Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

"ΑΥΤΟΙ ήσαν οι Βάρβαροι κι εμείς ...ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"


Στο Μοριά πιάσαν το καρυοφύλλι τους 
στην Πίνδο το δρεπάνι 
και είπαν πως η ΠΑΤΡΙΔΑ τους 
δεν είναι άλλων μποστάνι .

Στο Σούλι πιάσαν υψώματα κι άφησαν οικογένεια 
ΠΑΤΡΙΔΑ Θρησκεία ήσαν αυτά 
που άξιζαν τόσο παλιά 
και των ΕΛΛΗΝΩΝ η ανέχεια .

Ωσάν ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ έβριζε,
βροντούσε ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
κι όταν ο Μάρκος ( προπάππους μου ) τους αλύχταγε 
φοβόταν ο Βριώνης .

Άξεστοι ήσαν όλοι αυτοί και βάρβαροι συνάμα,
κι ας έκαιγε η εννιάριγη νου και καρδιά αντάμα , 
τρελοί που σκίσαν ουρανό κι άλλαξαν Ιστορία ,
για να'ρθουν χρόνια τωρινά με την ....δημοκρατία .

Βάρβαροι ήσαν όλοι αυτοί και δουλικά σημαίας ,
που φύσησε ένα πρωινό και πήρε ο αέρας ,
απλώσαμε τα χέρια μας, κάναμε νέους φίλους ,
αυτούς που οι προπάτορες βάφτιζαν για γραικύλους .

ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν 




Στον χώρο των σχολίων, αναπτύχθηκαν τα παρακάτω θέματα:
Το ΝΑΤΟ των προδοτών, Η ΗΠΑ ενάντια σε μια ισχυρή Ευρασία, Προφητείες & σενάρια 3ου Π.Π., Προηγμένη τεχνολογία του ύδατος προ Ωγύγου, Μαγεία/Μοριακή Φυσική & Αστρολογία, 'Απολίτιστοι' εισβολείς Υξώς & μουσουλμάνοι μετανάστες, Κόντρα συμφερόντων ΗΠΑ-ΝΤΠ, Έλληνες-το αρχαιότερο έθνος της Χθόνας

76 σχόλια:

  1. Ο ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΑΠΟΥΣ ΣΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ? ΩΡΑΙΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΣΤΟΙΧΟ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ Η ΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΕΙ ΛΙΓΑΚΙ Η ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΟΙΗΜΑΤΟΣ. ΠΑΝΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΥ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ. ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ
    ΜΗ ΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι συνσχολιαστή μου είναι προγονός μου .
      Όσο για το ποιήμα μου ήθελα να σπάσω την πεπατημένη στις ρίμες και να δώσω κάτι διαφορετικό , αλλά και να δημιουργήσω αυτο που είχα στον νού μου και εν τέλει στην πρώτη κατάθεση του ποιήματός μου πάντοτε δημιουργώ "επίτηδες" μερικές φορές κάποια λάθη , πράγμα που το γνωρίζουν καλύτερα κάποιοι παλιοί φίλοι του σεβαστού ιστότοπού μας .
      Με τιμά σαφώς που ενδειαφέρθηκες και διάβασες και άλλα ποιηματά μου , δεν έχω σκεφτεί να τα περάσω σε βιβλίο γιατί με ενδειαφέρει να διαβάζουν οι αναγνώστες μας ΔΩΡΕΑΝ.
      Είναι αυτοσκοπός μου να δώσω κάτι που ευχαριστεί τους φίλους αμώνες του Καταχθόνιου Δαίμονα .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ φίλε Αρμαγεδών, σε ευχαριστούμε για το υπέροχο ποίημα που μας προσέφερες, μέσα από τον εκφραστικό σου οίστρο! Το βρίσκω επίσης υπέροχο, όπως και ο ΜΗ ΟΝ και τον διαβεβαιώ ότι ο φίλος Αρμαγεδών, όχι μόνο μας προσφέρει ανιδιοτελώς την ποιητική του έμπνευση, αλλά μας τιμά με την πρώτη δημοσίευση (δηλαδή πρώτα εδώ καταθέτει τα ποιήματά του και έπειτα σε άλλα ιστολόγια). Γι αυτό και εδώ έχει την τιμητική θέση, στο Θεματολόγιο (αριστερά στην λέξη ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ), όπου διατηρούμε την ποιητική του συλλογή με 92 ποιήματα και άρθρα!
      Και πάλι σε ευχαριστούμε φίλε.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη αξία, είναι τα μηνύματα που μας μεταφέρουν τα ποιήματά σου φίλε και ιδιαίτερα αυτό. Ιδιαίτερη τιμή, αλλά και βάρος, να είσαι απόγονος του ήρωα Μάρκου Μπότσαρη!
      Έτσι εξηγούνται όλα αγαπητέ Αρμαγεδών! Να γιατί είσαι μαχητής της ζωής, αλλά και κομιστής ψυχικής δύναμης που την σκορπάς απλόχερα στους φίλους και συνέλληνες.

      "και είπαν πως η ΠΑΤΡΙΔΑ τους
      δεν είναι άλλων μποστάνι"

      είναι το μήνυμα που κομίζεις προς πάσα κατεύθυνση και πάσαν αποδέκτη!
      Αυτό ας το θυμόμαστε όλοι...
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Πάντοτε με το καλό λόγο παλιέ φίλε μου ΛΥΚΙΕ .
      Εδώ έγινε εκείνο το πρωτοξεκίνημά μου με την ενασχόληση της ποίησης .
      Αυτός ο ιστότοπος αποτέλεσε το σημείο αναφοράς για το ξεκίνημά μου ....
      Και ναι θαρρώ πως αποτελεί ξέχωρη τιμή για εμένα που μου δίνεται η δυνατότητα να υπάρχω εδώ μέσα, με τα δείγματα της "προσωπικής μου μελάνης".

      Μια βαριά κληρονομιά αποτελεί για εμένα η ύπαρξη μου ως απόγονος ενός Ανθρώπου που δεν απεδέχθη ποτέ πως είναι Ήρωας περισσότερο από τους υπόλοιπους Έλληνες που τότε πολέμησαν , αλλά και θυσιάστηκαν.

      ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  2. Χαρά στον Έλληνα που ελληνοξεχνά
    και στο Σικάγο μέσα ζει στη λευτεριά
    εκείνος που δεν ξέρει και δεν αγαπά
    σάμπως φταις κι εσύ καημένη
    και στην Αθήνα μέσα ζει στη ξενιτιά

    Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ
    και βαθιά σ’ ευχαριστώ
    γιατί μ’ έμαθες και ξέρω
    ν’ ανασαίνω όπου βρεθώ
    να πεθαίνω όπου πατώ
    και να μη σε υποφέρω

    Αχ Ελλάδα θα στο πω
    πριν λαλήσεις πετεινό
    δεκατρείς φορές μ’ αρνιέσαι
    μ’ εκβιάζεις μου κολλάς
    σαν το νόθο με πετάς
    μα κι απάνω μου κρεμιέσαι

    Η πιο γλυκιά πατρίδα
    είναι η καρδιά
    Οδυσσέα γύρνα κοντά μου
    που τ’ άγια χώματα της
    πόνος και χαρά

    Κάθε ένας είναι ένας
    που σύνορο πονά
    κι εγώ είμαι ένας "Κανένας"
    που σας σεργιανά

    Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ
    και βαθιά σ’ ευχαριστώ
    γιατί μ’ έμαθες και ξέρω
    ν’ ανασαίνω όπου βρεθώ
    να πεθαίνω όπου πατώ
    και να μη σε υποφέρω

    Αχ Ελλάδα θα στο πω
    πριν λαλήσεις πετεινό
    δεκατρείς φορές μ’ αρνιέσαι
    μ’ εκβιάζεις μου κολλάς
    σαν το νόθο με πετάς
    μα κι απάνω μου κρεμιέσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχόλιο ως απάντηση άρθρου του κ. Παναγιώτη Αποστόλου στο http://attikanea.blogspot.gr/2016/03/blog-post_563.html Ας ανοίξουμε έναν διάλογο....

    Όχι κ. Παναγιώτη Αποστόλου κάνετε ένα μεγάλο λάθος, για τους ισχυρισμούς περί ΝΑΤΟ.
    Αυτό είναι το ΝΑΤΟ του Καραμανλή ( του υποτιθέμενου ΕΘΝΑΡΧΗ τρομάρα του ) , του μεγάλου και περισπούδαστου Ανδρέα Παπανδρέου και του τελευταίου επιζώντα ΠΡΟΔΟΤΗ Μίκη Θεοδωράκη ( όπως και ο ίδιος το έχει παραδεχθεί ).

    Αυτό το ΝΑΤΟ αποτέλεσε το σφράγισμα της πιο << ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ και υποχθόνιας συμφωνίας >> και κατακρήμνισης για πολλά συναπτόμενα έτη της Ελλάδος, με απώλεια της ΕΘΝΙΚΗΣ μας κυριαρχίας ( την μεγαλόνησό μας την ΚΥΠΡΟ) και την Οικονομική καταβύθιση της δραχμής έναντι του δολαρίου, που εάν ενθυμούμε καλά η ισοτιμία τότε ήταν 30 δραχμές= 1 δολάριο .
    Είναι το ΝΑΤΟ των 100.000.000 δολαρίων που παρέλαβαν κάποιοι από την ΕΒΡΑΙΟΣΤΟΑ για να φέρουν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Ελλάδα .

    Αυτό το ΝΑΤΟ που εσείς ή πολλοί Έλληνες πιστεύουν πως υπάρχει για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των μελών κρατών του, ποτέ δεν υπήρξε κατά την έννοια αυτή , διότι κάποιοι είχαν υπογράψει πως << θα μπορούμε να φωνασκούμε αλλά δεν θα έχουμε δικαίωμα άσκησης πραγματικού βέτου >> .
    Αυτά συμπεριλαμβάνονται στα συμφωνηθέντα τα οποία κανένας από τους επερχόμενους ηγέτες-ΙΚΕΤΕΣ αυτού του τόπου δεν αναίρεσε .
    Δεν μπορώ να ακούω πλέον για το ξεπούλημα της μισής μεγαλονήσου, δίχως να πηγαίνει η σκέψη μας γιατί άφησαν την άλλη μισή τα Τούρκικα στρατεύματα ωσάν να μην μπορούσαν ( με την συνδρομή φυσικά Αγγλίας και των Η.Π.Α. Off The Record )
    να την καταλάβουν και αυτήν .

