Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014

Ένας στους τρεις Αμερικανούς φέρει chip RFID χωρίς να το γνωρίζει...

Πανεπιστημιακή μελέτη αποκαλύπτει ότι τα microchip εμφυτεύθηκαν εν αγνοία των φορέων…

Πρόσφατη επιστημονική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 3 διαφορετικές πληθυσμιακές ομάδες των ΗΠΑ απέδειξε ότι ο 1 στους 3 Αμερικανούς έχει ήδη εμφυτευθεί με μικροτσιπ RFID , δηλαδή ένα μικροσκοπικό εμφύτευμα που λειτουργεί ως πομπός για το σύστημα ανίχνευσης ταυτότητας μέσω ραδιοσυχνότητας .Το πιο σοκαριστικό είναι ότι η επέμβαση έγινε ερήμην των νυν φορέων του εμφυτεύματος.

Επιστήμονες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Wyoming (WIT) αποκάλυψαν ότι 1 στους 3 Αμερικανούς φέρει ήδη στο σώμα του ένα μικροτσιπ RFID. Σε άρθρο που δημοσιεύθηκε αυτήν την εβδομάδα γνωστοποιούν ότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε 3000 άτομα ταυτοποίησαν 1000 πρόσωπα στα οποία έχει πραγματοποιηθεί εμφύτευση ενός τσιπ τεχνολογίας RFID -ραδιοσυχνότητας. Η πλειοψηφία αυτών των ατόμων αγνοούσε ότι έφερε στο σώμα του το τσιπ. Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης έρχονται προς επίρρωση των σχετικών  προβλέψεων  που θέλουν την εμφύτευση του μικροτσιπ  ανίχνευσης ραδιοσυχνότητας  να αποτελεί κοινό τόπο την επόμενη δεκαετία.

 Ο John Brugle, Ph.D. που ήταν ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας που πραγματοποίησε την μελέτη δηλώνει:

” Κινητοποιηθήκαμε για να επιτελέσουμε αυτήν την μελέτη για λόγους δημοσίου συμφέροντος που πηγάζουν από το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για αυτό το θέμα αλλά και για τους ενδεχόμενους φόβους που σχετίζονται με το εμφύτευμα τσιπ RFID και που αποτελούν κοινό τόπο. Πιστοποιήσαμε ότι ένας  μεγάλος -σκανδαλώδης θα έλεγα- αριθμός    πολιτών αγνοούσαν ότι είχαν δεχθεί εμφύτευμα  RFID στο σώμα τους. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ατόμων υποβλήθηκε σε αυτήν την επέμβαση εν αγνοία της.”

“Ελπίζω ότι αυτή η μελέτη θα μας οδηγήσει να βάλουμε ένα φρένο σαν κοινωνία σε αυτό το θέμα και πραγματικά να αναλογιστούμε τις συνέπειες και τις επιπτώσεις από τέτοιου είδους εμφυτεύματα RFID στον άνθρωπο. “

Slide2

Η μελέτη εξέτασε την επικράτηση του εμφυτεύματος όσο και τις θέσεις τοποθέτησής τoυ. Εκτός από το γνωστό μέρος εμφύτευσης που είναι το πίσω μέρος του χεριού ταυτοποιήθηκαν πολυάριθμες εμφυτεύσεις μικροτσιπ RFID σε οδοντοστοιχίες. Η λειτουργία των τσιπ ποικίλει, αλλά οι ερευνητές ανέφεραν ότι σε πολλούς συμμετέχοντες στην έρευνα, το σύστημα ραδιοανίχνευσης ταυτότητας, αποκάλυπτε τα ατομικά δελτία ταυτότητας συμεπεριλαμβανομένων των αριθμών κοινωνικής ασφάλισης και τους ιατρικούς  φακέλους. “Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσει ο πολίτης αν είναι φορέας τσιπ RFID είναι να συμβουλευτεί έναν ειδήμονα στο χώρο της υγείας που θα τον υποβάλει σε μια μαγνητική τομογραφία με δέκτη ραδιοσυχνότητας σε όλο το σώμα”. (Nationalreport  09/06/14)

