Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΚΑΙ ROTHSCHILD FAMILY: Τους ανήκουμε πλέον και μας οδηγούν στον 3ο Παγκόσμιο.. Τέλος.

david-de-rothschild

«ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ» Και έτσι έγινε.. και έτσι εξακολουθεί να γίνεται..
Οικογένεια Rothschilds η Ρότσιλντ όπως θέλουν να τους λένε.. Εχετε ακούσει αυτό το όνομα? Οχι? Ουτε εγώ μέχρι χθες..
Και όμως όλοι ξέρουμε τη Μέρκελ τον Ομπάμα τον Πούτιν τον Μπράουν τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου τα πρόσωπα δηλαδή που μας κυβερνούν.. Η μήπως δεν μας κυβερνούν αυτοί?
Παρακάτω θα διαβάσετε ανατριχιαστικά πράγματα που ίσως σας φανούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.. κρατήστε ότι θέλετε, έξυπνοι άνθρωποι είστε..
Απο πού να το πιάσουμε.. να πάμε στο 6.000 π.Χ., στο 0, στις 25 Δεκεμβρίου 2011 η να γυρίσουμε καμιά διακοσαριά χρόνια πίσω?
ROTHSCHILD FAMILY λοιπόν..θάπρεπε να έχουμε ακούσει τουλάχιστον το όνομα τους αφού λέγεται ότι είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο.. ότι είναι τόσο πλούσιοι που με τα λεφτά τους θα μπορουσαν αν δωσουν στεγη σε ολους τους ανθρωπους της γης.. Οτι η περιουσία τους με πιο παλιά στοιχεία πρέπει να ξεπερνά τα 500 τρις. και κατέχουν (μέσω αντιπροσώπων τους) πάνω από 15000 επιχειρήσεις παγκοσμίως, έτσι έφτασαν να έχουν πάνω απο το μισό πλούτο της γης..
Δηλαδή ο Bill Gates (50 δισ.) ο Ουώρεν Μπάφετ (42 δισ.) ο Κάρλος Σλιμ (40 δισ.) ο Mr ΙΚΕΑ Ίνγκβαρ Κάμπραντ (28 δισ.), ο Ινδός Λάκσμι Μίταλ (23 δισ.), η Miss Loreal Λιλιάν Μπετενκούρ, οι δικοί μας Γουλανδρήδες, Λάτσηδες, Βαρδινογιάννηδες, Κοκκαλαίοι.. τι κάνουν όλοι αυτοί τους δένουν τα κορδόνια?
Ολοι μαζί να ενώσουν τις περιουσίες τους δεν φτάνουν ούτε στο ένα πεντακοσιοστό τους ROTHSCHILD.. και το χειρότερο είναι ότι είναι τελείως αδύναμοι σε περίοδο κρίσης όταν τόσα χρόνια μάζευαν μετοχές, ομόλογα και ακίνητα.. Τι να τα κάνει τα σπίτια που μαζεύει ο Λάτσης όταν τα όπλα αγοράζονται μόνο με μετρητά η με χρυσό..
ROTHSCHILD.. πως έχουν τόσα λεφτά χωρίς να γίνουν πασιγνωστοι? Τους ακούσατε στην τηλεόραση? Οχι γιατί είναι παντού αλλά σαν.. μια σκιά. Οχι γιατί τήρησαν επιμελώς τον 1ο χρυσό κανόνα των υπερπλουσίων, να κρύβουν τον πλούτο και τις μετοχές τους.
Τα λεφτά τα μάζεψαν από 3 αιώνες ασταμάτητης τοκογλυφίας και δανεισμού προκαλώντας παγκόσμια πολεμική ή ιδεολογική σύρραξη, χρηματοδότησαν ναζισμό, κομμουνισμό επαναστάτες και δικτάτορες κάτι που έμαθαν να κάνουν καλά τα τελευταία διακόσια χρόνια..
Τα λεφτά τους δεν φαινονται γιατι εχουν φτιαξει ενα δεδαλώδες συστημα εταιριών μέσα σε αλλες εταιρίες και αυτες μεσα σε άλλες και ου το καθε εξης. Και φυσικά για να μην πληρωνουν εφορία κανουν δωρεες σε ιδρυματα που ελέγχουν οι ιδιοι.. Με αυτο τον τροπο καταφέρνουν να μην πληρωνουν ουτε 1$.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή..

