Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

" ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ....ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ "




Κοιτάζω ακαμάτηδες για ηγέτες μιας χώρας ,
λεβεντογέννας κι αοιδό της λέξης ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ,
να οργώνουνε τα πέρατα όλης της οικουμένης 
να ξεσκίζουν και να πουλάν την σάρκα σου με μιας .

Ελλάδα μου, ΠΑΤΡΙΔΑ μου, άσε τους να κομπάζουν,
η Ιστορία που γράφτηκε δεν σβήνει ουδείς γραφιάς ,
κι αν ειν' χίλιοι οι ΠΗΛΙΟΙ ΓΟΥΣΗΔΕΣ και οι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ 
οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ειν' πιο πολλοί κι αμέτρητης στρατιάς .

Τους θεατρίνους που κόπτονται πως τάχα θα σε σώσουν ,
χαζεύουμε και βλέπουμε τι σκέφτονται για εμάς ,
μα να σαν να ανασκουμπωνόμαστε , ωσάν να ήρθε η ώρα 
να μάθουνε πως ο Έλληνας δεν γίνεται ραγιάς .

Γιατί εγώ δεν προσκυνώ και δεν τους λογαριάζω,
ετούτα τα μιάσματα να μαζευτούν προσμένω ,
σαν δει κι στερνός συνΈλληνας της προδοσίας την γέννα 
να πάρω το τουφέκι μου , στην Πόλη να κατέβω .

Ευθείς να τρέξουν να σωθούν, στις τρύπες να χωθούνε ,
εκεί που ξέρουν καλύτερα σαν σέρνονται σαν φίδια ,
κι όλη η γενιά κι ακόλουθοι να ξεσταχυαστούνε ,
σαν τα σπαρτά που αξίζουνε... απ'της γης τ'αποκαΐδια.

ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν 


Στον χώρο των σχολίων, αναλύθηκαν τα παρακάτω θέματα:
Ισλαμοποίηση της Ευρώπης, ‘Ξύπνα λαέ, σε εμπαίζουν’ του Αθ. Καρανάσιου

25 σχόλια:

  1. Όχι αγαπητέ συνσχολιαστή ΜΗ ΟΝ εδώ κάνεις λάθος , ή σαν δεν θέλεις να δεις πόσα δίνουν απλόχερα οι νέοι συντελεστές της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ;
    Εγώ θα σου απαντήσω απο εδώ μπέσα στην τοποθέτησή σου μέσα απο το σχόλιό σου έτσι όπως κατέχω...

    " Ποιοί διαφεντεύουν ......... την χώρα ; "

    Ποιοί διαφεντεύουν τώρα πια ετούτη εδώ την χώρα
    και ποιοί τους ψήφισαν θαρρείς γιατί θε να σωθούν ;
    Και πιάσαν οι ακαμάτηδες της προδοσίας αιώρα
    και διαλαλούν πως δεν μπορούν ή πια δεν ευκαιρούν ;

    Τα κόλλυβα που έρχονται ανήκουνε σ'εκείνους
    για λύσεις που είχανε έλεγαν όχι με προδοσία ,
    Παιδεία την ξεπούλησαν , Θρησκεία θέλουν να σβήσουν
    και για Ιστορία κράζουνε Σκόπια Μακεδονία ;

    Δεν είναι αυτοί που άνοιξαν τις Πύλες της αβύσσου
    και στις πλατείες λιάζονται μόνο αλλοεθνείς ,
    και οι Ήρωες πια ΒΑΡΒΑΡΟΙ θυμίζουν, ξένο σώμα ,
    που τράπηκαν να διώξουνε το Ισλάμ από τούτη εδώ την γης ;

    Η Ιστορία γράφεται με χρώμα προδοσίας ,
    καπηλευτών των αξιών μιας χώρας Ιερής
    και όσα θα μολογήσουνε όταν θα έρθει η ώρα
    πως δεν ήξερε κανείς δεν θα μπορείς να πεις ....

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νεκρός από τη πείνα στη Πλατεία Αμερικής ετών… 16…Η δική σου είδηση αγόρι μου ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΓΕ για να τη δείξουν ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ στην TV! 19 Μαρτίου 2016 12:27 μμ
    http://aitoloakarnanianews.gr/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BC%CE%B5/

    Φίλε συνσχολιαστή ΜΗ ΟΝ, σου παραθέτω και άρθρο ενός ιστότοπου γιατί ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ και δεν πουλούσε στα ξεπουλημένα Μ.Μ.Ε.

    ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτό το παιδί ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ όπως για τους εισβολείς Σουνίτες που κοπρίζουν όπου βρούνε ακόμα και μέσα στις εκκλησίες των κατοίκων της χώρας που τους περιθάλπει;;Αν αυτό ΔΕΝ είναι φασισμός και ρατσισμός ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τι είναι;;Τους ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ όμως που ΒΙΑΖΟΥΝ 7 χρονα παιδιά στην Ειδομένη...ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ...τους ταίζουν καλά,μην τυχόν και πάθουν κάτι και μετά δεν μπορούν να σφάξουν η να βιάσουν.

      Υ.Γ Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αγαπητέ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ.

      Διαγραφή
    2. Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν οι ιδεολογικά λοβοτομημένοι αριστεροί, αριστεριστές κ.λ.π. είναι ότι όλο αυτό θα γυρίσει εναντίων τους… στην τελική θα τους κυνηγάνε με αγάπη, και οι ποδαποί και οι αλλοδαποί! Ας μου εξηγήσεις τώρα εσύ με την σειρά σου ΜΗ ΟΝ πως το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που μας έχει αποδείξει ότι είναι το ποιο φασιστικό κόμμα από όλα που έχουν συμπράξει στο μνημόνιο, μιας και τα 14 δις € οικονομικά μέτρα δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια διαφορετικής γνώμης....και ενώ μας έχει ΘΥΣΙΑΣΕΙ στους διεθνείς τραπεζίτες τον ίδιο του τον λαό δηλαδή… ταυτόχρονα να ενδιαφέρεται για πολλούς άλλους λαούς του πλανήτη;

      Διαγραφή
    3. Για αυτούς ξηλώνουν τις εκκλησίες στα στρατόπεδα απο εικόνες Αγία Τράπεζα , γιατί φυσικά εκεί δεν βλέπουν τα μάτια του ΛΑΟΥ ,για να τις δώσουν στους αλλόθρησκους αλλά δεν ξέρω σε ποιούς στις Σιίτες ή στους Σουνίτες ;

      Και κάμανε τους στρατιώτες παραδουλεύτρες υτών που έπρεπε να διώχνουν στα σύνορα που θα φύλαγαν ;

      Τόση η ΠΡΟΔΟΣΙΑ τους ,που.... μέτρημα δεν έχει.

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
    4. Σουνίτες έχουν βάλει εκεί αγαπητέ Αρμαγεδών και ειδικά στο Hot Spot στο Σχιστό έχουν βάλει ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ από το Αφγανιστάν, ανήκουν στην περιοχή της κοιλάδας του Κανταχάρ…. στο Κανταχάρ σύμφωνα με τα έθιμα τους ΔΕΝ τρώνε χταποδάκι (κθούλου) με κοφτό μακαρονάκι!!!!Το χταποδάκι είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ...πάτε να αγοράσετε απο ένα Σούπερ-Μάρκετ να δείτε πόσο πάει το κιλό....λες και αγοράζεις χρυσό ένα πράγμα....και αυτά τα ΖΩΑ το πετάξαν στα σκουπίδια...ενώ το ΕΛΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.!!!

      Διαγραφή
    5. ΑΡΜΑΓΕΔΩ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ.

      αρθρο που κυκλοφορησε το 2013 το βαζετε ξανα ; Ημαρτον . το 2013 που κυκλοφορησε το αρθρο αυτο δεν υπήρχε κανένα παρόμοιο περιστατικό με θάνατο 16χρονου , στην περιοχή της πλατείας Αμερικής, ούτε στην οδό Σκαληστήρη και αυτο επιβαιβεωθηκε απο το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα . Κρυψατε στην φωτο και την ημερομηνια για να μην δουμε οτι ειναι το 2013 . Γιδια . Ολα για τα κλικς

      Μπούρδες , μπούρδες , μπούρδες , αθλιότητες , αθλιότητες , αθλιότητες , κλικ , κλικ , κλικ διαφημίσεις , διαφημίσεις , διαφημίσεις , κέρδη , κέρδη , κέρδη . Και στην Σκαλιστήρη δεν υπάρχει φούρνος, παρά μόνο ένα κλειστό μαγαζί που κάποτε ήταν φούρνος , γράφει μάλιστα η ταμπέλα Ο Φούρνος της Πάτμου , γιατί είναι στη γωνία με την Πάτμου , στο τέλος της Σκαλιστήρη , και η είσοδος είναι από την Πάτμου , στη Σκαλιστήρη έχει μόνο μια στενή βιτρίνα και εκλεισε πριν το 2013 . Γιδια

      ΑΡΑ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ?
      ΟΛΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
      ΒΕΡ ΜΗ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ. ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!!
      Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΜΗΝΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙ, ΕΝΩ Η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΔΡΑΧΜΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΑΤΡΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΠΡΠΕΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
      ΜΗ ΩΝ

      Διαγραφή
    6. Αγαπητέ φίλε μου συνσχολιαστή είναι και Σιίτες και Σουνίτες και θα κάμουν αυτήν την χώρα το νέο πεδίο αντιπαράθεσης τους, όταν θα τελειώσουν με το όνειρο να κάμουν τους αλλόπιστους που κατοικούν σε αυτόν τον τόπο ίδιους με το συνάφι τους .

