Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

" ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ που δεν θρηνεί για την Χ.Α αλλά ... για τις 5500 αυτοκτονίες που εσείς επιτελέσατε ."


Για ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ που ευθύνεστε για 5500 αυτοκτονίες γιατί δεν βρέθηκε ένας Εισαγγελέας;
ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ που δεν θρηνεί για την Χ.Α αλλά ... για τις 5500 αυτοκτονίες που εσείς επιτελέσατε .

Πάνω από 5500 'Έλληνες που έφυγαν από αυτόν τον τόπο αυτοκτονώντας κ.Δένδια για εσάς ήταν φασίστες ;
Που είναι εκεί η δικαιοσύνη η οποία κόπτεστε ;

Η δικαιοσύνη ανήκει στα δύο μεγάλα κόμματα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ και στα ελατήρια αυτών Κ.Κ.Ε ΣΥΡΙΖΑ .( μην πάει τζάμπα η ψήφος και ξεφύγει κανένας από το μαντρί ).

Πρώτη φορά συμπλέει το προδοτικό πολιτικό σκηνικό κατά
ενός κόμματος που δεν έχει κυβερνήσει .

Προδίδεστε από το πάθος σας και τον φόβο σας να παραμείνετε εντός πολιτικών επάλξεων ,τόσο που δεν βλέπεται ότι επικίνδυνα δρομολογείτε μια κατάσταση Ηρωισμού για τα στελέχη της Χ.Α.

Και εκεί που δεν χρειαζόμασταν άλλους ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ μας κάνετε να αποδεχτούμε μια νέα κατάσταση που νομικά δεν στέκει και το γνωρίζετε πολύ καλύτερα .

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΣΟΦΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

  Η ευτυχία δεν είναι τίποτε άλλο παρά η χρήση της Αρετής στην ελπίδα και τη δυστυχία.

Πρέπει, πραγματικά , να θεωρείται ο πιο άτυχος των ανθρώπων εκείνος που δεν έχει μάθει πως να αντέχει τη δυστυχία.
Κανένα ανθρώπινο ατύχημα δεν πρέπει να είναι απρόσμενο από εκείνους που είναι προικισμένοι με διάνοια.Να αντιμετωπίζεις τις ατυχίες σου με δύναμη και πολλή αξιοπρέπεια. Μη βλασφημείς και μην παραπονιέσαι αν η τύχη δεν σε έχει ευνοήσει, ή αν τα πράγματα έχουν πάει στραβά. Αυτά μόνο τείνουν να κάνουν τα πράγματα χειρότερα και όχι να τα βελτιώσουν. Σταμάτησε τα δάκρυά σου, διαφύλαξε την ηρεμία σου και κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να επανορθώσεις. Είναι μεγάλο πράγμα να είσαι σοφός εκεί όπου οφείλεις, σε καταστροφικές συνθήκες. Συχνά , οι ανόητοι γίνονται σοφοί, κάτω από την πίεση των δυστυχιών. Εφ' όσον είμαστε άνθρωποι δεν πρέπει να περιγελούμε αλλά να θρηνούμε για τις συμφορές των άλλων. Πάνω απ' όλα τα πράγματα , να σέβεσαι τον εαυτό σου. Να συμπεριφέρεσαι όπως ταιριάζει σ' ένα Γιό του Θεού .Και ως τέτοιος, μη σκέφτεσαι με μικροπρέπεια ούτε με εκφυλισμό, σχετικά με τον εαυτό σου, ούτε να κρύβεις σκοτεινές σκέψεις.Εκείνος που έχει Φως μέσα του έχει μια λαμπρή μέρα, αν και περιβάλλεται από το σκοτάδι.

ANTIFA: Τα αβγά του φιδιού. -Αφιερωμένο στους εντόπιους «αντιφασίστες».

Κάποιοι, με πρόσχημα την καταπολέμηση του «αβγού του φιδιού», θέλουν να μας στερήσουν τα ατομικά και τα συλλογικά μας δικαιώματα, την ελευθερία σκέψης και γνώμης, ακόμα -αν τα καταφέρουν- και το δικαίωμα του συνέρχεσθαι.

Επ’ αφορμή της εγκληματικής πράξης του φόνου στο Κερατσίνι από οπαδό -ή κάτι παραπάνω- της Χρυσής Αυγής, ξεσπάθωσαν και στην Κύπρο (βασικά από την ηγεσία του ΑΚΕΛ) και ολοφύρωνται και φτάνουν και στα όρια της κινδυνολογίας και για τον «φασισμό στην Κύπρο». Ομολογουμένως από αρκετού λειτουργεί ένα παγκόσμιο δίκτυο καταπολέμησης του «φασισμού-Ναζισμού» και προάσπισης των «ατομικών ελευθεριών και των ανθρώπινων δικαιωμάτων»: Η ANTIFA. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα γιγαντιαίο μηχανισμό καταπολέμησης όχι τόσο του ανύπαρκτου σχεδόν φασισμού (που αποτελεί ουσιαστικά το άλλοθι για την ύπαρξή του), όσο των Λαϊκών Κινημάτων για εθνική ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση, βαφτίζοντας αυθαίρετα «φασιστικό και ρατσιστικό» οτιδήποτε δεν είναι αρεστό στους υπερατλαντικούς και βρετανικούς αυτοκρατορικούς κύκλους.


Και δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η ανάπτυξη αυτού του είδους των «αντιφασιστικών» οργανώσεων έλαβε χώρα μετά την κατάρρευση του Ανατολικού Μπλοκ (1990). Και, σύμφωνα με τις ελιτίστικες αντιλήψεις τους, ο λαός μας χρειάζεται μια ριζική αναμόρφωση, ώστε να σκέφτεται και να λειτουργεί «πολιτικά ορθά», υιοθετώντας τις δήθεν αξίες άλλοτε του αναρχισμού και άλλοτε της αστικής δημοκρατίας και μάλιστα της πλέον στυγνής εκδοχής της: Αυτής δηλαδή της απροκάλυπτης καταπάτησης της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και της άρνησης του δικαιώματος των λαών στην εθνική ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση. 

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

KΑΡΛ ΓΙΟΥΝΓΚ: “ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ” ...

Εποχή κρίσης και τα σημάδια γνώριμα. Τα κόμματα της εξουσίας καταποντίζονται, ΜΜΕ κατηγορούνται για μισθωμένη εξυπηρέτηση τραπεζικών συμφερόντων, η εμπιστοσύνη στους θεσμούς ελαχιστοποιείται, η ανεργία εκτοξεύεται, τα φαινόμενα βίας τείνουν να γίνουν ανεξέλεγκτα.

Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη αλλά το αν αυτή θα γίνει με ένα βήμα μπροστά ή με ένα βήμα πίσω εξαρτάται από τη στάση του καθενός από εμάς.
Κανείς δεν είναι τόσο αδύναμος για να μην έχει επίπτωση η τελική στάση που θα πάρει.