Slide3

Η εμφύτευση  microchip με προσωπικά στοιχεία αναγνώρισης του φορέα αλλά χωρίς να λειτουργεί ως πομπός /δέκτης ραδιοσυχνότητας πραγματοποιείται επίσημα επί ευρωπαικού εδάφους στο Πανεπιστημιακό τμήμα Οδοντιατρικής στην βελγική πόλη Leuven. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που εκπονήθηκε από τους καθηγητές Οδοντιατρικής μετά τις μεγάλες φυσικές καταστροφές από τσουνάμι, σεισμούς, πηρυνικά ατυχήματα κτλ, όπου παρατηρήθηκε αδυναμία αναγνώρισης των πτωμάτων. Με την εμφύτευση τσιπ σε κάποιο δόντι  που συνήθως είναι το σημείο του σώματος που παραμένει άθικτο, θα μπορεί όποιος το επιθυμεί να διασφαλίσει την ταυτοποίησή του μετά από ενδεχόμενο ατύχημα ή φυσική καταστροφή.

 Τα εμφυτεύματα που φέρουν bar code και συνήθως γίνονται στο μπράτσο, στην Ευρώπη έχουν καταγραφεί από ρεπορτάζ της βελγικής κρατική τηλεόρασης RFTB ,σε θαμώνες διαφόρων VIP  νυχτερινών κέντρων σε Ολλανδία των οποίων οι πελάτες περνούν από πύλες ραδιοανίχνευσης για να εισέρθουν στο χώρο.Ακόλουθα, η παραγγελία,  και πληρωμή των καταναλωτικών ειδών γίνεται με τον φορητό σκάνερ των νυχτερινών κέντρων, στο μπράτσο των θαμώνων όπως στα ταμεία των σούπερ μάρκετ.

Η ιατρική χρησιοποιεί ήδη ευρέως τα εμφυτεύματα ραδιοσυχνότητας  σε ασθενείς που πάσχουν απο Αλτσχάιμερ και άλλες νευρολογικές ασθένειες που επιφέρουν  αμνησία . Όπως έχουμε ξαναπεί εδώ στο pentapostagma.gr, η νέα μεταρρύθμιση για το σύστημα υγείας του Ομπάμα (Obamacare) προβλέπει την εμφύτευση chip για όσους θέλουν να έχουν  ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Οι συγγενείς των εμφυτευμένων -χωρίς την συνειδητή άδεια των ασθενών- υποστηρίζουν ότι με το σύστημα αυτό της ραδιοανίχνευσης “δεν χάνουν τους ανθρώπους τους”. Στο Αμερικανικό Νοσοκομείο του Παρισιού, τα νεογνά φέρουν βραχιόλι με αντίστοιχο chip  ώστε να χτυπάει συναγερμός όταν ο πομπός ανιχνευθεί εκτός του δωματίου. Οι πρώτοι χρήστες βραχιολιού ραδιοανίχνευσης υπήρξαν οι υπόδικοι ή κρατούμενοι φυλακών που δέχτηκαν την ραδιοανίχνευσή τους με αντάλλαγμα την  “ελευθερία”.

Το προστάδιο της εμφύτευσης είναι ο αυτός ο ακριβώς “μπρασελές” που είναι ευρύτατα διαδεδομένος σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες σε Ευρώπη και Αμερικανική ήπειρο. Η ευρωπαική νομοθεσία επιβάλλει ήδη το τσιπάρισμα όλων των ζώων και σε πρώτη φάση επιτρέπει το προαιρετικό τσιπάρισμα των πολιτών της.Σε χώρες όπου οι κοινωνικές ανισότητες είναι τεράστιες, όπως η Βραζιλία, το Μεξικό ή η Αργεντινή, οι πλούσιοι γονείς κάνουν εμφύτευμα στα παιδιά τους ώστε να τα εντοπίζουν μετά από απαγωγή για λύτρα.

