Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Αφιέρωμα στον ...Σατανισμό

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το άρθρο που ακολουθεί, είναι αναδημοσίευση από το σατανιστικό ιστολόγιο satanicorthodoxy.wordpress.com. Εδώ περιγράφεται η σύναψη "συμβολαίου με τον Σατανά" και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή την σύμβαση. Ο λόγος που αναρτάται αυτό το άρθρο, δεν είναι φυσικά η προτροπή σας στον Σατανισμό, αλλά η γνωριμία με τις ιδέες και τις αξίες μιας πολύ αρχαίας θρησκείας, η οποία διατηρείται αυτούσια στις μέρες μας και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερη αποδοχή απ΄όσο πιστεύεται.  Μπορεί να σας φανούν γελοία, γραφικά ή ψεύτικα, αλλά αυτά που γράφονται είναι απολύτως αληθινά και εφαρμόσιμα στους σατανιστές. Με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο αλλοδαπού ζεύγους σε ελληνικό νησί, όπου αποδείχθηκε ότι ήταν σατανιστές, ας προβληματιστούμε για το πόση επίδραση έχει τελικά ο Σατανάς στην ανθρώπινη συνείδηση και πόσους τελικά εξουσιάζει πλήρως! Μέσα στο κείμενο αναφέρεται πως ο Σατανάς ζητά από τον πιστό του, "να προσπαθεί να γίνει όμοιος με τον Σατανά, οπότε στην ουσία να τον ενσαρκώνει", πράγμα που δείχνει πως ο παραδομένος σε αυτόν, γίνεται φορέας του Κακού και όσων πρεσβεύει αυτό, συνειδητά!
Επαναλαμβάνω ότι η παρούσα ανάρτηση, έγινε με σκοπό να μας προβληματίσει και όχι για να διαφημίσει τον Σατανισμό!
Προσοχή: Να μην διαβαστούν τα λόγια της επίκλησης που είναι γραμμένα στα λατινικά. Για λόγους ασφαλείας, έχω περικόψει εδάφια από τις επικλήσεις στα λατινικά και στα ελληνικά. 


Πως να Αφιερώσεις τη Ψυχή σου στον Διάβολο με Συμβόλαιο που θα πρέπει να κάνεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πριν ασχοληθείς με την σατανική μαγεία


Αφιέρωση στο Σατανά
Συγγραφέας: Cagliostro Merovingian Leonard
Με την Αφιέρωση στον «Πρίγκιπα αυτού του Κόσμου», μπορεί να αλλάξει η ζωή σου, ώστε να αποκτήσεις όλα αυτά που ονειρεύεσαι!
Ο Σατανάς ενδιαφέρεται για τους δικούς του ανθρώπους, προσφέρει στους πιστούς του εσωτερική δύναμη, ισχυρότερο πνεύμα, και καλοτυχία στη ζωή!
Σε αντίθεση με τις θρησκείες του Δεξιού μονοπατιού όπου οι οπαδοί πάντα προσεύχονται και ψάχνουν το θεό τους, ο Σατανάς έρχεται σε μας μόνος του. Πολλές φορές μπορούμε να τον αισθανθούμε, έρχεται να μας καθοδηγήσει, όταν πέφτουμε ψυχολογικά, στεναχωριόμαστε ή αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Μας βάζει σε μια σειρά, λέγοντας μας τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε χαρούμενοι, δυνατοί, συγκεντρωμένοι και θα μας δίνει τη ζωτικότητα και το κουράγιο να πιέσουμε τον εαυτό μας να το κάνουμε!
Ο Σατανάς επίσης παρέχει γνώση! Όσο εξελισσόμαστε και μεγαλώνουμε, οι ζωές μας γίνονται καλύτερες, διδασκόμαστε πώς να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής και του πεπρωμένου, αντί να αφεθούμε στο έλεος της μοίρας. Μαθαίνουμε το πώς να θεραπεύουμε τον εαυτό μας και να εκπληρώνουμε τις επιθυμίες μας, χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις του μυαλού και της ψυχής.
Χιλιάδες άνθρωποι αφιέρωσαν τον εαυτό τους στο «Θεό αυτού του Κόσμου» και απέκτησαν πλούτη πέρα από κάθε φαντασία! Καλλιτέχνες κέρδισαν παγκόσμια φήμη και δόξα! Άρρωστοι ήταν ανίατοι και έγιναν καλά!
Ο Σατανάς ευλογεί όσους/όσες τον αγαπούν, κι ως καθρέφτης ακτινοβολεί πίσω την αγάπη του επί πολλαπλάσια! Οι ακόλουθοί του αποκτούν θέσεις δύναμης και μετατρέπονται στους Νέους Ηγέτες της ανθρώπινης μάζας, έτσι ο Διάβολος μέσω αυτών ασκεί αόρατα τη κυριαρχία του στη Γη!
Δε ζητάει θυσίες από τους ανθρώπους του, αυτό μάλιστα απαγορεύεται! Ούτε θέλει οι οπαδοί του να γίνονται μάρτυρες για τη πίστη τους. Επίσης όπως αυτός δε προσκυνά θεούς, έτσι δεν επιθυμεί να τον προσκυνούν! Τέλος, θέλει να τον βλέπουν ως φίλο και ως αδελφό τους.
Όταν κάποιος αφιερωθεί έχει τις εξής υποχρεώσεις:
• Να θεωρεί τον εαυτό του ως Θεό, ως κέντρο του προσωπικού του σύμπαντος και να απολαμβάνει τις υλικές απολαύσεις.
• Να σέβεται την εικόνα, το αρχέτυπο και τα σύμβολα του Σατανά.
• Να προσπαθεί να γίνει όμοιος με τον Σατανά, οπότε στην ουσία να τον ενσαρκώνει.
• Να τιμά, να δοξάζει και να λατρεύει το Σατανά μέσω τελετών, χωρίς όμως να του προσφέρει θυσίες και χωρίς να τον προσκυνάει.
• Να τηρεί τους Νόμους του Σατανά.