      Αυτό το συνοθύλευμα λαών που έχουν κατακλύσει την ΠΑΤΡΙΔΑ μας , έχει αυτοσκοπό πρώτα την κατάληψη νέων πατρίδων , προς τέρψιν ενός ονείρου για το Ισλαμικό τόξο που πρέπει να αυγατίσει .

      Είναι πολλά περισσότερα αυτά που επιδιώκουν απο αυτό που θέλουν να περάσουν κάποιοι υποτίθεται ανυποψίαστοι πλην εμμέσως ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ πολιτικοί .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
    7. Αγαπητέ ΜΗ ΟΝ αυτή είναι παλιά είδηση;;

      http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/679803/sok-stin-eidomeni-metanastes-xylokopoyn-omoethni-toys-gia-ton-viasmo-7xronis-pics

      Όταν θα θέσεις στον εαυτό σου το ερώτημα, για ποιο λόγο οι "πρόσφυγες" της ανατολής δεν προσφεύγουν για ανθρωπιστικούς λόγους στα εύπορα αραβικά κράτη της ανατολής, όπως το Κατάρ, Μπαχρέιν, Η.Α.Ε. και Σ. Αραβία… αλλά προτιμούν να κάνουν ένα ταξίδι τρεις φορές ποιο μακρινό… τότε ίσως θα αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι οι "πρόσφυγες" της ανατολής χρησιμοποιούνται για μακρόπνοα γεωπολιτικά σχέδια μεγάλων δυνάμεων, που ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν, η έστω αντιλαμβάνονται. Μάλιστα… οι «πρόσφυγες» κινδυνεύουν και για να προστατευτούν πρέπει να πάνε Γερμανία!… και γιατί τότε η τουρκική και γερμανική κυβέρνηση δε βάζουν απευθείας πτήσεις από την Τουρκία, προς Γερμανία να τελειώνει το θέμα!

      Μα γιατί ο τελικός προορισμός των «προσφύγων» ΔΕΝ είναι η Γερμανία, που πρόσφατα δέχθηκε στο έδαφος της 20 νέες πυρηνικές κεφαλές από τις Η.Π.Α.! ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.!!!!

      Διαγραφή
    8. Και άλλη "φρέσια" είδηση και όχι παλιά για το αγαπητό ΜΗ ΟΝ...για να δεις τι είδους "ανθρωπισμό" έχουν αυτοί που εσύ και άλλοι θεωρείται "καημένους' και "πρόσφυγες"...πρόσεξε μόνο να μην πέσεις στα χέρια τους...γιατί αυτοί πριν σφάξουν,τους αρέσει να το "γλεντάνε" κομματάκι...κοινώς θέλουν εκτός απο αίμα και ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ.

      https://www.youtube.com/watch?v=mdq_-zMH4A0

      Διαγραφή
    9. ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝΕ , ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!! ΤΙ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ. ΕΓΩ ΑΠΟ ΦΥΣΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΑΤΟΜΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΘΕΤΙΚΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΠΑΡΑ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.....!!!!
      ΜΗ ΩΝ

      Διαγραφή
    10. Δύο τεινά συμβαίνουν φίλε ΜΗ ΟΝ...η ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα και μας δουλεύεις (η νομίζεις οτι μας δουλεύεις)...η αλήθεια τα πιστεύεις αυτά που λες.!!!.Όπως και να έχει έχω μάθει να μην διαστρεβλώνω το είδωλο της πραγματικότητας μου...και να βλέπω τα πράγματα όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ και όχι όπως θα ήθελα να είναι.Που σημαίνει ότι εγώ δεν βλέπω το ποτήρι ούτε μισογεμάτο...αλλά ούτε και μισοάδειο...αλλά ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.

