Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ!




Γράφει ο Λύκιος.

 Ο κύβος ερρίφθη! Η Ελλάδα εξοβελίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με ταχείς ρυθμούς. Η ηγέτιδα δύναμη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Γερμανία, μεθόδευσε την αποβολή της Ελλάδος από τους μηχανισμούς και την προστασία της Ευρώπης, μιας Ευρώπης η οποία χρωστά ακόμη και το όνομά της στην Ελλάδα!

Η Γερμανία εντέλει τις χώρες δορυφόρους της (Αυστρία, Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία και Σλοβακία), να αποκλείσουν από τα σύνορά τους την ροή λαθρομεταναστών και προσφύγων, ώστε να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα.

Η Τουρκία δεν συνεργάζεται όπως ήταν αναμενόμενο, με την Ε.Ε., αλλά ούτε και με το ΝΑΤΟ στην επανεισδοχή των μεταναστών-προσφύγων στην επικράτειά της, ενώ ετοιμάζει να προωθήσει άλλα 3.000.000 ανθρώπους στην ελληνική επικράτεια. Γνωρίζει βεβαίως πολύ καλά, ότι αυτοί θα παραμείνουν στην χώρα μας εγκλωβισμένοι και το επιχειρεί σκοπίμως.

Η Γερμανία, παραδοσιακός σύμμαχος της Τουρκίας (και αμφότεροι παραδοσιακοί εχθροί μας), της δίνει διέξοδο στο Αιγαίο, ορίζοντας de facto την κυριαρχία των θαλασσών του ανατολικού Αιγαίου από την Τουρκία, μέχρι τον 25ο μεσημβρινό!

Οι Τούρκοι ορέγονται περισσότερες διεκδικήσεις σε βάρος της Ελλάδος, απ’ όσες είχαν μέχρι τώρα.
Η αδυναμία της ελληνικής πλευράς να αντισταθεί στις εις βάρος της εξελίξεις, οφείλονται κυρίως στην πλήρη απώλεια του κύρους της, μετά από τις ατυχείς επιλογές της κυβέρνησης και τους κακούς της χειρισμούς.

Η χώρα μας οδεύει στην πλήρη απομόνωση σε διπλωματικό επίπεδο, αφού εμφανίζεται ως μια κατεστραμμένη οικονομικά και παραδομένη στους ισχυρούς χώρα, η οποία δεν έχει σθένος και έρεισμα για να διεκδικήσει ούτε τα στοιχειώδη της δικαιώματα.

Ακριβώς επειδή δεν έχει το σθένος να αντιταχθεί σε οτιδήποτε, αφού η κυβέρνηση δίνει γην και ύδωρ στους δανειστές της (οι οποίοι της ετοιμάζουν άμεσα και 4ο μνημόνιο), όλοι αποθρασύνονται μαζί της, επιβεβαιώνοντας την ρήση «δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται»!



Οι τραγικές παλινωδίες, ο κακός σχεδιασμός, οι κακές εκτιμήσεις, οι ιδεοληψίες και το έλλειμμα  πατριωτισμού από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οδηγούν την χώρα σε ακόμα δυσμενέστερη θέση και αντί να περισώσουν ότι απέμεινε λειτουργικό στην χώρα, το θυσιάζουν στο βωμό της ανοησίας, της μικροκομματικής σκοπιμότητας και της διαφθοράς.

Στο πολιτικό προσκήνιο, η αντιπολίτευση δεν φαίνεται ικανότερη για να αναλάβει τα ηνία της χώρας, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σταθεροποιήσει την κατάσταση.
Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, αν και διαφορετικός από τον πρωθυπουργό της κυβέρνησης, φαίνεται εξίσου ενδοτικός και υποταγμένος στα γερμανικά κελεύσματα.

Η οικονομία της χώρας, δεν έχει καμία απολύτως πιθανότητα να ανορθωθεί από τα μνημονιακά προγράμματα, αφού η καταστροφή της εγχώριας παραγωγής που θα έδινε πνοή ζωής στην οικονομία, σε συνδυασμό με την ανεργία και την υπερφορολόγηση, είναι η ιδανική συνταγή για μια τελειωτική πτώχευση.

Οι αντιδράσεις των αγροτών δεν θα καμφθούν εύκολα και πολλές κοινωνικές ομάδες που νιώθουν καταπιεσμένες, αλλά λειτουργούν «μουδιασμένα» και δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν, ενδόμυχα επιθυμούν να κορυφωθεί η σύγκρουση με την κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια ανατροπής των εξελίξεων. Η ιδέα ότι όποιος κάνει την αρχή, εμείς θα ακολουθήσουμε, έχει αρχίσει να επεκτείνεται υποσυνείδητα στους πολίτες, που νοιώθουν την ανάγκη να ξεσηκωθούν.

Κάτω από αυτές τις πιέσεις, η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να προχωρήσει στην δημιουργία μιας οικουμενικής κυβέρνησης, μήπως και οι πολιτικές ευθύνες επιμεριστούν σε όλες τις παρατάξεις.
Οι εξελίξεις έστω κι έτσι όμως, δεν πρόκειται να οδεύσουν σε καμία βελτίωση της οικονομίας, όσο αναγκαζόμαστε να εφαρμόζουμε τα εθνοκτόνα μνημόνια που αποδομούν την κοινωνική συνοχή και την ευημερία. Συνεπώς η πτώχευση και η σταδιακή και προγραμματισμένη έξοδος απ’ το ευρώ, φαίνεται ως μονόδρομος.

Όλα αυτά όμως έχουν μια βραχυπρόθεσμη προοπτική, μερικών μηνών. Φαίνεται όμως ότι πολύ πιο σύντομα, οι γεωστρατηγικές εξελίξεις θα μας προλάβουν.
Οι εξελίξεις στην Συρία και η τακτική των Τούρκων σε βάρος μας (με τις πλάτες των Γερμανών που προδίδουν τα ευρωπαϊκά ιδεώδη, στα οποία δεν πίστεψαν ποτέ), πολύ σύντομα θα μας φέρουν προ τετελεσμένων, χωρίς να μπορέσουμε να αντιδράσουμε αποτελεσματικά.

Οι διαρκείς μας υποχωρήσεις σε όλα τα πεδία και ιδιαίτερα στις απαιτήσεις των Τούρκων, η ενδοτικότητα στα ζητήματα των θαλασσίων συνόρων και των ελέγχων (έρευνα-διάσωση) και η υποχώρησή μας στις μεθοδεύσεις των «φίλων» μας Ευρωπαίων εταίρων, προσφέρουν τις θάλασσες, τα νησιά και την ηπειρωτική μας κυριαρχία, ως έδεσμα στο πιάτο των Τούρκων.

Μια χώρα πτωχευμένη και απομονωμένη, με εκατομμύρια εγκλωβισμένων λαθρομεταναστών και προσφύγων, οι οποίοι είναι μουσουλμάνοι προερχόμενοι από περιοχές με πολέμους θρησκευτικού μίσους (σουνίτες), είναι από μόνη της μια βραδυφλεγής βόμβα!
Τα εκατομμύρια αυτά πλήθη, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων επιθυμεί να μεταναστεύσει στην Ευρώπη, όταν αντιληφθούν ότι εγκλωβίστηκαν στην χώρα μας, είναι προφανές ότι θα ξεσπάσουν εδώ μέσα, για πολλούς λόγους. Αρχικά για λόγους επιβίωσης (σίτιση, κατάλυση) και έπειτα για λόγους εκδίκησης εναντίων των πιο πρόσφορων εκπροσώπων της Δύσης.

