Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ‏Γράφει ο Αντώνης  Γρυπαίος.

 Εισαγωγή:
Πολλά κατά καιρούς έχουν γραφεί για τις μυστικές οργανώσεις που κυριαρχούν στο πλανήτη μας. 

Όλες αυτές επιρρεάζουν τη ζωή μας.
Λόγω των τραγικών οικονομικών εξελίξεων σε Ε.Ε. & ΗΠΑ, αποφασίσαμε, για ενημέρωση των αναγνωστών, για άλλη μια φορά να αναφερθούμε και αναλύσουμε  αυτά τα φαινόμενα.
Εξ’ άλλου μη ξεχνάμε τα γεγονότα που εξελίσσονται σήμερα στις ΗΠΑ
με τα κινήματα των αγανακτισμένων, και εξαθλιωμένων, ανέργων αστέγων και πεινασμένων Αμερικανών σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ,
με προεξάρχον το κίνημα «ΟCCUPY WALL STREET» στη Ν.Υ.
Εδώ πράγματι οι Κοσμοκράτορες τα «έχουν βρεί σκούρα», διότι εάν γενικευθεί αυτή η κατάσταση, τότε η προσπάθειά τους για τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία, θα καταρρεύσει, και για να το πετύχουν ίσως καταφύγουν σε παγκόσμιο πόλεμο, για να τιμωρήσουν τις μάζες, και επιτύχουν το στόχο και σκοπό τους.
Η καλή αρχή με τους αγανακτισμένους έγινε από τη Βαρκελώνη, επεκτάθηκε στην Αθήνα, και τώρα επεκτείνετε με άγριες διαθέσεις, σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ.
Τα επαναστατικά κινήματα των λαών της Γης, είναι καλοδεχούμενα για να δείξουμε στους Εξουσιαστές του πλανήτη, ότι εμείς τα δισεκατομμύρια οι παροικούντες στο πλανήτη είμαστε η ζωή, και ο πλανήτης είναι το σπίτι μας.
   Παγκόσμια   Διακυβέρνηση:
Οι δυνάμεις εκείνες που αποτελούν τη παγκόσμια κυριαρχία και Εξουσία είναι γνωστές με τρείς λέξεις,  «Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία». Είναι οι δυνάμεις εκείνες που δρούν για να αποδομήσουν την ανθρωπότητα. Είναι οι δυνάμεις εκείνες της διεθνούς ανωμαλίας, τρομοκρατίας, και διεθνούς εξουσίας, που θέλουν να καταστήσουν τα ανυπάκουα κράτη προτεκτοράτα και αποικίες, ώστε να πετύχουν το ποθούμενο γιαυτούς που είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση, υπό μία κυβέρνηση δική τους, άνευ λα’ι’κής ετυμηγορίας.
Όλα αυτά για την άνετη διαβίωση στο πλανήτη Γη, αυτών των ιδίων, χωρίς τη παρουσία των ενοχλητικών φτωχών λα’ι’κών μαζών.
Οι δυνάμεις εκείνες των Εξουσιαστών της Γης, συνωμοτούν κατά της ανθρωπότητας, και καταρτίζουν σχέδια για να πετύχουν τελικά το ποθούμενο γιαυτούς. Δεδομένου του γεγονότος ότι στο διάστημα δεν φαίνεται μέχρι στιγμής άλλος πλανήτης με βιωσιμότητα να μπορεί να αντικαταστήσει τη Γη, θέλουν να κάνουν το πλανήτη Γη δικό τους, αφού όλα τα απέκτησαν, πλούτη και εξουσία. Τώρα θέλουν δικό τους πλανήτη. Δεν καταδέχονται να ζούν με το διεθνές πόπολο τους εξαθλιωμένους και «αθλίους» της Γης.
Ο ρατσισμός των Κοσμοκρατόρων σε πλήρη έξαρση!!!
Μη ξεχνάμε την απόφαση του ΟΗΕ προ πολλών χρόνων, «ZIONISM  IS  A RACISM» τότε που ο ΟΗΕ ήταν ακόμη δημοκρατικός και ανθρώπινος. Όλα αυτά τα γεγονότα που βλέπετε να εξελίσσονται σήμερα στη παγκόσμια οικονομία είναι έργο «Εκείνων», με σκοπό να εξαθλιώσουν τους λαούς της οικουμένης, ώστε να καταστήσουν την επιβολή παγκόσμιας δικτατορίας εύκολη γιαυτούς, αντιστάσεως μη ούσης από τις πεινασμένες λα’ι’κές μάζες.
 Οι δυνάμεις αυτές είναι εκείνες που αναφέρουμε πιο κάτω.
Πρόκειται για τη πλανητική οργάνωση γνωστή σαν «Ίδρυμα Ροκφέλερ» η οποία μεθοδεύει τη παγκόσμια κυβέρνηση με ηγέτιδες δυνάμεις αυτούς τους ιδίους. Είναι η λέσχη BILTERBERG του Ρότσιλντ, η οποία ελέγχει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα των κρατών, προηγμένων ή μη, από ΗΠΑ μέχριBotsuana & Viet-nam. Είναι εκείνη η οργάνωση που μαζί με τη τριμερή επιτροπή του Ροκφέλερ, αντικατέστησαν εδώ στην Ελλάδα τον αποτυχημένο ΓΑΠ, με τον άλλο έμπιστο  κύριο Λουκά, έχοντας εξασφαλίσει την υποστήριξη των άλλων πολιτικών της δεξιάς. Το ίδιο έπραξαν και στην Ιταλία στην οποία διόρισαν ένα Πρωθυπουργό γνωστό από το Μασονικό  σκάνδαλο «Ρ2», αλλά και εννοούμενο της τριμερούς επιτροπής όπως γράφει ο διεθνής τύπος.
Εκτός από αυτές τις δύο, οι άλλες οργανώσεις που στηρίζουν τη παγκόσμια διακυβέρνηση-Δικτατορία, είναι η Τριμερής επιτροπή πάλιν του Ροκφέλερ, η διεθνής Μασονία, οι ILLUMINATI (πεφωτισμένοι),
Οι Να’ι’τες-Ιππότες, οι Skull & Bones, και άλλα φαιδρά.         
Κατόπιν όλων αυτών δυνάμεθα να είπωμεν ότι η παγκόσμια Σιωνιστική
Δικτατορία, στηρίζεται επάνω σε επτά πόδια. Όλοι αυτοί μαζί συναποτελούν τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Την αποκαλούμε
Σιωνιστική διότι όλες αυτές οι δυνάμεις έχουν σαν θεμέλιο λίθο το διεθνή Σιωνισμό, από τον οποίο πηγάζουν όλα τα κακά της ανθρωπότητας  πάλαι τε και νύν.
Των δυνάμεων αυτών όργανα, πιόνια, και μαριονέτες, είναι οι πολιτικοί άνδρες και γυναίκες όλων των κυβερνήσεων των κρατών της υφηλίου, από τους οποίους χρηματοδοτούνται.
Τους εκλέγουμε και τους ψηφίζουμε για να υπηρετούν τη παγκόσμια δικτατορία, εις βάρος πάντων ημών.
Πρόεδρος του ιδρύματος Ροκφέλερ είναι ο γνωστός μας KISSINGER. Πρόεδρος της λέσχης BILTERBERG  ο βασιλικός σύζυγος της Ολλανδίας, και Πρόεδρος της Τριμερούς επιτροπής ο κ. BREZINSKY  πρώην σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ κ. JIMMY  CARTER.
Η λέσχη BILTERBERG αλλά και όλες οι άλλες Μασονικές μυστικές Σιωνιστικές οργανώσεις είναι εναντίον όλων των άλλων θρησκειών της Γης, και όλες μαζί προωθούν την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την οποία εφάρμοσε για πρώτη φορά στο τόπο μας το πιόνι τους ο ΓΑΠ.
Τώρα το πώς μερικοί ηγέτες της Χριστιανικής Ορθοδοξίας ευρέθησαν να είναι μέλη αυτών των οργανώσεων, είναι απορίας άξιον.