Ο Mayer Amschel Bauer (Μάγερ Άνσελμ Μπάουερ) γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1743 σε ένα γκέττο της Φρανκφούρτης και είναι Γερμανο-εβραϊκής καταγωγής. Άλλαξε το όνομά του σε Rothschild (Ρότσιλντ στα Γερμανικά σημαίνει κόκκινη ασπίδα) από το σήμα της επιχείρησης του πατέρα του, που διατηρούσε ενεχειροδανειστήριο στη Φραγκφούρτη.
Έκανε 5 γιούς τους οποίους εγκατέστησε σε 5 μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.
Amschel Mayer Rothschild – Φρανκφούρτη
Salomon Mayer Rothschild – Βιέννη
Nathan Mayer Rothschild – Λονδίνο
Calmann Mayer Rothschild – Νάπολη
James Mayer Rothschild – Παρίσι
Ο Μάγερ εκμεταλλεύτηκε τη θέση του ως οικονομικός σύμβουλος του εκλέκτορα της Έσης και έστησε την πρώτη του οικογενειακή επενδυτική τράπεζα στη γενέτειρά του.
Πολύ γρήγορα επεκτάθηκε και ίδρυσε υποκαταστήματα στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης, με επικεφαλής τους πέντε γιους του: Άμσελ Μάγιερ Ρότσιλντ (1773-1855) στη Φραγκφούρτη, Σάλομον Μάγιερ Ρότσιλντ (1774-1855) στη Βιέννη, Νάθαν Μάγιερ Ρότσιλντ (1777-1836) στο Λονδίνο, Κάλμαν Μάγιερ Ρότσιλντ (1788-1855) στη Νάπολη, Τζέιμς Μάγιερ Ρότσιλντ (1792-1868) στο Παρίσι. Βασικός κανόνας του πατρός Ρότσιλντ, την οποία μετέδωσε στα παιδιά του, ήταν ότι οι επιχειρήσεις δεν θα έπρεπε να ξεφύγουν από τα χέρια της οικογένειας, που θα τους επέτρεπε να κρατήσουν σε πέπλο μυστικότητας το μέγεθος του πλούτου τους και τα επιχειρηματικά τους επιτεύγματα. Ο Mayer Rothschild κράτησε επιτυχώς την τύχη στην οικογένεια με τους προσεκτικά τακτοποιημένους γάμους μεταξύ των «στενά συνδεδεμένων» οικογενειακών μελών.
Μεγάλη ώθηση στις επιχειρηματικές δραστηριότητες των Ρότσιλντ έδωσαν η Γαλλική Επανάσταση και οι Ναπολεόντειοι Πόλεμοι (1792-1815). Από το 1813 και για 2 χρόνια ο Nathan Mayer Rothschild που βρισκόταν στο Λονδίνο χρηματοδοτούσε την Βρετανική πολεμική μηχανή και άλλα εμπόλεμα μέρη με δάνεια, σιτηρά, βαμβάκι, αποικιακά προϊόντα και όπλα.
Ανέπτυξαν ένα δίκτυο πρακτόρων, ναυλωτών και αγγελιαφόρων για να μεταφέρουν το χρυσό και τις πληροφορίες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτή η ιδιωτική υπηρεσία πληροφοριών επέτρεψε στον Nathan να λάβει στο Λονδίνο την είδηση της νίκης του Ουέλλινγκτον στη μάχη του Βατερλώ μια πλήρη μέρα μπροστά από τους κυβερνητικούς επίσημους αγγελιοφόρους. Έτσι κυκλοφόρησε την ψευδή είδηση της νίκης του Ναπολέοντα, με αποτέλεσμα οι τιμές στο Χρηματιστήριο να καταρεύσουν και να χάσουν το 98% της αξίας τους. Αμέσως ο Nathan τις εξαγόρασε έναντι εξευτελιστικών ποσών και έτσι όλος ο έλεγχος της Βρετανικής οικονομίας πέρασε στα χέρια της οικογένειας. Φυσικά αυτό πολλαπλασίασε την περιουσία της οικογένειας και της δικής του.
Οι Ρότσιλντ συμμετείχαν στο κονσόρτσιουμ που χορήγησε τα δύο δάνεια στην επαναστατημένη Ελλάδα το 1824, ενώ ήταν και από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841. Αργότερα χρηματοδότησαν την εγκατάσταση Εβραίων στην Παλαιστίνη κατά τη διάρκεια του μεσοπολέμου και υπήρξαν θερμοί υποστηρικτές του κράτους του Ισραήλ.
Φυσικά σαν δυνατή Εβραϊκή οικογένεια που σέβεται τον εαυτό της είναι βαθεία χωμένη στην ιστορία με την ίδρυση του Εβραϊκού κράτους. Για να μην πούμε ότι την ύπαρξη του την οφέιλει στην οικογένεια και μόνο. Ο James Mayer Rothschild Βαρώνος τότε, ήταν χρηματοδότης και υποστηρικτής της κίνησης για το «κράτος του Ίσραήλ». Το 1917 ο Walter Rothschild δεύτερος Βαρώνος της οικογένειας και γιός του Nathan Mayer Rothschild ήταν ο παραλήπτης της Διακήρυξης Balfour, η οποία δέσμευσε τη βρετανική κυβέρνηση στην καθιέρωση στην Παλαιστίνη ενός εθνικού «σπιτιού» για τους εβραϊκούς ανθρώπους. Ο James Mayer Rothschild χρηματοδότησε
την οικοδόμηση της «Κνεσέτ» ως δώρο στο κράτος του Ισραήλ.