Πηγή: http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr

19 σχόλια:

 1. Έχω την εντύπωση ότι η εμφύτευση με μικροτσίπ δεν θα λειτουργεί μόνο ως πομπός για ανίχνευση ...αλλά θα μπορούν με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού να σε ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ...να σε ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ (αν αυτό τους συμφέρει) ..αλλά και να έχουν ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΝΧΟ στις αντιδράσεις σου...στις πράξεις και στα συναισθήματα σου, θα ελέγχουν κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής ,δηλαδή κάτι σαν να προγραμματίζουν την συμπεριφορά σου και τις σκέψεις σου.....η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

  Γλαύκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. είσαι πολυ φαντασμένη

   Διαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΓΛΑΥΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ...ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΝΟΥ...ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ.!!! ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ "ΛΑΣΠΗ" ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΧΟΝΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ.....TO ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

   THE STAR-LORD.

   Διαγραφή
 2. Πράγματι φίλη μου Γλαύκη, όταν τα μικροτσίπ γίνουν ο κανόνας και εισαχθούν στους περισσότερους, αν όχι σε όλους τους ανθρώπους. θα μπορούν να ελέγχουν την συμπεριφορά μας, με τεχνολογία που ήδη υπάρχει και είναι γνωστή. Στόχος είναι ο έλεγχος των κινήσεων και της συμπεριφοράς μας. Σκέψου ότι οπουδήποτε βρίσκεσαι θα γίνεται γνωστό. Γνωστό θα είναι με ποιους συνευρισκεσαι, αν χαίρεσαι ή λυπάσαι, αν θυμώνεις ή μισείς! Αν αυτά δεν είναι σύμφωνα με αυτά που "πρέπει", τότε θα στα προκαλούν.
  Αργότερα, θα μπορούν να σου προκαλούν θανατηφόρες ασθένειες ή και ακαριαίο θάνατο, αν δεν είσαι και πολύ συνεργάσιμος. Η τεχνολογία υπάρχει (νανοτεχνολογία) και η εφαρμογή είναι θέμα προπαγάνδας, πειθούς και πολιτικής απόφασης.
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τελικα δλδ η σφραγιδα του θηριου της Αποκαλυψης του Ιωαννη, παει να γινει πραγματικοτητα. Απορια. Οι επικυριαρχοι εφαρμοζουν την Αποκαλυψη για να την επικυρωσουν ή η Αποκαλυψη ειναι προφητικη και πραγματοποιειται απο μονη της; Καμια αποψη; Κωστας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οι επικυρίαρχοι Κώστας , έπλασαν την Αποκάλυψη του Ιωάννη για να την εφαρμόσουν στη πορεία, κατι σαν σκηνοθεσία. Είναι οι ίδιοι οι εβράιοι που σταύρωσαν τον Χριστό μας και θέλουν να φέρουν τον Σατανά κυβερνήτη του κόσμου. Το θηρίο της Αποκάλυψης είναι αυτό που τελικά θέλουν να πετύχουν......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είχα καιρό να ακούσω τόσο ενδιαφέρουσα άποψη. Τί λένε τα μεγάλα κεφάλια του blog; (Πλην Ιεράρχη που ξέρουμε οτι θα την σαμποτάρει ...)
   Ή μήπως χαίρονται στις παραλίες ...χωρίς tablet;

   Διαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΤΑΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ (ΠΛΗΝ ΔΡΟΣΕΡΑ) ΥΔΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΡΧΙΚΟΥ ΒΙΟΥ; ΧΜΜ Η ΣΥΝΗΘΗΣ ΥΠΟΠΤΗ ΦΙΛΤΑΤΗ ΤΑΙΣΙΑ!
   ΑΙΡΩ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΤΙΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
   ΕΠΛΑΣΕ Η ΟΡΝΙΣ ΤΟ ΩΟΝ Ή ΤΟ ΩΟΝ ΤΗΝ ΟΡΝΙΘΑ; ΑΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ! ΟΥΕ ΤΟΙΣ ΙΟΥΔΑΙΟΙΣ!!!

   ΑΝΑΚΛΙΝΩ ΤΟ ΓΗΡΕΟ ΜΟΥ ΣΩΜΑ ΕΝ ΑΠΑΛΗ ΚΛΙΝΗΝ, ΥΔΩΡ ΘΑΛΛΑΣΙΟΝ ΘΕΑΜΕΝΟΣ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΡΑΣΤΩΝΗΝ ΧΑΛΑΤΕ....

