Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

Επερχόμενα εξαμήνου – κι εμείς

Αποτέλεσμα εικόνας για τουρκια
Όσο πλησιάζουμε εις τας τελευτάς του βίου του ημετέρου ψευδοκράτους, τόσο περισσότερο ορατό γίνεται το άμεσο μέλλον. Εντάξει, αν δοκιμάζεις να πείς τί θα γίνει σε δέκα χρόνια, σαφώς έχεις τις πιθανότητες (να κάνεις επιτυχή πρόβλεψη) εναντίον σου. Αλλά, όταν φτάνεις στην τελική ευθεία, μάλλον πέφτεις μέσα.
Σήμερα, λοιπόν, θα σας πω τί εκτιμώ πως θα γίνει στους προσεχείς έξι μήνες – βασιζόμενος καί στα πρόσφατα γεγονότα. Η ληξιαρχική πράξη θανάτου της ψευτο-Ελλάδας έρχεται αρχές Ιουλίου (πάντα σύμφωνα με τη γνωμάρα μου), αλλά τους αθλητές τους παρακολουθεί η κάμερα καί μετά τον τερματισμό. Εξ ού καί η σημερινή «πρόβλεψη εξαμήνου».

α. Αιχμαλωσία Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο
Πάλι ψέμματα (των λίγων), καί πάλι τύφλα νοητική (των πολλών)… Να δούμε πότε θα δούμε γιατρειά απ’ αυτήν, ως λαός.
Από τις πρώτες στιγμές που μαθεύτηκε το επεισόδιο, μέχρι τώρα που γράφω, κάνω χάζι να δω πότε θα πάρει χαμπάρι κάποια πράγματα αυτός λαός. Ευτυχώς, οι περισσότεροι κατάλαβαν -έστω καί με παρέλευση ημερών- ότι οι «εξηγήσεις» του ΓΕΣ καί των αρδ είναι μιά μαλακία καί μισή. Φυσικά, δεν μπορούμε να εμποδίσουμε ενήλικες ν’ αυνανίζονται· αλλά, ειδικά στα σύνορα, περίπολος μονάχα με δύο άτομα καί χωρίς στρατιώτες ΔΕΝ γίνεται ΠΟΤΕ. (Καί να μην το ξέρεις, το λέει η απλή λογική.)
Βέβαια, αυτοί που μιλάνε από γραφεία καί πληκτρολόγια, οι περισσότεροι είναι αστράτευτοι καί βύσματα – κι όσα ξέρουν περί Στρατού, τα ξέρουν από τον κινηματογράφο. Αλλά επιτέλους, τόση ηλιθιότητα πιά (των αρδ) καί τόσο τουρλοκώλιασμα (των «επισήμων») προς το Νάτο καί την τουρκίτσα, δεν υποφέρεται! Η φάση ήταν καθαρή καταδρομική ενέργεια των τουρκαλάδων ΕΝΤΟΣ Ελληνικού εδάφους. Πιάσανε τους δικούς μας μέσα σε φυλάκιο, γι’ αυτό κι αυτοί δεν αντιστάθηκαν. (Η ιστορία με τη βόλτα με το τζίπ ήρθε εκ των υστέρων, γιά να μπαλώσει τις αρχικές μαλακίες περί «αποπροσανατολισμού».)

Πάμε στο ζουμί, όμως… Πάλι οι περισσότεροι κατάλαβαν ότι ο Ερντογάν θα παζαρέψει τους δύο δικούς μας με τους οχτώ δικούς του. (Αφού εκμεταλλευτεί προπαγανδιστικώς το γεγονός καί τα θεατρικά γραφόμενα των δικών του αρδ.) Όπως κατάλαβαν ότι καί το επεισόδιο με το σκάφος του Λιμενικού στα Ίμια πάλι εκεί απέβλεπε.
Μερικοί, οι πιό έξυπνοι, κατάλαβαν ότι όλ’ αυτά έγιναν σε απόλυτη συνεννόηση με τους εδώ …Ιούδες. (Όπως γίνονται τα πάντα, μιά που οι λεγάμενοι κυβερνούν με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον …των ξένων – κι όχι των Ελλήνων.Κανείς, όμως, δεν κατάλαβε (διότι δεν το είδα πουθενά γραμμένο) πως η άριστα σκηνοθετημένη ακολουθία των προσφάτων γεγονότων έχει καί υποβολέα! (Όπως έχουν όλα τα θεατρικά έργα.) Καί ποιός είν’ αυτός;
Οι ηπαπαραίοι, ναί, αλλά παρακαλώ, όχι γενικολογίες! Είναι ειδικώς, ειδικότατα, αυτός ο φλούφλης με τα γυαλιά (που μας κουβαλήθηκε εδώ, αφού νοικοκύρεψε την Ουκρανία), καί τ’ αφεντικά του του «βαθέως εβραιο-κράτους» των ηπαπάρα. Δεν έχει «κληρονομικό χάρισμα» ο τύπος – που κάθε τρείς καί λίγο «προβλέπει» άσχημα γεγονότα εις βάρος μας. Απλά, είναι απ’ αυτούς που τα δημιουργούν!
Σας έφυγε τώρα η απορία, τί ήθελε πρόσφατα στην Άγκυρα (μαζί με τον υπ. εξ. των ηπαπάρα) ο λεγάμενος, λες καί δεν υπάρχει πρέσβυς του συγκεκριμένου εβραιο-κράτους καί στην τουρκίτσα; Ήταν ο εντεταλμένος να κάνει φροντιστήριο στους τουρκαλάδες, γιά το πώς θα «στριμώξουν» την Ελλάδα! (Εν όψει  επερχομένων γεγονότων στην περιοχή μας.) Διότι οι ίδιοι από μόνοι τους θα τά ‘καναν εντελώς σκατά. (Σε μιά χώρα εβδομήντα μυρίων μπουνταλάδων, δεν επαρκεί η νοημοσύνη του -Πόντιου- Ρετζεπίκα.) Καί να δήτε, που δεν θα μείνει σ’ όσα ήδη έκανε… Θα μας σκαρώσει κι άλλες κασκαρίκες προσεχώς. Με τον τύπο θά ‘χουμε πολύ άσχημα ξεμπερδέματα. (Κι αυτός με μας, στο μέλλον. Υπόσχεση. Δεν ξεχνούμε.)
Ειρήσθω, ότι σ’ αυτό ακριβώς το πλαίσιο εντάσσεται καί η υπουργοποίηση του Κλουβιέλη: να έχουν καρα-δεμένον τον γάϊδαρό τους οι ηπαπαραίοι (καί οι …σύμμαχοι, πλέον, τζιούζ) με τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας. Εν όψει επερχομένου πολέμου, εννοείται.