      Στο παρακάτω βίντεο θα δεις τον τρόπο με τον οποίο φέρονται στις γυναίκες των χωρών που τους φιλοξενούν,τους ταΐζουν,τους δίνουν σπίτια,και ιατρική περίθαλψη...και αυτοί φυσικά δείχνουν το ευχαριστώ τους με τον μοναδικό τρόπο που ξέρουν...λόγο φύσεως φυσικα.!!!Σε λίγο καιρό θα δείς αυτήν την "ευγνωμοσύνη" και το "ευχαριστώ" και στις γυναίκες του δικού σου κύκλου...όπως μητέρα,αδελφή,ξαδέλφη,φίλες,κόρες κ.λ.π ότι έχει ο καθένας τέλος πάντων...γιατί αυτοί ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ.!!!Δεν θα φύγουν εκτός και αν εσύ και όλοι μας κάνουμε κάτι για αυτό...στα Hot Spot που χτίζουν θα μπείς εσύ και όσοι άλλοι επιζήσουν,καθώς θα γίνετε ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ στην χώρα των Ελλήνων ,βέβαια αυτό έχει και την καλή του πλευρά....θα ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ.

      Πριν ένα χρόνο ΗΡΘΕ η εμπροσθοφυλακή των πρώτων άοπλων τμημάτων… τώρα μετά από ένα χρόνο, φθάνουν τα πρώτα άοπλα τμήματα του κύριου ένοπλου σώματος…
      Λαοί που έχουν ξεχάσει την ιστορία τους, είναι υποχρεωμένοι να την ξαναζήσουν. Για το καλό των υπόλοιπων γενεών....θα πρέπει όλοι οι πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ να εκμεταλευτούμε την θυσία σας..να μην πάει χαμένη...και να γίνει ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

      https://www.youtube.com/watch?v=BvcOih7RupQ

      Διαγραφή
    11. Κανονικά θα έπρεπε όχι μόνο εσένα...αλλά και όλους τους κατοίκους της χώρας να σας προκαλέσει μια ανησυχία και έναν προβληματισμό,το ΓΙΑΤΙ διαμέλισαν την Γιουγκοσλαύια και βομβάρδισαν μετά την Σερβία οι ΗΠΑ (που όπως λες νοιάζονται για μας),μαζί με το Βερολίνο και το Βατικανό...ΓΙΑΤΙ χτύπησαν και διαμέλισαν μια Χριστιανική Χώρα και ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΔΥΟ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!!!!Αν το βρείς θα καταλάβεις και το ΓΙΑΤΙ θέλουν να Ισλαμοποιήσουν την Ελλάδα.ΓΙΑΤΙ μετασχηματίζουν τις Χριστιανικές Χώρες της Ευρώπης;;;ΓΙΑΤΙ ενώ ξέρουν την υπεργεννητικοτητα των Μουσουλμάνων "μεταναστών",συνεχίζουν να τους στέλνουν στην Ευρώπη...ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ;;;Σκέψου και θα καταλάβεις η μάλλον θα νοιώσεις όπως οι Ινδιάνοι στην Αμερική...που αφού τους εξολόθρευσαν οι Αγγλοσάξονες έποικοι...μετά έφεραν μαύρους απο την Αφρική για να τους κάνουν τις δουλειές....στην θέση των Ινδιάνων είμαστε όλοι εμείς οι Ευρωπαίοι....και στον ρόλο των μαύρων φέρνουν τις ορδές των εισβολέων από την Ασία και την Αφρική.

      Μόνο που εμείς ΔΕΝ είμαστε Ινδιάνοι....και εδώ το σχέδιο τους δεν θα γίνει πραγματικότητα,έστω και αν χυθούν ποταμοί αίματος....είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ.!!!

      Διαγραφή
    12. Και για να μην αναρωτιέσαι τα δύο Ισλαμικά Κράτη στα Βαλκάνια είναι η Βοσνία και το Κόσσοβο...τα Βαλκάνια γεωπολιτικά είναι ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ με τον Καύκασο...για αυτό τα αποκαλούν Βαλκανικό Καύκασο.

      Διαγραφή
    13. Και αυτό σαν μια μικρή πρόγευση..για το τι θα ακολουθήσει...

      http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/epikairotita/metanasteutiko/arxisan-ektos-elegxou-sto-sxisto-apeilisan-antisuntaxmatarxi-oti-tha-ton-sfaksoun-sullipseis.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

      Διαγραφή
    14. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ? ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΜΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ?
      ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΞΩΓΙΗΝΟΥΣ ΕΛΟΧΙΜ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ...
      .!
      ΜΗ ΩΝ

      Διαγραφή
    15. Γιατί πιστεύω ότι εσύ και πολλοί άλλοι θα θυσιαστείτε;;Γιατί τώρα που το πηγάδι των πληθυσμιακών συμπληγάδων άνοιξε… ο εφιάλτης θα είναι η πραγματικότητα σε όσα έρθουν. ....3.000.000 εκ. είναι οι εισβολείς στα παράλια της Μικράς Ασίας που θέλουν να έρθουν στο Ελλάντα… και άλλα 3… περιμένουν στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας....σε αυτούς πρόσθεσε και τα 6.000.000 που ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ μαζέψει όλα αυτά τα χρόνια....κάνε πρόσθεση να δεις το νούμερο του ΕΦΙΑΛΤΗ που θα ξεκινήσει..μιλάμε για ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

