Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Το Αναψυκτήριο της Εβδομάδας (22-4-2014)


Εδώ μπορείτε να σχολιάζετε ελεύθερα, αλλά με σεβασμό στον συνομιλητή σας.

24 σχόλια:

  1. Μια καλημέρα από καρδιάς και Χρόνια Πολλά , Χριστός Ανέστη σε όλους τους -τις θαμώνες ( που φυσικά θεωρώ και φίλους-ες μου ) και σε εσένα φίλε μου ΛΥΚΙΕ .

    Να είσαστε όλοι σας και όλες σας και οι οικογένειές σας πάντοτε καλά .


    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστός Ανέστη!Καλημέρα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αληθώς ο Κύριος και χρόνια πολλά στους Γιώργους και τις Γεωργίες!
    Καλημέρα σε όλες και όλους.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστά και το γνωρίζω! Ας μου επιτραπεί η κατάχρηση της ορθογραφίας αυτή την φορά, χάριν ...ποιητικής αδείας! (αστειεύομαι)
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Οι γραμματικοί κανόνες ορίζουν ότι τα κύρια ονόματα δεν έχουν πληθυντικό, αλλά η γλώσσα στη χρήση της, το επιτρέπει. Αντί να πούμε "όσες έχουν το όνομα Μαρία, να πάνε για ύπνο", λέμε "όλες οι Μαρίες, να πάνε για ύπνο". Και επειδή η γλώσσα προηγείται του κανόνα, η γραμματική πρέπει να αλλάξει και να αναγνωρίσει τον πληθυντικό στα κύρια ονόματα.
      Ο παρατηρητής

      Διαγραφή
  4. Χρονια πολλα με υγεια. Το μηνυμα της αναστασης ειναι διαρκες και ελπιδοφορο. Ευχομαι καποια στιγμη ως λαος, να κερδισουμε τον σεβασμο για να μαθουμε ποιο ειναι αυτο το μηνυμα, μηπως και καποιοι απο εμας βρουνε την δυναμη να το εφαρμοσουν στον εαυτο τους. Αλλιως ως πληροφορια δεν εχει καποια ουσιαστικη χρησιμοτητα
    Στοχαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρονια πολλα και χριστος ανεστη. Καποιος φιλος που ειναι στο υπουργειο εσωτερικων μου ειπε οτι η κυβερνηση θα κανει αιφνιδια παυση πληρωμων και αναβολη των εκλογων. Θελω να μου το επιβεβαιωσει καποιος αν το εχει ξανακουσει. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια Καλημέρα, σαν γλυκια μελωδία, για όλους εσάς!
    http://www.youtube.com/watch?v=f7lxbSC1sNQ
    παλιά φίλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα φίλες και φίλοι μου. Κώστα, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω μια τέτοια πληροφορία από δική μου πηγή! Το ότι η Ελλάδα έχει σε αυτή την φάση μια ευκαιρία (δυνατότητα) για να προβεί σε στάση πληρωμών, το έχω ακούσει πρόσφατα από το διαδίκτυο, ως άποψη ενός δημοσιογράφου "ειδικού" επί των οικονομικών, του Wolfgang Münchau, των Financial Times. Μάλιστα είπε πως ταυτόχρονα μπορεί η χώρα μας να κόψει ένα νέο νόμισμα. Βεβαίως ο συγκεκριμένος συστημικός υπάλληλος των σιωνιστικών συμφερόντων, προβαίνει σκόπιμα σε τέτοιες δηλώσεις για να δημιουργήσει κλίμα.
    Πέραν αυτού, δεν γνωρίζω τίποτε άλλο σχετικά με την πληροφορία που λες, ούτε βέβαια και για το σενάριο αναβολής των εκλογών. Μα πως θα αναβληθούν οι ευρωεκλογές από την ελληνική κυβέρνηση, είναι δυνατόν; Αλλά και οι δημοτικές, σε τι θα εξυπηρετούσε να αναβληθούν;
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σα να 'χεις δικιο βρε Λυκιε!! χαχα! Μουφα η ειδηση!!!!! Σορρυ. Κωστας

      Διαγραφή
  8. Καλα θα κανεις να προσεχης τι γραφεις κυριε Κωστα μας γιατι αρκετες μουφες εχεις πει κατα καιρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε σχολιαστή, το σχόλιό σου μπορεί να χαρακτηριστεί κακόβουλο. Αυτό επιβαρύνεται και από το γεγονός ότι δεν το υπογράφεις, ενώ είσαι γνωστός θαμώνας του ιστολογίου. Ας έχεις το θάρρος της γνώμης σου και ας κατηγορείς όποιον θέλεις, με το ψευδώνυμό σου. Εγώ θα το εκτιμούσα διαφορετικά, νομίζω και ο Κώστας!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΣΥ ΛΥΚΙΕ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ;

      Διαγραφή
    3. Αυτή είναι μια καλή απορία, στην οποία θα απαντήσεις μόνος σου!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  9. Και γω νομιζω καπου παει το μυαλο μου! Δε πειραζει ομως, δε κραταω κακια σε κανεναν. Τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους, οποιος αλαθητος, πρωτος το λιθο βαλετο. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν οι ψυχικοί μας αμφορείς έχουν πραγματικό φορτίο να κουβαλήσουν, τότε παύεις να βρίσκεις τρόπους διαπληκτισμού και να αναζητάς συσσωρευμένα λάθη σε συνάνθρωπό σου , μόνο και μόνον για να επιδείξεις- προβάλεις την κακία σου, είτε ανώνυμα ....είτε επώνυμα .