Ας δούμε λοιπόν πώς μπορεί κάποιος να βαδίσει το μονοπάτι της σοφίας, ας φάμε τους καρπούς από το δέντρο της γνώσεως κι ας μάθουμε πώς γίνεται μια Αφιέρωση…
Για να κάνουμε τη Σατανική Αφιέρωση ακολουθούμε την εξής τρίπτυχη διαδικασία:
Α) Πρώτον, κάνουμε ένα μυητικό τελετουργικό στο οποίο δηλώνουμε τη πίστη, την αφοσίωσή μας και προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή με την αρχετυπική μορφή, το συμβολισμό και την ουσία του Σατανά.
Β) Δεύτερον, λέμε το Σατανικό Όρκο.
Γ) Τρίτον, συντάσσουμε ένα κλασσικό Συμβόλαιο με το Διάβολο, αφιερώνοντας τη ψυχή μας.
Όλη η διαδικασία ολοκληρώνεται σε Τρείς Διαδοχικές Νύχτες!
Συμβουλή: Όπου υπάρχουν λέξεις στα Λατινικά ή στα Ενωχιανά, μπορούν να διαβαστούν με αγγλική προφορά!
Πρώτη Νύχτα:
Αρχικό Μυητικό Τελετουργικό
Αυτό είναι ένα ισχυρό τελετουργικό πραγματοποιείται τη πρώτη νύχτα, όλα αυτά που χρειάζεσαι είναι ένα ήσυχο μέρος όπου μπορείς να είσαι μόνος, ένα ανάποδο πεντάλφα που θα το φοράς στον λαιμό σου και ένα μαύρο ή κόκκινο κερί.
Άναψε το κερί και τοποθέτησέ το μπροστά σου. Κάτσε κάτω, ανάπνεε βαθιά και χαλάρωσε. Όπως επικεντρώνεσαι στην φλόγα του κεριού, πες φωναχτά:
“Είμαι έτοιμος, Άρχοντα του Σκότους. ....................................,............................. ανήκουν στον Διάβολο’’.
Ilas.................ialperejibeliore: das odo Busadire Oiad ouoaresa caosago.................................... Odo cicale Qaa. Zodoreje, lape zodiredoNoco Mada, hoathahe Saitan!
Χαίρε, Σατανά!”
Συγκεντρώσου στην εικόνα του Σατανά που φαντάζεσαι στο μυαλό σου και στη λέξη “Δύναμη” και άκουσε τι βγαίνει από μέσα σου. Έχεις απαντήσεις για τον εαυτό σου, που κανένας δε μπορεί να σου δώσει. Αυτό είναι ο αρχικός τρόπος για να επικαλεστείς τον Σατανά στην ζωή σου.
Δεύτερη Νύχτα:
Ο Σατανικός Όρκος
Αρχικά άναψε ένα μαύρο ή κόκκινο κερί και πες τα εξής λόγια:
«Επικαλούμαι το όνομά σου Σατανά...................................................... ως μάρτυρας αυτού του Όρκου!»
Τώρα τοποθέτησε το δεξί χέρι στη καρδιά και τέντωσε ψηλά το αριστερό χέρι κάνοντας με τα δάχτυλά το σύμβολο των κεράτων! Έπειτα πες φωναχτά το παρακάτω όρκο:
“Ορκίζομαι ...........................Την
πίστη και την υπακοή μου στο Σατανά!
Θα ζήσω με τη δύναμη των Δοντιών και των Νυχιών μου,
Θα σέβομαι για πάντα.............................................
Θα τηρώ τους Νόμους του Αρχαίου Ερπετού!
Αρνούμαι τον Θεό και όλες τις θρησκείες,
Αρνούμαι το Βάπτισμα της τυφλής χριστιανικής πίστης,
Καταταράσσομαι, βλασφημώ και προκαλώ τον Θεό!
Δεσμεύομαι ...................
Αφοσιώνομαι στον Διάβολο και πιστεύω στον Εαυτό μου και στις Επιθυμίες,.............................................
Ορκίζομαι στο Σατανά να φέρω όσους περισσότερους μπορώ στη κοινωνία του.............................................................
Τώρα υπηρετώ μόνο τον Μέγα Κόκκινο Δράκο!
Αν σπάσει ποτέ αυτός ο Όρκος και προδώσω την εμπιστοσύνη του Σατανά που έχει τοποθετηθεί πάνω μου, να υποφέρω ατελείωτα βασανιστήρια!
Χαίρε, Σατανά!”
Τρίτη Νύχτα:
Συμβόλαιο με τον Διάβολο
Αυτό αποτελεί το τελικό στάδιο, στο οποίο αφού έχεις επικαλεστεί το Σατανά στη ζωή σου και έχεις δώσει όρκο πίστης, πλέον συντάσσεις ένα συμβόλαιο για να επισφραγίσεις τη αφιέρωσή σου και ταυτόχρονα να ζητήσεις ως αντάλλαγμα υλικά και πνευματικά αγαθά!
Υλικά που χρειάζονται:
• Ένα ή περισσότερα μαύρα ή κόκκινα κεριά.
• Μια αποστειρωμένη βελόνα ή ξυράφι.
• Ένα κομμάτι καθαρό χαρτί (για παράδειγμα Α4), αρκετά μεγάλο ώστε να γράψεις την παρακάτω προσευχή
• Μια πένα, για να υπογράψεις το όνομά σου με αίμα (βύθισε τη μύτη του στυλό στο αίμα σου)
Άναψε τα κεριά και γράψε το ακόλουθο συμβόλαιο με μαύρο μελάνι σε ένα καθαρό κομμάτι χαρτί:
In Nomine Luciferi!
Εις το όνομα του παντοδύναμου Σατανά, Σάμαελ, Εωσφόρου, ......................., Διαβόλου και στην παρουσία των Δαιμόνων της Κόλασης υπογράφω με το αίμα μου αυτό το συμβόλαιο. Καταλαβαίνω ότι η σύμβαση αυτή είναι αμετάκλητη και με δεσμεύει αιώνια.
Εγώ ο/η ______________________ (Το ονοματεπώνυμο σου) παραιτούμαι από όλες τις προηγούμενες μου πεποιθήσεις. Αρνούμαι τον ψεύτικο Ιουδαιοχριστιανικό θεό Ιεχωβά. Αρνούμαι τον Ιησού Χριστό το Ναζωραίο. Αρνούμαι το σαθρό Άγιο Πνεύμα, αρνούμαι τον Αλλάχ και όλους τους υπόλοιπους θεούς.
Εγώ ο/η______________________ (Το ονοματεπώνυμο σου) Πουλάω τη Ψυχή μου στο Διάβολο, ζητώντας ως αντάλλαγμα υλική και πνευματική υγεία, σαρκική ομορφιά, ευτυχία, πληρότητα, υλική επιτυχία, χρήματα, γνώση και την ευλογία της Σκοτεινής Φλόγας του Σάμαελ!
Ανακηρύσσω τον.............ως τον ένα και μοναδικό Θεό μου! Υπόσχομαι να τον αναγνωρίζω και να τον τιμώ σε όλα τα πράγματα,..............τη πολλαπλή βοήθειά Του στην επιτυχή ολοκλήρωση των προσπαθειών μου!
Nospraepotens Lucifer, juvante Satan, Belzebub, Azazel, Leviathan, Elimi, atque,Astaroth, aliisque, hodie, habemus, acceptum pactum foederis______________________ (Το όνοματεπώνυμό σου) qui nobisest. Et huic pollicemur amorem mulierum, florem virginum,.........................,.......................

