Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

45ο ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ-ΣΤΟΧΑΣΤΗΡΙΟ

"Οι Επικεκηρυγμένοι"


(Aya)



Τους κανόνες τους ξέρετε, ξεδιπλώστε τις σκέψεις σας ελεύθερα...

26 σχόλια:

  1. Η αγαπητή μου Aya, μου ζήτησε να αναρτηθεί αυτή η δημιουργία της στο παρόν Αναψυκτήριο-Στοχαστήριο και να το τιτλοφορήσω ως "Οι Επικεκηρυγμένοι".
    Θέτει λοιπόν το δικό της μήνυμα και όποιος θέλει μπορεί να το σχολιάσει.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Όταν πεθάνεις, μην ανησυχείς για το σώμα σου. Οι συγγενείς σου θα κάνουν ό, τι είναι απαραίτητο σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.
    Θα βγάλουν τα ρούχα σου,
    Θα σε πλύνουν.
    Θα σε ντύσουν.
    Θα σε πάρουν από το σπίτι σου και θα σε μεταφέρουν στη "νέα σου διεύθυνση".
    Πολλοί θα έρθουν στην κηδεία σου για να «πουν αντίο». Κάποιοι θα ακυρώσουν δεσμεύσεις και ακόμη και θα χάσουν τη δουλειά τους για να έρθουν.
    Τα αντικείμενά σου, ακόμη και αυτά που δεν σου άρεσε να δανείζεις, θα πουληθούν, θα δοθούν ή θα καούν.
    Τα κλειδιά σου
    Τα εργαλεία σου
    Τα βιβλία σου
    Τα όργανα σου
    Τα CD σου
    Τα παπούτσια σου
    Τα ρούχα σου...
    Και να είσαι σίγουρος ότι
    ο κόσμος θα σταματήσει να κλαίει για σένα.
    Η οικονομία θα συνεχιστεί.
    Στη δουλειά σου, θ' αντικατασταθείς. Κάποιος με τις ίδιες ή καλύτερες ικανότητες θα πάρει τη θέση σου.
    Τα περιουσιακά σου στοιχεία θα μεταβούν στους κληρονόμους σου...
    Και μην έχεις την εντύπωση ότι θα συνεχίσουν να σε αναφέρουν, να σε κρίνουν,, να ρωτούν και να επικρίνουν για τα μικρά και μεγάλα πράγματα που έκανες στη ζωή.
    Άτομα που σε γνώριζαν μόνο από την εμφάνισή σου θα πουν: "Φτωχός ... ή περνούσε υπέροχα!"
    Οι ειλικρινείς φίλοι σου θα κλαίνε για μερικές ώρες ή λίγες μέρες, αλλά μετά θα επιστρέψουν στο γέλιο.
    Τα ζώα σου θα συνηθίσουν στον νέο κάτοχο.
    Οι φωτογραφίες σου θα παραμείνουν στον τοίχο για λίγο ή θα συνεχίσουν σε κάποιο έπιπλο, αλλά στη συνέχεια θα διατηρηθούν στο κάτω μέρος ενός συρταριού.
    Κάποιος άλλος θα καθίσει στον καναπέ σου και θα φάει στο τραπέζι σου.
    Ο βαθύς πόνος στο σπίτι σου θα διαρκέσει μια εβδομάδα, δύο, ένα μήνα, δύο, ένα χρόνο, δύο ... Τότε θα προστεθείς στις αναμνήσεις και στη συνέχεια, η ιστορία σου τελείωσε.
    Τελείωσε ανάμεσα στους ανθρώπους, τελείωσε εδώ, τελείωσε σε αυτόν τον κόσμο.
    Αλλά ξεκίνησε η ιστορία σου στη νέα σου πραγματικότητα ... στη ζωή σου μετά το θάνατο.
    Η ζωή σου και όλα τα εγκόσμια, έχασαν την αξία που είχαν.
    Σώμα
    Ομορφιά
    Εμφάνιση
    Επίθετο
    Ανεση
    Πίστωση
    Κατάσταση
    Θέση
    Τραπεζικός λογαριασμός
    Σπίτι
    Αυτοκίνητο
    Επάγγελμα
    Τίτλοι
    Διπλώματα
    Μετάλλια
    Τρόπαια
    Οι φιλοι
    Μέρη
    Σύζυγος
    Οικογένεια...
    Στη νέα σου ζωή θα χρειαστείς μόνο το πνεύμα σου. Και η αξία που έχεις συγκεντρώσει εδώ θα είναι η μόνη περιουσία που θα έχεις εκεί.
    Αυτή η τύχη είναι η μόνη που θα πάρεις μαζί σου και δημιουργείται κατά τη διάρκεια της περιόδου που βρίσκεσαι εδώ. Όταν ζεις μια ζωή αγάπης για τους άλλους και σε γαλήνη με τον γείτονά σου, ζυμώνεις την πνευματική σου περιουσία.
    Γι 'αυτό προσπάθησε να ζήσεις πλήρως και να είσαι ευτυχισμένος ενώ βρίσκεσαι εδώ γιατί, όπως είπε ο Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης: "Δε θα πάρεις αυτά που έχεις από δω. Μόνο ό,τι έδωσες θα πάρεις"..."
    (Via: Εθελοντές Δότες Μυελου των Οστών Σητείας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Ομορφη Σητεία με την Μοναδική Μονή Τοπλού. Ευχαριστώ

      Διαγραφή

  3. Joker

    Οι επικεκηρυγμενοι, σημαινει "αυτοι που εχουν επικηρυχθει". Επικηρυσσω σημαινει ζηταω την ανακαλυψη καταζητουμενου εναντι αμοιβης. Καταζητουμενος ειναι αυτος που καταζητειται απο τις αρχες. Τι υπονοειται εδω; Πως ο καταζητουμενος εχει διαπραξει αδικημα και κατ' αυτον τον τροπο, καταζητειται για να ερθει ενωπιον της δικαιοσυνης ωστε να πληρωσει για τα εγκληματα του.

    Επομενως, ποιος ειναι ο καταζητουμενος εδω; Ειναι λογου χαρη δυνατον μια γυναικα να θεωρειται καταζητουμενη για την ομορφια της; Οχι βεβαια. Η ομορφια της ειναι θειο δωρο, το οποιο εκεινη και μονο δυναται να το προσφερει σε αυτον που επιθυμει. Αντιστοιχα, στην ιδια κατηγορια με την ομορφια βρισκεται και η ζωτικη ενεργεια.

