Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

34ο ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ-ΣΤΟΧΑΣΤΗΡΙΟ



Ελληνοτουρκικά: Η νέα πραγματικότητα - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Τους κανόνες τους ξέρετε, ξεδιπλώστε τις σκέψεις σας ελεύθερα...

49 σχόλια:

  1. Εύχομαι σε όλες και όλους τους φίλους του Κ.Δ., καλό Φθινόπωρο και καλό μήνα!
    Σκέφτηκα να αναρτήσω κάποιο άρθρο με το μέγιστο θέμα της επικαιρότητας, τα ελληνοτουρκικά, αλλά αποθαρρύνθηκα όταν κατάλαβα ότι όποιο άρθρο και να αναρτήσω, θα είναι επίκαιρο μόνο μέχρι εκείνη τη στιγμή. Σχεδόν κάθε μέρα έχουμε εξελίξεις αλλά και ανατροπές, που κάνουν την είδηση της προηγούμενης μέρας, παλιά!

    Επίσης, κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει τις εξελίξεις, παρά μόνο να κάνει εικασίες.
    Παρότι φαίνεται πως ο Έλληνας πρωθυπουργός στοχεύει σε μια συμφωνία παράδοσης εθνικής κυριαρχίας στους Τούρκους (σύμφωνα με την επιθυμία των Γερμανών, ίσως και των Αμερικανών), οι γεωστρατηγικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και οι αλυσιδωτές αντιδράσεις της κάθε κίνησης, επιφέρουν τεράστιες αναταράξεις στην εύθραυστη ισορροπία της ευρύτερης περιοχής μας (ΝΑ Μεσόγειος).
    Η όψιμη σταδιακή αποχώρηση των Αμερικανών από την στρατιωτική τους παρουσία στην περιοχή και η αυξημένη επιρροή της Ρωσίας, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των πλουσίων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, φέρνει εκ νέου την πίτα για μοίρασμα μεταξύ των δυνατών.
    Μέσα στους νέους δυνατούς, διεκδικεί λεόντειο μερίδιο η Τουρκία, με την ισχύ των όπλων και της οικονομίας της.
    Το ξανακόψιμο της πίτας, φέρνει σε αντιπαράθεση τους παλιούς με τους νέους "ισχυρούς". Ρωσία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ισραήλ, Αίγυπτος, ΗΑΕ, Λιβύη και Συρία και βέβαια το ανερχόμενο Οθωμανικό Σουλτανάτο της Τουρκίας.
    Η Ελλάδα παρουσιάζεται ως ο πτωχός και αδύναμος συγγενής, που δεν διεκδικεί τίποτα και συνθηκολογεί πρόθυμα, με μόνο διακύβευμα τα δικά μας εθνικά συμφέροντα (εθνική κυριαρχία)...
    Εναγώνια η προσπάθεια της κυβέρνησης να πείσει ότι είμαστε αδύναμοι, ότι πρέπει να διαπραγματευτούμε και ότι μόνο μέσα απ΄τον διάλογο ή τα διεθνή δικαστήρια, θα λυθούν οι διαφορές μας (δηλαδή με συμβιβασμό), αλλιώς θα χάσουμε εδάφη από την πανίσχυρη Τουρκία!
    Ο δωσιλογισμός του Μητσοτάκη, δεν εκπλήσσει μεν (όλη η οικογένεια δρέπει δάφνες εθνοπροδοσίας), αλλά καταντά γελοίος, αφού τα "επιχειρήματά" του δεν πείθουν κανέναν.
    Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, παρά την πολυετή εγκατάλειψη, την περιφρόνηση και την παθογένειά τους, αποδεικνύουν ότι είναι σε θέση να αποκρούσουν οποιαδήποτε επίθεση ή πολεμική ενέργεια, ασύμμετρη, υβριδική ή κλασικά πολεμική, ακόμη και να εισβάλλουν στην Τουρκία ως αντιπερισπασμό, αν απαιτηθεί.
    Ο ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί τις προθέσεις της κυβέρνησης και αυτή προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της, με ελιγμούς που θα ξεγελάσουν την κοινή γνώμη.
    Αναμένουμε λοιπόν, να δούμε τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης. Δίνονται ιστορικές ευκαιρίες για την χώρα, που η κυβέρνηση απορρίπτει επειδή ενοχλούν τα σχέδια της Γερμανίας. Η συνεργασία με την Γαλλία, μας δίνει απίστευτα πλεονεκτήματα στην περιοχή, εις αμφότερους, ενώ αλλάζει ολόκληρο το status quo της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ. Ο Μητσοτάκης αρνείται να δώσει τέτοιες προοπτικές στην χώρα. Κάνει ότι μπορεί για να παραμείνει αδύναμη, φτωχή και υποτελής στην φασιστική κηδεμονία της Γερμανίας.
    Θα συνεχίσει έτσι ή οι εξελίξεις θα τον φέρουν προ τετελεσμένων;
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λύκιε αν και θα συμφωνήσω με την προσέγγιση που έκανες, δεν θα κλείσω όμως τα μάτια στην ελλαδική πραγματικότητα των ημερών μας και όχι πλέον ελληνική όπως κάποτε που η πλειοψηφία των ελλήνων είχε εθνική συνείδηση. Όταν προχθές κιόλας 3 εκατομμύρια ελλαδίτες έκατσαν να δουν στην τηλεόραση την επανεμφάνιση του Big Brother στις τηλεοράσεις μας και όταν άλλοι τόσοι και περισσότεροι αισθάνονται αδιάφοροι όταν κοιτάζουν μια εθνική σημαία σαν την ελληνική, τότε η πραγματικότητα αυτή δικαιώνει την πολιτική του Μητσοτάκη και ας μην τον ψήφισα.

    Για να βάλεις έναν λαό σε πόλεμο, θα πρέπει να είναι εθνικά σκεπτόμενος και όχι παγκοσμιοποιητικά αισθανόμενος το όπου γης πατρίς, ακόμα και τη Χαβάη! Από τη στιγμή που δεν συμβαίνει αυτό για λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε, η τακτική του Μητσοτάκη να μην προκαλέσει αυτός τον πόλεμο μας εξασφαλίζει ότι τουλάχιστον η Ελλάδα δεν θα βρίσκεται από την Αθήνα και πιο κάτω. Δυστυχώς λαός χωρίς εθνοφυλετική συνείδηση είναι καταδικασμένος να αφανισθεί κατά τη Φυσική Νομοτέλεια και για αυτό θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά πως θα επιβιώσουμε οι εναπομείναντες με εθνική συνείδηση που δεν αισθανόμαστε πολίτες του κόσμου. Ίσως σε έναν Λευκό θύλακα κάπου εντός της Ευρώπης σαν ένα άλλο Απαρτχάιντ να είναι η λύση του προβλήματος και η εξασφάλιση ότι θα συνεχίζεται μέσα από εκεί να παράγεται πλέον ο όποιος ελληνικόw πολιτισμός.

    - ένας φασιστάκος μπλόγκερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμμερίζομαι την αγωνία και την αγανάκτησή σου, αγαπητέ "φασιστάκο μπλόγκερ".
    Ο Μητσοτάκης όμως, δεν είναι εκφραστής της κοινής γνώμης των Ελλήνων, αλλά ανήκει στους διαμορφωτές της.
    Ως γνήσιος νεοταξίτης, μέλος της παγκόσμιας εξουσιαστικής ελίτ και θιασώτης της Παγκοσμιοποίησης, όλα τα προηγούμενα χρόνια, αυτός, ο πατέρας, η αδελφή του, ο γιος της και γενικά όλη η οικογένεια, είναι ταγμένοι προδότες του έθνους και συνειδητοί υπάλληλοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η αδελφή του είναι τακτικό μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και η οικογένεια έχει στενές σχέσεις με Rothchild, Rockefeller και Sorros...
    Πρόκειται για οικογένεια που παρασιτεί και υπονομεύει το ελληνικό έθνος και το κράτος, και δεν υστερεί σε τίποτα από την άλλη οικογένεια δοσιλόγων, των Παπανδρέου.
    Η κυβέρνηση που συγκρότησε ο Μητσοτάκης αποτελείται επίσης από δοσίλογες μαριονέτες της Παγκόσμιας Τάξης και εντολοδόχους των Rothchild και Sorros (Κεραμέως, Δένδιας, Καιρίδης, κτλ).
    Όλοι αυτοί, με τους ποικίλους μηχανισμούς επιρροής που ελέγχουν, είναι διαμορφωτές της κοινής γνώμης και όχι απλώς εκφραστές της.
    Συνεπώς είναι άμεσα υπεύθυνοι για το φαινόμενο αδιαφορίας και περιφρόνησης των εθνικών θεμάτων και την υπονόμευση της εθνικής συνείδησης του λαού.

    Ασφαλώς, η υπονόμευση της εθνικής συνείδησης και η διάδοση των διεθνιστικών ιδεοληψιών, είναι κυρίως έργο της αριστεράς, της οποίας την δράση επέτρεψε η "δεξιά" του Κωνσταντίνου Καραμανλή, μετά την μεταπολίτευση...

    Πραγματικά εθνικό-πατριωτικό κόμμα, δεν υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης. Η όποια "δεξιά" έφερε ενοχικά σύνδρομα για την αριστερά, που σκόπιμα της καλλιέργησαν "πράκτορες" της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

    "...η τακτική του Μητσοτάκη να μην προκαλέσει αυτός τον πόλεμο μας εξασφαλίζει ότι τουλάχιστον η Ελλάδα δεν θα βρίσκεται από την Αθήνα και πιο κάτω..."

    Είδες τι ωραία που μας καλλιεργούν την ηττοπάθεια; Θεωρούμε βέβαιη την ήττα μας, πριν καν δώσουμε κάποια μάχη! Αυτός είναι και ο στόχος του Ερντογάν. Να μας ασκήσει τέτοια ψυχολογική πίεση (ψυχολογικές επιχειρήσεις), ώστε να μας καταστήσει ενδοτικούς και να καθίσουμε στο τραπέζι των "διαπραγματεύσεων", ώστε εμείς μόνο να δώσουμε και αυτός μόνο να πάρει αμαχητί, ότι ζητήσει!

    Ωστόσο δεν είναι και τόσο λίγοι οι Έλληνες που περιμένουν ένα ερέθισμα για να πυρωθούν και να πολεμήσουν για την πατρίδα. Δεν μιλούν και δεν εκδηλώνονται σε ένα περιβάλλον εχθρικό για τους πατριώτες. Στην πραγματικότητα δεν είναι εχθρικό το κλίμα. Έχουν όμως πειστεί ότι είναι μόνοι, γραφικοί, μειοψηφούντες, συντηρητικοί, οπισθοδρομικοί, ντεμοντέ, ακόμη και ...χαζοί!
    Κάπως έτσι, πιστεύουν ότι ο αγώνας έχει ήδη χαθεί και αποθαρρύνονται να πολεμήσουν (μεταφορικά και κυριολεκτικά) για την πατρίδα και το έθνος.

    Ο Ελληνικός "θύλακας" υπάρχει και θα παραμείνει στο ιερό ελληνικό μας έδαφος αγαπητέ!
    Κανένα μέρος της Ευρώπης δεν μπορεί και δεν πρέπει να φιλοξενήσει το Ελληνικό Γένος.
    Τίποτα δεν έχει κριθεί και τίποτα δεν έχει χαθεί.
    Ας μην μας παρασύρει η προπαγάνδα τους. Ας την χρησιμοποιήσουμε εναντίον τους.

    ΛΥΚΙΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως αυτό που είπα για την Ελλάδα από Αθήνα και πιο κάτω αν εμπλεκόμασταν σε πόλεμο παρανοήθηκε και δεν εξέφρασα ηττοπάθεια. Γνωρίζω επί παραδείγματι ότι από τον Έβρο δεν πρόκειται να ηττηθούμε για διάφορους λόγους που δεν πρέπει να ειπωθούν δημοσίως. Είναι και γεωγραφικοί. Στα νησιά θα επιχειρηθεί τουρκική απόβαση που είναι ευκολότερο. Ο κίνδυνος που ανέφερα όμως δεν αφορά μόνο τη στρατιωτική σύγκρουση αλλά και την εσωτερική αφού ο εχθρός είναι ήδη μέσα και στις πατρίδες του βλέπε Πακιστάν και Αφγανιστάν, παίζει με όπλα όταν τα σημερινά ελληνόπουλα με κινητά τηλέφωνα!

      Όταν βλέπεις λοιπόν τον εχθρό να είναι ήδη μέσα και πισώπλατα σαν το Πακιστάν που είναι συμμαχικό με την Τουρκία, τότε υπάρχει ο κίνδυνος που ανέφερα για την απώλεια εθνικού εδάφους. Να στο πως και αλλιώς, δεν υπάρχουν αντίστοιχοι έλληνες λαθρομετανάστες κατά χιλιάδες μέσα στην Τουρκία για να πετύχουμε το ίδιο. Άρα για να γίνει επί ίσοις όροις μια πολεμική αντιπαράθεση θα πρέπει ή να βρίσκονται και δικοί μας έλληνες μέσα στην Τουρκία οραγνωμένα σαν τους πακιστανούς εδώ ή να απελαθούν όλοι οι αλλόφυλοι από την Ελλάδα ιδίως οι μουσουλμάνοι.

      Μεχρί να συμβεί όμως αυτό, τότε δεν θα πρέπει η Ελλάδα να είναι αυτή που θα ξεκινήσει πρώτη τον πόλεμο για να μην το ρισκάρουμε. Αν τώρα δεν συμβεί ποτέ αυτό και έτσι αφανιστούμε χωρίς καν να γίνει πόλεμος π.χ. από φυλετικές επιμειξίες με αφροασιάτες για να καταπολεμηθεί ο ''ρατσισμός'' από τους ανεθνικούς ελλαδίτες, τότε ναι θα προτιμούσα να ζήσω σε μια άλλη Λευκή χώρα και ας μην είναι ελληνική. Άλλωστε οι περισσότεροι ευρωπαίοι είναι ελληνογενείς (βλέπε ταξίδια του Πυθέα στον Βορρά) ή τουλάχιστον πιο κοντά στην κοινή μας Λευκή φυλή με τις διάφορες διακλαδώσεις της.

      Ελπίζω να έγινα πιο σαφής τώρα για το προηγούμενο σχόλιο που έκανα.

      - ένας φασιστάκος μπλόγκερ

      Διαγραφή
  4. Σίγουρα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος απώλειας εθνικού εδάφους.
    Αν και διαφωνώ στην εκτίμησή σου για τον Έβρο, δεν θα προχωρήσω σε στρατιωτική ανάλυση, ούτε θα κάνω έκθεση τρωτότητας.
    Ωστόσο η απειλή εκ των έσω, είναι γνωστή και δεδομένη. Υπάρχει όμως σχέδιο δράσης, παρότι οι απώλειες πληθυσμού, δεν θα αποφευχθούν.
    Πάντως, σε κάθε περίπτωση που ένας λαός δέχεται άδικη επίθεση, συσπειρώνεται και αντιστέκεται, ακόμη κι αν δεν έχει πατριωτική συνείδηση. Μάχεται για τη ζωή και την περιουσία του.

    Το πρόβλημα αν θες, είναι η δυσκολία που θα προκύψει, από τους "Έλληνες" που θα συνταχθούν με τον εχθρό, εσωτερικό και εξωτερικό, για τους δικούς τους λόγους.
    Μιλάω για αναρχοκομμουνιστές, γύφτους και κακοποιούς, που για τους δικούς τους λόγους, θα πάρουν τα όπλα εναντίον των Ελλήνων.
    Αυτό είναι μέγα ζήτημα όπως καταλαβαίνεις και μπορεί να μας εξωθήσει σε νέα εμφύλια σύρραξη, όπως την περίοδο του συμμοριτοπολέμου.

    Για τους αλλοδαπούς, δεν θα μπορούσαμε να είχαμε ισοδύναμο αντιστάθμισμα στις χώρες τους, όπως καταλαβαίνεις.
    Ωστόσο σε περίπτωση πολέμου και ταυτόχρονης εξέγερσης, θα γίνει μεγάλη σφαγή εκατέρωθεν.

    Όσοι υπηρετούν σε Σώματα Ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις, ας έχουν καλά στο μυαλό τους:
    Όταν ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, δεν υπάρχει γυρισμός. Νυν υπέρ πάντων ο αγών και μάχη μέχρις εσχάτων για την πατρίδα, τα παιδιά και την περιουσία μας.
    Να είναι έτοιμοι για όλα. Δεν πρέπει να δείξουν έλεος σε κανέναν εισβολέα.

    Αν όμως δεν συμβεί τίποτα, δεν μπορεί να θεωρούμε ότι κάνουμε το χρέος μας στο έθνος και την πατρίδα, φεύγοντας έξω και παραδίδοντας "αμαχητί" το χώμα μας στους λαθροέποικους.
    Πρέπει να εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες αντίδρασης με κάθε μέσο, πριν κριθεί το σκάφος βυθιζόμενο προς εγκατάλειψη!
    Υπάρχουν τέτοιες δυνατότητες ακόμη αγαπητέ.

    Στην Ευρώπη, δεν υπάρχει ελληνική συνείδηση. Αν και ο πολιτισμός τους είναι αποκλειστικά η αναπαραγωγή του ελληνικού, ωστόσο γονιδιακά υπάρχει τέτοια αλλοίωση από Μογγόλους και Σκανδιναβούς, που μόνο Έλληνες δεν μπορείς να τους πεις...
    Δυστυχώς οι Ευρωπαίοι σήμερα, είναι χειρότεροι από εμάς. Είναι πλήρως παραδομένοι στα νεοταξικά σχέδια και είναι θέμα χρόνου η παράδοσή τους στην παγκόσμια κυβέρνηση (δικτατορία)...
    Αν είναι να γίνει κάτι, από εδώ θα ξεκινήσει και πάλι αγαπητέ μου!

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα στην Ευρώπη. Γερμανία και Σουηδία μπορεί, αλλά υπάρχουν χώρες σαν την Ουγγαρία, την Πολωνία και την Αυστρία που κάνουν το δικό τους παιχνίδι εθνικά. Δεν νομίζω επίσης ότι η Ιρλανδία και η Σκωτία έγιναν ακόμα σαν την πολυπολιτισμική Αγγλία που και αυτή παίζει πλέον εθνικά το δικό της παιχνίδι αφού βγήκε από την ευρωπαϊκή ένωση.

