Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ! ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΥΠ, ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ  ΚΟΜΜΑΤΙ - ΚΟΜΜΑΤΙ.
                ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
          
Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείς να μεταφέρεις μία είδηση στην κοινή γνώμη, ανάλογα με αυτό που επιδιώκεις.
          Θα έχετε καταλάβει πλέον πως ο τρόπος που αναλύω και μεταφέρω τα γεγονότα και τις διάφορες ειδήσεις στο χαρτί, είναι πολύ διαφορετικός από τον τρόπο που το κάνουν τα σημερινά ΜΜΕ.
          Και ο λόγος είναι διότι δεν θέλω να κοιμίζω και να εφησυχάζω την κοινή γνώμη,  αλλά να δημιουργώ προβληματισμό και ανησυχία για να μας κρατάει αυτό σε εγρήγορση.  Αλλά και επειδή όταν η κοινή γνώμη είναι σε εγρήγορση,  αυτό αποθαρρύνει και συγκρατεί  τους κακόβουλους προδότες.

          Δεχόμαστε σαν έθνος, την χειρότερη  ΕΠΙΘΕΣΗ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ μας  σε όλους τους τομείς και πρέπει  να είμαστε σε εγρήγορση και σε συνεχή ΑΜΥΝΑ.

         Διέλυσαν όχι μόνο την Εθνική μας Οικονομία, αλλά και την Ιστορία, τον πολιτισμό, την γλώσσα, την παιδεία, την υγεία, την ασφάλεια των πολιτών, ακόμα και την ΑΜΥΝΑ της χώρας.
Τίποτα δεν άφησαν  όρθιο και ότι ακόμα λειτουργεί,  σκάβει ακόμα μεγαλύτερο τον λάκκο της Ελλάδος.  Και οι προδοσίες διαδέχονται η μία την άλλη.

Θα αποκαλύψω σήμερα άλλη μία προδοσία,  που είναι εξωφρενική και θα περιμένω ΑΜΕΣΑ από τις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μας  και ειδικά από τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ στρατιωτικούς μας, ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ, για να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ αυτήν την ΠΡΟΔΟΣΙΑ που μπορεί να εξελιχθεί ΣΕ ΟΛΕΘΡΟ για την χώρα.
Όπως θα είδατε άφησαν εντελώς  ανοχύρωτη την χώρα στην μαζική απόβαση των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών και σε λίγο θα ξεκινήσουν τον ανοιχτό πόλεμο κατά των Ελλήνων.  Ήδη τα νησιά μας έχουν εκπέμψει σήμα κινδύνου, αλλά κανείς από τους  προδότες της Βουλής δεν δίνει σημασία.

          Προσέξτε όμως γιατί παραμονεύει ο όλεθρος και αυτό θα γίνει αν αυτοί οι λαθρο-Ισλαμιστές εξοπλιστούν.
           Προσέξτε όμως, γιατί έχουν έτοιμο τον εξοπλισμό τους.!!!!!!!!

          Αν βλέπαμε όλους αυτούς τους Ισλαμιστές, να κάνουν απόβαση στην Ελλάδα  οπλισμένοι, με αλεξίσφαιρα και με θωρακισμένα οχήματα,  τότε θα καταλαβαίναμε αμέσως την επίθεση που δεχόμαστε από τον Ισλαμικό στρατό  και δεν υπήρχε περίπτωση να περάσουν, αφού θα τους αντιμετώπιζαν, οι Ελληνικές ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
          Προσέξτε τώρα την προδοσία τους, γιατί τον ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, τον έχουν φέρει κομμάτι- κομμάτι στην Ελλάδα,  για να τον συναρμολογήσουν  ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

          Οι φανατικοί Ισλαμιστές λοιπόν έρχονται μόνοι τους,  ανακατεμένοι μέσα στις χιλιάδες των λαθρομεταναστών και ο ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ τους,  έχει έρθει μέσα στην Ελλάδα,  κομμάτι-κομμάτι  με την μέθοδο....... ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ.!!!!!!!
         