Και οι πιο πρόσφοροι εκπρόσωποι της Δύσης, είμαστε εμείς! Γιατί ανήκουμε στην Ευρώπη, το ΝΑΤΟ και είμαστε χριστιανοί. Για τους τζιχαντιστές του ISIS ιδίως, είμαστε ακόμα πιο μισητοί, μιας και είμαστε ομόδοξοι (ορθόδοξοι χριστιανοί) με τους Ρώσους που τους βομβαρδίζουν.
 Μέχρι τώρα, οι φανατικοί ισλαμιστές δεν έχουν στοχοποιήσει την Ελλάδα, διότι τους εξυπηρετεί ως πύλη εισόδου, η οποία τους προωθεί με νομιμοποιητικά έγγραφα στην βόρεια Ευρώπη και συνεπώς τους είναι χρήσιμη.

Όταν η Ελλάδα θα απομονωθεί απόλυτα και δεν θα μπορέσει να τους προωθήσει στα σύνορα, τότε θα πάψει να θεωρείται χρήσιμη και θα μεταβληθεί αυτόματα σε εύκολο στόχο.  Η ώρα αυτή, είναι πολύ κοντά πλέον.

Τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών και προσφύγων, κρύβουν πολλές χιλιάδες φανατικών ισλαμιστών, από το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Λιβύη, το Μαρόκο, την Αλγερία, το Πακιστάν και τη Συρία. Αυτοί είναι σε μάχιμες ηλικίες και ήδη εμπειροπόλεμοι, σε ένα πόλεμο «αντάρτικο πόλεων» , ο οποίος θεωρείται ο πλέον δύσκολος να αντιμετωπισθεί ακόμα και από τους πιο εκπαιδευμένους στρατούς στον κόσμο. Τα όπλα που θα τους εξοπλίσουν είναι ήδη εδώ και το μόνο που αναμένεται, είναι το σύνθημα της έναρξης.

Επιχειρησιακά, η καταλληλότερη στιγμή για αυτό το σύνθημα, είναι όταν δημιουργηθεί κάποιο καλοστημένο θερμό (πολεμικό) επεισόδιο με τους Τούρκους, κάπου στο Αιγαίο.
Μια τέτοια κατάλληλη στιγμή, μπορεί να συνδυάζεται και με κάποια εξέγερση ή γενικευμένα επεισόδια από Έλληνες πολίτες, στην πρωτεύουσα και την ύπαιθρο ταυτόχρονα.
Όλα αυτά μοιάζουν να είναι πολύ κοντά μας ήδη!

Οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτές τις εξελίξεις, όλοι μαζί, σε συλλογικό, οικογενειακό και ατομικό επίπεδο.
Η ψυχολογική προετοιμασία για αιματηρές καταστάσεις, πρέπει να είναι σε πρώτη προτεραιότητα.
Η προετοιμασία των υποδομών, σε εφόδια, τρόφιμα, όπλα, φάρμακα και καύσιμα, πρέπει να ξεκινήσει τώρα, αν δεν έχει ήδη γίνει μέριμνα.

Ξαναδιαβάστε το άρθρο «Προετοιμασία και οδηγίες για παλλαϊκή άμυνα» εδώ: http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2012/02/blog-post_14.html
Καθώς και άρθρα από την στήλη «Επιβίωση» εδώ: http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/search/label/%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%92%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%97


ΛΥΚΙΟΣ.

Στον χώρο των σχολίων, αναλύθηκαν τα παρακάτω θέματα:

Οθωμανική ή Ορθόδοξη Κων/πολη; Κουρδιστάν με ‘αντίδωρο’ το Αιγαίο, Ανέτοιμος ο Ε.Σ. για διαφύλαξη των συνόρων, Σχέση Παρνασσού-Καυκάσου, Γόνοι θεών & «πλαστοί» άνθρωποι, Γονιδίωμα Ελλήνων & Κρόνιων/Ατλάντων, ‘Χοτσπότ-ιες' νήσοι, Οι ‘έλληνες’ της Τουρκίας

86 σχόλια:

  1. Το νεότερο δυτικό Ελληνικό κράτος έχει λάβει τέλος. Η ανατολή έχει ανοίξει διάπλατα της αγκάλες της και το παίρνει προς το μέρος της. Σύντομα αυτό που θα κριθεί μέσα από τα ποτάμια αίματος, θα είναι μια και μόνο πραγματικότητα, εάν η μητροπολιτική χώρα των Ελλήνων θα διοικείται είτε από την Οθωμανική, είτε από την Ορθόδοξη Κωνσταντινούπολη.

    Εάν θα είναι από την Οθωμανική σουνίτικη θα μετέχουν μόνο οι Η.Π.Α. εάν είναι Ορθόδοξη, θα μετέχουν οι Ρώσοι, οι Ιρανοί, και εν μέρη οι Η.Π.Α.

    ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Ν.Α.Τ.Ο. με δικαιολογία τους λαθραίους, θα εδραιώσει την παρουσία του στο ανατολικό Αιγαίο, αλλά αυτό οφείλεται στο ότι ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων είναι καθ΄ολοκληρίαν βλάκας, ενώ η ηγεσία του προδότες! Κανείς από τους πρόσφυγες, η τους λαθραίους μετανάστες που εισέρχονται στην Ε.Ε. δεν ανήκει σε χώρα μέλος του Ν.Α.Τ.Ο. οπότε το Ν.Α.Τ.Ο. δεν έχει ουδεμία δουλειά με κανένα πρόσφυγα – λαθραίο μετανάστη κ.λ.π. τόσο απλά.
    Το νέο κράτος στο Κουρδιστάν και η παραχώρηση εδαφών εκ μέρους της Τουρκίας, θα έχει ως αντίδωρο το Αιγαίο, στον 25ο μεσημβρινό…. αυτό το αντίδωρο εδραιώνεται μέσω της προώθησις των σουνίτικων μαζών (νεότερων βασιβουζούκων), και πλέον υπό την αιγίδα του Ν.Α.Τ.Ο.

    Στο Ν.Α.Τ.Ο. ανήκει και η Ελλάδα από το 1952, δηλαδή εδώ και 64 σχεδόν χρόνια! Είναι άγνωστο το πότε θα καταλάβουμε ότι και εμείς είμαστε νατοϊκή δύναμη! Και σύντομα θα χρησιμοποιηθούμε ως νατοϊκή δύναμη...εναντίων των Ρώσων και αφού η Ρωσία επιτεθεί στην Τουρκία.
    Είναι γνωστό ότι το Ν.Α.Τ.Ο. αποτελεί τον ισχυρότερο στρατιωτικό συνασπισμό κρατών του πλανήτη. Δηλαδή το Ν.Α. Τ.Ο. ΔΕΝ είναι Μ.Κ.Ο. οπότε είναι γελοίο να πιστεύουν κάποιοι ότι ο μεγαλύτερος στρατιωτικός βραχίονας του πλανήτη, ενδιαφέρεται για τους όποιους πρόσφυγες!
    Το Ν.Α.Τ.Ο. δημιουργεί πρόσφυγες… χωρίς την ανάληψη της προστασίας τους!

    Για όλα αυτά έχω γράψει και εδώ ,αλλά και αλλού...οπότε τα περιμένω τα γεγονότα, θα έγραφα με ιδιαίτερη ανυπομονησία…υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να ζω και μετά το 2020… όχι μόνο λόγο πνευματονοητικών ικανοτήτων, αλλά και γιατί έχω μάθει στα δύσκολα...δεν είμαι καλοθρεμμένος και κακομαθημένος πολίτης... αλλά και για άλλους λόγους…κάτι που δεν μπορώ να πω για το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων της χώρας.