    Αν προσθέσουμε και χώρες σαν τη Ρωσία, την Κίνα, την Βόρεια Κορέα και αρκετές ισλαμικές που δεν υπάρχει εκεί πέρα νεοταξίτης (εβραίος, μασώνος κ.α.) ούτε για δείγμα παρά μόνο ο Αλλάχ, τότε η παγκόσμια δικτατορία μόνο σαν ανέκδοτο ακούγεται και δεν χρεειάζεται να επαναλαμβάνουμε έτσι την προπαγάνδα της τάχα παντοδύναμης παγκοσμιοποίησης που ούτε οι ίδιοι που την λένε δεν το πιστεύουν πια αυτό.

    Στην Ελλάδα τώρα πέρα απ' όλα αυτά που είπες, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τους μειονοτικούς που αισθάνονται σκοπιανοί σε κάποιες περιοχές της βορείου ελλάδος (Έδεσσα, Αριδαία, Φλώρινα και αλλού) και ζητάνε αυτονομία όντας παρασυρμένοι από την κομμουνιστική προπαγάνδα του συμμοριτοπολέμου. Ούτε σε αυτούς μπορεί να βασιστεί κανείς πέρα από τους αναρχοκομμουνιστές που ανέφερες.

    - ένας φασιστάκος μπλόγκερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προφανώς λοιπόν δεν ενδιαφέρεσαι για ελληνική συνέχεια στην Ευρώπη, αλλά για "λευκή" συνέχεια, αφού το μόνο κοινό που έχουμε με τις εθνότητες που ανέφερες, είναι το χρώμα της επιδερμίδας μας.
    Οι χώρες που ανέφερες (Ουγγαρία, Πολωνία, Αυστρία), είναι τα κράτη που αποτελούσαν την Αυστροουγγαρία και την Ρωσική Αυτοκρατορία. Ένα συνονθύλευμα Σλάβων, Γότθων και Μαγυάρων, δηλαδή Ούννων Μογγόλων της Ασίας! Αυτά τα φύλα δεν έχουν καμία σχέση με τους Έλληνες.
    Οι Κέλτες Σκώτοι και οι Ιρλανδοί, είναι μακρινά παρακλάδια της ελληνικής φυλής, αλλά μέχρι εκεί.

    Η εθνικιστικές τάσεις των λαών της Ευρώπης, σαφώς και υπάρχουν, όπως και οι αυτονομιστικές τάσεις τους.
    Δεν ήταν τυχαία εξάλλου η δημιουργία των εθνικών κρατών μετά τους Ναπολεόντειους πολέμους. Είναι φυσική η αντίδραση και η εθνικιστική συσπείρωση των εθνοτικών κρατών, υπό την απειλή των λαθροεισβολέων από την Ασία και την Αφρική.
    Καμία ανάμειξη φυλών και πολιτισμών δεν είναι αποδεκτή, από κανέναν λαό. Είναι κεκτημένο δικαίωμα κάθε έθνους, φυλής και πολιτισμού, να διατηρεί την ταυτότητά του και να αμύνεται σε κάθε απόπειρα αλλοίωσής της.
    Με την ίδια λογική, το να φύγει ένας Έλληνας εθνικιστής για να ενωθεί με έναν Ούγγρο όμοιό του, δεν αποτελεί "εισβολή" ενός ξένου στη χώρα του Ούγγρου;

    Η Νέα Παγκόσμια Τάξη, έχει απλώσει τα πλοκάμια της παντού και όχι πάντα με τον προφανή τρόπο που ο καθένας αντιλαμβάνεται.
    Ποιος σου είπε πως ο Πούτιν εξαιρείται και αντιστρατεύεται το νεοταξικό σχέδιο;
    Ο στόχος της Παγκοσμιοποίησης, δεν επιτυγχάνεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αλλά με συνδυασμό πολλών και πολλές φορές φαινομενικά αντιθέτων ροπών και τάσεων...
    Το ίδιο το Ισλάμ χρησιμοποιείται για αυτό τον σκοπό. Όλα εργαλειοποιούνται για τον στόχο, κι ας φαίνονται αντίθετα.
    Το σχέδιο της Παγκοσμιοποίησης δεν είναι απλά παλιό, είναι αρχαίο! Είναι η τάση του ενός Πόλου που εμφανίζει η ανθρωπότητα. Ωστόσο υπάρχει και ο άλλος Πόλος, ως αντιστάθμισμα.
    Η Παγκοσμιοποίηση έχει πολλές φάσεις και στάδια μέχρι την υλοποίησή της. Η σημερινή εικόνα του κόσμου, δεν είναι η τελική.

    Δεν λέω ότι οι νεοταξίτες της Παγκοσμιοποίησης θα πετύχουν οπωσδήποτε τον στόχο τους. Αν ήταν εύκολο, θα το είχαν πετύχει απόλυτα. Μέχρι τώρα, όσες φορές το πέτυχαν μερικώς, γρήγορα κατέρρευσε παταγωδώς.
    Ωστόσο δεν τους υποτιμώ, διότι μαθαίνουν απ΄τα λάθη τους και γίνονται όλο και πιο αποτελεσματικοί.
    Δεν υποτιμούμε τον εχθρό, αλλά τον μελετούμε και τον χτυπάμε στο υπογάστριο...

    Ασφαλώς και οι "μειονοτικοί" που στην πραγματικότητα είναι ελάχιστοι και εθνικοί μειοδότες, είναι εξασφαλισμένοι εχθροί μας. Σε κάθε περίπτωση, στην κρίσιμη στιγμή θα πρέπει να απομονωθούν και να εξουδετερωθούν εγκαίρως.

    ΛΥΚΙΟΣ.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι χώρες που σου ανέφερα αποτελούν το παράδειγμα σε αυτό που σου είπα ότι δεν έχουν υποταχθεί όλοι στην Ευρώπη στα σχέδια της Νέας Τάξης. Εννοείται πως ο Πούτιν είναι και αυτός εναντίον της όπως και η Κίνα και το Ισλάμ, αλλά και η Βόρεια Κορέα. Αλλιώς ο Τζώρτζ Σόρος δεν θα τους θεωρούσε όλους αυτούς εχθρούς της ανοιχτής κοινωνίας όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του. Άρα εσύ μεγαλοποιείς την υποτιθέμενη δύναμη της Νέας Τάξης που μόνο σου παραδέχτηκες πως αποτυγχάνουν τα σχέδιά της από αρχαιοτάτων χρόνων! Άρα δεν είναι ικανοί ούτε περίπτερο να διοικήσουν. Σαφώς και τους υποτιμάω λοιπόν και δεν προπαγανδίζω την υποτιθέμενη μεγάλη τους δύναμη για να προκαλώ φόβο και απάθεια στον λαό για να λέει με τη σειρά του έπειτα γιατί να αντισταθώ αφού είναι τόσο πανίσχυρη και έτσι να υποτάσσεται αμαχητί. Όπως προπαγανδίζουν διάφοροι ελληναράδες σαν τον Λιακόπουλο με τον ίδιο σκοπό.

    Τώρα αν με ρωτάς αν προτιμώ να ζω σε έναν γεωγραφικό χώρο με ελληνικά μνημεία σαν την Ελλάδα αλλά με πολίτες που θα μοιάζουν με αλγερινούς μελλοντικά και θα μιλούν ελληνικά επειδή θα παρουσιάζονται και αυτοί ως ''έλληνες'', τότε ναι προτιμώ να ζω σε κάποιο άλλο λευκό κράτος για να μου μοιάζουν και τα παιδιά μου. Και πολιτισμικά να το δεις, ένας λευκός άγγλος που γράφει για αρχαιοελληνικά βιβλία τι σχέση μπορεί να έχει με έναν λευκό έλληνα αναρχικό που καίει την ελληνική σημαία;

    Άλλωστε οι φυλές προϋπήρχαν υπαρξιακά προτού εμφανιστούν οι εθνοτικοί τους ορισμοί όπως άγγλος, γάλλος κ.λ.π. Οπότε καλά το είπες ότι βάζω πρώτα τη λευκή φυλή και μετά την εθνικότητα ακολουθώντας τη ροή της φυσικής εξέλιξης. Και οι διαφορές δεν είναι μόνο στο χρώμα του δέρματος όπως ισχυρίζεται και ο κάθε βλάκας παγκοσμιοποιητής, αλλιώς το πολιτισμικό θαύμα της Ροδεσίας που πέτυχαν οι λευκοί της Ευρώπης αποικώντας την Αφρική θα το είχαν πετύχει και οι μαύροι εκεί πέρα χωρίς να καταντήσει να λέγεται σήμερα Ζιμπάμπουε εκείνη η χώρα.

    - ένας φασιστάκος μπλόγκερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλό φθινόπωρο και από εμένα αγαπητοί φίλοι.

    Έλληνες (λαθρο)μετανάστες σε ασιατικές περιοχές δε θα μπορούσαν να υπάρξουν γιατί δεν το σηκώνουμε το κλίμα, ούτε μας σηκώνει. Θα ήμασταν σαν το λάδι στο νερό. Αντίθετα, αυτοί πατάνε στο φιλελεύθερο δημοκρατικό πνεύμα της Δύσης και καταπατούν ζωτικό χώρο για να αναπτυχθούν.
    Ας δούμε επομένως τι μπορούμε να κάνουμε με την απτή πραγματικότητα. Όλοι συμφωνούμε πως κάλλιστο σενάριο θα ήταν η απέλαση των εχθρικών πυρήνων προτού ηχήσουν οι πολεμικές σειρήνες. Αλλά κι αυτό συγκαταλέγεται στους ευσεβείς πόθους μιας ελληνοκεντρικής διακυβέρνησης της χώρας μας που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της κάθαρσης για να ανακοπεί η φυλετική μας γενοκτονία.
    Άρα, πού επαφίουμε τις ελπίδες μας αν όχι σε όσους εντός και εκτός των Σωμάτων Ασφάλειας, εκείνη την ύστατη ώρα, υπακούσουν στο κάλεσμα της πατριωτικής τους συνείδησης; Δε ξέρω πόσο ολιγάριθμοι είμαστε ή αν θα υπάρξουν θετικές εκπλήξεις που θα γεννήσει η συγκυρία-ευκαιρία για συσπείρωση ομόψυχων Ελλήνων. Αυτό μένει να φανεί. Η ηττοπάθεια όμως πρέπει να εκλείψει από το λεξιλόγιο και την ψυχολογία μας και με σταθερή πίστη στη δύναμή μας και στη Δύναμη του Θεού να αποδώσουμε τα δίκαια.
    Στην περίπτωση που το καράβι βουλιάξει από τις μαύρες ορδές των εποικιστών, κατανοώ τη θέλησή σου για καταφύγιο σε ένα λιμάνι δυτικής κουλτούρας για ανασύνταξη και ανασύσταση της ελληνικής φλόγας, αγαπητέ φασιστάκο μπλόγκερ, αλλά με θλίβει μια τέτοια ‘’λύση’’ γιατί αυτό θα σημαίνει πως επήλθε πλήρη απαλοιφή του γηγενούς πληθυσμού και των εδαφών του. Όπως συμβαίνει με πολύτιμους σπόρους ή βιβλία τα οποία για τους χ ψ λόγους καταστράφηκαν και μόνο ελάχιστα φυγαδεύτηκαν σε ασφαλείς χώρους για να επανέλθουν στο φως σε κατάλληλους χρόνους. Έχουμε πάρα πολλά να κάνουμε ακόμα για να σκεφτόμαστε από τώρα μια τέτοια δυσμενή κατάληξη.

    Ανατολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαίρομαι φίλτατη Ανατολή που έγινε κατανοητό και σε σένα το σκεπτικό μου γιατί αυτό εννοούσα και πιστεύω να το κατάλαβε και ο Λύκιος. Δηλαδή για το καταφύγιο κάποιας άλλης Λευκής χώρας για να διαδοθεί ο όποιος ελληνισμός αν ''έλληνες'' σε αυτό τον τόπο απομείνουν μόνο αφροασιάτες που θα μιλάνε ελληνικά. Για να γίνουν όμως όλα αυτά που είπες θα πρέπει να χτυπηθεί πρώτα η ρίζα του προβλήματος που ήδη επισήμανες! Δηλαδή, το δημοκρατικό πολίτευμα που το εκμεταλλεύονται όλοι αυτοί οι αλλόφυλοι εισβολείς μαζί με τους μασόνους και τους εβραίους αλλά και κάθε νεοεποχίτη για να πιάνουν θέσεις κλειδιά στην εξουσια οι τελευταίοι, κάνοντας το δικό τους αντεθνικό παιχνίδι.

    Ξέρω ότι ακούγεται ελκυστικό στα αυτιά του κόσμου όταν ακούει για τις ελευθερίες που παρέχει ένα δημοκρατικό πολίτευμα παρά κάποιο φασιστικό σαν το δικό μου, αλλά αν δεις σήμερα τα ισχυρότερα κράτη σαν τη Ρωσία, την Κίνα, την Ιαπωνία, τη Βόρεια Κορέα και κάποια ισλαμικά σαν το Ιράν, μόνο δημοκρατία δεν έχουν και μόνο νεοταξίτες δεν κάνουν κουμάντο στις χώρες τους! Αντιθέτως η Αμερική για παράδειγμα που έδινε απεριόριστες ελευθερίες μέχρι τωρα και με την Ευρώπη να την ακολουθεί, παραπέουν! Χαμός απο φυλετικές συγκρούσεις στους δρόμους. Άρα θα πρέπει να ζει κάποιος ελεύθερα εθνοφυλετικά σε φασιστικό καθεστώς δικό του ή σκλαβωμένος και αφανισμένος μελλοντικά (από αντικατάσταση πληθυσμού εξ Αφρικής και Ασίας) σε Δημοκρατία; Θα πρέπει να επιλέξει.

    Για να αποδεχτώ εγώ ένα τέτοιο δημοκρατικό καθεστώς ή αμεσοδημοκρατικό ακόμη χειρότερα, θα πρέπει στην Ελλάδα για παράδειγμα πολύ πάνω από 5 εκατομμύρια πληθυσμού να είναι πολιτικά συνηδειτοποιημένοι και διαβασένοι αντί να είναι φραπεδέλληνες που σκέπτονται ατομιστικά, αλλιώς πολιτικούς σαν τα μούτρα τους θα ψηφίζουν με γνωστά τα αποτελέσματα σαν αυτά που βλέπουμε σήμερα στην κοινωνία μας.

    - ένας φασιστάκος μπλόγκερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «…προχθές κιόλας 3 εκατομμύρια ελλαδίτες έκατσαν να δουν στην τηλεόραση την επανεμφάνιση του Big Brother στις τηλεοράσεις μας και όταν άλλοι τόσοι και περισσότεροι αισθάνονται αδιάφοροι όταν κοιτάζουν μια εθνική σημαία σαν την ελληνική…»
    «…θα πρέπει να είναι εθνικά σκεπτόμενος και όχι παγκοσμιοποιητικά αισθανόμενος το όπου γης πατρίς, ακόμα και τη Χαβάη!...»
    «…δεν θα κλείσω όμως τα μάτια στην ελλαδική πραγματικότητα των ημερών μας και όχι πλέον ελληνική όπως κάποτε που η πλειοψηφία των ελλήνων είχε εθνική συνείδηση…»

    Εσύ ο ίδιος είσαι αγαπητέ φασιστάκο μπλόγκερ, που διαπιστώνεις την ισχύ της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Όχι μόνο την διαπιστώνεις, αλλά θεωρείς μάταιη οποιαδήποτε μάχη και σκέφτεσαι την εγκατάλειψη του πλοίου και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να βουλιάξει…
    Συνεπώς δεν είμαι εγώ που υπερτιμώ τις δυνατότητες των Παγκοσμιοποιητών, αλλά εσύ που τους θεωρείς a priori νικητές, έστω κι αν λες ότι τους υποτιμάς. Προσωπικά θεωρώ τα πάντα μαχητά και δεν θεωρώ λήξαν, κανένα πόλεμο που ποτέ δεν δόθηκε.

