Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Δημοσκόπηση της "ΚΑΠΑ Research". Αυτό είναι το προφίλ των “μεταναστών” – Είναι άνδρες, νέοι που συμπαθούν τους τζιχαντιστές

Μια έρευνα έκανε προ ημερών η εταιρία δημοσκοπήσεων ΚΑΠΑ Research, με ερωτώμενους τα «προσφυγάκια», αλλά όλως περιέργως την έφαγε το μαύρο σκοτάδι των «ενημερωτικών» ΜΜΕ. Γιατί άραγε;
Προφανώς, υπήρχαν στοιχεία στην έρευνα που δεν κρίθηκαν… κατάλληλα, ώστε να τα πληροφορηθεί το ελληνικό κοινό. Όπως για παράδειγμα, ότι η μεγάλη πλειοψηφία των απρόσκλητων είναι άνδρες (73,8%) και νέοι (72,2% έως 35 ετών).
1kapa_lathro_ereun_(6)
Επίσης, η μεγάλη πλειοψηφία των εκ Συρίας προερχομένων αποδίδει την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα τους κυρίως στο καθεστώς/στην κυβέρνηση (56,6%) και πολύ λιγότεροι στη δράση των τζιχαντιστών του ISIS (36,3%).
2kapa_lathro_ereun_(3)
Άρα, οι περισσότεροι είναι -τουλάχιστον- συμπαθούντες των ισλαμιστών-αποκεφαλιστών!

3kapa_lathro_ereun_(1) 4kapa_lathro_ereun_(2)
Ως προς τις συμπάθειές και τις αντιπάθειές τους, η Ε.Ε. συγκεντρώνει συντριπτικά ποσοστά συμπάθειας και η Ρωσία αντιπάθειας (44,7%, με μόλις 8,4% ποσοστό συμπάθειας). Προφανώς, γιατί είναι η πλέον εχθρική χώρα προς τους αγαπημένους τους τζιχαντιστές!
5kapa_lathro_ereun_(4)
Τέλος, όσον αφορά τους λόγους της… προτίμησής τους για την Ελλάδα, τα «προσφυγάκια» απάντησαν ως εξής: εξαιτίας της ευκολίας να περάσει κάποιος τα σύνορα (76,3%), οι Έλληνες είναι φιλόξενοι και βοηθάνε τους πρόσφυγες (13,8%), οι ελληνικές αρχές δεν είναι τόσο αυστηρές (11,4%) και, τέλος, υπάρχει μια φιλική προς τους πρόσφυγες κυβέρνηση (7,1%).
6kapa_lathro_ereun_(5)
Τα συμπεράσματα δικά σας!

18 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωτια και τσεκουρι στους προδοτες απο τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΔΑΠΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΜΑΛΛΟΝ ΗΜΕΔΑΠΟΣ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΛΥΚΑΣΤΡΑΚΟ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΕ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ! ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝΕ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ , ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΜΠΟΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ? ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ! ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΠΡΙΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
    ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΩΡΑ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΓΙΑ "ΠΡΟΔΟΤΕΣ"? ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ "ΠΡΟΔΟΤΩΝ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΦΙΛΙΟ? ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ "ΠΡΟΔΟΤΗ" ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΦΑΖΕΙ? Ε ΤΟΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ?
    ΟΝΤΩΣ ΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΟΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ Η ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΤΕΡΑΤΑ ΟΙ ΤΣΙΧΑΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε, πέρα από τους ανθρώπινους συναισθηματισμούς, πρέπει να είμαστε σε θέση να αντικρίσουμε την πραγματικότητα με την ψυχρή λογική.
    Σαφώς υπάρχουν μεταξύ των λαθρομεταναστών, άνθρωποι που έφυγαν από τον τόπο τους επειδή ο πόλεμος απειλεί την ζωή τους (ένεκα του φόβου τους). Δεν θα το κρίνουμε αυτό, είναι επιλογή τους.
