Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Φάκελοι Lacerta: Η Συνέντευξη μιας Ερπετοειδούς

Συνέντευξη με το μη Ανθρώπινο πλάσμα «Lacerta» τον Δεκέμβριο του 1999. Μου έδειξε τόσο πολλά απίστευτα πράγματα, που δεν μπορώ να αρνηθώ την πραγματικότητα και την αλήθεια στα λεγόμενα της. Ημουν σε όλη μου την...Φάκελοι Lacerta: Η Συνέντευξη μιας Ερπετοειδούς

«Αἰὼν παῖς ἐστι παίζων, πεσσεύων• παιδὸς ἡ βασιληίη» Μέγιστος Ηράκλειτος
«Είμαστε οι παίκτες, τα παίγνια και οι εμπαιζόμενοι του Kοσμικού Παιχνιδιού» Κώστας Αξελός
Οι Φάκελοι Lacerta: Η Συνέντευξη μιας Ερπετοειδούς
Τα παρακάτω είναι τμήματα σημειώσεων συνέντευξης, που πήρα από ένα μη Ανθρώπινο ερπετοειδές πλάσμα τον Δεκέμβριο του 1999. Αυτό το θηλυκό πλάσμα ήταν ήδη σε επαφή με έναν φίλο μου (του οποίου το όνομα δίνεται μόνο με τα αρχικά Ε.Φ. στο κείμενο) εδώ και κάποιους μήνες. Ας μου επιτραπεί να πω πως ήμουν σε όλη μου την ζωή επιφυλακτικός σχετικά με τα ΑΤΙΑ, τους εξωγήινους και άλλα περίεργα πράγματα και σκέφτηκα ότι ο Ε.Φ. μου έλεγε είτε όνειρα είτε φανταστικές ιστορίες όταν μου μίλησε σχετικά με τις πρώτες του επαφές με το μη Ανθρώπινο πλάσμα «Lacerta». Ήμουν επιφυλακτικός όταν γνώρισα αυτό το πλάσμα στις 16 Δεκεμβρίου του  1999 σε εκείνο το μικρό ζεστό δωμάτιο στο απομονωμένο σπίτι του φίλου μου κοντά σε μιά πόλη στον νότο της Σουηδίας, παρά το γεγονός πως έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια ότι δεν ήταν Ανθρώπινη.
Μου είχε πει και μου είχε δείξει τόσο πολλά απίστευτα πράγματα στην συνάντησή μας, που πλέον δεν μπορώ να αρνηθώ την πραγματικότητα και την αλήθεια στα λεγόμενα της. Δεν πρόκειται για μια ακόμη λανθασμένη δημοσίευση για ΑΤΙΑ που ισχυρίζεται ότι λέει την αλήθεια ενώ είναι φανταστική, έχω πεισθεί ότι το κείμενο περιέχει την μόνη αλήθεια και γι’ αυτό πρέπει να το διαβάσετε.
Μίλησα μαζί της για πάνω από 3 ώρες, οπότε το κείμενο περιέχει περίληψη της συνέντευξης, γιατί μου ζήτησε μετά την συνέντευξη να μην δημοσιεύσω ότι μου είχε εκμυστηρευθεί. Η σειρά των ερωτήσεων στο κείμενο δεν είναι πάντοτε με την ίδια σειρά που την ρώτησα, οπότε μερικές φορές μπορεί να σας φανεί ασαφές. Δεν ήταν εύκολο να αφαιρέσω όλα τα σημαντικά τμήματα που μου ζήτησε από το κείμενο, γι’ αυτό συγχωρήστε με για την ίσως ασυνήθη σειρά.
Έχω στην κατοχή μου όλο το κείμενο της συνέντευξης (49 σελίδες μαζί με κάποια σκίτσα μου του σώματός της και του εξοπλισμού της) και κάποιων κασετών στις οποίες έχω όλη την συνέντευξη, όμως δεν θα την αποκαλύψω πριν έχω την άδειά της. Θα στείλω αυτήν την συντομευμένη μορφή του κατά τα αλλά συναρπαστικού κειμένου σε 4 από τους έμπιστους φίλους μου στην Φιλανδία, Νορβηγία Γερμανία και Γαλλία και ελπίζω ότι θα το μεταφράσουν στις γλώσσες τους καθώς και σε άλλες και ελπίζω ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι θα μπορέσουν να το διαβάσουν και να κατανοήσουν το κείμενο.
Επίσης βεβαιώνω ότι, διάφορες παραψυχολογικές ικανότητες του είδους της όπως η τηλεπάθεια και η τηλεκίνηση (όπως η μετακίνηση και ο χορός του μολυβιού μου πάνω στο τραπέζι χωρίς να το ακουμπήσει και το πέταγμα ενός μήλου περί τα 40 εκατοστά πάνω από τα χέρια της) μου παρουσιάστηκαν στην διάρκειας των 3 ωρών και 6 λεπτών της συνάντησης μας και είμαι απολύτως βέβαιος ότι αυτές οι ικανότητές της δεν ήταν τρικ.
Τα παρακάτω είναι σίγουρα δύσκολο να γίνουν κατανοητά και πιστευτά για κάποιον που δεν τα έζησε, αλλά ήμουν πραγματικά σε επαφή με τον νου της και είμαι τώρα απολύτως βέβαιος ότι όλα όσα είπε στην συνέντευξη είναι η απόλυτη αλήθεια για τον κόσμο μας. Δυστυχώς, εάν διαβάσω όλο το κείμενο (και πολλά περισσότερα) η παρούσα πολύ συντομευμένη μορφή έχω την έντονη εντύπωση, ότι όλα όσα έγραψα ακούγονται πολύ απίστευτα για να είναι αλήθεια, ότι όλα ακούγονται σαν αποτυχημένη επιστημονική φαντασία για την τηλεόραση ή το σινεμά και αμφιβάλω ότι κάποιος θα πιστέψει τις εμπειρίες μου.
Αλλά είναι η αλήθεια, είτε το πιστεύετε είτε όχι, άλλωστε δεν έχει καμιά ουσιαστική σημασία. [Ι.Μ. Όποιος δεν γνωρίζει, προτιμά να πιστεύει. Πιστεύουν, οι πιστοί, τα πρόβατα, τα μιμίδια, τα ανθρώπινα ζώα κι όχι οι άνθρωποι. Αυτοί είτε γνωρίζουν κάτι, είτε δεν το γνωρίζουν] Διαβάστε το κείμενο, σκεφτείτε κι ίσως να δείτε την αλήθεια στα λόγια μου. Θα υπάρξει μιά νέα συνάντηση ανάμεσα σε εμένα και σε αυτήν (ξανά στο ίδιο σπίτι στην Σουηδία) στις 23 Απριλίου 2000 και μου υποσχέθηκε να μου δώσει ίσως κάποιες αποδείξεις της ύπαρξής της. Στο μεταξύ συλλέγω ερωτήσεις τις οποίες και θα την ρωτήσω τότε. Ίσως μου δώσει και την άδεια να αποκαλύψω περισσότερα από τα παραλειπόμενα τμήματα του κειμένου σχετικά με τον πόλεμο.
Ole K. -8 Ιανουαρίου 2000. Κείμενο της συνέντευξης (συντομευμένη έκδοση) 16/12/ 1999
Ερώτηση: Πρώτα απ’ όλα, ποιά είσαι και τι είσαι; Είστε εξωγήινο είδος ή η κοιτίδα σας βρίσκεται σε αυτόν εδώ τον πλανήτη;
Απάντηση: Όπως βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια, δεν είμαι ανθρώπινο πλάσμα όπως εσύ και για να είμαι ειλικρινής δεν είναι πραγματικά θηλαστικό (παρά τα θηλαστικοειδή χαρακτηριστικά του σώματός μου, που είναι αποτέλεσμα της εξέλιξης) Είμαι ένα θηλυκό ερπετοειδές πλάσμα, που ανήκω σε ένα μία πολύ παλιά ερπετοειδή φυλή. Είμαστε οι ιθαγενείς γήινοι και ζούμε σε αυτόν τον πλανήτη εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Αναφορές για εμάς υπάρχουν στις θρησκευτικές γραφές σας όπως η χριστιανική Βίβλος και πολλές από τις αρχαίες ανθρώπινες φυλές γνώριζαν την ύπαρξή μας και μας λάτρευαν σαν θεούς, για παράδειγμα οι Αιγύπτιοι, οι Ίνκας και πολλές άλλες φυλές. Η χριστιανική θρησκεία διαστρέβλωσε τον ρόλο μας στην δημιουργία σας, οπότε μας αναφέρει ως το «κακό ερπετό» στις γραφές της. Αυτό είναι λάθος.
Η φυλή σας είναι γενετικά κατασκευασμένη από εξωγήινους κι εμείς ήμασταν λίγο ή πολύ παθητικοί επισκέπτες στην επιταχυμένη εξελικτική διαδικασία σας. Θα πρέπει να μάθετε (κάποιοι επιστήμονες σας ήδη το αναφέρουν) ότι το είδος σας εξελίχθηκε με μία αφύσικη τελείως απίθανη ταχύτητα μέσα σε 2-3 εκατομμύρια χρόνια. Κάτι τέτοιο είναι απολύτως αδύνατο, γιατί η εξέλιξη είναι μία πολύ πιο αργή διαδικασία εάν είναι φυσική, αλλά εσείς δεν το έχετε καταλάβει. Η δημιουργία σας ήταν τεχνητή και έγινε μέσω γενετικής μηχανικής, όχι από εμάς, αλλά από ένα εξωγήινο είδος. Εάν με ρωτήσετε, εάν είμαι εξωγήινη, θα πρέπει να απαντήσω πως όχι. Εμείς είμαστε οι ιθαγενείς γήινοι. Είχαμε και έχουμε κάποιες αποικίες στο ηλιακό σύστημα, αλλά προερχόμαστε από αυτόν εδώ τον πλανήτη. Είναι στην πραγματικότητα δικός μας πλανήτης κι όχι δικός σας, ποτέ δεν ήταν δικός σας.
Ερώτηση: Μπορείς να μου πεις το όνομά σου;
Απάντηση: Αυτό είναι δύσκολο, γιατί η ανθρώπινη γλώσσα δεν μπορεί να το προφέρει σωστά (και η μη σωστή προφορά των ονομάτων μας είναι πολύ προσβλητικό για κάποιους από το είδος μου). Η γλώσσα μας είναι πολύ διαφορετική από την δικιά σας, αλλά το όνομά μου είναι -θα προσπαθήσω να το πω ομαλά χρησιμοποιώντας ανθρώπινα γράμματα- κάτι σαν «Σσσσιαασσσακκκασσκκχχχςςςς» με πολύ βαριά προφορά των «σ» και των «Κ» ήχων. Δεν έχουμε επίθετα όπως εσείς αλλά μονάχα ένα και μοναδικό όνομα το οποίο χωρίζεται και χαρακτηρίζεται από τον τρόπο που λέγεται και δίνεται όχι σε παιδιά (τα οποία έχουν τα δικά τους παιδικά ονόματα) αλλά μόνο με μία ειδική διαδικασία στην περίοδο της εφηβείας την εποχή της είτε θρησκευτικής είτε επιστημονικής διαφώτισης ή αφυπνίσεως (όπως θα το αποκαλούσατε). Θα προτιμούσα να μην προσπαθούσατε να πείτε το πραγματικό μου όνομά με την ανθρώπινη γλώσσα σας. Παρακαλώ να με φωνάζετε «Lacerta», αυτό είναι το όνομα που γενικά χρησιμοποιώ όταν βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους και μιλώ μαζί τους. (ΛΑΣΕΡΤΑ)
Ερώτηση: Πόσο χρονών είσαι;
Απάντηση: Μετρούμε τον χρόνο όχι όπως εσείς με αστρονομικά χρόνια και την περιστροφή της Γης γύρω από τον ήλιο, αλλά επειδή ζούμε κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη. Η μονάδα μέτρησης του χρόνου εξαρτάται από περιοδικούς κύκλους του μαγνητικό πεδίο της Γης και σύμφωνα με αυτό (και με τους δικούς σας αριθμούς) είμαι σήμερα. Για να υπολογίσω, 57.657 κύκλους. Έφτασα στην φάση της ενηλικίωσης και της αφυπνίσεως 16.337 κύκλους πριν (αυτή είναι μία πολύ σημαντική ημερομηνία για εμάς). Σύμφωνα με την ανθρώπινη χρονική κλίμακα είμαι περίπου 28 χρονών.
Ερώτηση: Ποια είναι εργασία σου; Έχετε «δουλειές» όπως εμείς;
Απάντηση: Για να το πω στα λόγια σας: Είμαι μία περίεργη μαθήτρια της κοινωνικής συμπεριφοράς του είδους σας. Γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ και μιλάω μαζί σας, γι’ αυτό και αποκάλυψα την πραγματική μου φύση στον Ε.Φ. και τώρα σε εσένα και γι’ αυτό σου δίνω όλες αυτές τις μυστικές πληροφορίες και θα προσπαθήσω να απαντήσω όλες τις ερωτήσεις στις τόσες σελίδες χαρτιού με ειλικρίνεια. Θα δω πώς αντιδράτε, πως άλλοι από το είδους σου αντιδρούν. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρελοί και ψεύτες από το είδος σας στον πλανήτη που ισχυρίζονται ότι ξέρουν την αλήθεια για εμάς, για τα ούφο, για τους εξωγήινους κ.τ.λ. και κάποιοι από εσάς πιστεύουν τα ψέματα τους. Μ’ ενδιαφέρει να δω πως αντιδρά το είδος σας εάν αποκαλύψω την αλήθεια (την οποία θα σου πω τώρα) στο ευρύ κοινό. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι ο οποιοσδήποτε θα αρνηθεί να πιστέψει τα λεγόμενα μου, αλλά ελπίζω να κάνω λάθος, γιατί πρέπει να καταλάβετε εάν θέλετε να επιζήσετε τα επόμενα χρόνια.
Ερώτηση: Διάβασα όλη την δήλωσή σου (που είχες δώσει στον Ε.Φ.) σχετικά με αυτό, αλλά μπορείς να μου δώσεις τώρα μια σύντομη απάντηση: πετάνε στα αλήθεια τα ΑΤΙΑ με πιλότους εξωγήινους ή ανήκουν στο δικό σας είδος;

Απάντηση: Κάποια από τα ΑΤΙΑ που παρατηρείτε -όπως τα αποκαλείτε- ανήκουν σε εμάς, αλλά τα περισσότερα όχι. Τα περισσότερα από τα «μυστήρια» ιπτάμενα αντικείμενα στον ουρανό δεν είναι τεχνολογικές συσκευές αλλά κυρίως παρερμηνείες φυσικών φαινομένων που οι επιστήμονες σας δεν κατανοούν (όπως η αυτανάφλεξη του πλάσματος στην ανώτερη ατμόσφαιρα). Όμως, κάποια από τα ΑΤΙΑ είναι πραγματικά σκάφη που ανήκουν είτε στο είδος σας (ειδικά στους στρατιωτικούς) είτε σε άλλα εξωγήινα είδη ή στο τέλος και σε εμάς, αλλά μία μειοψηφία των θεαμένων σκαφών ανήκει πραγματικά σε εμάς, γιατί γενικά προσέχουμε πολύ με τις κινήσεις μας στην ατμόσφαιρα και έχουμε ειδικούς τρόπους να κρύβουμε τα σκάφη μας.
Εάν διαβάσετε αναφορά για θέαση ενός μεταλλικού ανοιχτού-γκρίζου σχήματος πούρου κυλινδρικού αντικειμένου με μήκος –υπάρχουν διάφοροι τύποι– ας πούμε μεταξύ 20 και 260 των δικών σας μέτρων και εάν αυτό το αντικείμενο έκανε έναν πολύ βαθύ βόμβο και εάν είχε 5 λαμπερά κόκκινα φώτα πάνω στην μεταλλική επιφάνεια του πούρου (ένα πάνω, ένα στην μέση, δύο στο τέλος) τότε μάλλον κάποιος δικός σας είδε ένα από τα σκάφη μας κι αυτό σημαίνει ότι είτε υπήρξε βλάβη, είτε κάποιος από εμάς δεν ήταν αρκετά προσεκτικός.
Έχουμε επίσης έναν πολύ μικρό στόλο από δίσκο-ειδή σκάφη, αλλά τέτοια ΑΤΙΑ ανήκουν συνήθως σε άλλο εξωγήινο είδος. Τα τριγωνικά ΑΤΙΑ ανήκουν γενικά στους δικούς σας στρατιωτικούς αλλά χρησιμοποιούν ξένη τεχνολογία για να τα κατασκευάσουν. Εάν πραγματικά θέλετε να προσπαθήσετε να δείτε ένα από τα σκάφη μας, θα πρέπει να κοιτάξετε στα βουνά πάνω από την Αρκτική, την Ανταρκτική και πάνω από την κεντρική-Ασία (ειδικά πάνω από τα βουνά εκεί).
Ερώτηση: Έχετε κάποιο ειδικό σύμβολο ή κάτι τέτοιο που να αντιπροσωπεύει το είδος σας;
Απάντηση: Έχουμε δύο κύρια σύμβολα που αντιπροσωπεύουν το είδος μας. Το πρώτο, το αρχαιότερο σύμβολο είναι ένα μπλε ερπετό με τέσσερα φτερά πάνω σε μαύρο φόντο, τα χρώματα έχουν θρησκευτική σημασία για εμάς. Αυτό το σύμβολο χρησιμοποιούταν από κάποια τμήματα της κοινωνίας μας, αλλά σήμερα είναι σπάνιο –εσείς οι άνθρωποι το αντιγράψατε πολλές φορές στα παλιά σας γραπτά. Το άλλο σύμβολο είναι ένα μυστικιστικό πλάσμα που το ονομάζετε «Δράκο» σε σχήμα κύκλου με επτά άσπρα άστρα στο μέσον. Αυτό το σύμβολο είναι περισσότερο κοινό σήμερα. Εάν δείτε κάποιο από αυτά τα σύμβολα σε κυλινδρικό σκάφος που περιέγραψα στην προηγούμενη απάντηση ή σε κάποια υπόγεια εγκατάσταση, αυτό το αντικείμενο ή το μέρος ανήκει σίγουρα σε εμάς και θα σας συμβούλευα να απομακρυνθείτε όσο τον δυνατόν γρηγορότερα.
Ερώτηση: Τα επτά άστρα στο δεύτερο σύμβολο που ανέφερες — εννοούν τις Πλειάδες;
Απάντηση: Πλειάδες; Όχι. Στην πραγματικότητα, τα επτά άστρα είναι πλανήτες και φεγγάρια και είναι σύμβολα για τις πρότερες επτά αποικίες μας στο ηλιακό σύστημα. Τα άστρα βρίσκονται πάνω σε μπλε φόντο και ο Δράκος-κύκλος σημαίνει το σχήμα της γης. Τα επτά άστρα σημαίνουν την Σελήνη, τον Άρη, την Αφροδίτη και 4 φεγγάρια του Δία και του Κρόνου που είχαμε αποικίσει κατά το παρελθόν. Δύο αποικίες δεν χρησιμοποιούνται πλέον και εγκαταλείφθηκαν, οπότε 5 άστρα θα ήταν σωστότερο.
Ερώτηση: Μίας και δεν μου επέτρεψες να πάρω φωτογραφίες –που θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για την απόδειξη της ύπαρξης σας και της αλήθειας της ιστορίας– μπορείς να περιγράψεις με λεπτομέρεια τον εαυτό σου;
Απάντηση: Το ξέρω πως θα ήταν πολύ χρήσιμο για την αυθεντικότητα της συνέντευξης εάν έπαιρνες κάποιες φωτογραφίες μου. Αλλιώς, εσείς οι άνθρωποι είστε πολύ δύσπιστοι (κι αυτό είναι καλό για εμάς και για τα πραγματικά εξωγήινα είδη που δρουν μυστικά στον πλανήτη) αλλά και να είχες τέτοιες φωτογραφίες, πολλοί από το είδος σου θα έλεγαν πως είναι μια απάτη, ότι είμαι απλά μια γυναίκα μεταμφιεσμένη ή κάτι τέτοιο (το οποίο θα ήταν πολύ προσβλητικό για εμένα). Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μπορώ να επιτρέψω να πάρεις φωτογραφίες μου ή του εξοπλισμού μου. Κι αυτό για διάφορους λόγους, τους οποίους δεν θα συζητήσουμε περαιτέρω, εκτός του ότι ένας λόγος είναι η απόκρυψη της ύπαρξής μας και ο άλλος είναι θρησκευτικός. Παρόλα αυτά έχεις την άδεια μου να κάνεις σκίτσα και δικά μου και του εξοπλισμό μου που θα σου δείξω αργότερα.
Μπορώ επίσης να προσπαθήσω να περιγράψω τον εαυτό μου, αλλά αμφιβάλλω εάν άλλοι του είδους σας θα μπορέσουν να φανταστούν την πραγματική μου όψη μέσα από απλές λέξεις, γιατί η αυτόματη άρνηση της ύπαρξης ερπετικών ειδών και γενικά ευφυών ειδών άλλων από το δικό σας είναι μέρος του προγραμματισμού του μυαλού σας. Καλά λοιπόν, θα προσπαθήσω. Φανταστείτε το σώμα ενός κανονικού θηλυκού ανθρώπου και έχετε μια πρώτη εντύπωση του σώματός μου. Όπως και εσείς, έχω κεφάλι, δύο χέρια, δύο παλάμες, δύο πόδια και δύο πατούσες και οι αναλογίες του σώματός μου είναι σαν τις δικές σας. Αφού είμαι θηλυκό έχω και δύο μαστούς (παρά την ερπετική προέλευση μας, ξεκινήσαμε να δίνουμε γάλα στα μωρά μας κατά την διάρκεια της εξελικτικής διαδικασίας -αυτό συνέβη πριν 30 εκατομμύρια χρόνια- γιατί αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατηθούν τα μικρά ζωντανά.
Η εξέλιξη το είχε κάνει αυτό για το είδος σας την εποχή των δεινοσαύρων -και λίγο αργότερα- και για το δικό μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε τώρα θηλαστικά) όμως οι μαστοί μας δεν είναι τόσο μεγάλοι όσο των ανθρώπινων γυναικών και το μέγεθός τους είναι σχεδόν ίδιο για κάθε θηλυκό του είδους μας. Τα εξωτερικά μας όργανα αναπαραγωγής είναι και για τα δύο είδη μικρότερα από αυτά των ανθρώπων, αλλά είναι εμφανή και έχουν την ίδια λειτουργία με τα δικά σας (άλλο ένα δώρο της εξέλιξης στο είδος μας). Το δέρμα μου είναι πράσινο-μπεζ χρώματος, περισσότερο ωχρό πράσινο κι έχουμε κάποια σχέδια από καφέ ακανόνιστες βούλες (κάθε βούλα με μέγεθος 1-2 εκατοστά) στο δέρμα μας και στο πρόσωπό μας (τα σχέδια είναι διαφορετικά για κάθε φύλο αλλά τα θηλυκά έχουν περισσότερα, ειδικά στο κάτω μέρος του σώματος και στο πρόσωπο). Μπορείτε να τα δείτε στην δικιά περίπτωση σαν δύο γραμμές πάνω από τα φρύδια κατά μήκος του μετώπου μου, στο μάγουλο και στο πηγούνι μου.
Τα μάτια μου είναι λίγο μεγαλύτερα από τα ανθρώπινα (γι’ αυτό βλέπουμε καλύτερα στο σκοτάδι) και γενικά κυριαρχούνται από τις μεγάλες μαύρες κόρες, που περιβάλλονται από μία μικρή ανοιχτό-πράσινο ίριδα (τα αρσενικά έχουν σκούρο-πράσινες ίριδες). Η κόρη είναι σχιστή και μπορεί να αλλάζει μέγεθος από μία μικρή μαύρη γραμμή σε ένα μεγάλο ανοικτό αυγοειδές οβάλ, επειδή ο αμφιβληστροειδής είναι πολύ ευαίσθητος στο φως και η κόρη πρέπει να ανταποκριθεί σε αυτό. Έχουμε εξωτερικά στρογγυλά αυτιά αλλά είναι μικρότερα και όχι τόσο καμπύλα όσο τα δικά σας, όμως ακούμε καλύτερα γιατί είναι περισσότερο ευαίσθητα στον ήχο (ακούμε μεγαλύτερο ηχητικό φάσμα).
Υπάρχει ένας μυς ή ένα καπάκι πάνω από τα αυτά που μπορεί να τα κλείσει τελείως (για παράδειγμα κάτω από το νερό). Η μύτη μας είναι περισσότερο μυτερή και υπάρχει μία χάραξη σχήματος V ανάμεσα στα ρουθούνια, που επέτρεπε στους προγόνους μας να «βλέπουν» την θερμοκρασία. Έχουμε χάσει αυτήν την ικανότητα, αλλά μπορούμε ακόμα να αισθανθούμε την θερμοκρασία με αυτό το «όργανο». Τα χείλη μας έχουν σαν το σχήμα των δικών σας (των θηλυκών λίγο μεγαλύτερα από των αρσενικών) αλλά ωχρού καφέ χρώματος και τα δόντια μας είναι πολύ άσπρα και δυνατά και λίγο μακρύτερα και αιχμηρά απ’ ότι τα δικά σας μαλακά θηλαστικών δοντιών. Δεν έχουμε διαφορετικά χρώματα μαλλιών όπως εσείς (αλλά υπάρχει μία παράδοση να χρωματίζουμε τα μαλλιά σε διαφορετικές ηλικίες) και το πραγματικό τους χρώμα είναι -σαν τα δικά μου- πρασινίζων καφέ. Τα μαλλιά μας είναι πυκνότερα και πιο δυνατά από τα δικά σας και μεγαλώνουν πολύ αργά. Επίσης, το κεφάλι είναι το μόνο μέρος του σώματος που έχουμε τρίχες.
Το σώμα μας, τα χέρια και τα πόδια είναι παρόμοια στο σχήμα και στο μέγεθος με τα δικά σας, αλλά το χρώμα είναι διαφορετικό (πράσινο-μπεζ, όπως το πρόσωπο) και υπάρχουν δομές που μοιάζουν με λέπια στο πάνω μέρος των ποδιών (πάνω από το γόνατο) και στο πάνω μέρος τον χεριών (πάνω από τον αγκώνα). Τα πέντε δάχτυλα μας είναι λίγο μακρύτερα και λεπτότερα από τα ανθρώπινα δάχτυλα και το δέρμα στην παλάμη είναι ομαλό, οπότε δεν έχουμε γραμμές όπως εσείς όμως πάλι ένας συνδυασμός δομών λεπιών από καφέ βούλες (και τα δύο φύλα έχουν βούλες στην παλάμη) και δεν έχουμε αποτυπώματα όπως εσείς. Εάν αγγίξτε το δέρμα μου, θα αισθανθείτε ότι είναι ομαλότερο από το τριχωτό δέρμα σας. Υπάρχουν μικρά μυτερά κέρατα στο πάνω μέρος και των δύο μεσαίων δακτύλων. Τα νύχια είναι γκρίζα και γενικότερα μακρύτερα από τα δικά σας.
Βλέπετε ότι τα νύχια μου δεν είναι τόσο μακριά και είναι στρογγυλά στις άκρες. Αυτό είναι γιατί είμαι θηλυκό. Τα αρσενικά έχουν μυτερά νύχια με μήκος μέχρι και 5 ή 6 των εκατοστών σας. Το επόμενο χαρακτηριστικό είναι πολύ διαφορετικό από το σώμα σας και μέρος της ερπετικής μας κληρονομιάς: εάν αγγίξεις το πίσω μέρος του σώματός μου θα αισθανθείς μία σκληρή οστέινη γραμμή κάτω από τα ρούχα μου. Αυτή δεν είναι η σπονδυλική μου στήλη αλλά μία πολύ δύσκολη στο σχήμα δομή από πλάκες δέρματος και ιστού που ακολουθεί την σπονδυλική στήλη από το κεφάλι μέχρι τον γοφό. Υπάρχει ένας υψηλός αριθμός νεύρων και αγγείων σε αυτήν την δομή και στις πλάκες, που είναι περίπου δύο με τρία εκατοστά μακριές και ευαίσθητες στην αφή, αυτός είναι ο λόγος που πάντα έχουμε πρόβλημα να κάτσουμε σε καρέκλες με πλάτη όπως αυτή εδώ.
Ο κυρίως ρόλος των μικρών αυτών πλακών, πέρα από τον ρόλο τους στην σεξουαλικότητα μας, είναι απλά η ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματός μας και εάν καθίσουμε σε φυσικό ή τεχνητό ηλιακό φωτισμό, αυτές οι πλάκες γεμίζουν με αίμα και τα αγγεία διαστέλλονται και ο ήλιος είναι σε θέση να ζεστάνει το ερπετικό μας αίμα (το οποίο κυκλοφορεί μέσα στο σώμα και στις πλάκες) αρκετούς βαθμούς και αυτό μας δημιουργεί μεγάλη ευχαρίστηση. Τι άλλο είναι διαφορετικό σε σχέση με το είδος σας; Α, δεν έχουμε ομφαλό, γιατί γεννιόμαστε με διαφορετικό τρόπο από τις δικές σας θηλαστικές γεννήσεις. Οι άλλες εξωτερικές διαφορές με το είδος σας είναι μικρές και νομίζω ότι δεν πρέπει να τις αναφέρω όλες τώρα μιας και οι περισσότερες δεν είναι ορατές όταν φοράμε ρουχισμό. Ελπίζω η περιγραφή του σώματος να ήταν αρκετά λεπτομερής. Θα σε συμβούλευα να κάνεις μερικά σκίτσα.
©Σκίτσο επάνω και κάτω: De Loop (Δημήτρης Παπαγιάννης) για το terrapapers.com
terrapapers.com-erpetoeidis-Lacerta-n

Ερώτηση: Τι είδους ρουχισμό φοράτε γενικά; Υποθέτω ότι αυτός δεν είναι ο τρόπος που ντύνεστε συνήθως;

Απάντηση: Όχι, φοράω αυτά τα ανθρώπινα καθημερινά ρούχα μόνο μεταξύ ανθρώπων. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι πολύ άνετα για εμένα τόσο σφιχτά ρούχα και είναι πάντα μια ασυνήθιστη αίσθηση. Όταν είμαστε στο σπίτι μας (δηλαδή στο υπόγειο σπίτι μας) ή σε μία μεγάλη περιοχή τεχνητού ηλιακού φωτός και εάν είμαστε μαζί με άλλους κοντινούς στο όνομά μας, είμαστε συνήθως γυμνοί. Το βρίσκεις σοκαριστικό; Όταν είμαστε σε δημόσιο χώρο και μαζί με πολλούς άλλους του είδους μου φοράμε πολύ φαρδύ ρουχισμό φτιαγμένο από λεπτό, ελαφρύ υλικό. Σας είπα ότι πολλά μέρη των σωμάτων μας είναι πολύ ευαίσθητα στην αφή, κυρίως οι μικρές πλάκες στην πλάτη οπότε δεν αισθανόμαστε άνετα με στενό ρουχισμό γιατί μπορεί να μας βλάψει. Άντρες και γυναίκες συχνά φορούν τον ίδιο ρουχισμό, αλλά τα χρώματα είναι διαφορετικά για τα δύο φύλα.
Ερώτηση: Είπες «άλλους κοντινούς στο όνομά μας». Εννοείς την οικογένειά σας;
Απάντηση: Όχι, όχι ακριβώς. Θα μπορούσες να το πεις «οικογένεια» αλλά με την λέξη αυτή εννοείς όσους από το είδος σου ανήκουν γενετικά μαζί όπως ο πατέρας ή η μητέρα και παιδί. Όπως είπα και πρωτύτερα έχουμε ένα πολύ δύσκολο και μοναδικό όνομα. Μέρος της προφοράς του ονόματος είναι απολύτως μοναδικό και δεν υπάρχει άλλο πλάσμα με το ίδιο όνομα, αλλά μέρος του ονόματος (το μεσαίο μέρος) προφέρεται με τέτοιον τρόπο που δηλώνει στους άλλους την «οικογένεια» (πρέπει να χρησιμοποιήσω την λέξη γιατί δεν έχετε την σωστή λέξη στο λεξιλόγιο σας) που ανήκεις.
Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα μέλη της ομάδας έχουν γενετική συγγένεια με εσένα, γιατί αυτές οι ομάδες είναι γενικά πολύ μεγάλες και έχουν 40 και 70 από εμάς. Η ομάδα αυτή περιέχει γενικά του γενετικά συγγενείς σου -εκτός από αυτούς που αποφάσισαν να φύγουνε από το γκρουπ- και η σύνδεση με τον πατέρα και την μητέρα είναι συχνά η δυνατότερη. Θα ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να εξηγήσω τώρα το πολύ παλιό κοινωνικό μας σύστημα το οποίο είναι σύνθετο και θα χρειαζόμασταν πολλές ώρες μόνο για τα βασικά πράγματα. Ίσως μπορέσουμε να συναντηθούμε μία άλλη φορά και να μπορέσω να σου δώσω λεπτομερείς περιγραφές όλων αυτών των πραγμάτων.
Ερώτηση: Έχετε ουρά όπως τα κανονικά ερπετά;
Απάντηση: Βλέπεις καμιά; Όχι, δεν έχουμε εμφανή ουρά. Εάν κοιτάξεις τον σκελετό μας, υπάρχει μόνο ένα μικρό στρογγυλό κόκαλο στο τέλος της σπονδυλικής στήλης μας πίσω από την λεκάνη. Αυτό είναι ένα άχρηστο στοιχείο της ουράς των προγόνων μας, αλλά δεν είναι εμφανές εξωτερικά. Α, τα έμβρυα μας έχουν ουρές στους πρώτους μήνες της ανάπτυξης, αλλά αυτές οι ουρές εξαφανίζονται προτού γεννηθούν. Η ουρά έχει νόημα για ένα πρωτόγονο είδος το οποίο προσπαθεί να βαδίσει στα δύο πόδια και πρέπει να κρατά ισορροπία με την ουρά, αλλά ο σκελετός μας άλλαξε κατά την διάρκεια της εξέλιξης και η σπονδυλική μας στήλη είναι σχεδόν ίδια στο σχήμα με την δικιά σας, οπότε δεν χρειαζόμαστε καμιά ουρά για να σταθούμε στα δύο πόδια.
Ερώτηση: Είπες πως γεννιέστε με διαφορετικό τρόπο από εμάς. Κάνετε αυγά;
Απάντηση: Ναι, αλλά όχι όπως τα πτηνά ή τα πρωτόγονα ερπετά. Στην πραγματικότητα, το έμβρυο μεγαλώνει σε πρωτεϊνικό υγρό μέσα στην μήτρα της μητέρας, αλλά υπάρχει και ένα ωοειδές αλλά πολύ λεπτό περίβλημα από ασβέστιο γύρω του, που γεμίζει όλη την μήτρα. Το έμβρυο μέσα στο κέλυφος είναι τελείως αυτάρκες από το σώμα της μητέρας και έχει όσες ουσίες χρειάζεται για να αναπτυχθεί μέσα στο ασβεστούχο κέλυφος. Υπάρχει επίσης ένα κορδόνι σαν τον ομφάλιο λώρο σας που ενώνεται σε ένα κρυφό σημείο πίσω από την πλάκες στην πλάτη. Όταν πρόκειται να γεννηθεί το βρέφος, όλο το αυγό πιέζεται μέσω του κόλπου καλυμμένο με μία λιπαρή πρωτεϊνική ουσία και το μωρό βγαίνει μετά από αυτό το μαλακό αυγό μετά από μερικά λεπτά. Αυτά τα δύο κέρατα πάνω στα μεσαία δάχτυλα μας χρησιμοποιούνταν ενστικτωδώς από τα μωρά για να σπάσουν το κέλυφος και να πάρουν την πρώτη τους αναπνοή. Τα μικρά μας δεν είναι τόσο μεγάλα όσο τα δικά σας μωρά όταν γεννιούνται, είναι περίπου 30 και 35 των εκατοστών σας ψηλά, το αυγό είναι περίπου 40 εκατοστά ψηλό (αυτό γιατί ο κόλπος είναι μικρότερος από τον ανθρώπινο) αλλά μεγαλώνουμε στο κανονικό μας μέγεθος 1,60 έως 1,80 μέτρα.
Ερώτηση: Τι γίνεται με την θερμοκρασία του σώματός σας; Είπες ότι απολαμβάνετε να βρίσκεστε στον ήλιο. Τι αποτέλεσμα έχει αυτό στον οργανισμό σας.
Απάντηση: Δεν είμαστε θηλαστικά και σαν ερπετά η θερμοκρασία του σώματός μας εξαρτάται από την θερμοκρασία του περιβάλλοντος μας. Εάν αγγίξεις το χέρι μου μπορεί ίσως να το αισθανθείς πιο κρύο από το δικό σου, αυτό είναι γιατί η κανονική μας θερμοκρασία είναι περίπου 30 με 33 βαθμούς κελσίου. Εάν κάτσουμε στον ήλιο (ειδικά γυμνοί και με τις σειρές των μικρών πλακών προς τον ήλιο) η θερμοκρασία του σώματός μας μπορεί να ανεβεί κατά 8 ή 9 βαθμούς μέσα σε μερικά λεπτά. Αυτή η αύξηση προκαλεί την παραγωγή πολλών ενζύμων και ορμονών στο σώμα μας, την καρδιά και τον εγκέφαλο και όλα τα όργανα ενεργοποιούνται και αισθανόμαστε πάρα πολύ ωραία. Εσείς οι άνθρωποι απολαμβάνετε το να είστε στον ήλιο αλλά για μας είναι η μεγαλύτερη απόλαυση που μπορείς να φανταστείς (ίσως σαν την σεξουαλική σας διέγερση). Επίσης απολαμβάνουμε το να κολυμπούμε σε θερμά νερά ή άλλα υγρά για να αυξήσουμε την θερμοκρασία του σώματός μας. Εάν κάτσουμε για κάποιες ώρες στη σκιά , η θερμοκρασία μας πέφτει στους 30 με 33 βαθμούς. Αυτό δεν μας βλάπτει, αλλά αισθανόμαστε πολύ καλύτερα στον ήλιο. Έχουμε δωμάτια με τεχνητό ηλιακό φως υπογείως αλλά δεν είναι το ίδιο για εμάς όπως ο πραγματικός ήλιος.
Ερώτηση: Τι τρώτε;
Απάντηση: Γενικά διάφορα πράγματα όπως και εσείς: σάρκα, φρούτα, λαχανικά, ειδικά είδη μυκήτων (από υπόγειες φάρμες) και άλλα πράγματα. Μπορούμε επίσης να φάμε και να χωνέψουμε διάφορες ουσίες που είναι δηλητηριώδης για εσάς. Η κύρια διαφορά μεταξύ μας, είναι ότι πρέπει να τρώμε σάρκα, γιατί το σώμα μας χρειάζεται τις πρωτεΐνες. Δεν μπορούμε να ζήσουμε εντελώς χορτοφάγοι όπως το είδος σας γιατί οι πέψη μας θα σταμάταγε και θα πεθαίναμε μετά από μερικές εβδομάδες ή μήνες χωρίς σάρκα. Πολλοί από εμάς τρώνε ωμή σάρκα ή άλλα πράγματα που είναι αηδιαστικά για εσάς. Προσωπικά, προτιμώ μαγειρεμένη σάρκα και φρούτα της επιφανείας όπως μήλα και πορτοκάλια.
Ερώτηση: Μπορείς να μας πεις κάτι για την φυσική ιστορία και την εξέλιξη του είδους σας; Πόσο παλαιό είναι το είδος σας; Έχετε εξελιχθεί από πρωτόγονα ερπετά όπως η ανθρωπότητα εξελίχθηκε από τους πιθήκους;
Απάντηση: Α, αυτή είναι μία μεγάλη και μπλεγμένη ιστορία και ακούγεται σίγουρα απίστευτη σε εσένα, αλλά είναι η αλήθεια. Θα προσπαθήσω να εξηγήσω σε συντομία. Περίπου πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια, πολλοί από του μη ανεπτυγμένους προγόνους μας από την φυλή των δεινοσαύρων πέθαναν σε έναν μεγάλο παγκόσμιο κατακλυσμό. Ο λόγος για αυτήν την καταστροφή δεν ήταν μία φυσική καταστροφή –ένας αστεροειδής όπως λανθασμένα πιστεύουν οι επιστήμονες σας — αλλά ένας πόλεμος ανάμεσα σε δύο αντίπαλες εξωγήινες ομάδες που έλαβε χώρα κυρίως σε τροχιά και την ανώτερη ατμόσφαιρα του πλανήτη σας.
Σύμφωνα με την περιορισμένη γνώση μας για τις πρώτες μέρες αυτός ο παγκόσμιος πόλεμος ήταν ο πρώτος εξωγήινος πόλεμος στον πλανήτη γη αλλά δεν ήταν σίγουρα ο τελευταίος και ένας μελλοντικός πόλεμος έρχεται σύντομα, ενώ ένας «ψυχρός πόλεμος» -όπως θα το λέγατε- ανάμεσα σε εξωγήινες ομάδες μαίνεται εδώ και τα τελευταία 73 χρόνια στον πλανήτη σας. Οι αντίπαλοι σε αυτόν τον 65 εκατομμυρίων παλαιό πόλεμο ήταν δύο προηγμένα εξωγήινα είδη, των οποίων τα ονόματα ξανά δεν προφέρονται για τις γλώσσες σας. Είμαι σε θέση να τα πω αλλά θα βλάψει τα αυτιά σας εάν τα πω με τον αυθεντικό τρόπο τους.
Η μία φυλή ήταν ανθρωποειδή όπως το είδος σας (αλλά πολύ παλαιότερο) και ήταν από αυτό το σύμπαν από ένα ηλιακό σύστημα στον αστερισμό που ονομάζετε «Προκύων» σήμερα στους χάρτες σας. Το άλλο είδος — για το οποίο δεν γνωρίζουμε και τόσα πολλά — ήταν ένα ερπετοειδές είδος, αλλά δεν έχουν τίποτα να κάνουν με το δικό μας είδος, επειδή εμείς εξελιχθήκαμε από τοπικά σαυροειδή χωρίς εξωτερικές επιρροές (εκτός από επιτυχημένη τροποποίηση των γονιδίων μας από εμάς. Περισσότερα γι’ αυτό αργότερα).
Το προηγμένο ερπετικό είδος δεν ήρθε από αυτό το σύμπαν αλλά όχι από, λοιπόν, πώς να σας το εξηγήσω. Οι επιστήμονες σας δεν έχουν πραγματικά καταλάβει την πραγματική φύση του σύμπαντος, γιατί το παράλογο μυαλό σας δεν είναι σε θέση να δει τα ευκολότερα πράγματα και βασίζεται σε λανθασμένα μαθηματικά και αριθμούς. Αυτό είναι μέρος του γενετικού προγραμματισμού του είδους σας για το οποίο θα επανέλθω. Θα έλεγα, ότι είστε σχεδόν τόσο μακριά από το να καταλάβετε το σύμπαν όσο ήσασταν και πριν από 500 χρόνια.  Για να χρησιμοποιήσω ένα όρο που μπορεί να καταλάβετε: το άλλο είδος δεν ήρθε από αυτό το σύμπαν αλλά από μία άλλη «φούσκα» στον αφρό του Όλο-σύμπαντος. Θα το λέγατε ίσως μία άλλη διάσταση, αλλά δεν είναι η σωστή λέξη για να το περιγράψετε σωστά (παρεμπιπτόντως, ο όρος διάσταση είναι γενικά λανθασμένος με τον τρόπο που τον καταλαβαίνετε).
Το γεγονός που πρέπει να θυμάστε είναι, ότι τα ανεπτυγμένα είδη είναι σε θέση να «περπατούν» ανάμεσα στις «φούσκες» με την χρήση -όπως εσείς θα το λέγατε- κβαντικής τεχνολογίας και μερικές φορές με ειδικούς τρόπους χρησιμοποιώντας μόνο το μυαλό τους (και το δικό μου είδος έχει επίσης ανεπτυγμένες πνευματικές ικανότητες σε σύγκριση με το είδος σας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή ύλης-χορδών/φούσκας χωρίς τεχνολογία, όμως άλλα είδη ενεργά στον πλανήτη αυτόν μπορούν κι αυτό σας φαίνεται σαν μαγεία όπως και στους προγόνους σας)
Πίσω στην δικιά μας ιστορία: το πρώτο είδος (τα ανθρωποειδή) είχαν φτάσει στην Γη 150 χρόνια πριν τα ερπετοειδή και έχτισαν μερικές αποικίες στις τότε ηπείρους. Υπήρχε μία μεγάλη αποικία στην ήπειρο που εσείς αποκαλείτε «Ανταρκτική» σήμερα και μία άλλη στην ήπειρο που καλείτε «Ασία» σήμερα. Αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν μαζί με ζωώδη σαυροειδή στον πλανήτη χωρίς προβλήματα. Όταν το ανεπτυγμένο ερπετοειδές είδος έφτασε σε αυτό το σύστημα, οι ανθρωποειδής άποικοι από τον «Προκύωνα» προσπάθησαν να επικοινωνήσουν ειρηνικά, αλλά δεν ήταν επιτυχείς και ένας παγκόσμιος πόλεμος ξεκίνησε μέσα σε μήνες. Πρέπει να καταλάβετε ότι και τα δύο είδη ενδιαφέρονταν για αυτόν τον νέο πλανήτη όχι για την βιολογία και τα υπανάπτυκτα είδη, αλλά μόνο για έναν λόγο: πρώτες ύλες, ειδικά χαλκό. Για να καταλάβετε τον λόγο, θα πρέπει να ξέρετε ότι ο χαλκός είναι ένα πολύ σημαντικό υλικό για κάποια ανεπτυγμένα είδη(ακόμα και σήμερα) γιατί είναι -μαζί με μερικά ασταθή στοιχεία- σε θέση να παράγει νέα σταθερά στοιχεία εάν τα υποβάλλεται σε ένα υψηλό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο στην σωστή γωνία μαζί με ένα υψηλό πυρηνικό ραδιενεργό πεδίο για να παράγονται διασταυρούμενα κυμαινόμενα πεδία.
Η σύντηξη του χαλκού με άλλα στοιχεία σε ένα τέτοιο μαγνητο/ραδιενεργό πεδίο μπορεί να παράξει ένα πεδίο δυνάμεων ειδικής φύσης που είναι πολύ χρήσιμο για διάφορες τεχνολογικές χρήσεις (αλλά η βάση για αυτό είναι μία πολύπλοκη φόρμουλα που δεν είστε σε θέση να ανακαλύψετε λόγω τον περιορισμών του απλού μυαλού σας). Και τα δύο είδη ήθελαν τον χαλκό του πλανήτη Γη και γι’ αυτό, πολέμησαν σε έναν όχι και τόσο μακρύ πόλεμο στο διάστημα και σε τροχιά.
Το ανθρωποειδές είδος φαινόταν να έχει επιτυχία κατά την αρχική διάρκεια, αλλά στην τελευταία μάχη τα ερπετοειδή αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ένα πανίσχυρο όπλο, μία ειδικού τύπου βόμβα σύντηξης που θα κατάστρεφε όλες τις μορφές ζωής πάνω στον πλανήτη αλλά δεν θα έπρεπε να πειράξει τις πολύτιμες πρώτες ύλες και τον χαλκό. Η βόμβα βλήθηκε από το διάστημα και εξερράγει σε ένα σημείο του πλανήτη σας που ονομάζεται «Κεντρική Αμερική» σήμερα. Καθώς εξερράγη στον ωκεανό, ππροκλήθηκε μία απρόβλεπτη σύντηξη με το υδρογόνο και το αποτέλεσμα ήταν δυνατότερο απ’ ότι περίμεναν τα ερπετοειδή. Μία θανατηφόρα ραδιενέργεια, μία υπερπαραγωγή οξυγόνου σύντηξης, μία ραδιενεργή βροχή διαφόρων στοιχείων και ένας «πυρηνικός χειμώνας» για σχεδόν 200 χρόνια ήταν τα αποτελέσματα. Τα περισσότερα από τα ανθρωποειδή σκοτώθηκαν και τα ερπετοειδή έχασαν το ενδιαφέρον τους για τον πλανήτη μετά από μερικά χρόνια για (ακόμα και για εμάς) άγνωστους λόγους, ίσως λόγω της ραδιενέργειας.
Ο πλανήτης Γη ήταν ξανά μόνος του και τα ζώα στην επιφάνεια πέθαναν. Επίσης, ένα από τα αποτελέσματα της βόμβας σύντηξης ήταν η ραδιενεργή βροχή διαφορετικών στοιχείων και υλικών που παρήχθησαν κατά την διαδικασία της καύσης και ένα από τα υλικά ήταν το Ιρίδιο. Οι ανθρώπινοι επιστήμονες σήμερα βλέπουν τις συγκεντρώσεις Ιριδίου στο έδαφος ως απόδειξη πρόσκρουσης του Αστεροειδούς που σκότωσε τους δεινόσαυρους. Αυτό δεν είναι αλήθεια, αλλά πως θα μπορούσατε να το ξέρετε αυτό; Λοιπόν, οι περισσότεροι από τους δεινόσαυρους πέθαναν (όχι όλοι κατά την έκρηξη αλλά στις δύσκολες συνθήκες που επακολούθησαν μετά τον πόλεμο, ειδικά στον πυρηνικό χειμώνα και την ραδιενεργή βροχή). Σχεδόν όλοι οι δεινόσαυροι και τα ερπετά πέθαναν μέσα στα επόμενα 20 χρόνια. Μερικά από αυτά -ειδικά εκείνα των ωκεανών- μπόρεσαν να επιζήσουν για τα επόμενα 200 έως 300 χρόνια ακόμα και στον αλλαγμένο κόσμο, αλλά και αυτά τα είδη πέθαναν επίσης, λόγω του ότι το κλίμα είχε αλλάξει.
Ο πυρηνικός χειμώνας τελείωσε μετά από 200 χρόνια, αλλά ήταν ψυχρότερα πάνω στην Γη από πριν. Παρά τον Κατακλυσμό, μερικά είδη μπόρεσαν να επιζήσουν: τα ψάρια(όπως οι καρχαρίες) τα πουλιά, πολύ μικρά θηλαστικά (οι πρόγονοι σας) διάφορα ερπετά όπως οι κροκόδειλοι και υπήρχε ένα ειδικό είδος μικρών αλλά ανεπτυγμένων δεινοσαύρων που είχαν αναπτυχθεί μαζί με τα μεγάλα ζώα-ερπετά όπως το είδος που ονομάζεται Τυρανόσαυρος. Αυτό το νέο ερπετό περπατούσε στα δύο πόδια και έμοιαζε σαν την ανακατασκευή σας του Ιγκουανόδοντου (δημιουργήθηκε από αυτήν την οικογένεια) αλλά ήταν μικρότερο (περίπου 1.50 μέτρο ψηλό) με μερικά ανθρωποειδή χαρακτηριστικά, αλλαγμένη δομή οστών, μεγαλύτερο κρανίο και εγκέφαλο, χέρια με αντίχειρες που μπορούσε να αρπάξει αντικείμενα, διαφορετικό οργανισμό και πέψη, ανεπτυγμένα μάτια στο μέσον της κεφαλής όπως και τα δικά σας και το πιο σημαντικό με μία νέα και καλύτερη δομή του εγκεφάλου. (Δείτε τις φωτογραφίες κάτω)
Ο Ιγκουανόδοντος, αυτός ήταν ο άμεσος πρόγονός μας. Υπάρχουν θεωρίες ότι η ακτινοβολία από τη βόμβα συμμετείχε στις μεταλλάξεις του οργανισμού αυτής της νέας φυλής, αλλά αυτό δεν αποδεικνύεται. Παρόλα αυτά, αυτός ο μικρός ανθρωποειδής δεινόσαυρος εξελίχθηκε μέσα στα επόμενα 30 εκατομμύρια χρόνια (όπως είπα νωρίτερα, ένα είδος γενικά χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο να εξελιχθεί απ’ ότι νομίζεται, εάν η εξέλιξη δεν είναι τεχνητή όπως στην περίπτωσή σας) από ένα ζώο σε μία σκεπτόμενη ύπαρξη. Αυτά τα πλάσματα ήταν αρκετά έξυπνα ώστε να μην πεθάνουν στα επόμενα εκατομμύρια χρόνια, γιατί έμαθαν να αλλάζουν συμπεριφορά, ζούσαν σε σπηλιές αντί στο κρύο στην φύση και έμαθαν να χρησιμοποιούν πέτρες και κλαδιά σαν τα πρώτα εργαλεία και την χρήση της φωτιάς σαν βοήθεια για να ζεσταθούν -ειδικά για να ζεστάνουν το αίμα τους, που είναι πολύ σημαντικό για το είδος στο να επιζήσει.
Μέσα στα επόμενα 20 εκατομμύρια χρόνια αυτό το είδος διαιρέθηκε φυσικά σε 27 υπόειδη (δυστυχώς, τα πρώην ερπετοειδή είδη ήταν επιρρεπή στο να διαιρούνται με έναν λίγο πολύ παράλογο τρόπο σε υποείδη κατά την εξελικτική διαδικασία. Μπορείτε να το δείτε αυτό στον περιττά υψηλό αριθμό ζώων-δεινοσαύρων ειδών στα πρώιμα χρόνια) και υπήρξαν πολύ (κυρίως πρωτόγονοι) πόλεμοι μεταξύ αυτών των υποειδών για κυριαρχία.  Λοιπόν, η φύση δεν φάνηκε καλή μαζί μας κι απ’ όσο ξέρω από τα 27 υποείδη, 24 εξαφανίστηκαν σε πρωτόγονους πολέμους και στην εξέλιξη, διότι ο οργανισμός τους και το μυαλό τους δεν αναπτύχθηκε αρκετά ώστε να επιζήσουν και (σαν κυρίως λόγος) δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την θερμοκρασία του αίματος τους με το κατάλληλο τρόπο όταν άλλαζε και το κλίμα, έτσι 50 εκατομμύρια χρόνια μετά τον πόλεμο και μετά το τέλος των δεινοσαύρων, μόνο 3 (και τώρα και τεχνολογικά) ανεπτυγμένα ερπετικά είδη είχαν μείνει στον πλανήτη μαζί με όλα τα άλλα κατώτερα ζώα.
Μέσω φυσικής αλλά και τεχνητής διασταύρωσης αυτά τα τρία είδη συνενώθηκαν σε ένα ερπετικό είδος και μέσω της εφεύρεσης των γενετικών παρεμβάσεων, μπορέσαμε να «εξαλείψουμε» τα επιρρεπή σε διαίρεση γονίδια στην γενετική μας δομή. Σύμφωνα με την ιστορία μας και τις γνώσεις μας, αυτή ήταν η στιγμή που η τελική μας ερπετική φυλή -όπως με βλέπεις σήμερα- δημιουργήθηκε με την χρήση της γενετικής μηχανικής. Αυτό έγινε περίπου πριν 10 εκατομμύρια χρόνια και η εξέλιξή μας σχεδόν σταμάτησε σε αυτό το σημείο. Στην πραγματικότητα υπήρξαν μερικές μικρές αλλαγές στην όψη μας προς μία πιο ανθρωποειδή όψη και εμφάνιση θηλαστικού στα μετέπειτα χρόνια, αλλά δεν διαιρεθήκαμε ποτέ ξανά σε υποείδη.
Όπως βλέπεις, είμαστε μία πολύ παλιά φυλή σε σύγκριση με το είδος σας, το οποίο χοροπηδούσε από εδώ και από εκεί σαν μικρά πιθηκοειδή ζώα στα δέντρα εκείνη την εποχή ενώ εμείς εφεύραμε την τεχνολογία, αποικίσαμε άλλους πλανήτες σε αυτό το σύστημα, χτίσαμε μεγάλες πόλεις πάνω σε αυτόν τον πλανήτη (που χάθηκαν χωρίς ίχνη με το πέρασμα του χρόνου) και αναδομήσαμε τα γονίδιά μας ενώσω τα γονίδιά σας ήταν ακόμη αυτά των ζώων.
Πριν 10 εκατομμύρια χρόνια τα μικρά πιθηκοειδή άρχισαν να μεγαλώνουν και κατέβηκαν από τα δέντρα στο έδαφος (ξανά, λόγω της αλλαγής στο κλίμα, ειδικά στην αποκαλούμενη Αφρικανική ήπειρο). Αλλά εξελίσσονταν πολύ αργά όπως είναι φυσιολογικό για ένα θηλαστικό και εκτός εάν κάτι ασυνήθιστο δεν συνέβαινε στο είδος σας, δεν θα μπορούσαμε να καθόμαστε τώρα εδώ και να συζητάμε, γιατί εγώ θα καθόμουν στο άνετο μοντέρνο σπίτι μου κι εσύ θα καθόσουν στην σπηλιά σου ντυμένος με γούνες και προσπαθώντας να ανακαλύψεις τα μυστικά της φωτιάς ή θα μπορούσε ίσως να κάθεσαι σε έναν από τους ζωολογικούς μας κήπους. Αλλά τα πράγματα εξελίχτηκαν διαφορετικά και τώρα πιστεύετε ότι είστε το «Στέμμα της δημιουργίας» και μπορείτε εσείς να κάθεστε στα μοντέρνα σπίτια σας και εμείς πρέπει να κρυβόμαστε και να ζούμε κάτω από τη Γη ή σε απομακρυσμένες περιοχές.
Περίπου πριν 1,5 εκατομμύρια χρόνια, ένα άλλο εξωγήινο είδος έφτασε στην Γη, ήταν προς έκπληξη μας το πρώτο είδος για πάνω από 60 εκατομμύρια χρόνια. Αυτό θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη για εσάς εάν ξέρατε πόσα πολλά και διαφορετικά είδη υπάρχουν σήμερα εδώ. Το ενδιαφέρον αυτού του ανθρωποειδούς είδους -τους αποκαλείτε «Ιλοχίμ» σήμερα- δεν ήταν οι πρώτες ύλες και ο χαλκός, ήταν προς μεγάλη μας κατάπληξη τα υπανάπτυκτα πίθηκο-ανθρωποειδή.
Παρά την παρουσία μας στον πλανήτη, οι εξωγήινοι αποφάσισαν να «βοηθήσουν» τους πιθήκους να εξελιχθούν λίγο γρηγορότερα, για να τους εξυπηρετήσουν στο μέλλον σαν κάποιο είδος φυλής-σκλάβων στους επερχόμενους πολέμους. Η μοίρα του είδους σας δεν είχε πραγματικά σημασία για εμάς, αλλά δεν μας άρεσε η παρουσία των «Ιλοχίμ» στον πλανήτη και δεν τους άρεσε η παρουσία μας στο νέο τους «γαλαξιακό ζωολογικό» πλανήτη κι έτσι η έκτη και έβδομη δημιουργία σας ήταν ο λόγος για έναν πόλεμο μεταξύ μας και αυτών. Μπορείτε να διαβάσετε για αυτόν τον πόλεμο για παράδειγμα εν μέρει στο βιβλίο που εσείς αποκαλείτε «Βίβλο» με έναν πολύ περίεργο τρόπο περιγραφής. Η πραγματική αλήθεια είναι πολύ μεγάλη και δύσκολη ιστορία. Να συνεχίσω;
terrapapers.com_lacerta 4
terrapapers.com_lacerta- Mark Richards
terrapapers.com- erpetoeidis- Lacerta b

