Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Ποια είναι η κοινότητα ομοφυλόφιλων “Gays Against Groomers” που αντιτίθεται στην ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα της κατήχησης και σεξουαλικοποίησης των παιδιών στα σχολεία;

 


Πολλές φορές έχουμε καταγγείλει μέσα απο αυτό το σάιτ, πως υπάρχει μια επικίνδυνη πολιτική ατζέντα που έχει “τρυπώσει” μέσα στα σχολεία, στην παιδική λογοτεχνία και στις παιδικές ταινίες με σκοπό να σεξουαλικοποιήσει τα παιδιά και να τα μυήσει στην ομοφυλοφιλία, την αμφιφυλοφιλία, την διεμφυλία ακόμα και την παιδεραστία.

Δείτε για παράδειγμα πως σε ένα παιδικό βιβλίο για μικρές ηλικίες αφήνει υπονοούμενα για τα λεγόμενα “Swingers party” (συνέυρεση ενηλίκων με σκοπό το σεξ), το παρακάτω βιβλίο είναι απλά ένα δείγμα, καθώς υπάρχουν πάρα πολλά με το ίδιο περιεχόμενο.

Ομοφυλόφιλοι (Gays Against Groomers) κατά του εκφυλισμού των παιδιών και το μηνυμά τους μέσα απο τον ιστοτοπό τους.

Η κοινότητά μας που κάποτε κήρυττε την αγάπη και την αποδοχή των άλλων έχει καταληφθεί από ριζοσπάστες ακτιβιστές που τώρα προωθούν ακραίες έννοιες τα τελευταία χρόνια στην κοινωνία, στοχεύοντας συγκεκριμένα τα παιδιά.Η συντριπτική πλειοψηφία των ομοφυλόφιλων είναι ενάντια σε αυτό στο οποίο έχει μετατραπεί η κοινότητα και δεν δεχόμαστε το πολιτικό κίνημα να προωθεί την ατζέντα τους στο όνομά μας.

Το Gays Against Groomers αντιτίθεται ευθέως στη σεξουαλικότητα και την κατήχηση των παιδιών. Αυτό περιλαμβάνει τα drag queen story και drag shows που αφορούν παιδιά, την μετάβαση και ιατροποίηση ανηλίκων και την θεωρία φύλου που διδάσκεται στο σχολείο.

Οι ακτιβιστές, που υποστηρίζονται από σχολικά συμβούλια, κυβέρνηση, Woke μέσα ενημέρωσης και εταιρείες, μιλούν εξ ονοματός μας για πάρα πολύ καιρό. Όταν αγωνιζόμασταν για την ισότητα, στόχος μας ήταν να ενσωματωθούμε επιτυχώς στην κοινωνία, αλλά τώρα αυτοί οι ριζοσπάστες στοχεύουν να την αναδιαρθρώσουν πλήρως για να φιλοξενήσουν μια περιθωριακή μειονότητα, καθώς και να επιδιώξουν να εμπεδώσουν στα παιδιά την ιδεολογία τους. 

Όπως γράφουν χαρακτηριστικά στο Twitter που αποτελείται πάνω απο 300.000 ακολούθους:

Μπορεί να είναι η πρώτη μέρα του μήνα υπερηφάνειας, αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ για τη σεξουαλικότητα, την κατήχηση και τον ακρωτηριασμό των παιδιών. Το ουράνιο τόξο έχει καταληφθεί από ακτιβιστές που το χρησιμοποιούν ως ασπίδα για να προωθήσουν μια επικίνδυνη ατζέντα στα παιδιά σας. Αυτόν τον Ιούνιο, έχουμε κάποια θέματα για τα οποία πρέπει να συζητήσουμε. Αντιστεκόμαστε μέσα από την κοινότητα.

Εμείς λέμε ΟΧΙ.

Υπάρχουν εκατομμύρια γκέι μέσα στην κοινότητα που δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με αυτή τη θρησκεία και συμμετέχουν στον αγώνα μαζί με τους γονείς και τους ενδιαφερόμενους ανθρώπους παντού για την προστασία των παιδιών. Στοχεύουμε επίσης να επιστρέψουμε στη λογική και να διεκδικήσουμε ξανά την κοινότητα που κάποτε ονομάζαμε δική μας. 

Η ομοφυλοφιλική κοινότητα δεν είναι μονόλιθος. Όσοι προωθούν αυτήν την ατζέντα δεν εκπροσωπούν ούτε μιλούν για όλους μας, ούτε θέλουμε να συνδεθούμε μαζί τους με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό που βλέπουμε είναι η μαζική κακοποίηση παιδιών να διαπράττεται σε μια ολόκληρη γενιά, και δεν θα καθόμαστε πλέον με σταυρωμένα χέρια να την παρακολουθούμε.