Το φαινόμενο αυτό αποδίδουμε σε αφέλεια, επιπολαιότητα, πολιτική ανωριμότητα, και μωροφιλοδοξία των ηγετών της Ορθοδοξίας, για να αναρριχηθούν στα ανώτατα αξιώματα και θρόνους της θρησκείας, οι πολιτικά ανώριμοι Πατριάρχες, Αρχιεπίσκοποι, και Επίσκοποι.
Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει. Εζήλωσαν την δόξαν των ανθρώπων μάλλον, με τη βοήθεια του Σατανά, υπέρ την δόξαν του Θεού.
Στην απέναντι όχθη της Ορθοδοξίας, δηλαδή στη Καθολική και Προτεσταντική εκκλησία, οι ηγέτες είναι γνωστόν ότι είναι τέκτονες και πεφωτισμένοι, αυτό δεν μας εκπλήσσει, όμως από τους ηγέτες της Ορθοδοξίας αυτό δεν το περιμέναμε, να είναι μέλη των οργανώσεων του Σατανά, και ότι άλλο αντιΧριστιανικό κακό υπάρχει.
Οι δυνάμεις εκείνες των Εξουσιαστών του πλανήτη καταρτίζουν τα κάτωθι σχέδια , ώστε να πετύχουν τελικά το ποθούμενο γιαυτούς, που είναι η παγκόσμια κυριαρχία.  Σχεδιάζουν,
1)Γεωπολιτικά και Γεωστρατηγικά σχέδια και σενάρια παγκοσμίως, για την αποκλειστική εκμετάλλευση ενεργειακών πηγών και ορυκτών , που δεν ανήκουν σε αυτούς, αλλά στους λαούς της Γης.
  Πρόσφατα άρπαξαν όλο το χρυσό και τα πετρέλαια της Λιβύης, με αφορμή την ανατροπή του δικτάτορα Καντάφι, και δικαιολογία τον εκδημοκρατισμό της χώρας. Ο Καντάφι είχε ευεργετήσει το λαό του, κατασκευάζοντας πολλά έργα υποδομών στη χώρα του, και δίδοντας σπίτια και σχολεία στο λαό. Όμως ο αχάριστος λαός τον σταύρωσε. Βεβαίως ζούσε ασώτως, όμως κοντά σε αυτόν, «έτρωγε» και ο λαός, και η χώρα του ευημερούσε. Απόδειξη το γεγονός ότι, χιλιάδες αλλοδαποί επιστήμονες, τεχνίτες και εργάτες, ως επί το πλείστον Κινέζοι, εγκατέλειψαν τη Λιβύη με την έναρξη των πολεμικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ, προς ανατροπή του Καντάφι. Στη Λιβύη επικρατούσε οργασμός έργων και οικονομικής ανάπτυξης.
2)Την εφαρμογή παγκοσμίως της ηλεκτρονικής ταυτότητος, αλλά και το μικροτσίπ, που καλούμεθα όλοι να φορέσουμε υποδορείως, με σκοπό να μας ελέγχουν εύκολα.
3)Νομοθετική ρύθμιση στο Σύνταγμα όλων των Κρατών, που να καλύπτει όλα τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα «Εκείνων».
4)Βιολογική εξόντωση της ανθρωπότητας, με όλα τα πρόσφορα μέσα, ώστε να μείνουμε στο πλανήτη , μόνο 500 εκατομμύρια υπηρέτες
των συμφερόντων «Εκείνων», ώστε να απολαμβάνουν το πλανήτη μόνον «Εκείνοι» σαν ιδιωτική τους περιουσία.
5)Τοπικοί πόλεμοι. Όπου διεθνής ανωμαλία και αναταραχή, εκεί και «Αυτοί». (Βλέπε Αίγυπτο, Συρία, Λιβύη, Ιράκ, Αφγανιστάν, Βιέτ-Ναμ, Αφρική, Κορέα), και στο κοντινό μέλλον Περσία, όπου σχεδιάζουν να χτυπήσουν με πυρηνικά όπλα, την ιστορική αυτή χώρα.
6)Νατο’ι’κές Πυραυλικές εγκαταστάσεις σε Τσεχία & Πολωνία που στοχεύουν τη Ρωσία, με κίνδυνο να προκαλέσουν παγκόσμια ανάφλεξη.
7)Διεθνής Οικονομία. Τα γεγονότα τα βιώνουμε σήμερα όλοι μας διεθνώς, με τη κρίση χρέους, που «Αυτοί» δημιούργησαν.
    Η  Ελλάδα  στο  Χάος  της  Ν.Τ.Π.
Όσον αφορά την Ελλάδα, διεθνείς οικονομικοί αναλυτές λέγουν,
εάν βγεί η Ελλάδα λόγω πιέσεων ανωτέρων δυνάμεων από το Ευρώ, τότε θα ακολουθήσει ντόμινο εξόδου από την Ευρωζώνη και άλλων νοτίων κρατών-μελών, λόγω οικονομικών καταρρεύσεων.
Οι δανειστές  θα μας συντηρήσουν στη ζωή, για να εξακολουθούν να μας αρμέγουν. Μη ξεχνάμε ότι το χρέος μας είναι διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια μας, που δεν αξιοποιήσαμε ποτέ, λόγω ανικάνου πολιτικής ηγεσίας. Τυχόν χρεοκοπία της Ελλάδος, θα έχει επιπτώσεις στην Ευρωπα’ι’κή και ίσως παγκόσμια οικονομία, τις οποίες αυτή την ώρα κανένας ισχυρός δεν επιθυμεί, και κυρίως οι Αμερικανοί.
Το χρέος της Ελλάδος είναι μόνο το 2% του ΑΕΠ της Ευρωζώνης, και όμως δεν μπόρεσαν ή δεν ήθελαν να μας βοηθήσουν.
 Εάν η Ελλάδα βγεί από το Ευρώ, οι έχοντες και κατέχοντες Ευρώ, δεν θα χάσουν τα χρήματά τους, παρά μόνον εάν η Ευρωζώνη καταρρεύσει, και το κάθε κράτος-μέλος επιστρέψει στο εθνικό του νόμισμα. Τότε το ευρώ θα καταργηθεί και δεν θα έχει καμιά αξία πια, αφού θα πάψει να υπάρχει. Τότε και μόνον οι κατέχοντες ευρώ θα χάσουν τα χρήματά τους. Εκτός εάν οι νέες συμφωνίες της ελίτ των πλουσίων βορείων κρατών (Γερμανία-Γαλλία-Ολλανδία), διατηρήσουν το Ευρώ, σε μια Ευρωζώνη τριών ταχυτήτων όπως λέγεται.
 Γερμανοί ευρωβουλευτές λένε, «Εάν οι Έλληνες ξυπνήσουν, μπορούν να μας πάρουν και τα εσώρουχα» για πολεμικές επανορθώσεις.
Όσον αφορά τη γεωγραφική αυτή περιοχή, τα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά σχέδια των Κοσμοκρατόρων έχουν ως εξής.
Οι επικυρίαρχοι του πλανήτη, κοινώς υπερκυβέρνηση της Γης, με όργανα, πιόνια, και μαριονέτες τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, χοντραίνουν επικίνδυνα το παιχνίδι εναντίον της χώρας μας, με τους «Έλληνες» πολιτικούς να είναι συνεργάτες των, εκείνους που λαμβάνουν μέρος στις συνεδριάσεις των μυστικών αδελφοτήτων, αλλά και τους άλλους, να συναινούν σε όλα, και να υπακούουν στις εντολές της Ν.Τ.Π. των επικυρίαρχων του πλανήτη. Διερχόμεθα μια πρωτοφανή κρίση αποδόμησης της χώρας, με αφορμή τη κρίση χρέους, με ένα πολιτικό σύστημα σε πλήρη αποσταθεροποίηση και χρεοκοπία, με τους εχθρούς εντός των τειχών, με τους ΑφροΑσιάτες λαθρομετανάστες να έχουν καταλάβει τη πρωτεύουσα του Ελληνισμού, με μια δημογραφική κατάρρευση, και με διεφθαρμένους πολιτικούς και ΜΜΕ,
να συνεργάζονται με τους ανθέλληνες Κοσμοκράτορες.
Η αγωνία για το μέλλον της Ελλάδος και της Κύπρου, έχει φθάσει στο κατακόρυφο. Η Ελλάδα με τις ευλογίες της παγκοσμιοποίησης και της Ν.Τ.Π. υφίσταται ένα διαρκή πόλεμο από το προαιώνιο εξ’ ανατολών κακό γείτονα και εχθρό, αλλά και από τους βόρειους γείτονες, υπό την ομπρέλα του ΝΑΤΟ των επικυρίαρχων, και η κυβέρνηση σιωπά…..