Ερώτηση: Όχι, όχι τώρα. Πήρα μερικές σημειώσεις σχετικά με την ιστορία σας και έχω τώρα μερικές ερωτήσεις.

Απάντηση: Παρακαλώ, ρώτα.
Ερώτηση: Πρώτα απ’ όλα, αναφέρεσαι σε μία πολύ μεγάλη χρονική περίοδο. Ισχυρίζεσαι ότι οι πρωτόγονοι πρόγονοί σας ζούσαν μαζί με τους δεινόσαυρους, επιζήσαν τον -όπως το αποκάλεσες- τεχνητό κατακλυσμό και εξελίχθηκαν μέσα σε 40 εκατομμύρια χρόνια και η εξέλιξή σας ολοκληρώθηκε πριν 10 εκατομμύρια χρόνια. Μου ακούγεται πολύ απίστευτο. Μπορείς να πεις τίποτα για αυτό;
Απάντηση: Κατανοώ ότι πρέπει να σου ακούγεται απολύτως απίστευτο, επειδή είστε ένα νέο και γενετικά κατασκευασμένο είδος. Ο Ιστορικός σας ορίζοντας τελειώνει σε μερικές χιλιάδες χρόνια και αυτό το νομίζετε σωστό. Αλλά δεν είναι. Αυτό είναι αδύνατο. Το προγραμματισμένο σας μυαλό είναι προφανώς σε αδυναμία να χειριστεί τέτοιες μεγάλες χρονικές περιόδους. Ο χρόνος εξέλιξης μας μπορεί να σου φαίνεται απίστευτα μεγάλος, αλλά στην πραγματικότητα αυτός είναι ο αυθεντικός τρόπος της φύσης.
Θυμήσου, οι πρώτοι θηλαστικοί πρόγονοί σας αναπτύχθηκαν μαζί με τους δεινόσαυρους και επέζησαν της βόμβας όπως και εμείς. Εξελίχθηκαν αργά μέσα στα επόμενα εκατομμύρια χρόνια και διαιρέθηκαν σε διάφορα είδη και σχήματα, μερικά μεγάλα, μερικά μικρά. Αυτοί είναι η εξέλιξη του σώματος. Αλλά τι γίνεται με το μυαλό και την ευφυΐα τους; Ήταν απλώς απλά ζώα. Τα θηλαστικά εξελίχθηκαν εδώ και ας πούμε, 150 εκατομμύρια χρόνια, αλλά μόνο τα τελευταία 2-3 εκατομμύρια χρόνια ήταν σε θέση να γίνουν ευφυή και σκεπτόμενα.
Και σε αυτήν την μικρή περίοδο πλάσματα σαν εσένα δημιουργήθηκαν; Από την φύση; 148 εκατομμύρια χρόνια για την εξέλιξη ζώων θηλαστικών, 2 εκατομμύρια χρόνια για την ανάπτυξη ενός (λίγο ή πολύ) ευφυούς και σκεπτόμενου πλάσματος όπως εσύ; Αναρωτήσου: Πιστεύεις ότι αυτή η επιταχυνόμενη εξέλιξη είναι φυσική; Τότε το είδος σας είναι περισσότερο ανίδεο απ’ ότι πίστευα. Δεν αναπτυχθήκαμε λάθος εμείς αλλά εσείς.
Ερώτηση: Καταλαβαίνω. Αλλά έχω μία άλλη ερώτηση. Ανέφερες πολλά γεγονότα σχετικά με τον αρχαίο πόλεμο μεταξύ των εξωγήινων πριν 65 εκατομμύρια χρόνια. Αυτό συνέβη πολύ πριν το είδος σας γίνει αρκετά ευφυές (όσο σας έχω καταλάβει). Γιατί γνωρίζετε τόσα πολλά πράγματα γι’ αυτόν τον «πρώτο πόλεμο» και για την εξέλιξη του είδους σας;
Απάντηση: Αυτή είναι μια καλή ερώτηση (πολύ καλύτερη από την προηγούμενη) και δεν στο έχω εξηγήσει καταλλήλως. Η γνώση μας σχετικά με τον πρώτο πόλεμο έρχεται από ένα αρχαίο εύρημα, που βρέθηκε περίπου πριν από 16.000 χρόνια από τους αρχαιολόγους στην ήπειρο που εσείς αποκαλείτε Αμερική σήμερα. Βρήκαν μία κυκλική πλάκα με διάμετρο περίπου 47 των εκατοστών σας. Η πλάκα ήταν κατασκευασμένη από ένα άγνωστο για εμάς μαγνητικό υλικό και μέσα στην πλάκα υπήρχε μία μικρότερη κρυστάλλινη πλάκα που περιείχε έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών κωδικοποιημένες στην μοριακή δομή του κρυστάλλου. Αυτή η «πλάκα μνήμης» κατασκευάστηκε από τους τελευταίους επιζώντες της βόμβας της ανθρώπινης φυλής από τον «Προκύωνα» ήδη πριν 65 εκατομμύρια χρόνια αλλά ήταν τελείως ανέπαφη όταν την βρήκαμε.
Οι επιστήμονες μας μπόρεσαν να αποκρυπτογραφήσουν τα μηνύματα και τα δεδομένα οπότε ακούσαμε για πρώτη φορά τα γεγονότα που συνέβησαν στο μακρινό παρελθόν και που οδήγησαν στην εξαφάνιση των δεινοσαύρων. Η πλάκα περιείχε λεπτομερή περιγραφή και των δύο ειδών (αλλά περισσότερα για τους ανθρωποειδής) και για τα γεγονότα και όπλα, συμπεριλαμβανομένης και της βόμβας σύντηξης. Περιείχε επίσης περιγραφές των ζώων και των σαυροειδών στην Γη, μαζί με τα προ-ευφυή προγονικά μας είδη. Η υπόλοιπη γνώση μας σχετικά με την εξέλιξη πηγάζει από τους σκελετούς και από το διάβασμα και από/κωδικοποίηση του DNA μας. Βλέπεις, ξέρουμε την πραγματική αλήθεια για τις ρίζες μας εδώ και 16.000 χρόνια. Πριν από τότε, υπήρχε μία πιο θρησκευτική ιδέα για την δημιουργία μας.
Ερώτηση: Τι απέγιναν και τα δύο εξωγήινα είδη;
Απάντηση: Δεν γνωρίζουμε ακριβώς. Τα επιζώντα ανθρωποειδή στην Γη προφανώς πέθαναν στα χρόνια μετά την βόμβα και άλλα του είδους τους και τα ερπετοειδή δεν γύρισαν ποτέ πίσω στην Γη (απ’ όσο ξέρουμε). Σχετικά με τους ερπετοειδείς εξωγήινους, υπάρχει η πιθανότητα να ήταν φυσικά αδύνατον γι’ αυτούς να επιστρέψουν, επειδή η ύλη ανάμεσα στις φυσαλίδες είναι μερικές φορές σε ταχύτατη κίνηση. Η τρέχουσα θεωρία είναι, ότι και τα δύο είδη έπαψαν να υπάρχουν μέσα στα εκατομμύρια των χρόνων.
Ερώτηση: Αναφέρθηκες σε σκελετούς του είδους σου. Πως είναι δυνατόν, οι άνθρωποι επιστήμονες δεν έχουν βρει κανένα ίχνος των προγόνων σας εάν πράγματι ζείτε εδώ και τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στον πλανήτη; Έχουμε βρει πολλού σκελετούς πρωτόγονων δεινοσαύρων, αλλά κανέναν ανεπτυγμένου ερπετικού πλάσματος με μεγαλύτερο κρανίο και εγκέφαλο και με χέρια με αντίχειρες όπως περιέγραψες πρωτύτερα.
Dino_high_19_EN
terrapapers.com- erpetoeidis- Lacerta o

Απάντηση: Ναι, έχετε βρει. Αλλά οι «μεγάλοι» σας επιστήμονες δεν ήταν σε θέση να ανακατασκευάσουν τους σκελετούς ολοκληρωμένα, γιατί ήθελαν να ανακατασκευάσουν ερπετοειδή ζώα, όχι ευφυή πλάσματα. Θα γελούσες εάν ήξερες πόσοι πολλοί από τους (ειδικά τους μικρούς) σαυροειδής σκελετούς στα μουσεία σας είναι απολύτως λανθασμένες ανακατασκευές ανύπαρκτων πλασμάτων, επειδή χρησιμοποιήσατε πολλά οστά τα οποία δεν ταιριάζουν πραγματικά μεταξύ τους και μερικές φορές δημιουργείτε τεχνητά οστά εάν κάτι λείπει ,που χρειάζεται για να κατασκευάσετε ένα «ζώο» σαυροειδές.

Πολλοί επιστήμονες είναι ενήμεροι τους προβλήματος, αλλά δεν το δημοσιοποιούν, γιατί δεν μπορούν να το εξηγήσουν και ισχυρίζονται, ότι τα σωστά οστά απλά λείπουν και η ανακατασκευή τους είναι σωστή. Πολλά οστά μας χρησιμοποιήθηκαν για ανακατασκευές Ιγκουανάδοντων, για παράδειγμα τα χέρια με τον εμφανή αντίχειρα (κοίταξε ένα ιγκουανάδοντο σε ένα μουσείο και θα δεις ότι έχω δίκιο) Ένας επιστήμονας σε μία χώρα που αποκαλείτε Ηνωμένες πολιτείες έφτιαξε έναν σχεδόν σωστό σκελετό του είδους μας πριν από κάποια χρόνια, αλλά η τοπική κυβέρνηση (η οποία εν μέρει είναι ενήμερη της υπάρξεώς μας) κατάσχεσε την ανακατασκευή. Όπως ζούμε σήμερα (εδώ και χιλιάδες χρόνια) σχεδόν ολοκληρωτικά κάτω από την Γη, δεν θα βρείτε ούτε πτώματα ούτε σκελετούς μας.
Ερώτηση: Μίλησες μερικές φορές για υπόγειες πόλεις και τεχνητό ηλιακό φως. Εννοείς κάτι σαν την «Κούφια Γη» με αυτό; Υπάρχει ένας δεύτερος Ήλιος στο εσωτερικό του πλανήτη;
Απάντηση: Όχι, η Γη δεν είναι πραγματικά εντελώς κούφια και δεν υπάρχει δεύτερος Ήλιος μέσα της. Αυτή η ιστορία είναι γελοία και φυσικά μη δυνατή (ακόμα και το είδος σας θα πρέπει να είναι αρκετά ευφυές για να μην το πιστέψει αυτό.) Ξέρεις ποσό πολλή μάζα πρέπει να έχει ένας ήλιος για να παράγει ενέργεια και φως για μεγάλο διάστημα με σύντηξη; Πιστεύεις πραγματικά ότι μπορεί να υπάρχει ένας μικρός ενεργός ήλιος εντός του πλανήτη;
Όταν μιλάω για τα υπόγεια σπίτια μας, μιλάω για μεγάλα συστήματα σπηλαίων. Οι σπηλιές που ανακαλύψατε κοντά στην επιφάνεια είναι απειροελάχιστες σε σύγκριση με τις πραγματικές σπηλιές και τεράστιες κοιλότητες βαθύτερα μέσα στην Γη (σε βάθος 2.000 και 8.000 των μέτρων σας, αλλά συνδεδεμένες με πολλές κρυφές σήραγγες με την επιφάνεια ή κοντά στην επιφάνεια σπηλιές) και ζούμε σε μεγάλες και ανεπτυγμένες πόλεις και αποικίες μέσα σε τέτοιες σπηλιές.
Μεγάλες τοποθεσίες μας είναι πέρα από την Αρκτική, την Ανταρκτική, την κεντρική Ασία, Βόρεια Αμερική και Αυστραλία. Εάν μίλησα για τεχνητό ηλιακό φως στις πόλεις μας δεν εννοούσα πραγματικό ηλιακό φως αλλά διάφορες τεχνολογικές πηγές φωτός (συμπεριλαμβανομένων και βαρυτικών πηγών) που φωτίζουν τα σπήλαια και τις σήραγγες. Υπάρχουν ειδικές περιοχές των σπηλαίων με ισχυρή υπεριώδη ακτινοβολία σε κάθε πόλη και χρησιμοποιούμε αυτά τα μέρη για να ζεστάνουμε το αίμα μας. Επιπλέον, έχουμε κάποια επιφανειακά ηλιακά μέρη σε απομακρυσμένες περιοχές, ειδικά στην Αμερική και Αυστραλία.
Ερώτηση: Πού μπορούμε να βρούμε τέτοιες επιφανειακές προσβάσεις για τον κόσμο σας;
Απάντηση: Πραγματικά πιστεύεις ότι θα σου πω την πραγματική τους τοποθεσία; Εάν θες να βρεις μία τέτοια τοποθεσία, θα πρέπει να την ψάξεις μόνος σου (αλλά σε συμβουλεύω να μην το κάνεις). Όταν ήρθα στην επιφάνεια πριν από τέσσερις ημέρες, χρησιμοποίησα μία είσοδο περίπου 300 των χιλιομέτρων σας βόρεια από εδώ και κοντά σε μία μεγάλη λίμνη, αλλά αμφιβάλλω ότι θα μπορέσεις να την βρεις (υπάρχουν μόνο ορισμένες είσοδοι σε αυτό το τμήμα του κόσμου — περισσότερες υπάρχουν πιο βόρεια και ανατολικά).
Μία μικρή συμβουλή: εάν βρεθείς σε μία στενή σπηλιά ή σήραγγα ή σε κάτι που σου μοιάζει σαν τεχνητό ορυχείο και όσο βαθύτερα πηγαίνεις τόσο ομαλότερος φαίνεται ο τοίχος και εάν αισθάνεσαι ασυνήθιστα ζεστό αέρα να έρχεται από το βάθος ή εάν ακούς το θρόισμα του αέρα από εξαερισμό ή φρεάτιο ανελκυστήρα, τότε κοίταξε για ένα ειδικό είδος τεχνητού και ομαλού τοίχου κάπου μέσα στην σπηλιά με μία πόρτα φτιαγμένη από γκρίζο μέταλλο.
Εάν καταφέρεις να ανοίξεις αυτήν την πόρτα (που αμφιβάλλω) θα βρεθείς συνήθως σε ένα στρογγυλό δωμάτιο τεχνικού με συστήματα εξαερισμού και ανελκυστήρες προς το βάθος. Αυτή είναι πιθανόν μία είσοδο για τον κόσμο μας. Εάν έχεις φτάσει μέχρι αυτό το σημείο, θα πρέπει να ξέρεις ότι είμαστε απολύτως ενήμεροι για την παρουσία σου. Είσαι ήδη σε πολύ μεγάλο μπελά εάν έχεις μπει στο στρογγυλό δωμάτιο, αλλά θα πρέπει να ψάξεις για ένα από τα δύο ερπετικά σύμβολα στους τοίχους. Εάν δεν υπάρχουν σύμβολα ή άλλα σύμβολα, τότε είσαι σε πολύ μεγαλύτερο μπελά απ’ ότι νομίζεις, επειδή δεν ανήκει κάθε υπόγεια εγκατάσταση στο είδος μας. Κάποια νέα συστήματα σηράγγων λειτουργούν από εξωγήινες φυλές (συμπεριλαμβανομένων και εχθρικών). Η γενική συμβουλή μου είναι εάν βρεθείς σε μία περίεργη υπόγεια εγκατάσταση: τρέχα μακριά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μπορείς.
Ερώτηση: Ανέφερες πρωτύτερα ότι χρησιμοποιείς το όνομα «Λασέρτα» όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους και ότι απολαμβάνεις να βρίσκεσαι στον Ήλιο στην επιφάνεια της γης. Αλλά πώς μπορείς και βρίσκεσαι ανάμεσα στους ανθρώπους; Δεν μοιάζεις με εμάς, οπότε ο οποιοσδήποτε θα έβλεπε ότι ανήκεις σε άλλο είδος. Γιατί κανένας δεν έχει δει και περιγράψει ένα πλάσμα σαν εσένα εάν το είδος σου ήδη ζει από την «δημιουργία» μας μαζί μας στον ίδιο πλανήτη. Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό;
Απάντηση: Πρώτον, το είδος μου έχει εμφανιστεί και περιγραφεί και λατρευτεί πολλές φορές κατά το πρωτόγονο παρελθόν σας, για παράδειγμα στις θρησκευτικές γραφές όπως η χριστιανική σας Βίβλος. Μπορείς να βρεις περιγραφές ακόμα και απλά σκίτσα μας στο νότιο τμήμα της Αμερικανικής ηπείρου σε διάφορους ναούς. Οι αποκαλούμενοι «σοφοί» από την Ινδία και τα βουνά της Ασίας έχουν περιγράψει το είδος μας πολλές φορές σε γραπτά, μαζί με άλλους «σοφούς» άνδρες από την Αφρικανική ήπειρο. Νομίζω είμαστε το πιο πολλές φορές αναφερόμενο μή ανθρώπινο είδος (ίσως πέρα από τους «Ιλοχίμ») στην ιστορία σας. Εάν δεν με πιστεύεις, δες την ιστορία και θα βρεις την αλήθεια στα λεγόμενα μου.
Οι «μεγάλοι» σας επιστήμονες αποκαλούν την πίστη της ύπαρξής μας «δεισιδαιμονία» και «θρησκεία» και σήμερα «ευφυείς» άνθρωποι έχουν ξεχάσει την ύπαρξή μας στην επιφάνεια κατά το παρελθόν. Επιπλέον, το είδος μας εμφανίζεται ακόμα και σήμερα μερικές φορές σε ανθρώπους μάρτυρες με την πραγματική τους μορφή στην Γη στις επιφανειακές προσβάσεις και σήραγγες μας, αλλά δυστυχώς εσείς και τα μίντια σας δεν λαμβάνετε αυτές τις μαρτυρίες τέτοιων «τρελών» στα σοβαρά, αυτό είναι καλό για εμάς και αυτός είναι ο λόγος που επιτρέπουμε σε αυτούς τους ανθρώπους να μας δουν όπως πραγματικά είμαστε.
Κάποιοι από το είδος μου είναι σε άμεση επαφή με ανθρώπους επιστήμονες και πολιτικούς από την επιφάνεια, αλλά είναι άκρως απόρρητα -όπως θα το λέγατε- και κανείς από το κοινό δεν γνωρίζει τίποτα για αυτό (το αντικείμενο αυτών των συναντήσεων είναι γενικά για τον επερχόμενο πόλεμο με και ανάμεσα στα εξωγήινα είδη και την βοήθεια μας σε αυτόν τον πόλεμο). Όμως υπάρχει και μία άλλη εξήγηση, γιατί μπορούμε να περπατήσουμε ανάμεσά σας και δεν μπορείτε να μας αναγνωρίσετεαπομίμηση.
Το παρακάτω μπορεί πάλι να σου φανεί απίστευτο ακόμα και σοκαριστικό, αλλά μίας και με ρώτησες θα το εξηγήσω. Σου είπα και πριν, ότι έχουμε περισσότερο αναπτυγμένες τις πνευματικές μας ικανότητες από το είδος σας και με το «περισσότερο ανεπτυγμένες» εννοώ ότι είμαστε σε θέση να χρησιμοποιούμε τηλεπάθεια και τηλεκίνηση από την γέννησή μας (μάλιστα, η μητέρα και το νεογέννητο επικοινωνούν γενικά με τηλεπάθεια κατά την διάρκεια των πρώτων μηνών) χωρίς ειδική εκπαίδευση όπως εσείς χρειάζεστε για να ενεργοποιήσετε αυτές τις κοιμισμένες περιοχές του εγκεφάλου σας.
Η δομή του εγκεφάλου μας είναι λίγο διαφορετική από τον δικό σας και ή υπόφυση είναι μεγαλύτερη και περισσότερο ενεργή από την δική σας — ειδικά όταν είμαστε στο ηλιακό φως. Οι ικανότητές μας είναι πολύ δυνατότερες σε σύγκριση με τις δικές σας, αλλά αδύναμες σε σύγκριση με τις «υλό-χορδο-φυσσαλιδο» πνευματικές δυνάμεις μερικών από των εξωγήινων ειδών του πλανήτη. Δεν ήμουν πολλή καλή σε αυτά τα παιχνίδια του μυαλού, αλλά όλοι έχουμε αυτές τις πρωτογενείς ικανότητες και μπορούμε να τις χρησιμοποιούμε για παράδειγμα για την προστασία μας ή για επίθεση.
Όταν είμαστε στην επιφάνεια και συναντούμε ανθρώπινα πλάσματα, ακόμα και μεγάλες ομάδες — αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Όλα τα μυαλά σας είναι σαν ένα μυαλό, μπορούμε να «ακουμπήσουμε» το μυαλό τους και να υποβάλλουμε με τηλεπάθεια την εντολή «Δείτε μας ως έναν από το είδος σας» και το αδύναμο ανθρώπινο μυαλό θα δεχθεί αυτήν την εντολή χωρίς άρνηση και θα μας δουν (παρά την ερπετική μας όψη) σαν κανονικούς ανθρώπους.
Το έχω κάνει πολλές φορές και εσείς οι αδύναμοι άνθρωποι με βλέπετε γενικά σαν μία γοητευτική καστανή γυναίκα, επειδή έχω δημιουργήσει αυτήν την ειδική «εικόνα απομίμηση» στο μυαλό μου χρόνια πριν και μπορώ να την υποβάλλω στα μυαλά σας χωρίς προβλήματα. Χρειάστηκα κάποιο χρόνο στην αρχή για να μάθω την χρήση της απομίμησης σωστά, αλλά μετά λειτούργησε σχεδόν αυτόματα και μπορώ να περπατώ ανάμεσα σε μια ομάδα δικών σας και κανείς δεν θα αναγνωρίσει τι είμαι.
Υπάρχει ένα απλός διακόπτης («Δείτε μας όπως είμαστε/Δείτε μας όπως θέλουμε να μας βλέπετε») στην συνείδησή σας που τον τοποθέτησαν εκεί οι «Ιλοχίμ» όταν δημιούργησαν το είδος σας και εμείς μπορούμε να χρησιμοποιούμε αυτόν τον διακόπτη για να σας πείθουμε ότι βλέπετε ανθρώπους όταν μας βλέπετε και άλλοι εξωγήινοι χρησιμοποιούν αυτόν το διακόπτη, επίσης. Είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζεις.
Όταν γίνονται συναντήσεις μεταξύ του δικού σας είδους και εξωγήινων που δείχνουν να μοιάζουν με εσάς, αυτοί οι εξωγήινοι έχουν χρησιμοποιήσει αυτόν τον διακόπτη και κάποιες από τις συναντήσεις με ανθρωποειδείς εξωγήινους μπορούν επίσης να εξηγηθούν με συναντήσεις με το είδος μου. Όταν συνάντησα τον Ε.Φ. την πρώτη φορά, με είδε σαν μία κανονική γυναίκα και θυμάμαι πόσο πολύ φοβισμένος και σοκαρισμένος ήταν όταν αποκάλυψα σε αυτόν την πραγματική μου εμφάνιση.
terrapapers.com_lacerta
terrapapers.com_erpetoeidis

Ερώτηση: Εννοείς, ότι μπορείς να με κάνεις πραγματικά να πιστέψω ότι τώρα μιλώ με μία γοητευτική καστανή γυναίκα αντί με ένα ερπετικό πλάσμα όπως εσύ;

Απάντηση: Πιθανόν, αλλά δεν το νομίζω στην ειδική δική σου περίπτωση. Όταν κάποιος περιμένει να δει μία γυναίκα αντί για εμένα, μπορώ να το κάνω χωρίς προβλήματα με το μυαλό του (ακόμα και με μεγάλες ομάδες) γιατί κανείς δεν περιμένει να δει μία ερπετοειδή γυναίκα. Αλλά έχω επιτρέψει το μυαλό σου να με δει με την κανονική μου μορφή από την πρώτη συνάντηση μας και δεν έχω υποβάλλει τίποτα στο μυαλό σου, οπότε έχει ήδη συνειδητοποιήσει ότι δεν είμαι γυναίκα. Αν θα προσπαθούσα τώρα να το αλλάξω αυτό, θα οδηγούσε πιθανόν σε σύγχυση ή λιποθυμία και δεν θέλω να σε βλάψω. Όπως είπα δεν είμαι και πολύ καλή σε τέτοιου είδος πράγματα.
Ερώτηση: Αυτό είναι πολύ τρομαχτικό. Μπορείς να σκοτώσεις με αυτές τις ικανότητες;
Απάντηση: Ναι, αλλά απαγορεύεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γινόταν σε προηγούμενες εποχές.
Ερώτηση: Έχουν και τα δύο φύλλα αυτές τις ικανότητες;
Απάντηση: Ναι.
Ερώτηση: Τι γίνεται με τις φωτογραφίες; Πώς εμφανίζεστε στις φωτογραφίες;
Απάντηση: Αυτή είναι μία ανόητη ερώτηση. Εμφανίζομαι σαν ένα ερπετοειδές πλάσμα, γιατί δεν μπορώ να έχω καμιά επιρροή στην φωτογραφία ή την κάμερα παρά μόνο στο μυαλό του φωτογράφου. Εάν αυτός ή αυτή εμφανίσουν το φιλμ και το δείξουν στους άλλους, θα πρέπει να με δουν στην κανονική μου μορφή. Αυτός είναι ο λόγος που είναι απαγορευμένο για το είδος μου να κινηματογραφηθεί ή να φωτογραφηθεί και πρέπει να αποφεύγουμε κάθε κάμερα στην επιφάνεια, αυτό είναι πολύ δύσκολο και μας έχουν κινηματογραφήσει μερικές φορές στο παρελθόν χωρίς την γνώση μας, ειδικά από μερικές από τις κυβερνήσεις σας και τις μυστικές υπηρεσίες.
Ερώτηση: Τι άλλες εντολές μπορείτε να υποβάλλεται στο μυαλό μας; Κάτι όπως «υπηρετήστε μας» ή «Υπακούστε»
Απάντηση: Αυτή είναι πάλι μία περίεργη ερώτηση. Δεν είμαστε ο εχθρός σας (οι περισσότεροι από εμάς όχι) οπότε γιατί να κάνουμε κάτι τέτοιο; Για να απαντήσω στην ερώτησή: εξαρτάται από την δύναμη του ανθρώπινου μυαλού και την δύναμη του αποστολέα ερπετοειδούς. Δεν υπάρχει «Υπηρετείτε μας» ή «Υπακούτε» διακόπτης στο μυαλό σας, μία τέτοια εντολή είναι πολύ δύσκολο να υποβληθεί. Εάν το ανθρώπινο μυαλό και συνείδηση είναι αδύναμα και ο ερπετοειδής υποβολέας είναι έμπειρος σε τέτοια πράγματα και έχει κάποιες ώρες στον Ήλιο πριν αυτός ή αυτή το δοκιμάσει, τότε μάλλον θα πετύχει για κάποια ώρα.
Υπάρχουν μυστικές διδαχές σχετικά με τέτοια πράγματα, αλλά δεν έχω μάθει τίποτα τέτοιο. Χρησιμοποιώ τις πρωτογενείς ικανότητές μου για απομίμηση και επικοινωνία με το είδος μου και μερικές φορές για ιδιωτικά πράγματα, αλλά ποτέ δεν τις χρησιμοποίησα για να βλάψω ανθρώπους ή το μυαλό τους. Θα το εκτιμούσα εάν μπορούσαμε να τελειώναμε αυτό το θέμα εδώ.
Ερώτηση: Είπες πρωτύτερα, ότι μπορείτε να αποκρύψετε τα ΑΤΙΑ σας. Χρησιμοποιείτε τις ίδιες ικανότητες για να το κάνετε αυτό;
Απάντηση: Ναι, αλλά σε τεχνική βάση. Υπάρχει μία πανίσχυρη συσκευή σε κάθε σκάφος που είναι να στέλνει τεχνητά μηνύματα στα μυαλά σας για να σας πείσει, πως ότι βλέπετε είτε δεν υπάρχει, παρά μόνο ουρανός, είτε ότι βλέπετε κανονικά αεροσκάφη αντί για τα πλοία μας. Αυτό δεν χρησιμοποιείται πολύ συχνά, γιατί αποφεύγουμε τα ανθρώπινα πλήθη όταν μετακινούμαστε στην ατμόσφαιρα. Εάν μπορείτε να δείτε τα «ΑΤΙΑ» μας αυτό σημαίνει είτε πως η συσκευή είναι ελαττωματική ή απενεργοποιημένη για κάποιο λόγο. Το κόλπο με το καμουφλάζ δεν πιάνει στις φωτογραφίες — για να απαντήσω σε πιθανή ερώτηση σου — αλλά γιατί κάποιος να φωτογραφίζει τον ουρανό εάν δεν μπορεί να δει κάτι ασυνήθιστο εκεί. Παρεμπιπτόντως, οι περισσότερες επιφανειακές προσβάσεις στις σήραγγες μας είναι επίσης κρυμμένες με τέτοιες συσκευές και το είδος σας θα δει κανονικά τοιχώματα σπηλαίου αντί για την πόρτα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που είπα ότι αμφιβάλλω εάν μπορείτε να βρείτε μία μυστική τέτοια πόρτα για τον κόσμο μας (αλλά συνέβη μερικές φορές στο παρελθόν).
Ερώτηση: Πίσω στην δικιά σας και δικιά μας ιστορία. Ανέφερες την φυλή των «Ιλοχίμ» που δημιούργησαν την ανθρώπινη φυλή μας. Από πού ήρθαν και πώς έμοιαζαν; Τι ακριβώς συνέβη όταν έφτασαν; Είναι ο «Θεός» μας;
Απάντηση: Οι «Ιλοχίμ» ήρθαν από αυτό το σύμπαν, από το ηλιακό σύστημα που εσείς αποκαλείτε «Αλντεμπαράν» στους χάρτες σας. Ήταν ένα πολύ ψηλό ανθρωποειδές είδος με συνήθως ξανθά μαλλιά και ένα πολύ άσπρο δέρμα, απέφευγαν τον ήλιο, γιατί έβλαπτε το δέρμα και τα μάτια τους. Αυτό ήταν κάτι απολύτως απίστευτο για ένα είδος που αγαπάει τον ήλιο σαν εμάς. Φάνηκαν να είναι ευφυείς και ειρηνικοί στην αρχή και αρχίσαμε μία λίγο πολύ φιλική επικοινωνία μαζί τους, αλλά αργότερα έδειξαν τις πραγματικές τους προθέσεις και σχέδια, ήθελαν να εξελίξουν τους πιθήκους σε μία νέα φυλή και εμείς ήμασταν ένας παράγοντας διαταραχής για τον νέο ζωολογικό τους πλανήτη.
Στην αρχή, συνέλαβαν περί τους 10.000 ή ίσως και 20.000 από τους πιθηκοειδείς προγόνους σας και έφυγαν από τον πλανήτη για κάποιες εκατοντάδες χρόνια. Όταν επέστρεψαν, έφεραν πίσω τους (τώρα περισσότερο ανθρώπινους) προγόνους σας. Τότε έφυγαν από την Γη ξανά για κάποιες εκατοντάδες χρόνια και οι πρωτόγονοι προ-άνθρωποι έζησαν μαζί μας χωρίς μεγάλα προβλήματα (απλά φοβόντουσαν τα αεροσκάφη και την τεχνολογία μας). Οι «Ιλοχίμ» είχαν διδάξει το μυαλό τους και ενισχύσει τον εγκέφαλό τους και την σωματική τους δομή και τώρα μπορούσαν να χρησιμοποιούν εργαλεία και την φωτιά.
Οι «Ιλοχίμ» επέστρεψαν μέσα σε 23.000 χρόνια εφτά φορές και επιτάχυναν την εξελικτική ταχύτητα ορισμένων από το είδος σας. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είστε ο πρώτος ανθρώπινος πολιτισμός πάνω στον πλανήτη. Οι πρώτοι προηγμένοι άνθρωποι (που έζησαν ταυτόχρονα με λιγότερο ανεπτυγμένους ανθρώπους, επειδή οι «Ιλοχίμ» είχαν πειραματιστεί με διαφορετικές ταχύτητες και στάδια της εξέλιξης) με τεχνολογία και ομιλία υπήρξαν πριν από 700.000 χρόνια πάνω στον πλανήτη, οι επιστήμονες σας δεν το έχουν κατανοήσει αυτό, επειδή έχουν βρει μόνο οστά των προ-ανθρώπων και κάποιες πρωτόγονες τοιχογραφίες σε σπήλαια που έδειχναν προηγμένους ανθρώπους και ιπτάμενες μηχανές.
Αυτή η γενετικά προηγμένη ανθρώπινη φυλή έζησε μαζί μας, αλλά απέφευγαν την επαφή μαζί μας, επειδή οι «Ιλοχίμ» δάσκαλοι τους είχαν προειδοποιήσει με παραπλανητικό σκοπό ότι είμαστε κακά όντα και ότι θα τους λέγαμε ψέματα. Λοιπόν, μετά από μερικούς αιώνες οι εξωγήινοι αποφάσισαν να αφανίσουν την πρώτη τους δημιουργία και επιτάχυναν την εξέλιξη ενός δεύτερου και καλύτερου πειραματικού είδους και τα λοιπά και τα λοιπά. Η αλήθεια είναι ότι, ο σύγχρονος ανθρώπινος πολιτισμός δεν είναι ο πρώτος στον πλανήτη Γη, αλλά ήδη ο έβδομος.
Τα κτίσματα της πρώτης γενιάς έχουν χαθεί, αλλά ο πέμπτος πολιτισμός ήταν αυτός που έχτισε τις μεγάλες τριγωνικές κατασκευές που αποκαλείτε “Αιγυπτιακές πυραμίδες” σήμερα περίπου 75.000 χρόνια πριν (οι Αιγύπτιοι σας απλά βρήκαν τις τεράστιες αρχαίες πυραμίδες στην άμμο και προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να χτίσουν παρόμοιες κατασκευές) και ο έκτος πολιτισμός ήταν αυτός που, έκτισε τις πόλεις των οποίων τα ερείπια βρίσκετε εσείς σήμερα κάτω από την θάλασσα στην αποκαλούμενη περιοχή του Μπίμινι πριν από 16.000 χρόνια.
Η τελευταία δημιουργία της έβδομης γενιάς -τις σειράς σας- έγινε πριν από μόλις 8.500 χρόνια κι αυτή είναι η μόνη δημιουργία που μπορείτε να θυμηθείτε και για την οποία αναφέρονται οι θρησκευτικές σας γραφές. Βασίζεστε σε αρχαιολογικά και παλαιοντολογικά ευρήματα που σας δείχνουν (σκόπιμα και με δόλο) ένα λανθασμένο και σύντομο παρελθόν, αλλά πώς θα μπορούσατε να γνωρίζετε οτιδήποτε για τους προηγούμενους έξι πολιτισμούς; κι εάν βρείτε αποδείξεις της ύπαρξης τους, το αρνείστε και παρερμηνεύετε τα γεγονότα. Αυτό οφείλεται κατά ένα μέρος στον προγραμματισμό τους μυαλού σας και εν μέρει σε απλή άγνοια. Θα σας πω παρακάτω μόνο για τις δημιουργίες σας, γιατί οι προηγούμενες έξι ανθρωπότητες ηδη έχουν χαθεί και γι’ αυτό δεν σας αφορούν.
Υπήρξε ένας μακρύς πόλεμος μεταξύ των «Ιλοχίμ» και εμάς και μεταξύ ορισμένων ομάδων τους, γιατί πολλοί από αυτούς ήταν της γνώμης ότι η συνεχής δημιουργία ανθρωπίνων ειδών σε αυτόν τον πλανήτη δεν έχει κανένα πραγματικό νόημα. Οι τελευταίες μάχες αυτού του πολέμου δόθηκαν πριν από 5.000 χρόνια και σε τροχιά αλλά και στην επιφάνεια. Οι εξωγήινοι χρησιμοποίησαν πανίσχυρα ακουστικά όπλα για να καταστρέψουν τις υπόγειες πόλεις μας, αλλά από την άλλη μπορέσαμε να καταστρέψουμε πολλές από τις επιφανειακές εγκαταστάσεις τους αλλά και βάσεις στο διάστημα. Οι άνθρωποι του είδους σας ήταν πολύ φοβισμένοι καθώς παρακολουθούσαν τις μάχες μας και τις κατέγραψαν με την μορφή θρησκευτικών μύθων αφού το μυαλό τους δεν μπορούσε να κατανοήσει τι πραγματικά συνέβαινε.
Οι «Ιλοχίμ» — που παρουσιάζονται ως «Θεοί» για την έκτη και έβδομη γενιά — τους είχαν πει ότι πρόκειται για έναν πόλεμο ανάμεσα στο καλό και στο κακό και ότι αυτοί ήταν οι καλοί και ότι εμείς ήμασταν η κακιά φυλή. Αυτό σίγουρα εξαρτάται από την οπτική γωνία που το κοιτάει κανείς. Ήταν δικός μας ο πλανήτης πριν καταφτάσουν και πριν ξεκινήσουν το πρόγραμμα της εξέλιξης με το είδος σας. Κατά την γνώμη μου, ήταν δικαίωμά μας να πολεμήσουμε για τον πλανήτη μας. Ήταν πριν από ακριβώς 4,943 χρόνια — σύμφωνα με την χρονική σας κλίμακα — όταν οι Ελοχίμ ξανά για άγνωστους λόγους (αυτή είναι μία πολλή σημαντική ημερομηνία για εμάς, γιατί πολλοί από τους ιστορικούς μας την αποκάλεσαν νίκη). Το γεγονός είναι, ότι δεν γνωρίζουμε πραγματικά τι συνέβη.
Οι «Ιλοχίμ» είχαν φύγει από τη μία μέρα στην άλλη, εξαφανίστηκαν χωρίς ίχνη μαζί με τα σκάφη τους και βρήκαμε τις επιφανειακές εγκαταστάσεις τους κατεστραμμένες από αυτούς. Οι άνθρωποι ήταν πια μόνοι τους και ο πολιτισμός σας αναπτύχθηκε. Πολλοί από εμάς ήταν σε επαφή με μερικές (κυρίως νότιες) φυλές τους είδους σας και στους επόμενους αιώνες μπορέσαμε να πείσουμε κάποιες από αυτές ότι δεν ήμασταν το «κακό» που ήθελαν να πιστεύουν οι εξωγήινοι.
Κατά την διάρκεια από τα 4.900 χρόνια πριν μέχρι σήμερα, πολλά άλλα εξωγήινα είδη έφτασαν στον πλανήτη (μερικά χρησιμοποίησαν τις παλιές διδαχές και τον προγραμματισμό του μυαλού σας και «έπαιξαν» ξανά τον Θεό για εσάς) αλλά οι «Ιλοχίμ» δεν επέστρεψαν ποτέ. Είχαν φύγει από τον πλανήτη για κάποιες χιλιάδες χρόνια και παλιότερα, οπότε περιμένουνε μια μέρα στο μέλλον να επιστρέψουν για να τερματίσουν το πρόγραμμά τους ή ίσως να αφανίσουν την έβδομη γενιά, αλλά δεν ξέρουμε πραγματικά τι τους συνέβη (για να προλάβω την ερώτηση από πριν).
Ο παρόν πολιτισμός σας δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με την αληθινή καταγωγή σας, για το αληθινό παρελθόν σας, σχετικά με τον αληθινό κόσμο και σύμπαν και γνωρίζετε πολύ λίγα σχετικά με εμάς και το παρελθόν μας. Και δεν γνωρίζετε τίποτα για τα πράγματα που πρόκειται να έρθουν στο προσεχές μέλλον. Όσο δεν θα καταλαβαίνετε και θα πιστεύετε τα λόγια μου — σας λέω την αλήθεια γιατί εμείς δεν είμαστε εχθρός σας — θα υπάρχει κίνδυνος για το είδος σας. Οι εχθροί σας είναι ήδη εδώ και δεν το έχετε καταλάβει. Ανοίξτε τα μάτια σας αλλιώς θα βρεθείτε σε μεγάλους μπελάδες σύντομα. Εάν δεν έχετε πιστέψει τίποτα από τα πράγματα που σας είπα πριν, τότε θα πρέπει πραγματικά να πιστέψετε και να το θυμάστε αυτό.
Ερώτηση: Γιατί νομίζεις ότι δεν σε πιστεύω;
Απάντηση: Έχω την αίσθηση ότι δεν με πιστεύεις, παρά το ότι κάθομαι εδώ μπροστά σου. Ότι σου έχω πει τις τελευταίες δύο ώρες είναι η απόλυτη αλήθεια σχετικά με τον κόσμο μας.
Ερώτηση: Πόσα εξωγήινα είδη είναι ενεργά στην Γη την παρούσα στιγμή;
Απάντηση: Απ’ όσα ξέρουμε 14 είδη. 11 από αυτό το σύμπαν, 2 από μία άλλη φυσαλίδα και ένα από ένα πολύ διαφορετικό επίπεδο. Μην με ρωτάτε ονόματα, γιατί σχεδόν όλα δεν προφέρονται από εσάς, οχτώ δεν μπορούμε κι εμείς να τα προφέρουμε. Τα περισσότερα είδη -ειδικά τα περισσότερο ανεπτυγμένα- απλά σας μελετούν σαν ζώα και δεν είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνοι για ‘σας και για μας κι εργαζόμαστε μαζί με κάποια από αυτά, όμως τρία είδη είναι εχθρικά, συμπεριλαμβανομένου κι αυτού που ήταν σε επαφή με μερικές από τις κυβερνήσεις σας και αντάλλαξαν την τεχνολογία του χαλκού και άλλα σημαντικά πράγματα και που πρόδωσαν το είδος σας.
Υπήρχε και υπάρχει ένας «ψυχρός πόλεμος» μεταξύ δύο από τις εχθρικές φυλές τα τελευταία 73 χρόνια και το τρίτο είδος φαινόταν να είναι ο «νικητής» στον ανούσιο αυτόν αγώνα. Αναμένουμε ένα πιο «θερμό» πόλεμο μεταξύ αυτών και εσάς στο άμεσο μέλλον (θα έλεγα στα επόμενα 10 ή 20 χρόνια) και είμαστε ανήσυχοι με αυτή την εξέλιξη. Την τελευταία φορά, υπήρχαν φήμες για ένα νέο, δέκατο πέμπτο είδος που έφτασε στην Γη πριν από μόλις 3 ή 4 χρόνια, αλλά δεν γνωρίζουμε τίποτα για τις προθέσεις τους και δεν είμαστε σε επικοινωνία μαζί τους μέχρι τώρα. Ίσως οι φήμες να κάνουν λάθος.
Ερώτηση: Τι θέλουν οι εχθρικές φυλές;
Απάντηση: Διάφορες πρώτες ύλες, μαζί με τον χαλκό για την τεχνολογία τους, το νερό σας (η καλύτερα το υδρογόνο στο νερό σας, που είναι η πηγή ενέργειας σε προηγμένες διαδικασίες σύντηξης) και κάποια χημικά στοιχεία στον αέρα σας.
Επιπλέον, δύο από τα είδη ενδιαφέρονται για το σώμα σας, για τους ανθρώπινους ιστούς και το αίμα, επειδή η δική τους γενετική δομή είναι ελαττωματική μέσω κακής εξέλιξης και ακτινοβολίας (απ’ όσο ξέρουμε) και χρειάζονται άθικτες αλυσίδες από το είδος σας κι από ζώα για να επισκευάζουν το γενετικό τους υλικό ξανά και ξανά, αλλά δεν μπορούν να επισκευάσουν τα ελαττώματα τελείως, επειδή το DNA τους και το δικό σας DNA δεν είναι πλήρως συμβατά (το δικό μου είδος είναι τελείως ασύμβατο μαζί τους, οπότε δεν ενδιαφέρονται και πολύ για εμάς) και προσπαθούν να δημιουργήσουν περισσότερο συμβατές διασταυρώσεις μεταξύ αυτών και εσάς με την χρήση τεχνητών γονιμοποιήσεων και τεχνητών μητρών. Υποθέτουμε ότι ο επικείμενος πόλεμος ανάμεσα στις τρεις φυλές ή μεταξύ εσάς και μίας ή όλες από αυτές θα γίνουν για τις πρώτες ύλες, το υδρογόνο, τον αέρα και το DNA. [αναζήτησε το άρθρο Η Γκρίζα Φυλή]
Ερώτηση: Αυτός είναι ο λόγος για των οποίο γίνονται οι «απαγωγές»;
Ερώτηση: Μερικώς, ειδικά όταν οι εξωγήινοι παίρνουν δείγματα ωαρίων και σπέρματος από εσάς. Μερικές φορές οι απαγωγείς που ανήκουν σε ένα άλλο περισσότερο ανεπτυγμένο είδος θέλουν να μελετήσουν το σώμα σας και το μυαλό σας (το οποίο είναι πολύ πιο ενδιαφέρον για κάποιους από αυτούς απ’ ότι το στερεό σας σώμα) όπως θα μελετούσατε ένα πρωτόγονο ζώο. Όπως είπα, τρία εξωγήινα είδη είναι εχθρικά κι αυτό σημαίνει ότι δεν νοιάζονται για την τύχη σας ή για την ζωή σας και οι άνθρωποι που «απαγάγονται» από αυτούς πολύ σπανίως επιστρέφουν ζωντανοί. Εάν κάποιος είναι σε θέση να αναφέρει μία απαγωγή, αυτό σημαίνει κατά την γνώμη μου ότι αυτός ή αυτή δεν συνάντησε ένα από τα επιθετικότερα είδη ή ότι αυτός ή αυτή είναι πολύ πολύ τυχερός άνθρωπος που είναι ζωντανός. Προηγμένες και «φιλικές» φυλές επίσης παίρνουν μερικές φορές δείγματα ωαρίων και σπέρματος, αλλά για άλλους λόγους.
Ερώτηση: Είπες ότι υπάρχουν μόνο 14 είδη ενεργά στην Γη. Αλλά γιατί οι άνθρωποι που είδαν εξωγήινα πλάσματα περιγράφουν τόσους πολλούς και περίεργους τύπους τους;
Απάντηση: Νομίζω ότι έχω απαντήσει αυτήν την ερώτηση. Όπως είπα, οι περισσότερες εξωγήινες φυλές έχουν πολύ πιο ανεπτυγμένες πνευματικές ικανότητες από εσάς ή ακόμα και εμένα (υπάρχει μόνο μία φυλή χωρίς καθόλου τέτοιες ικανότητες). Μπορούν να παρουσιαστούν στο μυαλό και την μνήμη σας με όποιο τρόπο θέλουν και αυτή η «υποβαλλόμενη» εικόνα δεν έχει να κάνει με την πραγματική τους εμφάνιση. Τους θυμάστε σαν κανονικούς ανθρώπους ή γκρίζους νάνους ή ακόμα και σαν τελείως αλλόκοτα ζώα επειδή αυτοί το θέλουν να θυμάστε ή μερικές φορές θέλουν να ξεχνάτε τελείως οτιδήποτε σχετίζεται με την συνάντηση μαζί τους. Ένα άλλο παράδειγμα: μπορεί για παράδειγμα να θυμάστε ότι ήσασταν σε ένα από τα κανονικά ανθρώπινα νοσοκομεία και ότι κάποιοι γιατροί σας εξέταζαν και δεν σκέφτεστε παραπέρα για το τι σας συνέβη (ίσως μέχρι να ανακαλύψετε ότι δεν υπάρχει νοσοκομείο στον δρόμο που το νομίζατε) αλλά στην πραγματικότητα εξεταζόσασταν από αυτούς σε ένα από τα εργαστήρια τους. Δεν μπορείτε να βασίζεστε στο μυαλό σας σε αυτήν την περίπτωση.
Εμφανίζονται με διαφορετικές μορφές σε εσάς για να σας μπερδέψουν και για να κάνουν τους αποκαλούμενους μάρτυρες της απαγωγής που μπορούν να θυμηθούν τα γεγονότα -ή που πιστεύουν ότι μπορούν να θυμηθούν- γελοίους στο ευρύ κοινό κι απ’ όσο ξέρουμε, είναι επιτυχείς. Πιστέψτε με, υπάρχουν μόνο 14 εξωγήινα είδη στον πλανήτη και μόνο 8 από αυτά απαγάγουν ανθρώπους μέχρι στιγμής (ξανά απ’ όσα ξέρουμε). Επίσης, δεν είναι όλοι από τους «απαχθέντες» πραγματικοί και μερικοί από τους εξωγήινους στις αναφορές τους είναι στην πραγματικότητα απλά φαντασιώσεις ή ψέματα.
terrapapers.com- erpetoeidis- Lacerta 1
fakeloi lacerta

