις ενέργειές τους αυτές, ενθαρρύνονται να κάνουν και χειρότερα!
  Οι πειρασμοί που τους προσφέρει η ελληνική κοινωνία, σε συνδυασμό με την ατιμωρησία αλλά και το μίσος για την θρησκεία και τον πολιτισμό μας, τους μετατρέπουν σε εν δυνάμει τρομερή απειλή για την δική μας κοινωνία.
  Όσο η κοινωνία μας δεν αμύνεται, τόσο η απειλή ενισχύεται.
  Λογικά θα έρθει η στιγμή της γενικευμένης σύγκρουσης, όπου οι αριθμοί δεν θα επιτρέπουν να μιλήσουμε για απλά επεισόδια, αλλά για εσωτερικό πόλεμο.
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. θα σου δώσουμε το link του υπουργείου να πας να κάνεις το σχολίο σου με την άποψή σου για το αν θέλεις να γίνειτ τέμενος στην Ελλάδα…

  Θεωρητικά σε μία δημοκρατία εάν πολύ απαντήσουν προς κάποια κατεύθυνση το σύστημα κράτος λαμβάνει υπόψη του τον όγκο των ανθρώπων και την άποψή τους και πράττει ανάλογα!

  Σε μία εταιρεία βέβαια δεν λειτουργεί έτσι αλλά τουλάχιστον Ας κάνουμε αυτό που λέει η καρδιά μας για να νιώθουμε εμείς καλύτερα…

  Εδώ λοιπόν….Http://www.Opengov.Gr/ypepth/?P=4116&cpage=1#respond μπορείς να αφήσεις την απάντησή σου για το αν θέλεις να συμβεί ή όχι….

  Καλό είναι τα σχολια μας να είναι εμπεριστατωμένα μπας και κάποιο κεφάλι θέληση να δει και να υιοθετήσει και κάποια άλλη άποψη..

  Για παραδειγμα δειτε ενα σχολιο ενος συνανθρωπου μας ..

  ..Το τέμενος θα είναι Σουνιτικό, Σηιτικό, Αλεβίτικό ή κάποιας άλλης μορφής του Ισλάμ;Υπάρχει κίνδυνος βίας ανάμεσα στις διάφορες ισλαμικές φράξιες ενώ αν η διαχείριση των τεμένων της Θράκης από το κράτος είναι μια ενδειξη, τότε και αυτό το τέμενος θα γίνει όργανο ξένων κρατών μέσα στην Ελλάδα.Είμαι Έλληνας του εξωτερικού αλλά ακόμα πληρώνω φόρους για ακίνητα στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό που μένω δεν έχουμε Έλληνα δάσκαλο ενώ και την εκκλησία μας τη συντηρούμε μόνοι μας. Δε θα ήταν καλύτερο να ενισχύσετε τους Έλληνες που έχουν αναγκαστεί να φύγουν από την Ελλάδα αντί να ενισχύετε τη μόνιμη εγκατάσταση αλλόφυλλων και αλλόθρησκων εν πολλοίς παράνομων εις τη χώρα;Αντικαταστείτε τον Ελληνικό πληθυσμό με Αφρικανικους και Ασιατικούς πληθυσμούς…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ2 Αυγούστου 2018 - 11:46 π.μ.

  Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018
  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ! ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΟΥ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΙΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ!


  ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

  Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ  Ενημερώνω τον Ελληνικό λαό για τις παρακάτω ενέργειές μου και τον προσκαλώ να τις αγκαλιάσει με τον πατριωτισμό που τους αρμόζει και να τις κάνουν κτήμα τους, για την τελική ΝΊΚΗ και απόδοση δικαιοσύνης, από τους εκπροσώπους της συνταγματικής νομιμότητας!
  http://i2.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2018/07/%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%91-%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A3-%CE%B1.jpg?resize=640%2C451
  ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ
  ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ
  ΜΕΤ’ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
  Αἰκατερίνης – Βεατρίκης Παντελίδου τοῦ Κίμωνος, δικηγόρου Ἀθηνῶν, ὁδός Μαυρομιχάλη ἀρ. 182, δι’ ἑαυτήν καί ὡς πληρεξουσίας Δικηγόρου κατοίκων τοῦ Βοτανικοῦ καί τῆς Διαδημοτικῆς Περιοχῆς τοῦ Ἑλαιῶνος.
  ΠΡΟΣ
  Τήν ἀξιότιμον Πρόεδρον τοῦ Ἑλεγκτικοῦ Συνεδρίου, κατοικοεδρεύουσαν ἐν Ἀθήναις.
  Ἀξιότιμε κ. Πρόεδρε,
  Ἒχουσα ἒννομον συμφέρον ὡς Ἑλληνίδα πολῖτις καί ὡς πληρεξουσία Δικηγόρος κατοίκων τοῦ Βοτανικοῦ καί τῆς Διαδημοτικῆς περιοχῆς τοῦ Ἑλαιῶνος,διαχειριζομένη ἐπί σειράν ἐτῶν ἐξωδίκως καί δικαστικῶς ἐνώπιον τοῦ Συμβουλίου τῆς Ἐπικρατείαςτήν ὑπόθεσιν τοῦ Ἰσλαμικοῦ Τεμένους,καί πληροφορηθεῖσα μόλις προσφάτως ἀπό διαδικτυακόν δημοσίευμα ὃτι ἐκκρεμεῖ ἐνώπιον τοῦ Ἐλεγκτικοῦ Συνεδρίου «πρός ἒλεγχον συμπληρωματική σύμβασις διά τήν ἐκτέλεσιν συμπληρωματικῶν ἐργασιῶν» εἶμαι ὑποχρεωμένη νά Σᾶς ἐνημερώσω ὡς πρός τά κάτωθι:
  Α. Ἐκκρεμεῖ ἐνώπιον τοῦ Ε’ Τμήματος τοῦ Συμβουλίου τῆς Ἐπικρατείας αἲτησις ἀκυρώσεως τῆς οἰκοδομικῆς ἀδείας ὡς καί ἂλλων συναφῶν πράξεων ἢ παραλείψεων τῆς Διοικήσεως διά τήν κατασκευήν τοῦ ἰσλαμικοῦ Τεμένους διά πλείστας παρανομίας, καθιστώσας τό κτῖσμα αὐτό παράνομον.
  Σημειωτέον ὃτι ἒχομεν καταθέσει καί συζητήσει καί προηγουμένας αἰτήσεις ἀκυρώσεως διά τάς ἑκάστοτε παρανομίας τῶν ἀποφάσεων καί πράξεων τῆς Διοικήσεως διά τήν κατασκευήν τοῦ ἰσλαμικοῦ τεμένους ἓνεκεν τῶν ὁποίων ἡ Διοίκησις προέβαινεν εἰς διορθώσεις διά τῆς ἐκδόσεως τροπολογιῶν.
  Κατά τήν ἐκκρεμοῦσαν αἲτησίν μας αὐτήν μεταξύ τῶν ἂλλων λόγων προσβάλλομεν τήν νομιμότητα τοῦ κόκκινου περιγράμματος ὡς τοῦτο προσδιορίζεται εἰς τήν γνωστήν τροπολογίαν τοῦ ἂρθρου 4 τοῦ Ν. 4327/14.5.2015 ΦΕΚ 50Α (Ν. «Λαφαζάνη»), ὡς καί τῶν ὑφισταμένων κτισμάτων τοῦ συγκεκριμένου χώρου, ὡς καί τοῦ συγκεκριμένου ἀνεγερθέντος κτίσματος τοῦ τεμένους (ὁρᾶτε σχετ. 1, σελίδες 60).
  Β. Ἐκκρεμεῖ ἐνώπιον τοῦ Διοικητικοῦ Ἐφετείου Ἀθηνῶν (ἀκυρωτική διαδικασία) αἲτησίς μας διά τήν ἀκύρωσιν τοῦ ἀπό 10/10/2016 συμφωνητικοῦ συμβάσεως ἀναθέσεως τῆς κατασκευῆς τοῦ ἒργου ὁμοῦ μεθ’ ἑτέρων πράξεων τῆς Διοικήσεως καθιστωσῶν τήν κατασκευήν τοῦ κτίσματος παράνομον καί αὐθαίρετονκαί δή ἐντός περιοχῆς εἰς τήν ὁποίαν δέν διηνοίχθησαν δρόμοι οὒτε συνετάγη πρᾶξις τακτοποιήσεως καί ἀναλογισμοῦ τῶν ἰδιοκτησιῶν καί ΑΝΕΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ (ὁρᾶτε σχετ. 2 καί 3, σελίδες 25 καί 11).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ2 Αυγούστου 2018 - 11:47 π.μ.