Ακόμη ένα σοβαρό θέμα: Γιατί τα σύνορά μας -με την εξαίρεση της παρουσίας των στρατιωτών- είναι ουσιαστικώς αφύλακτα; Χωρίς ναρκοπέδια (που τα αφαίρεσαν προ ετών γιά …«ανθρωπιστικούς» λόγους, επειδή …διαμαρτυρήθηκε μιά «Μ»ΚΟ του Άλεξ Ρόντος καί του ΓΑΠ!!!), χωρίς σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα επιτηρήσεως… Γιατί; Επιτρέπεται, τώρα, να μπουκάρουν στην Ελλάδα οι τουρκαλάδες όποτε γουστάρουν, καί δή να πιάνουν δικούς μας αιχμαλώτους; Άααα, συν-Έλληνες, όντας ελεύθερα από επιτήρηση τα σύνορα, διευκολύνεται το …διεθνές εμπόριο! Οι διεθνείς μπίζνες! Η οικονομική ανάπτυξις!!! Ναί, μωρέ, που δεν με πιστεύετε!  🙂
Χωρίς φυλασσόμενα σύνορα στον Έβρο, αλωνίζουν οι (ένθεν καί ένθεν) έμποροι ηρωΐνης, καί οι έμποροι πορνών / δουλέμποροι λαθρεποίκων / έμποροι ανθρωπίνων οργάνων από σφαγιασθέντες. Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη! Εξ ού καί ο …«ανθρωπισμός» του Ρόντος καί του Παπανδρέου – καί κάθε παρεμφερούς αληταρά! (Εξ ού καί η αλητεία των στρατοδικών, που δεν βρήκαν ποιό όπλο σκότωσε τον Ρωμιόπουλο. Λες κι οι σφαίρες είναι …φυσικό φαινόμενο – γι’ αυτό δεν μας προξενούν εντύπωση.)
Αυτά…

Από την όλη κουβέντα, δεν θα μπορούσαν να μείνουν απέξω καί τα γνωστά πληρωμένα τρόλλς του Διαδικτύου. Όταν κάποιοι είπαν γιά καταδρομική ενέργεια των τουρκαλάδων, πετάχτηκαν αυτές οι πορδές καί μίλησαν γιά «συνωμοσιολογία»! Να μη σας χαλάσουμε το χατήρι, ρέ παιδιά, αλλά αν η λογική εκτίμηση του γεγονότος είναι συνωμοσιολογία, τότε η κατηγορία περί κατασκοπείας του μαλάκα του Τούρκου εισαγγελέα, τί είναι; Συνωμοσιολογία εις τον κύβον, καί μάλιστα του αισχίστου είδους! (Αντάξια του νοητικού επίπεδου των τουρκαλάδων.) Λες κι υπάρχει παγκοσμίως κατάσκοπος, που παραβιάζει τα ξένα σύνορα εν ψυχρώι καί εν στολήι – καί ένοπλος. Άει στα κομμάτια, ζώα!

[Παρένθεση – πρίν πάμε παρακάτω: Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μή λές!… Ειλικρινά, δεν περίμενα με τίποτε τέτοιο τρολλάρισμα, που έφαγα απ’ τον «Συμπαντικό Κατεργάρη»! Εκεί που αναρωτιόμουνα -με αφορμή τον Αιήτη- ποιός λαός χρειάζεται ηγέτες-χούφταλα, την αμέσως επόμενη ημέρα τσούπ! έγινε υπουργός ο …γέρων Φώτιοc-Φανούριοc Κλουβιέληc!!!
Υποθέτω ότι στο ΥΠΕΘΑ του φοράνε πάνες, να μην του φεύγουν. (Με τούτον, στην κυριολεξία «θ’ ακούσουμε το κλανίδι του γέροντα» – που …προφήτευσε κι ο Μάρκο ντέΣάντ.) Αλλά δεν ξέρω τί θα κάνουν μ’ όσα του φεύγουν απ’ το στόμα του -καί ανορθογράφου- γέροντος. Να προτείνω να του φορέσουν φίμωτρο; ]


