Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Η μαζική παραίσθηση του φεμινισμού!



Η μαζική παραίσθηση ότι η γυναίκα "απελευθερώθηκε" από τα ανδρικά δεσμά, χάρη στο φεμινιστικό κίνημα, είναι της ιδίας κλάσεως με την άλλη μαζική απάτη ότι τάχα μου, η εργατική τάξη απελευθερώθηκε από τα δεσμά της, χάρη στον πατερούλη Στάλιν.

Και οι δύο αυτές απάτες κάμουν καλό μοναχά σε όσους τις εκμεταλλεύονται αλλά δεν βοηθούν διόλου ούτε τους ανθρώπους του μόχθου, ούτε τις γυναίκες. Απλώς, τέτοιες μαζικές παραισθήσεις είναι απαραίτητες στους κουμανταδόρους των κοινωνιών του λευκού ανθρώπου, ώστε να διευκολυνθεί ο δρόμος προς την ά-φυλη ανθρωπότητα και την πλανητική επέκταση των δομών εκμετάλλευσης ανθρώπου από κογκλάβια. 

Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά για να κατανοήσετε την εξω-λογική δομή της φεμινιστικής παραίσθησης, η οποία εμφανίστηκε ομού μετά της βιομηχανικής επαναστάσεως, ώστε να αβγατίσουν τα φτηνά εργατικά χέρια στις σειρές παραγωγής, μιας και τότε ήταν αδιανόητο, ακόμα και στους πιο παρανοϊκούς καπιταλιστές, να διαλύσουν τα έθνη τους, κουβαλώντας φτηνό εργατικό δυναμικό από τις αποικίες τους [πράγμα που συνέβη μετά τα μέσα του 20ου αιώνα κι αφού πρώτα γκρεμίστηκε η παραδοσιακή αποικιοκρατία] 

Αρκεί να συλλογιστείτε ότι οι πιο φανατικές ισλαμολάγνες στις δυτικές κοινωνίες του 21ου αιώνα, είναι ακριβώς οι φεμινίστριες! 

Αυτό και μόνον αρκεί για να διαλύσει την οποιαδήποτε μαζική ψευδαίσθηση, ότι ο φεμινισμός άλλαξε ουσιαστικά την αντίληψη της γυναίκας, για τη θέση της μέσα στον κόσμο. Οι σημερνές φεμινίστριες όχι μόνον ασφυκτιούν εγκλωβισμένες σε έναν κοινωνικό ρόλο, ασύμβατο με την εγγενή φύση του φύλου τους αλλά επιπλέον έχουν καταστεί πνευματικά ανίκανες να επαναπροσδιορίσουν τον δρόμο τους προς την αυτογνωσία και άρα την αυτονομία. Γι αυτό και βυθίζονται ολοένα και πιο βαθιά στις φαντασιώσεις τους και στις μαζικές παραισθήσεις που τους ενδοβάλλει το Σύστημα, αφήνοντας στα ψυχοφάρμακα και στους εργολάβους των ψυχών, να εξισορροπήσουν τεχνητά, τις διαλυμένες ψυχές τους. 

Η ίδια η ύπαρξη των φανατικών της ισλαμικής αδελφότητας και η επιστροφή του οράματος του Μεγάλου Χαλιφάτου, είναι τρανή απόδειξη της αποτυχίας του φεμινιστικού κινήματος, που δεν μπόρεσε να σταθεί ως μαζική παραίσθηση, παρά μόνον σε βιομηχανικές κοινωνίες, αλλοτριωμένες από την Σοφία της Γης. Διότι, πολλές από τις σημερινές ισλαμικές χώρες, στις οποίες εγκαθιδρύθηκε ένα θεοκρατικό ισλαμικό καθεστώς, περάσαν πρώτα από τις σειρήνες του εκ-δυτικισμού και της βιομηχανικής επαναστάσεως, χωρίς όμως να διαβρωθούν από τις μαζικές παραισθήσεις της δύσεως. 

Το Ιράν παραδείγματος χάριν ή το Αφγανιστάν, υπήρξαν για ενα διάστημα κοινωνίες υπό αναδιαμόρφωσιν. Θα εκπλαγείτε αν δειτε φωτογραφιες της εποχης του Σαχη Ρεζα Παχλεβι, όπου οι Περσιδες κουκλάρες κυκλοφορούσαν με μινι μεχρι τον αφαλό ή αντιστοιχες εικόνες από το Αφγανιστάν πριν απο την επελαση των Ταλιμπαν. 

Κι ομως! Αυτή η εξαναγκαστική εκμοντερνοποιηση, ποτε δεν ριζωσε στη συλλογικη συνειδηση των μουσουλμανων γυναικων, που υποδεχτηκαν τον Χομεϊνι σαν σωτήρα, μετα την εκθρόνιση του Σαχη. Ισα-ισα, φαίνεται οτι ισχυροποιησε την επιθυμία των περσίδων κυριών να κόψουν τα μίνια και τα παντελόνια, αλλάζοντας τα, με το παραδοσιακό μουσουλμανικό καφτάνι και την μαντίλα επί της ωραίας κεφαλής των. 

Ακόμα πιο εντυπωσιακό ήταν το παραδειγμα της Τουρκαλας βουλευτίνας Μερβε Καβακτσίμ η οποία έδωσε αγώνα στα χρόνια της μεγαλης ισχυος του Κεμαλικου καθεστωτος, για να φορανε οι γυναικες τη μαντιλα, και μεσα στην τουρκικη βουλη! 
Η ιδια η Μερβε Καβακτσι ηταν μια ιδιαιτερα καλλιεργημενη γυναικα [γιατρος στο επαγγελμα] που δεν θα σκεφτονταν κανενας να την καταταξει στις αναλφαβητες γιουρουκες της Ανατολιας, που ετσι κι αλλιως δεν ειχαν βγανει ποτε τους τον φερετζε. 

Η μαζική παραίσθηση του φεμινισμού λοιπόν, οχι μονο δεν έπιασε στις μουσουλμανικες χώρες αλλά αντιθέτως πολεμηθηκε πιο αγρια, απο τις ιδιες τις γυναικες του Ισλαμ, οι οποίες ένιωθαν [και νιώθουν] καλύτερα εν-αρμονισμένες στον κοινωνικό τους ρόλο, όταν συναρτάται και με τον ρολο του φυλου τους.


Ο καλπικος ισχυρισμός ότι το βιολογικο φυλο δεν υφισταται καν αλλα αποτελει μοναχα το "εποικοδομημα" μιας συγκεκριμενης βαθμιδας της κοινωνικοοικονομικης εξελιξης, κατέρρευσε από τις ίδιες τις γυναίκες της ανατολής, όταν εκλήθησαν να επιλεξουν αναμεσα σε ενα διαρκως μεταβολλομενο κοινωνικο "φυλο" [gender] και στον παραδοσιακο βιοψυχικο ρολο του φυλου τους [sex], εντεταγμενο βεβαίως στις κοινωνικοοικονομικες δομες της κοινωνιας τους - κι αυτές επέλεξαν το δεύτερο. 

