Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ: ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ;

 


Υποχρέωση ή εξαναγκασμός στον εμβολιασμό για τον Covid-19:
Είναι μια αναγκαία ιατρική πράξη που αποσκοπεί στην προστασία της δημόσιας υγείας ή μια πολιτική πράξη, που χρησιμοποιεί ως πρόσχημα την πανδημία και στοχεύει στην επιβολή καθεστωτικών διατάξεων, για να μας οδηγήσει σε μια παγκόσμια δικτατορία;

34 σχόλια:

  1. Βρήκα στο διαδίκτυο, μια πολύ ωραία ανάρτηση μιας κοπέλας, την οποία παραθέτω αυτούσια:

    "Όποιος έχει αντιρρήσεις ας τοποθετηθεί...
    Από όλα τα εμβόλια που έχω κάνει στη ζωή μου: τέτανο , ερυθρά, ιλαρά, παρωτίτιδα, πολιομυελίτιδα, φυματίωση, εμβόλια, ποτέ άλλοτε δεν βίωσα τόση σύγχυση για ένα εμβόλιο που προϋποθέτει ότι πρέπει να φοράω μάσκα και να τηρώ “κοινωνική απόσταση” ακόμα και αν είμαι πλήρως εμβολιασμένος, ή διπλά τεσταρισμένος.
    Προφανώς θα μπορώ ακόμα να προσβληθώ ή να μεταδώσω τον ιό ακόμα και αν είμαι πλήρως εμβολιασμένος.
    Ποτέ δεν χρειάστηκε να κάνω διπλό εμβόλιο και μετά τρίτη δόση "ασφαλείας", ποτέ δεν δωροδοκήθηκα από την κυβέρνηση και εταιρείες για να κάνω το εμβόλιο προκειμένου να κερδίσω ένα αυτοκίνητο, μετρητά ή άλλα βραβεία.
    Ποτέ άλλοτε ένα εμβόλιο δεν ήταν διαθέσιμο στο Primark...!
    Ποτέ δεν χρειάστηκε να ανησυχώ για καρδιακά προβλήματα ή θρομβώσεις και ΘΑΝΑΤΟ ως ΑΜΕΣΕΣ παρενέργειες.
    Ποτέ δεν με έκριναν αν δεν το έκανα.
    Ποτέ δεν υπήρξαν διακρίσεις σε βάρος μου για ταξίδια ή άλλες συνήθεις υπηρεσίες.
    Για τα εμβόλια που ανέφερα παραπάνω, ποτέ δεν μου είπαν ότι ήμουν κακός άνθρωπος επειδή δεν τα έκανα ή επειδή τα έκανα.
    Ποτέ δεν είδα ένα εμβόλιο που να απειλεί τη σχέση μεταξύ μελών της οικογένειας ή στενών φίλων.
    Ποτέ δεν είδα να χρησιμοποιείται για πολιτικά οφέλη και ποτέ δεν είδα να χρησιμοποιείται για να πείσει τα παιδιά υπέρ του δωρεάν παγωτού.
    Δεν έχω δει ποτέ ένα εμβόλιο να απειλεί τον βιοπορισμό, τη δουλειά, το σχολείο κ.λπ. κάποιου.
    Δεν έχω δει ποτέ ένα εμβόλιο που να επιτρέπει στη συγκατάθεση ενός δωδεκάχρονου να υπερισχύει της συγκατάθεσης των γονέων του.
    Μετά λοιπόν από όλα όσα είπα, μπορεί κάποιος να μου πει πώς είναι δυνατόν να είμαι θεωρητικος, συνωμοσίας, αμόρφωτος, μη ερευνητής επειδή δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω αυτό το εμβόλιο;;;
    ΜΕΧΡΙ να τελειώσουν οι κλινικές δοκιμές σε τουλάχιστον πέντε χρόνια από τώρα.
    Τέλος, μετά από όλα τα εμβόλια (ενέσεις) που ανέφερα παραπάνω, δεν έχω δει ποτέ ένα εμβόλιο σαν αυτό που κάνει διακρίσεις, διχάζει και κρίνει μια κοινωνία όπως αυτό.
    Τόσες πολλές πληροφορίες λογοκρίνονται, διαγράφονται και αφαιρούνται από το διαδίκτυο.
    Τόσοι πολλοί γιατροί, επιστήμονες, λογοκρίνονται και απαγορεύεται να μιλήσουν ή να θέσουν εύλογες ερωτήσεις όταν αυτό που επιτρέπεται ή δεν επιτρέπεται δεν βγάζει νόημα.
    Οι άνθρωποι κάνουν αυτό το εμβόλιο με παρενέργεια τον ΘΑΝΑΤΟ για να εξαγοράσουν την "ελευθερία" τους (που είναι το ανθρώπινο δικαίωμά τους εξ αρχής .. ποτέ δεν το χάσανε) ΟΧΙ για να προφυλαχθούν ή να κρατηθούν ασφαλείς από έναν ιό. Επειδή απλά δεν λειτουργεί όπως μας λένε.
    Άνθρωποι που έχουν κάνει διπλό εμβόλιο προσβάλλονται και εξακολουθούν να πεθαίνουν από αυτό.
    Σοβαρά τώρα.
    Μπορείτε να το ξαναδιαβάσετε αυτό;
    Αυτό είναι σίγουρα ένα ισχυρό εμβόλιο.
    Κάνει όλα αυτά τα πράγματα που ανέφερα κι όμως, δεν κάνει αυτό που όλα τα άλλα εμβόλια που ανέφερα προηγουμένως σχεδιάστηκαν για να κάνουν.
    Δηλαδή να κατά πολεμήσει τον ιό για τον οποίο κατασκευάστηκε, τον COVID, έναν ιό με φυσικό ποσοστό ανάρρωσης 99% χάρη στο θαυματουργό ανοσοποιητικό μας σύστημα!
    Αν δεν υποστηρίζετε την ελευθερία της επιλογής, τότε δεν προσπαθείτε με κανέναν τρόπο να επαναφέρετε αυτή τη χώρα στην κανονικότητα.
    Προωθείτε μια διχαστική κοινωνία. Υποτάσσετε τους ανθρώπους σε ύπαρξη δεύτερης κατηγορίας και κλέβετε την ελευθερία από το μέλλον το δικό σας και των παιδιών σας."

    Περιγράφει με γλαφυρό και απλό τρόπο, μιαν αδήριτη αλήθεια:

    Ότι τα εμβόλια δεν κάνουν αυτό που υπόσχονται και ότι η πρεμούρα των κυβερνήσεων να επιβάλλουν τον εμβολιασμό, δεν οφείλεται στους λόγους που επικαλούνται (προστασία δημόσιας υγείας), αλλά στην επιθυμία τους να ελέγχουν τους ανθρώπους με τρόπο που μέχρι τώρα οι δημοκρατικές ελευθερίες της Δύσης, δεν τους επέτρεπαν.

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τη στιγμη που δεν μπορουμε να εχουμε τη συνολικη εικονα των πραγματων μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε .
    Πολλα τα ερωτηματικα και δυσκολη η απαντηση .τα δεδομενα είναι ασαφη και πλαστα πολλες φορες .ειναι δυσκολο να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα .
    Μας λεει η κυρια για τα εμβολια που εκανε και ηταν δοκιμασμενα, ας μην ξεχναμε ότι σε ανθρωπους δοκιμαστηκαν και αυτά ,οι ιδιοι προβληματισμοι υπηρχαν προφανως και τοτε .πιθανως και στο μελλον τα σημερινα εμβολια να διαπιστωσουμε ότι είναι ασφαλη και να τα χρησιμοποιουμε κατά κορον .μπορουμε να το γνωριζουμε σημερα ?.οχι .
    μα μας κανουν πειραματοζωα θα πει καποιος .αυτη ειναι μια πικρη αληθεια .η επιστημη μας δυστυχως σε αυτό βασιζεται .
    σε πεντε χρονια ,σοβαρα τι μα λες ?
    ασε δηλαδη τους αλλους να τα δοκιμασουν και μετα εμεις εκ του ασφαλους ?
    Είναι αποτυχημενα θα πει καποιος άλλος.δεκτο ,ναι, αλλα σε ποια δεδομενα το στηριζεις ? μεσα από την δοκιμη ερχεται η επιτυχια .
    οταν επιλεγεις να ακολουθεις τις επιταγες της κοινοτητας που ζεις θυσιαζεσαι για αυτην, χα χα .
    η ταν η επι τας ,για το καλο των πολλων .
    Μας ξεχωριζουν σε εμβολιασμενους και μη .ναι? αυτοι είναι οι κανονες της κοινωνιας που επιλεξαμε να ζουμε οι πολλοι εναντια στους λιγους η και αντιστροφα . οι ταμπελες δεξιος ,αριστερος ,κεντρωος ,φασιστας ,αναρχικος,πανκ ,ροκ ,ολυμπιακος ,παναθηναικος,ψεκασμενος ,πλουσιος ,φτωχος και όλα αυτά δεν είναι μεσα στο παιχνιδι .
    Γι αυτό και ειπα πιο πανω ότι ηρθε η ωρα της επιλογης, η μεσα στον κυκλο η εξω από αυτόν .
    μεσα στον κυκλο δεν εχεις ποτε ελευθερια επιλογης .
    ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Γιώργο, συνολική εικόνα για ασφαλή συμπεράσματα θα είχαμε, αν οι κυβερνήσεις και οι μηχανισμοί που ελέγχει (ΜΜΕ και "ειδικοί"), επέτρεπαν την πληροφορία της θέσης και της αντίθεσης.
    Αυτό δεν συμβαίνει, διότι όπως γνωρίζεις, τα ΜΜΕ προβάλλουν πολωμένα την κυβερνητική γραμμή του μαζικού εμβολιασμού, όπου παρουσιάζεται ως "επιχείρηση ελευθερίας" και μοναδική λύση για να σωθούμε.
    Οποιαδήποτε διαφορετική άποψη, διαπομπεύεται, χλευάζεται, στρεβλώνεται και απαξιώνεται, μέσα από την μεθοδολογία της προπαγάνδας και της επικοινωνιακής χειραγώγησης. Όποιος ειδικός επιστήμονας έχει διαφορετική επιστημονική άποψη, φιμώνεται, διασύρεται και διώκεται ως "αιρετικός", ενώ η αντίθεση προβάλλεται με την αποκλειστική παρουσίαση γραφικών και ακραίων τύπων, που εύκολα γελοιοποιούνται στα μάτια των τηλεθεατών.
    Τα ΜΜΕ επιστρατεύουν "ειδικούς" επιστήμονες, οι οποίοι όχι απλώς δεν είναι καθόλου ειδικοί για τα εμβόλια και την διαχείριση της πανδημίας, αλλά ούτε καν προέρχονται από τον χώρο της επιστημονικής έρευνας ή της διεθνούς αναγνώρισης. Πολλοί εξ αυτών μάλιστα, έχουν περίεργο παρελθόν, ως κομματικά εξαρτώμενοι ή εμπλεκόμενοι σε σκάνδαλα διαφθοράς.
    Το μόνο τους προσόν, ότι είναι αρεστοί στην κυβέρνηση και ευθειασμένοι στους σκοπούς της.
    Ως αντάλλαγμα, εισέπραξαν το σκανδαλώδες "ακαταδίωκτο", όπου τους καθιστά ανεύθυνους ποινικά, για ότι λένε ή πράττουν. Οποιοσδήποτε σοβαρός και υπεύθυνος επιστήμων, δεν θα δεχόταν μια τέτοια υποτίμηση, που να καθιστά ανεύθυνη την επιστημονική τους άποψη.
    Τέτοια ποινική ασυλία, είχε μόνο ο Δρ. Μέγκελε και η ομάδα του, την εποχή του Ναζισμού στην Γερμανία.

