Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Soros: ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ.. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Ο ουγγροεβραίος σιωνιστής George Soros (György Schwartz) δηλώνει ευθέως τις προθέσεις του για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Μόνο που αυτές δεν είναι μόνο οι δικές του επιθυμίες, αλλά εκφράζουν το σιωνιστικό σχέδιο για την Ευρώπη και ειδικά την χώρα μας. Αυτός χρηματοδοτεί την εφαρμογή του σχεδίου. 
Συγκεκριμένα χρηματοδοτεί το σύνολο των Μ.Κ.Ο. και τους γνωστούς "αλληλέγγυους", οι οποίοι αγωνίζονται για να γεμίσει η Ελλάδα με λαθρομετανάστες και ισλαμιστές, ενώ  χρηματοδοτεί επίσης τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ. 
Στο παρακάτω βίντεο (στο 2:15), ο αναρχοκομμουνιστής Αργύρης Τσακαλίας (θείος των αριστερών τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη, αδελφών Ξηρών), αποκαλύπτει ότι ο Τσίπρας χρηματοδοτείται από τον Soros, προκειμένου να δρά εναντίον του έθνους και των συμφερόντων της χώρας μας.
Ο Τσακαλίας γνωρίζει πολύ καλά τι λέει και παρ' όλη την εμφάνισή του, ομολογεί συχνά πολλές αλήθειες.


ΠΗΓΗ: youtube



Στον χώρο των σχολίων, συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
Aνάληψη δράσης, Οι μαχητές διδάσκουν με το προσωπικό παράδειγμα, Υποσκελισμός του ιδεαλισμού από τον υλισμό, Ελέγχεις το παρόν-ελέγχεις το μέλλον, Μεθόδευση της Πανθρησκείας με Ισλαμοποίηση της Ευρώπης, To "παράδοξο" με αφορμή την ταινία Peaceful Warrior, Ο ρόλος του Έλλην(α) στα γεωπολιτικά, Επανάσταση αξιών από διάσπαρτους πυρήνες διανόησης & καθοδηγητές, Μάχες στο αιθερικό πεδίο & πνευματικοί δάσκαλοι 

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

"Η αυτογνωσία και ... η αγάπη "

Αποτέλεσμα εικόνας για Η αυτογνωσία και ... η αγάπη

Όταν η ψυχή αναζητά την αυτογνωσία 
μέσα σου πόλεμος γίνεται κι ανοίγουν νέοι δρόμοι.
Μόνο σαν μάθεις να εκτιμάς εσύ τον εαυτό σου 
περίσσιος θα'ναι ο σεβασμός για εσένα κι από τον κόσμο .

Σαν μάθεις πρώτα ν'αγαπάς , να νοιώσεις τι'ναι αγάπη ,
τότε μονάχα θα μπορείς κι εσύ να την χαρίσεις .
Σπάνιο το συναίσθημα που μοιάζει με χρυσάφι 
και στιγματίζει τις καρδιές και σκόρπιες συνειδήσεις .

Μα για να καμωθεί ο άνθρωπός σε τόσο μέγα πάθος 
πρέπει να... τό'χει, να μπορεί ν' αντέξει τέτοιο βάρος ,
γιατί τα πάθη είναι ... πόλεμος, στου κάθε ενός την ζήση 
κι είναι η ζωή πολύ μικρή κι αν θέλει θα στη χαρίσει .

Μακάριοι είναι οι δεσμώτες σε τόσο μέγα πάθος 
και οι καρδιές που θα γευτούν θα νοιώθουν πάντα πλήρες
γιατί σαν να'ναι τυχερό , της τύχης θες γραμμένο 
να ανδρωθεί ο άνθρωπος σε αλλονών τ' απωθημένο.


Πρέπει να το'χει ο άνθρωπος μες την ζωή να αντέξει στο συναίσθημα της αγάπης...
Μα ένας άνθρωπος που δεν τον διακατέχει η σοφία και η αυτογνωσία θυμίζει τρένο η αγάπη που μπορεί να μην κάνει στάση σε εσένα .
Γι'αυτό σαν το βιώσεις κράτα το μέσα σου , φυλακισέ το , σεβάσου το, γιατί το τρένο μπορεί να μην ξαναπεράσει από εσένα , όπως δεν πέρασε ποτέ απο κάποιων το κατόπι .