Ο φεμινισμός συνεπώς δεν ειναι παγκόσμιος και προπαντός δεν αποτελεί συστατικό στοιχείο μιας καποιας απελευθερωσης. Ισα-ισα μπορει αντιθετως να σημαινει την εφ' ορου ζωης αιχμαλωσια σε πλαστα προτυπα και σε μαζικες φενακες, που μοιραία οδηγεί στην αποδόμηση της προσωπικότητας, στους μηχανικούς των ψυχών και στα ψυχοφαρμακα [ή στην πρεζα] 

Και δεν είναι διόλου τυχαίο που φανατικές φεμινίστριες του τύπου Κατερίνα Γώγου και δεν συμμαζεύεται, κατέρρευσαν υπό το βάρος των ψυχοτρόπων ουσιών, που τους ήταν απαραίτητες για να σταθούν στα πόδια τους... 

Ο φεμινισμός έτσι τουλάχιστον όπως εξελίχθηκε στην Δύση, δεν περιορίστηκε στη διεκδίκηση μιας κατάστασης ισονομίας για τα δύο φύλα [πράγμα που θα είχε και τη λογική αλλά και την ιστορική του σημασία]. Αντιθέτως, επιχειρεί μία εκ βάθρων αναδιατύπωση της ανθρώπινης συνθήκης, καταργώντας την ίδια την υπόσταση του βιοψυχικού φύλου [sex] την οποία υποκαθιστά με το ιδεολογικό τέχνασμα του κοινωνικού φύλου [gender]. 

Ωστόσο, το να ξωπετάξεις την πιο αρχεγονη συλλογικη ταυτοτητα του ανθρωπου, δεν σημαινει κιολας οτι ξεμπερδεψες με αυτήν. Είναι οπως η προσπαθεια της παγκοσμιοποιημενης αριστερας να ξωπετάξει τη συλλογική ταυτότητα του έθνους, ιδρύοντας παραδειγματος χαριν μία Ενωση Σοβιετικων Σοσιαλιστικων Δημοκρατιών, όπου στριμωχνονται ανταμα οι Αζεροι και οι Λιθουανοί ή μια τιτοϊκη Γιουγκοσλαβία [Σλαβική Ενωση] όπου συνωστίζονται Σερβοι, Κροατες, Μαυροβουνιοι, Βόσνιοι ή Ερζεγοβίνιοι.

 Πολύ γρήγορα το καζανι θα σκασει και οι παλιες συλλογικες ταυτοτητες [που υποτιθεται οτι ειχαν εξαφανιστει, να ξαναβγουν στην επιφανεια. Με τη διαφορά ότι η ανάδυση τους, θα συνοδεύεται από πόνο και αίμα... 

Τα ίδια συμβαίνουν και με τον φεμινισμό. Η μαζική πλύση εγκεφάλου πως τάχα μου δεν υπάρχουν εγγενή βιοψυχικά χαρακτηριστικά του φύλου, παρά μόνον μία δευτερογενής παραγωγή κοινωνικών συμπεριφορών, που επικάθεται ως "εποικοδόμημα" στα άτομα/μέλη μιας κοινωνίας, μπορεί ασφαλώς να κατευθύνει τις μάζες για ορισμένο χρονικό διάστημα αλλά κάποια στιγμή θα καταρρεύσει, υπο το βάρος των ίδων των αντιφασεων της.  

Ο "ευνουχισμένος" αρσενικός και η "χειραφετημένη" θηλυκιά δεν είναι παρά ένα ενσταντανέ στη μακρά πορεία των ενδοβαλλομενων τερατουργημάτων της μαζικής προπαγάνδας, ανάλογο με τις α-ταξικές και αποεθνκιποιημένες κοινωνιες του υπαρκτου σοσιαλισμου. 

Οταν ραγίσουν τα δεσμα που σφυρηλατούν οι ανθρωποφύλακες, αυτές οι μαζικές απατες καταρρεουν, με τη διαφορα οτι η καταρρευση τους αφηνει πισω της ερειπια. Κι αν η καταρρευση των κομμουνιστικών μαζικων φαντασιωσεων άφησε πισω της ερείπια διαλυμενων πολεων, η καταρρευση της φεμινιστικης μαζικης παραισθησης αφηνει πισω της ερειπια διαλυμενων ψυχων. Ρωτηστε τις αμετρητες γυναικες που ειδαν τις οικογενειες τους, τα παιδια τους, τους ερωτες τους, τις ιδιες τις ζωες τους να καταρρεουν, χωρις να ειναι εις θεσιν να ερμηνευσουν το γιατι και το πως, παρα μονον να αποζητησουν το δεκανικι των αντικαταθλιπτικων, της ψυχιατρικης πρεζας ή των φαντασιώσεων.Κι αυτό, όχι για να αλλαξουν τη ζωη τους αλλα απλα για να την αντεξουν.  

Η κρυφη γοητεια που ασκουν οι πατριαρχικες κοινωνιες με τα παραδοσιακα προτυπα του ανδρα και της γυναικας εν ενεργεια - οπως παραδειγματος χαριν η αλβανικη κοινωνια ή οι μουσουλμανικες κοινωνιες - οφειλονται ακριβως στην ασυνειδη αγωνία της "χειραφετημενης" γυναίκας, για το κενο που αφησε μεσα της η χειραφετηση της. Μην ξεγελιεστε. Ακομα και οι συριζαιες δεν ειναι τοσο ηλιθιες ωστε να μην κατανοουν τι παναπει ισλαμικός φαλλοκρατισμός. Το καταλαβαινουν και το παρακαταλαβαινουν. Οπως ενδεχομενως καταλαβαινουν και το οτι να πλακωνεσαι στα ζαναξ, δεν παναπει οτι ελυσες το προβλημα της ψυχης σου. 

Ωστόσο η καταφυγή τους στη φαντασίωση μιας παραδεισειας κατάστασης του όντος, όπου ο ανδρας "παραμενει ανδρας και η γυναικα παραμενει γυναικα", μακρια απο αυτες τις μαλακιες περι "κοινωνικου φύλου", τις καμει να παραβλεπουν τους γαμους με ανηλικα κοριτσακια, τους κατα συρροην βιασμους, την ωμη βία, τους ακρωτηριασμούς, τους λιθοβολισμούς και οσα δεινα υφισταται μαι γυναικα στον κοσμο της σαρία. 

Και ανοίγουν πόδια και χέρια στον εξωτικό μουσουλμάνο αρσενικό, κυρίως φυσικά στο πεδίο της φαντασίωσης, μιας και έχουν χάσει πλέον τη νοητική επάρκεια ώστε να κατανοούν τις δομές της πραγματικότητας, που τις κάμει να ασφυκτιούν σε έναν αταίριαστο ρόλο. Η μαζική παραίσθηση του δυτικού φεμινισμού έχει αποτύχει τραγικά στις δυτικές κοινωνίες, φορτώνοντας ουσιαστικά με αβάσταχτο βάρος τη γυναίκα, που καλείται να πληρώσει την "χειραφέτηση" της, με το να φορτωνεται η ίδια και τον ρόλο του ανδρα και τον ρολο της γυναικας, σε μια καταστροφικη μίξη η οποία εξουδετερώνει και το ένα και το αλλο. 