    Όταν δε εισέρχεσαι ενός φιλόξενου ιστότοπου που σημαία του είναι ο διάλογος διαμέσου σεβασμού και καταφέρεσαι τόσο κατά θαμώνων αλλά και του ίδιου του οικοδεσπότη τότε δεν έχεις να επιδείξεις τίποτε περισσότερο γιατί σε έχουν καλύψει ήδη οι ενέργειές σου .

    Στο τόπο μου λένε << ο λύκος τρίχωμα αλλάζει όχι τα χούγια του >> έτσι και εσύ βαδίζεις σε παλιά μονοπάτια που δεν σε οδηγούν ... πουθενά .
    Ο άνθρωπος γεννιέται μα και ζυμώνεται μέσα στην ζωή , εγώ αυτό που απομένει είναι να ευχηθώ να ζυμωθείς δίχως δυσάρεστες εκπλήξεις της ζωής .

    Το σχόλιο του φίλου Κώστα με κάλυψε πλήρως πως πρέπει να αντιμετωπίζονται τέτοιες κακόβουλες ενέργειες ...

    Φαντάσου όμως , κάποιος να εισερχόταν εντός προσωπικού σου χώρου και να εναπόθετε τις βρομιές του μόνον και μόνον επειδή του άρεσε με μάρτυρες άλλους επισκέπτες ....

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαλαρα κυριε Αρμαγεδων δε σε θιξαμε ντε ουτε εβρισα κανεναν. Ο διαχηριστης μονο μπορει και να ξερει ποιος ειμαι αν και αμφιβαλω. Δεν θελω να προσβαλω τον διαχηριστη γιατι τον σεβομαι πολυ αλλα απλως εκφραστηκα για το Κωστα επειδη εχει πει πολλες μπαρουφες οσο εχω διαβασει στα σχολια. Παντως συγνωμη πρωτα απο διαχηριστη μετα σπο Κωστα που οντως φαινεται καλο παιδι παρα τις φασιστοιδεες του!!!! To σχολιο με τα κεφαλαια δεν ειναι δικο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είχα έστω και την παραμικρή αφιβολία ότι μέσα σου δεν υπάρχει κάτι ανθρώπινο .... δεν θα είχα λόγο και να παρέμβω ....

      ΜΕ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  12. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Ή ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ Ή ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΓΩ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα στους δυο ανώνυμους σχολιαστές, αλλά και σε όλη την παρέα του Καταχθόνιου Δαίμονα.
    Το ιστολόγιο αυτό, έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Οι σχολιαστές που συμμετέχουν εδώ, χρησιμοποιούν τον λόγο τους για να αναδείξουν τις απόψεις και τις ιδέες τους, μέσα από ευγενή διάλογο και μέσα στα πλαίσια των κανόνων του αλληλοσεβασμού.
    Δεν ήταν λίγες οι φορές που κάποιοι θέλησαν να επιβάλλουν άλλο ύφος, που αρμόζει σε άλλους χώρους της μπλογκόσφαιρας, όχι όμως και εδώ! Οι προσωπικές επιθέσεις, οι ύβρεις και η προσβολές, εδώ δεν γίνονται επιτρεπτές. Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν μπορεί να εκφραστεί με άλλο τρόπο, μάλλον βρίσκεται στο λάθος μέρος.
    Όλοι όσοι παραμένουν εδώ, σέβονται αυτό τον όρο και με σεβασμό, ανοχή και ευγένεια, σχολιάζουν και συνομιλούν, χωρίς ποτέ να κάνουν τον άλλο να νιώσει άβολα ή ότι είναι ανεπιθύμητος. Όσοι θέλουν να διαβάλουν αυτό τον χώρο, τελικά αποχωρούν οικειοθελώς, αφού η πρακτική τους προσκρούει σε άκαμπτο τοίχο.
    Αν σας αρέσει το δικό μας ύφος, τότε είστε ευπρόσδεκτοι και θα απολαύσετε την ελευθερία της έκφρασης και των ιδεών σας, προστατευμένοι από διαβολές και από κακόβουλες προθέσεις.
    Αυτά είναι γνωστά και δεν κουράζομαι να τα επαναλαμβάνω σε όλους σας.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενταξει εγω ανακαλω και σεβομαι το χωρο σας. Σας διαβαζω καισυμφωνω με το 90% που λετε. Αφηνω το 10% για καποιες αποψεις που τις βλεπω ακραιες απο μερικους σχολιαστες ..!!!

      Διαγραφή
  14. Πάλεψε για τα ονειρά σου, η ζωή είναι ένα παιχνίδι. Ένα ατέλειωτο ταξίδι,.γεμάτη αναταραχές και πολλές ανατροπές,. κι' αν θαρρείς πως έχεις χάσει το παιχνίδι και αν νομίσεις ότι τέλειωσε το ταξίδι. Ξεκίνα απ'την αρχή .μια νέα ζωή .Τη ζωή σου εσύ την ορίζεις .Κανείς δεν μπορεί να σου τη χαλάσει αν εσύ δεν το θελήσεις..Μια και μοναδική προσωπικότητα ο κάθε άνθρωπος.Δεν αντικαθείστατε δεν επαναλαμβάνεται.Μια χαρούμενη Σαββατιάτικη νύχτα να έχετε φίλοι μου αγαπημένοι.Καλή Κυριακή ,ο Θεός μαζί σας.
    παλιά φίλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να είσαι πάντα καλά, παλιά φίλη! Καλό απόγευμα.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.