Να χαιρετίσω τους συνσχολιαστές μου και να πω και εγώ με την σειρά μου και να έχουμε έναν " παραγωγικό " Χειμώνα .


ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ 

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν 

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

12ο ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ Κ.Δ. [Ηλικιακή "αναστροφή", Εργαστήρια τύπου "Dulce" , Ασφαλή καταφύγια, Από τον έρωτα στην αγάπη, Διερεύνηση του εγωισμού, Υλικός&πνευματικός έρωτας, Σύγκρουση Ελ με ερπετά, Πολεμιστές εν υπνώσει, Μονογαμία-Πολυγαμία, Αρμονία Νου&Καρδιάς, Προβολές του αιθερικού στον υλικό κόσμο, Αρσενική&θηλυκή αρχή, Μήνυμα αφύπνισης, Υπομονή&καρτερία, Γ. Γκιόλβας, Η επιστήμη της Ψυχολογίας & η δύναμη του Λόγου]

Αποτέλεσμα εικόνας για θεος διας χριστος διονυσος ζαγρεας

Τους κανόνες τους ξέρετε, ξεδιπλώστε τις σκέψεις σας ελεύθερα...

Ωραιόκαστρο: Πρόβα τζενεράλε για την νέα μουσουλμανική μειονότητα


 Αποτέλεσμα εικόνας για βόμβα

 Tο μόνο φυσιολογικό συναίσθημα απέναντι στα παιδιά, οποιασδήποτε προέλευσης και θρησκείας παιδιά, είναι να τα αγαπάς.

 Αφύσικο όμως και ανώμαλο συναίσθημα είναι να αγαπάς τα ξένα παιδιά περισσότερο από τα δικά σου, όπως και το να αγαπάς περισσότερο ξένες πατρίδες και λαούς από την δική σου Πατρίδα και το λαό στον οποίο ανήκεις. 

Μαρξιστές πάσης απόχρωσης, φρικιά και ναζί, ήταν και είναι μανούλες στην προπαγάνδα και στο να κολλάνε ταμπέλες. Το μεγαλύτερο λάθος, που μπορείς να κάνεις, είναι να δίνεις μια πεντάρα για το τι σε θεωρούν και να κάμπτεσαι μπροστά στους πιο βρώμικους τιμητές. 

Η υπόθεση του Ωραιοκάστρου είναι η πρόβα τζενεράλε για την επιβολή με τσαμπουκά της νέας φαρδιάς και πλατιάς μουσουλμανικής μειονότητας που φτιάχνει ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από τον συνεχιζόμενο ισλαμικό εποικισμό της χώρας. Αυτός δε ο εποικισμός έχει και ταξικά χαρακτηριστικά, αφού οι απρόσκλητοι μουσαφιραίοι διασπείρονται κυρίως σε χωριά, κωμοπόλεις και συνοικίες φτωχών. Αυτοί που διασπείρουν ανά την Ελλάδα σε hot spot τους σουνίτες μουσουλμάνους, που μας στέλνει με κέρδος ανά κεφαλή ο δουλέμπορος και συνεργάτης του ISIS Ερντογάν, είναι πλούσιοι αριστεροί, κατά κανόνα μένουν σε χλιδάτες γειτονιές και τα παιδιά τους σπουδάζουν σε κυριλέ ιδιωτικά σχολεία, όπου ο μόνος αλλοδαπός ίσως είναι ο κηπουρός, οι τραπεζοκόμοι που σερβίρουν τα καλομαθημένα αρχοντόπουλα κι οι καθαρίστριες. 

Κόκκινος φασισμός

Το πορτρέτο συμπληρώνεται από αντιευρωπαϊσμό, αντιαμερικανισμό, αντιφιλελευθερισμό και ρητορική μίσους

Γράφει, η Σώτη Τριανταφύλλου.