Φεμινισμος εν τελει παναπει "εξαναγκαζομαι να μην είμαι ούτε ανδρας, ουτε γυναικα", κι αυτό δεν μπορεί παρα να έχει το βαρύτατο τίμημα ότι εξαναγκαζομαι να ζησω ως κάτι τις αλλο, παρά τη φύση μου, όπως παραδείγματος χάριν θα εξαναγκαζονταν να ζήσει ως άγγελος, ένα πλάσμα που δεν του δόθηκαν φτερά... 

Λυπάμαι αλλά ο δρόμος προς την Αυτογνωσία και την Αυτονομία, για ανδρες και γυναικες, περνάει πρωτα από τη μυητική διαδικασία του "ποιες είναι οι συλλογικές συντεταγμενες που μας οριζουν μεσα στον κοσμο" και μετα ανελισσεται [αν μπορει να ανελιχθει] σε ιδιωτικη οδο, που ανακατευθυνει τη βιωμενη συλλογικη εμπειρια, σε προσωπική και ακολούθως σε υπερβατική εμπειρία.  Και το φυλο ειναι μία απο αυτες τις αρχεγονες συλλογικες ταυτοτητες - ίσως η πιο πρωταρχική...

 Λευτέρης Πανούσης 

ΠΗΓΗ

Στον χώρο των σχολίων, αναπτύχθηκαν τα παρακάτω θέματα:

Χειραγώγηση μέσα από στοές, Ο νέος Τρωικός & ο ρόλος του ‘Αχιλλέα’ κατά της Κίνας, Βυζάντιο & Ατλαντική κοινοπολιτεία, ΗΠΑ & ανασύσταση Οθωμανικής αυτοκρατορίας, Τυφώνειο Ιερατείο της Σ.Αραβίας κατά των Ελλήνων, Πόλεμος στην Μ.Ανατολή για τα 'Αστέρια'

41 σχόλια:

  1. Το 99% των»κινημάτων», “των οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα», των ακτιβιστών, των Μ.Κ.Ο. κ.λ.π. ιδρύονται και ελέγχονται από κανάλια μυστικών υπηρεσιών των Η.Π.Α.
    Οποιαδήποτε “επαναστατικότητα», “δικαίωμα» κ.λ.π. είτε ελέγχεται εξ αρχής, είτε εάν διαφύγει του αρχικού ελέγχου γίνεται προσπάθεια ποδηγετήσεως στην πορεία του, από την δύση.
    Το “φεμινιστικό κίνημα» ιδρύθηκε το 1821 στο Λονδίνο. Δηλαδή στο άλλοτε ισχυρό κέντρο του καπιταλισμού και της σκληρής αποικιοκρατίας… που όμως ενδιαφέρονταν για δικαιώματα της γυναίκας!

    Αυτή ακριβώς είναι η αγγλοσαξονική κοινωνία... με Ιουδαϊκές αξίες της Παλαιάς Διαθήκης, όπως πέρασαν στην σύγχρονη διεθνή πολιτική και οικονομία.... οι δυτικού τύπου βασιλικοί, ακροδεξιοί, δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί και ακροαριστεροί ταυτίζονται με τον πολιτικό Μωσαϊκό Νόμο που εν συντομία καλείται Μνημόνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι ακριβώς οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, αλλά ορισμένα κέντρα που απαρτίζονται από την ισχυρή ελίτ της παγκόσμιας κυριαρχίας. Μιλάμε φυσικά για συνιστώσες του Ατλάντιου Ιερατείου και σήμερα ονομάζονται τεκτονικές στοές, ροδοσταυρικά τάγματα, κλπ. Κάποια στιγμή θα πρέπει να αναφερθούμε και σε αυτά, μα κυρίως στον τρόπο που καταφέρνουν να επιβάλλουν τα σχέδιά τους στις κυβερνήσεις και τελικά τις μάζες. Στον τρόπο δηλαδή που ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ την ανθρωπότητα.
    Όλα αυτά, οι τάσεις, οι μόδες, τα κινήματα, οι ιδεολογίες, κτλ, εκπορεύονται από εκεί και όλα αποσκοπούν στην ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ της ανθρώπινης εξέλιξης και την εκτροπή της ανθρώπινης φύσης.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΥΚΙΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΚΤΟΝΑΣ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ? ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΣ!!!! ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΤΗΣ , ΑΘΕΟΣ, ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ, ΕΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΝΤΙΡΑΣΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!! ΑΡΑ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ.
    ΦΟΥΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλες οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ελέγχονται από αυτήν την ισχυρή ελίτ,όπως και όλες οι στοές τα τάγματα και όλα τα υπόλοιπα πάλι από την ίδια "ελίτ" ελέγχονται και έχουν δημιουργηθεί.Όσο για το νεότερο ελληνικό κρατίδιο εδώ και 70 έτη το κυβερνάει η N.S.A. Το δε Αιγαίο μετά την εκλογή ΣΥΡΙΖΑ το ελέγχει ο Τζ. Σόρος.

    Αυτό το Ατλάντιο Ιερατείο προωθεί τον πόλεμο μεταξύ λευκής δύσης(ΗΠΑ) και λευκής ανατολής(Ρωσία) και αυτόςο πόλεμος θα ταυτιστεί ως ο νεότερος Τρωικός πόλεμος…Όσο θα συμβαίνει αυτός ο πόλεμος,ο νεώτερος Τρωικός.. η Κίνα θα επικρατήσει απολύτως σε ολόκληρο τον Ειρηνικό ωκεανό, δηλαδή στο μαλακό υπογάστριο της, όπου στο άμεσο μέλλον θα επανασυστήσει την νεότερη Ατλαντίδα.

    Από αυτό τον νεότερο Τρωικό, θα επικρατήσει της λευκής φυλής, είτε το Αχαϊκό Άργος (ΗΠΑ)...και παγκόσμια πρωτεύουσα των Αργείων τα Ιεροσόλυμα… είτε το Πελασγικό Άργος(Ρωσία) με παγκόσμια πρωτεύουσα των Αργείων την Κωνσταντινούπολη.Όσο θα χτυπιούνται με λύσσα αυτοί οι δύο αντίπαλοι...τόσο οι Σ'ινες θα περιμένουν στην γωνία....στην πραγματικότητα όποιος και να βγει νικητής,μετά θα πρέπει να αντιμετωπίσει ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΣ την πανίσχυρη και ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ Κίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εδώ έρχομαι και ξαναλέω στο "Βουνό"...αν εξαφανίσετε τον "Αχιλλέα" λόγω μουσουλμανοποίησης της Ελλάδος ,τότε το ΜΥΣΤΙΚΟ για την νίκη επί των Κινέζων θα χαθεί,καθότι μόνο ο "Αχιλλέας" μπορεί να νικήσει τους Σίνες...όπως στην μάχη του υψώματος Χάρρυ η Χάρου όπως το ονόμαζαν οι Έλληνες που ΝΚΗΣΑΝ εκεί τους Σίνες,με απώλειες ΜΟΝΟ πέντε και δεκαεννιά τραυματίες ...όσο εσάς τους Αμερικάνους ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΑΝ...το μυστικό πως να νικήσουμε τους Σίνες το ανακάλυψε ο ΕΛΛΗΝΑΣ διοικητής του λόχου.