Τον Ιούλιο του 2003, μια σημαντική αναδιοργάνωση της επιχειρησιακής δομής των Rothschild πραγματοποιήθηκε όταν οι τράπεζες του Λονδίνου και του Παρισιού ενώθηκαν μέσω ενός νέου κύριου εταιρεία χόλντινγκ, Concordia BV, υπό την προεδρία του Δαβίδ Rene de Rothschild. Κάτω από αυτό το έμβλημα, οι απο τους Rothschild συνεργάτες Banque ελέγχουν τις τραπεζικές επιχειρήσεις στη Γαλλία και την ηπειρωτική Ευρώπη. 26% απο την Rothschild Continuation Holdings AG πωλήθηκαν το 2005 σε στην Jardine (στρατηγική κίνηση), η οποία είναι υποκατάστημα της Matheson & της Co. του Χόνκ-Κόνκ.
Οι οικογενειακές τραπεζικές επιχειρήσεις Rothschild καινοτόμησαν στη διεθνή υψηλή χρηματοδότηση κατά τη διάρκεια της εκβιομηχάνισης της Ευρώπης και συνέβαλαν στην υποστήριξη των συστημάτων σιδηροδρόμων ανά από τον κόσμο και στη σύνθετη κυβερνητική χρηματοδότηση για τα προγράμματα όπως το κανάλι Σουέζ.
Εκεί που τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται μελανά. Ήδη μέχρι τότε υπάρχουν αναφορές για λαδόματα, εκβιασμούς και όλα τα καλά που ακολούθουν όλους τους κροίσους.
Ένας άλλος απόγονος του James, ο Edmond Adolphe de Rothschild (1926-1997) ίδρυσε την ομάδα LCF Rothschild, που έδρευσε στη Γενεύη, η οποία επεκτείνεται σήμερα σε 15 χώρες ανά τον κόσμο. Αν και αυτή η ομάδα είναι πρώτιστα μια οικονομική οντότητα, ειδικεμένος στη διαχείριση ενεργητικού και τις ιδιωτικές τραπεζικές εργασίες, οι δραστηριότητές της καλύπτουν επίσης την οινοποίηση (με τα κτήματα στο Μπορντώ, την Ν.Αφρική και την Αργεντινή), τη μικτή καλλιέργεια, τα ξενοδοχεία πολυτελείας, και τους αγώνες γιότ. Η ομάδα LCF Rothschild προεδρεύεται αυτήν την περίοδο από το Benjamin de Rothschild, γιος του Edmond 2ος των βαρώνων. Στο βιβλίο «Πρόγονοι εξ αίματος» του Fritz Springmeier αναφέρει με τις δικές του αποδείξεις ότι οι Rothschild είναι ένας από 13 δυναστικούς προγόνους εξ αίματος που συνδέονται με τους «Illuminati».
Ακόμα έχει ειπωθεί από ερευνητές ότι ο Mayer Α. Rothschild ίσως έχει γράψει τα πρωτόκολλα της Σιόν!! «Κάποια όπως τα 20-23 χρειάζονται τρομερές τραπεζικές και επενδυτικές γνώσεις που λίγοι όπως ο Mayer ήξεραν» είπαν.Τα πρωτόκολλα της Σιόν είναι «διαλέξεις» για luciferians (illuminati, freemasons) απαριθμώντας
ένα απίστευτο σχέδιο να νικήσουν τον δυτικό πολιτισμό, να υποτάξουν την ανθρωπότητα, και να συγκεντρώσουν «όλο τον πλούτο του κόσμου… στα χέρια μας.» Το βιβλίο τεκμηριώνει, στοιχεία που διέρρευσαν στην τσαρική μυστική αστυνομία και δημοσιεύθηκαν στην Ρωσία το 1905. Το ζήτημα του αντισημιτισμού εκτρέπει την προσοχή από αυτήν την πλοκή που έχει ξετυλίξει για πάνω από 200 έτη και είναι πίσω από την παγκόσμια κυβέρνηση, την 11 Σεπτεμβρίου, το Ιράκ, την ασφάλεια πατρίδας και τον ψευδή πόλεμο στον «τρόμο».
Οι σκευωροί ελέγχουν τον παγκόσμιο πλούτο. Οι πολυεθνικές εταιρίες τους έχουν τα σύμβολα Freemason για τα λογότυπα. Η Shell και η Citibank έχουν τον ήλιο αύξησης, στην Exxon ο διπλός σταυρός, η CBS και Time Warner έχουν το μάτι Horus Alcan και η AOL τον κύκλο στο τρίγωνο. Τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, η
εκπαίδευση και η πολιτική όλα δημιουργούν μια παραίσθηση της δημοκρατίας προκειμένου να ελεγχθεί και να αφαιρεθεί η ανθρωπότητα. Σχεδόν όλοι οι αμερικανικοί Πρόεδροι συμπεριλαμβανομένου του Τζορτζ Μπους είναι freemasons η illuminati.
Οταν κάποιος μπορεί να ελέγξει τα μέσα ενημέρωσης, τους πολιτικούς και τα χρηματιστήρια όπως συμβαίνει με τους ROTHSCHILD, τότε το να κερδίσει χρήματα είναι παιχνιδάκι, το ίδιο και η πρόκληση πολέμων. Η πρόκληση πολέμων είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να δημιουργήσεις τεράστιες περιουσίες και να καταστρέψεις το
κοινωνικό κατεστημένο. Δανείζεις χρήματα και στις δύο πλευρές για να χρηματοδοτήσουν τον πόλεμο και στη συνέχεια τους δανείζεις ακόμα περισσότερα για να ξαναχτίσουν τις κατεσραμμένες χώρες τους. Αυτοί χρεώνονται σε σένα και εσύ αυξάνεις τα πλούτη σου.Τέτοιος έλεγχος και εξουσία σου επιτρέπουν να φτιάξεις μια καινούργια κοινωνία κατά το πρότυπο σχεδίου σου, αφού ο πόλεμος που προκάλεσες και χρηματοδότησες κατέστρεψε τον παλιό κοινωνικό ιστό.
Κάνουμε εδώ μια παύση και ερχόμαστε στο σήμερα: DAVID MAYER DE ROTHSCHILD (Γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 25 Αυγούστου 1978).
Είπαμε αρκετά.. τα υπόλοιπα βρείτε τα μόνοι σας..