Η εκλογική εκτίναξη της δημοτικότητας της αριστεράς από το 1981 δημιούργησε σκληρό Κατεστημένο: η λαϊκιστική μεταρρύθμιση της παιδείας και ο αριστερός ρεβανσισμός κατασκεύασαν τον φασίστα του σήμερα – αυτό το μείγμα εθνικιστή, δυσδιοίκητου και αμαθούς πλάσματος που αντιστέκεται σε οποιαδήποτε πρόκληση εισόδου στη νεωτερικότητα. Η ηγεμονική ιδεολογία έγινε ένα υβρίδιο: σοσιαλιστικός και αναρχικός λόγος μαζί με βία, ανορθολογισμό, ηθικολογικό κήρυγμα, απόρριψη των κανόνων καλής συμπεριφοράς – στην ουσία, απόρριψη του πολιτισμού, αντιστροφή των αξιών του ωραίου και του αγαθού.
Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς με τις καθημερινές εκδηλώσεις φασιστικής συμπεριφοράς: με το γεγονός, για παράδειγμα, ότι ένα ανέκδοτο περί μουσουλμανικής παρουσίας στο σχολείο καταλήγει σε υβρεολόγιο εναντίον της δημοσιογράφου Άννας Παναγιωταρέα, με το ότι μια εκδρομή στη Μακρόνησο παίρνει διαστάσεις ιεροσυλίας – καθώς και με το επαναλαμβανόμενο γεγονός ότι πολλοί δήθεν «αντισυστημικοί» (όχι απαραιτήτως «φρικιά») φτύνουν τους αντιπάλους τους όταν τους συναντούν στον δρόμο. Δεν αξίζει να ασχολούμαστε με ανόητους και άρρωστους ανθρώπους που ευημερούν, με τον καταθλιπτικό τρόπο τους, μέσα στο κοινωνικό μίσος. Αξίζει όμως να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα: τον εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας ο οποίος σχετίζεται μέσω ποικίλων διαύλων με τον εκφασισμό του κόσμου.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Το αυτοαναπαραγώμενο σύμπαν, τα φράκταλ, και ο γραμμικός άνθρωπος

«Τα σύννεφα δεν είναι σφαίρες, τα βουνά δεν είναι κώνοι, οι ακτές δεν είναι κύκλοι και ο φλοιός του δέντρου δεν είναι ομαλός, ούτε η αστραπή ταξιδεύει σε μια ευθεία γραμμή!» Benoit Mandelbrot (The Fractal Geometry of Nature)


Όταν  παρατηρείς  την φύση, αντιλαμβάνεσαι πως τα πάντα κινούνται και  επαναλαμβάνονται με ένα  τρόπο κυκλικό.  Στην αρχαιότητα  όλοι οι πολιτισμοί, γνώριζαν πως στην φύση δεν υπάρχουν ευθείες γραμμές, αντίθετα, παντού κυριαρχούσε η επανάληψη, η κυκλικότητα των μορφών αλλά και των φυσικών φαινομένων.  

Ο κύκλος του νερού και της βροχής, ο κύκλος της τροφικής αλυσίδας, οι κυκλικές φωλιές των πουλιών, ο κύκλος της οικογένειας,  ο κύκλος των εποχών, κ.λ.π., καθόριζαν  και καθορίζουν την ζωή των ανθρώπων  σε μεγάλο βαθμό. Στο παρελθόν λόγω της  ενότητας και της αλληλεξάρτησης που είχαν οι αρχαίοι πολιτισμοί  με την φύση,  οι άνθρωποι μπορούσαν να αντιληφθούν την κυκλικότητα και την ενότητας που την χαρακτηρίζει.

Εμείς σήμερα αντίθετα, ζούμε σε ένα μονοδιάστατα  γραμμικό κόσμο, όπου κυριαρχούν παντού, οι ευθείες γραμμές και τα τετράγωνα, καταλήγοντας να σκεπτόμαστε επίσης «τετράγωνα και μονοδιάστατα». 