    Αν ΔΕΝ σταματήσετε αυτήν την ΕΙΣΒΟΛΗ που γίνεται στην πατρίδα του Αχιλλέα....ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΥΚΑΣΤΡΕ? ΕΙΣΑΙ ΤΕΚΤΟΝΑΣ Η ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ NSA? ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΟΑΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧ!!!! ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΥΚΑΣΤΡΕ ΠΟΣΗ ΓΕΩΡΓΑΦΙΑ ΕΜΑΘΕΣ ΜΙΚΡΟΣ? ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΤΩΝ ΑΡΓΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ???? ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΦΙΛΕ, ΧΧΑΧΑΧΑ! ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΜΙΞΕΡ!!!!
    ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ????
    ΦΟΥΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απευθυνομαι στον Φουστη. Γιατι δε σεβεσαι τις αποψεις των αλλων και χλευαζεις; Αυτο δεν ειναι ρατσιστικη συμπεριφορα αριστερε Φουστη μου; Εγω δεν γνωριζω και το βουλωνω για να μαθω κατι παραπανω. Εσυ γιατι βουρλιζεσαι απου δε σ' αρεσουν αυτα που λενε; Πανε αλλου φουστη μου, εκει που μιλανε για μοδα και συμφωνα συνβιωσης.
    Ελληνιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί αγαπητή Ελληνίδα το κάνει ΕΠΙΤΗΔΕΣ, μας "τσιγκλάει" η έτσι νομίζει για να μας καβλαντίσει ...αλλά εμείς ΔΕΝ ιδρώνει το αυτάκι μας. Μην δίνεις σημασία και μην ενοχλείσαι.

      Διαγραφή
  8. Κάποια στιγμή θα αναφερθώ αναλυτικά στην διάρθρωση των μυστικών υπηρεσιών και την σχέση τους με την εξουσιαστική ελίτ. Θα αναφερθώ ομοίως, στην διάρθρωση του Τεκτονισμού και των διαφόρων ταγμάτων. Έτσι θα λυθούν και οι απορίες του Φούστη, αλλά και θα κλείσουμε ότι κενά έχουν δημιουργηθεί στους φίλους σχολιαστές και αναγνώστες μας. Κάντε λίγη υπομονή.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει αγαπητέ ΛΥΚΙΕ ,όση υπομονή θέλεις,κανένα πρόβλημα.Τώρα για να λύσω την απορία του Φούστη που ξέρω κάποια πράγματα,αλλά και απορία ίσως άλλων θα πω ότι μελετώ και διαβάζω αρχαιοελληνική γραμματεία,για μένα είναι το ΝΕΚΤΑΡ και η ΑΜΒΡΟΣΙΑ μου....εκεί μέσα οι προγονοί μας ,μας άφησαν απαντήσεις για όλα,φτάνει να μπορούμε να τα αποκωδικοποιήσουμε....παράδειγμα όταν ο Ο Αριστοφάνης είχε πει :

      Αριστοφάνης (Ειρήνη 405): ...Η γάρ Σελήνη χώ πανούργος Ήλιος, υμίν επιβουλεύονται πολύν ήδη χρόνον τοίς βαρβάροισι προδίδοντο τήν Ελλάδαν.= Η Σελήνη και ο πανούργος Ήλιος σας επιβουλεύονται από πολύ καιρό. Προδίδουν και οι δυο την Ελλάδα στους βαρβάρους

      Τι εννοούσε με αυτό...ότι πέραν τον έλεγχο μας από την γεωοικονομική – πολιτική σφαίρα επιρροής της Γερμανίας… περνάμε πλέον στην γεωστρατηγική επιρροή και της Τουρκίας…γιατί η σελήνη η ημισέληνος υπάρχει στην σημαία της Τουρκίας,και ο Μαύρος Ήλιος η Schwarze Sonne των SS της Γερμανίας.

      Διαγραφή
    2. ΑΑΑΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ? ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΑΠΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ! Ο ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΠΡΟΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΕ ΕΡΓΑ Ο ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΥΠΗΡΧΕ , ΟΥΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ!!! ΧΑΧΑΧΑ
      ΦΟΥΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. ΝΟΜΙΖΕΙΣ....το θέμα ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ πάει πολύ μακριάααααα πίσω στον χρόνο.Δεν μπορείς να φανταστείς τι κρύβεται από πίσω.Η λέξη "κλειδί" στο κείμενο του Αριστοφάνη είναι η "βαρβάροισι"...δηλαδή οι βάρβαροι...το φώς δεν έχει απολύτως καμία σχέση, με αυτούς.Υπάρχει και η τέχνη της απόκρυψης απέναντι στον εχθρό είτε νύχτα είτε μέρα,αυτά είναι γνωστά πραγματα....τώρα για την ημισέληνο πάρε μια φώτο από αρχαίο νόμισμα του Βυζαντίου με την ημισέληνο...ο οποίος Βύζας ήταν ο ιδρυτής της πόλης του Βυζαντίου και λένε ότι ήταν γιός του Ποσειδώνα, άρα πολύ σημαντική φυσιογνωμία για εκείνη την εποχή στην ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ....το θέμα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (πριν ονομαζόταν Βυζάντιο από τον Βύζα)...έχει πολύ βάθος....ψάξε να βρεις τι σημαίνει το όνομα Βύζας και τι κρύβεται από πίσω.

      http://3.bp.blogspot.com/-DGmbxf-QcUs/UHF3wAG2kTI/AAAAAAAAACc/gC06-kuHCYg/s1600/282325_467143243318516_1804167253_n.jpg