   "ΙΕΡΑΡΧΗΣ"

   Διαγραφή
  3. Το πώς τα καταφέρνω ώστε να μου αξίζουν τα ζωογόνα αυτά σχόλια του Ιεράρχη, πραγματικά με εκπλήσσει. Μας άφησε να πάρουμε μια γεύση από τον Ιεραρχικό Βίο, και τον ευχαριστούμε.

   Διαγραφή
 5. Φίλε Κώστα, έθεσες πράγματι ένα ωραίο ερώτημα:
  Αν δηλαδή η Αποκάλυψη του Ιωάννη, δημιουργήθηκε για να εφαρμοστεί μεθοδευμένα στο μέλλον, ή αν όντως πρόκειται για ένα προφητικό μήνυμα που περιγράφει το τέλος του κόσμου και την απαρχή ενός νέου.
  Αν υποθέσουμε την πρώτη εκδοχή, θα πρέπει να δεχτούμε ότι ο Ιωάννης ανήκε ή χρησιμοποιήθηκε από την ελίτ των επικυρίαρχων. Επίσης μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο πραγματικός Ιωάννης δεν έγραψε ποτέ τέτοιο κείμενο, αλλά ότι χρησιμοποιήθηκε το όνομά του προκειμένου να αποκτήσει θεόπνευστο κύρος ένα προμήνυμα, σύμφωνα με το σχέδιο των επικυρίαρχων. Βάσει αυτού του σεναρίου, το κείμενο αυτό θα ήταν ο προάγγελος των όσων θα διαδραματίζονταν στο μέλλον. Βεβαίως θα μπορούσαμε και να υποθέσουμε, ότι όντως ο Ιωάννης έγραψε αυτό το μελλοντολογικό κείμενο, που όμως έγινε φορέας-εργαλείο στα σχέδια των επικυρίαρχων, ώστε να παρουσιάζουν κατά το δοκούν την υποτιθέμενη υλοποίηση της προφητείας και ο κόσμος να την υποδέχεται μοιρολατρικά, ως θεόσταλτη και αναπόφευκτη εξέλιξη. Έτσι δεν θα αντιστέκεται κανείς στις μεθοδευμένες εξελίξεις, αφού όλα θα φαίνονται προδιαγεγραμμένα και μη αναστρέψιμα... μιας και τα προμήνειε ο Ιωάννης πριν από 2.000 χρόνια.
  Η δεύτερη εκδοχή, δηλαδή το κείμενο της Αποκάλυψης να είναι όντως προφητικό και απλά να βλέπουμε την εφαρμογή του τώρα, θέλει και αυτή την δική της ανάλυση.
  Κατ' αρχήν πρέπει να θυμηθούμε ότι σε διάφορες εποχές οι άνθρωποι ανήγαγαν τα προβλήματα των καιρών τους, σε πλήρη εφαρμογή των ρηθέντων επί γράμμα της Αποκάλυψης του Ιωάννη. Πόσες φορές θα εφαρμοστεί στην πράξη αυτή η Αποκάλυψη;
  Το πρόβλημα εδώ, εντοπίζεται στην ερμηνεία και την αποκωδικοποίηση του έργου της Αποκάλυψης. Κάποιοι θέλουν να ερμηνεύουν κυριολεκτικά και επί λέξει, τα λόγια του Ιωάννη. Κάποιοι άλλοι όμως, μπορούν να βλέπουν ως κωδικοποιημένα τα μηνύματα της Αποκάλυψης και πασχίζουν να τα εξηγήσουν σε άλλα επίπεδα εννοιών.
  Ένα μικρό παράδειγμα από τον τρόπο που ερμηνεύει το ορθόδοξο ιστολόγιο http://orthodoxos.wordpress.com/2007/12/22/hhhappp-2/ :
  "Διαβάζουμε στο κεφάλαιο Η’ της αποκάλυψης για την περίπτωση αυτού του πυρηνικού ατυχήματος:
  Και ο τρίτος Αγγελος εσάλπισε και έπεσε ένα μεγάλο αστέρι από τον ουρανό που καιγόταν σαν λαμπάδα . Και έπεσε στο 1/3 των ποταμών και στις πηγές των υδάτων. Και το όνομα του αστέρος είναι ΑΨΙΝΘΟΣ . Και έγινε το 1/3 των υδάτων σε άψινθο και πολλοί από τους ανθρώπους απέθαναν από τα ύδατα διότι επικράνθησαν.