Θα χρειαστεί απο όλους από εμάς που είμαστε μέσα στην κοινότητα να βάλουμε επιτέλους ένα τέλος σε αυτήν την παραφροσύνη, και αυτό ακριβώς θα κάνουμε.


ΠΗΓΗ




4 σχόλια:

  1. H προστυχιά δεν ειναι απευλεθέρωση. Τι ειναι αυτό που θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά τα ομόφυλα ζευγάρια? " Το παιδί πρέπει να πει την λέξη "μαμα". " Εγώ μαμα δεν μπορώ να γίνω!" <--- Αυτό το έκλεψα Λύκιε ε'ιναι λόγια γνωστής διάνοιας. Δεν θα αναφέρω το ονομά του θα πώ όμως οτι ήταν ο μόνος που πέρσι τίμησε "μοναδικα" και όσο κανένας άλλος/η τους Ήρωες του 1821.

    Τα σέβη μου
    Aya

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέσα στο σύνολο των ομοφυλόφιλων ανθρώπων υπάρχουν και υγιή μυαλά, που δεν υποκύπτουν στην ανάγκη του ανήκειν σε μια "κοινότητα" που προωθεί ατζέντες και αφηγήματα, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με την σεξουαλική τους προτίμηση, αλλά με την στρέβλωση της κανονικότητας και την πρόκληση της κοινωνίας. Ήταν αναμενόμενο να δημιουργηθεί ένα αντι-κίνημα των ΛΟΑΤΚΙ, εξαιτίας της προσβολής των άδολων ομοφυλόφιλων, οι οποίοι θίγονται από την εργαλειοποίηση που τους κάνει το νεοταξικό σύστημα.
      Οι υγιείς ομοφυλόφιλοι, έχουν αντιληφθεί την παγίδα και το γεγονός ότι μόλις το νεοταξικό σύστημα πάψει να τους χρησιμοποιεί, αφού θα έχει ολοκληρώσει την συγκεκριμένη φάση του σχεδίου της, μετά θα ακολουθήσει η εξόντωση του συνόλου τους...
      Δυστυχώς η πλειονότητα των ομοφυλόφιλων δεν αντιλαμβάνεται την παγίδα και υιοθετεί άκριτα το αφήγημα ΛΟΑΤΚΙ. Σύνηθες φαινόμενο στην σημερινή κοινωνία, αφού στο σύνολό τους οι άνθρωποι έχουν χάσει την ικανότητα διάκρισης και καταναλώνουν ιδέες και τάσεις όπως τα ντόνατς και τις γόβες!

      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Με την υπέρμετρη σεξουαλικοποίηση των παιδιών που προωθείται με επιταχυνόμενους ρυθμούς στον δυτικό κόσμο, θα έχουμε αυριανούς δυστυχισμένους ενήλικες, μπερδεμένους μέσα σε ένα χάος άρρωστων επιλογών ζωής από το οποίο θα είναι ανίκανοι να ξεφύγουν γιατί δε θα μπορούν να κρίνουν τι πήγε στραβά. Όταν καταρρέουν οι θεμελιώδεις αρχές πάνω στις οποίες οι κοινωνίες ισορροπούν, μαζί με τις αρχές θα διαλυθεί κι ο άνθρωπος. Μπορεί να υπάρξει πολιτισμός αλήθεια χωρίς τον έλεγχο των παρορμήσεων; Έχουν απελευθερώσει τους ασκούς του Αιόλου πάνω στα κεφάλια των παιδιών, θολώνοντας την κρίση τους και υπονομεύοντας την ικανότητα να δημιουργήσουν μια υγιή ταυτότητα και να αυτοπροσδιοριστούν.

    Ανατολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ακριβώς αυτό επιδιώκει το νεοταξικό σχέδιο. Την δημιουργία ευάλωτων και ασταθών ανθρώπων, οι οποίοι θα είναι εύκολα διαχειρίσιμοι και ελεγχόμενοι από το σύστημα της παγκόσμιας εξουσίας. Όταν ο άνθρωπος θα φτάσει σε απόγνωση, τότε θα αναζητά εναγωνίως την σωτηρία του, την οποία θα του "προσφέρει" η παγκόσμια κυβέρνηση.
      Αυτή η "σωτηρία" θα περιλαμβάνει την εξόντωση όλων αυτών που τώρα δημιουργεί το σύστημα, δηλαδή τους απανταχού ΛΟΑΤΚΙ, την woke κουλτούρα, τον δικαιωματισμό, τον αριστερό-οικολογικό-vigan ακτιβισμό, κτλ. ως νοσηρότητες που μόλυναν τον υγιή άνθρωπο.

      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.