      Διαγραφή
    4. ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΚΙ ΟΧΙ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ ΓΕΝΙΚΑ. ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Ο ΒΥΖΑΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟΣΟ, ΨΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΒΥΖΙΑ! ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Ο ΒΥΖΑΣ? Ο ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΚΩΜΩΔΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ, ΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ , ΟΥΤΕ ΣΟΦΟΣ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ. ΕΧΕ ΓΟΥΣΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΜΕ ΜΕΛΑΘΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΠΑΡΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ!!!ΧΑΧΑΧΑ! ΠΟΙΑ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΕΣ ΑΓΟΡΙΝΑ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΗΓΗ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟ? ΣΤΗΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΙΑΔΑ Η ΣΤΗΝ ΦΟΥΡΑΚΙΑΔΑ?
      ΦΟΥΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    5. ΝΑΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ, ΧΑΧΑΧΑ! ΕΙΔΕΣ, ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΑΓΟΡΙΝΑ!
      ΦΟΥΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    6. Εγώ σου είπα να βρεις τι σημαίνει το όνομα του Βύζα...δηλαδή πως ετυμολογείται και τι σημαίνει,και εσύ μου μιλάς για βυζιά ,αν βρεις τι μαρτυρά το όνομα του ίσως καταλάβεις ότι αυτά που λες είναι ελαφριές μαρμελάδες για πρωινό.Όσο για το ότι ο Αριστοφάνης δεν ήταν φιλόσοφος ,ούτε σοφός μην το πεις πουθενά παρά έξω θα γελάνε και οι πέτρες...το ότι ήταν σατιρικός ποιητής δεν πάει να πει ότι δεν είχε εξαιρετική μόρφωση, γενική και ειδική.Ήταν ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ του Πίνδαρου και του Στησίχορου,και όχι μόνο ήξερε απέξω και ανακατωτά και Ευριπίδη ο οποίος τον επηρέασε τόσο στην γλώσσα όσο και στο ύφος.Τα έργα του "όρνιθες" και "Λυσιστράτη" είναι απλά ΘΕΪΚΆ και από πίσω κρύβουν πολλά και μεγάλα μυστικά....τόσο που ακόμα και οι Άγγλοι σατιρικοί του 17ου και 18ου αιώνα ΕΠΗΡΡΕΑΣΤΗΚΑΝ από αυτόν.

      Διαγραφή
    7. Και κάτι ακόμα αγαπητό ΜΗ ΟΝ (φούστη) επειδή μου τα έχεις ζαλίσει με τον Λιακόπουλο...αυτός έχει διατελέσει υπάλληλος (πράκτορας) του Ν.Α.Τ.Ο ...σύμφωνα πάντα με τα δικά του λεγόμενα.Είπαμε ζούμε σε καιρούς μεγάλης παρακμής ....και έχει γεμίσει η χώρα των Ελλήνων, από προδότες, μαλάκες, λαοπλάνους και θεομπαίχτες… πέραν από τους βλάκες που αποτελούν την μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα.Για αυτό όταν στα κείμενα του και ειδικά σε παραγράφους που μιλάει για «τα στρώματα της διοίκησης» των Νεφελίμ κ.λ.π κ.λ.π στην ΟΥΣΙΑ σας μιλάει για τα στρώματα διοίκησης του Ν.Α.Τ.Ο ...

      Διαγραφή
    8. ΝΑΙ ΟΝ (ΛΥΚΑΣΤΡΕ) ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΑΝΑΤΙΛΑ ΣΤΟΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΤΟ ΤΥΠΟΣ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΑΥΤΟ? ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ, ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΙΑΚΟ , Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ, Ο ΟΑΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΦΟΥΡΑΚΗ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΗΤΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ!! ΣΠΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΑΡΟΣ!
      ΜΗ ΟΝ (ΦΟΥΣΤΗΣ)

      Διαγραφή
    9. ΚΑΙ ΓΩ ΒΡΙΣΚΩ ΘΕΙΚΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΣΤΗ ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΟΝ! ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΩΝΑ! ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟΘΕΑΜΩΝ ΚΟΙΝΟ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΖΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΩ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΑΡΛΟΥΜΠΑ "ΒΥ+ΖΑ=345×4=Ο ΔΙΑΣ ΠΙΝΕΙ ΓΚΑΖΟΖΑ=666=ΑΚΕΤΑΜΑΤΟΝ×56=ΜΠΡΙΖΟΛΑ" !! ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ WIKIPEDIA.
      ΜΗ ΟΝ

      Διαγραφή
    10. Ξέχασες να αναφέρεις την ομάδα έψιλον χαχαχαχα ΜΗ ΟΝ (φούστη) ξεχνάς.Δεν είναι όλα που λέει ο Λιακόπουλος σαχλαμάρες ,κάποια έχουν δόση αλήθειας...απλά τα μπερδεύει με πολλά ψέμματα και άντε μετά ο κοσμάκης που δεν ξέρει να βρει την αλήθεια.Σε εντεταλμένη υπηρεσία είναι ο μάγκας...και βγάζει και λεφτά από τα βιβλία.Αυτά που ταιριάζουν με αυτά που λέω εγώ,απλά είναι τα αληθινά στοιχεία....αλήθεια τι πιστεύεις ότι είναι η Ο.Ε.Α ;;Μια και την ανέφερες....και μην ξεχνιόμαστε βρήκες την ετυμολογία της λέξης Βύζας;;;Είναι πολύ σημαντική για να βρεις τι περίπου παίζει με το περιβόητο Βυζάντιο....που μέχρι και ο Φίλιππος (ο πατέρας του Αλεκάκη μας) το πολιόρκησε.

      Το ξέρω το βίντεο στο οποίο αναφέρεσαι...το έχω δει..

      Διαγραφή
    11. Ξέρεις γιατί σε ονόμασα ΜΗ ΟΝ;;; Γιατί μέσα απο αυτό το δίπολο...αντιπαράθεσης μεταξύ εμένα και εσένα θυμήθηκα ότι η ψυχή είναι ένα κατά βάση δυαδικό πρόγραμμα… με πολλαπλές επιλογές μετασχηματισμού, ON – OF… όπου ΟΝ = ΟΝ, όπου OF = μη ΟΝ βλ. και Παρμενίδη, Πλάτωνα κ.λ.π.

      Κάποιοι άνθρωποι είναι ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

      Διαγραφή
    12. Α, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ OFF!! Ο.Κ.! ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ. ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΠΡΙΖΑ ΣΟΥΚΟ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ!ΑΜΑ ΔΟΥ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ , ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΡΓΑ! Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΣΕ ΤΗ ΘΗΒΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΒΥΖΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΜΕΓΑΡΑ? ΕΕΜΜΜΜΜ, ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ? ΤΟ ΒΡΗΚΑ? Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΜΕ ΙΣΤΟΤΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΦΟΥΡΑΚΗ, ΟΜΑΔΑ Ε -ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ- ΛΑΙ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΩΣΑΝΕ ΣΕ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΤΩΡΑ. ΟΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
      Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΗΔΕΥΕ
      Ο ΟΕΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ
      Ο ΣΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΙΔΙΑ PLUS ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΩΖΕ ΜΕ 600 ΔΙΣ, ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ ΣΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,
      ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ.
      ΑΡΑ ΜΗΔΕΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΔΙΠΟΛΙΚΙΑ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΙΑΚΟ, ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ. ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ=ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΨΕΜΑ.
      ΜΗ ΟΝ

      Διαγραφή
  9. Αγαπητέ ΜΗ ΟΝ (πρώην Φούστη), τελικά διαπιστώνω ότι αλλοτριώνεσαι εδώ μέσα. Αν και το "αριστερό" σου ένστικτο σε έριξε εδώ μέσα για να συγκρουστείς με τις ιδέες μας, τελικά βλέπω ότι θέλγεσαι απ' τη συζήτηση και ο χώρος μας σε κερδίζει! Χαίρομαι που τελικά καταφέρνεις να συνδιαλεχθείς με τον αγαπητό Λύκαστρο.
    Μόλις βρω χρόνο, θα αναλύσω τα περί Ταγμάτων και μυστικών υπηρεσιών (δεν το έχω λησμονήσει).
    ΛΥΚΙΟΣ.