          Την προηγούμενη Κυριακή,  η εφημερίδα “Real news” του γνωστού “παπαγάλου”,  στην σελίδα 32,  είχε άρθρο που εξυμνούσε τις “φοβερές Ελληνικές αρχές”,  για τις μεγάλες  “επιτυχίες” τους κατά των ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ,  τα δύο τελευταία χρόνια. Αυτές οι "επιτυχίες" είναι οι ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ κάποιων φορτίων που προορίζονταν γι' αυτούς.

          Μπορεί η χώρα να είναι ένα απέραντο μπάχαλο με ανύπαρκτη ΕΥΠ και τα ξένα πρακτόρια να αλωνίζουν από την Θράκη μέχρι την Κρήτη,.....  αλλά τα ...... ύποπτα φορτία τα βρίσκουμε και τα ..... ΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥΜΕ.!!!!!!
 Και κατά μία “περίεργη σύπτωση” είναι φορτία με πολεμικό εξοπλισμό του Ισλαμικού στρατού  και πάλι κατά “περίεργη σύμπτωση”,  όχι ίδια,  αλλά διαφορετικά κομμάτια του πολεμικού εξοπλισμού των Τζιχαντιστών.
          Έχουν ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ: Δύο φορτία με όπλα και πυρομαχικά ένα στο Λιμάνι του Βόλου και ένα στην Ρόδο, με συνολικά 58 κοντέινερ που περιείχαν χοντρικά 25.000 όπλα, Καλάσνικωφ, πιστόλια και κυνηγητικές  “χράπα χρούπες”, με περίπου 35 εκατομμύρια σφαίρες. Αυτά στην αρχή και στο τέλος του 2013.
          Το 2014 μέσα σε πλοίο που μετέφερε χιλιάδες κοντέινερ,  "κατάλαβαν" πως ένα κοντέινερ ήταν “ύποπτο” και αφού το άνοιξαν, είδαν πως έχει μέσα αλεξίσφαιρα και το ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ και αυτό. Τον ίδιο χρόνο ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ και τρία κοντέινερ με πρώτες ύλες για κατασκευές εκρηκτικών.

          Και πρόσφατα στις 7 Φεβρουαρίου 2015  ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ και 16 ή κατά άλλες πηγές 33 ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ στρατιωτικά και πολιτικά οχήματα,  που πήγαιναν για τους  Τζιχαντιστές στην Λιβύη.
          Όπως είδαμε, η κάθε  ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ  αφορά ένα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑΤΙ  του  στρατιωτικού εξοπλισμού των Τζιχαντιστών.  (και όπλα με σφαίρες και αλεξίσφαιρα και εκρηκτικά και θωρακισμένα οχήματα )
 Και αφού ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν απόβαση στην Ελλάδα με τον εξοπλισμό τους , έρχονται αυτοί ως λαθρομετανάστες  και ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ τους έχει έρθει στην Ελλάδα, διά της οδού  της..... ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ.!!!!

          Και αν  ΕΝΩΘΟΥΝ  όλα αυτά τα κομμάτια μαζί,  μας δίνουν έτοιμο τον Ισλαμικό στρατό ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.!!!!!!
           Αυτό που αποκαλύπτω δεν είναι σενάριο έργου, αλλά ένα πραγματικά σατανικό σχέδιο των εχθρών της Ελλάδος, που το έχουν ετοιμάσει με την συνεργασία των εδώ Κυβερνήσεων.
          Βέβαια ακόμα και αυτό το σατανικό σχέδιο,  δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ να πραγματοποιηθεί, αν τηρούσαν τις προβλεπόμενες ενέργειες ασφαλείας,  για την φύλαξη τέτοιων επικίνδυνων φορτίων στρατιωτικού εξοπλισμού και εκρηκτικών υλών. Αλλά δεν τις έχουν τηρήσει.  Γιατί κανονικά έπρεπε όλος αυτός ο στρατιωτικός εξοπλισμός,  να βρίσκεται φυλαγμένος και ασφαλισμένος,  σε αποθήκες που φυλάσσεται ο στρατιωτικός εξοπλισμός του Ελληνικού στρατού  και που φυσικά εκεί, ΔΕΝ  ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ οι Τζιχαντιστές.
          Αλλά βλέπετε.......  προέκυψαν .......  πολλά “προβλήματα”  και δεν κατέστη δυνατή η μεταφορά τους εντός στρατοπέδων. 
          Έτσι παραμένουν σε αποθήκες  ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ και η ασφάλειά τους περιορίζεται σε κάποια λουκέτα και αλυσίδες, που φυσικά σε περίπτωση ταραχών και Ισλαμικής εξέγερσης, αυτά δεν ασφαλίζουν τίποτα.
         