19 σχόλια:

 1. Εδω θα περιμενω σχολιο της φιλης Ταισιας γιατι κατι παραπανω θα ξερει. Please! Κωστας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ας δουμε αυτο και ολα θα φανουν πιο απλα

  https://www.youtube.com/watch?v=P8Ek0sxXXno
  Στοχαστης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ενταξει παιδια , χαζος δεν ειμαι απλα η παρεμβαση της φιλης μας ταισιας μου αφησε καποια κενα ισως γιατι δεν τα εγραψε και με πολυ σαφηνεια. Αφου δεν μπορει να απαντησει για τι ειναι αλλου , θα παρακαλουσα ενας που την καταλαβε να μου απαντησει γιατι θεωρει τον Σαμαελ εωσφορικο αφου ο ιδιος μιλαει εναντιων του διαβολου-Γιαχβε και ειναι υπερ του Χριστου. Τι ειναι δλδ αυτο που την εκανε να λακησει απο εκει που ηταν;
  Κωστας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Φίλε Κώστα, οι απορίες σου είναι εύλογες και καθόλου αφελείς.
  Αν και έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στο Κρόνιο Ιερατείο ή Κρόνια Αδελφότητα ή Δρακονιανή Αδελφότητα ή Ατλάντεια Αδελφότητα ή Arcana Arcanorum Atlantis, κτλ. θα πρέπει να επαναλάβουμε ότι πρόκειται για μια "ελίτ" παγκόσμιων εξουσιαστών, οι οποίοι έχουν κυριαρχήσει στον πλανήτη (στην ανθρωπότητα δηλαδή) και η παρουσία τους εδώ, ξεκινάει 13.000 και κατ' άλλους 23.000 χρόνια πίσω. Ουσιαστικά η παρουσία τους στη Γη, καταγράφεται σε όλα τα έπη και τις μυθολογικές παραδόσεις όλων των αρχαίων λαών. Πρόκειται για οντότητες μη ανθρώπινες, οι οποίες λειτουργούν παρασιτικά, ανταγωνιστικά και δόλια, εναντίων της ανθρωπότητας. Στόχος τους η κυριαρχία και η πλήρης κατάληψη του πλανήτη και ταυτόχρονα η εμπόδιση της εξέλιξης του ανθρώπινου είδους. Ηγέτης-θεός τους, ο Γιαχβέ. Θρησκεία τους ο Εωσφορισμός, ο Σατανισμός, αφού στην κυριολεξία ο ρόλος αυτών των οντοτήτων είναι διαβολικός (εκ του διαβάλλω). Η ταύτιση Γιαχβέ-Σατανά-Κρόνου, δεν είναι αβάσιμη...! Οι Άτλαντες της αρχαιότητας, οι Υξώς, οι Μου, οι σημίτες (Εβραίοι), οι Χαζάροι και οι μογγολική φυλή, φέρουν τα γονίδιά τους. Η ελίτ των Ατλάντων, έχοντας διασπαρεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, έχει καταφέρει να ελέγχει την πορεία της ανθρωπότητας, όντας πλέον πανίσχυρη. Όλες οι θρησκείες (συμπεριλαμβανομένου και του χριστιανισμού) και οι ιδεολογίες, είναι δικά τους δημιουργήματα.Ένα τεράστιο και πολυσύνθετης διάταξης πλέγμα, από οργανώσεις, τάγματα, εταιρείες, ιδρύματα, τράπεζες, ΜΚΟ και κυβερνήσεις, είναι δικά τους επίσης δημιουργήματα.
  Η λεγόμενες Λευκή και Μαύρη Αδελφότητα, καθώς και οι τρεις Πάπες (ο γκρίζος, ο μαύρος και ο λευκός) του Βατικανού, είναι τα όργανα της ιδεολογικής, φιλοσοφικής και εξουσιαστικής ισχύος της Κρόνιας Αδελφότητος.
  Η Λευκή Αδελφότητα, με τους εκπροσώπους της Mπλαβάτσκυ, Κρόουλι, Μπέιλυ, κτλ. την Θιβετανική έδρα τους και την όψιμη αναδημιουργία της στην Σόφια της Βουλγαρίας, αποτελεί έναν κλάδο αυτής της Κρόνιας γραμμής. Ο αποκρυφισμός, ο μυστικισμός και οι μυήσεις τους, έχουν άμεση και έμμεση συνάφεια, με την υπέρτατη μαύρη οντότητα,τον Σατανά.
  Σήμερα είναι εύκολο κανείς να παρασυρθεί από την φιλοσοφία και την ιδεολογία τέτοιων ταγμάτων, ιδίως αν είναι ανήσυχο μεν, αλλά αδαή πνεύμα. Οι γνώσεις που προσφέρουν, είναι πλευρές της Αληθείας, αλλά αυτό που τις κάνει επικίνδυνες, είναι η χρήση και η ηθική που προωθείται πίσω απ' αυτές.
  Προσωπικά, θεωρώ κερδισμένο όποιον συνειδητά κοινωνείται με τέτοιες γνώσεις, αρκεί να μένει ακλόνητη η Ελληνική ηθική του...
  Αλλιώς γίνεται υποχείριο και εργαλείο των Εωσφορικών σκοπών, "πουλώντας" την ψυχή του στο Αιώνιο Έρεβος.
  Προφανώς η φίλη μας Ταίσια, αντιλήφθηκε την ατραπό εγκαίρως και αποσύρθηκε.
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πολυ καλη η περιληπτικη αναλυση φιλε Λυκιε , μα εγω συνεχιζω να απορω γιατι ο Σαμαελ λεει η Ταισια οτι ειναι εωσφορικος αφου καταδικαζει τον θεο του δλδ τον Γιαχβε. Αν οι Κρονιοι εχουν θεο τον Γιαχβε και ο Σαμαελ ειναι της Λευκης αδελφοτητας που ανηκει στοςυ Κρονιους, τοτε γιατι ειναι ενανατιοντου θεου του δλδ του Γιαχβε;
  Βρηκα και το παρακατω :
  ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΧΑΡΑΓΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Η Λευκή Αδελφότητα δημιουργήθηκε από 36 από τους 72 βασιλείς των Νεφελίμ και από το δαιμονικό συνεχές των Αγγέλων του σκότους.

  Έχει την έδρα της στην Λευκή Πολιτεία (ΜΑΧ ΤΑΝΕ) που βρίσκεται στην έρημο Τάκλα Μακάν στην αυτόνομη επαρχία της Κίνας Σαανξί, σε 10 χιλιόμετρα βάθος.
  Διοικείται από ένα 12μελές συμβούλιο στο οποίο προεδρεύει ο ίδιος ο Σατανάς, ο αρχάγγελος του σκότους Σαμαέλ.

  Σκοπός της η εφαρμογή των πρωτοκόλλων του Σαμαέλ, που είναι 25 και έχουν σαν κεντρικό σκοπό την εγκαθίδρυση παγκόσμιας δικτατορίας με επικεφαλής το γιο του διαβόλου, τον Αντίχριστο.

  Η ομάδα αυτή, που έχει τη δική της θρησκευτική πίστη, έχει έναν κυρίως στόχο, την εξαφάνιση όλων των θρησκειών στον πλανήτη Γη και την επικράτηση της δικής της θρησκείας και κάστας και πολλούς σκοπούς, όσον αφορά τη μετέπειτα διοίκηση του πλανήτη και της ανθρωπότητας.

  1.ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ
  2.Ο.Η.Ε.
  3.ΝΑΤΟ
  4.ΑΜΕΡΙΚΗ
  5.ΤΡΟΦΙΜΑ
  6.ΡΟΥΧΑ
  7.Μ.Μ.Ε.
  8.Μ.Μ.Μ.
  9.ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ.
  Διαθέτουν μεγάλες γνώσεις μαύρης μαγείας, άριστη γνώση του οργανισμού των ανθρώπων, τέλεια γνώση του τρόπου σκέψης μας, των δυνατοτήτων του νευροφυσιολογικού μας συστήματος, μας παρακολουθούν εκατοντάδες χρόνια τώρα με 'πνευματικά ταξίδια' σε αόρατη μορφή, γνωρίζουν τις αποφάσεις των κυβερνήσεων και ελέγχουν τον τρόπο σκέψης των μεγαλο προέδρων και μέσω των τρομακτικών κεφαλαίων που διαθέτουν έχουν τοποθετήσει 'αγορασμένους' ανθρώ πους τους σε καίρια σημεία των ισχυρών κυβερνήσεων του πλανήτη.
  Παράλληλα, διευθύνουν οι ίδιοι θρησκείες διαμελίζοντας τους ανθρώπους 'κοπαδοποιώντας' τους μέσα σ' ένα συνολικότερο σχέδιο να οδηγήσουν τους ανθρώπους σ' έναν τέτοιο παγκόσμιο πόλεμο,
  απ' τον οποίο να μη γλιτώσει κανένας.
  GEORGIA των ΗΠΑ σε οκτώ γλώσσες οι δέκα εντολές του Σατανά, που δίνουν οδηγίες για το επιδιωκόμενο παγκόσμιο κράτος με τη μία γλώσσα, το εννιαίο δικαστικό σύστημα και πάνω από όλα τον παγκόσμιο πληθυσμό στα 500 εκατομμύρια κατοίκους, δηλαδή μειωμένο κατά 6 δισεκατομμύρια κατοίκους.Αυτή την παγκόσμια μείωση του πληθυσμού επιβάλλουν και τα πρωτόκολλα του Σαμαέλ (Σατανά) και εξυπηρετεί το σχέδιο Κίσσινγκερ.
  Το πηρα απο δω: http://filosofia-erevna.blogspot.gr/2011/09/100-36-72.html
  Κωστας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Γιαχβε δεν ειναι ο Εωσφορος.