    Στην γειτονία μου πολλοί έχουν όπλα… κανείς δεν γνωρίζει να τα χρησιμοποιεί, γιατί ουδέποτε τους ενδιέφερε να μάθουν κάποια σοβαρά πράγματα για τα όπλα, και αυτό είναι κάτι που θα φανεί με την πρώτη ευκαιρία… είναι θέμα φύσεως και νοοτροπίας, ο άνθρωπος γεννιέται δεν γίνεται.
    Το 2009 τα αστικά πασόκια περίμεναν τα λεφτά…. το 2012 οι αστικοί δεξιούληδες περίμεναν να δουν σχισμένα μνημόνια… το 2015 οι αριστεροί αστικοί επαναστάτες περίμεναν να δουν τις αγορές να χορεύουν πεντοζάλη… το 201… οι δεξιοί αστικοί επαναστάτες περιμένουν να δουν τους λαθραίους εκτός Ελλάδος…
    Αν από τον Ιανουάριο του 2016 η πανίσχυρη ρωσική πολεμική αεροπορία, ο πλέον εμπειροπόλεμος στρατός της Συρίας, οι ενισχύσεις από το Ιράν και η εμπειροπόλεμη Χεζμπολάχ δεν μπορούν να διώξουν εδώ και 2 μήνες 30.000 τζιχαντιστές από τα εδάφη της Συρίας… πως θα μπορέσει η Χ.Α. ακόμα και με πόλεμο, να διώξει 100.000 τζιχαντιστές από την Ελλάδα; Βεβαίως ο αριθμός των 100.000 είναι ο ελάχιστος…
    Υπομονή… λίγο ακόμα έμεινε.

    ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Λύκαστρε, δεν θα τολμήσω να προφητεύσω μελλούμενα, αλλά μια εξέλιξη τέτοια, θα σήμαινε κατακρεούργηση του λαού μας και καθολική υποταγή μας σε βάρβαρες δυνάμεις. Η Κωνσταντινούπολη ως νέα μητρόπολη του Ελληνισμού, δεν θα είχε να προσδώσει κάποιο όφελος, αν οι Έλληνες βρεθούν υπόδουλοι Οθωμανών ή Ρώσων.
    Το ερώτημα που θέτω είναι ένα:
    Υπάρχει προοπτική να αναγεννηθεί το ελληνικό γένος και να αναλάμψει στο προσεχές μέλλον ή θα το "δούμε" αυτό, με την επόμενη ανθρωπότητα που θα προκύψει...;
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ε.Σ. δεν είναι ικανός να διαφυλάξει τα σύνορα της πατρίδας… αυτό είναι κάτι το οποίο θα το διαπιστώσουμε όταν έρθει η ώρα, εξ” άλλου ήδη έχουμε εισβολή Τούρκων (σουνιτών) στην μητροπολιτική χώρα των Ελλήνων, υπό το πρόσχημα των «προσφύγων», και ο Ε.Σ. απλά είναι κακώς θεατής. Έτσι ακόμα και σε περίπτωση θερμού επεισοδίου έστω και 3 ωρών, έχουμε χάσει τον ΑΝ.ΣΚ.

    Ο Ε.Σ. θα χρησιμοποιηθεί εκ μέρους του Ν.Α.Τ.Ο. εναντίων της Ρωσίας, όταν όμως σύντομα η Ρωσία εισβάλει στην Τουρκία.Και αυτά ΔΕΝ είναι προφητείες.

    ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μία αφιέρωση....στον επερχόμενο Ημίθεο ...αυτόν που θα ενώσει σε Πρεσβεία Ειρήνης Ενιαυτό... τους δύο αεί περιστρεφόμενους πόλους... τον Παρνησσό και τον Καύκασο.Και αυτό που θα ΓΕΝΝΗΘΕΙ θα είναι το ΦΩΣ του πλανήτη για χίλια χρόνια...βέβαια για να γεννηθεί το καινούργιο θα πρέπει να πεθάνει το παλιό.

    ..."Οι παλαιοί μιλούν για το χειμώνα
    οι νέοι εγκωμιάζουν τον ήλιο
    και ο χρόνος γλιστρά ακριβώς μακριά.
    Τρέχω προς το πουθενά
    γυρίζω όπως μια ρόδα
    και ένα έτος γίνεται μια ημέρα.
    Κάθε φορά που ονειρευόμαστε
    τότε εμείς πετάμε,
    έτσι, εδώ είναι το όνειρο
    απλά για εσάς και εμένα"...

    https://www.youtube.com/watch?v=nUdOzHrVP9Y

    ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο σημαντικός είναι ο Παρνησσός και ο Καύκασος, φίλε Λύκαστρε; Τι δημιούργησε αυτό το δίπολο;
    Οι ελληνικές Ε.Δ., είναι ένα τσούρμο απο δημοσίους υπαλλήλους, με κάποιες φωτεινές βέβαια εξαιρέσεις (κυρίως οι πιλότοι και οι Ειδικές Δυνάμεις, που κρατάνε ακόμη ακμαίο ηθικό)! Πολλοί απ' αυτούς, μπήκαν στις Ε.Δ. για την εξασφάλιση και την μισθολογική σιγουριά. Κλασσικό παράδειγμα ανικανότητας και οφελιμισμού (κομματόσκυλο), ο σημερινός υπουργός Δημόσιας Τάξης πρώην υποστράτηγος στα τεθωρακισμένα!
    Όχι μόνο δεν πρόκειται να πολεμήσουν επαξίως, αλλά δεν φρόντισαν σε όλη αυτή την περίοδο της μακράς ειρήνης, να φτιάξουν ένα αξιόμαχο στράτευμα, παρόλο τον πακτωλό χρημάτων που τους διέθεσε το κράτος. Το μόνο που τους ενδιέφερε, ήταν να μοιραστούν τις μίζες με τους πολιτικούς τους προϊσταμένους.
    Για να μην αδικήσω όμως συλλήβδην τους στρατιωτικούς, θα αναφερθώ σε αρκετούς πατριώτες και άριστους επαγγελματίες στρατιωτικούς, που όμως δεν μπορούν να παρασύρουν το σύνολο του στρατεύματος στο δικό τους ανάστημα...
    Όσο για κάποιους χρυσαυγίτες, που νομίζουν ότι με μια καραμπίνα ή ένα ΑΚ47, μπορούν να αντιμετωπίσουν τις ορδές των φανατικών και εμπειροπόλεμων τζιχαντιστών, οι περισσότεροι (χ.α.) με πλαδαρές κοιλιές και καλοζωισμένοι νεοέλληνες του καναπέ, που έγιναν "πολεμιστές" βλέποντας ταινίες και βιντεάκια στο YouTube, είναι μακράν νυχτωμένοι!