Το γεωπολιτικό σχέδιο των παγκόσμιων συνωμοτών, της ελίτ των Κοσμοκρατόρων, για την Ελλάδα προβλέπει.
1)   Πολιτική αποσταθεροποίηση της χώρας. Προς τούτοις αποφάσισαν,
2)Το πολυπολιτισμικό μετασχηματισμό της χώρας. Απόδειξη αυτού η αθρόα λαθρομετανάστευση, την οποίαν οι εφιάλτες πολιτικοί αποδέχονται και υποθάλπουν, για να έχουν την εύνοια των αφεντικών.
3)Την Ελληνοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών με νόμο.
4)Μειονοτικό κατακερματισμό της χώρας. Ενώ πρότερον είμασταν 95%
Έλληνες καθάπασαν την επικράτειαν, σήμερα ξεφύτρωσαν μειονότητες στις περιφέρειες της Ελλάδος, υπό τις ευλογίες «Εκείνων».
5)Ατομικό και όχι εθνικό προσδιορισμό των Ελλήνων πολιτών.
6) Κατάργηση της επίσημης θρησκείας του Ελληνικού κράτους. (Βλέπε απάλειψη θρησκεύματος από τις ταυτότητες.)
Επ’ αύτού η διοικούσα εκκλησία της Ελλάδος δεν αντιδρά, οι Αρχιερείς
παραμένουν άφωνοι ιχθείς- πλην ελαχίστων- λες και δεν τους αφορά.
7)Παραχάραξη της Ελληνικής ιστορίας, όπως απετολμήθη από τις Κυρίες του υπουργείου Παιδείας, σύμφωνα με εντολές της λέσχης BILTERBERG,  της παγκοσμιοποίησης των περιούσιων.
8)Δικαίωμα ψήφου σε εκατομμύρια λαθρομετανάστες, ώστε να νοθευτεί το Ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά και η Ελληνική Κυβέρνηση με βουλευτές και υπουργούς από εχθρικές προς την Ελλάδα χώρες.
9)Αποβλέπουν σε εδαφικές διεκδικήσεις, κόβοντας την Ελλάδα μας σε μικρότερα κρατίδια τύπου Κόσοβο, και η κυβέρνηση σιωπά…..
10)Δημιουργούν προβλήματα με τα εθνικά μας θέματα, Τουρκία, Σκόπια,
Αιγαίο, Α.Ο.Ζ. ,ορυκτό πλούτο, κλπ.
11)Η Ε.Ε. πρόσφατα απάλειψε από τους γεωγραφικούς χάρτες κυριαρχίας της Ε.Ε.  το Καστελόριζο, αφήνοντας αυτό στην αρπακτικότητα των Τούρκων, και η κυβέρνηση του κ.Λουκά, «πέρα βρέχει» αγρόν ηγόρασεν.   
12)Οικονομία: Το 2010 η χώρα μας δέχθηκε οικονομική επίθεση από τη παγκόσμια οικονομική ελίτ, με όπλα το ΔΝΤ,  και τις ντόπιες πολιτικές δυνάμεις, την Ευρωζώνη, και τη ντόπια νομενκλατούρα των Επικυρίαρχων. Λέγεται ότι το ΔΝΤ χωρίς το πελάτη Ελλάς θα είχε χρεοκοπήσει, αφού όλα τα έσοδα του κράτους πάνε στο ΔΝΤ.
Αλλά και όλες οι δόσεις των δανείων, πάνε σαν τοκοχρεολύσια στις τράπεζες του Επικυρίαρχου Ρότσιλντ. Διεθνώς είμαστε πρωτοφανές θέαμα κράτους χρεοκοπούντος άνευ ουδεμιάς αντιστάσεως.
Κάνουμε ότι μας λένε τα όργανα της παγκοσμιοποίησης. Η Ελλάδα είναι ίσως η μοναδική χώρα στο κόσμο που χρεοκόπησε, όχι για οικονομικούς-
αφού κάθεται επάνω σε υδρογονάνθρακες-αλλά για πολιτικούς λόγους.
Χρησιμοποιείται σαν πειραματόζωο. Εδόθη εντολή στους πολιτικούς μας, να πτωχεύσει η Ελλάς, και αυτοί υπάκουσαν, κάνοντας φανταστικές σπατάλες του δημόσιου πλούτου, με οικονομικά σκάνδαλα αναρίθμητα.
Ενδεικτικώς αναφέρουμε τις ΜΚΟ όπου έγινε τεράστια σπατάλη χρημάτων, αλλά και στις ιστοσελίδες υπουργείων και οργανισμών.
Χρεώνουνε χρυσές τις ιστοσελίδες υπουργείων και ΙΚΑ με 2 εκ. Ευρώ,  
εκάστη, ενώ κοστίζουν μόνο 5000 Ευρώ  εκάστη.
Έτσι υλοποίησαν την εντολή «Εκείνων» να πτωχεύσει η Ελλάς.
Οι Κοσμοκράτορες που διοικούν και την Ε.Ε. εφαρμόζουν τη λεγόμενη
προγραμματισμένη και ελεγχόμενη χρεοκοπία για τη χώρα μας, με στόχο
εθνική κυριαρχία, το οποίο δεν κρύβουν αλλά το ανακοινώνουν επίσημα.
Νεώτερες αποκαλύψεις Ευρωπαίων ηγετών, μας λένε ότι οι «Έλληνες»
πολιτικοί κατέστρεψαν την Ελληνική οικονομία, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία των μεγάλων αφεντικών της οικουμένης.
Αυτό το γνωρίζαμε αλλά δεν κάναμε τίποτε να σώσουμε τη κατάσταση δήλωσε ο κ. Γιούνγκερ πρόεδρος του EUROGROUP και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου.
Η ελίτ της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης είναι εκείνοι που
Οικονομικά δολοφόνησαν την Ελλάδα.
Οι «Έλληνες» πολιτικοί  και τραπεζίτες, πατρίδα τους έχουν τη τριμερή επιτροπή και όλες τις άλλες μυστικές οργανώσεις των κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, αφεντικών του πλανήτη.
Ο ΓΑΠ αφού εξετέλεσε το έργο που του ανέθεσαν να κάνει, έπεσε στα μαλακά, νομιμοποιηθείς από τα δύο κόμματα της δεξιάς.
Οι «Έλληνες» πολιτικοί εφιάλτες φοβούνται μήπως μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ πατριωτική ομάδα νέων ηγετών, τους πάρει τη «μπουκιά» από το στόμα, ενώ τη Χούντα την έχουμε μέσα στα πόδια μας, είναι η Χούντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.
   Γεωπολιτική ανάλυση  της  Ν.Τ.Π.
Ο Χίτλερ είπε κάτι σοφό. «Εάν χάσω το πόλεμο, τότε στη Γη θα κυριαρχήσουν οι περιούσιοι Κοσμοκράτορες και Εξουσιαστές της Γης».
Τα γεγονότα που βλέπετε να συμβαίνουν στις Αραβικές χώρες της Βορείου Αφρικής, είναι έργο «Εκείνων» με σκοπό να βάλλουν τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο των χωρών αυτών στο χέρι τους.
Τα γεγονότα που βλέπετε να συμβαίνουν στη Συρία, είναι επειδή η Συρία είναι σύμμαχος χώρα της Περσίας. Γιαυτό τη τιμωρούν. Μόλις τελειώσουν με τη Συρία, θα χτυπήσουν τη Περσία, αλλά επειδή το Ιράν είναι στρατιωτικά ισχυρό, θα το χτυπήσουν με πυρηνικά όπλα που θα μεταφέρουν πύραυλοι από τις γειτονικές βάσεις δουλικών χωρών προς αυτούς, αλλά και από τα Αμερικανικά πλοία του 7ου στόλου που περιπολούν στις θάλασσες του ΟΜΑΝ και του Περσικού Κόλπου.
Έλα όμως που τη Συρία στηρίζει στρατιωτικά η Ρωσία;;;
Γιαυτό οι δυνάμεις της διεθνούς ανωμαλίας προσπαθούν με εσωτερική επανάσταση να ανατρέψουν το καθεστώς Άσαντ.
Οι ένοπλες δυνάμεις της παγκόσμιας δικτατορίας είναι οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ, και όλη αυτή η συμμαχία των προθύμων δυτικών κρατών Ευρώπης και Αμερικής του βορειοατλαντικού συμφώνου, που τελούν κάτω από τις εντολές της παγκόσμιας δικτατορίας, και έχουν καταντήσει μάστιγα και φόβος των αδυνάτων κρατών και λαών.
