Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

11ο ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ Κ.Δ. [Μητρικό σκάφος Πήγασος, Εποπτεία από αστρόπλοια-υπερόπλα-ετοιμότητα επέμβασης στην Γη για επιβολή της γαλαξιακής νομιμότητας, «Προφητεία πολέμου» με δις απώλειες, Θεοί-πτυχές του Ενός, Ο διαχωρισμός(πολικότητες) επιζητά την ΈΝ-ωση με επίγνωση/αυτεπίγνωση, Ανυπαρξία, Αρσενική&θηλυκή αρχή-Σεξουαλικότητα, Επικοινωνία με ανώτερους κόσμους, Εγωισμός vs Αγάπη, Ακτίνα Θ Απόλλωνος, Ερπετόμορφα γνωρίσματα, Ενεργοί ναοί του Απόλλωνα, Ιεράρχηση των θεών]


Αποτέλεσμα εικόνας για ειρηνη παππα

Τους κανόνες τους ξέρετε, ξεδιπλώστε τις σκέψεις σας ελεύθερα...


112 σχόλια:

  1. Καλό Φθινόπωρο σε όλες και όλους τους φίλους του Καταχθόνιου Δαίμονα!
    Το σημερινό Αναψυκτήριο, το αφιερώνω στην μεγίστη Ελληνίδα ηθοποιό, Ειρήνη Παπά (γεν. 3 Σεπτεμβρίου 1926). Η απόλυτη έκφραση του αρχαιοελληνικού κάλλους και ήθους.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το ήθος δεν γνωριζω αλλά για το κάλλος θα συμφωνήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αναφέρεσαι σε κάποιες ελαφρά τολμηρές σκηνές της σε κάποιες ξένες ταινίες, δεν τις θεωρώ ανηθικότητα. Στην προσωπική της ζωή, επίσης δεν γνωρίζω τι πράττει. Η δημόσια εικόνα της όμως, είναι αξιοπρεπής. Αναφέρθηκα στο ήθος της, διότι ανέδειξε το αρχαιοελληνικό κάλλος μέσα από το θέατρο και παρέμεινε πάντοτε πιστή Ελληνίδα στα ιδεώδη της.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ!! ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ!!!! ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!
    ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου θυμιζει Penelope Cruz. Mediterranean beauty! Πολυ σεξυ γυναικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τωρα ειναι 90 χρονων πια. Πως να ειναι σημερα στα 90 της αραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποθέτω πως θα είναι εξίσου όμορφη για την ηλικία της. Εύχομαι να είναι γερή κι ευτυχισμένη.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  7. Όταν ο Περσέας αποκεφάλισε την Μέδουσα, που είχε καταστήσει έγκυον ο Ποσειδών, από την τομή ξεπήδησαν ο Χρυσάωρας, πατέρας του Γυριόνη και ο Πήγασος. Ο Περσέας ίππευσε τον Πήγασο και κατάφερε να διαφύγει από τις δύο άλλες γοργόνες, αδελφές της Μέδουσας, που τον καταδίωκαν.

    Προς τιμήν του Φτερωτού Αλόγου, πήρε το όνομα του ο γαλαξίας του Πηγάσου (NGC-7457), τον οποίον κυβερνά ο πάνσοφος και φτερωτός θεός Ερμής..


    ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ
    "Ο Αλέξανδρος Ζευς, ηγείται των σκαφών της Ταξιαρχίας Κυνός της 7ης Αποστολής της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, με ένα μητρικό σκάφος, πέντε θυγατρικά και πλήθος υποθυγατρικών, όλα της 7ης Αποστολής και σε τέτοιαν απόσταση, ώστε να δύνανται να επέμβουν ακαριαία σε περίπτωση που δοθεί εντολή επέμβασης στον πλανήτη σας, για να βοηθήσει τις γήινες Ελλάνιες δυνάμεις στην νίκη κατά των δυνάμεων του σκότους και της αποστασίας.

    - Κυβερνήτης του μητρικού σκάφους "Πήγασος" είναι ο αρχηγός της αποστολής Μ. Αλέξανδρος. Έμβλημα του ο χρυσός αετός του Διός, που τον καθιστά άτρωτον!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η πηγή των σπουδαίων αυτών πληροφοριών, ποια είναι;
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Εστω πως ειναι ετσι, ας το δεχτουμε ως υποθεση εργασιας και ας τα βαλουμε κατω δοκιμαζοντας να δωσουμε απαντησεις

      Φανταζομαι η πηγη αν παρατεθει θα παραπεμπει σε καποιον αναμεταδοτη, δυσκολα θα βρουμε την ιδια την πηγη, ειτε διοτι δεν θα θελει να αποκαλυφθει ειτε για να μην απαξιωθει ως γραφικη
      Περι ονομασιων, "πες το και ετσι", δεν θα κολλησουμε εκει, το ιδιο μου κανει

      Αρα εχουμε: "Πολεμικα σκαφη εχουν αραξει εδω κοντα εξω απο την Γη, αναμενοντας εντολες"

      Ερωτησεις:
      Τι περιμενουν για να επεμβουν; Τινος τα ενδιαφεροντα υποστηριζουν; Των ανθρωπων(ποιων εξ αυτων) ή τα δικα τους;
      Εαν υποθεσουμε πως αντιμαχονται μια συνομωσιολογικη καταδυναστευτικη ελιτ που αντιμαχεται την ανθρωποτητα και ηρθαν για να την πολεμησουν, πώς θα το πραξουν αυτο; Σε ποιο πεδιο μαχης, σε ποιο επιπεδο και με ποιο τροπο; Γιατι δεν τοχουν κανει μεχρι τωρα;

      Μηπως παρακολουθουμε μια μαχη αφεντικων; Μας συμφερει να επιλεξουμε πλευρα τους "Ελ" επειδη ειναι πιο "δικοι μας"; Μηπως και αυτοι δεν μπορουν να μπουν στη Γη διοτι τελουμε σε αποκλεισμο;

      Διαθετεις οποιαδηποτε απαντηση Λυκανθρωπε; 'Η μηπως θα πρεπει να αλλαξεις το κειμενο σου σε "Κατι παιζεται τριγυρω απο τη Γη" και να αφησεις τις γραφικες ονομασιες; Ε, τι λες;

      Ελευθερος Στοχαστης

      Διαγραφή
  8. *******❤❤❤❤ ΑΟΡΑΤΟΣ @ ΝΠΕΣΑΛΗΣ ❤❤❤❤ LOVE FOREVER ❤❤❤❤**************
     ☾ °  ¸. * ●  ★ ° ☾ °☆  ¸. * ● ¸ .   ★ ° :.  ☾ °  ¸. * ●  ★ ° ☾ °☆  ¸. * ● ¸ .  ☾ °  ¸. * ●  ★ ° ☾ °☆  ¸. * ● ¸ .   ★ ° :.   ★ ° :.  ☾ °  ¸. * ●  ★ ° ☾ °☆  ¸. * ● ¸ .   ★ ° :.  ☾ °  ¸. * ●  ★ ° ☾ °☆  ¸. * ● ¸ .   ★ ° :. ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξερω πως εδω το πας
    https://www.youtube.com/watch?v=2cmMdYWCeAo

    Σιγουρα ενδιαφερον, οπως και το να βρουμε την πηγη που διαδιδει για "Υποθυγατρικό σκάφος του "Πηγάσου"" στην ανατιναξη του πυραυλου του facebook SpaceX

    Αν θες να μιλησεις ισοτιμα και ανοιχτα θα βγει καποια ακρη, ειμαι βεβαιος. Αν θες να κανεις κατηχηση και προπαγανδα, δεν θα βρεις ευηκοα ωτα. Τραβα σε κανα χαζο

    Ελευθερος Στοχαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο που ειδες στο βιντεο εινσι χτυπημα ακτινας θ που ειναι αορατη. Εριξαν ενα χιλιοστο ποσοτητας ροηκον κερας. Ενα κιλο απο αυτο διαλυει ενα χωριο. Και το σκαφος που ειδες ειναι με ενα πληρωμα πιλοτο που ειναι σχηματος τριγωνικο με ελειπτικες πλευρες και χωρις ασπιδα. Τετοια εχουν οι Ελ εκατοντας χιλιαδες.

      Διαγραφή
  10. Όλα ξεκινούν από την ανάγκη για ελπίδα σωτηρίας. Ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος που διαπιστώνει την δυσμενή κατάσταση της ανθρώπινης κοινωνίας, θέλει να αναγνωρίσει εχθρούς και φίλους, σε ευδιάκριτο σχήμα. Θέλει να ξέρει με απλό και εύκολο τρόπο, ποιές είναι οι δύο πλευρές και που ανήκει. Πάνω σε αυτή την ανάγκη, κάποιοι επενδύουν. Δημιουργούν σενάρια, που ικανοποιούν και τροφοδοτούν την ελπίδα και την ανάγκη σωτηρίας. Βεβαίως αυτή η χειραγώγηση είναι δόλια, διότι δεν στοχεύει στην πληροφορία της αλήθειας (ποιόν απασχολεί άλλωστε), αλλά στον έλεγχο των συνειδήσεων. Κοινό χαρακτηριστικό των δολίων αυτών χειραγωγών, είναι ότι ευαγγελίζονται κατά κανόνα την ύπαρξη υπερδυνάμεων που θα κάνουν την "βρώμικη" δουλειά για εμάς! Οι εκ μηχανής θεοί, που θα κατέβουν να μας σώσουν και έτσι εμείς δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα, παρά μόνον να τους αναγνωρίσουμε και να τους ...περιμένουμε!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα η χειραγώγηση εξ ορισμού εχει κακή ένοια,έτσι κι'αλλιώς

      Διαγραφή
    2. Ναι, συνήθως η χειραγώγηση έχει αρνητική σημασία.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  11. Οι γνωσεις αυτες ειναι απο ειδικους που ειναι σε επαφη με τους αληθινους Ελ και μας τα αποκαλυπτουν αυτα. Οποιος ξερει ιστορια τα καταλαβαινει αλλα οι Ελλαδιτες ειναι αγραμματοι σημερα και δεν ξερουν τιποτα απο ιστορια. Γιαυτο θελετε και πηγες γιατι μονο την επισημη ιστορια αναγνωριζετε αλλα αυτη η επισημη ιστορια ειναι που σας δινουνε αυτοι που θελουν να ξεχασουμε το παρελθον μας και στα αληθεια μας φοβουνται. Ρωτας γιατι θα επεμβουν και ποτε; θα επεμβουνε οταν το κρινουνε αυτοι που η κριση τους ειναι ανωτερι απο την δικια μας. Γιατι αυτοι ξερουν περισσοτερο απο εμας τι μελλει γεναισθε στο μελλον. Ξερουν το μελλον και το παρελθον και τι θα γινει οποταν θα επεμβουνε την καταλληλη στιγμη που πρεπει. Και γιατι; γιατι μας αγαπανε γιατι μας δημιουργησαν ειμαστε παιδια τους εμεις οι Ελληνες που σημαινει παιδια των Ελ. Ελληνες βγαινει απο Ελ δηλαδη θεοι και ληνες που σημαινει παιδια τους. Μαθετε Ελληνικα ανοιξτε κανενα βιβλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πως θα επεμβουν οταν ερθει η ωρας Μα εχουν υπεροπλα που δεν φανταζομαστε. Το λειζερ που βλεπετε στα εργα δεν ειναι τιποτα για αυτους. Εχουνε ακτινες ειδικες που δεν εξηγουνται απο εμας τους επιστημονες. Μια μικρη δωση ακτινας μπορει να διαλυσει ολοκληρη πολη. Τα σκαφη τους ειναι τεραστια και ειναι τριγωνα ενω των αλλων ειναι στρογγυλα. Ετσι θα τα ξεχωρισετε οταν ερθει η ωρα. Καποιοι απο μας εκαπιδευονται για αυτο τον πολεμο την νυχτα που κοιμομαστε. Μας παιρνουν επανω και μας εκπαιδευουνε. Τα σκαφη εχουνε ασπιδες προστασιας οπως στις ταινιες. Το μεταλλο στα σκαφη ειναι παραξενο υλικο που ειναι μεταλλο αλλα ειναι μαλακο αν το ζουληξεις μαλακα αλλα γινεται γρανιτης αμα το χτυπησεις αποτομα με δυναμη. Και για τελευταια αποκαλυψη σας λεω οτι ειναι ολοιδιοι με εμας και ξανουν μεχρι και σεξ μαζι μας οπουε θελουν. Τα παιδια που βγαινουν ειναι υπερανθρωποι σε δυναμεις και μπορουν να ζησουν 200 χρονια χωρις αρωωστιες. Οι σφαιρες δεν τους πιανουν μονο οι ακτινες θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άρα αγαπητέ Λυκάνθρωπε, η πηγή είσαι εσύ ο ίδιος και κάποιοι "ειδικοί" που έχουν επαφή με τους "Ελ"! Ως εκ τούτου, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, εφόσον η δική σου μαρτυρία είναι...αποκαλυπτική.
    Σου υπόσχομαι όμως ότι θα αρχίσω από σήμερα να διαβάζω ιστορία και να μαθαίνω την ελληνική γλώσσα. Πρότεινέ μου μερικά καλά βιβλία.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βιβλια για μορφωση ειναι Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛ και Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛ αλλα δεν θα τα βρεις πουθενα εσυ γιατι τα εχουν κρυμενα αυτα τα βιβλια. Οτι θελετε θα σας το λεω εγω γιατιη αποστολη μου τωρα ειναι να μαθω τον κοσμο τι θα ερθει να ενημερωσω. Καθε μερα θα σας γραφω και απο κατι. Αν σταματησω μπορει να ειναι γιατι με σκοτωσανε σε μαχη.Αλλα οχι ακομα εχουμε καιρο.

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ για την υπόδειξη αυτών των σπουδαίων έργων, τα οποία όμως δεν υπάρχουν! Φαντάζομαι ότι θα έχεις ένα εσύ και ένα ο συγγραφέας τους. Ευτυχώς όμως που θα αναλάβεις εσύ να μας πληροφορείς με τις αλήθειες σου, τις οποίες φαίνεται πως βιώνεις αυτοπροσώπως ως επιστήμων και μαχητής.
      Ορίστε λοιπόν, όποιος έχει απορίες, να σε ρωτήσει για να μάθει...
      Ωστόσο, ελπίζω να προλάβεις να απαντήσεις πριν σκοτωθείς σε καμία μάχη!