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Λύκαστρε, αναφέρεσαι κυρίως στο "ρήγμα της βόρειας Ανατολίας" το οποίο εκτείνεται από τον Καύκασο και διέρχεται κατά μήκος της Μαύρης θάλασσας, του Ελλησπόντου, του Βόρειου Αιγαίου, κατέρχεται στην Πάρνηθα και έπειτα διέρχεται τον Κορινθιακό κόλπο για να καταλήξει στην Κεφαλλονιά. Ουσιαστικά περνά κάτω από τον Παρνασσό. Το ρήγμα αυτό ενώνει την Ευρασιατική πλάκα (από τα βόρεια), με την πλάκα της Ανατολίας (από τα νότια), ενώ η κίνηση των πλακών αυτών, προκαλεί μια οριζόντια μετατόπιση. Ουσιαστικά και οι δύο αυτές μικρές πλάκες, δέχονται τις πιέσεις νότια από την Αφρικανική και δυτικά την Απουλία πλάκα.
      Υπό αυτήν την έννοια, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η λιθοσφαιρική πλάκα στην οποία βρίσκεται ο Καύκασος, είναι αυτή της Ανατολίας, ενώ αυτή του Παρνασσού είναι της Ευρασίας.
      Συνεπώς ισχύει ότι ο Παρνασσός με τον Καύκασο, έχουν μεταξύ τους σχέσεις συμπίεσης, λόγω των λιθοσφαιρικών πλακών, πάνω στις οποίες "κάθονται"!
      Όντως λοιπόν, έχει ενδιαφέρον η σχέση αυτών των δυο όρεων μεταξύ τους. Αλλά φίλε Λύκαστρε, μόνο αυτή την σχέση έχουν μεταξύ τους; Για βάλε στο παιχνίδι και λίγο από την μυθολογία.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Ακριβώς! Μιλάμε για γεννητικά εργαστήρια στα οποία δημιουργήθηκε ο "πλασμένος" άνθρωπος, απ' τον "Προμηθέα". Ποιά γονίδια χρησιμοποιήθηκαν και από ποιούς προγόνους; Έχει σημασία να διευκρινισθεί αυτό, καθώς και οι διάφορες των "πλαστών" από το άλλο είδος ανθρώπου που ήδη υπήρχε στην γη μας. Αυτό των παίδων του Δευκαλίωνα, που ηταν γόνοι Θεών.
      Έχει σημασία να ξεκαθαρίσουμε τις γονιδιακές διαφορές τους, ώστε να φανεί και ο διαφορετικός τους ρόλος. Να πούμε τέλος, ποιά είναι η γραμμή αυτών των δυο ειδών, στις μέρες μας, γιατί αυτά που λέμε εδώ πρέπει να έχουν μεν αφετηρία στο ιστορικό παρελθόν, αλλά αποκτούν αξία στο πως προβάλλονται στο παρόν. Γιατί αυτά που συμβαίνουν στο παρόν, έχουν ρίζες στο παρελθόν και έτσι μπορούν να εξηγηθούν πολλά πράγματα.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    8. Πολύ ωραία μέχρι τώρα. Το ερώτημα πρέπει να εστιαστεί στην ουσιαστική διαφορά των Ελλήνων από τους Άτλαντες και που οφείλετο ο λόγος της πολεμικής διαμάχης, που έφερε νικητές τους αρχαίους Αθηναίους, αν και με τραγικές απώλειες. Γιατί στον Τίμαιο του Πλάτωνα, ο Αιγύπτιος αρχιερέας εξυμνεί την νίκη των Αθηναίων επί των Ατλάντων, μιλώντας για ωφέλεια της ανθρωπότητος από αυτή την νίκη;
      Ποιό το γονίδιο των μεν και ποιο των δε;
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    9. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΗΘΟΣ" ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΘΕΙΚΟ DNA Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ "Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΩΝ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ.

      Διαγραφή
    10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    11. ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

      Διαγραφή
    12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    15. Ο Σατανάς των Εβραίων και ο Ιαπετός-Ιαφέθ-Γιαχβέθ-Γιαχβέ, ποιά διαφορά ακριβώς έχουν ανώνυμε;
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    16. Ναι αγαπητέ Λύκαστρε, επιμένω όμως στο σημείο των διαφόρων με τους Έλληνες και τον λόγο της σύγκρουσής τους. Μιλάμε για την εποχή που ΥΠΗΡΧΑΝ οι Άτλαντες. Για να μην ρωτήσω για ποιό λόγο αποίκησαν την Ατλαντίδα και πως ήρθαν σε αυτό τον πλανήτη.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    18. Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ.

      Διαγραφή
    19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    20. Αν και έχω αναφερθεί στο παρελθόν διεξοδικά στο ερώτημα, πριν απαντήσω θα ήθελα να άκουγα την δική σου τοποθέτηση διότι δεν μπορω να πιστέψω ότι έχεις κενά σε αυτό το τόσο κρίσιμο ερώτημα, αφού έχεις τόσο συγκροτημένη και ολοκληρωμένη τοποθέτηση στα περί των Ατλάντων (που μπορούμε να τους λέμε και Κρονίους, σωστά;).
      Λίγο πολύ γνωρίζεις τις απόψεις μου, και θα ήθελα να γνωρίσω και τις δικές σου, για να δω που συγκλίνουμε και που αποκλίνουμε.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    21. Ωραία, συμφωνώ. Οι Άτλαντες αποίκησαν την Ποσειδωνία, η οποία ήταν αφιερωμένη στον Ποσειδώνα, με την άδεια αποικισμού με πληθυσμιακή αναλογία η οποία αρχικά τηρήθηκε και τους δόθηκε από το ελληνικό ιερατείο που κυβερνούσε τον πλανήτη. Πάμε τώρα να δούμε από που προήλθαν αυτοί. Που ήταν ο αρχικός τόπος προέλευσής τους και γιατί ήθελαν να έρθουν για αποικισμό.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    23. Πολύ ωραία, τότε αφού συμφωνούμε, ας στρέψουμε το ερώτημα στην εποχή μας.
      Σήμερα τι συμβαίνει; Τι ρόλο έχουν οι Κρόνιοι-Άτλαντες και πόση δύναμη έχουν;
      Έχουν την κυριαρχία της ανθρωπότητας στα χέρια τους και με ποιά δύναμη το κατάφεραν;
      Ποια η δύναμη των Ελλήνων και πως "έχασαν έδαφος" στην αιώνια μάχη επί της Γέας μας;

      Υ.Γ. Ας μου επιτρέψεις να θέτω τα ερωτήματα (και ας μου συγχωρήσεις που ανέλαβα αυτό τον ρόλο από μόνος μου), αλλά πιστεύω ότι έτσι μπορούμε να συζητάμε με οργανωμένο τρόπο, με την μαιευτική μέθοδο του Σωκράτη! Νομίζω αυτός ο τρόπος κάνει πιό εύκολο τον διάλογο. Κάτι σαν συνέντευξη, ας πούμε!