    Αυτοί είναι πρόσφυγες πολέμου και έχουν δικαίωμα να ζητήσουν άσυλο στην πρώτη χώρα που φτάνουν (η οποία θεωρείται ασφαλής). Αυτή η χώρα, είναι η Τουρκία και όχι η Ελλάδα. Συνεπώς και σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις (ΟΗΕ), η Τουρκία είναι υποχρεωμένη να τους παρέχει άσυλο και όχι η Ελλάδα (δεύτερη χώρα υποδοχής).
    Όλοι οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες, δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ασύλου, αλλά έρχονται εδώ για άλλους λόγους.
    Στην παρούσα κουβέντα, ας μην εξετάσουμε ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι.
    Το γεγονός όμως ότι αυτοί έχουν ήδη εγκλωβιστεί στην πατρίδα μας και δεν πρόκειται να φύγουν, μας αναγκάζει να εξετάσουμε κάποια πράγματα, σχετικά με την ταυτότητά τους.
    Μας ενδιαφέρουν οι πληροφορίες που έχουν σχέση με τις απόψεις τους, τον πολιτισμό τους, τις συνήθειές τους και τις πεποιθήσεις τους. Όχι για να τους κρίνουμε, αλλά για να εξετάσουμε κατά πόσον η παραμονή τους στην χώρα μας, θα είναι ασφαλής και απροβλημάτιστη για εμάς.
    Εμείς είμαστε οι οικοδεσπότες και αυτοί οι φιλοξενούμενοι (αν και παρά την θέλησή μας).
    Εκτός κι αν εσύ έχεις άλλη άποψη, σχετικά με το σε ποιους ανήκει αυτή η χώρα!
    Αν λοιπόν μια μεγάλη πλειονότητα αυτών των λαθρομεταναστών, έχει πεποιθήσεις εχθρικές για εμάς, επειδή είμαστε αλλόθρησκοι (κατά αυτούς "άπιστοι"), είμαστε δυτικοί, λευκοί, πολιτισμένοι, δημοκρατικοί, κτλ, που αυτό δεν τους αρέσει καθόλου, τότε μας αφορά το θέμα.
    Διότι γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι κανείς από αυτούς δεν έρχεται εδώ με διάθεση να αφομοιωθεί από τον δικό μας πολιτισμό και τους δικούς μας νόμους.
    Απαιτούν να προσαρμοστούμε εμείς στους δικούς τους νόμους (θρησκευτική "σαρία") και τις δικές τους πεποιθήσεις, οι οποίες βρίσκονται διαμετρικά αντίθετα από τις δικές μας πολιτισμικές κατακτήσεις.
    Και ο τρόπος που θέλουν να μας το επιβάλλουν, είναι η Βία.
    Η δημοσκόπηση της "ΚΑΠΑ Research", μας δείχνει ποσοστιαία, τις πεποιθήσεις που έχουν όλοι αυτοί για εμάς.
    Αξιολογεί επίσης το εύρημα, σχετικά με το φύλο και την μέση ηλικία αυτών των ανθρώπων.
    Πρόκειται για μάχιμες ηλικίες και αυτό μεταφράζεται σε έναν εν δυνάμει στρατό, ο οποίος βρίσκεται εντός των τειχών.
    Αυτός ο άτυπος στρατός, κάτω από ειδικές συνθήκες οι οποίες είναι πολύ εύκολο να προκληθούν, μπορεί να γίνει μια μεγάλη απειλή για το έθνος μας.
    Όλοι αυτοί, δεν διακατέχονται μόνο από μίσος για εμάς (μισαλλοδοξία), αλλά έχουν ήδη μεγάλη πολεμική εμπειρία από τις χώρες που προέρχονται.
    Δεν μπορούμε επίσης να αγνοήσουμε τις δηλώσεις των θρησκευτικών τους ηγετών, οι οποίοι απροκάλυπτα και απειλητικά, αναφέρονται σε βίαιη ισλαμοποίηση της Ευρώπης.