   Οσα ξερω για τις Αδελφοτητες και δεν ειναι πολλα, θα σου τα πω με δυο λογια, αγαπητε μου Κωστα, γιατι με εκανες και χαμογελασα με τους ρολους και τους τροπους που ξερεις να χρησιμοποιεις για να μπεις στην ψυχη του αλλου και γιατι ειμαστε συγγενικες ιδιοσυγκρασιες.

   Η Μαυρη Αδελφοτητα δεν εχει σχεση με τον Εωσφορο και δεν συνεργαζεται παραδοσιακα με την εωσφορικη Λευκη Αδελφοτητα, αφου εχουν διαφορετικους σκοπους. Γιατι ενω ο Εωσφορος μισει τον ανθρωπο και θελει απο μειωση του πληθυσμου μεχρι και ολοκληρωτικη εξαφανιση του, τα τερατομορφα της Μαυρης τον χρειαζονται γιατι ειναι η τροφη τους. δεν ξερω με ποιον τροπο γινεται αυτο, αν γινεται μονο ενεργειακα, οπως κανουν οι βολαδορες του Καστανεντα ή μεσω αιματος και σαρκας ή και τα δυο. αυτα για τους διαφορετικους σκοπους τα εχω λιγο συγκεχυμενα μεσα μου . συγγνωμη.

   Η μαυρη επικρατουσε για πολλα χρονια με τις Βασιλείες. οι βασιλιαδες ηταν Δρακονιανοι και γιαυτο τους λεγαμε γαλαζοαιματους.

   καταφερνει ομως η Λευκη Αδελφοτητα να υπερισχυσει οργανωνοντας ολες τις επαναστασεις των λαων, πχ γαλλικη επανασταση και εγκαθιδρυοντας τις συγχρονες δηθεν Δημοκρατιες. ο Λευκος Οικος ειναι η εδρα τους, ενω της μαυρης στο Μοναχο. ετσι ηξερα ως τωρα για την μαυρη.

   τα τελευταια χρονια αποφασισαν να συνεργαστουν για να επιταχυνουν τις εξελιξεις. και η συνεργασια αυτη μας εδωσε Προεδρο τον Ομπαμα, το μοσχοαναθρεμμενο παιδι της Μαυρης Αδελφοτητας μεσα στον ιδιο τον Λευκο ΟΙκο, οπου ολοι οι αλλοι ειναι βεβαια της Λευκης.

   ο Πουτιν ηταν το καμαρι της Μαυρης Αδ., αλλα καταφερε να τους κανει περα αμεσως - να που γινεται κι αυτο - , πιστευτο ή οχι.

   υπαρχει και μια τριτη αδελφοτητα, η αδελφοτητα της Αληθειας, χειροτερη και φοβεροτερη κι απ' τις αλλες δυο, αν μπορει να υπαρξει κατι τετοιο, για την οποια λιγοι ξερουν.

   ακομη πιο προσφατα εγιναν κι αλλες ανακαταταξεις, αλλα δεν εφτασαν ως εμενα πληροφοριες για τις νεες αυτες δομες. κι ετσι δεν ξερουμε αυτην την στιγμη τί ακριβως συμβαινει.

   Όποιος ξερει ας μας πει. - αν δεν βαριεται.

   οσο για τον Γιαχβε, ειναι ενα θεμα που κανε τζιζ. μεχρι χτες θεωρουσαμε οτι ειναι ο ιδιος ο ΕΝΑΣ και πολυαγαπημενος μας Τριαδικος Θεος.

   και φτανουν ξαφνικα πληροφοριες οτι ειναι κατι αλλο. Τί αλλο, Κωστα; ψαξε και πες μας. χαχα περιμενουμε.

   διαβαστε κι αυτο

   http://creatingrealities.ning.com/profiles/blog/show?id=6323828%3ABlogPost%3A60195   σας φιλω ολους και τον Λύκιο μας σταυρωτα!!!!!

   Διαγραφή
  2. επειδη δεν δουλευει το link βρητε το με τον τιτλο
   Γαλαξιακή Ομοσπονδία της Εωσφορικής Θρησκείας