    Αυτα τα θεια δωρα βεβαια, αποτελουν στοχο ολων των ανθρωπων. Ποιοι ομως θεμελιωνουν δικαιωμα γι αυτα; Μπορουν οι ανθρωποι να κανουν την διακριση; Ως επι το πλειστον, οχι.

    Επομενως, ποιοι ειναι οι επικεκυρηγμενοι; Οι φωτεινοι ανθρωποι που πρεπει να κρυβουν το φως τους, για να μην φαγωθουν οπως φαγωθηκε ο μικρος Διονυσος απο τους Τιτανες οι οποιοι για να κερδισουν την εμπιστοσυνη του τον προσεγγισαν με απατηλο τροπο, με παιχνιδια και καθρεφτες; Ή οι σκοτεινοι ανθρωποι που φροντιζουν να φερνουν καθε κακο στον ανθρωπινο κοσμο ωστε να βρισκουν χωρο για να εκμεταλλευονται τους ανθρωπους μεσα στη γενικοτερη δυστυχια; Ποιος διαπραττει εγκληματα;

    Γιατι συμβαινει το αντιθετο ομως; Υπαρχουν πολλοι λογοι και ολοι εχουμε ενα μεριδιο ευθυνης, μικροτερο ή μεγαλυτερο. Ομως, αν στο γενικο επιπεδο τα πραγματα αλλαζουν δυσκολα, δεν ισχυει το ιδιο σε ατομικο επιπεδο. ΕΜΕΙΣ το επιτρεπουμε να συμβει, με την ανοχη μας.

    Οι προσωπικες σχεσεις εχουν νοημα μονο αν υπαρχει ασφαλεια ωστε να προκυψει παραδοση και δεσιμο. Οπως το σεξ μπορει να μας συντονισει με καταστασεις χαμηλης κραδασμικοτητας, ετσι μπορει και να μας συντονισει με καταστασεις υψηλης κραδασμικοτητας. Μπορουν ειτε να τραφουν δαιμονικες οντοτητες, ειτε να ερθουν αγγελικες οντοτητες και να προσφερουν τα δωρα τους. Η ελξη που θα προκληθει εξαρταται απο το ζευγαρι και απο το τι εκλυει, απο τον "σκοπο", τα συναισθηματα και τις προσθεσεις που υπαρχουν απο πισω. Ειναι αραγε δυο ανθρωποι που "παιζουν" και πειραματιζονται με τις δυο αρχες, αρσενικη και θηλυκη, και την ελξη που προκαλειται απο αυτες μεσα σε ενα περιβαλλον αγαπης, ασφαλειας και εμπιστοσυνης (τριτη αρχη- δυναμη) ή δυο ανθρωποι που ενδιθαφερονται μονο για την επιβολη και κυριαρχια εναντι του αλλου χωρις να ενδιαφερονται για τον αλλο ατομο; Η διαφορα ειναι λεπτη, αλλα ουσιωδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Joker

    Οι ανδρες οφειλουμε, τιμωντας την ανδρικη μας υπαρξη, να μαθουμε και την πτυχη της Δυναμης, που σημαινει λελογισμενη διαχειριση της ενεργειας με επιγνωση του πώς,πού,πότε,σε ποιον, γιατι. Μαγος αλλωστε νοειται ο ανθρωπος που αποκτα τον πληρη ελεγχο της ενεργειας του. Για εμας τους ανθρωπους και ειδικα τους ανδρες, οδηγο αποτελει η ρηση του Γκουρτζιεφ, πως ο ανθρωπος θα πρεπει να αποσκοπει στο να γινει ομπιβατελ, ητοι μια χρησιμη και λειτουργικη μοναδα στην κοινωνια με την δυνατοτητα να συντηρει τους πολυ κοντινους του ανθρωπους και αυτο διοτι μεσα απο αυτην την αναπτυξη του εξυπακουεται πως ο ανθρωπος θα εχει μαθει να κινειται και αναμεταξυ απατεωνων. Μεσα απο αυτην την τριβη θα αναπτυξει ικανοτητα και διακριση. Μεσα απο τη δικαιη χρηση του χρηματος που θα παραγεται με παραγωγικο και οχι παρασιτικο τροπο για την υπολοιπη κοινωνια, θα μαθει και την ορθη χρηση της ζωτικης ενεργειας με λελογισμενο τροπο.

    Οσον αφορα τις γυναικες τωρα, εικαζω πως η μεγαλυτερη και σημαντικοτερη κινηση τους ειναι η καταλληλη επιλογη,αποκτηση και διατηρηση του ανδρα συντροφου τους. Η ανωθεν πορεια του ομπιβατελ ειναι πολυ ευκολοτερη για τους ανδρες παρα για τις γυναικες, κυριως διοτι συνηθως οι γυναικες που αποκτουν οικονομικη ανεση το κανουν με λαθος τροπο, δυσκολευονται να κανουν την ορθη διακριση. Λεγεται πως η μοιρα της γυναικας διαμορφωνεται κατα 80%, απο τη μοιρα του ανδρα με τον οποιο θα συνδεθει. Δεν ξερω αν το πσοσοτο αυτο ειναι ακριβες, δειχνει ομως μια σημαντικη αληθεια. Μια γυναικα μπορει να τα εχει κανει σχεδον ολα λαθος, αν ομως γινει καταλληλη επιλογη του συζυγου της και η ηδια παραμενει πιστη σε αυτον και επομενως συνδεδεμενη, τοτε η ζωη της θα ειναι επιτυχημενη, χωρις η ιδια να γνωριζει τί και πώς, θα γνωριζει ο ανδρας που θα τα μοιραστει μαζι της.

