Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ-ΑΝΑΝΕΩΣΗ 26-1-2016 ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΓΚΕΝ-ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ-ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. - ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ

   Greek Spirit 
22-1-2016
To κούρεμα καταθέσεων αποτελεί όλο και πιο δελεαστικό φινάλε πριν την τουρκική εισβολή στην Ελλάδα.
Ο Σόιμπλε και ο Μπάιντεν δούλευαν ψιλό γαζί τον Τσίπρα στο Νταβός. Γερμανία και ΗΠΑ έχουν κάθε λόγο για να  επιζητούν την εισβολή των  Τούρκων στην Ελλάδα όχι για κατοχή αλλά για να συρθούμε σε διαπραγματεύσεις και να αποδεχθούμε τον διαμελισμό της χώρας.
Οι ''ελληνικές' 'τράπεζες'εχουν χρεοκοπήσει.Το ίδιο βέβαια και το ''κρατος'' Δεν έχουν σάλιο στο ενεργητικό τους.Τα λεφτά για την πληρωμή των δημόσιων υπαλλήλων και των αναγκών του δημόσιου τομέα έρχονται κρυφά με αεροπλάνα από την Γερμανία κατά παράβαση των υποσχέσεων που δίνει φανερά η ΕΚΤ περί μη τυπώματος νέου χρήματος και διατήρηση της σκληρότητας του Ευρώ. 
Όμως η κομπίνα δεν μπορεί να συνεχισθεί για πολύ. Οι ''ελληνικές'' τράπεζες αποτελούν βόμβα που θα σκάσει σύντομα όχι μόνο στα μούτρα της ''κυβέρνησης'' αλλά και των Γερμανών οι οποίοι θα πρέπει να αγοράσουν και να φορτωθούν τα χλεμπονιάρικα χαρτοφυλάκια και επισφάλειες των ''ελληνικών'' τραπεζών.Δεν γίνεται αλλιώς, όταν μια τράπεζα βαράει φαλιμέντο πρέπει τόσο οι καταθέσεις (εδώ γελάμε) όσο και τα δάνεια που της χρωστάνε να μεταβιβασθούν σε άλλη .Δεν γίνεται ούτε ο καταθέτης να χάνει τις καταθέσεις αλλά ούτε οφειλέτης να βρίσκεται με σβησμένο χρέος .


Η μόνη λύση για του; Γερμανούς αλλά και τις  ΗΠΑ ν αποφευχθεί το σπάσιμο της τραπεζικής φούσκας στην Ελλάδα που θα συμπαρασύρει το ευρώ και τα διεθνή χρηματιστήρια είναι να αμολύσουν την Τουρκία η οποία θα εισβάλει σε μια πλήρης κλίμακας στρατιωτικής εισβολής σε Έβρο και νησιά και έτσι να μπορέσουν οι Γερμανοί να επικαλεσθούν τον πόλεμο για την κατάρρευση των ''ελληνικών '' τραπεζών.
Πρέπει πρώτα όμως να προηγηθεί η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη , έξοδος η οποία δεν θα αποτελεί έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση .Ωστόσο ο θόρυβος από το grexit σε δεδομένη στιγμή εάν αξιοποιηθεί επικοινωνιακά από τους Γερμανούς θα μπορέσει να αποπροσανατολίσει την διεθνή κοινή γνώμη η οποία θα βλέπει την ηγεσία της να αποπέμπει την Ελλάδα από την ζώνη του ευρώ με το ερώτημα της περαιτέρω αποπομπής της ακόμα και από την Ε.Ε. Η Ελλάδα μέσα στο πυροτέχνημα του grexit και με το ερώτημα της ολοκληρωτικής αποπομπής της από την Ε.Ε. θα δείχνει ήδη διωγμένη και έτσι μια τουρκική εισβολή δεν θα γίνονταν εναντίον μια χώρας μέλους της Ε.Ε αλλά εναντίον ενός κράτους παρία  -rogue state. 


ΑΝΑΝΕΩΣΗ 26-1-2016  ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΊΣΕΙ ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΈΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΣΕΝΓΚΕΝ.Η Σενγκεν αποτελεί μια συνθήκη μεταξύ των κρατών μελών της βάση της οποία κάθε μέλος έχει την υποχρέωση να μεριμνά για την εσωτερική ασφάλεια του και την απαγόρευση της εξόδου από την επικράτεια του κάθε κακοποιού ή λαθρομετανάστη. Σε αντάλλαγμα οι πολίτες των μελών -κρατών ταξιδεύουν χωρίς τελωνειακές διατυπώσεις και το σπουδαιότερο τα φορτηγά αυτοκίνητα και γενικότερα οι εξαγωγές με χερσαία μέσα δεν υπόκεινται σε χρονοβόρους τελωνειακούς ελέγχους.Ένα φορτηγό TIR μπορεί να επιβιβαστεί σε πλοίο στην Πάτρα, να αποβιβαστεί στην Ιταλία και να φθάσει στην Γαλλία χωρίς κανένα έλεγχο. Η επίσημη εκδοχή είναι η ταχύτητα στην διακίνηση αγαθών και η οικονομική ανάπτυξη . Ωστόσο υπάρχουν πολλοί που λένε ότι μόνο την διακίνηση ναρκωτικών εξυπηρετεί, αλλά αυτό δεν αφορά τα σημερινά γεγονότα.
Λόγω της Σένγκεν οι ''παράτυποι'' μετανάστες στην Πάτρα δεν μπορούν να φύγουν και συλλαμβάνονται όταν επιβιβάζονται λαθραία σε πλοία, ακριβώς διότι η Ελλάδα έχει την υποχρέωση να εγγυηθεί την μη διάχυση παράνομων φορτίων και ανθρώπων στην ζώνη Σένγκεν. Η Σένγκεν επιβλήθηκε από την Γερμανία και όποιος συνειρμός σχετικά με την άλωση Ελλάδας-Ιταλίας και Ισπανίας απο τριτοκοσμικούς δεν είναι καθόλου τυχαίος.Χώρια την ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών από το Αφγανιστάν. Τώρα που η Γερμανία έχει καταφέρει να προσελκύσει τα εκατομμύρια μεταναστών που της χρειάζεται δεν υπάρχει λόγος για το παιχνίδι του παραλόγου με την Σένγκεν και την Ελλάδα.( η Ελλάδα δεν συνορεύει με χώρες της ζώνης Σενγκεν, Βουλγαρία-Σκόπια-Αλβανία είναι εκτός. Η πιο κοντινή χώρα της ζώνης Σενγκεν είναι η Ιταλία)
ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΞΙΏΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΛΕΙΈΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ GREXIT και την έξοδο απο την Ε.Ε. 
Βέβαια η έξοδος από την Σένγκεν δεν αποτελεί καταστροφή για την χώρα , το αντίθετο.Ωστόσο οι λόγοι για τους οποίους γίνεται τώρα είναιτο πρόβλημα   
 