Ερώτηση: Πώς μπορούμε να προστατευτούμε ενάντια στην επιρροή του μυαλού μας;

Απάντηση: Δεν γνωρίζω. Αμφιβάλλω εάν μπορείτε, επειδή το μυαλό σας είναι σαν ανοικτό βιβλίο για να το διαβάσει και να το γράψει σχεδόν κάθε είδος που γνωρίζω. Αυτό οφείλεται εν μέρει στους «Ιλοχίμ» καθεαυτούς, επειδή είχαν κατασκευάσει ή καλύτερα πλημμελώς κατασκευάσει (εν μέρει σκοπίμως) το μυαλό σας και την συνείδησή σας χωρίς πραγματικούς μηχανισμούς προστασίας. Εάν συνειδητοποιήσετε ότι κάποιος προσπαθεί να επηρεάσει το μυαλό σας, μπορείτε μόνο να συγκεντρωθείτε σε αυτήν την υποψία και να αναλύσετε κάθε σας σκέψη και μνήμες. Πολύ σημαντικό: μην κλείνετε τα μάτια σας (αυτό θα οδηγήσει σε άλλη μορφή εγκεφαλικών κυμάτων που είναι ευκολότερα να επηρεαστούν) και μην κάθεστε ή ξαπλώσετε για να ξεκουραστείτε. Εάν μείνετε ξύπνιοι κατά τα πρώτα λεπτά, μπορείτε ίσως να προσπαθήσετε να φιλτράρετε τις άλλες σκέψεις και κύματα στον εγκέφαλο σας και ο υποβολέας θα παραιτηθεί μετά από μερικά λεπτά εάν αυτός ή αυτή δεν επιτύχει επειδή θα αρχίσει να βλάπτει τον εγκέφαλό του ή της. Αυτό είναι πολύ δύσκολο και σίγουρα επώδυνο και μπορεί να σας βλάψει, οπότε καλύτερα μην προσπαθήσετε να αντισταθείτε, αλλά θα είναι η μόνη δυνατή πιθανότητα που έχετε. Παρόλα αυτά, μπορείτε να το δοκιμάσετε μόνο με τα ασθενέστερα είδη, όχι τα ισχυρά.
Ερώτηση: Τι εννοείς με το «ένα είδος προέρχεται από ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο»;
Απάντηση: Πριν μπορέσω να στο εξηγήσω σωστά αυτό θα πρέπει να μπορείς να καταλάβεις στο σύμπαν και αυτό θα σήμαινε μία ίσως ανούσια διδασκαλία για το μυαλό σου (μαζί με την αφαίρεση κάποιων φραγμών) πολλών εβδομάδων και με την διδασκαλία δεν εννοώ μόνο διδασκαλία με λόγια. Το είπα αυτό με την λέξη σας «πεδίο» ή «επίπεδο» επειδή ξανά δεν έχετε κάποια καλύτερη λέξη στο λεξιλόγιό σας και η διάσταση θα ήταν σε αυτήν την περίπτωση απολύτως λάθος (είναι λάθος και ακόμα για άλλη «φυσαλίδα») επειδή η διάσταση δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς επίπεδα.
Εάν ήσασταν ένα είδος που ζούσε σε άλλο ή πάνω από το επίπεδο και εάν μπορούσατε να μπαίνετε στα επίπεδα χωρίς τεχνολογία ώστε το σώμα σας δεν ήταν φτιαγμένο από εκείνο το είδος ύλης που γνωρίζετε, τότε θα ήσασταν το ισχυρότερο πλάσμα που μπορείτε να φανταστείτε. Αυτή η πολύ ανεπτυγμένη φυλή που προανέφερα είχε αναπτυχθεί έξω από εδώ και εξελίχθηκαν μάλιστα σε δισεκατομμύρια χρόνια. Μπορούν να καταστρέψουν όλους από εσάς και όλους από εμάς και τα πάντα με μια απλή σκέψη. Ήρθαμε σε επαφή μαζί τους μονάχα 3 φορές σε όλη την διάρκεια της ιστορίας μας, επειδή το ενδιαφέρον τους στον πλανήτη είναι διαφορετικό απ’ όλες τις άλλες φυλές. Δεν αποτελούν σίγουρα κίνδυνο για εσάς ή εμάς.
Ερώτηση: Τι θα συμβεί όταν ξεκινήσει ο πόλεμος;
Απάντηση: Αυτό είναι δύσκολο να απαντηθεί. Εξαρτάται από την εχθρική φυλή και την τακτική τους. Ο «Πόλεμος» δεν είναι πάντα αυτό το πρωτόγονο πράγμα που εσείς οι άνθρωποι εννοείται με την λέξη, ο «Πόλεμος» μπορεί να γίνει σε διάφορα επίπεδα. Μία πιθανότητα που έχουν είναι η «καταστροφή» του κοινωνικού σας συστήματος με την επιρροή στους πολιτικούς αρχηγούς, μία άλλη είναι η χρήση προηγμένων οπλικών συστημάτων που μπορούν να προκαλέσουν σεισμούς ή ηφαιστειακές εκρήξεις ή άλλες καταστροφές (συμπεριλαμβανομένων και φυσικών καταστροφών) που μπορεί να σας φανούν φυσικές σε εσάς. Τα ειδικά πεδία από την σύντηξη του χαλκού που προανέφερα είναι σε θέση να έχουν επιρροή στον παγκόσμιο καιρό. Νομίζω πως δεν θα επιτεθούν στον πλανήτη απευθείας πριν ο ανθρώπινος πολιτισμός είναι αδύναμος, επειδή ακόμα και εσείς έχετε πιθανότητες να καταστρέψετε τα σκάφη τους (αλλά όχι πολλές). Ας μου επιτραπεί να πω, πως δεν είμαστε απολύτως σίγουροι εάν θα υπάρξει πραγματικά ένας τέτοιος «θερμός» πόλεμος ήδη στα επόμενα χρόνια. Δεν επιθυμώ να μιλήσω περισσότερο γι’ αυτό.
Ερώτηση: Αυτό είναι το τέλος της συνέντευξης. Θέλεις να πεις κάτι τελευταίο ή έχεις κάποιο μήνυμα;
Απάντηση: Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε. Μην πιστεύετε μόνο την λανθασμένη ιστορία σας ή τους επιστήμονες σας ή τους πολιτικούς σας. Κάποιοι από αυτούς ξέρουν την αλήθεια για διάφορα πράγματα, αλλά δεν πληροφορούν το ευρύ κοινό για να αποφύγουν την σύγχυση και τον πανικό. Πιστεύω πως το είδος σας δεν είναι και τόσο κακό όσο κάποιοι από το είδος μου πιστεύουν και θα ήταν κρίμα να παρατηρήσουμε το τέλος σας. Αυτά είναι όλα όσα μπορώ να πω. Πηγαίνετε στον κόσμο σας με ανοιχτά τα μάτια και θα δείτε ή ίσως και όχι. Το είδος σας είναι ανίδεο.
Ερώτηση: Πιστεύεις ότι κάποιος θα πιστέψει ότι αυτή η συνέντευξη είναι η αλήθεια;
Απάντηση: Όχι, αλλά είναι ένα ενδιαφέρον πείραμα για τις κοινωνικές μου σπουδές. Θα συναντηθούμε ξανά σε μερικούς μήνες και θα μου πεις τότε τι συνέβη μετά την δημοσιοποίηση του μηνύματος μου. Ίσως υπάρχει ελπίδα για το είδος σας.
Φάκελος Λασέρτα /3 Μαΐου, 2000
Για μία ακόμη φορά επαναβεβαιώνω ότι το κείμενο είναι αυτό που έζησα αληθινά κι όχι έργο φαντασίας. Συντάχθηκε σε τρεις αυθεντικές ηχογραφήσεις σε κασέτες που έγιναν στις 24 Απριλίου, 2000 με ένα κασετόφωνο κατά την διάρκεια της συνέντευξης με το ερπετικό πλάσμα γνωστό ως «Λασέρτα». Με αίτημα της Λασέρτα, το αυθεντικό κείμενο των 31 σελίδων αναθεωρήθηκε και συντομεύτηκε για να αντιμετωπισθούν κάποιες ερωτήσεις και απαντήσεις. Κάποιες υπάρχουσες ερωτήσεις εν μέρει συντομεύτηκαν ή τροποποιήθηκαν. Επίσης επιχειρήθηκε να εξαχθούν μηνύματα και σημασία από το κείμενο. Αυτό το τμήμα της συνέντευξης, που είτε δεν αναφέρεται ή δεν αναφέρεται ολόκληρο στο κείμενο, καταπιάνεται κυρίως με προσωπικά θέματα, παραφυσικές επιδείξεις, το κοινωνικό σύστημα του ερπετικού είδους και την εξωγήινη τεχνολογία και φυσική.
Ο λόγος της μετακίνησης της ημερομηνίας και του χρόνου της δεύτερης συνάντησης είναι η πιθανή παρατήρηση και παρακολούθηση του ατόμου μου, μετά την δημοσιοποίηση του πρώτου κειμένου. Παρόλο που όλα έγιναν υπό τις συμβουλές της Λασέρτα, για να κρατηθεί η ταυτότητά μου μυστική, μόλις 2 μέρες μετά την διάδοση του κειμένου στο εξωτερικό, συνέβησαν διάφορα ασυνήθη γεγονότα. Η δημοσιοποίηση της συνέντευξης προκάλεσε είτε επίσημο ενδιαφέρον ή το έντονο ενδιαφέρον κάποιων οργανισμών προς εμένα. Μέχρι αυτήν την στιγμή, συνήθως θεωρούσα τους ανθρώπους που πίστευαν ότι παρακολουθούνταν από το κράτος, να μην είναι τίποτα περισσότερο από πλακατζήδες. Όμως τώρα αρχίζω να αναθεωρώ τις ιδέες μου γι’ αυτό μετά τα γεγονότα του Ιανουαρίου.
Ξεκίνησαν με βλάβη στο τηλέφωνό μου για αρκετές ώρες. Όταν το τηλέφωνο άρχισε να λειτουργεί ξανά, υπήρχαν αντηχήσεις στην σιωπή και περίεργα κλικ και σφυρίγματα όταν έκανα τηλεφωνήματα. Ένα ελάττωμα δεν μπορούσε (φαινομενικά) να βρεθεί πουθενά. Κατά την διάρκεια της νύχτας, σημαντικά δεδομένα, εξαφανίστηκαν από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή μου. Το πρόγραμμα εξέτασης ανέφερε «κατεστραμμένους τομείς» εκεί που περιέργως υπήρχαν μόνο δεδομένα που είχαν σχέση με τα σκίτσα και το πλήρες κείμενο της συνέντευξης. Αυτοί οι «κατεστραμμένοι τομείς» επίσης περιείχαν υλικό παραφυσικής φύσης στο πεδίο της έρευνάς μου. (Ευτυχώς, το υλικό είχε αποθηκευθεί και σε δισκέτες.)
Επιπρόσθετα ανακάλυψα από καθαρή τύχη κάποια κρυμμένα δεδομένα σε ένα κάπως κρυμμένο κατάλογο ευρετηρίου. Το όνομα που εμφανιζόταν στα δεδομένα και στον κατάλογο ευρετηρίου ήταν «E72UJ.» Ένας φίλος, που είναι ειδικός στους υπολογιστές, δεν μπόρεσε να βρει τίποτα από αυτόν τον προσδιορισμό κι όταν ήμουν έτοιμος να του το δείξω, ο κατάλογος ευρετηρίου είχε εξαφανιστεί. Ένα βράδυ, η πόρτα του διαμερίσματός μου ήταν διάπλατα ανοικτή, η τηλεόραση έπαιζε, ενώ ήμουν απολύτως βέβαιος ότι την είχα κλείσει.
Ένα φορτηγάκι με Βρετανικά αναγνωριστικά και το λογότυπο μίας μεγάλης Ευρωπαϊκής αλυσίδας σούπερ-μάρκετ ήταν παρκαρισμένο μπροστά από το σπίτι μου. Πρόσεξα το ίδιο φορτηγάκι ξανά σε αρκετές περιστάσεις σε απόσταση πίσω από το αυτοκίνητό μου, ακόμη και όταν επισκέφτηκα κάποια πόλη 65 χιλιόμετρα μακριά. Όταν επέστρεψα, το φορτηγάκι ήταν στην απέναντι μεριά του δρόμου ξανά. Ποτέ δεν είδα κάποιον να μπαίνει ή να βγαίνει από το φορτηγάκι. Ένα χτύπημα στην πόρτα του οχήματος και στο φιμέ τζάμι δεν προκάλεσε κανενός είδους αντίδραση. Μετά από περίπου 2 εβδομάδες, το φορτηγάκι εξαφανίστηκε ξανά. Όταν ενημέρωσα τον Ε.Φ. προσωπικά για τα γεγονότα, μου πρότεινε να αλλάξω το μέρος και τον χρόνο της συνάντησης ώστε να εξασφαλίσω την ασφάλεια την δικιά μου και της Λασέρτα. Η συνάντηση έγινε στις 27 Απριλίου, 2000 σε μία άλλη απομονωμένη περιοχή. Απ’ όσο μπορώ να συμπεράνω δεν παρακολουθήθηκε. Είτε πιστέψετε είτε όχι τα λεγόμενά μου, αυτά τα πράγματα συνέβησαν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Μέχρι να είναι πολύ αργά. Ο ανθρώπινος πολιτισμός μας (ότι τουλάχιστον εμείς θεωρούμε ως πολιτισμό) κινδυνεύει.
terrapapers.com_lacerta 6
terrapapers.com_lacerta 9

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ της Λασέρτα
Κείμενο της 2ης συνέντευξης (συντομευμένη έκδοση) 27 Απριλίου 2000

Η συνάντηση ξεκίνησε με μία αξιολόγηση των διαφορετικών ερωτήσεων κι απόψεων που είχα λάβει από αναγνώστες του πρώτου κειμένου, με ανώνυμο τρόπο, της διανομής μέσω πολύ έμπιστων φίλων. Μερικές από αυτές τις απόψεις -όλες μαζί ήταν πάνω από 14 σελίδες χαρτιού- περιείχαν σχόλια που διαμορφώνονταν από ριζοσπαστικά θρησκευτικές, έως μία φανατική τάση για μία καλοδεχούμενη επαφή με ένα ερπετικό είδος. Μερικά από τα σχόλια περιείχαν στερεότυπες φράσεις όπως «Υπηρέτες της Κόλασης» ή «Είδος του Σατανά». Δεν επιθυμώ να μπω σε κανενός είδους λεπτομερή περιγραφή εδώ μιας και δεν επιθυμώ να προωθήσω παραπέρα λανθασμένες και ακραίες σκέψεις.
Ερώτηση: Όταν διαβάζεις αυτά τα θρησκευτικά και μισαλλόδοξα σχόλια, τι νομίζεις και αισθάνεσαι; Είναι η σχέση μεταξύ του είδους σας και του δικού μας στην πραγματικότητα διαμορφωμένη από ένα τέτοιο είδος απόλυτης άρνησης;
Απάντηση: Σου προκαλεί έκπληξη που δεν εξοργίζομαι καθόλου από αυτό; Ανέμενα πλήρως τέτοιου είδους ακραίες αντιδράσεις. Ο προγραμματισμός για την καθολική άρνηση ενός άλλου είδους (ειδικά τον ερπετικών ειδών) όπως και στην περίπτωσή μας είναι πολύ βαθιά ενσωματωμένα σε κάθε μία από τις συνειδητότητες σας. Αυτοί οι αρχαίοι καθοριστικοί μίσχοι από τις ημέρες της τρίτης τεχνητής δημιουργίας σας και, μιλώντας βιολογικά, περνάει σαν γονιδιακή πληροφορία από γενιά σε γενιά. Η ταύτιση του είδους μου με τις δυνάμεις του σκότους, ήταν μία από τις πρωταρχικές σκοπιμότητες των Ιλοχίμ, που αρέσκονταν να βλέπουν τους εαυτούς τους στον ρόλο των δυνάμεων του φωτός, κάτι που και αφ’ εαυτού αντιπροσωπεύει ένα παράδοξο, μιας και το ανθρωποειδές είδος ήταν εξαιρετικά ευαίσθητο στο ηλιακό φως.
Σε περίπτωση που περιμένατε να κάνω την θιγομένη, λυπάμαι αλλά εν μέρει θα σας απογοητεύσω. Αυτές οι σκοτεινές προθέσεις δεν είναι δικό σας λάθος, ακολουθείτε στο μεγαλύτερο μέρος ότι έχετε κληρονομήσει από τους προγόνους σας. Είναι πραγματικά κάπως απογοητευτικό που πολλοί από εσάς δεν αναπτύσσουν ισχυρή αυτό-συνείδηση, γιατί αυτό θα σας βοηθούσε να ξεπεράσετε την συνθηκο-θέτηση. Όπως ήδη έχω πει, ήμασταν σε απευθείας επαφή τους τελευταίους αιώνες με κάποιες από τις πιο πρωτόγονες ανθρώπινες φυλές, αυτές οι φυλές είχαν μόνες τους επιτύχει στο να σπάσουν τον παλιό «προγραμματισμό της δημιουργίας» και ήταν σε θέση να μας συναντήσουν χωρίς εντάσεις, μίσος και απόλυτη απόρριψη.
Προφανώς πολλά από τα σύγχρονα πολιτισμένα ανθρώπινα είδη, δεν είναι σε θέση να σκεφτούν μόνα τους, αλλά αφήνουν τους εαυτούς τους να οδηγούνται από τον προγραμματισμό και την θρησκεία (που είναι επίσης μία εκδήλωση αυτού του αρχαίου προγραμματισμού και μέρος και πακέτο του σχεδίου των Ιλοχίμ). Επομένως, σχόλια αυτού του είδους τα θεωρώ διασκεδαστικά παρά ενοχλητικά, απλά μου επιβεβαιώνουν σε μεγάλο βαθμό τις υποθέσεις μου σχετικά με τον καθορισμένο τρόπο σκέψεώς σας.
Ερώτηση: Γι’ αυτό, δεν είστε το «Είδος του Σατανά» όπως ειπώθηκε πριν;
Απάντηση: Πώς μπορώ να απαντήσω σε αυτό; Εσείς οι άνθρωποι σκέφτεστε ακόμα σύμφωνα με έναν απλό και εντελώς ακατάλληλο σχήμα γενικεύσεων. Απλά, δεν υπάρχουν απολύτως κακά είδη. Υπάρχουν σε κάθε γήινο και εξωγήινο είδος και καλά και κακά άτομα, αυτό είναι ακόμα αλήθεια και για τους δικούς σας, αλλά δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως απόλυτα κακό είδος. Αυτή η αντίληψη είναι πραγματικά πολύ πρωτόγονη.
Εσείς οι άνθρωποι έχετε πιστέψει, προ αμνημονεύτου χρόνου, ότι είστε προγραμματισμένοι να πιστέψετε, ότι είχαν προβλέψει οι δημιουργοί σας να πιστέψετε. Κάθε γνωστό είδος, ακόμα και τα περισσότερο ανεπτυγμένα, αποτελούνται από ένα μεγάλο αριθμό ατομικών συνειδήσεων (τουλάχιστον ένα τμήμα της συνείδησης είναι ατομικό, παρόλο που υπάρχουν συνδετικά πεδία της συνειδήσεως) αυτά τα αυτοσυντηρούμενα πνεύματα είναι σε θέση να αποφασίσουν ελεύθερα για τους εαυτούς τους, ένα τρόπο ζωής που είναι είτε καλός ή κακός, σύμφωνα με τα δικά σας ανθρώπινα πρότυπα.
Εξαρτάται πάλι από την οπτική γωνία, οι άνθρωποι σας δεν είναι αναγκαία σε θέση να κρίνουν πότε οι ανάγκες ενός πολύ περισσότερο ανεπτυγμένου είδους είναι καλές ή κακές, επειδή βρίσκεστε σε χαμηλότερο επίπεδο παρατήρησης, από το οποίο μία εκτίμηση είναι αδύνατη. Οι απλές σας λέξεις «καλό» και «κακό» είναι σε κάθε περίπτωση παραδείγματα μίας τάσης προς την γενίκευση, στην γλώσσα μου υπάρχουν πολλές έννοιες για τις διάφορες αποχρώσεις του νοήματος, των ατομικών συμπεριφορών σε σύγκριση με τους κοινωνικούς κανόνες μιας κοινωνίας.
Ακόμη και εκείνα τα εξωγήινα είδη που έχουν την τάση να ενεργούν ανταγωνιστικά σε εσάς, δεν είναι το «Είδος του σατανά», παρόλο που ενεργούν αρνητικά σε σχέση με το είδος σας. Το κάνουν αυτό για τους δικούς τους λόγους και δεν θεωρούν τους εαυτούς τους σαν κακούς, εάν ο δομημένος τρόπος σκέψης σας ήταν πιο γραμμικός (κι οχι γενικευμένος) και πιο εστιασμένος όπως είναι ο δικός τους, τότε θα μπορούσατε επίσης να συμπεριφέρεστε με αυτόν τον τρόπο.
Η αντιμετώπιση των άλλων ειδών υπάρξεως, από ένα είδος, φυσικά εξαρτάται πάρα πολύ στον αντίστοιχο του δομημένου τρόπου σκέψης, κάθε είδος θέτει τις δικές του προτεραιότητες. Το να το κατηγοριοποιήσουμε σαν «κακό» ή «καλό» είναι αρκετά πρωτόγονο, για την επιβίωση, κάθε είδος υποστηρίζει τις πιο ποικίλες, ανάμεσα τους και το δικό σας, όπως και τις πλέον διαφορετικές ή τις χειρότερες ή τις αρνητικά-κατευθυνόμενες πράξεις.
Δεν θα εξαιρέσω και το δικό μου είδος σε αυτό, γιατί έχουν υπάρξει περιστατικά στο παρελθόν τα οποία προσωπικά δεν εγκρίνω, αλλά και για τα οποία δεν θα ήθελα να προχωρήσω σε λεπτομέρειες. Κανένα από αυτά τα περιστατικά δεν συνέβηκε τα τελευταία 200 χρόνια της χρονικής σας κλίμακας. Αλλά παρακαλώ να προσέξετε το εξής: δεν υπάρχουν απολύτως καλά και δεν υπάρχουν απολύτως κακά είδη, γιατί κάθε ένα από τα είδη αποτελείται από άτομα.
Ερώτηση: Στα γράμματα που έλαβα, υπήρχε συχνά η ερώτηση, εάν θα μπορούσες να προχωρήσεις σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προηγμένη φυσική που σχολίασες την τελευταία φορά. Πολλοί άνθρωποι είπαν πως, τα λόγια σου δεν έβγαζαν κανένα νόημα. Για παράδειγμα, πως λειτουργούν τα ΑΤΙΑ, πως πετούν, πως πραγματοποιούν τους ελιγμούς που κάνουν;
Απάντηση: Οφείλω να το εξηγήσω αυτό στους ανθρώπους; Δεν είναι τόσο απλό. Άσε με να το σκεφτώ για ένα λεπτό. Πάντα πρέπει να χρησιμοποιώ πολύ απλές λέξεις ώστε να είναι ξεκάθαρο σε εσάς οι βασικές αρχές μιας υψηλότερου είδους επιστήμης. Ας προσπαθήσουμε το εξής: Πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια θεμελιώδη πράγματα. Το πρώτο είναι ότι πρέπει να διαιρέσετε την αντίληψη σας για τον φυσικό κόσμο γιατί κάθε ύπαρξη αποτελείται από διαφορετικά στρώματα, ας πούμε προς χάριν της απλότητας ότι αποτελείται από μία υλική ψευδαίσθηση και ένα χωροπεδίο.
Η αντίληψη σας για τον φυσικό κόσμο βασίζεται σε μία απλή υλική ψευδαίσθηση. Αυτή η ψευδαίσθηση χωρίζεται επιπλέον σε 3 στοιχειώδης ή βασικές καταστάσεις της ύλης. Υπάρχει επίσης ένας τέταρτος και πολύ σημαντικός όρος, στον οποίο απλά δίνετε προσοχή λίγο ή πολύ όπως επιθυμείτε, είναι αυτός που συνορεύει με το χωροπεδίο/Πλάσμα. Για εσάς, η θεωρία για έναν ελεγχόμενο μετασχηματισμό ή μια ανύψωση της συχνότητας της ύλης δεν είναι πολύ συνηθισμένη, ή υπάρχει σε ένα πολύ πρωτόγονο επίπεδο. (Σαν παραλειπόμενο, υπάρχουν απλά πέντε καταστάσεις της ύλης, αλλά η μετά-πλάσμα κατάσταση θα ήταν παρατραβηγμένη και το μόνο που θα έκανε θα ήταν να σας μπερδέψει. Άλλωστε, δεν είναι απαραίτητη για την κατανόηση της βασικής θεωρίας, συνδέεται με ποικίλα φαινόμενα που θα τα χαρακτηρίζατε ως παραφυσικά.) Τώρα, πίσω στα ουσιώδη: Το Πλάσμα λοιπόν, με το Πλάσμα δεν εννοώ απλά «θερμό αέριο» μιας και η έννοια είναι γενικά απλοποιημένη από τους ανθρώπους σας, αλλά μάλλον εννοώ μία υψηλότερη συνολική κατάσταση της ύλης.
Το Πλάσμα η ειδική κατάσταση της ύλης που κείται μεταξύ της πραγματικής ύπαρξης και του χωροπεδίου, το οποίο είναι, ολοκληρωτική απώλεια της μάζας και καθαρή συσώρευση ενέργειας διαφόρων μορφών κάθε φορά που η μάζα «ωθείται». Η τέταρτη κατάσταση της ύλης είναι πολύ σημαντική για ορισμένες φυσικές περιστάσεις που μπορούν για παράδειγμα να χρησιμοποιηθούν -πως να το θέσω- για την παραγωγή αντιβαρύτητας. (Αυτή είναι μία αρκετά παράξενη ανθρώπινη λέξη και όχι πραγματικά σωστή, αλλά θα το καταλάβετε καλύτερα έτσι.)
Ουσιαστικά, στον κόσμο την πραγματικής φυσικής, δεν υπάρχουν διπολικές δυνάμεις, αλλά κυρίως μόνο «εξαρτώμενη από τον παρατηρητή ανακλαστική συμπεριφορά» μίας, μεγάλης ενοποιημένης δύναμης σε διάφορα επίπεδα. Με την αντιβαρύτητα ή την εκτόπιση των βαρυτικών χαρακτηριστικών σε επίπεδα, μπορεί κανείς, για παράδειγμα, να προκαλέσει στερεή ύλη να αιωρηθεί, αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται εν μέρει από εμάς και από εξωγήινους επίσης ως μέσο προώθησης των ΑΤΙΑ τους. Οι άνθρωποι σας κινούνται σε πραγματικά πρωτόγονο επίπεδο προς μία παρόμοια αρχή για τα μυστικά στρατιωτικά τους προγράμματα, αλλά μιας κι έχετε λίγο-πολύ κλέψει αυτήν την τεχνολογία (κι αργότερα σας δόθηκε λανθασμένη σκοπίμως από τους εξωγήινους), σας λείπει η πραγματική φυσική κατανόηση, με αποτέλεσμα να πρέπει να παλέψετε με προβλήματα αστάθειας κι ακτινοβολίας με τα «ΑΤΙΑ» σας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, υπήρξε ένας μεγάλος αριθμός θανάτων των ανθρώπων σας λόγω της έντονης ακτινοβολίας και διαταραχών του πεδίου. Δεν συμφωνείτε, πως αυτό είναι ένα παράδειγμα της επιχείρησης σχετικά με την ερώτημα του «καλού» και του «κακού»; Εσείς οι άνθρωποι παίζετε με άγνωστες δυνάμεις και αποδέχεστε τον θάνατο συνεργατών του είδους σας, γιατί πεθαίνουν για έναν μεγαλύτερο σκοπό, δηλαδή, την ανάπτυξη της τεχνολογίας σας, που σαν αποτέλεσμα χρησιμοποιείται για άλλη μία φορά για πολεμικούς σκοπούς, δηλαδή αρνητικές επιδιώξεις. Τώρα, μπορεί κάποιος να σας δικαιολογήσει, ότι μόνο ένας μικρός αριθμός του είδους σας έχει κάποια γνώση σχετικά με αυτά τα εξωγήινα προγράμματα τα οποία είναι -όπως τα εξηγείτε- άκρως απόρρητα.
Σας είπαν ότι όσο πιο υψηλότερης τάξεως ή αριθμητικού βαθμού της βασικής ύλης, τόσο πιο απλή η ανύψωση της κατάστασης της, αλλά αυτό είναι εν μέρει σωστό. Εάν δεν μπορείτε να παρακάμψετε αυτές τις δυνάμεις, τότε θα είστε καλύτερα εάν δεν το επιχειρήσετε. Αλλά το είδος σας ήταν πάντα αδαές και προ αμνημονεύτου χρόνου προσπάθησε να παίξει με δυνάμεις που δεν είχε καν κατανοήσει. Γιατί να αλλάξει αυτό ποτέ; Θυμάστε την επιχείρηση της σύντηξης του χαλκού; Με την χρήση της διακύμανσης υπό ορθή γωνία με το προκαλούμενο πεδίο ακτινοβολίας, ο χαλκός συντήκεται με άλλα υλικά. (Η ψευδαίσθηση της ύλης συντήκεται, τα πεδία στο χωροπεδίο αλληλοκαλύπτονται, αλλά η κύρια δύναμη θα κατοπτριστεί από αυτή την διαδικασία και θα προσλάβει έναν ψευδό-διπολικό χαρακτήρα.)
Η παραγόμενη σύνδεση και το πεδίο γι’ αυτό τον λόγο δεν θα είναι σταθερά υπό κανονική κατάσταση της ύλης και ακατάλληλη για χρήση. Σαν αποτέλεσμα, ολόκληρο το φάσμα του πεδίου μετακινείται σε μία υψηλότερη πλασματοειδή κατάσταση, δια της οποίας το φάσμα έρχεται μαζί με αυτή την σκληρή μετατόπιση στην αντίθετη πολική θέση (η λέξη δεν είναι σωστή) του πεδίου δυνάμεως και ομοιάζει αρκετά κοντά με την βαρυτική μετατόπιση.
Αυτή η μετατόπιση προκαλεί μία «κλίση» της απωστικής ψευδό-διπολικής δυνάμεως, η οποία τώρα δεν ρέει πλέον προς το εσωτερικό του πεδίου δυνάμεως, αλλά ρέει εν μέρει προς το εξωτερικό του πεδίου. Το αποτέλεσμα είναι ένα διαστρωματικό ανακλαστικό πεδίο δυνάμεως, το οποίο είναι πολύ δύσκολο να το διαμορφώσετε μέσα σε συγκεκριμένα τεχνολογικά όρια, σε σχέση με τα δικά του χαρακτηριστικά. Μπορεί επίσης να διεκπεραιώσει πολλαπλότητα εργασιών, για παράδειγμα, να προκαλέσει μαζικά ιπτάμενα αντικείμενα να αιωρούνται και να ελίσσονται.
Μπορεί επίσης να ασκήσει λειτουργίες απόκρυψης στο πεδίο της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας καθώς επίσης να χειριστεί πρόσκαιρες αλληλουχίες γεγονότων -πράγματι σε πολύ περιορισμένη έκταση- καθώς και άλλα πράγματα. Έχετε γνώση για το φαινόμενο σας το «κβαντικό τούνελ»; Ακόμα και οι εξισώσεις εύρους ανάμεσα στην αυθεντική ύλη μπορούν να επιτευχθούν με ένα τέτοιου είδους πεδίο εάν η συχνότητα και η απόσταση από το επίπεδο του πεδίου είναι αρκετά υψηλή. Δυστυχώς, το όλο πράγμα που σας εξήγησα με τις λέξεις σας, φοβάμαι πως βγήκε αρκετά πρωτόγονο. Ακούγεται αρκετά παράξενο και σίγουρα αδύνατο για την κατανόηση σας, αλλά ίσως αυτή η απλή εξήγηση μπορεί να σας χρησιμεύσει να καταλάβετε. Αλλά πάλι, μπορεί και όχι.
Ερώτηση: Υπάρχει επιστημονική απόδειξη για τις παραφυσικές δυνάμεις, όπως για παράδειγμα με τις δυνάμεις τις σκέψεως σας;
Απάντηση: Ναι. Για να το εξηγήσω αυτό, πρέπει να αναγνωρίσουμε την φυσική πραγματικότητα του χωροπεδίου {Feldraum}. Θα το προσπαθήσω, μισό λεπτό, θα πρέπει να διαχωρίσεις τον εαυτό σου νοερά από την ψευδαίσθηση πως ότι βλέπεις είναι η αληθινή φύση του σύμπαντος. Είναι, στην καλύτερη περίπτωση, η επιφάνεια μιας πλευράς. Φαντάσου ότι όλη η ύλη εδώ μέσα- εσύ, το τραπέζι, το μολύβι, αυτή η συσκευή, το χαρτί-  δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα, αλλά ότι είναι μόνο το αποτέλεσμα της ταλάντωσης του πεδίου και συγκέντρωση ενέργειας. Όλη η ύλη που βλέπετε, κάθε πλάσμα, κάθε πλανήτης και άστρο σε αυτό το σύμπαν, έχει ένα πληροφοριο-ενεργειακό ισοδύναμο στο χωροπεδίο το οποίο βρίσκεται σε ένα κύριο πεδίο, το γενικό επίπεδο (των πραγμάτων). Τώρα, δεν υπάρχει μόνο ένα επίπεδο, αλλά αρκετά.
Την τελευταία φορά, είχα αναφέρει πως τα πολύ ανεπτυγμένα είδη τα οποία μπορούν να αλλάζουν επίπεδα (το οποίο είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από την απλή αλλαγή φυσαλίδας, γιατί οι φυσαλίδες είναι μέρος κάθε και όλων των επιπέδων). Καταλαβαίνεις; Οι διαστάσεις, όπως τις αποκαλείτε, είναι τμήματα μίας μόνο φυσαλίδας, οι φυσαλίδες ή ο παγκόσμιος αφρός είναι μέρος ενός επιπέδου και τα επίπεδα είναι στρώματα στο χωροπεδίο, ενώ το χωροπεδίο, δρα με την ιδιότητα ενός ενιαίου φυσικού μεγέθους, είναι ουσιαστικά ατελείωτο, αποτελείται από αμέτρητα πληροφοριο-ενεργειακά στρώματα και γενικά επίπεδα (φρακταλικά). Δεν υπάρχουν στο χωροπεδίο κενά επίπεδα, όλα είναι τα ίδια, αλλά χωρίζονται με την βοήθεια των ενεργειακών όρων τους. Πρόσεξα πώς σε μπερδεύω τώρα. Νομίζω πρέπει να σταματήσω αυτήν την εξήγηση.
Ερώτηση: Όχι, σε παρακαλώ συνέχισε. Πώς οι σταθερές παραφυσικές δυνάμεις προκύπτουν;
Απάντηση: Καλά λοιπόν. Ας προσπαθήσουμε κάτι απλούστερο. Ξανά, δεν είναι απολύτως σωστό, αλλά ας ξεκινήσουμε με αυτόν τον τρόπο: Η απτή ύλη σε αυτή την μεριά καθρεπτίζεται στο χωροπεδίο σαν πεδίο με σαφή στρώματα. Αυτά τα στρώματα περιέχουν πληροφορία, για παράδειγμα, σχετικά με την απλή δομή της ύλης ή την συχνότητα των υπερχορδών, αλλά επίσης είναι αποθηκευμένη πληροφορία που πηγάζει από την δημιουργία της ύλης. Γνωρίζεις την ανθρώπινη έννοια των «μορφογενετικών πεδίων»; Ένα μέρος του στρώματος μπορεί να χαρακτηρισθεί ως τέτοιο. Τώρα υπάρχει άλλο ένα ενδιάμεσο στρώμα για το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχει ανθρώπινη έννοια, μιας και η θεωρία δεν είναι κοινή στην ανθρώπινη σκέψη. Ας το ονομάσουμε «παρα-στρώμα», μιας και αυτό το στρώμα είναι υπεύθυνο για όλα όσα ονομάζετε παραψυχικά και παραφυσικά και το οποίο είναι εκτός των ορίων της πρωτόγονης επιστήμης σας. Αυτό το παρα-στρώμα βρίσκεται ανάμεσα στα στρώματα της ύλης και των μορφογενετικών πεδίων στο χωροπεδίο. Μπορεί ενεργά να ενσωματωθεί και στα δύο.
Το σώμα σου, για παράδειγμα, καθρεφτίζεται σαν πεδίο στο χωροπεδίο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει και εδώ επίσης -σαν σάρκα, αίμα, οστά-  με την μορφή ύλης υπερχορδών ή ατόμων, αλλά όχι μόνο αυτά. Η ύπαρξη είναι πάντα μία δυαδικότητα. Κάποια στρώματα του πεδίου περιέχουν απλές πληροφορίες σχετικά με την στερεή ύλη του σώματος και την συχνότητα, ενώ άλλα στρώματα (περιέχουν πληροφορίες σχετικά με) το πνεύμα σας, την συνείδηση ή μιλώντας από ανθρώπινη θρησκευτική σκοπιά, την ψυχή σας. Η επίγνωση ή η συνειδητότητα σε αυτήν την περίπτωση είναι ένα απλό ενεργειακό πλέγμα, χωρισμένο σε διαφορετικά στρώματα του πεδίου σας στο χωροπεδίο, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Η αληθινή επίγνωση μπορεί επίσης να υπάρχει εδώ στην υλική μεριά, αλλά μόνο με την μετά-πλασματοειδή μορφή (την πέμπτη μορφή της ύλης). Με την απαραίτητη φυσική γνώση και την αντίστοιχη τεχνολογία, το συνειδησιακό/επιγνωσιακό πλέγμα, ή ψυχή, μπορεί να αποχωριστεί από το πεδίο ηρεμίας. Μπορεί, παρά την αφαίρεσή της, να συνεχίσει να υπάρχει σε έναν αυτάρκη τρόπο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτό έχει το παράξενο μυστικιστικό όνομα «Κλοπή ψυχών». Αλλά πάνω απ’ όλα, μιλάμε για επιστήμη εδώ πέρα, όχι για μαγεία και σκοτεινές δυνάμεις. [Σχόλιο K.: Η «Κλοπή Ψυχών» είχε αναφερθεί σε ένα ακραίο, θρησκευτικά υποκινούμενο σχόλιο σε σύνδεση με τα ερπετικά είδη]
Αλλά πίσω στην ερώτησή σου: Πλάσματα με ισχυρές πνευματικές δυνάμεις μπορούν να έχουν άμεση επιρροή στο παρα-στρώμα με την χρήση του δικού τους συνειδησιακού/επιγνωσιακού πεδίου. Τώρα αυτό το στρώμα δεν περιορίζεται μόνο στο άτομο, αλλά σαν ένα μέρος ενός γενικότερου στρώματος πληροφορίας -μπορείτε να το πείτε πεζά η κοινοτική ψυχή– που είναι συνδεδεμένο με όλη την έμψυχη και άψυχη ύλη και όλη την συνειδητότητα που υπάρχει σε αυτό το κύριο επίπεδο.
Ο βιολογικός λόγος αυτών των ικανοτήτων έγκειται στην μεριά της ύλης, παρεμπιπτόντως, στην υπόφυση, που είναι πάντοτε σε θέση να παράγει τις συχνότητες ώστε να ελέγξει ενεργά το χωροπεδίο (Feldraum). Ακόμα και εσείς οι άνθρωποι μπορείτε θεωρητικά να το πράξετε, όμως, είστε στερεά μπλοκαρισμένη για τέτοια πράγματα. Όπως είπα και πριν, το παρα-στρώμα μπορεί να αλληλεπιδράσει με το μυαλό καθώς και με την ύλη. Για παράδειγμα, εάν αποφασίσω να χρησιμοποιήσω τις πνευματικές μου δυνάμεις για άλλη μία φορά ώστε να μετακινήσω αυτό το μολύβι, τότε, με απλά λόγια, φαντάζομαι στο μυαλό μου πως η συνειδητότητα/επίγνωση μου επεκτείνεται/ενισχύεται στην υλική μεριά με την μορφή του μέτα-πλάσματος στο μολύβι.
Στο χωροπεδίο αυτό προκαλεί ταυτόχρονα μία αυτόματη εντολή από το συνειδητό/επιγνωσιακό στρώμα στο παρα-στρώμα να αλληλεπιδράσει με το υλικό επίπεδο του μολυβιού. Επειδή το παρά-στρώμα δεν περιορίζεται μέσα στο σώμα, δεν είναι καν πρόβλημα που το μολύβι βρίσκεται εκεί πέρα, γιατί μπορώ αλάνθαστα να το φτάσω, ακόμη και χωρίς να μετακινήσω το φυσικό μου κορμί. Το μετά-πλάσμα σε αυτή την μεριά, το παρα-στρώμα στην άλλη. Έχω έλεγχο πάνω στο μολύβι και η επίδραση φέρνει το πεδίο της ύλης στο σημείο ώστε να αλλάξει με τέτοιο τρόπο ώστε μετακινείται, για παράδειγμα.
[Σχόλιο Κ.: Βεβαιώνω ότι το μολύβι που αναφέρθηκε απότομα την ίδια ακριβώς στιγμή πετάχτηκε στον Αέρα σε ύψος 20 εκατοστών και μετά έπεσε πάλι πάνω στην επιφάνεια του τραπεζιού. Ο ήχος ακούγεται ξεκάθαρα στην κασέτα. Κανείς δεν φάνηκε να ακουμπά το μολύβι]
Ερώτηση: Αυτό είναι συναρπαστικό. Τι είδους παραφυσικά φαινόμενα μπορεί να προκαλέσει κάποιος με αυτό;
Απάντηση: Όλων των ειδών. Όλα όσα αποκαλείτε παραφυσικά. Όπως είπα, αυτό το ειδικό στρώμα βρίσκεται στο χωροπεδίο (Feldraum) ανάμεσα στα μορφογενετικά πληροφοριακά στρώματα και τα υλικά στρώματα και μπορεί να επιδράσει εξίσου και με τις δύο μεριές. Σαν να λέμε, μπορεί να αλληλεπιδράσει με την στερεή ύλη καθώς και με την πνευματικές ή διανοητικές πληροφορίες, με τις οποίες μπορούμε να επιτύχουμε όλα όσα γενικά αποδίδονται στον όρο τηλεκίνηση και τηλεπάθεια.
Η «σύνδεση απορρόφηση» με μία άλλη συνειδητότητα/επίγνωση είναι γενικά ξεχωριστή στην διαδικασία από την απλή επιρροή της ύλης, μιας και διαφορετικά συνειδησιακά/επιγνωσιακά πεδία λειτουργούν με διαφορετικές ταλαντώσεις. Μία συνειδητότητα/επίγνωση που εκπέμπει ή μία συνειδητότητα/επίγνωση που λαμβάνει πρέπει πρώτα να προσαρμοστεί στο άλλο μυαλό/νου επακριβώς, πριν οποιαδήποτε πρόσβαση είναι δυνατή.
Τα περισσότερα είδη έχουν πιθανότητες να μπλοκάρουν την εξωγήινη πρόσβαση, αλλά εσείς οι άνθρωποι δεν το έχετε αυτό. Το ακόλουθο είναι γενικά σωστό: όσο ισχυρότερες οι παραφυσικές ικανότητες ενός είδους, τόσο πιό απλή η προσαρμογή και η πρόσβαση. Οι δικές μας ικανότητες δεν είναι τόσο ισχυρά ανεπτυγμένες, γι’ αυτό, πρέπει να μάθουμε ειδικές εξωγήινες πνευματικές τεχνικές επιρροής ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την απομίμηση, για παράδειγμα εκεί που η απομίμηση είναι πραγματικά πολύ απλή είναι στα μυαλά σας λόγω στην εμφύτευση του διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης. Κάποιες από αυτές τις ικανότητες εν μέρει κληρονομούνται, η μητέρα και το παιδί του είδους μας για παράδειγμα είναι για παράδειγμα συντονισμένοι επακριβώς κατά τους πρώτους μήνες της ζωής, εν μέρει επίσης και κατά την ωοτοκία της μέλλουσας εγκυμονούσης μητέρας και επικοινωνούν τηλεπαθητικά. Για να επηρεάσουμε εσάς τους ανθρώπους, χρειαζόμαστε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα εξάσκησης, παρά την απλή σας δομή.
Επομένως, απαγορεύεται, για παράδειγμα, στους ενήλικες του είδους μου πριν την «Ηλικία διαφώτισης» να έρθουμε στην επιφάνεια της Γης. (Ο όρος είναι συνώνυμος, μαζί με άλλα πράγματα, με την πλήρη φυσική δύναμη.) Στην περίπτωση των μη πλήρως ανεπτυγμένων ικανοτήτων, ο κίνδυνος ανακάλυψης μας από εσάς θα ήταν πολύ μεγάλος. Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν φυσικά πολλές μυστικές διδασκαλίες σχετικά με τις πραγματικές δυνατότητες που μπορούν να δώσουν σε κάποιον αυτές οι ικανότητες, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τίποτα με σιγουριά για αυτές.
Όταν το μυαλό ενός εξωγήινου πρέπει να επηρεαστεί, τότε υπάρχουν γενικά κάποια βήματα που πρέπει να κινητοποιηθούν από το άλλο εξωγήινο είδος. Πρώτα και κύρια, πρέπει να νιώσουμε την ταλάντωση του εξωγήινου, κάτι το οποίο γενικά γίνεται αυτομάτως από τον εγκέφαλο, δηλαδή για το ένα η ταλάντωση του πεδίου, για τον άλλο τα μετά-ηλεκτρικά εγκεφαλικά κύματα εδώ στον κανονικό χώρο (που καταλαμβάνει η ύλη). Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Μετά από αυτό, κάποιος δεν έχει παρά απλά να βολιδοσκοπήσει για την άλλη συνειδητότητα/επίγνωση στο μυαλό με μία μετά-πλάσμα εκδήλωση, το χωροπεδίο {Feldraum} αντιδρά και η σύνδεση δημιουργείται.
Τώρα μπορεί κάποιος να διαβάσει πληροφορίες από τον πρώτο και να γράψει τις επιθυμητές πληροφορίες στον δεύτερο στην σωστή τοποθεσία. Με ρώτησες την προηγούμενη φορά εάν εσείς οι άνθρωποι έχετε την δυνατότητα να προστατευτείτε απέναντί σε τέτοιες επιρροές και σου απάντησα ότι μόνο ένα ξύπνιο και συγκεντρωμένο μυαλό θα είχε κάποια δυνατότητα να την αντέξει. Σε αυτήν την κατάσταση του μυαλού οι ταλαντώσεις αλλάζουν πολύ απότομα και η πρόσβαση γίνεται πολύπλοκη, πιο συγκεκριμένα, μπορεί να έρθει σαν μία οδυνηρή αναπήδηση. Όποτε κλείνετε τα μάτια σας, τότε το πεδίο γίνεται «επίπεδο» και η εξωγήινη πρόσβαση (στο μυαλό) είναι ακαριαία δυνατή και χωρίς περιορισμό.
Όσον αφορά τις πιθανότητές σας ενάντια σε περισσότερο υψηλά ανεπτυγμένα είδη, δεν έχετε καμία. Διότι είναι σε θέση να προσαρμόζουν τις ταλαντώσεις γρηγορότερα απ’ ότι εσείς να αλλάξετε. Θα μπορούσα και να στο επιδείξω στον εαυτό σου, αλλά την τελευταία φορά είχες τρομοκρατηθεί και μπερδευτεί, οπότε θα μείνουμε μόνο στην εξήγηση. Αυτή η εξήγηση πιθανόν θα σας ακούγεται σαν -όπως θα λέγατε- εσωτεριστική ή παραφυσική ή μαγική Ο λόγος για αυτό είναι πολύ απλά ότι σας λείπει η βασική κατανόηση για να δείτε τους λόγους που βρίσκονται από πίσω.
Όλα τα παραφυσικά φαινόμενα έχουν ξεκάθαρα επιστημονική αφετηρία. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν έχει να κάνει με υπερφυσικές δυνάμεις. Μεγαλώνουμε με αυτές τις γνώσεις, ξέρουμε πως κάποιος κάνει χρήση αυτών των δυνάμεων, κι από που προέρχονται. Εξασκούμαστε στην θεωρία και στην πράξη. Εσείς όχι, επομένως, δεν κατανοείτε πραγματικά τι γίνεται στον κόσμο σας, βλέπετε μία μόνο όψη της ύπαρξης, όχι την άλλη (εννοώ εδώ ότι και οι δύο είναι φυσικές). Κάθε τι το παραφυσικό είναι δυικό και υπάρχει στο χώρο που η ύλη καταλαμβάνει καθώς και στο χωροπεδίο {Feldraum}. Για να το εξηγήσουμε, μπορεί να εξηγηθεί με την παραδοχή των προηγουμένων, γιατί το χωροπεδίο είναι η βάση. Θα καλωσόριζα ένα τέλος στις επιστημονικές ερωτήσεις μιας και πραγματικά δεν τις καταλαβαίνεται ούτως η άλλως. Σπαταλάμε λίγο η πολύ πολύτιμο χρόνο με αυτό.
Ερώτηση: Μόνο μία τελευταία ερώτηση. Στην πρώτη μας συνάντηση τον Δεκέμβριο, το είχες ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμούσες να συζητήσεις επιστημονικές και παραφυσικές απορίες. Γιατί αυτό το άνοιγμα τώρα;
Απάντηση: Την τελευταία φορά δεν έβλεπα καμία αναγκαιότητα στο να σας υπερφορτώσω με γεγονότα τέτοιου είδους (και τώρα είσαι προφανώς υπερφορτωμένος.) Επομένως, είχα προτιμήσει να αναφέρω μόνο επιφανειακά τέτοια θέματα. Προφανώς, παρόλο, που κάποιες από τις επιδείξεις μου σήμερα σε έβαλαν σε σκέψεις σχετικά με τον κόσμο σας, κάτι που δεν μπορεί να είναι όλο κακό. Και παρεμπιπτόντως, οι δικοί σας επιστήμονες θα τείνουν να θεωρήσουν τα σχόλιά μου σαν «μουρμουρητό». Και δεν βλέπω κανέναν κίνδυνο στην ευρεία διάδοση αυτών των πληροφοριών.
Κανείς δεν θα δώσει προσοχή σε αυτά. Παρεμπιπτόντως, τα λόγια των ανθρώπων που με χαρακτήρισαν ως «Πλάσμα του Διαβόλου» έχουν την βάση τους σε αντιλήψεις για μεταφυσικές δυνάμεις και μαγεία, τα οποία και τα δύο ΔΕΝ υπάρχουν. Δεν υπάρχει μαγεία, μόνο υψηλά ανεπτυγμένη επιστήμη, και όλα όσα ονομάζετε σαν «μαγεία» είναι παρά μόνο ένα κομμάτι της επιστήμης. Εάν μπορούσατε μόνο να το καταλάβετε αυτό, τότε θα ήσασταν ένα βήμα μπροστά στην εξέλιξή σας. Το άνοιγμα για αυτά τα θέματα λήγει εδώ πέρα. Παρακαλώ να θέσεις άλλες ερωτήσεις.
terrapapers.com_The case for the UFO Morris K. Jessup (5)
terrapapers.com_The case for the UFO Morris K. Jessup (4)