          Καταλάβατε τώρα; Οι Τζιχαντιστές έρχονται κολυμπώντας στην Ελλάδα και τον πολεμικό τους εξοπλισμό, τον έχουμε φέρει εμείς με...... ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ.!!!! Και τον έχουν αφήσει σχεδόν αφύλακτο για να μπορεί εύκολα να πέσει στα χέρια τους. 
         
          Να μην ξεχνάμε πως η τρομακτική έκρηξη των 1200 τόνων εκρηκτικών, που ισοπέδωσε την Ναυτική Βάση και την μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας  ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,  τον Ιούλιο του 2011,  είχε τοποθετηθεί εκεί , ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ .... ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ αυτού του φορτίου με τα 96 κοντέινερ εκρηκτικών.   
          Και στην Κύπρο τον ΟΛΕΘΡΟ  με  ....... ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ τον έφεραν στην χώρα.
          Και εδώ τον ΟΛΕΘΡΟ, πάλι με .......  ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ μας τον έφεραν.
         
Περιμένω ΑΜΕΣΑ όπως είπα και στην αρχή, από τις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μας  και ειδικά από τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ στρατιωτικούς μας, ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ για να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ αυτήν την ΠΡΟΔΟΣΙΑ, που μπορεί να εξελιχθεί ΣΕ ΟΛΕΘΡΟ για την χώρα.
Να ενεργήσουν ΑΚΑΡΙΑΙΑ  και να φροντίσουν για την άμεση μεταφορά των ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΩΝ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ με τον στρατιωτικό εξοπλισμό, σε ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΗΜΕΙΟ εντός Ελληνικών στρατοπέδων,  ώστε να ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ κάθε ενδεχόμενο να πέσουν στα χέρια των Ισλαμιστών,  τα όπλα και τα εκρηκτικά.  Γιατί με πρόσχημα την γραφειοκρατία, παραμένουν ουσιαστικά  ΑΦΥΛΑΚΤΑ.
ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ  ΜΕΓΑΛΟ  ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ που παραμονεύει.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
7 σχόλια:

 1. Και εγώ θα συμπληρώσω, γνωρίζοντας ότι διαβάζουν άνθρωποι της ΕΥΠ και άλλων υπηρεσιών, τα ακόλουθα:
  ΠΡΟΣΟΧΗ!
  Σταματήστε την προδοσία που εφαρμόζουν ήδη κάποιοι στο στράτευμα!
  Εντοπίστε τους και απομακρύνετέ τους, ακόμα και αν βρίσκονται στο Γενικό Επιτελείο.
  Φρουρήστε καλά και αποτελεσματικά τα στρατόπεδα που φυλάττουν κατασχεμένα όπλα και πυρομαχικά.

  Επαναλαμβάνω, ΦΡΟΥΡΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ!

  Ξέρετε καλά τι εννοώ! Αν δεν το γνωρίζετε, ελέγξτε την κατάσταση, την στελέχωση και την άγνοια με την δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία του φραπέ και του ωχαδελφισμού, που κυριαρχεί σε αυτές τις μονάδες!

  Δεν θα αποκαλύψω περισσότερα για λόγους εθνικής ασφαλείας, αλλά το μήνυμα το εξέπεμψα ήδη!

  Λάβετε μέτρα ΑΜΕΣΑ γιατί επίκειται....