Η Τουρκία θα κερδίσει την αυτόματη λύση του κυπριακού εφόσον με κατειλημμένη Ελλάδα η Κύπρος θα μείνει απομονωμένη. Η λύση του κυπριακού θα επιτρέψει την διέλευση του υποθαλάσσιου αγωγού αερίου Ισραήλ -Τουρκίας απόν  τα κυπριακά χωρικά ύδατα κάτι που θα αποσβέσει τις ζημιές που υπέστη η Τουρκία από την παύση του λαθρεμπορίου καυσίμων από το Ισλαμικό Κράτος. Η Τουρκία μέχρι να χτυπήσει ο Πούτιν τα κομβόι λαθραίου πετραλαίου έπαιρνε και 600.000 βαρέλια πετρελαίου τον χρόνο από το Ισλαμικό κράτος σε χαμηλές τιμές. Η δράση των Ρώσων έχει ακυρώσει αυτή την κομπίνα του Ερντογάν ο οποίος δεν μπορεί να βρει ισάξια  ενεργειακή εναλλακτική πέρα από το Ισραήλ.
Οι ΗΠΑ θα κερδίσουν τον έλεγχο της Ελλάδας από τους Γερμανούς Η Τουρκία παρακαλάει τις ΗΠΑ να αναμειχθούν στην Συρία εναντίον των Ρώσων και Κούρδων αλλά οι ΗΠΑ είναι απρόθυμες.
Εάν η Τουρκία με την εισβολή της αναγκάσει την Ελλάδα να συνδιαλαγεί με Γερμανία-ΗΠΑ- Τουρκία προκειμένου να ορισθεί ο τρόπος διαμελισμού της τότε οι ΗΠΑ θα ανακτήσουν το έδαφος που έχασαν στον έλεγχο της χώρας από την Γερμανία και μάλιστα με τρόπο που να τις εμφανίζει ως σωτήρα.Οι ΗΠΑ θα αναβαθμίσουν τον ρόλο τους στην περιοχή και θα ανταμείψουν τους Τούρκους με την ανάμειξη τους στην Συρία.
Από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους οι τράπεζες θα αφεθούν στην τύχη τους και  προτού ανακοινώσουν επίσημα την χρεοκοπία τους θα κλείσουν εντελώς για εβδομάδες. Η οικονομική καταστροφή θα αφορά άμεσα την καθημερινότητα μας εφόσον το κλείσιμο τον τραπεζών θα σημάνει και το τέλος της οικονομικής δραστηριότητας τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και στον δημόσιο.Εισαγωγές τροφίμων και καυσίμων θα καταστούν αδύνατες.Μεταφορές αγαθών το ίδιο. Καταστήματα λιανικής κλειστά λόγω έλλειψης αγαθών αλλά και χρημάτων των πελατών.
Έχουμε εστιάσει τα τελευταία χρόνια στην πιθανότητα της εξέγερσης των ΄΄παράτυπων'' μεταναστών , άποψη που ενισχύεται από εγκλήματα που έχουν διαπράξει όπως η εν ψυχρώ εκτέλεση του Έλληνα στο κέντρο της Αθήνας πριν από τρία χρόνια καθώς ετοίμαζε το αυτοκίνητο του για να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγο του στο μαιευτήριο. Το θύμα κρατούσε μια κάμερα και δύο Αφγανοί τον σκότωσαν για να την κλέψουν.
Ωστόσο υπάρχουν και άλλες κοινωνικές ομάδες στην Ελλάδα όπως οι Ρομά οι οποίοι πάντα ζούσαν στο περιθώριο τόσο κοινωνικό όσο και οικονομικό.Όταν το περιθώριο αυτό λόγω οικονομικής κρίσης στενεύει και οι Ρομά ασφυκτιούν με την σειρά τους τότε κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι δεν θα ενδώσουν σε οργανωμένα παρακρατικά κέντρα για το ξέσπασμα αναταραχών. Οι εν λόγω κοινωνική ομάδα μπορεί και κινείται πολύ πιο εύκολα στην χώρα εφόσον είναι και αυτοί Έλληνες πολίτες.Η έξαρση της εγκληματικότητας στους μεγάλους οικισμούς-γκέτο των Ρομά στην Αθήνα αποτελεί δείγμα απο το μέλλον.
Με άλλα λόγια οι άνθρωποι που ζουν στην σκιά της κοινωνίας μας και της οικονομικής δραστηριότητας μας, οι άνθρωποι που ζουν από τα απομεινάρια μας θα επαναστατήσουν πρώτοι όταν ακόμα και αυτά τα απομεινάρια θα γίνουν σπάνια λόγω της κρίσης .
Η αστική τάξη  λόγω καταβολών και μορφωσης σε μια οικονομική καταστροφή που θα ακολουθησει μετά το οριστικό κλείσιμο των τραπεζών δύσκολα ή έστω καθυστερημένα θα καταφύγει στην βία για την επιβίωση της, ατομικά ή συλλογικά. Το κοινωνικό περιθώριο θα προηγηθεί  της δράσης των  αρχών οι οποίες θα κληθούν  να ξεπεράσουν τον μετεωρισμό του διασταγμού ανάγκης για έκτακτα μέτρα προστασίας του πληθυσμού με σκληρή καταστολή και άσκηση ισοδύναμης βίας, μπροστά σε μια κατάσταση καθ όλα πρωτόγνωρη και αδυσώπητη.
Οι ταραχές γρήγορα θα προσελκύσουν και τους παράτυπους μετανάστες, τους άνεργους και όσους έχουν καταστεί απόκληροι λόγω κρίσης, όλοι χωρίς συγκεκριμένα πολιτικά αιτήματα, με μόνο κίνητρο το πλιάτσικο.Αυτά έχουν ξαναγίνει στην Αργεντινή και αλλού, έτσι λειτουργεί ο απόκληρος όχλος των αναξιοπαθούντων αθλίων.Έτσι μας θέλει ο Σόιμπλε. 
ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/01/blog-post_22.html#more
Η Ελλάδα θα έχει να αντιμετωπίσει την τέλεια καταιγίδα όπως και η Κύπρος το 1974 και τότε η Τουρκία θα επιτεθεί σε Αιγαίο και Έβρο επικουρούμενη από ειδικές δυνάμεις της Αλβανίας και Σκοπίων οι οποίες θα χτυπήσουν τις υποδομές σε κεντρική και βόρεια Ελλάδα.
Από τον Μάρτιο λοιπόν .Όσο για τις κινητοποιήσεις που έχουν αρχίσει τόσο από τα αστικά στρώματα όσο και απο τους αγρότες να είστε σίγουροι ότι δεν θα σταματήσουν μέχρι την τελική καταστροφή επειδή ο απελπισμένος, αυτός που είναι πεπεισμένος ότι είναι παγιδευμένος και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, βρίσκει πιο εύκολο να καταφεύγει στην αντίδραση και την κλιμάκωση της μέχρι την βία, την αντιπαράθεση μέσα στα πλαίσια μιας ομάδας, από το να γυρίσει υποταγμένος και πεινασμένος στην έως χθες ειρηνική καθημερινότητα του και να πεθάνει ήσυχα.  
Ήρθε η ώρα και όσοι έχουν εργασία, όσοι είναι μεσήλικες, να ζήσουν με την ψυχολογία του αποκλεισμένου άνεργου 20χρονου που καταφεύγει στην βία των γηπέδων νοιώθοντας μέλος ενός ομίλου ανθρώπων που αν και δεν έχουν μέλλον έχουν- ίσως- τρόπο να επιβάλλουν προσωρινά την παρουσία τους μέσου του όχλου και της βίας.Εκεί θα καταλήξει το πράγμα, έστω και έαν άλλες ομάδες του περιθωρίου καταφύγουν πιο γρήγορα στην βία, και αυτό με ευθύνη της αδιαλαξίας της ''κυβέρνησης΄΄ η οποία υποτάσεται στα αφεντικά απο την Γερμανία.
Όσο για τους διάφορους γουρλομάτηδες 40άρηδες που ονειρεύονται την εξουσία να ξέρουν ότι δεν θα προλάβουν τίποτα διότι η πλεονεξία των γερμανών αφεντικών τους ξεπέρασε την λογική και το θύμα που λέγεται Ελλάδα πάει για διάλυση.

