Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ!




Γράφει ο Λύκιος.

 Ο κύβος ερρίφθη! Η Ελλάδα εξοβελίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με ταχείς ρυθμούς. Η ηγέτιδα δύναμη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Γερμανία, μεθόδευσε την αποβολή της Ελλάδος από τους μηχανισμούς και την προστασία της Ευρώπης, μιας Ευρώπης η οποία χρωστά ακόμη και το όνομά της στην Ελλάδα!

Η Γερμανία εντέλει τις χώρες δορυφόρους της (Αυστρία, Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία και Σλοβακία), να αποκλείσουν από τα σύνορά τους την ροή λαθρομεταναστών και προσφύγων, ώστε να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα.

Η Τουρκία δεν συνεργάζεται όπως ήταν αναμενόμενο, με την Ε.Ε., αλλά ούτε και με το ΝΑΤΟ στην επανεισδοχή των μεταναστών-προσφύγων στην επικράτειά της, ενώ ετοιμάζει να προωθήσει άλλα 3.000.000 ανθρώπους στην ελληνική επικράτεια. Γνωρίζει βεβαίως πολύ καλά, ότι αυτοί θα παραμείνουν στην χώρα μας εγκλωβισμένοι και το επιχειρεί σκοπίμως.

Η Γερμανία, παραδοσιακός σύμμαχος της Τουρκίας (και αμφότεροι παραδοσιακοί εχθροί μας), της δίνει διέξοδο στο Αιγαίο, ορίζοντας de facto την κυριαρχία των θαλασσών του ανατολικού Αιγαίου από την Τουρκία, μέχρι τον 25ο μεσημβρινό!

Οι Τούρκοι ορέγονται περισσότερες διεκδικήσεις σε βάρος της Ελλάδος, απ’ όσες είχαν μέχρι τώρα.
Η αδυναμία της ελληνικής πλευράς να αντισταθεί στις εις βάρος της εξελίξεις, οφείλονται κυρίως στην πλήρη απώλεια του κύρους της, μετά από τις ατυχείς επιλογές της κυβέρνησης και τους κακούς της χειρισμούς.

Η χώρα μας οδεύει στην πλήρη απομόνωση σε διπλωματικό επίπεδο, αφού εμφανίζεται ως μια κατεστραμμένη οικονομικά και παραδομένη στους ισχυρούς χώρα, η οποία δεν έχει σθένος και έρεισμα για να διεκδικήσει ούτε τα στοιχειώδη της δικαιώματα.

Ακριβώς επειδή δεν έχει το σθένος να αντιταχθεί σε οτιδήποτε, αφού η κυβέρνηση δίνει γην και ύδωρ στους δανειστές της (οι οποίοι της ετοιμάζουν άμεσα και 4ο μνημόνιο), όλοι αποθρασύνονται μαζί της, επιβεβαιώνοντας την ρήση «δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται»!

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Οι ΗΠΑ «τελειώνουν» τα σχέδια Ερντογάν και Μέρκελ – Ο μαφιόζος απειλεί τον Ομπάμα!