Οι μυστικές οργανώσεις που αναφέραμε πιο πάνω συναποτελούν τη παγκόσμια υπερκυβέρνηση της Γης, και έλκουν τη καταγωγή τους από τις πανάρχαιες μυστικές θεωρίες συνωμοσιών. Οι θεωρητικοί των μεγάλων συνωμοσιών τις αποδίδουν στη μεγαλομανία και στη δίψα για εξουσία των ισχυρών του πλανήτη. Τα οικονομικά γεγονότα που βλέπετε να συμβαίνουν στις χώρες της νότιας Ε.Ε. είναι έργα «Εκείνων».
Έχουν ζώσει τα κράτη της Μεσογείου τα μεν νότια μεσογειακά Αραβικά κράτη με πόλεμο, τα δε βόρεια μεσογειακά κράτη (Ελλάδα-Ιταλία-Ισπανία), με οικονομικό πόλεμο. Όλα αυτά επειδή στην Ανατολική λεκάνη της Μεσογείου ευρέθησαν πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα τα οποία θέλουν να τα οικειοποιηθούν. Η αθέατη παγκόσμια διακυβέρνηση, δεν εκλέγεται δημοκρατικά από τους λαούς της Γης, αλλά έχει καταλάβει τη παγκόσμια εξουσία δικτατορικά μέσω της οικονομίας.
Εάν οι δυνάμεις «Εκείνων» δεν ικανοποιηθούν από την οικονομική κατάρρευση των κρατών, τότε θα οδηγήσουν την οικουμένη σε παγκόσμιο πόλεμο, με αντικειμενικό στόχο τη κατάληψη της παγκόσμιας εξουσίας. Η ελίτ των αθέατων επικυρίαρχων ορίζει τις κατά τόπους κυβερνήσεις των λαών της Γης, και οι αγαθοί λαοί τους ψηφίζουν.
«Αυτοί» ελέγχουν τις τράπεζες, και οι τράπεζες τις τοπικές κυβερνήσεις.
 Απόδειξη αυτού είναι οι παροχές δισεκατομμυρίων των κυβερνήσεων προς τις τράπεζες με δικαιολογία, «Να ενισχύσουμε τη ρευστότητα»…..
Σήμερα βιώνουμε ένα παγκόσμιο ολοκληρωτισμό. Όποιος διαβάσει
«Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» θα καταλάβει.
Οι ηγέτες της Ε.Ε. είναι διορισμένοι από τη παγκόσμια δικτατορία, όπως
οι κ.κ. Μπαρόζο, Ρομπά’ι’, Γιούνκερ, Ολι Ρεν, Μόντι, Παπαδήμος, κλπ.
Οι κατά τόπους μυστικές οργανώσεις και στοές, διοχετεύουν τις εντολές «Εκείνων», προς τα ντόπια πιόνια και μαριονέτες πολιτικούς, και αυτοί εκτελούν. Οι λαοί της Γης νομίζουν ότι εκλέγουν δημοκρατικά τις κυβερνήσεις τους. Στην ουσία εκλέγονται οι εκλεκτοί της παγκόσμιας δικτατορίας, με τη συμπαράσταση των τοπικών πολιτικών και οικονομικών «βαρόνων», και των ΜΜΕ, αλλά και των ηλεκτρονικών συστημάτων πληροφορικής. (βλέπε υπουργείο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης). Όλοι αυτοί σε κάθε κράτος τη νύχτα των εκλογών παίζουν τις επιθυμίες «Εκείνων». Όποιος πολιτικός ή θρησκευτικός τοπικός ηγέτης αποκλίνει από τη γραμμή που του δώσανε «Εκείνοι»,
ανατρέπεται ή δολοφονείται. Η παγκόσμια δικτατορία εμφανίζεται στους λαούς της Γης με τα ονόματα, Παγκοσμιοποίηση, και Νέα Τάξη.(Ν.Τ.Π.)
Παγκοσμιοποίηση είναι η παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση,  και
Νέα Τάξη Πραγμάτων(New World Order) είναι η πολιτική εξουσία.
Είναι αναρίθμητες οι θεωρίες συνωμοσίας μέσα στις οποίες εμφανίζεται αυτό που αποκαλείται Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Ο  Ο.Η.Ε. ταυτίζεται με τις θελήσεις της παγκόσμιας δικτατορίας (ΝΤΠ).
Έχουν συγκεντρώσει όλο το χρυσό της Γης στα χέρια τους, και από αυτό αντλούν την εξουσία τους, αφού εξαγοράζουν συνειδήσεις……
Οι άνθρωποι της Ν.Τ.Π. λέγεται ότι είναι υπεύθυνοι για όλα όσα κακά
συνέβησαν και συμβαίνουν στο πλανήτη.
Το οικονομικό κράχ του 1929 στις ΗΠΑ και στο κόσμο ολόκληρο,
η επανάσταση των Μπολσεβίκων το 1917,
οι Α! & Β! παγκόσμιοι πόλεμοι,
ο ψυχρός πόλεμος, η κατάρρευση της ΕΣΣΔ, οι δίδυμοι πύργοι, η σημερινή οικονομική κρίση, και άλλα, λέγεται ότι ήταν και είναι σχέδια «Εκείνων». Οι μεγάλες επιδημίες επάνω στο πλανήτη, και το AIDS, θεωρήθηκαν όλα ως όπλα της ΝΤΠ. Είναι η ισχυρότερη δικτατορία που γνώρισε ποτέ ο κόσμος, και γρήγορα θα μας οδηγήσει σε άλλους τοπικούς πολέμους, και τελικά στη καταστροφή και Αρμαγεδδώνα.
Αυτή η αθέατη παγκόσμια δικτατορία έχει διαιρέσει τον κόσμο σε σφαίρες επιρροής και διοικεί τους λαούς με θεωρίες και πράξεις συνωμοσίας.      
Το μυστικό κονκλάβιο των αθέατων και αόρατων δικτατόρων είναι η Τριμερής Επιτροπή (TRILATERAL COMMISSION) των κ.κ. Ροκφέλερ και Ρότσιλντ. Ποντάρουν στην άγνοια και αδιαφορία των λαών της Γης.
Φοβούνται όμως και τη παγκόσμια αφύπνιση και εξέγερση των λα’ι’κών μαζών του πλανήτη, σαν αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα στις ΗΠΑ, με τις διαδηλώσεις των εξαθλιωμένων και αγανακτισμένων ανέργων και πεινασμένων Αμερικανών.
Οι Αγγλοσαξωνικές δυνάμεις (ΗΠΑ-Αγγλία) σαν μαριονέτες των Επικυρίαρχων, εκτελούν όλες τις εντολές «Εκείνων», επομένως τίποτε καλό δεν μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς.
Οι πλανητικοί μηχανισμοί, πολιτικοί, οικονομικοί, και στρατιωτικοί, είναι όλοι στα χέρια των Κοσμοκρατόρων, όπως και η πλανητική τρομοκρατία, την οποία χρησιμοποιούν κατά το δοκούν.
Η ελίτ των Επικυρίαρχων σήμερα είναι εξοργισμένη για την καθυστέρηση επιβολής των σχεδίων τους, για την εδραίωση της παγκόσμιας διακυβέρνησης-δικτατορίας, γιαυτό χρησιμοποιούν την οικονομία και τη παγκόσμιο οικονομική κρίση, για να επισπεύσουν τα σχέδιά τους, που είναι η Παγκόσμια Δικτατορία, με ότι αυτό συνεπάγεται……..
Ενώπιον αυτής της παγκοσμίου δεινής καταστάσεως ευρισκόμενοι,
προσευχόμεθα εις τον Πανάγαθον Θεόν όπως, ο χορηγών σοφία και σύνεση Κύριος, επιδαψιλεύσει φωτισμόν εις τους Περιούσιους παγκόσμιους άρχοντας του σκότους του αιώνος τούτου, τους άρχοντες του Διαβόλου, μήπως έστω και την υστάτην ώρα ανανήψουν και συνετισθούν για το κακό που πάνε να κάνουν στην ανθρωπότητα, καταστρέφοντας τη δημιουργία του Υψίστου και Παντοδυνάμου Θεού.
(http://www.triklopodia.com/2011/12/pankosmia-diktatoria.html)
Πηγή: http://okloios.blogspot.gr