Ερώτηση: Καλώς. Ας μιλήσουμε για τα ΑΤΙΑ. Μπορείς να μου εξηγήσεις πως οι κυβερνήσεις μας έφτασαν να κατέχουν υλικά ΑΤΙΑ μέχρι στο σημείο που μπόρεσαν να αρχίσουν να φτιάχνουν τα δικά τους; Είχε καμία σχέση με το περιστατικό στο «Ρόσγουελ»;

Απάντηση: Ναι, αλλά αυτό το περιστατικό δεν ήταν το πρώτο. Δεν είμαι ιστορικός, μελετάω μόνο την τρέχουσα σας συμπεριφορά, οπότε η γνώση μου σχετικά με αυτά τα γεγονότα στην ιστορία σας είναι επομένως όχι εκτενής. Θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω τι ξέρω για ότι έγινε εκείνη την χρονική στιγμή. Αφήστε με να το σκεφτώ ένα δευτερόλεπτο. Τα έτη 1946 και 1953 στην χρονική σας κλίμακα, υπήρξαν πέντε υποθέσεις όπου εξωγήινα σκάφη συνετρίβησαν στην επιφάνεια της Γης. Στο περιστατικό που αποκαλείται «Ρόσγουελ» δεν υπήρξε μόνο ένα εξωγήινο σκάφος, αλλά δύο συνετρίβησαν μετά από σύγκρουση σε διαφορετικά μέρη στα δυτικά, αυτού που ονομάζεται ΗΠΑ. Θα πρέπει να μάθετε ότι τα σκάφη του συγκεκριμένου είδους μπορούν να παραμείνουν σε αιώρηση στον αέρα για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο ακόμα και εάν υποστούν βλάβες, αυτό εξηγεί για την χωρική διαφορά, στις τοποθεσίες συντριβής.
Αυτές δεν ήταν οι πρώτες συντριβές, αλλά από εκείνη την στιγμή η δεύτερη και η τρίτη. Ένα άλλο σκάφος είχε συντριβεί το 1946, αλλά είχε καταστραφεί πέραν οποιασδήποτε χρησιμότητας. Να πούμε κάτι πριν την εξήγηση: σίγουρα θα ακούγεται γελοίο πως τόσο ανεπτυγμένα εξωγήινα σκάφη απλά συνετρίβησαν και πως ένας σχετικά μεγάλος αριθμός συνετρίβει σε μια σχετικά μικρή περίοδο. Η εξήγηση για αυτό είναι λίγο περισσότερο από παράξενη, αλλά είναι σωστή.
Δεν οφείλεται στον κινητήρα του σκάφους, αλλά στην διεύθυνση του πεδίου στον πλανήτη σας. Αυτό το είδος για το οποίο μιλάμε και πάντα σε όλη την διάρκεια αυτής της περιόδου χρησιμοποιούσαν δισκοειδή σκάφη, χρησιμοποιούσαν ένα προωθητικό σύστημα το οποίο λειτουργούσε σύμφωνα με την κανονική αρχή της σύντηξης, αλλά για να είναι σίγουροι, με μία που εκείνη την εποχή χρησιμοποιούσε μία αντισυμβατική μέθοδο ευθυγράμμισης του πεδίου. Αυτή η μέθοδος είχε αρκετά πλεονεκτήματα αλλά και αρκετά μειονεκτήματα. Το απωστικό πεδίο πρέπει φυσικά να βρίσκεται στην απόλυτα σωστή γωνία με την επιφάνεια της Γης. Αυτό το είδος χρησιμοποιούσε μία τεχνολογία ευθυγράμμισης στα σκάφη τους, με την οποία το πεδίο κλείδωνε στην θέση του με το μαγνητικό πεδίο της Γης.
Τώρα εκείνη την εποχή αυτό το είδος μόλις είχε φτάσει στην Γη και η κοιτίδα τους ήταν ένας πλανήτης με πολύ σταθερό μαγνητικό πεδίο, βάση του οποίου είχαν αναπτύξει και ευθυγραμμίσει τον κινητήρα τους. Το μαγνητικό πεδίο της Γης δεν είναι πραγματικά και τόσο σταθερό, υπόκειται σε κυκλικές μεταβολές και δημιουργεί στροβιλισμούς κάτω από δυσμενείς συνθήκες. Οποτεδήποτε ένα σκάφος με έναν από εκείνους τους τύπους κινητήρα εισέρχεται σε μία διαταραχή του πεδίου ή σε έναν στροβιλισμό που είναι αρκετά ισχυρός, τότε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα το απωστικό πεδίο δεν μπορεί να ευθυγραμμιστεί σωστά και το σκάφος κινείται ανεξέλεγκτο στην τροχιά του.
Ο κινητήρας λειτουργεί σωστά, για να είμαστε σίγουροι, αλλά το πεδίο μεταβάλλεται προς όλες τις διευθύνσεις και εξαιτίας αυτού, το σκάφος μπορεί να συντριβεί. Στην περίπτωση του 1947 στην οποία αναφέρθηκες, σύμφωνα με αυτά που έχω καταλάβει ένα από τα σκάφη εγκλωβίστηκε σε μία διαταραχή, το πεδίο του συνδέθηκε άθελα του με αυτό του αρχηγού του σχηματισμού τους και συγκρούστηκε με ένα διπλανό του σκάφος και τα δύο έπαθαν σοβαρές ζημιές.
Ο λόγος της μαγνητικής διαταραχής εκείνης της εποχής ήταν μάλλον μία ηλεκτρική διαταραχή που προκλήθηκε από ένα καιρικό φαινόμενο. Με αποτέλεσμα και τα δύο σκάφη συνετρίβησαν, το ένα έπεσε κοντά στο σημείο της σύγκρουσης και το άλλο εκατοντάδες των χιλιομέτρων σας μακριά. Όλοι οι επιβαίνοντες σκοτώθηκαν κατά την σύγκρουση. Η δομή λεπτού κελύφους αυτού του είδους των σκαφών δεν είναι πολύ σταθερή, μιας και αυτοί οι δίσκοι δεν σχεδιάστηκαν για συγκρούσεις ούτε για πτήση σε περιοχή όπου υπάρχουν εξωτερικές δυνάμεις.
Τώρα, οι άνθρωποι στρατιωτικοί συνέλεγαν τα τμήματα στην αρχή μέχρι που ανακάλυψαν ολόκληρα τα σκάφη με τα νεκρά πλάσματα εντός τους. Αμέσως χαρακτήρισαν τα πάντα ως «Άκρως απόρρητο» και τα μετέφεραν στις στρατιωτικές τους βάσεις για να αναλύσουν τον κινητήρα. Η μυστική προσπάθεια ήταν να χρησιμοποιηθεί η εξωγήινη τεχνολογία αργότερα εναντίον των “κακών εχθρών” αυτής της μεγάλης χώρας. Αυτό είναι τόσο πρωτόγονο όσο και γελοίο. Πιστεύω πως θυμάμαι -δεν θέλω να καθορίσω ακριβώς την ημερομηνία- ότι ήταν πιθανώς μεταξύ 1949 έως και 1952 που συνέβηκε ένα αρκετά άσχημο ατύχημα κατά την διάρκεια έρευνας σε ένα από τα συντρίμμια.
Σύμφωνα με αυτά που άκουσα -από μέλη του είδους μου που τους είπαν μέλη εκείνης της κυβέρνησης- κατέληξε σε μία ακούσια ενεργοποίηση μερών του κινητήρα σε αθωράκιστη κατάσταση. Σαν αποτέλεσμα, για μια πολύ μικρή χρονική περίοδο -πως να το πω αυτό- υπήρξε μία μη ελεγχόμενη μετάπτωση του περιβάλλοντος σε μία πλασματοειδή κατάσταση, η οποία από την άλλη, μέσω ενός πολύ, ατυχούς ατυχήματος, προκάλεσε μία ανατροπή του γενικού πεδίου ισχύος σε έναν μαγνητικό παλμό απέραντης ισχύος.
Έχετε καμία ιδέα τι είδους αποτέλεσμα έχει ένα πλάσμο-μαγνητικός παλμός, όταν έρχεται σε επαφή με έναν οργανισμό; Όχι, πως να το ξέρετε αυτό. Φυσικά και δεν το ξέρετε. Διαταραχή στην δομή του πεδίου και βιοηλεκτρική ανάδραση. Φανταστείτε, εάν θέλετε, το ανθρώπινο σώμα το οποίο περικλείεται σε φωτεινές φλόγες για 3 4 ημέρες. Αυτές οι φλόγες προφανώς δεν σβήνουν και κατακαίουν το σώμα μέχρι τα τελευταία συστατικά του. Λοιπόν, τώρα έχετε μία κατά προσέγγιση εντύπωση του τι συνέβηκε. Νομίζω πως 20 ή 30 επιστήμονες σας σκοτώθηκαν σε εκείνο το εργαστήριο.
Δύο ακόμη συντριβές συνέβησαν το 1950 και το 1953 κοντά στα παράλια της Αμερικανικής ηπείρου. Εκείνα τα σκάφη μπόρεσαν να ανακτηθούν σχεδόν ανέπαφα. Αυτό του 1953, απ’ ότι θυμάμαι, είχε ανέπαφο και τον πυρήνα του κινητήρα. Με την χρήση αυτής της συσκευής ήταν που είδατε για πρώτη φορά ότι είχατε καταλάβει την όλη έννοια εντελώς λανθασμένα και ότι το είχατε ανακατασκευάσει εντελώς λανθασμένα. Ακόμα και σήμερα δεν το έχετε σωστά. Εκείνο το είδος που είχε κατασκευάσει τα σκάφη αρχικά -ένα είδος το οποίο ανήκει στα εχθρικά απέναντί σας- ανησυχούσε για την έρευνα σας πάνω στην τεχνολογία τους, από το είδος σας. Δε ήθελαν, όμως, σε εκείνο το αρχικό σημείο, να ξεκινήσουν απευθείας σύγκρουση μαζί σας, κι επομένως επέλεξαν την διπλωματική οδό και ήρθαν σε επαφή με εκείνη την κυβέρνηση την δεκαετία του 60.
Φυσικά, δεν αποκάλυψαν τους πραγματικούς σκοπούς της παρουσίας τους -χαλκό, υδρογόνο, αέρα- αλλά παρίσταναν τους περίεργους «ερευνητές» και προσφέρθηκαν να δείξουν στους ανθρώπους την αρχή λειτουργίας των σκαφών με αντάλλαγμα κάποιες χάρες. Καθώς είστε αφελείς, φυσικά συμφωνήσατε σε αυτό και εξαπατηθήκατε. Τους δώσατε πρώτες ύλες, τους δώσατε ασφαλείς περιοχές για τις βάσεις τους, τους δώσατε πρόσβαση στα πιο μυστικά σας αμυντικά δεδομένα, τους δώσατε πρόσβαση στο DNA σας και πάρα πολλά ακόμη κι όλα για να σβήσετε την απληστία σας για δύναμη και πληροφορίες.
Το εξωγήινο είδος φυσικά πολύ γρήγορα πρόσεξε ότι είχε να κάνει με αφελή πλάσματα και σας έδωσαν λανθασμένες και κατώτερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία τους ώστε να λάβουν πολλά περισσότερα από την συνεργασία μαζί σας. Για παράδειγμα, σας έδωσαν πληροφορίες πως ο κινητήρας μπορεί να κατασκευαστεί μόνο με ασταθή στοιχεία υψηλότερης τάξης, αλλά απέκρυψαν την πληροφορία ότι ο κινητήρας πεδίου μπορεί να κατασκευαστεί με διάφορες μετατροπές για να λειτουργεί επίσης με σταθερά στοιχεία χαμηλότερης θέσης στον περιοδικό πίνακα, και γενικά, αυτός είναι ο τρόπος που γίνεται.
Μέσα από αυτές της μισές αλήθειες σαν έκαναν εξαρτημένους από αυτούς, για την σύνθεση αυτών των μεγάλου ατομικού αριθμού στοιχείων και με αυτόν τον τρόπο ανανεώθηκαν από την δικιά τους τεχνολογία. Οι οδηγίες τους για την κατασκευή των ΑΤΙΑ έγιναν με τέτοιο τρόπο ώστε η λύση παλιών προβλημάτων να προκαλέσει νέα προβλήματα ταυτόχρονα. Ποτέ δεν σας είπαν όλη την αλήθεια, αλλά πάντα έφτιαχναν ξανά και ξανά έξυπνα ψέματα, τα οποία αργότερα οδηγούσαν σε τεχνικά προβλήματα και στην εξάρτησή σας από αυτούς. Τα τελευταία χρόνια τις δεκαετίες του 70 και στις αρχές του 80, κατέληξε σε μια σειρά από διάφορα γεγονότα ανάμεσά στο εξωγήινο είδος και εκείνης της ανθρώπινης κυβέρνησης, δεν επιθυμώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί ακόμα κι εγώ δεν είμαι σίγουρη για κάποια γεγονότα.
Η όλη υπόθεση κατέληξε στο ζήτημα κάποιων νέων, η καλύτερα, των παλιών τεχνικών προβλημάτων στα δικιάς σας κατασκευής σκάφη που το καμουφλάζ τους και ο κινητήρας εν μέρει απέτυχαν να λειτουργήσουν στις δημόσιες δοκιμαστικές πτήσεις. Εξ’ αιτίας αυτού, η μυστικότητα απειλήθηκε. Οι στρατιωτικοί και οι πολιτικοί σας αργά -πάρα πολύ αργά- κατέληξαν στο συμπέρασμα μετά από πάνω από 20 χρόνια στο ότι εξαπατήθηκαν από το εξωγήινο είδος. Πληθώρα δυσαρμονιών και η παραβίαση των ορίων των συνθηκών και από τις δύο πλευρές οδήγησαν τελικά σε φιλονικία μεταξύ εσάς και των εξωγήινων, που κατέληξε στην αρπαγή τριών εναέριων αντικειμένων μέσω ενός ειδικού -πως το λέτε- EMP (Ηλεκτρομαγνητικού Παλμού) όπλου και μία στρατιωτική επέμβαση σε μία από τις υπόγειες εγκαταστάσεις τους. Σαν συνέπεια αυτών των επιθέσεων, το εξωγήινο είδος απεσύρθη ολοκληρωτικά από κάθε επαφή μαζί σας και ήταν λογικά περισσότερο από θυμωμένο με το είδος σας.
Γι’ αυτό, μετρώ αυτό το είδος ανάμεσα στις τρεις εχθρικές προς εσάς ομάδες κι ενώ τα άλλα δύο είναι απασχολημένα με τις εργασίες τους, ανάμεσα σε αυτές και η διεξαγωγή ενός ψυχρού πολέμου για την ηγεμονία στον πλανήτη, οι παλιοί σας «φίλοι» και συνεργάτες ετοιμάζονται να πάρουν τελικά την ηγεμονία στον πλανήτη πάνω στις πρώτες ύλες και το ανθρώπινο DNA. Προς το παρόν είναι αλήθεια πως τους λείπουν κάποιες τεχνικές δυνατότητες και ο μεγάλος αριθμός δυνάμεων που χρειάζονται ώστε να καταφέρουν τους σκοπούς τους απευθείας. Παρ’ αυτό, υπολογίζουμε αρνητικές ενέργειες -ίσως ενός ηπιότερου είδους- εναντίον σας στα επόμενα χρόνια ή δεκαετίες.
Ερώτηση: Θα λάβουν τα υπόλοιπα εξωγήινα είδη μέτρα, ενάντια στις πολεμικές αυτές ενέργειες; Συγκεκριμένα, κάτι οφείλουν τα πιο ανεπτυγμένα είδη, αφού ζουν στην Γη.
Απάντηση: Κάνεις λάθος εδώ πέρα. Συγκεκριμένα, για τα περισσότερα ανεπτυγμένα είδη, είστε στην καλύτερη των περιπτώσεων ασήμαντοι. Είστε ζώα για αυτούς. Ζώα σε ένα μεγάλο εργαστήριο. Όπως καταλαβαίνουμε, εξωγήινη παρέμβαση στον πλανήτη σας θα διατάρασσε τα προγράμματα τους, αλλά δεν νομίζω να μπλεχτούν σε μία σύρραξη με άλλο είδος γι’ αυτό. Πολλοί από αυτούς θα μπορούσαν να βρουν έναν άλλον πλανήτη για τις έρευνές τους ή θα μπορούσαν να μελετήσουν από απόσταση την συμπεριφορά σας και την συνειδητότητα/επίγνωση, μιας και οι καταστάσεις κρίσης μπορεί να έχουν ενδιαφέρον για τις μελέτες τους.
Όταν εσείς οι άνθρωποι κοιτάτε μία μυρμηγκοφωλιά και κάποιο άλλο πρόσωπο έρχεται και την πατάει, τι κάνετε; Συνεχίζετε τον δρόμο σας, ψάχνετε για μία άλλη μυρμηγκοφωλιά ή παρατηρείτε τα μυρμήγκια στην κατάσταση κρίσης που βρίσκονται. Αλλά θα έκανε ποτέ κανείς σας -ακόμη και εάν ήταν μεγαλύτερος και δυνατότερος από αυτόν που πάτησε την μυρμηγκοφωλιά- υπεράσπιση για τα ασήμαντα μυρμήγκια; Όχι. Πρέπει να φανταστείτε μόνοι σας την οπτική γωνία των υψηλά ανεπτυγμένων πλασμάτων. Εσείς είστε τα μυρμήγκια. Μην περιμένετε οποιαδήποτε βοήθεια από αυτούς.
Φυσικά κι εμείς θα ζητούσαμε βοήθεια, όταν έγινε εμφανές ότι οι παλιοί σας συνεργάτες συνωμοτούσαν εναντίον σας. Κάποια μέλη εκείνης της ανθρώπινης κυβέρνησης είναι πλήρως ενήμεροι της ύπαρξης μας, εν μέρει βάσει λόγω μιας παλιάς θρησκευτικής αιτίας. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα γιγαντιαίο, εν μέρει υπόγειο κτήριο στην πρωτεύουσα το οποίο είναι ολοκληρωτικά αφιερωμένο στο είδος μου κι έχει μία απευθείας είσοδο σε έναν ανελκυστήρα και σε ένα υπόγειο σύστημα. Σε αυτό το κτήριο μικτές συναντήσεις έλαβαν χώρα και συνεχίζουν μεταξύ εμάς και ανθρώπους. Σας δώσαμε πληροφορίες τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με όσα ξέρω, θα κρατηθούμε όσο το δυνατόν πιο μακριά από την σύγκρουση μπορούμε. Οφείλετε να λύσετε μόνοι σας τα προβλήματά σας ή να γίνετε αρκετά έξυπνοι ώστε να μην δημιουργήσετε ποτέ τέτοιου είδους καταστάσεις. Τι θα έρθει και ποιος πιθανόν να θέσει τον εαυτό του στο πλευρό σας, θα το δείξει μόνο ο χρόνος. Πραγματικά δεν θέλω να κάνω καθόλου υποδείξεις σχετικά με αυτό.
Ερώτηση: Έχω εδώ 5 φωτογραφίες διαφορετικών ΑΤΙΑ, που υποστηρίζουν ότι δείχνουν ΑΤΙΑ. Μπορείς να ρίξεις μία ματιά στις φωτογραφίες και να μου πεις σε ποιες από αυτές φαίνονται πραγματικά εξωγήινα σκάφη.
Απάντηση: Μπορώ να προσπαθήσω. Έθεσες πολλές ερωτήσεις σήμερα τις οποίες και εγώ δεν μπορώ να τις απαντήσω με ακρίβεια. Μην υπερεκτιμάτε τις γνώσεις μου, δεν είμαι ειδική στην εξωγήινη τεχνολογία και την κατασκευή σκαφών. Για να βεβαιωθούμε, υπάρχουν κυρίως κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες και ιδιοτροπίες σχετικά με τα αυθεντικά «ΑΤΙΑ», με τις οποίες μπορείτε εύκολα να τα ξεχωρίσετε από τα φυσικά φαινόμενα και τις ανθρώπινες απομίμησης. Μερικές φορές μιμείστε τα σχέδια των αυθεντικών σκαφών, επομένως, δεν είναι τόσο απλό να αναγνωρίσετε με βεβαιότητα ένα αντικείμενο. Θα το προσπαθήσω. Δείξε μου τις φωτογραφίες.
[Σχόλιο Ole K.: Κοίταξε τις φωτογραφίες για μόνο μερικά δευτερόλεπτα και μετά ταξινόμησε τις φωτογραφίες]
Αυτές εδώ οι τρεις φωτογραφίες είναι προφανώς πλαστές ή λανθασμένες αναγνωρίσεις. Στην πρώτη φωτογραφία, σίγουρα πρόκειται για πραγματικό σκάφος ενός εξωγήινου είδους το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή ενός μικρού μοντέλου. Του λείπουν σημαντικά χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με το τεχνικά -και φυσικά-  συσχετισμένο πεδίο. Γενικά μιλώντας, η φωτογραφία μάλλον είναι πλαστή, όσο καθαρότερο είναι το περίγραμμα και τα χρώματα, γιατί ένα αιωρούμενο σκάφος είναι γενικά κρυμμένο από μία μετατοπισμένη-πεδιακή κατάσταση η οποία παραμορφώνει ακόμα και τα χρώματα ή και τις μορφές σύμφωνα με την ευθυγράμμιση. Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά θολές και φωτογραφίες με φασματική απόκλιση μπορούν μερικές φορές να ερμηνευτούν ως ένδειξη μιας πιθανής αυθεντικότητας.
Επίσης, αυτό το αντικείμενο αιωρείται πάνω από το νερό. Εάν ήταν αυθεντικό σκάφος, θα έπρεπε να βλέπαμε σε κάθε περίπτωση είτε ένα «εκτόπισμα» είτε ένα «πρήξιμο» στην επιφάνεια. Μιας και η επιφάνεια είναι επίπεδη, πρόκειται προφανώς για μη αυθεντικό σκάφος. Κατά την γνώμη μου, καμία από αυτές τις τρεις φωτογραφίες δεν δείχνει αυθεντικά αντικείμενα σε πτήση ή ΑΤΙΑ. Εδώ σε αυτήν την φωτογραφία δεν βλέπω κανένα τεχνητό αντικείμενο σε πτήση, μοιάζει περισσότερο να έχει σχέση με αντανάκλαση φωτός στον απλό φακό της κάμερας. Θα έπρεπε να είστε αρκετά έξυπνοι ώστε να μην απατάστε από τέτοιες πλαστές φωτογραφίες. Όταν το ευρύ κοινό σας ασχολείται για μεγάλο χρονικό διάστημα με ψέματα και απάτες, τότε προφανώς θα ανακαλύψει πολύ αργά, το τι πραγματικά γίνεται στην ατμόσφαιρα του.
Αυτή μοιάζει να είναι αυθεντική, τουλάχιστον έχει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά. Εκ πρώτης όψεως θα την απέδιδα σε ένα εξωγήινο είδος που επισκέπτεται τον πλανήτη σας τα τελευταία 35 χρόνια περίπου. Το αντικείμενο είναι μεταλλικό και δισκοειδούς σχήματος, είναι σίγουρα παραμορφωμένο στο σχήμα και στο χρώμα λόγο επίδρασης ενός πεδίου. Αυτές οι τέσσερις λευκές και πολύ μακριές «διεργασίες» στο κάτω μέρος του σκάφους απεικονίζουν ένα είδος μετά-βαρυτικής διαχείρισης του φωτός, δηλαδή, το παγκόσμιο πεδίο δυνάμεων μετατοπίζεται στην κατεύθυνση μίας απομίμησης βαρύτητας. Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για αυθεντικό φως (δεν είναι κυρίως όταν βλέπετε φωτεινά «ΑΤΙΑ») αλλά για ένα ειδικού τύπου ισχυρά φορτισμένο πεδίο το οποίο εκδηλώνεται στον χώρο τον οποίο καταλαμβάνει η ύλη σαν μετά-φως.
Ο λόγος της ενεργοποίησης ενός τέτοιου ειδικού υψηλής ενέργειας συστήματος στην ατμόσφαιρα δεν είναι ξεκάθαρος για εμένα, είναι πιθανόν να είναι ένα είδος έρευνας ή επηρεασμού του περιβάλλοντος. Όπως και να έχει, είναι τρομερά απρόσεκτο από μέρους αυτού του είδους να επιτρέπουν αυτήν την τεχνολογία να φωτογραφηθεί από τους ανθρώπους. Λοιπόν, υποθέτω πως οι περισσότεροι από εσάς απλά δεν τα καταλαβαίνουν, κι αυτοί που καταλαβαίνουν δεν θα πουν τίποτα στο ευρύ κοινό.
Αυτό είναι πραγματικά ένα αυθεντικό εναέριο αντικείμενο και δεν είναι επουδενί εξωγήινο. Τα τριγωνικά εναέρια αντικείμενα σε πτήση απλά δεν χρησιμοποιούνται από εξωγήινα είδη, ή τουλάχιστον όχι με αυτήν την μορφή. Αυτή η αεροδυναμική μορφή είναι ανθρώπινης συλλήψεως. Πρόκειται για ένα από τα δικά σας μυστικά στρατιωτικά προγράμματα τα οποία φτιάξατε με την βοήθεια ανώριμης εξωγήινης τεχνολογίας που σας δόθηκε από εξωγήινους κατά την διάρκεια του 1960 και του 1970.
Γενικά, η μορφή του κελύφους του σκάφος ενός αυθεντικού εξωγήινου σκάφους δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί στο εσωτερικό για το πεδίο το ίδιο δεν υπάρχουν εξωτερικές δυνάμεις που να έχουν αποτέλεσμα, γενικά, τα σκάφη έχουν στρογγυλή μορφή και φτιάχνονται χωρίς σκληρές γωνίες (σαν δίσκοι ή κύλινδροι, ώστε το πεδίο να μπορεί να ρέει πιό εύκολα. Τα σχέδια σας καταλήγουν να έχουν μαζί με την εξωγήινη τεχνολογία κινητήρα πεδίου και συμβατικούς στροβιλοκινητήρες τζετ, οπότε, είναι πάντοτε τριγωνικά και φτιαγμένα έτσι αεροδυναμικά για να μπορούν να ελιχθούν με αυτήν την πρωτόγονη αρχή αντίδρασης.
Στο συγκεκριμένο παράδειγμα το σκάφος αιωρείται πάνω απ’ όλα χάρις στο αυθεντικό κινητήρα πεδίου. Βλέπεις την παραμόρφωση και το μετά-φως στους περιστρεφόμενους κυλίνδρους; αυτό είναι μία αλάνθαστη ένδειξη για την αυθεντικότητα της φωτογραφίας. Αλλά γιατί, θα με ρωτούσες, υπάρχουν 4 κύλινδροι; Αυτό είναι ασύνηθες, ακόμα και το ενδιάμεσο διάστημα δείχνει λανθασμένο. Ο χρωματισμός είναι πολύ σκοτεινός και η εσωτερική οπτική παραμόρφωση είναι πολύ εμφανής. Προφανώς μία ανακατασκευή του αυθεντικού συστήματος από τους επιστήμονες σας. Μιας και το εξωγήινο είδος δεν σας δίνει πλέον άλλες πληροφορίες μετά την διαφωνία σας, ξαναφτιάχνετε τα συστήματα μόνοι σας χωρίς πραγματικά να είστε σε θέση να κατανοήσετε τι επικίνδυνα πράγματα φτιάχνετε. Αυτή η κατασκευή δεν κάνει το σύστημα καλύτερο, αλλά πιο ασταθές.
Οι δύο εμπρόσθιοι κύλινδροι είναι πολύ κοντά μεταξύ τους, σίγουρα θα ρέουν ο ένας πάνω στον άλλο. Το χρώμα φανερώνει μία ισχυρή εναπομένουσα ακτινοβολία, είναι πιθανό η περίπτωση να έχουν χρησιμοποιηθεί ανώτερα στοιχεία ως συνήθεις για την μετατόπιση. Όπως και να έχει πρόκειται για κάτι πολύ επικίνδυνο να είσαι αθωράκιστος κοντά στο πεδίο. Το πρόσωπο που τράβηξε την φωτογραφία εμφάνισε κάποιο είδος βλάβης από ακτινοβολία ή κάψιμο;
terrapapers.com_The case for the UFO Morris K. Jessup (1)
terrapapers.com_The case for the UFO Morris K. Jessup (2)

Ερώτηση: Δεν ξέρω. Από πού έρχονται αυτά τα στρατιωτικά «ΑΤΙΑ»; Από τις Ηνωμένες πολιτείες;