    Τελος, οι ανθρωποι βαμπιρ, ειναι εγκληματιες που ομως δεν εντοπιζονται απο τις ανθρωπινες αρχες (αστυνομια), καθως κρυβονται στο σκοταδι και εκεινοι και οι πραξεις τους. Εχουν δικαιωμα υπαρξης, ομως η θεση υπαρξης τους ειναι στους υπονομους οπως οι αρουραιοι, εκει ειναι το περιβαλλον τους, αναλογο με την ασκουμενη συμπεριφορα τους. Εαν και οταν παιρνουν θαρρος απο την ανοχη και βγαινουν στο φως πανω απο τη γη, αποτελουν νομιμο στοχο διοτι δεν δικαιουνται να βρισκονται εκει και ο λογος ειναι πως θα επιφερουν την καταστροφη, πχ ανθρωποι και παιδια θα κινδυνευσουν σοβαρα απο τις μολυνσεις που θα προκαλεσουν και αυτο δεν πρεπει να επιτραπει να συμβει. Το ιδιο θα πρεπει να συμβει και στους ορθα επικεκηρυγμενους ειτε αυτοι ειναι απλοι εγκληματιες του κοινου ποινικου δικαιου ειτε αυταρχικοι δυναστες κρατων. Αυτα σε πρωτη φαση για να τα τοποθετουμε στην ορθη τους διασταση τα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατά τη γνώμη μου, τα συνειδητά ενεργειακά βαμπίρια δεν θα έπρεπε να απασχολούν κάποιον κι αυτό γιατί είναι σπάνια. Όταν λέω συνειδητά εννοώ ανθρώπους που έχουν αναπτύξει σε ικανοποιητικό βαθμό την ατομικότητα τους, γνωρίζουν τον εαυτό τους με αποτέλεσμα να μπορούν να κατανοήσουν ενσυναισθητικά τους διπλανούς τους και συνειδητά επιλέγουν την ας πούμε "μαύρη" πλευρά. Αυτές οι περιπτώσεις είναι ελάχιστες, πολύ δύσκολα τέτοιοι άνθρωποι θα ασχολήθουν με κοινούς θνητούς και στατιστικά οι πιθανότητες να πέσει κάποιος/α σε έναν τέτοιο βάμπιρα είναι πολύ μικρές. Αυτό που θα έπρεπε κατά τη δική μου άποψη να απασχολεί κάποιον είναι τα ασυνείδητα βαμπίρια, τα οποία αποτελούν και την πλειοψηφία του σημερινού ανθρώπινου γένους, ούτε σε υπονόμους κρύβονται ούτε σπάνια είναι, αντιθέτως είναι ολούθε ξαμολυμένα. Το θετικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι επειδή έχουν εδραιωθεί ως κανονικότητα τα βασικά χαρακτηριστικά του ενεργειακού βαμπιρισμού, όπως ο παρτακισμός, ο ωφελιμισμός κλπ., θεωρούνται δλδ φυσιολογικά αυτά τα στοιχεία και είναι η πρώτη φύση των περισσοτέρων, κατά συνέπεια είναι και εύκολο να εντοπιστούν από τον οποιονδήποτε γιατί η φυσιολογικότητα τους δεν απαιτεί υποκρισία και κρυψινισμό, τουλάχιστον στις πρώτες επαφές με τέτοια άτομα. Θεωρώ ότι ένας ενήλικας με κάποιες βασικές κοινωνικές δεξιότητες και κάποια σχετική εμπειρία δεν έχει πρόβλημα να αντιληφθεί κάπως γρήγορα ένα ασυνείδητο βαμπίρι. Το ότι πάλι πλειοψηφικά τείνουν οι περισσότεροι να προκολλούνται σε τέτοια άτομα, να εγκλωβίζονται εκούσια και παράλληλα να κλαίνε την άδικη μοίρα τους, όντες ξανά εκούσια θυματοποιημένοι, ίσως είναι το έτερο θέμα που θα έπρεπε να απασχολεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου αγαπητέ Kwisatz Haderach, αλλά η ανάδειξη των τοξικών στοιχείων συμπεριφοράς αυτών των ανθρώπων, ως κανονικότητα (ως φυσιολογική συμπεριφορά) γίνεται επειδή είναι πολλοί ή επειδή κάποιοι ισχυροί προωθούν ως πρότυπα, αυτά τα συμπεριφορικά μοντέλα; Όταν βλέπουμε για παράδειγμα μοντέρνους ψυχολόγους να προωθούν την ιδέα του ατομικισμού και ως υπέρτατη αξία, την προάσπιση του Εγώ έναντι οποιασδήποτε άλλης αξίας, τότε είναι αναμενόμενο οι άνθρωποι να υιοθετούν τοξικές συμπεριφορές και να βαμπιρίζουν διαρκώς τους άλλους. Είναι ασυνείδητα βαμπίρια όλοι αυτοί που ακολουθούν ως πρόβατα τις επιταγές των μοντέρνων ιδεών, αλλά αυτοί που τις ενσπείρουν, ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Αυτούς δεν θα τους κατέτασσα απλώς στους συνειδητούς βαμπίρους, αλλά σε κάτι πολύ πιο συνειδητό και με διαβρωτικό ρόλο για την ανθρωπότητα.

      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Εντάξει δεν λέω, είναι ιντριγκαδόρικο και ενδιαφέρον να υπάρχει πάντα ένας κακός λύκος που μας καταδιώκει και ευθύνεται για τις επιλογές μας. Το θέμα είναι ότι ο βαμπιρισμός ή παρασιτισμός είναι το βασικό χαρακτηριστικό της δημιουργίας, πριν λίγο έλεγα τα ίδια ακριβώς και με έναν φίλο. Το έχετε καταλάβει αλήθεια ότι όλοι εμείς οι γραφικοί που μιλάμε για εξάλειψη του εγώ, για το πώς θα γίνει να μην βλάπτουμε κλπ. είμαστε τα παρα φύσει στοιχεία αυτού του κόσμου; Το έχετε καταλάβει ότι όλα εκείνα τα μεγάλα όντα και δάσκαλοι, σε όλες τις φιλοσοφίες και σε όλες τις θρησκείες που ήρθανε και μιλήσανε για το πώς θα γίνει να αποδεσμευτούμε από τον υλικό κόσμο και τη συνεχή ανακύκλωση μας σ' αυτόν, ήταν ουσιαστικά εχθροί της δημιουργίας; Σε αυτή τη δημιουργία τα πάντα όλα παρασιτούν και κανιβαλίζουν, από το μικρότερο βακτήριο μέχρι τον μεγαλύτερο γαλαξία, είναι αξίωμα αυτό. Οτιδήποτε αντιτίθεται σε αυτο το αξίωμα είναι παρα φύσει, μπαγκ στο σύστημα.