    Υ.Γ. Λύκαστρε, τον αφήνω στα ικανά σου χέρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε ΕΝΤΑΞΕΙ , ΔΕΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΘΗΚΑ ΚΙΟΛΑΣ ΛΥΚΙΕ. ΑΠΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΙΝΑ ΤΟΝ ΛΥΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΕ.
    ΜΗ ΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και δεν αλλοτριώθηκες....είσαι σταθερός σε αυτά που πιστεύεις και θα παραμείνεις...αλλά όσο είσαι εσύ αριστερός ΜΗ ΟΝ ,άλλο τόσο είμαι και εγώ ο Μπόμπ ο Σφουγγαράκης.Αυτό που ΔΕΝ καταλαβαίνω είναι εσένα προσωπικά πως σε βοηθάει αν έχω η όχι "περίεργο" μυαλό...ας πούμε ότι έχω...εεε και;;Αλλάζει τίποτε αυτό για σένα;;

      Μου θυμίζεις τους "αναρχικούς" που μόνο αναρχικοί δεν είναι....αλλά βρίσκονται σε σε εντεταλμένη υπηρεσία , από την Μονάδα Ειδικής Καταστολής Διαδηλώσεων, μυστική υπηρεσία ως όργανο του κάθε κυβερνώντος κόμματος. Η Γερμανια εχει το ιδιο συστημα και εχει δωθει αυτη η τεχνολογια εδω και κάμποσα χρόνια και στην Ελλάδα....δήθεν αριστεροί...δήθεν δεξιοί κλπ

      Διαγραφή
    2. Όπως παράδειγμα αυτοί εδώ οι "αναρχικοί"....που μόνο αναρχικοί ΔΕΝ είναι....
      http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2016/02/epeisodia31.jpg

      Για δες και πρόσεξε το σηματάκι στα ρούχα τους...και τι είδους σχέση μπορεί να έχουν με την Β. Νούλαντ που πήγε στα Διαβατά ντε και καλά για τους πρόσφυγες...Οι "αναρχικοί" πριν από ένα μήνα, και τα τελευταία επεισόδια στην Αθήνα....Όταν υπογράφεις συμβάσεις με εταιρείες... πρέπει να τις κρατάς.Όταν είχε έρθει η Νούλαντ τον Μάρτιο του 2015 στην Αθήνα...εσύ γιατί λες ότι ήρθε;;;Προετοίμαζε την "συμφωνία"....όλα αυτά που ζούμε ΤΩΡΑ με τους λαθροεισβολείς τα είχαν μιλήσει και ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ στην Αθήνα από τον Μάρτιο του 2015.


      http://thenorthfaceppos.msiwebdev.com/wp-content/uploads/2015/01/TNF.png

      https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/03/nuland_victoria_diavata.jpg?w=750&h=500

      Υ.Γ Είδες τι "περίεργο" μυαλό έχω και τι συνδυάζω;;Πάντως το θέμα Νούλαντ είναι πιο "καυτό" από τις λάμπες LED...δεν συμφωνείς;;

      Διαγραφή
  11. ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ.

    http://freepatentsgr.blogspot.gr/2016/03/led.html

    ΤΑ LED ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ?

    ΜΗ ΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αυτό..για να γουστάρουμε...φοβερή ΔΟΝΗΣΗ...και ο τίτλος τα λέει όλα.

      https://www.youtube.com/watch?v=ubP2KM7YdUg

      Διαγραφή
  12. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΛΕ! ΜΗ ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ ΕΓΩ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΣ ΒΙΑΣ. ΓΙΑ ΤΑ NORTH FACE ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ NIKE ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ? ΜΗ ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ
    Η ΝΟΥΛΑΝΤ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ? ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ , ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ MARSHALL ΚΑΙ ΤΟΥΣ AHEPANS ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ. ΠΟΣΑ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΗΣΕΙ. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ Α/Τ ΒΕΛΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΩΡΟ ΤΟΥΣ. ΤΟ 7 ΠΡΟΣ 10 ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΥΤΟ Ο ΑΝΔΡΕΣ ΕΛΕΓΕ " ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ" ΓΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΑΔΙΚΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΣΙΜΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ , ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ!! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΛΥΠΜΕΡΗ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ. ΤΩΡΑ ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΚΑΜΨΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΛΟΒΕΝΟΙ.ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ!
    ΜΗ ΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. SORRY ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ! ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΑ!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητό ΜΗ ΟΝ μην ανησυχείς για τα όποια ορθογραφικά λάθη έχεις κάνει και εγώ κάνω γιατί γράφω γρήγορα,λόγο ότι δεν έχω χρόνο....πάμε παρακάτω..είπα ότι αν εσύ είσαι αριστερός τότε εγώ είμαι ο Μπόμπ ο Σφουγγαράκης.....λοιπόν για μένα οι ταμπέλες "δεξιός","αριστερός" είναι απλά για αυτούς που ζουν στον δικό τους κόσμο και όχι στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.Τι θέλω να πω....Η δεξιά παρέδωσε το έθνος στους τραπεζίτες της δύσεως… η αριστερά αυτή την στιγμή παραδίδει τον λαό στους σουνίτες της ανατολής. Η ελληνικού τύπου δυτική «δεξιά» αποτελεί το κωλοδάκτυλο στο δεξιό χέρι των Ρότσιλντ, και η ελληνικού τύπου δυτική «αριστερά» αποτελεί το κωλοδάκτυλο στο αριστερό χέρι των Ρότσιλντ!

      Μου λες ότι..."ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ!"

      Αυτό θα γίνει όταν το θέλουν οι Η.Π.Α…. έστω και αν κάνουν ότι δεν το θέλουν, μιας και δεν θα ξέρουν τίποτα!!!Όταν ο αριθμός των εισβολέων θα ικανοποιητικός, για τα έξωθεν κέντρα που προωθούν αυτό που ονομάζεται νέα τάξη…
      Εξ’ άλλου τα ισχυρά κέντρα της δύσεως δεν θέλουν μια πολεμική αναμέτρηση με την εμπλοκή της Ελλάδος… αυτό φάνηκε στα Ίμια. Για αυτό και ότι γίνεται από το 1996 και μετά τα Ίμια, γίνεται με πολιτικούς τρόπους.Αυτούς που φέρνουν δεν τους φέρνουν για να φύγουν....αλλά για να ΜΕΙΝΟΥΝ.!!Πρόκειται για εποικισμό… μουσουλμάνων σουνιτών, που αποσκοπεί μόνο στα συμφέροντα των Η.Π.Α. αλλά και Σ. Αραβίας και Τουρκίας, έναντι της Ε.Ε. και Ρωσίας. Επαναλαμβάνω , οι Η.Π.Α. επιθυμούν την επανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας… προς το παρόν θέλουν μας ελέγξουν και να μας εξαφανίσουν για το καλό μας, και για τα ανθρώπινα δικαιώματα των άλλων… αν αντισταθούμε μαζικά, τότε οι σφαγές στην Μ. Ανατολή, δεν ήταν το τέλος, παρά μόνο η αρχή.