      Διαγραφή
    3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!! ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Ε ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΟΟΟ!!
      ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

      Διαγραφή
  14. Λυκάνθρωπε
    Πες μας λίγα λόγια για την παιδική σου ηλικία..πως την θυμάσαι;Εχεις ευχάριστες αναμνήσεις; H άσχημες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να μη σε ενδιαφερει τι εκανα σαν παιδι. Δεν σου παει για ψυχολογος ξερεις. Εγω προσγειωθηκα εδω για να σας αποκαλυψω. Αμα δεν θελετε υπαρχουν και αλλες πορτοκαλιες που κανουν μανταρινια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάντως, μαθαίνω νέα πράγματα! Ας πούμε, δεν ήξερα την ετυμολογία της λέξης "Έλληνας"! Κι έμαθα ότι "Έλληνας" σημαίνει "το παιδί των θεών", όπου -Ελ= Θεός και -ληνας= το παιδί του!
      Ευτυχώς που έχω και εγω λήνους, δηλαδή δικά μου παιδιά!
      Επ' ευκαιρία να ρωτήσω πως κλίνεται η λέξη;
      Ο λήνος
      Του λήνου
      Τον λήνο
      - λήνο

      Οι λήνοι
      Των λήνων
      Τους λήνους
      - λήνους

      Ή μήπως είναι ο ληνός, του ληνού;

      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Ειναι ο ληνος του ληνου. Που βγαινει απο το λη που ειναι το παιδι στα αρχαια και το νος που ειναι το μου δηλαδη δικο μου παιδι. Και Ελ σημαινει Θεος γιαυτο οι σπαρτιατες ειχαν το ΕΛ στην ασπιδα τους γιατι τις ειχαν αφιερωσει στον Θεο τους. Αυτα ειναι μυστηκα που δεν τα αποκαλυπτει κανενας. Εγω ομως θα σας τα αποκαλυψω ολα σιγα σιγα.

      Διαγραφή
    3. Υπάρχουν και κερασιές που κάνουν δαμάσκηνα.

      Διαγραφή
  16. Δεν περίμενα ποτέ ένας διαχειριστής να είναι ειρωνικός, χλευαζοντας τους θαμώνες του.Λυπάμαι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την απάντηση, την δίνει ο αγαπητός Ελεύθερος Στοχαστής και με καλύπτει πλήρως.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  17. Χαιρετιζω όλη την παρέα με χαρά. Λυκιε είναι συγκλονιστικος ο τροπος που εκφραζεσαι κ χαίρομαι να διαβάζω τη διαλεκτική που αναπτύσσεται στο μπλογκ αυτό. "Τυχαία" το ανακάλυψα αν και νομιζω οτι αρθρογραφουσες κ κάπου αλλου παλαιότερα(κάπου είχε ξαναπάρει το μάτι μου στο παρελθον το ψευδώνυμο με το οποιο υπογράφεις). Συγχαρητήρια για τις γνώσεις που προσφέρεις.
    Ελένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ σε χαιρετίζω με την σειρά μου και σε καλωσορίζω Ελένη.
      Χαίρομαι που βρίσκεις ενδιαφέροντες τους διαλόγους μας και εύχομαι να συμμετάσχεις και εσύ στην παρέα μας.
      Δικά μου άρθρα κυκλοφορούν ευρύτερα στο διαδίκτυο, αλλά το ιστολόγιό μου, είναι εδώ. Επίσης δικά μου σχόλια υπάρχουν διάχυτα σε αρκετά ιστολόγια, πολλά εκ των οποίων είναι παλαιότερα από τον Καταχθόνιο Δαίμονα (είχα το ψευδώνυμο πολύ πριν φτιάξω αυτό το ιστολόγιο), οπότε είναι εύλογο να με "συνάντησες" σε κάποιον άλλο χώρο, πριν με βρεις εδώ. Ακόμη πιο παλιά, υπέγραφα ως "Απόλλων"(τι θυμήθηκα τώρα!).
      Και πάλι, καλωσήλθες στην παρέα!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  18. Λυκανθρωπε, καθενας μας "οτι δινει, παιρνει". Οταν υποτιμας τους συνομιλητες σου αποκαλωντας τους αγραμματους (να μαθουν ελληνικα ή να ανοιξουν κανα βιβλιο) χωρις μαλιστα να μπορεις να στοιχειοθετησεις αυτους τους χαρακτηρισμους (πώς συναγεται αυτο το συμπερασμα), τοτε αναποφευκτα θα δρεψεις τους καρπους οσων εσυ φυτεψες.(θα σε υποτιμησουν με τον ιδιο τροπο) Διεπραξες Υβρι και με συνοπτικες διαδικασιες μετα την Ατη(θολωμα του νου) που φανηκε στο σχολιο σου, ο Λυκιος σου προσφερε και Νεμεσι και Τυσι(διαλυση) της αξιοπιστιας σου χωρις μαλιστα να γινει πολυ δηκτικος αν και θα μπορουσε. Επειδη εισαι νεος ομως στον Καταχθονιο Δαιμονα, το συγχωρουμε το ατοπημα αυτο, του οτι δεν επιχειρησες να μιλησεις ισοτιμα οπως σου συνεστησα, αλλα ως ανωτερος σε κατωτερους και θα επιχειρησουμε ξανα να κανουμε ολοι μαζι μια συνομιλια. Μην κανεις ξανα το ιδιο σφαλμα να υποτιμησεις τους συνομιλητες σου, τις γνωσεις των οποιων δεν δυνασαι να γνωριζεις, γιατι με κανεις να γραφω πολλα μετα και το βαριεμαι

    Το οτι οι γνωσεις αυτες ειναι απο "ειδικους" που ειναι σε επαφη με τους Ελ, ειναι η πηγη σου και ειναι θεμιτη. Μην αρπαζεσαι και διατηρησε νηφαλιοτητα. Αναφερομαστε λογικα σε ανθρωπους που καταφερνουν να επικοινωνουν με υπερδιαστατικες οντοτητες. Ακουγεται φαντεζι αλλα δεν ειναι. Επιτυγχανεται και μεσω του υπνου που ανεφερες, και αυτος ειναι και ο τροπος που θεωρω ευκολοτερος, οταν καποιος τουλαχιστον καταφερει να αφυπνιστει εντος του ονειρου του χωρις να ξυπνησει.(συνειδητο ονειρεμα). Δεν ειναι δυσκολο, δεν γινεται μονο απο ειδικους, και μπορει να το κανει σχεδον ο καθενας. Εδω εχω ερωτηματα διοτι και εγω εχω κινηθει σε αυτο το πεδιο. Οι απαντησεις σου θα ειναι απο βιβλια καποιων τριτων που το εχουν καταφερει αυτο ή απο εσενα τον ιδιο;
    Ελευθερος Στοχαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν δεχτουμε πως αναφερομαστε σε Αρχοντες του φωτος, τοτε ναι η κριση τους ειναι ανωτερη απο τη δικια μας, αλλα δεν ειναι δικια μας. Δεν υπαρχει μονο ενα ειδος αρχοντων, που σημαινει και διαφορετικες ατζεντες οχι απαραιτητα φιλικες προς εμας. Εμας ποιους; Ολη την ανθρωποτητα ή τους ανθρωπους που διατηρουν μια σχεση-συγγενεια με αυτους; Γιατι δεχεσαι a priori (απο πριν) μια ατζεντα που δεν γνωριζεις; Επειδη μας "αγαπανε"; Ποθεν προκυπτει αυτο; Πως ειμαστε δικοι τους και ειναι δικοι μας και αγαπιομαστε τρελα μεταξυ μας; Επειδη ειμαστε συγγενεις αρα ειναι λογικο; Πού το ξερεις πως ειμαστε συγγενεις; Ποιο ειναι το δικο τους συμφερον και γιατι ταυτιζεται με το δικο μας; Αν μη τι αλλο, καθε Αρχοντας θελει να εχει ανθρωπους σκλαβακια να τον τρεφουν με τις λατρειες τους. Επελεξες κιολας αφεντικο;

    Πώς γνωριζει ο "ειδικος" την ταυτοτητα της οντοτητας που συνομιλει; Επειδη εχω μιλησει και εγω, εκει δεν παιζουν ταυτοτητες αναγνωρισης, αρα πως ξερει καποιος πως ο συνομιλητης του ειναι "με αυτον" και "οχι με τους αλλους; απο την στιγμη που αναφερονται τουλαχιστον δυο αντιπαλα στρατοπεδα; Εσυ γιατι πειθεσαι απο οσα ακους απο τριτους (αν δεν τα γνωριζεις σε πρωτο προσωπο); Πειθεσαι λογικα ή σου αρεσουν αυτα που ακους, πως αλλοι θα καθαρισουν την δικια μας μπουγαδα; Η αληθεια απαιτει παντα την ενεργη δικια σου συμμετοχη σε επιπεδο δρασης και οχι σε επιπεδο μεταδοσης της πληροφοριας.

    Τελος, σε ποιο επιπεδο θα επεμβουν; Στο υλικο επιπεδο με ντου στη Γη με τα αστροπλοια; Με ποιο δικαιωμα; Δεν εχουν αυτο το δικαιωμα, αν προηγουμενως δεν κανουν αντιστοιχο παρανομο ντου οι "αλλοι", οι "κακοι". Διαφορετικα θα γινοταν αυτοι οι δυναστες τυραννοι. Διοτι ο τυραννος δεν κρινεται απο την ποιοτητα της διοικησης του στους υπηκοους του, αλλα στο οτι γινεται τυραννος μεσω της ισχυος του, με τη βια δηλαδη και οχι με την θεληση των πολιτων. Αρα ακυρο το ντου με τα αστροπλοια στη Γη απο τους Ελ υπερ ημων των συγγενων τους.

    Αρα αν γινεται μαχη, γινεται σε ανωτερο επιπεδο, οποτε αν δεν μπορεις να "βγεις" σε αυτο, τοτε δεν μπορεις και να πολεμησεις, οποτε κατσε εδω στο υλικο και πλεξε. Ο λογος σε σενα

    Ελευθερος Στοχαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητέ Ε.Σ., ευθυγραμμιζόμενος μαζί σου, χαίρομαι που δίνεις την δεύτερη ευκαιρία στον φίλο Λυκάνθρωπο. Αυτή είναι μια προσφορά αγάπης!
    Ελπίζω ο φίλος μας, να αδράξει την ευκαιρία και να αποτελέσει εφαλτήριο για μια επαναπροσέγγιση στο θέμα, με περισσότερη σύναιση και λογική.

    Αγαπητέ Λυκάνθρωπε, πριν απαντήσεις, ρίξε μια ματιά σε παλαιότερα άρθρα αυτού του ιστολογίου και διάβασε τα σχόλια. Θα δεις ολόκληρους διαλόγους σχετικούς με το θέμα που έθεσες και ίσως καλυφθείς αρκετά. Παρόλα αυτά, εμείς ξανανοίγουμε το θέμα, αν χρειαστεί.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλα ενταξει. Δεν εχετε ιδεα γιατι σας μιλαω εγω ηρθα εδω να κανω αποκαλυψεις γιατι εσεις ασχολειστε και σας ενδιαφερει. Εγω ειμαι επιλεγμενος και εχω αυτη την αποστολη τωρα απο ψηλα. Σας λεω οτι ο Απολλωνας με εκπαιδευει στην πιλοταρισμα σκαφους μαχης. Δεν το πιστευεται αλλα ειναι αληθινο. Ο πολεμος δεν εχει ξεκινησει ακομα αλλα εχει γινει πολλες φορεσ στην αρχαιοτητα και ειναι παντα ιδιος με τα ιδια οπλα. Υπαρχουν θερμοπυρινικα οπλα που κανουν την ζωη στα πλανητη σαν γυαλι. Ακτινα θ.
    Απολλων και ακτινα θ ειναι το ιδιο πραγμα γιατι ο Απολλων ειναι ον και η ακτινα θ η ενεργεια του. Εγω ειμαι 76 χρονων και ειμαι γεωπονος στις σπουδες μου. Το σωμα μου εχει δεχτει αναγεννοποιηση απο την ερθαλ. Ειμαι σαν 30 χρονων. Ο πολεμος που θα γινει θα γινει υλικος με πραγματικο πυρ και θανατο. Αναμενεται να πεθανει τα 2/3 των ανθρωπων αλλα αυτοι που θα μεινουν θα ξεκινησουν μια καινουργια ζωη γιατι θα εχει αλλαξει το κεντρικο dna τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λυκάνθρωπε
    Τι είναι η ''ερθαλ'' ; Θέλω και'γω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ειναι αληθες πως ασχολουμαστε και πως μας ενδιαφερει. Ομως, εχουμε αναπτυξει με την παροδο του χρονου μια ιδιαιτερη ικανοτητα κρισης και αντιληψης της αληθειας. Δεχομαστε τον "αποκαλυπτικο λογο" οποιουδηποτε, ομως πρεπει να γνωριζεις πως εδω ενας τετοιος λογος θα υποστει διαλεκτικη αντιμετωπιση. Δεν τιθεται θεμα αγνοιας, τιθεται θεμα πειθους εκ του "αποστολου". Φαντασου πως εισαι ο Απ. Παυλος στον Αρειο Παγο στην Αθηνα και μιλας για την σωματικη ανασταση του Χριστου. Δεν εχει καμια σημασια εαν εχεις πεισει ανθρωπους σε ολη την υφηλιο, εδω ειναι το "ζουμι", διοτι εδω θα φανει εαν εχεις δικιο ή ζεις με φαντασιωσεις.

    Εαν δεχτουμε πως δεν εχουμε ιδεα για οσα αναφερεσαι, δοξα τω θεω ελληνικα γνωριζουμε ολοι, οποτε μετεφερε μας οσα γνωριζεις με τον λογο σου, απο την στιγμη που συμφωνησαμε πως ενδιαφερομαστε.