Απάντηση: Ναι. Νομίζω πως γενικά αυτό είναι αλήθεια. Από την δυτική ήπειρο.
Ερώτηση: Τότε γιατί πετούν πάνω από πυκνοκατοικημένες περιοχές της Ευρώπης; Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Βέλγιο. Αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα. Μπορείς να το εξηγήσεις;
Απάντηση: Γιατί να μπορώ μόνο ΕΓΩ να εξηγήσω παράξενες ανθρώπινες πράξεις; Είναι πιθανόν πτήσεις μεγάλης απόστασης ή δοκιμές συστημάτων ηλεκτρομαγνητικής απόκρυψης/καμουφλάζ. Ο παλιός εχθρός του Αμερικανικού έθνους βρίσκεται σε αυτήν την μεριά του κόσμου, οπότε γιατί να μην δεν κάνουν δοκιμές εδώ; Στην πατρίδα τους είχαν όλο τον χρόνο να πηγαινοέρχονται τα σκάφη τους. Ίσως να προκάλεσαν πολλές θεάσεις εκεί. Με μία τέτοιου είδους ασταθή δομή του πεδίου -όπως δεικνύει η φωτογραφία- το θεωρώ κάπως απίθανο να μπορεί αυτό το σκάφος να πετάξει πάνω από τον ωκεανό. Είναι πιθανό να υπάρχει μία βάση δοκιμών στην ήπειρό σας. Δυστυχώς, δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο.
Ερώτηση: Πολλοί αναγνώστες του πρώτου κειμένου έθεσαν την ερώτηση πως η πρώτη σου επαφή με τον Ε.Φ. προέκυψε. Ήδη γνωρίζω την ιστορία από τις αφηγήσεις σου, αλλά μπορείς να την επαναλάβεις εδώ για μία ακόμη φορά για το νέο κείμενο;
Απάντηση: Φυσικά. Λοιπόν, η ιστορία ξεκινά πριν από δύο των χρόνων σας εδώ στην Σουηδία. Είχα έντονο ενδιαφέρον για το είδος σας και την συμπεριφορά σας από τα νεανικά μου χρόνια, είχα ήδη μελετήσει την λογοτεχνία σας μέχρι εκείνη την στιγμή, όσο το δυνατόν καλά. Φυσικά, δεν είναι εύκολο στην πατρίδα μου να αποκτήσεις ανθρώπινα βιβλία, αλλά επειδή η ομάδα μου ή οικογένεια μου βρίσκεται σε υψηλότερη βαθμίδα τάξης, μπόρεσα να συγκεντρώσω κάποιο υλικό και μερικές φορές να μιλήσω με κάποιους του είδους μου που είχαν ήδη έρθει σε επαφή μαζί σας.
Ήμουν πραγματικά πολύ περίεργη σχετικά με το είδος σας και μόλις μου επιτράπηκε να έρθω στην επιφάνεια, προσπάθησα να συλλέξω αμέσως περισσότερες πληροφορίες, μιας και πάνω απ’ όλα, μου είχε απαγορευθεί ρητά να εκκινήσω άμεση επαφή με τους ανθρώπους λόγω της θέσης μου εκείνο τον καιρό, και δεν υπήρχε η αναγκαιότητα για να γίνει κάτι τέτοιο. Ήταν στο έτος σας 1998, όταν ήμουν σε πορεία βόρεια από εδώ σε ένα απόμακρο δάσος στην περιοχή κοντά στην είσοδο του κόσμου μου και έψαχνα για βιολογικά δείγματα, τα οποία χρησιμοποιούμε ώστε να γνωρίζουμε την περιβαλλοντολογική μόλυνση και την καταστροφή της χλωρίδας και της πανίδας στατιστικά από το είδος σας.
Εκείνη την στιγμή, ήμουν ήδη στον δρόμο της επιστροφής για την είσοδο -μπορούμε να προσανατολιστούμε καλύτερα, παρεμπιπτόντως, μέσω των αισθήσεων μας για το Γήινο μαγνητικό πεδίο- και ήδη ήμουν κοντά σε μια μεγάλη λίμνη, όταν προς εκπλήξεως μου βρέθηκα μπροστά σε μία καλύβα μέσα στο δάσος. Μέσα στην καλύβα αισθάνθηκα μία ανθρώπινη συνειδητότητα/επίγνωση. Ήταν ο Ε.Φ. Πραγματικά, δεν είχα άδεια για επαφή με άλλο είδος, αλλά για τον ίδιο λόγο είχα ήδη θέσει σε εφαρμογή την ικανότητα απομίμησης με αρκετή επιτυχία και πριν από αυτό,  ακόμα και με μεγάλες ομάδες από εσάς, δεν είχα έρθει ποτέ σε επαφή με άνθρωπο μόνη μου.
Τώρα, ας το πούμε πρωτόγονη περιέργεια; Ήθελα να μιλήσω με το πρόσωπο μέσα στην καλύβα και γι’ αυτό χτύπησα την πόρτα. Ο E. άνοιξε την πόρτα και αρχίσαμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση. Η γλώσσα του δεν ήταν ακόμη τότε οικεία σε εμένα, αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να μάθεις μία νέα γλώσσα όταν κάποιος μπορεί να διαβάσει τις πληροφορίες στην συνειδητότητα/επίγνωση του απέναντι ατόμου. Του είπα απλά πως ερχόμουν από μία ξένη χώρα στα ανατολικά. Φυσικά εκείνη την στιγμή, δεν «αναγνώριζε» ποια πραγματικά ήμουν, ήταν απόλυτα πεπεισμένος πως μιλούσε με ένα πλάσμα του δικού του είδους, παρά του ότι αυτό ήταν απλά μία εικόνα απομίμησης.
Μιας και η αποστολή μου είχε σαν σκοπό την έρευνα εκείνης της περιοχής και θα διαρκούσε αρκετές μέρες, τον επισκέφτηκα σε αυτό το διάστημα τρεις φορές σαν ανθρώπινο πλάσμα. Στην αρχή μιλήσαμε κυρίως για συνηθισμένα πράγματα, αργότερα με θρησκευτικά και θέματα της φυσικής. Έδειχνε εντυπωσιασμένος από τις γνώσεις μου, κι εγώ παρομοίως με τις καθαρές ιδέες του και την -για ανθρώπινο πλάσμα- καλά επιδειχθείσα δομή της προσωπικότητας και τις απόψεις του. Σας αρέσει να αφήνεστε τελείως σε απόψεις της κοινής γνώμης ή στην καθοδήγηση, για παράδειγμα, «τα ερπετικά είδη είναι σατανικά» και τέτοια πράγματα.
Οδήγησα την συζήτηση σε αυτήν την κατεύθυνση και ο Ε.Φ. είπε κάτι σχετικό με το ότι πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινων ειδών και ότι δεν ήταν υποχρεωτικά εχθρικά, αλλά ίσως μόνο διαφορετικά από το είδος του. Αυτό με ευχαρίστησε. Εκείνη την χρονική στιγμή, φυσικά, δεν μπορούσα να μιλήσω μαζί του για την γνώση μου επειδή δεν θα με πίστευε, θα με περνούσε για έναν άνθρωπο που σπάει πλάκα.
Καλλιέργησα την πολύ, πολύ ασυνήθιστη ιδέα (για το είδος μου) να του δείξω το πραγματικό μου εξωτερικό, κάτι το οποίο έκανα κατά την διάρκεια της τέταρτης συνάντησης μας στην καλύβα. Στην πραγματικότητα, ήταν προορισμένος για επαφή: ήταν ανοιχτόμυαλος, ειλικρινής, έξυπνος, χωρίς θρησκευτική προτίμηση ή καθοδήγηση, ζούσε μόνος και απομονωμένος, και κανείς δεν θα τον πίστευε, εάν αποφάσιζε να κοινοποιήσει την ιστορία.
Τόλμησα και έκανα αυτό το βήμα, αλλά μετά είχα σοβαρούς ενδοιασμούς σχετικά με την ορθότητα της πράξης μου, ειδικά όταν αντέδρασε, πολύ βίαια. Κατάφερε να ελέγξει τον εαυτό του μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και μπορέσαμε να συζητήσουμε συγκεκριμένα για τα καθορισμένα θέματα. Τώρα δεν μπορούσε παρά να με πιστέψει. Αυτό ήταν η απαρχή μιας σειράς συναντήσεων μας που αρχικά γίνονταν εκεί μέσα στο δάσος, αλλά αργότερα γίνονταν στην απομακρυσμένη του κατοικία. Τελικά έφερε εσένα σε επαφή μαζί μου και γ’ αυτόν τον λόγο καθόμαστε εδώ μαζί για άλλη μια φορά και συζητούμε για πράγματα που πιθανόν να μην γίνουν πιστευτά εκεί έξω στην ανθρώπινη κοινωνία.
Ερώτηση: Είπες, πως δεν θα είχες άδεια εκείνη την εποχή για επαφές με ανθρώπινα πλάσματα. Έχεις τώρα την άδεια να μιλήσεις με τον Ε.Φ. και εμένα σχετικά με όλα αυτά τα πράγματα και ίσως αυτό να γίνει και επιστημονικά γνωστό;
Απάντηση: Ναι. Αυτό είναι δύσκολο να το εξηγήσω και για εσένα να το καταλάβεις. Ας πούμε απλά, ότι βρίσκομαι σε θέση τώρα, να έχω αυτήν την άδεια, χωρίς να υπολογίζω κάποιες συνέπειες. Σε αυτήν την θέση είμαι παρα – «απρόσβλητη» από τέτοιους περιορισμούς. Αν το δούμε από αυτήν την πλευρά. Ναι.
Ερώτηση: Εάν άλλα άτομα θελήσουν να έρθουν σε επαφή με το είδος σου, έχουν κάποια τύχη να το κάνουν;
Απάντηση: Γενικά όχι. Αποφεύγουμε τις επαφές με εσάς και λειτουργούμε στην επιφάνεια μόνο σε απομακρυσμένες περιοχές κι εκεί χρησιμοποιούμε τεχνικές απομίμησης σε περίπτωση που συναντήσουμε κάποιους ανθρώπους. Το ότι εγώ μιλώ μαζί σου τώρα δεν σημαίνει ότι και άλλοι θα ακολουθήσουν το παράδειγμά μου. Εννοείται ότι θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να βρείτε μία είσοδο για τον κόσμο μου και να εισβάλετε από εκεί. Όμως, αυτό μπορεί πολύ γρήγορα να οδηγήσει τον εισβολέα σε πολύ δυσάρεστες συνέπειες. Έχετε σχεδόν ανύπαρκτες πιθανότητες να μας αναγνωρίσετε στην επιφάνεια. Δεν μπορείτε καν να έρθετε σε επαφή απευθείας μαζί μας, εμείς πρέπει να έρθουμε σε επαφή μαζί σας, όπως έκανα και με τον Ε.Φ. Αυτού του τύπου οι επαφές όμως δεν είναι ο κανόνας αλλά είναι πολύ σπάνιο γεγονός
Ερώτηση: Μπορείς να περιγράψεις το υπόγειο σπίτι σας;
Απάντηση: Μπορώ να προσπαθήσω, αλλά σίγουρα δεν θα σου αποκαλύψω την τοποθεσία αυτού του μέρους. Το σπίτι μου βρίσκεται σε μία από τις μικρότερες υπόγειες διαμονές μας στα ανατολικά από εδώ. Θα σου δώσω μερικά νούμερα ώστε να σχηματίσεις μία γνώμη μόνος σου. Μισό λεπτό. Πρέπει να μετατρέψω τις μετρήσεις περίπου στις μονάδες σας. Είναι μία θολωτή σπηλιά σε απόσταση περίπου των 4300 μέτρων από την επιφάνεια της Γης.
Η σπηλιά οργανώθηκε σαν αποικία πριν από 3000 χρόνια, ένα μεγάλο μέρος της δομής της οροφής είναι τεχνητά συσσωματωμένη με τον βράχο και το σχήμα ξανασχεδιάστηκε σε ένα σχεδόν κομψό σε αναλογίες και πολύ επίπεδο θόλο με μία οβάλ επίπεδη βάση. Η διάμετρος του θόλου σύμφωνα με τα μέτρα σας είναι περίπου δύο και μισό χιλιόμετρα. Το ύψος του θόλου στο υψηλότερο σημείο είναι περίπου 220 μέτρα. Κάτω από το υψηλότερο σημείο σε κάθε αποικία στέκεται ένα ειδικό άσπρο-γκρι κυλινδρικό κτίσμα — ένα είδος κολόνας στήριξης η οποία κρατάει το κυψελωτό δίκτυο — που φέρει την δομή του θόλου.
Αυτό το κτίριο είναι το ψηλότερο, μεγαλύτερο και παλιότερο κτίσμα σε όλο τον θόλο γιατί είναι πάντα συσχετισμένο με την κατασκευή μαζί με την ασφάλεια της οροφής. (Στο μεταξύ ασφαλώς υπήρξαν στιγμές που αναστηλώθηκε εξ’ ολοκλήρου.) Αυτό το κτίριο έχει ένα πολύ ειδικό όνομα και έχει θρησκευτική σημασία. Εμείς έχουμε μόνο μία τέτοια κολόνα, μεγαλύτερες αποικίες έχουν και περισσότερες κολώνες σύμφωνα με την κατασκευή της οροφής.
Μία από της κύριες αποικίες στην κεντρική Ασία έχει για παράδειγμα 9 τέτοιου είδους στηρίξεις, αλλά αυτή η αποικία είναι πάνω από 25 από τα χιλιόμετρα σας σε μέγεθος. Το κεντρικό κτίσμα είναι γενικά το κέντρο της θρησκείας, αλλά επίσης το κέντρο για την ρύθμιση του κλίματος, και το κέντρο για την συμπεριφορά και την ρύθμιση του συστήματος φωτισμού.
Έχουμε στο μέρος μας συνολικά 5 μεγάλες τεχνητές φωτεινές πηγές που παράγουν το UV φως σας και την θερμότητα του μέσω βαρυτικών πηγών. Οι αεραγωγοί και το σύστημα φωτισμού από την επιφάνεια διατρέχουν αυτές τις κολώνες και φυσικά ελέγχονται πολύ έντονα. Παρεμπιπτόντως, έχουμε 3 αεραγωγούς και 2 ανελκυστήρες εκεί, ακόμα και μία σήραγγα που μας συνδέει με την επόμενη σημαντική αποικία που βρίσκεται περίπου 500 χιλιόμετρα στα νοτιοανατολικά. Ένα από τα φρεάτια του ανελκυστήρα οδηγεί σε μία σπηλιά κοντά στην επιφάνεια, το άλλο οδηγεί σε έναν από τους σταθμούς για τα σκάφη -θυμάσαι, τα κυλινδρικά σκάφη- που φυσικά είναι κρυμμένος εγγύτερα στην επιφάνεια πίσω από βραχώδη ορεινή επιφάνεια.
Φυσιολογικά, υπάρχουν μόνο τρία σκάφη εκεί, είναι μικρός σταθμός. Τα υπόλοιπα κτίρια στην αποικία είναι, συνήθως, ομοκεντρικά διατεταγμένα σε οβάλ κύκλους γύρω από την κεντρική κολόνα και είναι χωρίς εξαιρέσεις πιο επίπεδα, γενικά από 3 έως 20 μέτρα ψηλά το πολύ. Το σχήμα των κτιρίων είναι στρογγυλά και θολοειδή. Το σχήμα διαφοροποιείται ανάλογα με τον κύκλο και την απόσταση από την κεντρική κολόνα. Στα βόρεια της κολόνας, υπάρχει ένα πρόσθετο, πολύ μεγάλο αλλά πολύ πλατύ στρογγυλό κτίριο. Αυτό το κτίριο διασπά την ομοκεντρική διάταξη της αποικίας με την διάμετρο του των 250 μέτρων. Είναι η ζώνη τεχνητού ηλιακού φωτός όπου στεγάζονται οι ειδικά φωτισμένοι διάδρομοι και δωμάτια.
Σε αυτές τις περιοχές επικρατεί πολύ ισχυρό UV φως, και χρησιμοποιούνται για να ζεστάνουν το αίμα μας. Υπάρχει ακόμα και μία πολυκλινική εκεί και ένα δωμάτιο συναντήσεων. Πέρα από το εξωτερικό δακτύλιο της αποικίας, υπάρχουν ζώνες στις οποίες κρατούνται ζώα -ξέρεις, ΠΡΕΠΕΙ να καταναλώνουμε σάρκα ως θρεπτικό συστατικό- και οι κήποι όπου καλλιεργούνται τα φυτά και τα μανιτάρια, υπάρχει επίσης ζεστό και κρύο νερό που τρέχει από υπόγειες πηγές.
Ο σταθμός ενέργειας βρίσκεται στην άκρη της αποικίας. Ο σταθμός λειτουργεί με σύντηξη ως βάση και παρέχει την αποικία με ενέργεια τους «ήλιους». Η ομάδα μου ή «οικογένεια» ζει, στο τέταρτο δακτύλιο κτισμάτων μακριά από την κεντρική κολόνα στήριξης. Τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο. Για να σου περιγράψω όλα τα κτίρια και τις λειτουργίες τους θα τραβήξει πολύ μακριά. Είναι δύσκολο να περιγράψω και τέτοιο σε εσάς, γιατί είναι τελείως διαφορετικό σαν περιβάλλον και κουλτούρα από ότι έχετε συνηθίσει στην ζωή σας στην επιφάνεια. Πρέπει πραγματικά να το δείτε μόνοι σας για να το πιστέψετε.
Ερώτηση: Θα το δω εγώ κάποια φορά;
Απάντηση: Ποιος ξέρει, ίσως. Ο χρόνος φέρνει νέες ευκαιρίες.
Ερώτηση: Πόσα πλάσματα του είδους σου ζούνε σε αυτήν την αποικία;
Απάντηση: Περίπου 900.
Ερώτηση: Αυτό είναι το τέλος της συνέντευξης. Έχεις κάποιο τελικό μήνυμα για τους αναγνώστες του κειμένου;
Απάντηση: Ναι. Είμαι απολύτως έκπληκτη από τα πολλά σχόλια στα λεγόμενά μου, φυσικά, είμαι επίσης απογοητευμένη από τους θρησκευτικούς χαρακτηρισμούς μου ως τον εχθρό και τα οποία έχουν κρυφτεί βαθιά μέσα στο μυαλό σας. Θα πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε τον εαυτό σας από την παλιά μορφοποίηση κι όχι να στέκεστε στη μέση υπό τον έλεγχο από κάτι ή κάποιον που ήδη έχει φύγει εδώ και 5000 χρόνια. Άλλωστε είστε ελεύθερα πνεύματα. Αυτά είναι τα τελευταία μου λόγια.
@Ole K
terrapapers.com_The case for the UFO kraspedon

Η Σκόπιμη Παραπληροφόρηση της Λασέρτα

Η συνέντευξη είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον κείμενο, που περιέχει όμως μεγάλο βαθμό παραπληροφόρησης, όπως άλλωστε είναι πολύ φυσικό να κάνει η ερπετοειδής. Το τι θα αντιληφθεί ο αναγνώστης επαφίεται στον ίδιο και είναι σε συνάρτηση με την παιδεία, τις γνώσεις του, τις πεποιθήσεις του και τον βαθμό Αντίληψης και Διάκρισης που διαθέτει. Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω και είναι περισσότερο περίεργη, παράξενη και τρομακτική από την όποια φαντασία μας. Το δικαίωμα για τη δημοσιοποίηση ή την αντίληψη της αλήθειας ανήκει πάντα στους νικητές, ενώ μετά από λίγο καιρό ενδέχεται η αλήθεια να γεννηθεί μέσα σου. Αν προσέχεις ανά διαστήματα και παρατηρείς αν η αλήθεια έχει αλλάξει, βλέπεις ότι ποτέ δεν αλλάζει. Μερικές φορές τυχαίνει να δεις αυτή την αλήθεια που διδάχθηκες να προβάλλεται στην τηλεόραση ή στην εφημερίδα και με κάποιο τρόπο επιβεβαιώνεσαι ότι εσύ και πολλοί περισσότεροι έχετε την ίδια άποψη για την αλήθεια. Λοιπόν, αυτό δεν είναι πραγματικό. Αυτός ο κόσμος είναι θανάσιμος για τους ανθρώπους -γεγονός που δεν δικαιολογείται ή δεν μας αρέσει μεν- αλλά είναι η πραγματικότητα.
Το κατεστημένο των Ερπετοειδών έχει σχεδιαστεί πολύ προσεκτικά ώστε να συγκαλύπτουν την “ανωτερότητά” τους πίσω από ένα πέπλο πολιτιστικών αναφορών στη μουσική, την τέχνη και την λογοτεχνία. Χρησιμοποιούν λέξεις-κωδικούς κάθε φορά που θέλουν να κάνουν αναφορά στην καταγωγή και στον πρωταρχικό ερμαφρόδιτο Αδάμ και τη δημιουργία την πρώτης γαλαζοαίματης ένωσης, για παράδειγμα κρίνα, όστρακα, φίδια, ερπετά, αστέρια, φως κτλ. Ξεσηκώνουν τις καλύτερες από τις ιδέες που υπάρχουν στην ανθρώπινη σκέψη μας και είναι περήφανοι γι’ αυτή τους τη δυνατότητα. Μπορούν για παράδειγμα να κάνουν έναν έμπειρο οδηγό λεωφορείου να σταματήσει το όχημά του πάνω σε διασταύρωση για να επιβιβαστούν και να τον μπερδέψουν στην συνέχεια όταν θα περάσει κόκκινο φανάρι χωρίς να καταλαβαίνει το γιατί.
Η συνέντευξη χείμαρρος της Lacerta κούνησε κάπως τα λιμνασμένα νερά των σκέψεων των ανθρώπων που την διάβασαν. Πολλοί, και δικαίως εν τη αγνοία τους, αμφισβήτησαν αν είναι αληθινή κι ότι κάνει προπαγάνδα για το είδος της. Που βλέπετε το πρόβλημα, είτε είναι αληθινή είτε όχι; Σημασία έχει ΤΙ λέει αυτή ή αυτός κι αν υπάρχει στοιχειώδης ΔΙΑΚΡΙΣΗ τότε εύκολα αντιλαμβανόμαστε, πως αυτά που λέει το ερπετοειδές, είναι πολύ δυσοίωνα για τον άνθρωπο και την επιβίωση του στον πλανήτη Γη. Άλλωστε δεν χρειάζεται να μας το πει κάποιος πως η επιβίωση του ανθρώπου στην γη είναι παρά φύσην και κόντρα σε κάθε φυσικό νόμο, το λένε όλοι οι επιστήμονες που μάλιστα ανήκουν και στους δικούς τους κύκλους, στοές και λαγούμια.
Λίγοι από εσάς προσέξατε τι είπε, λογικό είναι, αφού και σας έθιγε τα σταθερά σας δεδομένα, δηλαδή την παγ(ι)ωμένη αντίληψη που έχετε για τον εαυτό σας και την πραγματικότητα, χωρίς να σκεφθείτε ούτε σοβαρά, ούτε αστεία, μήπως αυτά τα “σαθρά σταθερά δεδομένα” είναι αποτέλεσμα πλύσεως εγκεφάλου από την στιγμή της γεννήσεως; Έχετε σκεφτεί κάποια στιγμή, ειδικά όταν τσακώνεστε με ζήλο για θέματα που δεν υπάρχει ίχνος πραγματικότητας, όπως η θρησκεία σας η πολιτική, η αγαπημένη σας ομάδα κλπ. πόσο δικές σας είναι αυτές οι σκέψεις ή αν μιμιδίζετε;
Αν δογματικά ισχυρίζεστε πως είναι δικές σας, που τις βρήκατε; ποίος σας τις έδωσε, γιατί αυτές κι όχι κάποιες άλλες, γιατί να είστε χριστιανός ορθόδοξος κι όχι χριστιανός ευαγγελιστής ή μουσουλμάνος, γιατί να είστε Ολυμπιακός κι όχι Άρης ή Ηρακλής, γιατί να είστε δεξιός, αριστερός, κεντρώος, φασίστας, κομμουνιστής … Γιατί το να αναπαραχθείτε και να παντρευτείτε είναι τόσο σημαντικό, σχεδόν όσο και η αναπνοή σας, ποιόν εξυπηρετεί το να αναπαραχθεί το κοπάδι; Γιατί το σεξ το θεωρείτε βασική ανάγκη όπως και την τροφή; Ποιός σας είπε πως είναι κάτι που πρέπει να το κάνετε καθημερινά; Γιατί δεν ελέγχετε τις σκέψεις σας, τα συναισθήματα σας, τις ορμές σας, γιατί δεν ελέγχετε το σώμα σας; κι αν δεν το ελέγχετε εσείς ΠΟΙΟΣ ή ΤΙ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ; Τι είναι αυτό ή αυτός, που σας εμφυτεύει αυτές τις απόψεις-πεποιθήσεις-εμφυτεύσεις και γιατί εσείς με τόσο ζήλο τσακώνεστε για να τις υπερασπιστείτε και διατείνεστε πως εσείς και οι ομοϊδεάτες σας κατέχετε την μοναδική αλήθεια, όταν δεν γνωρίζετε καν τι είναι αυτό που αποκαλείτε αλήθεια;
Ποιός ή τι σας είπε γι αυτά τα πράγματα για πρώτη φορά και γιατί εσείς συνεχίζετε να τα επαναλαμβάνετε με μια παπαγαλίζουσα σιγουριά; Έχετε σταματήσει κάποια στιγμή να σκεφτείτε, πέρα απ’ αυτά που σας έχουν εμφυτεύσει και να κάνετε -έστω κι αμυδρά- μερικές ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; Άπα πα πα, “να σκεφτείτε διαφορετικά” που τέτοια πράγματα, ο εγωισμός σας καλά κρατεί, μιας κι εσείς τα ξέρετε όλα, μα τι μας λέει τώρα η σαύρα, εδώ εμείς είμαστε οι απόγονοι του Δια, με το περιώνυμο ΙΧΩΡ και λοιπές γραφικότητες. Είμαστε; Ναι  αλλά πόσοι από εμάς τα διαθέτουμε αυτά; Πόσοι γνωρίζουν τι είναι το ΙΧΩΡ; Που είναι και τι κάνει;
Λυπάμαι αγαπητοί μου που δεν θα χαϊδέψω τα αυτάκια του ασήμαντου Εγώ σας, είστε (είμαστε!!!) Ένα Πρόγραμμα, Μέσα Σε Ένα Πρόγραμμα … Μέσα σε ένα ακόμη πρόγραμμα … Όλα φτιαχτά, τεχνητά, παρά φύσην κι όχι από ανθρώπους ! Αναφέρει λοιπόν το Ερπετοειδές ! κι ας το δούμε καλοπροαίρετα, έστω κι όποιοι από τους αναγνώστες δεν διαθέτουν μεταφυσική παιδεία. Ας θυμηθούμε μαζί τον εκπληκτικό Don Juan
“O άνθρωπος πορεύεται προς την γνώση όπως πορεύεται προς τον πόλεμο, σε αδιάπτωτη εγρήγορση, με φόβο, με σεβασμό και απόλυτη αυτοπεποίθηση. Το να πορεύεσαι προς τη γνώση ή προς τον πόλεμο με οποιονδήποτε άλλο τρόπο είναι λάθος κι όποιος το πράξει, ίσως δε ζήσει για να το μετανιώσει. Όταν ένας άνθρωπος πληροί αυτές τις τέσσερις αναγκαίες προϋποθέσεις, δεν υπάρχουν σφάλματα για τα οποία πρέπει να λογοδοτήσει. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, οι πράξεις του χάνουν τον αδέξιο χαρακτήρα και την επιπολαιότητα που διακρίνει τις πράξεις ενός ανόητου. Αν ένας τέτοιος άνθρωπος αποτύχει ή υποστεί ήττα, θα έχει χάσει μόνο μια μάχη και δε θα νιώθει πικρία και τύψεις γι’ αυτό.”
Πιστεύουμε -για την ακρίβεια μας έχουν  εμφυτεύσει, μας έχουν προγραμματίσει- βαθιά σε μια μορφή δυϊσμού (άσπρο μαύρο, Χριστός Διάβολος, μέρα νύχτα, πάνω κάτω κλπ) Θεωρούμε το νού ως υποδεέστερο, μη πραγματικό τμήμα του εαυτού μας, ενώ το σώμα το θεωρούμε ως απτό, αντικειμενικό. Αυτή η διαίρεση κρατά την ενέργειά μας σε μια κατάσταση χαοτικού διαχωρισμού και εμποδίζει τη συγχώνευση. Το να είμαστε διαχωρισμένοι με αυτόν τον τρόπο είναι η συνηθισμένη κατάσταση του αθρώπινου ζώου. Αυτός όμως ο διαχωρισμός δεν υφίσταται μεταξύ Νου και Σώματος, αλλά μεταξύ του Σώματος -το οποίο περικλείει και τον Νου- και του Διπλού, του Αιθερικού σώματος, που είναι η δεξαμενή της βασικής μας ενέργειας.
Πριν από τη γέννηση αυτή η προπαγανδιστικά και προγραμματισμένα επιβεβλημένη δυαδικότητα δεν υφίσταται. Μετά τη γέννηση, όμως, τα δύο τμήματα διαχωρίζονται λόγω της έλξης των προθέσεων όλης της ανθρωπότητας. Ένα τμήμα βγαίνει έξω και γίνεται το Φυσικό μας Σώμα ενώ το άλλο γίνεται το Αιθερικό. Στο θάνατο το βαρύτερο τμήμα -το σώμα- ξαναγυρίζει στη γη κι απορροφάται απ’ αυτήν. Το ελαφρύτερο -το Διπλό ή Αιθερικό- απελευθερώνεται. Αλλά δυστυχώς από τη στιγμή που το Διπλό δεν τελειοποιήθηκε, γεύεται μόνο μια στιγμιαία ελευθερία πριν διασκορπιστεί στο σύμπαν.
Αν πεθάνουμε χωρίς να σβήσουμε το λαθεμένο δυϊσμό Αιθερικού και Νου -Σώματος, έχουμε απλά έναν συνηθισμένο ανθρώπινο θάνατο. Πεθαίνουμε γιατί η δυνατότητα της μεταμόρφωσης δεν έχει περάσει στην αντίληψή μας. Αυτή η μεταμόρφωση πρέπει να επιτευχθεί κατά τη διάρκεια της ζωής μας κι αυτό το έργο είναι ο μόνος αληθινός σκοπός που μπορεί να έχει μια ανθρώπινη ύπαρξη. Όλα τα άλλα επιτεύγματα είναι εφήμερα, από τη στιγμή που ο θάνατος τα διαλύει μέσα στην ανυπαρξία.
Ξέρει λοιπόν πολύ καλά η Λασέρτα τι λέει, ας δούμε που παραπλανεί προς όφελος της φυλής της.
Lacerta: [Όπως βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια, δεν είμαι ανθρώπινο πλάσμα όπως εσύ και για να ‘μαι ειλικρινής δεν είμαι πραγματικά θηλαστικό, παρά τα θηλαστικοειδή χαρακτηριστικά του σώματός μου, που είναι αποτέλεσμα της εξέλιξης. Είμαι ένα θηλυκό ερπετοειδές πλάσμα, που ανήκω σε ένα μία πολύ παλιά ερπετοειδή φυλή]
Ιων Μάγγος: Υπάρχουν πολλές φυλές ερπετοειδών στην Γη. Το βασικό χαρακτηριστικό των περισσοτέρων είναι ότι είναι Ωοζωοτόκα. Η Wiolawa ανακάλυψε πριν αρκετά χρόνια ότι οι φωτογραφίες έχουν την δυνατότητα να διατηρούν εικόνες που συνήθως δεν τις βλέπει ο γυμνός οφθαλμός. Μεγεθύνοντας τις εικόνες και εφαρμόζοντας διαφορετικά φίλτρα από το πρόγραμμα Photoshop, η Wio μπόρεσε να αποκαλύψει στις φωτογραφίες, ανώμαλες εικόνες που περιλαμβάνουν εξωγήινες μορφές ζωής, εξωγήινα σκάφη κι ερπετοειδείς που αλλάζουν σχήμα καθώς κρύβονται σε ένα εμφανιζόμενο ως ανθρώπινο σώμα. Οι δράκοι και τα δρακόφιδα δεν έχουν μύτη σαν «άνθρωποι», έχουν ψεύτικη μύτη, από ανθρώπινο δέρμα. Φαίνεται ότι αυτοί οι τύποι οι οποίοι μπορούν να αλλάζουν το σχήμα τους προσθέτουν υπερβολικό ΡΟΖ χρώμα για να καλύψουν τα ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ τους ή τα ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΝΥΧΙΑ τους.
Η ιεραρχία των Επικυρίαρχων (όχι μόνο των Ερπετοειδών) στον πλανήτη Γη είναι συνοπτικά: Δράκοι, διάφορες φυλές, Δρακόφιδα, διάφορες φυλές, Ποντίκια, (άγνωστο πόσες φυλές) Γουρούνια (άγνωστο πόσες φυλές) κι ένας ολόκληρος αχταρμάς από όντα κατώτερα απ’ αυτούς, χωρίς να υπολογίσουμε τα συμβιωτικά ! Το ότι ο άνθρωπος βρίσκεται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας, είναι ένας μύθος που καλλιεργήθηκε από τους ερπετοειδής στην ανθρωπότητα, πάντως πολλοί τώρα γνωρίζουν ότι αυτό είναι ένα ψέμα. Αλλά τα σχολεία εξακολουθούν να διδάσκουν αυτό το ψέμα. Προσέξτε τις φωτογραφίες στο βίντεο κάτω και κάντε μια προσπάθεια να κατανοήσετε !
Αναφέρεται στο Terra Papers η Αλήθεια είναι Ολοφάνερη: “Τα πλάσματα αυτά διατηρούσαν τη φυσική τους δύναμη, αλλά είχαν επίσης αποκτήσει ικανοποιητική νοημοσύνη ώστε να καταλαβαίνουν τις εντολές τους. Η προηγούμενη επιτυχία του κατασκευασμένου «Η-Ν» Ερπετοειδούς υβριδικού εργάτη στα υπόγεια ορυχεία έδειξε την αξία ενός τέτοιου πειράματος. Άλλα κατασκευασμένα ζώα είχαν συγκεκριμένη εξειδίκευση: υπήρχε το «SEMT-UR» μισό άλογο, μισό ASA-RRR υβρίδιο που ήταν ικανό να μεταφέρει φορτία σε μεγάλες αποστάσεις. Το δυνατό «MENT-UR», μισός ταύρος και μισό ASA-RRR πλάσμα με την ικανότητα να επιδεικνύει φοβερά δείγματα δύναμης. Η επιτυχία αυτή των υβριδίων είχε ενθαρρύνει τον Πρίγκιπα ΕΑ και την Πριγκίπισσα NIN-HUR-SAG να προσπαθήσουν ακόμα έναν συνδυασμό που θα έδινε και τη λύση στο επικείμενο πρόβλημα”
Lacerta: [Η φυλή σας είναι γενετικά κατασκευασμένη από εξωγήινους και εμείς ήμασταν λίγο ή πολύ παθητικοί επισκέπτες στην επιταχυμένη εξελικτική διαδικασία σας. Θα πρέπει να μάθετε κάποιοι επιστήμονες σας ήδη το έχουν προτείνει, ότι το είδος σας εξελίχθηκε με μία αφύσικη τελείως απίθανη ταχύτητα μέσα σε 2-3 εκατομμύρια χρόνια. Κάτι τέτοιο είναι απολύτως αδύνατο, γιατί η εξέλιξη είναι μία πολύ πιο αργή διαδικασία εάν είναι φυσική αλλά εσείς δεν το έχετε καταλάβει. Η δημιουργία σας ήταν τεχνητή και έγινε μέσω γενετικής μηχανικής, αλλά όχι από εμάς αλλά από ένα εξωγήινο είδος]
Ιων Μάγγος: Όσο και αν δεν σας αρέσει (είπαμε ο εγωισμός πονάει, όταν δεν του λες ό,τι του αρέσει) είναι η πικρή αλήθεια, τους ανθρώπους μας φτιάξανε για δούλους στα ορυχεία μεγάλου βάθους. Ο χαλκός και ο χρυσός από μεγάλο βάθος, πολλές δεκάδες χιλιόμετρα έχουν άλλες φρακταλικές ιδιότητες και είναι πολύ σημαντικός για τις φυλές του γαλαξία. Αναφαίρεται στα terra papers:
[Προς έκπληξη όλων που ήταν συγκεντρωμένοι, ένα τεράστιο μαλλιαρό μαύρο θηρίο πλησίασε. Ήταν ο «APA», ένα θηρίο της ζούγκλας, γνωστό για τη δύναμή του και την αγριότητά του. Κραυγές διαμαρτυρίες και φόβου ακούστηκαν στη συγκέντρωση και το θηρίο ελευθερώθηκε από τις αλυσίδες του. Πριν το θηρίο προλάβει να κουνηθεί, η Πριγκίπισσα NIN-HUR-SAG τού έδωσε εντολή την οποία το θηρίο ακολούθησε ήρεμα και υπάκουα. Την επόμενη στιγμή και όσο όλοι παρακολουθούσαν, το θηρίο υπάκουσε κάθε εντολή της Κυρίας Γενετίστριας.
Όταν η επίδειξη τελείωσε, ο Πρίγκιπας εξήγησε την ιδέα στον Βασιλιά. Το πλάσμα αυτό, το θηρίο είχε εξαιρετική δύναμη και η περιορισμένη του νοημοσύνη μπορούσε να τροποποιηθεί γενετικά ώστε να γίνει ένας εργάτης στα ορυχεία. Με αυτόν τον τρόπο οι δυσκολίες για τους ΑΝΝUNAKI θα σταματούσαν και θα ήταν ελεύθεροι να δουλεύουν σε πιο σημαντικά έργα. Ο Μέγας ΑΝ-U εντυπωσιάστηκε. Πράγματι, ένα υβρίδιο θα μπορούσε να είναι η λύση. Οι διαμαρτυρίες των ANNUNAKI φαίνεται ότι εισακούστηκαν, όπως κατάλαβε ο ΕΑ. Χαμογέλασε και σίγουρος για την επιτυχία του να φέρει πίσω τον αδερφό του από τον ERIDU. O Βασιλιάς AN-U σηκώθηκε]
terrapapers.com_kines seiriou 1
terrapapers.com_OWL
terrapapers.com_kines seiriou

Lacerta: [Όμως, κάποια από τα ΑΤΙΑ είναι πραγματικά σκάφη που ανήκουν είτε στο είδος σας, ειδικά στους στρατιωτικούς, είτε σε άλλα εξωγήινα είδη ή στο τέλος και σε μας]

Ιων Μάγγος: Σωστά, αλλά κάνουν ότι μπορούν για να μας πείσουν πως δεν είναι αληθινό ή τα φανταζόμαστε. Αρχαίες Ελληνικές και Ρωμαϊκές πηγές αναφέρονται συχνά στη θέαση ιπτάμενων αντικειμένων αγνώστου ταυτότητας, τα γνωστά μας UFO. Το ενδιαφέρον δεν είναι μόνο ότι γίνεται αναφορά, αλλά και ότι οι περιγραφές που δίνουν οι συγγραφείς μοιάζουν αρκετά με σύγχρονες περιγραφές αυτόπτων μαρτύρων. Υπάρχουν πάρα πολλοί ανενημέρωτοι κι άσχετοι άνθρωποι που κάνουν ότι τα ξέρουν όλα, οι οποίοι νομίζουν και διαδίδουν «με επιχειρήματα» όπου σταθούν και όπου βρεθούν, ότι οι μεγάλες κυβερνήσεις και οι στρατοί δεν ασχολούνται με το ζήτημα των UFO και των εξωγήινων επισκεπτών. Κάνουν λάθος. Επίσης, πολλοί που νομίζουν ότι δεν ασχολούνται οι μεγάλες κυβερνήσεις και οι στρατοί, λένε ότι κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό, αφού πρόκειται για μυθολογία και όχι για πολιτικό ή στρατιωτικό ζήτημα (!). Κάνουν λάθος, επίσης. Ας δούμε, τελείως μα τελείως ενδεικτικά, μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δημόσιες δηλώσεις του παρελθόντος:
>Τζων Κέννεντυ (Πρόεδρος των Η.Π.Α.), στο National Security Memorandum (no. 271, Υπόμνημα Εθνικής Ασφάλειας) προς τον James Webb (Διευθυντή της NASA), 12 Νοεμβρίου 1963 (λίγο καιρό πριν δολοφονηθεί): «I Would like to assume personaly the initiative and central rensposibility within the government, for the development of a program of substantive cooperation with the Soviet Union, in the field of outer space, including the development of specific technical proposals and space defense against an extraterrestrial enemy…» («Θα ήθελα να αναλάβω την πρωτοβουλία και την κεντρική ευθύνη μέσα στην κυβέρνηση, για την ανάπτυξη ενός προγράμματος μόνιμης και ουσιώδους συνεργασίας με τη Σοβιετική Ένωση, στον τομέα του εξώτερου διαστήματος, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ειδικών τεχνικών προτάσεων και της διαστημικής άμυνας ενάντια σε έναν εξωγήινο εχθρό…»)
>Χάρυ Τρούμαν (Πρόεδρος των Η.Π.Α.),συνέντευξη τύπου στο Λευκό Οίκο, 4 Απριλίου 1950: «I Can assure you that flying saucers, given that they exist, are not constructed by any power on earth…» («Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι, αν όντως υπάρχουν, δεν είναι κατασκευασμένοι από καμία δύναμη στη Γη…»)
>Ναύαρχος Roscoe Hillenkoetter, (πρώτος διευθυντής της C.I.A.,1947-1950), δήλωση στο National Investigations Committee on Aerial Phenomena (NICAP, Εθνική Ερευνητική Επιτροπή για τα Αέρια Φαινόμενα), 1960: «Unknown Objects are operating under intelligent control. It is imperative that we learn where UFOS come from and what their purpose is…» («Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα διεξάγουν επιχειρήσεις κάτω από νοήμονα έλεγχο. Είναι επιβεβλημένο να μάθουμε από πού έρχονται τα UFO και ποιοι είναι οι σκοποί τους…»)
>Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, Πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, δήλωσε δημόσια στην επιθεώρηση Soviet Life, στις 6 Φεβρουαρίου 1987: «At our meeting in Geneva, the U.S. President said that if the Earth faced an invasion by extraterrestrials, the U.S. and Soviet Union would join forces to repel the invasion…» («Στη συνάντησή μας στη Γενεύη, ο πρόεδρος των Η.Π.Α. μου είπε ότι αν η Γη αντιμετωπίσει μία εισβολή από εξωγήινους, οι Η.Π.Α. και η Σοβιετική Ένωση θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντικρούσουν την εισβολή…»)
>Ο πρόεδρος των Η.Π.Α., Τζίμι Κάρτερ, δήλωσε στο κανάλι ABC-News, στις 22 Ιανουαρίου 1999: «I Don’t laugh at people anymore when they say they have seen UFOs: I have seen one myself!…» («Δεν περιγελώ πλέον τους ανθρώπους όταν λένε ότι έχουν δει UFO: Έχω δει ένα και εγώ ο ίδιος…») Φανταστείτε, αν τα δηλώνουν αυτά ανοιχτά στο προσκήνιο, τι συμβαίνει στο παρασκήνιο. Αλλά σκεφτείτε και τι έχει μεσολαβήσει για να φτάσουν στο σημείο να κάνουν τέτοιες δηλώσεις που αληθινά είναι μονάχα λίγες ενδεικτικές που επιλέξαμε ανάμεσα από πολλές εκατοντάδες παρόμοιες.
Lacerta: [Αλλιώς, εσείς οι άνθρωποι είστε πολύ δύσπιστοι και αυτό είναι καλό για εμάς και για τα πραγματικά εξωγήινα είδη που δρουν μυστικά στον πλανήτη, αλλά και να είχες τέτοιες φωτογραφίες, πολλοί από το είδος σου θα έλεγαν πως είναι μια απάτη, ότι είμαι απλά μια γυναίκα μεταμφιεσμένη ή κάτι τέτοιο το οποίο θα ήταν πολύ προσβλητικό για εμένα]
Ιων Μάγγος: Σωστά, η ομαδοποίηση-κοπαδοποίηση-προβατοποίηση είναι το Α και το Ω, των ανθρώπων, που μάλιστα είναι και περήφανοι γι’ αυτή τους την κατάντια, είναι η λεγόμενη “Υπερηφάνεια Αγνοιας”. Σου μιλάει ο άλλος για τον Χριστό και νομίζεις πως ήταν μαζί στον στρατό ή σου μιλάει για τον Δία και νομίζεις πως έπαιζαν μαζί πόκα. Όσο σκληρό και να φαίνεται, όποιος θέλει να ανήκει σε ποδοσφαιρικές ομάδες, κόμματα, θρησκείες, αιρέσεις, να είναι Fan του οποιουδήποτε, συλλόγους κλπ κλπ παραδίδει με την Συμφωνία του την Ενέργεια της Ψυχής του και γίνεται μπριζόλα, κυριολεκτικά και καθόλου μεταφορικά. Δεκάδες άρθρα στο terrapapers μιλούν για την κοπαδοποίηση-οπαδοποίηση βρες τα και μελετησε τα αν έχεις ανώτερους στόχους για τον εαυτό σου.
Lacerta: [Η εξέλιξη το είχε κάνει αυτό για το είδος σας την εποχή των δεινοσαύρων -και λίγο αργότερα- και για το δικό μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε τώρα θηλαστικά, όμως οι μαστοί μας δεν είναι τόσο μεγάλοι όσο των ανθρώπινων γυναικών και το μέγεθός τους είναι σχεδόν ίδιο για κάθε θηλυκό του είδους μας]
Ιων Μάγγος: Σωστά, όταν τα γράφουμε, οι εγωπαθείς, αδαείς, απαίδευτοι, μικρόνοες κι αμαθείς, μας κοροϊδεύουν ! Άνθρωποι Και Δεινόσαυροι Συνυπήρχαν. Η εξελικτική θεωρία κατέρρευσε ! Οι περισσότεροι επιστήμονες ελεγχόμενα πιστεύουν και θέλουν να το πιστεύουμε κι εμείς, ότι οι Δεινόσαυροι εξαφανίσθηκαν περίπου 50 με 65 εκατομμύρια χρόνια πριν. Οι περισσότεροι επιστήμονες συμφωνούν ότι η ιδέα των ανθρώπων για τους δεινοσαύρους περιορίζεται στα τελευταία 180 χρόνια (η λέξη δεν είχε δημιουργηθεί μέχρι το 1841). Έτσι αν ανακαλύπταμε αποδείξεις για την γνώση του ανθρώπου γι’ αυτούς (ή την συνύπαρξη τους) κατά τα τελευταία 200 χρόνια η επιστήμη (όπως την γνωρίζουμε) θα αναποδογύριζε τελείως ! Φαίνεται πως κάποιοι δεν το θέλουν αυτό, παρά τις τόσες αποδείξεις.
Η εξαφάνιση των Δεινοσαύρων. Απολιθώματα Ανθρώπων και Δεινοσαύρων. Ανθρώπινα κόκαλα και εργαλεία συνυπάρχουν στα ίδια απολιθωμένα στρώματα με κόκαλα Δεινοσαύρων, στο Τέξας και στην Ντακότα. Αποτυπώματα ποδιών Ανθρώπων και Δεινοσαύρων. Απολιθωμένα αποτυπώματα ποδιών δεινοσαύρων, ανθρώπων και άλλων θηλαστικών συνυπάρχουν στα ίδια απολιθωμένα στρώματα στο Τέξας και στο Νέο Μεξικό. Richard Dawkins, Oxford “ανθρώπινα κόκαλα σε στρώματα κάρβουνου της Ανθρακοφόρου εποχής. Εάν αποδειχθούν ως ανθρώπινα αυτά τα κόκαλα θα ανατινάξουν την θεωρία της εξελίξεως.” (Free Inquiry, V.21, No.4, 10/11/2001)
Σκεφθείτε. Γιατί είναι τόσο δύσκολο οι άνθρωποι να αποδεχτούν οι άνθρωποι και οι δεινόσαυροι ζούσαν μαζί; Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μια από τις αιτίες οφείλεται στο γεγονός ότι επί πολλά χρόνια μας έχουν βομβαρδίσει με πληροφορίες, στην τηλεόραση και τα βιβλία, στις αίθουσες διδασκαλίας, στις ταινίες, στα περιοδικά κλπ, ότι οι άνθρωποι και οι δεινόσαυροι διαχωρίζονται από 60 εκατομμύρια γεωλογικού χρόνου. Έτσι οι εξελικτικοί έφτιαξαν ένα αδιαπέραστο φράγμα. Ένας δεύτερος λόγος που οι άνθρωποι δεν αισθάνονται καλά για αυτήν την συνύπαρξη, είναι ότι μας έχουν συνηθίσει ότι οι δεινόσαυροι ήταν γιγαντιαίες δολοφονικές μηχανές. Φαντάζονται ότι θα τους κόβανε στην μέση ή ότι οι φυτοφάγοι θα τους συνθλίβανε με τα τεράστια πόδια τους. Ότι οι άνθρωποι είναι τόσο μικροί, χαζοί και ανίκανοι να ζούσαν στην εποχή των δεινοσαύρων. Τουλάχιστον αυτός είναι ο τρόπος που μας παρουσιάζουν (οι εξελικτικοί επιστήμονες, οι σκηνοθέτες, οι συγγραφείς), αυτές τις τρομερές σαύρες.
Προσέξτε, ερευνήστε κι ίσως διαμορφώσετε κάποια δική σας άποψη, ποιος ξέρει ! Σκεφθείτε λοιπόν έστω και για μόνη φορά με το δικό σας μυαλό ! Γιγαντιαίο Ανθρώπινο Αποτύπωμα 200 εκατ. ετών στην Νότιο Αφρική. Ο Michael Tellinger μας δείχνει σε βίντεο το αποτύπωμα που θα μπορούσε να είναι μια από τις καλύτερες αποδείξεις ότι κάποτε πριν από τεράστια χρονικά διαστήματα, ζούσαν γίγαντες στην Γη. Φυσικά φροντίζει το Smithsonian και οι πράκτορες του σε παγκόσμιο επίπεδο να μην βρίσκουμε ποτέ τίποτα από ότι αφορά την πραγματική μας ιστορία.
Οι γεωλόγοι θαυμάζουν αυτό το γιγαντιαίο αποτύπωμα ποδιού στον σκληρό γρανίτη 122 εκατοστών. Βρίσκεται στην Νότιο Αφρική κοντά στην πόλη Mpaluzi κοντά στα σύνορα με την Swaziland. Υπολογίζεται ότι είναι μεταξύ 200 Εκατομμυρίων και 3 Δισεκατομμυρίων ετών!!! κι αυτό σύμφωνα με την τωρινή μας γνώση για την ιστορία του σχηματισμού των γρανιτικών πετρωμάτων στην ιστορία της Γης. Το θέμα είναι τεράστιο και φυσικά υπάρχει τερατώδης παραπληροφόρηση για να μην γνωρίζουν ποτέ οι άνθρωποι την πραγματική τους ιστορία. Δεν πρόκειται φυσικά σε αυτό το μικρό άρθρο να γράψω την ιστορία με τους γίγαντες. Τώρα σκεφθείτε, οι επιστήμονες σας λένε την αλήθεια; Ξέρουν; Κάποιοι φυσικά ξέρουν, μα «άλλων ρήμασι πείθονται»! Για αυτό και πάμε σύντομα στον εξ’ αποδώ, χάρις στους –ισμούς, το Εγώ, τους παρασιτικούς  και τις Οργανικές Πύλες φυσικά … και για το στήθος έχει δίκιο το ερπετοειδές, είναι το γνωστό στήθος στο μέγεθος ασπιρίνης !
Lacerta:. [Η κόρη είναι σχιστή και μπορεί να αλλάζει μέγεθος από μία μικρή μαύρη γραμμή σε ένα μεγάλο ανοικτό αυγοειδές οβάλ]
Ιων Μάγγος: Πολύ σωστά, όταν δημοσιεύω φωτογραφίες “ανθρώπων” με αυτά τα μάτια, μου λένε ότι είναι φακοί επαφής ! Άλλοι από άγνοια και άλλοι εκ του πονηρού και όλοι μαζί κοιμούνται, στην καλύτερη των περιπτώσεων.
Lacerta: [Η μύτη μας είναι περισσότερο μυτερή και υπάρχει μία χάραξη σχήματος V ανάμεσα στα ρουθούνια, που επέτρεπε στους προγόνους μας να «βλέπουν» την θερμοκρασία]
Ιων Μάγγος: Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουν μύτη, αλλά δυο τρύπες κι όπως ήδη ανέφερα, μας ζηλεύουν που έχουμε μύτη, ο ΕΑ θέλησε να μην τους δώσει μύτη !!
Lacerta: [Όχι, δεν έχουμε εμφανή ουρά]
Ψέμματα. Όλοι οι ερπετοειδείς έχουν ουρά, αλλά μόνο οι ανώτερες φυλές που μπορούν να μεταμορφώνονται σε ανθρώπους ανοίγοντας η κλείνοντας τις αλυσίδες του Dna τους. Μόνο στην ανθρώπινη μορφή δεν έχουν ουρά. Πολύ συζήτηση γίνεται, φυσικά κατόπιν εορτής, για τους ερπετοειδείς επικυρίαρχους, που ζουν ανάμεσα μας. Όλοι οι συνομωσιολόγοι μιλούν χωρίς να ξέρουν ούτε τους μηχανισμούς του shapeshifting, ούτε τις φυλές, ούτε τις γλώσσες τους. Πόσο μάλλον με τι μοιάζουν στην σημερινή μορφή τους!
Διαβάζω στο ιντερνέτ διάφορες αναφορές για τους ερπετοειδείς. Κάποιες είναι φιλότιμες προσπάθειες, κάποιες τρομολαγνικές, κάποιες συνειδητής παραπληροφόρησης, κάποιες απόλυτης βλακείας με τους Ελ, τους Ε, τους Κουνελ, τους Πλειάδιους, τους Ανδρομέδιους κι άλλους παρατρεχάμενους να είναι πανέτοιμοι εδώ και δεκαετίες να συντρίψουν τους Δρακονιανούς !!! είναι σαν να λέει το μυρμήγκι ότι περιμένει τον Δία, τον Αλλάχ, ή τον Χριστό να το σώσει !!! ενώ ταυτόχρονα οι ίδιοι είναι πιόνια των Επικυρίαρχων (όχι μόνο των Ερπετοειδών) μέσω των πολλαπλών καταλήψεων τους. Τέλος πάντων ας υπάρχουν κι αυτοί για να γελάμε.
Κανείς όμως δεν έδειξε πως μοιάζουν σήμερα. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ κανέναν από αυτούς που αποκαλούνται Ερπετοειδείς Επικυρίαρχοι. Σας τους έχω δείξει, το έχω κάνει σε παλιά άρθρα μου στην miastala.com. Μάλιστα έπρεπε να επισημάνω και να αναλύσω τι έδειχνα. Να το αναλύσω, να το περιγράψω, να βάλω βελάκια … Από διακριτική ικανότητα, άστα καλύτερα! Δημοσίευα φωτογραφίες με «βράχους» και κανείς δεν με ρώταγε, πως μου ήρθε η «βλακεία» να δημοσιεύσω βράχους μέσα στα άρθρα μου. Τώρα αν ήταν αγάλματα από πέτρα 100.000 ετών, κανενός δεν πέρασε από το μυαλό! Ας είναι, δείτε την φωτό κάτω (ελπίζω να την βρείτε και να καταλάβετε). Έτσι την επόμενη φορά που θα πίνετε ένα καφέ σε μια κυριλέ καφετέρια, (δεν είναι κακό κι εμείς το κάνουμε) όταν σηκωθείτε να πάτε στην τουαλέτα, ζητείστε από την παρέα που σας κοιτάει παγωμένα, ανέκφραστα, ψυχρά, επιθετικά, ή υπνωτισμένα ειδικά αν φοράτε το
Silver Bullet συνδυαστικά με το  Silver Violet Blow, είτε μια Violet Diva MWO να τραβήξουν την ουρά τους για να περάσετε! Το ‘χουμε κάνει, με αστεία και διασκεδαστικά αποτελέσματα.
Lacerta: [Τρώμε, γενικά διάφορα πράγματα όπως και εσείς: σάρκα, φρούτα, λαχανικά, ειδικά είδη μυκήτων, από υπόγειες φάρμες και άλλα πράγματα. Πολλοί από εμάς τρώνε ωμή σάρκα ή άλλα πράγματα που είναι αηδιαστικά για εσάς]
Χα χα χα ! και ξανά ΧΑ ! ΧΑ ! ΧΑ ! έχετε αναρωτηθεί αυτοί που εξαφανίζονται τι γίνονται; Πόσες χιλιάδες παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο μόνο απ τα “πολιτισμένα” κράτη, γνωρίζεις; Διάβασε μια στατιστική, κάθε 2 λεπτά εξαφανίζεται κι ένα παιδί στην Ευρώπη !!! και δεν υπάρχει βάση δεδομένων για τα εξαφανισμένα παιδιά !!! Σε αυτά τα τρομακτικά νούμερα δεν περιέχονται οι ενήλικες άνθρωποι, ειδικά οι γυναίκες. Για προσπάθησε να εξαφανιστείς να δούμε αν μπορείς ! κι ας μην μιλήσουμε για τα υπανάπτυκτα κράτη !! γιατί νομίζεις τα κρατούν σε μόνιμους εμφύλιους; Οι περισσότερες βάσεις των ερπετοειδών και άλλων φυλών βρίσκονται στην Αφρική, γι’ αυτό την κρατούν σκόπιμα υπανάπτυκτη. Φυσικά δεν θα τολμούσε η ερπετοειδής να πει «ξέρετε σας τρώμε»
Η επίσκεψη του Πάπα στην Ουγκάντα και σε κάθε Αφρικανική χώρα με “πρόβλημα εξωγήινων” είναι μια προσπάθεια να μεσολαβήσει και να κλείσει συμφωνίας για τους ανθρώπους. Ο Πάπας βοήθησε τους Ναζί στην Αργεντινή. Θα κάνει συμφωνίες με την σκοτεινή πλευρά για να διευκολύνει την ανθρωπότητα. Η Ουγκάντα έχει μεγάλη βάση των Reptoids. (ίσως να είναι ίδιο όν με αυτούς από τον Αλντεμπαράν).  Οι άνθρωποι εξασφάλησαν το ‘δικαίωμα να υπάρχουν’ το 1971. Οι άνθρωποι έχουν ίση θέση από άποψη ηθικότητας, αλλά όχι από άποψη ολοκληρωμένης κυριαρχίας ή ελέγχου για το μέλλον τους. Επί του παρόντος αντιμετωπίζονται σαν άτακτα παιδιά που πρέπει να παρακολουθούνται και να ελέγχονται.
Lacerta: [Ένας πόλεμος ανάμεσα σε δύο αντίπαλες εξωγήινες ομάδες που έλαβε χώρα κυρίως σε τροχιά και την ανώτερη ατμόσφαιρα του πλανήτη σας. Σύμφωνα με την περιορισμένη γνώση μας για τις πρώτες μέρες αυτός ο παγκόσμιος πόλεμος ήταν ο πρώτος εξωγήινος πόλεμος στον πλανήτη γη αλλά δεν ήταν σίγουρα ο τελευταίος και ένας μελλοντικός πόλεμος έρχεται σύντομα, ενώ ένας “ψυχρός πόλεμος” μαίνεται συνεχώς. Οι αντίπαλοι σε αυτόν τον 65 εκατομμυρίων παλαιό πόλεμο ήταν δύο προηγμένα εξωγήινα είδη. Η μία φυλή ήταν ανθρωποειδής όπως το είδος σας (αλλά πολύ παλαιότερο) και ήταν απ’ αυτό το σύμπαν από ένα ηλιακό σύστημα στον αστερισμό που ονομάζετε «Προκύων» σήμερα στους χάρτες σας. Το άλλο είδος -για το οποίο δεν γνωρίζουμε και τόσα πολλά- ήταν ένα ερπετοειδές είδος.
Το άλλο είδος δεν ήρθε από αυτό το σύμπαν αλλά από μία άλλη «φούσκα» στον αφρό του Όλο-σύμπαντος. Θα το λέγατε ίσως μία άλλη διάσταση, αλλά δεν είναι η σωστή λέξη για να το περιγράψετε σωστά (παρεμπιπτόντως, ο όρος διάσταση είναι γενικά λανθασμένος με τον τρόπο που τον καταλαβαίνετε). Το γεγονός που πρέπει να θυμάστε είναι, ότι τα ανεπτυγμένα είδη είναι σε θέση να «περπατούν» ανάμεσα στις «φούσκες» με την χρήση -όπως εσείς θα το λέγατε- κβαντικής τεχνολογίας και μερικές φορές με ειδικούς τρόπους χρησιμοποιώντας μόνο το μυαλό τους και το δικό μου είδος έχει επίσης ανεπτυγμένες πνευματικές ικανότητες σε σύγκριση με το είδος σας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή ύλης-χορδών/φούσκας χωρίς τεχνολογία, όμως άλλα είδη ενεργά στον πλανήτη αυτόν μπορούν και αυτό σας φαίνεται σαν μαγεία όπως και στους προγόνους σας.]
Ιων Μάγγος: Ελπίζω να καταλαβαίνετε, αλλιώς να εκλαϊκεύσω φρακταλικές διαστάσεις, Υπερχορδές κλπ δεν γίνεται. Σημασία έχει το “…μόνο το μυαλό τους” !!! Έχουμε τις ίδιες και πολύ ανώτερες ικανότητες όσοι είμαστε έμψυχοι, αρκεί να είμαστε πολεμιστές που θεωρούν τον εαυτό τους ήδη νεκρό και τους άλλους φαντάσματα, που ο καλύτερος τους φίλος είναι ο θάνατος τους και στέκεται πάντα δίπλα τους, συμβουλεύοντας και καθοδηγώντας τους. Μοναδικός Σκοπός του πολεμιστή να γλυτώσει απ’το ράμφος του Αετού (είναι ο δημιουργός του Σύμπαντος που βρισκόμαστε, με όλες τις διαστάσεις, ο οποίος τρέφεται με συνειδήσεις. ΜΟΝΟ τους πολεμιστές αφήνει να φύγουν, τα πρόβατα τα τρώει … γι αυτό άλλωστε τα εκτρέφει) και να φύγουν για κόσμους ανείπωτης ομορφιάς και τρόμου. Από τον εκπληκτικό Don Juan κι όσους δεν τον γνωρίζουν, ας ξαναθυμηθούμε κάτι που θα πρεπε να είναι δεύτερη φύση μας, η πολεμική κι η θύμηση του θανάτου !
Η παράδοση των μάγων, αναφέρει ο δον Χουάν, υποστηρίζει ότι το Σύμπαν [οι Βολαδόρες και ο Θεός – Δημιουργός] είναι φύσει αρπακτικό. Για τους μάγους αυτό δεν είναι κάτι υποθετικό ή μεταφορικό, αλλά μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα. Έτσι όλοι οι φωτισμένοι μάγοι μέσα στους αιώνες, μέσα από τον ιδιαίτερο τομέα που καλλιέργησαν σαν κάλυψη, έχουν περιγράψει διεξοδικά την ανθρώπινη κατάσταση, μια περιγραφή που είναι η πιο θλιβερή που δόθηκε ποτέ. Με το πέρασμα του χρόνου αυτή η περιγραφή κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος.
Οι μάγοι λένε ότι όπως ακριβώς εμείς εκτρέφουμε κοτόπουλα (gallinas στα ισπανικά) σε ορνιθώνες (gallineros), έτσι κάποιες οντότητες που προέρχονται από ένα διαφορετικό σύμπαν επίγνωσης μας κρατάνε μέσα σε ανθρώπινα ορνιθοτροφεία. Οι μάγοι κάνουν ένα λογοπαίγνιο και λένε ότι αυτές οι οντότητες, που ονομάζονται βολαδόρες (voladores, ελλ. «ιπτάμενοι»), κρατάνε εμάς, τα ανθρώπινα όντα ή seres humanos, μέσα σε ανθρωποτροφεία (humaneros). Οι βολαδόρες είναι μαύρες σκιές που ορισμένες φορές εμπίπτουν στην αντίληψή μας, αλλά ξεμπερδεύουμε με αυτές εξηγώντας τες ως ξένα σώματα πάνω στον αμφιβληστροειδή μας.
Οι μάγοι, μέσω της ικανότητάς τους να βλέπουν άμεσα την ενέργεια, γνωρίζουν το γεγονός ότι αυτές οι σκιές είναι αρπακτικές και ότι μας κρατούν ζωντανούς για να καταβροχθίζουν την επίγνωσή μας. Οι μάγοι λένε ότι η επίγνωση εμφανίζεται σαν λάμψη ή σαν γυαλάδα πάνω σε ολόκληρο το ενεργειακό μας πεδίο, το οποίο αυτοί βλέπουν σαν μια φωτεινή σφαίρα. Για τους μάγους, αυτή η λάμψη της επίγνωσης μοιάζει με πλαστικό βερνίκι που θα έκανε τη φωτεινή σφαίρα να λάμπει ακόμη περισσότερο, αν δεν κατατρωγόταν μέχρι το τελευταίο ψίχουλο.
Εδώ βρίσκεται το σημείο όπου η περιγραφή των μάγων γίνεται πολύ ενοχλητική. Οι μάγοι λένε ότι η μόνη λάμψη επίγνωσης που αφήνουν σε μας αυτοί που μας κατατρώγουν είναι η επίγνωση της αυτοανάκλασης, που σε ‘μας τους ανθρώπους εμφανίζεται ως αυτοεκτίμηση ή εγωκεντρισμός. Δηλαδή, το μόνο που μένει σ’ εμάς είναι το ενδιαφέρον που αναπτύσσουμε για το πρόσωπο μας, τον εαυτό μας και το ασήμαντο εγώ μας.
Στην προσωπική μας ζωή έχουμε επιβεβαιώσει ότι η μόνη δύναμη που έχει απομείνει στον άμεσο κόσμο γύρω μας είναι η δύναμη της αυτο-σπουδαιότητας και της έπαρσης, που έρχεται μασκαρεμένη με τη μορφή της ταπεινότητας, της υπακοπής, της πίστης, της αγάπης, της ευσπλαγχνίας, του αλτρουισμού, της καλοσύνης, πέστε την όπως θέλετε. Η περιγραφή αυτή των μάγων είναι βέβαια η ύστατη Νέμεση για μας, δεν θέλουμε να δεχτούμε (το εγώ) ότι κάποιοι μας μεγαλώνουν ως τροφή.
Όπως αντιλαμβάνεστε, στο σημείο αυτό η παράδοση των μάγων βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο είδος πνευματικής παράδοσης. Οι μάγοι λένε -και πιστέψτε με, δεν το λένε από κυνισμό- ότι κάθε ιδανικό των πνευματικών παραδόσεων, των θρησκειών κτλ., με το οποίο συμφωνούμε, είναι μια επινόηση που μηχανεύτηκαν οι βολαδόρες για να μας κρατάνε συνεχώς σε ύπνο. Φανταστείτε την ταραχή μας όταν εξετάζουμε, ζυγίζουμε και συλλογιζόμαστε αυτήν την υπόθεση.
terrapapers.com_748NASA
terrapapers.com_lacerta 19