    Ασφαλώς οι εκλεχτοί "ειδικοί", απολαμβάνουν και υλικές απολαβές για τις υπηρεσίες τους στην κυβέρνηση, όπως και οι εκλεχτοί δημοσιογράφοι για την προπαγάνδα που ασκούν μέσω των ΜΜΕ. Περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ (συν άλλα τέσσερα αυτές τις μέρες), ξοδεύτηκαν για τον ευαγή σκοπό της προπαγάνδας του εμβολίου και μιλάμε φυσικά για χρήματα του προϋπολογισμού που διανεμήθηκαν σε τσέπες, για να φιμώσουν την αλήθεια και την διαφάνεια.

    Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν μπορεί να υπάρξει καθαρή εικόνα για ασφαλή συμπεράσματα, αγαπητέ Γιώργο.
    Αντιλαμβάνεσαι ότι η κυβέρνηση, αλλά και σύσσωμη η αντιπολίτευση, δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο.
    Κάθε έννοια δημοκρατίας, κράτους δικαίου και πνεύματος ελευθερίας, χάνονται για τον σκοπό που αγιάζει τα μέσα!
    Βέβαια δεν μιλάμε για τοπικό φαινόμενο, αλλά παγκόσμιο. Δεν είναι τυχαίο ότι η ελληνική κυβέρνηση ευθυγραμμίζεται με τις κεντρικές αποφάσεις και τις παρόμοιες πολιτικές που ασκούνται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

    Υπάρχει μια διαφορά των εμβολίων που ξέραμε, με αυτά που παρήχθησαν για τον κορωνοϊό. Τα μέχρι τώρα εμβόλια περιείχαν απενεργοποιημένο στέλεχος του ιού (μέρος του ή ολόκληρο αλλά νεκρό τον ιό) και ο οργανισμός δημιουργούσε εκ του ασφαλούς τα δικά του αντισώματα.
    Τα νέα εμβόλια mRNA επιδρούν πάνω στην δυνατότητα του ιού να αγκιστρώνεται με την ακίδα του, πάνω στα ανθρώπινα κύτταρα. Αυτό το είδος εμβολίου αποτελεί ένα γονιδιακό φάρμακο, του οποίου οι επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό δεν έχουν διερευνηθεί σε βάθος χρόνου. Γι αυτό και θεωρείται πειραματικό και λαμβάνει προσωρινές άδειες "εκτάκτου ανάγκης".
    Ο σοβαρός επιστημονικός αντίλογος, λέει ότι ποτέ δεν δίνουμε εμβόλιο εν μέσω μιας πανδημίας και ποτέ δεν εμβολιάζουμε τον γενικό πληθυσμό με φάρμακο, που δεν έχει διερευνηθεί επαρκώς ότι είναι ασφαλές. Ακόμη περισσότερο δεν ασκείται γενικός εμβολιασμός αδιακρίτως σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ειδικά όταν μιλάμε για γενετικό φάρμακο, που χρειάζεται εξατομίκευση για να είναι ασφαλές.
    Λέει επίσης ότι τα αυτά εμβόλια δεν σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν "τείχος ανοσίας", αφού δεν προσφέρουν καμία ανοσία. Δεν εμποδίζουν την νόσηση, ούτε την διασπορά. Σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν ηπιότερη νόσηση και μόνον αυτό. Η αποτελεσματικότητα σε αυτό το στόχο, κυμαίνεται από 65 μέχρι 89%. Άρα η ανοσοανταπόκριση δεν αφορά όλους τους εμβολιασμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα λογικό ερώτημα των ειδικών, είναι γιατί οι εταιρίες δεν παρασκευάζουν ένα εμβόλιο κλασικού τύπου (με απενεργοποιημένο στέλεχος του ιού) και επιμένουν στην προώθηση των γονιδιακών εμβολίων, ειδικά στους πληθυσμούς των δυτικών χωρών. Οι συνέπειες των γονιδιακών αυτών φαρμάκων, είναι απρόβλεπτες και δεν υπάρχει ανάλογη εμπειρία σε ανθρώπους. Ειδικοί ογκολόγοι που κάνουν γονιδιακές θεραπείες καρκίνου, λένε ότι η χορήγηση εμβολίου mRNA αδιακρίτως στον γενικό πληθυσμό, μπορεί να αυξήσει δραματικά τις εκδηλώσεις αυτοάνοσων νοσημάτων και καρκινογενέσεων.
    Οι "ειδικοί" των καναλιών δεν θα απαντήσουν σε τέτοια ερωτήματα, διότι ποτέ δεν θα τους τεθούν.
    Ωστόσο το σοβαρότερο επιστημονικό ερώτημα είναι, γιατί δεν προωθούνται τα φάρμακα που παρασκευάστηκαν για τον Covid 19 και επιμένουν στον γενικό εμβολιασμό. Αν αρχικά επικαλέστηκαν το επιχείρημα ότι ο εμβολιασμός είναι η πρώτη απάντηση στην πανδημία, διότι δεν μπορούμε αλλιώς να την ελέγξουμε, τώρα που υπάρχουν διαθέσιμα φάρμακα για την νόσο, γιατί δεν χορηγούνται ώστε να σταματήσει ο εμβολιασμός;
    Στο ερώτημα απάντησε γνωστός "ειδικός" των ΜΜΕ, λέγοντας ότι "δεν μας ενδιαφέρει η προμήθεια των φαρμάκων, αν πρώτα δεν εμβολιάσουμε το σύνολο των πολιτών"! Η κυνική αυτή ομολογία, αποκαλύπτει ότι δεν είναι στόχος της κυβέρνησης η αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά η νίκη στο παιχνίδι της επιβολής του εμβολίου (και ότι ακολουθήσει μετά από αυτό).
    Ακόμη και να το δούμε με οικονομικούς όρους (απαράδεκτο όταν μιλάμε για την δημόσια υγεία), η αγορά φαρμάκων είναι πιο συμφέρουσα από την αγορά δεκάδων εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων. Αυτό διότι το φάρμακο θα χορηγείται μόνο σε όσους νοσήσουν και κινδυνεύει η ζωή τους, ενώ το εμβόλιο σε όλο τον πληθυσμό και για πολλές φορές.
    Δεν είναι δεδομένο ότι άπαντες θα νοσήσουν από τον Covid 19, ούτε ότι θα εκδηλώσουν σοβαρά συμπτώματα. Το ποσοστό αυτών που θα νοσήσουν σοβαρά και θα χρειαστούν νοσοκομειακή υποστήριξη, είναι πολύ μικρό και εξαρτάται από την ηλικία και τυχών υποκείμενα νοσήματα. Συνεπώς αυτή η μικρή κατηγορία υπόπτων για επικίνδυνη εξέλιξη, θα πρέπει να καλυφθεί από φαρμακευτική προστασία, ώστε να μην καταλήξει στις ΜΕΘ και στον θάνατο. Μιλάμε δηλαδή για μερικές χιλιάδες δόσεις φαρμάκων και όχι για εκατομμύρια δόσεων εμβολίων...

    Στην ιατρική επιστήμη δεν υπάρχουν θέσφατες θεραπείες, ούτε απόλυτες θέσεις. Δεν είναι μαθηματικά. Η ιατρική στηρίζεται στην στατιστική και την παρατήρηση. Λάθη γίνονται διαρκώς και διορθώνονται στην πορεία. Γι αυτό η αμφισβήτηση, η επιφύλαξη και η διερεύνηση, προωθούν την ιατρική μπροστά. Όσοι μιλάνε με απόλυτο τρόπο για θέματα που δεν έχουν επαληθευτεί στην πράξη και δεν γνωρίζουν άριστα, δεν προωθούν την επιστήμη τους. Η θαλιδομίδη που δόθηκε ως φάρμακο για τις εγκύους (κατά της ναυτίας του πρώτου τριμήνου) την δεκαετία '50-΄60, δημιούργησε τερατογεννήσεις. Οι τότε ιατροί μιλούσαν με απόλυτη βεβαιότητα ότι το φάρμακο ήταν ασφαλές και απέκλειαν κάθε ανάμιξή του. Μετά από δικαστικούς αγώνες και αποζημιώσεις, πέρασαν 50 χρόνια μέχρι η φαρμακευτική εταιρία να ζητήσει συγγνώμη από τα χιλιάδες θύματα του φαρμάκου.

    Οι τότε "Βασιλακόπουλοι", διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι το φάρμακο ήταν ασφαλές...

    Κανείς δεν έχει δικαίωμα να πειραματίζεται συνειδητά με την σωματική ακεραιότητα και την ζωή των ανθρώπων, χωρίς την δική τους συναίνεση και μάλιστα μετά από πλήρη πληροφόρηση.
    Σε μια εξελιγμένη κοινωνία, δεν θυσιάζεται το έλασσον για το μείζον, όταν μιλάμε για ανθρώπους. Όταν υπάρχει κίνδυνος, εξετάζονται και εξαντλούνται όλες οι εναλλακτικές λύσεις, ώστε να λυθεί το πρόβλημα χωρίς να χαθούν οι αξίες που θεμελιώνουν την κοινωνία. Με την ίδια λογική που αφήνεται χώρος έκφρασης σε όλες τις ιδεολογίες, όσο ακραίες κι αν είναι και δεν εξοντώνονται οι λίγοι απ΄τους πολλούς, έτσι και στην υγεία, δεν θυσιάζονται οι λίγοι για να ωφεληθούν οι πολλοί.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να επιλέγει τα ρίσκα για την ζωή του:
    -Ο εμβολιασμένος επιλέγει να ρισκάρει λιγότερο την ζωή του αν νοσήσει από Covid 19, αλλά περισσότερο από επιπλοκές και κίνδυνο θανάτου από το ίδιο το εμβόλιο.
    -Ο ανεμβολίαστος επιλέγει να ρισκάρει περισσότερο την ζωή του αν νοσήσει από Covid 19, αλλά αποκλείει τον κίνδυνο επιπλοκών και θανάτου απ΄το εμβόλιο.

    Ωστόσο η πιθανότητα να νοσήσουν σοβαρά απ΄τον Covid 19, είναι περιορισμένη και να πεθάνουν, ακόμη λιγότερη.
    Εμβολιασμένοι και μη, κολλάνε, μεταδίδουν και νοσούν εξίσου.
    Υπό προϋποθέσεις οι εμβολιασμένοι νοσούν ελαφρύτερα, αν και με τις τελευταίες μεταλλάξεις, δεν φαίνεται να καλύπτονται ανοσολογικά απ΄το εμβόλιο.
    Η επιλογή εμβόλιο ή όχι, πρέπει να είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, μετά από καλή πληροφόρηση που δεν θα αποκρύπτει στοιχεία και των δυο επιλογών.

    Ο καταναγκασμός στον εμβολιασμό, παραβιάζει όλες τις αξίες του πολιτισμού μας, στο όνομα μιας δήθεν (και κατασκευασμένης) αναγκαιότητας, που επικαλείται το "καλό" μας. Δεν αποδεικνύεται από πουθενά, ότι το καλό μας εξασφαλίζεται μόνο με το εμβόλιο.
    Συνεπώς μιλάμε για ενάσκηση πολιτικής επιδίωξης και όχι υγειονομικής.
    Σε αυτήν οφείλεται η χειραγώγηση επιστημόνων, δημοσιογράφων, νομικών, κτλ. όπου στρατολογούνται για να στηρίξουν το κυβερνητικό αφήγημα.

