Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

 





Ο Καταχθόνιος Δαίμων,
σας εύχεται χρόνια πολλά και καλή χρονιά,
γεμάτη με ελπίδες για προσωπικές νίκες και ευδαιμονία!
Είθε ο νέος χρόνος να φέρει υγεία, αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.
ΛΥΚΙΟΣ.


36 σχόλια:

  1. Καλή Χρονιά σε όλους, με Υγεία, Αγάπη και Πνευματική Φώτιση!

    Εύχομαι το 2022 να μας φερθεί ευγενικά όσο εμείς θα αναθεωρούμε και θα επαναξιολογούμε τη στάση μας για μια αδιάκοπη πορεία προς την αυτοβελτίωση.

    Ευτυχισμένο το νέο έτος!

    Με αγάπη, Ανατολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά αγαπητή Ανατολή!
      Υγεία και φώτιση για όλους τους ανθρώπους!
      Η πορεία μας προς την αυτοβελτίωση, απαιτεί σκληρή δουλειά, κόπο, πόνο και προσήλωση στον στόχο μας. Το 2022 δεν θα μας φερθεί ευγενικά σε αυτό. Η λογική λέει ότι ο νέος χρόνος να μας φέρει νέες δοκιμασίες, που θα κάμψουν τους αδύναμους και θα ατσαλώσουν όσους μένουν προσηλωμένοι στον στόχο τους: στην κατάκτηση της συνειδητότητας σε βάρος της μηχανικότητας που μας έχει επιβληθεί από τον υλικό τρόπο ζωής. Όταν είμαστε συνειδητοί, βλέπουμε πιο καθαρά. Βλέπουμε μέσα κι έξω μας.

      Ας βάλουμε στόχο για το νέο έτος, να είμαστε λιγότερο μηχανικοί στην καθημερινότητά μας. Ας σκεφτόμαστε περισσότερο, ακόμη και για κάθε καθημερινή πράξη ρουτίνας και ας διερωτώμεθα "γιατί το κάνω αυτό;"

      Καλή δύναμη αγαπητή μου Ανατολή.

      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Joker

    Καλη χρονια με υγεια!
    Ο νεος χρονος πάντα φερνει στους ανθρωπους την διαθεση για αλλαγη (προς το καλυτερο) και εξελιξη. Ενας σημαντικος τροπος με τον οποιο επιτυγχανεται αυτο, ειναι η εισαγωγη νεων συνηθειων. Μια νεα συνηθεια, την οποια θα εξασκουμε διαρκως εστω και λιγο, αποτελει εναν υπεροχο τροπο που λιγο-λιγο θα μας φερνει ολο και πιο κοντα στον επιθυμητο στοχο μας. Αυτος ο τροπος για εκεινον που θα βρει την πειθαρχια να τον ακολουθησει, δουλευει. Και ποιος ξερει; Τρωγοντας, ερχεται και η ορεξη για τα παραπανω

    Μια απο τις αποφασεις μου για τη νεα χρονια (new year resolution) ειναι η επιθυμια μου να συμμετασχω συχνα στον ΚΔ, βαζοντας και εγω το μικρο μου λιθαρακι στην αναζητηση της αληθειας. Η τιμη αυτης της αποφασης ειναι να ειναι οι συμμετοχες μου οχι ολοκληρωμενες οπως θα τις ηθελα, αλλα διασπαρτα κομματια. Παρακαλω ας μην παρεξηγηθουν καποιοι φιλοι σε αυτο, για τους υπολοιπους δεν με νοιαζει ας κανουν οτι θελουν. Δεν γινεται αλλιως, ομως, διοτι οσο παει, το σκοταδι απλωνεται και το εργο που απαιτειται γινεται ολο και μεγαλυτερο, ομως εμεις παραμενουμε οντα πεπερασμενης ενεργειας