Lacerta: [Και τα δύο είδη ήθελαν τον χαλκό του πλανήτη Γη και γι’ αυτό, πολέμησαν σε έναν όχι και τόσο μακρύ πόλεμο στο διάστημα και σε τροχιά.]

Ιων Μάγγος: Σωστά. Φυσικά τον χαλκό, αυτό είναι πολύτιμο μέταλλο, το γιατί είναι απλό, έχει να κάνει με την συγκεκριμένη Φρακταλική μορφή του, αλλά μόνο από πολύ μεγάλο βάθος !
Lacerta: [Δεν ήταν οι πρώτες ύλες και ο χαλκός, ήταν προς μεγάλη μας κατάπληξη τα υπανάπτυκτα πίθηκο-ανθρωποειδή. Παρά την παρουσία μας στον πλανήτη, οι εξωγήινοι αποφάσισαν να «βοηθήσουν» τους πιθήκους να εξελιχθούν λίγο γρηγορότερα, για να τους εξυπηρετήσουν στο μέλλον σαν κάποιο είδος φυλής-σκλάβων στους επερχόμενους πολέμους. Δεν τους άρεσε η παρουσία μας στο νέο τους «γαλαξιακό ζωολογικό» πλανήτη και έτσι η έκτη και έβδομη δημιουργία σας ήταν ο λόγος για έναν πόλεμο μεταξύ μας και αυτών]
Ιων Μάγγος: Φυσικά κάπως έτσι πάνω κάτω έγιναν τα πράγματα. Για αυτό οι ανθρωπολόγοι δεν βρίσκουν τον “Χαμένο Κρίκο” όσο και να προσπαθούν, παρά τα τρελά λεφτά των επιδοτήσεων ιδίως σε οικογένειες ανθρωπολόγων, όπως οι Leakey ! Μας βγάζουν και καμία Μαύρη Αφροδίτη άμα λάχει, τα λαμόγια. Ενας ζωολογικός κήπος με μαϊμούδες είναι η Γη, αυτός είναι ο λεγόμενος “πολιτισμός του ανθρώπινου ζώου” Λίγη Ελληνική Φιλοσοφία να διαβάσεις όπως και Ομηρά Επη, το αναφέρουν ολοκάθαρα. Το άσχημο για σένα είναι ό,τι δεν γνωρίζεις να διαβάζεις στην γλώσσα σου !!! και δεν επιτρέπεται “άγνοια γνώσης” όπως δεν επιτρέπεται “άγνοια νόμου”.
Lacerta: [Θυμήσου, οι πρώτοι θηλαστικοί πρόγονοί σας αναπτύχθηκαν μαζί με τους δεινόσαυρους και επέζησαν της βόμβας όπως κι εμείς]
Ιων Μάγγος: Άνθρωποι Και Δεινόσαυροι Συνυπήρχαν, μην τα ξανά λέω ! Δες και τις Πέτρες του Javier Cabrera
Lacerta: [Όχι, η Γη δεν είναι πραγματικά εντελώς κούφια και δεν υπάρχει δεύτερος Ήλιος μέσα της. Αυτή η ιστορία είναι γελοία και φυσικά μη δυνατή, ακόμα και το είδος σας θα πρέπει να είναι αρκετά ευφυές για να μην το πιστέψει αυτό. Ξέρεις ποσο πολλή μάζα πρέπει να έχει ένας ήλιος για να παράγει ενέργεια και φως για μεγάλο διάστημα με σύντηξη;]
Ιων Μάγγος: Ποιος μίλησε για σύντηξη; Για ηλεκτρικό Ήλιο μιλάμε, εδώ δεν μας τα λέει καλά τ’ ομορφοκόριτσο -και καλά κάνει- μελέτησε το βιβλίο του Π. Γιαννουλάκη “Κούφια Γη”
Lacerta: [Όλα τα μυαλά σας είναι σαν ένα μυαλό, μπορούμε να «ακουμπήσουμε» το μυαλό τους και να υποβάλλουμε με τηλεπάθεια την εντολή «Δείτε μας ως έναν από το είδος σας» και το αδύναμο ανθρώπινο μυαλό θα δεχθεί αυτήν την εντολή χωρίς άρνηση και θα μας δουν (παρά την ερπετική μας όψη) σαν κανονικούς ανθρώπους. Το έχω κάνει πολλές φορές και εσείς οι αδύναμοι άνθρωποι με βλέπετε γενικά σαν μία γοητευτική καστανή γυναίκα.]
Ιων Μάγγος: Σωστότατο. Μάθετε πως υπάρχει μια λειτουργία στον άνθρωπο που είναι ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΗ. Δηλαδή δεν μπορείτε να ξεκατουρήσετε να ξεαναπνεύσετε κλπ. Αντιστρεπτή είναι η λειτουργία της σκέψεως. Σκέπτεστε, Μιλάτε και Νοιώθετε. Εάν σας βάλουν σε ένα δωμάτιο που είναι το αντίστροφο του ανηχοικού (απορροφά κάθε θόρυβο και μόνο τέτοια σας δείχνει σε ταινίες το Χόλυγουντ) όπου ανακλώνται πλήρως όλοι οι ήχοι, θα κοντέψετε να κουφαθείτε από την … αναπνοή σας. Μάλιστα η ένταση της βρίσκεται στο κατώφλι του πόνου για το ανθρώπινο αυτί. Τότε εκτός από την αναπνοή σας που θα νομίζετε ότι αναπνέει ολόκληρο το σύμπαν σαν σπηλιά, θα Ακούσετε και κάτι άλλο! Τις σκέψεις σας!
Σε κάθε σκέψη που κάνετε, πάλλονται ανεπαίσθητα οι φωνητικές σας χορδές γι’ αυτό λοιπόν ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ. Αυτή η λειτουργία όμως είναι ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΗ. Επαναλαμβάνω πως υπάρχουν από παλιά, όντα στον πλανήτη γη, με ξένο προς το ανθρώπινο DNA. Είναι οι ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. Αυτοί έχουν την δυνατότητα να δημιουργούν στο ανθρώπινο μυαλό σκέψεις (αυτόματα και ανάλογα με τον χαρακτήρα σας) και μάλιστα σε πολλές χιλιάδες ανθρώπους ο καθένας τους. Το κάνουν επιδρώντας βιοενεργειακά στις φωνητικές σας χορδές αντίστροφα. Ουσιαστικά ο καθένας τους έχει χρεωμένους, με 108 όπως λέγαμε οι παλιές σειρές στον στρατό. Βέβαια στην πλέμπα το κάνουν -με εξελιγμένα για τα ανθρώπινα στάνταρντ- μηχανήματα Ραδιονικής. Όσοι έχουν εμπειρία από τους καλόγερους στο Άγιο Όρος θα γνωρίζετε το φαινόμενο που το ονομάζουν ο Λογισμός που τους «βάζουν τα δαιμόνια».
Lacerta: [Εάν μπορείτε να δείτε τα «ΑΤΙΑ» μας αυτό σημαίνει είτε πως η συσκευή είναι ελαττωματική ή απενεργοποιημένη για κάποιο λόγο]
Ιων Μάγγος: Σωστά !
Lacerta: [Οι εχθροί σας είναι ήδη εδώ και δεν το έχετε καταλάβει. Ανοίξτε τα μάτια σας αλλιώς θα βρεθείτε σε μεγάλους μπελάδες σύντομα]
Ιων Μάγγος: Σωστό από όποια πλευρά και να το δεις. Αν μπορείς να “ΔΕΙΣ”
Lacerta: [Διάφορες πρώτες ύλες, μαζί με τον χαλκό για την τεχνολογία τους, το νερό σας (η καλύτερα το υδρογόνο στο νερό σας, που είναι η πηγή ενέργειας σε προηγμένες διαδικασίες σύντηξης) και κάποια χημικά στοιχεία στον αέρα σας. Επιπλέον, δύο από τα είδη ενδιαφέρονται για το σώμα σας, για τους ανθρώπινους ιστούς και το αίμα, επειδή η δική τους γενετική δομή είναι ελαττωματική μέσω κακής εξέλιξης και ακτινοβολίας (απ’ όσο ξέρουμε) και χρειάζονται άθικτες αλυσίδες από το είδος σας και από ζώα για να επισκευάζουν το γενετικό τους υλικό ξανά και ξανά, αλλά δεν μπορούν να επισκευάσουν τα ελαττώματα τελείως επειδή το DNA τους και το δικό σας DNA δεν είναι πλήρως συμβατά]
Ιων Μάγγος: Αρκετά σωστά, δεν είναι ακριβώς έτσι. Τροποποιούν το ανθρώπινο ζώο για να ταιριάζει στις ανάγκες τους, δείτε πως ετοιμάζουν και προωθούν την Γκρίζα Φυλή, τους ομοφυλόφιλους, το ανακάτεμα των γενετικών λιμνών και την αύξηση της Εντροπίας.
Lacerta: [Πώς μπορούμε να προστατευτούμε ενάντια στην επιρροή του μυαλού μας; Δεν γνωρίζω. Αμφιβάλλω εάν μπορείτε, επειδή το μυαλό σας είναι σαν ανοικτό βιβλίο για να το διαβάσει και να το γράψει σχεδόν κάθε είδος που γνωρίζω. Αυτό οφείλεται εν μέρει στους «Ιλοχίμ» καθ αυτούς, επειδή είχαν κατασκευάσει ή καλύτερα πλημμελώς κατασκευάσει (εν μέρει σκοπίμως) το μυαλό σας και την συνείδησή σας χωρίς πραγματικούς μηχανισμούς προστασίας]
Ιων Μάγγος: Απόλυτα σωστό, ασχέτως με το ποιους εννοεί ως Ιλοχίμ. Αλλά μπορούμε να προστατευτούμε από τον έλεγχο των σκέψεων μας, με το καθαρό μετάξι κι έναν καλό οργονίτη. Το καθαρό μετάξι είναι χρώματος ιβουάρ και δεν έχει υποστεί καμιά επεξεργασία. Το καλύτερο είναι αυτό που προορίζεται για σεντόνια και μαξιλαροθήκες. Το αγοράζετε ώστε να φτιάξετε μια μπαντάνα ή το πολύ για να καλύψετε εσωτερικά το τζόκευ σας, όταν βγαίνετε για βόλτα η καφέ. Κάντε το πείραμα με την μπαντάνα. Θα πάθετε ΣΟΚ. Ναι είναι μια απλή τεχνική ΣΟΚ, πολύ ευχάριστη αν και τρομακτική.
Θα διαπιστώσετε ότι ξαφνικά στο μυαλό σας έχετε, μόνο το 10% των σκέψεων που έχετε καθημερινά, είτε δουλεύετε είτε απολαμβάνετε το καφεδάκι σας. Σταματά η παράνοια των 100.000 στροφών το λεπτό στο κεφάλι σας. Όλα παίρνουν την φυσιολογική τους διάσταση και η χαβούζα των συναισθημάτων εξαφανίζεται. Το συναίσθημα είναι προϊόν της σκέψεως (συν-αίσθημα) και τα δύο μαζί δημιουργούνται από λέξεις, που όλα μαζί συντηρούν τον κόσμο του ΕΓΩ. Εδώ να συμπληρώσω πως η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, αλλά ΑΙΣΘΗΜΑ.Υπάρχει χωρίς σκέψεις, λέξεις, συν-αισθήματα και όχι μόνο η Αγάπη, αλλά και το Δέος, ο Θαυμασμός, η Καλοπροαίρετη Διάθεση κλπ. Το ΕΓΩ και η συντήρηση του καταναλώνουν ένα τεράστιο ποσοστό ενέργειας, δικής σας ενέργειας. Γι’ αυτό και αποκαλείται “Λερναιοκέφαλο Τέρας” γιατί όπως το εν λόγω τέρας, μια σκέψη κόβεις, χίλιες αντίστοιχες εμφανίζονται. Μέχρι … Μελέτησε τι δημιουργούν οι ανεξέλικτες σκέψεις  “Το νοητικό σώμα και οι σκεπτομορφές”
Lacerta: [Το είπα αυτό με την λέξη σας «πεδίο» ή «επίπεδο» επειδή ξανά δεν έχετε κάποια καλύτερη λέξη στο λεξιλόγιό σας και η διάσταση θα ήταν σε αυτήν την περίπτωση απολύτως λάθος (είναι λάθος και ακόμα για άλλη «φυσαλίδα») επειδή η διάσταση δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς επίπεδα. Εάν ήσασταν ένα είδος που ζούσε σε άλλο ή πάνω από το επίπεδο και εάν μπορούσατε να μπαίνετε στα επίπεδα χωρίς τεχνολογία ώστε το σώμα σας δεν ήταν φτιαγμένο από εκείνο το είδος ύλης που γνωρίζετε, τότε θα ήσασταν το ισχυρότερο πλάσμα που μπορείτε να φανταστείτε]
Ιων Μάγγος: Για προσέξτε και σκεφτείτε επιτέλους, πολύ, μα πάρα πολύ, τι εννοεί με το τότε θα ήσασταν το ισχυρότερο πλάσμα που μπορείτε να φανταστείτε. Δεν εννοεί υλικά αλλά ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ. Νομίζετε ότι το πολυαγαπημένο σας σώμα έχει καμιά σημασία; Έχει τότε μόνον και μάλιστα τεράστια ΑΝ, επαναλαμβάνω ΑΝ το ακούτε !!! Το σώμα σας, σε ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ επίπεδο, τα υγρά του σώματος και η Ψυχή σας καταλαβαίνει, όχι το μυαλό σας που είναι ο συνδετικός τους κρίκος, γιατί είναι ξεσκισμένο από τις πολλές μεταλλάξεις ! Για Πνευματικό επίπεδο, δεν μιλώ καν ! Διαβάστε κι εφαρμόστε το άρθρο “Ανακεφαλαίωση η Τέχνη της Ελευθερίας”
Οι Πεποιθήσεις είναι ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙΣ. Κάθε φορά που ανησυχείς για οτιδήποτε αληθινό ή φανταστικό, ταίζεις τα αρπακτικά-αφέντες. Για σκέψου ποιοι ή τι σε κάνουν να είσαι ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΗΣΥΧΟΣ και να έχεις ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ; Ενός Θεού δειλού που είναι μόνο για σφαλιάρες, εσύ τον φοβάσαι, σε εκπαίδευσαν να τον φοβάσαι. Ο φόβος που πηγάζει απ’ τον εγωισμό σου και το πόσο σημαντικός είσαι, είναι αυτός που σε κάνει μπριζολάκι. Κυριολεκτικά κι ουχί μεταφορικά!! ΑΛΛΑ. Είναι γεγονός πως όταν ο άνθρωπος βαδίζει στο μονοπάτι του Πολεμιστή-Ταξιδιώτη, του Πνευματικού Αριστοκράτη, τότε παύει να είναι τροφή τους, τουλάχιστον παύει να είναι τροφή ευχάριστη. Δεν είναι και τόσο δυνατά για τον Πνευματικό Αριστοκράτη, το αντίθετο μάλιστα, είναι δειλα φοβισμένα τυφλα κι ανίσχυρα μπροστά στην Δύναμη και την αυστηρή άσκηση του Πολεμιστή.
Lacerta: [Ο «Πόλεμος» δεν είναι πάντα αυτό το πρωτόγονο πράγμα που εσείς οι άνθρωποι εννοείται με την λέξη, ο «Πόλεμος» μπορεί να γίνει σε διάφορα επίπεδα. Μία πιθανότητα που έχουν είναι η «καταστροφή» του κοινωνικού σας συστήματος με την επιρροή στους πολιτικούς αρχηγούς, μία άλλη είναι η χρήση προηγμένων οπλικών συστημάτων που μπορούν να προκαλέσουν σεισμούς ή ηφαιστειακές εκρήξεις ή άλλες καταστροφές (συμπεριλαμβανομένων και φυσικών καταστροφών) που μπορεί να σας φανούν φυσικές σε εσάς]
Ιων Μάγγος: Σωστά !
Lacerta: [Ο προγραμματισμός για την καθολική άρνηση ενός άλλου είδους (ειδικά τον ερπετικών ειδών) όπως και στην περίπτωσή μας είναι πολύ βαθιά ενσωματωμένα σε κάθε μία από τις συνειδητότητες σας. Αυτοί οι αρχαίοι καθοριστικοί μίσχοι από τις ημέρες της τρίτης τεχνητής δημιουργίας σας και μιλώντας βιολογικά, περνάει σαν γονιδιακή πληροφορία από γενιά σε γενιά]
Ιων Μάγγος: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ συγνώμη, άλλα μόνο να γελάσω μπορώ με την ανθρώπινη υπεροψία που νομίζει ότι είναι και στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας ! Είναι το πρόβατο στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας και με τι τρέφεται ο τσοπάνης και τα σκυλιά του; Η φυσική πραγματικότητα, όπως την αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας, αγγίζει ένα μικρό μόνο μέρος της νοητικής μας λειτουργίας. Ένα μέρος στο οποίο μας έχει επιτραπεί μια σχετική πρόσβαση και κίνηση, σε ένα περιορισμένο αριθμό διαστάσεων. Σαν κάτι, ένας μηχανισμός ή μια σφραγίδα να έχει κλειδώσει τον άνθρωπο έξω απ’ το αχανές πεδίο όλων των δυνατοτήτων του.
Η φύση αυτού του μηχανισμού, που εντυπώθηκε βιολογικά μέσα στο ανθρώπινο γονιδίωμα σε κάποια στιγμή της εξέλιξης του, είχε διπλό ρόλο. Απ’ την μια να τον εγκλωβίσει σε μια φούσκα ψευδαισθήσεων, πετσοκόβοντας κυριολεκτικά και μεταφυσικά τις ουσιαστικές ψυχικές κρυσταλλώσεις του. Απ’ την άλλη, να τον “προστατέψει” απ’ την τρομαχτική αλήθεια της γνώσης για την ύπαρξη διαστάσεων και συνειδήσεων πέρα απ’ την δική του κατανόηση. Όσο γνωρίζει ένα πρόβατο στο μαντρί, άλλο τόσο γνωρίζει και τ’ ανθρώπινο ζώο στο μαντρί των πεποιθήσεων που του ‘χουν εμφυτεύσει. Μια χαρά τα λέει η ερπετοειδής.
Lacerta: [πολλά από τα σύγχρονα πολιτισμένα άτομα σας δεν είναι σε θέση να σκεφτούν μόνα τους, αλλά αφήνουν τους εαυτούς τους να οδηγούνται από τον προγραμματισμό και την θρησκεία, που είναι επίσης μία εκδήλωση αυτού του αρχαίου προγραμματισμού και μέρος και πακέτο του σχεδίου των Ιλοχίμ]
Ιων Μάγγος: Άντε όλοι μαζί Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι κι ότι άλλο ειδικά των Μονοθεϊστικών θρησκειών, προγραμματιστείτε ξανά και ξανά και ξανά, Ad Naseum !
Lacerta: [Εσείς οι άνθρωποι παίζετε με άγνωστες δυνάμεις και αποδέχεστε τον θάνατο συνεργατών του είδους σας, γιατί πεθαίνουν για έναν μεγαλύτερο σκοπό, δηλαδή την ανάπτυξη της τεχνολογίας σας, που σαν αποτέλεσμα χρησιμοποιείται για άλλη μία φορά για πολεμικούς σκοπούς, δηλαδή αρνητικές επιδιώξεις.]
Ιων Μάγγος: Πόλεμος Πατήρ Πάντων, που λέει ο Πάνσοφος Ηράκλειτος ! Αλλά πόλεμος εμφύλιος των ανθρώπων των ίδιων φυλών; Δεν καταλαβαίνετε ότι κάτι βρωμάει;
Lacerta: [Μπορεί, παρά την αφαίρεσή της, να συνεχίσει να υπάρχει σε έναν αυτάρκη τρόπο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτό έχει το παράξενο μυστικιστικό όνομα «Κλοπή ψυχών».]
Ιων Μάγγος: Καθημερινό φαινόμενο, θα πάψει όταν θα πάψετε να είστε τα πρόβατα του τσοπάνη σας ! Μελέτησε το κλασσικό πλέον άρθρο “Ποιοί μας Κλέβουν την Ψυχή από την Σελήνη;” και “Ψυχή: Ποιούς ταΐζεις μ’ αυτήν;” και “Σελήνη ή Λεβάν το Σκάφος Ελέγχου της Γης”
Lacerta: [Όλα τα παραφυσικά φαινόμενα έχουν ξεκάθαρα επιστημονική αφετηρία. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν έχει να κάνει με υπερφυσικές δυνάμεις. Μεγαλώνουμε με αυτές τις γνώσεις, ξέρουμε πως κάποιος κάνει χρήση αυτών των δυνάμεων, και από που προέρχονται. Εξασκούμαστε στην θεωρία και στην πράξη. Εσείς όχι, επομένως, δεν κατανοείτε πραγματικά τι γίνεται στον κόσμο σας — βλέπετε μία μόνο όψη της ύπαρξης, όχι την άλλη (εννοώ εδώ ότι και οι δύο είναι φυσικές). Κάθε τι το παραφυσικό είναι δυικό, και υπάρχει στο χώρο που η ύλη καταλαμβάνει καθώς και στο χωροπεδίο Feldraum]
Τι λέμε τόσο καιρό από την miastala μέχρι σήμερα στο terrapapers; Θα σας ανοίξει το μυαλό η ανάγνωση κειμένων των κάθε είδους πατέρων και των ΘΕΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ (όλοι είναι παράσιτα) ή ο αγώνας εξαλείψεως του εγωισμού σε πρώτο στάδιο; Θέλει σκληρή δουλειά και μετά ακολουθείτε τον σκληρό δρόμο του πολεμιστή. Με το να “περνάτε καλά” και με one night stand -Διαβάστε το “Η μηχανιστική σεξουαλική ζωή”- εξασφαλίζετε τον πραγματικό θάνατο και την συνείδησή σας την τρώει ο Αετός, ο Δημιουργός του Σύμπαντος που βρισκόμαστε, όπως πολύ σωστά λέει ο σαμάνος Τολτέκος Don Juan. όμως … “Είμαστε άνθρωποι και το πεπρωμένο μας είναι να μαθαίνουμε και να ανοίγουμε τα φτερά μας για ασύλληπτους νέους κόσμους. Ο πολεμιστής που βλέπει την ενέργεια γνωρίζει ότι δεν υπάρχει τέλος στους νέους ανθρώπινους κόσμους που μπορεί ν’ ανακαλύψει το βλέμμα μας” Don Juan
Ερώτηση: Τι γίνεται με τις φωτογραφίες; Πώς εμφανίζεστε στις φωτογραφίες;
Lacerta: Απάντηση: Αυτή είναι μία ανόητη ερώτηση. Εμφανίζομαι σαν ένα ερπετοειδές πλάσμα, γιατί δεν μπορώ να έχω καμιά επιρροή στην φωτογραφία ή την κάμερα παρά μόνο στο μυαλό του φωτογράφου. Εάν αυτός ή αυτή εμφανίσουν το φιλμ και το δείξουν στους άλλους, θα πρέπει να με δουν στην κανονική μου μορφή. Αυτός είναι ο λόγος που είναι απαγορευμένο για το είδος μου να κινηματογραφηθεί ή να φωτογραφηθεί και πρέπει να αποφεύγουμε κάθε κάμερα στην επιφάνεια, αυτό είναι πολύ δύσκολο και μας έχουν κινηματογραφήσει μερικές φορές στο παρελθόν χωρίς την γνώση μας, ειδικά από μερικές από τις κυβερνήσεις σας και τις μυστικές υπηρεσίες.
Ιων Μάγγος: Επειδή οι υπέρυθρες φωτογραφίες μπορούν να αποκαλύψουν πολλές πικάντικες λεπτομέρειες (για τους ερπετοειδείς και τα UFO) γι’ αυτό μετά την κατάργηση των συμβατικών φωτογραφικών μηχανών και την εμφάνιση των ψηφιακών φρόντισαν με «οδηγίες» στις κατασκευαστικές εταιρείες να είναι αδύνατον να απεικονίσουν το υπέρυθρο φάσμα. Μετά το φιάσκο που πάθανε με την Mavica φρόντισαν οι αισθητήρες CCD των μηχανών να είναι καλυμμένοι με εδικό φίλτρο που αποκόβει το υπέρθυρο φάσμα. Επιπλέον χρησιμοποιούν όλο και περισσότερες επιστρώσεις-φίλτρα στους φακούς για τον ίδιο λόγο. Οι παρατηρητικοί φωτογράφοι έχουν καταλάβει ότι όσο βελτιώνονται οι ψηφιακές μηχανές τόσο περισσότερο ΚΛΙΝΙΚΕΣ γίνονται οι φωτογραφίες, για όσους κατανοούν τον όρο.  Σήμερα μόνο η Fuzi βγάζει υπέρυθρες μηχανές. Μην χαίρεστε, για να την αγοράσετε πρέπει να ανήκετε σε ειδικό τμήμα του εγκληματολογικού της αστυνομίας ή σε ειδικό τμήμα της αρχαιολογίας, να προσκομίσετε μπόλικο χαρτομάνι και ΑΝ εγκριθεί η αγορά της. Επομένως, ΝΑΙ έχει δίκιο η νεαρά, με την κατάλληλη φωτογραφική μηχανή μπορούμε να τα φωτογραφίσουμε, γι αυτό απαγόρεψαν (έκαναν πολύ δύσκολη) την αγορά τους.
Lacerta: [Η μυστική προσπάθεια ήταν να χρησιμοποιηθεί η εξωγήινη τεχνολογία αργότερα εναντίον των κακών εχθρών αυτής της μεγάλης χώρας. Αυτό είναι τόσο πρωτόγονο όσο και γελοίο]
Ιων Μάγγος: Ηλίθιοι, υπάνθρωποι, υβρίδια και δράκοι.
Lacerta: [Τους δώσατε πρώτες ύλες, τους δώσατε ασφαλείς περιοχές για τις βάσεις τους, τους δώσατε πρόσβαση στα πιο μυστικά σας αμυντικά δεδομένα, τους δώσατε πρόσβαση στο DNA σας και πάρα πολλά ακόμη — και όλα για να σβήσετε την απληστία σας για δύναμη και πληροφορίες. Το εξωγήινο είδος φυσικά πολύ γρήγορα πρόσεξε ότι είχε να κάνει με αφελή πλάσματα και σας έδωσαν λανθασμένες και κατώτερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία τους ώστε να λάβουν πολλά περισσότερα από την συνεργασία μαζί σας. ]
Ιων Μάγγος: Τι να σχολιάσω, για την απέραντη ηλιθιότητα ή για την απέραντη βλακεία των ανθρώπων; Είστε ζώα γι’ αυτούς. Ζώα σε ένα μεγάλο εργαστήριο, που τρέφονται από εσάς, όπως εσείς τρέφεστε από τις κότες και τα πρόβατα. Δεν υπάρχει φιλοσοφική σχολή που να μην το λέει αυτό, με πλάγιο και καλυμμένο τρόπο. Ούτε εγώ δεν θα μπορούσα να το πω καλύτερα. Κλείστε το χαζοκούτι και τις τούρκικες εκπομπές ή μήπως είστε αρκετά Τουρκόσποροι ώστε σας αρέσουν τα τσιφτετέλια και τα κάθε είδους μινόρε; Άντε πάρτε σειρά για τον “Αετό” είναι αχόρταγος, άλλωστε εσείς τον τρέφετε. Ο Αετός είναι ο Δημιουργός αυτού του γαλαξιακού κόσμου και τρέφεται από την συνείδηση μας, οργανικών κι ανόργανων όντων.
Κάπου αναφέρει το ομορφοκόριτσο για τον Αιθέρα κι ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τεράστιο ποσοστό με τις ανόητες σκέψεις τους. Πολύ, πάρα πολύ σωστά. Αν έχετε Αιθερική όσφρηση θα μυρίσετε σάπιο κρέας και πεθαμένους τους περισσότερους γύρω σας. Ετσι είναι, όσο και αν σας πειράζει. Φυσικά θέλουν περισσότερο αιθέρα για τους εαυτούς τους, για αυτό θα μειώσουν δραματικά τους αριθμούς μας στον πλανήτη. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ. Που δεν είναι ούτε οι Ε, ούτε οι Ολύμπιοι, ούτε οι Πλειάδιοι, ούτε οι Φωτεινοί Ελ, ούτε ο Μέγας και Πολύς Κθούλου, ούτε κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο αποκύημα φαντασίας. Αλλά, έπρεπε ήδη να το έχετε καταλάβει απ’ τα γραπτά μου !
Δεν υπάρχει απόλυτη αλήθεια σε κβαντικό (Κβάντα σημαίνει Πακέτο Ενέργειας) επίπεδο. Αυτό που βλέπεις, είναι αυτό που περιγράφεις με λέξεις και τίποτα δεν είναι πραγματικό. Το καλύτερο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι ένα σύνολο από αυταπάτες που Συμφωνούν η μια με την άλλη. Κάθε τι που ονομάζουμε πραγματικό αποτελείται από πράγματα που δεν μπορούν να θεωρηθούν πραγματικά. !!! Τα μόνα πραγματικά πράγματα, η όποια πιθανή Αλήθεια, (κι επ’ ουδενί Απόλυτη) είναι τα αποτελέσματα των πειραμάτων αλλά ο τρόπος που κάνουμε τις μετρήσεις επηρεάζει αυτά τα αποτελέσματα. Τα γεγονότα δεν υπάρχουν στη στερεή και χρονική μορφή τους, παρά μονάχα όταν παρατηρηθούν-μετρηθούν … κι όταν Παρατηρηθούν τότε ΑΛΛΑΖΟΥΝ !
Με άλλα λόγια από το πλήθος των ρευστών ενδεχομένων γεγονότων, ο παρατηρητής επιλέγει μια εκδοχή και την παγ(ι)ώνει. Ο πεπερασμένος ανθρώπινος νους δεν συλλαμβάνει ό,τι παράγεται στον κόσμο, αλλά ό,τι ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ότι υπάρχει. Η Συμφωνία σου λοιπόν είναι που κάνει τον κόσμο να υπάρχει, όπως είναι, είτε σου αρέσει είτε όχι. Αλλωστε κανείς δεν νοιάζεται τι αρέσει και τι δεν αρέσει σ’ ένα κοτοπουλάκι!
TERRA PAPERS η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ
@ Ιων Μάγγος /2009 miastala.com

ΠΗΓΗ
terrapapers.com- erpetoeidis- Lacerta 4
terrapapers.com- erpetoeidis- Lacerta (2)
terrapapers.com- erpetoeidis- Lacerta (3)
terrapapers.com- erpetoeidis- Lacerta (5)
terrapapers.comcity-of-london-dragon-and-gherkin (1)
terrapapers.comcity-of-london-dragon-and-gherkin (2)
terrapapers.com_SOHO-NASA 2
terrapapers.com_SUNCRUISER
terrapapers.com_SOHO - NASA
terrapapers,com_DisplayImg 1
terrapapers,com_DisplayImg
     
terrapapers.com_ Reptilian Possessionterrapapers.com_ sumer.master.snakesna_marse_zhivoe_sushchestvoterrapapers.com- erpetoeidis- Lacertaterrapapers.com- erpetoeidis- Lacerta (1)terrapapers.com_ the circularterrapapers.com_crop circles
crabwoodcropcirclea1

79 σχόλια:

 1. ΣΑΣ ΟΜΙΛΕΙ Η ΑΣΤΕΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΛ. ΣΤΟ 6666666666. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χαχαχα! Πήρα τηλέφωνο και ακούγονται μόνο κάτι...αποκόσμοι ήχοι! Φαντάζομαι τώρα πόσο θα μου έρθει η χρέωση αυτού του τηλεφώνου!
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χαχαχαχαχα!

  Λυκιε, δεν ηταν αποκοσμοι ηχοι αλλά ο αυτόματος τηλεφωνητης. Πρεπει ομως να συντονιστεις με ειδικο μαραφετι στη στχνοτητα τους. Κι αν δεν γνωριζεις τη γλωσσα τους θα χρειαστεις ειδικο μεταφραστη. Οσο για τη χρεωση, ταχυδρομισε την σε μια ΕΣΥ. Θα πληρωσει ο Σωρρας.

  Ελενη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο μεταφραστής της Google, δεν κάνει; Ωχ, πάλι σε έξοδα θα πρέπει να μπω! Ελπίζω να τα αναλάβει όλα ο Σώρρας, γιατί αλλιώς θα πρέπει να βάλω διαφημίσεις στον Κ.Δ., για να καλύψω τέτοια έξοδα!
   Ελπίζω μάλιστα να πληρώνει με ευρώ και όχι με δολλάρια... (ο κ. Σώρρας).
   ΛΥΚΙΟΣ.

   Διαγραφή
 4. ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΓΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ. ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΛΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑς ΕΧΟΥΝ ΠΑΣΣΑΡΕΙ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΔΙΑΦΩΤΙΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΠΕΧΕΤΕ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Χαχαχαχα!

  Καλα να γελασει ο τελευταιος!

  Αλλά γιατι να μην γελασει και ο προτελευταιος και ο προ-προτελευταιος;;;;

  Δεν ξερω για τους υπολοιπους συνομιλητες αλλά εγω γενικα γελαω. Και με τα αστεια και με τα σοβαρα. Το γελιο δινει ζωη αγαπητε/η. Μην το φοβασαι.

  Χαλαρωνουμε λιγακι για να εχουμε ευλιγισια στον ανεμο που θα γκρεμίσει τις απατες μην μας τσακισει κατω απο το βάρος των αποκαλυψεων που θα ερθουν απο ετη φωτος μακρια.

  Και ξερεις τι λενε ε; Τα σοβαροτερα πραγματα λεγονται με αστειο τροπο...

  Τους σοβαροφανεις να προσεχεις..

  Ελενη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Είναι αλήθεια ότι διαφωτίζομαι από μυστικές υπηρεσίες. Μου το έχουν καταλογίσει κι αυτό! Τώρα, θα πρέπει να αποκαλυφθώ αφού με καταλάβατε. Με "διαφωτίζει" η ΕΥΠ, η MOSSAD, η NSA, η CIA, η MI 6,η ΜΙΤ, η KGB και το όνομά μου είναι Bond, ...James Bond! Εννοείται ότι οι υπηρεσίες αυτές δεν με διάλεξαν τυχαία! Είμαι υψηλόβαθμος Τέκτων, Θεοσοφιστής, Ιλλουμινάτος, Αποκρυφιστής, Μάγος (του διαδικτύου), Καββαλιστής, Σατανιστής, Κομμουνιστής, Φασίστας, Νεοταξίτης, Νεοεποχίτης, Δεξιός, Σοσιαλιστής, ληστής και τρομοκράτης. Όλα αυτά και άλλα πολλά, που ακόμα δεν καταλάβατε.
  Πάντως αγαπητέ ανώνυμε, το ανωτέρω άρθρο βλέπω πως σε κινητοποίησε. Ίσως να είναι ένα μικρό δείγμα της πραγματικότητας που απέχει έτη φωτός!
  Δώσε μας λίγη ακόμα πραγματικότητα από αυτή που γνωρίζεις ότι έρχεται και είναι εγγύς. Σου δίνω το βήμα. Η αυλαία ανοίγει και αναμένουμε τον λόγο σου.
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ. ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ 0 ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛ.3 ΦΟΡΕΣ ΜΠΑΊΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΧΝΌΤΗΤΆ ΜΑΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ.! ΕΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΒΟΓΓΗΤΟ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ. ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ Η ΑΛΗΘΙΝΉ ΚΑΞ ΚΑΘΑΡΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ε,ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΛΥΚΙΟ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ !ΑΛΙΜΟΝΟ .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Καταλαθος πηρα το 8888888888 και βγηκε ενας Χρηστος Θεουλιδης. Ακουγα μουσικη απο αρπα και ωραιες θυληκες φωνουλες. Εχει λεει ενα μαγαζι με στριπτιζ απο ξανθες θεες που το λενε "ο παραδεισος" κατα παραλια μερια. Μου ειπε οσοι ερθουν αποψε στο μαγαζι, να πουνε στον πορτιερη "ερχομαι απο τον καταχθονιο" και θα μπουνε τσαμπα! Και 2 χοροι επισης τσαμπα!!! Παμε;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Λοιπον...μεγαλουτσικη η συνεντευξη. Την ειχα ξαναδει παλαιοτερα αλλά χρειαζοταν κ δευτερη αναγνωση. Οχι πως εβγαλα ακρη, αλλά τουλαχιστον να ξερουμε για τι συζηταμε.
  Σχόλια.....Χμ...Απο που να ξεκινησει το κουβαρι;

  Μιλησε η Λασερτα για θρησκευτικα κεντρα της φυλης της. Αλλά δεν την ρωτησε ο συνεντευξιαστης να προσδιορισει το θρησκευτικο τους συναισθημα απο που πηγαζει και προς ποιον κατευθυνεται.

  Μπερδευτηκα με την αναφορα της στους προγονους του ανθρωπου. Ηρθαν(οι προγονοι) απο μακρια στον πλανητη Γη και βοηθηθηκαν εξελικτικα απο "ανωτερα" οντα λεει, αλλα σε αλλο σημειο τους χαρακτηριζει πιθικοειδη που σκαρφαλωναν στα δεντρα....! Η θεωρια του Δαρβινου εχει καταρριφθει εδω και χρονια παντως.

  Ενδιαφερον ειχε η θεωρια συνυπαρξης δεινοσαυρων και ανθρωπων.
  Δεινες σαυρες(ή αυρες) ηταν αυτοι που επιβιωσαν του ολοκαυτώματος παντως...


  Υ.Γ. Αδουν στον παραδεισο οποτε λογικο ειναι να χορευουν κιολας. Δεν ειναι κακη ιδεα να κανουμε μερικες καυσεις μετα την εορτοφαγια των ημερων.


  Ελενη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ
  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ
  ΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

  ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ
  ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ
  ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ

  Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΝΑΣ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΗΤΑΝ
  ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ
  ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΩΡΡΑΣ


  ΚΡΙΜΑ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
  ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΦΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
  ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ
  ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥ

  ΟΠΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ
  ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΣΤΩ
  ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
  ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΗΣ

  -------------------------------------------

  Σε συνεργασία με τη Γερμανική Δικηγορική Εταιρεία:

  BEYER Rechtsanwaltsgesellschaft mbH
  Adresse: Ismaninger Strasse 102 – 106
  D-81675 München
  http://www.beyer.eu
  Telefon: +49 – 89 – 99 72 75 – 0
  Fax: +49 – 89 – 99 72 75 – 99

  Το γραφείο μας βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Ασκληπιού αριθ. 6-8, στον δεύτερο όροφο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Μεταξωτά μαντήλια, οργονιτες, "μαγικά" φίλτρα, κτλ,...τι να τα κανεις όλα αυτά τα τεχνητά βοηθήματα αν κατεχεις και αναπτύσσεις την Τέχνη του Νου;

  Ο Ιών Μαγγος μίλησε για Πολεμιστες..:
  'Εχουμε τις ίδιες και πολύ ανώτερες ικανότητες όσοι είμαστε έμψυχοι, αρκεί να είμαστε πολεμιστές που θεωρούν τον εαυτό τους ήδη νεκρό και τους άλλους φαντάσματα, που ο καλύτερος τους φίλος είναι ο θάνατος τους και στέκεται πάντα δίπλα τους, συμβουλεύοντας και καθοδηγώντας τους. Μοναδικός Σκοπός του πολεμιστή να γλυτώσει απ’το ράμφος του Αετού (είναι ο δημιουργός του Σύμπαντος που βρισκόμαστε, με όλες τις διαστάσεις, ο οποίος τρέφεται με συνειδήσεις. ΜΟΝΟ τους πολεμιστές αφήνει να φύγουν, τα πρόβατα τα τρώει … γι αυτό άλλωστε τα εκτρέφει) και να φύγουν για κόσμους ανείπωτης ομορφιάς και τρόμου.'
  Τι εννοεί εδώ άραγε; Πως πρεπει να ξυπνησουμε νοητικά για να αντιληφθούμε οτι εδώ ζούμε τον θάνατο μας κι όταν πεθαίνουμε αποκτούμε αντίληψη της πραγματικής ζωής; Ή κάτι άλλο;

  Ελένη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Πολλές φορες προσφατως αναφερθήκαμε στην ελευθερία βουλησεως και την αυτενεργεια μας. Όμως διαβάζουμε κι εδώ και αλλου για επεμβάσεις "ανώτερων" οντων(για το καλό ή το κακό μας). "Πόση" επέμβαση και με ποια κριτήρια κρίνεται επιτρεπτή προς την ανθρωπινη φύση; Γίνονται τομές(επεμβάσεις) απο το "Θειο Σχεδιο" και χωρις να έχουν ζητηθεί απο τον ανθρωπο;
  Ποιος ορίζει τις δόσεις βοήθειας ή βλάβης που μπορούμε να δεχτούμε "έξωθεν" ;
  Σε εισαγωγικά το έξω γιατί βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με το μέσα μας....