    Η χειραγώγηση των πολιτών μέσω του διαίρει και βασίλευε, γίνεται επίσης εργαλείο της εξουσίας, για να επιβάλει το απολυταρχικό της πρόσωπο. Αυτό που έχει ήδη αρχίζει να ανατέλλει, στο παγκόσμιο στερέωμα.

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Γι αυτό και ειπα πιο πανω ότι ηρθε η ωρα της επιλογης, η μεσα στον κυκλο η εξω από αυτόν .
    μεσα στον κυκλο δεν εχεις ποτε ελευθερια επιλογης."

    Για να το κλείσουμε αυτό, το οποίο επαναλαμβάνεις διαρκώς αγαπητέ Γιώργο:
    Με σειρά επιχειρημάτων, εγώ και ο Joker σου δείξαμε ότι έξω από τον κύκλο, δεν έχεις καμία ελευθερία επιλογής που να έχει επίδραση σε κάποιον άλλον, πλην του εαυτού σου.
    Ωστόσο έξω από τον κύκλο, δηλαδή στο βουνό (διότι μέσα στον κοινωνικό ιστό είσαι μέσα στον κύκλο, όσο και αν τον αρνείσαι), στερείσαι όλα τα ευεργετήματα της κοινωνίας και επειδή ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον, ουσιαστικά τιμωρείς τον εαυτό σου σε απομόνωση, άρα και πάλι περιορίζεις την ελευθερία σου.
    Ωστόσο εδώ παρερμηνεύουμε τον όρο "ελευθερία" και εστιάζουμε στην εξωτερική ψευδαίσθηση, ότι ελευθερία σημαίνει ότι κάνω ότι θέλω. Αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα...

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ω ξειν, αγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ότι τήδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι .Σιμωνίδης ο Κείος


    ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άλλο ο πόλεμος αγαπητέ Γιώργο και άλλο μια κατασκευασμένη πανδημία, που χρησιμοποιείται για να επιφέρει μια παγκόσμια δικτατορία.
    Προσπάθησε να δεις το δάσος και μην εστιάζεις μόνο στο δένδρο.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πωλ αν είσαι ακόμη εδώ , τώρα συγκινήθηκα και ένιωσα ευεξία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εξαιρετικη η τοποθετηση σου Λυκιε. Μεσα στα λιγοστα αυτα σχολια σου αναφερθηκαν περισσοτερες αληθειες απο οσες εχουν πει μαζεμενες οι βαφτισμενοι ειδικοι τον τελευταιο χρονο. Ευχαριστο να παρακολουθει κανεις ορθες σκεψεις

    Το ερωτημα ευστοχο: Αποτελει ο υποχρεωτικος εμβολιασμος μια αναγκαία ιατρική πράξη που αποσκοπεί στην προστασία της δημόσιας υγείας ή ειναι μια πολιτική πράξη, που χρησιμοποιεί ως πρόσχημα την πανδημία και στοχεύει στην επιβολή καθεστωτικών διατάξεων, για να μας οδηγήσει σε μια παγκόσμια δικτατορία;

    Σιγουρα η ιατρικη πραξη αποτελει το προσχημα. Το παιχνιδι που παιζεται ειναι ξεκαθαρα ενα παιχνιδι ελευθεριας ή υποταγης.
    Ιατρικη πραξη αποτελει η παροχη ασφαλων εμβολιων για τις ευπαθεις ομαδες που παρουσιαζουν αυξημενο κινδυνο. Ομως, σου λεει η αλλη πλευρα: "Για να δουμε, ποσα περισσοτερα μπορω να τους παρω;" (απο ελευθεριες, καταναγκασμο, υποχρεωσεις). Αυτο απο μονο του ειναι αισχρο. Ειναι σαν να λεω: "Για να δω, ποσα περισσοτερα μπορω να αρπαξω απο ανθρωπους ανημπορους να αντιδρασουν;" Αυτη ειναι προσεγγιση αρπακτικου, μια χυδαια πραξη χρησιμοποιησης και εκμεταλλευσης.

    "Μμ, ωραια, περασε αυτο. Για να δουμε τωρα ας εμβολιασουμε και παιδια. Μμ,περασε η υποχρεωτικοτητα. Για να δουμε τωρα, μας παιρνει να επεκτεινουμε την υποχρεωτικοτητα;"

    Η λογικη ειναι σταδιακη αφαιμαξη κεκτημενων και βασικων ανθρωπινων δικαιωματων. Προφανως, θα υπαρχει μια προφαση, εν προκειμενω ενας κατασκευασμενος σε εργαστηριο κορονοιος ειδικα σχεδιασμενος ωστε να εχει την δραση που παρακολουθουμε σημερα, αλλιως δεν προκειται να περναγε τιποτα. Ξεχαστηκε το πώς προεκυψε ο κορονοιος, που τον εφτιαξαν επιστημονες κατα παραγγελια. Μονο η Αμερικη καπου το ψιλοαναφερει στην προσπαθεια της μονο να χτυπησει την Κινα.

    Ειναι σαν το 5ευρο του Αδωνη Γεωργιαδη για τα νοσοκομεια. Ελα μωρε δεν ειναι και τοσο κακο μετρο, λογικο, να υπαρχει για την αποσυμφορηση των νοσοκομειων μιας και οι χρονιως πασχοντες εξαιρουνται. Ομως, αφου περασει αυτο, εν μια νυκτι το 5ευρο γινεται 60ε, μετα 100 και μετα 200.

    Ποτέ το αρπακτικο δεν ικανοποιειται οταν παιρνει 1. Αν του δωσεις 1, θα κινηθει επιτοπου να παρει και αλλα 10.

    Προπαγανδα και φοβος. Πολυ ευστοχα ανεφερε το βιντεο που μας ανεβασες, πως με "κυματα" επιτυγχανεται η κοπωση και η υποταγη του νου.

    ΤΟ παιχνιδι ειναι πολυ πιο βρωμικο και επικινδυνο απο μια πανδημια. Πραγματι αποτελει χρεος μας να αναδειξουμε ολες τις επιχειρουμενες μεθοδευσεις και σε αυτο ας ξεκινησουμε απο το εμβολιο, οπως πολυ ωραια εχεις ηδη αρχισει αγαπητε Λυκιε.

    Joker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το παιχνίδι είναι πλέον πολύ βρώμικο, διότι η κυβέρνηση προχωρά καταλύοντας κάθε έννοια δικαίου και συνταγματικής νομιμότητας, προκειμένου να αλώσει τις δημοκρατικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών. Ασφαλώς η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι η μόνη, αφού παρόμοια συμβαίνουν σε όλη την Ευρώπη και σε ένα μεγάλο μέρος του κόσμου. Δεν είναι δύσκολο κανείς να αντιληφθεί ότι όλα αυτά, αποτελούν μια συγχρονισμένη εφαρμογή, σε παγκόσμια κλίμακα, της Παγκοσμιοποίησης. Η σταδιακή αφαίρεση ελευθεριών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οδηγεί στην πολυπόθητη Παγκόσμια Δικτατορία, στην οποία αποσκοπούν οι οπαδοί της Παγκοσμιοποίησης.

    Συγκεκριμένα η κυβέρνηση, η οποία δυστυχώς επιβάλλεται στην δήθεν ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, επιβάλλει την υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό, με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) της 26/11/21.

    Συγκεκριμένα αναφέρει ότι:

    Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας

    Σύμφωνα με το άρθρο 34 παρ.8 του π.δ. 18/1989, όπως προστέθηκε με το άρθρο 25 του ν. 4786/2021

    Ανακοινώνει τα εξής:

    Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας συνήλθε σε διάσκεψη υποθέσεων α) υπηρετούντων στις Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ), με εισηγήτρια τη Σύμβουλο Παναγιώτα Καρλή και β) ιατρικού, παραϊατρικού, νοσηλευτικού, υγειονομικού και λοιπού προσωπικού δομών υγείας, με εισηγητή τον Σύμβουλο Βασίλειο Ανδρουλάκη. Οι υποθέσεις αφορούν εμβολιασμό κατά του κορονοϊού covid-19 και συζητήθηκαν κατά τη δικάσιμο της 8ης Οκτωβρίου 2021.

    Ι. Επί της αιτήσεως ακυρώσεως που αφορά την ΕΜΑΚ το Δικαστήριο:

    1) Έκρινε (ομοφώνως) ότι η προσβαλλόμενη πράξη του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΣ), καθ’ ο μέρος προβλέπει ότι στις ΕΜΑΚ υπηρετεί μόνον εμβολιασμένο προσωπικό και ορίζει απώτατη προθεσμία προγραμματισμού του εμβολιασμού όσων δεν είχαν εμβολιαστεί ή προγραμματίσει τον εμβολιασμό τους προκειμένου να μην απομακρυνθούν από τις υπηρεσίες αυτές, αποτελεί κανονιστική διοικητική πράξη.

    2) Έκρινε (ομοφώνως) ότι η ανωτέρω πράξη δημοσιεύθηκε μεν στον εσωτερικό ιστότοπο του ΠΣ, όφειλε όμως να είχε δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

    3) Περαιτέρω, το Δικαστήριο, λόγω της σπουδαιότητας των τιθεμένων ζητημάτων, προχώρησε στην εξέταση αυτών και έκρινε, μεταξύ άλλων, (με μειοψηφία 3 μελών) ότι η προσβαλλόμενη πράξη δεν αντίκειται στις συνταγματικές ή υπερνομοθετικές διατάξεις των οποίων γίνεται επίκληση, διότι:

    α) ο εμβολιασμός επιβάλλεται στους υπαλλήλους του ΠΣ που υπηρετούν στις ΕΜΑΚ προς διασφάλιση της αδιάλειπτης επιχειρησιακής λειτουργίας και της πλήρους υπηρεσιακής διαθεσιμότητας του προσωπικού των εν λόγω υπηρεσιών, που έχουν ειδική αποστολή και ιδιαίτερες συνθήκες άσκησης καθηκόντων,

    β) προβλέπεται από ουσιαστικό νόμο και, ειδικότερα, από την προσβαλλόμενη κανονιστική πράξη, η οποία εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση του άρθρου 79 παρ. 13 του ν. 4662/2020 σε συνδυασμό με άλλες διατάξεις του ίδιου νόμου, οι οποίες παρέχουν εξουσιοδότηση στον Αρχηγό του ΠΣ να θεσπίσει εγκύρως, ως πρόσθετο προσωρινό, υπό περιστάσεις πανδημίας, όρο για την καλή κατάσταση της υγείας των υπηρετούντων στις ΕΜΑΚ, τον εμβολιασμό τους κατά του κορονοϊού covid-19,

    γ) στηρίζεται σε έγκυρα επιστημονικά δεδομένα επισήμων φορέων στην Ελλάδα (Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, ΕΟΔΥ) και διεθνώς, σύμφωνα με τα οποία ο εμβολιασμός είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος ελέγχου εξάπλωσης της νόσου, ενώ τα οφέλη των εμβολίων υπερτερούν των τυχόν παρενεργειών, οι οποίες είναι εξαιρετικά σπάνιες.