      Βεβαίως για να μπορέσεις να καταλάβεις τι ακριβώς "παίζει" και να τρομάξεις με αυτά που έρχονται θα πρέπει θα πρέπει να μελετήσεις το γιατί επαναστάτησαν οι Δωριείς, Αιολείς, Δυμάνες και Υλλείς, εναντίων των Αχαιομυκηναίων (κάθοδος των Δωριέων) και αφού επικράτησαν τι προσπάθησαν να πετύχουν με το «πείραμα» Έλληνας. Το μαζικό βιολογικό – πνευματικό πείραμα Έλληνας απέτυχε!!Τι μας έλεγαν οι προγονοί μας για ΑΥΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ;;;

      ..."Αν όμως ο πληθυσμός (της κοινότητας, της πόλης, του κράτους κ.λ.π.) ελαττωθεί και πέσει κάτω από τον επιθυμητό αριθμό, δεν πρέπει να φέρνουμε στην πόλη ξένους πολίτες που δεν έχουν εκπαιδευθεί με τον σωστό τρόπο"... Πλάτων Νόμοι, 741a.

      ..."Οι πολλές και ποικίλες ποιότητες, που περικλείουν αντιθέσεις και είναι δύσκολο να τις δαμάσεις, καταστρέφονται προτού βρεθούν μαζί, εφόσον, όπως σε πόλη με ανθρώπους μιγάδες που έχουν συγκεντρωθεί από παντού, δεν είναι εύκολο να φτάσουν σε κατάσταση ενότητας και ομοιοπάθειας, αλλά κάθε μία τραβάει προς αυτό που της είναι οικείο και είναι δύσκολο να συνδυαστεί με το αλλόφυλο"... Πλούταρχος Συμποσιακά», Δ΄, Πρόβλημα Α΄, 661C.

      Εμείς τι κάναμε;;;Ακριβώς τα αντίθετα....θέλαμε να είμαστε "ευααισθητούληδες" και "μοντέρνοι"... Όσο περισσότεροι θα είναι οι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ,στο εσωτερικό της Ελλάδας, τόσο ποιο ΑΓΡΙΑ και σε βάθους χρόνου τα γεγονότα....Η Κυβέρνηση του "ηγέτη" σου έχει ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ και ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ για τουλάχιστον 15.000.000 Σουνίτες Μουσουλμάνους στην χώρα που ακόμα λέγεται Ελλάδα..πόσοι νομίζεις ότι είστε όλοι μαζί οι ελλαδίτες αλλά και οι πραγματικοί Έλληνες;; Και όταν κάποια στιγμή ο αριθμός των ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ φτάσει σε ένα επιθυμητό (για τα ξένα κέντρα) αποτέλεσμα, τότε θα σημάνει η ώρα, θα δοθεί το εύνασμα για βιασμούς, δολοφονίες, πλιάτσικο κ.λ.π. ότι δηλαδή έχουμε δει να συμβαίνει στο εξωτερικό στην Συρία, θα συμβεί και εδώ.

      Υ.Γ Πόσο πιστεύεις ότι θα μπορέσεις να ζήσεις ανάμεσα σε 15.000.000 Σουνίτες Μουσλμάνους...πιστεύεις ότι ακόμα και αν αλλαξοπιστήσεις η γίνεις πιστός Μουσουλμάνος θα σε αφήσουν να ζήσεις;;

      Διαγραφή
    16. Το πλιάτσικο και οι επιθέσεις ΗΔΗ ξεκίνησαν...σήμερα μιλούσα με άτομα από Δράμα...σε χωριό της Δράμας(Ξηροπόταμος)...εγκατέστησαν 209 λαθροεισβολείς σε χώρο μακριά από το χωριό...μέχρι στιγμή έχουν εισβάλει μέσα σε σπίτια του χωριού έχουν κατακλέψει τα πάντα...μπήκαν στην εκκλησία του χωριού και τα έσπασαν όλα...και εισέβαλλαν σε σπίτι για να βιάσουν 12χρονο κοριτσάκι....κάτι γερόντια που καθότανε στο καφενείο της πλατείας τα έσπασαν στο ξύλο.!!!Αυτά ΔΕΝ τα λένε τα πουλημένα ΜΜΕ γιατί ΔΕΝ πρέπει οι Έλληνες να μάθουν τι τους περιμένει...