  Ελένη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ασφαλώς η συνέντευξη αυτή, δεν έγινε ποτέ. Ο λόγος που την ανέρτησα, δεν ήταν για να γίνει πιστευτή αλλά για να προκαλέσει διάλογο σχετικά με την παρουσία αλλοειδών οντοτήτων, οι οποίες είναι περισσότερο εξελιγμένες από εμάς. Μπορεί ο Ιων Μάγγος να μην επιχαίρει της προσωπικής μου εκτίμησης, αλλά μέσα από την υποτιθέμενη συνέντευξη, θέλησε να μας αποκαλύψει κάποιες πληροφορίες, αληθείς και πλαστές, σχετικά με τους ερπετοειδείς. Ασφαλώς είναι πολύ δύσκολο για κάποιον που έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με αυτή την πληροφόρηση, να διακρίνει πόσα από αυτά που περιγράφονται είναι αληθή και πόσα είναι διανθίσεις της φαντασίας του Ίωνος Μάγγου. Σίγουρα όμως ο Ιων Μάγγος θέλει να μας βάλει σε κάποιους κόσμους, στους οποίους ο ίδιος έχει βυθιστεί...
  Στο Θείο Σχέδιο δεν υπάρχουν μόνο οι άνθρωποι στο Σύμπαν, αλλά μια τεράστια ποικιλία οντοτήτων, που η κάθε μια βρίσκεται σε διαφορετικό στάδιο εξέλιξης. Ασφαλώς όλα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους με πολλούς τρόπους. Η αλληλεπίδραση αυτή εξυπηρετεί το Θείο Σχέδιο και αξιοποιεί την ελεύθερη βούληση όλων αυτών των όντων, μέσα όμως στα περιθώρια των διανοητικών ορίων του κάθε είδους. Ο άνθρωπος πρέπει να βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο σε σχέση με άλλες οντότητες, οι οποίες επιδρούν πάνω του, είτε προς όφελός του, είτε όχι!
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ενα ον ανοητων εισαι και συ λυκιε αρμαγεδωνα ποιητη της ονειροπαγιδας

   Διαγραφή
  2. Να μαντέψω πως διαφωνείς με όσα έγραψα, αλλά σου λείπει το θάρρος και τα επιχειρήματα για να εκφραστείς;
   ΛΥΚΙΟΣ.

   Διαγραφή
  3. λαθος κανεις, γνωριζω το θεατρο που παιζεις χρονια χιλιοπρωσοπε!

   Διαγραφή
  4. Έχεις δίκιο! Υποδύομαι τον Λύκιο τώρα. Μην του το πεις όμως και θυμώσει...
   ΛΥΚΙΟΣ.

   Διαγραφή
 15. Η απάντηση στο ερώτημά σου αγαπητή Ελένη, είναι εδώ:
  «Είμαστε οι παίκτες, τα παίγνια και οι εμπαιζόμενοι του Kοσμικού Παιχνιδιού» Κώστας Αξελός
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ενα παιχνιδι λοιπον...
  Με κανόνες που μαθαίνουμε παιζοντας...
  Ας το απολαυσουμε.

  Ελένη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ένα παιχνίδι στο οποίο είμαστε ταυτόχρονα παίκτες (εξουσιαστές), παιχνίδια (του Δημιουργού) και εμπαιζόμενοι (στα χέρια άλλων εξουσιαστών).
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Αλλοειδη όντα...
  Αλήθεια, ποιος έχει δει κάποια απο αυτά;

  Και με τι τα είδε; Με τα ματια του σωματος ή τα ματια του νου;

  Για ποιους κόσμους που βυθίστηκε ο Ιών Μαγγος έκανες λογο αγαπητέ Λυκιε;

  Τι εννοούσε ο Χριστός όταν χαρακτήριζε τους υποκριτές γεννήματα εχιδνων;

  Ελένη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ξέρω ξέρω...όλο ερωτήσεις είμαι...αλλά "φταις" εσύ[δεν φταίει η άγνοια μου :-)] με τα μέτωπα που ανοιγεις.

   Ελένη.

   Διαγραφή
  2. Θέλεις να σου πω, ποιός έχει δει ένα άλλο είδος; Αν σου πω, τι θα γίνει; Θα πεισθείς περισσότερο επειδή κάποιος θα σου το βεβαιώσει;
   Εσύ αν έβλεπες κάτι, θα το κοινοποιούσες με ευκολία; Θα σε πίστευαν;
   Το που είναι βυθισμένος ο Ίων Μάγγος, δεν είναι κάτι που επιθυμώ να συζητήσω. Εξάλλου είναι η προσωπική μου γνώμη για ένα άτομο, το οποίο δεν θέλω να κρίνω δημόσια.
   Το υπονοούμενο στο τέλος, δεν το εννόησα επαρκώς.
   ΛΥΚΙΟΣ.

   Διαγραφή
  3. Αγαπητέ Λυκιε, παρεξηγησες τι έγραψα και γιατί το έγραψα. Ο τόνος μου δεν ηταν διόλου δηκτικος ή ειρωνικος ή οτιδήποτε. Ουτε κακως υπονοησα κάτι. Απο τη γραφή αυτό δεν φαίνεται πολλές φορες. Λυπάμαι γιαυτό. Και συγγνώμη.

   Διαγραφή
 19. Δεν θα πεισθω απο αυτά που θα μου βεβαιώσει ή διαψεύσει κάποιος. Ποτέ δεν γίνεται έτσι. Κι οσες φορες για καποιο θεμα ακουσα γνωμες ανθρωπων που εμπιστευομαι κ σεβομαι παντα επανερχομουν με χιλιες δυο αμφισβητησεις ωσοτου κατανοησω μονη μου(κι οχι απλα ακουσω) τον "οποιον αλλον". Η ερώτηση έγινε προς όποιον τυχόν ήθελε να μοιραστεί την εμπειρία ή την γνώμη του.

  Εγώ δεν έχω δει κάτι σχετικό κι έτσι δεν μπορω να απαντήσω στην υποθετική σου ερώτηση.
  Αν είχα δει...Ναι. Μπορεί και να το μοιραζομουν. Έτσι κι αλλιως "ανώνυμα" γράφω ουσιαστικά εδώ. Αλλά κι αλλιως να ηταν, εξαρτάται ποσο οικεία θα ένιωθα για να εκφραζομαι ελεύθερα.

  Η ερώτηση μου περί "κόσμων" του Μαγγου έγινε με αφορμή δικής σου αναφορας σε αυτους. Ποτέ δεν απαιτησα απαντησεις/επεξηγήσεις για πραγματα που κάποιος δεν θέλει να πει....

  Αυτό που δεν εννοησες επαρκώς στο σχόλιο μου οτι "φταις"... είναι οτι επρόκειτο περί αστεϊσμού για τα ενδιαφέροντα όσα αναρτώνται και σχολιαζονται γενικά εδω μεσα γιαυτό και τα εισαγωγικά στο " φταις" και το χαμόγελο στην παρένθεση.

  Δεν υπήρξε ποτέ προθεση μου να φανω αγενης ή προκλητικη αλλά για αυτό εχεις μόνον τον λογο μου.

  Καλο ξημέρωμα.


  Ελένη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Χαχαχα! Καλή μου Ελένη, μάλλον αυτός που παρεξηγήθηκε δεν ήσουν εσύ, αλλά εγώ!
  Όντως το τελευταίο μου σχόλιο φαίνεται "σκληρό", αλλά δεν είναι! Ξαναδιάβασέ το με ποιό "γλυκό" τρόπο και θα δεις ότι μπορεί να διαβαστεί και χωρίς να παρεξηγηθεί.
  Όταν λέω ότι "το υπονοούμενο στο τέλος, δεν το εννόησα επαρκώς", δεν περιέχει ειρωνεία, αλλά το λέω κυριολεκτικά! Δεν κατανόησα σε ποιόν απευθυνόταν το ερώτημα: "τι εννοούσε ο Χριστός όταν χαρακτήριζε τους υποκριτές γεννήματα εχιδνων;" και γιατί. Πως κολάει με τα προηγούμενα λόγια σου; Απλά ζήτησα επεξήγηση.
  Περί Μάγγου, ασφαλώς εγώ προκάλεσα την εύλογη ερώτησή σου με αυτό που έγραψα και εγώ είμαι αυτός που υπαναχώρησε κατόπιν. Αναλαμβάνω την ευθύνη του ατοπίματός μου. Απλά και για δικούς μου λόγους, δεν θέλω να δώσω απάντηση στο ερώτημα που προκάλεσα. Ήταν λάθος μου εξ αρχής.
  Το σχόλιό σου περί "φταιξίματος", ασφαλώς και εξελήφθη ως αστείο και δεν το παρεξήγησα!
  Τέλος, το γνωρίζω ότι θα σε ενδιέφερε μια μαρτυρία από κάποιον που θεωρείς αξιόπιστο (όσο μπορεί να είναι κάποιος ανώνυμος του διαδικτύου), χωρίς να σημαίνει ότι θα τον δεχόσουν άκριτα.
  Λέω όμως ότι όσο και αν είμαστε καλόπιστοι σε μια τέτοια μαρτυρία, δεν πρόκειται να μας έπειθε, όσο αν την αποκτούσαμε εμείς οι ίδιοι. Κι αν την αποκτούσαμε εμείς οι ίδιοι, θα θέλαμε χρόνο για να την αποδεχτούμε πλήρως και να την εξηγήσουμε. Ποσό μάλλον πιο δύσκολα θα την λέγαμε σε τρίτους, αν γνωρίζαμε το πόσο δύσκολα θα γινόταν αποδεκτή, ως αληθινή.
  Για απάντηση όμως, θα πω ότι οι άλλες οντότητες που ζουν ανάμεσά μας (στον υλικό κόσμο) δεν γίνονται αντιληπτοί από την εξωτερική τους εμφάνιση, διότι αυτή είναι ανθρώπινη. Δεν σημαίνει όμως ότι όλοι οι ανθρωπόμορφοι είναι ίδιας προέλευσης και κοινής καταγωγής. Το υλικό σώμα προσαρμόζεται με την γονιδιακή μηχανική, στην μορφή που εξυπηρετεί την επιβίωση και άλλες σκοπιμότητες. Αυτό που παραμένει διαφορετικό, είναι το ψυχοπνευματικό σώμα το οποίο δεν μπορεί να αλλάξει.
  Οντότητες με ερπετική σωματική μορφή, έχουν προφανείς λόγους να μην εμφανίζονται δημόσια. Δεν θα τους δει κανείς στον δρόμο! Αλλού μπορεί να υπάρχουν με αυτή την μορφή, αλλά να είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι τόσο αφελείς για να μας αποκαλυφθούν από λάθος.
  Ποιό εύκολο είναι να τους διακρίνει κανείς στο αστρικό πεδίο, γιατί εκεί δεν υπάρχει απόκρυψη μέσω μετάλλαξης γονιδίων. Εκεί όμως υπάρχει μεγάλη ποικιλία οντοτήτων και μπορεί κανείς να αντλήσει πολλές πληροφορίες από ορισμένες συνεργάσιμες. Βέβαια, μπορεί να συμβεί και το αντίθετο. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται συνειδητό ταξίδι για να έχει αποτέλεσμα μια τέτοια "έρευνα" της λογικής μας...
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ολα καλα αγαπητε Λυκιε.
   Θεωρησε την οχι απλα ληξασα αλλά σβησμενη εντελως την "παρεξηγηση". Περισσοτερα λογια εν προκειμένω θα ηταν περιττά.
   :-)

   Τις εχιδνες τις συμπεριελαβα στο σχολιο μου οπως θα μπορουσα να συμπεριλαβω και τον οφι τον αρχαιο, συνειρμικα συνδεοντας την ερπετομορφη Λασερτα μαζι τους.

   Ελενη.

   Διαγραφή
  2. Πριν χρόνια είχα μια εμπειρία με ένα τέτοιο ον. Κατά τη διάρκεια κουνταλινικού διαλογισμού. Ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με τη θεματολογία των ερπετοειδών, ώστε να υπάρξει κάποια σχετική επιρροή και να την προβάλλω νοητικά και ομολογώ πως ούτε και μετά από την εμπειρία μου ασχολήθηκα, τη θυμήθηκα ξανά τώρα με τη δημοσίευση εδώ. Μπορώ να την περιγράψω, δεν έχω κάποιο σχετικό πρόβλημα κι ούτε κι ενδιαφέρομαι να πείσω κάποιον, αλλά ίσως κάποια έξτρα στοιχεία να βοηθήσουν κάποιον που ασχολείται με το θέμα.

   Εγινε λοιπόν όπως είπα κατά τη διάρκεια κουνταλινικού διαλογισμού, ακριβώς στη φάση που η ενέργεια μου άγγιζε το τέταρτο, το καρδιακό κέντρο. Συντονίστηκε πολύ γρήγορα μαζί μου και στην κυριολεξία ήρθε και κόλλησε σαν βεντούζα το στήθος του στο στήθος μου. Εβλεπα νοητικά τη μορφή του, μπορώ να πω ότι μοιάζει κάπως με τις φωτό που βλέπω με κάποιες διαφορές, βεβαίως έβλεπα το πρόσωπο και τον κορμό του, τα μάτια του ήταν διαφορετικά από τις φωτό, στη θέση των ματιών υπήρχαν φωτεινές μακριές σχισμές που ενώνονταν και κατέβαιναν στο σημείο της μυτης, που ηταν κι αυτη εντονα φωτεινη σχισμη, δεν υπηρχαν κόρες ή κάτι τέτοιο, στόμα δεν έβλεπα.

   Αρχικά όταν κόλλησε στο στήθος μου, ταράχτηκα αλλά προσπάθησα να νοιώσω τι θέλει. Βασικα με ακινητοποίησε κι ενω αρχικά η αίσθηση ήταν ευχάριστη, όπως γίνεται πάντα με διαλογισμόυς αυτού του τύπου, πολυ γρήγορα άρχισε να γίνεται δυσάρεστη. Βασικά δεν μπορουσα να κουνησω ουτε δάχτυλο. Δεν ξερω ποση ώρα με είχε ακινητοποιημενη, πάντως έμοιαζε αιωνας. Σε κάποια φάση επιχείρησα να μιλήσω, να βγάλω φωνή τέλος πάντων, ουτε αυτό το μπορούσα. Ειχε κολλησει πάνω μου και ρουφουσε από το καρδιακο ασταματητα. Η πλατη του ειχε κάτι σαν φολιδες, μάλλον σαν εντονα εξογκωματα περισσοτερο, όπως των δράκων. Δεν καναμε νοητικο διάλογο, ηθελε ενεργεια, ξεκαθαρα. Τον ενοιωθα σχεδον δυστυχισμενο. Οταν μετα απο αρκετη ωρα, καταφερα κάπως να κινησω χερια ποδια, αναγκαστηκα να αυνανιστω και να φτασω σε οργασμο για να με αφησει. Τον κατεβασα χαμηλα και μονο οταν τελειωσα με αφησε. Η εμπειρια μου δεν ηταν ακριβως αστρικη ουτε ομως και υλικη, κάπου στο ενδιαμεσο θα ελεγα και σιγουρα δεν ηταν εκουσια. Γι αυτο ειναι πολυ σημαντικο πριν προβει κάποιος σε διαλογιστικη κατασταση, να φτιάχνει έναν νοητο κυκλο προστασιας, βοηθαει.

   Διαγραφή
 21. "Ένα παιχνίδι στο οποίο είμαστε ταυτόχρονα παίκτες (εξουσιαστές), παιχνίδια (του Δημιουργού) και εμπαιζόμενοι (στα χέρια άλλων εξουσιαστών-αλλοειδεις οντοτητες)."

  Ναι αγαπητε Λυκιε. Ενα επικινδυνο παιχνιδι. Ας το παιξουμε λοιπον. Εχοντας την ιδιοτητα του καλου gamer, μπορω να πω το εξης. Αυτο που ξεχωριζει τον καλο gamer ειναι πως αναζητα, βρισκει και γνωριζει καλως τους κανονες. Αυτο ειναι εκ των ων ουκ ανευ. Οι υπολοιποι "φαρμαρονται". Αυτος ειναι ενας κλασσικος ορος (απο τη λεξη φαρμα, χρησιμοποιω κατι ή καποιον σαν φαρμα, ητοι "φαρμαρω") που παρατηρειται με τον ενα ή τον αλλο τροπο σε καθε παιχνιδι.

  Ολοι ξεκινουμε το παιχνιδι βλεποντας και κανοντας. Οπως και την ζωη που ζουμε. Μετα απο αρκετες δυσκολιες και αναποδιες βρισκομαστε σε ενα προβληματισμο. "Τι σκατα συμβαινει και ολο χανω; Γιατι χανω;" Τοτε αρχιζουμε και αναζητουμε τους κανονες. Βρισκουμε τα ορια του παιχνιδιου και παιζουμε στα ορια. Εντος οριων και κανονων μεν αλλα και αυτα αξιολογουνται ηθικα και μπορει να παρακαμφουν εαν κατανοηθουν καλως και το επιλεξουμε υπευθυνα και συνειδητα. Λιγοι εχουν την ικανοτητα να κατανοησουν και να βρουν τους κανονες του παιχνιδιου. Και εδω ερχεται η ιδεα της ομαδας (clan). Μια ομαδα παικτων που ανταλλασουν πληροφοριες που ανακαλυπτουν και μοιραζονται αυτες τις πληροφοριες. Αυτη η ομαδα εχει ηδη "δεθει" και δεν καθεται καθε φορα να αξιολογει ο ενας τον αλλον.

  Πχ. Κλασσικη καθημερινη στιχομυθια μεταξυ gamer
  -Μαγκες, ξερετε υπαρχει αυτο και αυτο και μπορειτε να τα χρησιμοποιειτε ή αποφευγετε ετσι
  -Ωω ελα ρε, δεν ειχα ιδεα. Thanks. Αα, τοτε μπορεις να κανεις και αυτο
  -Σωπα ρε δεν τοχα σκεφτει αυτο. cool

  Γι αυτο και υπαρχει και η ομαδα-clan και μιλανε μεταξυ τους με skype ή teamspeak, πολλες φορες ακομα και αν παιζουν χωριστα

  Αντιστοιχα, σε αυτο το παιχνιδι της ζωης εφαρμοζοντα οι ιδιες τεχνικες (same rules apply). Καθενας παιζει το παιχνιδι αλλα μιλαει με την/τις ομαδα/ομαδες του για ανταλλαγη πληροφοριων. Ο λογος ειναι διοτι το να βρει καθενας μονος του τα παντα ειναι αδοκιμο αφου ειναι πολυ χρονοβορο. Στην ομαδα ωστοσο τα μελη εχουν αξιολογηθει απο πριν (a priori). Επομενως αυτες οι πληροφοριες απευθυνονται κυριως στα μελη μιας ομαδας αλλα μπορει και να ειναι ελευθερες για αλλους παικτες να τις ακουσουν και να κρινουν μονοι τους. Αυτα τα λιγα για να φευγουν απο τη μεση και τωρα που εκανα "Ανανεωση" στη σελιδα ειδα την απαντηση σου Λυκιε. Τζαμπα τα εγραψα μαλλον

  "Λέω όμως ότι όσο και αν είμαστε καλόπιστοι σε μια τέτοια μαρτυρία, δεν πρόκειται να μας έπειθε, όσο αν την αποκτούσαμε εμείς οι ίδιοι."
  Αληθεια ειναι αυτο. Η αποκτηση μιας τετοιας πληροφοριας ομως μπορει να εχει πολυ υψηλο κοστος. Εαν το πεις εσυ Λυκιε, για μενα μου αρκει και μου παρα-αρκει διοτι προφανως εχεις ηδη αξιολογηθει απο την πορεια σου σε βαθος χρονου. Καποιος τυχαιος αναγνωστης μπορει να τα θεωρησει "ανοησιες" αλλα αυτο ειναι δικια του υποθεση. Δεν θα πρεπει να μας ενδιαφερει πως προσλαμβανουν οι αλλοι τα οσα λεμε, παρα αυτα που εμεις λεμε.

  Σε κανεναν δεν αρεσει να "φαρμαρεται". Ηδη στο τελευταιο σχολιο σου Λυκιε εδωσες πληροφοριες και σε ευχαριστουμε για αυτο. Και εγω το εξελαβα το σχολιο για γεννηματα εχιδνων λιγο ως "Τι ειπες μωρη για γεννηματα εχιδνων; Εμενα υπονοεις ως τετοιο, μη χεσω;" αλλα η εξηγηση μετα ηταν σαφης και ηταν τελικα οντως "ανευ χροιας". Ισως επειδη μας εχεις συνηθισει σε πολλες αστικες ευγενειες και πολλα "αγαπητη/αγαπητε".
  ΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ας ανοιξει ο διαλογος για αλλοειδεις οντοτητες λοιπον, διοτι αυτες ειναι πληροφοριες καυτες, πολυ αναγκαιες για οσους παικτες επιθυμουν να ανελθουν απο το φαρμαρισμα.

  Εικαζω πως ως "γεννήματα εχιδνων" εννοειται μια καταγωγη μιας σειρας ανθρωπων ή ανθρωποειδων οντων. Η καταγωγη δεν τους κανει ντε και καλα, καλους ή κακους, αλλα καλο ειναι να γνωριζει κανεις την φυση τους, οχι για να γινει ρατσιστης (και θελει προσοχη εδω) αλλα για να γνωριζει ποιοι αλλοι παικτες παιζουν σε αυτο το παιχνιδι. Προκειται περι αναγνωρισης. Με βλεπεις, σε βλεπω.

  Ο Μαγγος τωρα ειναι σαφες πως εχει καποιες πληροφοριες πιθανον καποιες απο προσωπικη εμπειρια, αλλα επισης παρατηρω καποια ελλειψη κατανοησης ισως και καποια αποκλιση νοητικης ισορροπιας. Αυτο δεν σημαινει πως ειναι τρελος, αλλα πως καποιος πρεπει να ψαρεψει τις πληροφοριες μεσα απο την λιμνη σκορπιων πληροφοριων. Το αφηγημα εχει κενα, δεν ειναι πληρες και αρα πασχει. Δεν θελω να τον υποτιμησω διοτι φαινεται πως ο ανθρωπος προσπαθει αρκετα, να βρει την αληθεια μεσα σε ενα πολυ δυσκολο χωρο, αρα δυστυχως γι αυτον προσπαθει μονος του και συνηθως αυτος ο μοναχικος τροπος εχει καποιο αντιτιμο απομονωσης. Κανει δουλεια ο ανθρωπος ομως, και του αξιζει ενα μπραβο γι αυτο, για την προσπαθεια και την επιμονη. Αντι να τον κραξουμε (κρινουμε), ας βοηθησουμε.Ειναι οντως χρησιμο το κειμενο για διαλογο Λυκιε. Με κουρασε και δεν το διαβασα, απλα το ξεφυλλισα

  "Χαρακτηριστικο ενος μορφωμενου μυαλου ειναι το να μπορει να εργαζεται πανω σε μια σκεψη χωρις να την εχει αποδεχτει" (It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it) Αριστοτελης

  Η πιο υψηλη μορφη ανθρωπινης νοημοσυνης ειναι η ικανοτητα να παρατηρεις χωρις να κρινεις" Κρισναμουρτι

  Αναλωθηκα στα γυρω-γυρω σημερα. Θα τα κλεισω αναφεροντας πως πηρα και ξεκινησα να μελετω την τριλογια του Κυριακου Μακριδη για τον Αττεσλη. "Ο μαγος του Στροβολου", "Φωτια στην καρδια" και "Φορος τιμης στον Ηλιο". Προκειται για ενα εργο μαθητειας διπλα στον Αττεσλη και στον κυκλο του και οι πληροφοριες ειναι σχετικες με αυτες της "Λευκης αδελφοτητας" και ομοιαζουν γνωστικισμο, ισως και μυστικο χριστιανισμο (δεν πολυξερω). Προκειται για ενα εργο αντιστοιχο του Καστανεντα. Αναφερεται με πολλες πληροφοριες στους ψυχονοητικους κοσμους. Δυστυχως υπαρχει μονο στα αγγλικα και δεν ξερω αν υπαρχει στην Ελλαδα. Εγω το πηρα απο amazon. Εδω το πρωτο βιβλιο που το βρηκα σε pdf (αγγλικα)

  Ερωτησεις διοτι ο διαλογος θα πρεπει να γινει.
  Οι αλλες οντοτητες μπορουν να συνευρισκονται με ανθρωπους; Προκειται για αμοιβαια επωφελη σχεση; Το αντικειμενο της ερωτησης αφορα τα ψυχοπνευματικα σωματα και τις αιθερικες ανταλλαγες. Εαν οι αλλες οντοτητες δεν εχουν συμβατο (ή δεν εχουν) ψυχοπνευματικο σωμα, μια τετοια σχεση λογικα θα απομυζουσε εναν ανθρωπο. Ποια τα ορια που πρεπει να τεθουν για μια συνυπαρξη; Ποιες οι διαφορες τους με τους ανθρωπους; Ποια τα θελω τους; Υπαρχει αραγε ατζεντα ή απλα προκειται για παικτες που παιζουν και αυτοι στο παιχνιδι της ζωης; Δηλ ενσαρκωθηκαν για τους ιδιους λογους με τους ανθρωπους, για αναπτυξη αυτοσυνειδησης; Εαν ειναι ετσι τοτε ειμαστε συμπαικτες με κοινο στοχο. Σημαντικο να γνωριζουμε την ποιοτητα του ψυχοπνευματικου τους σωματος, για αυτοπροστασια. Εαν δεν διαθετουν, ειναι λογικο να υποθεσουμε πως χρησιμοποιουν αυτο των ανθρωπων για να συντηρουνται ενεργειακα ή συντηρουνται μονο μεσω διατροφης;

  Θα μπορουσαμε αραγε να πουμε πως για εναν ανθρωπο θα ηταν βελτιστο να συναψει σχεση με ομοιο του, οποτε θα ηταν προτιμοτερο να αποφυγει ανθρωποειδη οντοτητα; Σαφως θα υπαρχουν πραγματα που θα παρει σε καθε περιπτωση, οποτε τι θα πρεπει να προσεχει σε μια τετοια περιπτωση; Να μην τα δινει ολα; Να αγαπα μεν, αλλα ΜΙΚΡΑ ελαττουμενος; Ολα τα ερωτηματα ειναι συναφη με το ψυχοπνευματικο σωμα των ανθρωποειδων οντοτητων, οποτε οτι πλαηροφορια μπορει να δωσει κανεις που μπορει να βαδιζει στους αντιστοιχους κοσμους, καλοδεχουμενη. Εγω εχω χρονια να κανω συνειδητο ταξιδι.

  Ελευθερος Στοχαστης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ξεχασα το λινκ απο το πρωτο βιβλιο του Μακριδη για τον Αττεσλη. http://www.filedropper.com/themagusofstrovolos

  Αγαπητη ανωνυμη, το σχολιο σου δεν θα μπορουσε να ειναι πιο χρησιμο και επικαιρο. Σε ευχαριστω/ουμε για την τιμη που μας εκανες να το μοιραστεις μαζι μας.

  Ειναι προφανες πως εκανες ενα συνειδητο ταξιδεμα, βαδισες για λιγο συνειδητα σε ανωτερο ψυχονοητικο κσομο, λογω της ενεργειακης σου φορτισης απο το διαλογισμο. Ο Καστανεντα αναφερει πως τοτε αποκτουμε μια γυαλαδα που γινεται αισθητη/αντιληπτη απο αλλες οντοτητες και το ενεργειακο αυτο πλεονασμα γινεται μεζες. Λογικα αυτη η οντοτητα το αντιληφθηκε και ετρεξε να προλαβει να το φαει μην το παρει κανας αλλος.

  Ειναι εμφανες πως βγηκες σε αυτο το κοσμο χρησιμοποιωντας την θηλυκη σου αρχη. Ο κυκλος προστασιας που χρησιμοποιουν γενικα οι μαγοι στις ταινιες πρεπει να εχει οντως χρησιμοτητα διοτι ο κυκλος λεγεται πως δεν διαπερναται απο αλλες οντοτητες. Αρα θα μπορουσαμε να πουμε πως βγηκες εκει αοπλη και σε φαγανε(την ενεργεια σου). Παρενθεση, οπλο απο τους αρχαιους δεν νοουνταν το σπαθι, αλλα πρωτιστως η ασπιδα, διοτι πρωτα μας ενδιαφερει η αυτοπροστασια, αυτη ειναι πιο σημαντικη. Εικαζω πως η αναπτυξη μιας δυνατης αρσενικης αρχης (ισχυρη θεληση,νοηση, αποφαστικοτητα,ισχυ) θα αποτρεπει τετοιες οντοτητες απο αντιστοιχες πραξεις. Μεχρι τοτε, τα οπλα (προστασιας) δειχνουν απαραιτητα. Ποια να ειναι αυτα; Σιγουρα ο κυκλος στο υλικο επιπεδο αν δουλευει (θελουμε οδηγο για αυτο,tutorial,νομιζω θα υπαρχει σε καποια εγχειριδια μαγειας), ειναι σημαντικος.

  Η κινηση σου για οργασμικη εκτονωση ηταν επιτυχης, φανταζομαι ηταν ενστικτωδης, διοτι απλα απωλεσες την ενεργεια και κατ'επεκταση την γυαλαδα που σε εκανε μεζε, και απελευθερωθηκες διοτι σε αφησε να φυγεις αφου πλεον δεν ειχες κατι που να ηθελες. Ωω, αρχιζω και φορτωνω ωρες ωρες με το θρασος της αρσενικης αρχης απο μερικους(ή μερικες οντοτητες), διοτι αγνοουν τον κανονα την συναινεσης. Προκειται κοινως για βιασμο.Ποση μαγκια βρισκεται σε αυτο; Να την πεφτεις σε ασυναμους ή απροστατευτους; Εαν θελουν αν παιξουν ετσι, ρε κουφαλες τοτε σας χρειαζεται να σας κανει καποιος τα ιδια και χειροτερα. You wanna play bitches? Παντως, απο την αλλη μερια, τους κατανοω. Πιθανον να προκειται για αναγκη αυτοσυντηρησης. Εαν ειναι ετσι εχουν την συμπαθεια μου σε ενα βαθμο. "Τον ενιωθα σχεδον δυστυχισμενο" Αλλα απο την αλλη, εχουν το δικαιωμα να απομυζουν ενεργειες χωρις συναινεση; Οχι. Πρατηρειται λοιπον ενα καθεστως ζουγκλας, νομος του ισχυροτερου. Ενδιαφερον.

  Λεγεται παντως πως ελκουμε τις οντοτητες με τις οποιες ειμαστε συντονισμενοι. Εαν πλεονασμα θηλυκης αρχης μπορει να επιτρεπει την εξοδο, αλλα συνηθως υπαρχει ελλειμα αρσενικης αρχης και αναγκη αναπτυξης της, ητοι ερωτας για την αρσενικη αρχη. Η αρσενικη αρχη ειναι αυτη που ακινητοποιει, υποχρεωνει, κατακτα. Εξ ου και γιατι η αρχικη αισθηση ηταν ευχαριστη. Το νοημα του ερωτα ειναι γιατι μεσα απο τις προβολες σε αλλους, επιζηταται η αναπτυξη στο ιδιο το ατομο. Ο ερωτας δεν θα ικανοποιηθει ποτέ, παντα θα επιζηταται περισσοτερο, σκληροτερο, πιο δυνατα και σε αυτον τον δρομο δεν υπαρχει τελειωμος, παρα στο αποκορυφωμα του καταστρεπτικου παραγοντα που ειναι ο σκοτωμος. Αρα αποσκοπουμε στο να αναπτυξουμε την αρσενικη αρχη σε εμας και να μην την προβαλλουμε. Αλλα οι προβολες ειναι χρησιμοτατες, διοτι πως αλλιως θα μαθαιναμε τι θελουμε να αναπτυξουμε;

  Η ερωτηση μου ειναι αλλη. Μηπως αυτη η απομυζηση συμβαινει ετσι και αλλιως; Απλα δε την παρατηρουμε συνειδητα; Μηπως ο μονος τροπος ολοκληρωτικης προστασιας ειναι ο συντονισμος μας αλλου και αρα πρεπει να δουλεψουμε σε αυτον; Αρα επιστρεφουμε στα στοιχειακα του Αττεσλη..

  Ελευθερος Στοχαστης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δε θα λεγα ότι συμφωνώ με την οπτική σας περί παιχνιδιού και λοιπων, δεν βλέπω ούτε αντιλαμβάνομαι έτσι τη ζωή σε οποιοδήποτε επίπεδο της, δεν είμαι gamer, ουτε καν ως παιδάκι δεν επιθυμούσα να παίζω. Οποτε δεν ξερω αν υπάρχουν κανόνες, πόσο μάλλον σε πεδία έξω από το υλικό και ανθρωποκεντρικό, μιλησες ας πούμε για το ηθικό ζήτημα της συναίνεσης, δεν ξέρω αν αυτές οι οντότητες μπορούν να αντιληφθούν την ηθική που θίγεις. Στην εμπειρία που ανέφερα, αυτό που εξέλαβα ήταν η έντονη ανάγκη αυτης της οντότητας για ενέργεια, δε νομίζω να έπαιζε και να διασκέδαζε, την χρειαζόταν, ουτε υπήρχε κάτι τρίκυ ας πούμε στον τρόπο του, τον έβλεπα ξεκάθαρα δεν μου κρυβόταν, δεν ήταν τρομακτικός με την "σατανική" έννοια, κάποιες άλλες οντότητες τρομάζουν όταν τις αντιλαμβάνεσαι, δεν θέλουν να γίνουν ορατές, αυτός δεν έδειχνε να χει τέτοιους ενδοιασμούς άπαξ και συντονιστήκαμε. Ανέφερα τον κύκλο, γιατί εν προκειμένω εγώ δεν είχα κάνει κάτι τέτοιο, ουτε κάποια άλλη προετοιμασία, περισσότερο πειραματιζομουν. Γενικότερα, είναι καλό να γίνεται κάποιας μορφής νοητικός κύκλος ως προστασία και πριν αλλά και κατά το κλείσιμο οποιασδήποτε πνευματικής εργασίας, ακόμη κι αν αφορά έναν απλό διαλογισμό και συνηθως οι περισσότεροι ενώ θυμούνται τον κύκλο στην αρχη, τον ξεχνούν στο τέλος.

   Πάντως, επειδή μου την έχει ξαναπέσει οντότητα με σεξουαλικό κίνητρο σε εντελώς άλλη κατάσταση και απολυτα θρασυτατα και αμεσα, ήθελα να πω κάτι σχετικό με αυτό που αναφέρεται στο κείμενο κάπου περί ατροφικών γεννητικών οργάνων. Εχω την εντυπωση ότι ισως αυτό δεν αφορά μόνον τους ερπετοειδείς αλλά και άλλης μορφής οντότητες, ενδεχομένως σε κάποια παγανά και μάλιστα να μην είναι ακριβώς διαχωρισμένα τα θυληκά από τα αρσενικά όργανα, ίσως μια υπερμεγεθης κλειτορίδα να μπερδευεται με ένα ατροφικό πέος.Ισως αυτό να δηλώνει κάτι στο δικό τους πεδίο για τον τρόπο που λαμβάνουν ή δίνουν σεξουαλική ενέργεια, ισως να μην ειναι ακριβως σχηματισμενα τα οργανα αυτα στο πεδιο της, ισως να ειναι προσπαθεια μιμητισμου απο την πλευρα τους, να προσπαθουν να μιμηθουν τα ανθρωπινα γεννητικα οργανα, δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη.

   Διαγραφή
 24. Εθεσες πολλα ενδιαφεροντα ερωτηματα Ελευθερε Στοχαστη. Αν και κυριως με προβληματισε κατα ποσον ισχύει το 'καθεστως ζουγκλας-ο νομος του ισχυροτερου' οπως ειπες κι εσυ. Πιθανολογω οτι η ασπιδα προστασιας ειναι προσωπικο μέλημα του καθενος και αφου αγνοια νομου δεν "συγχωρειται" οφειλουμε να προσεχουμε προς ποιους και με ποιον τροπο ανοιγομαστε.

  Σχετικο-ασχετο αν και δεν βοηθαει καπου μαλλον και που ειχα "σχεδον ξεχασει"..
  Θυμαμαι ομως πως οταν ειχα δει την κάτωθι συμπεριφορα σκεφτηκα οτι δεν εχω να κανω με ανθρωπο..
  Στο μπαλκονι ενος σπιτιου, κι ενω προσφερα φαγητο σε εναν ενηλικα αντρα, αυτος ειχε αποστρεψει το προσωπο του εντελως και μιλουσε ακαταλαβιστικα λογια στο κενο αποκομμενος απο τον πραγματικο χρονο κ χωρο. Το προσπερασα, φαγαμε, και οταν πηγε να παρει το μπουφαν του απο το δωματιο, τον βρηκα σκυμμενο στο πατωμα, χαμενο ξανα στο κενο να κοιταζει επιμονα δεξια αριστερα κατω απο το κρεβατι χωρις να δειχνει οτι με εχει αντιληφθει ή χωρις να μπορει να κανει αλλιως εκεινη την στιγμη...
  Ξερω, ακουγεται χαζο. Ρωτησα ευγενικα τι συμβαινει οταν βγηκε απο το παραξενο mood, αρνηθηκε οτι συμβαινει κατι, απεφυγε περεταίρω κουβεντα επ'αυτού και εφυγε.
  Δεν ξερω αν ειχε νοημα η αναφορα αυτου του περιστατικου. Προσπαθησα να βρω χαρακτηριστικα ψυχαναγκασμου σε αυτην την συμπεριφορα, ξερετε, ανθρωπων που μπορει π.χ. να αναβοσβηνουν το φως δεκα φορες για να σιγουρευτουν οτι το εχουν κλεισει, κτλ, αλλά...ειναι αληθεια οτι ειχα τρομαξει...
  Ηταν λες και ειχε κατεβει καποιος διακοπτης για 30 δευτερολεπτα μεχρι να γινει η επανεκκίνηση κ επαφη με τον πλανητη Γη.


  Ελενη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το σχόλιο διαγράφηκε γιατί είχε ως μοναδικό στόχο να προσβάλλει τον συνομιλητή. Να μην επαναληφθεί παρακαλώ!
   ΛΥΚΙΟΣ.

   Διαγραφή
 25. Αγαπητή Ελένη, πριν αναγάγουμε τα φαινόμενα σε μεταφυσικές ερμηνείες, ας εξαντλούμε τις πιθανότητες της φυσικής ερμηνείας. Ένα μικρό ισχαιμικό επεισόδιο (ή και δεύτερο επαναλαμβανόμενο) μπορεί να φέρει μια τέτοια εικόνα. Επίσης ένα επιληπτικό επεισόδιο ήπιας μορφής, έχει παρόμοια εικόνα. Εξίσου θα μπορούσε να ειδωθεί και με ψυχιατρικό μάτι, σε κάποιες περιπτώσεις νευρώσεων ή και ψυχώσεων.
  Δεν επιχειρώ να αποσοβήσω την πιθανότητα μιας "μεταφυσικής" ερμηνείας, αλλά θεωρώ ότι είναι σοφότερο να εξαντλούμε κάθε απλή εκδοχή. Ψάξε το λίγο.
  Αγαπητέ Ε.Σ., αν σου ευχηθώ "καλή χρονιά" και σε αποκαλέσω "αγαπητό" είναι επειδή το εννοώ και όχι επειδή έχω αστική αβροφροσύνη. Η προσφώνηση "φίλε", "φίλτατε", "αγαπητέ", είναι στοιχείο φιλότητας και συμπάθειας, που το απευθύνω στους συνδαιτυμόνες του Κ.Δ.
  Δεν είναι ούτε υποκριτικός, ούτε τυπικός τρόπος επαφής μας. Είναι ένδειξη συμπάθειας, καλοσωρίσματος, καλής προαίρεσης και φιλοξενίας. Έτσι νοιώθω και έτσι πράττω, ανεξαρτήτως της ανταπόδοσης.
  Το πως λειτουργεί ο άνθρωπος ως "παίκτης" δεν σημαίνει ότι έτσι ακριβώς λειτουργεί και στην πραγματική ζωή. Και αυτό διότι εμποδίζεται από εξαρτήσεις, σχέσεις, αλληλεπιδράσεις, συναισθήματα χαράς, φόβου, αγάπης, μίσους, ζήλειας, εμμονές, έρωτες, ψυχώσεις και αδυναμίες. Ο άνθρωπος δεν έχει την δυνατότητα να λειτουργεί απόλυτα εξορθολογισμένα και παρόλο που γνωρίζει το λογικό, πολλές φορές αφήνεται να ενεργεί υπό το κράτος των παρορμήσεων και των συναισθημάτων.
  Άρα, μέσα στο "παιχνίδι" μπαίνει και αυτός ο παράγοντας, που μας κάνει παίκτες αλλά δυστυχώς και εμπαιζόμενους από άλλους κι από τον ...εαυτό μας!
  Ως άψυχα όντα λοιπόν, αναφέρονται οι "γκρίζοι". Δημιουργήματα γενετικής μηχανικής που λειτουργούν στην υπηρεσία ανώτερων ερπετοειδών. Υψηλή νοημοσύνη, αλλά έλλειψη συναισθημάτων και ατομικού ψυχικού σώματος. Εκτελεστικά ρομπότ, τα οποία κινούνται από ένα συλλογικό ψυχικό δυναμικό, όπως μια κοινωνία μυρμηγκιών.
  Προσωπικά με προβληματίζουν οι σαμανιστικές εκδοχές Καστανέντα, διότι αυτές προέρχονται από τις θρησκευτικές παραδόσεις των ινδιάνων της Αμερικής, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο και κυρίως στην δική μας φιλοσοφία-θεολογία-θεογονία δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο (απ' όσο γνωρίζω τουλάχιστον). Ακόμα και στον ερμητισμό της Αιγύπτου, δεν αναφέρονται αυτά περί απομύζησης ενέργειας από "βολαδόρες", ούτε για εγκλωβισμούς ψυχών. Σκέφτομαι λοιπόν, ότι αυτοί οι οποίοι αποίκησαν και προίκισαν με τις δοξασίες τους την Αμερικανική ήπειρο, ήταν ένα μέρος των Ατλάντων. Ένα άλλο μέρος των Ατλάντων μετέβησαν και στην Αίγυπτο, αλλά ένωσαν την γνώση τους με αυτή των Ελλήνων. Γιατί δεν διασώθηκαν αυτές οι δοξασίες στην Αίγυπτο, αλλά έμειναν αυτούσιες στην Αμερική; Μήπως οι δοξασίες και η διδασκαλία του Δον Χουάν, αφορά αποκλειστικά την γενεαλογία των Ατλάντων και όχι όλων των ανθρώπων;
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Το ότι ανέφερες μόνο εσύ τις εμπειρίες σου, δεν σημαίνει ότι μόνο εσύ τις έχεις. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να επικοινωνεί, οπότε δεν έχει νόημα να κάνεις συγκρίσεις.
  Το ότι κάνεις όπως λες, συνειδητά ταξίδια στο αστρικό, δεν σημαίνει ότι οι άλλοι δεν έχουν εκεί παρουσία, έστω και ασυνείδητη. Μπορεί μάλιστα να έχουν μεγαλύτερη δραστηριότητα εκεί, απ' ότι εσύ.
  Η προσκόλληση οντοτήτων στο αστρικό πεδίο, λέγεται και κατοχή σε κάποιες περιπτώσεις. Οι μυριάδες οντότητες που βλέπεις, δεν είναι όλες φυσικές αλλά πολλές είναι δημιουργημένες από εμάς. Μπορείς να τις αναγνωρίζεις;
  Ασφαλώς μια διευρυμένη διάνοια (νοητικά-πνευματικά) έλκει αντίστοιχης δυναμικότητας οντότητες.
  Γίνονται και μάχες εν προκειμένω σε κάποια επίπεδα πνευματικής εξέλιξης.
  Η προστασία μας στο αστρικό είναι απαραίτητη όσο προχωρημένοι και αν νομίζουμε ότι είμαστε, ακριβώς γιατί αντιμετωπίζουμε ισχυρές οντότητες, αλλά και επειδή έχουμε υλικό σώμα. Χωρίς αυτό, τα πράγματα είναι πιο ακίνδυνα.
  Πάντα όμως αναπτύσσουμε κι από μόνοι μας, τρόπους άμυνας, όπως και στο υλικό πεδίο (εμπειρικά). Αυτό που περιέγραψες με τον οργασμό σου, ήταν ένας εμπειρικός τρόπος άμυνας.
  Πάντως, η ορθή ερμηνεία των μηχανισμών και των φαινομένων που βιώνουμε στο αστρικό, δεν αρκείται μόνο στον αριθμό των εμπειριών, αλλά και σε γνώσεις που χρειάζονται για να κατανοηθούν.
  Δείχνεις να απογοητεύτηκες που δεν βρήκες μαζική ανταπόκριση στα σχόλιά σου. Το είδες λάθος. Όλοι σε διάβασαν και επεξεργάστηκαν τις πληροφορίες που έδωσες. Τα σχόλια θα προκύψουν σιγά σιγά στην πορεία. Μην βιάζεσαι τόσο.
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Διαβάζοντας την εμπειρία σου, σε πρώτη ανάγνωση προκαλείς το ενδιαφέρον σε κάποιον να ασχοληθεί και να αναλύσει το βίωμα σου. Στην πορεία όμως δημιουργείς προκλητικούς κραδασμούς, αμφιβάλλοντας έτσι για την καθαρότητα της ψυχής σου. Τί εννοώ.. Οι ενεργειακές οντότητες που "κόλλησαν" πάνω σου προήλθαν απο τις σκεπτομορφές σου και την ψυχοσύνθεση σου. Ενας άνθρωπος που έχει τραυματισμένο ενεργειακό και χαμηλό δονητικό πεδίο, είναι σαφώς επιρρεπής σε τέτοιου είδους προσκολλήσεις.

   Διαγραφή
  2. Δυο ερωτησεις. Λυκιε, μπορεις να προσφερεις καποια συμβουλη για προστασια στο αστρικο;
   Ανωνυμη, πως ειδες και κατεταξες αυτες τις οντοτητες; Δεν μπορω να διακρινω εαν μια οντοτητα ειναι καλοπροαιρετη ή κακοπροαιρετη
   Προφανως εαν θελει κανεις απανταει

   ΕΣ

   Διαγραφή
  3. Τι κρίμα! Πάλι δεν μπόρεσες να συγκρατηθείς στα όρια του σεβασμού. Η ανοχή μου με εσένα έληξε. Η προσβολή και η ύβρις, δεν γίνεται ανεκτή εδώ.
   ΛΥΚΙΟΣ.

   Διαγραφή
  4. Δεν θα σου απαντήσω με τον τρόπο που εσύ θα ήθελες. Το συμπέρασμα που έβγαλα δεν είναι καταληκτικό. Είναι πόρισμα σύμφωνα με το βίωμα σου. Απο την στιγμή που μας παραθέτεις και αντίστοιχο βίωμα διαφορετικού κραδασμού, το δεχομαι. Ομως η τάση σου να ακολουθείς μονοπάτια δύσβατα και πολλές φορές αχαρτογράφητα, θα βρίσκεσαι στο έλεος τέτοιων οντοτήτων.
   Η αναφορά σου στο παιδί έχει να κάνει με δική του μαρτυρία, μεταφερόμενη σε σένα ή μας αποκαλύπτεις την δική σου προσωπική εμπειρία ως παιδί; Οι μαρτυρίες των παιδιών, ειδικά σε αυτές τις ηλικίες πρέπει πάντα να φιλτράρονται, καθότι η φαντασία τους και η επιρροή που δέχονται απο εξωτερικά ερεθίσματα είναι ποικίλες.
   Χρησιμοποιείς πολλές φορές την λέξη απομύζηση. Απο μόνη της η λέξη προσδιορίζει την τάση που έχεις να προσελκύεις τέτοιου είδους οντότητες. Σου ρουφάνε κοινώς όλη σου την ενέργεια και προφανώς το επιδιώκεις. Είναι όπως οι τοξικές σχέσεις με τους ανθρώπους. Ή το αποδέχεσαι ως έχει, ή απομακρύνεσαι για να απαλλαγείς απο αρνητικά συναισθήματα.