Την ιδια στιγμή μέσω των σύγχρονων επιστημών,  γνωρίζουμε πως κάθε μορφή στο φυσικό μας περιβάλλον απέχει πολύ από την Ευκλείδεια απλούστευση του γεωμετρικού σχήματος του, το οποίο δημιουργούν οι αισθήσεις μας, ή οι ανάγκες των μετρήσεών μας. Σε κάθε περίπτωση οι  φυσικές ευθείες γραμμές σπανίως είναι ευθείες αφού πάντα έχουν κάποιο πλάτος και οι επίπεδες επιφάνειες ποτέ δεν είναι τελείως επίπεδες αφού και το πιο λεπτό φυσικό επίπεδο έχει κάποιο ύψος.

Tα  μαθηματικά σχήματα, ο κύκλος, το τρίγωνο, το τετράγωνο, αποτελούν θεωρητικά κατασκευάσματα της Eυκλείδειας γεωμετρίας και σπανίως συναντώνται στη φύση γύρω μας. Και όχι μόνο αυτό.  Αυτό που κυριαρχεί στην φύση είναι η επανάληψη, καθώςδιάφορα  φυσικά μοτίβα  επαναλαμβάνονται από τον μικρόκοσμο μέχρι τον μακρόκοσμο.  


Κάποια από αυτά τα  επαναλαμβανόμενα χαρακτηριστικά μοτίβα είναι λ.χ : Το ηλιοτρόπιο, το δέρμα της Ζέβρας, οι ομόκεντροι κύκλοι που σχηματίζονται στον κορμό των δέντρων,  οι κυψέλες τωνς μελισσών, η χιονονιφάδα, ο ιστός της αράχνης,  ο έλικας του D.N.A, και τόσα άλλα. Τα μοτίβα αυτά ονομάζονται  «Φράκταλ»  (Fractal). Ο όρος φράκταλ  (Fractal), προτάθηκε από τον Μπενουά Μάντελμπρο(Benoît Mandelbrot) το 1975 και προέρχεται από τη λατινική λέξη Fractus που σημαίνει «σπασμένος», «θρυμματισμένος» «κατακερματισμένος». «Φράκταλ» ονομάζεται ένα γεωμετρικό σχήμα που επαναλαμβάνεται αυτούσιο σε άπειρο βαθμό μεγέθυνσης, κι έτσι συχνά αναφέρεται σαν «απείρως περίπλοκο».

Το φράκταλ παρουσιάζεται ως μία «μαγική» εικόνα που όσες φορές και να μεγεθυνθεί οποιοδήποτε τμήμα του θα συνεχίζει να παρουσιάζει ένα εξίσου περίπλοκο σχέδιο με μερική ή ολική επανάληψη του αρχικού. Χαρακτηριστικό επομένως των φράκταλς είναι η λεγόμενη αυτοομοιότητα (self-similarity) σε κάποιες δομές τους, η οποία εμφανίζεται σε διαφορετικά επίπεδα μεγέθυνσης 
(σχήματα με την ιδιότητα της αυτοομοιότητας). «Αυτοόμοιο» είναι ένα αντικείμενο του οποίου τα μέρη από τα οποία αποτελείται μοιάζουν (είναι όμοια) με το σύνολο (το αντικείμενο).

Αυτή η επανάληψη των ακανόνιστων λεπτομερειών ή σχηματισμών, συμβαίνει προοδευτικά σε μικρότερες κλίμακες και είναι δυνατόν να συνεχίσουν απεριόριστα έτσι ώστε, κάθε τμήμα ενός τμήματος όταν μεγεθυνθεί να μοιάζει βασικά με το συνολικό αντικείμενο. Ουσιαστικά ένα «αυτοόμοιο» αντικείμενο παραμένει αναλλοίωτο σε αλλαγές κλίμακας (όπως επάνω έτσι και κάτω, όπως έξω έτσι και μέσα).  Το φαινόμενο αυτό είναι εύκολο να παρατηρηθεί στις νιφάδες του χιονιού, στο φλοιό των δέντρων, στις ακτογραμμές, κ.λ.π.