β. Προσεχείς ενέργειες της τουρκίτσας
Οίκοθεν νοείται ότι οι -υπερατλαντικοί καί μή- «σύμμαχοι» ΠΑΝΤΑ έκαναν (εκτός απ’ τα γλυκά μάτια, καί) φροντιστήριο στους τουρκαλάδες. Εξαπανέκαθεν! Δεν είναι τωρινό αυτό το φρούτο. Γεωπολιτική, ναί, αλλά γενικώς το παράχεσαν με τα χάδια στα «καλά παιδιά» τους τουρκαλάδες, που μάλιστα ήταν …αντίπαλοι των «συμμάχων» στους δύο ΠΠ! (Καί «ουδέτεροι» χέστες σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση.) Κι αν απορείτε, γιατί τώρα τελευταία τους αφήνουν ν’ αγοράζουν όπλα από Ρώσσους καί Κινέζους, με μονάχα λεκτικές επιπλήξεις (ενώ εμείς, αν τολμήσουμε απλά να σκεφτούμε κάτι τέτοιο, μας παίρν’ ο διάολος), η απάντηση είναι πως περιμένουν «αντίδωρο»! Με το που θα πιάσουν στα χέρια τους πχ τους S-400 οι τουρκαλάδες, είναι θέμα χρόνου να παραδώσουν τους κωδικούς στους ηπαπαραίους! Τόσο απλά.
(Το τί μέτρα έχει λάβει ο παμπόνηρος Πούτιν γιά να μή συμβεί αυτό, δεν το γνωρίζω. Αυτός είναι μέγας σκακιστής-γατόνιον! Αλλ’ αντιθέτως, οι τουρκαλάδες είναι εντελώς προβλέψιμοι. Αυτό που είπα, θα -επιχειρήσουν να- το κάνουν με μαθηματική βεβαιότητα.)

