Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Οἱ ἄξονες προωθήσεως τοῦ ἐθνομηδενιστικοῦ προγράμματος τῶν ἀνθελλήνων ἐξουσιαστῶν.

Αποτέλεσμα εικόνας για κυβερνηση συριζα
Όπως ακόμη και οι πλέον ένθερμοι (πρώην και νυν) οπαδοί της τραγελαφικής νεοκομμουνιστικής κυβερνήσεως του Ελλαδιστάν έχουν προφανώς συνειδητοποιήσει, οι συνεχείς παλινωδίες, οι αμέτρητες ανακυβιστήσεις και οι εκκωφαντικώς παταγώδεις διαψεύσεις των υπερφιάλων, ψευδών και ουτοπικών προεκλογικών υποσχέσεων των Συριζαν(θ)ελ απατεώνων – μάλιστα δε στα οικονομικά  και κοινωνικά θέματα – έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αυτοδιακωμωδήσεως και διασυρμού! Υπάρχει ωστόσο μία σειρά θεμάτων της προεκλογικής τους ατζέντας, στα οποία οι ροζ κομισάριοι που εξουσιάζουν την πατρίδα μας αποδεικνύονται όχι απλώς εργώδεις αλλά  σχολαστικοί και συνεπέστατοι! Πρόκειται για το πολύπλευρο εθνοαποδομητικό πρόγραμμα που, αφ’ ης στιγμής γαντζώθηκαν στην εξουσία, φροντίζουν, συνεπείς ως θεμελιακώς/υπαρξιακώς εθνομηδενιστές και ανθέλληνες, να προωθούν – και μάλιστα εντατικώς και αποφασιστικώς!
Η υλοποίηση του εθνομηδενιστικού αυτού προγράμματος αναπτύσσεται κατά τους εξής κυρίους άξονας:
 1. Συστηματική προσπάθεια αλλοιώσεως/μπασταρδοποιήσεως του ντόπιου πληθυσμού διά της εθνομηδενικής “πολιτικής” των «ανοικτών συνόρων», πολιτικής που οδήγησε στην προσέλκυση και υποδοχή εισροής εκατομμυρίων εποίκων λαθρεισβολέων εκ του τριτοκοσμικού αφροασιατικού υπερπληθυσμού, που συνεχίζουν ανεμπόδιστα να εισβάλλουν και να στοιβάζονται στον ελλαδικό (και ευρωπαϊκό) χώρο, με το κήβδιλο και προσχηματικό status του «πρόσφυγα» ή του «οικονομικού μετανάστη». Στο ζήτημα αυτό έχουμε πολλάκις αναφερθεί μέσω της ιστοσελίδος μας αρκετά διεξοδικώς. Δεν θα πάψουμε δε να το κάνουμε και στο μέλλον, διότι ο λαθρεποικισμός αποτελεί την μεγίστην τρέχουσα απειλή κατά της εθνικής μας υποστάσεως καθ᾿ εαυτής, προς απόκρουση της οποίας οφείλουν να ξεσηκωθούν όλοι οι Έλληνες και να αντισταθούν ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, διότι η βιολογική αλλοίωση αποτελεί το δεινότερο απ’ όλα τα δεινά, δεδομένου ότι, αφ’ ης στιγμής συντελεσθεί, ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ!
 2. Προοδευτική διολίσθηση της κρατικής εξουσίας σε μία ιδιότυπη κατάσταση σταλινίζοντος κομμουνιστικού συγκεντρωτισμού και ανελευθερίας (τύπου Βενεζουέλας, που τόσον άλλωστε γοητεύει τους συριζανέλιους τσιρκολάνους…), διά των απροκαλύπτων προσπαθειών χειραγωγήσεως της δικαστικής εξουσίας, των μ.μ.ε. και άλλων, κρισίμου ισχύος και κοινωνικής επιρροής, θεσμικών πυλώνων. Εδώ πρέπει να συγκαταλεγή και η ιδιότυπη  ανεπτυγμένη υπηρεσία δολιοφθορέων και προπαγανδιστών του πληκτρολογίου, που δίκην ογκώδους θερμοκηπιακού σαπροφύτου εκτρέφεται κάπου στα ακαθόριστα όρια μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΚΟ και τοιούτων ομοειδών συστημικών ταλιμπάν του παρακράτους, του Ιντυμήντια και του Σόρος, συχνά φερομένων ως “αντιεξουσιαστών” ή τοιούτων αλλοπροσάλλων αναρχομαϊμούδων, που όμως τυγχάνουν ειδικής κρατικής στηρίξεως και προστασίας…
 3. Συστηματική προώθηση και διαβολική προσπάθεια εμπεδώσεως στις συνειδήσεις των, ούτως ή άλλως παρηκμασμένων, νεοελλήνων και ειδικώς της ανερματίστου και αλλοτριωμένης συγχρόνου νεολαίας ήδη από τρυφεροτἀτης ηλικίας της σεξουαλικής διαστροφής, διά της (και θεσμοθετημένης, πλέον!!!) προωθήσεως της λέπρας του κιναιδισμού (με αποκορύφωμα την υποστήριξη και προβολή, ομού μετά των σιέλ παρακμιών της ΝΔ, των άκρως προστύχων και μιαροτάτων αισχρουργημάτων, των καλουμένων «gay parades», που γίνονται όλο και πιο έξαλλα και προκλητικά!!!), ακόμη δε και μέσω της σχολικής εκπαιδεύσεως (βλέπε υποχρεωτική θεσμοθέτηση της διδασκαλίας του διαστροφικού ιδεολογήματος των «έμφυλων ταυτοτήτων», ήτοι του σεξουαλικού σχετικισμού και τελικώς της υποβολής της σεξουαλικής ανωμαλίας, στο πλαίσιο εφαρμογής του υποχρεωτικού (!) θεσμού της «Θεματικής Εβδομάδας» (ήδη από το σχολικό έτος 2016-2017) σε όλα τα Γυμνάσια της χώρας! Πρόκειται για θέμα στο οποίο έχουμε ήδη αναφερθεί – αλλά και θα επανέλθουμε λόγω της βαρύνουσας σημασίας του.
 4. Ασυλία, ασυδοσία, ατιμωρησία και παγίωση της ασυδότου δράσεως των παντοειδών αναρχοκομμουνιστών, «αντιεξουσιαστών» και λοιπών τρομοκρατών και βανδάλων, υπέρ των οποίων η νυν κυβέρνηση λειτουργεί απροκαλύπτως ως πολιτική ομπρέλα! Στο ζήτημα έχουμε πολλάκις αναφερθεί. Θα επανέλθουμε όμως και στο μέλλον. Αρκούμαστε επί του παρόντος στην επισήμανση δύο τυπικών πολύ προσφάτων δειγμάτων: (α) την κυβερνητική απαγόρευση της αναγγελθείσας συνδικαλιστικής συγκεντρώσεως αστυνομικών στην πλατεία Εξαρχείων, κατ’ απαίτηση του αναρχοκομμουνιστικού «κράτους» (εν κράτει) των Εξαρχείων, (β) την ανοιχτή κυβερνητική υποστήριξη (και μάλιστα από τον ίδιο τον υπουργό δικαιοσύνης Κοντονή!), σε ανοιχτή σύγκρουση με την εκδοθείσα δικαστική απόφαση, της «Ηριάννας», συντρόφου αναρχικού τρομοκράτη, εις συνέχειαν της οποίας η αστυνομία, αυτοπεριοριζομένη (κατ’ εντολή προφανώς της κυβερνήσεως) εις ρόλον απαθούς παρατηρητού, άφησε ανεμπόδιστες συμμορίες αναρχοκατσαπλιάδων να βανδαλίσουν δεκάδες βιτρίνες καταστημάτων στο κέντρο των Αθηνών, προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημίες!
 5. Περαιτέρω προώθηση και επιβολή του εθνομηθενιστικού δόγματος της «πολυπολιτισμικότητας», στοχεύοντας ιδίως στην νέα γενιά, μέσω της θεσμοθετημένης υποχρεωτικής σχολικής εκπαιδεύσεως! Στο θέμα αυτό θα αναφερθούμε αναλυτικότερα σε αμέσως προσεχές άρθρο μας, εστιάζοντας σε συγκεκριμένα αποκαλυπτικά σημεία του προσφάτου σχεδίου των νέων προγραμμάτων σπουδών που συνέταξε, κατ’ εντολήν του υπουργείου (αντι-)παιδείας, το ΙΕΠ  (Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής) – ήτοι ένα δημόσιο επιστημονικό, υποτίθεται, όργανο, υπεύθυνο για τον σχεδιασμό της εκπαιδευτικής πολιτικής, το οποίο ένας παλαιός, αείμνηστος συναγωνιστής, πολύ εύστοχα επέμενε να χαρακτηρίζει … «εγκληματική οργάνωση». Πόσο δίκαιο είχε!  Ειδικώς εις ό,τι αφορά το άκρως ευαίσθητο και κρίσιμο μάθημα της ιστορίας έχει, όπως δείχνουν τα πράγματα, τεθεί σε προτεραιότητα από τους Συριζαν(θ)ελ ένα σχέδιο πλήρους εκγενιτσαρισμού των ελληνοπαίδων με βασικήν επιδίωξη την απάλειψη κάθε ίχνους εναπομείναντος εθνικού στοιχείου στην διδασκαλία της ιστορίας (στο πνεύμα του εθνομηδενιστικού ρεύματος Λιάκου-Ρεπούση), εν όψει της προαναγγελθείσης αλλαγής των προγραμμάτων σπουδών της ιστορίας σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου και της εκδόσεως νέων βιβλίων ιστορίας.  Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