    4) Κρίθηκε επίσης ότι η υποχρέωση εμβολιασμού δεν παραβιάζει τις αρχές της ισότητας και της απαγόρευσης των διακρίσεων, διότι η διαφορετική μεταχείριση με κριτήριο τον εμβολιασμό ερείδεται επί αντικειμενικού κριτηρίου, κυρίως λόγω της μη αμφισβητούμενης ούτε από τους αιτούντες, μειωμένης συχνότητας και έντασης με την οποία νοσούν και μεταδίδουν την νόσο οι εμβολιασμένοι σε σχέση με τους ανεμβολίαστους.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 5) Τέλος, το Δικαστήριο εφαρμόζοντας το άρθρο 50 παρ. 3 εδ. α του π.δ. 18/1989 και σταθμίζοντας τα έννομα συμφέροντα των διαδίκων, αποφάσισε (ομοφώνως) να αναβάλει την έκδοση οριστικής απόφασης και να χορηγήσει στη Διοίκηση προθεσμία ενός μηνός από την κοινοποίηση σ’ αυτήν της απόφασης της Ολομέλειας, προκειμένου να προβεί στη δημοσίευση της πράξης του Αρχηγού του ΠΣ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.


    ΙΙ. Επί των εννέα αιτήσεων ακυρώσεως που αφορούν το απασχολούμενο σε δομές υγείας ιατρικό, παραϊατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό (αιτήσεις ΠΟΕΔΗΝ, Σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ και υπόχρεων φυσικών προσώπων), το Δικαστήριο

    1) απέρριψε ορισμένες ως απαράδεκτες.

    2) Τις υπόλοιπες αιτήσεις απέρριψε (με μειοψηφία 3 μελών) με την αιτιολογία, μεταξύ άλλων, ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός (άρθρο 206 ν. 4820/2021) δεν αντίκειται στις συνταγματικές ή υπερνομοθετικές διατάξεις των οποίων γίνεται επίκληση, διότι, στην προκειμένη περίπτωση, αυτός:

    α) επιβάλλεται στη συγκεκριμένη επαγγελματική ομάδα στο πλαίσιο της συνταγματικής υποχρέωσης για επίδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης, ειδικώς δε όσον αφορά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό λόγω της αυξημένης ευθύνης που έχει ως προς τη διαφύλαξη της υγείας των ασθενών,

    β) προβλέπεται από τον νόμο,

    γ) στηρίζεται σε έγκυρα επιστημονικά δεδομένα τα οποία αποδέχεται η συντριπτική πλειοψηφία των αρμόδιων επιστημονικών φορέων στην Ελλάδα και διεθνώς, σύμφωνα με τα οποία ο εμβολιασμός αποτελεί βασικό εργαλείο για την ανάσχεση της πανδημίας του κορωνοϊού covid-19 και

    δ) σύμφωνα με τα υπάρχοντα επιστημονικά δεδομένα, οι σοβαρές παρενέργειες του εμβολιασμού είναι εξαιρετικά σπάνιες.

    Εξάλλου, (με μειοψηφία 5 μελών) κρίθηκε ότι η αναστολή εργασίας χωρίς την καταβολή του συνόλου των αποδοχών είναι συνταγματικώς ανεκτή. Κρίθηκε επίσης αφ’ ενός ότι η υποχρέωση εμβολιασμού μόνο του ιατρικού, παραϊατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού δεν παραβιάζει την αρχή της ισότητας εν σχέσει με άλλες κατηγορίες εργαζομένων και αφ’ ετέρου ότι η προβλεπόμενη διαδικασία παρακολούθησης και ελέγχου της συμμόρφωσης με την υποχρέωση εμβολιασμού κατά του κορονοϊού δεν παραβιάζει τη νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

    ΙΙΙ. Η δημοσίευση των αποφάσεων αναμένεται μέχρι τον Απρίλιο του ερχομένου έτους.

    Πηγή: https://www.capital.gr/epikairotita/3599530/ste-suntagmatikoi-oi-upoxreotikoi-emboliasmoi-se-emak-kai-ugeionomikous-suntagmatiki-kai-i-anastoli-ergasias

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. Η κατάπτυστη αυτή πληρωμένη απόφαση του ΣτΕ, αποτελεί όνειδος για τον νομικό πολιτισμό αυτής της χώρας...
    Αναφέρονται ανυπόστατα επιχειρήματα, από νομικής και επιστημονικής απόψεως.

    Συγκεκριμένα:
    Στο Ι-γ αναφέρεται: "στηρίζεται σε έγκυρα επιστημονικά δεδομένα επισήμων φορέων στην Ελλάδα (Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, ΕΟΔΥ) και διεθνώς, σύμφωνα με τα οποία ο εμβολιασμός είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος ελέγχου εξάπλωσης της νόσου, ενώ τα οφέλη των εμβολίων υπερτερούν των τυχόν παρενεργειών, οι οποίες είναι εξαιρετικά σπάνιες."
    Ομοίως και στο ΙΙ-γ: "στηρίζεται σε έγκυρα επιστημονικά δεδομένα τα οποία αποδέχεται η συντριπτική πλειοψηφία των αρμόδιων επιστημονικών φορέων στην Ελλάδα και διεθνώς, σύμφωνα με τα οποία ο εμβολιασμός αποτελεί βασικό εργαλείο για την ανάσχεση της πανδημίας του κορωνοϊού covid-19"
    και στην ΙΙ-δ: "σύμφωνα με τα υπάρχοντα επιστημονικά δεδομένα, οι σοβαρές παρενέργειες του εμβολιασμού είναι εξαιρετικά σπάνιες"

    -Το ΣτΕ, θεωρεί ως "έγκυρα επιστημονικά δεδομένα", τις αποφάσεις των διορισμένων επιτροπών (Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, ΕΟΔΥ), οι οποίες αποτελούνται από επιστήμονες που δεν είναι ειδικοί στην πανδημία και την φαρμακολογία (εμβόλιο), αλλά είναι διορισμένοι από την κυβέρνηση, με μη αξιοκρατικά κριτήρια. Επίσης αυτοί οι επιστήμονες, απολαμβάνουν ειδικής προστασίας από την κυβερνητική απόφαση να εξαιρούνται πάσης ποινικής και αστικής διώξεως, για κάθε απόφαση και γνώμη που εκφράζουν. Συνεπώς οι εν λόγω διορισμένοι επιστήμονες, έχουν το ανεύθυνο των λόγων και των πράξεών τους. Αυτό από μόνο του θεμελιώνει λόγο αναξιοπιστίας και αφαίρεσης κάθε νομικής βαρύτητας των αποφάσεων αυτών των επιτροπών, ενώ αίρεται κάθε επίκληση αυτών των αποφάσεων σε νομικές ή δικαστικές αποφάσεις, λόγω του ελλιπούς νομικού ερείσματος.
    -Επικαλείται ότι τα επιστημονικά δεδομένα, "...αποδέχεται η συντριπτική πλειοψηφία των αρμόδιων επιστημονικών φορέων στην Ελλάδα και διεθνώς..." Για να διατυπωθεί ένας τέτοιος ισχυρισμός σε δικαστική απόφαση, θα πρέπει να αποδεικνύεται ότι μετά από παγκόσμια έρευνα, οι συντριπτικά πλειοψηφούντες ειδικοί, συμφωνούν με αυτά τα δεδομένα, διαφορετικά ο ισχυρισμός είναι αυθαίρετος. Φυσικά τέτοια έρευνα δεν υπάρχει και δεν παρατίθεται στην απόφαση!
    -Επικαλείται ότι "...τα οφέλη των εμβολίων υπερτερούν των τυχόν παρενεργειών, οι οποίες είναι εξαιρετικά σπάνιες" και "σύμφωνα με τα υπάρχοντα επιστημονικά δεδομένα, οι σοβαρές παρενέργειες του εμβολιασμού είναι εξαιρετικά σπάνιες". Πρόκειται για αυθαίρετο ισχυρισμό, αφού οι παρενέργειες του εμβολιασμού ακόμη καταγράφονται και ερευνούνται, αν και ειδικά στην Ελλάδα η διαδικασία της φαρμακοεπαγρύπνισης, δεν λειτουργεί. Δηλαδή οι ιατροί αρνούνται να καταχωρούν στην αρμόδια υπηρεσία του ΕΟΦ την "κίτρινη κάρτα", που αναφέρεται κάθε παρενέργεια που παρατηρείται μετά τον εμβολιασμό, ενώ πάρα πολλοί θάνατοι μετά τον εμβολιασμό, δεν συσχετίζονται με αυτόν από σκοπιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στο (4) αναφέρει "...η υποχρέωση εμβολιασμού δεν παραβιάζει τις αρχές της ισότητας και της απαγόρευσης των διακρίσεων, διότι η διαφορετική μεταχείριση με κριτήριο τον εμβολιασμό ερείδεται επί αντικειμενικού κριτηρίου, κυρίως λόγω της μη αμφισβητούμενης ούτε από τους αιτούντες, μειωμένης συχνότητας και έντασης με την οποία νοσούν και μεταδίδουν την νόσο οι εμβολιασμένοι σε σχέση με τους ανεμβολίαστους."
    -Αναφέρει ως μη αμφισβητούμενη την μειωμένη συχνότητα και ένταση νόσησης και μετάδοσης του ιού από τους εμβολιασμένους, πράγμα εντελώς αναληθές, αφού έχει αποδειχτεί ότι ο εμβολιασμός δεν περιορίζει την νόσηση και την μετάδοση του ιού, παρά μόνον την ένταση της νόσησης και αυτό, εν μέρει. Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, κολλούν και μεταδίδουν τον ιό με την ίδια συχνότητα.
    Ωστόσο ακόμη και αν ίσχυε ο ισχυρισμός του ΣτΕ, κανένα αντικειμενικό κριτήριο δεν ερείδεται ώστε να επιτρέπει τις διακρίσεις και την διαφορετική μεταχείριση, όσων αρνούνται να προβούν σε ιατρικές πράξεις. Οι ιατρικές πράξεις διέπονται και προστατεύονται από Συνταγματικές διατάξεις και νόμους και δεν εμπίπτουν σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πράξεων ή περιπτώσεων. Αυτό φαίνεται πως δεν απασχόλησε την ολομέλεια του ΣτΕ...

    Στο 2 ΙΙ α αναφέρεται: "επιβάλλεται...στο πλαίσιο της συνταγματικής υποχρέωσης για επίδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης..."
    -Από πότε η υποχρέωση κοινωνικής αλληλεγγύης υπερτερεί του δικαιώματος στην αυτοδιάθεση του σώματος σε ιατρικές πράξεις; Που αναφέρεται στο Σύνταγμα τέτοια στάθμιση;
    και στο 2 ΙΙ β αναφέρεται: "προβλέπεται από τον νόμο"
    -Επικαλείται προφανώς τον Νόμο 4820/2021, του οποίου η συνταγματικότητα δεν έχει ελεγχθεί, καθώς και η συμμόρφωσή του με το Άρθρο 9 της ΕΣΔΑ. Η απόφαση του ΣτΕ δεν μπορεί να στηρίζεται σε τέτοιους νόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ Λύκιε, έχεις καλύψει το θέμα ενδελεχώς και δεν έχω νέα δεδομένα να παρουσιάσω επι του θέματος εκτός απο μια απλή παρατήρηση: η πηγή της έριδας μεταξύ των πολιτών πηγάζει απο τον βαθμό εμπιστοσύνης τους προς την κυβέρνηση.

    Γενικά, η κατάσταση πρόκειτε για ένα όντως αξιοπερίεργο φαινόμενο, καθώς η κυβέρνηση σπεύδει ουσιαστικά να απαγορεύσει το ρίσκο της επιλογής ενώς ατόμου για την συνέχεια της ζωής του, μετά απο τη νόσηση... Φυσικά υπάρχει η ανάγκη για μείωση των μη-θανατηφόρων 'ενοχλήσεων' που θα βιώναν οι εμβολιασθέντες όταν νοσούσαν αλλά η μεταδοτικότητα θα συνεχίσει να υπάρχει ανεξαρτήτως, οπότε είναι κάπως άτοπα τα μέτρα υποχρεωτικού εμβολιασμού για τα άτομα τα οποία θέλουν να ρισκάρουν.

    Επίσης, η λογοκρισία και η παραπληροφόρηση (κυρίως απο παράλειψη πληροφοριών) είναι στα ύψη κι όμως, παρ'όλα τα αντίξοα, παρατηρώ πως οι καταστάσεις ενδυναμώνουν μια ομάδα ανθρώπων που εύκολα χάνονται ανάμεσα στην οχλαγωγία... μιλω για τους ορθολογιστές. Η ύπαρξη μιας αντίρροπης νόησης είναι εξίσου έντονη με τα λόγια του περίγυρου, έτσι ώστε το άτομο θα αναγκασθεί, θέλοντας και μη, να φτιάξει ένα μυαλό που μπορεί να ζυγίσει και να διακρίνει την εγκυρότητα ανάμεσα στα άκυρα. Φτιάχνοντας έτσι, μια προσωπική άποψη με δικά του κριτήρια, εφόσον το θέμα είναι ζωής και θανάτου καθώς και απίστευτα δημοφιλές. Η δημιουργία άποψης θα επιτευχθεί μόνο με την σταδιακή συνήθεια και συνεχόμενη έκθεση σε συζητήσεις για τον κορ/ιο όπου τα άτομα θα εκτεθούν σε απόψεις και απο τις δύο σκοπιές.

    Μετά, υπάρχει η υποχρεωτική ενδοσκόπηση που πηγάζει απο τον κατ'οίκον εγκλεισμό... το άτομο καλείτε να δώσει μια αιτιολόγηση για το πώς κλάπηκαν οι ελευθερίες του. Όμως η αλήθεια για τον λόγο που έχουν γίνει όλα αυτά, θεωρώ πως υποβόσκει πιο 'απόκρυφους' σκοπούς - συνδεδεμένους με την αρχή της νέας εποχής.
    Ιδού λοιπόν και ένα παράδοξο σχετικά με εσένα Λύκιε, δεν σε βρίσκω πουθενά μέσα στα λόγια σου. Αυτό το εννοώ σαν κομπλιμέντο, αλλά αναγνωρίζω επίσης ότι θα έχεις καταφέρει τέτοια αποστασιοποίηση απο το παρατηρηθέν με πνευματικές μεθόδους - άρα καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν οπτικές γωνίες και επεξηγήσεις επι του θέματος του κορ/ιού πέραν απο την υλική.
    Όποτε, θα ήθελα να ρωτήσω την 'μεταφυσική'άποψη σου επι του θέματος, εάν θα ήθελες να την μοιραστείς. Ευχαριστώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. (Η κατάπτυστη αυτή πληρωμένη απόφαση του ΣτΕ, αποτελεί όνειδος για τον νομικό πολιτισμό αυτής της χώρας...
    Αναφέρονται ανυπόστατα επιχειρήματα, από νομικής και επιστημονικής απόψεως.)

    ανωτερος δικαστικος συνεληφθη για κατοχη και διακινηση κοκαινης ,διαβαζω σε καποιες εφημεριδες .
    αυτοι οι ανθρωποι αποφασιζουν για την τυχη σου...σε αυτους θα προσφυγεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πραγματική είδηση είναι ότι ο συγκεκριμένος, που τυγχάνει αντιπρόεδρος του ΣτΕ (όλως τυχαίως), συνελήφθη μετά από υπόδειξη τριών νεαρών, στους οποίους έδινε κοκαΐνη, με αντάλλαγμα τις ερωτικές τους υπηρεσίες, καθότι ομοφυλόφιλος.
      Όπως αντιλαμβάνεσαι, διορίζονται σε σημαντικές θέσεις δικαστικοί, που έχουν πάθη τα οποία τους καθιστούν ευάλωτους σε εκβιασμούς και χειραγώγηση. Είναι δε ανήθικοι και μπροστά στο πάθος τους, το καθήκον, έρχεται δεύτερο...
      Αυτοί προωθούνται στις θέσεις εξουσίας. Άνθρωποι ανήθικοι και χειραγωγήσιμοι.

      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. σαφως και το αντιλαμβανομαι,για το λογο αυτο το ανεβασα .και προς απαντηση στο φιλο joker ,που αν δεν κανω λαθος σε καποιο σχολιο του ελεγε οτι θα κινηθει νομικα.
      φυσικα ,οι χειραγωγησιμοι, δεν περιοριζονται στους δικαστικους ,υπαρχουν σε ολο το συστημα.
      γιωργος

      Διαγραφή
    3. Φίλε Γιώργο, καλό είναι να μην ξεχνάς να υπογράφεις τα σχόλιά σου, για να ξέρουμε ποιος είναι ποιος.
      Έχει κλονισθεί η εμπιστοσύνη του κόσμου στο κράτος και τους θεσμούς του, επειδή διαρκώς αποδεικνύονται αναξιόπιστοι και χαλκευμένοι.
      Ωστόσο πρέπει να δίνεται και η δυνατότητα σε όποιον θύλακα εντιμότητας και γενναιότητας υπάρχει μέσα στους θεσμούς, ώστε κάποια στιγμή να μπορέσουν να αντιδράσουν και αυτοί. Σου θυμίζω την επιχείρηση "καθαρά χέρια" της Ιταλικής Δικαιοσύνης.
      Οι μηνύσεις πρέπει να γίνονται και ας πέσουν στο κενό.
      Κάποια στιγμή (την κατάλληλη), μπορούν να επανεξεταστούν και να τιμωρηθούν οι επίορκοι.

      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  17. Αγαπητέ Newks, λες "...θεωρώ πως υποβόσκει πιο 'απόκρυφους' σκοπούς - συνδεδεμένους με την αρχή της νέας εποχής."

    Είναι προφανές ότι η επιστημονική επικάλυψη του μύχιου σκοπού τους, αρχίζει να καταρρέει στα μάτια των λογικών ανθρώπων.
    Τα αφηγήματα "τείχος ανοσίας", "ελευθερία εμβολιασμένων", "αντισώματα εμβολίου", "το εμβόλιο σώζει" κτλ, στην πράξη αποδεικνύονται μύθοι και οι επιστήμονες που έχουν ψήγματα εντιμότητας και θάρρους, το ομολογούν σιγά σιγά (ή τους ξεφεύγουν άθελά τους στις συνεντεύξεις τους).

    Οι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι, πασχίζουν να κρατήσουν τα στεγανά, ώστε να μην διαρρέουν πληροφορίες που αποκαλύπτουν την απάτη. Χλευάζουν, βρίζουν, υποτιμούν και στρεβλώνουν κάθε διαφορετική άποψη και όποιον την εκφράζει, στοχοποιόντας τον ως υποστηρικτή των "ψεκασμένων" αντιεμβολιαστών, οι οποίοι ταυτίζονται με δεισιδαιμονίες, φαντασιώσεις και δράκους!

    Όλη αυτή η προσπάθεια, μαρτυρά ότι δεν υπάρχει καμία επιστημονικότητα πίσω από όλη αυτή την επιχείρηση. Διότι η επιστήμη δεν είναι απόλυτη, δεν είναι αφοριστική, δεν είναι τιμωρητική, δεν είναι εκδικητική, δεν είναι δογματική, ούτε μονοπωλείται από μια συγκεκριμένη ομάδα που υποδύονται τους κυρίαρχους της επιστήμης.

    Οι κερδοφόρες επιδιώξεις των φαρμακοβιομηχανιών που καρπώνονται τρισεκατομμύρια δολάρια, ταυτίζονται με επιστημονικές ανακοινώσεις "ειδικών", που μοιράζονται μέρος των κερδών, μαζί με τους πολιτικούς.

    Αλλά δεν είναι αυτή η πραγματική αιτία...

    Πίσω απ΄όλα αυτά, κρύβεται η πραγματική αιτία, που είναι ο έλεγχος των μαζών, μέσω της υποταγής των συνειδήσεων.
    Κάποιες συνειδήσεις κάμπτονται απ΄το χρήμα και την ικανοποίηση της απληστίας τους.
    Κάποιες άλλες, απ΄τον υλιστικό δογματισμό και τον φόβο θανάτου (τρομοκρατία-τρομολαγνεία)
    Κάποιες άλλες από καθαρή βλακεία ή αφέλεια (τυφλή εμπιστοσύνη στις "αυθεντίες" και στην προπαγάνδα)
    Άλλες από επιφανειακή εξέταση του ζητήματος και ανευθυνότητα.
    Και άλλες από τον εκβιασμό, τον εξαναγκασμό και την νομιμοπάθεια (παθολογική πειθήνια στους νόμους).

    Πραγματικός στόχος όμως, είναι ο εντοπισμός αυτών που αντιδρούν, αντιστέκονται, δεν πείθονται και δεν φοβούνται τις απειλές, την τιμωρία, τις διώξεις και τον τρόμο που διασπείρεται.

    Χρήσιμο για αυτούς, που οδηγούν την ανθρωπότητα στην Παγκόσμια Δικτατορία (Νέα Παγκόσμια Τάξη ή Νέα Τάξη Πραγμάτων).

    Δεν είναι τυχαίο επίσης, ότι η ελίτ που αποβλέπει στην Παγκόσμια Δικτατορία, φροντίζει ώστε να εκπληρώνονται οι διάφορες προφητείες και ιδίως αυτή της Αποκαλύψεως του Ιωάννη, ώστε να θυμίζει σε γνώστες και μη, ότι ο "καταστρεπτικός παράγων" είναι παρών και ενισχύει την αποδομητική του δράση.

    Η συζήτηση μπορεί να λάβει διαφορετικές διαστάσεις, αν εξετάσουμε αδογμάτιστα και με καθαρό μυαλό, αυτή την σημαντική (ίσως την σημαντικότερη) παράμετρο.

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επιλογες
    Θες να πιστευεις ότι σε οριζουν οι δικες μου .γιατι ετσι δεν χρειαζεται να αναλογιστεις τις δικες σου .γιατι αν αντιμετωπιζες τις δικες σου θα αντιμετωπιζες μια αδιανοητη αληθεια ,ότι καμια επιλογη δεν ηταν δικη σου .παντα ησουν φυλακισμενος .
    κλεμμενο απο ταινια ,και ομως τοσο αληθινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κανείς δεν είναι ελεύθερος άνθρωπος με την απόλυτη έννοια. Ελευθερώνεται κανείς όταν μπορέσει να υπερβεί κάθε υλική δέσμευση, κάθε περιορισμό της ύλης και κατ' επεκταση, του υλικού του σώματος. Μόνο η υπέρβαση του μηχανικού ανθρώπου και η ανάπτυξη του πνευματικού-συνειδητού εαυτού μας, μπορεί να μας ελευθερώσει απ'τα δεσμά της ύλης.
    Ελάχιστοι, πολύ ελάχιστοι θα το κατορθώσουν αυτό και όχι μόνοι τους (με αυτοεξέλιξη).