      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    26. Χαχαχαχα! Απλά είπα να αλλάξω λίγο την μέθοδο της κουβέντας μας, αλλά αν δεν συμφωνείς, τον καταργώ!
      Κοίτα, δεν είναι ότι δεν γνωρίζω τις απαντήσεις, ούτε ότι δεν γνωρίζω τι θα απαντήσεις (πάνω-κάτω). Έχει όμως περισσότερη σημασία για αυτούς που μας διαβάζουν, να μπορούν να κατανοήσουν αυτές τις δύσκολες έννοιες, ταξινομημένες με απλό τρόπο και με μία λογική σειρά. Είναι καλύτερο το αποτέλεσμα όταν υπάρχουν σαφείς ερωτήσεις και σαφείς απαντήσεις, παρά όταν υπάρχουν μακροσκελείς μονόλογοι που αφήνουν πολλά ερωτηματικά, τα οποία με τη σειρά τους δεν απαντώνται ποτέ.
      Αν ήταν να τα λέμε μόνο μεταξύ μας, θα είχαμε διάλογο μέσω e-mail ή θα τα λέγαμε από κοντά και θα μέναν μεταξύ μας. Όμως ούτε εγώ, ούτε και εσύ θέλεις να τα κρατάμε "μυστικά". Και οι δύο θέλουμε να τα κοινοποιούμε, μέχρι ένα σημείο!
      Λοιπόν, καληνύχτα και με την ησυχία μας συνεχίζουμε όποτε μπορούμε φίλε Λύκαστρε.
      Δεν θέλω να σε πιέσω επ΄ουδενί!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    30. Το θέμα αγαπητέ Λύκαστρε που προκύπτει, αλλά είναι ταμπού για την ελληνική νοοτροπία που καλλιεργούν τα ΜΜΕ, είναι αν μπορούμε να εξολοθρεύσουμε τα εκατομμύρια των εισβολέων (θα μιλάμε πλέον για εισβολείς, ασχέτως με ποια δικαιολογία-πρόσχημα έχουν έρθει εδώ) με την βία.
      -Επειδή είμαστε Έλληνες και διαφέρουμε απ΄τους Ατλάντιους και τους λοιπούς υπανθρώπους, έχουμε ηθική στον πόλεμο και την μάχη.
      Δεν είμαστε φονιάδες αμάχων, όσο κι αν αυτοί είναι εχθρικοί με εμάς. Η πολεμική ανδρεία των Ελλήνων, θεωρεί ανανδρία τον φόνο ενός αόπλου και ενός αδυνάτου. Ο Έλλην πολεμά αντάξιους αντιπάλους και μόνο η νίκη επί ενός ικανού αντιπάλου, δίνει αξία στον μαχητή!
      Συνεπώς η λογική που ακούω από πολλές ακραίες (και άνανδρες) φωνές, "να πάρουμε τα όπλα και να αποδεκατίσουμε τις ορδές των εισβολέων στα νησιά, ή να τους βυθίζουμε μεσοπέλαγα", δεν μας τιμά ως Έλληνες.
      Είμαι σίγουρος ότι όλοι αυτοί οι "Ευρωπαίοι", που τώρα μας κουνάνε το δάκτυλο για το τι πρέπει να πράξουμε, δεν θα είχαν κανένα ενδοιασμό και φονεύσουν χιλιάδες αμάχων, ταΐζοντας τα ψάρια του Αιγαίου, όπως τάισαν της Αδριατικής και της Ισπανίας (οι Ιταλοί και οι Ισπανοί)!
      -Συνεπώς, λύσεις τέτοιου είδους προσωπικά τις αποκλείω.
      Δέχομαι την περισυλλογή των "ναυαγών" σε μεγάλα πλοία, τα οποία θα κινούνται στα όρια των χωρικών μας υδάτων και εκεί μέσα να γίνεται η καταγραφή τους. Ουδέποτε όμως αυτά τα πλοία θα πρέπει να ελλιμενίζονται σε ελληνικό έδαφος. Στόχος η επαναφορά τους, ακόμα και νύχτα σε κάποιο τουρκικό ξερονήσι ή στην χειρότερη σε κάποιο ελληνικό.
      Αυτή είναι και η δεύτερη πρότασή μου.
      - Η συγκέντρωση όλων των εισβολέων σε μικρά και ακατοίκητα νησιά, τα οποία αρχικά θα εφοδιάζονται με τρόφιμα, νερό και σκηνές. Αφού δημιουργηθούν οι στοιχειώδεις υποδομές (δεξαμενές πόσιμου ύδατος, κατασκευή υποστέγων για προστασία από τις καιρικές συνθήκες, σκηνές, καυσόξυλα, σκεύη μαγειρικής, άλευρα και ζάχαρη, στοιχειώδη φάρμακα και σαπούνια), θα πρέπει να αφήνονται μόνοι τους ώστε να αυτο-οργανωθούν και να επιβιώσουν όπως μπορούν.
      Υψηλή εποπτεία από ελικόπτερα, drones και σκάφη της ακτοφυλακής, ενώ πολεμικά πλοία (ακταιωροί) θα αποτρέπουν την πρόσβαση σε οποιονδήποτε μη εξουσιοδοτημένο από θαλάσσης (με πραγματικά πυρά).
      Η δυσκολία στην επιβίωση θα αποτρέψει νέα κύματα εισβολέων, αφού θα γνωρίζουν που θα καταλήξουν!
      Εννοείται ότι όσοι επιθυμούν να επανακάμψουν στα Τουρκικά παράλια, θα προωθούνται με τον ίδιο τρόπο που ήρθαν στην Ελλάδα. Με βάρκες που θα βυθίζονται στα Τουρκικά ύδατα, ενώ το ΝΑΤΟ θα ενημερώνει την Τουρκική ακτοφυλακή να κάνει την ...διάσωση!
      Την ίδια τύχη θα πρέπει να έχουν και όσοι βρίσκονται ήδη στην ελληνική επικράτεια. Θα προωθούνται σε αυτά τα νησιά. Αυτά είναι τα πραγματικά HOT SPOTS.
      Επειδή όμως είμαστε και παραμένουμε ανθρώπινοι, αλλά όχι αυτοκτονικοί ανόητοι, κάποιο πλοίο-νοσοκομείο θα παραπλέει δίπλα στα νησάκια HOT SPOTS, ώστε να παρέχει την ιατρική φροντίδα που θα απαιτηθεί σε παιδάκια και γέροντες.
      -Τέλος, όσοι εναπομείναντες εισβολείς δεν κατορθωθεί να προωθηθούν στα HOT SPOTS και παραμείνουν κρυβόμενοι στην ενδοχώρα, ώστε περιμένοντας το εξ ανατολών σύνθημα, παραλάβουν τα όπλα για να στραφούν εναντίων μας, τότε θα πρέπει να γνωρίζουν ότι σε κάθε σπίτι θα τους περιμένουν από δυο-τρεις κάνες των 12cal.
      Ας έχουμε υπ όψιν, ότι τα κινητά τηλέφωνα που κατέχουν οι εισβολείς, τους δίδονται δωρεάν από τουρκικούς παρόχους, με την προοπτική όταν το θελήσει η Τουρκία, με ένα SMS να τους δώσει οδηγίες και το σύνθημα για την γενική επίθεση.
      Όμως αυτή η πρόταση δεν πρόκειται να υλοποιηθεί από την παρούσα κυβέρνηση.
      Μπορεί να υλοποιηθεί όμως από μιαν ...άλλη, αν προλάβουμε!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    32. Έχουν ενεργοποιημένο το international roaming, αλλά τους το παρέχει αχρεώστως η Τουρκία, για ...ευνόητους λόγους. Εννοείται ότι στις "χοτσπότιες" νήσους όπου θα τους στείλουμε για αναψυχή, δεν θα χρειάζονται κινητό τηλέφωνο!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    33. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    34. Χμμμ! Καλή αρχή με την Τσικνοπέμπτη και τα χοιρινά κοψίδια! Χαχαχα!
      Πάντως, αν καταστρέψουμε τα "στρατόπεδα φιλοξενίας" δεν θα τους στεναχωρήσουμε καθόλου, γιατί άλλο που δεν θέλουνε! Θέλουν να κινούνται ελεύθερα στην ελληνική επικράτεια, μέχρι (κάποιοι απ΄αυτούς) να φύγουν για Ευρώπη. Αν δεν έχουν που να κοιμηθούν, θα κοιμηθούν στα σπίτια μας, θα φάνε το φαΐ μας και όχι μόνο! Η πείνα είναι κακός σύμβουλος, ακόμα και για τους πολιτισμένους. Πόσο μάλλον για τους απολίτιστους και τριτοκοσμικούς ασιάτες και άραβες (ρυπαρά έθνη). Δυστυχώς όταν δεν θα μπορούν να πάνε στην Ευρώπη, δεν θα μπορούν ούτε και στην Τουρκία να επιστρέψουν.