      Διαγραφή
    3. Έτσι ακριβώς είναι και αυτά ισχύουν στον κόσμο της παχιάς ύλης. Ωστόσο ο προορισμός του ανθρώπου, η δική του εντελέχεια, είναι να διαφύγει από την υλική μετά-Πτωτική του κατάσταση και να επανέλθει στην πνευματική προ-Πτωτική κατάσταση. Συνεπώς οι διδασκαλίες που επιδιώκουν την αποδέσμευσή μας από τον κύκλο των ενσαρκώσεων, αντιβαίνουν στο θέλημα του βασιλέα της ύλης ή μικρού Δημιουργού.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Οπου βέβαια και σε κείνη την προπτωτική κατάσταση που λες, όταν θα ξαναβρεθούμε υποτίθεται, δεν ξέρω μήπως εμφανιστούν και κει τίποτα μεγάλα όντα και δάσκαλοι να μας λένε ότι πρέπει να ξαναπέσουμε...

      Διαγραφή
    5. Σίγουρα θα υπάρχουν, όπως υπήρξαν και παρέσυραν τον άνθρωπο στην Πτώση του. Το θέμα είναι αν θα πεισθεί ο άνθρωπος και ξαναπέσει. Τότε δεν γνώριζε, αλλά τώρα γνωρίζει. Η επιλογή δική του.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  6. Στην εικόνα ( πλην του Εντύπου που δόθηκε από το κράτος για να συμπληρωθεί από του μαθητές γύρω στο 1988 ) υπάρχει ένα παιδί που αντιπροσωπεύει όλα τα παιδια –
    Παιδιά Ίντιγκο, Παιδιά Κρύσταλλα και Παιδιά Ουράνια Τόξα
    «Είναι οι προπομποί μιας νέου τύπου ανθρωπότητας και είναι πολύχρωμα! Όχι στο δέρμα αλλά στην αύρα τους, που είτε έχει χρώμα ίντιγκο, δηλαδή λουλακί, είτε είναι ιριδίζουσα σαν οπάλι, ή έχει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Η αύρα είναι το ηλεκτρομαγνητικό και βιοενεργητικό πεδίο που ακτινοβολούν όλα τα ζωντανά όντα και έχει φωτογραφηθεί με τις ειδικές συσκευές Κίρλιαν. Είναι ένα είδος φωταύγειας που όμως μπορεί να πάρει διάφορες αποχρώσεις ανάλογα με τα συναισθήματά μας και την ψυχική μας διάθεση. Ωστόσο, πάντα υπάρχει ένα κυρίαρχο χρώμα που φανερώνει κατά κάποιον τρόπο την πνευματική μας εξέλιξη.
    Την τελευταία δεκαετία, λοιπόν, γίνεται όλο και περισσότερος λόγος μεταξύ των New Agers για αυτά τα προικισμένα παιδιά τα οποία θεωρούνται ότι κατέχουν μερικές υπερφυσικές ικανότητες όπως η τηλεπάθεια, η τηλεκίνηση, η διόραση και η ικανότητα να διαβάζουν τη σκέψη και να επικοινωνούν με αγγελικές οντότητες. Σύμφωνα με τη σχετική θεωρία η γενιά των γαλάζιων παιδιών, των Ίντιγκο, άρχισε να εμφανίζεται πριν από έναν αιώνα αλλά ο αριθμός τους άρχισε να αυξάνεται εντατικά τα τελευταία χρόνια, ιδίως μετά τα μέσα της δεκαετίας του 70. Ύστερα, γύρω στο 1990 έκανε την εμφάνισή της μια ακόμα πιο εξελιγμένη γενιά αυτή, των «Κρυστάλλινων Παιδιών» ενώ μετά το 2000 άρχισαν να γεννιούνται και τα Παιδιά Ουράνια Τόξα.
    Τι σημαίνει άραγε αυτό;