Πηγή.http://hellenicsunrise.blogspot.gr

Στον χώρο των σχολίων, αναλύθηκαν τα παρακάτω θέματα:
Ο Νεοέλληνας κενός αξιών, Μάχες στο υλικό,στο αστρικό & σε άλλα πεδία, ‘Oταν το κοινό συμφέρον (επιθυμητικό) & το δίκαιο (λογιστικό) κυριαρχούν, Επιλογές έξω από το πολιτικό σύστημα, Η εποχή της Δικαιοσύνης είναι τώρα, Ο Ηγέτης αναδύεται από την Μάχη

45 σχόλια:

  1. Εδω ο Τσιπρας ενθουσιαστηκε με την προταση του κολλητου καναλαρχη του Ερντογαν να αγορασει καναλι πανελλαδικης εμβελειας στην Ελλαδα. Μεχρι τον Οκτβωριο θα το εχει ανοιξει και ετσιη Τουρκια θα εχει νομικο οργανο προπαγανδας των ανθελληνικων στοχων του σουλτανου της Τουρκιας.Θα καλουν σε συνεντευξη τους μουφτιδες της Ξανθης, τους μοσουλμανους βουλευτες και τους εκπρωσοπους των εκατομμυριων ισλαμιστων που υπαρχουν στην Ελλαδα, του ISIS , μα και ολων των εχθρων μας Αλβανων, Σκοπιανων και Βουλγαρων. Πιο μεγαλη προδοσια απο αυτο υπαρχει; Τι δουλεια εχει ο Τσιπρας να αποφασιζει για τα καναλια αφου γιαυτο υπαρχει το ΕΣΡ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η "αριστερή" κυβέρνηση Τσίπρα, στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο από μια διορισμένη κυβέρνηση, προκειμένου να προωθήσει τα σχέδια της ΝΤΠ για την Ελλάδα, με τρόπο που οι προηγούμενες συστημικές κυβερνήσεις δεν θα τολμούσαν! Στόχος η καθολική διάλυση του εθνικού κράτους και όλων των παραδοσιακών δομών της κοινωνίας (οικογένεια, πρότυπα, αξίες, γλώσσα, παιδεία), της οικονομίας, της παραγωγής και των υποδομών. Στόχος επίσης η πόλωση και ο διχασμός της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και η αλλοίωση της φυλετικής ταυτότητας των Ελλήνων, με την αθρόα υποδοχή εκατομμυρίων τριτοκοσμικών, που έχουν άκρως εχθρικές προθέσεις. Η στήριξη της Τουρκίας και όλων των δεδηλωμένων εχθρών της πατρίδας, ήταν πάντοτε επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ και των ψυχασθενών στελεχών του.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς αυτό που τρομάζει όποιον Έλληνα συνειδητοποιεί που βρισκόμαστε, είναι ότι ΔΕΝ πρόκειται οι Έλληνες να ενωθούν κάτω από την απειλή ενός κοινού κινδύνου, διότι έχει χαθεί κάθε συνεκτικό στοιχείο που θα τους ένωνε. Κανείς Έλληνας δεν συμφωνεί σε κάτι με τον διπλανό του. Εύκολα κατακρίνει παρά ανέχεται και ακούει. Δεν συμπάσχει με τον διπλανό του και ενδιαφέρεται μόνο για την δική του καλοπέραση. Το ηθικό επίπεδο είναι πολύ χαμηλό, όπως και το πνευματικό. Εξαφανίστηκαν οι αξίες και οι περισσότεροι δεν πιστεύουν στο έθνος, την πατρίδα, την οικογένεια και τον Θεό! Άρα δεν έχουν κανένα λόγο να αντιδράσουν σε κάτι, ούτε βέβαια και να πολεμήσουν για κάτι. Δεν τους ενδιαφέρει αν οι Τούρκοι εισβάλλουν στην Ελλάδα, αν αυτό δεν τους κοστίσει προσωπικά σε καλοπέραση και ...χρήμα! Δεν τους ενδιαφέρει αν οι ισλαμιστές θελήσουν να επιβάλλουν με την βία την θρησκεία τους, γιατί "αυτά δεν γίνονται"... (προφανώς το ISIS δεν είναι υπαρκτό και μάλλον θα πρόκειται για ταινία του Hollywood) και βέβαια αφού δεν νιώσαμε εμείς κάτι, άρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
    Δυστυχώς, όταν ο κοιμισμένος, ημιμαθής και εγωπαθής νεοέλληνας αντιληφθεί την πραγματικότητα, δεν θα προλάβει να μετανοιώσει για την στάση του. Θα είναι πολύ αργά. Και τότε θα πανικοβληθεί, χωρίς να γνωρίζει πως θα αντιδράσει. Και το χειρότερο θα είναι ότι δεν θα υπάρξει καμία υποδομή, κανένας φορέας, καμία κίνηση που να τον περιλάβει για να τον κατευθύνει προς κάποιο στόχο σωτηρίας ή αντίδρασης. Ο καθένας θα αυτοσχεδιάζει και έτσι θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την θέση του, αλλά και των άλλων.
    Η ηλιθιότητα του ταλαιπωρεί την πλειονότητα των νεοελλήνων, είναι πολύ χρήσιμη για το σύστημα και τις μεθοδεύσεις του, αφού τους κάνει να νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα, μπορούν να εξηγήσουν τα πάντα, ότι μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα στο όνομα της "προόδου" και ότι οι πνευματικές αξίες είναι "σκοταδιστικές"! Πιστεύουν ότι αξία έχει το εφήμερο, η καλοπέραση, ο πλούτος και η κυριαρχία (εκμετάλλευση) στους άλλους.
    Κατά την γνώμη τους, μετά τον θάνατο υπάρχει το αιώνιο σκοτάδι, δηλαδή τίποτα.
    Ένα τέτοιο έθνος, είναι καταδικασμένο να ζήσει πολύ λίγο! Και τελικά θα πεθάνει πολύ σύντομα όπως φαίνεται...
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Δυστυχώς αυτό που τρομάζει όποιον Έλληνα συνειδητοποιεί που βρισκόμαστε, είναι ότι ΔΕΝ πρόκειται οι Έλληνες να ενωθούν κάτω από την απειλή ενός κοινού κινδύνου, διότι έχει χαθεί κάθε συνεκτικό στοιχείο που θα τους ένωνε."