    Παμε λοιπον, με οπλα μας
    1. "το καθαρο μυαλο που δεν θολωνει" (οσο μπορουμε) που ελεγε και ο Λυκανθρωπος,
    2."Αναζητών όσην Αλήθεια μπορώ να αντικρίσω, μέσα απ' το πέρασμα στην ύλη, με τον πόνο, τον κόπο και την τόλμη μου. Έγνοια μου, η αδογμάτιστη και ελεύθερη πορεία μου από τη γνώση. " που λεει ο Λυκιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε Joker, καλή χρονιά με υγεία και φώτιση!
      Η πειθαρχία είναι εκ των ων ουκ άνευ αναγκαία προϋπόθεση, για την επίτευξη στόχων υπέρβασης και εξέλιξης. Ένας χαοτικός άνθρωπος, που δεν μπορεί να ιεραρχήσει προτεραιότητες, αξίες και στόχους, μένει στάσιμος και βυθίζεται στον βούρκο των επιθυμιών των ενστίκτων του.

      Η μόνη συνταγή που δουλεύει για να μάθουμε να πειθαρχούμε, είναι ο αυτοεξαναγκασμός ως θρυαλλίδα που θα πυροδοτήσει την όρεξη. Τρώγοντας (αναγκαστικά στην αρχή) έρχεται η όρεξη! Ή αλλιώς κατασκευάζουμε-προγραμματίζουμε την επόμενη συνήθειά μας.

      Είναι ωραίο λοιπόν να ξεκινά κανείς την χρονιά του, βάζοντας νέους στόχους.
      Είναι επίσης ωραίο να βάζει κανείς τον πήχη, αρκετά ψηλότερα από εκεί που νομίζει ότι θα φτάσει.

      Η ικανοποίηση που παίρνει κανείς όταν διαπιστώσει ότι τελικά υποτιμούσε τον εαυτό του και ότι είναι ικανότερος απ΄ότι πίστευε, αποτελεί εφαλτήριο για ακόμη υψηλότερους επόμενους στόχους.

      Καλωσορίζω την απόφασή σου να συμμετέχεις συχνά στον ΚΔ την νέα χρονιά, αλλά δεν αποτελεί δέσμευση προς εμάς, αλλά προς τον εαυτό σου. Γι αυτό και δεν δικαιούμαστε εμείς να παρεξηγηθούμε, αν εσύ λιποψυχήσεις στην απόφασή σου. Είσαι υπόλογος μόνο προς τον εαυτό σου.

      Από μας έχεις όλη την αγάπη, την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό, για ότι έχεις προσφέρει ήδη στον ΚΔ και θα νιώσουμε επιπλέον ευεργετημένοι για κάθε νέο σου σχόλιο, με όποιον τρόπο θέλεις εσύ.

      "...το σκοταδι απλωνεται και το εργο που απαιτειται γινεται ολο και μεγαλυτερο, ομως εμεις παραμενουμε οντα πεπερασμενης ενεργειας"

      Το σκοτάδι διαλύεται, όταν εμείς ανάβουμε το φως της εσωτερικής μας ελευθερίας.
      Τα ενεργειακά μας αποθέματα δεν εξαντλούνται, όταν την ξοδεύουμε με δημιουργικό τρόπο.
      Αντιθέτως όταν ξοδεύουμε ενέργεια για δημιουργία, αυτομάτως αντλούμε ζωτική ενέργεια και γεμίζουμε τις εσωτερικές μας μπαταρίες. Η συμμετοχή στους διαλόγους του ΚΔ (και όχι μόνο), είναι μια δημιουργική εργασία που μας γεμίζει με μπόλικη ενέργεια...

      Καλή δύναμη, φίλε Joker!

      ΛΥΚΙΟΣ.