    Λίγο πριν το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ο Αμερικανός ψυχικός Έντγκαρ Κέυση είχε προφητέψει τον ερχομό μιας εξελιγμένης γενιάς ψυχών που θα ενσαρκώνονταν στον πλανήτη μας για να τον βοηθήσουν να κάνει ένα εξελικτικό άλμα. Αρκετά χρόνια αργότερα, το 1982, η Αμερικανίδα παραψυχολόγος Αν Τέηπ έγραψε στο βιβλίο της «Κατανοήστε τη ζωή σας μέσα από τα χρώματα» πως έχουν αρχίσει να γεννιούνται όλο και περισσότερα παιδιά που παρουσιάζουν αυτή την ιδιαίτερη λουλακί απόχρωση στην αύρα τους. Ύστερα ήρθαν τα βιβλία της Ντιόν Φόρτσιουν και του Κρύον που εξάπλωσαν τη σχετική θεωρία. Σήμερα υπάρχουν στο Ίντερνετ περισσότερα από δύο εκατομμύρια διευθύνσεις που ασχολούνται με το θέμα ενώ έχουν γραφτεί πάμπολλα άρθρα και βιβλία και έχουν γυριστεί ειδικές τηλεοπτικές εκπομπές. Όσο για την ταινία «Ιndigo» που βγήκε στις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ πριν από δυο χρόνια έκανε εισιτήρια ύψους 1.9 εκατομμυρίων δολαρίων.
    Το θέμα λοιπόν έχει πολύ εμπορικό ψωμί.
    Καθόλου αδικαιολόγητα εφόσον όχι μόνο -όπως λένε οι σκεπτικιστές- αρέσει στους γονείς να θεωρούν ότι έχουν χαρισματικά παιδιά αλλά κυρίως επειδή δίνει μια άλλη διάσταση στις μαθησιακές δυσκολίες, στη δυσκολία προσαρμογής, την υπερκινητικότητα και την ελλειματική προσοχή. Γιατί, ναι, τα ξεχωριστά αυτά παιδιά παρουσιάζουν συχνά κάποιο από αυτά τα χαρακτηριστικά. Οι υποστηρικτές της θεωρίας όμως εξηγούν ότι τα εξελιγμένα αυτά παιδιά μπορεί να παρουσιάζουν λ.χ. την τάση να αποσύρονται και να αδιαφορούν αλλά αυτό συμβαίνει όχι γιατί πάσχουν από αυτισμό αλλά επειδή οι απαιτήσεις τους είναι πολύ υψηλές και δεν βρίσκουν κάτι να τους τραβήξει το ενδιαφέρον. Συχνά επίσης είναι αντιδραστικά και απείθαρχα στο σχολείο ή στο σπίτι επειδή δεν ανέχονται τον τρόπο που είναι δομημένο το σύστημα καθώς είναι σε θέση να διακρίνουν καλύτερους τρόπους για να οργανώνονται και να λειτουργούν τα πράγματα. Με λίγα λόγια είναι αναμορφωτές και αυτό το δείχνουν από την παιδική τους ηλικία.
    Παιδιά Ίντιγκο, Παιδιά Κρύσταλλα και Παιδιά Ουράνια Τόξα
    Τα Μαγικά Χαρακτηριστικά Τους
    Η σχετική θεωρία λέει πως αυτά τα παιδιά έχουν έρθει στη Γη με κάποιο σκοπό, κυρίως για να συμβάλλουν στην αλλαγή της συνειδητότητας και στην καλυτέρευση του κόσμου. Είναι ψυχισμοί που ενδιαφέρονται για την ειρήνη, τα μεγάλα ανθρώπινα ιδανικά, το σεβασμό του φυσικού περιβάλλοντος και τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας, θεραπείας και κοινωνικής δομής.
    Λέγεται ότι είναι περισσότερο σε επαφή με κάτι που ονομάζεται «Παγκόσμια Αλήθεια» και γι αυτό δεν ανέχονται ούτε συμβιβάζονται με συμπεριφορές και συστήματα που δεν βρίσκονται σε συμφωνία με αυτήν. Λέγεται ότι τα παιδιά Indigo έχουν έρθει ως προπομποί για να προετοιμάσουν το έδαφος , να σπάσουν τα παλιά φράγματα και τις ξεπερασμένες συνήθειες ώστε τα Κρυστάλλινα Παιδιά που ακολούθησαν να βάλουν τα θεμέλια της ειρήνης και της αρμονίας και τα Παιδιά- Ουράνια Τόξα να χρησιμοποιήσουν την ισχυρή τους θέληση και την απεριόριστη ενέργειά τους για να χτίσουν έναν νέο κόσμο. Πολλά από αυτά τα παιδιά έχουν κάποιες ιδιότητες που ονομάζονται Υπερψυχικές με τη βοήθεια των οποίων μπορούν να βλέπουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. άλλες διαστάσεις ή να αντιλαμβάνονται αιθέριες οντότητες, αγγελικές παρουσίες ή και τον απλό φυσικό κόσμο χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν τα μάτια τους. Όπως λέγεται «μπορούν να βλέπουν με ολόκληρο το σώμα τους».
    Σύμφωνα με τους ειδικούς ερευνητές τα Λουλακί, τα Κρυστάλλινα και τα Παιδιά- Ουράνια Τόξα γεννιούνται έχοντας ενεργοποιημένο ένα μέρος του DNA τους που στις προηγούμενες γενιές ήταν ανενεργό κι γι αυτό έχουν στη διάθεσή τους μια μεγαλύτερη γκάμα ιδιοτήτων. Σε γενικές γραμμές έχουν ορισμένα πολύ σαφή χαρακτηριστικά.
    Παιδιά Ιndigo
    • Διαθέτουν μια έμφυτη ισχύ και αυτοπεποίθηση
    • Είναι αποφασιστικά
    • Έχουν ταμπεραμέντο πολεμιστή
    • Ανιχνεύουν την ανεντιμότητα από μίλια μακριά
    • Είναι συνδεδεμένα με μια εσωτερική Πηγή δύναμης
    • Αρνούνται να ακολουθήσουν οδηγίες και υποδείξεις
    • Βαριούνται εύκολα τη ρουτίνα και τα τελετουργικά
    • Δεν υποτάσσονται εύκολα στην εξουσία
    • Ζητάνε στα ίσια αυτό που θέλουν
    • Είναι δημιουργικά
    • Έχουν ισχυρή διαίσθηση
    • Διαθέτουν έντονη ενσυναίσθηση. Μπορούν στ’ αλήθεια «να νιώσουν» τον άλλον και το ίδιο ισχύει για τα φυτά και τα ζώα
    • Αναπτύσσουν αφηρημένη σκέψη από πολύ νωρίς
    • Είναι ιδιαίτερα έξυπνα και έχουν ανεπτυγμένα ταλέντα
    • Μπορεί να φαίνονται αντικοινωνικά εκτός κι αν περιστοιχίζονται από ομοίους τους
    • Χειρίζονται με μεγάλη άνεση την τεχνολογία
    • Ονειροπολούν και επικοινωνούν με έναν άλλο αόρατο κόσμο
    • Έχουν έντονο και βαθύ βλέμμα
    • Παρουσιάζουν δείγματα ιδιαίτερα ώριμης σκέψης
    • Θυμώνουν εύκολα
    • Επαναστατούν εναντίον του συστήματος και της πειθαρχίας
    • Διαθέτουν εντυπωσιακή μνήμη

    Καθώς οι άνθρωποι με τη λουλακί αύρα έχουν αρχίσει να γεννιούνται σιγά-σιγά εδώ και έναν αιώνα και κυρίως μετά το 1970 ενδέχεται να ανήκετε κι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εσείς σ’ αυτήν την κατηγορία. Ιδού τα επιπλέον χαρακτηριστικά που εκδηλώνουν οι άνθρωποι Ίντιγκο όταν ενηλικιώνονται:
    • Προτιμούν τη θέση του ηγέτη από την ομαδική εργασία
    • Εξοργίζονται με την πολιτική
    • Επιθυμούν να αλλάξουν τον κόσμο
    • Έχουν «πράσινη» οικολογική συνείδηση και αγωνίζονται για το περιβάλλον
    • Είχαν έντονες πνευματικές αναζητήσεις στην εφηβεία τους
    • Απορρίπτουν τις νόρμες, και το κατεστημένο
    • Ρωτούν πάντα «γιατί;»
    • Επαναστατούν και θυμώνουν με την αδικία
    • Συναισθάνονται τους άλλους αλλά δεν αντέχουν την ανοησία
    • Αναζητούν το νόημα της ζωής
    • Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι
    • Κάνουν δουλειά με τον εαυτό τους για να ξεπεράσουν τα μπλοκαρίσματα της παιδικής τους ηλικίας που προήλθαν από το σχολικό ή οικογενειακό περιβάλλον που δεν τους καταλάβαινε
    • Διαλύουν τις παραδόσεις και τα κοινώς αποδεκτά όταν βρίσκουν έναν νέο, καλύτερο τρόπο και βοηθούν και τους υπόλοιπους να ξεπεράσουν τους περιορισμούς τους.