      Αν δεν δωθεί μια λύση, σαν αυτή που προτείνω, τότε θα αναγκαστεί ο κάθε πολίτης να εφαρμόσει το "ο θάνατός σου, η ζωή μου"!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    35. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    36. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    37. Το βιντεάκι όμως, δεν μας αποκαλύπτει τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του οχήματος. Δείχνει για ελαφρύ ΤΟΜΠ, αλλά δεν είναι. Στην οροφή του διαθέτει μια παραβολική κεραία, η οποία δεν ξέρουμε τι κάνει. Είναι ραντάρ, επικοινωνίες, θερμική σάρωση, παρεμβολές Η.Μ., EMP, Jummer, ηχοβολιστικό υπερήχων ή μικροκυμάτων, τι απ' όλα; Το κόκκινο χρώμα στην μάσκα του, με τα μαύρα "δόντια" αποσκοπούν στην τρομοκράτηση του αντιπάλου. Άρα επιχειρεί από πολύ κοντά. Το μαύρο χρώμα, συνηθίζεται σε οχήματα της αστυνομίας και όχι του στρατού. Πιθανών να πρόκειται όχημα καταστολής συγκεντρώσεων (με θερμοβολιστικό μικροκυμάτων) ή όχημα για assaulting team, σε επιχειρήσεις εντός πόλεων με jummer.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    38. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    39. Μάλιστα! Συνεπώς έπεσα πολύ κοντά στις υποθέσεις μου. Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, διαπιστώνω πόσο τραγικοί είναι οι Ρώσοι, στην σχεδίαση κινητήρων! Πάντα ήταν πολύ πίσω απ' τους δυτικούς. Από 4.460 cm3 κυλινδρισμό, με διάταξη V8 σε βενζινοκινητήρα, η μέγιστη ιπποδύναμη είναι μεν 730 ΗΡ, αλλά η ροπή στρέψης, μόνο 549 Nm. Ένα όχημα 12 τόνων net weight, με επιθυμητή ικανότητα έλξης και 4WD (όπως όλα τα οχήματα μάχης), η ροπή αυτή είναι λίγη! Προφανώς η κατάσταση "σώζεται" από υδραυλικό μετατροπέα ροπής και αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων, με το ολέθριο αποτέλεσμα, να καταναλώνει 100lt/100km! Καλύτερη λύση ένας turbodiesel ή ένας βενζινοκινητήρας downsized με turbo charged. Η θωράκιση είναι ελαφρά και ουσιαστικά πρόκειται για "αύρα" αστυνομικών επιχειρήσεων, αντίστοιχο των FORD που χρησιμοποιεί η δική μας ΕΚΑΜ.
      Όμορφο και ...ψαρωτικό πάντως!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    40. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    41. Όμως έχεις δίκιο όταν λες "Βλαδίμηρε στείλε μας μερικά τέτοια" και εξηγούμαι:
      Αν ξεκινήσουν βίαιες ταραχές από τους ισλαμιστές του ISIS, αλλά και από τις χιλιάδες των απεγνωσμένων και αφηνιασμένων ορδών των λαθροεισβολέων (με κάθε λογής όπλα), η αστυνομία δεν διαθέτει επαρκή αριθμό κατάλληλων οχημάτων αυτού του τύπου, παρά μονο δύο! Είναι αυτά της ΕΚΑΜ, τα οποία προμηθεύτηκε το 2004 για την Ολυμπιάδα. Όμως χωρίς τέτοια οχήματα, δεν μπορεί να προσεγγίσει και να διεισδύσει μια επιχειρησιακή ομάδα, σε περιοχή που έχουν καταλάβει οι ένοπλοι αντάρτες πόλεων. Άρα χρειαζόμαστε μεγάλο αριθμό από τέτοια οχήματα και καλό θα ήταν, αν μας "δάνειζε" μερικά ο Πούτιν!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    42. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    43. Φοβάμαι ότι δεν προλαβαίνουμε να προμηθευτούμε τίποτε, διότι ούτε χρήμα υπάρχει, αλλά ούτε και πρόθεση απ' την προδοτική κυβέρνηση. Εγκληματική αδιαφορία στους εξοπλισμούς, γιατί οταν απεσυραν τις 22 αύρες της αστυνομίας (αγορά της χούντας το 1970 από την Ελβετία) λογω παλαιότητας, κάποιοι ανόητοι στρατηγοί και υπουργοί θεώρησαν πως δεν χρειάζεται να αντικατασταθούν απο νέου τύπου (ενώ όλες οι ξένες αστυνομίες διαθέτουν) γιατί είμαστε ...δημοκράτες και προοδευτικοί! Να που τώρα θα τα χρειαστούμε και δεν τα έχουμε.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    44. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    45. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    46. Δυστυχώς, όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε! Το κακό είναι, ότι πάντα σ' αυτές τις περιπτώσεις, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    47. Θα μου επιτρέψεις να πω, αγαπητέ Λύκαστρε, ότι η Αυστρία, η Ουγγαρία, η Σλοβενία, κτλ, δεν αντιδρούν στην εκ δυσμών επέκταση του νεοωθομανικού κράτους, επί της βαλκανικής. Και αυτό διότι με την στάση τους, ευνοούν και επιταχύνουν τις συνθήκες κατάληψης των ελληνικών εδαφών από το ισλαμικό στοιχείο, με το να κλείνουν σύνορα και να μεθοδεύουν την έξοδο της Ελλάδας από όλα τα ευρωπαϊκά όργανα. Φαίνεται πως ξεχνούν την ιστορία τους οι πρώην Αυστροούγγροι, όταν η Οθωμανική Αυτοκρατορία τους απειλούσε στα σύνορά τους και πόσο δύσκολα τους συγκρατούσαν! Δεν αντιλαμβάνονται ότι το δικό τους συμφέρον, δεν είναι το να μεταβληθεί η Ελλάδα σε Οθωμανική χώρα, αλλά το να την στηρίξουν για να μην παραδοθεί στους Τούρκους και το Ισλάμ. Καμία Ευρωπαϊκή χώρα, δεν ωφελείται από μια διείσδυση του ισλάμ μέσα από την Ελλάδα. Ούτε βέβαια και παράφρων τευτονική Γερμανία, η οποία βρίσκεται πίσω από τις "αντιδράσεις" της πάλαι ποτέ Αυστροουγγαρίας. Το κίνητρο των Γερμανών και των ομόφυλων μογγολικών δορυφόρων κρατών της, είναι το αδυσώπητο μίσος τους για το ελληνικό στοιχείο και η ενδόμυχη συμπάθεια με τους επίσης ομόφυλους Τουρανιδομογγόλους (Τούρκους). Η ίδια η ιστορία, το επαληθεύει.
      Εδώ πρέπει όμως να σημειώσουμε μια λεπτομέρεια. Περίπου το 70% των Τουρκων πολιτών που ζουν στα μικρασιατικά παράλια, είναι γονιδιακά Έλληνες! Από τα 80.000.000 του πληθυσμού, περίπου 20.000.000 είναι Κούρδοι (μάλλον οι αρχαίοι Καρδούχοι) και αλλα 25-30.000.000 είναι Έλληνες της Μ.Ασίας και του Πόντου. Οι καθαροί Σελτζούκοι, Τουρκμάνοι, Τσέτες και Οθωμανοί (μογγολικά φύλα) δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 20.000.000! Αλλά 10.000.000 προέρχονται από άλλες φυλές (Αρμενοειδείς, Άραβες, κτλ). Βεβαίως όλοι τους εχουν αμιγώς τουρκική συνείδηση.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    48. Αγαπητε Λυκιε δε θα συμφωνήσω ως προς το τελευταίο. Σχετικα με την συνειδηση των <>.οχι οτι θα βροντοφωναζαν καποια εκατομμύρια απο εκει οτι ειβαι ελληνες....αλλα ισως να σου ελεγαν αβιαστα οτι ειναι ρωμιοι.και για εμενα εκει ειναι το κλειδί για το μρλλον της περιοχης.
      ΡΩΜΑΝΟΣ