   Διαγραφή

  5. Μα φυσικα και δε θα δεις αντιστοιχιες στη δικια σας φιλοσοφια-θεολογια, καθοτι αυτη βασιζεται σε ιεραρχικη δομηση, κατι που δε συμβαινει στις σαμανιστικες προσεγγισεις κι οταν λεω ιεραρχικη δομηση δεν εννοω μονον την εκουσια διαστρεβλωμενη ταξινομηση που κανανε οι δικοι σας αλλα φυσικα και την παραλειψη πολλων στοιχειων.Σαφως ο καθενας μπορει μεσα στην ιδεοληψια του να νομιζει ο,τι θελει.Το ζητημα ειναι που καταληγει και τι συμπεραινει καποιος μεσα απο το δικο του ευρος εμπειριων.Και επειδη απο οσο βλεπω μεχρι τωρα, ειμαι η μονη που ανεφερε εμπειρια και επειδη βρεθηκε ενας πολυ συγκεκριμενος σχολιαστης να το εκτιμησει και να δειξει ενδιαφερον γι αυτην, θα κλεισω με μερικα ακομη στοιχεια κυριως για τον συγκεκριμενο σχολιαστη.

   Εμπειριες εχω πολλες κι οταν λεω εμπειριες δεν εννοω να δω καποιον στον δρομο να συμπεριφερεται περιεργα, εννοω αποκλειστικα εμπειριες αστρικου τυπου.Δε θεωρω οτι αυτο ειναι προνομιο μονο καποιων, ολοι εχουν τουλαχιστον μια εμπειρια στη ζωη τους κυριως ως παιδια, απλα καποιοι ειναι περισσοτερο ευαισθητοι και τους δινουν περισσοτερη σημασια. Συμπερασματικα λοιπον μεσα απο το ευρος των δικων μου εμπειριων, που τις περισσοτερες τις ειχα πριν αρχισω να ψαχνω περι μεταφυσικων ζητηματων σε βιβλιογραφικο επιπεδο, καταληγω στα εξης: τα παντα ολα ειναι θεμα απομυζησης οχι απαραιτητα με την αρνητικη εννοια, αυτο που ονομαζεις παιχνιδι ειναι στην πραγματικοτα ζητημα ζωτικοτητας και τροπος επιβιωσης μεσα στα ενεργειακα πεδια, στο συμπαν ολα τρεφουν κατι και ολα τρεφονται απο κατι.Οντοτητες υπαρχουν πολλων ειδων, παντου, κινουνται συνεχεια παντου, το οτι δεν τις βλεπετε ειναι βολικο σας συμφερει σε πρακτικο επιπεδο στην καθημερινοτητα σας, ωστοσο ειναι προβληματικο σε αλλες περιπτωσεις.Καποιες δεν θελουν να φαινονται, κρυβονται, καποιες σας επισκεπτονται στον υπνο και σας απομυζουν κι αν τις παρετε χαμπαρι τρομαζουν και φευγουν, ολοι εχετε καποια μορφη αρνητικης οντοτητας κολλημενη στο αστρικο σας, καποιοι ακομη και χρονια και μπορει να γινεται αντιληπτο ως σωματικο μπλοκαρισμα, δεν εχει να κανει με το ποσο καλος ή κακος ανθρωπος εισαι ή που ανοιγεσαι και που κλεινεσαι, περιτριγυριζεστε συνεχως απο απειρες οντοτητες, ακομη και η θετικης εμβελειας τρεφονται απο σας οπως και σεις απο αυτες.

   Το ζητημα του κυκλου που αναφερθηκε παραπανω,κατα τη δικη μου αποψη λειτουργει κυριως για λογους πειθαρχιας στο πεδιο των πνευματικων ασκησεων.Παρεχει καποια μορφη τυπικης προστασιας,αλλα κυριωςδειχνει την αρχη και το τελος της εργασιας σ' αυτον που την κανει, του θυμιζει οτι πρεπει να εισερχεται και να εξερχεται και καποιους τους βοηθαει απο το να μην κοιμηθουν κατα τη διαρκεια της ασκησης.Τυπικα προστασιας υπαρχουν πολλα σε καθε παραδοση, επειδη εδω μιλαμε για τις δυτικες παραδοσεις, υπαρχουν καποια τυπικα καβαλιστικου τυπου αλλα εχω την εντυπωση οτι ελαχιστοι γνωριζουν να τα τελουν σωστα, εχει διαστρεβλωθει η γνωση και κυριως ελαχιστοι ισως και μηδαμινοι ξερουν να εκφερουν ορθα τα τυπικα αυτα.Αυτα ισως και να μην σας αφορουν εδω, φαινεστε ατομα που δεν ασκειστε σε τετοιο επιπεδο, ειστε μαλλον περισσοτερο της θεωρητικης αναλυσης, δεν το λεω επικριτικα ή αρνητικα αυτο. Να εχετε υπ'οψην σας ομως οτι οι πιο υπουλες και επικινδυνες οντοτητες αφορουν τα νοητικα πεδια και οσο πιο εξελιγμενος καποιος νοητικα τοσο μεγαλυτερες και οι προκλησεις που θα δεχτει απο τον αντιποδα.Οποιος μπορει να νοησει καλως, οποιος δεν, μπορει να συνεχισει να πιστευει οτι παιζει πινγκ πονγκ ή οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι κι οτι παιρνει και το πρωταθλημα.

   Γεια σου Ε.Σ. και σ' ευχαριστω και εγω για το ενδιαφερον που εδειξες.

   Διαγραφή
 27. "Γιατί δεν διασώθηκαν αυτές οι δοξασίες στην Αίγυπτο, αλλά έμειναν αυτούσιες στην Αμερική;Μήπως οι δοξασίες και η διδασκαλία του Δον Χουάν, αφορά αποκλειστικά την γενεαλογία των Ατλάντων και όχι όλων των ανθρώπων;"

  Το ερωτημα ειναι δοκιμο. Η ιεραρχικη δομηση στους αλλους πολιτισμους οπως της Αιγυπτου ειναι σαφεστατα επαρκης λογος να μην εχουν διασωθει αυτες οι πληροφοριες σε εμας. Και αυτο γιατι ο ανθρωπος μπαινει σε δευτερη μοιρα. Στον δημοκρατικο ελληνικο πολιτισμο ωστοσο υπηρχαν καποιες εξαιρεσεις, οπως ο Σωκρατης που δεν μυηθηκε στα μυστηρια για να μην ειναι δεσμιος του ορκου σιγης, ο Αισχυλος με τις τραγωδιες του οπου δικαστηκε οταν μεσα απο τα εργα του αποκαλυψε αποκρυφες αληθειες (τριλογια Προμηθεα) και γλυτωσε την ποινη θανατου με το επιχειρημα "Ναι μεν, αλλα το εκανα αλληγορικα" και αλλες περιπτωσεις. Απο τον Προμηθεα Δεσμωτη εχουμε την εικονα του Αετου του Διος που τρωει το συκωτι του Προμηθεα το πρωι και το βραδυ αυτο ξαναγεννιεται. Το συκωτι ειναι το οργανο στον ανθρωπο που παραγει την ενεργεια, χωρις συκωτι αντιο ζωη.

  Διασταυρωνεται επομενως η πληροφορια του Καστανεντα, αν και με κοπο. Το ερωτημα ομως απευθυνεται σε κατι αλλο πιο ομιχλωδες. Οι Ατλαντες ηταν/ειναι σπορα νομιζω του Ποσειδωνα. Αυτο δεν τους εκανε κακους, ισα ισα που τους εκανε "θεικους". Υπηρχε ομως κανονας ποσοστωσης, δεν μπορουσαν οι αριθμοι τους να ειναι πολυ μεγαλοι.Οι Ατλαντες εγιναν αδικοι οταν εξεπεσε και χαθηκε το θεικο στοιχειο. Αυτο ισως να υποδηλωνει και καμια προσμιξη με αλλα φυλα, ισως αψυχα.

  Ισως οντως καποιοι ανθρωποι να προστατευονται απο τετοιες απομυζησεις. Γιατι οι Αθηναιοι να εχουν προστατιδα την θεα Αθηνά; Ειναι λογικο πως απαξ και η Αθηνα ηταν η πολη της, δεν θα επετρεπε απομυζησεις απο τον καθενα, παρα ενα παρε-δωσε μεταξυ της ιδιας και των ανθρωπων της πολης της. Ισως αυτη η επιλογη των αρχαιων να ειναι μια υγιης σχεση και να μην αποτελει μονοδρομο η απομονωση των σαμανων της λατινικης αμερικης. Πιθανον να ειναι και καλυτερη. Ελλειψει αυτης της προστασιας, μαλλον ολοι ειμαστε ευαλωτοι, αρα επιστρεφουμε σε ενα καθεστως ζουγκλας. Αυτο ειναι το κοστος της εγκαταλειψης του μαντριου, πως το προβατακι μας θα ζυγισει τις δυναμεις του απεναντι σε λυκους και τιγρεις. Ισως οντως οι Ελληνες να ειχαν βρει το μοναδικο συστημα που μπορει να δουλεψει αποτελεσματικα, μεταλλασοντας ολο το κοπαδι.

  "καποιες σας επισκεπτονται στον υπνο και σας απομυζουν κι αν τις παρετε χαμπαρι τρομαζουν και φευγουν, ολοι εχετε καποια μορφη αρνητικης οντοτητας κολλημενη στο αστρικο σας, καποιοι ακομη και χρονια και μπορει να γινεται αντιληπτο ως σωματικο μπλοκαρισμα"

  Ανωνυμη αυτο που λες ειναι πολυ σημαντικο. Οταν λεμε παιχνιδι δεν εννοουμε παιχνιδι διασκεδασης αλλα παιχνιδι πολεμου, παιχνιδι ζωης, παιχνιδι επιβιωσης. Δεν παυει να ειναι παιχνιδι διοτι οπως καθε παιχνιδι εχει τους κανονες του, οποιος του γνωρισει καλως μπορει να γινει καλος σε αυτο,να κερδισει και να αποφυγει το "φαρμαρισμα". Οι υπολοιποι που ειτε δεν αναγνωριζουν το παιχνιδι, ειτε δεν θελουν να παιξουν αναποφευκτα θα γινουν τα παιγνια και οι εμπαιζομενοι. Το "παιχνιδι" λοιπον ειναι ενεργειακο. Αρα το πρωτο βημα ειναι να μαθει κανεις ποιοι κανονες διεπουν την λειτουργια αυτων των ενεργειων και πως να προστατευει τις δικες του.

  Πώς θα μπορουσε καποιος να απαλλαγει απο αυτο το μπλοκαρισμα; Υποθετω πως ο κλασσικος τροπος ειναι μεσω της αυτογνωσιας, να παψει να προσφερει στην οντοτητα την δυνατοτητα να προσκολλαται επανω του, με το να δονειται σε αλλη συχνοτητα. ΝΑ μην προσφερει το αναγκαιο πατημα για να συμβαινει αυτη η προσκολληση. Μηπως θα μπορουσε ομως να υπαρχει και καποιος αλλος συντομοτερος τροπος μεσω του αστρικου; Πώς ξερουμε πως αυτη η οντοτητα δεν ειναι οντοτητα βοηθος κατι σαν φυλακαας αγγελος ή σαν το δαιμονιο των αρχαιων και του Σωκρατη; Δυσκολα ερωτηματα που δεν απαντουνται ευκολα, απλα τα καταθετω.

  ΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οσον αφορα τις γνωσεις και τις εμπειριες ο Λυκιος εχει τις περισσοτερες με μεγαλη διαφορα, μην προτρεχεις σε κρισεις και συμπερασματα, καθως δεν γινεται επιδειξη και συγκριση. Χρειαζεται χρονος και υπομονη για να χτιστει μια στερεη κριση.

   Ο στοχος ολων μας ειναι κοινος και αυτονοητος. Σε κανεναν δεν αρεσει να τον εκμεταλλευονται. Η απομυζηση μπορει να ειναι θεμιτη οταν προσφερει αντιπαροχη. Δωσε μου (ενεργεια) και θα σου δωσω (κατι που θελεις πχ γνωση). Μπορει η αλληλεπιδραση με αλλες οντοτητες να παει υποχρεωτικα πακετο με απομυζηση ενεργειας. Το να ερχεται ομως και ετσιθελικα να σου παιρνει ενεργεια απο το υστερημα σου ειναι βαμπιρισμος και φαρμαρισμα. Συμβαινει οχι μετα απο συναινεση αλλα επειδη δεν εχεις την δυναοτητα να αντισταθεις.

   Θα πηγαινες σε ενα παιδακι να το πλακωσεις στις φαπες να του παρεις τα λεφτα απο τα καλαντα; Ειναι σαφως ανηθικο ακομα και αν τα εχεις αναγκη τα χρηματα. Προφανως η ανωτερη οντοτητα φερει και την ευθυνη της μη εκμεταλλευσης. Ακομα και αν του τα παρεις τα χρηματα, θα φροντισεις στην ξεφτιλα να του δωσεις κατι που το θελει. Αναφερθηκες στα γκαργκοιλ ως φυλακες. Οντως ετσι δειχνουν στα αγαλματα. Αν δεχτουμε πως μια τετοια αντιπαροχη ειναι μια προστασια καποιου ειδους, σε τι να αναφερεται το νταβατζιλικι; Προστασια απο αλλους χειροτερους νταβατζηδες; Προστασια παο κλοπη ψυχων; Χλωμα μου ακουγονται αυτα

   Πρωτο πραγμα που μαθαινει καθε μαχητης/πολεμιστης/παικτης ειναι η αυτοπροστασια. Πώς να φυλαει τον εαυτο του. Μετα, μπορει να τον κανει δεκτικο σε φιλιες δυναμεις

   Ελ Στοχαστης

   ΥΓ. Δεν το κρυβω το εμαιλ μου. Αν θελει καποιος να μου στειλει κατι, σαφως μπορει

   Διαγραφή
  2. Καταληγεις σε ευκολα συμπερασματα.Για τις οντοτητες υψηλοτερου κραδασμου που ηρθαν και με συναντησαν ή που πηγα και τις συναντησα, οντοτητες που η επαφη μαζι τους προκαλει αισθηση εντονου ηλεκτροσοκ σχεδον καψιματος και που δε μπορει να ειναι μεγαλυτερη 2-3 δευτερολεπτων τι έχεις να πεις; Εχω και κει τραυματισμενο χαμηλο δονητικο πεδιο; Η ξαφνικα εγινε υψηλο; Θα πρεπει να καταλαβετε οτι οι επαφες με τα αστρικα πεδια δεν ειναι ενος τυπου μονο και δεν ελκυεις παντα αυτο που υποτιθεται οτι εισαι, γιατι δεν εισαι μονο ενα πραμα εισαι πολλα και ετεροκλητα.Για την ακριβεια ανθρωπος ππου θελει να καταληξει σε συμπερασματα για το τι παιζει σ' αυτα τα πεδια, οφειλει να γνωρισει ολες τις πλευρες.Ενασχολουμενος με αποκρυφισμο που δεν εχει περασει στη νταρκ σάιντ, απλα ειναι μισος.Το οτι γνωριζει τι παιζει στη νταρκ σάιντ δεν τον κανει μαυρο.Ξεκολληστε απο τις χριστιανοπιπιλες.Και για οποιον δεν καταλαβε, δε με ενδιαφερει η αναλυση του βιωματος μου, αυτο αφορα οποιον θελει να το αναλυσει, δεν αφορα εμενα κι ουτε ζητησα κατι τετοιο, τις απαντησεις μου τις εχω, εξον της πολυ πρωτης εμπειριας μου που ειχε διάρκεια σχεδον ενος χρονου και γινοταν κατα τα πρωτα χρονια της εδω ενσαρκωσης μου.Μηπως λοιπον θα ηθελες να μας πεις, εσυ που καταλαβαινεις πολυ γρηγορα και ευκολα τα δονητικα πεδια των αλλων, τι δονητικο πεδιο μπορει να εχει ενα παιδι 4 ετων ωστε να επιχειρουν στενη επαφη μαζι του και στον υπνο και στον ξυπνιο 2 οντοτητες του πλουτωνειου βασιλειου με βαρκαδες και τα ρεστα; Για πες μας να σε δουμε

   Διαγραφή
 28. Λυκιε, αναφερθηκες στην υπαρξη των στοιχειακων των δημιουργημενων απο εμας στο αστρικο. Το αστρικο πεδιο ειναι το "πεδιο μαχης". Εχει απολυτο δικαιο πως χρειαζεται να το γνωριζουμε καλως. Εχοντας ξεκινησει να διαβαζω λιγο Αττεσλη, κατανοω σε τι αναφερεσαι και ποσο σημαντικο ειναι, αλλα ομολογω αγνοια για τα τι και πως θα επιτευχθουν αυτα. Ειναι οντως πολυ σημαντικο να καταφερουμε διακριση μεταξυ των δικων μας δημιουργηματων και των υπολοιπων. Γι αυτο και προσωπικα δεν βιαζομαι τοσο, διοτι δεν θελω να παω ξυπολυτος στα αγκαθια. Το ξεμπλοκαρισμα αραγε να γινεται να συμβει και απο πανω προς τα κατω; Ισως να εχει την χρησιμοτητα του και αυτο, διοτι μας αποτρεπει απο το να παμε στα πολυ βαθια νερα, για τα οποια να μην ειμαστε ετοιμοι ακομα.

  Θυμωμενη ανωνυμη, θα ειμαι συνοπτικος. Το πλεονασμα αρσενικης αρχης χωρις να υποστηριζεται αναλογως ή αλλιως οταν παραβιαζομαστε στην αναπτυξη της αρσενικης αρχης οδηγουμαστε σε μια κατασταση ανεξελεγκτου θυμου. Συχνα εκφραζεται με το να θελουμε να την πουμε στον καθενα ακομα και αν δεν εχουμε το δικαιωμα ή δεν εχουμε δικαιο. ΤΟ δικαιωμα το αποκταμε οταν ο αλλος παταει στα δικα μας ορια υπαρξης, αλλιως δεν μας αφορα και φερνει μια απαντηση τυπου "Εσενα ποιος σε ρωτησε; Σου ειπε κανεις πως ενδιαφερομαι για το τι πιστευεις;" Δικαιο παντως πρεπει παντα να εχουμε. Εν προκειμενω επειδη διαβασα το σχολιο σου, δεν εχεις δικαιο. Δεν παρατηρειται αυτο που παρατηρησες.

  Η εκφραση της θηλυκης αρχης εαν ειναι γνησια και οχι υποκριτικη, δεν ειναι "γλιτσωδης" ειναι γλυκια και ανακουφιστικη. Μην την υποτιμας, ειναι ισαξια της αρσενικης. Αναλογως την περισταση μπορει να ειναι καλυτερη ή χειροτερη. Οποιος δεν μπορει να χρησιμοποιει και τις δυο ειναι μονοδιαστατος και ευκολα καποιος μπορει να τον ελεγξει. Γι αυτο ο Σουν Τζου αναφερει στην τεχνη του πολεμου "Προσποιήσου ότι είσαι κατώτερος και ενθάρρυνε την αλαζονεία του εχθρού." διοτι αυτος ειναι ενας βεβαιος τροπος να τον κερδισεις και να τον οδηγησεις στην καταστροφη του, μεσα απο την γνωστη μας "υβρι". Η συμβουλη μου ειναι να ελεγξεις τον θυμο σου πριν σε ελεγξει αυτος με το να ασκεις λογικη σε αυτο ρωτωντας "Πανω σε τι ειμαι νευριασμενη;Τι μου φταιει;" Θα δεις οτι δεν ειναι δικαιολογημενος και θα υποχωρησει κατανοωντας τον.

  Ελευθερος Στοχαστης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οταν παιρνει κανεις ενα παιχνιδι στα σοβαρα, γινεται καλος σε αυτο και το τερματιζει. Οταν οχι, τοτε δεν γινεται παικτης αλλα παιζομενος.

   Ασφαλως και δεν θα σου εδινα τις συμβουλες μου αφου δεν τις επιθυμεις, εαν μπορουσα να σε ξεχωρισω απο καποιο ψευδωνυμο, αλλα δεν μπορω

   Ο συναισθηματικος αναλφαβητισμος αποτελει σχεδον την νορμα. Δεν ντρεπομαι να παραδεχτω πως παλευω καθημερινα να αναγνωριζω τα συναισθηματα μου και να μην τα καταπιεζω. Την συμβουλη για τον θυμο την εξελαβα μολις πριν λιγες μερες απο ενα επεισοδιο της σειρας Legend of the Seeker και εκτοτε την δουλευω στον εαυτο μου γιατι την χρειαζομουνα σε μεγαλο βαθμο, οταν παρατηρησα τον εαυτο μου να ειναι θυμωμενος με τους παντες και ειδα την προοπτικη να βυθιστω σε αυτον κλεινοντας τις πορτες στις σχεσεις μου με αλλους ανθρωπους. Ακομα το παλευω, μονο ντροπη δεν το θεωρω, νιωθω υπερηφανος γι αυτο.

   Δεν συμμεριζομαι την αποψη σου. Αν εσυ εχεις απωθησει καποια χαρακτηριστικα, δεν σημαινει πως πρεπει και αλλοι να το κανουν. Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος. Το μονο σιγουρο ειναι πως ενας ανθρωπος χωρις θηλυκα χαρακτηριστικα, κατανταει ανυποφορος στην συναναστροφη. Γι αυτο και λεγεται πως αναποδραστη καταληξη του "αφεντη" (αυτου που θελει να ειναι παντα απο πανω και σε ελεγχο) ειναι το υπαρξιακο κενο

   Ελευθερος Στοχαστης

   Διαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΠΩ ΟΤΙ ΞΑΝΑΗΡΘΕ Ο ΣΤΙΛΠ ΜΕ "ΘΗΛΥΚΗ" ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ , ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ? ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ!!! ΣΤΟΧΑΣΤΗ Η ΣΤΙΠΛ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΔΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΨΥΧΗ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ DARK SIDE ΑΛΛΑ ΣΤΟ VERY DEEP DARK SIDE.......!!
   ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

   Διαγραφή
  3. Αρκτούρε μην βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα. Ο παρορμητισμός πολλές φορές δεν βοηθάει να αποκρυσταλλώνεις άποψη. Η προσωπικότητα αυτή που θέλει να κάνει συχνά την παρουσία της εντόνως πολλές φορές, είναι μια παρουσία που έχει δώσει πολλά σε αυτόν τον χώρο. Εχει αλλάξει πολλούς μανδύες, έχει επωφεληθεί, έχει συγκρουστεί με πολλούς συνομιλητές και για κάποιο λόγο, δεν μπορεί να απαγκιστρωθεί. Γνώμη μου είναι να την αφήσουμε να εκφράζεται γιατί οι εσωτερικές της συγκρούσεις είναι ολοφάνερες. Είναι μια βοήθεια και αυτή που μπορούμε να της προσφέρουμε με το να εκφράζεται αρκεί να μην ξεπερνάει κάποια όρια.

   Διαγραφή
  4. Τωρα εδω στις 2 τελευταιες παραγραφους λες κατι πολυ ενδιαφερον κι απο οτι φαινεται μαλλον εισαι ο μονος εδω μεσα που μπορει να μιλησει για το θεμα με διευρυμενη οπτικη.Σχετικα με τις οντοτητες που ερχονται κατα τη διαρκεια του υπνου,ξαναλεω οτι θα πω αυτο που αφορα τις προσωπικες μου εμπειριες, τι εχω δει τι εχω ακουσει και τι εχω βιωσει εγω συγκεκριμενα.Αυτες οι οντοτητες μοιαζουν παρα πολυ με τα γκαργκουλ της γοτθικης παραδοσης, σαν τα γλυπτα που κοσμουν εκκλησιες γοτθικου τυπου και γω τυχαια το ανακαλυψα καποια στιγμη και ειδα τις ομοιοτητες.Η αισθηση γινεται συνηθως αντιληπτη ως ενοχληση σωματικη μεσα στον υπνο στο σημειο το οποιο απομυζει, κι αυτο οχι παντα.Απαξ και ξυπνησεις και σε δει οτι τον βλεπεις, τρομαζει κι αποσυρεται και να χετε υπ'οψην σας οτι αν κοιμαστε με αλλο ατομο αν εχετε συζυγο-συντροφο συνηθως αφορα και αυτον η οντοτητα,μου χει συμβει να γινει αντιληπτη απο μενα η οντοτητα αλλα οχι απο τον συντροφο μου, την ωρα που μας απομυζει και τους δυο.Οπως το χω δει το πραμα,αυτες οι οντοτητες μαλλον διαβαθμιζονται,αλλες εχουν μικροτερο ογκο,αλλες μεγαλυτερο,καποιες φερουν 3 ματια,μεχρι και ιδιαιτερο ενδυμα.Απ' οσο γνωριζω τα γκαργκουλ ειναι κατι σαν φυλακες στη γοτθικη παραδοση,μπορει να κανω και λαθος,η δικια μου εμπειρια αφορουσε ενεργειακη απομυζηση.Κι οταν λεμε απομυζηση,προσωπικα δεν θεωρω οτι ειναι κατι απολυτα τερατωδες,σαφως αποδυναμωνει προσκαιρα,αλλα εφοσον αυτη ειναι η τακτικη των παντων ολων,δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να το θεωρουμε ανηθικο ή "κακό".Γιατι ας πουμε δεν θεωρουμε ανηθικο το καννιβαλισμα που κανουν οι μαυρες τρυπες σε οτιδηποτε βρισκεται κοντα τους,αλλα αντιθετως το βρισκουμε και ομορφο;

   Διαγραφή
 29. Λοιπον οκ καταλαβαμε ολοι σε τι επιπεδο βρισκεστε, οχι οτι δεν φαινοταν αλλα μπορειτε να συνεχισετε να νομιζετε οτι κατεχετε ο,τι δεν κατεχετε.Λυπουμαι πολυ για την καταθεση των προσωπικων μου εμπειριων καθως και για τις υπολοιπες πληροφοριες που εδωσα, ζητω απο τον διαχειριστη να διαγραφουν ολα τα σχολια μου και αυτο δεν ειναι απλη εκληση ειναι απαιτηση, εχω το απολυτο δικαιωμα να το ζητησω ακομη και σε νομικο πλαισιο, η ip μου ειναι η ιδια σε ολα τα σχολια και μαλιστα θα διαγραφουν ολοσχερως και οχι μερικως ωστε να ειναι ορατα απο τον διαχειριστη. Θα περιμενω 2 ωρες απο τωρα για την πληρη διαγραφη τους και αν δεν γινει σεβαστο το αιτημα μου, θα το παιξουμε αλλιως το εργο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ενημερώνω ότι η διαγραφή των σχολίων παραμένει στην δική μου κρίση. Ουδέν νομικό δικαίωμα εγείρει η επιθυμία σου. Ούτε την ίδια ΙΡ έχουν τα σχόλιά σου, ούτε έχεις δικαίωμα να απαιτείς διαγραφή των σχολίων σου. Ακόμα και αν υπέγραφες με το αληθινό σου όνομα (της αστυνομικής ταυτότητας), από την στιγμή που δημοσιεύεις εκούσια σχόλιο σε ένα ιστολόγιο, είναι σαν να δίνεις επισήμως την έγκριση για δημοσίευση. Ανάκληση σχολίου, δεν δικαιούσαι μετά από αυτό. Ούτε συζήτηση βεβαίως για ανώνυμα σχόλια, όπως τα δικά σου. Αντιθέτως, νόμιμο δικαίωμα για έγκληση σε βάρος σου έχω εγώ, για το προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο των σχολίων σου.
   Πριν λοιπόν αναφερθείς στον νόμο και το δικαίωμα, ρώτα να μάθεις.
   Η διαγραφή των σχολίων θα μπορούσε ίσως να γίνει, αν το ζητούσες με ωραίο τρόπο και όχι επιτακτικά και απειλητικά!
   Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου.
   ΛΥΚΙΟΣ.

   Διαγραφή
 30. Σε πειραξαν τα αγαπητε Χ, καλε μου Ψ, καλοι μου φιλοι, τα καλωσορισματα και οι αφιερωσεις; Σε πειραξε το γεγονος οτι προσεχω γενικα(οχι παντα, και σιγουρα οχι οταν κανω πλακα) να μην γρατζουνω τον κοσμο των συνομιλητων μου "γνωστων και αγνωστων";  Ανθρωπων που δεν εχω ιδεα τι βιωματα κουβαλανε και αναγκες, και ποση δυναμη εχουν ή δεν εχουν βαθειά μεσα τους ανεξαρτητα απο το τι δειχνει η βιτρινα τους. Το οτι απευθυνομαι σε αγνωστους, ειναι ενας λογος παραπανω για να προσεξω τα λογια μου. Δεν μου το ζητησε κανεις φυσικα κι ουτε εχω καμια αναγκη προσκολλησης και συλλογης κοπλιμεντων οπως φανταζεσαι. Οχι πως δεν απολαμβανω τον καλο λογο, την ευγένεια και τις "συμπάθειες" οπου προκυπτουν. Θα ελεγα μαλιστα οτι δεχομαι την αγαπη οπως μια γατα τα χάδια. Σε εναν χωρο οπου επελεξα να εκτιθεμαι με τα καλά και τα στραβα μου, τα σωστα και τα λαθη μου, τα χαζα και τις εξυπναδες μου, παντα ενυπόγραφα. Γελαω δυνατα και αγκαλιαζω ευκολα τους ανθρωπους αδιαφοροντας για το αν εχουν εξουσια ή κυρος οπως υπονοησες γιατι μου αρεσει να αισθανονται οι αλλοι ευχαριστα, οποιοι κι αν ειναι. Κι ας τρωω και πορτα. Ε και; Γιαυτο θα εχεις ισως παρατηρησει οτι μιλαω σε ολους. Ακομα κι αν δεν αισθανομαι παντα ανετα, το εχω αρχη, να μην αγνοω και να μην υποτιμω τον ανθρωπο. Δεν κανω χαρη. Ουτε το παιζω καλη. Και δεν μου ειναι εύκολο να απλωνω το χερι στο αγνωστο κ να ρισκαρω. Εχω τους φοβους μου κ τις ανασφαλειες μου. Θλιβομαι οταν αντιλαμβανομαι κακία ή πονο στις συμπερφορες των αλλων. Δεν μου ειναι ευκολο να εισπραττω τις προσβολες του οποιουδηποτε αλλά δεν τρεφω και αυταπατες για την πραγματικοτητα που βιωνουμε. Ετσι λειτουργουν οι κεραιες μου. Για μενα ειναι σημαντικο να ζωγραφιζει κανεις μικρα χαμογελα ακομα κ πισω απο οθονες. Το πολυ πολυ καποιοι να γελουν χαιρεκακα. Αλλοι ισως με συμπαθεια. Ετσι ηταν παντα. Κι ετσι θα ειναι. Προσωπικα δεν μου αρεσει να μαυριζω ξενους καμβαδες. Εχεις επιλεξει εναν διαφορετικο τροπο αναγνωσης των συμπεριφορων. Προφανως ειναι διαφορετικες οι προσλαμβανουσες. Διαφορετικα μυαλα, διαφορετικοι κοσμοι. Συνυπαρχουμε ωστοσο.
  Κανοντας την αυτοκριτικη μου, θα πω πως αισθανομαι οτι εχω κανει καταχρηση του χωρου με σχεδον καθημερινα σχόλια(εχω αρκετο ελευθερο χρόνο ευτυχως) και το σχολιο σου ηταν κωδωνας δυνατος για να εξασκησω την παρατηρηση κ ακοη μου παρα την εκφραση μου(κι ας ηταν αλλο το μηνυμα σου).

  Ελενη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Αγαπητέ Ε.Σ., το μόνο που μπορώ να προσθέσω στο θέμα της προστασίας μας στο αστρικό πεδίο, εκτός αυτών που ήδη έχουμε πει (και μπορεί κανείς εύκολα να διαβάσει στο διαδίκτυο), είναι η προετοιμασία μας πριν ξεκινήσουμε. Γενικά είναι πολύ σημαντικό και χρήσιμο, να εκπαιδεύσουμε την δημιουργική φαντασία μας. Να μπορούμε να σκεφτόμαστε έντονα κάποια εικόνα και να την προβάλουμε στο μυαλό μας, σαν να είναι αληθινή. Όταν το κάνουμε αυτό άνετα, τότε μπορούμε να δημιουργούμε ένα πολύ ανθεκτικό κέλυφος, το οποίο μας περιβάλλει και μας προστατεύει από κάθε εισβολή. Μπορεί προς τα έξω να φαίνεται σαν καθρέπτης ή να έχει ασημένιο ή χρυσό χρώμα. Στόχος, η αντανάκλαση της εισβολής και η αποτροπή εισόδου. Αυτό όμως απαιτεί δική μας ενέργεια και κάποια στιγμή κουράζει. Κάποιοι άνθρωποι όμως, έχουν προστασία από ανώτερες οντότητες για κάποιους λόγους. Αυτοί δεν χρειάζεται να ξοδεύουν πολλή ενέργεια για την προστασία τους. Νομίζω πως ήδη έδωσα αυτό που ήθελες.
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Υπάρχουν αρκετοί που ενδιαφέρονται στην μελέτη του Αττεσλή. Σας κοινοποιώ ένα site που βρήκα και έχει αποσπάσματα απο συνεδρίες που έκανε το διάστημα 1988-1989.

  http://www.sakelis.com/quests/atteslis-2/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ Ή ΑΝΩΝΥΜΗ:
  Θα σου κάνω την χάρη να διαγράψω αυτά που ζητάς, υπό την προϋπόθεση ότι θα το ζητήσεις με ευγενικό τρόπο καθώς και την δέσμευσή σου πως δεν θα μας ξαναενοχλήσεις. Μόλις το κάνεις δημόσια, ότι ζήτησες θα γίνει!
  Τα μέχρι τώρα απειλητικά και υβριστικά σου μηνύματα, όχι μόνο δεν με πτοούν, αλλά με κάνουν να σε δω με συμπάθεια.
  Μην εκλαμβάνεις ως αδυναμία μου, το ότι δεν ανταποκρίνομαι σε αυτά τα πράγματα. Ήδη έχεις καταλάβει πολύ περισσότερα από αυτά που λες.
  Αναμένω την δική σου κίνηση.
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λύκιε έχετε πραγματικό μεγαλείο ψυχής! Ο άνθρωπος ο ενάρετος διαφαίνεται απο τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους τοξικούς ανθρώπους και τους παρασιτικούς... Αξιος θαυμασμού!!!

   Διαγραφή
 34. οκ λοιπον. θα ήθελα να διαγράψεις ολοσχερώς τα σχόλια που έκανα εδώ, θα επιθυμούσα να μην φαίνονται καθόλου, ήταν μεγάλο λάθος μου η επιλογή να σχολιάσω, πιθανολογώ ότι φταίει η έλλειψη νικοτίνης που έχω εδώ και μια βδομάδα η οποία επηρρεάζει τη διάκριση μου, όπως και να χει δεν ήταν αληθινή μου πρόθεση να το κάνω. σου υπόσχομαι ότι όχι μόνο δε θα σε ξαναενοχλήσω αλλά από τη στιγμή που θα δω ότι όντως έχεις διαγράψει όλα τα σχόλια, δε θα με ξαναδείς ούτε καν ως έντρυ στον χώρο σου :) σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι να διακρίνεις ποια ακριβώς είναι, μπορώ να σου τα επισημάνω βάσει ώρας. αναμένω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. και σε περίπτωση που δεν πρόσεξες τι ακριβώς επιθυμώ, να επαναλάβω ότι ζητώ την ΑΠΟΛΥΤΗ διαγραφή των σχολίων μου :) από όσο ξέρω το να φαίνεται σχόλιο που αφαίρεσε ο διαχειριστής, δεν το διαγραφεί ολικώς αλλά μερικώς. ελπίζω να κρατήσεις τον λόγο σου τίμια ώστε να ανταποκριθώ και γω αναλόγως. ευχαριστώ :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. επίσης και αυτό 17 Ιανουαρίου 2017 - 9:37 π.μ.
  και αυτό 17 Ιανουαρίου 2017 - 2:16 μ.μ.
  και επίσης θα ήθελα και αυτά τα τελευταία, αλλά ολοσχερώς και εντελώς όπως συμφωνήσαμε :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Υπάρχει ένα τεχνικό ζήτημα, διότι αν διαγραφεί πλήρως το σχόλιο, θα χαθούν και αυτά των άλλων σχολιαστών, οι οποίοι δεν θα το επιθυμούσαν. Αλλά γιατί τόση πρεμούρα για αυτό, αφού δεν φαίνεται τίποτα και επίσης ένα ανώνυμο σχόλιο, ούτως ή άλλως δεν ανήκει σε κανέναν και δεν ταυτίζεται επίσης με κανέναν;
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. μα, τι νόημα έχουν τα σχόλια των υπολοίπων σε κάτι που δε φαίνεται ή που φαίνεται μερικώς, μιας και σε μερικές απαντήσεις υπάρχουν κουότς των ...μισοσβημένων σχολίων μου;;;; οι σχολιαστές σου εξέφρασαν ευθέως την αντιπάθεια ακόμη και την απέχθεια προς το πρόσωπο μου, γιατί να θέλουν να φαίνονται τα δικά τους σχόλια σε κάτι που δεν εκτιμούν; ανεβαίνει το πρεστίζ τους πιστεύεις κατ' αυτόν τον τρόπο; εν πάσει περιπτωσει, φρονώ ότι, όπως οι ίδιοι λέτε εξάλλου, δεν έχετε ανάγκη γραφόμενα προβληματικών σχολιαστών που σας παρενοχλούν και δεν επιθυμείτε την παρουσία τους εδώ μέσα. δηλώνετε γνωστες του θέματος στο εδώ ποστ, υποθέτω ότι το επίπεδο σας είναι αρκετά υψηλό για να αρχίσετε τον διάλογο από την αρχή. δε θέλω να πιστεύω ότι χρειάζεστε τόσο πολύ απόψεις ατόμων που προσπαθείτε να ξεφορτωθείτε. δια τούτον αγαπητέ, διέγραψε ΕΝΤΕΛΩΣ τα σχόλια μου, όπως αρχικώς συμφωνήσαμε, ώστε να τηρήσω και γω την υπόσχεση μου. το γεγονός ότι είναι ανώνυμα δε σημαίνει ότι έχουν μικρότερη αξία από τα σχόλια που γράφει κάποιος με ένα νικ, είναι ακριβώς το ίδιο, ιδίως όταν ο ανώνυμος δηλώνει ποια είναι δικά του και δεν υπάρχει κάποιος άλλος να τα διεκδικήσει. δεν διαφέρω σε κάτι από ένα γκουγλ προφίλ, η διαφορά είναι ότι το δεύτερο μπορεί να διαγράψει κι αυτό μερικώς τα σχόλια του :) ελπίζω να έγινα κατανοητή. αναμένω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Δεν δέχομαι ότι πρόκειται για "μισοσβησμένα" σχόλια. Το ίχνος που δείχνει ότι κάποτε υπήρχε ένα σχόλιο, δεν συνιστά στοιχείο αναγνώρισης του περιεχομένου του ή του σχολιαστή του!
  Παρά ταύτα, δεν είναι στην δικαιοδοσία μου να διαγράψω τα σχόλια των υπολοίπων, εκτός κι αν δηλώσουν ότι το αποδέχονται. Συνεπώς τον λόγο έχουν οι συνδαιτυμόνες που σχολίασαν πιο πάνω.
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. δεν με αφορά το τι δέχεσαι και τι όχι, κάναμε κάποια συμφωνία και αν όντως φοράς παντελόνια θα έπρεπε ήδη να την έχεις τηρήσει. το ότι το συζητάμε δεν είναι υπέρ σου καθόλου. δε θα το διαπραγματευτώ παραπάνω, συμφωνήσαμε κάτι και αναμένω να το τηρήσεις, μην μου τρως τον χρόνο, υποθέτω πως ούτε και συ θες να χάνεις τον δικό σου με αγνωστα άτομα που δημιουργούν πρόβλημα στον χώρο σου. σε περίπτωση που δεν το τηρήσεις, να σε ενημερωσω ότι αυτό που εξέλαβες χθες δε θα είναι τίποτα μπροστά σ αυτό που θα εκλάβεις σήμερα :) το μάξιμουμ που είμαι διατεθειμένη να ασχοληθώ ώστε να κάνεις αυτό που είπες ότι θα κάνεις, θα είναι ένα και μόνο ένα ακόμη τελευταίο σχόλιο που θα διέπεται από περισσότερη ευγένεια κι από αυτήν που σου αξίζει. μετά θα ακολουθήσουν άλλα :)

   Διαγραφή
  2. Κατ΄αρχήν δεν είσαι εσύ σε θέση ισχύος, αλλά εγώ. Συνεπώς δεν θέτεις όρους, αφού σου κάνω το χατήρι αν και δεν το δικαιούσαι.
   Καλά, πιστεύεις ότι οι σαχλαμάρες που έγραφες ως "απειλές", μου προκάλεσαν οτιδήποτε άλλο εκτός από γέλια (αρχικά) και θλίψη (αργότερα) για την κατάστασή σου;
   Το ξέρω ότι πολύ θα ήθελες να με βλάψεις, αλλά αυτό είναι εντελώς αδύνατον για σένα.
   Το αντίθετο θα μπορούσε να συμβεί, αλλά δεν λειτουργώ έτσι.
   Αντιθέτως σου δείχνω τον δικό μου τρόπο, με το να σου κάνω μια χάρη που ζήτησες, αν και δεν την δικαιούσαι. Εσύ θα το έκανες στην θέση μου;
   Ο τρόπος μου είναι αυτός που σου δείχνω και αποτελεί την επιλογή μου, η οποία στηρίζεται στην συντριπτική δύναμη που μπορώ να ασκήσω στα άκρα. Την δύναμη αυτή την ασκώ μόνο εκεί που πραγματικά αξίζει και είναι απολύτως αναγκαία. Δεν την σπαταλώ σε παιχνιδάκια εγωπάθειας.

   Θα έλεγα λοιπόν, να εκτιμήσεις την επιλογή μου να σου χαριστώ, καθότι δεν έχω κανένα όφελος από αυτό. Να μην είσαι πλεονέκτης.
   Μπορώ ανά πάσα στιγμή να επαναφέρω όλα τα σχόλια, ακόμα και αυτά που δεν δημοσιοποίησα. Από το αρχείο μου δεν διαγράφονται ποτέ.
   Δεν θα το κάνω όμως, γιατί στο υποσχέθηκα.
   Η περίφημη "συμφωνία" μας ήταν να ζητήσεις ευγενικά την διαγραφή των σχολίων σου και να μην ξαναενοχλήσεις. Αν και δεν σε θεωρώ αξιόπιστη στις υποσχέσεις σου, εγώ έκανα την αρχή όπως έπρεπε.

   Παρόλα αυτά θα διαγράψω όσα δεν έχουν από κάτω απαντήσεις σχολιαστών.
   Για να διαγράψω όμως και αυτά που περιέχουν απαντήσεις (οι οποίες δεν αφορούν μόνο εσένα), θα πρέπει να συναινέσουν και οι υπόλοιποι.

   Αν αρνηθούν, δεν θα τα σβήσω. Ούτως ή άλλως όμως, το περιεχόμενο των σχολίων σου έχει διαγραφεί.

   ΛΥΚΙΟΣ.

   Διαγραφή
 40. καταρχίν πολλά εξ αυτών δεν εχουν απαντήσεις από κάτω ώστε να δημιουργείται "τεχνικό" πρόβλημα όπως λες. αυτό εδώ, το πρώτο που άφησα, γιατί συνεχίζει να φαίνεται?:
  Ανώνυμος16 Ιανουαρίου 2017 - 9:17 π.μ.
  επίσης και αυτό
  Ανώνυμος16 Ιανουαρίου 2017 - 2:24 μ.μ.
  όπως επίσης και αυτό
  Ανώνυμος16 Ιανουαρίου 2017 - 10:16 μ.μ.
  όλα τα υπόλοιπα αφορούν σχόλια με απαντήσεις όχι και τόσο ενδιαφέρουσες αλλά κυρίως εμπαθείς από τους σχολιαστές σου, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα διαγράφεις εντελώς! τήρησε αυτό που συμφωνήσαμε εξ αρχής και σου εγγυώμαι ότι θα ανταποκριθώ ΑΜΕΣΑ σε όσα είπα από πλευράς μου ότι θα τηρήσω. σε περίπτωση που αναρωτιέσαι για ποιον λόγο θέλω την απόλυτη διαγραφή τους, να σε ενημερωσω ότι το θέμα είναι αποκλειστικά ενεργειακού τύπου και περισσότερα δεν είμαι υποχρεωμένη να πω. παρακαλώ πολύ, περιμένω να τηρήσεις τον λόγο σου. και όπως είπα και παραπάνω, θα ήθελα να διαγραφούν εντελώς και αυτά τα τελευταία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Λύκιε εάν εμπλέκομαι και εγώ, προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να διαγραφούν σχόλια μου, ωστε να γαληνέψει η άγνωστη προσωπικότητα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΥΚΙΕ. ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Ο ΣΤΙΛΠ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΤΗΡΙΑ!!!! ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ!!! ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΤΗΡΙΑ. ΑΣ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΣ!!!! ΧΑΧΑΧΑ!
  ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!
  ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Γιατι αυτος ο σχολιαστης μου θυμίζει καποιον αλλον απο το παρελθον που ειχε παθει παλι αμοκ με τα σχολια του...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΧΕΧΕΧΕΧΕ!!!ΒΡΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!! Ο ΛΥΚΑΣΤΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΑΡΑ ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ ΣΤΙΛΠ ΚΑΙ ΕΤΟΥΤΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΕΡΣΝΟΝΑ!!!
   ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

   Διαγραφή
 44. Το θέμα θεωρείται λήξαν!
  Παρακαλώ τα επόμενα σχόλια να γίνουν στον νέο Αναψυκτήριο, που είναι το "πρώτο της ωριμότητας"!
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Και.. από που πηγάζει η σιγουριά σου Λύκιε, ότι η παραπάνω συνέντευξη δεν είναι αληθινή..???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η "συνέντευξη" περιέχει ανακολουθίες, αντιφάσεις και φαίνεται έντονα ότι πρόκειται για μια δραματοποιημένη απόπειρα να δημοσιευτούν οι απόψεις του συγγραφέα (οι οποίες δεν είναι δικές του) περί εξωγήινων ερπετοειδών, αλλά και της ανθρώπινης ιστορίας. Πρόκειται για ένα κολάζ διαφόρων θεωριών που πηγάζουν από τις ΗΠΑ κυρίως.
   Ασφαλώς αρκετές από τις πληροφορίες που δίνονται στην "συνέντευξη" είναι αληθείς, αλλά η συνέντευξη αυτή καθεαυτή, δεν υφίσταται. Είναι προφανές ότι πρόκειται για μια κατασκευασμένη ιστορία, προκειμένου να γίνει πειστικότερη η αφήγηση. Η υποτιθέμενη "συνέντευξη", στοχεύει στο να κάνει πιο εύπεπτες στο κοινό, τις πληροφορίες περί ερπετοειδών. Εκτός από κάποιες "καλλιτεχνικές" και ανούσιες λεπτομέριες, δεν κομίζει κάτι νέο στην πληροφορία περί των ερπετοειδών, πέραν αυτών που είναι ήδη γνωστά από άλλους συγγραφείς. Μια αληθινή τέτοια επαφή, θα έπρεπε να κομίζει πολλή περισσότερη πληροφορία. Επίσης θα έλεγα στοχευμένη την "συνέντευξη", προς την κατεύθυνση της φιλικότητας των ερπετοειδών προς το είδος μας, ενώ αυτό δεν είναι αλήθεια. Για όσους γνωρίζουν τις απόψεις του Ι. Μάγγου, αυτό δεν θα τους εκπλήξει.
   Ασφαλώς αυτή είναι η δική μου άποψη, αλλά θα σεβαστώ και όσους θα αποδεχτούν την "συνέντευξη" ως αληθινή!
   ΛΥΚΙΟΣ.

   Διαγραφή
 46. Καλησπέρα νομίζω οτι μου αρέσει η Βιολογια/Ανατομία ( SPL ) ερπετομορφων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Καλησπέρα αγαπητή Aya. Τι εννοείς ότι σου άρεσει η βιολογία-ανατομία των ερπετόμορφων; Σου άρεσει να ασχολείσαι ή σου αρέσει η φυσιολογία τους;
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.


.