  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. και αφου διαβαζουν οι υπηρεσιες οπως λες Λυκιε ας ξερουν οτι κανεις προδοτης που θα αφησει την πατριδα στο ελεος εχθρων δεν θα γλυτωσει την εκτελεση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνώ, αλλά προτιμώ το προλαμβάνειν, από το θεραπεύειν!

   Διαγραφή
 3. Ο κόσμος, ο Ελληνικός λαός αδυνατεί δυστυχώς να κατανοήσει τον κίνδυνο, την απειλή που πλέον είναι εντός των πυλών και αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες όπως γνωρίζουμε. Δεν είμαι όμως πλέον σίγουρος, ότι και αυτοί που κατανοούν έχουν την διάθεση να κάνουν κάτι ... κ. Λύκιε μας βλέπω δυστυχώς για το θεραπεύειν, αν το καταφέρουμε και αυτό...

  Ο Μαθητής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ φίλε "Μαθητή", ο πεσιμισμός είναι κυρίαρχος στις μέρες μας και ιδίως σε αυτούς που αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει, αλλά νοιώθουν αφοπλιστικά μόνοι για να αντιδράσουν αποτελεσματικά. Είναι αλήθεια ότι όσο συνειδητός κι αν είναι κάποιος σήμερα (στον κίνδυνο που απειλεί το έθνος μας), τόσο περισσότερο αντιλαμβάνεται ότι οι διπλανοί του, δεν συμμερίζονται στον ίδιο βαθμό τις ανησυχίες του και συνεπώς δεν νοιώθει αλληλέγγυος για να δράσει συλλογικά. Επίσης η κάθε του ανησυχία ή εφησυχασμός, εντάσσεται οπωσδήποτε σε κάποια πολιτική-κομματική ετικέτα και συνεπώς αν εκδηλωθεί, θα πρέπει να αντιμετωπίσει την μισαλλοδοξία και την ιδεοληπτική εμπάθεια του αντίπαλου δέους!
   Εν προκειμένω, μιας και κυριαρχεί σήμερα η αριστερή θολοκουλτούρα, κάθε έκφραση ανησυχίας για εθνικά θέματα, αμέσως προκαλεί τον χλευασμό και τον χαρακτηρισμό "υπερβολικός", "γραφικός", "εθνικιστικός", "φασιστικός", αλλά και "κινδυνολόγος", "φοβικός", "ξενοφοβικός", "ισλαμοφοβικός", "πολεμοχαρής", "ρατσιστής", κτλ.
   Έτσι, κυριαρχεί η αναστολή στο να δράσει κανείς, αφού πιστεύει ότι είναι μόνος ή στην καλύτερη περίπτωση, πως εκφράζει μια μικρή μειοψηφία!
   Και πράγματι, το σύστημα και η νοοτροπία του νεοέλληνα, μας έχει αφοπλίσει από κάθε εργαλείο που θα μπορούσε να δράσει δυναμικά και αποτελεσματικά.
   Άρα, όλα δείχνουν ότι τελικά θα μείνουμε με την ελπίδα ότι θα θεραπεύσουμε την νόσο, αφού αυτή εκδηλωθεί και μας καθηλώσει. Τότε όμως κινδυνεύουμε να αποτύχουμε, γιατί κάποιες ασθένειες είναι μη ανατάξιμες και επιφέρουν τον θάνατο...
   ΛΥΚΙΟΣ.

   Διαγραφή
 4. ακομη και οι πασχοντες απο ανιατες ασθενειες Λυκιε πολεμουν τη νοσο μεχρι την τελευταια στιγμη της ζωης τους.δεν ξερω αν η ασθενεια της πατριδας μας ειναι αναταξιμη αλλα εμεις θα πολεμησουμε μεχρις εσχατων γι αυτο,ειτε τους ξενους εισβολεις ειτε τους τοπικους θολοκουλτουριαρηδες της αριστερας.δεν θα υπαρχει πλεον διαχωρισμος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.


.