   Διαγραφή
  3. Αγαπητοί μου φίλες και φίλοι, το θέμα της αποστολής των Αδελφοτήτων και των Ιερατείων, πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να μας αναλώνει. Εννοώ, ότι οι πληροφορίες που διαρρέονται στο διαδίκτυο, από συγγραφείς, αλλά και από τις ίδιες τις οργανώσεις τους, είναι πολλές, συχνά αντικρουόμενες και προκαλούν σύγχυση και πολλή μυθοπλασία. Αυτός είναι και ο σκοπός τους. Η σύγχυση, πίσω από την οποία μπορούν να κρύβονται επιμελώς οι πραγματικοί σκοποί τους. Η δράση αυτών των αδελφοτήτων, είναι μυστική. Αλίμονο αν αποκάλυπταν λεπτομέρειες της ιστορίας τους και κυρίως των σκοπών τους. Βεβαίως υπάρχει ο κανόνας, ότι τίποτε δεν μένει μυστικό για πολύ, όταν το γνωρίζουν πάνω από ..δύο!
   Όσο αυστηροί μηχανισμοί ελέγχου και να υπάρχουν, ο κανόνας αυτός τελικά λειτουργεί. Επειδή όμως αυτόν τον κανόνα, τον γνωρίζουν εκεί στις αδελφότητες, φροντίζουν να προλαμβάνουν τις διαρροές, κάνοντας εσκεμμένες δικές τους διαρροές που περιλαμβάνουν αλήθειες και ψεύδη μαζί, ώστε ακόμα και την πιο επώδυνη διαρροή να την εξουδετερώσουν εν την γενέσει της, με την σύγχυση, την υπερπληροφορία και την παραπληροφορία.
   Συνεπώς η ανάλωσή μας με τις λεπτομέρειες των δογματικών διαφορών και των μεθόδων μεταξύ των ταγμάτων και των ιερατείων τους, πιστεύω ότι μας βάζει μέσα στο παιχνίδι τους.
   Αυτό που έχει αξία, πιστεύω, είναι η κοινή διαπίστωση ότι υπάρχει ένα ιερατείο που από την αρχαιότητα, καταφέρνει να καθυποτάσσει την ανθρωπότητα, να την ελέγχει, ενώ οι σκοποί του είναι εχθρικοί και αντικρουόμενοι με τα συμφέροντα και την εξέλιξη των ανθρώπων.
   Επίσης, πιστεύω ότι έχει ιδιαίτερη σημασία να καθορίσουμε, ποια εννοούμε "ανθρωπότητα" και ποιοι είμαστε "εμείς" έναντι "εκείνων"! Και ξέρετε κάτι; δεν είμαστε όλοι από την ίδια πλευρά! Είναι δύσκολο να ανακαλύψει κανείς σε ποια πλευρά ανήκει, αν δεν έχει εργαστεί μέσα του και αν δεν έχει την γνώση για να αντιληφθεί τις διαφορές.
   Και η μια, αλλά και η άλλη πλευρά αναφέρονται στην ανθρωπότητα, σαν να αφορά και τους δύο εξίσου.Την διαφορά έχουν ξεκάθαρη μέσα τους, μόνο οι μυημένοι.
   Φίλη Ταίσια, ο Αλκιρέας και οι απόψεις του, δεν με εκφράζουν καθολικά. Υπάρχουν τεράστιες και βαθειές διαφορές μεταξύ μας, που όμως δύσκολα μπορεί κανείς να αντιληφθεί. Η διαφορά μας είναι ουσιαστική και αφορά τον "πυρήνα" μας. Είμαστε διαμετρικά αντίθετοι, αλλά χρησιμοποιούμε τον ίδιο γνωστικό φορέα. Νομίζω ότι είπα όμως πολλά περισσότερα από όσα θα έπρεπε. Αυτοί που πρέπει, κατάλαβαν.
   Ο Γιαχβέ είναι ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης, γι' αυτό και μας φαίνεται οικείος και αγαθός! Μην λησμονούμε ότι γαλουχηθήκαμε σε μια κοινωνία Χριστιανική. Ο Χριστιανισμός είναι δημιούργημα του Ιουδαϊσμού και συνέχεια του Μιθραϊσμού. Αν και ο Ιησούς ανατρέπει τον βιβλικό Θεό-Γιαχβέ, αυτός παραμένει μέσα στην θρησκεία ως ένας και ενιαίος Θεός με τον Πατέρα του Χριστού.
   Ο Θεός των Ιουδαίων όμως, είναι ο Γιαχβέχ (αν και το πραγματικό του όνομα δεν είναι αυτό).
   Αν εμείς ανήκουμε στην Ατλάντεια ηθική, τότε είναι και δικός μας θεός. Αν ανήκουμε στην ελεύθερη Ελληνική διανόηση και υπηρετούμε τις ανθρώπινες αξίες και ήθη, που προάγουν την ανθρώπινη εξέλιξη, τότε ο Γιαχβέ δεν μπορεί παρά να εκπροσωπεί τον διαβολέα.
   Κλείνοντας θα ήθελα να πω φίλε Κώστα, ότι πριν υπεισέλθουμε στην αναγνώριση των ταγμάτων και των αδελφοτήτων, θα πρέπει να μάθουμε καλά ποιοι είμαστε εμείς μέσα μας, ώστε να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε την δική μας ταυτότητα. Αν όχι, είναι πολύ εύκολο να πέσουμε στα δίχτυα όλων αυτών των ελκυστικών οργανώσεων και να μας κατευθύνουν στον δικό τους δρόμο, μακρυά από τον πραγματικά δικό μας!
   ΛΥΚΙΟΣ.

   Διαγραφή
 6. Αρα και ο Σαμαελ εχει κρυφη ατζεντα οταν καταδικαζει και καλα το Γιαχβε. Δλδ το κανει δηθεν και για παραπλανηση. Ταισια μου σ ευχαριστω πολυ για διευκρινησεις αλλα δεν ηθελα να σε πιεσω, ευτυχως που σ εκανα να χαμογελασεις και σε ψιλοτουμπαρα, χι χι χι! Μακαρι να μοιαζαμε καλη μου φιλη, αλλα μαλλον εισαι πολυ καλυτερη μου σε ολα!!!! Λυκιε σ ευχαριστω κ εσενα για το σχολιο και εχεις δικιο πως πρεπει πριν ψαχνομσστε σε λεπτομεριες για αδελφοτητες πρεπει πριν να ξεκαθαρισουμε τις 2 πλευρες και να καταλαβουμε που ανηκουμε . Πολυ σοφο συτο και μας εχει ξεφυγει ολονων μας. Τη καλημερα μου. Κωστας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Καλημέρα σας,
  Σίγουρα είναι πολλά αυτά που αγνοώ αλλά κ. Λύκιε πότε μπορούμε να πούμε ότι έχουμε μάθει ποιοι πραγματικά είμαστε μέσα μας ώστε να προσδιοριστούμε;
  Συγνώμη για την εκτός θέματος ερώτηση..
  Ανάρτησα παρόμοιο σχόλιο πριν λίγο αλλά δεν το ανέβασε, τουλάχιστον σε εμένα, οπότε αν εμφανιστεί εις διπλούν μην απορήσετε.