    Δεν υπάρχουν πολλοί ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Αυτό που ονομάζεται Έλληνας, είναι πολλά παραπάνω, από ένα επίκτητο όνομα που πήρε κάποιος, επειδή απλά έτυχε να γεννηθεί στην χώρα των Ελλήνων. Μπασταρδογεννήματα είναι οι μεγάλη μάζα,μόνο που αυτό ΔΕΝ το ξέρουν,ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ θα άφηνε να χάσει την πατρίδα του χωρίς να πέσει τουφεκιά! Εμείς καταφέραμε να παραδώσουμε την πατρίδα μας, μέσω των εκλεγμένων αντιπροσώπων μας,τόσο απλά.!Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει έναν άνθρωπο, η ένα λαό, ο οποίος έχει βάλει σκοπό στην ζωή του να αυτοκτονήσει, και αυτό το προσπαθεί με την δική του θέληση και δύναμη, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, εδώ και πολλές δεκαετίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πριν αρκετο καιρο ειχα κανει ενα σχολιο εδω μεσα ως ανωνυμος σχετικα με το τι γινετε εκει εξω και ο κοσμος δεν εχει ιδεα.δεν θυμαμαι ποιος με ειρωνευτηκε λεγοντας οτι πες τι γινετε πολεμος τι;να ξερουμε και μεις.δυστυχως για ολους μας η ωρα που θα δει τι εννοω ειναι κοντα,ελπιζω μονο να ειναι προετοιμασμενος για πολλα δυσαρεστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ HUNTER,μην περιμένεις από την ανθρωπομάζα να καταλαβαίνει τι έρχεται,είναι αδύνατον.!!Το ποιοι είναι Έλληνες και το ποιοι όχι θα δείξει σύντομα αναλόγως την ταχύτητα των εξελίξεων.Είναι καλό για όλους αυτούς που έχουν κάνει κάποια προετοιμασία εδώ και κάποια έτη, τόσο στο πεδίο της ψυχής του πνεύματος και του σώματος, ώστε να μπορούν τα τρία αυτά μέρη να ανταπεξέλθουν στις επερχόμενες απαιτήσεις, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει και την εξασφάλιση της ζωής τους.

      Ήδη μεγάλο μέρος των κατοίκων της χώρας , ζητάει την σκλαβιά, αλλά όχι με άμεση, αλλά με έμμεση ομολογία… μιας και η πονηριά του κουναβιού έχει κατακυριεύσει το είναι του.
      Τον άλλον τον φτύνεις και σου λέει ότι ψιχαλίζει… πως μπορείς να το πείσεις ότι δεν βρέχει αλλά τον φτύνεις; Απλά δεν μπορείς! Το 2016 ελπίζω να είναι η χρονιά που θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι… και τα λόγια να γίνουν έργα.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ ανώνυμε, οι ελάχιστοι Έλληνες στους οποίους (πιστεύω ότι) αναφέρεσαι, δεν φείδονται της ζωής τους, διότι γνωρίζουν ότι αυτή δεν είναι δεδομένη ούτε σταθερή αξία. Οι διαχρονικές αξίες του ελληνισμού, ζουν σε άλλα επίπεδα και ΔΙΑΣΩΖΟΝΤΑΙ. Το θέμα όμως είναι ότι σε υλικό επίπεδο, η μάχη είναι χαμένη, σε ότι αφορά την εδραίωση του Κακού στην ανθρωπότητα και τον πλανήτη. Όμως ότι κάτω και πάνω, ότι μέσα και έξω. Πριν εκδηλωθεί η κυριαρχία στο υλικό πεδίο, έχει προηγηθεί μάχη σε ανώτερο επίπεδο, μη υλικό. Εκεί όμως δεν υπάρχει ο θάνατος.Και αυτός που μπορεί να χάσει την φυσική του ζωή στον υλικό κόσμο, συνεχίζει να μάχεται στο αστρικό πεδίο και σε ακόμα ανώτερα απ΄αυτό. Άρα ο πόλεμος δεν περιορίζεται εδώ στην ύλη, αλλά και σε πολλά άλλα επίπεδα, όσο κι αν φαίνεται παράξενο. Αυτός που μάχεται εδώ, μάχεται και εκεί. Όταν χάσει το φυσικό του σώμα, μπορεί να πολεμά καλύτερα, αν και εκεί υπάρχουν επίσης τρομερές καταστάσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσει. Οι Έλληνες δεν σταματούν να μάχονται και δεν παραδίδονται. Τα εφόδια του Έλληνα μαχητή, δεν είναι μόνο νοητικά (γνώσεις) αλλά και ψυχικά! Αυτά είναι που θα χρησιμοποιήσει στο πραγματικό πεδίο των μαχών, που μια μικρή προβολή τους είναι αυτό που βιώνουμε εδώ στην ύλη.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  6. Αγαπητέ HUNTER δεν θυμάμαι το περιστατικό που αναφέρεις, αλλά αποτελεί πάγια δική μου θέση, η προετοιμασία για ακραίες καταστάσεις οι οποίες πλησιάζουν, όπως επίσης η ενημέρωση για τις απειλές και τους κινδύνους που αντιμετωπίζει ο ελληνισμός.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλτατε HUNTER ...υπάρχει η λέξη, «κοινό συμφέρον», και η λέξη «δίκαιο».
    Κατά Πλάτωνα το κοινό συμφέρον εμπίπτει με το επιθυμητικό μέρος, ενώ το δίκαιο εμπίπτει με το λογιστικό μέρος της ψυχής. Έτσι ανάμεσα σε αυτά τα 2 εμπερικλείεται και το θυμικό… που έχει την αποστολή να τα εφαρμόσει.
    Είναι θέμα φύσεως να μην κάνει κάποιος αυτά που κάνουν οι πολλοί… φτάνει όμως να συμμετάσχει μαζί με τους πολλούς, όταν το κοινό συμφέρον (επιθυμητικό) και το δίκαιο (λογιστικό) κυριαρχούν.
    Θα πρέπει κάποιος να μάθει να επιμένει και να υπομένει… ενώ ταυτόχρονα να είναι σε εγρήγορση.