    Τα Κρυστάλλινα Παιδιά
    Αν τα Ίντιγκο παιδιά είναι συχνά λίγο οργισμένα και αντιδραστικά προσπαθώντας να κάνουν την ανατροπή και να ανοίξουν δρόμο, τα Κρυστάλλινα Παιδιά που – σύμφωνα με τις σχετικές θεωρίες- άρχισαν να ενσαρκώνονται από το 1980 είναι ήσυχα και υπομονετικά. Συχνά τα περιγράφουν σαν φωτεινούς μαγνήτες. Όπου κι αν πάνε τραβούν κοντά τους ένα μικρό πλήθος μόνο με ένα χαμόγελο ή μερικές λέξεις. Ιδίως τα άλλα παιδιά. Το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η ήπια, γαλήνια συμπεριφορά. Έχουν όμως κι άλλα γνωρίσματα:
    • Συγχωρούν πρόθυμα
    • Εκφράζουν αγάπη και κατανόηση
    • Δείχνουν φροντίδα ιδίως προς τα άλλα παιδιά και τα ζώα
    • Τους αρέσουν τα χάδια, τα φιλιά και οι αγκαλιές
    • Μπορεί να καθυστερήσουν να μιλήσουν επειδή έχουν ανεπτυγμένες τηλεπαθητικές ικανότητες και δεν χρειάζεται να μιλούν για να επικοινωνούν
    • Δείχνουν μεγάλη προθυμία να βοηθούν τους άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. • Δεν τους αρέσουν τα ρούχα και προτιμούν να είναι γυμνά ή να φορούν πολύ απαλά ρούχα από φυσικά υλικά και χαρούμενα χρώματα
    • Έχουν την ικανότητα να αισθάνονται τηλεπαθητικά τους άλλους και γνωρίζουν πότε οι αγαπημένοι τους είναι άρρωστοι, λυπημένοι ή κινδυνεύουν
    • Είναι πολύ υπομονετικά και κάνουν τα πάντα με την ησυχία τους
    • Έχουν μεγάλα μάτια και βλέμμα βαθύ και σοφό
    • Μπορούν να επικοινωνούν με άλλους κόσμους
    • Σπάνια θα υψώσουν τη φωνή τους
    • Τους αρέσει να παίζουν με κρυστάλλους και πέτρες
    • Αγαπούν ιδιαίτερα το νερό
    • Μιλούν από μικρή ηλικία για τα παγκόσμια ζητήματα όπως η ειρήνη, το περιβάλλον, η πείνα στον κόσμο και θέλουν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν
    • Είναι ατρόμητα
    • Έχουν θεραπευτικές ικανότητες
    • Είναι πολύ εκλεκτικά στο φαγητό τους
    Τα Παιδιά Ουράνια Τόξα

    Η τρίτη κατηγορία παιδιών που η αύρα τους ακτινοβολεί όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου άρχισε να ενσαρκώνεται στις αρχές του 21ου αιώνα και λέγεται ότι θα συνεχίσουν να έρχονται ως το 2030 περίπου. Λέγεται πως πρόκειται γιαψυχές που ενσαρκώνονται για πρώτη φορά στη Γη και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες στα χρώματα. Όπως και τα Παιδιά –Κρύσταλλα έχουν θεραπευτικές και τηλεπαθητικές ικανότητες και έχουν έναν ψυχισμό απολύτως ανοικτό και δεκτικό. Μερικά από τα άλλα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι ότι:
    • Έχουν πολύ ισχυρή θέληση και έντονη προσωπικότητα
    • Διαθέτουν τεράστια αποθέματα ενέργειας
    • Είναι έντονα δημιουργικά
    • Συχνά προσδιορίζουν τα πράγματα με βάση το χρώμα τους
    • Περιμένουν την άμεση υλοποίηση αυτού που σκέπτονται ή χρειάζονται
    • Έχουν θεραπευτικές ικανότητες
    • Διαθέτουν έντονη τηλεπάθεια
    • Τους αρέσουν τα ρούχα με έντονα χρώματα και η πολυχρωμία στο περιβάλλον
    • Έχουν έντονη ζωτικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα Παιδιά Ουράνια Τόξα έχουν επιλέξει να γεννηθούν σε οικογένειες όπου επικρατεί γαλήνη και πνευματικότητα. Το βαθύτερο αίτημα που θα υπηρετήσουν στη ζωή τους είναι να διδάξουν τη δύναμη της σκέψης και χρησιμοποιώντας την ισχυρή τους θέληση να δημιουργήσουν έναν νέο κόσμο. «Όλα αυτά τα παιδιά χρειάζονται ειδική εκπαίδευση, υπομονή, ηρεμία και σεβασμό» επισημαίνει ο συγγραφέας και ερευνητής Μάνος Νομικός και εξηγεί: «αν και μόλις τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να γίνεται ευρύτερα γνωστό αυτό το θέμα ήδη στη Ρωσία και στην Κίνα αντιμετωπίζεται με μεγάλη σοβαρότητα.
    Η μορφωτική ακόλουθος της Κινεζικής Πρεσβείας, μάλιστα, μου έλεγε πως στη χώρα της έχουν φτιάξει ειδικά σχολεία γι αυτά τα παιδιά που ονομάζουν «Υπερψυχικά» και σύμφωνα με τις στατιστικές τους ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο. Το αξιοσημείωτο όμως είναι πως σε όποια χώρα κι αν γεννιούνται δείχνουν τις ιδιαίτερες ικανότητές τους από τη βρεφική ηλικία. Ωστόσο, τα περισσότερα προβλήματα τα αντιμετώπισαν τα Παιδιά Ίντιγκο κι αυτό εξ αιτίας της αντισυμβατικής συμπεριφοράς τους, της υπερκινητικότητάς τους και της αδιαφορίας τους για τους κανόνες. Το σύστημα σκέψης της κοινωνίας δεν ήταν έτοιμο να δεχθεί την πιθανότητα ενός νέου τύπου ανθρώπων.
    Πολλοί γονείς τα παρεξήγησαν και δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις άρχισαν να τους δίνουν χάπια προκειμένου να αναστείλουν την υπερκινητικότητά τους. Αυτή βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ό,τι δεν καταλαβαίνουμε το παρεξηγούμε. Τα στάνταρντς αυτών των παιδιών είναι πολύ υψηλότερα από αυτά που έχουν να τους προσφέρουν τα περισσότερα σχολεία και η έλλειψη ενημέρωσης της κοινωνίας κάνει τη ζωή τους δύσκολη. Συχνά δάσκαλοι και γονείς δεν τα καταλαβαίνουν, τα θεωρούν παράξενα, ιδιότροπα και απείθαρχα. Κι όμως αυτοί είναι οι αναμορφωτές της αυριανής κοινωνίας. Ήδη η πρώτη γενιά των παιδιών Ίντιγκο που είναι σήμερα γύρω στα 20-30 στελεχώνουν πάμπολλα κινήματα για τη σωτηρία του περιβάλλοντος, την προστασία των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων, την προσέγγιση των λαών. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλος είναι ο κατάλογος αυτών των οργανώσεων που υπηρετούνται από άτομα πραγματικά αφοσιωμένα σε ιδανικά και για τις οποίες γνωρίζουμε ελάχιστα.
    Αυτά τα παιδιά που ήρθαν και συνεχίζουν να έρχονται λοιπόν μας δίνουν μια γεύση για την κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθεί η ανθρωπότητα. Φέρνουν μαζί με τα ιδανικά που πάντα είχαν οι νέοι και τα εξαιρετικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χαρίσματά τους που τους φέρνουν σε επαφή με τα αόρατα πεδία και τις εξωαισθητήριες εμπειρίες. Σήμερα είναι μια μειοψηφία. Είναι η μαγιά. Η υπόσχεση. Ανοίγουν τη θύρα του θαυμαστού. Για να περάσει κάποτε ολόκληρη η ανθρωπότητα κάνοντας συλλογικά το νέο εξελικτικό της άλμα.»
    https://www.awakengr.com/