      Διαγραφή
  3. Joker

    Οπως πάντα, οι σκεψεις σου ειναι ευστοχες και οξυδερκεις, δημιουργηματα ενος νου που επιθυμει να παραμενει ελευθερος απο τα βαρη των αλυσιδων των δογματισμων ωστε να πεταει ψηλα. Πώς θα μπορουσε ενας τοσο ευγενικος λογος, που δεν τσιγκουνευεται να προσφερει απλοχερα να μην δεχεται ανωθεν ευλογιες και διαρκως να ανανεωνεται; Πώς θα μπορουσε να φοβαται το σκοταδι ενας ανθρωπος που νιωθει διπλα του να συμπαραστεκονται φωτεινες δυναμεις, οι οποιες βρισκονται διπλα του διοτι τους ευχαριστει το νεκταρ που αναδυεται; Απλα, δεν γινεται
    Μου ερχεται στο νου η στιχομυθια απο τη ταινια 300 που λεει: "Η πραγματικη δυναμη του Σπαρτιατη ειναι ο μαχητης διπλα του. Δωσε σεβασμο και τιμη σε αυτον και θα σου επιστραφει"

    Ο σκοπος και οι στοχοι ειναι αυτοι που οριζουν την λειτουργια του ντοπαμινεργικου μας συστηματος. Απο αυτο το συστημα αντλουμε την ενεργεια μας. Εχει δειχτει, πως αντλουμε αυτες τις ουσιες που μας κανουν να αισθανομαστε ωραια και μας φτιαχνουν την ψυχικη μας διαθεση, οχι οταν επιτυγχανουμε τον στοχο μας, αλλα οταν καταλαβαινουμε πως βρισκομαστε στη σωστη τροχια και πορεια προς τον στοχο μας. Η επιδραση του γυμναστηριου θα μπορουσε να οφειλεται καθαρα σε αυτο, και να μην ειναι αυτοματοποιημενη διαδικασια του φυσικου σωματος, καθως σχεδον ολοι οι ανθρωποι επιθυμουν μια βελτιωση ή συντηρηση του φυσικου σωματος.

    "Τα ενεργειακά μας αποθέματα δεν εξαντλούνται, όταν την ξοδεύουμε με δημιουργικό τρόπο.
    Αντιθέτως όταν ξοδεύουμε ενέργεια για δημιουργία, αυτομάτως αντλούμε ζωτική ενέργεια και γεμίζουμε τις εσωτερικές μας μπαταρίες."

    Αυτο ειναι πολυ σημαντικο. Απο πού και πώς αντλουμε ενεργεια και εμπνευση;
    Για να λαβουμε, πρεπει να ξερουμε να δινουμε. Η δημιουργια ή ποιηση αποτελει μια βαθια πνευματικη εργασια και ως τετοια δεν οριζεται απο υλικους νομους. Η αγαπη που προσφερεις, με αγαπη και χαρα θα σου επιστραφει εντοκως. Προσωπικα, ετσι το νιωθω. Ισως η προσοχη που θα πρεπει να δειχνουμε ομως, να αφορα αρπακτικους χαρακτηρες. Εκει τα ορια οφειλουν να παραμενουν ξεκαθαρα. Ομως παρατηρουμε ξεκαθαρα ενα μηχανισμο που λεει πως πρεπει να δινεις για να παιρνεις. Τωρα οσον αφορα το πού δινουμε και πότε αυτο χρειαζεται πιθανοτατα διακριση. Διοτι εαν εγω "παρα-δινω" συνεχως στην κοπελα με την οποια βγαινω, αυτη θα το εκλαβει σαν αδυναμια και θα χαθει το ενδιαφερον.

    "Η συμμετοχή στους διαλόγους του ΚΔ (και όχι μόνο), είναι μια δημιουργική εργασία που μας γεμίζει με μπόλικη ενέργεια..."
    Πραγματι, οταν ομως οι διαλογοι διεπονται απο καποιες βασικες κοινες αξιες. Δεν ειναι πάντα ολοι οι διαλογοι μια δημιουργικη εργασια πχ κομματικες τηλεοπτικες αντιπαραθεσεις

    Τελος, εννοουσα πως θα ηθελα να ξεδιπλωσω πολλα θεματα, ισως και να εριχνα αρκετο φως που θα οδηγουσε σε επιλυση αν ηταν εφικτο, μια και καλη, ομως δεν νιωθω ακομα να "τοχω". Ισως τρωγοντας να ερθει η ορεξη ομως και να επιλυθει το ενεργειακο πρωτα. οψομεθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Joker, σε ευχαριστώ για τις φιλοφρονήσεις αν και ανώτερες απ΄ότι μου αναλογούν...
      Δέκα χρόνια τώρα, από την δημιουργία του Καταχθόνιου Δαίμονα, πορευόμαστε μαζί και εξελισσόμαστε χέρι χέρι, χωρίς να μας γίνεται αντιληπτό. Πήγαινε πίσω, να δεις τι και πως γράφαμε τότε... Χαχα!