  Γ. Ἐκκρεμεῖ ἐνώπιον τοῦ Συμβουλίου τῆς Ἐπικρατείαςαἲτησίς μας κατά παραπομπήν ἀπό τό Διοικητικόν Πρωτοδικεῖον Ἀθηνῶν περί ἀκυρώσεως τῆς σιωπηρᾶς ἀρνήσεως τῆς Διοικήσεως νά ἱκανοποιήση τό αἲτημά μας νά προσευχώμεθα καί τελοῦμεν τά θρησκευτικά μας καθήκοντα εἰς τόν Ὀρθόδοξον Ναόν Ἁγίας Τριάδος – Παναγίας Ἑλευθερώτριας εἰς τόν Βοτανικόν καί ἐπί τῆς Ἱερᾶς Ὁδοῦ ἀρ. 114 τεθέντα εἰς Δημοσίαν Λατρείαν κείμενον ἐντός τοῦ κοινοχρήστου πρασίνου καί ἐντός προϋφισταμένου κτίσματος τοῦ Πολεμικοῦ Ναυτικοῦπαραπλεύρως τοῦ παρανόμου κτίσματος τοῦ ἐπιδόξου τεμένους (ὁρᾶτε σχετ. 4, σελίδες. 38).
  Δ. Ἐκκρεμεῖ ἐνώπιον τοῦ Συμβουλίου τῆς Ἐπικρατείας αἲτησίς μας διά τήν ἀκύρωσιν ἀποφάσεων τοῦ Ὑπουργοῦ Παιδείας σχετικῶς μέ τήν σύστασιν τῆς «Διοικούσης Ἐπιτροπῆς τοῦ ἰσλαμικοῦ τεμένουςἈθηνῶν».
  Μεταξύ τῶν λόγων ἀκυρώσεως τῶν ἀποφάσεων αὐτῶν εἶναι καί ἡ παράβασις τοῦ Ἂρθρου 90 τοῦ ΠΔ 63/2005,καθ’ ἣν «πρέπει νά ἀναγράφεται τό μέγεθος τῆς δαπάνης, τό κόστος καί ὁ τρόπος καλύψεως τῆς δαπάνης πού θά προκύψη ἀπό τήν χρησιμοποίησιν ἀνθρωπίνων πόρων – μελῶν τοῦ ΔΣ καί λοιπῶν λειτουργικῶν ἐξόδων», τά ὁποῖα καί δέν ἀναγράφονται εἰς τάς προσβαλλομένας ἀποφάσεις (ὁρᾶτε σχετ. 5, σελίδες 39).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ2 Αυγούστου 2018 - 11:47 π.μ.