Φυσικά, καί οι ηπαπαραίοι ενστερνίζονται το σκεπτικό των Ρώσσων γιά τον έλεγχο των Στενών καί του Αιγαίου: πρέπει πρώτα να εξοντωθούν οι Έλληνες, κι ακολουθεί η τουρκίτσα. (Σας τα είχα πεί αναλυτικά.) Γι’ αυτό μας έχουν πατήσει από κάτω – καί συνεχίζουν ακάθεκτοι.
Έχοντας, λοιπόν, τα προηγούμενα κατά νούν, εκτιμώ πως μέχρι το καλοκαίρι (καί υπό τα απαθέστατα βλέμματα Νάτο, «συμμάχων», Ρώσσων), η τουρκίτσα θα κάνει τα εξής:
Αποτέλεσμα εικόνας για τουρκια
 • Βύθιση με πυρά ενός πολεμικού πλοίου μας.
Μικρού, απ’ αυτές τις «κανονιοφόρους» που περιπολούν στο ανατολικό Αιγαίο. Γιατί μικρού; Διότι η βύθιση μεγάλου πολεμικού πλοίου μας συνεπάγεται ανεξέλεγκτη έναρξη πολέμου – πράγμα που η τουρκίτσα δεν θέλει. (Ούτε οι …»σύμμαχοι» το θέλουν!) Τα πάντα πρέπει -κατ’ αυτούς- να γίνουν με ελεγχόμενο τρόπο, λέμε! Κι ο ανεξέλεγκτος πόλεμος Ελλήνων εναντίον της τουρκίτσας θα έχει μή-επιθυμητά στους «συμμάχους» αποτελέσματα! Γνωστό αυτό.
Άλλως τε, το μικρό πλοίο θα το κάνουν γαργάρα οι από ‘δώ Ιούδες του ΓΕΕΘΑ. (Παρέα με τον ετοιμόρροπο γέροντα.) Άλλως τε, δίς, κι οι Ιταλοί τα ίδια κάνανε με την «Έλλη». Κι οι από ‘δω μιλούσαν γιά υποβρύχιο «αγνώστου εθνικότητος»!!!
 • Κήρυξη πολέμου εναντίον μας, αρχές  Ιουλίου.
Γιατί τότε; Διότι μέχρι τότε ο δημόσιος μηχανισμός εδώ λειτουργεί σε πλήρη ισχύ. (‘Ντάξ’, από Απρίλιο καί μετά φονεύει καί μύγες – όπως  είπε κι ο μέγιστος Εμμανουήλ Ροΐδης, που χαρακτήριζε τους εγχωρίους δημοσίους υπαλλήλους «μυιγοδιώκτας». Αλλά …λειτουργεί.) Από Ιούλιο καί μετά, όμως… Ά! Καί πότε, είπαμε, έγινε το οπερεττικό πραξικόπημα στην τουρκίτσα ; Έ! Απάνω στην επέτειο θα πουλήσει μούρη ο Ρετζεπίκας! (Έτσι λέω – αν τον «διαβάζω» σωστά.)
 • Με τους δύο συλληφθέντες στρατιωτικούς, εξαρτάται.
Υπολογίζω ότι αυτούς ο Ρετζεπίκας θα τους αφήσει ελεύθερους λίγο μετά το Πάσχα – αφού πρώτα επιτύχει αυτά που θέλει, καί (ακόμη μία φορά) μας εξευτελίσει ως κράτος. (Κι αφού πουλήσει μούρη παγκοσμίως με «δίκαιες δίκες», «ανθρωπισμούς», καί λοιπές τούρκικες κουτοπονηριές.) Βέβαια, αν στο μεταξύ γίνει το επεισόδιο με το μικρό πλοίο, που είπαμε, τότε θα τους σκοτώσει. Αλλά υπολογίζω ότι καί το πλοίο θα το βυθίσει μετά το Πάσχα – κι αφού πρώτα αφήσει τους δύο δικούς μας ελεύθερους. Γιατί, όμως, μετά το Πάσχα; Γιά τους εξής λόγους:
 • Επειδή θα πλησιάζουμε στον κανονικό πόλεμο, οπότε θα θέλει να «σκανάρει» την αμυντική μας διάταξη σε πλήρη πολεμική προετοιμασία. (Μιά που -μετά το τσίμπημα της οχιάς- θα λάβουμε αμέσως θέσεις εφόδου.)
 • Επειδή μέχρι τότε θα έχουν ξεκαθαρίσει κάποιες καταστάσεις, που τώρα τον εμποδίζουν. Πχ το στραπάτσο στην Αφρίν. (Καί που εμποδίζουν καί τους «υποβολείς»του να σκεφτούν ψύχραιμα.)
 • Κι επειδή εμείς…
Ουσιαστικώς, τότε ΔΕΝ θα έχουμε κυβέρνηση. Δες αμέσως παρακάτω το γιατί.
 Σχετική εικόνα
γ. Εμείς, τί κάνουμε;
Καλά, ευχαριστώ!  🙂
Εμείς… Πάντα σύμφωνα με τη γνωμάρα μου, αμέσως μετά το Πάσχα το βλακο-Αλεκσάκι θα φύγει με τις κλωτσιές (των ηπαπάρα). Ακολουθούν δύο, πες τρείς άκαρπες εκλογικές αναμετρήσεις, οπότε οι ποδίτσες επικαλούνται «εθνική ανάγκη» καί σχηματίζουν οικουμενική κυβέρνηση. Όλα συμφωνημένα, μιλημένα, προγραμματισμένα! Μην απορείτε, έτσι ακριβώς θα γίνει. Άλλως τε, τα κομπιούτερζ (της Σίνγκιουλαρ) δεν κάνουν λάθος! Lol!!!
Όμως, ο πρωταρχικός σκοπός ημών των Ελλήνων είναι να επιζήσουμε – καί θα επιζήσουμε! Προς τούτο, χεστήκαμε γιά τα σχέδια του οποιουδήποτε. Εμείς, γιά το προβλέψιμο μέλλον θα κοιτάξουμε την «ιερή τετράδα» μας:
 • Τρόφιμα μακράς διαρκείας.
 • Είδη πρώτης ανάγκης.
 • Άμυνα δική μας καί των οικείων μας.
 • Αλληλοβοήθεια με άλλους Έλληνες σε μικρές, ευέλικτες ομάδες.
Δεν θέλω αντιρρήσεις κι εξυπνάδες. Είμαστε εντελώς μόνοι μας, κι έρχεται τσουνάμι καταπάνω μας. Χωρίς κυβέρνηση, χωρίς Ένοπλες Δυνάμεις, χωρίς συμμάχους, καί με κάτι εκατομμύρια εσωτερικούς εχθρούς (λάθρο, βρωμά, πρακτοράκια, άπλυτους, υπόκοσμο – που θα βρούν ευκαιρία)… πλήν των φανερών εξωτερικών. Καί με καναδυό εκατομμύρια ακόμη ζαμανφουτίστες «θελωζήσηδες» (που έγραφε ο Ανδρέας Λασκαράτος). Ξέρετε, απ’ αυτούς που θα την κοπανήσουν στο εξωτερικό – επειδή «θέλουν να ζήσουν». (Από μένα, στα τσακίδια!)
Ξεκινήστε προετοιμασίες όσοι δεν το κάνατε ήδη, διότι δεν χωράει άλλη αναβολή πλέον. Τα επερχόμενα μόνον οι τυφλοί δεν τα βλέπουν.
 Αποτέλεσμα εικόνας για επιβιωση σε καιρο πολεμου
δ. Συμπληρώματα
i. Το γιατί δεν κάναμε τίποτε μέχρι σήμερα.