    Ο φωτοδοτης Απολλωνας ειναι οντως ενα θεικο ον, και οι ενεργειες (και αρα οι ακτινες) ειναι οντως δικες του. Αναφερομαστε στον Ηλιο, οπως αλλωστε απεικονιζεται στο αγαλμα της Ελευθεριας στην Αμερικη. Η εκπαιδευση που λαμβανεις συμβαινει στο ονειρικο πεδιο ή στο υλικο επιπεδο; Την "προφητεια" θανατου ανω των 2/3 της ανθρωποτητας την εχω ακουσει αρκετες φορες και αμφισβητω ευθεως την ανωτερη προελευση της. Την θεωρω ανθρωπινη ατζεντα της ΝΤΠ, ειναι αλλωστε γνωστος ο στοχος της ο ανθρωπινος πληθυσμος να ειναι 500εκ. Ασχημο να κανει ο Ηλιος την βρωμοδουλεια τους, εκτος και αν προκειται για φυσικη νομοτελεια ή χειραγωγησουν τις δυναμεις του προς δικο τους οφελος(παλι ασχημο). Εαν δεχτουμε πως ο Ηλιος κανει "ξεκαθαρισμα" και δεν ειναι η σκοτεινη ατζεντα της ΝΤΠ που απλα χρησιμοποιει φαντεζι ορους ωστε οι ανθρωποι να αποδεχτουν την ιδια τους την καταστροφη και μαλιστα να βοηθησουν προς αυτην, ποιος ο λογος αυτης του της πραξης;

    Ο υπερπληθυσμος ή ειναι αστρονομικα καθορισμενο χρονικα το συμβαν οταν υπαρχει αλλαγη περιοδου στο μεγαλο Ενιαυτο (μπαινουμε-μπηκαμε στον Υδροχοο); Γνωριζεις τον λογο του "πολεμου"; Αν θελει ο Ηλιος μας κανει με τα κρεμμυδακια, αυτο ειναι σαφες, αλλα γιατι να συμβει αυτο; Προκειται δηλ για πολεμο ή επαναλαμβανομενο φυσικο φαινομενο; Εαν ειναι πολεμος εναντιον ποιων καταφερεται; Γιατι να ξεπαστρεψει τοσα δις ανθρωπων εαν στοχευει μονο σε καποιους συγκεκριμενους; Τελος, εαν η ακρινα θ ειναι το οπλο, ποιοι θα επιβιωσουν, γιατι και πώς θα το καταφερουν; Ειναι θεμα τυχης ή προστασιας;

    Ελευθερος Στοχαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μενα με εστειλε εδω ο Απολλωνας πριν 4 μερες αλλιως δεν σας ηξερα. Μου ειπε βρες τον καταχθονιο στο ιντερνετ και μιλα για οσα ξερεις.Το ηξερα οτι θα αντιδρουσατε αλλα και πως τελικα υα με ακουσετε.
    Σε αυτο το πολεμο που ερχετε θα πεθανουν πολλα δις ανθρωπων αλλα οχι με ευθυνη των δικων μας δυναμεων. Οι δρακοντες που κυβερνουν θα τους θυσιασουν και οι νεκροι θα ειναι και απο τος δυο μεριες. Αλλα αυτοι που θα μεινουν θα ειναι οι περισσουεροι του δικου μας ειδους. Ποιοι ειμαστε οι εμεις θα μου πεις τωρα. Παιδια των θεων δηλαδη Ελληνες παιδια των Ελληνων Θεων Απολλωνα Δια Αθηνας Ηρας και του Ερμη. Εγω αυτους ξερω αυτους εχω δει απο κοντα. Παντα βραδυ ομως ποτε ημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τιμή μας που μας εκτιμά ο ίδιος ο Απόλλων. Να του διαβιβάσεις τις ευχαριστίες μας και την αμοιβαία μας εκτίμηση.
    Οι πληροφορίες που μας προσφέρεις απλόχερα, είναι διάχυτες από διάφορες πηγές και ποικίλες προελεύσεις. Εννοώ ότι δεν είναι και τόσο αποκλειστικές.
    Ωστόσο οι ερωτήσεις που απευθύνει ο αγαπητός Ελεύθερος Στοχαστής (Ε.Σ.) παραμένουν ουσιώδεις και ..αναπάντητες!
    Εγώ λοιπόν θα περίμενα να έχεις την εξουσιοδότηση από "πάνω", να μας πληροφορήσεις πως ξεχωρίζουν οι μεν και οι δε (οι απλοί άνθρωποι) και ποιοί θα την γλυτώσουν από την μεγάλη σφαγή.
    Πολύ απλά:
    Πως θα καταλάβει κάποιος που μας διαβάζει, που ανήκει ο ίδιος και τι πρέπει να κάνει για να την γλυτώσει.
    Ποιοί είναι οι "καλοί" και ποιοί οι "κακοί" από τους καθημερινούς ανθρώπους. Ο πόλεμος που λες, θα γίνει για να βοηθηθεί η ανθρωπότητα;
    Αν ναι, ποιά ανθρωπότητα θα βοηθηθεί, αυτή του 1/3 του πληθυσμού;
    Τα υπόλοιπα 2/3, τι θα απογίνουν; Τι θα γίνουν οι ψυχές τους;
    Τι είδος βοήθεια είναι μία εξωτερική υπεράνθρωπη επέμβαση σωτηρίας, αν δεν έχει επιτευχθεί από ιδίες ανθρώπινες δυνάμεις;
    Μίλησες για εξέλιξη του DNA όσων σωθούν. Προφανώς αναφέρεσαι σε επεμβατική αλλαγή από ανώτερη παρέμβαση (γενετική μετάλλαξη;). Ούτε αυτό θα είναι ανθρώπινη εξελικτική κατάκτηση, αλλά σωτήριο δώρο!
    Αν η ανθρωπότητα χρειάζεται εξωτερική παρέμβαση για να εξελιχθεί, μήπως δεν είναι και τόσο ελεύθερη να επιλέγει από την φύση της;
    Τι λέει για αυτά ο ιερός Απόλλων;
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυκανθρωπε, αν δεν μπορεις να δωσεις απαντησεις στα ανωθι, πες μας κατι που (νομιζεις) πως δεν ξερουμε. Κατι δυνατο, κατι "βαρυ". Οχι κατι που βρηκες καπου στο ιντερνετ και το παρεθεσες αυτουσιο. Κατι που σου εμπιστευθηκαν, αφου εχεις εντολη ανωθεν να μιλησεις σε μας εδω. Πιστεψε μας, θα το καταλαβουμε. Και τοτε θα συνεχισουμε. Το μπαλακι ειναι πλεον στα χερια σου. Αλλιως αστο, μην το κουραζεις και μας παθεις και τιποτα, αλλαξε χομπι
      Ελευθερος Στοχαστης

      Διαγραφή
  26. ΘΕΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ''ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ'' ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ? ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΥΚΙΕ
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε ο Καταχθόνιος Δαίμων, πάντα είχε αξιοσημείωτους επισκέπτες!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  27. Είμαι πολύ πίσω σε γνώσεις και πηγες σε σχέση με ολους τους γραφοντες στο ιστολόγιο κ δεν έχω παρακολουθησει εκτενώς τους διαλόγους σας αλλά με χαρά να ρωταω μάλλον που κ που παρα να δια-φωτιζω την κουβέντα σας... Διαβάζω για Απολλωνες κ λοιπούς θεους παραπανω; Γιατί είχα τη γνώμη πως πρόκειται για ιδιότητες/πτυχές του Ενος και όχι για υπαρκτους θεούς; Α-πολλων πχ αυτός που δεν πιστεύει στους πολλους...Ήρα αυτή που αναφέρεται στον αερα-Αηρ, κτλ. Πόλεμος γίνεται διαρκώς αλλά που; Μήπως όλα προερχονται απο τον Νου και εκεί διεξάγεται η μάχη για Ειρηνη;
    Ελενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά αγαπητή Ελένη. Οι θεοί, είναι πτυχές-ιδιότητες του Ενός, προσωποποιημενες ώστε να είναι πιο εύληπτες από τον απλό άνθρωπο. Το ίδιο ισχύει και στον Χριστιανισμό με τους Αγίους, οι οποίοι έχουν "ειδικότητες" όπως και οι αντίστοιχοι στο ελληνικό Πάνθεον. Δεν έχει σημασία αν οι Άγιοι υπήρξαν ως ιστορικά πρόσωπα. Η αγιοποίηση και η απόδοση ειδικότητας (π.χ. Αγ. Νικόλαος-προστάτης των ναυτικών), κάλυψε την ανάγκη των απλών ανθρώπων να εστιάσουν τις επικλήσεις τους σε συγκεκριμένο πρόσωπο με πιο οικεία μορφή, από τον απροσδιόριστο και απρόσωπο Ων, τον Θεό.
      Οι Έλληνες Θεοί, έλαβαν κι αυτοί παρόμοιες "ειδικότητες" ως προστάτες διαφόρων ιδιοτήτων και καταστάσεων, όλες πτυχές του Ενός, εξυπηρετώντας τις ίδιες ανάγκες των ανθρώπων.
      Αυτή είναι η θεολογική οπτική του ελληνικού Πάνθεου.
      Εναλλακτικά, εμφανίζεται η ιστορικότητα αυτών των προσώπων-θεών, ως υπαρκτές-υλικές υποστάσεις, οι οποίες βεβαίως ως θεϊκες, είναι αθάνατες και αέναες. Έτσι εμφανίζονται ακόμα και σήμερα, όπως άλλωστε και κάποιοι Άγιοι του Χριστιανισμού!
      Πολλές ερμηνείες μπορούν να εξηγήσουν το ...παράδοξο.
      Πόλεμος γίνεται διαρκώς, σε όλα τα επίπεδα του μορφογενητικού πεδίου, όπου εκδηλώνεται ο νόμος των αντίθετων (δυισμός). Η τάση είναι να επικρατήσει το Εν. Ο διαχωρισμός επιζητά την ένωση, αλλά όχι την στατική κατάσταση του Ουδέτερου (+ και -). Θέλει την κίνηση σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, συνεπώς επιζητά την επιλογή του ενός πόλου, αφού ο άλλος πόλος απορροφηθεί από τον επικρατέστερο.
      Αυτή η διαδικασία προκαλεί την πολεμική που διαπιστώνεις παντού!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  28. Πολυ σοφα ολα αυτα Λυκιε κ με βρισκουν συμφωνη. Αλλωστε αυτο δηλωνει κ η Ενωση...ωση προς το Εν με παυση του διπολου της ουδετεροτητας. "Και εσονται οι δυο εις σαρκα μιαν". Αρα το παιχνίδι ολο γινεται με τις λεξεις-αριθμους που ειναι κ οι Συμπαντικες Δυναμεις που δονουν το γιγνεσθαι. Η ενωση τελικα πως γινεται;
    Ελενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ένωση συντελείται με την Επίγνωση, η οποία με την σειρά της απαιτεί την Αυτεπίγνωση.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή

    2. Το γνωστο "γνωθι σ'αυτον"....
      Μιλησες για τον απροσδιοριστο κ απροσωπο Ων που το λεμε Θεος. (Ο Ων)στον Χριστιανισμο. Το κοσμικο (Ωον) στα Ορφικα. Ποσο "τυχαια" ειναι η συμπτωση/ταυτιση των ιδιων δομικων στοιχειων του Ελληνικου Αλφαβητου στον προσδιορισμο του "απροσδιοριστου" ; Ποιος ειναι τελοσπαντων αυτος ο Θεος;

      Διαγραφή
    3. Σε ποια συγκεκριμένα ίδια δομικά στοιχεία του αλφαβήτου αναφέρεσαι; Το Ων και το Ωόν, δεν είναι ίδια, αν και μοιάζουν.
      Ο ορισμός του απροσδιόριστου περιέχεται στο "Ων", με την έννοια του Εκδηλωμένου=Υπαρκτού=Ων, αλλά χωρίς άλλο προσδιορισμό, καθώς ο θεός είναι απροσπέλαστος και απερίγραπτος.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Εορτή του Αγίου Ευφροσύνου του Μάγειρα βοηθειά σας

      Τη μνήμη του Αγίου Ευφροσύνου του Μάγειρα τιμά σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου, η Εκκλησία μας.

      Ο Άγιος Ευφρόσυνος υπήρξε αγράμματος, αλλά αληθινά ευσεβής και πιστός. Έκανε οικονομίες με στερήσεις του εαυτού του, μόνο και μόνο για να κάνει ελεημοσύνες.

      Το επάγγελμά του, του επέτρεπε να τρώει πρώτος τα καλύτερα φαγητά. Αυτός όμως, δεν θέλησε να το μεταχειριστεί ποτέ. Έτρωγε με μεγάλη ευχαρίστηση τα χόρτα και τις ελιές του, τη στιγμή που έβραζαν ή έψηναν μπροστά του τα ορεκτικότερα κρέατα και τα προκλητικότερα ψάρια.

      Κατόπιν ο Ευφρόσυνος πήγε σε μοναστήρι, όπου και εκεί εξασκούσε το έργο του μαγείρου.

      Αλλά αυτός, αντίθετα από ό,τι στα κοσμικά ξενοδοχεία, στο μοναστήρι έφτιαχνε μετριότατο φαγητό.

      Σε μερικούς που τον ειρωνεύονταν γι' αυτή του την κατάσταση, ο Ευφρόσυνος με πραότητα απαντούσε: «Η καλή μαγειρική δεν είναι τόσο καλός βοηθός για την βασιλεία των ουρανών. Την πολλή ευφροσύνη που ζητούν τα σώματα, θα τη χάσουν κατ' ανάγκην οι ψυχές. Και εγώ δεν έχω εδώ προορισμό να σας κολάσω».

      Τελικά ο Ευφρόσυνος, πέθανε σ' ένα ερημικό ησυχαστήριο. Και η Εκκλησία, που ξέρει ότι στην αιώνια ζωή δεν έχει κανένα ανώτερο δικαίωμα από έναν μάγειρα ένας βασιλιάς ή φιλόσοφος, ανέγραψε μεταξύ των αγίων της τον μάγειρα Ευφρόσυνο, επειδή ήξερε και να πιστεύει και να ζει κατά το θέλημα του Θεού.

      Απολυτίκιο:
      Ήχος πλ. α’. Τον συνάναρχον Λόγον.
      Ταπεινώσει καρδίας Πάτερ Ευφρόσυνε, τω μαγειρείω προσφέρων διακονίαν την σην, επληρώθης αληθώς Αγίου Πνεύματος· όθεν εγνώρισεν ημίν, την σην δόξαν ο Θεός, δι’ ιερέως οσίου· ης και ημάς Θεοφόρε, μετόχους δείξον ταίς πρεσβείαις σου.

      Διαγραφή
  29. Πόλεμος γίνεται διαρκώς, σε όλα τα επίπεδα του μορφογενητικού πεδίου, όπου εκδηλώνεται ο νόμος των αντίθετων (δυισμός). Η τάση είναι να επικρατήσει το Εν. Ο διαχωρισμός επιζητά την ένωση, αλλά όχι την στατική κατάσταση του Ουδέτερου (+ και -). Θέλει την κίνηση σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, συνεπώς επιζητά την επιλογή του ενός πόλου, αφού ο άλλος πόλος απορροφηθεί από τον επικρατέστερο.
    Αυτή η διαδικασία προκαλεί την πολεμική που διαπιστώνεις παντού!