  Το κλειδί σε αυτές τις φράσεις είναι η λέξη ΑΨΙΝΘΟΣ που είναι ένα πικρό φυτό και κατά περίεργη σύμπτωση στην Ουκρανική γλώσσα ονομάζεται ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ!! Ετσι με τη λέξη ΑΨΙΝΘΟΣ μας δίδεται συμβολικά ο ακριβής τόπος (Τσερνομπιλ-Ουκρανία) μιας έκρηξης που θα έχει σαν αποτέλεσμα ένα πυρηνικό ατύχημα με συνέπεια και τη μόλυνση των υδάτων."
  Βεβαίως, ούτε η Άψινθος λέγεται "Τσερνόμπιλ" στα Ουκρανικά, ούτε βέβαια έπεσε κάποιο "αστέρι" που να προκάλεσε το πυρηνικό ατύχημα στο εν λόγω εργοστάσιο. Απλά με λίγη φαντασία, οι φανατικοί "ερμηνευτές" της Αποκάλυψης, πάντοτε σπεύδουν αν αποδώσουν όλα τα κακά της εποχής τους, στις προφητείες του Ιωάννη και να συμπεράνουν ότι έρχεται το τέλος του κόσμου!
  Φίλε Κώστα, με τούτα τα λόγια πιστεύω να βοήθησα στο να τοποθετήσουμε το αρχικό σου ερώτημα, σε μια ευρύτερη βάση για ανάλυση και σχολιασμό.
  Θα χαρώ να διαβάσω τις τοποθετήσεις σας.
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τοποθετησες καταπληκτικα το θεμα φιλε Λυκιε και ετσι βοηθας να το δουμε πιο ρεαλιστικα. Εγω θεωρω οτι δεν εγραψε ο Ιωαννης την Αποκαλυψη αλλα επειδη ειναι γραμμενη σε αλλο υφος πρεπει να το εγραψε το εβραικο ιερατειο πουτελικα ηταν πισω απο τον εβραιο Παυλο και που εχτισε την εκκλησια του Χριστου( δλδ τον χριστιανισμο) και που οπως λες κι εσυ νοθεψε το λογο του Χριστου καιτον εφερε στα δικα τους μετρα. Ουφ τελειωσε η προταση!!!!! Οποτε αφου το εγραψαν οι εβραιοι τωρα θελουν να το υλοποιησουν και να φαινεται πως οτι γραφτηκε επαληθευεται και αρα δεν μπορει να γινει τιποτα εναντιον στο θεικο σεχδιο. Κωστας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ερχεται το τελος ηλιθιοι . μην κανετε υποθεσεις η Αποκαλυψη δεν ειναι hollywood πανε τα χρηματα στις καταθεσεις μας θα αλοιωνουν τα στοιχεια μσς και ενα αλλο σημαντικο αν σπασει το chip μεσα μας αντε γεια υδροκυανιο και αλλα οδηγουν απεθειας σε θανατο Ξυπνηστε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμε, θα μπορούσες να κάνεις το σχόλιό σου παραλείποντας την εξύβριση στην πρώτη πρόταση. Αυτό που κατάφερες τώρα, είναι να προκαταλάβεις αρνητικά τον αναγνώστη σου και να μην μπορέσει να δει θετικά τα επόμενα λόγια σου. Τελικά ο λόγος σου χάθηκε από το πάθος σου να εκφραστείς.
   Η γνώμη μας όταν δημοσιοποιείται, είναι μια δική μας προσφορά. Ας την δίνουμε λοιπόν απλόχερα και με αγάπη.
   Η προσβολή αυτών που θέλουμε να μας ακούσουν, δεν είναι πράξη αγάπης!
   ΛΥΚΙΟΣ.