Οι ΗΠΑ «τελειώνουν» τα σχέδια Ερντογάν και Μέρκελ – Ο μαφιόζος απειλεί τον Ομπάμα!
Αισθανόμενος το φρικτό τέλος του νεοοθωμανικού του ονείρου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χάνει τον έλεγχο και φτάνει στο σημείο να κατηγορεί μέχρι και τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, ότι συνεργάζεται με τους «τρομοκράτες».
Οι «τρομοκράτες», που ο Ερντογάν κατηγορεί τον Ομπάμα ότι συνεργάζεται, είναι οι Κούρδοι, οι Άραβες δημοκρατικοί και οι Ασσύριοι χριστιανοί της Συρίας, που έχουν συστήσει από κοινού το συμμαχικό στράτευμα Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) και πολεμάνε το Ισλαμικό Κράτος.
Για τον Ερντογάν το πρόβλημά του, ο φόβος του, ο μεγαλύτερος εφιάλτης του είναι οι Κούρδοι.
Οι Κούρδοι αποτελούν το 1/4 του πληθυσμού της Τουρκίας. Οι Κούρδοι είναι ένα αρχαίο έθνος που διεκδικεί την εθνική του ανεξαρτησία.
Για τον Ερντογάν δεν υπάρχουν Κούρδοι, όπως δεν υπάρχουν Πόντιοι, Λαζοί, Αλεβίτες, Ασσύριοι, Αρμένιοι κ.α., όπως δεν υπάρχει δηλαδή καμία από τις 72 εθνικές μειονότητες της Τουρκίας.
Για τον Ερντογάν (ο οποίος είναι Πόντιος στην καταγωγή, γενίτσαρος δηλαδή), υπάρχει μόνο ένα έθνος, το τουρκικό, και μόνο μια θρησκεία, το σουνιτικό Ισλάμ.
Όσοι δεν δέχονται να είναι Τούρκοι και σουνίτες, για τον Ερντογάν θεωρούνται εχθροί της Τουρκίας. Μόνο που έτσι και κάνει κάποιος την αριθμητική πρόσθεση, το άθροισμα όλων αυτών που ο Ερντογάν θεωρεί εχθρούς της Τουρκίας, μέσα στην Τουρκία, είναι περισσότεροι από τους «πραγματικούς» Τούρκους.
Ο Ερντογάν, που έχει αποδειχθεί ότι εξόπλισε το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, Μέτωπο Αλ Νούσρα, ο ίδιος ο Ερντογάν που οι Ρώσοι βομβάρδισαν τα βυτιοφόρα του που μετέφεραν πετρέλαιο από το Ισλαμικό Κράτος στην Τουρκία, ο «σουλτάνος» που οι Ιρακινοί ισχυρίζονται ότι έχουν στα χέρια τους όλα τα αποδεικτικά στοιχεία ότι ο γιος του έκανε δουλειές με τους τζιχαντιστές [διαβάστε εδώ: Το Ιράκ έχει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τις σχέσεις Ερντογάν – Ισλαμικό Κράτος], αυτός ο ισλαμιστής μαφιόζος , θεωρεί ότι είναι αρκετά ισχυρός για να τα βάλει με ΗΠΑ και Ρωσία μαζί.
Πώς όμως ο Ερντογάν τολμά να τα βάζει με ΗΠΑ και Ρωσία μαζί; Πέρα από την ιδεοληπτική παράνοια που τον έχει κυριεύσει, από που αντλεί θάρρος και υποστήριξη;
Ο Ερντογάν έχει έναν σύμμαχο. Τη Σαουδική Αραβία. Οι Σαουδάραβες τον χρηματοδοτούν με δισεκατομμύρια δολάρια. Με αυτά τα χρήματα χτίζει τα παλάτια του, από αυτά τα χρήματα στήνει δουλειές, από τα ίδια κεφάλαια χρηματοδοτεί τους τζιχαντιστές σε Συρία, Λιβύη και όπου αλλού χρειαστεί.
Ο Ερντογάν, υποκρινόμενος τον σύμμαχο της Δύσης και με την ιδιότητα του κράτους μέλους του ΝΑΤΟ, λειτούργησε ως πέμπτη φάλαγγα μέσα στη δυτική συμμαχία για να γιγαντώσει το τζιχαντιστικό κίνημα.

Αδελφοί Μουσουλμάνοι και χαλιφάτο

Μην ξεχνάμε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι μέλος της διεθνούς οργάνωσης Αδελφοί Μουσουλμάνοι ή Μουσουλμανική Αδελφότητα. Από τους κόλπους της εν λόγω αδελφότητας γεννήθηκαν η Αλ Κάιντα, το Ισλαμικό Κράτος, ο παγκόσμιος τζιχαντισμός. Η Μουσουλμανική Αδελφότητα θέλει να αναβιώσει το χαλιφάτο.
Το χαλιφάτο ήταν αραβικό, θα αναρωτηθεί κάποιος, που κολλάει ο Ερντογάν;
Πράγματι, το χαλιφάτο ήταν η αραβική αυτοκρατορία στα χρόνια του μεσαίωνα αλλά από το 1517 ο τίτλος του χαλίφη πέρασε στον Οθωμανό Σουλτάνο.