    Δεν θα χρησιμοποιουσα τη λεξη "πολεμο", φυσικη νομοτελεια ισως. Οπως στο γιν-γιανγκ, ο ενας πολος μονιμως προσπαθει να μπει στον αλλο ενω και τον περιεχει και μεσα του. Αρα οντως ο διαχωρισμος επιζητα την ενωση. Η κατασταση που θα επελθει λογικα θα σηματοδοτει μια νεα κατασταση και οχι απλως μια προσθεση των προηγουμενων και αρα απλα μια στατικη κατασταση ουδετερου. Παραδειγμα. Το θετικο μοριο υδρογονου ελκεται απο το αρνητικο μοριο οξυγονου (και τουμπαλιν). Η ενωση που δεν συμβαινει απλα και μονο με την προσεγγιση ειναι μια πολυ σημαντικη διαδικασια, που οδηγει σε μια νεα κατασταση, στο μοριο του νερου. Απαιτειται ο τριτος παραγοντας που θα μεταμορφωσει τις ουσιες. Δεν βλεπω επικρατηση δηλαδη. Θεωρω πως η επικρατηση ειναι αποτυχημενη συζευξη/ενωση. Αναφερομαστε στο φυσικο επιπεδο παντα. Ο νομος της πολικοτητας εκει βρισκει εφαρμογη και οχι σε ανωτερους

    Ελευθερος Στοχαστης

    Αυτή η διαδικασία προκαλεί την πολεμική που διαπιστώνεις παντού!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ λογική η σκέψη σου, αγαπητέ Ε.Σ.!
      Όμως δεν ισχύει στην περίπτωσή μας. Τα άτομα υδρογόνου και οξυγόνου, διέπονται από ελκτικές δυνάμεις και θέλουν να ενωθούν.
      Όταν όμως ενώνουμε στοιχεία που απωθούνται, τότε αν είναι ισοδύναμα θα έχουμε αλληλοεξουδεταίρωση και στασιμότητα. Για να υπάρξει κίνηση, θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ τους, μια διαφορά δυναμικού. Οποίο υπερισχύσει, παρασύρει το άλλο μαζί του, με το υπόλοιπο της δύναμης που του απέμεινε.
      Οταν μιλάμε για το καλό-κακό, τότε έχουμε μεταξύ τους απωστική δύναμη. Το ένα "τραβάει" δεξιά και το άλλο αριστερά.
      Αν είναι ισοδύναμα και τα ενώσουμε, τότε θα έχουμε ένα μείγμα καλού και κακού, το οποίο δεν θα μπορεί να εκδηλώσει καμία από τις δυο πλευρές του. Συνεπώς θα παραμείνει άβουλο, αδρανές, ανεκδήλωτο και τελικά ανύπαρκτο (μη ων). Για να παραμείνει ενεργό, άρα υπαρκτό, πρέπει να παραμείνει πολωμένο. Αλλά όχι ακραία πολωμένο, όπως στην αρχή της Δημιουργίας με τον απόλυτο διαχωρισμό. Όσο η πορεία τείνει προς της επιστροφή της στην Πηγή, πρέπει να αρχίσει η σύγκλιση των πολικοτήτων ομαλά και σταδιακά. Η απόλυτη ουδετεροποίηση θα συμβεί, όταν όλη η δημιουργία επιστρέψει στην Πηγή της και επανέλθει στην αδράνεια και την ανυπαρξία.Μέχρι τότε, πρέπει να κατανικηθεί το κακό από το καλό, με όποιο κόστος αυτό συνεπάγεται για το καλό.
      Χρησιμοποίησα τον όρο "πόλεμο" για να τοποθετηθώ στο αντίστοιχο ερώτημα περί πολέμου που δέχτηκα.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Χμμ..
      "Οταν μιλάμε για το καλό-κακό, τότε έχουμε μεταξύ τους απωστική δύναμη. Το ένα "τραβάει" δεξιά και το άλλο αριστερά."
      Οσο ημουν πολυ καλος ελκυομουν σεξουαλικα απο το κακο. Και η σεξουαλικοτητα ειναι αληθεια που ερχεται απο τη φυση και δεν ψευδεται σε αντιθεση με την αληθεια που κατασκευαζει το μυαλο των ανθρωπων. Αρα καλο και κακο δεν εχουν μεταξυ τους απωστικη δυναμη αλλα ελκτικη. Αυτο μπορει να συμβαινει ακομα και υποσυνειδητα οταν το συνειδητο λογω της κατηχησης που εχει υποστει αρνειται να το αναγνωρισει, και αυτο συμβαινει συνηθως γι αυτο και εκδηλωνεται μεσω σεξουαλικων προτιμησεων και σωματικων ασθενειων (και τα δυο δεν ψευδονται)

      Αν αναφερεσαι ομως στο αγαθο ως καλο, γιατι καλο-κακο ειναι πολυ υποκειμενικες εννοιες, τοτε ναι, αφου το αγαθο ανηκει στα πνευματικα επιπεδα, δεν υπακουει στον νομο της πολικοτητας που εφαρμοζεται στον υλικο κοσμο και μονο.

      Ισως παλι να μην το καταλαβα καλα. Καποιο παραδειγμα σιγουρα θα με βοηθουσε

      ΕΛευθερος Στοχαστης

      Διαγραφή
    3. καλημέρα στοχαστή! Εξήγησε μας τί εννοείς οταν λεσ ότι όσο ήσουν καλός ελκυοσουν σεξουαλικα απο το κακό.....Ποια είναι η σεξουαλικη δυναμη του κακου;

      Διαγραφή
    4. Ασφαλώς αναφέρομαι στο Αγαθό. Τα έχουμε εξηγήσει αυτά στο παρελθόν και είμαστε σύμφωνοι.
      Ας πούμε ότι στην διελκυστίνδα, αντιμάχεται το καλό με το λιγότερο καλό.
      Η σεξουαλικότητα διαμορφώνεται από πολλούς παράγοντες, που έχουν να κάνουν με εγγενείς και επίκτητες παραστάσεις και βιώματα της ζωής και του περιβάλλοντός μας.
      Η σκέψη ότι αναζητώ ότι μου λείπει, άρα αν είμαι πολύ καλός χρειάζομαι κάτι πολύ κακό για να πληρωθώ, δεν λειτουργεί παντού. Κι αυτό διότι κανείς δεν είναι "πολύ καλός", ούτε "πολύ κακός" για να του λείπει τόσο πολύ το αντίπαλο δέος.
      Για να είσαι πολύ καλός, απαιτείται να είσαι συνειδητά πολύ καλός. Αυτό απαιτεί κόπο και αγώνα. Έτσι, αυτός που επιλέγει και καταφέρνει να είναι πολύ καλός και να τείνει προς το Αγαθόν, τότε δεν έχει καμία ανάγκη για το αντίπαλο δέος, δεν νιώθει καμία έλξη προς αυτό! Νοιώθει άπωση και αποστροφή.
      Οι άνθρωποι βέβαια που εγγίζουν το Αγαθόν, είναι λίγοι και ουσιαστικά εγγίζουν την τελειότητα. Καταφέρνουν να εκτοπίσουν το εγγενές κακό (ή λιγότερο καλό) που ενυπάρχει μέσα τους, δίνοντας χώρο στο περισσότερο καλό.

      ΛΥΚΙΟΣ.

      Υ.Γ. Να υποθέσω ότι τώρα που είσαι λιγότερο καλός, έλκεσαι σεξουαλικά από το καλό;

      Διαγραφή
  30. Πολυ ωραιες οι τοποθετησεις σας για το διπολο κ την επικρατηση της μιας καταστασης. Αραγε τι να υπαρχει μετα την επιτευξη αυτης της "νικης" ; Τωρα μαθαινουμε βουτωντας στα χρωματα μιας παλετας κ διαρκως εξελισσομαστε. Υπαρχει εξελιξη ανευ διπολου( κ των ενδιαμεσων σταδιων) κ ανευ αμφισβητησης των γνωστων κεκτημενων; Υπαρχει η κατακτηση του τελειου στο ταξιδι της ζωης; Ετσι οπως το περιεγραψες Λυκιε, μιλας για επιστροφη στην Ανυπαρξια. Τι κατασταση ειναι αυτη; Και ποιος εγγυαται την παραμονη ή την μεταπηδηση ξανα στην Υπαρξη; Τροφη για σκεψη: Ανυπαρξια= Να πυρ + αξια. Τι ακριβως ειναι το Πυρ;
    Ελενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανυπαρξία= στερητικό -αν (δηλαδή μη) + ύπαρξη (υπό την αρχή, δηλαδή υποταγμένο στην ιεράρχηση της Νομοτέλειας).
      Περί Πυρός, έχει προηγηθεί μεγάλη ανάλυση σε προηγούμενο Αναψυκτήριο.
      Η "νίκη" αυτή, κομίζει την Επίγνωση που επιζητεί η Πηγή. Ο θεός εκδηλώθηκε ως Πηγή, η οποία έπλασε την Κτίση (την Δημιουργία). Εκδηλώθηκε βάζοντας σε τάξη το Χάος, συνεπώς μορφοποίησε και νομοθέτησε την Χαοτική Ουσία. Η ίδια η τάξη (νομοτέλεια) για να αποκτήσει υπόσταση, πρέπει να αυτοεπαληθευτεί γνωστικά, επιστρέφοντας την εμπειρία της στην ίδια την Πηγή.
      Και αυτό το θέμα το έχουμε "εξαντλήσει" στο παρελθόν.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  31. Και καθως βλεπω οτι καπου παραπεσε Λυκιε η απαντηση μου σε ερωτηση σου περι δομικων στοιχειων (σε αναρτηση που παρεμπιπτοντως ξεχασα να υπογραψω) να επαναλαβω συντομα... Στο φωτοστεφανο του Ιησου Χριστου γραφει Ο ΩΝ που με αναγραμματισμο γινεται ΩΟΝ. Να φερω ενα αλλο παραδειγμα για να γινω πιο κατανοητη. ΒΑΣΙΛΕΙΑ=ΒΑΛΕ ΙΣΑ. ΟΥΡΑΝΟΣ=ΝΟΥΣ ΟΡΑ. Μηπως η πολυποθητη βασιλεια των ουρανων δεν ειναι παρα ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΙΣΑ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ; Δεν ειμαι ειδημων στο συγκεκριμενο ζητημα αλλά αυτο που ηθελα να τονισω ειναι πως στην συμπαντικοτητα της ελληνικης γλωσσας βρισκει κανεις τους κωδικες των γραφων που μας δοθηκαν. Μονο που με την παροδο των αιωνων, φορτωσαμε την ουσια με υπερβολικη θεωρια και καπου χαθηκαμε στην μεταφραση. Κι οσο απομακρυνομαστε απο την ΑΛΗΘΕΙΑ=ΛΑΘΗ ΑΕΙ θα κανουμε... Το σχολιασα απλα ως αξιο προσοχης και προς χαριν συζητησης.
    Ελενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Ελένη, στην ελληνική γλώσσα υπάρχει η αριθμολεξία που αθροίζει τα ποσά που συμβολίζει το κάθε γράμμα σε μια λέξη και έτσι, μας προκύπτουν νοηματικές ισότητες και ανισότητες μεταξύ των διαφόρων λέξεων. Όμως δεν συμφωνώ στην ελεύθερη χρήση οποιονδήποτε λέξεων άκριτα, αναγραμματισμών και σε χρήση άρθρων ή την ανάμιξη νεοελληνικών και αρχαίων λέξεων.
      Σχετικά με αυτό το θέμα, έχει γίνει συζήτηση σε προηγούμενο Αναψυκτήριο.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  32. Να απαντησω. Καθε ανθρωπος φερει μεσα του τις δυο αρχες, την αρσενικη και την θηλυκη, ανεξαρτητως του φαινοτυπου του (ανδρας ή γυναικα). Αναλογως της ποσοστωσης της καθεμιας, θα ειναι και η ελξη, ο φυσικος ερωτας που θα τον φερνει κοντα στον αλλο πολο. Η αρσενικη αρχη εδω, ειναι η κατακτητικη αρχη, αυτη που επιβαλλεται και κυριαρχει. Φαινομενικα δειχνει ως κακη. "Κακο παιδι" και ετσι. Αντιστοιχα, εχουμε την θηλυκη αρχη, αυτη της απειρης κατανοησης, της υπομονης, της υποδοχης, αλλα και αναποφευκτα αυτη που κυριαρχειται και την εκμεταλλευονται.Ειναι καλο παιδι, λεει ο λαος, δεν λεει οχι. Φαινομενικα δειχνει ως καλη.

    Πανω σε αυτην την βαση, ειναι νομοτελεια να αναζητουμε αυτο που μας λειπει στον υλικο κοσμο ωστε να πληρωθουμε. "Ο φυσικος ερωτας εξαρταται απο την πολικοτητα".Οσο περισσοτερη πολωση, τοσο μεγαλυτερη η αναγκη μας να παλινδρομησουμε προς την αλλη μερια του διπολου. Εκκρεμες-εναντιοδρομια. Εαν καποιος ειναι πολυ καλος, αναποφευκτα θα προβαλλει στην συντροφο του τον αλλο πολο, επομενως θα ελκεται σεξουαλικα απο ενα "κακο" κοριτσι, με τον τροπο που ανεφερα πιο πανω το κακο, με απωτερο σκοπο αυτου του μηχανισμου να αποκτησει ο ιδιος την ουσια του αλλου πολου μεσα του. Εαν καποιος ειναι πολυ "κακος", macho και τα συναφη, τοτε θα το πω χοντρικα, θα ονειρευεται κωλους, διοτι αυτο ειναι το συμβολο της αποδοχης-υποδοχης της θηλυκης αρχης. Βεβαια, απωτερος σκοπος του μηχανισμου ειναι να μετριαστει η πολωση του και να γινει και ο ιδιος πιο ευαλωτος μεσω της ελξης του απο αυτα τα συμβολα. Ο τυπος ομως αυτου του ανθρωπου εξ ορισμου δεν διαθετει πολλη υπομονη, οποτε σπανια εχει ελπιδες να ανελθει του διπολου γιν-γιανγκ.