  Ευχαριστώ,
  Ο Μαθητής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Καλημέρα φίλε μου Μαθητή και Κώστα. Το σχόλιό σου Μαθητή, είναι μόνο αυτο που δημοσιεύτηκε. Η ερώτησή σου, είναι εντελώς ΕΝΤΟΣ θέματος...
  Το να μάθουμε πλήρως το ποιοι είμαστε, είναι και το ζητούμενο. Είναι η φιλοσοφική λίθος.
  Είναι το "Γνώθι σ' αυτόν" και ο αυτοσκοπός μας. Όταν το μάθουμε, δεν θα έχουμε πλέον λόγο να είμαστε εδώ, μέσα στην ύλη.
  Όταν όμως αναφέρομαι στο ότι πρέπει να μάθουμε τι είμαστε, δηλαδή που ανήκουμε ως είδος, είναι κάτι που θα πρέπει να εξηγήσω καλύτερα.
  Από τα προλεγόμενα, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι υπάρχουν (τουλάχιστον) δυο είδη ανθρώπων στη γη. Το ένα είδος είναι όσοι προέρχονται από την γενετική μίξη γήινου και εξωγήινου γονιδιώματος τύπου Ελ, μιας γενετικής γραμμής που ξενικά από το Χρυσό Γένος, ενώ το άλλο είδος είναι γενετική μίξη γήινου και επίσης εξωγήινου γονιδιώματος Κρόνιου τύπου, μιας γενετικής γραμμής που προέρχεται από Reptoids.
  Όταν αναφέρομαι σε γήινο γονιδίωμα, μιλάμε για το γονίδιο των πιθηκανθρώπων (που δεν υπάρχουν πια).
  Όταν αναφέρομαι σε εξωγήινο γονιδίωμα, μιλάμε για γονίδιο οντοτήτων διαφορετικής προέλευσης που οι μορφολογικές τους προδιαγραφές,διαφέρουν σημαντικά από την ανθρώπινη γνωστή μορφή.
  Αυτές οι μορφές, προέρχονται από άλλες περιοχές του σύμπαντος, το οποίο σφύζει από έμβια όντα απίστευτης ποικιλίας και μορφών.
  Συνεπώς ουδείς άνθρωπος είναι αυτόχθων και γηγενείς 100%. Η επιστήμη επικυρώνει με τις πρόσφατες διαπιστώσεις της, ότι το ανθρώπινο γονιδίωμα κατά το ήμισυ, είναι μη γήινης προέλευσης.
  Ασχέτως της πραγματικής ιστορίας του πλανήτη και των πολιτισμών που αναπτύχθηκαν στο παρελθόν, αυτή που μας αφορά είναι η παρούσα κατάσταση.
  Μεταξύ των προερχόμενων από τους Ελ και των προερχόμενων από τους Ερπετικούς, υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Αυτές αφορούν περισσότερο το ψυχοπνευματικό τους σώμα και λιγότερο το υλικό.
  Η διαφορά τους έγκειται στο γονιδίωμα, αφού οι ερπετικοί ανθρωποειδείς είναι ατελή υβρίδια, γίνεται διαρκής προσπάθεια γενετικής βελτίωσής τους, αλλά η σημαντικότερη διαφορά είναι η εγκαταστημένη τους αποστολή και η αρχετυπική ηθική τους.
  Δυστυχώς οι άνθρωποι αυτής της προέλευσης, δεν έχουν την δυνατότητα της ελευθέρας βουλήσεως, ούτε της ενδογενούς εξελίξεως. Είναι στην κυριολεξία πειθήνια όργανα των δημιουργών τους, αφού δεν αποτελούν αυτόνομες οντότητες.
  Οι διαφορές λοιπόν μπορούν να εντοπιστούν εύκολα, αν παρατηρώντας τον εαυτό μας διαπιστώνουμε προς τα που ρέπουμε. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να υπάρχει μέσα μας η γνώση των αξιών και τη ηθικής της κάθε πλευράς.
  Χωρίς αυτή τη γνώση, εύκολα μπορεί κάποιος να υπηρετήσει τον Κρόνιο πόλο, που θέλει υποταγμένες συνειδήσεις με υλιστικά ανταλλάγματα και τελικά να απομακρυνθεί εντελώς από τις γονιδιακές του καταβολές που τον προόριζαν για ανώτερη εξέλιξη.
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Λύκιε, υπάρχει σύνδεση μεταξύ των λεγόμενών σου και της ιστορίας με τους ADAPA και ADAMUS? Ο δεύτερος υποτίθεται πως δημιουργήθηκε από μία πρόσμιξη ανθρώπινου και "θεϊκού" γενετικού υλικού από τον ΕΝ.ΚΙ. Αν όντως υπάρχει σύνδεση, γιατί δεν υπάρχουν πηγές που να εξιστορούν την δημιουργία του υβριδίου άνθρωπος-ερπετοειδές, όπως αντίστοιχα υπάρχουν για τον ADAMUS?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε Pit, δεν γνωρίζω την ιστορία ADAPA και ADAMUS. Υπάρχουν δεκάδες ιστορίες που στηρίζονται σε παραδόσεις, κείμενα, μυήσεις, μύθους, αφηγήσεις, θρύλους, κτλ, που ουσιαστικά περιγράφουν με διάφορους τρόπους το ίδιο πράγμα: την ιστορία της ανθρωπότητας. Μπορεί να αλλάζουν τα ονόματα, αλλά η ουσία παραμένει η ίδια σε όλες τις ιστορίες. Μιας και το έφερες όμως σαν θέμα, σε παραπέμπω σε συζήτηση σε αγγλικό φόρουμ. Η απάντηση βρίσκεται εκεί μέσα:
   http://www.halexandria-foundation.org/forums/viewtopic.php?f=7&t=287
   ΛΥΚΙΟΣ.

   Διαγραφή
 10. Αγαπητέ φίλε Κώστα για να μπορεί κάποιος/α να διακρίνει που ανήκει θα πρέπει να γνωρίζει ότι για τους Έλληνες η Γνώση δεν είναι απλώς συσσώρευση γνώσεων ,ούτε ψευδοφιλοσοφία,ούτε μυστικά τάγματα,και άλλες λοιπές μπούρδες.....και φυσικά ούτε τρόπος σκέψης, είχε ας πούμε ένα μορφωτικό χαρακτήρα ,που έδινε στον ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ( ναι πρώτα πρέπει να είναι κανείς Άνθρωπος και μετά γίνεται Έλλην) να καταλάβει την Δομή...το Σύστημα και τον τρόπο Λειτουργίας του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ και έφερνε τον Άνθρωπο σιγά-σιγά σε ένα τρόπο ζωής εντελώς ΦΥΣΙΚΟ ,όσον αφορά την θέση και τον ρόλο του μέσα στο Κοσμικό Γίγνεσθαι .