Στον χώρο των σχολίων συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
Η πάλη κατά των παθών, Αλληλέγγυοι στην πράξη

33 σχόλια:

 1. Το άρθρο αυτό, αναρτήθηκε μετά την υπόδειξη του ΧΙΛΩΝΑ. Ο αρθρογράφος Αντώνης Γρυπαίος εμφανίζεται ως διεθνολόγος με σημαντικές επεμβάσεις-επιστολές σε διάφορους κυβερνητικούς αποδέκτες.Το άρθρο του αυτό, είναι μια πολύ αξιόλογη εξιστόριση και ανάλυση, του πως φτάσαμε εδώ σήμερα!
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλημέρα σε όλους τους αγαπημένους φίλους,καλό μήνα και για όσους μπορούν καλές διακοπές.

  @ rita

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα μικρή φίλη Ρίτα! Καλό μήνα και σ' εσένα!
   ΧΙΛΩΝ

   Διαγραφή
 3. ...ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ... 9991 Ιουλίου 2012 - 12:06 μ.μ.

  ΜΝΜ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ...

  ... ''Υπάρχει το σχέδιο 66 που είναι τέλειο για δαύτους. Είναι η μόλυνση πόλεων με επιδημίες βαριών αρρωστιών που κάνουν ήδη στα πειραματόζωα στα εργαστήρια. Για να μειώσουν αισθητά τον άχρηστο πληθυσμό και επίσης να μειώσουν τις γεννήσεις!..... Όποιος κάνει δύο μωρά και πάνω θα φορολογείτε πολύ στην αρχή και μετά θα επιβάλουν νομοσχέδιο για να ποινηκοποιηθεί το ζευγάρι που τόλμησε να κάνει πάνω από ένα παιδί.... Η τιμωρία είναι 20 χρόνια φυλακή!

  ... Τα mind control systems και τα chentrails που ήδη κάνουν τώρα μειώνουν την πιθανότητα αντίδρασης των αποχαυνωμένων λαών!.... Επίσης ελέγχουν όλα τα ΜΜΕ και σε λίγο το Ίντερνέτ! Μέσω αυτών των μέσων θα υποτάξουν τους λαούς! Ακόμη η εκπαίδευση θα είναι για λίγους! Εσείς ώς όργανά τους θα έχετε πρόσβαση σε καλής ποιότητας παιδεία αλλά ελεγχόμενοι.... Οι απλοί λαοί θα αποχαυνωθούν τελείως και λόγω του κόστους και επίσης της ποινικοποίησης της μόρφωσης δεν θα έχουν πρόσβαση στην μόρφωση! Όλα τα βιβλία θα ψηφιιοποιηθούν και θα καούν στο τέλος.... Ή θα αλλοιωθεί η πληροφόρηση ή θα την εξαφανίσουν και η ιστορία θα είναι πρός όφελος τους!

  ... Οι Εβραίοι θα κάνουν την παγκόσμια πρωτεύουσα τα Ιεροσόλυμα! Και η Θεσσαλονίκη θα παίξει ρόλο! Στα Ιεροσόλυμα ΄΄χτίζεται΄΄ ήδη ο Ναός του Σολωμόντα που είναι του Αντίχριστου! Και των εβραίομογγόλων κύριος ναός! Θα καταργηθούν όλες οι θρησκείες και θα γίνει η Πάνθρησκεία! Εσείς να δεχθείτε να γίνεται τέτοιοι, αλλιώς θα σας πετάξουν με τις κλωτσιές από το γκέτο σας! Όπου και να βρίσκεστε! Πάει ο Χριστιανισμός και κυρίως μισούν αυτοί ότι το Ελληνικό και Αρχαίο Ελληνικό! Μισούν την Αρχαία φιλοσοφία και τους 12 Θεϊστές -Ορφιστές! Και όλες τις άλλες θρησκείες! Η πάνθρησκεία δήθεν θα επιβληθεί όπως έχουν συμφωνήσει και συζητούν για όλα στο G20 για να μήν ξεκινήσουν πόλεμοι!....''
  ε΄ και άλλα...

  ΟUTERSPACERADIO FRM STATION E:
  http://www.youtube.com/watch?v=PhB8ZIVfizY
  Panousis Χημεια και Τερατα

  AΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ...
  http://epidionios.blogspot.com/2011/02/ufo.html


  ...JESUS SAVES...

  ...Ο ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΤΟΥΝΕΛ...
  ...Ο ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ...
  ...Ο (εξωγήινος ΕΛ) ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΓΗ'Ι'ΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ...και των απανταχού μασώνων!!!
  ...O EPISTROFEAS AΠO TON SYMPANTIKO AXRONO...
  ...Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΟΥ 666...
  ...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD...
  ......9999......

  υγ. ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ...
  Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..''OSOI EPIASAN EPIASAN''
  ΟΙ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΄΄ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ΄΄

  ΕΡΡΩΣΘΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΞΟΚΟΣΜΙΚΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ; ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΑΧΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕ; ΠΟΣΟ ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΚΟΡ; 1-1 Η 1-0;;;ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΖΗΣΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ! ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΝΤΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΚΛΕΙΔΑΡΑ; ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ; ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΠΡΙΟ; ΘΑ ΜΕ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ; ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΨΗΛΗ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΠΠΡΙΟ ΕΞΩΓΗΙΝΕΕΕΕ!!!!
   (ΑΣΗΜΙΝΑ)

   Διαγραφή
  2. χά χά πολύ καλό!

