Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Γιατί ο τυφωνικός σατανισμός είναι ενάντια στην αστυνομία

Φωτογραφία του χρήστη N A O S.


Η Αστυνομία είναι η υπηρεσία του κράτους και ο εκπρόσωπος της κοινωνικά καλλιεργημένης ηθικής, που με την εξουσία αποτρέπει κάθε «επικίνδυνο» κίνημα από τα δικά της συμφέροντα, αποτρέπει τυχόν εξεγέρσεις, διαμαρτυρίες και επαναστάσεις ή οποιαδήποτε ζημιά και σαμποτάζ στους στόχους της Σατανιστικής Μαγείας,διασφαλίζει τον νόμο, ο δικός τους νόμο, ο οποίος κόβεται και ράβεται από μόνος του, διατηρεί την ομαλή λειτουργία του ευρωπαϊκού πολιτισμού και πάντα χτυπά το «μαύρο πρόβατο».

Για ένα μισθό, αναδιπλώνει αξίες και ιδανικά και για μερικά ψίχουλα και μονίμως αγωνίζονται ενάντια σε εκείνους που είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για το σύστημα.

Οι αληθινοί Σατανιστές: ούτε ψευδο-σατανιστές είναι, ούτε σατανοθεϊστές.

Όποιος, υποστηρίζει τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και την αστυνομία, είναι κάποιος που στερείται ενός επαναστατικού πνεύματος και δεν έχει καμία σχέση με την αντινομική-αντιεξουσιαστική πτυχή του LHP*.

Απόσπασμα από δημοσίευση στο Facebook, της οργάνωσης ΝΑΟS.


* Left Hand Path: Αριστερή Ατραπός- Σατανισμός

Μετάφραση και πηγή από https://www.facebook.com/noeton.org/

Είναι αντιληπτή πλέον η προέλευση αυτών των ιδεών των αντιεξουσιαστικών και αναρχικών κινημάτων. Είναι σαφώς κατασκευάσματα της Αριστερής Ατραπού, δηλαδή του Εωσφορισμού-Σατανισμού. Ας μην απορούμε λοιπόν, προς τα που επιδιώκουν να κατευθύνουν την κοινωνία, όλα αυτά τα κινήματα που στηρίζει η αριστερά και η νέα τάξη πραγμάτων.
ΛΥΚΙΟΣ.

5 σχόλια:

  1. ΛΥΚΙΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΝΕ ΤΟΣΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
    ΑΓΝΩΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγνωστε, πράγματι έχω αφήσει τον Καταχθόνιος Δαίμονα σε λήθαργο. Αυτή η φαση θα παρέλθει και θα επανεκινηθεί στους παλιούς ρυθμούς.
    Τα γεγονότα βέβαια τρέχουν, αλλά δεν διαφεύγουν απ' όσα έχουμε σκιαγραφήσει πως θα συμβαίνουν. Καμία έκπληξη για μας...

    Θα επανέλθω με νέα ανάρτηση σύντομα!

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΜΕΝΩ ΛΥΚΙΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
    ΑΓΝΩΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ πού σας βρηκα πριν λίγη ωρα,με ενδιαφέρει η άποψη και η ανάλυση σας για τα πρόσφατα γεγονότα. Ευχαριστώ!
    Ήδη έχω αναρτήσει στην σελιδα μου, την λυση που αναφερετε για τις πυρκαγιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Κατερίνα, σιγά σιγά ο Καταχθόνιος Δαίμων θα επανέλθει στους ρυθμούς του και τα σχόλια θα καλύπτουν την επικαιρότητα και τα άλλα θέματα που καταπιανόμαστε. Ποια είναι η σελίδα σου, να ρίξουμε μια ματιά;

      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.