Γιατί τα προηγούμενα (αρκετά…) χρόνια δεν κάναμε κόμμα πατριωτικό, κίνημα, έστω σύλλογο, προετοιμασίες;… Γιατί, έ; Γιατί πήγε χαμένη -τουλάχιστον- μιά εικοσαετία,κατά την οποία όλοι είχαμε ναρκωθεί από το όπιο που μας σέρβιραν οι φανεροί (αγράμματοι των Χανίων, πυρηνικοί Φυσικοί χωρίς δίπλωμα, καί λοιποί παρόμοιοι) καί οι κρυφοί (ποδίτσες) οπιοπώλες; Γιατί περιμέναμε ως σωτήρες Ψίψιλους, Οέες, εξωγήϊνους, καί τους ρέστους κατά παραγγελία …ημίθεους; (Μάλιστα, μερικοί ακόμη τους περιμένουν! Από μυαλά, τί να σας πώ;! Σκέτοι νομπελίστες! Lol!!! Μεταξύ μας, ο μέγας αδικηθείς απ’ την όλη ιστορία είναι η εβραιόφατσα εκ Πατρών, ο Ψώρρας. Ήρθε είκοσι χρόνια αργότερα απ’ ό,τι έπρεπε. Αλλοιώς, μπορεί νά ‘ταν μέχρι κι αξιωματική αντιπολίτευση σήμερα!… Καί δυστυχώς, η φάση δεν είναι καθόλου γιά γέλια.)
Επειδή αυτοί που φτιάχνουν τα γεγονότα, πάντα προετοιμάζονται καλύτερα!
Τζιούζ / «σύμμαχοι» / ποδίτσες ήξεραν άριστα τί ήθελαν, από παλιά: τον διαμελισμό της Ελλάδας καί τη βιολογική εξόντωση των Ελλήνων. Κι εργαζόντουσαν -κι εργάζονται-προς τον σκοπό αυτόν. Αλλά, γιά να πετύχουν αυτά, εμείς έπρεπε να παραμείνουμε αδρανείς – όσο αυτοί προετοιμαζόντουσαν. Όθεν, έπεσε πολύ χρήμα στην πιάτσα γιά βιβλία παραμυθιών καί προπαγάνδας. (Μιά που τότε δεν υπήρχε ακόμη το Διαδίκτυο σε πλήρη ανάπτυξη στην Ελλάδα, κι ο προπαγανδιστικός λόγος είχε το μονοπώλιο στα έντυπα – που τα εξέδιδαν μόνον όσοι είχαν χρήματα προς τούτο.) Καί γιά δημιουργία «προσωπικοτήτων» εκ του μηδενός. Οι οποίες «προσωπικότητες» ανέλαβαν εργολαβικώς όχι μόνον την αποβλάκωση του Ελληνικού λαού, αλλά καί τη ματαίωση κάθε αξιόλογης προσπάθειας συγκεντρώσεως των Ελλήνων σ’ ένα δυνατό σώμα. (Άν ποτέ έσπαζ’ ο διάολος το ποδάρι του καί πήγαινε να γίνει κάτι τέτοιο, εννοείται. Διότι, υπό φυσιολογικές συνθήκες, η πρόσβαση σε βουλευτικές θέσεις είναι απροσπέλαστη, αν είσαι κοινός θνητός.)
Όποιος έχει την υπομονή, ας δεί στα βίντεο τί έπαθε (πρόσφατα, όχι πίσω στα 1990 – δείγμα ότι η συγκεκριμένη φάμπρικα συνεχίζεται) ο πασίγνωστος στρατηγός Αϋφαντής: πήγε να συγκεντρώσει τις «πατριωτικές δυνάμεις» του τόπου, καί μάζεψε πάνω από εβδομήντα …αρχηγούς μικρών «πατριωτικών» κομμάτων!!! (Με τον καθέναν να λέει το κοντό του καί το μακρύ του.) Αλλά δεν έφτασε αυτό· κάποιοι ήταν εντεταλμένοι να δυναμιτίσουν την όλη προσπάθεια, καί σχεδόν το κατάφεραν.
Ευτυχώς, ο γράφων δεν χρειάστηκε να περάσει τα ενενήντα, γιά να καταλάβει το μάταιον του πράγματος. (Δημιουργία κόμματος, κτλ κτλ κτλ.) Ελπίζω καί οι αναγνώστες μου να μή χρειαστούν!  🙂  Ακούστε με: ό,τι πρόκειται να κάνουμε γιά την Ελλάδα, δεν θα το κάνουμε σε ειρηνικά πλαίσια. Καί φυσικά όχι με τους κανόνες του κυνοβολευτισμού! Καλώς να ‘ρθεί, λοιπόν, ο πόλεμος! Κι όσοι λιγοψυχάτε, δρόμο!
ii. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Εκκλησίας
Όποιος περιμένει να πάει ο Βοθρολυμαίος να πεί του Ρετζεπίκα ν’ αφήσει ελεύθερους τους δύο στρατιωτικούς μας, μάλλον θα μετενσαρκωθεί πεντέξη φορές ακόμη! Lol!!! Ανάθεμα σ’ όσους δίνουν λεφτά του Αρχοντώνη, να βάζει χρυσά πόμολα μέχρι καί στις πόρτες απ’ τις τουαλέττες του …πατριαρχάδικου!
Πάντως, αυτό είναι το έλασσον πρόβλημα με τους μεγαλοπαπαδαριούς. Το μείζον είναι να συμβεί αυτό, που προφήτευσε ο Πατροκοσμάς, ότι δηλαδή μετά τα γεγονότα το ένα τρίτο των Τούρκων θα βαφτιστεί. Καί γιατί είναι πρόβλημα αυτό, έ;
Ειλικρινά, δεν μου καίγεται καρφί το τί θα κάνει η Εκκλησία στο μαγαζί της. Κι ενδεχομένως όλοι αυτοί οι άνθρωποι να είναι Ελληνογενείς. Εντάξει, αλλά πρόκειται γιά γενήτσαρους. Κι αν νομίζει κανείς ότι με μιά κατήχηση κι ένα βάπτισμα θ’ αλλάξουν τα στραβά μυαλά αιώνων, τότε περαστικά του! (Όπως δεν άλλαξαν τα μυαλά των γύφτων, που τους έμπασε ο απερίσκεπτος Καντιώτης στην Ορθοδοξία.) Όλοι αυτοί, καλά θα κάνουν να κάτσουν στ’ αυγά τους, χωρίς ελεύθερη πρόσβαση στην Ελλάδα – γι’ απροσδιόριστο αριθμό δεκαετιών. (Τα ίδια ισχύουν καί γιά τους Σκοπιανούς γενήτσαρους, αν τους ενσωματώναμε ποτέ.)
Τους περνάτε γιά μαλάκες τους Κινέζους, που δέχθηκαν μέν ξανά στην επικράτειά τους το Χόνγκ Κόνγκ το 1997, αλλά επέβαλαν (γιά πενήντα χρόνια, αν θυμάμαι καλά) αυστηρότατο περιορισμό στις μετακινήσεις ένθεν καί ένθεν -των ατύπων, πλέον- συνόρων; Οι νοητικοί καί ψυχικοί ιοί δεν αντιμετωπίζονται καθόλου εύκολα. (Ή θαρρείτε πως επί ενάμιση αιώνα η αγγλίτσα δεν έβαλε τις δικές της ιδέες στα μυαλά των ΧονγκΚονγκαίων; Χώρια οι μεικτοί γάμοι / δούρειος ίππος Ευρωπαίων με Κινέζες…)