   Διαγραφή
 4. Καλημέρα σε όλους!
  Ευχαριστώ ΛΥΚΙΕ για την ανάρτηση. Προφανώς το άρθρο αυτό διέγειρε τον ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ και έκανε την εμφάνιση του. Εγώ προσωπικά θα τον καλωσορίσω και θα συμφωνήσω σε πολλά απο αυτά που ανέρτησε. Ευελπιστώ όμως αυτή την φορά η παρουσία του εδώ να είναι επικοδομοιτητική και ευεγερτική για όλη την ομάδα των σχολιαστών χωρίς δόσεις υπερβολής και μυθεύματα!
  ΧΙΛΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Λύκιε καλησπέρα!
  Ευχαριστούμε διπλά το Χίλωνα για την πρωτοβουλία της ανάρτησης. Διαφωτιστικό και ενδιαφέρον το εν λόγω κείμενο. Και επειδή το αδογμάτιστο πνεύμα δεν αποτελεί ίδιον όλων των εντός και εκτός, νομίζω ότι είναι προτιμότερο να κατανοηθεί ότι τα σκάφη που διαθέτει ο καθένας είναι ωφελιμότερο να τα χρησιμοποιεί για καλοκαιρινή ανα-ψυχή, εάν έχει ακόμα την ψυχή του, παρά να προτείνει ταξίδια γαλαξιακά σε κάθε υποτιθέμενο ενδιαφερόμενο.
  Ήρθαμε στη γη για να επιτελέσουμε ένα ρόλο ο οποίος ευτυχώς για μας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Ήρθαμε στη γη γιατί εδώ ανήκει ένα κομμάτι μας και προορισμό μας είναι να παλέψουμε με τα πάθη της θνητής σάρκας μας για να ανυψώσουμε εν τέλει την ψυχή και το πνεύμα μας.
  Η φυγή είναι δειλία. Ο ρίψασπις είναι μίασμα.
  Τα ωραία λόγια σε κάνουν τζάμπα μάγκα. Οι πράξεις σου δείχνουν ποιος πραγματικά είσαι.
  Αντιγόνη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αντιγόνη, εύγε για την προς άπαντες αποδέκτες προτροπή! Μέσα σε δυό γραμμές, εξέφρασες την πεμπτουσία της ανθρώπινης ένσαρκης παρουσίας και το ουσιοδέστερο λόγο της ύπαρξής μας! Εκτός αυτού, μετέφερες τους απόλυτα πρώτους ηθικούς κανόνες της ανθρώπινης φύσης. Συγχαρητήρια για την ουσιώδη παρέμβασή σου!
   ΛΥΚΙΟΣ.

   Διαγραφή
 6. Μια καλησπέρα σε όλους και όλες και από εμένα .
  Λοιπόν ΧΙΛΩΝ αφού πρώτα δηλώσω τα σέβη μου και σε εσένα , με την πρωτοβουλία σου για το άρθρο αυτό που επεδίωξες να αναρτηθεί , με γεμίζει ευχάριστη έκπληξη που ένας Διεθνολόγος κάνει αναφορά με τόσο σαφή τρόπο, της εξέλιξης αυτής της κίβδηλης και ουτοπικής ιδέας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ .

  Σαφέστατα είναι ένα πολύ ωραίο άρθρο το εν λόγο του Αντώνη Γρυπαίου.
  Διαφωτιστικό που σε βάζει σε ορθή σκέψη να καταλάβει ο κάθε ένας μας το τι μας ξημερώνει .

  Πιστεύω πλέον ότι έχοντας "σώας τας φρένας" και είσαι πλέον ένας συνειδητοποιημένος πολίτης ,δεν χρειάζεται πλέον κανένας αρθρογράφος ή και Διεθνολόγος, να καταλάβει τα πλείστα που μας έχουν οδηγήσει με μαθηματικά ακρίβεια στην εν μερει καταβάθρωση ως κράτος .

  Και πάλι αδυνατώ ( όντας γνωρίζοντας τα Ελληνικά Ιστορικά επιτεύγματα ) ότι αυτό θα είναι και το τέλος μας ως πολιτισμός .

  Όσοι πιστεύουν αυτό , σίγουρα δεν έχουν μάθει, διαβάσει , ασχοληθυεί , με την Ελληνική Ιστορία .

  Θες αποκάλεσε με έναν "ρομαμτικό" Έλληνα . αλλά πιστεύω ακράδαντα . ότι αργά ή γρήγορα ο Έλληνας θα πάρει την σκυτάλη και πάλι και θα δρομολογήσει νέες εξελίξεις .

  Ανήσυχο πνεύμα που τον διακατέχει η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αμφιβάλω να αφήσει αυτό το ουτοπικό και ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ έργο να ολοκληρωθεί ..

  ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

  Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε μου Αρμεγεδόνα θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα σου και πολύ απλά θα σου πώ ό΄τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!
   Και ο Ελληνας απο την φύση του δεν υποκύπτει εύκολα στο ζυγό. Αργά ή γρήγορα θα ξυπνήσει και αυτή η αφύπνιση απο τον λήθαργο του θα είναι καθοριστική και καταιγιστική.
   Το άρθρο αυτό πρότεινα στον ΛΥΚΙΟ να το αναρτήσει, διότι ένας Διεθνολόγος καταφέρνει μέσα απο άρθρα του (υπάρχουν και άλλα παρόμοια) να προσεγγίσει την μάζα, η οποία ως επί το πλείστον διακατέχεται απο τον κομπλεξισμό του "τίτλου" και αγκιστρώνεται -εμπιστεύεται πιο έυκολα κάποιον ο οποίος είναι καταξιωμένος στο χώρο του. Ετσι με αυτόν τον τρόπο θέλω να πιστεύω ότι θα λάμψει η αλήθεια πιο γρήγορα και θα αφυπνίζεται καθημερινά όλο και περισσότερη μερίδα ανθρώπων.
   ΧΙΛΩΝ

   Διαγραφή
 7. Καλημερα ΛΥΚΙΕ και σε ολη την ευχαριστη παρεα.
  Καλο μηνα και καλη εβδομαδα.
  Ανδρομεδα ακομη περιμενω το βιβλιο, το δικο σου ηρθε;
  Ριτα μου νοιωθω οτι εισαι πολυασχολη συν τ αλλα σου ευχομαι και δυναμη.
  Λυκιε μ ολο το θαρρος μου, νομιζω οτι η σελιδα πρεπει να φαρδαινει λιγο.

  σχετικα με την αναρτηση εχω διαβασει τα εξης βιβλια:
  `Παγκοσμιοποιηση - Οταν ο Κοσμος Γινει Ενας` και `Ο Παγκοσμιος Ελεγχος Του Πλανητη` εκδοσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ. τι να κανω, ημουν περιεργη να δω τι λενε!
  Κατα τ, αλλα εχει δικαιο η Αντιγονη ας ασχοληθουμε πρωτα με την ψυχουλα μας, αλλα και ο
  Θεος ξεχναει.
  Δαναη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. .....φιλοι μου εχω μια ιδεα! τι θα λεγατε να κανουμε μια `ανταλλαγη προιοντων;;;!!!
  λιγο ηλιο σας παρακαλω να στειλετε και μεις βροχουλα, τι λετε; εχω ψυχοπλακωθει.
  Δαναη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ...... προς Εξωκοσμικο αφιερωση το τραγουδακι `````
  ησουνα καποτε εσυ μεγαλη ερωμενη
  μα τωρα μια περαστικη
  στο βαθος μια ξενη`````
  Δαναη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. καλημέρα σε όλους. Υπάρχουν πολλά νέα άρθρα και προσπαθώ να αφήσω κάποιο σχόλιο παντού...
  ΝΑΙ ήρθαν τα δικά μου βιβλία Δανάη.
  ΛΥΚΙΕ, θα ήθελα να πω κάτι. ΦΥΣΙΚΑ και είναι απαραίτητο ΚΑΙ να ενημερωθούμε ΚΑΙ να αφυπνιστούμε και σε δεύτερη φάση να ενημερώσουμε και όσους απ τους γύρω μας είναι "ανοικτοί" σε επικοινωνία τέτοιου είδους. Μήπως όμως παράλληλα με αυτό, μπορούμε να δούμε απο εδώ και πέρα ΤΙ μπορεί πρακτικά ο καθένας να κάνει; πολύ φοβάμαι (και μακάρι να βγω ψεύτρα) πως κάπου αδρανούμε και ΠΑΛΙ περιμένουμε τον απο μηχανής Θεό...
  ΝΑΙ, κατάλαβα στο μέτρο του δικού μου μυαλού την κεντρική ιδέα και την πλεκτάνη (σε μεγάλο της μέρος) που στήνεται εδώ και χιλιετηρίδες... ΟΚ.... ΤΩΡΑ που ανοίγουν τα μάτια...είναι δυνατόν μόνο να ενημερωνόμαστε; ΔΕΝ εννοώ να πάρουμε τα όπλα. Ισως λόγω χαρακτήρα να είμαι περισσότερο της πράξης κι όχι της θεωρίας και ΧΙΛΙΑ συγνώμη αν φαίνεται κάποια βιασύνη ή αγωνία. ΝΑΙ ο καθένας να συλλογιστεί το δικό του λιθαράκι στο Έργο που αναλάβαμε ενσαρκωμένοι εθελοντικά εδώ... ΜΗΠΩΣ όμως δεν κάνουμε κάτι που είναι αναγκαίο κάνοντας κάτι άλλο που είναι δευτερεύον; ΧΕΛΠππππ χαχα
  Α ΝΑΙ….τα μάθατε; Επειδή Ιταλία και Ισπανία ΠΡΕΠΕΙ λέει να σωθούν, και επειδή εκείνες έχουν ΚΑΙ βαριά βιομηχανία αλλά ΚΑΙ αγροτικά προϊόντα προς εξαγωγή…..θα πρέπει για να ξεπληρωθεί το χρέος τους προς τους Γερμανούς κλπ...να ξεριζωθούν οι ελιές στην Ελλάδα -εκτός των άλλων μέτρων βέβαια...απλά ΕΝΑ ακόμη-… (http://titanis.pblogs.gr/) ΗΜΑΡΤΟΝ!! Ας πεί κάποιος κι ένα όχι Χριστιανοί!!

