Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Δρίτσας για Κουφοντίνα: Κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17 Νοέμβρη

 

Ο κ. Δρίτσας επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης για την υπόθεση Κουφοντίνα



Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Θοδωρή Δρίτσα ότι «κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από την 17 Νοέμβρη».

Ο κ. Δρίτσας επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης για την υπόθεση Κουφοντίνα ισχυριζόμενος πως δεν τηρεί τον νόμο και την κατηγόρησε ότι με την στάση της «θα αναβιώσει μία συζήτηση για την δράση του ένοπλου και της τρομοκρατίας, όπως λέγεται».

Συνεχίζοντας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την άποψη πως «κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί πιστεύω εγώ από την δράση αυτών των οργανώσεων, των τρομοκρατικών. Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη. Αντίθετα ο ελληνικός λαός έχει τρομοκρατηθεί από πάρα πολλές άλλες πολιτικές».

Στο σημείο εκείνο η δημοσιογράφος ρωτά: «δεν καταλαβαίνω τι λέτε, λέτε ότι δεν είχαμε τρομοκρατηθεί ως λαός από τη 17 Νοέμβρη με τις δολοφονίες;» με τον κ. Δρίτσα να επιμένει στην τοποθέτησή του και να απαντά: «ναι, βεβαίως, το έχω βιώσει».

Ακούστε το στο δέκατο λεπτό του ηχητικού ντοκουμέντου:


3 σχόλια:

  1. ο κύριος αυτός,παρόλο που δεν τον ξέρω καν και μου είναι παντελώς αδιάφορος,με τελείως αντικειμενική η και απλοϊκή αν θέλετε προσέγγιση έχει δίκιο σε αυτά που λέει .όσοι από εμάς έζησαν την εποχή της 17Ν θα θυμούνται ότι οι απλοί άνθρωποι όσο και αν αυτό ακούγεται εξωφρενικό και τρελό κατά κάποιο τρόπο επικροτούσαν τις ενέργειες της 17ν .θυμάμαι μάλιστα ότι όταν οι πολιτικοί έκαναν κάποια λαμογιά για να μην χρησιμοποιήσω την άλλη έκφραση η συνήθης έκφραση ήταν ....α ρε 17Ν που τους χρειάζεται .δεν θα μπω στην διαδικασία να κρίνω αν οι άνθρωποι είχαν δίκιο η αν σκέφτονταν σωστά ,η αν ήταν κατωτέρου επιπέδου η όχλος κλπ. έτσι σκεφτόντουσαν και αυτό είναι μια πραγματικότητα .μια πραγματικότητα που θα έπρεπε να μας προβληματίσει όλους και περισσότερο τους πολιτικούς που ήταν τότε στο προσκήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω με αυτή την άποψη, αγαπητέ Ανώνυμε. Κανένας υγιής στα μυαλά του, δεν επικροτούσε τις δολοφονίες της Ν17 εκείνη την εποχή. Αυτοί που τις επικροτούσαν, είναι αυτοί που τις επικροτούν και σήμερα. Είναι οι υποστηρικτές του Κουφοντίνα, άνθρωποι μισαλλόδοξοι, φασίζοντες, βίαιοι, διαταραγμένες προσωπικότητες, αμόρφωτοι και παράλογοι. Είναι μόνο οι αριστεροί και οι αναρχικοί.
    Είναι αυτοί που νιώθουν και καλλιεργούν ταξικό μίσος, φθόνο, ζήλια. Είναι αυτοί που στο παρελθόν αιματοκύλησαν την πατρίδα και ψάχνουν την αφορμή για να το επαναλάβουν! Είναι το κοινό στο οποίο απευθύνεται η αριστερή τρομοκρατία. Είναι αυτοί που ένιωθαν κυνηγημένοι από την "χούντα", αυτοί που ένιωθαν αδικημένοι από τον "εμφύλιο", αυτοί που πιστεύουν ότι "έγινε μισή δουλειά στον Μελιγαλά", που θεωρούν ότι οι αστυνομικοί είναι "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι" και είναι αυτοί που απαιτούν άσυλο εγκληματιών στα πανεπιστήμια, στο όνομα της "ελεύθερης παιδείας"! Είναι αυτοί που θεωρούν καλή την αριστερή βία και κακή την δεξιά... Αυτοί που θεωρούν ότι όσοι δεν έχουν τις δικές τους ιδέες, δεν πρέπει να ζουν.
    Άνθρωποι χαμηλής ποιότητας. Φασίστες.
    Μόνο αυτοί ένιωσαν ηδονή με τις δολοφονίες ανθρώπων, επειδή ήταν Αμερικάνοι, αστυνομικοί, πολίτες, πολιτικοί ή εκδότες...
    Μόνο αυτοί χάρηκαν που δολοφονήθηκαν άνανδρα ο αστυφύλακας Μάτης, φρουρός στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο, ο διερχόμενος φοιτητής Αξαρλιάν,ο ταξίαρχος Σόντερς, ο Παύλος Μπακογιάννης και τόσοι άλλοι...
    Ωστόσο κανένα πολιτικό λαμόγιο δεν δολοφονήθηκε (ούτε και θα έπρεπε βέβαια)!
    Κανείς δεν ξέρει γιατί δολοφονήθηκαν στ αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι...
    Γιατί επιλέχθηκαν στ' αλήθεια...