      "Ισως η προσοχη που θα πρεπει να δειχνουμε ομως, να αφορα αρπακτικους χαρακτηρες. Εκει τα ορια οφειλουν να παραμενουν ξεκαθαρα"

      Εδώ κολλάει το "αγάπα μικρά ελαττούμενος" δηλαδή εν προκειμένω να προσφέρουμε τόση αγάπη, όση αντέχει ο άλλος! Γιατί εμείς μπορεί να μην μπορούμε να ποσοτικοποιήσουμε την αγάπη που νιώθουμε, ωστόσο θα πρέπει να την προσφέρουμε προσαρμοσμένη στον τρόπο και την ποσότητα που μπορεί να δεχτεί ο άλλος. Ένας άνθρωπος που δεν έχει μάθει να αγαπά (γιατί δεν εισέπραξε αγάπη ως παιδί), δεν αντέχει να τον πνίξουμε στην αγάπη μας.
      Συνεπώς χρειάζονται τα όρια που είπες. Όχι στο να αγαπάμε λιγότερο όμως, αλλά στο να ελέγχουμε την ροή μας προς τους άλλους, ώστε να μην υπερβάλλουμε και τελικά μας επιστραφεί ως επίθεση (φόβου, φθόνου, ζήλιας, εκδίκησης και απόρριψης).

      "Δεν ειναι πάντα ολοι οι διαλογοι μια δημιουργικη εργασια πχ κομματικες τηλεοπτικες αντιπαραθεσεις"

      Ευτυχώς εδώ έχουμε πέσει στον χαμερπές επίπεδο των τηλεοπτικών αντιπαραθέσεων, ούτε παρέχουμε χώρο για κομματικές αντιπαραθέσεις.

      "... εννοουσα πως θα ηθελα να ξεδιπλωσω πολλα θεματα,..."

      Ευτυχώς στον ΚΔ, υπάρχει πολυχρωμία απόψεων και θεμάτων, που πάντοτε συζητούνται με τον συνήθη μας αναλυτικό τρόπο. Θέσε θέμα και ξεκινάμε...

      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Joker

      Πηγα στο παρελθον να δω και παρατηρησα πως ο ΚΔ κλεινει τα 10 χρονια μεθαυριο! Αυτο θελει ειδικη αναρτηση για να του ευχηθουμε!

      10 χρονια μετα.. Αλλαξαμε καθολου εσωτερικα; Θελω να πιστευω πως ναι, στο κατα δυναμιν. Τι αλλαγες προεκυψαν στον εαυτο μας μετα απο 10 χρονια;

      Διαγραφή
    3. Όντως θα πρέπει να το γιορτάσουμε!
      Το μόνο σίγουρο είναι ότι αλλάξαμε μετά από δέκα χρόνια, αγαπητέ μου φίλε! Τα πάντα ρει και ουδέν μένει, ειδικά στον άνθρωπο...
      Τον απολογισμό τον κάνει ο καθένας μόνος του, αλλά οι εξωτερικοί παρατηρητές μπορούν να δώσουν ένα στίγμα για το τι βλέπουν. Ωστόσο μόνο ενδοσκοπικά μπορεί κανείς να εντοπίσει ουσιώδεις αλλαγές, διότι το μεγαλύτερο μέρος της προσωπικότητάς μας είναι βιωματικό (συναισθήματα, νοητική σύλληψη και επίγνωση).
      Το θέμα είναι αν η μετεξέλιξή μας, είναι προς την κατεύθυνση που έχουμε θέσει ως τελικό στόχο, αν ζούμε κατά συνείδηση και αν η συνείδησή μας υπέστη αναθεωρητικές αλλαγές.

