Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Ωραιόκαστρο: Πρόβα τζενεράλε για την νέα μουσουλμανική μειονότητα


 Αποτέλεσμα εικόνας για βόμβα

 Tο μόνο φυσιολογικό συναίσθημα απέναντι στα παιδιά, οποιασδήποτε προέλευσης και θρησκείας παιδιά, είναι να τα αγαπάς.

 Αφύσικο όμως και ανώμαλο συναίσθημα είναι να αγαπάς τα ξένα παιδιά περισσότερο από τα δικά σου, όπως και το να αγαπάς περισσότερο ξένες πατρίδες και λαούς από την δική σου Πατρίδα και το λαό στον οποίο ανήκεις. 

Μαρξιστές πάσης απόχρωσης, φρικιά και ναζί, ήταν και είναι μανούλες στην προπαγάνδα και στο να κολλάνε ταμπέλες. Το μεγαλύτερο λάθος, που μπορείς να κάνεις, είναι να δίνεις μια πεντάρα για το τι σε θεωρούν και να κάμπτεσαι μπροστά στους πιο βρώμικους τιμητές. 

Η υπόθεση του Ωραιοκάστρου είναι η πρόβα τζενεράλε για την επιβολή με τσαμπουκά της νέας φαρδιάς και πλατιάς μουσουλμανικής μειονότητας που φτιάχνει ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από τον συνεχιζόμενο ισλαμικό εποικισμό της χώρας. Αυτός δε ο εποικισμός έχει και ταξικά χαρακτηριστικά, αφού οι απρόσκλητοι μουσαφιραίοι διασπείρονται κυρίως σε χωριά, κωμοπόλεις και συνοικίες φτωχών. Αυτοί που διασπείρουν ανά την Ελλάδα σε hot spot τους σουνίτες μουσουλμάνους, που μας στέλνει με κέρδος ανά κεφαλή ο δουλέμπορος και συνεργάτης του ISIS Ερντογάν, είναι πλούσιοι αριστεροί, κατά κανόνα μένουν σε χλιδάτες γειτονιές και τα παιδιά τους σπουδάζουν σε κυριλέ ιδιωτικά σχολεία, όπου ο μόνος αλλοδαπός ίσως είναι ο κηπουρός, οι τραπεζοκόμοι που σερβίρουν τα καλομαθημένα αρχοντόπουλα κι οι καθαρίστριες. 


Καταρχήν, το μόνο φυσιολογικό συναίσθημα απέναντι στα παιδιά, οποιασδήποτε προέλευσης και θρησκείας παιδιά, είναι το να τα αγαπάς. 

Αφύσικο όμως και ανώμαλο συναίσθημα είναι να αγαπάς τα ξένα παιδιά περισσότερο από τα δικά σου, όπως και το να αγαπάς περισσότερο ξένες πατρίδες και λαούς από την δική σου Πατρίδα και το λαό στον οποίο ανήκεις. 

Τα φερέφωνα της καθεστωτικής «προόδου» επί μέρες τώρα καθυβρίζουν και συκοφαντούν απλούς ανθρώπους, τους γονείς του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου. Κάθε κομμουνιστής, αναρχικός, χαζοφιλελέφτ, θεώρησε καθήκον του να τους απευθύνει κι από μια βρισιά. 
Τι πραγματικά συμβαίνει; 

Είναι το Ωραιόκαστρο η πρωτεύουσα της ελληνικής Κου Κλουξ Κλαν; Θέλουν να αποκλείσουν τα προσφυγόπουλα από την εκπαίδευση, να τα σκοτώσουν και να τα φάνε; Είναι ρατσιστές, φασίστες κλπ;

 Όλα τα παιδιά που πάνε στο σχολείο πρέπει να έχουν κάνει κάποια εμβόλια, να υπάρχει ένας μίνιμουμ ιατρικός, υγειονομικός έλεγχος. Για τα παιδιά των προσφύγων και λαθρομεταναστών, με τις συνθήκες από εκεί που έφυγαν και στην διαδρομή τους, ως εδώ, δυστυχώς αυτό δεν ισχύει. Εξ ού και τα κρούσματα ηπατίτιδας σε προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που εκτελούν υπηρεσία σε hot spot και έρχονται σε στενή επαφή με τις οικογένειες των εισελθόντων. 