annosanguinis sigillum, subpedibus conculcabit sacra ecclesiae et nobis..........................veniet postea inter nos maleficere Deo. Factum in infernis, inter consiliadaemonum. Ave, Luciferi!
Υπογραφή:
______________________(Η υπογραφή σου)
Τρύπησε ελάχιστα την άκρη κάποιου από τα δάχτυλά σου με μια καρφίτσα ή με ένα ξυραφάκι, ώστε να τρέξουν λίγες σταγόνες αίμα σε ένα γυάλινο βαζάκι και βούτηξε μετά τη πένα στο αίμα!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Να μη δημιουργήσεις μεγάλο τραύμα ή ουλή. Φρόντισε ώστε όλη η διαδικασία να γίνει με ασφαλή τρόπο!
Συμπλήρωσε το συμβόλαιο, βάζοντας με το αίμα σου το ονοματεπώνυμο και την υπογραφή! Έπειτα διάβασέ το φωναχτά!
Στο τέλος το χαρτί θα πρέπει να καεί στη φωτιά του κεριού, ώστε να «μεταφερθεί» συμβολικά στην άβυσσο και στη διάσταση του αιθέρα! Τις στάχτες του χαρτιού μπορείς να τις θάψεις σε χώμα ή να τις πετάξεις στη θάλασσα.
Συγχαρητήρια! Πλέον ανήκεις στην Ελιτιστική Κοινωνία του Σατανά
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ
Εφ΄ όσον έχετε κάνει μπάνιο και έχετε καθαρίσει τον χώρο στον οποίο θα γίνει η συμφωνία προβείτε και σε έναν πνευματικό καθαρισμό με την αυτοσυγκέντρωση. Όταν θα είστε πραγματικά έτοιμοι πάρτε ένα καθαρό λευκό χαρτί και με μια καθαρή πένα ή στυλό αν δεν έχετε, γράψτε τα παρακάτω:
»Εις το όνομα του Σατανά, του Εωσφόρου, του Βελιάλ και του Λεβιάθαν και εις την συντροφιά του Ασταρώθ, του Βεελζεβούλ, του Ασμοδαίου, του Αβαδδώνα και του ..........................................................., με μεγάλη μου χαρά πουλώ την ψυχή μου στον Διάβολο, Σατανά-Εωσφόρο σε αντάλλαγμα…………..( Γράψτε την ή τις επίθυμίες σας).
Μετά υπογράψτε από κάτω με αίμα ή με κόκκινο στυλό αν δεν έχετε το κουράγιο, πείτε έναν ύμνο στον Σατανά και μετά κάψτε το χαρτί»
Προτιμήστε ένα ήσυχο μέρος για το τελετουργικό και κάντε το την νύχτα που οι θόρυβοι είναι ελάχιστοι. Σε ένα τραπεζάκι βάλτε κάποια εικόνα του Σατανά, ανάψτε και κανά δυο κεριά, οπωσδήποτε 1 μαύρο και εφαρμόστε το παραπάνω τυπικό. Υπερβολές δεν χρειάζονται. Τα »εργαλεία» των τελετών (πολλά κεριά, πεντάλφες κ.λ.π.) χρησιμεύουν μόνο στην αυτοσυγκέντρωση και όχι στον σκοπό! Το τυπικό εφαρμόζεται μόνο μια φορά και δεν υπάρχει επιστροφή! Για αυτό σκεφτείτε το καλά. Καλό είναι να έχετε πάνω σας και ένα Σατανικό σύμβολο από την επόμενη μέρα που θα το κρατήσετε για μια ζωή για να σας υπενθυμίζει την νέα σας ζωή και για προστασία, όπως για παράδειγμα ένα μεταγιόν με μια ανάποδη πεντάλφα μέσα σε κύκλο.
Σατανική προειδοποίηση για τους αφελείς:
»Καταραμμένος εστίν ούτος πού έβγαλεν τό σημάδιν τού Κυρίου τού γιά νά ευχαριστήσει τούς ανθρώπους αντί νά υπηρετήσει κρυφά…»!