Συμφωνώντας με αυτούς που εκτιμούν ότι η Ευρώπη έχει πάρει μια πορεία εκτροπής από τις δημοκρατικές καταστατικές της αρχές και επιστροφής σε προπολεμικές ατμόσφαιρες επιθετικότητας, σκέφτηκα να παραθέσω την εμπειρία του ψυχολόγου Καρλ Γιούνγκ που βίωσε την «ανάπτυξη» της Μπελ–Επόκ, τα γεγονότα των δύο παγκοσμίων πολέμων, του οικονομικού κραχ του 1929, και την άνοδο του φασισμού και του ολοκληρωτισμού στην Ευρώπη. Είναι χαρακτηριστικό το παρακάτω συμπέρασμά του, το οποίο, αν και βγαίνει μέσα από τις εμπειρίες των ταραγμένων χρόνων του 20ου αιώνα, απεικονίζει και τη σημερινή «νέα» πραγματικότητα της Ε.Ε: «Η δυσπιστία που έχει ο πρωτόγονος για τη γειτονική του φυλή, που νομίζαμε πως από καιρό την είχαμε ξεπεράσει, χάρη στους διεθνείς οργανισμούς μας, που αγκαλιάζουν ολόκληρη την υδρόγειο, ξαναγύριζε μ’ αυτό τον πόλεμο»

Ο Καρλ Γιούνγκ έχει μια μοναδική οπτική γωνία για τον ψυχολογικό μηχανισμό του ολοκληρωτισμού. Έχοντας βιώσει τις πιο ακραίες εκφράσεις του στην εποχή του, μας προειδοποιεί πως ένα από τα βασικότερα συμπτώματα του ολοκληρωτισμού είναι η προβολή της «σκιάς» μας στον γείτονα, στο αντίπαλο κόμμα, θρησκεία, έθνος ή συνάνθρωπο. Ο ολοκληρωτισμός έχει πολλές μορφές. Υπάρχει ο ολοκληρωτισμός του κράτους, του κεφαλαίου, της θρησκείας, ενός πολιτιστικού ρεύματος, της κοινωνικής άποψης.
Για τους όχλους σε εποχές κρίσης
Κάθε ανθρώπινο ον έχει μια «σκιά». «Όλοι κλείνουμε μέσα μας έναν –στατιστικό- εγκληματία, όπως και έναν αντίστοιχο τρελό ή άγιο». Η φύση του εντός μας θηρίου είναι η «πανίσχυρη τάση για κυριαρχία». Αυτή η τάση, είναι υπαρκτή σε όλα τα ανθρώπινα όντα. Επειδή αναγνωρίζεται μέσα μας και αντίκειται των νόμων του κράτους και της θρησκείας, την αρνούμαστε και την απωθούμε από τη συνείδησή μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι με αυτό τον τρόπο «ξεμπερδέψαμε». Απεναντίας, αυτή η ανώριμη στάση απέναντι στη μοχθηρή όψη του εαυτού μας –η άρνησή της- έχει ως επικίνδυνη συνέπεια, να «βλέπουμε στον αντίπαλο, τα δικά μας σφάλματα μεγαλωμένα σε απίστευτο βαθμό». Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλοι είναι άγιοι και εμείς οι κακοί αλλά ότι ο καθένας προβάλει στον άλλο τη σκιά του.

Όπως στη Γερμανία του Β’ Παγκοσμίου πολέμου έτσι και σε κάθε λαό, «η ήττα και η κοινωνική καταστροφή αυξάνουν το αγελαίο ένστικτο». Η «έλλειψη προσανατολισμού στο συνειδητό, αντισταθμίζεται με το αρχέτυπο της τάξης στο ασυνείδητο». Μέσα σε συνθήκες απόγνωσης, πανικού και φόβου, ελκόμαστε από σύμβολα τάξης, από «φύρερ», από «σωτήρες», από μοντέλα «ολοκληρωτικού κράτους», που «θα αναλάβει την ευθύνη» -για λογαριασμό μας. Αν όμως «τα σύμβολα της τάξης δεν αφομοιωθούν από το συνειδητό, οι δυνάμεις που εκφράζονται μέσα από αυτά, θα συσσωρευτούν σε επικίνδυνο σημείο». Στις συνθήκες, διάχυτου φόβου, «το άτομο εξαφανίζεται ολοκληρωτικά», και κυριαρχεί «ένα γενικό αμόκ, μια παγκόσμια και μοιραία δύναμη, που ενάντια στη συντριπτική της επίδραση, το άτομο είναι ανίκανο να αμυνθεί». Αυτές οι συνθήκες δημιουργούν τους όχλους. Όμως, ο «όχλος είναι από τη φύση του πάντα ανώνυμος και ανεύθυνος». «Μια τέτοια κατάσταση δημιουργεί τις προϋποθέσεις για το συλλογικό έγκλημα»

Απίστευτο βίντεο με δύο πουροειδή σκάφη που είναι σε τροχιά με τον κομήτη ISON


Disclose.tv - Warning: new ISON footage! Ufos are real!

Στο βίντεο (23/8) θα δείτε δύο σκάφη σε σχήμα πούρου να είναι σε τροχιά με τον κομήτη ISON (C/2012 S1).

(Ο C/2012 S1 (ISON) είναι κομήτης του οποίου το περιήλιο βρίσκεται ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα από την επιφάνεια του Ήλιου. Αναμένεται να περάσει από αυτό τις 28 Νοεμβρίου 2013, όταν είναι πιθανό να γίνει φωτεινότερος από το πλανήτη Αφροδίτη. Πληροφορία από το wikipedia  )


Τα συμπεράσματα δικά σας.
 
 
 

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Σαράντος Καργάκος: "Το μόνο δροσερό που αισθάνθηκα τον τελευταίο καιρό ήσαν οι πρώτες σταγόνες της βροχής, που, όταν έγιναν βροχή, καθάρισαν κάπως τον εξωτερικό μας ρύπο."

(Σαράντος Καργάκος: 26-09-10 -Ιστορική & προφητική μαζί ατάκα: «Δεν διαπρέπουν οι απόγονοι του Λεωνίδα αλλά του Εφιάλτη και του Νενέκου» )

Συνέντευξη στον Αποστόλη Ζώη

«Για το τίποτε δεν έχω να πω τίποτε. Αυτό το τίποτε συγκροτείται από κάποια κομματικά ή οικογενειακά φέουδα. Αλλά, όταν μοιράζεις το τίποτε, εισπράττεις ένα τίποτε. Έχουμε μια τιποτένια πολιτική, διότι...
 εξαιτίας κυρίως του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού εκμαυλισμού εδώ και καιρό συγκροτούμε ένα σύνολο χαυνοπολιτών, δηλαδή κεχηναίων και χασκόντων πολιτών». Αυτά δηλώνει σήμερα στην ΕΡΕΥΝΑ ο γνωστός ιστορικός, φιλόλογος και συγγραφέας κ. Σαράντος Καργάκος, χειμαρρώδης στο λόγο του και κατασταλαγμένος στις σκέψεις του. Λάτρης του πολυτονικού συστήματος και της αρχαίας γλώσσας, ενώ οι απαντήσεις που δίνει είναι γραμμένες στο πολυτονικό, όπως όλα τα βιβλία και τα άρθρα του....



  • - Ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ελληνικής κοινωνίας σήμερα, ποια είναι η προσωπικότητά της και οι αρχές οι οποίες τη διέπουν; Εκτιμάτε ότι η ελληνική κοινωνία δεν έχει πρόσωπο;

«Το μόνο δροσερό που αισθάνθηκα τον τελευταίο καιρό ήσαν οι πρώτες σταγόνες της βροχής, που, όταν έγιναν βροχή, καθάρισαν κάπως τον εξωτερικό μας ρύπο. Για ποια ελληνική κοινωνία μιλάτε; Αυτό το πληθυσμιακό αμάρευμα (=κατακάθι) δεν είναι κοινωνία , είναι α-κοινωνία. Με ποιον ή με τι κοινωνούμε; Το τι είμαστε, το έχει προσδιορίσει προφητικά και χλευαστικά ο Ηράκλειτος: «Σάρμα εική κεχυμένον ο κάλλιστος κόσμος μας» (=Σκουπίδια άτακτα χυμένα ο ωραιότατος κόσμος μας)! Στο μόνο που διακρινόμαστε είναι η παραγωγή και η έκθεση σκουπιδιών. Δημιουργούμε – όντας σκουπίδια της ιστορίας – τον «Πολιτισμό των Σκουπιδιών». Ας μη μιλάμε πια για πρόσωπο. Όπως συχνά έχω γράψει, είμαστε μια απρόσωπη έκφραση προσωπικότητας. Δεν έχουμε πρόσωπο και γι’ αυτό, όπως έλεγε ο λαός, όταν ήταν λαός κι όχι πολτός, «δεν βλέπουμε Θεού... πρόσωπο»!

  • - Δομικοί κοινωνικοί θεσμοί της χώρας μας όπως φερ΄ ειπείν η παιδεία, η πολιτεία, η δικαιοσύνη, η εκκλησία και άλλα απαξιώνονται τόσο πολύ από τους ίδιους τους πολίτες... Μήπως αυτό είναι επικίνδυνο;

“Οι θεσμοί, για να είναι θεσμοί, πρέπει να είναι δεσμοί, όχι με την έννοια της αλυσίδας. Πρέπει να μας δένουν με κάτι (π.χ. με μια πίστη σε μια αξία) αναμεταξύ μας. Οι θεσμοί έχουν παραλύσει. Έχουν αυτοδιαλυθεί. Ουσιαστικά οι φορείς τους έχουν αυτοπαραιτηθεί. Η παρουσία τους είναι προσχηματική και... μισθολογική. Ένα παράδειγμα: η τήρηση των νόμων στην Ελλάδα είναι προαιρετική. Ποιος μεγάλος κλέφτης μπήκε φυλακή; Κι αν μπήκε, σε πόσο χρόνο βγήκε; Ασφαλώς κι είναι επικίνδυνη η απαξίωση των θεσμών εκ μέρους των πολιτών. Αλλά κατά πόσον οι κατά ταυτότητα Έλληνες είναι πολίτες; Είναι ιδιώτες και, όπως, εννοούσε τη λέξη ο Περικλής και όπως εννοούν τη λέξη idiot οι ξένοι. Δεν έχουμε αίσθημα πατρίδας, για να έχουμε σοβαρούς θεσμούς και σοβαρή πίστη στους θεσμούς. Τα όρια της πατρίδας μου είναι τα όρια της... τσέπης μου”.

Ρώσος επιστήμονας φωτογραφίζει τη ψυχή που αποχωρεί τη στιγμή του θανάτου!


Η στιγμή της αστρικής απενσάρκωσης, κατά την οποία το πνεύμα αποσπάται από το φυσικό σώμα, συνελήφθη από τον Ρώσο επιστήμονα Konstantin Korotkov, ο οποίος φωτογράφησε την ακριβή στιγμή του θανάτου ενός ανθρώπου με βιοηλεκτρογραφική κάμερα.
Η ληφθείσα εικόνα, χρησιμοποιώντας την μέθοδο gas discharge visualization , μια δηλαδή προηγμένη τεχνική της φωτογράφησης τύπου Κirlian, απεικονίζει με μπλε χρώμα την ζωτική ενέργεια του ατόμου να εγκαταλείπει σταδιακά το σώμα.
Σύμφωνα με τον Korotkov, ο ομφαλός και το κεφάλι είναι τα μέρη από τα οποία αποσπάται πρώτα η δύναμη αυτή ( η οποία αποτελεί την ψυχή), ενώ η βουβωνική χώρα και η καρδιά είναι οι τελευταίες περιοχές όπου το σώμα συνδέεται με το πνεύμα πριν αυτό περάσει στην φαντασμαγορία του απείρου.
Σε μερικές περιπτώσεις, σύμφωνα με τον Korotkov, σημειώθηκε πως οι ανθρώπινες «ψυχές» που υπέστησαν κάποιου είδους βίαιο ή απροσδόκητο θάνατο εκδηλώνουν, συνήθως, μια κατάσταση σύγχυσης όσον αφορά τη διαχείριση της ενέργειάς τους και επιστρέφουν στο φυσικό σώμα μέρες μετά τον θάνατο. Το γεγονός αυτό θα μπορούσε να οφείλεται σε ένα πλεόνασμα αχρησιμοποίητης ενέργειας.
Η τεχνική αυτή που αναπτύχθηκε από τον Korotkov, ο οποίος εκτός άλλων είναι διευθυντής του Ερευνητικού Ινστιτούτου Φυσικής της Αγίας Πετρούπολης, έχει εγκριθεί ως επίσημη ιατρική τεχνολογική μέθοδος από το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας και χρησιμοποιείται από περισσότερους από 300 γιατρούς παγκοσμίως για τον έλεγχο του άγχους καθώς και την καταγραφή της προόδου ασθενών που υποβάλλονται σε θεραπείες ασθενειών όπως ο καρκίνος.
Ο Korotkov υποστηρίζει πως η τεχνική ενεργειακής απεικόνισης που ανέπτυξε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση κάθε είδους βιοφυσικής ανισορροπίας και την διάγνωση αυτής σε πραγματικό χρόνο καθώς και για την εξακρίβωση των ψυχικών (μεταφυσικών) δυνάμεων ενός ατόμου.
Η τεχνική αυτή, η οποία καταγράφει (ή μετρά) την διεγερμένη ακτινοβολία, ενισχύεται από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και αποτελεί μια πιο προηγμένη εκδοχή της τεχνολογίας που αναπτύχθηκε για την μέτρηση και καταγραφή της αύρας από τον Semyon Kirlian.