Πού είναι λοιπόν το παράλογο και ρατσιστικό στους φόβους των γονιών; Επίσης, πουθενά δεν είδα άρνηση να έχουν αυτά τα παιδιά πρόσβαση στην εκπαίδευση. Το τι λένε μερικοί «καμένοι» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αδιάφορο. Ο Δήμος, διάβασα, την δήλωση, προτείνει ορθώς δομές εκπαίδευσης εκτός των σχολείων και εκτός Δήμου. Αφού υπάρχει το πρόβλημα, γιατί δεν στήνονται δομές, σχολεία, στα ίδια τα hot spot ή αλλού, ώσπου να γυρίσουν αυτά τα παιδιά στις χώρες τους ή να μετεγκατασταθούν σε χώρες της Ε.Ε. που θα τους δεχθούν;

 Οι χοντροκώλες ΜΚΟ κι οι «αλληλέγγυοι» ας χλαπακιάσουν λιγότερα εκατομμύρια κι ας αναλωθούν μερικά για την λειτουργία αξιοπρεπών σχολείων για τα παιδιά αυτά, τα οποία δεν διάλεξαν που θα γεννηθούν και που θα τα τραβολογάνε οι γονείς τους κι έτσι να έχουν δικά τους ξεχωριστά σχολεία, υγειονομική φροντίδα, στην προσωρινή διαμονή τους εδώ. Δεν λέγατε, κύριοι κομισάριοι της κυβέρνησης, στις διάφορες τοπικές κοινωνίες, πως τους εγκαθιστάτε προσωρινά; Γιατί έστω και τώρα δεν λέτε την αλήθεια, πως ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ; Γιατί δεν λέτε, πως στο Ωραιόκαστρο γίνεται η πρόβα τζενεράλε της καταστολής της αντίδρασης των τοπικών κοινωνιών στον ισλαμικό εποικισμό, στο να δημιουργήσετε την παρδαλή, «πολυπολιτισμική» κουρελού που ονειρεύεστε και να υπονομεύσετε την μισητή ομοιογένεια του μισητού Έθνους; 

Το ISIS στέλνει εδώ πανικόβλητους επιζήσαντες της γενοκτονίας που διεξάγει αλλά και πλήθος ηττημένων τζιχαντιστών. Το δε κράτος – συμμορία του Ερντογάν τους σπρώχνει εδώ με μερικά χιλιάρικα το κεφάλι. Η δε ροή συνεχίζεται. 

Η συντριπτική πλειοψηφία τους, προσφύγων και λαθρομεταναστών, είναι σουνίτες
Αναφομοίωτοι σε όλη την Ευρώπη. Δεν πάνε στους ομοθρήσκους τους, στα πάμπλουτα Εμιράτα του Κόλπου, ούτε στην πάμπλουτη Σ. Αραβία. Έρχονται προς την Ευρώπη με τα επιδόματα, την παροχή στέγης και άλλων ωφελημάτων. 

Με σχέδιο ή χωρίς σχέδιο, το αποτέλεσμα είναι ο ισλαμικός εποικισμός της Ελλάδας και της Ευρώπης γενικότερα. Σιγά – σιγά λοιπόν, με τον εγκλωβισμό των ανθρώπων αυτών στη χώρα, δημιουργείται de facto μια νέα μουσουλμανική μειονότητα που αυξάνεται κάθε μέρα με τις εκατοντάδες ημερήσιες αυξήσεις, που αν ο Ερντογάν το θελήσει, θα ξαναγίνουν χιλιάδες. 

Σήμερα το Ωραιόκαστρο, αύριο δεκάδες δήμοι και σχολεία όπου θα εντάσσονται όλο και μεγαλύτεροι αριθμοί παιδιών, τα οποία φυσικά δεν πρόκειται να γίνουν χριστιανοί, ούτε και θα επιτρέψουν οι οικογένειες τους την ένταξη τους στον δικό μας κώδικα αξιών και συμπεριφοράς. 

Το λυντσάρισμα και η στοχοποίηση των γονέων του Ωραιοκάστρου, για πράγματα που ΔΕΝ είπαν και για την δικαιολογημένη αγανάκτηση και τον φόβο τους για την υγεία των παιδιών τους, μας αφορά άλλους. Οι συμμορίες των αποδομητών ασκούν λεκτική αλλά και φυσική βία σε όποιους αρνούνται την υλοποίηση της διεθνιστικής τους φαντασίωσης, αδιαφορώντας για τους Νόμους, το Σύνταγμα, την εθνική ομοιογένεια, τον κοινωνικό ιστό και την ασφάλεια των πολιτών. 