    Εγω λοιπον γινομενος λιγοτερο καλος, δεν ελκομαι πλεον σεξουαλικα τοσο πολυ απο το κακο, διοτι το κακο το ενσωματωνω μεσα μου. Αυτη θεωρω ειναι η μονη υπευθυνη σταση. Μειωνω την πολωση μου. Ακομα ομως δεν ονειρευομαι κωλους οπως οι περισσοτεροι. Τι να υπαρχει μετα την επιτευξη αυτης της "νικης"; Το οτι θα ανελθουμε απο το υλικο επιπεδο. Η ενσωματωση των δυο πολων απο εναν ανθρωπο ειναι ενα επιτευγμα καποιων γκουρου ή δασκαλων που εχουν ανελθει των φυσικων ενστικτων του υλικου επιπεδου (νομος της πολικοτητας). Αυτη ειναι η πορεια προς το αγαθον οπως εγω συμπερασματικα καταληγω. Το Αγαθον δεν εχει αντιθετο, δεν υπαρχει συγκρουση. Ανηκει στο πνευματικο επιπεδο, υπερανω του υλικου

    Ελενη,η πολυποθητη βασιλεια των ουρανων δεν χαριζεται αλλα κατακταται επαξια. Εαν δεν μπορεις να εχεις επαφες με ανωτερους κοσμους κατι κανεις λαθος. Ναι, βαλε τον νου να βλεπει. Καλη τυχη στο να τα καταφερεις αν δεν ξερεις το πως. Σιγουρα παντως το να καθεσαι να παιζεις με τις λεξεις δεν αρκει

    Λυκανθρωπε, πού χαθηκες; Θα κανω μια τελευταια αποπειρα, μηπως και δεν εγραψες οχι επειδη δεν ειχες κατι αλλα επειδη δεν ευκαιρουσες.

    Ησιοδος, Εργα και Ημεραι
    "Τρις γαρ μυριοι εισιν επι χθονι πουλυβοτειρη αθανατοι Ζηνος φυλακες θνητων ανθρωπων. οι ρα φυλασσουσιν τε δικας και σχετλια εργα ηερα εσσαμενοι, παντη φοιτωντες επ'αιαν."

    Αποδοση. "Τρεις μυριαδες (30.000), πανω στη Γη που ειναι πλουσια στη θρεψη, ειναι απο τον Δια οι αθανατοι φυλακες των θνητων ανθρωπων, που παραφυλαττουν αγρυπνα τις δικες και τα αθλια εργα, γυρνωντας σε ολοκληρη τη Γη με σωμα αερινο"

    Λες να αναφερεται στα σκαφη του στολου του Πηγασου;

    Ελευθερος Στοχαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δική σου προσπάθεια αγαπητέ Ε.Σ., συνίσταται στο να ουδετερποιηθείς και να γίνεις α-πολικός. Εγώ μιλάω για άλλη προσπάθεια. Αναφέρομαι στην προσπάθεια της καταστολής του λιγότερο καλού, χάριν του απολύτως καλού.
      Αυτό απαιτεί συνειδητή και επίπονη προσπάθεια, η οποία σαφώς και έχει τίμημα (διότι ο Εωσφόρος αντιστέκεται).
      Όμως μια τέτοια επιλογή, δεν αποζητά "πληρότητα" διπολισμού, αλλά απόσχιση από τον αντίθετο πόλο.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  33. Ελειπα σε εκπαιδευση στην χρηση ενος ειδικου εξοπλισμου για το σκαφοσ. Αυτοι οι 30000 που λες σημερα εχουν φτασει στος 50000 και ειναι αθανατοι μαχητες του Δια. Σε αυτους να προσθεσεις καμια 20000 ακομα ανθρωπουσ σαν εμενα που μας διαλεξαν απο ολες τισ χωρες και λαους για να μας εκπαιδευσουν. Οι ποιο πολλοι ειναστε Ελληνες και εχει και Αμερικανους Ρωσσους Βρζιλιανους Αυστραλους Δανους Κορεατες Σουδανους Χαβανεζους Σουηδους και Γροιλανδους. Επικεφαλης εχουμε ενα Ιταλο που εχει Ελληνικη καταγωγη απο την Σικελια και ειναι απογονος του αδελφου του Λεωνιδα της Σπαρτης. Ο ενας στλος ειναι υπο διαταγες Απολλωνα και ο αλλος υπο τον Δια. Εγω ανοικω Απολλωνα και εχουμε τα μικρα μαχητικα. Οι 50000 γυρνανε γυρω απο τη γαια συνεχεια εδω και 20000 χρονια. Αυτοι δεν αφηνουν χωρις αδεια να μπει ξαι να βγει κατι στον πλανητη. Αυτοι χτυπησαν τα διαστημοπλοια που εκτοξευσε η Νασα οταν θελησαν να πεταξουν χωρις αδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Λυκάνθρωπε, χαίρομαι που είσαι ακόμη ζωντανός και απλά πέρναγες "σχολείο ειδικών όπλων"! Προς στιγμήν ανησυχήσαμε μήπως σκοτώθηκες σε καμία μάχη.
      Ευτυχώς όμως, δεν χάσαμε τον πληροφοριοδότη μας.
      Μας είπες για τον στόλο του Δία και του Απόλλωνα, αλλά ξέχασες να μας μιλήσεις για αυτόν του Πηγάσου. Τελικά πόσους στόλους έχετε εκεί πάνω;
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  34. Πρεπει να ανατρεξω στις προηγουμενες συζητησεις σας προφανως για να μπω στο κλιμα κ να μην επαναλαμβανω τα ηδη λεχθεντα κ "λυθεντα" και ζητω συγγνωμη απο ολους για το πισογυρισμα της ροης.
    Παντως, συμφωνα με την Υπερλογικη του Παρμενιδη ο,τι βρίσκεται εκτός του Ενός ταυτίζεται με το Μηδέν, που ο φιλόσοφος το ισοδυναμεί με το μη ΟΝ, όπως είναι ο υλικός κόσμος, που βρίσκεται στην απόλυτη ανυπαρξία (Με τον όρο ανυπαρξία δεν εννοεί ο Παρμενίδης κάτι που δεν υπάρχει, αλλά κάτι που βρίσκεται εκτός της πληρότητας και της συνεχούς ροής του Δημιουργού).
    Εφόσον ο Δημιουργός ΕΙΝΑΙ χωρίς να ΓΙΝΕΤΑΙ ταυτίζεται με την ΑΡΧΗ; Ο άνθρωπος θεωνεται Υπο την ομπρέλα της Αρχής(Υπάρχω) ή γίνεται Ενα με την Αρχή (Άρχω) έστω και κατα Χάριν;
    Ελενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Ελένη, εσύ τι λες;
      Πες μας και την δική σου άποψη.
      Τι νοιώθεις για αληθές;
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  35. Αγαπητε Ελευθερε Στοχαστη, δεν καταλαβαινω τι εννοεις μιλωντας για "επικοινωνια με ανωτερους κοσμους". Θα ηθελα αν ειναι δυνατον να μου εξηγησεις. Προσωπικα, επικοινωνω με τους συνανθρωπους μου σε αυτον τον κοσμο με την πεπερασμενη αντιληπτικοτητα που διαθετω και με τον Θεο μεσω της προσευχης οπως ο μεσος ανθρωπος. Δεν εχω δει αγγελους, δαιμονες, ufo, ολυμπιους, σκαφη και τα τοιαυτα μεχρι στιγμης. Ισως ο Λυκανθρωπος να μπορει εδω να βοηθησει με τα κονε του(αστειευομαι με πολυ αγαπη Λυκανθρωπε). Ουτε εχω γνωση των παραλληλων κοσμων κ διαστασεων. Διαφωτισε με αν θες. Για μενα εχει μαγεια η διαλεκτικη που αναπτυσσεται εδω, στο ιστολογιο, και αλλου, και μεσα μας με τον "ανωτερο εαυτο" μας και μου αρεσουν και τα δικα σου σχολια γιατι με βοηθουν να σκεφτομαι.
    Αγαπητε Λυκιε, συζητωντας με εναν καλο φιλο και επηρεαζομενη ομολογω και απο την δικη του οπτικη των πραγματων, φιλτραρωντας παντα τις πληροφοριες φυσικα, θα ελεγα οτι αφου ο Χριστος ειναι το Αλφα και το Ωμεγα, ο Λογος ποιει. Το Ακτιστον Φως ειναι το που Κτιζει. Στην Αποκαλυψη του ΙΩΑΝΝΟΥ(ανω νους/ νου αινω) γινεται λογος για τους 24 Πρεσβυτερους που επεσαν(ελληνικο αλφαβητο). Μπορει πολλα συμπερασματα να φαινονται αυθαιρετα και πεζο το παιχνιδι με τις λεξεις. Αλλα πρωτον, για μενα δεν ειναι συμπερασματα αλλά πειραματισμος και δευτερον, αφου με λεξεις σκεφτομαστε τις εννοιες δινω μεγαλη σημασια στον λογο. Επιπλεον, μου αρεσει να παιζω γιατι μαθαινω χαρουμενα! Θεανθρωπος ομολογουμε για τον Κυριο μας(για οσους ομολογουν). Και ειμαστε κατ'εικονα και ομοιωση. Μισοι Θεοι, μισοι Ανθρωποι. Σε ισορροπια. Αυτο αναρωτιεμαι λοιπον. Σκοπος ειναι να σπασουμε την ισορροπια για τη Θεωση ή να την βρουμε; Γιατι μη μου πειτε οτι αυτη τη στιγμοι εχουμε κατακτησει το αλλο μισο....;
    Ελενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το Ακτιστον Φως είναι το Α που Κτίζει έγραφα αλλα μέσα στις αγκύλες χάθηκε το Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εγω το μεγαλύτρο εξωγήινο που είδα ποτέ μου είναι τον μικυ μαους και την ομάδα του καλό ξημέρωμα Ξημερώνει του ΣΤΑΥΡΟΥ καλή φώτιση σε όλους τους άνωθεν διαστημάνθρωπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Λυκανθρωπε, πού λαμβανει χωρα αυτη η εκπαιδευση; Στο υλικο επιπεδο; Η αδεια πως δινεται; Μεσα απο την κριση του σκοπου της αποστολης; Αρα παρακολουθουνται οι διαστημικες υπηρεσιες; Επομενως οι αρχαιες ελληνικες λεξεις και ονοματα που δινονται στις αποστολες ειναι κατι σαν καλοπιασμα;
    Πηγασος ονομαζεται το αρχισκαφος, κατι σαν ναυαρχιδα του στολου.

    Ελενη, πολυ σημαντικο να ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ την αποψη σου οπως την νιωθεις οποια κι αν ειναι αυτη. Ετσι καθισταται εσωτερικο σου κτημα η γνωση. Επικοινωνια με ανωτερους κοσμους σημαινει πως το πεπλο του υλικου κοσμου αρχιζει και φθινει, επιτρεποντας αντιληψη των ανωτερων επιπεδων υπαρξης. Ο υλικος κοσμος που ζουμε δεν ειναι παρα η προβολη των υπαρξεων μας σε αυτον, το καθρεφτισμα μας. Ειναι ολογραμματικος κοσμος, μια πλανει, δεν ειναι πραγματικος και ναι, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Δεν ειναι αλληγορικο, ειναι κυριολεκτικο αυτο. Εαν σπασεις την υλη στα δομικα στοιχεια το μονο που θα μεινει ειναι αριθμοι, ητοι ο κωδικας προγραμματισμου, με μονο υπαρχον στοιχειο την συνειδηση.

    Η συνειδηση λοιπον, πες το νου-πνευμα, οπως θες (θα ξεφυγουμε σε λεπτομερειες ομως) μπορει να κατοικησει στους ανωτερους πραγματικους κοσμους, αυτους που η φυσικη τωρα ανακαλυπτει και ονομαζει 4η διασταση προς το παρον, χωροχρονο και τα τοιαυτα. Ολος ο εσωτερισμος, αποκρυφισμος,γνωστικισμος, αλχημισμος, στοες, λεσχες κτλ εκει αποσκοπουν στο να διδαξουν στον ανθρωπο το πώς θα το επιτυχει αυτο, κατι σαν τα ελευσινια μυστηρια. Ομως οι περισσοτεροι εξ αυτων κατεντησαν ξεφτιλισμενοι εμπορακοι της γνωσης κατι σαν τις οργανωμενες θρησκειες, καθως αφου αντιληφθηκαν πως ετσι θα γινουν ισχυροι και εκμεταλλευτες, "κατσικωθηκαν" τυραννικα σαν τις βδελες πανω σε αυτες τις γνωσεις και δεν λενε να το κουνησουν απο εκει, βαυκαλιζομενοι πως ειναι κατι το σπουδαιο και πως διαδραματιζουν καποιο σπουδαιο ρολο, ενω στην πραξη αυτο που κανουν ειναι να μην επιτρεπουν σε κανενα να βρει την αληθεια.

    Εαν λοιπον δεν εχεις εμπειριες τετοιου τυπου κανεις κατι λαθος. Ειναι τοσο απλο. Ολοι μας κατι κανουμε λαθος. Οφειλουμε λοιπον να το αναγνωρισουμε το συντομοτερο και να ανατρεξουμε σε ολες τις πεποιθησεις μας και τα δογματα που μας στεκονται εμποδιο, ωστε να βρουμε ποια ειναι λαθος. Και γι αυτο χρησιμοποιουμε την διαλεκτικη, για να δουμε αν τα πιστευω μας θα αντεξουν και θα σταθουν λογικα απεναντι στις ερωτησεις ενος συνομιλιτη. Μπορεις να ισχυριστεις ο,τι θες, εαν ομως "μπεις" βαθια σε αυτη την θεωρια και την επεκτεινεις, αργα ή γρηγορα θα φανει εαν ειναι η αληθεια. Εσυ βεβαια μπορει να μην το παραδεχτεις ποτέ. Οι αλλοι ομως αδογματιστοι συνομιλητες θα σου το επισημανουν. Μετα την ευθυνη την εχεις εσυ, οπως και την ευθυνη για την σωτηρια του ο καθενας την εχει στα χερια του. Κανεις δεν θα τον σωσει. Ας το παρει αποφαση και ας μην κοιταει συνεχεια ψηλα στον ουρανο με ανοιχτο το στομα γιατι θα τον κουτσουλησει κανα περιστερι.