3 σχόλια:

 1. Τα κουμουνια είναι παντού και τρώνε τα λυσακα τους με τους Έλληνες πατριώτες όπως έκαναν το 41-49!! Το ίδιο θε να κάνουνε και τώρα γιατί αυτό μιλάνε για ζητώ ο Μελιγαλάς και στεφάνια στους σφαγείς. Πατριώτες ενωθείτε για να τους σφάξουμε πριν προλάβουν να σφάξουν εμάς αυτοί πρώτοι. Είμαι χριστιανή ορθόδοξη άνθρωπος αγάπης αλλά και Μπουμπουλίνα για τους εχθρούς του έθνους μας και δίνω φωτιά και τσεκούρι στους νενεκους ανθελληνες.
  Πολυνικη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητή Πολυνίκη, αφού σε καλωσορίσω στον Κ.Δ., σου θυμίζω ότι το να πολωθούμε οι μεν και οι δε, χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα και να αλληλοεξόντωθούμε, είναι αυτό που ονειρεύονται οι ανθέλληνες κομμουνιστές και που συμφέρει κάθε εχθρό της Ελλάδας.
  Αυτό θέλουν και οι πατριώτες;
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αγαπητέ ΛΥΚΙΕ και εγώ καλωσας βρήκα. Συμφωνω ότι είναι αυτό το σχέδιο των κομμουνιστών να χωρίσουμε σε στυλ διερει και βασιλεύει και να κάνουμε εμφύλιο πόλεμο μεταξύ μας μέσα στην Ελλάδα. Αλλά όμως δεν είναι αλήθεια ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση; Πρέπει να τους προλαβουμε πριν προλάβουν αυτοί να κάψουν την πατρίδα και την πουλήσουν στον εχθρό.
  Πολυνικη

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.


.