    «Αλλιώς ο Τζώρτζ Σόρος δεν θα τους θεωρούσε όλους αυτούς εχθρούς της ανοιχτής κοινωνίας…»

    Θα σε συμβούλευα να μην πιστεύεις κυριολεκτικά ότι λέει ο συγκεκριμένος τύπος. Κάθε του λέξη, είναι μια καλά μελετημένη προπαγάνδα…
    Πίστεψέ με, το σχέδιό τους δεν εξυφαίνεται με τον τόσο απλοϊκό τρόπο που οι περισσότεροι νομίζουν. Είναι περίπλοκος και παίζουν πάρα πολύ με τις εντυπώσεις. Ο πόλεμός τους, είναι αναίμακτος (όχι ότι δεν κάνουν και αιματηρούς, αλλά ο συγκεκριμένος είναι υβριδικός). Είναι πόλεμος ψυχολογικών επιχειρήσεων, προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλων. Αυτοί είναι οι αποτελεσματικότεροι πόλεμοι, διότι είναι αμετάκλητοι, αφού καταστέλλουν κάθε διάθεση αντίστασης ή αντίδρασης.
    Σε αυτό τον πόλεμο, υπάρχει το αντίπαλο δέος. Όμως δεν είναι αυτό που νομίζει ο κόσμος ως προφανές. Δεν είναι ο νεοναζισμός, η φυλετική υπεροψία και ο πολωμένος εθνικισμός. Όσο και αν σου φαίνεται παράδοξο, αυτά είναι κατασκευασμένα εργαλεία των νεοταξιτών.
    «Και πολιτισμικά να το δεις, ένας λευκός άγγλος που γράφει για αρχαιοελληνικά βιβλία τι σχέση μπορεί να έχει με έναν λευκό έλληνα αναρχικό που καίει την ελληνική σημαία;»
    Όπως ο κινέζος ή ο μαύρος ελληνόφιλος που έχει λάβει ελληνική παιδεία, μιλά άπταιστα νέα και αρχαία ελληνικά και παίζει στα δάκτυλα τον Αριστοτέλη, δεν γίνεται Έλληνας, έτσι και ο λευκός Άγγλος, δεν γίνεται τέτοιος, όσο κι αν αγαπήσει το ελληνικό πνεύμα.
    Ο λόγος είναι ότι η ιδιότητα του Έλληνα δεν είναι επίκτητη, αλλά εγγενής. Είναι γονιδιακή.
    Στα γονιδιακά χαρακτηριστικά του Έλληνα, περιλαμβάνονται τα σωματικά και τα ψυχικά γνωρίσματα (όπως σε κάθε φυλή δηλαδή), αλλά τα πνευματικά μπορεί να βρίσκονται εν υπνώσει και αν δεν αφυπνιστούν από την ανάλογη παιδεία, ο Έλληνας δεν είναι «ενεργεία», αλλά «εν δυνάμει». Σε αυτή την φάση βρίσκονται εγκλωβισμένοι εκατομμύρια Έλληνες σήμερα, επίτευγμα των νεοταξιτών, που ελέγχουν τις θέσεις εξουσίας και όλους τους επικοινωνιακούς διαύλους, καθώς και καθολικά την παιδεία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι αναρχοαριστεροί είναι εν υπνώσει Έλληνες, πλανημένοι και θολωμένοι απ΄την νεοταξική προπαγάνδα της αριστεράς. Τους λείπει η παιδεία. Η παιδεία όμως λείπει εξίσου και από αυτούς που κάνουν τους «ακροδεξιούς» ή τους «ελληναράδες εθνικιστές», που πιστεύουν απατεώνες τύπου Σώρα και που πιστεύουν σε ψεύδη και υπερβολές, μακριά από την αλήθεια περί ελληνικού πνεύματος και ελληνισμού. Αυτό διότι ΚΑΙ αυτός ο χώρος κατασκευάστηκε και ελέγχεται από τον ίδιο νεοταξικό κέντρο.
    Ένας λευκός Άγγλος, Γερμανός, Σουηδός, ΔΕΝ μπορεί να δημιουργήσει πολιτισμό. Αυτή είναι η υπεροχή του Έλληνα, έναντι οποιασδήποτε ίσως άλλης φυλής. Οι λευκοί ευρωπαίοι, είναι πολιτισμικά ετερόφωτοι. Είναι ικανοί στην αναπαραγωγή του πολιτισμού που τους δόθηκε και ανίκανοι να ξαναδημιουργήσουν ή να επινοήσουν ένα νέο πολιτισμικό οικοδόμημα. Αυτός είναι ο λόγος που κανένας τους δεν μπορεί να γίνει Έλληνας. Ωστόσο κατανοώ το σκεπτικό σου, επειδή οι λευκοί ευρωπαίοι είναι (κακοί) μιμητές του δικού μας πολιτισμού και εξαρτώνται μόνο απ΄αυτόν. Με αυτή την έννοια, δηλαδή του κακέκτυπου ελληνισμού ή αυτών που συντηρούν την σκιά των Ελλήνων, συμφωνώ πως ως τελευταία καταφυγή, μπορεί να αποτελούν την μόνη λύση…
    Ο «φασισμός» που περιγράφεις ως λύση, πιθανολογώ ότι είναι ένα απολυταρχικό καθεστώς, που θα περιστέλλει τις ατομικές ελευθερίες για χάρη του γενικού (και εθνικού) συμφέροντος.
    Η δική μου γνώμη διαφέρει αρκετά.
    Πιστεύω πως το πρόβλημα δεν είναι η δημοκρατία, αλλά το κακέκτυπο της δημοκρατίας που το εμφανίζουν ως «δημοκρατία»! Αυτή είναι άλλη μια στρέβλωση που κατάφερε η ΝΤΠ στο ελληνικό πνεύμα, που τόσο πολύ μάχεται.
    Μια πραγματική δημοκρατία, δεν επιτρέπει διαφθορά, ατασθαλίες, προδοσία και παρανομία. Μια πραγματική δημοκρατία είναι εξαιρετικά αυστηρή με όποιον καταχράται την εξουσία και την δύναμη που του δίδει (προσωρινά) ο λαός. Ο νόμος είναι νόμος και τηρείται εφόσον διασφαλίζει τα συμφέροντα του έθνους πρώτα και του πολίτη, δευτερευόντως.
    Αυτό που σήμερα λέγεται κατ΄επίφαση «δημοκρατία», είναι μια μαφία ολιγαρχών που εξαπατούν τον λαό και τον υπονομεύουν για δικό τους όφελος.
    Η ελληνική δημοκρατία σήμερα, έχει όλα τα χαρακτηριστικά της μαφιόζικης οργάνωσης, που κουμάντο κάνει ο νονός (πρωθυπουργός) και όλοι οι άλλοι, πειθαρχούν με τον φόβο της διαγραφής, ακόμη και της φυσικής τους εξόντωσης. Συμφωνίες κάτω απ΄το τραπέζι με τους πάντες (παρασκηνιακή πολιτική) και παράσταση υποκρισίας στο προσκήνιο.
    Αυτό που χρειάζεται για να επανορθωθεί η πραγματική δημοκρατία, είναι ένα ισχυρό σοκ.
    Έχω ήδη αναφερθεί σε προηγούμενους διαλόγους, στον τρόπο που μπορεί και πρέπει αυτό να συμβεί.

    Αγαπητή Ανατολή, συμφωνώ με τις απόψεις σου και κρατώ το επιμύθιό σου:
    «Έχουμε πάρα πολλά να κάνουμε ακόμα για να σκεφτόμαστε από τώρα μια τέτοια δυσμενή κατάληξη.»

    Δεν έχουμε ακόμη εξαντλήσει το δυναμικό μας και μπορούν να γίνουν πολλά, πριν φτάσουμε να συζητούμε για εγκατάλειψη πλοίου…

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ‘’Άρα θα πρέπει να ζει κάποιος ελεύθερα εθνοφυλετικά σε φασιστικό καθεστώς δικό του ή σκλαβωμένος και αφανισμένος μελλοντικά (από αντικατάσταση πληθυσμού εξ Αφρικής και Ασίας) σε Δημοκρατία; Θα πρέπει να επιλέξει.’’
    Αυτό το θεωρώ ψευτοδίλημμα δημιουργημένο από το ίδιο κέντρο ελέγχου της παγκόσμιας σκακιέρας για να παραμένουν παγιδευμένα τα μυαλά σε δήθεν αδιέξοδα. Στο χέρι μας είναι να χαράσσουμε δρόμους έξω από τις συστημικές κονσέρβες.
    Επιπλέον, τι σε κάνει να πιστεύεις αγαπητέ φίλε, ότι αν παραδοθεί η Ελλάδα σε αλλόφυλους, θα μας παραχωρηθεί κάπου αλλού χώρος ικανός να συγκεντρώσει, να αναζωπυρώσει και να αναδείξει το ελληνικό στοιχείο; Όπου και να πάμε, για ξένο τόπο θα μιλάμε. Κι αν είναι έτσι, καλύτερα στον δικό μας τόπο να προσπαθούμε με ότι όπλα διαθέτουμε. Η ελίτ, δεν επιδιώκει την εδαφική μας κατάκτηση αλλά την πνευματική πράγμα που σημαίνει ότι δε θα επιτρέψει την ύπαρξη κανενός ελληνικού θύλακα σε κανένα σημείο του πλανήτη. Και αν χαθεί η Ελλάδα, ένα ένα θα πέσουν και τα υπόλοιπα κράτη στη χοάνη καθυπόταξης των λαών.

    ‘’Οι αναρχοαριστεροί είναι εν υπνώσει Έλληνες, πλανημένοι και θολωμένοι απ΄την νεοταξική προπαγάνδα της αριστεράς. Τους λείπει η παιδεία. Η παιδεία όμως λείπει εξίσου και από αυτούς που κάνουν τους «ακροδεξιούς» ή τους «ελληναράδες εθνικιστές», που πιστεύουν απατεώνες τύπου Σώρα…’’
    Ο Σώρρας πλεόν είναι παρωχημένο πιόνι, αγαπητέ Λύκιε. Τώρα κυοφορούνται οι Q αν έχεις ακουστά! Πάντα το σύστημα ετοιμάζει ‘σωτήρες’ για να κοιμίζει τα πρόβατα. Όσο για την παιδεία, μόνο μετά από ένα τεράστιο σοκ, θα μπορέσει ενδεχομένως να αλλάξει χέρια και άρα και περιεχόμενο για να γαλουχήσει άριστους νέους. Το θέμα είναι, το σοκ αυτό, να μας βρει έτοιμους ψυχικά και υλικά για να πολεμήσουμε, να επιβιώσουμε και να κοπιάσουμε για την ανακαίνιση.

    Ανατολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ότι έκατσαν 3 εκατομμύρια έλληνες να δουν Big Brother και ότι άλλοι τόσοι αισθάνονται απάτριδες δεν καταδυκνύει παντοδυναμία της Νέας Τάξης αλλά την ύπαρξή της! Αλλιώς δεν θα μιλούσαμε καν για αυτή τώρα. Το ότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει το παγκόσμιο κράτος της ή όλους τους λαούς του πλανήτη να σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο, επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Σόρος για αντίπαλο δέος σε Κίνα, Ρωσία, Πολωνία, Ουγγαρία και ανερχόμενου εθνικισμού στην Ιταλίς όπως είπε στην συνέντευξη που σου προανέφερα και που καταρρίπτει Λύκιε τον δικό σου ισχυρισμό ότι και αυτές οι χώρες είναι Νεοταξικές. Γιατί αν ήταν όπως λες, τότε ήδη θα λειτουργούσαν όλες οι κοινωνίες του πλανήτη με τον ίδιο τρόπο ή θα είχαμε το παγκόσμιο κράτος. Τί θα το εμπόδιζε αυτό ή τί το εμποδίζει αν όλες οι κυβερνήσεις τους ελέγχονται από τη Νέα Τάξη όπως λες. Είναι κραυγαλέα αντίφαση!

    Ο άγγλος μπορεί να παράξει ελληνικό πολιτισμό έστω και κακέκτυπα αν έχει ελληνική παιδεία διότι ανήκει και αυτός στην ίδια Λευκή φυλή με εμένα. Ενώ ο αφροασιάτης όχι όσο ελληνική παιδεία και αν πάρει, διότι στην Αφρική που σου ανέφερα τη Ροδεσία την έκαναν οι Λευκοί και όχι οι μαύροι που την κατέντησαν έπειτα Ζιμπάμπουε όση παιδεία και μάθηση και αν πήραν από τους άγγλους εκπολιτιστές τους!

    Προφανώς ενοχλεί πολλούς εδώ στην Ελλάδα να γίνουν συμμαχίες με Ρωσία, Βόρεια Κορέα, Ιράν άντε και Κίνα αν και δεν τους χωνεύω τους κινέζους και πολύ, για αυτό και λένε αυτά τα ψέμματα για υποτιθένο έλεγχο και αυτών των χωρών από τη Νέα Τάξη. Απλά τα λένε γιατί πάντοτε εξυπηρετούσαν τα αμερικανικά και τα ισραηλινά συμφέροντα και τίποτα περισσότερο. Όσο και να μιλάνε για ελληνικά. Δεν είναι μπηχτή αυτό για σένα Λύκιε. Απλά μια διαπίστωση κάνω από προσωπική έρευνα και από τα γαρφόμενα Υδροχοϊστών στην Ελλάδα όσο να μιλάνε και αυτοί για ελληνισμό.

    - ένας φασιστάκος μπλόγκερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ φασιστάκο μπλόγκερ, κανείς δεν μίλησε για παντοδυναμία και πλήρη κυριαρχία της ΝΤΠ. Ωστόσο καλό είναι να μην κλειδώνουμε στην παρούσα εικόνα και να είμαστε διορατικοί για όσα πρόκειται να έρθουν.
    Ο σχεδιασμός της ΝΤΠ, είναι έξυπνος και περίπλοκος. Χρησιμοποιεί δόλιους και απατηλούς τρόπους για να επικρατήσει. Σε καμία χώρα ωστόσο δεν έχει επικρατήσει πλήρως αυτή τη στιγμή που μιλάμε.
    Θα σου δώσω όμως ένα παράδειγμα, για να δεις πως το Κρόνιο, Ατλάντειο ή Κάδμειο Ιερατείο, λειτούργησε με παρόμοιο τρόπο με τις θρησκείες.
    Το Ατλάντειο ιερατείο δημιουργούσε νέες θρησκείες, που η κάθε μια ήταν προσαρμοσμένη στις πολιτισμικές ιδιαιτερότητες της κάθε φυλής των διαφόρων περιοχών. Έτσι η διαδοχή των θρησκειών των Αιγυπτίων, των Ασσυρίων, των Βαβυλωνίων, των Ιουδαίων, των Χριστιανών και τελικά των Μουσουλμάνων, δεν ήταν τίποτε άλλο, από διαφορετικές παρεκδοχές του ίδιου θέματος, προσαρμοσμένες στις πολιτισμικές συνήθειες και δοξασίες των λαών.
    Το ίδιο Ιερατείο βρίσκεται πίσω από την λεγόμενη ΝΤΠ και την κυοφορούμενη Παγκοσμιοποίηση. Άρα, η στρατηγική της ΝΤΠ δεν είναι παντού ενιαία, αλλά προσαρμόζεται, καμουφλάρεται και ενδύεται διάφορα χρώματα, ώστε να πετύχει τον σκοπό της με ευέλικτο και δόλιο τρόπο.
    Μην υποτιμάς λοιπόν τις ικανότητες ενός πανάρχαιου Ιερατείου, που όχι μόνο επιβιώνει χιλιάδες χρόνια, αλλά ουσιαστικά κυριαρχεί στη ανθρωπότητα.
    Ο μαχητής που υποτιμά τον αντίπαλό του, είναι εξ αρχής ηττημένος.
    Εκτιμούμε του αντίπαλο, χωρίς υπερβολές και αναζητούμε την Αχίλλειο Πτέρνα του.
    Δεν τον υποτιμούμε με αλαζονεία, διότι αποδυναμώνουμε κάθε πιθανότητα νίκης.
    Το Ιερατείο έχει Αχίλλειο Πτέρνα, αλλά είναι έξυπνα καλυμμένη ώστε να μην φαίνεται. Αν ήταν τόσο προφανής, θα είχε ήδη καταρρεύσει αγαπητέ μου.
    Δες πίσω απ΄την κουρτίνα και μην εμπιστεύεσαι τα προφανή.
    «Ο άγγλος μπορεί να παράξει ελληνικό πολιτισμό έστω και κακέκτυπα αν έχει ελληνική παιδεία διότι ανήκει και αυτός στην ίδια Λευκή φυλή με εμένα.»
    Όχι φίλε μου, ο Άγγλος δεν μπορεί να ΠΑΡΑΞΕΙ ελληνικό πολιτισμό. Μόνο να ΑΝΑΠΑΡΑΞΕΙ μπορεί. Καταλαβαίνεις την διαφορά;
    Ο Άγγλος χωρίς τον ελληνικό πολιτισμό, θα ήταν ακόμη νομάς μέσα στα δάση και θα πίστευε στα ξόανα. Το παράδειγμα της Ροδεσίας δεν αφορά γενικά την λευκή φυλή, αλλά την λευκή φυλή που ακολούθησε τον ελληνικό πολιτισμό με τον οποίο σήμερα είναι σύμφυτη. Σαφώς η λευκή φυλή είναι πολύ περισσότερο εξελιγμένη απ΄την μαύρη και αυτό είναι αυταπόδεικτο. Η μαύρη φυλή, δεν έχει δυνατότητες εξέλιξης και δημιουργίας υψηλού πολιτισμού και αυτό εξηγείται.
    Ωστόσο το ότι ανήκουμε στην λευκή φυλή, δεν μας επιφυλάσσει δάφνες, αναγνώριση και υπεραξία, επειδή είμαστε Έλληνες. Είναι λίγοι οι μορφωμένοι και ακομπλεξάριστοι ευρωπαίοι λευκοί, που αναγνωρίζουν την αξία του ελληνισμού και ακόμη λιγότεροι αυτοί που εκτιμούν τους σημερινούς Έλληνες.
    Το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα. Οι ευρωπαίοι νιώθουν μεγάλη απαξία για τους σημερινούς Έλληνες και καθόλου φιλόξενοι είναι μαζί τους.
    Πολύ σωστά η αγαπητή Ανατολή μας λέει ότι δεν πρόκειται να μας παραχωρηθεί πουθενά χώρος, αν παραδώσουμε εμείς τα εδάφη μας τους κάφρους (δική μου η λέξη)!
    Αγαπητή Ανατολή, η γελοιότητα των ανθρώπων που πλανώνται με ευπιστία σε κάθε ανοησία που τους σερβίρουν, δείχνει το μέγεθος της πνευματικής αποχαύνωσης που έχει πέσει ο νεοέλληνας (και όχι μόνο)…
    Οι «Q» είναι πραγματικά φαιδροί…

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα αποδεχτώ και εγώ την αδυναμία της Νέας Τάξης αντί για την παντοδυναμία, αλλά θα συνεχίσω να την υποτιμώ γιατί αν απέτυχε από αρχαιοτάτων χρόνων να επιβληθεί παγκοσμίως παρόλο που έλεγχε όλες τις θρησκείες όπως λες, τότε όχι μόνο είναι ανίκανη να διοικήσει περίπτερο όπως είπα σε προηγούμενο σχόλιο, αλλά και την ταμειακή του μηχανή!

    Και εννοείται πως δεν μπορώ να δεχτώ αναπόδεικτες απόψεις περί τέτοιοων ιερατείων επειδή απλά τις λένε κάποιοι! Και εγώ άμα είναι μπορώ να σου πω ότι υπάρχει πάλι από αρχαιοτάτων χρόνων κάποιο άλλα αντίπαλο ιερατείο που προκαλεί συνεχώς διχόνοια στην ανθρωπότητα και έτσι δεν μπορεί να επιτευχθεί η παγκόσμια ενότητα ή παγκοσμιοποίηση του άλλου. Όρεξη να έχει κάποιος να διηγείται ιστορίες.