20 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Λύκιε μάλλον σοκαρίστηκε ο κύκλος του συμποσίου και δεν βγάζει λέξη!
    Λαοδίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομίζω ότι σοκαρίστηκε. Ίσως να προβληματίζεται και να μην έχει ακόμη κάτι να σχολιάσει.
    Ο λόγος που ανάρτησα αυτό το άρθρο, είναι για να δείξω ότι η λατρεία στον Σατανά και ότι εκπροσωπεί, είναι ζωντανή και υπήρξε πάντοτε ζοφερή και καλά κρυμμένη. Μιλάμε καθαρά για θρησκεία που λατρεύεται η οντολογική υπόσταση του Κακού, η αριστερή ατραπός.
    Στην πραγματικότητα, η λατρεία του Σατανά και της πληθώρας των ονομάτων του, είναι πολύ ευρύτερη απ' όσο πιστεύεται και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι ανάμεσά μας, που ανήκουν σε αυτήν.
    Όχι βέβαια οπωσδήποτε όλοι πιστοί στην "ορθόδοξη εκκλησία του Σατανά", αλλά πιστοί και μυημένοι με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, στην λατρεία του Σεθ ή του Όφεως.
    Το Βατικανό, δεν εξαιρείται...
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το «σχέδιο» του θεού για την ανθρωπότητα. Αν υπάρχει κάτι τέτοιο.
      Ένα οικόσιτο θηλαστικό που του έλαχε καλό αφεντικό, είναι στην πράξη πολύ πιο τυχερό από έναν συνειδητοποιημένο άνθρωπο που προφανώς έχει καταλάβει το τραγικό της ανθρώπινης ύπαρξης.
      Αν ο άνθρωπος δεν είναι απλά μια απρόβλεπτη εξέλιξη του Australopithecus ή κάποιου άλλου ανθρωποειδούς και είναι δημιούργημα του θεού, ο τελευταίος φαίνεται πως έπασχε από «Ρωμαϊκή αργία» (δηλαδή δεν ήξερε πώς να σκοτώσει τον χρόνο του) και προέβη σε ένα μάλλον αποτυχημένο πείραμα.