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Το Ισλάμ κατακτά αθόρυβα την Ευρώπη..



Του Μάνου Ηλιάδη
Στα προηγούμενα άρθρα για την διείσδυση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Δύση, είχαμε αναφερθεί στην αυξανόμενη με εντυπωσιακούς ρυθμούς επέκταση των Ισλαμιστών σε διάφορες περιοχές του κόσμου, με ειδική αναφορά στο προηγούμενο τεύχος στην σημαντική διείσδυσή τους στις ΗΠΑ (βλ. προώθηση μελών της Μ.Α. στον κυβερνητικό μηχανισμό επί διοικήσεως Ομπάμα).
Στο ίδιο τεύχος είχαμε ερμηνεύσει την επικέντρωση της προσπάθειας της Μ.Α. στις ΗΠΑ ως συγκεκριμένο στρατηγικό στόχο της οργανώσεως, ο οποίος εδράζεται στην λογική της κατακτήσεως του κέντρου του δυτικού κόσμου, από το οποίο προέρχεται η όλη εκστρατεία εναντίον της ισλαμικής τρομοκρατίας. Αν το κέντρο αυτό κατακτηθεί, είχαμε επισημάνει, ή γενικώς εδραιωθεί κατά την διάρκεια της προεδρίας Ομπάμα, η προώθηση των σκοπών του παγκόσμιου ισλαμικού κινήματος θα είναι σημαντικά ευκολότερη, δεδομένου ότι η κατάσταση στην Ευρώπη είναι ακόμη χειρότερη

Το τελευταίο γεγονός δεν προκαλεί απορίες γιατί, ενώ η διείσδυση της Μ.Α. στις ΗΠΑ είναι ένα σχετικώς πρόσφατο φαινόμενο, η διείσδυση στην Ευρώπη είχε ξεκινήσει νωρίτερα και συγκεκριμένως λιγότερο από  τρεις  δεκαετίες μετά την ίδρυσή της στην Αίγυπτο το 1928 από τον Χασάν Αλ Μπάνα. Όπως είναι γνωστό, η Μ.Α. διαμόρφωσε  με τις ριζοσπαστικές απόψεις της τον ιδεολογικό προσανατολισμό ολόκληρων γενεών Ισλαμιστών στη Μ. Ανατολή, αν και για αρκετά μεγάλο διάστημα είχε απολέσει μεγάλο μέρος της ισχύος της λόγων των απηνών διώξεών της σε πολλές χώρες της περιοχής. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί το εξής  παράδοξο: το κέντρο βάρους  και η ισχύ της μεταφέρθηκε σταδιακά από την Μ. Ανατολή στην Ευρώπη, η οποία τελικώς ανεδείχθη  σε ένα «εκτροφείο» στελεχών και χώρο επωάσεως της ισλαμικής σκέψεως και της πολιτικής της μεθοδολογίας.
Η διαδικασία διεισδύσεως στην Ευρώπη ξεκίνησε από την Γερμανία, για να μεταδοθεί αργότερα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Αυτό έγινε λίγο μετά τις αρχές της δεκαετίας  του 1950, με την άφιξη μουσουλμάνων μεταναστών  στην Γερμανία, λόγω της λειψανδρίας που παρατηρήθηκε δέκα περίπου χρόνια μετά την λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1960, μέλη της Μ.Α. και φιλικώς διακείμενα προς αυτήν άρχισαν μετακινούνται στην Ευρώπη και να αναπτύσσουν αργά αλλά σταθερά ένα ευρύ και καλώς οργανωμένο δίκτυο τζαμιών, φιλανθρωπικών συλλόγων καθώς και ισλαμικών οργανώσεων.
Η διαφορά αυτού του δικτύου της Μ.Α. με τις άλλες οργανώσεις της ευρύτερης μουσουλμανικής κοινότητας στην Ευρώπη ήταν ότι, σε αντίθεση με τις οργανώσεις της τελευταίας, δεν ήταν απλώς η βοήθεια προς τους μουσουλμάνους, αλλά, όπως το έθεσε η Chicago Tribune (19.9.2004) «η εξάπλωση του Ισλαμικού νόμου σε όλη την Ευρώπη και στις ΗΠΑ».

" Εποχές αλλοτινές... μνήμες ξεθωριασμένες "


Στο ίδιο έργο θεατές ακόμη μια φορά ,
έχτισαν με το μίσος τους ότι έχει απομείνει
κι αυτό που περιμέναμε στα νέα μας παιδιά
μα πως τους ξεθωριάσανε την λεβεντοσύνη ;

Θυμίζουν εποχές αλλοτινές, μνήμες ξεθωριασμένες ,
εμφύλιου πολέμου παλιές ιαχές, απ'τον λαό καταδικασμένες ,
για να θρέψουν το θεριό, της Εθνοπροδοσίας
αρχηγοί μιας Πατρίδας Ιερής, μα ηγέτες μειοδοσίας .

Ψάχνουνε να ξεθάψουμε, τα τύμπανα πολέμου ,
πιόνια να γίνουμε ενός διαρκούς συμμοριτοπολέμου ,
αίμα αθώων να χυθεί, να σιωπήσουν τις βρομιές τους ,
γι 'αυτό που μέλλετε να'ρθεί και έχουν προσταγές τους .


Σε μονοπάτια απατηλά, έχουν χαράξει δρόμους ,
εμφύλιων πολέμων νοσταλγοί και ταγοί ξένων συμφερόντων ,
γι'ακόμη μια φορά ποδοπατούν, την σκέψη ενός λαού,
μα σαν ξυπνούν οι Έλληνες και αυτά που κάμαν μέχρι χτές εδώ πλέον δεν πιάνουνε , καιρός να πάνε αλλού .

ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν


Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Έλληνες, προσοχή στην παγίδα!