    Εφόσον «Το «Space Corps» : Τι ετοιμάζουν; Ιδρύεται άμεσα «Στρατιωτικό Διαστημικό Σώμα»
    Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ ψήφισε την Πέμπτη και αποφάσισε την ίδρυση ενός νέου στρατιωτικού κλάδου: του Αμερικανικού Διαστημικού Σώματος.
    Το σώμα θα είναι το έκτο τμήμα των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και η πρώτη νέα στρατιωτική υπηρεσία που δημιουργείται από το 1947.
    https://katahthoniosdemon.blogspot.com/2017/07/blog-post_3.html

    Διάβασα πρόσφατα ένα ενδιαφέρον άρθρο για την χρήση τους :

    Πρώην συνεργάτης της CIA ισχυρίζεται ότι εξωγήινοι χρησιμοποιούν τον πλανήτη μας για να ανεφοδιάζονται με ό,τι χρειάζονται.
    Ο Ίνγκο Σβαν (Ingo Swann) είναι ερευνητής που συνεργάστηκε στο άκρως απόρρητο πρόγραμμα μέντιουμ της CIA «τηλεπισκόπησης».
    Λέγεται ότι του ζητήθηκε από τη CIA να προσπαθήσει να διαβάσει τα μυαλά των εξωγήινων πιλότων που μας επισκέπτονται.

    Ο Ρίτσαρντ Ντόλαν (Richard Dolan), κυνηγός UFO, ισχυρίζεται ότι ο Σβαν ήρθε αντιμέτωπος με ένα εξωγήινο σκάφος που πετούσε πάνω από μια απομονωμένη λίμνη στην Αλάσκα.
    Αυτό που εμφανίστηκε ήταν αρχικά μια ομίχλη πάνω από τη λίμνη που αναπτύχθηκε σε ένα «φωτεινό νέον-μπλε χρώμα», πριν ένας συνδυασμός από μωβ, κόκκινους και κίτρινους κεραυνούς αρχίσουν να φεύγουν προς όλες τις κατευθύνσεις μέσα από το σύννεφο.

    Ο Ντόλαν γράφει: «Ο Σβαν με ενόραση είπε ότι το σκάφος ήταν ένα είδους ντρον [τηλεκατευθυνόμενο] ελεγχόμενο από κάπου αλλού».
    Όταν ρωτήθηκε τι ακριβώς αναζητούσε το σκάφος, απάντησε: «Ήταν διψασμένο. (…) Προφανώς κάποιος χρειαζόταν νερό και υποθέτω ότι ήρθαν και το πήραν. Δεν χρειάζεται να είσαι μέντιουμ για να το δεις αυτό».