    Όλα αυτά, δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους και να εστιάζουμε μόνο στην πρώτη εικόνα, η οποία είναι παραπλανητική. Ναι, φαίνονται "βασανισμένοι" όταν έρχονται με τις βάρκες. Λίγες μέρες αργότερα όμως, πετάνε το φαγητό που τους δίνουμε, βιάζουν κοριτσάκια και ασυνόδευτες γυναίκες, σφάζονται με μαχαίρια, απειλούν αστυνομικούς, κλείνουν τον εθνικό δρόμο, σπάνε αστυνομικά τμήματα και μαγαζιά και κάνουν πλιάτσικο σε ότι βρουν. Αυτή είναι συμπεριφορά αξιολύπητων ανθρώπων και ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης σε αυτούς που τους φιλοξενούν ή μήπως λέγεται εχθρική συμπεριφορά;
    Αυτό μας αφορά ή όχι;
    Ας καταλάβουμε κάποτε (πριν να είναι αργά), ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν έναν εντελώς διαφορετικό κώδικα συμπεριφοράς και τίποτα από αυτά που είναι δεδομένα και αυτονόητα για τον πολιτισμό μας, δεν είναι και για τον δικό τους.
    Οι άνθρωποι αυτοί, είναι μεγάλη απειλή για τον πολιτισμό μας. Πρέπει να το καταλάβουμε.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες τον Κανονισμό «Δουβλίνο II». Η Τουρκία ούτε κράτος μέλος είναι της ΕΕ ούτε και υπέγραψε.
      http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/?uri=URISERV%3Al33153

      Διαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ ΛΥΚΑΣΤΡΑΚΟ ΜΟΥ, ΑΘΉΝΑ ΜΈΝΩ. ΚΟΙΤΆ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΌΣ ΤΎΠΟΣ ΚΑΙ ΚΆΝΩ ΕΎΚΟΛΑ ΠΑΡΕΕΣ. ΈΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΠΑΝΤΟΎ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΈΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΊΝΩ ΤΟΝ ΆΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΉ ΤΟΥ. ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΛΟΎΣ ΞΈΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΎΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΊΘΕΤΟ ΒΕΒΑΊΩΣ. ΑΡΑ ΔΙΑΛΕΓΩ ΚΑΛΟΎΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΚΑΛΕΣ ΦΥΛΈΣ!!!! ΑΛΛΆ ΜΗ ΜΕ ΠΕΡΝΆΣ ΓΙΑ Μ@Λ@Κ@ ,ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΠΩΣ ΦΟΒΆΜΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΎΣ ΚΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΜΑΙ......!!
    ΑΛΛΆ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΥ ΝΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ ΜΟΥ. ΣΕ ΑΓΑΠΏ!!
    ΌΝΤΩΣ ΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΥΚΙΕ ΣΑΦΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΣΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΟ
    ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Μέριμνα για τους ανθρώπους του πολέμου". Μα οι περισσότεροι από αυτούς, δεν προέρχονται από εμπόλεμες χώρες. Προφανώς μιλάς για ένα κλάσμα αυτών και ειδικά για τους Σύριους.
      Όμως αυτή την "μέριμνα" γιατί θα πρέπει να την επιβαρυνθεί μόνο η αδύναμη και πένουσα Ελλάδα και όχι ολόκληρη η Δύση (η οποία και προκάλεσε αυτή την κατάσταση);
      Με πια λογική, η Ελλάδα οφείλει να περισώσει όλους τους αναξιοπαθούντες του κόσμου;
      "Αν είμασταν(!) στην θέση τους". Προτιμώ να βλέπω την δική μας εξίσου δυσμενή θέση.
      Η Ελλάδα βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσμενή θέση, με δυστυχία, πόνο, κατάθλιψη, πείνα, απόγνωση και απώλεια κάθε ελπίδας. Απειλείται η εθνική ασφάλεια, η έννομη τάξη, οι υποδομές, η οικονομία, αλλά και η πολιτισμική μας ταυτότητα. Ας μην θίξω το δημογραφικό θέμα για την ώρα.