      Διαγραφή
  3. ΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ ΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ
    ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαίνεται πως παρέλειψες να διαβάσεις την προειδοποίηση που έβαλα με κόκκινα γράμματα στην αρχή:
    «Προσοχή: Να μην διαβαστούν τα λόγια της επίκλησης που είναι γραμμένα στα λατινικά»
    Η ανάρτηση δεν είναι διεστραμμένη και την λογική την εξήγησα ήδη. Πρέπει να μπορούμε να δούμε την αλήθεια, οποία κι αν είναι η μορφή της, με ανοιχτό μυαλό.
    Ήδη σε προηγούμενες συζητήσεις μας, μιλήσαμε για την Σεληνολατρεία, την Σατανολατρεία και τα Γνωστικά κινήματα των Οφιτών, κτλ.
    Το θέμα δηλαδή, είναι ήδη ανοιχτό στις συζητήσεις μας.
    Αγαπητέ flowerbabis, προσπάθησε να δεις το άρθρο με το μάτι του ερευνητή που παρακολουθεί τα δεδομένα και στοχάζεται. Το άρθρο δεν μπήκε για να μας προτρέψει, ούτε να μας παρασύρει στον σατανισμό βέβαια! Μέσα στο κείμενο, υπάρχουν προτάσεις που δείχνουν την σημειολογία ενός τελετουργικού. Υπάρχουν κάποια σημεία που μπορούν να σχολιαστούν.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΝΩ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΗ
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @flowerbabis.
    Θα πρέπει να βρίσκεσαι σε λάθος χώρο φίλε. Πώς βρέθηκες εσύ εδώ; Εδώ γράφουν νοήμονες άνθρωποι χωρίς παροπίδες και χαμηλο IQ.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι άνθρωποι θεωρούν ότι σώνει και καλά πρέπει να έχουν άποψη σε όλα και να σχολιάζουν καταλαβαίνουν, δεν καταλαβαίνουν!!! Ρε κόμπλεξ ο νεοέλληνας!
    Λύκιε γιατί ο σατανάς χρειάζεται την παράδοση της ψυχής μας, ενώ κ Θεός όχι;
    Λαοδίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΛΑΟΔΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΥΨΗΛΟ IQ ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΩΣΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΑΣ ΔΟΞΑΖΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΥΧΙΔΑ ΣΑΣ

    ΗΠΑ: Πλήθος πιστών παρευρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια αγάλματος του Σατανά
    ΗΠΑ: Πλήθος πιστών παρευρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια αγάλματος του Σατανά
    Σατανιστική οργάνωση έκανε τα αποκαλυπτήρια μπρούτζινου αγάλματος του Σατανά στο Ντιτρόιτ.
    Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η οργάνωση κράτησε κρυφή την εκδήλωση μέχρι την τελευταία στιγμή, προκειμένου να αποφευχθούν διαδηλώσεις χριστιανών και άλλων ομάδων που εναντιώνονται στον σατανισμό.