   Διαγραφή
 8. με τσιπαραν εν αγνοια μου . που και με ποια εξεταση μπορω να το βγαλω?
  this is not a joke! help!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αφού δεν είναι αστείο, κατευθείαν για ακτινογραφία και στη συνέχεια σε χειρουργό.
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. καλημερα. το συγκεκριμενο ειναι geo-location .δινει το στιγμα μου. ( το ειδα σε κινητο ενος stalker μου και τον κατευθηνα μεσα σε τραπεζα για να πιασει το προσωπο του η καμερα. Εχει διαφορα απο τα id chips? χρειαζετε να απευθυνθω σε καποια υπηρεσια(π.χ αστυνομια)? ακτινογραφια θωρακος (x-ray) ή πανοραμικη σε οδοντιατρο?
   χειρουργος ορθοπεδικοσ η καποια αλλη ειδικοτητα ? υποπτευομαι κυκλωμα εκβιαστων λογω του οτι συναναστρεφομαι με πολυ κοσμο.
   οτι πληροφορια θα μου ηταν πολυ χρησιμη. ευχαριστω εκ των προτερων

   Διαγραφή
 10. Αντιλαμβάνομαι ότι απλά υποθέτεις ότι υπάρχει geo-location chip μέσα στο σώμα σου. Δεν το έχεις αποδείξει ακόμα.
  Προφανώς κινείσαι σε χώρους που πιθανολογείς ότι κάποιοι θέλουν να γνωρίζουν που βρίσκεσαι κάθε στιγμή.
  Θεωρείς ότι υπάρχει ένας stalker που σε ακολουθεί και τον "παγίδευσες" ήδη. Τι έγινε με την κάμερα της τράπεζας; Ζήτησες εικόνα και στην έδωσαν; Πιστεύεις ότι η αστυνομία θα σε βοηθούσε; Αυτά μπορείς να τα απαντήσεις μόνος σου, αφού μόνο εσύ γνωρίζεις με ποιους έχεις "πατρίδες".
  Για να ενσωματωθεί ένα chip μέσα σου και χωρίς την συναίνεσή σου, θα πρέπει να συμβούν κάποια από τα παρακάτω:
  Να δεχθείς κάποια ιατρική επεμβατική δραστηριότητα, να έρθεις σε πολύ στενή και επώδυνη επαφή με κάποιον άνθρωπο, να συμβεί την ώρα που κοιμάσαι βαθιά (με φυσικό ή τεχνητό τρόπο) ή να φανεί σαν τυχαίο "ατύχημα" στον δρόμο, αν για παράδειγμα σε σπρώξει κατά λάθος κάποιος μέσα στο τρένο και νοιώσεις ένα μικρό τσίμπημα π.χ. στο μπούτι. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, η εμφύτευση γίνεται υποδόρια ή σε σημείο κοντά στο δέρμα και όχι μέσα σε όργανα ή κοντά σε οστά. Με ένα scanner μικροκυματικών συχνοτήτων, μπορείς να το εντοπίσεις στο περίπου. Στη συνέχεια ακτινογραφία και έπειτα σε γενικό χειρούργο για την αφαίρεση. Το θέμα όμως είναι ότι αν πράγματι θέλουν να σε παρακολουθούν, μόλις διαπιστώσουν ότι σε έχασαν, θα επιδιώξουν να σε ξαναβρούν. Συνεπώς η ενέργειά σου θα πρέπει να συμπληρωθεί και από άλλα μέτρα αυτοπροστασίας.
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. much appreciated the reply. ειναι μια σειρα γεγονοτων . το μονο που δεν γνωριζω ειναι οι μικροκυματικες συχνοτητες και τι ειδους συσκευη τις ανιχνευει . επειδη γνωριζω ηδη ποιοι με τσιπαραν μου αρκει να το εντοπισω. ενα τετοιο scanner μικροκυματικών συχνοτήτων που μπορω να προμηθευτω η να νοικιασω εστω?επισης αν υπαρχει καποιο μπλογκ ή site ή knowledge base για να ενημερωθω παρακαλω παραπεμψτε .ευχαριστω

   Διαγραφή
 11. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο φίλε μου. Απευθύνσου σε εξειδικευμένους ανθρώπους στα ηλεκτρονικά, για να σου υποδείξουν.
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.


.