ε. Επίλογος.
Μόνοι μας.
Εναντίον όλων.
Στον Υπέρ Πάντων Αγώνα.
Τίποτ’ άλλο.

14 σχόλια:

 1. Φυσικά και όλα ήταν στημένα..και ο φλούφλης με τα γυαλιά είπε και στους εδώ αλλά και στους πέρα απο το ποτάμι...τι να κάνουν και πως να φερθούν.Αλλά με μια διαφορά....Εάν και εφόσον ο Ερντογάν είχε συμφωνήσει στην παραχώρηση τουρκικών εδαφών για την δημιουργία του Κουρδιστάν… αυτή την στιγμή θα του είχε δοθεί το μισό Αιγαίο απο τους "φίλους" και "συμμ'αχους" μας.

  Ας γράψουμε την γνώμη μας… οι Τούρκοι πολεμούν εδώ και 30+ χρόνια με τους Κούρδους, πολεμική εμπειρία έχουν, όχι όμως ικανή για σοβαρές επιχειρήσεις όπως έχουν αποδείξει στην Συρία, κάτι που είναι ανεξήγητο για 30 ετών εμπειρία. Η διάλυση και αναταραχή πλέον του στρατού τους, είναι βαθύτατη ειδικά στο σώμα των αξιωματικών, δεν φτάνει μόνο να θέλεις, πρέπει και να μπορείς, αυτή την χρονική στιγμή η Τουρκία μπορεί; Ο ηγέτης κάνει πόλεμο όταν είναι να τον κερδίσει, όχι όταν είναι να τον χάσει, αυτή την στιγμή η Τουρκία εάν ανοίξει ένα ακόμα πολεμικό μέτωπο με την Ελλάδα, γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν θα κλείσει ένα έτος με την τωρινή γεωγραφική μορφή της κρατικής οντότητας που έχει, και αυτό όχι γιατί θα την διαλύσουμε εμείς, αλλά οι δυνάμεις γύρω από αυτήν θα την διαλύσουν, και δικαιολογίες θα βρεθούν.  Η όποια τουρκική και μόνο προκλητικότητα υφίστανται χάριν της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Ελλάδος. Πέραν από αυτού, θα πρέπει να αντιληφθούμε α) το διεθνές περιβάλλον συμφερόντων, δεν είμαστε ακόμα μόνοι μας στον πλανήτη, β αν και δύσκολο πρέπει να καταλάβουμε ότι η πατρίδα μας έχει παραδοθεί μέσω της της πολιτικής και της οικονομίας, σε ξένες δυνάμεις…Για οτιδήποτε σημαντικό συμβεί στην Ελλάδα, τον πρώτο λόγο έχουν οι δυνάμεις κατοχής, έτσι θα ήταν σώφρον να μην τρέφουμε αυταπάτες, για οτιδήποτε συμβαίνει στην Ελλάδα φιλτράρεται για το όφελος αυτών των δυνάμεων, ομοίως και η περίπτωση ενός θερμού επεισοδίου. Όταν αναφερόμαστε ανεξαρτήτως χρονικής περιόδου, σε ελληνοτουρκική πολεμική σύρραξη, αναφερόμαστε σε ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ.  Ο ατυχής για εμάς πόλεμος του 1897, έφερε την κατάρρευση των τότε αυτοκρατοριών αν σας λέει κάτι αυτό. Η απόφαση για την πτώση της Ε.Σ.Σ.Δ. πάρθηκε τον Δεκέμβριο του 1973 αμέσως μετά τον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ, και σφραγίστηκε το 1974 στην νήσο Κύπρο με τους Αττίλα 1 και 2… αν σας λέει κάτι και αυτό. Το «σκάνδαλο Λεβίνσκι», ο πόλεμος του 1999 στην Σερβία, η άνοδος του Πούτιν στην Ρωσία και του Ερντογάν στην Τουρκία, η σχεδιαζόμενη απόφαση για την παράνομη είσοδο και κατοχή μας στο €, ήταν αποτέλεσμα της μιας και μόνο νύκτας του 1996 στο Αιγαίο και στα Ίμια. Όταν λοιπόν αναφερόμαστε σε ελληνοτουρκικό πόλεμο, η θερμό επεισόδιο, θα πρέπει να έχουμε μια κάποια εικόνα του τη έρχεται από πίσω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. κάπως έτσι είναι τα πράγματα δυστυχώς .όλο αυτό το κραγκιοζ μπερντέ το έστησαν για να σε πείσουν ,για να συμφωνήσεις μαζί τους,για να θεωρήσεις αυτό που κάποτε απέρριπτες γελώντας ,τον πόλεμο δηλαδή ,απαραίτητο .είδες τι κάνει η προπαγάνδα .αυτοί που δημιουργούν την πραγματικότητα σου για σένα χρειάζονται την έγκριση σου, γιατί χωρίς αυτήν δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πραγματα,και τώρα σχεδόν την έχουν ,έχεις πειστεί και εφόσον έχεις πειστεί το σενάριο δεν είναι πλέον επιστημονικής φαντασίας αλλά π ρ α γ μ α τ ι κ ο τ η τ α.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ολο το παραμύθι με τον τουρκομογγόλο και τους εδώ ανθέλληνες
  είναι η συν-κυριαρχία στο Αιγαίο να μοιραστούμε τα κοιτάσματα
  φυσικού αερίου πετρελαίου και τα νησιά πράγματα που έχουν βέβαια προαποφασιστεί απο τότε που η Ψαρούδα Μπενάκη είχε παραδώσει το σχέδιο ξεπουλήματος στον Παπούλια για το καλό της Ευρώπης ..... ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ .....