      Ο κίνδυνος κατάρρευσης της χώρας αλλά και του έθνους μας, είναι κατά πολύ υπέρτερης αξίας και προτεραιότητας από την ανθρωπιστική οπτική των λαθρομεταναστών και των πραγματικών ή πλαστών αναγκών τους.
      Πρέπει να μάθουμε να ιεραρχούμε τις αξίες με σειρά προτεραιότητας.
      Πρώτα η δική μας επιβίωση και έπειτα των άλλων.
      Παρόλα αυτά, εδώ και 26 χρόνια η χώρα μας έχει φιλοξενήσει εκατομμύρια λαθρομεταναστών, επωμιζόμενη και με το ανάλογο τίμημα (εγκληματικότητα, πολιτισμική υποβάθμιση, κτλ).
      Όμως τα τελευταία χρόνια της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, κάποιοι σχεδίασαν να μας επιβαρύνουν επιπροσθέτως με ένα ασύμμετρο αριθμό λαθροεισβολέων (με διάφορα προσχήματα), τους οποίους φρόντισαν να εγκλωβίσουν εδώ. Σε μια περίοδο μάλιστα που ευνοεί την επιθετικότητα λόγω θρησκευτικών και πολιτισμικών διαφορών. Λες να είναι τυχαίο;
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ
      ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
      ΟΜΩΣ ΛΥΠΑΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
      ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ
      ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ
      ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ

      Διαγραφή
  10. Κανείς δεν διαφωνεί, αγαπητέ Ανώνυμε! Όλοι λυπούμαστε για τους αναξιοπαθούντες, ταλαιπωρημένους και πονεμένους πρόσφυγες. Όμως αυτό αφορά τους πραγματικούς πρόσφυγες πολέμου και όχι το σύνολο των λαθροεισβολέων. Πράγματι, τα παιδάκια δεν φταίνε τίποτα και αυτό μας λυπεί. Επίσης μας λυπεί το γεγονός ότι πεθαίνουν χιλιάδες παιδάκια από την πείνα στην Αφρική και γενικά στον τρίτο κόσμο. Ούτε αυτά φταίνε σε τίποτα.
    Μπορούμε να τους σώσουμε όλους και να διορθώσουμε όλες τις αδικίες που συμβαίνουν στον πλανήτη; Μάλλον όχι!
    Αυτοί που μπορούν, γυρνάνε την πλάτη αδιάφορα και επιδεινώνουν τον πόνο κσι την αδικία. Είμαστε και εμείς θύματα των ίδιων θυτών.
    Η λύπη μας όμως στρέφεται και προς τα δικά μας παιδιά, που εξίσου δεν φταίνε σε τίποτα!
    Ας κοιτάξουμε πρώτα να σώσουμε τα δικά μας παιδιά.
    Καληνύχτα!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μη κοιτατε το δαχτυλο, κοιταξτε το δασος. Οι μεταναστες και τα καημενα τα παιδακια τους, αργα η γρηγορα θα αλλαξουν προσωπο και θα δειξουν το πραγματικο τους, αυτο που βλεπουμε στα βιντεακια του ισλαμικου χαλιφατου και που εχουν ξεκινησει με τα χτυπηματα στην ευρωπη. Μας μισουν και θελουν να μας σφαξουν ολους. Και αμα τουςτσακισουμε εμεις πρωτοι, τα σπορακια τους αυτα τα καημενα τα παιδακια τους, θα μεγαλωσουν και θα εκδικηθουν γιατους γονεις τους και θα θελουν κι αυοι να σφαξουν τα δικα μας τα παιδακια. Γιαυτο να τους σφαξουμε εμεις ολους αυτους τωρα, πριν να ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ!!!
    ΟΝΤΩΣ ΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. να εισαστε ολοι γεροι
    και ευτυχισμενοι
    μια φιλη απο τα παλια
    καλο ξημερωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να είσαι και εσύ γερή κι ευτυχισμένη, φίλη απ' τα παλιά! Ο Θεός να σε φωτίζει, να γράφεις που και που τις σκέψεις σου εδώ.
    Την καλημέρα μου.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.