 

Γράφει ο Λύκιος
Μην "τσιμπάτε" το δόλωμα της παγίδας! Ο σκοπός είναι να εντείνουν το δίπολο των άκρων και να φέρουν τους Έλληνες σε αντιπαλότητα.
Μετά από την παρατεταμένη περίοδο κρίσης και με πολλούς Έλληνες στα πρόθυρα της εξαθλίωσης και της απόγνωσης, ψάχνουν για εξιλαστήρια θύματα προκειμένου να ξεσπάσουν για αυτό που τους συμβαίνει. Μιας και δεν μπορούν εύκολα να εντοπίσουν και να στοχοποιήσουν τους πραγματικούς υπαιτίους της κατάστασης (εξάλλου δεν έχουν τις γνώσεις και την παιδεία για κάτι τέτοιο) τους είναι «βολικότερο» να ξεσπάσουν τον διπλανό τους.
Χωρίς να θέλω να προχωρήσω σε κατάδειξη συγκεκριμένων προσώπων, σας μεταφέρω την πληροφορία της δράσης του ιδίου μηχανισμού που λειτούργησε τον χειμώνα του 2008.
Σας θυμίζω ότι για τα γεγονότα της 6ης Δεκεμβρίου του 2008 (με τον Γρηγορόπουλο) , συγκεκριμένη «ομάδα» της εν Β.Σοφίας πρεσβείας, είχε προετοιμάσει αυτό που θα συνέβαινε. Δεκαπέντε ημέρες πριν την 17 Νοέμβρη (του 2008) είχαν αφιχθεί από διάφορες περιοχές του κόσμου, διάφοροι «αντιεξουσιαστές» (Αργεντινή, Ιταλία, Ισπανία, ΗΠΑ, Νορβηγία, Ουκρανία, Κροατία, Αυστρία, Δανία, κτλ) με πληρωμένα αεροπορικά εισιτήρια και διέμειναν σε διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας (κάποια εκ των οποίων πολυτελή). Το σχέδιο προέβλεπε γενικευμένα επεισόδια και καταστροφές-φωτιές στο κέντρο της Αθήνας (βάση οργανωμένου σχεδίου αντιπερισπασμών και αιφνιδιασμών) που θα ελάμβαναν χώρα κατά την διάρκεια των εορτασμών της 17ης Νοεμβρίου. Το σχέδιο, προέβλεπε να συμβεί και μια δολοφονία, ώστε να κορυφωθεί η κατάσταση ανεξέλεγκτα. Όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, αφού ο καιρός τους άλλαξε τα σχέδια. Οι κατακλυσμιαίες βροχές από νωρίς της ημέρας, που δεν υποχώρησαν παρά αργά το βράδυ, εξανέμισε κάθε δυνατότητα για «δράση» αφού είχε πλημμυρίσει όλη η Αθήνα. Έτσι η εφαρμογή του ακριβού (σε δολλάρια) σχεδίου , ανεβλήθη για μια πιο πρόσφορη ημέρα. Όλοι οι εμπλεκόμενοι, παρέμειναν σε ετοιμότητα για το πράσινο φώς. Αυτό ήρθε στις 6 Δεκεμβρίου με τον θάνατο του Γρηγορόπουλου μέσα στα Εξάρχεια (χώρος ελεγχόμενος από τους «αντιεξουσιαστές» και τους μέντορές τους από την πρεσβεία), από μια σφαίρα ενός Ειδικού Φρουρού. Σε χρόνο μηδέν, μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο. Χρησιμοποιήθηκε υψηλή τεχνολογία (σχετική με την κινητή τηλεφωνία) και σύντομα όλη η υποδομή του σχεδίου ενεργοποιήθηκε. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Στόχος, ο κλονισμός της κυβέρνησης, η οικονομική αιμορραγία του κράτους, η ενίσχυση των χαοτικών δυνάμεων της κοινωνίας και η ανασύσταση (και αιτιολόγηση) της αριστερής τρομοκρατίας στην χώρα. Με λίγα λόγια η αποσταθεροποίηση του κράτους.
Λίγα χρόνια μετά την προγραμματισμένη (από τους ίδιους, αφού έφεραν τον ΓΑΠ στην εξουσία) οικονομική κρίση, σήμερα δηλαδή, ο ίδιος μηχανισμός αποπειράται να προκαλέσει αυτή την φορά κάτι πολύ χειρότερο: Να φέρει τους Έλληνες σε εμφύλια σύρραξη.
Το είχαν ξαναπράξει (πάλι οι ίδιοι) μετά την απελευθέρωση του 1944, με τον εμφύλιο που κράτησε 5 χρόνια!

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Το παρακράτος εν δράσει! ΄Ελληνες, προσοχή!




Ελπίζω να έχετε καταλάβει αναγνώστες μας, ότι όλο αυτό είναι ένα θέατρο του συστήματος για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να κερδίσει χρόνο. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος!

Η κοινωνία χωρίζεται πάλι με ταμπέλες... Φασίστας - Αντιφασίστας... Μια χαρά το πάει ο σύστημα... Πάλι σε εμφύλιο θα μας ρίξει για να γλυτώσει!

Σας καλούμε να μείνετε μακριά από τις διαδηλώσεις για την δολοφονία του Φύσσα.
Είναι ότι χρειάζεται το σύστημα για να ξεκινήσει ταραχές..

Σαμαρά;; Τρέμει καθόλου η καρέκλα σου;; Τι σου ζήτησαν οι αμερικάνοι και είπες όχι και συμβαίνουν αυτά τώρα;;



anti-ntp.net
Πηγή: http://ypogeia-drasi.blogspot.gr

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Απίστευτο! Δείτε τι έκρυβε η Λίμνη Καστοριάς για 7.254 χρόνια

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκρυβε η λίμνη της Καστοριάς, συγκεκριμένα το παλιότερο οργανωμένο γραπτό κείμενο που βρέθηκε στη γη της Ευρώπης και χρονολογείται πριν από 7.254 χρόνια!..
Είναι μια ξύλινη επιγραφή με άγνωστο μήνυμα, χαραγμένο από ένα νεολιθικό ψαρά ή έμπορο λιμναίου προϊστορικού οικισμού στο Δισπηλιό Καστοριάς, γραμμένο δύο χιλιάδες χρόνια πριν από τα γραπτά ευρήματα των Σουμερίων και τέσσερις χιλιάδες χρόνια πριν από τις κρητομυκηναϊκές πήλινες πινακίδες της γραμμικής γραφής.
Η ανακοίνωση της ανακάλυψης του ευρήματος έγινε από τον καθηγητή της Προϊστορικής Αρχαιολογίας στο ΑΠΘ, κ. Γιώργο Χουρμουζιάδη: «Η ξύλινη πινακίδα με την επιγραφή που βρέθηκε στη λίμνη της Καστοριάς αποκαλύφθηκε στη διάρκεια ανασκαφικής έρευνας και χρονολογήθηκε επακριβώς με τη μέθοδο του άνθρακα–14 στον “Δημόκριτο”, στο έτος 5260 π.Χ., δηλαδή στο τέλος της μέσης νεολιθικής περιόδου!

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Οι τεχνικές προπαγάνδας που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις και τα πολιτικά κόμματα

Οι τεχνικές προπαγάνδας που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΝΔ

Ad hominem: Επίθεση στον άνθρωπο και όχι στα επιχειρήματά του

Ad nauseam: Επανάληψη του ίδιου επιχειρήματος ("μέχρι ναυτίας") σε μορφή σλόγκαν μέχρι να γίνει πιστευτό. Λειτουργεί καλύτερα οτάν τα μέσα ενημέρωσης είναι περιορισμένα και ελεγχόμενα.