    «Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε στο Ντιτρόιτ είναι ένα πάρτι καλωσορίσματος του κακού», δήλωσε ο πάστορας Dave Bullock από εκκλησία του Μίσιγκαν.
    Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος έγιναν σε εργοστάσιο κοντά στον ποταμό του Ντιτρόιτ στις 11.30 το βράδυ του Σαββάτου και στο σημείο κατέφτασαν εκατοντάδες άτομα που ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

    Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως στο παρελθόν η οργάνωση επιθυμούσε την τοποθέτηση του αγάλματος δίπλα σε μνημείο των 10 εντολών στην Οκλαχόμα.


    http://www.huffingtonpost.gr/2015/07/27/diethnes-ameriki-agalma-satana_n_7876684.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Λαοδίκη, το "μαγικό συμβόλαιο" όπως λέγεται, γίνεται μεταξύ της επικαλούμενης σατανικής οντότητας και του ανθρώπου που την επικαλείται. Έτσι παραχωρείται η ψυχή του και το αντάλλαγμα είναι η υποχρέωση του δαίμονα να του πρόσφερει υλικά αγαθά και απολαύσεις. Προφανώς η εξαγορά των ψυχών από την πλευρά του Σατανά, του παρέχει την ενεργειακή ενδυνάμωση και πιθανών την δυνατότητα ενσάρκωσης μέσω των σωμάτων των δωρητών του. Απαιτείται όμως η εκούσια παραχώρηση της ψυχής και όχι η ακούσια αρπαγή της. Έχει μεγάλη σημασία η ενσυνείδητη αποδοχή του Σατανά, διότι έτσι αίρονται τα εμπόδια και οι περιορισμοί που θέτουν οι άγγελοι και άλλες αγαθές οντότητες, προστατεύοντας τους ανθρώπους.
    Η Χριστιανική θρησκεία βέβαια, κάνει κάτι αντίστοιχο με τον νηπιοβαπτισμό, όπου ουσιαστικά κατωχυρώνει την ψυχή του πιστού της και την θέτει υπό την προστασία του Χριστού.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Λύκιε εκούσια παραχώρηση γίνεται, μόνο με υπογραφή αίματος...έστω και με μια σταγόνα αίμα, γιατί μέσα στο αίμα βρίσκεται η ηλεκτρομαγνητική "υπογραφή" και συχνότητα της ψυχής.!!
    Όλα τα υγρά του σωματός μας ...περιέχουν την ηλεκτρομαγνητική μας αύρα μας, πόσο μάλλον το αίμα μας το οποίο είναι η τροφός της ψυχής μας.