    Για την Ελλάδα στην οποία ήδη είχαν γίνει μελέτες για τον ορυκτό της πλούτο, αλλά και για την ύπαρξη κοιτασμάτων στο 12ο οικόπεδο της τότε Ελληνικής Κύπρου , δεν υπήρχε άλλος δρόμος παρά από το ξεπούλημα της και φυσικά στο μισό, διασφαλίζοντας έτσι ότι η Ελλάδα των Χουντικών του Παπαδόπουλου δεν θα χρησιμοποιούσε προς όφελος του Ελληνικού λαού τα κοιτάσματα , δίνοντας τον ρόλο ενός διεθνή δεσμοφύλακα στην Τουρκία αυτής της προοπτικής .

    Για αυτό εμείς οι Έλληνες πιάσαμε τα χαλινάρια της ξεπουλημένης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που μας σέρβιραν , για να ζούμε τάχα ΛΕΥΤΕΡΟΙ , μα .....ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ .

    Κάποια στιγμή υποτιθεμένης μεταμέλειας υπήρξε από τον Καραμανλή ( ωσάν νέος Πόντιος Πιλάτος ) για την εισχώρησή μας στην τότε ΕΟΚ και τωρινή Ε.Ε. << όποιος ξέρει να κολυμπήσει θα κολυμπήσει και όποιος δεν ξέρει θα πνιγεί >> είχε πει , γιατί ήξεραν από τότε πια ήταν η προοπτική της και ο ρόλος της .
    Αυτά βιώνουμε σήμερα με την συνέχεια της ύπαρξης ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ κυβερνήσεων που καταδυναστεύουν την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ .

    Η Ελλάδα για αυτούς είναι και πρέπει να είναι πολύ μικρή για να παίξει τόσο έναν σημαντικό ρόλο στην ΜΕΣΟΓΕΙΟ και προφανέστατα της υποδείχθηκε η ΣΙΩΠΗ.

    Μια σιωπή που προχωρά με ξεπουλημένους ηγέτες -ΙΚΕΤΕΣ μέχρι σήμερα.
    Γιατί εάν δεν σκύψεις κανένας δεν θα επιχειρήσει να σου ανεβεί στο σβέρκο.

    ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ! ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ? ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ!ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ?
    ΜΗ ΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν μιλάμε για το Ν.Α.Τ.Ο στην ουσία μιλάμε για την Αμερική...ότι γίνεται αυτήν την στιγμή στην πατρίδα μας και κατ'επέκτασιν στην Ευρώπη...γίνεται γιατί το κύριο γεωπολιτικό λάφυρο για την Αμερική είναι η Ευρώπη.Ίσως θα έπρεπε κανείς να βρει τις ΡΙΖΕΣ τις αμερικάνικης στρατηγικής...οι οποίες εντοπίζονται και στο ΓΙΑΤΙ ιδρύθηκε το ΝΑΤΟ.Αυτές τις ρίζες τις βρίσκουμε στην διδασκαλία του Μακίντερ ...η αμερικάνικη στρατηγική ΖΥΜΩΘΗΚΕ διαχρονικά με αυτήν την αντίληψη...βέβαια στην πορεία υπέστη σοβαρές τροποποιήσεις ...αλλά ο βασικός πυρήνας είναι η σπουδαιότητα της ΕΥΡΑΣΙΑΣ για την Αμερική...και για την ασφάλεια της.

      Οι χώρες κυρίως της Δυτ.Ευρώπης αποτελούν το ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑ και την ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ των ΗΠΑ στην ΕΥΡΑΣΙΑ. Αυτό το προγεφύρωμα είναι απαραίτητο για να ΜΗΝ καταστούν ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ γεωπολιτική περιφέρεια.Οπότε για να μην σας κουράζω συμπερασματικά θα πω...ότι ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ των Αμερικάνων ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ η ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΑΣΙΑ (ΕΥΡΩΠΗ+ΕΛΛΑΔΑ) ΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ που θα ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΕ τις ΗΠΑ στην φυσική τους γεωπολιτική θέση....αυτήν της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.

      Αυτή η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της Ελλάδος και της Ευρώπης ...αυτόν τον σκοπό έχει....ΕΔΩ θα κριθεί το μέλλον ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ των Αμερικάνων.Εδώ θα δώσουν τα "ρέστα τους" όπως φυσικά και ο αντίπαλος....οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει!!!

      Εάν η Ευρώπη πετύχαινε πραγματικά την ΕΝΩΠΟΙΗΣΗ της και βρισκόταν μια φόρμουλα ΣΤΕΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ με την Ρωσία,τότε θα είχε δημιουργηθεί για πρώτη φορά στην ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ...μια ΔΥΝΑΜΗ που θα ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ στην ΚΑΡΔΙΑ (Heartland) της Ευρασίας* ,όσο και στον ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΗΣ.!!!Η Δύναμη αυτή θα ήταν κατά συνέπεια γεωπολτικός ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ...ενώ η Αμερική θα μεταβάλλονταν σε ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ περιφέρεια.

      Διαγραφή
    2. *Έχω εξηγήσει εδώ σε αυτόν τον χώρο...ποια περιοχή είναι η Ευρασία....και όχι αυτή που δείχνουν σε κάποιους χάρτες άλλοι.Σκόπιμη η παραπλάνηση.

      Διαγραφή
    3. Η Κάθοδος του Ν.Α.Τ.Ο. στο Αιγαίο .....έχει άμεση σχέση με τα γεωπολιτικά σχέδια των Η.Π.Α. έναντι της Ρωσίας… όσο αφορά το μέλλον της χώρας των Ελλήνων. Στην ουσία αποτελεί μια κίνηση ματ στην στρατηγική σκακιέρα, εκ μέρους των Η.Π.Α. ώστε να ωθήσουν περισσότερο την Ρωσία να εισβάλει στην Τουρκία, χωρίς να δημιουργηθεί εσωτερικό θέμα μέσα στην Ατλαντική συμμαχία. Ότι θα υπάρξει στο άμμεσο μέλλον σύγκρουση μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας είναι κάτι παραπάνω απο βέβαιο ,και αυτό όχι γιατί το θέλει η Ρωσία...αλλά γιατί το θέλει το ΝΑΤΟ.!!!

      Διαγραφή
    4. Βλαδίμηρε ....αν ήμουν στην θέση σου θα προτιμούσα να κάνω ένα βήμα πίσω,για να κάνω μετά ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.!!!Άλλωστε είσαι πολύ καλός στο σκάκι,και καταλαβαίνεις τι θέλω να πω....αν κάτι έχω με τον καιρό,είναι ότι κάποιες φορές ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.Τοποθετείς τα "πιόνια" σου στις σωστές θέσεις και τα αφήνεις να θυσιαστούν...μετά εξουδετερώνεις τους αντιπάλους σου έναν-έναν...τους πλησιάζεις,μπαίνεις μέσα στο μυαλό τους και αν πραγματικά θέλεις να κερδίσεις τους κάνεις να νομίσουν ΟΤΙ ΧΑΝΕΙΣ.Τότε όταν δεν το περιμένουν...ΧΤΥΠΑΣ.

      Υ.Γ Απόλυτα σωστή η κίνησή σου να "τραβηχτείς" από την Συρία....αυτό ήταν και η λήξη του πρώτου μέρους του Γ.Π.Π έρχεται λίαν συντόμως το ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ.

      Διαγραφή
  5. ΚΑΙ ΓΩ ΛΕΩ ΠΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΦΙΛΑΝΔΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ. ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΤΣΕΧΙΑ, ΦΥΡΟΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!! ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΡΙΞΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
    ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΩΡΑ.....
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΚ. ΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ. Η Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ. Η ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΒΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟ 1/3 ΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΙΚΑΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ. ΘΑ ΣΤΑΜΑΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ. ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ,ΤΑ ΣΠΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ, ΤΗΣ BMW ΚΑΙ AUDI ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΕΡΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ . ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΤΟ 2017 ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΟΣΟ ΓΙΑΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΚΤΛ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΕΝΔΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2020 ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΙ.
    ΜΗ ΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΕ 7 ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ-ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ …
    Ο ΚΑΘΕ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΔΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΘΝΗ, ΕΝΩ ΘΑ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΡΗΝΗΣ …

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ …

    ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΜΗ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ …
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…

    ΕΡΕΙΠΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΠΕΙΝΑ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ …
    1. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
    (ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2008)…

    Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ-ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ.
    (ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ.

    Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ)…

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΜΑΧΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ…
    ΟΣΟ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΥΠΟΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ…

    Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ …
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…
    ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΙ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ…
    ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΠΟΝΤΟ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ (ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ) ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ…

    ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ.

    ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ…
    ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΛΑΪΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ…
    ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ…
    Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ…
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ…
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ…
    ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ…

    ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΘΑ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ…

    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΦΟΡΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΖΩΑ.
    (ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΟΡΟ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ.



    - See more at: http://www.fnews.gr/efta-faseis-tha-exei-o-g-pagkosmios-polemos-idi-ksekinise/#_

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ)!!!

    «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»…

    2. ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ…
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ «ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ».
    (ΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΛΙΓΑ ΔΕΙΝΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ.
    ΑΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΤΕ)

    «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»…

    ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ…
    ΑΛΒΑΝΟΙ, ΚΡΟΑΤΕΣ, ΒΟΣΝΙΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑΣ…
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ…
    ΤΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ, ΟΜΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΟ, ΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ…
    Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΜΕ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ…

    ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΡΜΕΝΙΑ, ΑΝΤΕΡΜΑΪΤΖΑΝ, ΑΠΩΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ…

    ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΦΙΛΑΝΔΙΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ), ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΑΥΤΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΘΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ, ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ…

    Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…

    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΔΑΒΙΑ…
    ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ (ΣΕΡΒΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ, ΟΧΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ), ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΜΑΧΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ…
    3. ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΝΟΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ…
    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΑΓΩΝΑ, ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ…

    ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ…

    ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΙΡΑΚ, ΣΥΡΙΑ, ΙΟΡΔΑΝΙΑ, ΛΙΒΑΝΟ, ΚΟΥΒΕΙΤ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.