  Τους έκανε γνώστες των πραγμάτων ,της Ζωής,της Κοινωνίας....ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ....αυτή είναι η διαφορά μας από την αντίθετη πλευρά.....και κάτι ακόμη οι Έλληνες ξεχωρίζουν από την έφεση που έχουν για το Δίκαιον.Ο μοναδικός τρόπος να βγει κάποιος από το σκοτάδι (Μη Ον) , και να πάει προς το φως (Ον), δηλαδή την Αλήθεια... λέγεται Ελληνική Γραμματεία.

  Γλαύκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Nομιζω πως ολα οσα γνωριζετε,τα εχετε ριξει σε ''μπλειντερ'' και τα εχετε κανει ολα ακαταλαβιστικα.Τυχαια τα διαβασα και θα συμφωνησω στο αρχικο θεμα των Ρότσιλντ.Απο εκει και μετα χωρις να θελω να θιξω καποιον,νομιζω πως ξευφευγετε,ακομη και οσοι εμπλεκεστε σε ερωτο-απαντησεις.Νομιζω πως ειναι πολυ πιο ξεκαθαρα πως οι ταμπελες για Λευκη και Μαυρη αδελφοτητα ειναι σωστες,ομως ειναι λαθος οι επιμερους τοποθετησεις.Παραδειγμα η Λευκη Αδελφοτητα [εαν και εφ'οσον μιλαμε για την ιδια] ειναι η γηινη πνευματικη Αδελφοτητα των Μυστηριων του Φωτος και εχει συγκεκριμενο σκοπο,στο Θιβετ βρισκεται και δεν ειναι ορατη,οπως και εκει υπαρχει ολη η γνωση απο την εποχη της Δημιουργιας.Βεβαια ειναι πολλα που δεν θα μπορουσαν να γραφουν εδω μεσα,οποτε θα πρεπει να σταματησω.Σε γενικο πλανο κατ'εμε παντα το πρωτο θεμα εχει σωστη και αληθινη υπαρξη.!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αγαπητέ σχολιαστή, δεν κατάλαβα ποια από όλα όσα σχολιάστηκαν εδώ, δεν σε βρίσκει σύμφωνο. Υποθέτω όλα, εκτός του άρθρου για το οποίο μας επιβεβαιώνεις ότι "έχει αληθινή ύπαρξη" (ότι δηλαδή οι Rothchild είναι ερπετά;).
  Κατά την γνώμη σου, η Λευκή Αδελφότητα είναι η "γήινη πνευματική Αδελφότητα του Φωτός" με συγκεκριμένο σκοπό. Όντως έτσι ισχυρίζεται η Λευκή Αδελφότητα ότι είναι! Και η Μαύρη ισχυρίζεται ότι υπηρετεί τον Θεό!
  Εμείς ενδιαφερόμαστε τι υπάρχει πίσω από τις λεζάντες και όχι τι δηλώνει η κάθε μια απ΄αυτές.
  Τα "μυστήρια του Φωτός" τα κατέχει και το Σκότος αγαπητέ μου, ως γνώση! Το θέμα είναι τι πραγματικά υπηρετεί ο κάθε Δαήμων και βέβαια ποιος είναι ο πραγματικός και όχι ο όψιμος σκοπός του.
  ΛΥΚΙΟΣ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Συγνώμη τα ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ οσοι γράφετε πως υπάρχουν εξωγήινοι και πολεμους με Δρακονιανούς, ότι η Σελήνη είναι τενχητή, και υπήρχε πολιτισμός 20,000 χρόνια πριν?

  Αν και τζάμπα ρωτάω. Θα με βρίσετε, θα με πειτε Μασόνο κλπ.

  Μεταξύ κατεργαράιων: Κι εγώ παλια είχα παρόμοιο blog σε Αγγλία με κάτι φίλους όπου γράφαμε απίστευτη πλάκα. Για επίπεδη γι, για ερπετοειδή κλπ. Γελουσαμε διότι υπαρχουν ατομα που τα πιστευουν.

  Τελικα το κόψαμε διότι βρήκαμε και γκόμενες και πολλοί παντρευτήκαμε και κάναμε οικογένειες.

  Φαντάζομαι όταν θα μιλάτε μετά από χρόνια θα ρίχνετε γαμώ τις πλάκες με όσα λέγατε.
  Αντώνης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμε φίλε, ούτε θα σε βρίσουμε, ούτε θα σε πούμε "μασόνο"! Ούτε όμως είμαστε "κατεργαραίοι" για να έχουμε συνάφεια μεταξύ μας!
   Ο χώρος μας δεν αποσκοπεί στις δημόσιες σχέσεις, ούτε στο να βρούμε γκόμενες.
   Συνεπώς έχουμε διαφορά φάσης μεταξύ μας. Όμως αυτό, διορθώνεται...
   Μιας και έκανες τον κόπο να σχολιάσεις, προκειμένου να μας δηλώσεις την αμφισβήτησή σου για όλα αυτά που αναφέρονται εδώ, τι θα έλεγες να μας πείσεις για τους ισχυρισμούς σου, πέραν του τρομερού επιχειρήματος "δεν τα πιστεύω";
   Αν περιηγηθείς σε αυτό το ιστολόγιο, θα ανακαλύψεις πολλά στοιχεία που στηρίζουν τις απόψεις μας και τα οποία θα πρέπει να αντικρούσεις με επιχειρήματα.
   Παρόλα αυτά, σέβομαι πάντοτε οποιαδήποτε θέση και δεν επιθυμώ να σε μεταπείσω για τίποτα.
   Εξάλλου, εσύ μας επισκέφτηκες και όχι εμείς!
   ΛΥΚΙΟΣ.

   Διαγραφή
  2. ΕΣΥ ΑΝΤΩΝΙΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ? ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η WIKIPEDIA ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ? Η ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ? ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ!!

   Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.


.