    Υ.Γ Δεν ξέρω αν σοκαρίστηκαν οι άλλοι Λαοδίκη...προσωπικά ξέρω πως μυρίζει ένας "καμμένος" δαίμονας,..χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έτσι ακριβώς είναι, αγαπητέ Black Eagle.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ'ΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ
    ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΟΝ ΟΤΑΝ
    ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΛΟΚΟΛΑΚΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ
    ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΑΤΑΞΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ικανοποιητική η απάντησις. Αγαπητέ Β.Ε. πως και εσύ γνωρίζεις την μυρωδιά ενός καμμένου δαίμονα; Τον έκαψες εσύ ή κάηκε στα καλώδια της ΔΕΗ ενόσο πέταγε με τα ερυθρά του φτερά (όπως το "υπέροχο" άγαλμα στο Ν. Φάληρο που υποδέχεται με κακοσόρισμα τους επισκέπτες του);
    Λαοδίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπικόουζ είμαι φαινόμενον μοναδικόν της φύσεως και αυθεντική περίπτωσις αυτογνωσιακής μηχανής, που παράγει μόνη της θεωρίες. Αρ γιού δε σέημ μίστερ; Νοου, γου άρεντ!
    Απλά να ξέρεις ότι ένας δαίμανας μπορεί να είναι ασώματος, αλλά μπορεί να κάνει και κατάληψη στο σώμα κάποιου άλλου....όταν σε πλησιάζει ένας ασώματος δαίμονας το πρώτο που αλλάζει γύρω σου (μέχρι να σου δηλώσει την παρουσία του) είναι το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η υπερφυσική ερπετοδρακοφυλή, εμπνευστής της διαχρονικής και ανθρωποβόρου σεληνολατρείας - οφιολατρείας παίζει ως πλανητική επικυρίαρχος από αιώνων εις δύο επίπεδα (ταμπλώ) ήτοι
    τόσον εντός έδρας (κρυπτοσατανισμός των αβρααμονοθεϊστικών θρησκειών ως και της υπό εκκόλαψιν συγχρόνου πανθρησκείας)
    όσον και εκτός έδρας. (απροκάλυπτος, ειδωλολατρικός και σύγχρονος,σεληνολατρικός σατανισμός.) Βλ. και θεός Ιανός.
    Αμφότεροι οι σατανισμοί (λάιτ και χαρντ) βούλονται εξαπατάν τον άνθρωπον πείθοντες αυτόν εγκαταλιπείν την ελευθέραν βούλησιν και δράσιν αυτού και υποτάσσεσθαι, δουλικώς και ακρίτως, εις τους θρησκευτικούς ταγούς αυτών, υποσχόμενοι αναλόγως δύναμιν, προστασίαν και σωτηρίαν, ο μεν ως θεός του αγαθού, ο δε ως θεός αντίπαλος του προηγουμένου. Πρόκειται όμως περί μεταφυσικής συμπαιγνίας περί του ιδίου κακοβούλου βδελυρού υπερβατικού όντος και της φυλής αυτού με διακύβευμα ό,τι πιο ιερό περιέχει η ανθρώπινη οντότης και το κοσμικόν σύμπαν. Την αθάνατον και προαιώνιον ψυχήν ανδρών τε θεών τε.
    Η επιστημονικής φαντασίας κιν. ταινία ¨Κόναν ο βάρβαρος¨ είναι αρκούντως διαφωτιστική επί τούτου. Το σωτήριον αντίδοτον ίσως μόνον η ανθρωπιστική ελληνική παιδεία, φιλοσοφία και υπέρθεος ηρωολατρεία (Ηρακλής, Θησεύς κ.λ.π.) δύναται είναι.
    Η αδογμάτιστος γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποίο λοιπόν είναι το "πιο ιερό που περιέχει η ανθρώπινη οντότης και το κοσμικόν σύμπαν", αγαπητέ Αρρίων; Δώσε μας μια εικόνα της ιδέας σου.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΡΙΖΑ της ψυχής είναι η εθνική.
    Το δε της φυλής αίμα είνε η κολυμβήθρα της ψυχής.
    Η δε του ανθρώπου πλουσιωτέρα και ευγενεστέρα
    ψυχή είναι καταγωγής ελληνικής. Μυθολογικώς
    ειπείν, ανθρωπόμορφοι κάποτε θεοί, οι ωραιότεροι και ευγενέστεροι εξ όλων, έπλασαν τον Έλληνα, τον γνήσιο ανθρωπότυπο. Προς αντίπραξιν δε, οι αντίπαλοι αυτών,
    αλλοειδείς ούτως ειπείν αντιθεοί και ως μη κατέχοντες
    την τέλειαν συνταγήν, το τέλειο μίγμα, έπλασαν τα
    κακέκτυπα αυτών, το ανθρωποειδές. Έκτοτε αι μεν
    και αι δε επίγειαι φυλαί ανθρώπων, και ως εντολοδόχοι
    των εκατέρωθεν αγαθών και πονηρών ουρανίων
    πατέρων τους ευρίσκονται εις διαρκή και ανένδοτον
    μεταξύ των διαμάχη. Διαφέρουσι αμφότεραι αι πλευραί άλλωστε αρκετά,
    και εξωτερικά και ψυχικά, όπως περίπου το καλό
    του κακού. Ότι αι μεν είνε εγγενώς προγραμματισμέναι
    εις το δημιουργείν πολιτισμούς, αι άλλαι δε, ελαττωματικοί
    εκ κατασκευής όντες, εις το παράγειν πληθυσμούς μόνο ευγονικούς
    και δολοφονικούς, καταστροφείς και σφαγείς των πρώτων.
    και μη δυνάμεναι δημιουργείν αλλά μόνο αντιγράφειν και καταστρέφειν
    τα έργα των άλλων προικισμένων ανθρώπων. Και άλλοτε
    μεν νικούν αι προικισμέναι φυλαί, άλλοτε δε αι κακαί,
    και μέσω αυτών οι εκάστοτε κατασκευασταί αυτών θεοί
    ή αντιθεοί, κυβερνώντες και κατέχοντες τοιουτοτρόπως
    ως νόμιμοι ιδιοκτήται και την γην. Ώστε εάν τις έλεγε
    ότι γυμναστήριο η χθών αυτή είνε και προπονητήριο
    θεών για τους προς εξέλιξιν ανθρώπους, τους υποψήφιους
    γενέσθαι και αυτούς τας επομένας φυλάς των θεών, ή ότι ο άνθρωπος αυτός
    πρόπλασμα θεού αποτελεί, δεν θα απείχε πολύ της αληθείας
    ούτε ποσώς θα υπερέβαλλεν. Και γαρ το απέραντον σύμπαν,
    οιονεί κοσμικός τις τέλειος οργανισμός, πάγκαλλον και ευδαίμον
    τοσούτον είνε όσον και πλήρες κινδύνων θανατηφόρων, ιών και νοσημάτων.
    Τον δε το σκοπόν ως φαίνεται και οι θεοί αυτοί επιτελούσι,
    ώσπερ άγρυπνα και αήττητα αυτού του συμπαντικού
    οργανισμού αντισώματα, ακοίμητοι ώσπερ επιστάται,
    φρουροί και επιμεληταί όντες επί το εκκαθαρίζειν αυτόν
    τον κάλλιστον κόσμον εκ των νοσηρών και θανατηφόρων
    ιών-αντιθεών και των συνημμένων αυτών, εξ όλων των
    προς απόσυρσιν χαλασμένων και αρρωστημένων υπάρξεων.
    ίνα μένη πάντα ούτος ο κόσμος της ζωής αιώνιος,
    περικαλλής και αειθαλής. Και γι αυτό και πάντα θα υπάρχη
    δουλειά πολλή εκεί πάνω εις τα ύψη όση κι εδώ κάτω.
    ως επίσης και ανάγκη προσλήψεως νέου και καταλλήλως εκπαιδευθέντος
    θεϊκού εργατικού προσωπικού, προερχομένου προφανώς
    εξ ηρωικώς εξειλιγμένων γενών ως οι άνθρωποι.
    Τοιαύτη η συνειδητοποιημένη, ή μη, γονιδιακή εγγενής
    προιξ των πολεμιστών του φωτός είνε, την φωνήν του θεού
    πατρός αυτών ανακλώσα και την οδόν των άστρων ως θεογέννητος
    και θεόζηλος νοσταλγούσα και αναζητούσα.
    Και δήλον ότι τοιαύτη φαίνεται είναι η φύσις και αποστολή
    της ανθρωπίνης ψυχής- το ισοθέως και μετά πατρώων
    αγαθών θεών μάχεσθαι δια την κάθαρσιν του σύμπαντος
    από πάσης κοσμικής σήψεως και ρυπαρότητος. Και όχι
    φυσικά – είνε ανόητον – απλώς δια το μεταθανατίως
    εσαεί αναπαύεσθαι και ρογχαλίζειν, κατά διαστήματα
    δε εγείρεσθαι, δοξάζειν τον Ύψιστον και εκ νέου πάλιν
    κοιμάσθαι και ξαναρέγχειν. Πόλεμος γαρ πάντων, και παντού,
    πατήρ και ουχί ανατολίτικη ραατώνη!

