Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΣ ΔΑΙΜΩΝ
ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΚΑΙ 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

4 σχόλια:

  1. Εύχομαι σε όλες και όλους τους αγαπητούς συνδαιτυμόνες του Καταχθόνιου Δαίμονα, να είναι υγιείς, δυνατοί, φωτισμένοι και ...τυχεροί (αν πιστεύουν στην τύχη)!
    Είθε το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Αγάπης να κατακλύσει τις καρδιές μας και απομακρύνουμε από τις καρδιές μας, κάθε αρνητική σκέψη, φόβο ή πάθος που μπορεί να μας κρατά εγκλωβισμένους στον πόνο και την βαριά ύλη...

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μοιραστώ το αγαπημένο μου Χριστουγεννιάτικο διηγηματάκι με τους αγαπητούς φίλους του Καταχθόνιου Δαίμονα. Το έγραψε η Nefosis.

    Προσμονή
    Tο κορίτσι είναι μικρό. Παραμονή Χριστουγέννων κι έχει μείνει μόνη. Οι γονείς, της απέσπασαν την υπόσχεση να καθίσει ήσυχη. Βγήκαν για τα τελευταία ψώνια. Έχει παρατάξει κουκλιά, ζώα, κύβους στο πάτωμα. Λικνίζεται σε μια σιδερένια κούνια, που σύντομα δεν θα τη χωράει και λέει στα παιχνίδια να ησυχάσουν. Έχει σβήσει το φως. Τα μάτια συνήθισαν στο σκοτάδι. Ελέγχει τον χώρο σαν γάτα. Δεν φοβάται. Μουρμουράει ένα αγγλικό τραγούδι. Δεν καταλαβαίνει τους στίχους. Εφευρίσκει λόγια δικά της. Στ' αυτιά της ακούγονται σωστά. Περιμένει το φως. Γι' αυτό έσβησε τις λάμπες. Να του κάνει χώρο. «Σε λίγο», λέει στα παιχνίδια, «θα ορμήσουν τα Χριστούγεννα στο δωμάτιο. Θα σας γυρίσουν ανάποδα. Θα σας ζεστάνουν ξαφνικά. Μερικά μπορεί να καείτε, αλλά δεν θα πονέσετε». Συμφωνούν; Φυσικά. Τα μικρά κορίτσια έχουν πάντα δίκιο. Το νιώθουν άλλωστε πως κάτι έρχεται. Τρέμει ο αέρας. Τα κομμάτια του γίνονται άστρα. Λίγο πριν την έκρηξη, ακούγεται το κλειδί να γυρνάει στην πόρτα. Το φως αποσύρεται. Η μικρή ταραγμένη ανάβει τη λάμπα και κάνει πως παίζει. Πολύ καιρό μετά, κρατάει μια γωνιά στο μυαλό ολοσκότεινη. Περιμένει κάθε μεσάνυχτα Παραμονής το φως να την αναποδογυρίσει. Να την κάψει.


    Merry Christmas,  Λύκιε
    Merry Christmas, Ελεύθερε Στοχαστή
    Merry Christmas, IRENE
    Merry Christmas, κοκκινοσκουφίτσα

    Merry Christmas to all

    Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον αγαπητό Λύκιο εύχομαι προσωπική , οικογενειακή ευτυχία, υγεία και χαρά
    Στον αγαπημένο μου φίλο Αρμαγεδών και στις κορούλες του, εύχομαι το 2019 να είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής τους με υγεία και ευτυχία.

    Ρίτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.