    (Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΡΗΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΓΩΓ ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΑΙΩΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΤΥΠΑΕΙ Ο ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
    ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΟΝ ΕΥΦΡΑΤΗ)…

    ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΔΙΩΡΥΓΑ ΤΟΥ ΣΟΥΕΖ…

    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΘΑ ΔΙΕΛΘΟΥΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΑΧΥΤΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΖΗΜΙΕΣ…

    ΑΥΤΗ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ…

    ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟΤΟ ΝΑΤΟ, ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλιστα....αυτά όλα τα έχει πει ο Ιωσήφ Βατοπεδινός και λοιποί προφήτες...πολύ καλός βρε τα έχει δει όλα.!!!!Εκτός από ένα!!! Τον ρόλο του ιουδαϊσμού στο παρασκήνιο της παγκόσμιας ιστορίας… και τον σύγχρονο ρόλο του πανίσχυρου κράτους του Ισραήλ! Είναι παράξενος ο θεός των ιουδαίων… δίνει οράματα στους προφήτες του και στους άλλους, για όλους τους άλλους λαούς… εκτός από τον δικό του «εκλεκτό» λαό! !!!!!!

      Διάβασα για ένα σωρό χώρες μέσα στο κείμενο...Ρωσία,Αμερική Τουρκία,Αυστρία,Τσεχία,Σκόπια,Σερβία,Γεωργία,Κίνα,Ουγγαρία,Πολωνία,Δανία.....η αφεντιά μας φυσικά Ελλάδα....ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ....NICE TRY αλλά έχω μάθει να μην εμπιστεύομαι "προφητείες".

      Από αυτό θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν… ότι όταν ο Κοσμάς έλεγε περί τα Εξαμήλια… δεν εννοούσε τον ναυτικό νομικό όρο των έξι μιλίων… αλλά τις περιοχές που βρίσκονται εντός των συνόρων της χώρας των Ελλήνων με την ονομασία Εξαμήλια. Στην εποχή του Κοσμά δεν είχαν δημιουργεί εθνικά κράτη, έτσι το θρήσκευμα προσδιόριζε την εθνότητα και την πολιτιστική παράδοση. Στην εποχή του Κοσμά όποιος ήταν Ορθόδοξος στο θρήσκευμα και γίνονταν μουσουλμάνος (οι Οθωμανοί ήταν Σουνίτες), έλεγαν ότι αυτός τούρκεψε, είχε γίνει Τούρκος… τόσο απλά.
      Οπωσδήποτε εάν και εφόσον ο Κοσμάς Αιτωλός, ζούσε στην εποχή μας… όλους αυτούς τους Σουνίτες μουσουλμάνους από Ασία και Αφρική θα τους προσδιόριζε ως Τούρκους που ανήκουν στο άτακτο σώμα του Οθωμανικού στρατού, με την ονομασία Βασιβουζούκοι.

      Περί του Άγιου Παίσιου. Ο Άγιος Παίσιος ΔΕΝ έχει πει τίποτα από όσα του προσάπτουν… υπάρχει βιβλιογραφία αυτού του Αγίου, και τίποτα από τα προφητειολογικά που του προσάπτουν τρίτοι, δεν αναγράφεται στα έργα του. Οι «προφητείες» που διαδίδονται από τρίτους ανθρώπους και καλά εκ μέρους του Άγιου Παίσιου, είναι τόσο πραγματικές όσο και η άλλοτε «παντοδύναμη» Ομάδα Έψιλον!!! Για άλλη μια φορά έχει στηθεί μια πολύ καλή «μηχανή» μεταξύ μυστικών υπηρεσιών και τίποτα άλλο. Κάποιοι χρησιμοποιούν τις «προφητείες» για να δημιουργούν πραγματικότητα στο συλλογικό ασυνείδητο και τίποτα άλλο… αν το πιστέψεις θα γίνει!!! Το σκεπτικό είναι απλό, αν ένα σύνολο ανθρώπων πιστέψει ότι είναι θεοί, τότε υπάρχει σοβαρή περίπτωση να φτάσει προς την θέωση, και η θέωση έχει πολλούς τρόπους να εκδηλωθεί, ακόμα και χωρίς να γίνει θρησκεία η κάτι άλλο παρόμοιο!!!

      Διαγραφή
    2. Στην ουσία γίνεται μια προσπάθεια (από τις χιλιάδες), ώστε να λάβει σάρκα και οστά στο συλλογικό ασυνείδητο μια σκεπτομορφή… όπου με την προπαγάνδα του πομπού και την πίστη του λήπτη, να γίνονταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ...μια πραγματικότητα εκτός του πεδίου, που όμως θα επηρέαζε το πεδίο! Η πίστη έχει άμεση σχέση με αυτό που λέμε, ψυχή και εγκέφαλος… αχαρτογράφητες περιοχές.

      Έχουν να βγουν ακόμα πολλές προφητείες… από τρίτους. Αναλόγως τις εσωτερικές και εξωτερικές εξελίξεις, θα βγαίνουν και ανάλογες προφητείες… όπου βεβαίως κάποιες από αυτές θα βγουν πραγματικές.

      Διαγραφή
    3. Και εδώ σου έχω μια ερώτηση αγαπητό ΜΗ ΟΝ....αφού ο ISIS είχε ως απώτερο σκοπό του να γίνει (και το πέτυχε) ο «Ηρώδης» στην Μέση Ανατολή για τους Χριστιανικούς πληθυσμούς… οι Αγγλοσάξονες και οι Ισραηλινοί που ίδρυσαν, εξόπλισαν, εκπαίδευσαν και άφησαν τον ISIS στο έργο του, ποιος ήταν ο απώτερος σκοπός τους;;;;

      Διαγραφή
  8. Σε κάποιο σημείο λέει..."ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΟΝ ΕΥΦΡΑΤΗ)…"

    Αυτό με τα 200.000.000 μύρια Κινέζων στον Ευφράτη ,όταν το διάβασα την πρώτη φορά κάθησα και σκέφτηκα....200.000.000 εκ. στρατός, χώρια κάποιες δεκάδες χιλιάδες τεθωρακισμένα, οχήματα μεταφοράς προσωπικού, φορτηγά μεταφοράς εξοπλισμού, τροφοδοσίας και τροφίμων, ελικόπτερα κ.λ.π. ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΡΑΊΝΑ ακόμα και σε χρονικό διάστημα δύο ετών!!!
    Πέραν αυτού… μα δεν υπάρχει και ίχνος λογικής πλέον σε αυτό τον τόπο. Ποια χώρα έστω και σύμμαχος… θα δεχθεί 200.000.000 στρατό; Με τέτοιους αριθμούς, δεν πρόκειται για συμμαχική βοήθεια… αλλά για εισβολή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΥΚΑΣΤΡΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΕΓΩ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ!! ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.
    ΜΗ ΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή ήταν συνέχεια από το δικό σου μήνυμα στις 16 Μαρτίου 2016 - 1:58 μ.μ. νόμισα ότι το ανέβασες εσύ....άρα έχουμε και δεύτερο άτομο ανώνυμο με κεφαλαία....έχεις δίκιο για το ΤΡΑΓΙΚΟ....

      Διαγραφή
    2. Είναι λογικό να έχουμε εμβόλιμα σχόλια από αναγνώστες! Ας σημειώσουμε ότι μόνο εχθές, είχαμε 586 επισκέψεις, εκ των οποίων οι 375 αφορούσαν το άρθρο για τις Μυστικές Εταιρίες, ενώ 194 για το παρόν. Σήμερα και μέχρι στιγμής έχουμε συνολικά 323 επισκέψεις, εκ των οποίων οι 129 αφορούν το παρόν άρθρο.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  10. Ενδιαφέρουσα η εκδοχή σου αγαπητέ Λύκαστρε, στις γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές σου εκτιμήσεις. Τις κρατώ στα υπ΄όψιν, καθώς έχουν λογική και εδράζονται σε κάποια δεδομένα, αλλά εκφράζουν μια πολύ γενική θεώρηση των πραγμάτων.
    Η δική μου παρέμβαση, θα περιοριστεί μόνο στην επισήμανση ότι τα συμφέροντα των ΗΠΑ δεν είναι πάντοτε ταυτόσημα με αυτά της ΝΤΠ. Η προσπάθεια της Παγκοσμιοποίησης από την ΝΤΠ δεν εξαιρεί τις ΗΠΑ, ούτε βέβαια την ΕΕ. Θέλω να πω ότι η προσπάθεια της ένωσης των ευρωπαϊκών χωρών, αποσκοπεί στην ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης, υπό μια αρχή (κυβέρνηση στα πρότυπα των ΗΠΑ) ώστε να προκύψουν δύο μεγάλα κράτη στην Δύση {ένα των ΗΠΑ και ένα των ΗΕΚ(Ηνωμένων Ευρωπαϊκών Κρατών)}, ενώ στον λεγόμενο τρίτο κόσμο, θα δημιουργηθούν ένα ομόσπονδο κράτος στην Νότιο Αμερική, ένα στην Αφρική και ένα στην Ασία με ηγετικό πυρήνα, τι άλλο από την ...Κίνα! Αυτά βέβαια, μετά από πολλές ακόμα ζυμώσεις και ποταμούς αίματος.
    Στην παρούσα φάση όμως, η ένωση της Ευρώπης δεν τα κατάφερε και πολύ καλά, εξαιτίας της Γερμανίας. Συνεπώς τα σχέδια αλλάζουν και δίνεται προτεραιότητα στις εξελίξεις στην Ασία (Εγγύς και Μέση Ανατολή), ενώ η Ευρώπη θα ομοσπονδοποιηθεί με ...άλλο τρόπο! Η Γερμανία θα πληρώσει για τρίτη φορά, ακριβά την αλαζονική της συμπεριφορά.
    Το τελευταίο στάδιο όλων αυτών των εξελίξεων, είναι γνωστό. Μια παγκόσμια απολυταρχική κυβέρνηση.
    Αν τους βγει το σχέδιο βέβαια, γιατί κάποιοι φαίνεται πως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο!
    Ποιοί; Μα οι ίδιοι που πριν από 75.000 χρόνια, καταβύθισαν την Ρούτα και την Δαιτύα στα βάθη του ωκεανού, αφήνοντας μόνο την Ποσειδωνία στην επιφάνεια!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια απλή και γενική θεώρηση των πραγμάτων όπως πολύ σωστά είπες αγαπητέ ΛΥΚΙΕ...απλά για να καταλάβουν κάποια πράγματα όσοι μας διαβάζουν και για να προβληματιστούν...επίσης με αυτό που έγραψες..." Μα οι ίδιοι που πριν από 75.000 χρόνια, καταβύθισαν την Ρούτα και την Δαιτύα στα βάθη του ωκεανού, αφήνοντας μόνο την Ποσειδωνία στην επιφάνεια!'

      Μου έφερες πολλές "εικόνες" στο νου...μου τάραξες το ενεργειακό μου πεδίο,θυμήθηκα το Μεγάλο Συμβούλιο από τους Γεννήτορες...που υπήρχε τότε.

      Διαγραφή
  11. Σε αντιλαμβάνομαι αγαπητέ Λύκαστρε, σε αντιλαμβάνομαι!
    Πήγαμε ....πολύ πίσω στον χρόνο!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για απόψε μπαλάντα....

      https://www.youtube.com/watch?v=SnfrLTG9ENs

      Διαγραφή
    2. Κι από μένα, μουσική ανάμνηση από την Ατλαντίδα...

      https://www.youtube.com/watch?v=-AJYdOjgxk8

      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  12. Να θυμήσω ότι ενδέχεται να μην ήταν 75.000 χρόνια, αλλά 850.000 χρόνια (κατά μιαν εκδοχή που μου φαίνεται λιγότερο ορθή). Σίγουρα πάντως αναφερόμαστε στην εποχή προ του Μηνός (δηλαδή της Σελήνης).
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέτα τον μεγαλό πόλεμο εντός και εκτός πλανήτη Χθόνα...καταστράφηκε και αυτή όπως και άλλοι πλανήτες....είναι σαν ένα χαλασμένο αμάξι που δεν παίρνει μπροστά η μηχανή....υπάρχει το "σασί" αλλά η μηχανή καπούτ...αλλά και να λειτουργούσε...μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια φαντάσου την επίπτωση λόγο αλλαγής βαρύτητας πάνω στον πλανήτη Χθόνα αν φύγει....η θα πρέπει να αντικατασταθεί με κάτι άλλο αντίστοιχης μάζας και βαρύτητας...η να δημιουργήσουμε έναν καινούργιο μικρότερο πλανήτη στην θέση της Σελήνης.

      Διαγραφή
    2. Χμμμ! Η Σελήνη λειτουργεί ακόμα, αλλά στο αστρικό πεδίο. Και μάλιστα έχει -πάντοτε- ρόλο "σκοτεινό" και ερεβώδη! Γι΄αυτό και είναι "ετερόφωτη" δηλαδή ...καθρέπτης! Έτσι ως καθρέπτης λειτουργεί και ο μύχιος Εωσφόρος. Γι΄αυτό και εξαπατεί τους άφρονας ανθρώπους και τον ακολουθούν! Πιστεύουν σε ένα ψεύτικο φως που ΚΛΕΒΕΙ από τον Ήλιο...
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Δική μου άποψη..μπορεί να κάνω και λάθος,είναι ότι υπολογίζω απο 100.000 χρόνια και μετά...εκεί γύρω...βέβαια ο πολιτισμός πάνω στον πλανήτη καταστράφηκε πάρα πολλές φορές...και όχι μόνο 4 όπως θυμόμαστε σαν Έθνος-Φυλή.....δηλαδή ο πολιτισμός που υπήρχε πριν τον κατακλυσμό του Ωγύγου....προηγήθηκε δηλαδή η δική του καταστροφή πριν του Ωγύγου,"πατούσε" πάνω σε κάποιον άλλον...ο οποίος ήταν τεχνολογικά κατά πολύ πιο εξελιγμένος από τον σημερινό....η τεχνολογία τους τότε βασιζότανε στο Ύδωρ και όχι στον ηλεκτρισμό...είχανε κάτι σαν Υδάτινο Πλαίσιο Δονήσεων ....το οποίο συντονιζότανε στις ανώτερες συχνότητες ,και με αυτόν τον τρόπο μπορούσαν να επικοινωνούν...όχι μόνο σε άλλους πλανήτες,αλλά και σε άλλους Γαλαξίες.....ξέρω θα γελάσεις με αυτό που σου γράφω.

      Διαγραφή
    4. Δεν γελώ με τις αλήθειες! Θα σου θυμίσω ότι η πρώτη γενεά των Ατλάντων, δεν ανέπνεε με τους πνεύμονες, αλλά από το δέρμα! Γνωρίζουμε ορισμένα πράγματα για εκείνα τα γένη, όπως ότι ο πολιτισμός και η τεχνολογία τους, ήταν ΑΠΕΙΡΩΣ ανώτερη από την δική μας. Η σημερινή τεχνολογία φαντάζει (και είναι) εντελώς πρωτόγονη και ανόητη σε σχέση με εκείνη. Η ιατρική για παράδειγμα σήμερα, είναι πολύ πιό πίσω ακόμα και από αυτή των αρχαίων αιγυπτίων, για να μην αναφερθώ στις ιατρικές ικανότητες των Ελλήνων...
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    5. Ακριβώς αγαπητέ ΛΥΚΙΕ τα είπες όλα ....Εωσφόρος ,δηλαδή αυτός που φέρει το φώς....το μεταφέρει,αλλά ΔΕΝ το δημιουργεί....καταπληκτικό το μουσικό θέμα που έστειλες..με υδάτινο και κρυστάλλινο ήχο.

      Διαγραφή
    6. Ανέπνεαν απο το δέρμα γιατί δεν ήταν ακριβώς άνθρωποι όπως οι σημερινοί,αλλά δεν ήταν όλοι ίδιοι...μπορούσαν να τηλεμεταφέρονται...οι ανώτεροι από αυτούς να απουλοποιούνται,και να υλοποιούνται κατά βούληση...και η "θεική" όψη της Ηγεσίας ήταν πολύ τρομακτική για τους απλούς θνητούς...για αυτό φρόντιζαν να την αλλάζουν.

      Διαγραφή
    7. Σε αυτή την σειρά...δείχνει έναν άνθρωπο απο την Ατλαντίδα,που αναπνέει κανονικά κάτω απο το νερό,χωρίς χρήση συσκευής οξυγόνου...και στα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών του έχει μεμβράνες.!!!

      https://www.youtube.com/watch?v=r94CDD6E8fI

      Διαγραφή
    8. Ναι, "ο Άνθρωπος από την Ατλαντίδα", το έβλεπα όταν ήμουν μικρός! Έπαιξε μόνο 13 επεισόδια. Ανέπνεε με βράγχια που είχε πίσω από τα αυτιά του. Πολλές φορές, οι άνθρωποι που φτιάχνουν ταινίες, έχουν μυηθεί σε γνώσεις τις οποίες προσπαθούν να περάσουν με κεκαλυμμένο τρόπο στις ταινίες τους.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    9. Αγαπητέ ΛΥΚΙΕ γράφεις..."Πολλές φορές, οι άνθρωποι που φτιάχνουν ταινίες, έχουν μυηθεί σε γνώσεις τις οποίες προσπαθούν να περάσουν με κεκαλυμμένο τρόπο στις ταινίες τους"

      Από τα Ομηρικά Έπη έως και σήμερα ο συμβολισμός δεν ξεπεράστηκε μέσα από ταινίες ,λογοτεχνικά έργα η Έπη και αυτό γιατί οι συγγραφείς εντρυφούν στις παραδόσεις,που αρχικά ήταν Μύθοι...δεν υπάρχει ούτε ένα βιβλίο φανταστική λογοτεχνίας Η ταινία ,που να μην είναι γεμάτο από συμβολισμούς. Είτε αυτοί οι συμβολισμοί έχουν να κάνουν με ζώα,είτε με μαγικά αντικείμενα,είτε με "περίεργα" πλάσματα και όντα.Όλοι όμως αυτοί οι υπαρκτοί συμβολισμοί έχουν ένα ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ..είναι αναφορές σε αυτό που ονομάζουν ως Δ Υ Ν Α Μ Η.

      Διαγραφή
  13. Σε προηγούμενο σχόλιό μου, αναφέρθηκα πλαγίως στην "μαγεία" των αιγυπτιακών μυήσεων. Είπα ότι η μαγεία είναι η τέχνη του ελέγχου πάνω στον υλικό κόσμο (οι υπόλοιπες είναι η ψυχουργία και η θεουργία).
    Η μαγεία λοιπόν, περιλαμβάνει την εξουσία πάνω στην ύλη και αυτό σημαίνει ότι μπορεί κανείς να επεμβαίνει στον κόσμο των μορφών. Αν δούμε την μαγεία της εβραϊκής Καμπάλα, θα διαπιστώσουμε ότι χρησιμοποιούν τελετουργικά για την επίκληση "δαιμόνων", τους οποίους ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ να λάβουν μια ΗΠΙΑ (όμορφη) μορφή, διαφορετική από την κανονική τους, ώστε να μην φοβηθούν οι μάγοι-επικλητές!
    Η παραπομπή μου στην Καμπάλα, δεν στοχεύει βέβαια στην απαξίωση των δυνάμεων των Ατλάντων, αλλά θέλω να δείξω ότι οι εβραίοι, αποτελούν ευθεία γραμμή, από ένα ΕΡΕΒΩΔΕΣ μέρος των Ατλάντων, το οποίο ακολούθησε τους Άτλαντες της Αιγύπτου, υπό τον Σεθ.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που οι περισσότεροι αποκαλούν "μαγεία" δεν είναι τίποτα άλλο παρά Μοριακή Φυσική...είναι δηλαδή ολόκληρη επιστήμη....παράδειγμα τι προκαλεί θέρμανση στα μόρια της ύλης;;Η Δόνηση...με αυτό τον τρόπο μπορεί κανείς να κάνει κάτι σταθερό να καίγεται..πιο γρήγορη δόνηση στα μόρια της ύλης.

      Διαγραφή
    2. Φυσικά και τα πάντα εξηγούνται! Τίποτε δεν διαφεύγει από την φυσική νομοτέλεια. Απλά η ανθρώπινη επιστήμη, προσπαθεί να κατακτήσει την γνώση των φυσικών νόμων, και ότι μπορεί μέχρι σήμερα να ερμηνεύσει το ονομάζει "φυσικό", ενώ ότι ακόμα δεν έχει κατορθώσει να ερμηνεύσει, το ονομάζει "υπερφυσικό", "μεταφυσικό", κτλ. Σκέψου ότι ήδη πολλά αυτά που η "επίσημη" επιστήμη σήμερα δεν αποδέχεται (επειδή υποτίθεται δεν μπορεί ακόμα να ερμηνεύσει), η πραγματική επιστήμη τα έχει ήδη αποδείξει και τα κατέχει. Απλά δεν τα ανακοινώνει δημόσια, διότι αυτοί που χρηματοδοτούν τις έρευνες, θέλουν να διαχειρίζονται το πλεονέκτημα των γνώσεων έναντι των αντιπάλων τους, των ανταγωνιστών τους, μα κυρίως εναντίον των λαών, που πρέπει πάντα να υστερούν απέναντι στους ισχυρούς!
      Στην μύηση λοιπόν της μαγείας, στα αιγυπτιακά μυστήρια, ο μύστης μάθαινε την επιστήμη των μαθηματικών, των χυμών και των κραμάτων, για πολύ καιρό πριν μυηθεί στην "μαγεία"!
      Δεν υπάρχει τρόπος να χειρίζεσαι την ύλη, αν δεν την γνωρίζεις τους νόμους που την διέπουν!
      Γιατί αλήθεια στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, οι επιστήμονες αποφάσισαν να εγκαταλείψουν (!) την έννοια του Αιθέρος και να μην ξανασχοληθούν μαζί της, ως ταμπού;
      Ποιοι ήθελαν να μονοπωλήσουν αυτή την γνώση;
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    3. ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΑΣΕΣ ΛΥΚΙΕ. ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ? ΧΑΧΑΧΑ! ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΜΙΖΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ!!!ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ.........!!

      Διαγραφή
    4. Προφανώς είμαι αμόρφωτος και αστοιχείωτος, αγαπητό ΜΗ ΩΝ! Πως και άργησες να το καταλάβεις; Απορρίπτεις λοιπόν την μαγεία και την αστρολογία. Προφανώς θα γνωρίζεις πολλά για αυτά τα θέματα, για να είσαι τόσο κατηγορηματικός. Αν δεν σου κάνει κόπο λοιπόν, θα ήθελα να με διαφωτίσεις σχετικά, ώστε να μάθω κι εγώ γιατί αυτά τα θέματα είναι μη σοβαρά για έναν μορφωμένο! Επίσης θα ήθελα έπειτα, να μου πεις τι είναι ο μορφωμένος άνθρωπος.
      Ελπίζω ότι θα πάρω και εγώ επιτέλους, λίγο από το φως της σύγχρονης και υψηλής κουλτούρας της αριστεράς.
      Αναμένω...
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    5. ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΥΚΙΕ , ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ. Η ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ. ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜ? ΤΡΑΓΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2016 ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΓΟΥΣ, ΔΡΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ? Η ΟΤΙ Ο ΛΕΩΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ Η ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΣΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ?
      ΜΗ ΩΝ

      Διαγραφή
    6. Άλλη ήταν η αστρολογία πριν χιλιάδες χρόνια,και άλλη η σημερινή....καμία σχέση η μια με την άλλη.Εάν ο ερμηνεύων έχει γνώσεις μπορεί να σου δώσει κατεύθυνση ,δεν γίνεται να ήταν σεβαστή η αστρολογία πριν χιλιάδες χρόνια και εμείς τώρα τα τελευταία 150 χρόνια να την απαξιώνουμε.Όσο για την "Μαγεία" σου είπα είναι ΜΟΡΙΑΚΗ ΦΥΣΙΚΗ...οι πυκνώσεις/αραιώσεις των μορίων της ύλης...αλλάζουν και τις ιδιότητες των υλικών...πρέπει όμως αν θέλεις να συνεχίζεις αυτήν την κατάσταση να το συντηρείς...εάν επιθυμείς την τάδε πύκνωση/αραίωση για παράδειγμα ...διότι μόλις το αφήσεις επανέρχεται στην πρώτερη κατάσταση....ΜΟΡΙΑΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΜΝΗΜΗ..κάνεις ένα μαλακό υλικό για παράδειγμα σκληρότερο και από το πιο σκληρό μέταλλο....Όλα αυτά για κάποιον που δεν ξέρει και δεν έχει γνώσεις φαντάζουν ως μαγεία...ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει η αληθινή αστρολογία,και η μοριακή φυσική είναι μόνο για αυτούς που ξέρουν και μπορούν....τώρα κάτι Λίτσες Πατέρες και ΣΙΑ απλά λένε χαζομαρούλες για να περνά η ώρα.

      Διαγραφή
    7. Για την Αστροβιολογια έχεις ακούσει ΜΗ ΟΝ;;Μελετά τη προέλευση, την εξέλιξη, τον τρόπο που εξαπλώθηκε, και το μέλλον της ζωής στο Σύμπαν. Συνδυάζει την ΜΟΡΙΑΚΗ βιολογία, την οικολογία, την πλανητική επιστήμη, την αστρονομία, την επιστήμη των πληροφοριών, τις διαστημικές τεχνολογίες εξερεύνησης, και όλες τις σχετικές επιστήμες.

      Διαγραφή
    8. Η αστρολογία στην αρχαιότητα, ήταν η μητέρα των επιστημών. Την κατείχαν οι σοφοί και οι ιερείς εκείνης της εποχής και περιελάμβανε μεγάλο όγκο γνώσεων και παρατηρήσεων. Στηρίζεται στην αρχή, ότι όλα τα ουράνια σώματα έχουν ψυχική και πνευματική υπόσταση, εκτός από υλική. Τα ουράνια σώματα, λειτουργούν όπως ο δικός μας μικρόκοσμος, αλλά σε μεγαλύτερη κλίμακα. Αν και όλα τα ουράνια σώματα κινούνται σε αρμονικές τροχιές, αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, αναλόγως της εγγύτητας, της θέσης και της αθροιστικής συσσώρευσης ψυχικής ενέργειας που αποκτούν όταν βρίσκονται σε συγκεκριμένες γεωμετρικές συζυγίες. Με αυτό τον τρόπο και με τις έντονες ψυχικές ακτινοβολίες (ενεργειακές) που εκπέμπουν, επιδρούν εκτός των άλλων και στα ψυχικά σώματα των ανθρώπων. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν αγαπητό ΜΗ ΟΝ, ότι για να μπορέσει κανείς να εντρυφήσει σε αυτό το πεδίο, πρέπει να γνωρίζει πολλές επιστήμες. Τότε λοιπόν, το επίπεδο της αστρολογίας ήταν εξαιρετικά υψηλό, σε αντίθεση με το σήμερα, που η επιστήμη αυτή έχει εκφυλιστεί για συγκεκριμένους λόγους, ενώ όσοι ασχολούνται σήμερα, είναι όντως χαμηλού επιπέδου και απατεώνες, σε μια παράλογη "αναβίωση" μιας πεθαμένης επιστήμης, η οποία το μόνο που άφησε, είναι ένα μικρό μέρος από όσα πραγματικά κατείχε! Η μαγεία επίσης, είχε την ίδια τύχη. Σήμερα ασκούν την μαγεία, κάποιοι μάγοι διαβάζοντας την Σωλομωνική από την εβραϊκή Καμπάλα ή από αντίστοιχα εδάφια του Κορανίου. Αυτοί οι μάγοι, δεν έχουν ιδέα από τους μηχανισμούς της φύσης και γι αυτό, εύκολα παραβιάζουν την νομοτέλεια, με δυσμενείς συνέπειες για τους ίδιους! Με δυο λόγια, στην αρχαιότητα αυτές οι "τέχνες" αφορούσαν τους βαθιά μορφωμένους της εποχής, ενώ τώρα που εχουν χάσει εντελώς το γνωστικό και το πνευματικό τους υπόβαθρο, "ασκούνται" επιδερμικά από άσχετους, απατεώνες και κακόβουλους ανθρώπους.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    9. Η αστρολογία στην αρχαιότητα, ήταν η μητέρα των επιστημών. Την κατείχαν οι σοφοί και οι ιερείς εκείνης της εποχής και περιελάμβανε μεγάλο όγκο γνώσεων και παρατηρήσεων. Στηρίζεται στην αρχή, ότι όλα τα ουράνια σώματα έχουν ψυχική και πνευματική υπόσταση, εκτός από υλική. Τα ουράνια σώματα, λειτουργούν όπως ο δικός μας μικρόκοσμος, αλλά σε μεγαλύτερη κλίμακα. Αν και όλα τα ουράνια σώματα κινούνται σε αρμονικές τροχιές, αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, αναλόγως της εγγύτητας, της θέσης και της αθροιστικής συσσώρευσης ψυχικής ενέργειας που αποκτούν όταν βρίσκονται σε συγκεκριμένες γεωμετρικές συζυγίες. Με αυτό τον τρόπο και με τις έντονες ψυχικές ακτινοβολίες (ενεργειακές) που εκπέμπουν, επιδρούν εκτός των άλλων και στα ψυχικά σώματα των ανθρώπων. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν αγαπητό ΜΗ ΟΝ, ότι για να μπορέσει κανείς να εντρυφήσει σε αυτό το πεδίο, πρέπει να γνωρίζει πολλές επιστήμες. Τότε λοιπόν, το επίπεδο της αστρολογίας ήταν εξαιρετικά υψηλό, σε αντίθεση με το σήμερα, που η επιστήμη αυτή έχει εκφυλιστεί για συγκεκριμένους λόγους, ενώ όσοι ασχολούνται σήμερα, είναι όντως χαμηλού επιπέδου και απατεώνες, σε μια παράλογη "αναβίωση" μιας πεθαμένης επιστήμης, η οποία το μόνο που άφησε, είναι ένα μικρό μέρος από όσα πραγματικά κατείχε! Η μαγεία επίσης, είχε την ίδια τύχη. Σήμερα ασκούν την μαγεία, κάποιοι μάγοι διαβάζοντας την Σωλομωνική από την εβραϊκή Καμπάλα ή από αντίστοιχα εδάφια του Κορανίου. Αυτοί οι μάγοι, δεν έχουν ιδέα από τους μηχανισμούς της φύσης και γι αυτό, εύκολα παραβιάζουν την νομοτέλεια, με δυσμενείς συνέπειες για τους ίδιους! Με δυο λόγια, στην αρχαιότητα αυτές οι "τέχνες" αφορούσαν τους βαθιά μορφωμένους της εποχής, ενώ τώρα που εχουν χάσει εντελώς το γνωστικό και το πνευματικό τους υπόβαθρο, "ασκούνται" επιδερμικά από άσχετους, απατεώνες και κακόβουλους ανθρώπους.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    10. ΟΚ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΚΑΙ 'ΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ! ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΒΑΒΑΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΚΥΡΟ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ? ΩΡΑΙΟ Ε? ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΩΦΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΙ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ? Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ!! ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΡΗΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.
      ΜΗ Ν

      Διαγραφή
    11. Αγαπητό ΜΗ ΟΝ, η ποταπότητα του Καμένου δεν δίνει αξία στον Τσίπρα. Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, είναι ανοησία να στοιχιζόμαστε πίσω από πρόσωπα ανθρώπων, που αποδεδειγμένα υπονομεύουν την πατρίδα και το έθνος μας. Και όσοι αδυνατούν ή δεν θέλουν να καταλάβουν την ζημιά που προκαλούν αυτά τα πρόσωπα, η ώρα που θα το καταλάβουν με σκληρό τρόπο, κοντοζυγώνει. Όσες ιδεοληψίες, παραλογισμός και διαστροφή και αν βασανίζουν κάποιους, που χαίρονται με όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας, η αμείλικτη και σκληρή πραγματικότητα θα τους χτυπήσει την πόρτα και θα τους τιμωρήσει προσωπικά. Όσοι απ' αυτούς τρέφουν αυταπάτες ότι θα μπορέσουν να την γλυτώσουν, επειδή διαθέτουν χρήμα ή γνωριμίες και ότι θα διαφύγουν στο εξωτερικό, πλανώνται πλάνην οικτράν! Δεν θα εξαιρεθεί κανείς από την λαίλαπα που καραδοκεί.
      Γι αυτό τον λόγο, ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα και ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ενωμένοι, μακρυά από διχόνοιες και μισαλλοδοξίες, ιδεοληψίες και αντιπαλότητες. Γρήγορα θα έρθει η ώρα, που ο εθνομηδενιστής αριστερός θα χρειαστεί να αναζητήσει την βοήθεια του δεξιού εθνικιστή γείτονα και το αντίστροφο!
      Ελπίζω να παρέλαβες ορθά αυτό το μήνυμα, ΜΗ ΟΝ.
      ΛΥΚΙΟΣ

      Διαγραφή
    12. Η κυβέρνηση για την οποία τόσο κόπτεσαι ΜΗ ΟΝ δεν είναι ελληνική...ούτε και εξυπηρετεί τα ελληνικά συμφέροντα,οπότε το συμπέρασμα είναι ότι η Ελλλάς βρίσκεται υπό κατοχή...αυτή η κυβέρνηση με τον "μεγάλο ηγέτη" όπως λες,έχει παραδώσει την εθνική κυριαρχία στους τραπεζίτες και στα κράτη της δύσεως , ενώ ταυτόχρονα υποσκάπτουν την παλλαϊκή εθνική άμυνα εισάγοντας μεγάλους αριθμούς από σουνίτες της Isis, Al Nursa και Boko Haram στην ενδοχώρα των Ελλήνων, με την δικαιολογία και Δούρειο Ίππο, τους πρόσφυγες της Συρίας και Ιράκ.

      Οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ΔΕΝ έφεραν τους λαθραίους για να φύγουν… αλλά για να μείνουν. Θα τους κλείσουν εδώ με το έτσι θέλω, για να διαδραματίσουν ένα ρόλο που δεν τον γνωρίζουν, σύμφωνα με τα σχέδια του μεγάλου μαέστρου…. τις Η.Π.Α. Θα έρθει όμως και πολύ σύντομα η ώρα που κάθε κατεργάρης θα πάρει ότι του αξίζει.....άλλος λιγότερο η περισσότερο,και λέγεται Νόμος του του Αντιπεπονθότος η αλλιώς Ανταποδοτική Δικαιοσύνη.Ότι δίνεις και παίρνεις έτσι πάει μέσα στο Σύμπαν που ζούμε.

      Διαγραφή
  14. ΠΩ ΠΩ ΠΩ, ΠΟΛΥ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙΑ!! ΠΟΙΑ AL NUSRA , BOKO HARAM ΚΑΙ ISIS ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ? ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.!! ΕΣΕΙΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΑΦΞΟΥΝ! ΧΑΧΑΧΑ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΝ. ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ, ΡΟΥΧΑ, ΟΠΛΑ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΝ? ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΑΤΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ. ΟΙ ΑΝΙΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΙ. ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ.
    ΜΗ ΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητο Μη Ον, κι εγω τα ιδια πιστευω. Όμως αυτές τις μέρες διάβασα το παρακάτω λινκ κι ένιωσα μια αδιόρατη ανησυχία.
      Με αναστάτωσε που οι Αφγανοι είναι τόσο απολίτιστοι. Που θα μείνουν εγκλωβισμένοι εδω. Που αισθανομαι οτι δεν θα προσαρμοστουν.
      !Οταν θα ερθει ο "καιρος" που δεν θα τους απασχολει που την κεφαλην κλιναι τοτε θα μας δειξουν το αληθινο τους προσωπακι.Γιατι οταν πεινας και κρυωνεις εχεις αλλες προτεραιοτητες,ενω οταν εισαι χορτατος και ζεστος τοτε..... ε ρε τοτε!!! Τοτε ασχολεισαι και με ψιλοπραγματακια της κουλτουρας σου και της ιδεολογιας σου σε γενικοτερο κοινωνικο,πλεον,επιπεδο.Μην ανησυχεις ομως.Μεγαλης εκτασης γεγονοτα δεν θα προλαβουν να γινουν. Ευτυχως καποιοι μεριμνουν για τετοιες καταστασεις ...
      Έχουν την γνώσιν οι φύλακες.
      http://www.oparlapipas.com/2016/03/to-akoyme-mepe.html

      Αλλα ας τους αφησουμε να συνεχισουν την ωραια κουβεντα τους. Χασαμε μερες!

      Διαγραφή
    2. Αλήθεια γιατί άραγε είναι απολίτιστοι;;;Ξέρετε τι είναι οι Αφγανοί;;Από που κρατάει οι σκούφια τους;;Αν αρχίσετε να το ψάχνετε...θα δείτε ότι ήταν η μάστιγα του αρχαίου κόσμου,και συνεχίζουν να είναι....με το όνομα που ίσως τους έχετε ακουστά είναι το ΥΚΣΩΣ.
      Πολύ καλά αισθάνεσαι ανώνυμε/η ΔΕΝ θα προσαρμοστούν...πρώτον γιατί ΔΕΝ μπορούν...και δεύτερον γιατί ΔΕΝ θέλουν.

      Διαγραφή
    3. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΥΞΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ.
      ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΥΚΑΣΤΡΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ?
      ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥΦΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΙΞΑΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΦΑΓΗΤΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ?
      ΜΗ ΩΝ

      Διαγραφή
    4. Οι Hyk-sos είχαν κατακτήσει την Αίγυπτο ΔΕΝ ήταν Αιγύπτιοι,ούτε φυσικά και η Αίγυπτος ήταν η πατρίδα τους.Ήταν ένα συνοθύλευμα λαών ΑφγανοΠακιστανωνΑραβωνΤουρανων ...ακριβώς ότι είναι όλα αυτά τα "μπουμπούκια" που εισβάλλουν σήμερα κατά χιλιάδες στην χώρα μας....

      Διαγραφή
    5. Οι Hyk-sos η ΥΚΣΩΣ το ίδιο και το αυτό... η ονομασία ΥΚΣΩΣ είναι η Αιγυπτιακής προέλευσης λέξη "Ουχσούς"η "Οξιανοί" και σημαίνει οι Άγριοι, οι Βάρβαροι ή τα Θηρία.Γνωστός Οξιανός ο Καμβύσης η Καμπούζα ο οποίος ισοπέδωσε και κατέστρεψε την αρχαία Αίγυπτο, και ο οποίος κακώς αναφέρεται ως Πέρσης.Τους ΥΚΣΩΣ/Οξιανούς πολέμησε και εκτόπισε ο Μ. Αλέξανδρος από την Περσική Αυτοκρατορία. Αυτοί σκότωσαν τον Δαρείο γνωστοί και ως Χαλδαίοι.Οξιανός ήταν και ο Αβραάμ και οι δολοφόνοι μισθοφόροι συνοδοί του. Και οι ρίζες τους είναι Ατλαντογενείς...

      Η Ελληνική Πανστρατιά είχε χωρίσθηκε σε τρεις στρατιές για να μπορέσει να τους νικήσει...η πρώτη οδηγήθηκε με αρχηγό τον Διόνυσο τον Β΄ προς την Μέση Ανατολή και το Ιράν , η δεύτερη με αρχηγό τον Μίνωα τον Α΄ μέσω της ερήμου Σινά προς την Μέμφιδα της Αιγύπτου και η τρίτη με τον Περσέα να ηγείται αυτής προς τις περιοχές της Σομαλίας.

      Μισούν τους πάντες μα πιο πολύ και με άσβεστο μίσος τους Έλληνες και μετά τους Αιγυπτίους. Καταλαβαίνετε το γιατί.

      Διαγραφή
    6. Αγαπητό ΜΗ ΟΝ ή ΜΗ ΩΝ (διάλεξε πως θα το γράφεις γιατί με μπερδεύεις κι εμένα), δεν θα σου δώσω άμεσες απαντήσεις περί των μουσουλμάνων εισβολέων στην χώρα μας.
      Θα σου δώσω όμως τα ερεθίσματα, ώστε να το ερευνήσεις και να λάβεις τις απαντήσεις, μόνος σου:
      α) μάθε αν οι μουσουλμάνοι που βρίσκονται σε ευρωπαϊκό έδαφος εδω και πολλά χρόνια, έχουν αποβάλλει ή όχι την θρησκεία τους ή αν μεταβλήθηκαν σε χριστιανούς.
      β) μάθε αν οι μουσουλμάνοι αυτοί, προσαρμόστηκαν ή αφομοίωσαν τον δυτικό πολιτισμό.
      γ) μάθε αν οι μουσουλμάνοι αυτοί, νοιώθουν συμπάθεια ή αντιπάθεια για τον δυτικό πολιτισμό.
      δ) μάθε αν οι μουσουλμάνοι αυτοί, σέβονται την δυτική κουλτούρα μας και αν συμμετέχουν σε εγκλήματα θρησκευτικού ή φυλετικού μίσους, εναντίων των δυτικών.
      ε) μάθε αν οι μουσουλμάνοι αυτοί, πιστεύουν στην εντολή του Μωάμεθ, να διαδώσουν το ισλάμ ακόμα και δια της βίας, στις χώρες των "απίστων".
      στ) μάθε αν οι μουσουλμάνοι αυτοί, διατηρούν εδώ και γενεές, κοινότητες στις οποίες διαβιούν και έχουν διαμορφώσει μια δική τους κοινωνία (μέσα σε ευρωπαϊκό κράτος) με τους δικούς τους κανόνες, ήθη και έθιμα, τα οποία θεωρούν υπεράνω των νόμων του κράτους (π.χ.η σαρία).
      ζ) μάθε αν οι μουσουλμάνοι αυτοί, πιστεύουν ότι όταν οι συνθήκες "ωριμάσουν", δεν θα διστάσουν να σφάξουν (τους αρέσει αυτός ο τρόπος θανάτωσης) ή θα σκοτώσουν, τους άπιστους ευρωπαίους (ασχέτως αν είναι χριστιανοί ή άθεοι).
      η) μάθε αν οι μουσουλμάνοι αυτοί, παρακολουθούν αποκλειστικά τα δικά τους τηλεοπτικά κανάλια, όπου τους ενισχύουν διαρκώς, το θρησκευτικό τους καθήκον.
      Και σταματώ με το
      θ) μάθε αν οι μουσουλμάνοι αυτοί, πιστεύουν στις δημοκρατικές αξίες, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελευθερία έκφρασης και την παιδεία...
      Αν σε αυτά απαντήσεις αντικειμενικά και χωρίς τις παρωπίδες της ιδεοληψίας του ψευδοαριστερού χώρου, έλα να το ξανασυζητήσουμε!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    7. Αγαπητέ ΛΥΚΙΕ μιας και εγώ είμαι ο "νονός" το γράφω ως ΜΗ ΟΝ (με όμικρον) καθότι απο το Ο έως το Ωμέγα χρειάζεται ενα Ι το Ι με το Ο μας δίνουν το "Ω"...έχει ακόμα πολύ δρόμο για να φτάσει μέχρι το Ωμέγα...του λείπει η ΜΟΝΑΔΑ της Δημιουργίας....χαχαχαχα

      Διαγραφή
    8. Χαχα, πολύ σωστά φίλε Λύκαστρε! Πολυ ωραία και η επεξήγηση που παρείχες περί των Υξώς.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    9. Τώρα αγαπητέ ΛΥΚΙΕ αν σου πω ότι Ηyk-Tur ήταν και ο Έκτωρ τι θα μου πείς;;Προσπάθησε να προφέρεις το όνομα του στα ελληνικά....ο Αχιλλέας τον φώναζε ΧΕΚ-ΤΩΡ.

      Διαγραφή
    10. Το Χ μπαίνει πριν το αρχικό φωνήεν, όταν αυτό δασύνεται. Συνεπώς είναι σωστό το Χέκτωρ.
      Θα μου επιτρέψεις όμως να αποσυρθώ για απόψε. Επανέρχομαι αύριο για ανάλυση!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    11. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΞΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΠΟ ΛΥΚΑΣΤΡΟ Ή ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ Ή ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ.
      ΜΗ ΩΝ

      Διαγραφή
    12. ΛΥΚΙΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ. ΕΙΔΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ? ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΑΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...
      ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.
      ΜΗ ΩΩΩΩΩΩΝ

      Διαγραφή
    13. Ρωτάς τι μας συμφέρει,αν πρέπει να είμαστε με τους Ρώσους η τους Αμερικάνους....που ανήκει η Ελλάδα γεωπολιτικά;;Στην Ευρώπη δεν είμαστε;;Άρα θα έπρεπε να διατυπώσεις διαφορετικά την ερώτηση...Τι είδους Ευρώπη προτιμά και προωθεί η Αμερική;;Επιθυμεί πράγματι η Αμερική μια Ευρώπη που να είναι γνήσια ισότιμος εταίρος στις παγκόσμιες υποθέσεις η προτιμά μια άνιση συμμαχία;;Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι πολύ σημαντική...γιατί οι Αμερικάνοι φαίνεται πως επιδιώκουν μεν την ενίσχυση μιας "λελογισμένης' Ευρωπαικής ενοποίησης ,αλλά μόνο μέσα απο το πλαίσιο δεσμού ανάμεσα στα "πρόβατα του μαντριού" και του "τσομπάνι",όπου στον ρόλο του τσομπάνι θα είναι η ΗΠΑ.

      Και αυτή η διαδικασία ενοποίησης ΔΕΝ πρέπει να περάσει κάποια όρια...ώστε έτσι να ΜΗΝ περάσει κάποια όρια και να μην προκύψει μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ.Η Ευρώπη ως αυτόνομη γεωπολιτική οντότητα σε καμμία περίπτωση ΔΕΝ είναι ισότιμος εταίρος των ΗΠΑ με την έννοια βεβαίως που δίνουν αυτοί στον όρο "ισοτιμία'.....και αυτό το γνωρίζουν και οι ίδιοι.Αντίθετα αν υπάρχει μια πραγματικά ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ θα είναι ένας ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΟΛΟΣ γεωπολιτικής ισχύος που θα έχει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ απο τα δικά τους....και αργά η γρήγορα θα οδηγηθεί σε έμμεση η άμμεση σύγκρουση μαζί τους.

      Διαγραφή
    14. Επίσης κάνε μια άλλη ερώτηση ΜΗ ΟΝ στον εαυτό σου...Τι σχέση μπορεί να έχει η Αμερική με την Ευρώπη;;Δηλαδή η Αμερική ΑΝΗΚΕΙ στην Δύση;;Τι είδους πολιτισμική συγγένεια έχει άραγε ένας καθολικός Ισπανός η ένας Προτεστάντης Γερμανός,η Χριστιανός Ορθόδοξος Έλληνας...με τα μέλη των γραφικών μουσικών "προτεσταντικών" εκκλησιών των μαύρων η με τους φονταμενταλιστές λευκούς χριστιανούς του Νότου και των μεσοδυτικών Πολιτειών των ΗΠΑ;;Αν μην ξεχνάμε ακόμη πως η ΗΠΑ είναι μια απο τις μεγαλύτερες Ισλαμικές χώρες του πλανήτη,σε απόλυτα νούμερα μιας και πολλά εκατομμύρια του μαύρου ππληθυσμού έχουν ασπαστεί την θρησκεία αυτή.!!!Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα έπρεπε να μας απασχολούν ως χώρα...αλλά και ως ΕΥΡΩΠΗ για όσους ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ Ευρώπη και ΗΠΑ σε έναν ενιαίο ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ....με ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.!!!

      Διαγραφή
    15. Όταν μιλάμε γι ΔΥΤΙΚΟ πολιτισμό στην ουσία μιλάμε για ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ πολιτισμό...και το καλό με τους Αμερικάνους είναι ότι ΔΕΝ ντρέπονται να πούνε την αλήθεια...ο ίδιος ο Χάντιγκτον μας λέει θρασύτατα ότι οι ΗΠΑ κατανόησαν την περιβόητη "πολιτισμική αδελφοσύνη" με την Ευρώπη μόλις βγήκαν απο το νησί τους και αποφάσισαν να κυριαρχήσουν στον κόσμο,μιας και χρειάζονταν τη Δυτική Ευρώπη ως ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ των ΗΠΑ στην Ευρωπαική Ήπειρο.Μπορώ να σου πω ότι οι Ρώσοι ανήκουν περισσότερο στον Δυτικό πολιτισμό ,δηλαδή στον Ευρωπαικό Πολιτισμό...αν καθήσουμε να δούμε τι αποτελεί περισσόερο μέρος σε αυτόν τον Ευρωπαικό Πολιτισμό...ο Τολστόι,ο Ντοστογιέφσκι,ο Αιζεστάιν,ο Πούσκιν και τόσοι άλλοι....η η ράπ,η υποκολτούρα των γκέτο,η το μπέιζμπολ;;;;

      Διαγραφή
    16. Αγαπητό ΜΗ ΟΝ, ας μην σπεύδεις να βγάλεις "ασφαλή" συμπεράσματα για το τι πρόκειται να κάνουν οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα, διότι ακόμα οι συνθήκες είναι υπό διαμόρφωση. Επίσης, η ιστορική σου εντύπωση για το πως φέρθηκαν οι Τούρκοι στους Έλληνες κατά την Τουρκοκρατία, θα έλεγα ότι είναι εσφαλμένη.
      Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, έχω ξαναπεί ότι οι εν Ελλάδι μουσουλμάνοι (και ισλαμιστές) μέχρι και αυτή την στιγμή θεωρούν την Ελλάδα ΧΡΗΣΙΜΗ για την περαίωσή τους στους τελικούς προορισμούς τους, στην κεντρική Ευρώπη.
      Όταν αυτό πλέον θα είναι ανέφικτο, διότι οι γείτονές μας έκλεισαν τα σύνορά τους, οι εγκλωβισμένοι λαθρομετανάστες (εγώ επιλέγω να τους αποκαλώ "εισβολείς", διότι περί αυτού πρόκειται πλέον) οι οποίοι δεν θα μπορούν αλλά και δεν επιθυμούν να επιστρέψουν στην Τουρκία, θα εγκατασταθούν μόνιμα στην χώρα μας. Αυτό έχουν κάνει ήδη εδώ και πολλά χρόνια, περίπου 4-5.000.000 μουσουλμάνοι. Σε αυτούς πρόσθεσε άλλα 2-3.000.000 που ήδη μπήκαν ή πρόκειται να προωθηθούν απ΄την Τουρκία στο έδαφός μας.
      Σκέψου ότι η χώρα μας βρίσκεται σε οικονομική ύφεση και αντιμετωπίζει ανθρωπιστική κρίση με μια πραγματική ανεργία που αγγίζει το 30% και ανέρχεται.
      Εκτός από το βιωτικό πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν οι εισβολείς, θα έχουν κάθε λόγο να βυσσοδομήσουν ότι θεωρούν υπαίτιο για την κατάστασή τους, δηλαδή οποιοδήποτε στοιχείο πλούτου και υποδομών, το οποίο δεν συνάδει με τα δικά τους θρησκευτικά ειωθότα.
      Εκτός αυτού, εμείς ως "άπιστοι", δυτικοί, πολιτισμένοι, δημοκράτες, είμαστε και ορθόδοξοι χριστιανοί, δηλαδή ομόδοξοι με τους Ρώσους.
      Δεδομένου ότι οφείλουν στον Μωάμεθ να ισλαμοποιήσουν ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ και της ΣΦΑΓΗΣ τους "απίστους", είναι ηλίου φαεινότερον, το τι πρόκειται να ακολουθήσει ΚΑΙ ΕΔΩ (αφού πια δεν θα τους είμαστε και χρήσιμοι πλέον)!
      Στο δεύτερο σκέλος αγαπητό ΜΗ ΟΝ, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι το Οθωμανικό κράτος το οποίο μας επέβαλε την Τουρκοκρατία, ήταν ένα κοσμικό κράτος το οποίο βασίστηκε στα οργανωτικά πρότυπα του Βυζαντινού πολυπολιτισμικού κράτους. Μπορώ να σου μάλιστα ότι λειτούργησε και καλύτερα απ΄αυτό, διότι το Βυζαντινό κράτος ήταν θεοκρατικό (επέβαλε δια της βίας τον Χριστιανισμό σε όλα τα έθνη του), ενώ το Οθωμανικό επέτρεπε την ετεροδοξία επί ποινή κεφαλικού φόρου. Όποιος επιθυμούσε να εξισλαμιστεί απαλλασσόταν από τον βαρύ κεφαλικό φόρο στο κράτος. Όποιος όμως επιθυμούσε να διατηρήσει την θρησκεία του, όφειλε να πληρώνει δυσβάσταχτο φόρο (για να έχει το κεφάλι του στην θέση του). Πέραν αυτού όμως, το τίμημα του να παραμένεις χριστιανός, είχε και άλλες συνέπειες. Το μεγαλύτερο μέρος της σοδειάς και της παραγωγής, το άρπαζε το κράτος, αλλά και οι δημογέροντες, οι εισπράκτορες, οι προύχοντες (που τα είχαν καλά με το κράτος), δεν είχαν πολιτικά δικαιώματα και πρόσβαση στο κράτος, ενώ έπρεπε να "προσφέρουν" τα παιδιά τους, στο "παιδομάζωμα" και την γεννιτσαροποίησή τους.
      Ο λόγος που το Οθωμανικό κράτος δεν επέβαλε δια της βίας το Ισλάμ, ήταν διότι προτιμούσε να έχει λόγους για να επιβάλλει υψηλούς φόρους και να έχει σκλάβους χωρίς δικαιώματα, παρά να έχει όλους τους πολίτες ισότιμους (καθότι θα περιοριζόταν από το Κοράνι, στην ισότιμη μεταχείρισή τους). Άρα, τότε τους ήταν χρήσιμοι οι χριστιανοί, όπως και μέχρι τώρα τους είμαστε χρήσιμοι ως Ελλάδα.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    17. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΡΑΠ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΥΛ. ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΤΡΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ, ΓΑΛΛΟΥΣ, ΙΣΠΑΝΟΥΣ. ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗ Ν.Υ. ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ!! Η ΡΩΣΙΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ!! ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ! ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΜΕΡΙΚΗ, Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΕΓΩ ΡΩΤΑΩ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΤΑΙ...
      ΜΗ ΩΝ

      Διαγραφή
    18. Η μέχρι τώρα Ευρώπη όπως την ήξεραν κάποιοι θα ΞΗΛΩΘΕΙ....και στην θλεση της θα χτιστεί η νέα Εύρώπη....σε αυτό το "ξήλωμα" οι Γερμανοί θα φάνε πολύ "ξύλο"....καθότι μέχρι τώρα ήταν το "δεξί" χέρι των ΗΠΑ....εκτός της πολιτικής Μέρκελ – Ομπάμα… υπάρχει και η πολιτική Σόϊμπλε – Σρέντερ… το ένα, είναι μέσα στο άλλο. Η Γερμανοί γνωρίζουν ιστορία, και η ιστορία, τους λέει ότι είναι περισσότερο συνδεδεμένη με την μοίρα της Ρωσίας, παρά με αυτή των Η.Π.Α.

      Εμείς απο την άλλη σαν Χώρα .....αν θέλουμε να φτιάξουμε ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ θα πρέπει πρώτα ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ!!!!!Τόσο απλά....και μετά να αλλάξουμε το Πολίτευμα...αλλά αυτό είναι μια άλλη μεγάλη κουβέντα που δεν είναι του παρόντος.

      Διαγραφή
    19. Και κάποια στιγμή θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι η Αμερική ΔΕΝ είναι Έθνος,αλλά ένα συνονθύλευμα λαών που έχει ονομαστεί Η.Π.Α....τους "Αμερικανούς" όμως τους κυβερνάνε/διαχειρίζονται δύο σέκτες η αν θες Ιερατεία....άρα στην ΟΥΣΙΑ άλλοι αποφασίζουν για αυτούς,για αυτό και πολύ ορθά αναφέρει ο φίλος ΛΥΚΙΟΣ ότι άλλα τα συμφέροντα των ΗΠΑ και άλλα της Ν.Π.Τ που δεν είναι και τόσο Νέα ,αλλά πολύ παλιά αυτή Παγκόσμια Τάξη/Ελίτ...απλά τώρα θα πάνε για τελειωτική λύση του προβλήματος...και σύμφωνα με αυτούς τα 4/5 του πληθυσμού για αυτούς είναι ΑΧΡΗΣΤΑ μιας και δεν έχουν το γονίδιο τους,και ΔΕΝ προσφέρουν τίποτα στην ανθρωπότητα....δηλαδή δεν δημιουργούν,ούτε καν σκέφτονται,απλώς υπάρχουν ,γεννοβολούν και ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ.!!!!

      Διαγραφή
    20. Εμείς όμως οι Έλληνες είμαστε ΈΘΝΟΣ.....και επειδή είμαστε το ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ πάνω στον πλανήτη Χθόνα,καλά θα κάνουν να το σκεφτούν καλά πριν δώσουν εντολή να ξεκινήσουν τα "γεγονότα" μέσα και έξω από τον γεωγραφικό χώρο της πατρίδος μας,καλά θα κάνουν να μας αφήσουν ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ.....για την ώρα πήραμε αναβολή/παράταση μέχρι το 2018 (η απόσυρση της Ρωσίας από την Συρία και η αναβολή της βιομετρικής κάρτας αυτό δείχνουν)....μέχρι τότε θα το σκεφτούν τι θα κάνουν με εμάς....και θα μας αφήσουν να βράζουμε στο ζουμί μας,μεγαλώνοντας συνεχώς των αριθμό των εισβολέων Σουνιτών Μουσουλμάνων εντός της πατρίδος μας με σκοπό να τους χρησιμοποιήσουν ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ τους είναι ΧΡΗΣΙΜΟ.

      Διαγραφή
    21. Θα συνφωνήσω αμέριστα φίλε μου συνσχολιαστή ΛΥΚΑΣΤΡΕ , γιατί έχει βάση ότι είμαστε το ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ
      Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ (κιβωτό – σκάφος) έσωσε τους γήινους!!

      http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/01/h-katagwgh-mas-kifotos-skafos.html

      Ίσως είναι πο πολλά αυτά που δεν γνωρίζουν οι ΕΛ-ΛΗΝΕΣ για την καταγωγή τους .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  15. " ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ....ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ "


    Κοιτάζω ακαμάτηδες για ηγέτες μιας χώρας ,
    λεβεντογέννας κι αοιδό της λέξης ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ,
    να οργώνουνε τα πέρατα όλης της οικουμένης
    να ξεσκίζουν και να πουλάν την σάρκα σου με μιας .

    Ελλάδα μου, ΠΑΤΡΙΔΑ μου, άσε τους να κομπάζουν,
    η Ιστορία που γράφτηκε δεν σβήνει ουδείς γραφιάς ,
    κι αν ειν' χίλιοι οι ΠΗΛΙΟΙ ΓΟΥΣΗΔΕΣ και οι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ
    οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ειν' πιο πολλοί κι αμέτρητης στρατιάς .

    Τους θεατρίνους που κόπτονται πως τάχα θα σε σώσουν ,
    χαζεύουμε και βλέπουμε τι σκέφτονται για εμάς ,
    μα να σαν να ανασκουμπωνόμαστε , ωσάν να ήρθε η ώρα
    να μάθουνε πως ο Έλληνας δεν γίνεται ραγιάς .

    Γιατί εγώ δεν προσκυνώ και δεν τους λογαριάζω,
    ετούτα τα μιάσματα να μαζευτούν προσμένω ,
    σαν δει κι στερνός συνΈλληνας της προδοσίας την γέννα
    να πάρω το τουφέκι μου , στην Πόλη να κατέβω .

    Ευθείς να τρέξουν να σωθούν, στις τρύπες να χωθούνε ,
    εκεί που ξέρουν καλύτερα σαν σέρνονται σαν φίδια ,
    κι όλη η γενιά κι ακόλουθοι να ξεσταχυαστούνε ,
    σαν τα σπαρτά που αξίζουνε... απ'της γης τ'αποκαΐδια.

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΑΙΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ. ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΑΚΑΜΑΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΚΣΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. Η ΜΟΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙ ΚΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ!! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ? ΠΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ? ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ? ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ.
      ΜΗ ΩΩΩΩΩΝ

      Διαγραφή
    2. Την απάντηση στο σχόλιό σου θα την δώσω στην νέα ανάρτηση .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.