Επίκληση αυθεντιών: Όταν διάφοροι "ειδικοί" υποστηρίζουν αυτό που η προπαγάνδα θέλει να αποδείξει ως την μόνη αλήθεια

Χρήση φόβου: Εδραίωση αισθημάτων αγωνίας και πανικού στον γενικό πληθυσμό συνήθως με την επίκληση ενός ανώτερου εξωτερικού μεγάλου κινδύνου

Χρήση στερεότυπων και προκαταλήψεων: Εκμετάλλευση προκαταλήψεων του κοινού- στόχου για επίταση των φόβων και αντιπαθειών τους συνήθως με χρήση αναπόδεικτων συσχετισμών. π.χ. ΌΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες, ΟΛΟΙ οι μετανάστες είναι παράνομοι.

Πολύ Μεγάλα Ψέματα: Το ψέμα είναι τόσο μεγάλο και παράλογο ώστε αυτός που το ακούει να συμπεράνει ότι αποκλείται να λέγεται ένα τόσο μεγάλο ψέμα σε όλο τον κόσμο τόσο ξεδιάντροπα, ώστε τελικά να το πιστέψει.

Μονόδρομος: Αφού όλοι το κάνουν, κάντο κι εσύ ως την μόνη δυνατή πιθανότητα επιτυχίας (χρήση ψυχολογίας της μάζας)

Άσπρο-Μαύρο: “Αν δεν είσαι μαζί μας, είσαι εχθρός μας”.

Ο Απλός Άνθρωπος: Η θέση της προπαγάνδας παρουσιάζεται ως η θέση του απλού ανθρώπου ώστε ο τελευταίος να νιώσει ασφάλεια και να ταυτιστεί με αυτήν.

Δαιμονοποίηση της Αντίθετης 'Αποψης: Οι έχοντες άλλη άποψη εμφανίζονται ως τρελοί ή κακοί

Παραπληροφόρηση: Παραποίηση Στοιχείων, Μοντάζ Φωτογραφίων, Μοντάζ Ομιλιών και Δηλώσεων, Τεχνητό κλίμα ευφορίας: Επιβραβεύσεις από ξένες εξουσίες κλπ.

Αποκοπή Φράσεων: Επιλεκτική χρήση φράσεων του αντιπάλου για την αλλοίωση του νοήματος και της πρόθεσης τους

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

"Γι'αυτούς που έφυγαν ... οι δικοί μας άνθρωποι"


Θυμάμαι πως βαδίζαμε, μες την ζωή ετούτη 
με πάμπολλα αισθήματα κι ας μην είχαμε πλούτη 
η κάθε μέρα και χαρά, θύμισες, αποκτήματα,
ήμασταν πάντοτε μαζί, στα μύρια μας προβλήματα .

Τώρα μόνος χλευάζομαι, το τι έχω αποκτήσει
και πως η μοίρα κι η ζωή, αλλιώς τα'χαν ορίσει
σαν να λογίζω πως αυτά που ζήσαμε, μαζί ακόμη περνάμε
και η φαντασία μου εχθρός, τα όπλα του με χτυπάνε .

Κι αν ήταν δίπλα μας αυτοί, που τώρα πλέον δεν είναι 
σαν διάλεξαν δρόμο μακρινό, δεν πρέπει να λυπάμαι
μα πως άφησαν έργο και πνοή, στον βίο τον δικό μας
και πως βάδισαν την ζωή, πάντα να τους θυμάμαι .

Μόνο στο έργο τους αυτό, αφήνω ένα χαμόγελο
άνθρωποι να χαρίσουνε, αυτό είχαν τ' απώτερο 
να κάνουνε πιο όμορφο, τον κόσμο τον δικό μας 
στα μάτια ν' αντικρίζουμε, ίσα τον συνάνθρωπό μας.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν 

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΒΙΑ

Nikos Hiladakis


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Είναι ιστορικό γεγονός ότι καμιά θρησκεία στον κόσμο δεν εξαπλώθηκε με πόλεμο και βία εκτός από την θρησκεία του Ισλάμ. Τα τελευταία χρόνια όμως οι αλλεπάλληλες εκρήξεις βίας στον ισλαμικό κόσμο, με αποκορύφωμα φαινόμενα ακόμα και κανιβαλισμού, δείχνουν πως το πρόβλημα της ισλαμική βίας είναι πολύ πιο σοβαρό από όσο θα μπορούσε να δείξει μια επιφανειακή εξέταση των αιτιών αυτού του φαινομένου. Το ζήτημα αξίζει ειδικής προσοχής και μελέτης για την  χώρα μας, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει έρμαιο μιας απίθανης ισλαμικής εισβολής με εκατοντάδες χιλιάδες φανατισμένων μουσουλμάνων να λεηλατούν το ίδιο το κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας. Πράγματι αν δεν δώσουμε την απαραίτητη προσοχή, αυτά που βλέπουμε σήμερα θα είναι μόνο η αρχή. Βεβαία, δεν θα πρέπει και δεν μπορούμε να «τσουβαλιάσουμε» όλους τους μουσουλμάνους σε αυτό το «καλούπι» καθώς υπάρχουν και θετικά στοιχεία, ακόμα και θρησκευτικές ομάδες που αποκηρύσσουν την βία, δυστυχώς όμως βρίσκονται στο περιθώριο της ισλαμικής «θύελλας» που έχει ενσκήψει με όλες τις θλιβερές συνέπειες της.

Για να ερευνήσουμε καλύτερα αυτό το φαινόμενο της ισλαμικής βίας, το  πιο σωστό θα είναι να προσεγγίσουμε τους ίδιους τους μουσουλμάνους και να δούμε τις απόψεις τους. Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί μια αξιοπρόσεκτη κίνηση από τους λεγόμενους, «Έλληνες μουσουλμάνους» και μάλιστα διατηρούν και μια αξιόλογη ιστοσελίδα, την  «Islam for Greeks», με πλήθος γνώσεων, πληροφοριών και απόψεων για το Ισλάμ στην ελληνική γλώσσα.  Έτσι για πρώτη φορά χωρίς το βασικό εμπόδιο της γλώσσας και τόσο ξεκάθαρα γίνονται επιτέλους σαφή κάποια βασικά στοιχεία και αποκαλύπτονται κάποια ενδεικτικά πράγματα για την φύση του Ισλάμ, για το Κοράνι και γενικά για τους μουσουλμάνους, τα οποία επιβεβαιώνουν δυστυχώς όλα όσα είχα διαπιστώσει τα προηγούμενα χρόνια από προσωπική εμπειρία και από τις έρευνες που είχα κάνει για το τουρκικό Ισλάμ. Θα πάρουμε από την ιστοσελίδα αυτή ένα σημαντικό και συνάμα αποκαλυπτικό άρθρο με τον χαρακτηριστικο τιτλο, «Προτρεπει το Κορανι στη βια και στον πολεμο;». Το άρθρο αυτό  αναφέρετε στην βία όπως την αντιμετωπίζει το Κοράνι και θα το παρουσιάσουμε με τον εύλογο αντίλογο μας αποκαλύπτοντας έτσι την θεμελιώδη διάσταση  των απόψεων μεταξύ Ισλάμ και Χριστιανισμού. Δηλαδή, δεν θα κάνουμε για άλλη μια φορά βαθυστόχαστες αναλύσεις αλλά κάτι το πολύ απλό. Θα παραθέσουμε τις απόψεις του Ισλάμ και ακριβώς δίπλα τα δικά μας συμπεράσματα. Έτσι, με κόκκινα γράμματα θα παρουσιάσουμε  το μουσουλμανικό κείμενο και με μαύρα γράμματα τις δίκες μας παρεμβάσεις καθώς με αυτόν τον τρόπο  αποκαλύπτουμε  ατόφια την ισλαμική άποψη για την βία :