      Διαγραφή
    3. Ο κάτοικος της χώρας έχει ήδη αυτοκτονικό ιδεασμό εδώ και 40 χρόνια… αυτό είναι κάτι που δείχνει εμμονή σε βάθος χρόνου, κάτι που είναι ψυχιατρικά πολύ σοβαρό!… μη αναστρέψιμη κατάσταση.Οπωσδήποτε αυτή η χρόνια αυτοκτονική εμμονή… χρησιμοποιείται από πολλούς είτε φωτεινούς, είτε σκοτεινούς… και για διάφορους λόγους, μέσα στο χρονοχωρικό συνεχές, μιας και το αίμα κινεί την ιστορία.

      Στις 10 Μαρτίου 2016 έληξε η στρατιωτική άσκηση North Thunder, που έλαβε χώρα στην β. Σαουδική Αραβία. Στην στρατιωτική άσκηση (πρωτόγνωρη για τον όγκο των στρατευμάτων στην περιοχή), έλαβαν μέρος πάνω από 20 διαφορετικά μουσουλμανικά σουνίτικα κράτη, με 150.000 στρατιώτες, 2.545 πολεμικά αεροσκάφη, 20.000 τεθωρακισμένα, 450 ελικόπτερα. Η άσκηση είχε ως σκοπό την συνεργασία μεταξύ του στρατιωτικού σκέλους του Αραβικού Συνδέσμου, όσο αφορά εισβολή στην Συρία, και κατά επέκταση το Ιράν.

      Το παράδοξο είναι ότι στην τεράστια στρατιωτική άσκηση, λάμβαναν μέρος κράτη που στέλνουν στην Ελλάδα μεγάλο πλήθος ανθρώπων, με την ταμπέλα "πρόσφυγες", η "μετανάστες". Κράτη όπως το Πακιστάν, το Μαρόκο, η Αλγερία, η Τυνησία, με βασικό μεσάζοντα (εκτός την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ), την Τουρκία που συμμετείχε στην άσκηση. Στην ουσία όλοι αυτοί, χρησιμοποιούν ως "Δούρειο Ίππο" τους πραγματικά πρόσφυγες της Συρίας, έτσι μας στέλνουν έναν άοπλο με πολιτική περιβολή στρατό. Που όταν έρθει η ώρα θα πράξει αυτό που είναι εκπαιδευμένος να πράξει.

      Το κάθε έθνος, ο κάθε λαός είναι άξιος των επιλογών του... και παίρνει αυτό που του αξίζει. Όταν το λοιπόν θα έρθει η ώρα να πάρει ο καθένας από εμάς αυτό που του αξίζει... δεν πρέπει να αρχίσει να αναρωτιέται το γιατί.Εξ άλλου οι στρατοί που μαζεύονται στα βόρια σύνορα του χώρου μας (οι όροι πατρίδα και χώρα, έχουν πλέον υπερφαλαγγιστεί από τα γεγονότα), δεν είναι τυχαίοι και μακριά από αυτό που έχουμε επιλέξει να πάθουμε.

      https://www.youtube.com/watch?v=fMHuqmSDQCw

      Υ.Γ Αγαπητό ΜΗ ΟΝ έχω μάθει να ΜΗΝ διαστρεβλώνω το είδωλο της πραγματικότητας μου.

      Διαγραφή
    4. Στο βίντεο που έστειλα θα δεις την παρέλαση της στρατιωτικής ορδής του Ισλάμ κατά την τουρκική Islam Ordu....που κάποια στιγμή θα κληθούμε να την αντιμετωπίσουμε,όχι μόνοι μας σαν χώρα...αλλά σαν Συνασπισμός και άλλων κρατών....ζούμε σε ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ αν δεν το έχεις καταλάβει...σε 4.000 χρόνια από σήμερα θα είμαστε και εμείς ΙΣΤΟΡΙΑ.!!!

      Διαγραφή
    5. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΟΠΛΑ. Η ΔΥΣΗ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΩΣ Η ΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΕΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟΥΣ? Η ΔΥΣΗ. ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ? ΟΧΙ!! ΑΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ? Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΛΟΙΜΑ. Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ 20000 ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΜΕ ΣΥΧΡΟΝΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΥ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙ. ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ Η ΡΩΣΙΑ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΛΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΜΑ ΟΙ ΗΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΡΚΙΑ" ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ? Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ Η ΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟΤΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ!!. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ, ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΑΣ. ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΔΥΤΙΚΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΕ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ. ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ. Ο.Κ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΗΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΕΤΣΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΜΗ ΟΝ

      Διαγραφή
    6. Όταν μιλάμε για Άραβες από πίσω βρίσκεται η Σ.Αραβία...και πίσω απο αυτήν το Τυφώνειο Ιερατείο...οι Δυτικοί τους προμηθεύουν με όλα αυτά τα όπλα γιατί είναι ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΕΝΕΣ ΑΔΕΛΦΑΡΕΣ ....όλο αυτό το χρήμα το χρυσάφι από την εποχή του Ωγύγου το κρατάει το Τυφώνειο Ιερατείο.Απο αυτό χρημστοδοτούνται οι τζιχαντιστές ...εμάς σαν Έλληνες μας μισούν περισσότερο από όλους,γιατί εμείς οι Έλληνες (ο Ηρακλής) είμαστε σε σύγκρουση με το Τυφώνειο Ιερατείο (τους έχουμε νικήσει κατά το παρελθόν) ..θα θυμάσαι τα "κεφάλια" της Λερναίας Ύδρας (θεσμός του Τυφώνειου Ιερατείου) που της έκοψε ο Ηρακλής (Έλληνες).

      Αυτά που έχουν γίνει και θα γίνουν...δεν εμπίμπτουν στον χριστιανισμό η στον μουσουλμανισμό,εξ άλλου και οι δύο θρησκείες είναι ΠΟΛΥ ΝΕΩΤΕΡΕΣ και οι δύο τους...αυτά που θα γίνουν δεν ανήκουν σε καμία από τις γνωστές θρησκείες που γνωρίζεις γιατί είναι πιο ΑΡΧΕΓΟΝΑ ...βεβαίως έχουν συμβεί γεγονότα με την πάροδο των χιλιετηρίδων μέσα σε θρησκευτικά συστήματα ,που άλλα έχουν καταργηθεί και άλλα υφίστανται ακόμα....η Η.Π.Α είναι μεγάλη χώρα,οι υψηλά ιστάμενοι διπλωμάτες τους γνωρίζουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ελληνική μυθολογία..δεν είναι τυχαίο ότι "άνοιξαν" ένα μουσουλμανικό τόξο -μέτωπο εδώ και καιρό από τα Όροι του Άτλαντα (Μαρόκο) μέχρι τον Ατλαντικό Ωκεανό (στην Ινδία)...να μην ξεχνάς και ότι η σημαία τους έχει 50 τον αριθμό αστέρια...τίποτα τυχαίο.