    Ελευθερος Στοχαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Για να κοψεις βολτα σε ανωτερους κοσμους, υπαρχουν πολλοι τροποι. Για αρχη θα ελεγα ο καλυτερος ειναι η τεχνη της παρατηρησης. Κοινως, "σκασε και παρατηρησε (ή "δες")". Δεν το λεω εγω αυτο σε σενα, εσυ το λες στον εαυτο σου συνεχως. Καθε μερα. Μια ωραιοτατη ασκηση ειναι η ασκηση ΣΤΟΠ. (απο Γκουρτζιεφ, ποιον αλλον, υπαρχει και αλλος που να ταχει πει αυτα). Εφευρισκεις ενα "ξυπνητηρι" που δεν ξερεις πότε θα χτυπησει. Μολις χτυπησει, τοτε ακινητοποιησε. ΣΤΟΠ. Σταματας και παγωνεις. (καλα αν οδηγας, μην σκοτωθεις κι ολας). Τοτε παρατηρεις. Δεν σκεφτεσαι, δεν κρινεις. Παρατηρεις. Το κινητικο σου κεντρο(την σταση σου, τους μυες σου), το συναισθηματικο σου κεντρο (πώς αισθανεται), το διανοητικο σου κεντρο (το νου σου, τι σκεφτοταν, που ειχει κολλησει, τι υπολογισε, τι σχεδια εκανε κτλ), αναρωτιεσαι γιατι κανεις οτι κανεις στα επιμερους. Με το καιρο, οσο το κανεις τοσο θα ανεβαζεις παρατηρητικοτητα και επιγνωση. Εαν δε, σου τυχει σε ονειρο μια τετοια φλασια και αυτοπαρατηρηθεις, τοτε στιγμιαια μεταφερεσαι σε συνειδητο ονειρεμα και αποκτας γνωση ενος "ανωτερου κοσμου". Για την ακριβεια εισαι ακομα στο αιθερικο, που ειναι το "διπλο" του υλικου, οποτε δεν ειναι ακριβως ανωτερο, αλλα παραμενει η εισοδος για τα ανωτερα. Μολις συμβει για πρωτη φορα, ειναι αυτο που λεμε ξαναγεννιεσαι, αναστηθηκες και μπορεις και εκει να ζεις. Υπαρχουν και αλλα, τεραστιο μονοπατι. Βλεπεις λοιπον, πως εαν μεινουμε να λεμε για το θεανθρωπο Χριστουλη και να παιζουμε με τις λεξεις και δεν εφαρμοζουμε τιποτα απο αυτα, δεν επερχεται σωτηρια ουτε σε 1 εκατομ χρονια και αυτο ειναι ακριβως αυτο που θελουν οι θρησκειες, να μην "αφυπνιστουμε" ποτέ. Ειτε τεραστιες κουφαλες, ειτε χρησιμοι βλακες ολοι τους.

    Λυκιε, σορυ κιολας, αλλα αν σε εχω ζαλισει μην απαντας, δεν θα ενοχληθω. Αλα παλι αυτο δεν το καταλαβα. Χωρις παραδειγμα το λεω ειλικρινα και οχι ειρωνικα, δυσκολευομαι
    "Αναφέρομαι στην προσπάθεια της καταστολής του λιγότερο καλού, χάριν του απολύτως καλού.
    Αυτό απαιτεί συνειδητή και επίπονη προσπάθεια, η οποία σαφώς και έχει τίμημα (διότι ο Εωσφόρος αντιστέκεται)."

    ΥΓ. Η αληθεια και η ειλικρινεια (το λεω για τους νεους στο χωρο) κατα τον Αριστοτελη αποτελουν ηθικη αρετη, μια απο τις 12. Σκοπος του ανθρωπου, παντα κατα τον μεγιστο Αριστοτελη, ειναι να αποκτησει την μεσοτητα και ολες του οι πραξεις να διεπονται αποπ την μεσοτητα, ουτε απο την ελλειψη της αρετης, ουτε απο την υπερβολη της, που θεωρουνται αρνητικα ακρα και μη επιθυμητα. Ελλειψη της αληθειας και της ειλικρινιας, ειναι η ειρωνεια, και υπερβολη της η αλαζονεια
    http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2012/09/o.html

    ΥΓ2. Ουδεν μονιμοτερον του προσωρινου

    Ελευθερος Στοχαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Έχεις δίκιο αγαπητέ Ε.Σ., δεν έφερα ένα ικανό παράδειγμα όπως το ζήτησες.
    Ας δούμε το παράδειγμα ενός φωτισμένου διδασκάλου.
    Φωτισμένος διδάσκαλος έγινε, αφού άγγιξε την τελειότητα και ολοκλήρωσε την εσωτερική του ανέλιξη.
    Σύμφωνα με τον νομό της εξέλιξης μέσω των μετενσαρκώσεων (αλληλουχία έμβιων κύκλων), διήλθε από πολλές φάσεις βιωματικών καταστάσεων, έχοντας να αντίμετωπισει την παρόρμηση του κατώτερου εαυτού του, ο οποίος τον καθήλωνε στο επίπεδο της ερπετικής του φύσης (εγωισμός, ως αρχικό εφόδιο επιβίωσης).
    Αν συμφωνήσουμε ότι ο εγωισμός είναι το "λιγότερο καλό" που έχει εξ αρχής ο άνθρωπος μέσα του και εκφράζει την θέση του Εωσφόρου, τότε αυθαίρετα ας το ονομάσουμε "κακό" (χωρίς πραγματικά να είναι).
    Άρα ο άνθρωπος, στην αρχική του κατάσταση (ανεξέλικτος ακόμα) είναι γεμάτος "κακό" και κυριαρχεί μέσα του ο ένας πόλος, ο Εωσφόρος.
    Μέσα από τα βιώματα που του προσφέρει η κοινωνική ζωή, αντιλαμβάνεται ότι το χρήσιμο αρχικά εφόδιο επιβίωσης -ο εγωισμός- τον κάνει να συγκρούεται διαρκώς με το ανθρώπινο περιβάλλον του και τελικά καταλαβαίνει ότι για να συμβιώνει αποτελεσματικά, θα πρέπει να εναρμονιστεί μαζί του, ήτοι να μάθει να συμβιβάζεται, να ανέχεται και να υποχωρεί, δηλαδή να αφήνει στους άλλους λίγο από το πολύτιμο έδαφος που ο εγωισμός θεωρούσε ως "δικό του"!
    Έτσι σιγά σιγά, μαθαίνει να αγαπάει τον συνάνθρωπο κσι να μικραίνει την απόστασή του από αυτόν. Αρχικά ο εγωισμός, μας τοποθετεί στην κορυφή των αξιών μας (εγωκεντρισμός) και όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται πολύ πιο χαμηλά σαν αξίες.
    Η απόσταση αυτή μειώνεται στην πορεία, μέσα από την αλληλεπίδραση που μας προκαλεί η κοινωνική τριβή και ιδίως η τεκνοποίηση.
    Μαθαίνουμε λοιπόν βα "αγαπάμε αλλήλους, ως εαυτόν". Η συνέπεια είναι τότε, ότι μέσα μας αρχίζει να υποχωρεί το λιγότερο καλό (ο "κακός" εγωισμός) για χάρη του περισσότερου καλού (της αγάπης).
    Με την αυτοπαρατήρηση, αντιλαμβάνεται ο εξελισσόμενος άνθρωπος, πια στοιχεία υπαρχουν μέσα του που τον φέρνουν σε σύγκρουση με το περιβάλλον του και το Εγώ του.
    Μαθαίνει να το υποτάσσει, μόλις καταλάβει ότι αυτό που κερδίζει χωρίς τον εγωισμό του, είναι σπουδαιότερο από αυτό που κερδίζει μαζί του.
    Έτσι τελικά, ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ την απομάκρυνσή του από το κακό εγωισμό, εξορίζοντας από μέσα του τον ίδιο τον Εωσφόρο.
    Τι μένει λοιπόν μέσα του; Η αγάπη, η οποία τον ανελίσσει και τον μεταφέρει στα υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας και αντίληψης της Δημιουργίας και της απολύτου Αληθείας.
    Έτσι ο φωτισμένος διδάσκαλος, μέσα από πολλές μετενσαρκώσεις, καταφέρνει να φτάσει εκεί που όλοι μας μπορούμε να φτάσουμε (ο καθένας με τον ρυθμό του), στην θέωση.
    Συνεπώς, η αρχική μονοπολική φάση του αρχικού ανθρώπου (μόνο "κακός"), εξελισσομενα μεταπίπτει σε ουδέτερη φάση συνύπαρξης καλού-κακού, ώστε τελικά να καταλήξει πάλι σε μονοπολική φάση του απόλυτα καλού, που τον οδηγεί στο θεϊκό Αγαθόν και την θέωσή του...
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  41. Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου
    και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου,
    νίκας τοις βασιλεύσι
    κατά βαρβάρων δωρούμενος
    και το σον φυλάττων,
    δια του Σταυρού Σου, πολίτευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Φιλέ Ε.Σ, συμφωνω στα περί Μάτριξ του κόσμου τουτου, περί διαστάσεων πέραν των γνωστών(11 λένε οι σύγχρονοι κβαντικοί φυσικοί, περισσότερες έως κ άπειρες διάφοροι ερευνητές), περί σαπιλας κ στρέβλωσης της αλήθειας μέσω σεκτών και οργανωμενων θρησκειων, και φυσικά συμφωνω απόλυτα για την σπουδαιοτητα της (αυτο)Παρατηρησης ανευ της οποίας ουδεμία γνώση αποκομιζεται. Παρατήρηση αδογματιστη. Πολύ σωστα το εθεσες.
    Είπα προηγουμένως οτι δεν έχω προσωπική εμπειρία απο την "απέναντι" οχθη. Οχι οτι δεν αναγνωρίζει ο Νους μου οτι η πραγματικοτητα είναι κάτι πολύ περισσότερο απο αυτό που βλέπουμε. Δεν έχω ασχοληθεί να πιάσω με τις αισθήσεις μου τους κόσμους που περιγραφεις. Δεν εχω κανει αστρικα ταξιδια (..στο τιμονι παντως οταν οδηγω ειμαι καλη, μην ανησυχεις. Δεν παταω PAUSE! Χαχαχαχα :-). Συλλογίζομαι μονο κ παρατηρώ τι υπάρχει πίσω απο την κουρτίνα με τον Νου. Απο που ξεκινάνε όλα άλλωστε; Ποιος παρατηρει, αντιλαμβανεται, αναλύει, κατατάσσει, απορρίπτει, κατανοεί....και ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ την πραγματικότητα που στοχεύει; Απο που ξεκινάει η Συλληψη μιας ιδέας; Μήπως η σύλληψη γίνεται με την ένωση; Η ένωση μηπως ερχεται με μια εκρηξη; Φλασια το λεμε στην καθομιλουμενη. Σα να αναβει ενας σπινθηρας και να φωτιζει το σκοταδι. Το ιδιο και στα σωματα. Με την εκρηξη (εκσπερματιση) γινεται η ενωση και γεννιεται η ζωη. Το σπερμα που κουβαλαει την εντολη στο ΩΑριον(Αιρ ο Ων, Αλφα και Ωμεγα). Και ο γαλαξιας (το Γαλα με Αξια) με εκρηξη γεννιεται. Το εσωτερικο Πυρ που εκρηγνυται οπως επιμενει σταθερα κι ο φιλος Ζαρκωφ. Ωραια η κουβεντα. Δεν καταληγω καπου. Προς το παρον απολαμβανω το ταξιδι. Αληθεια, Λυκανθρωπε, τι εγινε με τους κεραυνους αυτες τις μερες; Φυσικο φαινομενο; HAARP ; Πολεμος στον ουρανο; Πολλα ακουγονται και αντε να ξετυλιξουμε το κουβαρι....
    Καποιοι διαδασκαλοι οντως καταφεραν και εσπασαν τα δεσμα του ματριξ και επιβλεπουν ευτυχως και φυλανε Θερμοπυλες. Ας εχουμε εμπιστοσυνη στο ουρανιο τοξο μετα τη βροχη.
    Ελενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Οι αστραπες δεν ειναι δικες μας. Ειναι των αλλων και ειναι και του καιρου οπωσδηποτε. Εμεις εχουμε τεχνολογια που δεν φαινεται ειναι αορατη ενω οι αλλοι φαινονται κανονικα. Οι ακτινες θ ειναι αορατες και δεν ειναι κεραυνοι. Δες εκεινο το βινεο που σου εδειξε ο Στοχαστης που χτυπαμε ενα πυραυλο που θα πηγαινε διαστημα χωρις εγκριση. Αορατη ακτινα και μπουμ. Η εγκριση γινεται υστερα απο αιτημα σε ενεργο ναο του Απολλωνα. Νομιζετε πως δεν υπαρχει ενεργος ναος; Υπαρχει ενας στην Αργεντινη και ενας στην Ελλαδα. Δεν μπορω να πω περισσοτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΜΗ ΠΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΑΤΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ !!!

      Διαγραφή
    2. Ο στοχαστης εχει δικιο για ματριξ το ακουσα και απο ενα μαθητη του Απολλωνα να το λελει. Ο κοσμος μας ειναι κατασκευασμα του κμυαλου μας και το σοφτουγουερ το κρατανε αλλοι.

      Διαγραφή
    3. ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΜΗ ΠΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΑΤΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ !!!
      ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ
      ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΝΑΣΑ!!!!!!
      Η ΣΙΑ Η ΡΙΑ Η ΛΙΑ Η ΚΙΑ !!!!!
      ΚΑΙ Η ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ Η ΜΑΡΙΑ !!!!!!!