    Και οι διαφορές μεταξύ των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών που ανέφερες είναι αγεφύρωτες για να πει κάποιος ότι τις δημιούρησε το ίδιο ιερατείο που λες. Για παράδειγμα, ο εβραϊσμός δεν αποδέχεται τον Χριστό και το Ισλάμ το ίδιο που δεν αποδέχεται όμως ούτε εβραίους ούτε χριστιανούς αν διαβάσεις το Κοράνι. Συνεπώς πάλι προκύπτει αντίφαση σε θρησκευτικό επίπεδο, γιατί αν πράγματι προέρχονται οι τρεις αυτές θρησκείες από το ίδιο Ιερατείο, τότε γιατί να μην είχε φτιάξει εξ αρχής μια ιουδαιοχριστιανοισλαμική θρησκεία απευθείας με ίδια ιερά βιβλία και να προσαρμόζονταν σε κάθε λαό ξεχωριστά όπως είπες. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι την αντίφαση όταν εξαιτίας των διαφορών τους συνέχιζε να διαιρείται η ανθρωπότητα αντί να ενώνεται σε μια μόνο παγκόσμια θρησκεία και κράτος.

    Οπότε θα παραμείνω στην πρώτη και αυταπόδεικτη μπροστά στα μάτια μου περίπτωση των λεγομένων ενός εκπροσώπου της Νέα Τάξης σαν τον Τζωτζ Σόρος που θεωρεί και τον εθνικισμό ως εχθρό του πέρα απ' όλα τα υπόλοιπα κράτη που είπε και θα δουλέψω προς αυτή την κατεύθυνση για την ανατροπή του. Και κάθε άλλος σαν και εμένα γιατί ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

    - ένας φασιστάκος μπλόγκερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αφού είναι έτσι τα πράγματα, τότε σου εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στην δουλειά σου, προς την κατεύθυνση της ανατροπής του. Πολλοί κούκοι σαν εσένα, σίγουρα θα φέρουν την Άνοιξη, αγαπητέ φασιστάκο μπλόγκερ.
    Παρόλα αυτά θα σου πρότεινα όταν θα έχεις χρόνο, να ξεφυλλίζεις τις σελίδες του Καταχθόνιου Δαίμονα, γιατί μπορεί να βρεις σημαντικές πληροφορίες και στοιχεία που σου διαφεύγουν και θα σου άνοιγαν μεγαλύτερους γνωστικούς ορίζοντες. Σε ευχαριστώ για τον διάλογο.

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν και σαν φασίστας που είμαι δεν θα έπρεπε να αγαπάω τον διάλογο, παρόλο αυτά αμάρτησα ιδεολογικά και τον έκανα γιατί ήταν εποικοδομιτικός αν κρίνω από τα χρήσιμα συμπεράσματα που έβγαλα. Ευχαριστώ και εγώ για τον χρόνο που διέθεσες για να μου απαντάς.

    - ένας φασιστάκος μπλόγκερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τιμή μου τότε, που έγινα η αιτία να αμαρτήσεις ιδεολογικά για χάρη μου!
    Ήταν χαρά μου να σου απαντάω.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ( Η ελληνική δημοκρατία σήμερα, έχει όλα τα χαρακτηριστικά της μαφιόζικης οργάνωσης, που κουμάντο κάνει ο νονός (πρωθυπουργός) και όλοι οι άλλοι, πειθαρχούν με τον φόβο της διαγραφής, ακόμη και της φυσικής τους εξόντωσης. Συμφωνίες κάτω απ΄το τραπέζι με τους πάντες (παρασκηνιακή πολιτική) και παράσταση υποκρισίας στο προσκήνιο.
    Αυτό που χρειάζεται για να επανορθωθεί η πραγματική δημοκρατία, είναι ένα ισχυρό σοκ.
    Έχω ήδη αναφερθεί σε προηγούμενους διαλόγους, στον τρόπο που μπορεί και πρέπει αυτό να συμβεί.)

    πειτε μου λοιπον ενα λογο για τον οποιο θα πρεπει να πολεμησω και σκοτωθω ,για μια ελλαδα που ντρεπομαι για αυτην η για τις μαφιοζικες οργανωσεις που κανουν κουμαντο εδω και 200 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το να πολεμάς για την πατρίδα σου, σημαίνει πως πολεμάς για τα όσια και τα ιερά σου. Δεν πολεμάς για την κυβέρνησή σου, ούτε για το "σύστημα". Η πατρίδα είναι πολλά πράγματα. Είναι η ιστορία, η γλώσσα, η παράδοση, η φυλή,οι πρόγονοι και οι απόγονοι.
    Αν σήμερα είμαστε λάθος, πρέπει να έχουμε μέλλον που θα διασφαλίζει τις συνθήκες για να γίνουμε καλύτεροι.
    Αν δεν σου αρέσει το κράτος μαφία που στηρίζεις με την ψήφο και την νοοτροπία σου, δώσε την δυνατότητα στις επόμενες γενεές να το αλλάξουν. Το κράτος είναι έτσι, γιατί χάσαμε τις αξίες και τις αρετές μας. Η υπέρτατη αξία που χάσαμε αγαπητέ, είναι η αγάπη για την πατρίδα...
    Αγαπάμε μόνο τον εαυτό μας και το ατομικό μας συμφέρον, τόσο κοντόφθαλμα, που δεν καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι συνυφασμένο μόνο με το συλλογικό συμφέρον.
    Αυτός είναι ο λόγος που θέτεις αυτό το ψευτοδίλημμα.
    Αν ντρέπεσαι για την Ελλάδα, κάνε κάτι για να την αλλάξεις. Κάνε κάτι αντίθετο στη νοοτροπία που την έφερε σε αυτό το χάλι.
    Σκέψου υπεύθυνα και συλλογικά.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. η ιστορια παραχαρασεται,η γλωσσα κουτσουρευτηκε,η φυλη αναμειχτηκε,οι προγονοι αναπαυονται και γελανε πιθανον μαζι μας και οι απογονοι ειναι πιονια στη σκακιερα τους.
    η ψηφος μου δεν παιζει κανενα ρολο και το γνωριζεις πολυ καλα .δεν το θεωρω ψευτοδιλημμα και δεν εχω πλεον κανενα ατομικο συμφερον.οσο για το κανε κατι το οποιο αναμασαται απο ολους, εχει κουρασει πια ,ολοι το ιδιο λενε, κανε κατι και κανεις απο αυτους που το λεει δεν κανει τιποτα.ο μονος λογος που αναφερεται ειναι για να μας κανουν να νιωθουμε συνενοχοι για το χαλι που επικρατει.
    ο απλος πολιτης οσο υπευθυνα και συλλογικα να σκεφτεται αυτα που μπορει να κανει ειναι μηδαμινα.οχι λοιπον δεν δεχομαι τη συνυπευθυνοτητα .και οσον αφορα τη νοοτροπια που αναφερεις ,καποιοι τη δημιουργησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και με κάνατε να αμαρτήσω πάλι και να μπω σε διάλογο σαν φασίστας που είμαι ενώ δεν θα έπρεπε, αξίζει τον κόπο να πω αυτά που πρέπει περί αλλαγής νοοτροπίας, γιατί αυτή είναι που αλλάζει τα πράγματα χωρίς καν να χρειαστεί η ψήφος! Η προπαγάνδα που λέει ότι μόνος σου δεν θα αλλάξεις τον κόσμο ή τι μπορώ να κάνω εγώ από μόνος μου είναι μεγάλη πλάνη και οδηγεί στην αδράνεια, άρα και στην αμαχητί παράδοση στον οποιονδήποτε!

      Και εξηγούμαι με δυο λόγια...

      Αν κανένας ή ελάχιστοι έβλεπαν το Big Brother στην τηλεόραση αντί για 3 εκατομμύρια κόσμος στην πρεμιέρα, πιστεύεις ότι θα συνεχίζονταν να προβάλλονταν και μελλοντικά; Όχι!!! Γιατί; Γιατί δεν θα έβγαζαν λεφτά οι καναλάρχες από τέτοια θεάματα και δεν θα συνέφερε να τα προβάλλουν. Να πως αλλάζεις τον κόσμο με τη νοοτροπία σου και κάνεις τον καναλάρχη (= διαμορφωτή της κοινής γνώμης) να αλλάξει το πρόγραμά του.

      Το σύστημα αγαπητέ ανώνυμε είναι πρώτα ο ίδιος ο κόσμος και μετά οι όποιοι εξουσιαστές. Θα στο θέσω και αλλιώς: Μπορούν οι κυβερνητικοί της Σαουδικής Αραβίας σήμερα να επιβάλλουν ακόμα και με τη βία χριστιανισμό εκεί πέρα; Όχι φυσικά, αν δεν θέλουν οι μουσουλμάνοι πολίτες να τους κρεμάσουν ανάποδα σαν τα κατσίκια!!! Φοβάσαι να εκφραστείς ελεύθερα στο Facebook για να μην σου μπλοκάρει τον λογαριασμό επειδή θα σε χαρακτηρίσει ρατσιστή; Διαγράφεις τον λογαριασμό σου ή φτιάχνεις άλλον στο ρωσικό facebook και χάνει λεφτά το αμερικανικό. Αν όμως παραμείνεις εκεί πέρα συμμετέχοντας και εσύ ο ίδιος στο τυραννικό αυτό και εις βάρος σου κοινωνικό μέσο δικτύωσης, αποτελείς και εσύ μέρος του Συστήματος που κατηγορείς και λες ότι δεν αλλάζει.

      Χτύπα τον εβραίο στην τσέπη του πριν κλωτσήσεις την καρέκλα του!!!

      Γιατί να χρεωθείς με δάνειο από αυτόν για να αγοράσεις αυτοκίνητο όταν δεν σου χρειάζεται ή δεύτερο σπίτι που δεν πρόκειται ποτέ να μείνεις; Για να πουλήσεις μούρη στον κόσμο; Τότε είσαι μέρος του ίδιου Συστήματος επειδή θα εξαρτάσαι από αυτό οικονομικά (π.χ. θα πρέπει και να ξεπληρώσεις τα δάνεια).

      Κερδίζεις με όλα αυτά; Και ναι και όχι. Δημιουργείς αρχικά εντός του Συστήματος τον δικό σου ζωτικό χώρο που θα περιλαμβάνει και όσους ανθρώπους σκέφτονται το ίδιο με σένα και μακροπρόθεσμα γκρεμίζεις το Σύστημα όταν αυξηθεί αυτός ο κόσμος (π.χ. επειδή το Σύστημα θα χάνει λεφτά όταν δεν κάνει αυτά που θέλει) ή εντάσεσαι σε άλλο Σύστημα εξουσίας τελείως διαφορετικό. Για παράδειγμα, αν δεν σου αρέσει αυτή η Δημοκρατία όπως ούτε εμένα, τότε πας να ζήσεις σε άλλη χώρα με διαφορετικό πολίτευμα. Αν δεν μπορείς να το κάνεις όπως ούτε εγώ για διάφορους λόγους προς το παρόν, ζεις στον δικό σου ζωτικό χώρο αποφεύγοντας κάθε μόδα που πλασσάρει το Σύστημα. Απλά να περιμένεις μοναξιά στην αρχή και ίσως για πάντα. Τουλάχιστον θα ζεις ελεύθερος όπως εσύ θέλεις έστω και αν χρειαστεί να το κάνεις αυτό παίρνοντας τα βουνά.

      Μέσα από τον ζωτικό χώρο σου μπορείς να αλλάξεις και τη συμπεριφορά κάθε κομματικής συμμορίας επίσης, χωρίς καν να χρειαστεί να αλλάξει το πολιτικό κόμμα! Για παράδειγμα, αυτό της Μέρκελ που έλεγε καλοδεχούμενοι οι λαθρομετανάστες στη Γερμανία αρχικά, όταν είδε ότι απειλείται να χάσει την εξουσία από το ακροδεξιό AFD με κάποια ναζιστικά στελέχη του, κατουρήθηκε πάνω της και έκλεισε τα σύνορα! Υιοθέτησε δηλαδή η ίδια την πολιτική ατζέντα των εχθρών της για να μην χάσει την εξουσία! Να πως αλλάζουν τα πράγματα...

      - ένας φασιστάκος μπλόγκερ

      Διαγραφή
  22. ουτοπιες.ολα αυτα ειναι ουτοπιες .απο οτι ειδες 3 εκατ.ασχολουνται με το big brother,μαλλον μονο εσυ και εγω δεν το βλεπουμε.τι θα μπορουσαμε να κανουμε δυο ανθρωποι ?η προπαγανδα καλα κρατει .η κοινωνια επαναπρογραμματιζεται συμφωνα με τις επιταγες της νεας ταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κοινωνία επαναπρογραμματίζεται προς τα εκεί που θέλει η Νέα Τάξη ή ο οποιοσδήποτε άλλος μόνο σε καθεστώς Δημοκρατίας που το επιτρέπει αυτό όπως ανέφερα σε προηγούμενο σχόλιο. Στο ισλαμικό χαλιφάτο των τζιχαντιστών και στο ολοκληρωτικό καθεστώς της Βόρειας Κορέας για παράδειγμα, όπως βλέπεις λειτουργούν οι πολίτες με τελείως διαφορετικό προγραμματισμό, άρα όχι με αυτόν της Νέας Τάξης! Μόλις σου βρήκα ήδη δυο συμμάχους εναντίον της! Μπορείς να βρεις περισσότερους αν το ψάξεις λίγο ακόμα. Το ότι συμβαίνουν αυτά που συζητάμε στην Ελλάδα δεν σημαίνει ότι ισχύουν και σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλιώς ήδη ολόκληρη η ανθρωπότητα θα είχε προγραμματιστεί να σκέφτεται και να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Χρέος μας είναι να το εμποδίσουμε αυτό και αν το πετύχουμε και στην Ευρώπη, τότε θα μιλάμε για πλήρη εξάλειψη της Νέας Τάξης ή Παγκοσμιοποίησης. Απλά και ξεκάθαρα τα πράγματα. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά συνωμοσιολογίες από το παπαδαριό και όχι μόνο για να τραβάει κόσμο με το μέρος του δια του εκφοβισμού ή της υποτιθέμενης μοναδικής λύσης του απέναντι στη Νέα Τάξη αν το ακολουθήσουμε. Παλιά και δοκιμασμένη του σύνταγη όπως έκανε από παλιά και με τον Αντίχριστο που όλο ερχότανε και ακόμα περιμένουμε να έρθει.

      - ένας φασιστάκος μπλόγκερ

      Διαγραφή
  23. Διαβάζοντάς σε, αγαπητέ φασιστάκο μπλόγκερ, μου δημιουργήθηκε μια απορία.

    Συμφωνώ ότι τα ολοκληρωτικά καθεστώτα πλεονεκτούν έναντι των δημοκρατικών, σε ότι αφορά την επιβολή των νόμων, την τάξη και την αδιάλλακτη στάση απέναντι σε εξωστρεφής ή εξωγενείς επιρροές.
    Ούτως ή άλλως ως μη δημοκρατικές, δεν δέχονται τον διάλογο, τον πλουραλισμό και την διαφορετικότητα. Τα απολυταρχικά καθεστώτα στερούν την ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης, επί ποινή θανάτου.
    Στο όνομα της ακεραιότητας της κοινωνίας, ο άνθρωπος εκχωρεί την ανθρώπινη φύση του (να εκφράζεται και να αυτοπροσδιορίζεται ελεύθερα, να δημιουργεί και να στοχάζεται ως αυτόνομη προσωπικότητα) στην ανάγκη για ενιαία και ομοιογενή εξωτερική εικόνα μιας ομάδας, για την οποία ποτέ δεν ρωτήθηκε αν θέλει να ανήκει, αν συμφωνεί ή αν θέλει να αποχωρήσει.
    Το απολυταρχικό καθεστώς, αδιαφορεί για τα εσωτερικά γνωρίσματα των πολιτών και προτάσσει μόνο την εξωτερική πειθαρχημένη συμπεριφορική εικόνα τους, πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο, ωφελεί την ιδέα της ενότητας. Επιβάλλει τον φόβο και την ανασφάλεια, για κάθε μη προβλεπόμενη συμπεριφορά που μπορεί να εκδηλώσει ο άνθρωπος.

    Αν υποθέσουμε λοιπόν, ότι κάποιος θιασώτης των απολυταρχικών καθεστώτων γνωρίζει καλά αυτές τις παραμέτρους, θέτω το ερώτημα:

    Πως φαντάζεται τον εαυτό του μέσα σε ένα απολυταρχικό καθεστώς;
    Τον φαντάζεται να ανήκει στην εξουσιαστική ελίτ, η οποία θα εξαιρείται από τους περιορισμούς του καθεστώτος;
    Τον φαντάζεται να ανήκει στον λαό, που θα υποφέρει από όλα τα παραπάνω;

    Δεν μπορώ να φανταστώ έναν άνθρωπο που έχει γεννηθεί, γαλουχηθεί και μεγαλώσει στον ελεύθερο και δημοκρατικό κόσμο, διαμορφώνει άποψη και ιδεολογία επειδή του το επιτρέπει το σύστημα, να επιθυμεί να ζήσει σε ένα εντελώς αντίθετο κόσμο, που καμία από τις ελευθερίες που τον διαμόρφωσαν ως προσωπικότητα, δεν θα υπάρχει.

    Μου έρχονται στο νου οι μπολσεβίκοι που επέβαλλαν τον κομμουνισμό στην Ρωσία, οι οποίοι διακήρυτταν τα "οφέλη του κομμουνισμού" στους προλετάριους, αλλά οι ίδιοι εξαιρούνταν από τους περιορισμούς, τις στερήσεις και τα βασανιστήρια του καθεστώτος, ζώντας με ανέσεις και προνόμια που ήταν αδιανόητα για τους τελευταίους!

    Είναι εύκολο να είσαι ο θύτης και δύσκολο το θύμα.
    Στο καθεστώς της Β. Κορέας, μόνο το περιβάλλον του Κιμ έχει προνόμια και ανέσεις. Ποιος θα ήθελε να εγκαταλείψει τις ελευθερίες και τις ανέσεις μιας δυτικής χώρας, για να γίνει "πολίτης" στην Β. Κορέα;
    Η ιστορία δείχνει το αντίθετο. Πολίτες ακραίων καθεστώτων να διαφεύγουν προς την ελεύθερη Δύση και όχι ελεύθερους πολίτες της Δύσης να εντάσσονται με χαρά ως "πολίτες" σε ακραία καθεστώτα. Εκτός και αν βέβαια, τους έχει εξασφαλιστεί θέση εξουσίας με όλα τα κομφόρ!

    Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ένα σύστημα κομμουνιστικού ή ισλαμικού τύπου, στην ελληνική κοινωνία, μόνο και μόνο επειδή φαίνεται εχθρικό σε ξένες επιβουλές.

    Θα συζητούσα για ένα προσωρινό βραχύβιο καθεστώς που θα περιόριζε για λίγο κάποιες ελευθερίες των πολιτών, προκειμένου να γίνει μια υγιής επανεκκίνηση του κράτους, προκειμένου να ιδρυθεί μια υγιής Δημοκρατία.
    Μέχρι εκεί όμως. Οι αναμορφωτές της κοινωνίας θα πρέπει να αποδείξουν στην πράξη, ότι αυτό που θα αφήσουν φεύγοντας, θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που παρέλαβαν.

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα σου απαντήσω όσο πιο σύντομα μπορώ. Καταρχάς για να φτάσει κάποιος να σκέφτεται έτσι σαν και εμένα, προϋποθέτει πρώτα χρόνια κοινωνικής εμπειρίας και εγώ έχω φτάσει τα 40 μου χρόνια πλέον. Είχα την τύχη όμως να δω πως δουλεύουν οι ατομικές ελευθερίες που λες μέσα από διαφορετικές δουλειές που έχω κάνει. Άνηκα κάποτε σε σώμα ασφαλείας, έχω υπάρξει δημοτικός υπάλληλος για ένα χρόνο με σύμβαση αλλά έχω δουλέψει και στον ιδιωτικό τομέα ως πωλητής και φύλακας. Όπως βλέπεις έχω πλήρη εικόνα της λειτουργίας μιας δυτικού τύπου κοινωνίας και των αδικιών που προκαλεί και στον εργασιακό τομέα.

    Κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο σώμα ασφαλείας που ήταν ο στρατός, παρατήρησα το εξής: Όταν κάποια στιγμή έπεσα σε αυστηρό διοικητή που μας έτρεχε όλους και θα μπορούσες να τον αποκαλέσεις απολυταρχικό χαρακτήρα, αισθανόμασταν με τους συναδέλφους μου τα κορόιδα του λόχου όταν βλέπαμε τους υπολοιπους τρεις λόχους να έχουν πιο χαλαρούς διοικητές και να περνάνε πιο πολύ στη λούφα αφού είχαν περισσότερες ελευθερίες κινήσεων χωρίς να έχουν συνεχώς κάποιον πάνω από το κεφάλι τους για να τους κυνηγάει. Όταν όμως έφυγε ο συγκεκριμένος αξιωματικός από τον λόχο μας και ανέλαβε τη διοίκηση κάποιος πιο χαλαρός που μπορούσε να τον κάνει κάποιος κατώτερος σε βαθμό να πάει με τα νερά του, τότε επικράτησε μια μπουρδελοκατάσταση με το συμπάθειο. Δημιουργήθηκαν κλίκες που προσπαθούσε να επωφεληθεί η μια σε βάρος της άλλης, αδικίες σε άδειες και υπηρεσίες κ.λ.π., καταστάσεις που δεν υπήρχαν με τον προηγούμενο αυστηρό διοικητή και τότε κατάλαβα στην πράξη τι σημαίνει η ατομική ελευθερία που λες όταν έβλεπα να καταστρέφει το υπόλοιπο πειθαρχημένο σύνολο.

    Μετά στον Κορωνοϊό παρατήρησα πόσο γρήγορα τον ξεπέρασαν οι πειθαρχημένοι κινέζοι (σε μια μέρα έφτιαχναν πρόχειρα νοσοκομεία αν θυμάσαι) που ζουν σε απολυταρχικό καθεστώς και πόσο πολύ ταλαιπωρούμαστε εμείς εδώ στη Δύση όταν όλη μέρα κηνυγάνε οι μπάτσοι τους πολίτες προσπαθώντας να τους κάνουν να πειθαρχήσουν στο φόρεμα της μάσκας με το φόβο του προστίμου. Γιατί και αυτοί επικαλούνται δημοκρατικές ελευθερίες που επειλούν όμως και τους γύρω τους όταν με την ανευθυνότητά τους κινδυνεύουν να κολλήσουν και οι υπόλοιποι τον ιό.

    Αγαπητέ Λύκιε οι ατομικές ελευθερίες που λες μόνο ζημιά κάνουν σε ένα σύνολο ανθρώπων αφού ο καθένας νοιάζεται για την πάρτη του κοιτάζοντας να επωφεληθεί ο ίδιος. Κανένας δεν χρειάζεται να τον ρωτήσει αν θέλει ή όχι να ανήκει σε ένα σύνολο, διότι κάθε άνθρωπος ανήκει πρωτίστως στην κοινότητα της φυλής του πριν γίνει έθνος έπειτα. Στη Δημοκρατική Αθήνα που λες, αν έλεγες πως ήσουν άθεος σε σκότωναν επί τόπου και υπήρχαν νόμοι εναντίον των ομοφυλοφίλων. Ούτε είχαν όλοι δικαίωμα ψήφου εκεί πέρα. Ήταν άλλη μια δικτατορία με δημοκρατικό προσωπείο για αυτό και προόδευσε. Επειδή το σύνολο υπερείχε του ατομικού εγώ. Και έτσι ευνοείται ολόκληρη η κοινωνία (π.χ. όταν της φτιάχνουν λουτρά) και όχι κάποια συγκεκριμένη ομάδα της όπως συμβαίνει σήμερα.

    Παντελώς αδιάφορο μου είναι συνεπώς όταν παρέχεται σήμερα π.χ. η ελευθερία να διαδηλώνει κάποιος για να πει ότι πεινάει ή γιατί του έκοψαν μισθούς και συντάξεις. Προτιμώ να τον βλέπω χορτάτο και καλοπληρωμένο σε απολυταρχικό καθεστώς και ας μην τον αφήνει να εκφράζεται ελεύθερα, γιατί το αποτέλεσμα είναι τελικά αυτό που μετράει! Δηλαδή ότι τρώει και πληρώνεται καλά και έτσι δεν χρειάζεται να διαδηλώνει για κάτι που ήδη έχει! Σε ένα τετοιο καθεστώς απολυταρχικό λοιπόν, είτε θα πεινούσαμε όλοι αν ήταν ανίκανη η διοίκηση είτε θα τρώγαμε το ίδιο όλοι και έτσι δεν θα υπήρχε κοινωνική αδικία όπως σήμερα (γιατί να περνά καλά ο άλλος ενώ εγώ όχι) που οδηγεί στον κοινωνικό αυτοματισμό.

    Όλα τα υπόλοιπα περί ατομικών ελευθεριών ήταν για εβραιοπόντικες και μσόνους ώστε να βρούν ελεύθερο το πεδίο (καταστρέφοντας απολυταρχικά καθστώτα που τους εμπόδιζαν) για να φτάσουν στην εξουσία με γνωστά τα οικονομικά και κοινωνικά αποτελέσματα που βιώνουμε σήμερα όλοι όσοι ζούμε σε δυτικές κοινωνίες.

    - ένας φασιστάκος μπλόγκερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητέ φασιστάκο μπλόγκερ, κατ΄αρχήν ο στρατός δεν ανήκει στα Σώματα Ασφαλείας, αλλά στις Ένοπλες Δυνάμεις. Πως διαφεύγει ένα τέτοιο λάθος σε επαγγελματία;

    Το παράδειγμα που έφερες με τον διοικητή, έχει να κάνει με τα ηγετικά προσόντα του αξιωματικού και όχι με τις έννοιες της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του απολυταρχικού καθεστώτος.
    Η ενάσκηση εξουσίας μέσα σε ένα πλαίσιο σκληρών κανόνων όπως του στρατού, ακριβώς επειδή δεν είναι δημοκρατικό, καταδεικνύει εντονότερα τις ηγετικές ικανότητες και την προσωπική αξία του ηγήτορα, απ΄τους περιορισμούς που έχει ένα ελεύθερο και δημοκρατικό σύστημα. Αυτό όπως αντιλαμβάνεσαι, μπορεί να αναδείξει την ικανότητα ή την πλήρη ανικανότητα του ηγήτορα. Το "αρχή άνδρα δείκνυσι" βρίσκει εύκολα την εφαρμογή του στο στράτευμα. Ωστόσο η κοινωνία του στρατεύματος είναι μια ειδική κοινωνία, απ΄την οποία δεν μπορούμε να εξάγουμε συμπεράσματα για την ευρύτερη κοινωνία των ανθρώπων, εκτός και αν είμαστε η αρχαία Σπάρτη. Ο στρατός εξυπηρετεί ειδικό σκοπό, τον πόλεμο δηλαδή. Η ευρύτερη κοινωνία εξυπηρετεί την ειρηνική συνύπαρξη και την ανάπτυξη. Διαφορετικοί στόχοι, διαμετρικά αντίθετοι.

    Η Δυτική κοινωνία με τις περισσότερες ατομικές ελευθερίες, είναι αυτή που έχει να επιδείξει τις μεγαλύτερες κοινωνικές, φιλοσοφικές, επιστημονικές και τεχνολογικές κατακτήσεις στην ανθρωπότητα, σε αντίθεση με τις απολυταρχικές κοινωνίες, που είτε έχουν μείνει στάσιμες, είτε αντιγράφουν κακέκτυπα, αυτές του δυτικού πολιτισμού. Συνεπώς μπορεί να βλέπεις ως πλεονέκτημα της Κίνας την πειθαρχία τους, αλλά αν ζυγίσεις συνολικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, θα δεις ότι τα μειονεκτήματα είναι ασυγκρίτως περισσότερα και πίστεψέ με, δεν θα ήθελες να ζεις εκεί. Θα ήσουν ο πρώτος που θα αντιδρούσες σθεναρά, με την έλλειψη ατομικής ελευθερίας του κινεζικού ή ακόμη χειρότερα του βορειοκορεατικού καθεστώτος.

    Όταν μιλάμε για ατομικά δικαιώματα, δεν εννοούμε την κατάχρηση και την ενάσκησή τους χωρίς όρια. Στην δημοκρατία υπάρχουν όρια σε όλα και όλους. Αυτό που βλέπεις να συμβαίνει σήμερα, δεν είναι αποτέλεσμα της δημοκρατίας, αλλά της ψευδεπίγραφης "δημοκρατίας" που η εξουσιαστική ελίτ, χρησιμοποιεί για να την δυσφημίσει και να της χρεώσει τα αποτελέσματα της δικής τους απολυταρχίας.
    Οι κυβερνήσεις που διατείνονται ότι είναι "δημοκρατικές", είναι στην πραγματικότητα ολιγαρχικές και μαφιόζικες. Αν θέλεις, διάβασε το άρθρο μου "Γιατί δεν έχουμε δημοκρατία" που ακολουθεί το συγκεκριμένο Αναψυκτήριο.
    Εκεί θα καταλάβεις ότι στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν πραγματικές ελευθερίες, ούτε δημοκρατία στην Ελλάδα. Στην πραγματικότητα συμβαίνει αυτό που ανέφερες ως δική σου "ιδεατή κατάσταση". Δηλαδή υπάρχει μια δικτατορία με δημοκρατικό προσωπείο.
    Όμως τα αποτέλεσμα δεν σου αρέσει τελικά, διότι αυτή η δικτατορία έχει άλλους στόχους από τους δικούς σου.

    Βέβαια οι σκέψεις σου κάνουν περίεργες κυβιστήσεις. Από την μια φλερτάρεις με τον εθνικισμό και από την άλλη με τον κομμουνισμό. Αυτές οι έννοιες συγκλίνουν μόνο στον εθνικοσοσιαλισμό, δηλαδή τον Ναζισμό του Χίτλερ.
    Θυμίζω όμως το ερώτημα:
    Εσύ που θα έβαζες τον εαυτό σου σε ένα ναζιστικό ή κομμουνιστικό καθεστώς; Στον λαό ή στο κόμμα;

    Κλείνοντας το σχόλιό μου, θα σε ρωτήσω να μου υποδείξεις μια χώρα που είχε κομμουνισμό ή φασισμό και ο λαός του ευημερούσε πλουσιοπάροχα.

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στη Ναζιστική Γερμανία ζούσε ο λαός το ίδιο γιατί υπήρχε συνεργασία των τάξεων προς όφελος του εθνικού συνόλου, άρα ευημερούσε ολόκληρος ο λαός. Για αυτό και ήθελαν την εξαφάνισή του οι εβραίοι που προκάλεσαν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Να επισημάνω ότι παίζουν μέχρι σήμερα δεκάδες ταινίες ενάντια στον Χίτλερ και καμιά ενάντια σε κομμουνιστικούς ηγέτες σαν τον Στάλιν ή τον Μαντέλα που επίσης σκότωσαν κόσμο.

    Στον κομμουνισμό από την άλλη σαν της Σοβιετικής Ένωσης δεν ήταν το ίδιο, γιατί εκεί είχαμε δικτατορία της μιας εργατικής τάξης έναντι των υπολοίπων, για αυτό και κατέρρευσε εκείνο το σύστημα. Για παράδειγμα, ο εργάτης χωρίς γνώσεις διοίκησης επιχειρήσεων δεν μπορεί να γίνει βιομήχανος της καπιταλιστικής τάξης. Οπότε λαός και κόμμα είναι το ίδιο επί Ναζισμού ενώ ξέχωρα επί κομμουνισμού επειδή το κόμμα περιλαμβάνει μόνο την εργατική τάξη. Σε αντίθεση με τη δημοκρατία σήμερα που το κόμμα εξουσίας ταυτίζεται μόνο με την καπιταλιστική όπως σε όλη τη Δύση. Άρα ο ευατός μου ταυτίζεται στο Ναζισμό. Η Βόρεια Κορέα απέκτησε εθνικιστικά χαρακτηριστικά πλέον, θα έλεγα και ναζιστικά αφού δεν είναι πολυφυλετική.

    Λαός που δεν ευημερεί σε μια απολυταρχική κοινωνία την ρίχνει από μόνος του. Για να μην το κάνει αυτό στη Βόρεια Κορέα και στα θεοκρατικά καθεστώτα του Ισλάμ σημαίνει ότι ευημερεί. Όχι μόνο ευημερεί αλλά προσπαθεί να επιβάλει το ίδιο καθεστώς και με τη μετανάστευσή του στην Ευρώπη. Θέλουμε Κοράνι και όχι δημοκρατία μας λένε σε πλακάτ που κρατάνε στα χέρια οι μουσουλμάνοι. Δεν απαρνούνται το Ισλάμ για να γίνουν δημοκράτες, αναρχικοί, αριστεροί, άθεοι και μασόνοι οι υποτιθέμενοι καταπιεσμένοι στις μουσουλμανικές χώρες τους!

    Στις δημοκρατίες που λες, κανονικές ή ψεύτικες του σύγχρονου κόσμου, ακριβώς επειδή η ηγεσία τους ταυτίζεται ως κόμμα μόνο με τον φιλελευθερισμό, δηλαδή τον καπιταλισμό και τους κεφαλαιοκράτες που χρηματοδοτούν αυτά τα πολιτικά κόμματα, ευημερούν μόνο τα δικά τους άτομα εις βάρος των υπολοίπων. Το ίδιο και τα μέλη μασονικών στοών και υπηρετών των εβραίων εις βάρος των υπολοίπων. Θυμάμαι πριν μια 20ετία όταν ρώτησε ο Τράγκας σε συνέντευξη τον Μέγα Διδάσκαλο της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος ποιο από τα δυο άτομα θα διάλεγε σε μια δουλειά αν ο ένας ήταν μασόνος και ο άλλος όχι, με ίδια προσόντα και οι δυο, δήλωσε ξεκάθαρα τον μασόνο άρα και από εκεί προκαλείται κοινωνική αδικία σε καθεστώς δημοκρατίας, γιατί στη Βόρεια Κορέα ή τη Ναζιτική Γερμανία οι Μασόνοι ήταν ανύπαρκτοι, άρα εξαλείγφεται η κοινωνική αδικία και από εκεί.

    Δεν είναι μόνο ο στρατός που σου είπα. Και στο δημόσιο είδα τα ίδια. Χωρίς αυταρχισμό πάλι κλίκες δημιουργούνται λουφαδόρων και κομματικές που ευνοούν πάλι τα δικά τους άτομα εις βάρος των υπολοίπων για το ποιος θα είναι εργαζόμενος και ποιος όχι (απολυμένος).

    Ψευδεπίγραφη δημοκρατία ή κανονική όπως λες, για μένα είναι πάλι το ίδιο όταν περνάνε πάλι οι απόψεις της πλειοψηφίας με ψηφοφορία γνωρίζει δεν γνωρίζει το θέμα για το οποίο ψηφίζει. Δηλαδή η βασιλεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου που έφτασε μέχρι τις Ινδίες δεν ήταν προοδευμένη, αλλά μόνο μια Δημοκρατία που κράτησε για λίγο κάποτε στην Αθήνα; Δεν με πείθεις!