      Θα έλεγα ότι αρχικά θα πρέπει να εντοπίσουμε μόνο τις αλλαγές μας, δηλαδή χωρίς να τις κρίνουμε.
      Σε δεύτερο χρόνο, μπορούμε να επεξεργαστούμε και να κατανοήσουμε τους λόγους που μας προκάλεσαν τις αλλαγές και τις αξιολογήσουμε, ώστε να επαναχαράξουμε πορεία με νέους στόχους δεκαετίας.

      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Καλημέρα σας, χαρηκα πολύ με αυτή την παρατήρηση του Joker νομίζω Λύκιε πως η ειδική αυτή ανάρτηση πρέπει να έχει και μια αντίστοιχη εικόνα. Τι θα έλεγες για το -Περίσσευμα Ψυχής - θα χαρώ να το δω.

      Με σεβασμό,
      Γιώτα

      Διαγραφή
    5. Έχω μια άλλη άποψη για την προσωπική εξέλιξη του καθενός που λέτε. Δεν θα αναφερθώ σε σας, δεν σας γνωρίζω προσωπικά για να ξερω, θα πω αυτό που βλέπω μέσα από τη δική μου αυτοπαρατήρηση και την παρατήρηση όσων ανθρώπων γνωρίζω. Κανείς δεν εξελλίσσεται πραγματικά εν ζωή κι αυτό γιατί η ψυχική εξέλιξη γίνεται κατά τη διάρκεια του μεγάλου ύπνου, του θανάτου δλδ. Αυτό που συμβαίνει κατ' ουσίαν, είναι να γίνεται ο καθένας αυτό που είναι πραγματικά και να δείχνει πιο ξεκάθαρα πλέον το επίπεδο εξέλιξης πάνω στο οποίο βρίσκεται, ένα είδος ας πούμε αποκαλυπτηρίων, είναι πιο εμφανές πλέον το απόθεμα ψυχής που έχει ο καθένας και το είδος της εξέλιξης του, γιατί δεν είμαστε όλοι της ίδιας εξέλιξης. Τα γεγονότα που ζούμε παγκοσμίως επιτάχυναν τα αποκαλυπτήρια και αυτό είναι θετικό, γιατί δεν υπάρχει γυρισμός πλέον και ο καθένας μπορεί να δει καθαρά -αν θέλει και μπορεί- και πού βρίσκεται ο ίδιος αλλα και πού βρίσκονται οι διπλανοί του.

      Διαγραφή
    6. Σε καλωσορίζω Kwisatz Haderach.
      Αν σε αντιλήφθηκα σωστά, πιστεύεις ότι ο άνθρωπος ενσαρκώνεται και ζει χωρίς να εξελίσσεται καθόλου, αλλά η όποια εξέλιξή του συμβαίνει μετά τον θάνατο της σαρκός.
      Ίσως να εννοείς ότι το σύνολο των βιωματικών εμπειριών που κατακτά ο εν ζωή άνθρωπος, αξιοποιούνται μετά τον θάνατο του υλικού σώματος.
      Εν μέρει θα συμφωνήσω, ότι μετά τον θάνατο του υλικού σώματος, ο άνθρωπος διέρχεται μέσα από μια διαδικασία αξιοποίησης των βιωμάτων, που τον κατατάσσουν σε ανάλογο εξελικτικό επίπεδο, όχι κατ΄ανάγκη ανώτερο, αφού δημιουργεί καρμικές συνάψεις μέσα απ΄την επίγεια ζωή του.
      Ωστόσο, αυτή είναι μια φάση της εξελικτικής πορείας, που δεν μπορεί να απομονωθεί.
      Η διέλευση του ανθρώπου μέσα από το υλικό πεδίο (με το σώμα του), του προσφέρει την δυνατότητα να βιώσει τον κόσμο των αντιθέτων εννοιών (διττότητα) και να αποκτήσει επίγνωση μέσα από την συνειδητή διαδικασία. Κάνει επιλογές που τον οδηγούν σε αποτελέσματα, τα οποία με τη σειρά τους επιδρούν στην λεγόμενη παρούσα προσωπικότητα και την διαμορφώνουν εξελικτικά. Τίποτα στην φύση δεν παραμένει στάσιμο, οπότε ούτε ο άνθρωπος αποτελεί εξαίρεση. Ο άνθρωπος αλλάζει, προσαρμοζόμενος στις συνθήκες (εσωτερικές και εξωτερικές) και η πορεία του προσδιορίζει τον βαθμό που εξελίσσεται.
      Η ζωή λοιπόν μας προσφέρει την δυνατότητα να εξελιχθούμε, αποκτώντας το γνώθι σ΄αυτόν. Λέγοντας εξέλιξη, δεν εννοούμε την κατάκτηση της Τελειότητας, αλλά την πορεία προς αυτήν, έστω και λίγο.
      Ο καθένας έχει τον δικό του ρυθμό εξέλιξης και βεβαίως ερχόμαστε στη ζωή, με την εξέλιξη που έχουμε ήδη κατακτήσει προ της ενσαρκώσεώς μας και την αθροίζουμε σε αυτή που βιώνουμε στο παρόν.