  ...................................

  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ - [ΜΠΕΝ]ΑΚΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ
  ....................................

  ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΗΝ 8/2/2005:

  «ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ, ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ, ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό αποδεικνύει ότι σχεδίαζαν να εφαρμόσουν κ ξεπουλήσουν τα πάντα στα επόμενα 5-6 χρόνια. Να όμως που τράβηξε γι άλλα 7-8. Και το ζητούμενο του περιορισμού συνόρων ή διαμελισμού, ακόμα δεν επετεύχθη για κακή τους τύχη.
   Αυτό τί δείχνει;
   Ότι, μήπως, αλλάζουν σχέδια, χρονοδιάγραμμα, ανάλογα με τις αντιστάσεις του πατριωτικού κομματιού της ελληνικής κοινωνίας;
   Μήπως οι αλλαγές πλεύσεων των αρχηγών κρατών, όπως Πούτιν, Τουρκία, Ισραήλ κ.ά.;
   Μήπως κάτι άλλο, πιο μεταφυσικό ας πούμε, φοβούνται στην Ελλάδα, ώστε να μην τολμούν να φτάσουν το μαχαίρι στο κόκκαλο;
   Πάντως....
   ...ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!
   ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ -ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ 5%- ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΓΓΌΛΙΑ ΚΑΙ ΟΡΚ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΣΤΙΦΗ -5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ- ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.
   ΤΙ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΩΣ DNA ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΞΕΨΑΡΩΤΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΟΠΩΣ ΒΛ.ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ) ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ;.......

   Προσεχώς...στην Ιστορία.

   Διαγραφή
 4. ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΔΡΕΦΟΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΕΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ?
  ΟΥΑΑΑΟΥ!!! ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!
  ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΣ
   ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ .ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ
   ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΣ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ


   ΑΓΝΩΣΤΟΣ

   Διαγραφή
  2. Αρκουδιάρη αν ξανασχοληθείς με μένα το αίμα μου η την οικογενειά μου, και όποιον άλλον μου μιλήσει σε σχολιασμό...ΘΑ ΣΒΥΣΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΧΟΛΙΑ....ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...ΟΥΤΕ ΓΚΟΥΚ ΟΥΤΕ ΜΟΥΚ και μην είδατε, μην απαντήσατε τον Κίτσο τον λεβέντη.... ασχολήσου με τον εαυτό σου η με ότι άλλο θέλεις.ΤΕΛΟΣ....αντε γιατί το παραγάμησες το θέμα.

   Διαγραφή
 5. Η δραστηριότητα του Ταγίπ Ερντογάν, πολιτική, στρατιωτική και διπλωματική έχει αποκλειστικά έναν στόχο: ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ!
  Είναι δηλαδή ένας πολιτικός παίκτης σε ένα γιγαντιαίο «Survivor». Παίκτης ο οποίος μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου του 2016 αισθάνθηκε την απειλή άμεσα και βίαια με αποτέλεσμα όλες του οι ενέργειες αλλά και το ίδιο το πολιτικό του σκεπτικό να αφορά την προσωπική του επιβίωση και τη διατήρηση της ηγεμονίας του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Έλληνες είναι αυτοί που υμνούν τα κατωθι:

  Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψι

  τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,

  σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψι,

  ποὺ μὲ βία μετράει τὴν γῆ.

  Ἀπ’ τὰ κόκκαλα βγαλμένη

  τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,

  καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,

  χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!

  «Ω, παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ’, ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων` νυν υπέρ πάντων αγών»

  ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑ

  ΑΓΝΩΣΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αρκτούρε,
  δεν ξέρω τί ακριβώς εννοείς με την φράση "ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΕΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ". Δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον ΜΑΥΡΟ ΑΕΤΟ, εκτιμώ όμως την κρίση του από πολύ παλιά, γι αυτό και έκανα και την ανάρτηση https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2018/03/blog-post_7.html
  Κατά μίαν έννοια, οι πραγματικοί Έλληνες, Διογενείς, είναι αδέλφια. Προσωπικά, κατάγομαι από την Βεργίνα, είμαι Βλάχος και προπάππος μου ήταν πρωτοπαλλίκαρο του Αλέξανδρου Υψηλάντη στην Ελληνική Επανάσταση.
  Δεν σπεύδω να σε κατηγορήσω για Κρονιογενή. Αγενής είσαι πάντως, και στο μπλογκ μου τέτοιου είδους σχόλια όπως το δικό σου, διαγράφονται χωρίς δεύτερη σκέψη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αγαπητοί Μαύρε Αετέ, Κώστα-Ταύρε και Άγνωστε, ας μην είμαστε υπερβολικοί. Το σχόλιο του Αρκτούρου, έχει σκοπό όντως να τρολάρει, δηλαδή να προκαλέσει αντιδράσεις, χωρίς όμως να ξεπερνά τα όρια της προσβολής, της χυδαιότητας και της ύβρεως. Ναι, είναι ένα αγενές σχόλιο, ειδικά όταν απευθύνεται σε έναν καινούργιο φιλοξενούμενο, που με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να καλωσορίσω.
  Ωστόσο δεν έκρινα ότι το σχόλιο αυτό χρίζει διαγραφής, διότι ως "τρολιά" που δεν ξεπερνά τα όρια, είναι απαντήσιμο και επιστρέψιμο.
  Νομίζω ότι η καλύτερη απάντηση δόθηκε ήδη από τον αγαπητό Κώστα-Ταύρο, με το "Κατά μίαν έννοια, οι πραγματικοί Έλληνες, Διογενείς, είναι αδέλφια".
  Το σχόλιο του Αρκτούρου αν και φαίνεται δεικτικό, κρύβει μια ουσιαστική διαπίστωση που κατ'εμέ τουλάχιστον, τιμά τους δύο φίλους. Ο Μαύρος Αετός και ο Κώστας-Ταύρος, διέπονται από κοινές πεποιθήσεις οι οποίες ίσως να μην είναι απλά θέμα επιλογής, αλλά κοινής γονιδιακής καταβολής με την ευρύτερη έννοια, που περιλαμβάνει όλο το ελληνικό γένος όπως τουλάχιστον το έχουμε ορίσει εδώ μέσα.
  Ως εκ τούτου, δόθηκε η ευκαιρία να αναδειχτεί αυτή η κοινή γραμμή αίματος, άσχετα αν ο Αρκτούρος την "εγκρίνει" ή όχι. Βέβαια θα περιμένουμε να πάρει θέση τώρα, μετά τις απαντήσεις που του δόθηκαν (η οποία θα πρέπει να είναι κόσμια διατυπωμένη Αρκτούρε).
  Αγαπητέ Ανώνυμε, θα συμφωνήσω εν μέρει ότι Έλληνες είναι όσοι υμνούν τον εθνικό μας ύμνο. Το να είσαι Έλληνας είναι και πολλά περισσότερα από αυτό.
  Πότε όμως δεν θα παραβλέψω (σε πείσμα κάποιων "προοδευτικών" ιδεοληψιών), ότι βασικό κριτήριο είναι μεταξύ άλλων και το "όμαιμον", δηλαδή το γονιδιακό. Ένας μαύρος από το Σουδάν, μπορεί να αποκτήσει ελληνική παιδεία και συνείδηση, να υμνεί τα σύμβολα και τους ύμνους μας, αλλά Έλληνας δεν θα γίνει ποτέ. Όπως δεν γίνεται ψάρι ένας κολυμβητής που λατρεύει την θάλασσα!
  Τέλος, αγαπητέ Αρκτούρε θα ήθελα να τοποθετείσαι με λιγότερο οξύ τρόπο, διότι ναι μεν θες να προκαλέσεις αντιδράσεις και σχολιασμούς (πολλές φορές εύστοχα και καίρια) αλλά ο τρόπος που το πράττεις, αγγίζει τα όρια της ανοχής μου και της ευθιξίας των συνδαιτυμόνων μας. Περισσότερη προσοχή λοιπόν.
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ Λύκιε,

   ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα, τιμή και χαρά να συμμετέχω σε αυτό το χώρο, με παράδοση στον "βαθύ" σχολιασμό.
   Το παραδέχομαι πως ήμουν λίγο υπερβολικός με τον Αρκτούρο. Είμαι όμως και λίγο "τσίτα" όπως λέγεται, τον τελευταίο καιρό. Κι όχι τόσο με τα υβριστικά αντίφα σχόλια που δεν αναρτώ, όσο και με απειλητικά που προέκυψαν από σχετικά πρόσφατη ανάρτηση για πολιτικό πρόσωπο, στην οποία δεν αρκέστηκα στην γύρω γύρω διαδικτυακή ειδησεογραφία, αλλά πρόσθεσα και δυο λεπτομερειούλες από πιο ιδιωτική έρευνα.

   Να είστε καλά, να είμαστε καλά
   και ελπίζω να ανασύρουμε το ανάλογο σθένος και τα "αιθερικής λειτουργίας ψυχοδιανοητικά όπλα της φυλής, και άλλα" που λέει κι ο Εργοδότης,
   για να αντιμετωπίσουμε αυτό το τσουνάμι που έρχεται.

   Διαγραφή
  2. Αγαπητέ Κώστα-Ταύρε, με τιμά πολύ όταν με επισκέπτεται ένας μπλόγκερ και εκφράζεται με τέτοιον σεβασμό για το ιστολόγιό μου.
   Δικαιολογείσαι απόλυτα να είσαι στην "τσίτα", αν δέχεσαι τέτοια επίθεση αγαπητέ μου. Σε κατανοώ απόλυτα και μπορώ να έρθω στην θέση σου. Κάτι ανάλογο συμβαίνει κατά καιρούς κι εδώ και γι' αυτόν τον λόγο, έχω βάλει τον μετριασμό των σχολίων.
   Να είσαι και συ καλά, γερός και δυνατός, ώστε να αντέξουμε μαζί την λαίλαπα που έρχεται στην πατρίδα μας.
   Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και μόνο η αλήθεια και η αποκατάσταση των ηθικών αξιών του τόπου μας, μπορεί να σώσει την κατάσταση.
   Ας ελπίσουμε ότι οι αφυπνισμένοι είναι περισσότεροι απ' όσους φαίνονται και πως θα συνεχίσουν να αφυπνίζονται κι άλλοι...
   ΛΥΚΙΟΣ.

   Διαγραφή
 9. Πολύ καλά τα γράφεις και σύμφωνο μαζί σου /και το ότι υπάρχει χρονική καθυστέρηση σε αυτά δεν τα αλλάζει ούτε τα ακυρωνει/θα λύσουν όλα τα διπλανά προβληματα τους οι 24 και μετά θα επικεντρωθούν σε εμάς/στην συνεχεια θα δυαλησουν την Τουρκία και είναι πιθανό μαζί με τους Ρώσσους (που θα κερδίσουν και αυτοί αναλογα)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.


.