Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Ποια ειναι η "Aκτίνα Θανάτου" και τι σχέση είχε με το FBI; Μυστικά έγγραφα αποκαλύπτουν

Έγγραφα που δημοσιεύει το FBI αποκαλύπτουν οτι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία είχε δείξει ενδιαφέρον για την ''Ακτίνα Θανάτου'' που είχε ανακαλύψει ο Τέσλα ώστε να χρησιμοποιηθεί από το ''Υπουργείο Πόλεμου'' των ΗΠΑ (War Department ).Το FBI  δημοσίευσε τα έγγραφα που αφορούν τον διάσημο εφευρέτη Νίκολα Τέσλα, 73 ολόκληρα χρόνια αφότου η περιουσία του ‘’κατασχέθηκε’’ από την αμερικανική κυβέρνηση μετά το θάνατο του. Τα έγγραφα τα οποία δεν είναι πλέον απόρρητα αποκάλυψαν ότι το FBI και η κυβέρνηση είχαν δείξει ενδιαφέρον για την ‘’Ακτίνα Θανάτου’’, ένα όπλο που ισχυρίζονται ότι κατασκεύασε ο Τέσλα. 

Το 1924 ο Τέσλα ισχυρίστηκε ότι είχε εφεύρει την περιβόητη «ακτίνα θανάτου», ένα υπερόπλο ικανό να καταστρέψει μεγάλες εκτάσεις δηλαδή έως και 10.000 αεροπλάνα σε απόσταση 200 μιλίων, ενώ επίσης ισχυρίστηκε ότι αυτό ήταν υπεύθυνο για την έκρηξη της Τουνγκούσκα. 
Σύμφωνα με τον Τέσλα ενεργοποίησε την "Ακτίνα Θανάτου" του σημαδεύοντας την περιοχή της Αρκτικής με σκοπό να γίνει αντιληπτό κάποιο φαινόμενο και να ειδοποιηθεί από μια αποστολή που εκείνη την εποχή έπλεε στον Βόρειο Πόλο. Αντ' αυτού, σύμφωνα με την εκδοχή αυτή, έγινε λάθος στη σκόπευση και η ακτίνα προχώρησε πέραν της περιοχής της Αρκτικής και χτύπησε στην προέκτασή της την περιοχή της Τουνγκούσκα.Οι πληροφορίες των εγγράφων επίσης δείχνουν ότι τα πειράματα του Τέσλα είχε βάλει στο μάτι μέλος της οικογένειας του, το οποίο φημολογείται ότι προσπαθούσε να ‘’αρπάξει’’ τα συγκεκριμένα έγγραφα.
Επίσης, οι πληροφορίες δείχνουν ότι οι αρχές σφράγισαν όλα τα άρθρα και μετέφεραν σε αποθήκη φύλαξης του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι βρέθηκε και μια επιστολή του Τέσλα προς τον Έντγκαρ Χούβερ (J Edgar Hoover), τον πρώτο διευθυντή του FBI, το οποίο αφορά την εφεύρεση του ‘’Ακτίνα του θανάτου’’ η οποία ήταν ζωτικής σημασίας για το ''Υπουργείο Πολέμου'' (War Department) αλλά και για όλα τα έθνη τα οποία τώρα ελέγχονται από τρελούς δικτάτορες όπως αναφέρει.Φυσικά, οι δημοσιογράφοι και ο επιστημονικός κόσμος τον περιγέλασαν για την "Ακτίνα Θανάτου" ενώ μέχρι σήμερα οι μελετητές εντάσσουν αυτή την εφεύρεση στο τομέα των ανεξήγητων φαινομένων και γεγονότων.

Ωστόσο, το FBI κατέχει έγγραφο από τις 9 Ιανουαρίου του 1943 το οποίο αναφέρει ότι ο Τέσλα πραγματοποίησε αρκετά πειράματα σχετικά με αυτή την ηλεκτρική ‘’ακτίνα θανάτου’’.

Nikola Tesla is the only person who is worth listening to with regards to the way things really are, without him, wouldn't be cell phones.
Επίσης, ένας προστατευόμενος του Tesla, ο Bloyce Fitzgerald είπε σε μια συνέντευξη με έναν κυβερνητικό αξιωματούχο που Tesla, μόλις ένα μήνα πριν το θάνατό του ότι αυτά τα πειράματα είχαν ολοκληρωθεί και να τελειοποιηθεί. Ο Fitzgerald είπε ότι γνώριζε επίσης ότι ο Tesla σχεδίασε έναν επαναστατικό τύπο τορπίλης. 