    Το παράδειγμα του Λεωνίδα αυτό μας δείχνει,είχε κάνει την στρατηγική υπέρβαση όταν πήγε πέραν του Κορινθιακού προς τις Θερμοπύλες, για να υπερασπιστή όχι μόνο την Λακεδαίμονα αλλά και την Αθήνα… κάτι που δεν άρεσε και δεν καταλάβαιναν οι Λακεδαίμονες. Είχε καταλάβει ότι ο κίνδυνος που έρχονταν δεν αφορούσε μόνο την Σπάρτη, αλλά και τις υπόλοιπες Πόλης Κράτη, ο δρόμος προς τις Θερμοπύλες προς το ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ήταν μονόδρομος. Ο Λεωνίδας είχε τότε ένα χαρακτηριστικό… ήταν ένας άνθρωπος του τότε συστήματος εξουσίας, μπορούσε να πάρει αποφάσεις στο μέτρο που του επέτρεπε η θέση του, και το αυτό έπραξε. Βεβαίως σημαντικό ρόλο έπαιξε το ότι τον καιρό εκείνο, τα βασικά πολιτεύματα της Σπάρτης και των Αθηνών, δεν είχαν ακόμα διαφθαρεί από ξένες μυστικές υπηρεσίες και τα τάλαντα τους… και όταν έγινε αυτό με τον Μηδικό χρυσό… βρέθηκε ως εναλλακτική λύση, η Μακεδονία με τον φίλιππο και αργότερα με τον Αλέξανδρο.

    Επί των ημερών μας τόσο η C.I.A. η MI6 όσο και η B.N.D. κυριαρχούν επί της Ελλάδος… οπότε μην περιμένετε πολλά παρά έχουμε μόνο μια εναλλακτική λύση(δεν θα αναφέρω λεπτομέρειες) και αυτή μετά από χάος και πολύ αίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανώνυμε, συμφωνώ απολύτως με όσα έγραψες και θα ήθελα να μιλήσεις λίγο για την πρότασή σου, ως εναλλακτική λύση.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. δυστυχως για μας φιλε μου οι εφιαλτες δεν ελειψαν ποτε απο την ελλαδα,οταν μαλιστα υπαρχει και χρημα στη μεση γινετε πιο ευκολο.σπαρτιατες υπαρχουμε αρκετοι θελω να πιστευω Λεωνιδας ομως να μπει μπροστα να ελευθερωσουμε την πατριδα γιατι κακα τα ψεμματα σκλαβωμενη στους ξενους ειναι δεν τον βλεπω να υπαρχει.οσο για τα παιδια με τα μαυρα οχι μονο επι των ημερων μας αλλα πολλα χρονια τωρα αλωνιζουν στην ελλαδα με την ανοχη των ανθελληνων κυβερνωντων.η εναλλακτικη δυστυχως ειναι μια και προς αυτη οδηγουμαστε.θεμα χρονου ειναι.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ HUNTER

      Όταν θα έρθει η ώρα η C.I.A. να εκμεταλλευτεί την όποια "επαναστατικότητα" της μάζας στην χώρα μας,εναντίον της B.N.D παραρτήματος Αθηνών,και άλλων αστικών κέντρων,τότε θα είναι η ώρα που η B.N.D θα μας στείλει τα ΑΛΛΑΧ ΟΥ ΑΚΜΠΑΡ...λίγο πριν η λίγο μετά το προτελευταίο στάδιο του πολέμου που έχουμε,να είσαι σίγουρος ότι θα αμοληθώ να ΣΤΑΘΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ....ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...ΜΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ.Και σίγουρα ΔΕΝ θα κοιτάξω πίσω μου.

      Και κάτι τελευταίο,μια και ανέφερες για Ηγέτη... Όταν μιλάμε για αυτόν ,είναι σαν να λέμε, ότι μπορούμε να περικυκλώσουμε τον Ήλιο με τον αντίχειρα και τον δείκτη μας (μπορούμε να το κάνουμε),εξακολουθεί όμως το φώς του να πλημμυρίζει ολόκληρο τον ουρανό.Η πραγματικότητα για το ποιος μπορεί να είναι ,δεν καθορίζεται,ΒΙΩΝΕΤΑΙ μόνο.Μέσα από την μάχη και μόνο θα ΒΙΩΣΕΙ ο Έλληνας τον Ηγέτη.Στην ΠΡΆΞΗ και όχι στα λόγια...και φυσικά όχι μέσα απο κόμματα,ομάδες,σέχτες,τάγματα,η ότι άλλο "καπελώνει" κάθε τι καθαρό και Ελληνικό.

      Διαγραφή
  8. Νομίζω πως θα άξιζε να συζητήσουμε τις εναλλακτικές προτάσεις.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το συζητήσουμε,γιατί όχι ...αλλά πρώτα θα πρέπει να καταλάβουμε να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας ότι ο κάτοικος της χώρας αποφάσισε να εφαρμοστεί το μνημόνιο (ξανά και ξανά)... θέλοντας να ξανά δοκιμάσει!... και το μνημόνιο είναι όπως το κωλοδάκτυλο, δεν έχει σημασία ποιο χέρι, δεξιό η αριστερό θα το εφαρμόσει ...δηλαδή ΔΕΝ έχει σημασία αν το κόμμα που θα κυβερνάει θα είναι "δεξιό" η "αριστερό" ,γιατί στην πραγματικότητα ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.Και η όποια ΛΥΣΗ δεν θα προέλθει ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.!!!Μην περιμένετε ΣΩΤΗΡΙΑ μέσα απο τον πολιτκό χώρο.

      Το 45%+ των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων, που δεν το εκφράζει πλέον το πολιτικό σύστημα, επείχε από της τελευταίες εκλογές... έτσι του μένουν 3ις επιλογές: α) Βγάζει διαβατήριο, φεύγει από την χώρα, β) Ποιεί τον εαυτό του ραγιά και αποδέχεται την τραγική μοίρα του, γ) Επαναστατεί πρώτα μέσα του, και μετά έξω του.. και οι επαναστάσεις ιστορικά, δεν γίνονται με tablet, iPhone και Facebook.Έτσι είναι, οι επιλογές μας, προσδιορίζουν το γίγνεσθαι και το είναι μας. Η πρώτη και βασική επιλογή ήταν και είναι, «να μην πράττεις αυτά που πράττουν οι πολλοί. Από εκεί πέρα μπορεί κάποιος να επιλέξει ανάμεσα σε ένα πλήθος πραγμάτων, από αυτά που κάνουν οι λίγοι.
      Δεν υπάρχει η λέξη δεν μπορώ, αλλά η λέξη δεν θέλω.
      Η όποια επανάσταση για κάτι καλύτερο αρχίζει πρώτα από μέσα μας… σε αυτό άλλους του βοηθάει η Ανάγκη, και άλλους όχι.