Προτρεπει το Κορανι στη βια και στον πολεμο;


Άχμαντ Ελντίν 


بـسـم الله والحـمـد لله والـصلاة والـسـلام عــلى رسـول الله، وبـعـد

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Αποχαιρετισμός σε έναν Έλληνα (στον Στέφανο Μπονάτη)



Ήσουν αητός που πέταγε
μέσα στο μαύρο όνειρο
μέσα στο σκότος έψαχνες
μια σπίθα ελληνική

Έλληνας ήσουν θαρρετός
ήρως γεννήθεις μέγας
με τόλμη περισσή
έδειξες πείσμα κι Αρετή

Στέφανα δόξης στην κορφή
έδειξες δύναμη τρανή
κι είπες αντίο στη ζωή
με σταθερή κι ατσάλινη πυγμή!

Καρδιά μεγάλη που χωρεί
κάθε χαρά και πίκρα.
Πολύ σε πόνεσαν γιατί
την εσομορφιά σου είδαν.

Είσαι σπουδαίος και λαμπρός
λύκειο φως κομίζεις
μα τις σκιές που πολεμάς
δύσκολα εις τσακίζει

Νους με Αρετή πολλή
δίδαξες ήθος και ως σωστή
την ταπεινοφροσύνη!
Στέφανε ήσουνα Έλληνας και δάσκαλος ζωής μεγάλος!
Αιωνία η Μνήμη σου Αγαπημένε Έλληνα! 



Αφιερωμένο σε έναν μεγάλο Έλληνα, έναν σπουδαίο Άνθρωπο και Φίλο, που πέρασε από τον κόσμο μας, σταυρώθηκε και τον εγκατέλειψε μόνος, όπως αξίζει σε έναν μοναχικό πολεμιστή-αετό!
Φίλε, εις το επανειδήν!
ΛΥΚΙΟΣ. 
 

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

CCIAS : Το Ελληνικό «άκρως απόρρητο» υπερόπλο που είναι στα υπόγεια του …Πενταγώνου !

RADAR-CCIAS.jpg

To σύστημα που δεν πρόλαβε να υλοποιήσει ο Στρατηγός Γράψας !Οι αποκαλύψεις του Τύπου σχετικά με την απαράδεκτη – κωλυσιεργία στην υπόθεση της κατασκευής πρωτοποριακού συστήματος παθητικής άμυνας CCIAS, το οποίο ανέπτυξαν Έλληνες επιστήμονες από το ΑΠΘ, δεν προκάλεσε καμία έκπληξη σε όσους γνωρίζουν την προϊστορία με ανάλογα θέματα.

( Ιπτάμενος : «Το σύστημα αυτό, αν ποτέ κατασκευαστεί από τη πατρίδα μας, θα αποτελέσει την ληξιαρχική πράξη του αιφνίδιου θανάτου των απέναντι, αν μας επιτεθούν) Δεδομένου μάλιστα του ενδιαφέροντος ξένων δυνάμεων, δεν αμφιβάλλουμε ότι όπως έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται κάποτε να το αγοράσουμε από ξένους κατασκευαστές, αφού όπως μας έχει «διδάξει» η ιστορία, τότε κάποιοι θα έχουν και το γνωστό, σε όλους, κίνητρο…
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News» το πρόγραμμα στο οποίο εδώ και μια πενταετία δουλεύουν πέντε επιστήμονες τους ΑΠΘ, έχει το χαρακτηρισμό «άκρως απόρρητο». Μετά από πέντε χρόνια κοροϊδίας, ένας από τους επιστήμονες αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή…
%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CC%81%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82.jpg
Η ιστορία είναι απίστευτη2006: Μετά από μελέτες και σχεδιασμούς έξι ετών, η επιστημονική ομάδα υποβάλει αίτηση στον Ελληνικό Στρατό για να συμμετάσχει σε ερευνητικό πρόγραμμα για την κατασκευή και ανάπτυξη συστήματος CCIAS. Για να το πούμε απλά επρόκειτο για ένα δίκτυο «παθητικών» ραντάρ.
Ποιες θα ήταν οι δυνατότητες αυτών των ραντάρ που είχαν σχεδιάσει;
• «Βλέπουν» χωρίς να εκπέμπουν – άρα και χωρίς να εντοπίζονται- σε εμβέλεια 400 χιλιομέτρων!
• Εντοπίζουν ελικόπτερα και αεροσκάφη ακόμη και «υπό καθολική ηλεκτρονική σίγαση», δηλαδή χωρίς τα ραντάρ τους να εκπέμπουν.• Εντοπίζουν αεροσκάφη τεχνολογίας stealth και σε πραγματικό χρόνο τις απογειώσεις μαχητικών αεροσκαφών από εχθρικές βάσεις.• Επιτηρούν παθητικά βραχονησίδες• Κόστος; 25 έως 30 τέτοιοι σταθμοί, από τον Έβρο έως της Κρήτη θα κόστιζαν όσο ένας σταθμός παρεμφερούς συστήματος, αγορασμένου από το εξωτερικό!!!

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Χαλκός: Ένα μέταλλο που αφανίζει όλα τα μικρόβια!

Στην αρχαιότητα ο χαλκός αντιπροσώπευε για τους Αιγύπτιους την αιώνια ζωή, την υγεία και την ευημερία  και χρησιμοποιούνταν για τη θεραπεία λοιμώξεων και την αποστείρωση του νερού.
Ο Ιπποκράτης αντιμετώπιζε με χαλκό (ή χαλκό και μέλι) ανοιχτές πληγές και δερματικά προβλήματα, ενώ Ρωμαίοι, Αζτέκοι, Πέρσες, Ινδοί και Μογγόλοι τον είχαν πρώτο και καλύτερο για έλκη και μολύνσεις.  Άραγε πόσο χρήσιμο είναι σήμερα για την υγεία το παλαιότερο μέταλλο στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού;
Τα βακτήρια τον τρέμουν!
Ο χαλκός δεν κάνει μόνο για καλώδια και ηλεκτρομαγνητικές εφαρμογές, αλλά επίσης καταστρέφει (με ασφάλεια και απόλυτη επιτυχία) περισσότερο από το 99,9% όλων των βακτηρίων, ακόμα και τα πιο ανθεκτικά όπως ο χρυσίζων σταφυλόκοκκος. Και όλα αυτά μέσα σε 10 λεπτά έως 2 ώρες, αρκεί οι ευαίσθητοι, βλαβεροί μικροοργανισμοί να έρθουν σε επαφή με την επιφάνειά του.
Άρα υπερέχει και ξεχωρίζει, επειδή κανένα υλικό δεν μπορεί να πλησιάσει την αντιμικροβιακή αποτελεσματικότητά του. Ίσως γι’ αυτό στις επιδημίας χολέρας στο Παρίσι (1832-1852) οι εργαζόμενοι στον χαλκό είχαν ανοσία στην ασθένεια. Πολλά επίσης έχουν λεχθεί και για την έντονη αντικαρκινική του δράση, παρατηρημένη ήδη από το 1912 σε Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία.