      Από την στιγμή που η Η.Π.Α δέχτηκαν να εκστρατεύσουν στο Αφγανιστάν...ήταν θέμα χρόνου να έρθει η σειρά της Συρίας...αυτό που κάνουν ΔΕΝ έχει σχέση με την γη αλλά με τον έναστρο ουρανό...και ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ,τα βήματα είναι αρχαία....απλά οι θνητοί λόγο Λήθης δεν θυμούνται.Όταν το 2006 ο Β.Πούτιν είχε δώσει στην Συρία τους S-300 είχε κάνει μια δήλωση τότε..."Τούς δίνουμε για να μην βομβαρδίσουν το παλάτι του Ασάντ"....πριν 10 χρόνια ήξερε τι θα γίνει στην Συρία.!!!! Ότι γίνεται δεν ΕΤΥΧΕ ,αλλά ΠΕΤΥΧΕ.



      Διαγραφή
    7. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ αγαπητό ΜΗ ΟΝ ...δεν έχει ούτε Μουλάδες,ούτε Καρδινάλλιους,ούτε Παπάδες ούτε Ραβίνους,ούτε ανήκει σε Μπλε,Πράσινα,και Ρόζ κόμματα .... είναι Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Σ.!!!! Δωρεάν λαμβάνεις και δωρεάν δίνεις.

      Διαγραφή
    8. ΩΡΑΙΑ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΙΣΤΙΑΚΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ Ο ΡΩΜΑΙΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΦΙΕΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ , ΕΓΙΝΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΒΙΑΙΟΙ ΑΚΟΜ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΤΟ 1453!!!! ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟ ΠΑΠΑ. Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΝΟΣ (RIP)? ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΩΝΕΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ. ΚΟΙΤΑ, ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ.
      ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΦΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑΣΤΡΟ ΟΥΡΑΝΟ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ!!!!!
      ΜΗ ΟΝ

      Διαγραφή
    9. Αγαητό ΜΗ ΟΝ λόγω έλλειψης χρόνου για σήμερα σου απαντώ μόνο σε αυτό...." ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ"

      Ο Στράβωνας στα Γεωγραφικά Βιβλίο ΙΕ μας λέει :

      ."Τὴν Ἰνδικὴν περιώρικεν ἀπὸ μὲν τῶν ἄρκτων τοῦ Ταύρου τὰ ἔσχατα ἀπὸ τῆς Ἀριανῆς μέχρι τῆς ἑώιας θαλάττης͵ ἅπερ οἱ ἐπιχώριοι κατὰ μέρος Παροπάμισόν τε καὶ Ἠμωδὸν καὶ Ἴμαον καὶ ἄλλα ὀνομάζουσι͵ Μακεδόνες δὲ Καύκασον· ἀπὸ δὲ τῆς ἑσπέρας ὁ Ἰνδὸς ποταμός· τὸ δὲ νότιον καὶ τὸ προσεῶιον πλευρόν͵ πολὺ μείζω τῶν ἑτέρων ὄντα͵ προπέπτωκεν εἰς τὸ Ἀτλαντικὸν πέλαγος͵ καὶ γίνεται ῥομβοειδὲς τὸ τῆς χώρας σχῆμα τῶν μειζόνων πλευρῶν ἑκατέρου πλεονεκτοῦντος παρὰ τὸ ἀπεναντίον πλευρὸν καὶ τρισχιλίοις σταδίοις͵ ὅσων ἐστὶ τὸ κοινὸν ἄκρον τῆς τε ἑωθινῆς παραλίας καὶ τῆς μεσημβρινῆς͵ ἔξω προπεπτωκὸς ἐξ ἴσης ἐφ᾽ ἑκάτερον παρὰ τὴν ἄλλην ἠιόνα. τῆς μὲν οὖν ἑσπερίου πλευρᾶς ἀπὸ τῶν Καυκασίων ὀρῶν ἐπὶ τὴν νότιον θάλατταν στάδιοι μάλιστα λέγονται μύριοι τρισχίλιοι παρὰ τὸν Ἰνδὸν ποταμὸν μέχρι τῶν ἐκβολῶν αὐτοῦ͵ "

      Το σημείο ΚΛΕΙΔΙ είναι αυτό..." "ἀπὸ δὲ τῆς ἑσπέρας ὁ Ἰνδὸς ποταμός· τὸ δὲ νότιον καὶ τὸ προσεῶιον πλευρόν͵ πολὺ μείζω τῶν ἑτέρων ὄντα͵ προπέπτωκεν εἰς τὸ Ἀτλαντικὸν πέλαγος͵ "

      Δηλαδή από την Εσπέρα=Δύση ο Ινδικός ποταμός ,ο οποίος καταλήγει στο Ατλαντικό Πέλαγος !!!Αμφισβητείς αυτό που γράφει ο Στράβωνας;;;

      Διαγραφή
    10. Αγαπητό ΜΗ ΟΝ μου γράφεις..."ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΦΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑΣΤΡΟ ΟΥΡΑΝΟ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ!!!!! "

      Άφησες τις Λιακοπουλιάδες και τις Φουρακιάδες και ποιάνεις τώρα τις Εψιλονιάδες συνχορδίες;;Να ξέρεις πάντως πως εγώ είμαι Thundercats Θάντρκατς.....απο Θαντέρα μεριά για αυτό και κάτι ξέρω γαλαξιακά ταξίδια....χαχαχα έχω και το Ξιφος των Οιωνών.!!

      https://www.youtube.com/watch?v=HcGNqrAtsgg

      Διαγραφή
  13. ΑΑΑΑΑΑ! ΠΕΣ ΤΟ ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΟΥΛΑ! THANDERCAT ΓΑΤΟΥΛΑ ΜΟΥ!! ΚΑΛΑΑΑΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩΩΩΩ!!! ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΑΑΑΛΑΑΑΑ ΞΙΦΗ, ΕΕΕ??? ΩΡΑΑΑΙΑ. ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΛΥΚΙΑΑ ΜΟΥ!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ. ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΣΤΡΑΒΩΝΑΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΣ ΣΤΗΛΕΣ. ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥ ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ. Ο ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΕΙΝΑΙ!! ΒΕΒΑΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΝΔΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΧΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ. ΛΕΕΙ ΑΤΛΑΚΤΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!!! ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΣΤΡΑΒΩΝΑΣ. Ο ΣΤΡΑΒΩΝΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΟΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ? ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ 50 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ 50 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!ΧΑΧΑΧΑΧ!
    ΜΗ ΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν κομμένα τα χρυσή μου και τα γατούλα,αν θέλεις να σου απαντήσω ξανά....φούστης εσύ δήλωσες όχι εγώ...

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.