      Αυτούς οι οποίοι χωρίς την πρωταρχική ύπαρξη της Ανάγκης, έχουν νιώσει ότι πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα και ότι τα πράγματα αλλάζουν κάνοντας αυτό το απλό που δεν κάνουν οι πολλοί… τότε αυτοί οι άνθρωποι προπορεύονται σε πολλά από όλους τους υπόλοιπους… ειδικά σε μια εποχή των μεγάλων αλλαγών, που επιτάσσει η Ανάγκη. Η εποχή μας δεν είναι η περίοδος της Αλήθειας και της Γνώσης,ούτε της Αλήθειας και της Αγάπης.... η εποχή μας είναι η περίοδος της Αλήθειας και της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…. είχες καιρός να γνωρίσεις την αλήθεια, δεν γνώρισες γιατί δεν ήθελες… είχες καιρό να αγαπήσεις αληθινά, δεν αγάπησες γιατί δεν ήθελες… ήρθε η ώρα αληθινά να λάβεις αυτό που σου αξίζει, έστω και αν δεν το θέλεις.

      Αλλά πρέπει να ξέρουμε κάτι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ...μέχρι το 2018 το πολύ θα είναι τόσοι ΠΟΛΛΟΙ οι λαθραίοι μετανάστες στην χώρα των Ελλήνων, που θα μας ξεπερνάνε σε πληθυσμό με πρώτο αποτέλεσμα να ΑΠΟΛΕΣΘΟΥΝ τα αστικά κέντρα,ΧΆΣΑΜΕ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ....



      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει περίπτωση μέσω της πολιτικής να υπάρξει ουδεμία λύση. Η μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα στην Ελλάδα είναι οι γέροι.. είμαστε μια χώρα γερόντων. Όταν ο γέρος έχει μάθει για 60, 70, η 80 χρόνια «δεξιά» και «αριστερά» δεν πρόκειται τίποτα να αλλάξει, μιας και όλοι αυτοί πάνε και ψηφίζουν.
      Ανάμεσα σε αυτούς, ένα μεγάλο ποσοστό δημόσιων και κρατικών υπαλλήλων, αλλά και ένα μικρό ποσοστό διεφθαρμένης νεολαίας. Στο σύνολο το ποσοστό της ΣΑΠΙΛΑΣ ανέρχεται σε πολύ υψηλά επίπεδα.


      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ. ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕ? 100-500-1000? ΜΕ ΤΑ ΛΙΑΝΟΝΤΟΥΦΕΚΑ? Η ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ

      Διαγραφή
    4. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ.ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΡΖΑΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ ΧΟΝΤΡΟΙ ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΗΤΑΝ ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΣΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ

      Διαγραφή
    5. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΕ! ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΩ ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ. ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΕΧΩ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΟΧΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΖΙΠ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΔΕΡΦΕ? ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΧΘΡΟΥ Ή ΘΑ ΡΘΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΝΤΕΡ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΡΑΔΑ? ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΩΝΕΙ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΟΛΑ!

      Διαγραφή
    6. Εγώ ανώνυμε κρατώ το "ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ".
      Αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία. Δηλαδή ακόμα και αν υποθέταμε πως πολλοί Έλληνες συμφωνούν σε κάτι και συγκλίνουν σε κοινή δράση, η ένωση όλως αυτών, είναι σχεδόν αδύνατη για πολλούς λόγους.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    7. Πόσο δίκιο έχεις ΛΥΚΙΕ ότι η ένωση ΑΝΟΜΟΙΑ πράγματα μεταξύ τους.Και αυτό γιατί ο σύγχρονος μηδενισμός και η α-παιδεία δεν έχουν αφήσει τίποτε όρθιο.Η ελληνική παιδεία στοχεύει σε μια άλλη μορφή νόησης που λέγεται Μήτις και είναι η μητέρα της υπέρτατης σοφίας....Η Μήτις είναι η συνηρημένη νοητική δύναμη και των τριών μορίων της ψυχής(Τριτογένεια)Ένας τύπος νοήσεως ανοιχτός στην έκπληξη, στο παράλογο και στο ασύλληπτο, ειδικά κατάλληλος για τη χαοτική απροσδιοριστία του ελληνικού πολιτικού πεδίου, του πεδίου της καθολικής ατομικής ελευθερίας.

      Ο καθένας μόνος του επιλέγει τον δρόμο του,τις πράξεις του,έκαστος εφ' ω ετάχθη.

      Διαγραφή
  9. Πολύ ωραία ανώνυμε. Συνοψίζοντας, η πολιτική δεν μπορεί να προσδώσει καμία ευοίωνη προοπτική, εμμέσως και η δημοκρατία, τουλάχιστον στην παρούσα περίοδο.
    Ας πούμε λοιπόν, ότι συνειδητοποιήσαμε όλα όσα έθεσες πιο πάνω και ότι συμφωνούμε. Ας πούμε ότι κάποιοι Έλληνες, έχουν αντιληφθεί ότι πρέπει να αλλάξουν πρώτα μέσα τους και ότι ήρθε ο καιρός να δράσουν δυναμικά.

    Θα πρέπει τώρα, να προσδιορίσουμε δύο πράγματα:
    α) Προς ποια ακριβώς κατεύθυνση και με ποια χαρακτηριστικά θα πρέπει να συμβεί η εσωτερική μας αλλαγή, και
    β) Με ποιο τρόπο θα πρέπει να δράσει ο καθένας, που έχει ήδη αλλάξει μέσα του. Ποιο το αποτέλεσμα που θα επέλθει και πως θα μπορέσει η δράση να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.youtube.com/watch?t=58&v=AB6G1MxMeX4

      Στο 0:20 φωνάζουν Πακιστάν... και στο 0:43 φωνάζουν Τουρκία... και όποιος κατάλαβε το τι έρχεται, κατάλαβε.

      Αγαπητέ ανώνυμε , αυτό που εγώ θα ήθελα με την σειρά μου να ρωτήσω τον ΛΥΚΙΟ είναι από πότε είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να υπερασπίζεται κανείς την ΠΑΤΡΊΔΑ του ενάντια στους εισβολείς;;Έχω την εντύπωση ότι όλοι μπορούν και πρέπει για το καλό του τόπου τους και κατά επέκταση και το δικό τους… να εφαρμόσουν το άρθρο 120 του Συντάγματος.