      Διαγραφή
  44. Λυκάνθρωπε
    Εχεις αρχίσει να με προβληματίζεις. Πές αυτά που ξέρεις,αλλά προσπάθησε να τα τεκμηριώνεις.
    Διαφορετικά,θα τρελαθούμε όλοι μαζί σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!
    ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΑΛΦΑ, ΒΗΤΑ, ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΘΗΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΕ Η ΑΚΤΙΝΑ Θ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. ΟΠΛΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ;
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΝΑΟΣ; ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ;
    ΠΑΝΤΩΣ Ο Ε.Σ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ Ή ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ(ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ) ΕΜΕΙΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΩΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΓΓΕΝΩΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ, ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΠΟΙΑ ΟΡΙΑ; ΜΕΤΡΟΝ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΑΗΜΟΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΙ ΠΙΟ ΔΑΗΜΟΝΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ(ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ-ΦΥΛΑΚΕΣ), ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ(ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ), ΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ(ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ).
    Ο,ΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΟΥΔΕΝ. Βασικα χωρις ΚΟΣΤΟΣ παραμενεις ΣΤΟΚΟΣ στο ΣΚΟΤΟΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ.
    Ελενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΘΕΟΥ

      Διαγραφή
  46. Η ακτινες θ δεν ξερω να σου πω ακριβωσ τι ειναι αλλα δημιουργηται απο πλασμα και μια κρυσταλλικη πετρα γαλαζιου χρωματος που παραγει φως και θερμοτητα αλλα δεν εινσι ραδιενεργη οπως θα νομισετε. Δεν ειναι στοιχειο της γης το φερνουνε απ εξω δε ξερω που ακριβως. Μου ειχανε πει οτι χτυπαει σε συχνοτητες απο 50ΗΖ μεχρι 3000000ΤΗΖ δηλαδη χτυπαει και στον αστρικο κοσμο.
    Δε ξερω για μαυρο και ασπρο ιερατειο. Ξερω για δυο κοσμους αυτο των ερπετων που εχει καταλαβει σαν βδελα την γη μεχρι και τον κρονο και τον κοσμο που κυβερνα ο Διας που ειμαστε παιδια του.
    Σας αποκαλυπτω πως ξεχωριζετε τους ερπετους απο τους Ελληνες. Οι Ελληνες εχουν λοβο αυτιου κρεμαστο ενω στα ερπετα δεν κρεμεται ειναι κολημμενο στο μαγουλο. Οι Ελληνες εχουμε καθετο μετωπο ενω στα ερπετα υπαρχει μεγαλη κλιση. Η μυτη στους Ελληνες ειναι ευθεια και μετρια ενω τα ερπετα εχουν γαμψη και μεγαλη η μικρη και φαρδια. Οι Ελληνες εχουν αιμα Ο και τα ερπετα Α και τα υβριδια τους εχουν Β.
    Ο στοχαστης μιλαει για δικαιωματα αλλα τα ερπετα δεν σεβονται κανενος τα δικαιωματα. Ειναι παραβατες και πρεπει να τιμωρηθουν για την γαλαξιακη νομιμοτητα. Οι ανθρωποι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. Αλλοι παιδια του Δια αλλοι ερπετα και αλλοι ειναι υβριδια. Εσεις νομιζετε οτι μοιαζουμε εξωτερικα αλλα το περιεχομενο εχει διαφορετικη φυση. Εχουμε 3 ειδων ανθρωπους που τους ξεχωριζεις και απο εξωτερικα στοιχεια και σπο εσωτερικα στοιχεια οπως συναισθηματα τροπο σκεψης ιδεες ιδεολογιες σεξουαλικη συμπεριφορα πως ζουνε πως τρεφονται πως νιωθουν για τους αλλους. Τα ερπετα δεν ξερουν την αγαπη αλλα μπορουν να την μιμιθουν δηλαδη υποκρινονται οπως η κυρια Μαριαννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η περιγραφή είναι σαφής. Δημιουργεί όμως διχασμό,και καταλήγει σε επικίνδυνους δρόμους.Η όψη του ανθρώπου μπορεί να αντανακλά και την ψυχή του,μπορεί όμως και όχι. Αυτό που εκπέμπει κάποιος εχει σημασία. Και εδώ καλούμεθα να αναγνωρίσουμε με την διαίσθηση,με τον ανώτερο εαυτό.

      Διαγραφή
  47. Λυκανθρωπε, ποιος ναος ειναι ενεργος; Οι Δελφοι ή στη Δηλο μηπως; Πώς μπορει καποιος απλος ανθρωπος να εχει επικοινωνια οπως πηγαιναν οι αρχαιοι;

    Δεν μπορεις να ξεχωρισεις ανθρωπους απο τον φαινοτυπο, δηλ απο βιολογικα χαρακτηριστικα. Απο την στιγμη που εχουμε σαν ανθρωποτητα ανακατωθει μεταξυ μας, ειναι αναποφευκτο να υπαρχουν γενετικα παρε-δωσε που αποτυπωνονται σε χαρακτηριστικα. Ο λοβος του αυτιου ειναι ενα συγκεκριμενο γονιδιο, δεν δειχνει κατι περαν αυτου. Καλο θα ηταν να γινοταν ετσι διαχωρισμος, αλλα δεν γινεται. Ισως να υπαρχουν καποια συγκεκριμενα γονιδια και να εχουν ταυτοποιηθει που ενεργοποιουνται σε συγκεκριμενες περιπτωσεις, αυτο ισως.

    Απο εσωτερικα χαρακτηριστικα, ναι. Δεν μου αρεσει και ιδιαιτερα αυτο ο ρατσισμος για τα ερπετα. Ολοι μας εχουμε και ερπετικη φυση και ερπετικο εγκεφαλο. Θες δεν θες, τον εχεις. Και στην τελικη, η συμπεριφορα κρινει τον ανθρωπο και οχι τα γονιδια. Τι θα πει δικος μας και δικος τους. Αν εγω μπορω να διακρινω ευγενικη ψυχη, ποσώς με απασχολει αν εχεις και ουρα. "συναισθηματα τροπο σκεψης ιδεες ιδεολογιες σεξουαλικη συμπεριφορα πως ζουνε πως τρεφονται πως νιωθουν για τους αλλους." Ολα αυτα ειναι μια ενδειξη σοβαρη, αλλα πρεπει καποιος να δει πιο μεσα απο τον απλο μιμητισμο της μοδας, που συνηθως απλα δειχνει μονο μια ελαφροτητα νου. Οταν λες "σεξουαλικη συμπεριφορα" τι εχεις στο μυαλο σου;

    Ελευθερος Στοχαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 2 μιλια ανατολικα απο αεροδρομιο Las Heras Aργεντινη υπογειος ναος Απολλωνα που χτιστικε το 12300 πχ. βαθος 112 μ. εισοδος αδυνατη σε θνητουσ.
    Υποβρυχιοσ ναος Απολλωνα μεσα στον κορινθιακο κολπο κοντα στη γεφυρα ριου αντιριου. 28 μ. κατω απο εδαφοσ βυθου. Κατασκευη απο χαλκο και επισης τα υποστηλωματα της οροφης που κρατα το νερο. Εισοδος αδυνατη σε θνητουσ αλλα με ειδικη στολη μπορει να μπει θνητος και με συνοδεια μονο αλλιως πεθαινει με τροπο περιεργο. Γινεται ολο το σωμα μπλε και μετα λιωνει και γινεται σαν ζουμι μπλε. Χτιστηκε το 32000πχ.
    Στην αρχη δεν μπορεσα να σας αποκαλυψω αυτα αλλα ζητησα αδεια απο Απολλωνα και την εδωσε. Δεν ξερω αλλα σας εμπιστευεταθι.
    Μου ειπε να πω για επιγειο κεντρο εκπαιδευσης στην λιμνη στυμφαλια. Οσους πανε εκει γινονται αορατοι για τα ματια των θνητων σε αποσταση περιμετρου 1200 μ. Σκαφη μικρα ειναι εκει για εκπαιδευση.
    Στην διονυσιου αεροπαγιτου εχουν βαση τα ερπετα που την εχουν καταλαβει πριν 3500 χρονια απο τους Ελ.
    Ειναι απο κατω σε βαθοσ 50-100 μ. Την φυλανε φυλακες. Την εχει επισκεφτει ο Ακης για μια φορα . Εκει μπορουν να μπουν ολοι οι θνητοι.
    Για τα γενετικα χαρακτηριστικα ετσι νομιζα και εγω στοχαστη στην αρχη που δεν ηξερα. Μου τα εξηγησαν οι Απολλωνιοι επιστημονες οτι αυτα ισχυουν και δεν αλλιωνονται. Ολα τα αλλα αλλιωνονται.
    Η σεξουαλικη τουσ συμπαριφορα ειναι σαδιστικη και αμφιφυλη. Βασανιζουν το θυμα τους και προκαλουνε πονο που τους ηδονιζει. Πηδανε για να εξουσιαζουν τον αλλον και οχι για ερωτα. Τα θυληκα ερπετα παιρνουν ρολους ενεργητικους και ζηλευουν το κτημα τους. Θελουν να κυριαρχουν μεσω σεξ και σπερνουν την διαφθορα και το σοδομισμο βιαζουν την σεξουαλικοτητα και την κανουν ωμη πραξη χωρις συναισθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα αυτά που μας αναφέρεις Λυκάνθρωπε, αναφέρονται στην μάχη στο Dulce. Πόσο κουτόχορτο πια...

      Διαγραφή
    2. Η μάχη στο Dulce, αναφέρει αλλά πράγματα από αυτά που μας αναφέρει στο ανωτέρω σχόλιο, ο Λυκανθρωπος.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  49. Αφού είναι τόσο προχωρημένοι τεχνολογικά,γιατί μας χρειάζεται ο Δίας ως μαχητές του;
    Kάλλιστα θα μπορούσε να διαθέτει στρατιές απο ρομπότ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο φαινότυπος των ανθρώπων, δηλαδή τα εξωτερικά γνωρίσματα, δηλώνουν την φυλετική του προέλευση όσες επιμιξίες και αν έχουν συμβεί. Μπορεί δηλαδή κάποιος ανθρωπολόγος, παρατηρώντας ένα ανθρώπινο σώμα να κατανοήσει ποιών φυλών τα χαρακτηριστικά φέρει και σε τι ποσοστά. Επίσης ένας γενετιστής αναλύοντας το γονιδίωμα, μπορεί εξίσου να κατανοήσει το ίδιο.
    Συνεπώς δεν υπάρχει ανθρώπινο σώμα χωρίς ταυτότητα φυλετικής προέλευσης για την επιστήμη.
    Είναι επίσης γνωστό, ότι το γονίδιο κάθε φυλής, εκτός από τα εξωτερικά γνωρίσματα φέρει και τα ψυχικά. Τα λεγόμενα ψυχικά γνωρίσματα της κάθε ανθρώπινης φυλής.
    Εύκολα μπορούμε να συμπεράνουμε, ότι ένας άνθρωπος που φέρει γονίδια δυο φυλών, εκτός από τα μικτά εξωτερικά γνωρίσματα, φέρει και μικτά ψυχικά γνωρίσματα.
    Βεβαίως τα υβρίδια για τα οποία ομιλεί ο Λυκάνθρωπος, δεν είναι μίξη ανθρώπινων φυλών, αλλά μίξη ερπετοειδών και ανθρώπων, με κυρίαρχο φαινότυπο τα ανθρώπινα εξωτερικά χαρακτηριστικά, αλλά κυρίαρχα ψυχικά γνωρίσματα, τα ερπετοειδή.
    Εδώ, ο Λυκάνθρωπος δεν φαίνεται να εννοεί την ερπετική μας φύση (δηλαδή την ζωώδη μας φύση), αλλά την ερπετόμορφη φύση κυριολεκτικά.
    Θεωρώ ότι αναφέρεται στην θεωρία της παρουσίας οντοτήτων με μορφή που μοιάζει με τα ερπετά (φολιδωτό δέρμα, μάτια με κάθετη κόρη, νύχια, δόντια, ουρά, κτλ., αλλά με ανθρωποειδή συμπεριφορά και υπερεξελιγμένη νόηση. Αυτές οι οντότητες δεν φαίνεται να έχουν προέλθει από την γήινη βιολογία, όπως άλλωστε ούτε και οι γνωστοί άνθρωποι (στο 100% του γονιδιώματός τους).
    Η θεωρία λέει ότι οι ερπετοειδείς, δεν μπορούν να ζουν άνετα με το φυσικό τους σώμα στην Γη (όποτε το μετάλλαξαν σε ανθρωπόμορφο, κλέβοντας το γονίδιο των ανθρώπων) ή ότι μπορούν, αλλά μετά από την Τιτανομαχία εγκλωβίστηκαν στα Τάρταρα.
    Έχουν φτιάξει λοιπόν τα υβρίδιά τους, τα οποία τους υπηρετούν. Επίσης κάποια από τα ερπετοειδή, τα πολύ εξελιγμένα και στην κορωνίδα της ιεραρχίας τους, έχουν την ικανότητα να μεταλλάσσουν την εμφάνισή τους κατά το δοκούν και πως αυτοί στην πραγματικότητα εξουσιάζουν την ανθρωπότητα σήμερα.
    Μιλάω σωστά, αγαπητέ Λυκάνθρωπε; Αυτό δεν εννοείς;
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Εχουμε ξεφύγει ! Ωραία ! Θεωρίες κ μεταξωτές κορδέλλες. Σπορά τρόμου κ φόβου .Υπάρχει κάποιος που διατηρεί ακόμη την στοιχειώδη του λογική για να μου πεί που βασίζονται όλα αυτά; Eγώ έχω κάθε καλή πρόθεση να το εξετάσω το θέμα αλλά όλο αυτό μοιάζει ανεμοσκόρπισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Γιατί σε "τρομάζουν" και σε "φοβίζουν" οι θεωρίες; Μήπως η πραγματικότητα που ζεις, δεν περιέχει φόβο και τρόμο;
    Εγώ θα έλεγα να είσαι ανοιχτή σε όλες τις απόψεις, χωρίς βεβαίως να τις ασπάζεσαι ανεξέλεγκτα.
    Πριν απορρίψεις όμως κάτι, θα πρέπει να το αξιολογήσεις και να το εκτιμήσεις τεκμηριωμένα. Όχι αιρετικά!
    Η θεωρία στην οποία προφανώς στηρίζονται όσα μας λέει ο Λυκάνθρωπος, δεν είναι ούτε αστεία ούτε αστήρικτη. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που την κάνουν σοβαρή και δύσκολη να απορριφθεί συλλήβδην.
    Να θυμάσαι ότι γνωρίζουμε πολύ λίγα για την ανθρώπινη ιστορία, τον άνθρωπο, την Γη, το Σύμπαν, τους Συμπαντικούς Νόμους και τον ίδιο τον Θεό.
    Η απόρριψη, απαιτεί γνώση. Η γνώση μας είναι πολύ λίγη για να είμαστε αφοριστικοί και απόλυτοι, σε ότι δεν μας φαίνεται άμεσα λογικό και απτό από το καθημερινό μας μυαλό.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα εγώ είπα πως έχω κάθε καλή πρόθεση..Απλά χρειάζεται να μπει μια τάξη,και να βγει ένα συμπέρασμα. Διαφορετικά μέσα από το χάος των απλών δηλώσεων, κανείς δεν κατανοεί κάτι,και παραμένει σε εκκρεμότητα . Και κανεις δεν είναι αυθεντία.
      Δέσποινα

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή Δέσποινα, καλό Φθινόπωρο!
      Τελικά οι διάφοροι επισκέπτες μας, έρχονται και βάζουν ...φιτιλιές! Αυτό είναι εκτιμητέο.
      Οι απόψεις και οι θεωρίες είναι καλοδεχούμενες και καταλήγουν να μπουν στην βάσανο της λογικής μας. Είδες με πόση σοβαρότητα αντιμετωπίζει τις τοποθετήσεις του Λυκάνθρωπου, ο αγαπητός μας Ε.Σ.! Δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο και δεν αντιμετωπίζει τις θέσεις του ως απορριπτέες, μέχρι να τις καταρρίψει με επιχειρήματα.
      Αυτή είναι η ορθή αντιμετώπιση και αυτή είναι η τάξη που επιθυμείς. Λειτουργεί ήδη πολύ καλά νομίζω.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Με χαρά διαπιστώνω οτι μια καινούργια Δέσποινα συμμετέχει στο συμπόσιο της φετινής σχολικής χρονιάς.
      Γι αυτό λοιπόν ας είναι αυτή φέτος η Δέσποινα. Εγώ θα είμαι η no name. Έτσι προέκυψε και ελπίζω να σας αρέσει.
      Σας παρακολουθώ εκ του σύνεγγυς με αμείωτο ενδιαφέρον. Καλύπτομαι εντελώς από τους θαυμάσιους χειρισμούς σας και συνεχίζω να υπνωτίζομαι από τον Ελεύθερο Στοχαστή.