      Διαγραφή
  3. Έχεις δίκιο ΜΗ ΩΝ
    Αναγκάστηκαν να υπογράψουν νέο μνημόνιο και να συνεχίσουν τον εμπαιγμό όπως και οι άλλοι .....
    Αναγκάστηκαν να αποδώσουν την ονομασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα ΣΚΟΠΙΑ όπως και οι άλλοι .....
    Αναγκάστηκαν να αποδώσουν τον όρο Τζιχαντιστές στους Μακεδονομάχους ΟΧΙ όπως οι άλλοι ....
    Αναγκάστηκαν να υπογράψουν νέα δυσβάσταχτα μέτρα και να συνεχίσουν το ξεκλήρισμα τις κοινωνίας των ΕΛΛΗΝΩΝ , όπως και οι άλλοι ......
    Αναγκάστηκαν να παραδώσουν την εποπτεία του Αιγαίου στους Τούρκους ,όπως έκαμαν με τα Ίμια , όπως και οι άλλοι ......
    Αναγκάστηκαν να σερβίρουν προφυλακτικά σε Δημοτικά σχολεία ωσάν να ετοιμάζουμε για γάμους ανήλικων θυγατέρων σύμφωνα πάντα με το Ισλάμ ΟΧΙ όπως οι άλλοι ......
    Αναγκάστηκαν να ξηλώσουν εκκλησίες από Ιερές εικόνες και την Αγιά Τράπεζα , σε στρατόπεδα και να τις κάμουνε τζαμιά ΟΧΙ όμως όπως οι αλλοι .....
    Αναγκάστηκαν......................
    Αναγκάστηκαν.........................


    Και εγώ να χαίρομαι που σε κάποια πράγματα δεν είναι όπως οι άλλοι ..... ;

    Όχι δεν είναι όπως οι άλλοι, είναι ακόμη χειρότεροι από τους άλλους .......


    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί πρέπει ΟΛΟΙ να πληρώσουμε αγαπητέ ΜΗ ΟΝ;;;Ποιος ήθελε Ε.Ο.Κ.... ποιος ήθελε ΔΑΣΕ... ποιος ήθελες Ε.Ε. και €! ;;;ΔΕΝ σας έφτανε ένα ποτήρι γλυκό νερό από τους Δελφούς... γιατί θέλατε "κήπους κρεμαστούς",και "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" μα έτσι τα ΦΤΕΡΑ σας σιγοπριονίζατε.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΡΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΛΣΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΡΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΣΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΕΟΚ, ΕΕ, ΔΑΣΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Ε ΚΑΙ? ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣ.
    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ. ΠΑΡΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΛΑΣΠΗΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
    ΜΗ ΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιλάς σαν φανατισμένο Νεοδημοκράτη ή Πασοκτζή .
    Διακρίνω στο σχόλιο σου μονομερή κατάθεση, επί των σχολίων που ανήρτησα σαν απάντηση για τα ερωτήματα που μου έθεσες .
    Ρώτησαν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ εάν επιθυμεί την παραμονή του σε νέο μνημόνιο και εισέπραξαν ένα βροντόφωνο ΟΧΙ , που ο Τσιπροκαμμένος το βάφτισε ΝΑΙ ;
    Φωνασκούσαν ότι έχουν λύσεις επί των οικονομικών σκληρών και αντιλαϊκών μέτρων που επέβαλαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις ;
    Στο μόνο που βλέπω πως ήταν σαφέστατη η τοποθέτησή τους και το έκαναν πράξη ήταν στην απόδοση Ελληνικής ονομασίας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα ΣΚΟΠΙΑ ( πλην όμως σε αυτό δεν είδα να τοποθετηθείς ).
    Ή και την τοποθέτησή τους στο θέμα της λαθρομετανάστευσης προσκαλώντας από τα πέρατα της οικουμένης ωσάν να μην υπάρχουν ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ γιατί το ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ .

    Δεν είδα συνσχολιαστή μου την τοποθέτηση σου επί των άλλων θεμάτων πλην την κομματική και ακραία θα έλεγα κατάθεση σου ότι πρέπει να βάλουμε πλάτη .
    Για πλάτη εννοείς ;
    Για την πλάτη στον κατήφορο που θέλουν να συνεχίσουν να μας οδηγούν ;
    Για την πλάτη σε νέες αυτοκτονίες λόγο της αντιλαϊκής ( όπως κάποτε κατήγγειλαν και οι ίδιοι ) πολιτικής που θέλουν να συνεχίσουν και αυτοί ;
    Ή πλάτη μήπως στην υπαναχώρηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ όπως το ξεπούλημα της ΘΡΑΚΗΣ του ΑΙΓΑΙΟΥ τον έλεγχο από τη στρατοχωροφυλακή της Τουρκίας των νησιών του Αιγαίου μας ;

    Όχι φίλτατε σε εμένα δεν θα μπορέσεις να δικαιολογήσεις την καθαρά ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ που συνεχίζουν να ασκούν οι παρόντες ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ .
    Είμαι αρκετά μεγάλος για να μην θέλω να πάρω μερτικό από τα κόλλυβα που θέλουν να γεμίσουν το ζωνάρι τους .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝΕ , ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!! ΤΙ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ. ΕΓΩ ΑΠΟ ΦΥΣΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΑΤΟΜΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΘΕΤΙΚΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΠΑΡΑ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.....!!!!
    ΜΗ ΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα σε όλους, μετά από ολιγοήμερη απουσία μου!
    Κατ΄αρχήν να αποτίνω την ευαρέσκειά μου και για το νέο ποίημα του φίλου μας Αρμαγεδώνα, ο οποίος μας τιμά πάντοτε με την ποιητική του έμπνευση (ίσως να τον εμπνέει η κουβέντα μας)!
    Αγαπητό ΜΗ ΟΝ, ο κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του.
    Είναι δική σου επιλογή το να εθελοτυφλείς, δηλαδή το να απωθείς την πραγματικότητα που αντιλαμβάνεσαι διότι δεν σου αρέσει, προσκρούει στις ιδέες σου, σου προκαλεί φόβο, σε ενοχλεί ή απλώς προτιμάς να ζεις σε ένα κόσμο που θα είσαι εσύ το επίκεντρο. Απωθώντας την πραγματικότητα και επιλέγοντας να ζεις σε μια εικονική και ψευδή αίσθησή της, δεν καταφέρνεις να την ακυρώσεις ούτε και να την αλλάξεις! Αυτή υπάρχει εκεί και σε περιμένει.
    Η εθελοτυφλία υποτιμά την νοημοσύνη μας και μας καθιστά αδύναμους και έκθετους στις δυσκολίες της πραγματικής ζωής. Δεν μας λύνει κανένα πρόβλημα.
    Γιατί να υπονομεύεις τον εαυτό σου;
    Οφείλουμε λοιπόν να είμαστε ρεαλιστές και να αποδεχόμαστε την πραγματικότητα, όπως αυτή παρουσιάζεται αντικειμενικά ή τουλάχιστον όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε να την αντικρίσουμε. Γι αυτό και πρέπει να είμαστε σε διαρκή επαφή με τα κοινωνικά δρώμενα, να έχουμε πληροφόρηση και να προβληματιζόμαστε.
    Ας μην είμαστε "ιδιώτες"* κατά τους αρχαίους μας προγόνους!
    Οι συνσχολιαστές σου, σου δίνουν μια εικόνα της πραγματικότητας, η οποία στηρίζεται με αποδείξεις και στοιχεία αδιαμφισβήτητα.
    Το θέμα της αισιοδοξίας και της απαισιοδοξίας είναι κάτι άλλο!
    Έχει να κάνει με την στάση που επιλέγουμε απέναντι στα γεγονότα, αφού όμως τα αναγνωρίσουμε αντικειμενικά.
    Δηλαδή, αναγνωρίζω τον κίνδυνο να πεθάνω από τροχαίο, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι δεν θα μου συμβεί. Αντίθετα, είμαι απαισιόδοξος και θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα συμβεί αναπόφευκτα!
    Και οι δυο στάσεις, εκκινούν από την παραδοχή του κινδύνου.
    Αν όμως θεωρήσω ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να πεθάνω από τροχαίο γιατί αυτό δεν μπορεί να συμβεί, τότε παραγνωρίζω έναν υπαρκτό κίνδυνο ο οποίος ελοχεύει αντικειμενικά, είτε το παραδέχομαι είτε όχι.
    Άρα λοιπόν, το να βλέπεις μισογεμάτο (αισιόδοξα) το ποτήρι, είναι μια αποδεκτή στάση ζωής, αλλά αυτό δεν ακυρώνει ότι τα πράγματα είναι σε πραγματικό κίνδυνο και ότι παρά την αισιοδοξία σου, μπορεί να συμβεί το αναπόφευκτο.
    Προσωπικά και από την γνώση που έχω για τα πράγματα, δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος για τις εξελίξεις, παρόλο που η καρδία μου θέλει να τα βλέπει αισιόδοξα!
    Το γεγονός ότι η παρούσα κυβέρνηση, έχει οδηγήσει την χώρα σε πολύ χειρότερη μοίρα απ΄ότι την παρέλαβε, είναι μετρήσιμο και αυταπόδεικτο. Το γεγονός επίσης ότι ενεργεί από δόλο ώστε να υπονομεύσει όλα τα εθνικά συμφέροντα, είναι επίσης μετρήσιμο και αυταπόδεικτο.
    Αν λοιπόν υιοθετείς την πολιτική που εφαρμόζουν, τότε συντάσσεσαι με τους σκοπούς τους, οι οποίοι είναι πλέον ολοκάθαρα ορατοί.
    Γι΄αυτό και σου αφιερώνω το επόμενο άρθρο, που μόλις ανάρτησα...