      Άρθρο 120
      Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε’ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
      Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η ΑΦΟΣΙΩΣΗ στην ΠΑΤΡΙΔΑ και τη Δημοκρατία αποτελούν ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
      Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
      Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

      Διαγραφή
    2. Προφανώς αγαπητέ ανώνυμε, δεν εξέφρασα ποτέ την άποψη πως είναι "παράνομο να υπερασπίζεται κανείς την πατρίδα του ενάντια στους εισβολείς"!
      Το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα. Σε ότι αφορά τους εισβολείς λαθρομετανάστες, οι οποίοι μάλιστα έχουν σαφώς εχθρικές προθέσεις για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, αργά ή γρήγορα θα μας εξωθήσουν σε άγριες συμπλοκές εντός των πόλεων και της υπαίθρου.
      Το άρθρο 120, αφορά την απειλή από θεσμική ανατροπή του Συντάγματος από μια κυβέρνηση ή καθεστώς. Εκεί, είναι διαφορετικό θέμα, απ΄ότι με τους λαθρομετανάστες και τους φανατικούς του ISIS.
      Είναι περίπλοκη η κατάσταση εσωτερικά και όλη η κουβέντα μας τώρα, εστιάζεται στο πως μπορεί να γίνει κάτι...
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    3. "Είναι περίπλοκη η κατάσταση εσωτερικά και όλη η κουβέντα μας τώρα, εστιάζεται στο πως μπορεί να γίνει κάτι..."

      Όσο ποιο γρήγορα κατανοήσουν όλοι, ότι θέλουν η πατρίδα μας να καταστραφεί από μέσα προς τα έξω, αλλά και από έξω προς τα μέσα, τόσο το καλύτερο...διότι τότε θα είμαστε ένα μικρό βήμα ποιο μπροστά από τα γεγονότα... τι μπορεί να γίνει λοιπόν ΑΜΜΕΣΑ...Αποτελεσματκή φρούρηση των συνόρων,και ΑΜΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ όλων των εισβολέων.Αλλά κυρίως πάταξη των Μ.Κ.Ο τύπου "Λευκά Κράνη" που ανήκουν στον Σόρρος,και χρηματοδοτούν όλες αυτές τις ορδές των φανατικών Σουνιτών μουσουλμάνων.

      Επίσης μπορούμε να εξαλείψουμε τον λόγο που έρχονται εδώ,δηλαδή έρχονται εδώ διότι μέσω της Ελλάδος θέλουν να περάσουν στις χώρες που επιθυμούν και τις οποίες θέλουν να ισλαμοποιήσουν.Πρέπει το Ελληνικό Κράτος να κλείσει τα σύνορα ,αν ξέρουν ότι δεν θα μπορούν να περάσουν σε αυτές τις χώρες ΔΕΝ θα έρχονται.Και μην ξεχνάμε οι μετανάστες ήταν και είναι μέρος μεγαλύτερου σχεδίου, του οποίου το ΜΕΓΕΘΟΣ ακόμα δεν το έχουν αντιληφθεί οι περισσότεροι.

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ, αλλά οι προτάσεις που κάνεις, είναι πολιτικές. Εννοώ ότι είναι επιλογές μιας κυβέρνησης, η οποία όμως δεν έχει τη βούληση ούτε και τον πατριωτισμό για να τι υλοποιήσει. Ποιός θα διώξει τις ΜΚΟ του Σόρος; Αυτοί που χρηματοδοτουνται από αυτόν;
      Εγώ περιμένω να ακούσω θέσεις που να παρακάμπτουν τις επιλογές της προδοτικής κυβέρνησης και που θα μπορούν να υλοποιηθούν προς όφελος της πατρίδας.
      ΛΥΚΙΟΣ.



      Διαγραφή
    5. Η κυβέρνηση και η κάθε κυβέρνηση,αγαπητέ ΛΥΚΙΕ και ο κάθε Πρωθυπουργός ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ/ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.!!!Οπότε αν δεν μας σέβονται ,καλά θα κάνουν να μας ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

      Διαγραφή
    6. Έτσι είναι, αλλά εμείς τους ψηφίζουμε και τους δίνουμε αυτή την εξουσία. Πόση ευθύνη έχουν όλοι αυτοί που ψήφισαν τρεις φορές μέσα σε ένα χρόνο, αυτή την κυβέρνηση;
      Σαφώς και οι κυβερνώντες θα πρέπει να θυμούνται ότι "φωνή λαού, οργή Θεού"!
      Όμως πιο μήνυμα φτάνει στα ώτα των κυβερνώντων τελικά; Ο λαός έχει κάποια συγκεκριμένη άποψη για τα τρέχοντα θέματα ή ο καθένας έχει και από μια ή μήπως ακολουθεί την κομματική γραμμή αυτού που ψηφίζει;
      Ποια σοβαρή φωνή υπάρχει σήμερα, που να εκφράζει το αληθινό συμφέρον του ελληνικού λαού;
      Και αν υπάρχει, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα ακουστεί ποτέ από τα συστημικά ΜΜΕ.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    7. Για αυτό έγραψα αγαπητέ ΛΥΚΙΕ ότι μεγάλο μέρος των κατοίκων της χώρας των, ζητάει την σκλαβιά, αλλά όχι με άμεση, αλλά με έμμεση ομολογία,γιατί πήγαν και ψήφισαν τρεις φορές μέσα σε ενα χρόνο μια κυβέρνηση που παίρνει χρήματα από τον Σόρρος.Μιας και η πονηριά του κουναβιού έχει κατακυριεύσει το είναι του.Το ΟΧΙ του Ιουλίου 2015 ήταν ένα ασφαλές ΟΧΙ… απρόσωπο! Μια μάζα του 62% είπε ΟΧΙ, αλλά η μάζα δεν έχει σχήμα, το δε πρόσωπο έχει. Για αυτό και ένα τσογλάνι με πρόσωπο, κατάφερε το ΟΧΙ μέσα σε λίγες μόνο ώρες να το μετουσιώσει σε ναι… διότι αυτή είναι η δύναμη του προσώπου, μπροστά σε κάθε απρόσωπο.

      Εάν αυτό το 62% έπαιρνε μορφή, την μορφή του καθενός από εμάς, και κατά επέκταση γίνονταν πράξει, τότε θα ήμασταν μερικά επίπεδα ποιο πάνω από την άμορφη και άσχημη μάζα. Τότε το πρόσωπο του ενός δεν θα μπορούσε να σταθεί στα πρόσωπα των πολλών. Όπως και να έχει μέχρι να βγεί το 2016...θα δούμε πολλά!!

      Διαγραφή
    8. Με ποιόν τρόπο αγαπητέ Ανώνυμε, πιστεύεις ότι η απρόσωπη μάζα (των πολλών απόψεων γιατί το πλήθος είναι ετερόκλητο) θα έπαιρνε μορφή; Και πως θα γινόταν η μορφή, πράξη;
      Έχω την εντύπωση ότι πάντοτε οι μάζες, είναι μάζες! Δηλαδή δεν μπορούν αν εκφραστούν παρά μόνο με συνθήματα, που τους τα τοποθετούν άλλοι. Και οι "άλλοι", είναι κάποιες από τις πολλές μορφές των εξουσιαστών.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    9. Χρειαζόμαστε ΠΡΟΣΩΠΟ/Α αγαπητέ ΛΥΚΙΕ.Το πρόσωπο ΟΔΗΓΕΙ τις μάζες.