    - ένας φασιστάκος μπλόγκερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λύκιε τι ξερεις για την Γαλλίδα αστροναύτης ΟΥΡΛΙΑΞΕ: «η Γη πρέπει να προειδοποιηθεί» και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!!! Και για τον Max Spiers . Τι συνέβηκε πραγματικά ; 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι, φαίνεται πως η Γαλλίδα επιστήμονας και αστροναύτης Claudie Haigner, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Φέρεται να είπε επίσης, πως "η Γη πρέπει να προειδοποιηθεί" πριν την απόπειρα.
      Δεν μπορώ να γνωρίζω κάτι άλλο φυσικά.
      Ωστόσο θεωρώ ότι οι αστροναύτες γνωρίζουν την πραγματικότητα σχετικά με την εξωγήινη παρουσία γύρω από τη Γη και εννοώ την παρατήρηση σκαφών και τεχνικών κατασκευών που δεν ανήκουν στην σύγχρονη ανθρωπότητα. Από κει και πέρα, το θέμα είναι τεράστιο και υπάρχει πολύ υλικό για σκέψη και ανάλυση.
      Επίσης για τον Max Spiers, τις εικασίες του και τις συνθήκες θανάτου του, σαφώς και δεν μπορώ να γνωρίζω κάτι περισσότερο απ΄ότι κυκλοφορεί.
      Είμαι επιφυλακτικός πάντοτε με τέτοιες ιστορίες, διότι αντιστέκομαι στις τάσεις και τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από την εξωγήινη παρουσία, από πηγές που κατασκευάζουν "γεγονότα" για ιδιοτελείς λόγους.
      Η πραγματικότητα με την παρουσία εξωγήινων οντοτήτων, είναι τόσο σύνθετη και μυστική, που η παραφιλολογία υποσκελίζει κάθε προσπάθεια σοβαρής ανάλυσης.
      Απόψή μου, είναι ότι ο άνθρωπος είναι και ο ίδιος εξωγήινης προέλευσης, ως προϊόν γενετικής μηχανικής. Αφού και εμείς είμαστε εξωγήινης προέλευσης, όπως καταλαβαίνεις οι δημιουργοί μας, αλλά και άλλες οντότητες βρίσκονται ταυτόχρονα μαζί μας, εδώ, εκεί και πανταχού αλλού!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  28. Η ναζιστική Γερμανία έζησε ελάχιστα χρόνια και αυτά μέσα σε πόλεμο. Μόνο ευμάρεια και ευημερία δεν έζησαν οι Γερμανοί πολίτες σε αυτή την περίοδο. Δεν ξέρω από ποιες "πηγές" διαβάζεις ιστορία ή τι σου αφηγούνται κάποιοι.
    Η εικόνα που έχεις στο μυαλό σου για την κομμουνιστική επανάσταση, το τι είναι ο κομμουνισμός, ποιες οι πραγματικές συνθήκες διαβίωσης εκείνων των πολιτών, τι είναι ο εθνικοσοσιαλισμός και ποιες οι διαφορές του με του κομμουνισμό, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Υπάρχουν πολλές αξιόπιστες αναλύσεις και ιστορικά ντοκουμέντα, απ΄τα οποία μπορείς να μάθεις την πραγματικότητα.
    Πριν όμως διαβάσεις αυτά, θα έλεγα να διαβάσεις την θεωρία του κομμουνισμού και του εθνικοσοσιαλισμού. Στην συνέχεια ασχολήσου με το πως αυτές οι ιδεολογίες, εφαρμόστηκαν στην πράξη.

    "Λαός που δεν ευημερεί σε μια απολυταρχική κοινωνία την ρίχνει από μόνος του."
    Δώσε μου λοιπόν ένα παράδειγμα ενός λαού που έριξε το κομμουνιστικό ή το ναζιστικό καθεστώς από μόνος του.
    Όλα τα παραδείγματα δείχνουν το αντίθετο. Κανείς δεν μπόρεσε να επαναστατήσει σε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς αγαπητέ μου. Όποιος είχε και μόνο την ιδέα, έχανε το κεφάλι του.

    "Θέλουμε Κοράνι και όχι δημοκρατία μας λένε σε πλακάτ που κρατάνε στα χέρια οι μουσουλμάνοι."
    Για να απορρίψεις την δημοκρατία, θα πρέπει πρώτα να την γνωρίσεις.
    Οι ισλαμικοί λαοί, ουδέποτε γνώρισαν την δημοκρατία στην ιστορία τους. Είναι λαοί που εξ αρχής ζούσαν και συνεχίζουν να ζουν σε απολυταρχικά καθεστώτα. Το ίδιο ισχύει για όλους τους ασιατικούς λαούς, με εξαίρεση την σημερινή Ν. Κορέα και την Ιαπωνία, οι οποίες βιώνουν τις δυτικές επιρροές και βεβαίως ευημερούν πραγματικά.
    Οι πολιτισμικές διαφορές της δύσης με της ανατολής είναι χαοτικές. Δεν βρίσκονται απλά στον μεσαίωνα, αλλά δεν μπορούν να τον ξεπεράσουν, ακριβώς διότι δεν τους το επιτρέπει η θρησκεία και η γενικότερη κουλτούρα τους.
    Αν εσύ ζηλεύεις τον πολιτισμό τους, δεν έχεις παρά να τους ακολουθήσεις στα μέρη τους και να ζήσεις την ευημερία τους.

    Αν διαβάσεις ελληνική φιλοσοφία (και όχι τις σιωνιστικές ιδεολογίες που αναπαράγεις), θα δεις ότι οι κοινωνικές τάξεις είναι εκ των ων ουκ άνευ αναγκαίες σε μια ανθρώπινη κοινωνία, ακριβώς γιατί καμία κοινωνία δεν είμαι ομοιογενής και ρομποτική, αλλά αποτελείται από ένα σύνολο διαφορετικοτήτων, που συνεργάζονται αρμονικά (ή δυσαρμονικά). Δεν υπάρχει "κοινωνική αδικία" επειδή κάποιοι θέλουν την ισοπέδωση. Η Αξιοκρατία και η Αριστοκρατία, κάνουν διακριτές τις διαφορές των ανθρώπων και αξιοποιούν τον καθένα στον τομέα που μπορεί να αποδώσει καλύτερα.
    Οι άνθρωποι θα ήταν ίσοι, μόνο αν ήταν ίδιοι. Οι άνθρωποι σε μια δημοκρατία είναι άνισοι, αλλά ισότιμοι.

    "Χωρίς αυταρχισμό πάλι κλίκες δημιουργούνται λουφαδόρων και κομματικές που ευνοούν πάλι τα δικά τους άτομα εις βάρος των υπολοίπων..."

    Σε διαβεβαιώ αγαπητέ μου, ότι με τον αυταρχισμό δημιουργούνται ακόμη μεγαλύτερες κλίκες που λειτουργούν σε βάρος των άλλων και μάλιστα χωρίς κανείς να τολμά να διαμαρτυρηθεί (από φόβο).
    Ξέρεις γιατί; Διότι αυτή είναι η ανθρώπινη φύση και δεν είναι θέμα πολιτικής ιδεολογίας, αλλά ποιότητας του εξουσιαστή. Για αυτό και ο Αριστοτέλης μιλούσε για τις αρχές που διέπουν τους κρατούντες την εξουσία και όχι για την μορφή αυτής καθεαυτής της εξουσίας.

    Τέλος, δεν είναι σκοπός μου να πείσω κανέναν, αν δεν θέλει από μόνος του να πειστεί.
    Εννοώ ότι αν κάποιος θέλει να μένει κλειδωμένος στις απόψεις του, κανένα επιχείρημα δεν πρόκειται να τον μεταπείσει.
    Δεν έχω τέτοιες βλέψεις λοιπόν. Κουβέντα να γίνεται και ας πέφτει στον κάδο ανακύκλωσης...

    ΛΥΚΙΟΣ.






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να διαβάσω εννοείς την αμερικανόφιλη προπαγάνδα που πουλάει αντιφασισμό για να καταφέρει να φέρει παγκοσμιοποίηση υπό το πρόσχημα ότι καταπιέζονται οι λαοί σε απολυταρχικά καθεστώτα; Σοβαρά; Τότε γιατί οι Βιετναμέζοι παλαιότερα και οι κορεάτες έπειτα δεν υποδέχτηκαν ως απελευθερωτές αυτούς τους δημοκράτες, αλλά τους πολέμησαν σθεναρά αντί να πετάξουν τα όπλα και να πάνε με το μέρος τους; Ήθελαν να υπερασπιστούν τους <> τους; χαχα

    Μάλλον εσύ θα πρέπει να διαβάσεις καλύτερα ιστορία για να δεις πως ο ουγγρικός λαός κατάφερε με εξέγερση να διώξει τους αριστερρούς καταπιεστές του! Μέχρι και τα τανκκς τους πήρε στα χέρια του. Θες και βιβλία; Καμιά σχέση αυτά που έγραφε ο Μαρξ με αυτά που έγραφε ο Χίτλερ. Ο τελευταίος ποτέ δεν μίλησε για πάλη των τάξεων σαν τον Μαρξ αλλά για έθνος που θα το υπηρετούν όλες οι τάξεις χωρίς εμφυλιοπολεμικές συγκρούσεις. Και στην πράξη αυτό έγινε. Από την Αφρική μέχρι την Ινδία πήγαν εθελοντές για να πολεμησουν στο πλευρό του Χίτλερ. Το καθεστώς του κράτησε λίγο ακριβώς επειδή του επιτέθηκαν με πόλεμο για να το καταστρέψουν. Λογικό είναι αφού πέτυχε! Και αυτό το έκαναν εβραίοι και μασόνοι δημοκράτες μαζί με κομμουνιστές της Σοβιετικής Ένωσης για να μην ξεχνιόμαστε!

    Οι μουσουλμάνοι σαφώς και γνώρισαν δημοκρατικές ελευθερίες όταν μετανάστευσαν σε Ευρώπη και Αμερική αλλά είδαμε ότι τις απέρριψαν έπειτα αφού παρέμειναν προσηλωμένοι στο Ισλάμ τους. Παρόλο που φοίτησαν σε δημοκρατικά σχολεία. Μάλιστα οι περισσότεροι τζιχαντιστές τρομοκράτες ήταν γεννημένοι στην Ευρώπη ως μετανάστες δεύτερης γεννιάς που ποτέ δεν έζησαν σε ισλαμική χώρα. Παρόλο αυτά ανατινάχθηκαν στο όνομα του Αλλάχ και όχι σε κάποιου δημοκράτη όπως θα περίμενε κάθε παγκοσμιοποιητής για να τον σκλαβώσει και αυτόν στη δημοκρατία του!

    Τον Αριστοτέλη που λες να σου θυμίσω πως πήγαν να τον σκοτώσουν οι δημοκράτες, δηλαδή έναν φιλόσοφο θεμελιωτή της επιστήμης της λογικής και της κοινωνιολογίας, που διώχτηκε για τις ιδέες του από δολοφόνους δημοκράτες επειδή ήταν αντιδημοκράτης!

    Παρέμεινε εσύ δημοκράτης λοιπόν προσπαθώντας να φέρεις την ιδανική δημοκρατία σαν της αρχαίας Αθήνας που λες και εγώ την ιδανική απολυταρχία σαν αυτή του Μεγάλου Αλεξάνδρου που αντιδημοκρατικά ένωσε όλους τους έλληνες από τον εμφύλιο σπαραγμό και οδήγησε τον ελληνισμό μέχρι τις Ινδίες! Ξέρω ότι κάτι τέτοιο δεν βολεύει μασόνους, εβραίους και νεοποχίτες για να μην χάσουν τα εξουσιαστικά πόστα τους σήμερα από μια απολυταρχία που θα τους έστελνε πίσω σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά ο δικός μου κύκλος ανθρώπων δεν ανήκει σε αυτούς για να με αγχώνει κάτι τέτοιο, ούτε έπιασα κάπου δουλειά με βιογραφικό που στάλθηκε συστημένο σε εργοδότη από βουλευτικό γραφείο, αλλά ούτε με λένε Καραμανλή ας πούμε στο επίθετο αντί για Μπουρτζοβλαχίδη για παράδειγμα ώστε να πιάσω ευκολότερα δουλειά στην ισότιμη για όλους υποτίθεται δημοκρατία.

    Στην απολυταρχική Κίνα πάντως τα τελευταία 10 χρόνια ζει μια δεύτερη ξαδέρφη μου με τον άντρα της λόγω δουλειάς που τον έστειλε η εταιρεία του από εδώ και όχι κάποιος δημοκράτης βουλευτής, αλλά δεν είδα να γυρίζει πίσω επειδή καταπιέζεται εκεί πέρα όπως θα διαλαλούσε κάθε δημοκρατικό αμερικανάκι με σκοπό να προκαλέσει άλλον έναν πόλεμο για να <> και εκείνη τη χώρα όπως κατέστρεψε και την Γιουγκοσλαβία επειδή ο Μιλόσεβιτς ήταν φασίστας και καταπιεστής όπως μας έλεγε για να αιτιολογήσει τα εγκλήματα πολέμου του!

    - ένας φασιστάκος μπλόγκερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητέ φασιστάκο μπλόγκερ, ξεχνάς ότι οι χώρες του συμφώνου της Βαρσοβίας έριξαν μια μια τα καθεστώτα τους, όταν πρώτα κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση και οι ηγέτες τους έχασαν το στήριγμά τους. Το κομμουνιστικό καθεστώς ήταν ανυπόφορο και αταίριαστο με την κουλτούρα των Ευρωπαίων, οι οποίοι ξεπέρασαν τον μεσαίωνα, βίωσαν την Αναγέννηση και τον Διαφωτισμό και όπως καταλαβαίνεις, δεν θα μπορούσαν να επιστρέψουν 500 και 1000 χρόνια πίσω, επειδή κάποιοι είχαν σχέδια να επιβάλλουν καθεστώτα ανελευθερίας. Είχαν αφήσει πίσω τους ανεπιστρεπτί τα απολυταρχικά καθεστώτα...

    Οι Ασιάτες και οι Αφρικανοί ωστόσο, δεν έχουν διέλθει μέσα από την αντίστοιχη συλλογική πολιτισμική εξέλιξη, ώστε να μπορέσουν να αφομοιώσουν και να λειτουργήσουν, μέσα στον εξελιγμένο δυτικό πολιτισμό.
    Όσοι απ΄αυτούς ζουν μέσα στις δυτικές κοινωνίες, δεν μπορούν να τις αφομοιώσουν πλήρως, διότι δεν έχουν αποβάλλει τις πολιτισμικές τους καταβολές, οι οποίες έχουν και γονιδιακό πρόσημο (φυλετική μνήμη).
    Χρειάζονται πολλοί αιώνες παρουσίας μέσα στις δυτικές κοινωνίες, ώστε να ενσωματωθούν πλήρως.
    Ακόμη και η αφροαμερικανική κοινότητα, που ζει 150 χρόνια στις ΗΠΑ, δεν έχει εγκλιματιστεί στα δυτικά πρότυπα και διατηρεί την δική της πολιτισμική ταυτότητα, όχι γιατί δεν της αρέσουν, αλλά διότι αδυνατεί να τα αφομοιώσει.
    Είναι σαν να προσπαθείς να τρέξεις με τα παπούτσια ενός άλλου...
    Εκτός από την πολιτισμική τους υστέρηση, που δεν τους επιτρέπει τα πολιτισμικά άλματα, έχουν και την θρησκεία του Ισλάμ που τους καθιστά ακόμη πιο ανελεύθερους και άκαμπτους. Τους καλλιεργεί έναν αξιακό κώδικα, ο οποίος είναι διαμετρικά αντίθετος από τον Δυτικό, με μισαλλοδοξία και φανατισμό. Τους καθιστά μάλιστα αποστόλους του Ισλάμ στις χώρες των "απίστων", και αυτό είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για κάποιον που ήδη αισθάνεται ξένος σε ένα περιβάλλον που δεν μπορεί να κατακτήσει.
    Πάντως σύμφωνα με τις απόψεις σου, κανείς αφροασιάτης δεν θα έπρεπε να ερχόταν ως λαθρομετανάστης στην Ευρώπη, αν ήταν τόσο ευχαριστημένος και απολάμβανε τέτοια ευμάρεια, στην χώρα του. Μάλλον η πραγματικότητα σε διαψεύδει αγαπητέ.

    Το σύστημα της βασιλείας του Μ. Αλεξάνδρου, ήταν ένα πολυπολιτισμικό μοντέλο παγκοσμιοποίησης, που ενάσκησε ένας δυτικός πολιτισμός, σε έναν κατώτερο ανατολικό. Φυσικά δεν ήταν δημοκρατικό, αλλά ούτε και απολυταρχικό όπως αναφέρεις.
    Ωστόσο η οργάνωση και η υποδομή του κατέρρευσε μετά τον θάνατο του Μ. Αλεξάνδρου, αφού τα βασίλεια που επιμέρισαν την αυτοκρατορία, υπέπεσαν στην διαφθορά και την διάβρωση.

    Δεν είμαι θιασώτης της δημοκρατίας αγαπητέ. Είμαι θιασώτης της Αξιοκρατίας και της Αριστοκρατίας.
    Ιδανικό πολίτευμα είναι εκείνο που ασκούν άνθρωποι υψηλής ευσυνειδησίας, υψηλής ηθικής και πνευματικής στάθμης, οι οποίοι κόπτονται για το συλλογικό όφελος, χωρίς να παραβλέπουν την ανθρώπινη ελευθερία και το δικαίωμα της αυταξίας. Ωστόσο δεν θα επεκταθώ σε αυτή την συζήτηση.

    Τέλος κι εγώ θα ζούσα σε ένα απολυταρχικό καθεστώς, αν ήμουν ξένος, με προνόμια και υψηλό μισθό. Δεν θα ήθελα όμως να είμαι ένας χωρικός στην Κίνα, με ελάχιστα εισοδήματα, πείνα και φτώχεια...
    Η Κίνα ωστόσο, έχει αρχίζει να μετατρέπεται σε καπιταλιστική χώρα και αναπτύσσεται ραγδαία. Αν μιλούσαμε για την Β. Κορέα, δεν θα λέγαμε τα ίδια πράγματα. Εκεί, μάλλον δεν θα πήγαινε η ξαδέλφη σου...

    Αν θες να δεις την εικόνα με καθαρό βλέμμα, ξεκόλλα από την συστημική προπαγάνδα περί φασισμού-αντιφασισμού, κτλ, διότι η πόλωση είναι αυτό ακριβώς που μας εγκλωβίζει στο μάτριξ του συστήματος.
    Βγες, δες και αν δεν σου αρέσει, ξαναμπές...

    Χάρηκα για τον διάλογο!