      Διαγραφή
    49. Όντως υπάρχουν κρυπτοχριστιανοί αλεβίτες και τουρκοκρητικοί που μιλάνε ελληνικά. Όμως δεν πρέπει να εκλαμβάνουμε τους χιλιάδες αριστερούς άθεους που εναντιώνονται στο τουρκικό κράτος, ως Έλληνες! Η λογική "ο εχθρός του εχθρού μου, είναι φίλος", με τους Τούρκους δεν ισχύει. Ο ίδιος ο Ερντογάν, έχει ελληνοποντιακή καταγωγή, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι αυτό που είναι!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    50. Σωστα ομως δεν αναφέρομαι σε αυτες τις κατηγοριες αλλα στα εκατομμύρια κρυπτοχριστιανων που μιλανε ρουμτζα....ρωμεικα.και αν παρεις εναν απο την σημερινη τραπεζουντα και το φερεις ακονα και στην αθηνα , θα μπορεσει να συνεννοηθεί. Σχετικα και στο βιβλιο ποια τουρκια ποιοι τουρκοι αλλα και σε αλλες πηγες ακομα και σε εκπομπες <> καναλιων σε οδοιπορικα στην περιοχη.

      Διαγραφή
    51. Απ'το να μιλάμε "ρούμτζα", μέχρι το να έχουν ελληνική συνείδηση, απέχει πολύ. Όχι ότι κάποιοι πιθανών να έχουν και ελληνική συνείδηση, αλλά το ότι απλά αυτοί οι ελληνογενείς αντιλαμβάνονται την διαφορετικότητά τους, δεν αρκεί για να θεμελιώσει την ελληνική εθνική συνείδηση. Η Τουρκία είναι ένα πολυφυλετικό κράτος και η επίγνωση της διαφορετικότητας, δεν αρκεί για να αποποιηθεί κανείς την τουρκική εθνική του συνείδηση. Πολύ απλά, στο δίλημμα αν σε ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο, θα πολεμούσαν στο πλευρό των Ελλήνων, το πιθανότερο είναι να απαντούσαν αρνητικώς!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    52. Εκει πιστευω ειναι το μεγαλο στοιχημα.Ο ψευτοεθνικισμος made in δυση που πρωτολανσαριστικε στη δικη μας περιπτωση πριν 200 χρονια περιπου , δε μας επιτρεπει να δουμε τα πραματα οπως ειναι. Ξεχασαμε ενα μεγαλο κομματι της ιστοριας μας με αποτελεσμα να ειμαστε μπερδεμενοι.1000 χρονια τα πεταξαμε.Σχετικα με τη συνείδηση αυτων των ανθρώπων θα συμφωνησω. Το τι εχουν στο μυαλο τους μονο αυτοι ξερουν.Βεβαια το ασχημο σημερα ειναι οτι το ιδιο ισχυει και για ...τους εν ελλαδι ελληνόφωνους που συγγνωμη αλλα μου ειναι δυσκολο να τους αποκαλεσω ελληνες.

      Διαγραφή
    53. Ζούμε σε μια εποχή, που κάποια κέντρα μιας υποχθόνιας εξουσίας, μεθοδεύουν συστηματικά την κατάργηση των εθνών και προωθούν μια νέα τάξη πραγμάτων, που επιδιώκει να μεταλλάξει τις κοινωνικές δομές χιλιάδων ετών, προκειμένου να ασκήσει μια παγκόσμια εξουσία πάνω από έθνη και κράτη!
      Η προσπάθεια αυτή, στοχεύει στο να πλήξει όλα εκείνα τα συνεκτικά στοιχεία, που συνθέτουν κάθε εθνική ταυτότητα των λαών. Έτσι αποδομούν ιδέες, παραδόσεις, ήθη κι έθιμα, την γλώσσα και κυρίως πλήττουν την ιστορία, αλλοιώνοντάς την. Η καλλιέργεια διεθνιστικών ιδεολογιών, δήθεν στο όνομα της ισότητας, του ανθρωπισμού, της ειρήνης, του αλτρουισμού, κτλ, αποσκοπούν στην παγκοσμιοποίηση και κερδίζουν έδαφος στις αφελείς συνειδήσεις των νέων.
      Τα αποτελέσματα και οι πραγματικές προθέσεις των παγκοσμιοποιητών, φαίνονται καθαρότερα τώρα, με τις γεωστρατηγικές εξελίξεις που μόλις άρχισαν.
      Όταν λοιπόν έχεις φτιάξει μια εθνομηδενιστική κουλτούρα και μια υπερανεκτική αποδοχή των αλλαγών που συμβαίνουν, τότε παρατηρούμε αυτή την παθητική και αδρανή (έως κυνική) στάση των ευρωπαίων πολιτών, στα τεκταινόμενα. Δεν είναι λοιπόν άξιο απορίας, το γιατί οι νεοέλληνες αποδεικνύονται ανάξιοι των προγόνων και της ιστορίας τους.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    54. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    55. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    56. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ, ΠΟΛΩΝΟΙ, ΟΥΓΓΡΟΙ, ΤΣΕΧΟΙ, ΣΛΟΒΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ Μ Ο Γ Γ Ο Λ Ο Ι. ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΦΥΛΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΕΙ. ΟΙ ΓΟΤΘΟΙ, ΒΙΣΙΓΟΤΘΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΟΙΝΑ. ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΧΘΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΝΙΚΗΣΑΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΗΤΑΝ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

      Διαγραφή
  8. Μα τι λετε ανθρωποι μου. Μη τρομαζετε το κοσμο με την τρομολαγνεια σας. Τιποτα δεν θα συμβει κακο και ολα θα πανε καλα με τη βοηθεια της Δεσποινας Θεομητορος. Αμαν πια χανετε ολοι την πιστη σας στο Θεο και αμεσως σας πιανει ο τρομος. Ειναι δυνατον να νικησει ο Αλαχ τον Αληθινο Κυριο Ιησου Χριστο; Ποτε ποτε ποτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Συν Αθηνά (Δέσποινα για σένα ανώνυμε) και χείρα κίνει, γιατί αλλιώς μαύρο φίδι που μας έφαγε!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να κατανόησαν το βαθύτερο μήνυμά σου, αγαπητέ Λύκαστρε! Εχθές είχαμε 2298 επισκέψεις σε αυτό το άρθρο και το άλλο για την Παλλαϊκή Άμυνα. Αυτό ίσως να ενόχλησε λιγάκι το βουναλάκι μας, μιας και αρκετοί κοινωνήθηκαν στις κουβεντούλες μας. Επίσης τα "Αττικά Νέα" αναδημοσίευσαν ακόμα και τα σχόλια! Άρα πολλοί περισσότεροι διάβασαν. Ξυδάκι...
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Ακριβώς φίλε Λύκαστρε!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. Εγκρίνω φίλε Λύκαστρε...
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  10. Φίλε μου ΛΥΚΙΕ καιρό έχω να δω ένα τόσο άρθρο σου ( όχι ότι κάποτε δεν έγραφες εξίσου καλά ) αλλά και να με βρίσκει καθ 'όλα σύμφωνο .
    Να καλησπερίσω τους -τις θαμώνες του Καταχθόνιου Δαίμονα και τον συνομιλητή σου ΛΥΚΑΣΤΡΟ και να πω πως παρακολουθώ τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις σας δίχως άλλο .

    Στο άγνωστο σχόλιο θα καταθέσω την άποψή μου για την τρομολαγνεία ή την συνωμοσιολογία που διακατέχει κάποιους υγιής και ανήσυχους πλην όμως ΕΛΛΗΝΕΣ .

    Όποιος δεν μπορεί να παρακολουθήσει την Διεθνή σκακιέρα, αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις , σίγουρα δεν τον καθιστά πλέον στους αδαείς, αλλά στους επικίνδυνα ονειροπόλους σαν εκείνους που τελικά άνοιξαν διάπλατα την ΕΛΛΑΔΑ ωσάν να ήταν πόρτα εισόδου ( όπως συχνά ακούγεται τελευταίως ) για την Ε.Ε.

    Μια Ε.Ε. η οποία όπως διαπιστώθηκε θέλησε να τιμωρήσει τους κακούς Έλληνες και Ελληνίδες , γιατί δυστυχώς πίστεψαν στα Πατριωτικά τα λόγια τα μεγάλα και να διασαλεύσει τα εδαφικά μας σύνορα και να τα κάνει κέντρο διερχομένων με σκοπό να εξυπηρετήσουν συμφέροντα που μόνο Ελληνικά δεν είναι .
    Ας σκεφτούμε ότι στον Ελλαδικό χώρο εγκλωβίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα 3,000,000 λαθρομετανάστες οι οποίοι αντικρίζουν στο πρόσωπο της Ελλάδος μια κακή Ε.Ε. δίχως την ελπίδα ενός καινούργιου αύριο , πια πιστεύετε πως θα είναι η κατάληξη ;
    Όταν αυτά τα άτομα στην πλειοψηφία τους είναι δίχως οικογένεια , μοναχικοί και έτοιμοι για όλα ,εν αντιθέσει με αυτό που θέλουν να περάσουν στο ευρύ κοινό τα ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ Μ.Μ.Ε πια νομίζεται ότι θα είναι η αντίδρασή τους ;


    Τώρα όσον αφορά εάν ή όχι ηττηθεί ο Ιησούς από τον Αλλάχ ίσως είναι παράταιρη και παράκαιρη η τοποθέτηση σου άγνωστε-η, γιατί καθώς λέει και ο θυμόσοφος Ελληνικός λαός << βοήθαμε Θεέ μου ... ναι αλλά κούνα και εσύ λίγο τα χεράκια σου >> .