    Ωστόσο ο βαθμός ελευθερίας μεγαλώνει, όσο περισσότερο πορευόμαστε προς τον αυτό το στόχο μας.
    Η ελευθερία θέλει τις επιλογές μας, να γίνονται όλο και πιο "δικές" μας, όσο συνειδητοποιούμε ότι λειτουργούμε μηχανικά και προγραμματισμένα, δηλαδή ότι μας συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορούμε να ορίζουμε ή να ελέγχουμε.
    Όταν δεν επιτρέπουμε να μας συμβαίνουν πράγματα, αλλά τα προκαλούμε συνειδητά, τότε και μόνον τότε αρχίζουμε να κατακτούμε ψήγματα ελευθερίας και συνειδητότητας.

    Καλή χρονιά!

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι συγκριτικές μελέτες που έρχονται από το εξωτερικό και κυρίως από τη Μεγάλη Βρετανία, αποκαλύπτουν πως όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, αυξάνονται τα κρούσματα αλλά και οι θάνατοι. Επομένως το αφήγημα περί δήθεν προστασίας και ανοσίας έχει καταρρεύσει κι ας εθελοτυφλεί το κουκλοθέατρο του παραλόγου. Με νοσηλευτές και γιατρούς να καταγγέλλουν την μη καταγραφή των αληθινών αιτίων για τα καθημερινά περιστατικά, την εγκληματική συγκάλυψη των κακώς κειμένων στα νοσοκομεία και την σχεδόν πλήρη απουσία από τον δημόσιο διάλογο του επιστημονικού αντίλογου, τι εμπιστοσύνη να δείξει ο κόσμος στις προκάτ παγκόσμιες οδηγίες για προστασία της ανθρώπινης ζωής. Χώρια του ότι όλο και συχνότερα προτάσσεται η γενικότερη αξία ενός ανομοιογενούς συνόλου έναντι της αυταξίας ενός εκάστου υποκειμένου που απαρτίζει το σύνολο.
    Δεν ξέρω τι μπορούμε να αλλάξουμε πέρα από τον εαυτό μας τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε αλλά εύχομαι το 2022 να πληθύνουν οι υγιείς λογισμοί και δράσεις και να πρυτανεύσει η Λογική.

    Ανατολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έγραψες πιο πάνω, αγαπητέ Λύκιε, για τις ελεύθερες συνειδητές επιλογές. Δυστυχώς, αυτοί που κατέχουν την εξουσία γνωρίζουν άριστα πόσο δυνατός είναι ένας ελεύθερος άνθρωπος και έχουν φροντίσει με κάθε τρόπο, με νοητικές, ψυχικές και σωματικές παρεμβάσεις-επιθέσεις, να παθητικοποιούν τους ανθρώπους καθιστώντας μας σκλάβους ολοένα και αυξανόμενων αναγκών. Αυτή η επίθεση που δέχεται η ανθρωπότητα, φαίνεται να έχει εντατικοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό που είναι λες και βλέπω μαύρους μάγους να επιχειρούν νυχθημερόν για να διατηρείται πάνω απ'τα κεφάλια μας η σκιά τους. Οι αποδομητές του Καλού κάνουν εξαιρετικά καλά τη δουλειά τους. Αυτό όμως δείχνει τη νωθρότητα, την αδράνεια και την παθητικότητα στην οποία έχουμε περιέλθει όλοι οι υπόλοιποι που ενώ βλέπουμε τις παγίδες, συνεχίζουμε ωσάν υπνωτισμένοι.

    Ανατολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπορούν οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι να τα βάλουν με αυτούς τους συγχρονισμένους μαύρους μάγους που διαχειρίζονται τις τύχες μας; Κάθε τους βήμα μας ξεπερνά κατά πολύ. Για κάθε αντίδραση έχουν έτοιμα σενάρια υποταγής. Το παιχνίδι είναι χαμένο.

    22Αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητή Ανατολή και νεοφώτιστε 22Αρη,
    η τέχνη της εξουσίας στηρίζεται στην προπαγάνδα και στην κοινωνική μηχανική. Οι εξουσιαστές διαχρονικώς, εφάρμοζαν τις τεχνικές του "διαίρει και βασίλευε", "άρτον και θεάματα", κτλ. από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας. Η τέχνη του ελέγχου των μαζών, είναι το πιο πολύτιμο εργαλείο των εξουσιαστών. Ο άνθρωπος μιμείται, αντιγράφει, παρασύρεται και ενθουσιάζεται, φοβάται, ελπίζει και πιστεύει, ότι κάνουν οι πολλοί. Παραδίδει την κρίση του στην δύναμη και την ορμή της μαζικής συμπεριφοράς, που κρύβει πολύ εύκολα τους πραγματικούς υποκινητές της, οι οποίοι ξέρουν πότε και πως να πυροδοτούν τις τάσεις, τις εκρήξεις, τους φόβους, ακόμη και την παράκρουση και τον παραλογισμό.

    Οι άνθρωποι που μπορούν να αντιτάξουν την δική τους κρίση και να μην υποκύψουν στην δύναμη της ψυχολογίας της μάζας, είναι ελάχιστοι. Είναι αυτοί που ζουν συνειδητά, που σκέφτονται και επιλέγουν με καθαρό μυαλό την κάθε τους κίνηση, την κάθε τους πράξη. Είναι αυτοί που αμφισβητούν, που δεν δέχονται αυθεντίες, δογματισμούς και στερεότυπα, αλλά ερευνούν, κρίνουν και συγκρίνουν τα δεδομένα, θέτοντας τα δάκτυλα επί των τύπων των ήλων. Είναι αυτοί που ορθολογίζονται, χωρίς να γίνονται οι χρήσιμοι ηλίθιοι της επιστήμης, της τέχνης και της φιλοσοφίας. Είναι αυτοί που κατακτούν την αυτεπίγνωση συνειδητά και βιωματικά, δίχως να χάνουν την επαφή τους με την Ουσία, για χάρη του επιμέρους. Είναι αυτοί που πιστεύουν στον εαυτό τους, ως μέρος του Όλου και άρα ψυχίον της Απολύτου Αληθείας, απαλλαγμένοι από την εγωϊκή τους εξάρτηση...

    Όσοι απέχουν από τα παραπάνω, είναι δεσμώτες στο σπήλαιο του Πλάτωνα, που φέρονται και άγονται από τις εικόνες που προβάλουν οι εξουσιαστές και ελέγχουν τους νόες τους. Τα "πτυχία" και οι "τίτλοι" που προέρχονται από το εξουσιαστικό σύστημα, σφίγγουν ακόμα πιο σφικτά τους δεσμώτες. Όσο πιο "μορφωμένος" κανείς στα συστημικά φυτώρια των εξουσιαστών, τόσο πιο χρήσιμο ηλίθιο εργαλείο στην διάθεση των κρυφών εξουσιαστών γίνεται.
    Όλοι αυτοί οι επιστήμονες, που παρασυρμένοι από την πίστη τους στην θεοποιημένη επιστήμη, δογματίζονται και γίνονται απόλυτοι και φανατικοί υπερασπιστές της, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά φθηνά, αναλώσιμα και χρηστικά εργαλεία, για το άλλοθι των μύχιων στόχων των εξουσιαστών.

    Ωστόσο, όσο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, υπάρχει και η ελπίδα για όλους και το παιχνίδι δεν είναι χαμένο (αγαπητέ 22Αρη).
    Οι πολλοί πάντα θα αποτελούν το κοπάδι (την διαχειρίσιμη μάζα), αλλά όλο και μερικά πρόβατα θα δραπετεύουν πηδώντας το φράκτη...
    Και εκεί, θα δουν ότι τελικά δεν καιροφυλακτεί κανένας λύκος, αλλά όλο εκείνο το λιβάδι που απολαμβάνουν οι "τσοπάνηδες", παρέα με τα φιλαράκια τους λύκους...

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Joker

    "σαφως και το αντιλαμβανομαι,για το λογο αυτο το ανεβασα .και προς απαντηση στο φιλο joker ,που αν δεν κανω λαθος σε καποιο σχολιο του ελεγε οτι θα κινηθει νομικα.¨

    Φιλε Γιωργο, ειναι ευκολο να κερδισει καποιος νομικα την μη υποχρεωτικοτητα του εμβολιασμου. Ηδη ο Λυκιος πιο πανω κατεθεσε μερικα επιχειρηματα που θα επιτυγχαναν αυτο το στοχο. Αυτο που εγω θα προσεφερα, ειναι να γινουν πιο λαικα και να καταστησουν πασιδηλο το εωλο του ισχυρισμου, κοινως ξεφτιλισμα για ολους να το χαρουν. Ομως δεν αποτελει επιθυμια μου κατι τετοιο. Εχω αναρωτηθει με τον εαυτο μου σε αυτο το κομματι, και χρειαστηκε αυτοανακαλυψη για να ερθω στο συμπερασμα αν αποτελει ελλειψη μου ή οχι. Η απαντηση ειναι "εξαρταται την περιπτωση". Εαν εγω κινηθω ατομικα και κερδισω νομικα (που πιστευω ειναι ευκολο, πιο δυσκολο ειναι να αποφυγουμε χρονοβορες διαδικασιες) την ακυρωση της υποχρεωτικοτητας για τους ανω των 60, τοτε αυτο θα ειναι λαθος διοτι τα κινητρα θα ειναι κινητρα αυτοικανοποιησης. Αλλωστε δεν εχω εννομο συμφερον. Εαν με πιασει η υποχρεωτικοτητα, τοτε θα υποχρεωθω να το κανω. Δεν ειναι πως δεν με νοιαζει για τους αλλους, αλλωστε τα ορια σχετικα με το συμφερον τους (των ανω των 60) ειναι δυσδιακριτα με τις τωρινες τεχνητες συνθηκες προσφορας συγκεκριμενων μεσων για να πολεμηθει η πανδημια. Οσο πουλημενος και να ειναι καποιος, ειναι υποχρεωμενος να διατηρησει μια επιφαση δικαιοσυνης, δεν γινεται αλλιως. Αν δεν το κανει, μας κανει μεγαλη χαρη, διοτι η επιτυχια θα ερθει και με μεγαλο θορυβο. Αυτο θα ηταν πεδιο δοξης λαμπρο για ενα νεο κομμα, ο κοσμος αναζητα απεγνωσμενα καποιους που να ξερουν να καταφερνουν νικες, αλλα αυτη ειναι αλλη συζητηση.


    Ανατολη: "Αυτή η επίθεση που δέχεται η ανθρωπότητα, φαίνεται να έχει εντατικοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό που είναι λες και βλέπω μαύρους μάγους να επιχειρούν νυχθημερόν για να διατηρείται πάνω απ'τα κεφάλια μας η σκιά τους"

    22Αρης: "Μπορούν οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι να τα βάλουν με αυτούς τους συγχρονισμένους μαύρους μάγους που διαχειρίζονται τις τύχες μας; Κάθε τους βήμα μας ξεπερνά κατά πολύ. Για κάθε αντίδραση έχουν έτοιμα σενάρια υποταγής. Το παιχνίδι είναι χαμένο."