    Θα θελα να ακούσω τις σκέψεις σας.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα της εξωγήινης παρουσίας στην Γη, είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο. Κατ΄αρχήν θεωρώ ότι και εμείς είμαστε εξωγήινοι, με την έννοια ότι το είδος μας δεν εξελίχθηκε από την "φυσική επιλογή", αλλά από γενετική μηχανική που δημιούργησαν εξωγήινες οντότητες. Μην μας τρομάζει το "εξωγήινο", Με αυτό τον όρο εννοούμε κάθε τι που δεν ανήκει στον βιολογικό κόσμο του πλανήτη μας. Οι εξωγήινοι δημιουργοί μας, δεν μας εγκατέλειψαν και ασφαλώς είναι σε επαφή μαζί μας. Ωστόσο υπάρχουν και άλλοι εξωγήινοι που είναι σε επαφή μαζί μας, που είτε έχουν επέμβει γενετικά σε ένα μέρος της ανθρωπότητας, είτε παρεμβαίνουν στην ανθρωπότητα, είτε παρεμβαίνουν στον πλανήτη γενικότερα για τους δικούς τους λόγους. Υπάρχει επίσης η παρουσία χρονοταξιδευτών που κινούνται στο χρόνο και στα μάτια μας φαίνονται ως ξένοι, χωρίς στην πραγματικότητα να είναι. Οι ΗΠΑ, διερευνούν τις προθέσεις όλων αυτών και είτε είναι σε επαφή με κάποιους απ΄αυτούς, είτε συνεργάζονται μαζί τους. Ασφαλώς δεν μονοπωλούν οι ΗΠΑ αυτές τις επαφές. Εξάλλου οι επαφές αυτές δεν γίνονται αποκλειστικά στο φυσικό επίπεδο, αλλά και στο αιθερικό. Έχουμε την ψευδαίσθηση ότι είμαστε "μόνοι" και ότι η ιστορία μας είναι αυτή που μας παρουσιάζουν ως επίσημη, οι αρχαιολόγοι και οι ιστορικοί. Η επιστήμη εξετάζει μόνο τα δεδομένα που έχει στα χέρια της και τα ερμηνεύει με την επικρατούσα λογική. Ωστόσο τα δεδομένα ανανεώνονται διαρκώς και νέα στοιχεία αποκαλύπτονται, κάνοντας πολύ ρευστή την πραγματικότητα που σχηματίζεται στα μάτια των επιστημόνων. Ένα πολύ μικρό ποσοστό γνώσης υπάρχει αυτή τη στιγμή στα χέρια της επιστήμης. Η γνώση διαρκώς θα διευρύνεται και θα ανακαλύπτεται ότι οι μαρτυρίες των αρχαίων παραδόσεων, είναι πραγματικές.

      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  13. ΥΣ: Πολλά respect στο έργο του Άγγελου Τανάγρα ( του οποίου το τέλος ήταν άδοξο για την συνολική "προσφορά" του ).

    Τα σέβη μου
    Aya

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης κατα πόσο αυτά τα παιδιά συνδέονται με τους Αρχαίους Αργοναύτες, την ΙΧΩΡ, και τους ΕΛ.
    Ευχαριστώ και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ...και μετά έρχεται να προστεθεί στην Λίστα όσα συμβαίνου γύρω μας ταυτόχρονα όπως ..και αυτό το θέμα με το....την " Κιβωτό του Κόσμου" που φέρει 25 χρόνια λειτουργίας. Πολλά παιδιά. Ειλικρινα το σκέφτομαι και ..κομπιάζω. Ειδικά αυτή η τοιχογραφία με βάζει σε ποικίλες σκέψεις. Λύκιε πιστεύεις οτι η Εκκλησία έχει άγνοια επ αυτού?

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η υπόθεση της "Κιβωτού του Κόσμου" κατά τη δική μου γνώμη, είναι ύποπτη. Αν όντως έχουν διαπραχθεί ποινικά αδικήματα, θα το κρίνει η Δικαιοσύνη που εξετάζει τα στοιχεία. Ωστόσο ο τρόπος και ο χρόνος που πυροδοτήθηκε αυτή η "αποκάλυψη", δεν φαίνεται να είναι τυχαίος. Εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς, όπως το να υπονομευτεί ο ρόλος της Εκκλησίας και ιδίως της αγαθοεργίας και της προσφοράς, αλλά και να εκτρέψει το ενδιαφέρον του κοινού από φλέγοντα πολιτικά θέματα που έχουν ανακύψει και δεν συμφέρουν την κυβέρνηση, μιας και πορευόμαστε προς τις εκλογές. Η Εκκλησία έχει αιφνιδιαστεί και λειτουργεί φοβικά, διότι δέχεται ένα βαρύ πλήγμα. Αμύνεται και αποποιείται πάσα ευθύνη, διότι φοβάται ότι τυχών αποδείξεις αξιόποινων πράξεων, θα την παρασύρουν σε περιπέτειες δυσφήμισης και ενδεχομένως σε ποινική εμπλοκή.
      Πιστεύω ότι ο ιερέας Αντώνιος, δεν επέτρεψε την διείσδυση του ιερατείου στα εσωτερικά της Κιβωτού, για να την προστατέψει απ΄τα αρπακτικά που μυρίζονται και αρπάζουν το χρήμα. Αυτό φαίνεται πως τώρα σώζει το ιερατείο, ως ένα σημαντικό άλλοθι. Οι πράξεις που λέγεται ότι έγιναν σε βάρος ανηλίκων, θα πρέπει να αποδειχθούν και μόνο τότε να καταδικάσουμε ως κοινωνία τους συγκεκριμένους υπαίτιους. Η αχίλλειος πτέρνα της Κιβωτού, είναι ότι ήταν στεγανή και κανένας θεσμικός κρατικός ή εκκλησιαστικός έλεγχος δεν γινόταν στα εσωτερικά της. Αυτό συμβαίνει με όλες τις μη κυβερνητικές οργανώσεις και τους φιλανθρωπικούς συλλόγους και όπως καταλαβαίνουμε όλοι, γίνεται σκοπίμως ώστε να μπορούν να ξεπλένουν παράνομο χρήμα ή να το μοιράζονται παράνομα.

      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  16. Λύκιε καλησπέρα. Τι είναι οι EL - Alpha?
    Με εκτίμηση,
    Αya

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Joker

    Χαζευα το openAI προσφατα, που ειναι η τεχνητη νοημοσυνη που απο τον Νοεμβριο ειναι διαθεσιμη στο κοινο ως ChatGPT. Οι απαντησεις του ειναι πραγματικα εξαιρετικες και ευστοχες, οντως η τεχνητη νοημοσυνη εχει διανυσει αρκετη αποσταση τα τελυταια χρονια.

    Αντιστοιχα, εχουν διαθεσει και ενα AI, το Dall-e, το οποιο δημιουργει εικονες κατα παραγγελια. Βαζεις την προταση σου και την μετατρεπει σε εικονα, σε οποιο στυλ επιθυμεις. Πειραματιζομουν λοιπον με μερικες εννοιες και το συνελαβα σε μια στην οποια δεν εχει ιδεα τι ειναι και απεικονιζει απλα ασχετα κειμενα, οχι εικονα, που σημαινει που δεν μπορει να αντιληφθει την εννοια. Αυτη ειναι η εννοια "Δημοκρατια" (democracy)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.