    Όχι αυτό το άρθρο δεν ανήκει στα άρθρα που προσπαθούν να εμπεδώσουν την τρομολαγνεία ή την συνωμοσιολογία , αλλά την αφύπνιση σε αυτό που όλο και πιο γοργά έρχεται .

    Δύσκολη η αφύπνιση, ειδικά σε όσους πλέον καθίστανται επικίνδυνα ονειροπόλοι και σε όσους νομίζουν ότι αυτοί που δεν μπόρεσαν να σεβαστούν τον τόπο τους θα επιδείξουν σεβασμό στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου φίλε, χαίρομαι που είσαι παρών! Σε ευχαριστώ για τα -πάντοτε- καλά σου λόγια και χαίρομαι που συμφωνούμε. Οι επικίνδυνοι ονειροπόλοι πιστεύεις οτι είναι οι πολιτικοί που μας κυβερνούν τον τελευταίο χρόνο ή οι πολίτες που τους εμπιστεύτηκαν και τους έφεραν στην εξουσία; Γιατί αν αναφέρεσαι στους πρώτους, θεωρώ ότι δεν ενήργησαν από αθεράπευτο ρομαντισμό, αλλά από εθνομηδενισμό και την ιδέα της απεθνοποίησης της παγκοσμιοποίησης. Δηλαδή ενήργησαν συνειδητά και σκόπιμα.
      Το ότι η Ελλάδα είναι ικανή να διδάξει για μια ακόμη φορά την ανθρωπότητα, είναι βέβαιο! Ήδη η συμπεριφορά των Ελλήνων πολιτών στους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες, είναι υποδειγματική και πολυ ανθρώπινη, παραβλέποντας τις διάφορες μας και τις κακές προθέσεις πολλών απ' αυτούς. Αυτό νομίζω πως οι περισσότεροι Ευρωπαίοι (και ιδίως οι βόρειοι) δεν θα το έκαναν ανιδιοτελώς. Η Ελλάδα όμως, θα ξαναλάμψει μετά τον Αρμαγεδδώνα που έρχεται. Θα επαληθευτεί ο μύθος του Φοίνικα!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Θα χαρώ αν μας τιμήσεις με κάποιο δείγμα του ποιητικού σου οίστρου, που να σχετίζεται με τα γεγονότα των καιρών, αγαπητέ Αρμαγεδών!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου καλέ για τους πολιτικούς μόνον αδαής θα πίστευε πως είναι ονειροπόλοι και αθεράπευτα ρομαντικοί , γιατί πρόκειται απλά για εντεταλμένα όργανα , που σκοπός τους είναι ( και όχι λάθος τους ) το ξεπούλημα της ΕΛΛΑΔΑΣ .

      Επικίνδυνα ονειροπόλοι είναι οι πολίτες που πιστεύουν στους πολιτικούς που κυβερνούν και δίνουν στήριξη σε ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ που δηλώνουν Πατριώτες αλλά έχουν ξεκαθαρίσει προ πολλού τι θα πράξουν σαν δαμάσουν την καρέκλα της εξουσίας .
      Γιατί δυστυχώς για αυτούς τους πολιτικούς που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αυτό είναι μόνο εξουσία και σε καμία περίπτωση το δικαίωμα της διαχειριστικής δυνατότητας την οποία τους την εμπιστεύτηκε ο ΕΛΛΗΝΑΣ και η ΕΛΛΗΝΙΔΑ .

      Αυτοί οι πολιτικοί μας μισούν και οι ονειροπόλοι πολίτες που τους στηρίζουν βιαιοπραγούν κατά της Ιστορίας μας ως ΕΘΝΟΣ .

      Φυσικά και θα επανέλθω με ποιήματά μου .. απλά θεωρούσα πως άλλαξε πλάνο ο αγαπητός ιστότοπός μας και ήθελα να το σεβαστώ.

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
    4. Φίλε μου Αρμαγεδών, ο Καταχθόνιος Δαίμων δεν άλλαξε ποτέ. Μπορεί να εξελίσσεται γιατί "τα πάντα ρη και ουδέν μένει", μιας και η πορεία του ορίζεται από τα μέλη του, δηλαδή τους σχολιαστές του. Αν κάποιος λείψει, τότε ένα κομμάτι της ταυτότητάς του χάνεται. Εσύ είσαι ιδρυτικός και δεν πρέπει να λείπεις από το σπίτι σου, γιατί τότε η μορφή του γίνεται φτωχότερη και λιγότερο λαμπερή!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  11. Όσον αφορά για το σχόλιο του ΛΥΚΑΣΤΡΟΥ για την διαμελισμό της ΠΑΤΡΙΔΑΣ , με το φερόμενο ως παράδειγμα τον Αχιλλέα και τον Αγαμέμνων , αν θελήσουμε να το μεταφέρουμε στην αυριανή εξέλιξη της προσπάθειας διαμελισμού της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας, φυσικά από την υποτιθέμενα φίλη Ε.Ε. μάλλον το λιγότερο που θα αποδειχθεί είναι ότι η ΕΛΛΑΔΑ μπορεί να δώσει ακόμη μαθήματα στους επιτήδειους που αγνοούν τι σημαίνει ΕΛΛΗΝΑΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΑ.

    Ίσως αυτό που θα αντικρύσουν να είναι η κατάρρευση μιας νέας Βαβυλώνας ....

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Χίλιοι οι Πήλιοι Γούσηδες "

    Χίλιοι οι Πήλιοι Γούσηδες σε αλλόφρονο καρτέρι ,
    βάλανε να προλάβουνε και να αποδομήσουν
    ότι κρατά ακόμη γερά σε τούτο το ασκέρι ,
    Γραικό τον έχουν για εχθρό και πια δεν μας το κρύβουν .

    Θα τρίζουνε τα κόκκαλα του Γέρου του Μοριά
    σαν θα κοιτά τα ξερατά που τώρα διαφεντεύουν,
    θα οργίζεται ο Ήρωας εμάς που καρτερούμε
    πως θα μας δείξουν λύπηση όσοι μας κοροϊδεύουν.

    Θα στέκεται στον βράχο του και μόνος θα λογίζει
    πως αίμα τόσο που χάθηκε θα πήγε όλο στράφι ,
    και πως δεν στάθηκε κανείς πλέον σ'αυτόν τον τόπο
    στους νέους Πήλιους Γούσηδες να πει πλέον νησάφι .

    Σηκώστε το κεφάλι σας μωρέ κι ανοίξτε τα ζαβά σας
    μας παίρνουν την Πατρίδα μας κι ότι ιερό υπάρχει ,
    πιάστε πάλι τα υψώματα και κάντε τα όλα στάχτη
    γιατί στους εφιάλτες σας κρεμάλα τους ταιριάζει .

    Κι αυτούς που εσείς ταιριάξατε να κάνετε για φίλους ( Ε.Ε)
    πολλές οι προδοσίες τους , παλιά τα κρίματά τους ,
    μολογάτε ο Έλληνας είναι αδούλωτος κι ελεύθερος συνάμα
    και πως θα τους κάνουμε να 'ρθουν γοργά στα λογικά τους .

    ΜΕΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γιατι τοσα σχολια ειναι διαγραμμενα?δεν μου ειναι δυνατο να κατανοησω την ροη πληροφοριων μονο απο εσενα Λυκιε.
    ΚΑΠΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διότι αγαπητέ Κάππα, ο Λύκαστρος θέλησε να διαγράψει τα δικά του σχόλια πριν αποχωρήσει.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.