    ΛΥΚΙΟΣ.


    * όπου "ιδιώτη" (στα αγγλικά idiot=ηλίθιος), έλεγαν αυτούς που ήταν αδιάφοροι για τα κοινά και τα κοινωνικά δρώμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Του Αθανάσιου Καρανάσιου



    Ξύπνα Λαέ σε εμπαίζουν ... εξοφλούν γραμμάτια τα κοινοβουλευτικά κόμματα και τα νούμερα δεν βγαίνουν!

    Βλέποντας την οικονομική, την κοινωνική κατάντια και την ισλαμοποίηση της χώρας . θα πρέπει να είναι κανείς καραμπινάτος βλαξ για να πιστεύει, ότι το 85% σχεδόν των ψηφισάντων στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 ψήφισαν να δολοφονηθούν εν ψυχρώ με το 3ο Υπερμνημόνιο και να ισλαμοποιηθεί η Ελλάδα ....

    Προσωπικά, ουδέποτε έδωσα αξιοπιστία στα εκλογικά αποτελέσματα. Δεν μεπείθει η αποκλειστική κατ ανάθεση εξαγωγή των εκλογικών αποτελεσμάτων από τη μία (την ίδια και μοναδική) εταιρεία εδώ και 35 χρόνια, που τυγχάνει να εδρεύει σήμερα στην Ν. Υόρκη και να διοικείται από ξένους μεγαλομετόχους ... Προκαλείται η νοημοσύνη κάθε εχέφρονος ανθρώπου!

    Μέσα στην οργή μου, για αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μου, θυμήθηκα σήμερα τα λόγια γνωστού και άριστα πληροφορημένου ραδιοτηλεσχολιαστή το πρωϊνό της 21ης Σεπτεμβρίου 2015, όταν ακούσαμε στα ερτζιανά: «Οι Αμερικάνοι έβαλαν πλάτη». Είπε επίσης τότε, ότι υπήρξε μια σφυγμομέτρηση, που διενήργησε μια πρεσβεία (ξέρετε ποια!), η οποία «έπεσε μέσα» στο σύνολο των ποσοστών των τελικών αποτελεσμάτων. Συμπλήρωσε επίσης ο ΑΡΙΣΤΑ πληροφορημένος ραδιοτηλερμηνευτής, που επικοινωνεί (όπως δηλώνει) με τα «πνεύματα του δάσους», ότι η πετυχημένη αυτή σφυγμομέτρηση την παρέδωσε η πρεσβεία σε σύζυγο (ευμεγέθους) αρχηγού μικρού κόμματος, που συμπτωματικά ξαναμπήκε οριακά στη Βουλή, ώστε να στηρίξει ΞΑΝΑ τον Αλέξη, που κέρδισε με απίστευτη άνεση 145 έδρες στη νέα Βουλή, από ένα Λαό που την 5η Ιουλίου 2015 ψήφισε κατά των μνημονίων!

    Αποφεύγω να μιλήσω και για τα (αφύσικα) ποσοστά των άλλων μικρών κομμάτων (τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται). Είναι τυχαίο λοιπόν, γιατί καίγονται τώρα όλοι τους για την εξόφληση των γραμματίων, με τη διόγκωση και επέκταση των μνημονίων και το ξεπούλημα και την ισλαμοποίση της χώρας; Είναι τυχαίο, γιατί όλοι τους άμεσα ή έμμεσα συνεργούν στα όσα απίθανα και αποκρουστικά συμβαίνουν στην Ελλάδα μας; Είναι τυχαίο, γιατί όλα γίνονται κατ εφαρμογή των διαβολικών σχεδίων της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και των λοιπών συνδαιτυμόνων/νεοαποικιοκρατών;

    Γι αυτό σου λέω Ελληνικέ Λαέ: "Σε εμπαίζουν ... αφυπνίσου! Η δύναμη είναι η δική σου!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.