      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    7. Αναφέρθηκα στην ψυχική εξέλιξη, η όποια επίγνωση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η ψυχή. Εν ζωή ο άνθρωπος συλλέγει εμπειρίες και κατά τη διάρκεια του θανάτου διαλογίζεται πάνω σ' αυτές και ανάλογα με το ας πούμε αποτέλεσμα του διαλογισμού γίνεται και η όποια διεύρυνση της ψυχής, αν γίνει. Όσο η ψυχή βρίσκεται μέσα σε υλικό φορέα, δεν αλλάζει η σύσταση της ή μάλλον η συσταση της μπορεί να αλλάξει με συγκεκριμένες ασκήσεις, πχ να γίνει πιο διακριτή αλλά το επίπεδο της δεν αλλάζει εν ζωή. Ωραίο το γνώθι σαυτον, συμφωνώ, έχω μια μικρή αμφιβολία για το πόσοι γνωρίζουν όμως ότι το γνώθι είναι προστακτική αορίστου. Εν ολίγοις, η δική μου άποψη είναι ότι αφυπνίσεις και επιγνώσεις και λοιπά κουραφέξαλα είναι μπούρδες, αυτό που συμβαίνει, είναι ότι όλοι ανεξαιρέτως κάποια στιγμή, συνήθως σε περίοδους μεγάλης ψυχικής πρόκλησης ή έντασης, "θυμούνται" ποιοι είναι και το εκδηλώνουνε.

      Διαγραφή
    8. Χρησιμοποίησα ως έκφραση το "γνώθι σ' αυτόν" και όχι με την γραμματική συνέπεια του λόγου.
      Δεν γνωρίζω την προέλευση των πεποιθήσεών σου περί ψυχής, εξέλιξης, διαλογισμού και "επιπέδου", αλλά δεν τις χαρακτηρίζω ως κουραφέξαλα και μπούρδες.
      Είναι σεβαστές οι απόψεις σου και πάντα προς συζήτηση σε αυτό τον χώρο.
      Ωστόσο θα πρέπει να σέβεσαι κι εσύ τις απόψεις των άλλων, ακόμη και αν διαφωνείς μαζί τους.
      Αν λοιπόν επιθυμείς τον διάλογο, ας ξεκινήσουμε με τους ορισμούς για το τι είναι ψυχή.
      Διότι αν δεν συμφωνήσουμε στους ορισμούς, θα είναι σαν να μιλάμε διαφορετική γλώσσα.

      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    9. Γειά σου Kwisatz Haderach, χαίρομαι που γνωρίζω νέα πρόσωπα σου ευχομαι μια νεα όμορφη χρονιά. Ψάχνεις κάποια συγγκερκιμμενη αρσενική οντότητα ή κάνω λάθος?

      Με εκτίμηση,
      Aya

      Διαγραφή
    10. Όσο θηλυκού γένους είσαι εσύ, άλλο τόσο και εγώ ψάχνω για μια συγγκεκριμμένη αρσενική οντότητα.