Η κυβέρνηση που αρνείται να φυλάξει τα σύνορα, που προσκάλεσε με την συμπεριφορά της αυτή την πλημμυρίδα, ενθαρρύνει την δράση αυτών των συμμοριών, με ή χωρίς εισαγωγικά, σπέρνει το μίσος και τον διχασμό στις τοπικές κοινωνίες κι επιδιώκει την υποταγή όλης της κοινωνίας, συνθλίβοντας τους λίγους και φτωχότερους, για παραδειγματισμό των υπολοίπων. Άμεσος συνεργός του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ανεπαρκής και δειλή ηγεσία του κ. Μητσοτάκη, του οποίου η σιωπή στα ζητήματα προστασίας της ταυτότητας μας είναι πιο ηχηρή κι από την πρεμούρα του να υπερασπιστεί τον …Παύλο Τσίμα ή τους παλαιούς καναλάρχες. 

Η στάση αυτή της κυβέρνησης είναι αντισυνταγματική, αντεθνική και βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα. Χρέος όλων μας η αντίσταση με όλα τα μέσα που επιτρέπουν το Σύνταγμα και η έννομη τάξη μας. Σκοπός της Παιδείας, επαναλαμβάνω, κατά το άρθρο 16 του Συντάγματος, είναι η εθνική, ηθική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Προφανώς στα νάματα του Ελληνικού κι όχι άλλου Έθνους, προφανώς στα νάματα της Ορθοδοξίας, που το Σύνταγμα αναφέρει ως κρατούσα θρησκεία. Σας θυμίζω δε και το προοίμιο όλων των Συνταγμάτων του Έθνους, από την Επανάσταση ως και σήμερα: «Στο όνομα της Αγίας, Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος». 

Σίγουρα πάντως σκοπός της δημόσιας Παιδείας δεν είναι να γίνει εργαλείο για την αλλοίωση του εθνικού και κοινωνικού ιστού, να γίνει εργαλείο για την υλοποίηση καταστροφικών διεθνιστικών φαντασιώσεων. 

Φαήλος M. Κρανιιδιώτης  
    Πρόεδρος "Νέας Δεξιάς" 

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

  1. Μερικοί άνθρωποι διακρίνονται για το φοβερό τους ταλέντο στην υποκριτική τέχνη
    δηλαδή¨ τέλειοι ηθοποιοί που μπορούν με πλήρη άνεση να ερμηνεύσουν διαφόρους ρόλους
    ακόμη και να παριστάνουν υιούς θεών νομίζοντας πως κοροιδεύουν τους συνομιλητές τους
    ενώ πράττουν το αντίθετο με την αμαθειά τους κοροιδεύουν τον εαυτό τους και μόνο.
    Να συμπληρώσω επίσης πως η αμάθεια φαίνεται απο το γραπτό λόγο τους διότι προσπαθούν με διάφορες λέξεις δανεικές να εκφραστούν και δεν το κατορθώνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε, το σχόλιό σου μάλλον θα το προόριζες για το καινούργιο Αναψυκτήριο, διότι δεν σχετίζεται με το εν λόγω άρθρο. Να το μεταφέρω ή το θέλεις εδώ σκοπίμως;
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΙΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ. ΚΑΝΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.
    ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΦΩΝΗΕΝ…

    Οκτώ προσφυγόπουλα από το Κέντρο Προσφύγων και Μεταναστών Νέας Καβάλας, ηλικίας 2 έως 12 ετών, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Κιλκίς με ηπατίτιδα Α.

    Σύμφωνα με τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας-Θράκης, Στρατή Πλωμαρίτη, ενημερώθηκαν για τα κρούσματα το ΚΕΕΛΠΝΟ και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και έχει κινηθεί όλος ο απαραίτητος μηχανισμός.

    «Ο ιός μεταδίδεται από το στόμα, από τρόφιμα, από χέρια, από μολυσμένο νερό. Έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι και έχει κινηθεί ο μηχανισμός, έτσι όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, ενώ έχει κινηθεί και η διαδικασία εμβολισμού των προσφύγων στο συγκεκριμένο κέντρο φιλοξενίας», δήλωσε ο κ. Πλωμαρίτης.

    Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, Αχιλλέας Καλεμκερίδης, οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «ανησυχούν, αλλά η διοίκηση του νοσοκομείου με τις αρμόδιες επιτροπές έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα».

    Επίσης, σύμφωνα με τον Στρατή Πλωμαρίτη, δόθηκε εντολή στη διοίκηση του νοσοκομείου του Κιλκίς «εάν δεν υπάρχουν κρεβάτια για παιδιά να τα στέλνουν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου υπάρχει παιδιατρική κλινική για λοιμώδη νοσήματα, ενώ εάν δεν υπάρχουν κρεβάτια για μεγάλους να τους στέλνουν σε κάποιο άλλο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.