Από την πλευρά του το FBI δήλωσε ότι δεν συμμετείχε στην έρευνα του έργου που αφορά τον Τέσλα.Ο Τέσλα, σερβικής καταγωγής είναι γνωστός για την εφεύρεση παροχής ηλεκτρισμού.Ακόμα, είναι γνωστός για το ότι είδε τόσο μακριά που στην ουσία ‘’προέβλεψε’’ τα smartphone και τις βιντεοκλήσεις. 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τέσλα, φαίνεται ότι σχεδίασε και παρουσίασε ένα drone ( drones είναι τα λεγόμενα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα ή UAV) το 1898, περίπου 16 χρόνια πριν τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το 1941, με την επέκταση του ναζισμού στην Ευρώπη και τον αναβρασμό του Παγκοσμίου Πολέμου, ο Τέσλα ήθελε να κατασκευάσει ένα «νέο» υπερόπλο για να σώσει την πατρίδα του. Δεν πέτυχε αυτο που ήθελε (τουλάχιστον όσο γνωρίζουμε).
Πέθανε σε ηλικία 85 ετών σε ένα ξενοδοχείο στην Νέα Υόρκη το 1943. 
Φήμες λένε ότι είναι πιθανό να τον βρήκαν νεκρό δυο μέρες μετά γιατί είχε κρεμάσει, όπως έκανε πάντα, στην πόρτα του δωματίου του την επιγραφή «ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ».


Πηγή: www.rt.com/usa και wikipedia


Απόδοση Οnalert

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

 1. .....

  Η "Ακτίνα Θανάτου" θυμίζει το περιβόητο "Μπέβατρον" που για κάποιους ερευνητικούς κύκλους, κατέχει στα χέρια της Μυστική Ομάδα Διανοούμενων Ελλήνων και Φιλελλήνων Επιστημόνων.

  Λέγεται ότι χρησιμοποιήθηκε ένα μικρό μέρος της, στην κατάριψη του Κολούμπια ( που πετούσε σε συνδυασμό με τα τρία αεροπλάνα 2 Πολεμικά 1 Φωτογραφικό και ένα πολεμικό πλοίο ) πάνω από την Κρήτη, προσπαθώντας να εντοπίσει κάποιες "πηγές" Γεωστρατηγικού ενδιαφέροντος.

  Η συγκεκριμένη ακτίνα λέγεται ότι μπορεί να χτυπήσει από ένα μερμύγκι μέχρι μία ολόκληρη Πόλη ή ένα πολύ μεγάλο χώρο.. ακόμα και μία ολόκληρη ήπειρο.

  Ίσως για εκείνους που κάνουν φευγαλέες σκέψεις να έχει μεγάλη σχέση με τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην καταβύθιση της Ατλαντίδος και της Αιγηίδος.

  Η μετουσίωση στοιχείων που βρίσκονται στο φυσικό περιβάλλον λέγεται ότι είναι και η πηγή της ενεργοποίησης και λειτουργίας της "Ακτίνας θανάτου".

  Εξάλλου "παραπλήσια" όπλα με τρομακτική ισχύ, αναφέρονται στην Ελληνική Ιστορία ως...Ιερά όπλα.

  Ο Νίκολα Τέσλα έλεγε ότι επικοινωνούσε διαλογιζόμενος με όντα από άλλους κόσμους και είχε συχνές Νοητικές επαφές.

  Οι εφευρέσεις του ως επί το το πλείστον σε σχέση με τον Ηλεκτρισμό, θάφτηκαν με πολλούς και δόλιους τρόπους από τα οικονομικά συμφέροντα της τότε εποχής.

  ( Είναι γνωστό ότι ο άνθρωπος που είχε επενδύσει στις εφευρέσεις του, απέσυρε ξαφνικά την χρηματική βοήθεια αφού κάηκε αδιευκρίνιστα το εργαστήριο του Νίκολα Τέσλα και κατόπιν αυτού του γεγονότος έγινε ο Μεγιστάνας του Ηλεκτρισμού στις Η.Π.Α. , καρφώνοντας πασσάλους σε όλη την ήπειρο και διοχετεύοντας ηλεκτρικό ρεύμα ).

  Το όνειρο του Νίκολα Τέσλα ήταν να έχει κάθε Άνθρωπος την δική του πηγή ενέργειας.

  Σήμερα άρχισαν να κυκλοφορούν πατέντες που φέρουν το όνομά του.

  Ξένα συμφέροντα κατέχουν "ψήγματα" της τεχνολογίας Τέσλα.

  http://www.newsauto.gr/h-tesla-parousiase-protoporiaki-ikiaki-bataria/

  http://www.tovima.gr/science/technology-planet/article/?aid=699893


  Δεν πιστεύω ότι οι αρνητικές δυνάμεις κατέχουν την ακτίνα θανάτου.

  Οι Εποχές και η εξέλιξη του Πνευματικού Ανθρώπου πλέον, δεν αφήνουν χώρο για αλόγιστα λάθη.


  Ευτυχώς για όλους Εμάς,

  "έχουσι γνώσιν οι φύλακες" !
  έρρωσθε και ευδαιμονείτε  Ποιητής των χρωμάτων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. .....


  Στην κορυφή της κάθε Επιστήμης κοίτα και δεν χρειάζεται να μαντέψεις,

  ...ποιός κατ΄έχει το χάρισμα !


  http://www.logiosermis.net/2016/04/tesla-motors.html#.WAqXH1Ofe1F  έρρωσθε και ευδαιμονείτε


  Ποιητής των χρωμάτων

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν..