Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

"Χίλιοι οι Πήλιοι Γούσηδες "


Χίλιοι οι Πήλιοι Γούσηδες σε αλλόφρονο καρτέρι ,
βάλανε να προλάβουνε και να αποδομήσουν 
ότι κρατά ακόμη γερά σε τούτο το ασκέρι ,
Γραικό τον έχουν για εχθρό και πια δεν μας το κρύβουν .

Θα τρίζουνε τα κόκκαλα του Γέρου του Μοριά 
σαν θα κοιτά τα ξερατά που τώρα διαφεντεύουν,
θα οργίζεται ο Ήρωας εμάς που καρτερούμε 
πως θα μας δείξουν λύπηση όσοι μας κοροϊδεύουν.

Θα στέκεται στον βράχο του και μόνος θα λογίζει
πως αίμα τόσο που χάθηκε θα πήγε όλο στράφι ,
και πως δεν στάθηκε κανείς πλέον σ'αυτόν τον τόπο 
στους νέους Πήλιους Γούσηδες να πει πλέον νησάφι .

Σηκώστε το κεφάλι σας μωρέ κι ανοίξτε τα ζαβά σας 
μας παίρνουν την Πατρίδα μας κι ότι ιερό υπάρχει ,
πιάστε πάλι τα υψώματα και κάντε τα όλα στάχτη 
γιατί στους εφιάλτες σας κρεμάλα τους ταιριάζει .

Κι αυτούς που εσείς ταιριάξατε να κάνετε για φίλους ( Ε.Ε)
πολλές οι προδοσίες τους , παλιά τα κρίματά τους ,
μολογάτε ο Έλληνας είναι αδούλωτος κι ελεύθερος συνάμα 
και πως θα τους κάνουμε να 'ρθουν γοργά στα λογικά τους .

ΜΕΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν 




Στον χώρο των σχολίων, αναλύθηκαν τα παρακάτω θέματα:
Πολεμώντας τους εισβολείς της Ελλάδας, Η ευθύνη των ψηφοφόρων για τον πολιτικό ξεπεσμό, Φυλώντας την "μαγιά" που θα αναστήσει την Ελλάδα μετά τον πόλεμο

28 σχόλια:

  1. Φίλε Αρμαγεδών, σε ευχαριστούμε για το ωραίο ποίημα σου.
    Μένω στο:
    "πιάστε πάλι τα υψώματα και κάντε τα όλα στάχτη"
    Αυτό, σίγουρα θα αρέσει και στον Λύκαστρο!
    Πιο κάτω γράφεις:
    "μολογάτε ο Έλληνας είναι αδούλωτος κι ελεύθερος συνάμα"
    Μεγάλη αλήθεια! Αλλά εκτός από αυτό, είναι και βολεμένος. Όταν ο Έλληνας είναι βολεμένος, δεν τον νοιάζει αν θα είναι δουλικός. Και την δουλικότητά του την δείχνει με τον κομματισμό του...
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα απ'όλα συγνώμη φίλε μου για την αργοπορία της απάντησής μου στον διάλογο που άνοιξες .

      Όσο για τους βολεμένους φίλε μου, είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας μας που γοργά δεν θα υπάρχει .....

      Πέρασαν εκείνοι οι καιροί που είχαν επαναπαυθεί κάποιοι και λέγανε πήρε φωτιά το σπίτι του γείτονα όχι το δικό μου ....

      Οι καιροί που έρχονται θα δείξουν την σκληρή πραγματικότητα στον ΕΛΛΗΝΑ και στην ΕΛΛΗΝΙΔΑ ...
      Για κάποιους συμφωνώ πως θα είναι απότομο το ξύπνημα , ελπίζω πως θα απαγκιστρωθούν γρήγορα από το επονομαζόμενο "σοκ και δέος", μια πρακτική που τα τελευταία 6 χρόνια έχουν επιβάλλει πρόσωπα που επιτελούν το έργο των επικυρίαρχων και λειτουργεί ως φαίνεται άψογα .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ αγαπητέ μου φίλε. Ελπίζω (το επιθυμώ πολύ) οι Έλληνες να αποδείξουν σε όλους τους ευρωπαίους, ότι είναι ικανοί να ανατρέψουν τα υποχθόνια σχέδια των Κρόνιων "ερπετών" και να δώσουν το παράδειγμα της αντίστασης και της αντίδρασης στην γενοκτονία που επιχειρούν να οδηγήσουν τη φυλή μας.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  2. ""πιάστε πάλι τα υψώματα και κάντε τα όλα στάχτη"
    Αυτό, σίγουρα θα αρέσει και στον Λύκαστρο! "

    Ο Μπουρλοτιέρης Λύκαστρος δηλώνει ΠΑΡΟΝ και δηλώνει ότι από την στιγμή που παραβιάστηκε η ασφάλεια και επιβίωση του Έθνους ΕΝΤΟΣ της πατρίδας μας...τότε ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ.!!Το ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ πλέον του κάθε Έλληνα Μαχητή είναι να πολεμήσει με όποιον τρόπο μπορεί και να συνθλίψει όλους αυτούς τους ρεμπεσκέδες προδότες Εφιάλτες και Ηρώστρατους που κυβερνάνε εδώ και χρόνια τον τόπο.

    Αυτό το σημερινό ΕΡΕΙΠΙΟ με το όνομα Ελλάς κατάντημα όλων αυτών των πολιτικά και ψυχικά απάτριδων κνώδαλων ,θα το ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ και θα το ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ από την αρχή....αν κάποιοι πιστεύουν ότι θα καθίσουμε και θα παραδώσουμε την πατρίδα μας αμαχητί χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά σε όλες αυτές τις ορδές των ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ που έρχονται για να μείνουν,από την Αφρική και την Ασία...ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΣΑΝΕ!!Όχι μόνο φωτιά και καμμένη γη...αλλά και άλλα για συνέχεια θα έχει το "μενού"...ΚΟΛΑΣΗ θα γίνει ο τόπος,όχι μόνο για εμάς ...αλλά κυρίως για εσάς...και να θυμάστε ένα πράγμα ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ...οι βολεμένοι και οι καλοζωισμένοι πλέον είναι μόνο οι Δημ.Υπάλληλοι...αλλά για να πληρωθούν αυτοί,πρέπει να βρουν "λίπος"..από εμάς...αν εμείς ΧΑΘΟΥΜΕ πάπαλα το "τάισμα" για εσάς.

    Ο Αλέξανδρος του Φιλίππου την Θήβα την έκανε "καλοκαιρινή" δεν άφησε λίθο για λίθο όρθιο ,και ούτε ένα σπίτι..παρά μόνο του ποιητή Πίνδαρου....πρώτα ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ τον εσωτερικό εχθρό και μετά ξεκίνησε για να καταστρέψει τον εξωτερικό...εάν πρέπει να κάψουμε και να καταστρέψουμε κάθε στρατόπεδο και κάθε σπίτι η χώρο που θα φέρεται εισβολείς,καλά θα κάνετε να το ξανασκεφτείτε.Η πεμπτουσία των Ελλήνων δεν έχει στόχο στο παρόν,αλλά το ΜΕΛΛΟΝ ..ότι κάνουμε θα το κάνουμε για να έχει μέλλον το Έθνος και η Φυλές των Ελλήνων,το παρόν το έχετε διαμορφώσει(και το έχετε κάνει σαν τα μούτρα σας) ...αλλά το ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.!!Για το μέλλον θα πολεμήσουμε...για να έχουμε μέλλον όχι εμείς αλλά οι αυριανοί Έλληνες...γιατί αν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΠΟ...τότε η ΚΑΡ-ΔΙΑ ΓΗ θα σταματήσει να "χτυπά" ,και αν σταματήσει να χτυπά αυτή..τότε ο πλανήτης θα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ. Καθότι ο πλανήτης είναι ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ και "ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ" ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ λυκαστρε εχεις οικογενεια, παιδια; Ωραια τα λες, αλλα εγω που ειμαι μανα με 4 παιδια δεν μπορω να πω οτι θελω να καψω την Ελλαδα μας, οχι για μενα αλλα για κεινα!! Τι να τους παραδοσω λυκαστρε? καμενη γη? Να καψω τα στρατοπεδα hot spots για να μην εχουν που να κοιμουνται και να κοιμουνται κατω απο σπιτι μου? Εγω λεω το αντιθετο, να φτιαξουν hot spots πολλα και μεγαλα να τους χωρεσουν ολους και να τους μαντρωσουν εκει μεσα και να μην βγαινουν εξω. Να βαλουν το στρατο να τους φυλαει και να τους πετανε φαι νερο κουβερτες. Το προτιμω απο αυτο που λες εσυ. Γιατι εσυ λες να τους εχουμε ξαμολυτους να τριγυρνανε, να κλεβουν, να βιαζουν και να σκοτωνουν. Ε ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ! Εχω παιδια και δεν θελω να παιζουμε πολιτικα παιχνιδια με το μελλον τους και με την ασφαλεια τους. Εσεις που ειστε πιτσιρικαδες θερμοαιμοι να παρετε τα οπλα και να πολεμησετε τον εχθρο δηλαδη την Τουρκια, τα Σκοπια και Αλβανια που μας τσαμπουκαλευονται τελευταια και οχι να το παιζετε ανταρτες της φακης.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή Κυρία...το αν είμαστε η όχι αντάρτες της φακής αυτό δεν είναι και τόσο σημαντικό για εσάς και άλλους,ούτε και έχει πολύ σημασία... διότι από ένα σημείο και μετά θα τεθεί ένα πολιτικό ερώτημα με θρησκευτική χροιά, σε όλους τους κατοίκους της χώρας των Ελλήνων… «η περιτομή στο μόριο, η περιτομή στην καρωτίδα». Αυτό αφορά και εσάς και τα 4 παιδιά σας.

      Σημασία τώρα έχει ότι η μνημονιακή κυβέρνηση της Ελλάδος ως ενεργούμενο, και η μνημονιακή συμπολίτευση (Ν.Δ. Ποτάμι κ.λ.π.) ως παθητικό, έχουν δώσει από κοινού το εύνασμα να εισέλθουν στην χώρα των Ελλήνων κάποια εκατομμύρια εξαθλιωμένων από όλο τον πλανήτη, υπό τον μανδύα ως Δούρειο Ίππο των αδελφών Σύριων… στην ουσία έχουν πει σε όλους, «ανοίξαμε και σας περιμένουμε».

      Το ποιο πιθανό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει ανεπίσημες διαβεβαιώσεις εκ μέρους των Η.Π.Α. ότι θα ελεγχθεί η ροή λαθραίων προς ενσωμάτωση, όσο αφορά την Ελλάδα, περίπου στον αριθμό, των 1.500.000 με 2.000.000… το μεγάλο πολιτικό πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ και κατά επέκταση για τους κατοίκους της χώρας των Ελλήνων, είναι α) ότι όταν ανοίξει η παγκόσμια κάνουλα των προσφύγων, δεν κλείνει εύκολα η ροή παρά μόνο με πόλεμο… και β) οι Η.Π.Α. συνήθως προδίδουν όλους τους συμμάχους τους, προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους. Και ο τωρινός γεωπολιτικός σκοπός τους είναι οθωμανοποίηση των Βαλκανίων, γύρω από αυτό τον σκοπό, δεν τους ενδιαφέρουν η γηγενείς λαοί των Βαλκανίων. Ιστορικά πάντα οι αγγλοσάξονες ουδέποτε είχαν ηθικούς φραγμούς…
      Από εκεί και πέρα, είναι θέμα φυσικής… αναλόγως τον αριθμό εισροής των εξαθλιωμένων στην Ελλάδα, θα καθαριστή η ταχύτητα και η διάρκεια του χρονικού διαστήματος ακραίων γεγονότων. Όσο περισσότεροι, τόση μεγαλύτερη ταχύτητα και διάρκεια γεγονότων, υπό την ομπρέλα και αρωγή των Η.Π.Α. και όχι μόνο.
      Τα ακραία γεγονότα και πράξεις τα καθορίζει το θρήσκευμα, που κατά βάση είναι σουνίτες… δηλαδή το θρησκευτικό ισλάμ, ότι ποιο φανατικό υπάρχει σε μαζική θρησκεία.

      Υ.Γ όταν ψηφίζατε αυτά και αυτούς που ψηφίζατε επί τόσα χρόνια...τα 4 παιδιά σας ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΕ;;;

      Διαγραφή
    3. Όταν πηγαίνατε και ψηφίζατε με βάση το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ,την πατρίδα την σκέφτηκε κανείς από εσάς;;; Όταν ψηφίζατε για να βολέψετε τον κανακάρη σας η την κακομαθημένη σας κόρη στο Δημόσιο,τι ψηφίζατε με βάση το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ η το συμφέρον του κακομαθημένου σας παλιόπαιδου;;Ψηφίζατε για να έχετε την βόλεψη σας..τα λεφτουδάκια σας...για τα μεγάλα κυβισμού αυτοκίνητα σας..για το χωράφι σας..για οτιδήποτε σας αφορούσε ΥΛΙΚΑ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...αλλά την πατρίδα ΔΕΝ την σκέφτηκε κανείς από εσάς.Δεν ψηφίζατε μα βάση το συμφέρον της ΠΑΤΡΙΔΑΣ...εεε λοιπόν σας έχω ένα νέο...χωρίς ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.Αν έχεις πατρίδα,μπορεις να έχεις και σπίτι και αυτοκίνητο και παιδιά και δουλειά και τα πάντα....ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.....κατάλαβες αγαπητή μου Κυρία τι ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ;;;Αναλογίσου τι ψήφιζες τόσα χρόνια.

      Διαγραφή
    4. Η πατρίδα μου αξίζει το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ/ΑΡΙΣΤΩΝ και όχι την Δικτατορία των Μετρίων,η νέα γενιά θα είναι η δύναμη, φτάνει να ανατραφεί ως απόγονος Ελλήνων και όχι τουρκοβαλκάνιων ραγιάδων.Καθήκον μας είναι η δημιουργία ενός Νέου Μαχητού, άξιου φορέα της πρωτογενούς φωτεινής συνειδήσεως του μαχόμενου Αρίου! Αναθρέψετε τα παιδιά σας ως Έλληνες και όχι ως βαρβάρους. Να ζούνε με λίγα και να μπορούν να ζήσουν με ακόμα λιγότερα. Να ξέρουν πολλά και να μπορούν να μάθουν ακόμα περισσότερα. Να τολμούν και να πράττουν το αδύνατον. Κάντε τα μάτια τους να γυαλίζουν και εξηγήστε τους ότι «πᾶν ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται». Τα ερπετά θέλουν κέντρισμα για να πάνε εκεί που θέλουμε (στο πηγάδι με το οξύ).

      Καταλάβατε αγαπητή μου Κυρία ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ;;Όχι μόνο εσείς αλλά και όλοι οι υπόλοιποι;;

      Διαγραφή
    5. "Να βαλουν το στρατο να τους φυλαει και να τους πετανε φαι νερο κουβερτες. Το προτιμω απο αυτο που λες εσυ.'

      Και ποιος σου είπε αγαπητή μου κυρία ότι τα hot spots θα είναι για αυτούς;;;Για σένα και τα παιδιά σου θα είναι και για όσους απομείνουν ζωντανοί....ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...Η νεότερη Ελλάδα έχει ήδη θυσιαστεί,εδώ και 6 χρόνια ..είμαστε η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.!!!Μέσα στην λέξη ΜΕΙΩΣΗ ψάξε να βρείς τι σημαίνει και τι σου κρύβουν τα τσογλάνια από όλα τα κόμματα που ψήφιζες εσύ και όλοι οι υπόλοιποι.

      Διαγραφή
  3. Δεν είμαστε όλοι "τρυφεροί" και καλοζωισμένοι.. και πριν "πέσουμε" θα πουλήσουμε πολύ ακριβά το τομάρι μας.

    Για σήμερα αυτό War pigs ....

    https://www.youtube.com/watch?v=YbvTiMMlkNg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραιο ποιημα Αρμαγεδδων. ποιος θα πει νησαφι στους προδοτες πολιτικους ? Αυτοι που τους ψηφιζουν σε καθε εκλογες γιατι θελουν να βολευτουν στο δημοσιο ή οι αλλοι που τους ψηφιζουν για να τα αρπαξουν απο τισ δημοπρασιες εργων δημοσιου, απο τις προμηθειες και απο τους εξοπλισμους? Προδοτες δεν ειναι οι πολιτικοι μονοι τους. Ειναι προδοτες και ολοι αυτοι που τους ψηφιζουν!! Ειδαμε δημοσκοπισεις προσφατες με το Συριζα 2ο κομα και 18%. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΣΥΡΙΖΑ!!!ΕΛΕΟΣ! Και μετα μιλαμε για προδοτες πολιτικους!! Αυτο το 18 τις εκατο ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα απ'όλα να οφείλω να χαιρετήσω μια μητέρα που μεγαλώνει μόνη της τέσσερα παιδιά ( για εμένα αποτελεί φωτεινό παράδειγμα θάρρους και αλύγιστης αξιοπρέπειας ).
      Οφείλω όμως να παραδεχτώ αλλά και να καταθέσω πως από την άλλη άποψη σαν πατέρας που μεγαλώνω και εγώ δυο κοριτσάκια μόνος μου , πως μπορείς να δεχτείς πως αυτά τα τέσσερα παιδιά να γίνουν αύριο βαράς ( εξιλαστήρια θύματα ) του δικαίου που υπερισχύει οποιουδήποτε ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ που δεν είναι άλλο από την σαρία ;
      Πως μπορείς όμως σαν μάνα και εγώ σαν πατέρας που καλούμαστε κάτω από αντίξοες σαφώς συνθήκες να λειτουργήσουμε και για το άλλο μας μισό στα παιδιά μας ( εσύ και σαν πατέρας και εγώ και σαν μάνα ) και να δεχτούμε έτσι αζύγιστα την νέα πραγματικότητα που ανοίγεται στον ορίζοντά μας ...σε εκείνον τον ορίζοντα των παιδιών μας ;
      Θα σε παρακαλέσω να δεις πως "αφουγκράζομαι" εγώ την κατάθεση ψυχής στην οποία κάνεις στο σχόλιο σου ...

      Ωσάν να τρέμεις μια συντεταγμένη και υγιή αντίδραση απέναντι σε αυτούς που λειτουργούν με αλλότρια συμφέροντα κατά της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας .
      Ωσάν να μην αποδέχεσαι την πραγματικότητα που ξημερώνει για τα παιδιά μας ....

      Ειλικρινά στεναχωριέμαι και λυπάμαι , που ειδικά ένας άνθρωπος που έχει επιδείξει τόσο θάρρος και μεγαλώνει μόνη της σαν και εσένα ( όπως και εγώ ) τα παιδιά μας , να φοβάται μια χούφτα ....ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ .

      Μια υγιή αντίδραση ωσάν και την αντίδραση των κατοίκων της Πέλλας να οργώσουν 100 στρέμματα ,το μέρος δηλαδή που θα γινόταν μια ακόμη παράνομη πολιτεία HOT SPOT σε πιο κακό συνετέλεσε ;
      http://attikanea.blogspot.gr/2016/03/blog-post_277.html

      Με γνώση και όχι με βίαια ξεσπάσματα επέρχονται πραγματικές λύσεις .
      Γιατί εάν δεν δρομολογηθούν λύσεις με τεχνάσματα όπως ο Οδυσσέας, σίγουρα το επόμενο βήμα είναι να ξεκινήσει ο νέος ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ , ο οποίος σαφέστατα θα λειτουργούσε στην αρχή τουλάχιστον υπέρ των επικυρίαρχων και πολύ αργότερα υπέρ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .

      Εν τέλει αυτήν είναι η γη των προγόνων μας , μας την παρέδωσαν ΛΕΥΤΕΡΗ και οφείλουμε έστω και με το αίμα μας να την παραδώσουμε στα παιδιά μας, δίχως όμως να λιάζονται στις πλατείες λαθρομετανάστες και να μετράμε τα θύματα της σαρίας που κάποια στιγμή σίγουρα θα επιβάλλουν στα παιδιά σου ή στα παιδιά μου ή στα παιδιά κάθε συμπατριώτη μου ....
      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  5. Κύριε Αρμαγεδών, είμαι σίγουρος ότι αγγίζετε κάθε φορά που εκφράζεστε μέσα από τα ποιήματά σας, ό,τι Ελληνικό υπάρχει, όπου υπάρχει!
    Κυρία σχολιάστρια δεν πιστεύω ότι ο Λύκαστρος ή οποιοσδήποτε εδώ μέσα είπε ότι από μόνοι μας πρέπει να κάψουμε ή οτιδήποτε άλλο, την Ελλάδα μας. Προσωπικά καταλαβαίνω ότι ορισμένοι άνθρωποι λόγω κάποιων συγκεκριμένων χαρισμάτων τους ή ακόμα και λόγω υπερ-ορθρολογικής σκέψης και ανάλυσης των γεγονότων γύρω τους, μπορούν να κατανοήσουν και να ερμηνεύσουν τα τεκτενόμενα γύρω τους πολύ γρηγορότερα από τον μέσο άνθρωπο που είναι έρμαιο του καναπέ και της τηλεόρασης του. Στην προκειμένη περίπτώση ο Λύκαστρος είπε ότι δεν θα πέσουμε αμαχητί (αυτό είναι και το ζουμί). Αυτό και μόνο σημαίνει ότι έχει κατανοήσει ήδη την οποιαδήποτε κλιμάκωση των γεγονότων που θα μας επιφέρουν με τα οποιαδήποτε αποτελέσματα και δεν είναι διαθέσιμος να τα δεχτεί με απάθεια.
    Λόγω και της ηλικίας μου, γιατί καταλαβαίνω ότι κατά πάσα πιθανότητα είστε στην ηλικία της μητέρας μου, να σας πω ότι προσωπικά δεν έχω καμία διάθεση να κάνω στάχτη την Πατρίδα μου έτσι για να πω ότι κάτι έκανα. Αλλά αν είναι να σκεφτώ σαν Έλληνας Πατέρας όπως λέτε ότι σκέφτεστε εσείς, προκειμένου να είναι τα παιδιά μας ελεύθεροι και φωτεινοί Έλληνες θα έκανα τα πάντα, θα ισοπέδωνα τα πάντα αν χρειαζόταν.
    Τέλος, κατανοήστε ότι με το να τους μαντρώσουμε όπως λέτε δεν λύνεται το πρόβλημα γιατί κάποια στιγμή θα αποφασίσουν να βγουν 1+1=2. Τα γεγονότα έχουν ήδη αποφασιστεί κατά την άποψη μου και περιμένουν (κάποιοι..) να έρθει η ώρα της κρίσιμης μάζας προκειμένου να δώσουν το έναυσμα και να αρχίσουν οι αλυσιδωτές αντιδράσεις.

    Ευχαριστώ
    Ο Μαθητής

    Υ.Γ.: ελπίζω πραγματικά να μπορέσω να μεγαλώσω τα παιδιά μου έτσι όπως περιέγραψες κ. Λύκαστρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξιαγάπητε Μαθητή...εσύ και άλλοι σαν και εσένα θα αποτελέσετε την "μαγιά" πάνω στην οποία θα στηριχθεί το Έθνος μας και θα "φουσκώσει" θα μεγαλώσει,μετά τον πόλεμο.Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ από όλα αυτά που έρχονται..ένας λόγος που μιλάω (έστω και αν δεν γίνομαι πιστευτός και αρεστός) είναι αυτός.Ένας απο τους λόγους που θέλουν την σφαγή μας είναι να μην υπάρχουν βιολογικά κατάλληλα "δοχεία" σώματα προς ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ κάποιων ιδιαιτέρων ελληνικών ψυχών.Γιατί σε κάθε γενιά Ελλήνων ενσαρκώνονται κάποιες ψυχές που είναι "ιδιαίτερες".Όσο πιο ελληνικό και "καθαρό" το σώμα τόσο περισσότερο ΘΥΜΑΤΑΙ η ψυχή,όλες τις απαντήσεις τις έχουμε μέσα μας,για το ΠΩΣ θα αντιμετωπίσουμε τον εχθρό.

      Για σήμερα αυτό:
      https://www.youtube.com/watch?v=JezYqLwRBWE

      Διαγραφή
  6. Απο που καταλαβατε ολοι σας, πως μεγαλωνω τα παιδια μου, με τι αγωνες και αγωνιες? (και μαλιστα το ενα με ειδικες αναγκες)? Ντροπη σε οποιον μιλαει ετσι σε μια ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ που εχασε τον αντρα της στο καθηκον για την πατριδα!!!ΝΤΡΟΠΗ!! Ποιος σας ειπε τι πιστευω και τι ψηφιζω τοσα χρονια? Μιλατε για μενα χωρις να ξερετε σε ποια μιλατε.ΝΤΡΟΠΗ!! Αυτα που ειπα δεν μπορειτε να καταλαβετε γιατι δεν ειστε γονεις και δεν θα τα καταλαβετε μεχρι να γινετε καποτε. Αυτα ειναι και τα τελευταια μου λογια. Γεια σας και ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή και αξιότιμη Ελληνίδα μάνα, ο ρόλος σας ως μητέρα είναι απόλυτα σεβαστός, αδιάφορα από το τι πιστεύετε ή ψηφίζετε. Ακόμα περισσότερο σεβαστή, είστε αν μεγαλώνετε μονη σας τέσσερα παιδιά και το ένα με ειδικές ανάγκες. Προσωπικά σας συγχαίρω.
      Πέραν αυτού, οι σχολιαστές εδώ, χωρίς να οφείλουν να γνωρίζουν ποιός κρύβεται πίσω από ένα ανώνυμο σχόλιο, εξέφρασαν την γνώμη τους, όχι για εσάς προσωπικά, αλλά για την πλειονότητα του ελληνικού λαού. Προσωπικά αποκλείω την πιθανότητα να είχαν πρόθεση να σας πλήξουν προσωπικά, ακριβώς επειδή δεν σας γνωρίζουν. Και μπορεί να μην έχουν παιδιά όπως λέτε, είναι όμως σώφρονες και σοβαροί. Η διευκρίνηση του φίλου Μαθητή, νομίζω καλύπτει και τον φίλο Λύκαστρο. Δεν είπε κανείς πως θα πάμε να κάψουμε όλη την πατρίδα εκ προοιμίου! Μόνο όταν αρχίσει το "μεγάλο πανηγύρι" θα δείξουν οι Έλληνες πόσο αποφασισμένοι είναι για πόλεμο και πως δεν θα καταθέσουν τα όπλα, ποτέ. Βέβαια δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι αυτή η διάθεση υπάρχει απ' όλους τους Έλληνες. Αλλά για να μην αδικώ κανέναν, δεν ξέρω πως θα ενεργήσουν κάτω από αυτές τις συνθήκες, ακόμη και οι βολεμένοι και καλομαθημένοι...
      Ελπίζω κάποιοι να ξυπνήσουν και να ενεργοποιήσουν την εσωτερική τους γονιδιακή οδηγία.
      Αν χάσατε σύζυγο στην ώρα του καθήκοντος για την πατρίδα όπως μας λέτε, τότε στην οικογένειά σας, αξίζουν τιμές και κρατική προστασία. Όμως σας βαρύνει και ενα βαρύ χρέος, ως ηθική παρακαταθήκη που σας άφησε ο σύζυγος φεύγοντας. Σας δίδαξε την θυσία για την πατρίδα. Επειδή το κράτος ως γνωστόν, θα σας δείχνει την αδιαφορία του, όταν τα πράγματα θα αλλάξουν, οι ήρωες και οι οικογένειές τους, θα τιμηθούν όπως τους αναλογεί.
      Για την ώρα, ας είμαστε όλοι σε πολεμική ετοιμότητα, διότι ο εχθρός δεν είναι "προ των πυλών", αλλά είναι ήδη εντός!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  7. Κυρία σχολιάστρια δεν νομίζω ότι αμφισβήτησε κανείς τους αγώνες και την αγωνίες σας, ούτε τις συνθήκες υπό τις οποίες μεγαλώνετε τα παιδιά σας. Προσωπικά σας μίλησα όπως μιλάω και στην μητέρα μου. Με σεβασμό.
    Φυσικά και σας απαντήσαμε χωρίς να σας γνωρίζουμε προσωπικά εφόσον αυτή είναι και η ουσία του ιστολογίου για έναν ουσιώδη διάλογο. Να επισημάνω όμως ότι ούτε κ εσείς γνωρίζετε προσωπικά εμένα τουλάχιστον, άρα δεν θα πρέπει να κρίνετε αφού δεν γνωρίζετε ποιος είμαι όπως και το αν έχω παιδιά, σκυλιά, γατιά κ.α. Ο κ. Λύκαστρος τώρα θα σας απαντήσει για τον εαυτό του πιστεύω.
    Να πω κλείνοντας ότι αν θεωρήσατε ότι δεν σας σεβαστήκαμε, προσωπικά και πάλι, να σας πω ότι κάνετε λάθος. Έχω μάθει να σέβομαι όλους τους ανθρώπους και δη τους συνομιλητές μου και εξάλλου είναι μία από τις αρχές αυτού του ιστολογίου και του κ. Λύκιου. Συγνώμη όμως όπως και να έχει και ελπίζω πραγματικά να μην ήταν τα τελευταία σας λόγια εδώ.

    Ευχαριστώ
    Ο Μαθητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αναφερθηκα για εσενα Μαθητη. Εσυ δεν μιλησες προσβλητικα. Αλλα δεν νομιζω οτι η διευκρινηση σου καλυπτει τον Λυκαστρο. Γιατι αυτος με κατηγορησε ευθεως λεγοντας τη λεξη ΕΣΥ χωρις να ξερει καν σε ποια μιλαει. Λυπαμαι αλλα θα αποχωρησω προσβεβλημενη.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή μου κυρία,εσείς πρώτη μου απευθύνατε τον λόγο και εγώ σας απάντησα...εσείς αρχίσατε να με ρωτάτε αν έχω παιδιά και ότι είμαι/ε αντάρτες της φακής.Φυσικά και εγώ ΔΕΝ προσβλήθηκα από αυτήν σας την λέξη καθότι ξέρω ποιος είμαι και τι πράττω.Από την άλλη όμως όταν μου γράφετε αυτήν την πρόταση:

      "Εγω λεω το αντιθετο, να φτιαξουν hot spots πολλα και μεγαλα να τους χωρεσουν ολους και να τους μαντρωσουν εκει μεσα και να μην βγαινουν εξω. "

      Ειλικρινά πιστεύεται ότι αυτό είναι λύση;;Φυσικά και χρησιμοποίησα την λέξη ΕΣΥ αφού σε εσάς μιλάω!!!!Μια ερώτηση τι ψηφίζατε όλα αυτά τα χρόνια;;Κάθε φορά που είχαμε εκλογές;;Γιατί πηγαίνατε και ψηφίζατε...κάποιο κόμμα από όλα αυτά που υπάρχουν...είτε Ν.Δ είτε ΠΑΣΟΚ είτε ΣΥΡΙΖΑ...είτε ΣΑΝΕΛ είτε ΠΟΤΑΜΙ ΘΑ ΠΗΓΑΊΝΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑΤΕ.Αν ρωτήσει κανείς όλους τους ψηφοφόρους....οι δεξιοί θα σου πούνε για τους κακούς αριστερούς, και οι αριστεροί θα σου πούνε για τους φασίστες δεξιούς!! Κανείς δεν θα πει για τους Αμερικάνους… διότι και οι δυο και μόνο αυτοί οι δύο από αυτούς τρώνε.

      Αλλά επειδή δεν μιλάτε σε κανέναν ηλικιωμένο,και δεν είμαι γέρος θα σας πω το εξής,προφανώς έχετε φτιάξει έναν δικό σας κόσμο και ζείτε μέσα εκεί.Και δεν είστε και η μόνη,ξέρετε πόσοι άλλοι είναι σας και εσάς;;Πολλοί οι οποίοι δεν θέλετε να καταλάβεται ότι ο πόλεμος στην Συρία γίνεται/ξεκίνησε από τους Ρότσιλντ τον Σόρος και κατά επέκταση τις Η.Π.Α. – Βρετανία – Ισραήλ, που είναι στενά φιλαράκια με την Γιάννα Α. τον Αλέξη Τ. και τον Πάνο Κ. τον Κυριάκο την Ντόρα τον Βαγγέλα και τα υπόλοιπα παιδιά.

      Εαν συμφωνείτε η όχι δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι έρχεται πολύς κόσμος από Αφρική και Ασία, που δεν έχουν ουδεμία σχέση με Συρία και Ιράκ, δικαιολογίες και Δούρειο Ίππο, που χρησιμοποιούν οι αριστεροί δυτικού τύπου… και αυτός ο κόσμος πέραν του φτηνού εργατικού δυναμικού (που είναι παράδοξο να επιδιώκει κάτι τέτοιο η… υποτιθέμενη αριστερά) σε μια χώρα υπό κατοχή και οικονομικά κατεστραμμένη, έρχεται και για αλλαγή συνόρων, αρχικά με πολιτικούς δημογραφικούς τρόπους… αυτό λέγεται εποικισμός. !!

      Βεβαίως οι αριθμοί των 100.000 η 150.000 είναι γελοίοι… όπως και αυτά που λένε οι αριστεροδέξιοι δυτικοί, τύπου Μουζάλα, η Καμμένου. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ...ΚΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ.

      Υ.Γ Ειλικρινά περιμένω να μου πείτε ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 6 ΕΚΛΟΓΕΣ.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Κυρία θα ήθελα να δείτε αυτό το βίντεο...ίσως τότε να αλλάξει η άποψη σας για "πολλά και μεγάλα hot spot" όπως γράψατε...

      https://www.youtube.com/watch?v=HE-siTN242E

      Διαγραφή
  8. κυριοι τα φαινομενα συχνα απατουν για οποιον δεν γνωριζει πραγματα.εννοω την αγαπητη θιγμενη σχολιαστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ

    Πρώτα απ'όλα να οφείλω να χαιρετήσω μια μητέρα που μεγαλώνει μόνη της τέσσερα παιδιά ( για εμένα αποτελεί φωτεινό παράδειγμα θάρρους και αλύγιστης αξιοπρέπειας ).
    Οφείλω όμως να παραδεχτώ αλλά και να καταθέσω πως από την άλλη άποψη σαν πατέρας που μεγαλώνω και εγώ δυο κοριτσάκια μόνος μου , πως μπορείς να δεχτείς πως αυτά τα τέσσερα παιδιά να γίνουν αύριο βαράς ( εξιλαστήρια θύματα ) του δικαίου που υπερισχύει οποιουδήποτε ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ που δεν είναι άλλο από την σαρία ;
    Πως μπορείς όμως σαν μάνα και εγώ σαν πατέρας που καλούμαστε κάτω από αντίξοες σαφώς συνθήκες να λειτουργήσουμε και για το άλλο μας μισό στα παιδιά μας ( εσύ και σαν πατέρας και εγώ και σαν μάνα ) και να δεχτούμε έτσι αζύγιστα την νέα πραγματικότητα που ανοίγεται στον ορίζοντά μας ...σε εκείνον τον ορίζοντα των παιδιών μας ;
    Θα σε παρακαλέσω να δεις πως "αφουγκράζομαι" εγώ την κατάθεση ψυχής στην οποία κάνεις στο σχόλιο σου ...

    Ωσάν να τρέμεις μια συντεταγμένη και υγιή αντίδραση απέναντι σε αυτούς που λειτουργούν με αλλότρια συμφέροντα κατά της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας .
    Ωσάν να μην αποδέχεσαι την πραγματικότητα που ξημερώνει για τα παιδιά μας ....

    Ειλικρινά στεναχωριέμαι και λυπάμαι , που ειδικά ένας άνθρωπος που έχει επιδείξει τόσο θάρρος και μεγαλώνει μόνη της σαν και εσένα ( όπως και εγώ ) τα παιδιά μας , να φοβάται μια χούφτα ....ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ .

    Μια υγιή αντίδραση ωσάν και την αντίδραση των κατοίκων της Πέλλας να οργώσουν 100 στρέμματα ,το μέρος δηλαδή που θα γινόταν μια ακόμη παράνομη πολιτεία HOT SPOT σε πιο κακό συνετέλεσε ;
    http://attikanea.blogspot.gr/2016/03/blog-post_277.html

    Με γνώση και όχι με βίαια ξεσπάσματα επέρχονται πραγματικές λύσεις .
    Γιατί εάν δεν δρομολογηθούν λύσεις με τεχνάσματα όπως ο Οδυσσέας, σίγουρα το επόμενο βήμα είναι να ξεκινήσει ο νέος ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ , ο οποίος σαφέστατα θα λειτουργούσε στην αρχή τουλάχιστον υπέρ των επικυρίαρχων και πολύ αργότερα υπέρ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .

    Εν τέλει αυτήν είναι η γη των προγόνων μας , μας την παρέδωσαν ΛΕΥΤΕΡΗ και οφείλουμε έστω και με το αίμα μας να την παραδώσουμε στα παιδιά μας, δίχως όμως να λιάζονται στις πλατείες λαθρομετανάστες και να μετράμε τα θύματα της σαρίας που κάποια στιγμή σίγουρα θα επιβάλλουν στα παιδιά σου ή στα παιδιά μου ή στα παιδιά κάθε συμπατριώτη μου ....
    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυριε Hunter το εννοειτε? Το σπευθυνετε σε εμενα ή στον Λυκστρο? Λυκαστρε επειδη εχεις τρελαθει να μαθεις τι ψηφιζω, σου λεω οτι διαρκως ψηφιζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατι απο ολα τα κομματα που υπαρχουν, μονο αυτο βλεπω να εχει λιγο πατριωτισμο αν και δεν μου αρεσουν πολλα σε αυτο το κομμα. Δεν εχω ομως καλυτερη επιλογη και αν ψηφισω λευκο, ακυρο ή δεν παω και καθολου, δεν μετραει σαν διαμαρτυρια, το εχω ψαξει καλα!!! Και αλλα θα μπορουσα να σου πω αλλα δεν θα το κανω για λογους προσωπικου απορρητου, ουτε και ποιο το ονομα του αντρα μου γιατι θα καταλαβετε ποια ειμαι. Ειδα το βιντεο και συμφωνω, σε λιγο τα ιδια θα γινουν και εδω. Και μαθε κατι ακομα για μενα. Εχω εκπαιδευτει σαν κομμαντο και την καραμπινα την παιζω στο ενα χερι. Σε παω κοντριτσα σε ταχυτητα γεμισης και βολης!!! Θες κι αλλα; 2ο νταν στο τζουντο στα 22 μου κσι 3 χρυσα μεταλλια! Νομιζεις οτι ειμαι μαλθακη και χαιβανι? Αμα χρειαστει να υπερασπιστω τα παιδακια μου, θα σφαξω ενα ταγμα μονη μου. Τα παιδια μου ειναι προσκοποι και μαθαινουν τζουντο και αικιντο. Ειναι και καλοι μαθητες. Η μεγαλη παιζει και ντραμς. Ειπατε τιποτα τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τότε αγαπητή ΕΛΛΗΝΙΔΑ μάνα να σου καταθέσω κάτι το οποίο έχω γράψει εδώ και καιρό ...

    " Ο ΜΑΧΗΤΗΣ "
    http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2013/04/blog-post_10.html

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα και από εδώ σε όλους,
    Κυρία σχολιάστρια νομίζω ότι ο κ. Αρμαγεδών σας βρήκε και το κατάλληλο όνομα για να μην γράφετε σαν ανώνυμη, αλλά αυτό είναι δική σας υπόθεση (ΕΛΛΗΝΙΔΑ). Συγχαρητήρια για τα παιδιά σας και εύχομαι να προοδεύσουν στην ζωή τους ακόμα περισσότερο, όσο και για εσάς για αυτά που αναφέρατε και όχι. Σε ότι αφορά τα προσωπικά δεδομένα καλά κάνετε, αν και κανείς εδώ δεν απαίτησε από κανέναν προσωπικά στοιχεία για να τον αποδεχτεί. Τουλάχιστον όσο καιρό μελετάω εγώ, όλοι σέβονται τους υπολοίπους και "νιώθουν" τις Ελληνικές ψυχές. Ακόμα και οι πιο έντονοι συνομιλητές μας.
    κ. Λύκαστρε https://www.youtube.com/watch?v=KAVMgQtE1CA
    Νομίζω ότι είναι σας τα λέω όλα. Διαφωνώ όμως γιατί η μαγιά που θα φουσκώσει μετά τα οποιαδήποτε γεγονότα θα είναι τα παιδιά μας, αυτές είναι οι ψυχές που λάμπουν και θα μας δώσουν φως. Εμείς είμαστε εδώ όπως και η (νεοβαφτισμένη από εμένα) ΕΛΛΗΝΙΔΑ και όλοι εσείς, για να βεβαιώσουμε την επιβίωση τους και να τους εμπνεύσουμε, να καλλιεργήσουμε το Ελληνικό στοιχείο ακόμα πιο έντονο, το οποίο και θα κάνουμε. Προσωπικά εκεί επενδύω.
    κ. Αρμαγεδών Ο Μαχητής να ξέρετε ότι βοήθησε σε δύσκολες ώρες μιας και το καταθέτετε εκ νέου, όπως και ο Καταχθόνιος Δαίμων με όλους εσάς.
    Τέλος, ο κ.HUNTER άλλο πράγμα εννοούσε από ότι κατάλαβα εγώ κ. ΕΛΛΗΝΙΔΑ, δεν προσπάθησε να σας θίξει. Το να γνωρίζεις πράγματα δεν εννοείται μόνο για τον φυσικό κόσμο και την υλική διάσταση. Αν κάνω λάθος διορθώστε με κ. HUNTER παρακαλώ. Αυτά από εμένα.

    Ευχαριστώ γιατί κάθε φορά που επανέρχομαι κ. Λύκιε και υπόλοιποι νιώθω να μεταβαίνω σε υψηλότερες συχνότητες.

    Ο Μαθητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που που ένα ποίημα μου και δε περισσότερο που ο Καταχθόνιος Δαίμων σε βοήθησε Μαθητή, όπως αναφέρεις κάποιες δύσκολες ώρες αν και νομίζω αυτήν η δύναμη προέρχεται μόνο από εσένα , ή ίσως υπήρξε ένα ψυχικό αφύπνισμα που σου έδειξε τον δικό σου δρόμο .
      Αυτό τιμά περισσότερο τον χώρο μας αλλά και τους θαμώνες που άφησαν διαχρονικά το "στίγμα " τους , αλλά περισσότερο από όλους ΕΣΕΝΑ , γιατί ίσως ανακάλυψες την ΕΛΛΗΝΙΚΗ μοναδική ικανότητα να ξεπερνάς τους σκοπέλους που έφραξαν κάποια στιγμή τον δρόμο σου .

      Εν τέλει μέσα από την γραφή σου πλέον δεν διακρίνω έναν ΜΑΘΗΤΗ , αλλά ένα μεστωμένο ΔΑΣΚΑΛΟ , που αρνείται σαφώς πως δεν υπάρχει άλλη γνώση ....

      Χαίρομαι ειλικρινά για εσένα , αλλά και για μένα που ανήκεις στην αγκαλιά του Καταχθόνιου Δαίμονα και πιστεύω πως έχεις να δώσεις πολλά στον χώρο μας .

      ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  13. Καλώ την ΕΛΛΗΝΙΔΑ μάνα να υπάρξει στον χώρο αυτόν, γιατί σαφέστατα πιστεύω πως έχει να προσθέσει το δικό της λιθαράκι με την παρουσία της και γιατί δεν διακρίνω πραγματική κακή διάθεση απο τον σχολιαστή ΛΥΚΑΣΤΡΟ ή τον HUNTER ....

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαθητη και ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ειστε πολυ καλες ψυχες το νιωθω εντονα.Μιλατε αληθινα απο την ψυχη σας!!Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια, γιατι πραγματικα ειναι δυσκολος ο ρολος για μια μανα μονη με τεσσερα παιδια σε τοσο δυσκολους καιρους. ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ εμεις καταλαβαινομαστε καλυτερ και σε σενα χιλια μπραβο που εισαι αντρας και τα φερνεις βολτα μοναχος σου με δυο κορες! Και ομως με παρεξηγησατε γιατι δεν εννοησα οτι θελω να αφησω τα παιδια μου να γινουν θυματα των κανιβαλων και της σαριας. Θα δωσω και το αιμα μου αμα χρειαστει για την πατριδα και τα παιδια μου, γιατι για μενα ειναι ενα και το αυτο αυτα τα δυο πραγματα και δεν τα ξεχωριζω. Εχετε δικιο για τα hot spot και το ειδα και γω τωρα πιο σωστα! Αν δεν αφησουμε να γινουν αυτα τα γκετο, δεν θα εχουν ορμητηριο οι ουνοι και θα ειναι διασπαρτοι. Αλλα ομως αυτο θα τους δυσκολεψει να φτιαξουν δικα τους γκετο σε γειτονιες οπως στην Αγγλια, που δεν τολμαει χριστιανος να περασει απο εκει ουτε και η αστυνομια? Αμα θα μπουν εκατομμυρια ειναι απιθανο να μην φτιαξουν απο μονοι τους γκετο που θα ειναι εκατομυρια. Εγω θελω να αρχισουμε να τους ξεπαστρευουμε πριν αρχισουν αυτοι, αλλα πως θα γινει αυτο?
    Ελληνιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.