      Διαγραφή
    11. Hā́idēs ...και γω έβλεπα Dune μικρή, πολυ μικρή όσο και μεγάλη. Σε ευχαριστώ όμως για την επιβεβαίωση.

      Με εκτίμηση,
      Aya

      Διαγραφή
    12. Εγώ πάλι δεν έβλεπα ποτέ Dune. Το όνομα το είδα κάπου τυχαία και μου άρεσε, κυρίως γιατί δεν ξέρω πώς ακριβώς προφέρεται.

      Διαγραφή
    13. Το Υπερ-εγώ δεν κάνει καλό να το κοιτάξετε αυτό. Κοιτάξτε εκτιμώ την αναφορά σας όμως δεν είστε άτομο που ουτε επιλέγει κατι τυχαία και ουτε χρησιμοποιει τυχαια usernames ειδικα σε τετοιου ειδους θέματα εσωτερισμου, πνευματισμου - περι ψυχής κτλ. Το πως προφέρεται και τι ακτριβως αντιπροσωπεύει θα πρέπει να σας απασχολήσει σοβαρά. Σας ευχαριστώ και καλή σας συνέχεια.

      Διαγραφή
    14. Και με ποια ακριβώς ιδιότητα εσύ απευθύνεσαι προσωπικά σε κάποιον άλλον, τον όποιον άλλον, για να του υποδείξεις τί, πώς και γιατί να το κάνει; Και μάλιστα χωρίς καν σου ζητηθεί αυτό. Εκ πρώτης θα έλεγα ότι οποια ιδιότητα σου κι αν επικαλεστείς, δεν θα είναι αρκετή για να δικαιολογηθούν τα άνωθεν. "Καλή" μου, όταν θέτεις ερωτήσεις, να θυμάσαι να είσαι και έτοιμ"η" για τις απαντήσεις που τελικά θα λάβεις, όχι μόνο για εκείνες που νομίζεις ότι θα λάβεις. Διαφορετικά, μην τις θέτεις καθόλου. Προσπέρνα.

      Διαγραφή
    15. Όπως θα έχετε -η-δη καταλaβει δεν ασχολούμαι με εγωπαθής αποκρυφιστές.
      Και τώρα καλή σας συνέχεια.

      Με εκτίμηση,
      Aya

      Διαγραφή
    16. Οπωσδήποτε ναι, το έχουμε καταλάβει. Το εγωπαθής με "ει" στον πληθυντικό. Και μην αλλάζεις τους φθόγγους από τις λεξούλες στα σχόλιά σου, δεν καταφέρνεις κάτι, μόνο το ότι φαίνεται ότι το κάνεις.

      Διαγραφή
    17. Η αλήθεια είναι οτι "δεν"_'επιασες καν.το"συγγ|εκριμμ|ένα".οπότε τι να αναλύσουμ-ε τώρα. Επιπλέον με πολύ καλή διάθεση ακουστικά το "name" Kwisatz Haderach έχει "μαύρη προφορά" κάτι μπορώ να πω πως ερεθίζεται πάνω σas και φυσικά το γνωρίζεις αυτό. Δεν μου απάντησες όμως. Αναζητάς μια Αρσενική Οντότητα έμψυχη ή άψυχη?

      Με εκτίμηση,
      Aya

      Διαγραφή
    18. Με συγχωρείς, ξέχασα να προσθέσω οτι τέτοιου είδους αναζητήσεις που σε απασχολουν θα τις βρείς στον Πύργο Ηλείας. Καλή σου συνέχεια...να προσέχεις όμως είναι μια συμβουλή που μου έχει δώσει ένας πολύ καλός φίλος. Το κάθε πράγμα έχει το κόστος του αλλα είμαι σίγουρη οτι και αυτο το γνωρίζεις.
      Καλη Αναζήτηση.