    Όλοι νομίζουν ότι "ξέρουν". Ούτε καν οι ίδιοι οι δολοφόνοι ήξεραν...

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή είναι ευδιάκριτη η προσπάθεια αναβίωσης της αριστερής τρομοκρατίας και η επιβολή της αριστερής προπαγάνδας, οφείλω να αποκαταστήσω την αλήθεια των πραγμάτων, όπως την γνωρίζω και την αντιλαμβάνομαι.
    Η αριστερά στην Ελλάδα, εργαλειοποιεί τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση, ώστε να καρπωθεί την απόγνωση και την αγανάκτηση των πολιτών. Υποδύεται τον εκπρόσωπο της ατομικής ελευθερίας και διεγείρει τους αγανακτισμένους πολίτες σε εξέγερση, βάζοντας πολιτικό πρόσημο και κατηγορώντας την κυβέρνηση για ανευθυνότητα, ιδιοτέλεια, ανικανότητα και βέβαια "χουντική αστυνομοκρατία".
    Στην πραγματικότητα αν κυβερνούσε η αριστερά, θα ενεργούσε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και ίσως χειρότερα, όχι μόνο στην ανευθυνότητα, την προχειρότητα και την ιδιοτέλεια, αλλά προπαντός στον αυταρχισμό, την κατάχρηση της εξουσίας και την αστυνομική βία, ακριβώς επειδή ως αριστερά είναι απενοχοποιημένη σε αυτό τον τομέα. Το θέμα βεβαίως δεν είναι αν η κυβέρνηση κυβερνά ως "δεξιά", αφού μόνο τέτοια δεν είναι επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη.
    Το θέμα της αριστεράς είναι να κυβερνήσει και πάλι, ολοκληρώνοντας το αποδομητικό της έργο σε οτιδήποτε κατάφερε να οικοδομηθεί στο ελληνικό κράτος από συστάσεώς του. Ο μόνος τρόπος για να πετύχει τον στόχο του, είναι η πόλωση των πολιτών και η εκμετάλλευση των δύσκολων συνθηκών που δημιούργησε το παγκόσμιο καθεστώς με τον Covid-19 και τα συνεπακόλουθά του.
    Είναι ιδανικές οι συνθήκες με την εσωτερική και την εξωτερική κατάσταση (απειλή εθνικής κυριαρχίας), ώστε μέσα από δημιουργία χάους, να επέλθει μια νέα τάξη, όπου θα έχουν εκχωρηθεί εδάφη, αξίες και ελευθερίες και ένα νέο φασιστικό καθεστώς αριστερού χρώματος, θα έχει αφαιρέσει ζωτικότητα από κάθε τι ελληνικό και ανθρώπινο.
    Πρέπει κάποτε να ξυπνήσει ο Έλληνας και να καταλάβει ότι καμία ιδεολογία εθνομηδενισμού, δεν αποβλέπει σε δικό του όφελος. Αντιθέτως θα πρέπει να κατανοήσει ότι οτιδήποτε εθνοκτόνο, στρέφεται κατά των δικών του συμφερόντων και ελευθεριών.
    Η "καλή" αριστερή βία, κατά των "κακών" δεξιών, είναι η ίδια βία που αργότερα θα τους βάλει το κεφάλι στην μέγγενη και θα τους αφαιρέσει κάθε ίχνος ελευθερίας σκέψης και πράξης.
    Η κόκκινη τρομοκρατία, που θέλει θύματα οποιονδήποτε βλέπει και τα υπόλοιπα χρώματα, ποτέ δεν στοχοποιεί τους πραγματικούς δυνάστες της ανθρωπότητας, αλλά αντίθετα τους υπηρετεί με απόλυτο τρόπο.
    Κάποτε θα πρέπει οι Έλληνες να δουν κατάματα την αλήθεια και να κατατρέξουν αυτούς που τόσα χρόνια τους εξαπατούν με φρούδες ελπίδες, για ιδανικές κοινωνίες αγγέλων με ταξικές ισότητες και τρελές αλληλέγγυες αγάπες...

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.