    Ενδιαφερουσα η σκεψη σου Ανατολη. Ομοιαζει, πραγματι. Ωστοσο, θα συμφωνησω με τον Λυκιο, πως εδω εφαρμοζεται "η τέχνη της εξουσίας που στηρίζεται στην προπαγάνδα και στην κοινωνική μηχανική". Ο μεμονωμενος ανθρωπος ειναι ενας, ενω το συνολο της κοινωνιας αποτελειται απο πολλους, που εχουν διαφορετικα "αδυνατα σημεια και ανασφαλειες" για να χτυπηθουν. Καποιες παρατηρησεις. Ειναι οι αδυναμοι ανθρωποι που θεωρουν τους εαυτους τους σπουδαιους που γινονται μαυροι μαγοι (ή συγχρονοι τυραννοι), τα ανθρωπακια. Η αναζητηση τους ειναι απλη, αυτη της Δυναμης. Δεν θα την αποκτησουν ομως ποτέ, διοτι οτι και να αποκτησεις εξωθεν, ποτέ δεν θα γινει εσωτερικο σου κτημα. Κατι ξεραν οι αρχαιοι που πχ ειχαν ως πρωτο αθλο του Ηρακλη το λιονταρι της Νεμεας με το αδιαπεραστο δερμα, που σημαινει πως ηταν απροσβλητο απο οπλα. Ο Ηρακλης το εξοντωσε, πνιγοντας το με τα χερια του. Σου λεει ο μυθος, πρωτος αθλος σου στο δρομο σου ως ηρωας, ειναι η αποκτηση εσωτερικης δυναμης, εσωθεν, εσυ, οχι εξωτερικα οπλα για να το παιζεις τζαμπα μαγκας. Δεν υπαρχει αλλος τροπος, αυτος ειναι ο δρομος. Παρενθεση εδω, πολυ ωραια ταινια η "The Grey" με τον Liam Neeson. Το μηνυμα της παρομοιο. Δεν συνεχιζω για να μην κανω spoiler και σας το χαλασω. Δεν γινεται ο ανθρωπος να το αποφυγει αυτο. Ειτε θα το επιδιωξει συνειδητα εφαρμοζοντας στρατηγικη σκεψη, ή θα του το φερει η ζωη αποτομα και οπου κατσει η μπιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Joker
    Φανταζεσαι μαυρο μαγο να πολεμαει λιονταρι με τα χερια του; Αυτο ειναι ανεκδοτο απο μονο του. "Ηταν ενας μαυρος μαγος που πολεμουσε ενα λιονταρι με τα χερια του τα ιδια" "Αχαχαχα, χεσε μα ρε φιλε, αυτα δεν γινονται ποτέ. Ειναι σαν λες "Ηταν δυο ψαρια που πετουσαν". Αρκετα με τους μαυρους μαγους, δεν πρεπει να ασχολουμαστε καθολου, πρεπει να εφαρμοζουμε μηδενικο ενδιαφερον, να μην μας νοιαζει καθολου, ωστε να ελαχιστοποιουμε την διαδραση μας μαζι τους. Ειναι lose-lose, δεν εχουμε να κερδισουμε τιποτα, μονο θα χασουμε.

    Ωστοσο, η επιθυμια των μαυρων μαγων με την επιθυμια των "μεγιστανων" που ενορχηστρωνουν την καθυποταξη της ανθρωποτητας, ομοιαζουν σε αρκετα σημεια. Το παιχνιδι ομως της κοινωνικης μηχανικης υπακουει στους ιδιους κανονες. Εδω θυμαμαι τον μικρο ανθρωπο Ερντογαν που προσπαθουσε να κανει κατι παρομοιο σχετικα με την Κωνσταντινουπολη και την Αγια Σοφια, για να πεισει (τον εαυτο του και τους Τουρκους μαλλον) πως ειναι Τουρκικη επειδη.. την κατακτησαν με σπαθι! Ε ρε τους γελοιους. Τελοσπαντων, προσπαθουσε να ασκησει παρομοιες τεχνικες σε εμας τους Ελληνες, για να πληγωθουμε και να νιωσουμε πως και καλα δεν την αξιζουμε αφου την χασαμε και δεν καταφεραμε να την κρατησουμε, ανδρικη ανασφαλεια μεσω αυθυποβολης και καλα. Ε, δεν δουλεψε, διοτι οι περισσοτεροι Ελληνες ουτε καν ασχοληθηκαν και ειπανε: "Ω, δεν μας χεζεις και εσυ με την Αγια Σοφια, μας εχεις ζαλισει, χεστηκαμε". Καλο απο την αποψη πως δεν δουλεψε η τακτικη του Ερνοτγαν, αλλα θα πρεπει να μας προβληματισει, το οτι προσπαθει να μας κανει πλυση εγκεφαλου πως "αυτα ειναι δικα τους" στο οτι σημαινει πως πολυ απλα "Δεν ειναι δικα τους, ποτέ δεν ηταν, ποτέ δεν θα γινουν, ειναι απλα καταπατητες. Το ξερουν πολυ καλα και αγχωνονται χωρις εμεις να εχουμε κανει και καμια κινηση της προκοπης, φαντασου να καναμε κιολας.

    Με ολα αυτα βλεπουμε, πως στο ευρυτερο επιπεδο δεν θα πρεπει να μας απασχολει τοσο η μαυρη μαγεια, αλλα οι προπαγανδες και οι οργουελικες κοινωνικες μηχανικες. Ναι μεν δουλευουν, αλλα το ιδιο το συστημα δειχνει τι ειναι αυτο που τρεμει, απο το οτι ασκει τρομερες ενεργειες στην φιμωση και καταπνιξη αντιλογου. Εδω φοβουνται τον Πετρακο, φαντασου. Αυτο δειχνει πως το παιχνιδι οχι μονο δεν ειναι χαμενο, αλλα ποτέ δεν μπορει να γινει. Οσο βαθυ και να ειναι το σκοταδι, αρκει μια αχτιδα φωτος ωστε το τοσο τεραστιο σκοταδι να χαθει, που πηγε αληθεια; Επεστρεψε στην ανυπαρξια του. Γινεται επομενως να μην φοβαται; Οχι απλα φοβαται, τρεμει καθε στιγμη, και για αυτο ειναι και θα ειναι παντα αδυναμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Joker

    Παμε τωρα στην ερωτηση "Μπορούν οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι να τα βάλουν με αυτούς τους συγχρονισμένους μαύρους μάγους που διαχειρίζονται τις τύχες μας; Κάθε τους βήμα μας ξεπερνά κατά πολύ."
    Οχι, δεν μπορουν να τα βαλουν, ειναι η απαντηση. Οι "συγχρονισμενοι μαυροι μαγοι" ή το πλεγμα της διαπλοκης των αυτοαποκαλουμενων ελιτ που επιδιωκουν να κυριαρχησουν επι των ανθρωπων ωστε να εφαρμοσουν της σκοτεινη τους ατζεντα, δεν αποτελουν συγκρισιμο μεγεθος επιρροης για τον απλο καθημερινο ανθρωπο. Ενας ηρωας, ενας Ηρακλης, ενας Θησεας, θα τους εκανε ολους τσοντα, θα ηταν σαν να παει καποιος απο τις ειδικες δυναμεις σε βρεφονηπιακο σταθμο. Γιατι να παει ομως; Δωσμου ενα λογο για τον οποιο να βρεθει εκει. Ας υποθεσουμε πως εμεις ειμαστε τα νηπια και θεωρουμε πως μας καταδυναστευει το συστημα που διαχειριζεται το καθεστως ιεραρχιας στο βρεφονηπιακο σταθμο. Ενα ή μερικα νηπια δεν μπορουν να τα βαλουν με το συστημα διαπλοκης. Ο αστυνομικος ομως των ειδικων δυναμεων θα κανει "παρτυ" αν μπει εκει μεσα. Τι κανουν επομενως τα νηπια ή οι απλοι καθημερινοι ανθρωποι; Πρεπει να ελξουν τον τυπο που τους εχει για πρωινο. Ο τυπος αυτος θα ερθει ευχαριστως να βοηθησει εαν του καταστει εμφανες πως εκει καποιοι καταδυναστευουν ανθρωπους. Οι ιδιοι οι "παιδαγωγοι" ισχυριζονται πως "Ναι μεν τα γαμαμε τα νηπια, αλλα για το καλο τους,γιατι ετσι τα προστατευουμε απο ενα μεγαλυτερο κακο και το κανουμε απλα προσωρινα".

    Ο ρολος επομενως του απλου καθημερινου ανθρωπου ειναι να αναδειξει μεσα απο δικο του απλο καθημερινο ανθρωπινο παραδειγμα πως υφισταται εξοντωση. Για καποιους αλλους ειναι να δειξουν πως ισχυει το Α και οχι το Β. Ο απλος καθημερινος ανθρωπος ομως εχει μια εξαιρετικη κινηση. Να δειξει πως υποφερει και καταδυναστευεται σε σημειο αδυναμιας βιοπορισμου. Να δειξει πως εχει καταστει αδυναμος. Να μην ωραιοποιησει την κατασταση, αλλα να την δειξει σε ολη της την εκταση. Να μην κρυψει λεπτομερειες, αλλα να βαλει και σαλτσες, να βγαλει τα εσωψυχα του. Να μην νιωσει πως ξεφτιλιζεται στην κοινωνια, διοτι δεν εχει κανει κατι κακο, αλλα πως η θεση στην οποια εχει περιελθει ειναι αποτελεσμα της συντονισμενης δρασης καποιων εγκληματιων κατα της ανθρωποτητας. Και εγω αν τα εβλεπα αυτα που δεν εχω καμια ορεξη να συμμετασχω, θα εκανα ντου κανονικο, οποτε ειναι ασφαλες να υποθεσουμε πως και ο τυπας που τους εχει για πρωινο, θα τους εβαζε στη θεση τους και θα τους τελειωνει μαζι με τις οποιες εκτροπες τους.

    Καλως ή κακως, ομως, η πανδημια δειχνει πως θα τελειωσει συντομα λογω της Ομικρον, ειτε λογω της φυσης που εκτονωθηκε η ενταση της ειτε επειδη υπηρχε παρεμβαση. Σιγουρα παντως οχι λογω του εμβολιασμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η προπαγάνδα και η κοινωνική μηχανική πάνε χέρι χέρι. Ασκούνται αδιαλείπτως και αρκετοί γνωρίζουμε το πως και το γιατί. Χρήσιμο θα ήταν να γνωρίσουν περισσότεροι τη λειτουργία τους μήπως και αρχίσουν να αναγνωρίζουν από τα όπλα τον εχθρό. Το μιντιακό star system είναι το μέσο. Οι στρατιώτες. Οι χρήσιμες αναλώσιμες μαριονέτες που πυροβολούν. Η βαθειά κατανόηση της κοινωνικής μηχανικής ωστόσο θα υποψιάσει τον κόσμο και εν τέλει θα αποκαλύψει τους ιθύνοντες νόες αυτής της "μαύρης τελετής".

    Με τη δικαιοσύνη πλήρως χειραγωγούμενη, δε φοβούνται ούτε τον Πετράκο, ούτε σοβαρούς διακεκριμένους επιστήμονες, ούτε φυσικά αξιόλογους αντιπολιτευτές γιατί η μαφία φιμώνει όλους τους αντιπάλους. Επιπλέον, οι μαφιόζοι ενορχηστρώνονται και δρουν σαν φατρία στηρίζοντας ο ένας τον άλλον καλυμμένοι πίσω από τα παραθυράκια του νόμου τα οποία ανοίγουν ειδικά για τα μέλη της διαπλοκής.

    Το βήμα δε θα δοθεί ποτέ στα θύματα για να καταδείξουν την καταδυνάστευση των μαζών. Σε ποιον να την καταγγείλουν εξάλλου;

    Ο Θησέας ή ο Ηρακλής ή οποιοσδήποτε άλλος ήρωας της μυθιστορίας, δείχνουν το δρόμο για τον ατομικό εσωτερικό αγώνα του καθενός προς την κάθαρση και τη θέωση. Αλλά η αγωνία που εκφράζεται μετ'επιτάσεως από εκατομμύρια χείλη σε παγκόσμια κλίμακα αφορά στην ανακοπή της επελαύνουσας δικτατορίας. Πρόκειται για πόλεμο με "αόρατα" όπλα στα οποία οι λαοί είναι ανίσχυροι να απαντήσουν.