      Aya

      Διαγραφή
    19. Ναι ξέρω, ήτανε γρήγορο το γκολάκι, δεν το περίμενες. Εφόσον όμως ψήνεσαι να συνεχίσουμε τον μεταξύ μας διάλογο, δε νομίζεις ότι θα ήταν πιο ενδιαφέρον αν διαφοροποιούσες κάπως τη ροή του; Ήτανε κάτι παραπάνω από ξεκάθαρες οι απαντήσεις μου προς εσένα παραπάνω. Κατανοώ βεβαίως ότι είσαι ...πολυάσχολη, ε μεγαλώνεις κιόλας, πέφτουν οι επιδόσεις όσο νά 'ναι. Έλα, πάμε άλλη μία, το ξέρω, μπορείς.

      υγ* Πύργος Ηλείας; Αχαχχα! Αυτό παραήταν εκζότικ, έπρεπε να βρεις κάτι πιο γήινο... Μαζεύτε την.

      Διαγραφή
  4. Ευχομαι ενα χαρούμενο Δημιουργικό έτος καλλιεργημένο εσωτερικα για τον καθένα.
    Ευχή μου ο καθένας να ανακαλύψη την Αληθεια μέσα του.

    Με αγαπη,
    Γιώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υγεία και φώτιση για όλο τον κόσμο, Γιώτα μου.
      Καλή χρονιά!

      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  5. και γιατι παρακαλω αφου ειμαστε πια στο 2022 η ταμπελιτσα αναφερεται στο 2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ήθελα Λύκιε το " Περίσσευμα Ψυχής" να το αφιερώσουμε στην Δέσποινα λόγω της παρουσίας της στο Ιστολόγιο αλλα και ο καθένας (" χρυσές σκέψεις, αναζητήσεις") για φιλους - φιλες που έχουν στην Καρδιά τους. Σκεφτόμουν πχ για την Ακτίνα του Νου ( Μανασαπούτρας: οι Αστραπόβολοι, οι φορείς της Νοητικής Ουσίας, Αυτούς που Εκπροσωπούν τον Ανώτερο Εαυτό. Οι Ακτίνες του Νού ή οι Υιοι/Κόρες της Σοφίας ). Ευχαριστώ, καλό βράδυ.

    Με εκτίμηση,
    Γιώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Γιώτα, η εικόνα σου κοσμεί ήδη το άρθρο "10 χρόνια Καταχθόνιος Δαίμων!". Δες το.

      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  7. Χαίρομαι πολύ αγαπητέ Joker Card που μέσα στους στόχους σου για το νέο έτος είναι και η συχνότερη συμμετοχή σου στο συμπόσιο του Καταχθόνιου Δαίμονα καθώς αυτή έχει καταδειχθεί πολύτιμη για το στερέωμα και την πορεία του. Διάσπαρτες είναι οι περισσότερες συμμετοχές πλέον αφού η ζωή βρίσκεται έξω από τον εικονικό κόσμο και μας θέλει παρόντες και ενεργούς στον ρουν της. Το ευχάριστο όμως διάλειμμα που μας προσφέρει αυτός ο χώρος αναψυχής, μας κάνει πάντα να επιστρέφουμε στα σκαλοπάτια του.
    Πόσο αλλάξαμε από την πρώτη φορά που περάσαμε το Καταχθόνιο κατώφλι; Ωραίος συλλογισμός ειδικά για τους παλαιότερους θαμώνες και μια καλή ευκαιρία να θέσουμε καινούρια στάνταρντ για το πού θέλουμε να φτάσουμε.

    Πώς βλέπετε την αυτοκτονία της κυβέρνησης με την ανετοιμότητα και ανικανότητα που επιδεικνύει σε κάθε ορατό και αόρατο φαινόμενο;

    Ανατολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Πώς βλέπετε την αυτοκτονία της κυβέρνησης με την ανετοιμότητα και ανικανότητα που επιδεικνύει σε κάθε ορατό και αόρατο φαινόμενο;"

    Αυτό είναι ένα επίκαιρο θέμα, που μπορούμε να συζητήσουμε στο νέο 42ο Αναψυκτήριο-Στοχαστήριο...

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον στο Harvard δεν παραδιδουν "σωστά" μαθήματα για - low risk managed funds -.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.