Αιφνιδιαστική άσκηση των Ειδικών Δυνάμεων με σενάριο κατά UCKάδων τρομοκρατών

Αιφνιδιαστική ενεργοποίηση της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του βορείου τομέα με σκοπό την....
διεξαγωγή αεροκίνητης ενέργειας καθώς και την ανάπτυξη τμήματος ορεινών καταδρομών στον ορεινό όγκο του Γράμμου, δόθηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μιχάλη Κωσταράκο.

Η άσκηση «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ 6/13» στην περιοχή της Καστοριάς που συμβαίνει για πρώτη φορά και συγκεκριμένα στο χωρίο Διποταμία, στοχεύει προφανώς στην αντιμετώπιση του UCK και του UCC (Απελευθερωτικός Στρατός Τσαμουριάς).
Στην άσκηση συμμετέχουν προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων των τμημάτων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του Βόρειου χερσαίου τομέα που μεταφέρθηκε με ελικόπτερα του Στρατού Ξηράς τύπου Chinook με την υποστήριξη επιθετικών ελικοπτέρων Apache.

Η κινητοποίηση των Ειδικών Δυνάμεων με ανάπτυξη τμήματος ορεινών καταδρομών και γενικότερα το σενάριο της άσκησης δεν είναι καθ’ όλου τυχαία. Ούτε βέβαια η χρονική συγκυρία.

Τα επεισόδια στην Πρεμετή με την δίωξη των Ορθοδόξων, η δράση θυλάκων του UCK στην Ελλάδα, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην απόδραση των Αλβανών κρατουμένων από τις φυλακές Τρικάλων και η πρόσφατη περιπέτεια στην ορεινή Ναυπακτία και μετά στα ελληνοαλβανικά σύνορα για την εξουδετέρωση της ομάδας Κόλλα, προβληματίζουν την ελληνική κυβέρνηση.

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Να αποτραπεί το ολοκαύτωμα, αφού η Συρία θα είναι μόνο η αρχή. (Εξαιρετική Ανάλυση!!)

 


του Χρήστου Α. Καπούτση

Τι περιμένουμε στην αγορά συναθροισμένοι; 
Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
   
Περιμένουμε,  με δικαιολογημένη αγωνία, το στρατιωτικό πλήγμα των αμερικανών και των συμμάχων τους εναντίον της Συρίας.
Ο Αμερικανός Πρόεδρος ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ, που είναι  και κάτοχος του Βραβείου ΝΟΜΠΕΛ για την ΕΙΡΗΝΗ, αποφάσισε την λύση στρατιωτικού χαρακτήρα στη σπαρασσόμενη Συρία. Επέλεξε τη στρατιωτική βία,  από τη διπλωματία…

Ήδη το αεροπλανοφόρο ΝΙΜΙΤΣ που το συνοδεύουν Πολεμικά πλοία και υποβρύχια  πλέουν προς την Ερυθρά Θάλασσα. Εκτιμάται ότι τα αμερικανικά Πολεμικά πλοία και υποβρύχια που βρίσκονται σε απόσταση βολή από τη ΣΥΡΙΑ, μεταφέρουν ένα φορτίο , πάνω  από 300   πυραύλους Τόμαχοκ.
Την στρατιωτική επιχείρηση των αμερικανών εναντίον της Συρίας, θα συνδράμουν και η ΓΑΛΛΙΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΤΑ ΗΑΕ, ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ, Η  ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, Η ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ.
ΟΙ αμερικανοί σχεδιάζουν μια  σκληρή, αλλά περιορισμένης έκτασης επίθεση, διάρκειας το πολύ 3 ημερών, μέχρι να εξουδετερώσουν περίπου 100-120 στρατιωτικούς στόχους στη ΣΥΡΙΑ. Η έναρξη των Στρατιωτικών  επιχειρήσεων, πιθανόν να καθυστερήσει, αφού θα πρέπει να την εγκρίνει το Αμερικανικό  Κογκρέσο. Η απόφαση του Προέδρου των ΗΠΑ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ , σύμφωνα με μετρήσεις της αμερικανικής Κοινή Γνώμης,  δεν έχει λαϊκή  υποστήριξη, για αυτό ζητείται η έγκριση του Κογκρέσου, ώστε να  ενδυναμωθεί η αποδοχή και  η απήχηση, αυτής της απόφασης.  Πάντως, αρκετοί αμερικανοί Βουλευτές δεν έχουν πειστεί,  για την αναγκαιότητα της στρατιωτικής δράσης στη Συρία.   
 
Επίσης, αίσθηση προκαλούν και οι δηλώσεις που έκανε στη Deutsche Welle  για το συριακό ζήτημα ο αμερικανός διεθνολόγος Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ. Ο  επιφανής διεθνολόγος, ο Μπρεζίνσκυ, καταλογίζει στην αμερικανική πλευρά έλλειψη ολοκληρωμένης στρατηγικής, για τη ΣΥΡΙΑ και  σημειώνει ότι το στρατιωτικό-τιμωρητικό χτύπημα, είναι αμφίβολο αν λύνει το πολύπλοκο πρόβλημα της Συρίας.
Φυσικά, παράλληλα με τις στρατιωτικές προετοιμασίες, κλιμακώνεται και ο πόλεμος της προπαγάνδας, από ΟΛΕΣ τις εμπόλεμες πλευρές. Σχετικά με την αξιοπιστία των στοιχείων που παρουσιάζουν οι αμερικανοί ισχυριζόμενοι ότι ο ΑΣΑΝΤ χρησιμοποίησε χημικά εναντίον των πολιτών, αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η έκθεση των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών αναφέρει  322 νεκρούς από χημικά, ενώ η τετρασέλιδη  αμερικανική έκθεση  που παρουσίασε  ο αμερικανός ΥΠ.ΕΞ. Τζον Κέρι κάνει λόγο για 1429 νεκρούς. Είναι τεράστια η απόκλιση και μάλλον αναλόγων διαστάσεων και το ψέμα…