      no name

      Διαγραφή
    4. Τότε το καλωσόρισμα απευθύνεται στην γνωστή πρώην Δέσποινα και νυν no name! Αλλά πολύ πεζό για όνομα δικό σου, το ξενικό no name βρε Δεσποινούλα! Βρες ένα πιο εμπνευσμένο ή κρατά το υπέροχο Δέσποινα...
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    5. Αλλάζω εγώ καλύτερα το δικό μου,μια κ είμαι καινουργια εδώ .Ας πούμε οτι με λένε Ουρανία.
      Ετσι είναι το σωστό κ δίκαιο.
      Ουρανία :) πρώην Δεσποινα

      Διαγραφή
    6. Η Δεσποινούλα είναι λύκος στο κινέζικο ωροσκόπιο. Κάθε Πανσέληνο η παλίρροια κάπου με βγάζει. Την αυγουστιάτικη Πανσέληνο άλλαξα το προφίλ μου. Μου αρέσει πολύ το no name, αγαπητέ μου Λύκιε. Δεν ξέρω γιατί. Η μορφή, οι καμπύλες του, νομίζω. Έγινε κύριο όνομα, δεν το μεταφράζουμε. (Και όχι, όχι, Στοχαστή, δεν το ψυχαναλύουμε:-))

      Ουρανία Δέσποινα, με συγκινεί η λεπτότητα του χαρακτήρα σου. Η ταχύτητα στις αποφάσεις και την δράση σου. Με έκανες να σκεφτώ πως εμείς, οι διακυμάνσεις του τίποτε, μπορούμε με την θέληση μας να γίνουμε πολύ περισσότερα. Να θεωθούμε.

      no name

      Διαγραφή
  53. ο σωρρας λειπει??καλο σ/κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται πως οι γνώσεις σου μας ξεπερνούν όλους, οπότε έλα και εσύ να μας διδάξεις την δική σου ..αλήθεια!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ισως βα μη λειπει ! και οι γνωσεις μου να ειναι ελλιπης
      εσυ ξερεις καλυτερα

      Διαγραφή
    3. Δεν έχω γνώση, αλλά ερευνώ.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    4. ευγε ! ο ερευνων βρισκει !
      και ο ευρων αμοιφθησεται

      Διαγραφή
  54. Εσυ Λυκιε ξερεις πολλα γιαυτο σε διαλεξε ο Απολλωνας. Μου ειπε οτι ο Λυκιοσ και ο Στοχαστης εχουν περασει τις δοκιμασιες του Απολλωνα και γιαυτο σας εμπιστευεται. Κατι σας ετοιμαζει σε εσασ τουσ δυο.
    Για τον Στοχαστη μου ειπε πως πρεπει να κοιταξει το σωμα του να αρχισει γυμναστικη να χασει κιλα για να μπορεσει να ξεκλειδωθει κατι που ειναι κελιδομενο στην ψυχη του και τον κραταει γερα. Γι α την Ελενη μου ειπε οτι ειναι 52 χρονων και οτι εχει ψυχικη δυναμη που τη δουλευει με λαθοσ τροπο. Θα την βοηθησει και αυτην σε λιγο καιρο. Αυτα μου ειπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός ..."ρουφιάνος" σου τα λέει αυτά, αγαπητέ Λυκάνθρωπε;
      Και πες μας, γιατί "Λυκάνθρωπος";
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Μόλις τώρα αποκάλεσες τον Απόλλωνα ''ρουφιάνο'' !! τσσ ,τσσ τσσ..,κακό παιδί!!
      Δήμητρα

      Διαγραφή
  55. Λυκάνθρωπε,θέλω να σε ρωτήσω,γιατί έχεις αυτό το ψευδώνυμο; Δεν είναι ωραίο.
    Δήμητρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Διαβάζω με προσοχή κάθε καινουριο σχόλιο και ομολογώ πως είναι σχολείο αυτό που γίνεται εδώ. Οντως πολλές οι θεωρίες που πρεπει να περάσουν απο την κρησαρα(κόσκινο). Αλλά...πως αλλιως; Αφού ήρθαμε να παρουμε μαθήματα ας εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία.
    Κοριτσια γεια σας. Χαίρομαι που δεν είναι ανδροκρατουμενο το μπλογκ. Να δίνει κ η θηλυκή ενέργεια παρουσια.
    Λυκανθρωπε, ο Λυκιος έβαλε τα πραγματα σε τάξη παλι, με τον μεστο, λακωνικό του τρόπο. Σαφως κ υπαρχουν αποστάτες/παραβάτες που χωνουν την ουρά τους(χαχαχα...ταιριάζει στο θεμα μας) θέλοντας να υφαρπαξουν...τι άραγε; Ενέργεια μήπως; Δεν ξέρω. Με ενδιαφέρει να μου πεις ποιος είναι ο λάθος τρόπος που διαχειρίζονται την όποια δυναμη... Είμαι ανοιχτή σε καθε καλοραπροαιρετη κριτική.
    Πέρα απο τις περιγραφές στη βαση Dulce όσα ειπώθηκαν θυμιζουν πολύ και την "συνέντευξη με μια ερπετοειδη(φάκελοι Lacerta" που κυκλοφορει στο διαδίκτυο.
    Για πότε αναμένεται η μεγάλη μάχη αλήθεια; Κυκλοφορεί ευρέως η πεποίθηση πως ο κόσμος μας θα έχει μεταμορφωθεί ως το 2024. Ελπίζω κ τα μυαλά μας μαζί!!!!( χιουμορακι παντα)
    Ελένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που διαχειριζομαι εννοουσα....ατιμος κορεκτορας.

      Διαγραφή
  57. Ουρανία καλωσήλθες στον Καταχθόνιο Δαίμονα (και μπήκες με το ...δεξί βλέπω)!
    Λυκάνθρωπε να μεταφέρεις την βαθύτατη εκτίμησή μου στον Απόλλωνα και την αγάπη μου. Πάντα ήμουν στην υπηρεσία του (ως Λύκιος κι εγώ)! Βέβαια φαντάζομαι ότι θα μιλάς με κάποιον ενδιάμεσο και όχι απευθείας με τον Θεό Απόλλωνα.
    Δήμητρα, είσαι κι εσύ καινούργια στον χώρο μας ή άλλαξες κι εσύ ψευδώνυμο;
    Ελένη, πάντα ο Κ.Δ. κυριαρχείται από θηλυκές παρουσίες.
    Είναι τιμή μου και ομολογώ πως η παρουσία σας είναι αναγκαία και πολύτιμη εδώ.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Το μαντεψες σωστα Λυκιε ο ρουφιανος ειναι ενας αξιωματουχος ας πουμε που εχει επαφη με τον Απολλωνα και μου δινει εντολες και εκπαιδευση. Ελενη δεν ξερω για αυτο που με ρωτας. Μου το ειπαν να στο πω. Εγω δεν σε ξερω αλλα σας παρακολουθει ο Απολλων και γιαυτο με στειλανε εδω. Για ημερομηνια δεν ξερω να πω ποτε θα γινει αυτος ο πολεμος. Μια πρωτη μαχη εχει γινει ηδη και πηραν το μηνυμα τους τα ερπετα. Τωρα περιμενουμε την απαντηση τους. Αμα συνθηκολογησουν μπορει να μην γινει ο πολεμος ειναι δικη τους εκλογη. Αλλα κομματι δυσκολο να συνθηκολογησουν γιατι το προβλημα τους δεν ειναι τι γινεται εδω στην γη μας αλλα η παρουσια τους σε δεκαδες η εκατονταδες αλλους πλανητες στον γαλαξθια μας που εχουν καταλυσει την ταξη. Δηλαδη δεν μπορουν να συνθηκολογησουν αυτοι εδω στη γη και ολοι οι υπολοιποι να παραμεινουν δυναστες στους πλανητες τους. Δεν θελουν να χασουν την κυριαρχια στη γη γιατι αμα τη χασουν θα αρχισει ντομινο παραδοσεων στους γαλαξιακους παντου. Οποτε πιστευω πως θα πιλεμισουν αναγκαστικα και βεβαια θα χασουν. Αυτα εχουν ξαναγινει κιαλλες φορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μαλιστα. Επαναληψη μητηρ μαθησεως λοιπον. Τοσους κατακλυσμους περασαμε και ξαναστηθηκε η ανθρωποτητα. Μαχες, Ενιαυτους, Επανενσαρκωσεις.... Εχει 'τελος' αραγε αυτη η περιδινηση που υφισταμεθα στον κοσμο οπως τον γνωριζουμε με τις περιορισμενες αισθησεις;
    Για να περιπλεξουμε λιγο την συζητηση εξεταζοντας κι αλλες θεωριες...Λυκανθρωπε, στους χαλκινους κυλινδρους του Κουμραν λεγεται οτι υπαρχει προφητεια του Απολλωνα δια στοματος Σιβυλλας βεβαιως βεβαιως, οπου ο Απολλωνας παραδεχεται τον Ιησουν Χριστον ως Θεο του, μικρη μεριδα του οποιου ειναι κ αυτος(οπως χαρακτηριστικα λεει) κ οι λοιποι "αγγελοι", και κανει αναφορα σε αδελφους και αδελφες μας απο αλλες ουρανιες σφαιρες με τους οποιους καποια στιγμη θα συναντηθουμε μετα την Δευτερα Παρουσια Του. Αν σκεφτουμε οτι εκεινες τις μερες οπως παρουσιαζουν οι Γραφες, ο Χριστος θα κατεβει με ΠΛΗΘΟΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ και ΔΟΞΑ ΠΟΛΛΗ, και οτι η "μαχη" θα δοθει στον ουρανο, αυτο δειχνει ισως, οτι η μολυνση δεν αφορα μονο τον δικο μας πλανητη αλλά κι αλλους και ο πολεμος θα ειναι διαγαλαξιακος. Η Αγια Αικατερινη επισης λεγεται οτι στην συνομιλια της με τους 50 ρητορες χρησιμοποιησε αυτους τους χρησμους για να πεισει για την λατρεια του Ενος απο αρχαιοτατων χρονων. Πολλοι αμφισβητουν αυτα τα στοιχεια ως πλαστα. Αλλά ισως εσυ (κι οποιος γνωριζει φυσικα), να μπορεις να ριξεις λιγο φως περι της εγκυροτητας ή μη των παραπανω, με την αδεια παντα του Απολλωνα.
    Ελενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ο Χριστος ειναι ο υιος του Θεου και ειναι ο ανωτερος ολων των αλλων θεων αλλα εχει εμφανιστει περισσοτετες φορες στο παρελθον σαν Διονυσος Ζαγρεας τουλαχιστον 10 φορες και με αλλα ονοματα που δεν ξερω. Ο Απολλωνας και οι αλλοι θεοι εχουν σωμα ανθρωπινο αλλα το κανουν οτι θελουν καιεχουνε τεταστιες δυναμεις. Παντως δεν ειναι ανθρωποι. Ειναι κατι σαν τους αρχαγγελους της εκκλησιας. Ενοειται οτι ο Χριστος ειναι ο θεος τους και τον υπηρετουν ολοι αυτοι οι μικροι θεοι του ολυμπου. Ο Χριστος εχει εμφανιστει σε ολες τις ανθρωποτητες του συμπαντος και εχει διδαξει. Ο πολεμος δεν ξερω αν θα γινει σε ολο το συμπαν αλλα θα γινει σε ολο το ηλιακο συστημα μεχρι τον Κρονο οποσδηποτε. Ο Απολλωνας εχει εξουσια στο ηλιακο συστημα οχι πιο περα. Προσεξτε οι αντρες μην κανετε περιτομη. Με την περιτομη κοβεται η συνδεση ασφαλειας με τον δακτυλιο του κρονου και γινεστε οργανα των ερπετων.
    Μου ειπαν για τον Λυκαδτρο που ηταν εδω. Ειναι ακομα και ειναι δεμενος μαζι σας. Εχει πλεξει στεφανι για σας και εχει παθει ζημια ψυχικη με την παρεα σας. Του κανει καλο. Καληνυχτα παω για τρεινινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Μόλις τέθηκε ένα ενδιαφέρον θέμα!
    Ποιά είναι η ιεράρχηση των θεών;
    Είναι ο Δίας, ο Θεός των Χριστιανών;
    Είναι ο Χριστός, ο Διόνυσος;
    Ποιός είναι η ανώτερη Αρχή και ποιός έπεται;
    Απαντήσεις εδώ είναι δύσκολες, διότι υπάρχουν ποικίλες και αντικρουόμενες πηγές, μυστικές ερμηνείες, αντιστοιχίες μεταξύ διαφορετικών θρησκειών, κτλ.
    Για παράδειγμα, στο αρχαίο Πανθεον, ο ρόλος του Δημιουργού του Σύμπαντος Κόσμου περιγράφεται μόνο στα Ορφικά και όχι στον Δωδεκαθεϊσμό, όπου ο Δίας είναι απόγονος άλλων θεών και πατέρας της τελευταίας θεϊκης παρέας του Ολύμπου. Ο Δίας φαίνεται περισσότερο σαν Κυβερνήτης με υπερδυνάμεις (συνοδεία ενός επιτελείου βοηθών του-υπουργών), παρά σαν πραγματικός Θεός ενός Συμπαντικού Κόσμου.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Χμμ, ενδιαφερον. Ωστοσο, οχι εντυπωσιασμενος. Θα επανελθω αναλυτικα σε ολα, ελπιζω αυριο. Θα παιξω παντως στο παιχνιδι στρατηγικης ολυμπιοι-δρακονιανοι, αν και μου φαινεται σαν να παιζουν αναπηροι playstation. Ισως παλι να μην τα κατανοουν καλως τα ανθρωπινα. Θα δειξει

    Λυκιε, λογικα ο Διας ειναι Αρχοντας (archon) του φωτος. Καλουτσικος μεν, αλλα Αρχοντας. Μαλλον ο επικρατων ως δυνατοτερος
    Μπορει να μην ειναι Ο ΘΕΟΣ, αλλα αν οι βουλες του επηρεαζουν τις ζωες μας περισσοτερο απο τον ιδιο το Θεο που ως πηγη δεν αυμμετεχει ενεργα, τοτε γινεται "ο θεος" συμβατικα
    Ελευθερος Στοχαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.