    (Κάπου εδώ στάσιν εποίησα και υπαρξιακώς ψαύμαι τώρα ευχαριστών εν ταυτώ δια την φιλοξενίαν... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΡΡΙΩΝ άνευ ψευδωνύμου ως ανωτέρω.

    Διορθ. Υ.Γ. ψαύομαι (=ψάχνομαι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγώ Ο Δημήτρης έχω να πω πως μόνο ο οι αδύναμοι πουλάν την ψυχή τους στο σατανά.Αυτός που έχει μέσα του τον Χριστό δεν χρειάζεται τέτοιες αηδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ λαϊκίζει, χριστιανοκομμουνίζει σίγουρα τούτος ο σατανάς. Πάει χάλασε κι αυτός, Βγάζει μάτια πάντως από που προέρχεται. Μα από το ίδιο εβραιομάγαζο του πορνοΑβραάμ, (το νεκρόφιλο μαύρο) από πού αλλού; Στο κλίμα των καιρών. πάντως. Λοατκί σατανάς. Έστω. Κάνει γερή κονόμα σήμερα το παγκοσμιοποιημένο αυτό πανηγύρι. Το εβραιομεροκάματο, βρε παιδιά, από τις αγέλες των γκόιμ να βγαίνει... Ας κάνομε κι αλλιώς; Το μεταφυσικό ΟΠΑΠ όλο στα χέρια τους.
      Χαιρετώ και εκτιμώ. .

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.