  ευχαριστώ
  ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανδρομέδα Καλημέρα!
   Πραγματικά διαβάζοντας το σχόλιο σου ένοιωσα πλήρη ταύτιση! Τις ίδιες και παραπάνω ανησυχίες έχω και' γώ! Εδώ και πολύ καιρό νοιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα τέλμα. Διαβάζω, ενημερώνομαι και πιστεύω ότι έτσι με αυτό τον τρόπο εξελίσσομαι και αφυπνίζομαι. Ομως δεν μου φτάνει αυτό! Μου λείπει και εμένα το Πρακτικό κομμάτι της υπόθεσης. Ισως εν τέλει η προσφορά σε συναθρώπους μου. Η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια σ΄ εξηψώνουν περισσότερο ως άνθρωπο. Πραγαμτικά δεν ξέρω τί μπορεί να είναι αυτό όμως θέλω να δραστηριοποιηθώ σε κάποιον τομέα. Παρ΄όλο τον ελάχιστο χρόνο που διαθέτω, λόγω οικογένειας και δουλειάς, ελπίζω να βρώ την χρυσή τομή και να προχωρήσω παρακάτω, συνεχίζοντας παράλληλα την ατομική μου εξέλιξη!
   ΧΙΛΩΝ

   Διαγραφή
 11. .....μηπως σας παρακαλω μπορει ν απαντησει καποιος τι εγινε με το μπλογκ ΙΣΧΥΣ;;;
  Ευχαριστω.
  Δαναη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Μα Ανδρομεδα μου δεν ειδες τι ψηφισαν παλι;;;;;; ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.
  Δαναη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΧΙΛΩΝΑ γειά σου και σ ευχαριστώ. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και όσα κι αν κάνω απ την πλευρά μου εδώ και πάρα πάρα πολύ καιρό ΛΙΓΑ φαίνονται αλλά...σημειώνω ΠΟΤΕ χαμένα!
  ΔΑΝΑΗ γειά σου καλή μου. ΔΕΝ εννοώ μόνο σε έναν τομέα. ΝΑΙ φαινεται να ψήφισε έτσι ο λαός. ΕΙΝΑΙ όμως έτσι τα πράγματα; Είδες ΤΙ έγινε και με την τρομολογία των ΜΜΕ μεταξυ πρώτης και δεύτερης ψήφου. μήπως κι εκεί έγιναν "μαγειρέματα"; επειδή λοιπόν εκεί εγώ δεν μπορώ να επέμβω...ζητώ και θα αναζητώ πάντα εκείνα που μπορώ να κάνω ως Ανδρομέδα και άνθρωπος (πέραν της μελέτης, της αναζήτησης και της αφύπνισης φυσικά).
  φιλια κι Αγάπη σε όλη την παρέα μας
  ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Καλησπέρα στους αναγνώστες,
  ας μου επιτραπεί από το Λύκιο και από τους ίδιους, να απαντήσω και εγώ στους ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ και ΧΙΛΩΝ.
  Αφού έχουμε αντιληφθεί ότι κάτι πρέπει να κάνουμε ατομικά, στο σημείο που μας φέρανε αλλά... και φτάσαμε, για να βελτιώσουμε την κατάσταση, μπορούμε να ξεκινήσουμε τις ενέργειές μας δια μέσω του παραδειγματισμού. Τι θέλω να πω: η κοινωνία μας περιτριγυρίζεται από ανθρώπους: συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες κτλ, μπορούμε να υποδείξουμε με τις πράξεις μας τον... δρόμο, έχοντας ως οδηγούς τις παραδόσεις του λαού μας, τα Χριστά ήθη και έθιμα και το πιο σημαντικό από όλα την Ελληνική Παιδεία μυημένους και μη. Η ταπεινοφροσύνη που θα υποδεικνύουμε στα ανωτέρω και η ευτυχία που θα αποκομίζουμε από τον πνευματικό μόχθο, θα είναι ο οδηγός για τον κοινωνικό μας περίγυρο στην βελτίωση της κατάστασης σκαλοπάτι, σκαλοπάτι. Μας δόθηκαν κάποια εφόδια-εργαλεία και θα πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε στο έπακρο, ακόμα και η "θέση" που ανήκουμε στην παγκόσμια και την εθνική κοινωνική κατάταξη.

  Αντάρτης του Πόντου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Αντάρτη του Πόντου, σ ευχαριστώ πάρα πολύ για το ότι βρήκες χρόνο και μου απάντησες. Επειδή αυτό που προτείνεις, προσπαθώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια να το εφαρμόσω (δεν είμαι και στην πιό τρυφερή ηλικία ξέρεις και είχα την τιμή και την χαρά να έχω ενημερωθεί απο την εφηβία μου)...για τουτο και είπα πως μου φαίνεται πως πια...δεν κάνω απο τίποτα έως πάρα πολλά. Εχω γίνει "κουφή" επίσης εδώ και χρόνια στα σχόλια εκείνων που δεν με καταλαβαίνουν και με λένε εκτός πραγματικότητας και άλλα τέτοια χαριτωμένα... Απλά, θα ήθελα να έχει έρθει η στιγμή που να μπορώ να κάνω ΠΟΛΥ περισσότερα. Ισως τελικά ομως, με όλα αυτά που γίνονται και που θα γίνουν λίαν συντόμως, να χρειαστεί να δράσουμε κι αλλιώτικα, ομαδικά κλπ.
  ευχαριστώ και πάλι
  ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Γειά σου ΑΝΤΑΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ
  Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου με την συλλογιστική σου. Αυτή η διεργασία του παραδειγματισμού όπως λές, νομίζω ότι μοιραία επιτυγχάνεται απο όλους όσους είναι σε εγρήγορση και προσωπική αφύπνιση. Εκπέμπεις και μεταδίδεις στον κοινωνικό σου περίγυρο ότι σκέφτεσαι και ότι πιστεύεις! Ομως αρκεί αυτό; Για μένα όχι.
  ΧΙΛΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΕ ΔΑΙΜΟΝΑ - ΛΥΚΙΕ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΟΥ. ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΣΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΌ ΚΑΘ' ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ BLOGS ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΒΑΛΏ. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΑ ΜΥΑΛΑ. ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΜΜΜΜ...... ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (MATRIX). ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΧΙΛΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ. ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΣΜΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ "ΕΝΔΟΓΗΙΝΑ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΑ". ΑΚΟΥΜΕ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ (ΟΙ ΠΙΟ ΨΑΓΜΕΝΟΙ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑΓΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ. ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ. ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΩ: ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑ ΣΕ ΔΥΟ – ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ; ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ, ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ». ΑΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΣΤΕΓΕΣ (ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ), ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ. ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.
  ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΜΑΣ ΠΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΜΑΣ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ.
  ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΕΔΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ.
  ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΕΑΝ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΜΑΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ; ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΑΝΩ-ΘΡΟΣΚΩ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ, ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.
  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΤΕ;
  ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ. ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ, ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΣ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ, ΑΦΟΥΓΓΡΑΣΤΙΤΕ ΤΟΝ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ.
  ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ. ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!
  «ΜΗΤΙΣ»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ψάχνουν δουλικά φτηνά ,
  με βοηθούς για αφεντικά
  επιτήδειους ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ,
  πρώην ξυπόλυτους φωστήρες .