     Αιτείτε, και δοθήσεται υμίν· ζητείτε, και ευρήσετε· κρούετε, και ανοιγήσεται υμίν. Πάς γάρ ο αιτών λαμβάνει και ο ζητών ευρίσκει και τώ κρούοντι ανοιγήσεται." (Ματθ. 7, 7-8 )

    Ζητείτε δε πρώτον την βασιλείαν τού Θεού και την δικαιοσύνην αυτού, και ταύτα πάντα προστεθήσεται υμίν." (Ματθ. 6, 33).

    Πόσοι είναι αυτοί που απαλλαγμένοι από το μεγάλο Εγώ τους, συναισθάνονται τη μερική τους θέση τους στο Όλον και δεν νιώθουν μειονεκτικά να ζητήσουν τη βοή-θεια των ανώτερων στην ιεραρχία;
    Μήπως η μεγαλομανία και ο Εγωισμός μας απομάκρυναν από την αλήθεια της Ένωσης με τη Ροή;



    Ανατολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Joker

    "Με τη δικαιοσύνη πλήρως χειραγωγούμενη, δε φοβούνται ούτε τον Πετράκο, ούτε σοβαρούς διακεκριμένους επιστήμονες, ούτε φυσικά αξιόλογους αντιπολιτευτές γιατί η μαφία φιμώνει όλους τους αντιπάλους"

    Δεν μπορεις να φανταστεις πόσο πολυ τρεμουν μηπως βγει κανεις και μιλησει καθαρα και ως αποτελεσμα ο κοσμος τον ακολουθησει. Ποιός φοβαται; Ο τιμιος ή ο αδικος; Πολλες φορες ο τιμιος φοβαται ευκολα και ειναι συνεσταλμενος, αυτος ομως ειναι κατα βαση φοβος του αγνωστου και απορροια της ελλειψης γνωσης. Ο αδικος ομως τρεμει διοτι γνωριζει πως η αδικια του επιφερει ποινη τρομακτικη, κοινως την διαλυση του κατα ο Υβρις>Ατη>Νεμεσις>Τυσις. Ειναι τρομοκρατημενος οποιος και να εμφανιζεται διοτι ανησυχει μηπως αποτελεσει τη Νεμεση του, δηλ εκεινον που θα του αποδωσει οσα του αξιζουν. Επομενως, δυο κινησεις εχει: Ειτε να πεσουν να τον φανε ολοι μαζι και να του αποδυναμωσουν τον λογο μειωνοντας τον ανθρωπο (ad hominem),δηλ εξοντωση χαρακτηρα πριν την φυσικη εξοντωση, ειτε να εξαφανιστουν απο προσωπου γης.

    https://youtu.be/PetPGQ6ENt8?t=80


    Δεν υποτιμω τον Πετρακο. Τον χαιρομαι που προσπαθει να δειξει πως κατι κρυβεται πισω απο τη προπαγανδα των εμβολιων. Του ευχομαι καλη δυναμη, να συνεχισει να ψαχνει οσο μπορει. Το εργο του ειναι δυσκολο ομως. Θα εκφρασω και εγω την αποψη μου συντομα, διοτι θελω να το διερευνησουμε και εμεις το ζητημα

    "Ο Θησέας ή ο Ηρακλής ή οποιοσδήποτε άλλος ήρωας της μυθιστορίας, δείχνουν το δρόμο για τον ατομικό εσωτερικό αγώνα του καθενός προς την κάθαρση και τη θέωση. Αλλά η αγωνία που εκφράζεται μετ'επιτάσεως από εκατομμύρια χείλη σε παγκόσμια κλίμακα αφορά στην ανακοπή της επελαύνουσας δικτατορίας. Πρόκειται για πόλεμο με "αόρατα" όπλα στα οποία οι λαοί είναι ανίσχυροι να απαντήσουν."

    Η ατομικη ψυχολογικη κατα βαση ερμηνεια του μυθου αποτελει κατα την αποψη μου το 1 μονο απο τα 3 επιπεδα ξεκλειδωματος. Ενα αλλο επιπεδο αφορα κοσμικα μεγεθη και επιπεδα. Φυσικα και η ανθρωποτητα βρισκεται και εκεινη μεσα στο μυθο. Ο ηρωας δεν τελειωνει με την καθαρση και θεωση. Μολις ο ηρωας κανει τους αθλους του, ολοκληρωνει το πρωτο επιπεδο και ξεκλειδωνει για αυτον το επομενο επιπεδο (next level) το οποιο μεχρι τοτε παρεμενε για εκεινον μη προσβασιμο. Πλεον δεν δρα μονο στο επιπεδο της υλης. Ας παρατηρησουμε ομως πως υπαρχει καποιος βασιλιας που οριζει τους αθλους των ηρωων προσπαθωντας να τους εξοντωσει. Ο ηρωας πρεπει αν αναγνωρισει εγκαιρως τα ατομα αυτης της αρπακτικης φυσης.

    Οι λαοι δεν ειναι καθολου ανισχυροι να απαντησουν. Η επελαυνουσα δικτατορια ηρθε μεσω του προσχηματος της τεχνητης πανδημιας. Η πανδημια ομως αποχωρει. Μαζι της πρεπει να αποχωρησουν και τα μετρα που παρθηκαν οταν ισχυαν οι λογοι που τωρα σταδιακα δεν θα ισχυουν. Αυτο δεν γινεται απο κακια. Ειναι στην ανθρωπινη φυση. Ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου. Και εγω τον υπολογιστη μου το εχω για χρονια με ανοιχτα τα καπακια του. Οταν τον εφτιαχνα τα αφησα προσωρινα ανοιχτα μηπως χρειαστει να μαστορεψω κατι ακομα. Ε, ετσι εμεινε. Δεν εγινε απο κακια. Εγινε απο μηχανικοτητα. Βεβαια κατα Γκουρτζιεφ το μηχανικο ειναι κακο, αλλα ας μην ειμαστε τοσο αυστηροι. Η αναθεωρηση δεν ειναι ευκολη για την μηχανικη φυση του ανθρωπου. Στο θεμα ομως της "επελαυνουσας δικατοριας" θα πρεπει εμεις οι ανθρωποι να κινητοποιουμαστε ωστε σταδιακα να οποια μετρα να ανακαλουνται. Σε αυτη τη μαχη καθε ανθρωπος εχει τη δυναμη στα χερια του να συνδραμει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Joker

    "Πόσοι είναι αυτοί που απαλλαγμένοι από το μεγάλο Εγώ τους, συναισθάνονται τη μερική τους θέση τους στο Όλον και δεν νιώθουν μειονεκτικά να ζητήσουν τη βοή-θεια των ανώτερων στην ιεραρχία;"
    Το βήμα δε θα δοθεί ποτέ στα θύματα για να καταδείξουν την καταδυνάστευση των μαζών. Σε ποιον να την καταγγείλουν εξάλλου;"

    Δεν πρεπει να μας απασχολει τι κανουν οι αλλοι και ποσοι τα καταφερνουν, αλλα το τι κανουμε εμεις. Εμεις ελεγχουμε την δικια μας μονο συμπεριφορα και επηρεαζουμε και τη συμπεριφορα ελαχιστων οικειων μας. Σωστα το εντοπισες πως πολλες φορες ειναι ο εγωισμος στη μεση. Δεν ειναι παντα ετσι ομως. Εγω δεν θα καλουσα ποτέ σε βοηθεια, διοτι ενιωθα πως δεν θα πρεπει να απασχολησω αλλους για κατι που μπορω να κανω ο ιδιος. Δεν ηταν λογω εγωισμου, αλλα λογω ανιδιοτελειας. Τωρα δεν το νιωθω ετσι. Παλι ομως δεν θα απασχολησω παρα πολυ σπανια. Υπαρχει και η εννοια του "πολιτικου κεφαλαιου" που μεταφερεται και στους ανθρωπους. Ως ανθρωποι μπορουμε να ζηταμε απο τον διπλανο μας, και πολλες φορες ο διπλανος μας χαιρεται να μας βοηθαει, ομως αν το κανουμε αυτο συνεχως, τοτε θα μας βαρεθει καθως θα γινουμε κουραστικοι. Το ποσο συντομα θα βρεθουμε σε αυτο το σημειο εχει να κανει με το ποσο (πολιτικο) κεφαλαιο εχουμε. Οπως και στην πολιτικη. Καθε νεος πολιτικος εχει πολιτικο κεφαλαιο να εξαντλησει. Μετα απο ενα σημειο ακομα και οι ψηφοφοροι του δεν θα θελουν ουτε να τον βλεπουν.
    Εαν λοιπον μας ενδιαφερει μια σχεση ή δομη, φροντιζουμε αναλογα με τις δυναμεις μας να προσφερουμε κι ολας.

    Προσωπικα, πριν εμφανιστει ο Λυκανθρωπος στον ΚΔ ειχα εντονες καποιες σκεψεις στο μυαλο μου, επειδη αισθανομουν αποκλεισμενος απο το πνευματικο επιπεδο. Σκεφτομουν: "Και αν υπαρχει καποιο μηνυμα για μενα, πως θα μπορουσε να με φτασει εδω κατω, στο υλικο επιπεδο, και πώς; Δινω εγω χωρο για να υπαρξει η δυνατοτητα εκδηλωσης ενος τετοιου ενδεχομενου; μαλλον οχι. Ισως μονο του ΚΔ; Και παλι δυσκολα. Θα πρεπει να υπηρχε καποιος μεσαζοντας για να μεσολαβησει. Το ζητησα με τις σκεψεις και τα συναισθηματα μου, φυσικα με ευλαβεια. Και μου δοθηκε αυτο ακριβως που ζητησα να μαθω.
    Να το ξανακανω; Αυτην την δουλεια θα κανουν οι αλλοι; Με μενα και τα τερτιπια μου θα ασχολουνται; Οχι βεβαια. Εγω πρεπει να στρωσω τον κωλο μου κατω και να κανω αυτα που ξερω πως πρεπει να κανω αλλα δεν βρισκω την κινητοποιηση. Εαν το ξανακανω δεν θα διεπεται απο ευλαβεια, οποτε πιθανοτατα να μην λαβει και ανταποκριση, και εγω να καψω ολο το εναπομειναν πολιτικο κεφαλαιο, αν υπαρχει βεβαια, αυτο δεν μπορουμε να το ξερουμε με σιγουρια.

    Παντα υπαρχει βημα για τα θυματα. Ποτέ δεν υπηρξε τετοιο ζητημα. Το ζητημα που υπηρχε παντα ειναι αυτο που συμβαινει στα δικαστηρια. Ο διαχωρισμος μεταξυ παρανομης καταδυναστευσης ή ευθιξιας. Το οτι εγω το νιωθω ετσι, δεν σημαινει πως ειναι ετσι. Η καταδυναστευση μιας γυναικας στη σημερινη ελληνικη κοινωνιας επειδη καποιος αντρας την κοιταξε.."προστυχα" ή της την επεσε, φανταζει ανεκδοτο ευθιξιας σε μια μουσουλμανικη χωρα της μεσης ανατολης. Επομενως, το θεμα ειναι να καταδειχθει. Αυτο ειναι το δυσκολο κομματι. Απαξ και αυτο γινει, το αλλο κομματι ειναι πανευκολο. Επι του πρακτεου. Πώς καταδυναστευονται οι μαζες σημερα; Σκεψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ο λυκανθρωπος ποιος ειναι ρε παιδια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.