  Ε. Ἐκκρεμοῦν κατά ἁπαξαπάσης τῆς Ἀρχαιολογικῆς Ὑπηρεσίας Ἀθηνῶν καί τῆς Πολεοδομίας τοῦ Δήμου Ἀθηναίων μηνύσεις ἀντιστοίχως διά ἒκδοσιν παρανόμων πιστοποιητικῶν καί ἀνέγερσιν αὐθαιρέτου κτίσματος.
  Εἶναι γνωστόν ὃτι ἡ περιοχή εἶναι ἀρχαιολογική ὡς λεπτομερῶς ἐκτίθεται εἰς τά προσκομιζόμενα μετ’ ἐπικλήσεως δικόγραφά μας (ὁρᾶτε σχετ. 5α, 6 καί 6α, σελίδες 14 καί 4).
  ΣΤ. Ληφθείτω ὑπ’ ὂψιν Ὑμῶν ὃτι:
  Τό ἀρχικόν κόκκινο περίγραμμα εἶχεν ἐμβαδόν 1.130 μτ μ’ ἀρχικόν προϋπολογισμόν 946.000€. Διά δέ τῆς διατάξεως τοῦ Ἂρθρου 34 τοῦ Ν. 4327/2015 ἐμειώθη τό τμῆμα τῆς ἐπιφανείας ἀπό 1.130 μτ εἰς 850 μ.τ μέ προϋπολογισμόν 868.936€.
  Κατά δέ τήν δήλωσιν τῆς ἀντιδικίας ἐνώπιον τοῦ ΣτΕκατά τήν συζήτησιν τῶν ἐκκρεμουςῶν αἰτήσεων τό κτῖσμα ἀνέρχεται εἰς 626,27 μτ, ἢτοι τό κτῖσμα ἐμειώθη κατά 30 – 50% τῆς ἀρχικῆς του ἐπιφανείας, ὂχι ὃμως καί ὁ προϋπολογισμός του ὁ ὁποῖος παρέμεινεν σχεδόν ὁ ἲδιος κατά τά προπεριγραφέντα (ὁρᾶτε σχετ. 7, 7α, 8, 9 καί 10).
  Δι’ ἁπάσας αὐτάς ἀυθαιρεσίας καί παρανομίας ἒχομεν ζητήσει ἐπανειλημμένως τήν διενέργειαν πραγματογνωμοσύνης διά τόν ἒλεγχον τοῦ σχετικοῦ φακέλλου δομήσεως τοῦ ἒργου, σχεδιαγραμμάτων, πονημάτων κλπ.
  Ὃθεν κατόπιν τῶν ἀνωτέρω:
  Δέον νά ἐνεργήσετε τά δέοντα σχετικῶς μέ τόν ἒλεγχον τῶν ἀνωτέρω καί συμφώνως πρός τ’ ἂρθρα 2 καί 3 τοῦ Ν. 3060/2002, τοῦ ἂρθρου 15 τοῦ Ν. 2145/1993 ὡς ἐτροποποιήθηκεν ἀπό τό Ἂρθρον 8 τοῦ Ν. 2741/1999.
  Μέ τήν ἐπιφύλαξιν παντός νομίμου δικαιώματός μας ἁρμόδιος δικαστικός ἐπιμελητής ἐπιδότω νομίμως τήν παροῦσαν ὁμοῦ μέ τά προαναφερόμενα σχετικά ἒγγραφα, πρός ἣν αὓτη ἀπευθύνεται πρός γνῶσιν της καί διά τάς νομίμους συνεπείας, ἀντιγράφων ταύτην ἐν τῇ ἐκθέσει ἐπιδόσεώς του.
  Ἀθῆναι, 30/7/2018
  Ἡ Δικηγόρος
  Αἰκατερίνης – Βεατρίκης Παντελίδου τοῦ Κίμωνος, δικηγόρου Ἀθηνῶν, ὁδός Μαυρομιχάλη ἀρ. 182.


  http://arxaiaithomi.gr/2018/07/30/%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%BD%CF%89-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BB%CE%B1%CF%8C-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81/

  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

  indobserver

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/07/blog-post_7536.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.


.