  Με εικόνα και σταυρό
  το δικό τους το "καλό"
  με χίλιες μύριες καταθέσεις
  στην Προδοσία πρώτες θέσεις .

  Ξεπουλάνε και αγοράζουν
  και σαν άρπαγες καγχάζουν
  πως κατάφεραν ΑΥΤΟΙ
  να'ναι λέει του διαβόλου ....οι αυλικοί .

  ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ( Στους θαμώνες και στον διαχειριστή )

  Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Φίλοι μου, ας μου δικαιολογήσετε την απουσία, μιάς και οι βιοποριστικές μου ανάγκες, μου την επέβαλαν ακούσια! Διάβασα απόψε όλα σας τα σχόλια και με έχετε όλοι σας εντυπωσιάσει. Συγχαρητήρια για τους προβληματισμούς σας και ομολογώ ότι σήμερα φτάσαμε στο καίριο δίλημμα: Τι κάνουμε στην πράξη από δω και πέρα;
  Ωραίες οι τοποθετήσεις όλων σας! Καλωσορίζω την Μήτιδα και δεσμεύομαι να απαντήσω στο ερώτημα που θέσατε όλοι σας με ένα νέο άρθρο. Ίσως αυτό μάλιστα να είναι και το επιστέγασμα όλων όσων προηγήθηκαν. Δώστε μου λίγο χρόνο να το γράψω. Δυστυχώς και αύριο (3-7-12) θα απουσιάζω όλη την ημέρα. Όμως το συντομότερο δυνατόν, θα έχετε την τοποθέτησή μου στο θέμα μας. Μήτιδα, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που αποφάσισες να γράψεις και να γίνεις σχολιαστής στον ιστοχώρο μας...
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΛΥΚΙΕ καλημέρα φίλε.

   Μου ζήτησες ένα άρθρο που θα εμπεριέχει την εθελούσια οδό μας, σαν λαός και συνάμα σαν έθνος, με όποιες μύριες λύσεις θα μπορούσαν να υπάρξουν , μετά την αποκάλυψη των ενδότερων και τα όποια μας επιφυλάσσουν .

   ( Υπόψιν ότι είχα σκοπό να αναρτήσω αυτό σαν άρθρο πριν από "αυτό" που συνέβη )
   Όταν θα είναι έτοιμο θα κάνω μια ανάρτηση .

   ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

   Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

   Διαγραφή
 20. καλημέρα σε όλους και καλή σας δύναμη.
  Μήτιδα όχι μόνο συμφωνώ αλλά επαυξάνω στο άπειρο... ΔΕΝ έγινα μάλλον αντιληπτή πάντως... ΜΕΤΑ απο αυτά εννοούσα καλή μου...ΜΕΤΑ και ΠΕΡΑ απο αυτά. Καταλαβαίνω πως όλοι δεν είναι στην ίδια φάση. Αρνούμαι να πω τι κάνω λεπτομερώς γιατί και θα σας κουράσω αλλά και δεν θα έχει νόημα η καταγραφη των ατομικών προσπαθειών. ΧΡΟΝΙΑ προσπαθώ να κάτω κάτι ΠΕΡΑΝ του ατομικού και κολλάει ή ακολουθεί πορεία χελώνας. Ο κόσμος ανταποκρίνεται εδώ ΑΣΧΕΤΑ απ την εθνικότητα και χαιρομαι. Και πιο πολύ χαιρομαι όταν ΔΕΝ είναι μεγάλη εθνική ανάγκη όταν κάνουν/κάνουμε κάτι συλλογικό.
  Απλά επειδή βλέπω ΚΑΙ μεγάλη αδράνεια όπως ΟΛΟΙ σας, κάπου-κάπου θεωρώ πως ΟΤΙ κι αν κάνω...πάλι λίγο και μονόπλευρο είναι.
  ΙΣΩΣ είναι η μεγάλη λαχτάρα μας για προσφορά που το προκαλεί αυτό το αίσθημα. Επίσης ΜΗΝ αμφιβάλλεις πως ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ κι ανώνυμα κάθε μέρα σε όλον τον κόσμο. ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ όπου κι αν βρέθηκα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ΟΠΟΙΟΝ κι αν ρώτησα ΠΑΝΤΑ μαθαίνω πως γίνονται (και γινόντουσαν ανα τους αιώνες των αιώνων) προσπάθειες ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ. ευτυχώς πνεύματα ανήσυχα υπάρχουν, ευτυχώς η αφύπνιση γίνεται ταχύτατα. Παίρνει ΠΑΡΑ πολύ λιγότερο χρόνο απ ότι πριν να ΑΝΟΙΞΕΙΣ σε κάποιους την πολυπόθητη κουβέντα (ιδιαίτερα σε παιδιά και είναι ΤΟΣΟ παρήγορο). καλή συνέχεια λοιπόν σε όλους μας ΟΠΟΥ κι αν βρισκόμαστε στην πνευματικη μας διαδρομή. ΟΠΩΣ ξέρετε, για πνευματικά θέματα είναι ΠΑΡΑ πολύ δύσκολο να πείσεις κάποιον. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ δεν θα "σωσουμε" κανέναν.
  αυτά προς το παρόν και χαίρομαι ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ για τον διάλογο/προβληματισμό
  ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Να απευθύνω μια καλημέρα σε όλους τους φίλους θαμώνες αυτού εδώ του ιστοχώρου .

  @ rita, Δαναη, ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ , «ΜΗΤΙΣ» , Αντάρτης του Πόντου , ΧΙΛΩΝ , Αντιγόνη , ΑΣΗΜΙΝΑ και σε όσους και όσες αφελέστατα δεν απεύθυνα μια καλημέρα να είσαστε όλοι και όλες σας καλά .

  ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

  Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Την πιο γλυκιά μου καλημέρα σε όλους τους φίλους,
  να περνάτε υπέροχα !!

  @ rita

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ,
  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΑΑΑ!!
  ΛΥΚΙΕ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ.
  (ΑΣΗΜΙΝΑ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Καλημερα ΛΥΚΙΕ! καλημερα σε ολη την καλη και ευχαριστη παρεα.
  Δαναη.
  Ωραιος ο ποιητης μας.
  Ανδρομεδα μου θα χαρω να διευκρινισης λιγο....εαν υπαρχουν εργα φιλανθρωπικα ευχαριστως να συμμετεχω, που και πως θελω να μαθω.Συγχαρητηρια για ολες τις προσπαθειες σου, μην απελπιζεσα, χρειαζεται καποιος χρονος και οργανωση να δεσουμε ολοι πρωτα εδω μεσα.
  Ριτα φιλη μου που χανεσαι;
  Λυκιε σε περιμενουμε.
  Να εχουμε ολοι υγεια και καλην καρδιαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ο ΛΥΚΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ. ΑΝΤΕ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥ
  ΟΥΟΥΥΥΥΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΟΕΟΟΟΟ!!
  (ΑΣΗΜΙΝΑ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ....καλυτερα θα ειναι να πω σαν παρεα η σαν ομαδα και οχι οργανωση. λαθος εκφραστικα.
  Δαναη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.


.