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπητέ εγώ δεν δηλώνω κομμουνιστής για να θέλω τέτοιο καθεστώς. Αυτό από την άλλη δεν σημαίνει όμως ότι θα πετάξω ατομικές βόμβες στις χώρες του επειδή θέλουν να ζουν οι λαοί τους με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που προβάλλει η Δύση για να ολοκληρωθεί έτσι η αμερικανική παγκοσμιοποίηση. Καλώς υπάρχει συνεπώς μια Βόρεια Κορέα ας πούμε που το εμποδίζει αυτό. Οι λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι φίλε μου δεν έρχονται σαν καταπιεσμένοι στη Δύση, αλλά ως αποικιστές για εξισλαμισμό! Αυτό λέει και το Κοράνι που χωρίζει τον κόσμο σε πιστούς και απίστους επιδιώκοντας δια του επικοισμού να γίνει πιστός και ο υπόλοιπος έστω και δια της βίας! Φυσικά δεν θέλω να ενσαματώσω κανέναν αλλόφυλο στη Λευκή Ευρώπη σαν εθνοφυλετιστής που είμαι γιατί κάτι τέτοιο μόνο ένας παγκοσμιοποιητής θα ήθελε. Απλά θέλω να ζω στον τόπο και ο κάθε αλλόφυλος το ίδιο στον δικό του όπως αυτός θέλει όμως και όχι όπως εγώ καταπατώντας την ελευθερία του να ζει εκεί όσο φασιστικά και θεοκρατικά θέλει με πρόσχημα ότι τον απελευθερώνω! Απλά για να συμβεί αυτό πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να ζει δημοκρατικά ο τόπος μου για να μην το εκμεταλλεύονται αυτό παγκοσμιοποιητές και ανέρχονται στην εξουσία επικαλούμενοι τα ίσα δικαιώματα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Χάρηκα και εγώ για τον διάλογο.

    - ένας φασιστάκος μπλόγκερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πραγματικά, λείπει, από τα ενδιαφέροντα θέματα που αναπτύσσονται όλον αυτόν τον καιρό, η διεισδυτική ματιά του Τζόκερ! Ελπίζω να είναι καλά ο άξιος συνδαιτημών και σύντομα να χαρούμε τις αναλύσεις και τους προβληματισμούς του.

    Κύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αγαπητέ Κύρο, πράγματι η απουσία του Joker είναι αισθητή, όπως και η δική σου.
    Αν και πιστεύω ότι είστε παρόντες ως αναγνώστες, ως σχολιαστές κατανοώ ότι η καθημερινότητα και η όρεξη, είναι εχθροί της ηρεμίας και της ψυχικής διάθεσης για σχόλια και γραπτό λόγο.

    Ο χώρος πάντως είναι εδώ για σας και κάθε άλλο συνδαιτυμόνα που έχει κέφι και λόγο να σχολιάσει.

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλημερα και απο μενα

    Ας σχολιασω τον ωραιο διαλογο με τα πολιτευματα. Η ποιοτητα ζωης που προκυπτει σε μια κοινωνια εξαρταται κυριως απο την ποιοτητα των ανθρωπων της και οχι τοσο απο το πολιτευμα. Οι σοφοι και εναρετοι ανθρωποι, αυτοι που βρισκονται πιο ψηλα εξελικτικα, ειναι αξιοκρατικα καλυτεροι για να αρχουν απο εκεινους που θα επιλεξει ο λαος. Τοτε γιατι επιμενουμε στο πολιτευμα της δημοκρατιας; Ο βασικος λογος ειναι πως τηρει την αρχη της συμμετοχης. Το σημερινο συστημα δεν τηρει αυτην την αρχη, δεν αρκει μια απομακρη γενικη διαδικασια εκλογης αντιπροσωπων. Δεν αρκει το να επιλεγουμε περιοδικα τους ολιγαρχες μας και εκεινοι να κανουν του κεφαλιου τους. Επομενως, πως μετα θα υπαρξει αγαπη για την πατριδα, περα απο τους ιδεαλιστες που την διατηρουν ως ενα ιδεωδες τους; Δεν γινεται. Αναποφευκτα η αγαπη για τη πατριδα θα χαθει ως γενικη αξια, διοτι δεν την νιωθουν δικιά τους την πατριδα. Λογικο δεν ειναι αφου δεν συμμετεχουν πουθενά; Φυσικο επακολουθο δεν ειναι για εναν ανθρωπο να αποχωρει απο καπου που νιωθει πως περισσευει; Πώς φροντιζει η χωρα να δειχνει στους ανθρωπους της, την εμπιστοσυνη της; Σε αντιστοιχη θεση βρισκονταν οι ειλωτες στην Σπαρτη. Και ομως αυτη η συνδεση ειναι ευκολο να συμβει, με μερικες εξυπνες ανεξοδες πολιτικες, που τιποτα δεν θα στοιχισουν στη χωρα, σε κανενα τομεα. Ομως δεν υπαρχει το ενδιαφερον ή η διαθεση (ή ικανοτητα) απο το κρατος να βρει χωρο και θεση υπαρξης για τους ανθρωπους του. Η μονη συνδεση που υπαρχει ειναι το Δημοσιο.

    Κατανοητο ειναι μετα, κυριως για τους ανδρες, να νιωθουν φευγατοι. Αφου δεν συμμετεχω που δεν συμμετεχω, δεν παω καπου αλλου που πιστευω πως θα ειναι καλυτερα στους υπολοιπους τομεις; Πρωτη επιλογη πλουσιες δυτικες χωρες πχ Αγγλια, Γαλλια, Βελγιο. Δευτερη επιλογη αναπτυσσομενες χωρες ευρωπαικες-δυτικες πχ Ρουμανια, Ουκρανια. Τριτη επιλογη, χωρες που πληρωνουν καλα πχ ΗΑΕ και Ντουμπαι. Καθε επιλογη εχει τα συν και τα πλην της. Πχ σε χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ οι γυναικες, σε γενικες γραμμες, δεν εχουν παρακμασει νοητικα τοσο πολυ οσο εδω (δεν ειχαν Πετρο Κωστοπουλο μαλλον), αρα βρισκεις πιο ευκολα καλη συντροφο. Σε χωρες οπως ΗΑΕ αν ξερεις καποια δουλεια καλα, βγαζεις αρκετα χρηματα.
    Στο βιντεο αυτο τα εξηγει ολα για το εξωτερικο https://www.youtube.com/watch?v=-PLZGNJqLO8

    Τελος, οι ανθρωποι που μπορουν να κανουν την διαφορα, ειναι και αυτοι που απομακρυνονται απο μη δημοκρατικες καταστασεις, και επειδη δεν τις αντεχουν και επειδη μπορουν. Ο ελληνισμος βρισκεται στους ανθρωπους, οχι στην κοινωνια. Δεν απαιτειται η συμμετοχη του κρατους. Για να διαδοθει ο ελληνισμος, αρκει καποιες Ελληνες να τον διαδωσουν. Ενας Ελληνας στο youtube, μπορει να διαδωσει τον ελληνισμο σε ολη την υφηλιο. Τι ειναι ελληνισμος ομως; Ποιες προσφορες στην ανθρωποτητα θα ηταν χαρακτηριστικες του ελληνισμου; Ο ελληνισμος υπερβαινει την Ελλαδα. Ποιες ειναι οι αξιες του ελληνισμου; Να συζητησουμε πανω σε αυτα πρωτα; Για παραδειγμα ο ελληνισμος θα μπορουσε να προσφερει στον κοσμο ενα πολιτευμα διακυβερνησης υπερ του λαου, βασισμενο και σχεδιασμενο στα σημερινα δεδομενα.

    Πολυ ωραια τα αρθρα σου αγαπητε Λυκιε, πολυ ευστοχες επισημανσεις.
    "Η οργάνωση του κράτους, θυμίζει τρόπο δράσης οργανωμένης εγκληματικής ομάδας (Μαφίας)."
    Οντως, τα κομματα δρουν κατα βαση ως συμμοριες. Αφου ειναι η εγκληματικη οργανωση η Χρυση Αυγη (που ειναι), το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα κομματα οταν εχει συντελεστει καποιο κακουργημα. Δεν ηταν ο ΣΥΡΙΖΑ εγκληματικη οργανωση, οταν τα μαυρα εκατομμυρια πηγαιναν περα-δωθε; Το ΠΑΣΟΚ με τις βαλιτσες; Σιγουρα το ιδιο θα εχει συμβει και απο ΝΔ, ωστοσο για να ειμαστε δικαιοι εδω δεν εχει αποδειχθει.

    JoKer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Περι ομοφυλοφιλιας θα ηθελα να σημειωσω πως αν και οντως αποτελει αποκλιση απο το κατα φυσιν, αυτο δεν σημαινει πως ειναι κατακριτεα. Ολες οι σχεσεις των ανθρωπων βασιζονται στις αναγκες που εχουν, που ταυτοχρονα σημαινει και ελλειψεις. Ειμαστε ανολοκληρωτα οντα που ψαχνουμε την ολοκληρωση.

    "Οι κοινωνίες ωστόσο, ποτέ δεν αποδέχονταν την ομοφυλοφιλική συμπεριφορά, αμυνόμενες στην στρέβλωση της φύσης, η οποία απειλεί την επιβίωση της κοινότητας με το απλό σκεπτικό πως αν την επιτρέψουμε και γενικευτεί ανεξέλεγκτα, θα εκλείψουμε ως γένος
    Έτσι οι ομοφυλόφιλοι υπήρξαν διωκόμενοι σε όλες τις κοινωνίες, ακόμη και στην δημοκρατική Αθήνα της αρχαιότητας.
    Η ομοφυλοφιλία αν και αφύσικη συμπεριφορά, σπάνια αποτελεί συνειδητή επιλογή ενός ανθρώπου.
    Η επιστήμη συμπεραίνει πως τα αίτια ανάγονται σε γονιδιακές, ορμονικές και κοινωνικές επιδράσεις."

    Εαν τεθει ζητημα επιλογης μεταξυ κοινωνιας-ανθρωποτητας η επιλογη μου ειναι σαφως η ανθρωποτητα. Αποδεχομαι καποιες αναγκες που η κοινωνια εχει, ομως αυτες δεν μπορει να καταστρατηγουν τις αναγκες της ανθρωποτητας. Ειναι η δικη του Σωκρατη με τα καινα δαιμονια που εισαγει. Ο Σωκρατης οντως δειχνει ενα νεο δρομο προς το Θεο/Θεους/Θειο. Η κοινωνια σου λεει: "Αν πανε ολοι προς τα εκει, θα χασω τα μελη μου και θα απειληθει η υπαρξη μου". Η Κωνσταντινουπολη επεσε διοτι οι μοναχοι ηταν πολυ περισσοτεροι απο τους μαχητες. Πού βρισκεται το μετρο; Εχει δικαιωμα η κοινωνια να απαγορευσει στους ανθρωπους το αναφαιρετο δικαιωμα αυτοδιαθεσης; Οχι βεβαια. Θα την αφησουμε να ρημαξει; Παλι οχι. Θεμιτο ειναι η κοινωνια να πριμοδοτει κατα το δοκουν τα μελη της που την στηριζουν πχ ενισχυση και προτιμηση πολυτεκνικων οικογενειων.

    Αν δεχτουμε τον ισχυρισμο της επιστημης για τα αιτια ομοφυλοφιλικης συμπεριφορας, τοτε σαφως και δεν μπορουμε να δεχτουμε το σκεπτικο πως θα εκλειψουμε ως γενος, αν το γυρισουμε ολοι και γινουμε ομοφυλοφιλοι, διοτι το ποσοστο δεν γινεται να ανεβει τοσο ψηλα, δεν ειναι μικροβιο ή ιος η ομοφυλοφιλια για να διαδιδεται. Επομενως, η απαγορευση της δεν ειναι θεμιτη γιατι καταφερεται εναντιον της αυτοδιαθεσης των ανθρωπων. Επειδη η ομοφυλοφιλια ειναι ενα βημα στην εξελιξη των ανθρωπων και σαφως γυριζει, οταν προοδευσει εσωτερικα και εξελικτικα ο ανθρωπος, εναςτροπος υπαρχει για να συμβει αυτο. Με πληρη απελευθερωση. Η απαγορευση και εναντιωση δημιουργει πολωση που "κραταει" απο αντιδραση τον ανθρωπο κολλημενο στη φαση της ομοφυλοφιλιας. Θεμιτο ειναι ομως και η κοινωνια να μηδενισει τα προνομια προς τους ομοφυλοφιλους. Δικαιωμα των ομοφυλοφιλων η αυτοδιαθεση, δικαιωμα και της κοινωνιας να μην εχουν κανενα απο τα προνομια που προσφερει ο κανονικος γαμος. Αυτο δεν ειναι συζητησιμο. Πρεπει να ειναι δυσκολο. Εαν οι ομοφυλοφιλοι αγαπιουνται πραγματικα, δεν θα τους εμποδισει. Εαν ομως ειναι χλιαροι, τοτε τα εμποδια ειναι θεμιτοτατα και η κοινωνια δεν πρεπει να τα διευκολυνει διοτι θα ηταν σαν να αποδεχεται αυτη τη συμπεριφορα ως κανονικη ενω δεν ειναι.

    Οι δυο αρχες, αρσενικη και θηλυκη δεν ειναι παγια διαμορφωμενες στο σωμα των ανθρωπων. Εγω ως στοχαστης εκ φυσεως εχω περισσοτερη θηλυκη ενεργεια, διοτι αυτη η ενεργεια προκυπτει λογω στατικοτητας. Ο σκεπτομενος δεν χοροπηδαει περα-δωθε ασκοπα. Εαν ομως, ακολουθησω ενα προγραμμα κινησης, γυμναστηριου,δουλειας και προβολης στον ηλιο, που δεν μου αφηνει χρονο να σταθω, τοτε το σωμα αποκτα περισσοτερη αρσενικη ενεργεια την οποια και πρεπει να χρησιμοποιησω ή εκτονωσω. Κατα βαση αυτη η αρσενικη ενεργεια εμφανιζεται ως σεξουαλικη ενεργεια και συμβολιζεται ως φτερωτος δρακοντας διοτι ο ανθρωπος μπορει να την χρησιμοποιησει ως καυσιμο για να πεταξει στους ανωτερους κοσμους.
    Το ιδιο ισχυει και για τις ορμονες, δεν ειναι φιξ. Για παραδειγμα η χαμηλη βιταμινη D (που ειναι και ορμονη) που ειχα για πολυ καιρο ηταν απορροια οχι της φυσης μου, αλλα επειδη ημουν νυχτερινος τυπος και δεν με εβλεπε το φως. Οταν το ισορροπησα, η βιταμινη D ανεβηκε σε μια χαρα επιπεδα.
    Joker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ημουν αραγε γυναικα πριν και τωρα ανδρας; Οχι, το ιδιο ημουν και πριν και τωρα. Ομως, θυμαμαι ξεκαθαρα μια μερα που καηκα στον Ηλιο ενω ειχε να με δει το φως του Ηλιου μηνες, που τις επομενες 2-3 μερες δεν με χωραγε το σπιτι, δεν μπορουσα να σταθω, οταν το προηγουμενο διαστημα βαριομουν και να σηκωθω. Θελω να πω, πως ολα αυτα ειναι πολυ ρευστα.

    Γιατι ερωτευομαι τοτε γυναικα και οχι ανδρα; Διοτι, μια γυναικα χωραει πιο ευκολα στο "γοβακι" της Σταχτοπουτας απο εναν ανδρα. Αυτα τα μετρα στο γοβακι της Σταχτοπουτας, ειναι η ψυχολογικη προβολη της αντιθετης ψυχολογικης πολωσης μας. Δεν ερωτευομαστε τον ιδανικο εαυτο μας, ερωτευομαστε το αντιθετο του τωρινου πολωμενου εαυτου μας. Εαν ειμαι καποιος που δινει (giver), ερωτευομαι καποιον που παιρνει (taker). Το ιδανικο ειναι το ισορροπημενο. Οταν ειμαι ενα απο τα δυο και δεν εχω ενσωματωσει και τα δυο αντιθετα χαρακτηριστικα, θα ερωτευτω καποιον που εκδηλωνει χαρακτηριστικα απο το αντιθετο απο αυτο που ειμαι. Αυτα τα χαρακτηριστικα αποτυπωνονται και υλικα, επομενως παντα το αλλο φυλο απο αυτο που ειμαστε θα εχει ενα μεγαλο προβαδισμα, ωστε να κολλησει, και να κανουμε ψυχολογικη προβολη πανω του και να το ερωτευτουμε. Αν υποθεσουμε τωρα ενα περιβαλλον οπου ολες οι γυναικες ειναι 300+ κιλα, ε τοτε, ενας ανδρας μπορει και να ερωτευτει ανδρα, το θεωρω πιθανον. Ομως, μια υγιης απελευθερωση και κοινωνικοποιηση των ατομων, αναποφευκτα θα τους οδηγησει στο ζευγατι ανδρας-γυναικα. Αυτο δεν θα συμβει ομως οταν υπαρχει δαιμονοποιηση των ομοφυλοφιλων, διοτι με το να κρυβονται, καθυστερουν πολυ στο να φτασουν σε αδιεξοδο στη σχεση και να ξενερωσουν, διοτι κατηγορουν για ολα τα προβληματα τους, αυτους που δεν τους αποδεχονται και ετσι την "γλυτωνουν" και παραμενουν μαζι.

    Ο Λιαντινης ηταν ενας πολυ ωραιος δασκαλος. Καπου επαιζε το βραδυ μια εκπομπη "Εικονες" οπου βλεπαμε εικονες απο ταξιδια καποιου αλλου. Ο Λιαντινης ηταν ο δασκαλος που μας πηγαινε νοητικα ταξιδια και μας προσφερε νοητικες εικονες απο μερη που δεν ειχαμε παει ποτέ, επειδη δεν ειχαμε μελετησει τα αντιστοιχα φιλοσοφικα θεματα και πιθανοτατα ποτε δεν θα το καναμε. Ακουγοντας στο youtube αυτα τα ταξιδια, μας προσφερε ευκολα καποια απο τα κορυφαια οφελη της φιλοσοφιας. Τις δικες του ιδεες δεν τις γνωριζω, σιγουρα ομως δεν θα συμφωνω με τις περισσοτερες. Ομως ηταν εξαιρετικος στο να μας παρουσιαζει ευγλωττα αυτες τις νοητικες "εικονες" και ιδεες. Μας πηγαινε ταξιδια στα μυαλα κορυφαιων φιλοσοφων. Υπαρχει ωραιοτερο ταξιδι; Σιγουρα θα μπορουσαμε και εμεις να κανουμε αυτο το ταξιδι, αλλα θα ειχε πολυ κοπο. Ο Λιαντινης τα ειχε μελετησει επισταμενως και μας τα εδινε στο πιατο, ειδικα τους Γερμανους φιλοσοφους μεσα απο το πρωτοτυπο στα Γερμανικα.

    Η Τουρκια ειναι προβλεψιμη. Εκφραζει ολα τα αρρωστα ναρκισσιστικα χαρακτηριστικα. Για οτιδηποτε κατηγορει τους αλλους, στην ουσια προδιδει τον εαυτο της, τις σκεψεις της και τις πραξεις της. Ξερουμε τι θα κανει η Τουρκια. Το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις. Η Ελλαδα αυτο που πρεπει να κανει ειναι να μην κανει ουτε μισο βημα πισω στα δικαια αιτηματα της, να φροντιζει η Τουρκια να πληρωνει το κοστος καθε της επιλογης, και να φερνει καθε εναν που λεει την μπουρδα του στο φως και να τον εκθετει. Πχ αποστρατικοποιηση νησιων. Θεση μας δεν παραχωρουμε το δικαιωμα στην νομιμη αμυνα. Αν η ΗΠΑ ή η Γερμανια, προτεινουν μερικη αποστρατικοποιηση, φροντιζουμε να τους κανουμε να μην το ξανααναφερουν. Πχ ρωτωντας. "Πώς μπορει η Αμερικη να εγγυηθει την ασφαλεια αυτων των νησιων απο ενδεχομενη επιθεση Τουρκιας; Τι διαβεβαιωσεις μας προσφερετε; Η απαντηση θα ειναι μπουρδες, οποτε το αιτημα παει ακλαφτο. Η Ελλαδα θα γινει στενος κορσες της Τουρκιας, δεν θα αφηνει τιποτα να πεσει κατω. Αργα ή γρηγορα, ακομα και η Γερμανια θα βαρεθει να επωμιζεται το πολιτικο κοστος του να ειναι η παραδουλευτρα της Τουρκιας.Για ολα τα υπολοιπα θα φροντισει η Τουρκια καθως βρισκεται σε Ατη.

    Joker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλημέρα αγαπητέ μου Joker!
    Ξεκινώντας από το θέμα του πατριωτισμού, πρέπει να τον διαχωρίζουμε από την έννοια του κράτους, του πολιτεύματος και των συνθηκών διαβίωσης. Η πατρίδα είναι μια συναισθηματική σύναψη αγάπης με το παρελθόν και το μέλλον μας, με την ιστορία, την ιδιοκτησία, τον ζωτικό χώρο, τον πολιτισμό, την γλώσσα και όλα όσα αγαπάμε από αυτά που μας μεγάλωσαν και μας διαμόρφωσαν στο υλικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο. Όταν πολεμάς για την πατρίδα σου, πολεμάς για αυτά. Πολεμάς για τον εαυτό σου και τις ρίζες του. Πολεμάς για το μέλλον των παιδιών σου. Δεν πολεμάς για την κυβέρνηση και τους πολιτικούς.
    Όταν μας απογοητεύει το πολιτικό σύστημα, πολεμάμε να το αλλάξουμε επειδή αγαπάμε την πατρίδα (δηλαδή εμάς τους ίδιους και τους γύρω μας). Δεν μας πληγώνει η πατρίδα, αλλά οι πολιτικές επιλογές μας. Η πατρίδα δεν αλλάζει από καμία πολιτική. Είναι σταθερή αξία και ζει μέσα μας.

    Η καταφυγή σε μια ξένη χώρα, μπορεί να έχει μια χρησιμοθηρική αξία, αλλά ως επιλογή επιφέρει το βάρος της συναισθηματικής απώλειας της πατρίδας. Ο νόστος είναι πολύ βαρύς και δεν θεραπεύεται από τις «καλύτερες συνθήκες διαβίωσης», αφού η αποκοπή από τα πατρώα εδάφη και ότι τα πλαισιώνει για εμάς, επιφέρει μεγάλο ψυχικό πόνο.
    Δεν μπορούμε να απαρνηθούμε τους ψυχικούς μας δεσμούς με την πατρίδα, όσο ωφελιμιστές κι αν είμαστε.

    « Αφου ειναι η εγκληματικη οργανωση η Χρυση Αυγη (που ειναι), το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα κομματα οταν εχει συντελεστει καποιο κακουργημα. Δεν ηταν ο ΣΥΡΙΖΑ εγκληματικη οργανωση, οταν τα μαυρα εκατομμυρια πηγαιναν περα-δωθε; Το ΠΑΣΟΚ με τις βαλιτσες; Σιγουρα το ιδιο θα εχει συμβει και απο ΝΔ, ωστοσο για να ειμαστε δικαιοι εδω δεν εχει αποδειχθει.»
    Εγκληματική οργάνωση είναι το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ σαφέστατα και μάλιστα με πολύ βαρύτερα ποινικά αδικήματα από αυτά της Χ.Α.
    Δεν έχουν αποδειχθεί, διότι κανείς δεν θέλησε πραγματικά να τα αποδείξει. Για την ακρίβεια, κανείς δεν θέλει να αποδειχθεί ότι πρόκειται για μαφιόζικες πολιτικές δυνάμεις, διότι όλοι βολεύονται και ελέγχονται από αυτό το σύστημα. Ο λαός έχει μεγάλη ευθύνη, διότι στηρίζει συνειδητά το σύστημα της πολιτικής μαφίας στην Ελλάδα. Ισχύει ότι «έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν». Δυστυχώς!
    Το σύστημα της καθεστηκυίας μαφιόζικης τάξης, στοχοποίησε και εξοβέλισε την Χ.Α., όχι γιατί ενοχλήθηκε από τις πρακτικές της, αλλά επειδή το αφήγημά της ήταν εναντίον του νεοταξικού πολυπολιτισμικού προσανατολισμού που θριαμβεύει στην χώρα μας. Η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ είναι εξόχως φασιστικότερα της ΧΑ. Ωστόσο, έχουν τον ίδιο ακριβώς προσανατολισμό: την παγκοσμιοποίηση και την αλλοίωση της εθνικής υπόστασης της Ελλάδας. Διέπονται δηλαδή από τις αρχές του διεθνιστικού σοσιαλισμού, ενώ η ΧΑ από τις αρχές του εθνικού σοσιαλισμού. Η γραμμή, είναι η κατάργηση των εθνικών κρατών, ανεξάρτητα αν αυτό είναι εφικτό να γίνει πράξη παγκοσμίως (προσωπικά το θεωρώ αδύνατον).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Για τους ομοφυλόφιλους κανείς δεν είπε πως πρέπει να καταδιώκονται ή να τελούν υπό απαγόρευση. Είναι ελεύθεροι να διαθέτουν τω σώμα και τις ηδονές τους, όπως επιθυμούν.
    Ωστόσο η κοινωνία υγιώς αμύνεται και δεν τους αναγνωρίζει την «φυσιολογικότητα».
    Το πρόβλημα αρχίζει όταν η Νέα Τάξη προωθεί την επιβολή της ομοφυλοφιλίας ως πρότυπο σεξουαλικότητας και βεβαίως θύματα αυτής της προπαγάνδας είναι τα παιδιά που διαμορφώνουν την σεξουαλική τους ταυτότητα και κανονικά χρειάζονται τα πρότυπα ανδρός-γυναικός ως κυρίαρχα και φυσιολογικά, σε αντίθεση με τις ναι μεν αποδεκτές, αλλά όχι και φυσιολογικές σεξουαλικές αποκλίσεις. Το πρόβλημα λοιπόν είναι στην στρέβλωση και όχι στην ύπαρξη και την αποδοχή των σεξουαλικών αποκλίσεων.
    Σαφώς η ομοφυλοφιλία οφείλεται σε οργανικές και ψυχολογικές αιτίες, αλλά σημαντική είναι και η επίδραση της κοινωνίας και των τάσεων που προωθούνται ως μόδες.
    Θέλω να θυμίσω ότι η σεξουαλικότητα του φυσικού μας σώματος (φύλο), επιδρά άμεσα στην ψυχική σεξουαλικότητά (αρσενική ή θηλυκή αρχή) μας. Μας θυμίζει τι είμαστε (φύλο) και μας προσφέρει το βιωματικό εργαλείο (στον υλικό κόσμο) για να βιώσουμε την μια ή την άλλη αρχή.
    Τυχών ορμονικές ανισορροπίες, που επιδρούν στο φυσικό σώμα, επηρεάζουν αντίστοιχα και το ψυχικό, χωρίς αυτό να είναι κακό βεβαίως.
    Άλλο όμως η αρσενική-θηλυκή ενέργεια και άλλο η αρσενική-θηλυκή αρχή.
    Θεωρώ πως η πρώτη είναι μεταβλητή ενώ η δεύτερη αμετάβλητη, όπως είναι αμετάβλητο φυσικό μας φύλο. Μπορούμε να αναπτύξουμε στοιχεία της αντίθετης αρχής μέσα μας, αλλά όχι να αλλάξουμε την εκ φύσεως πόλωση. Ο Ερμαφρόδιτος άνθρωπος, είναι ο Ενοϊκός τέλειος άνθρωπος, που ολοκληρώνεται μόνο στο Πνευματικό επίπεδο.
    Άλλο επίσης η βιταμίνη D και άλλο τα οιστρογόνα και τα ανδρογόνα που μας επηρέασαν κατά την περίοδο της κυήσεως, μέσα στην μήτρα.

    Σε ότι αφορά την Τουρκία, συμφωνώ απολύτως και νομίζω πως περίπου έτσι πράττει (μέχρι τώρα) η ελληνική κυβέρνηση.

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Χαιρετώ την όμορφη παρέα. Λιγοστός ο χρόνος μου αγαπητέ Λύκιε για ενεργητική συμμετοχή αλλά πάντα φροντίζω να σας διαβάζω!

    Τι είναι ο ελληνισμός λοιπόν; Τι αξίες ανέδειξε και προσέφερε στην οικουμένη;

    Θα ξεκινούσα από την βαθειά στοχαστική του διάθεση. Την κλίση του στη Φιλοσοφία, τη μητέρα των Γραμμάτων, των Τεχνών και των Επιστημών.
    Με έμφυτη την αίσθηση του Κάλλους, ο ελληνισμός οραματίζεται και δημιουργεί πολιτισμό. Με την ίδια ευφυΐα που γεννά ιδέες, ανά πάσα στιγμή τις γκρεμίζει σαν τουβλάκια lego απλά και μόνο για να παίξει σαν παιδί απ'την αρχή, σίγουρος ότι η πηγή του δεν στερεύει.
    Το στοιχείο της παιδικότητας επιτρέπει στον Έλληνα να αισιοδοξεί και να επιβιώνει, ακόμη και υπό αντίξοες συνθήκες.
    Η Φιλοσοφία γέννησε τη Δημοκρατία και την διαρκή αναζήτηση του άριστου πολιτεύματος.
    Η Φιλοσοφία αγκάλιασε την επιστημονική παρατήρηση για να δώσει χειροπιαστές απαντήσεις-λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν τον άνθρωπο.
    Η Φιλοσοφία γέννησε τις Τέχνες για την ψυχική μας ανάταση.
    Η Φιλοσοφία ψηλάφησε την θεία υπόσταση και μας δίδαξε τις Αρετές της. Μια ματιά στα Ηθικά Νικομάχεια και στο μήνυμα που κομίζει στον βαθύ πυρήνα του ο Χριστιανισμός, θα μας πείσει περί αυτού.
    Συχνά διαμαρτυρόμαστε ότι ο ελληνισμός υπήρξε κάποτε οδηγός και πλέον δεν υπάρχει. Μα αν είχε πάψει να υπάρχει, γιατί η μανιώδης προσπάθεια αποδόμησης και διαστρέβλωσης κάθε έννοιας που παρήγαγε ο ελληνικός πολιτισμός;
    Ρωτάς αγαπητέ Τζόκερ, πώς μπορούμε να προωθήσουμε τις αρχές του ελληνισμού. Με το να γινόμαστε οι ίδιοι εκφραστές τους. Ζωντανά παραδείγματα της αναγεννητικής τους φύσης. Ιοί ζωής ενάντια σε τεχνητά ορατούς και αόρατους εχθρούς.

    Κύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο Ελληνας εχει μιαν αντιφαση. Οι σκεψεις και οι δρασεις του δεν υπακουν σε κανονες αλλα εξαρτωνται απο τις συνθηκες και τη διαθεση του. Ειναι ικανος για τα χειριστα και τα βελτιστα και γιαυτο κινειται σε ενα ευρυ φασμα δραστηριοτητων και συμπεριφορων που τον καθιστουν απροβλεπτο αν το θελησει. Κατι που απαιτει ιδιαιτερη ευφυια αλλα και καταλληλη αφυπνιστικη αγωγη.

    Pink Panther

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αν είχαμε όντως ελληνική παιδεία, αν δηλαδή διδασκόμασταν τα μηνύματα, το ήθος και τις αξίες της παράδοσής μας, θα είχαμε και σήμερα τα εφόδια για ένα ένδοξο παρόν.
    Είναι αλήθεια ότι οι Έλληνες γεννούν ιδέες και τις διασπείρουν προς όλες τις κατευθύνσεις, μας λείπει όμως η μέθοδος, η συνοχή και η οργάνωση για να αξιοποιηθούν σε πρακτικό επίπεδο και να επιλύσουν τα πλείστα όσα προβλήματα μας κατατρύχουν.

    Ε.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πολύ σωστά όλα αυτά αγαπητοί φίλοι (καλωσορίζω τον Ε.Μ. στην παρέα μας), αλλά θα θέσω λίγα ερωτήματα:
    Τι είναι αυτό που μας απομάκρυνε από την παράδοση και το πνευματικό παρελθόν της φυλής μας;
    Τι είναι αυτό που επιχειρεί να μηδενίσει τις κατακτήσεις του ελληνικού πολιτισμού, όπως διασώθηκαν στην Δύση;
    Γιατί να αποδομηθεί το ελληνικό πνεύμα στην εποχή μας και ποιο πνεύμα θέλει να το υποκαταστήσει;

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η απάντηση είναι νομίζω κοινός πλέον τόπος.
    Ο αποδομητικός παράγοντας, γνωστός και ως αντί-θεος ή σατανάς, με τα χιλιάδες πλοκάμια-μαριονέτες του, εισχωρεί αργά αλλά σταθερά για να διαβάλλει την αγαθή συνείδηση, να εκτρέψει την προς τα άνω ροή και να φυλακίσει τον άνθρωπο στη θάλασσα των ερπετικών του ενστίκτων.
    Ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες οι κοινωνίες να αναζητούν, να επιδιώκουν και να καλλιεργούν τη διανόηση και την κριτική σκέψη, αντικαθιστώντας τα ευγενή πρότυπα συμπεριφοράς, με σκουπιδοθεάματα.
    Η συγκεντρωτική εξουσία που ασκείται από τις υπερκυβερνήσεις φτάνει στις μέρες μας στο απόγειό της ώστε να φαντάζει αδύνατη και μάταιη η εναντίωση των υγειών κυττάρων. Οι έννοιες έχουν τόσο πολύ αλλοιωθεί που έχουν χάσει το πραγματικό τους νόημα στα αυτιά μας. Κι όταν οι λέξεις στρεβλώνονται, η πραγματικότητα σπάει σε κομμάτια που δύσκολα μπορεί ο νους να ενώσει για να μη χάσει το δρόμο του.
    Ποιο κομμάτι της ζωής μας δεν ελέγχεται και δε χειραγωγείται από την ώρα που γεννιόμαστε μέχρι και την ώρα του θανάτου μας από την ελίτ που μας βλέπει ως αναλώσιμους και ενεργειακά βρώσιμους αριθμούς;
    Και αν η τεχνολογία αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο του εχθρού, πώς μπορούμε να το εξουδετερώσουμε ή να το στρέψουμε εναντίον του;

    ΚΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πολύ σωστά, αγαπητέ Κύρο. Αυτή ελίτ, είναι το μαύρο ιερατείο που εκφράζει τον αποδομητικό παράγοντα και κυριαρχεί στο υλικό πεδίο. Είναι αυτή η δύναμη, που καλείται να αποκρούσει συνειδητά ο κάθε άνθρωπος, εφόσον σπάσει τα δεσμά της ερπετικής του εξάρτησης.
    Αυτή είναι η ροπή του ελληνικού πνεύματος και αυτό είναι που αντιμάχεται το μαύρο ιερατείο. Μάχεται το ελληνικό πνεύμα που βρίσκεται στον αντίποδά του...

    "Και αν η τεχνολογία αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο του εχθρού, πώς μπορούμε να το εξουδετερώσουμε ή να το στρέψουμε εναντίον του;"

    Η τεχνολογία αποτελεί χρήσιμο εργαλείο, στα χέρια όποιου έχει την δύναμη να την χρησιμοποιεί.
    Η ίδια η τεχνολογία δεν έχει ευθύνη, αλλά μόνο αυτός που την αξιοποιεί ανάλογα με τον σκοπό του.
    Η τεχνολογία ωστόσο δεν ανήκει σε κανέναν, αν και χρηματοδοτείται από την ελίτ για να την υπηρετεί.
    Οι τεχνολογικές κατακτήσεις όμως είναι κοινόχρηστες, εκτός από την μυστική τεχνολογία της ελίτ.

    Για να μιλάμε για εξουδετέρωση και αναστροφή εναντίον της ελίτ, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ποιοι είμαστε οι "εμείς" και ποιοι είναι οι "αυτοί".
    Όταν τα ξεκαθαρίσουμε αυτό και ενωθούμε, τότε θα πρέπει να οργανωθούμε ώστε να αναπτύξουμε και εμείς μια μυστική τεχνολογία που θα αντιπαρατεθεί με αυτή του μαύρου ιερατείου.

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Παρακαλώ η συνέχεια, στο νέο Αναψυκτήριο-Στοχαστήριο
    https://katahthoniosdemon.blogspot.com/2020/10/35.html
    Ευχαριστώ,
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.