      Διαγραφή
    10. Χρειαζόμαστε πρόσωπο, σωστά! Και πρόσωπα αγαπητέ υπάρχουν. Αλλά ακόμα δεν είναι αρκετά ώριμες οι συνθήκες για να εμφανιστούν. Όσο το σύστημα είναι ακόμη όρθιο, αυτοί δεν πρέπει να εμφανιστούν γιατί θα στοχοποιηθούν και θα εξοντωθούν.
      Αυτό θα συμβεί, όταν το σύστημα θα καταρρέει και δεν θα μπορεί να αντιδράσει.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    11. Συμφωνώ...μόνο που εσύ σαν αληθινός Δαίμων ίσως να ξέρεις περισσότερα από μένα,μόνο που εγώ πλέον ΔΕΝ εμπιστεύομαι κανένα ΠΡΟΣΩΠΟ από αυτά που υπάρχουν,βλέπεις για μένα το ΜΟΝΟ πρόσωπο που θα μπορεί να ΗΓΗΘΕΙ των Ελλήνων θα είναι αυτό που θα γεννηθεί μέσα από την μάχη....όταν το σύστημα καταρρεύσει...αυτός που φέρει στον δεξιό Μηρό τον αστερισμό του Ωρίωνα, που πατεί ταυτόχρονα σε δύο κόσμους (Αλ Γαουζά) και εναντιώνεται στο Ταύρο (το Θηρίο)... και οι Ρωμαίοι τον ταύτιζαν με τον Δικέφαλο Αετό... αυτός και μόνο αυτός ως επτάδα θα στέκει ορθός ανάμεσα στην εξάδα... και θα υπογράψει πρεσβεία ειρήνης ανάμεσα στους αντιμαχόμενους, για την λήξη του α μέρους του Γ΄Π.Π.

      Διαγραφή
    12. Να είσαι σίγουρος αγαπητέ Ανώνυμε (διάλεξε ένα ψευδώνυμο), ότι δεν αναφέρομαι σε σημερινά δημόσια πρόσωπα και ιδίως πολιτικούς! Εννοείται πως θα "γεννηθούν" μέσα στην μάχη. Υπάρχουν ήδη γεννημένοι βέβαια, αλλά ζουν εν κρυπτώ και ετοιμάζονται.
      Τα υπόλοιπα "αποκαλυπτικά", προσεχώς στην οθόνη σας...!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    13. Αγαπητέ ΛΥΚΙΕ μου είπες να διαλέξω ψευδώνυμο...λοιπόν το όνομα που διαλέγω είναι το Λύκαστρος....αυτό μου ήρθε στο μυαλό.Και μια και λες για "αποκαλυπτικά" προσεχώς στην οθόνη μας...έχω να πω ότι την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου γίνεται έκτακτη συνεδρίαση του Ν.Α.Τ.Ο. με θέμα συζητήσεως (όχι τον πόλεμο στην Ελλάδα, αλλά) τον πόλεμο στην Συρία... και ο ρόλος της Τουρκίας.

      Ήδη ως πρώτη αντίδραση της Ρωσίας έχουμε την αποστολή στα σύνορα Συρίας - Τουρκίας, ειδικών δυνάμεων από την Τσετσενία.

      Οι Τσετσένοι είναι σκληροτράχηλοι μαχητές, μουσουλμάνοι σουνίτες στο θρήσκευμα, όπως και οι Τούρκοι, και γνωρίζουν άπταιστα την τουρκική γλώσσα.
      https://www.youtube.com/watch?v=QSZ2roNjPp0

      Παρεμπιπτόντως... μην νομίζουμε ότι οι ελλείψεις τροφίμων στις κατά τόπους λαϊκές αγορές οφείλονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις, η σε μπλόκα... βρισκόμαστε σε ΠΟΛΕΜΟ, και όπως συνηθίζεται κάθε πόλεμος έχει επίπεδα αναβάθμισης. Ακόμα και αν φύγει ο Αλέξης και έρθει ο Κυριάκος... ακόμα και αν γίνει για εθνικούς λόγους, οικουμενική κυβέρνηση, οι ελλείψεις τροφίμων στις λαϊκές θα αυξάνονται!

      ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ

      Διαγραφή
    14. Αγαπητέ Λυκόστρατε, σε καλωσορίζω στον Καταχθόνιο Δαίμονα και επισήμως!
      Δεν γνωρίζω τους λόγους έλλειψης αγαθών στις λαϊκές αγορές και αν αυτές υπάρχουν (μιας και ψωνίζω από super market), αλλά οι παραγωγοί δεν μπορούν να αποθεματοποιούν για πολύ καιρό τα τρόφιμα, γιατί καταστρέφονται. Αν βέβαια εννοείς ότι κρατάνε απόθεμα για να πουλήσουν μαυραγορίτικα, σε λίγο καιρό που θα υπάρχουν ελλείψεις τροφίμων λόγω πολέμου ή κρίσης.

      Οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας, γίνονται ραγδαία και όλα δείχνουν ταυτόχρονο πολεμικό ξέσπασμα μεταξύ Ρωσίας-ΝΑΤΟ, με εμπλοκές και άλλων χωρών, όπως η Ινδία και η Κίνα (σε μεταγενέστερο χρόνο). Ο πόλεμος εμπλέκει και τη μισή Ευρώπη άμεσα. Όσες δεν εμπλακούν άμεσα θα έχουν εσωτερικό πρόβλημα από την δράση τζιχαντιστών. Κάποιοι τρίβουν ήδη τα χέρια τους, γιατί βλέπουν πως το σχέδιο πάει καλά!
      Η Ελλάδα, θα έχει και απ΄τα δύο προβλήματα, χωρίς ικανό στρατό, αστυνομία και προπαντός κυβέρνηση...
      Η κυβέρνηση συνεργασίας, είναι θέμα ημερών. Δεν πρόκειται όμως να αλλάξει τίποτα ουσιαστικό και οι εξελίξεις θα συνεχίζονται στο εσωτερικό και κυρίως στα σύνορά μας!
      Η Ε.Ε. καταρρέει σαν θεσμός και το ευρώ θα χτυπηθεί βάναυσα.
      Δεν προφητεύω τίποτα, είναι όλα ήδη γνωστά. Τα γνωρίζεις άριστα φαίνεται.
      Αυτό που μένει, είναι σε πρώτη φάση η προετοιμασία σε υλικό και ψυχικό επίπεδο. Βλέπω ότι και σε αυτό, είσαι προετοιμασμένος.
      Σύντομα θα απαιτηθεί να δώσουμε μάχες για την επιβίωσή μας και για το έθνος, ανεξάρτητα από τις προβλέψεις.
      Ας είμαστε έτοιμοι λοιπόν.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  10. διακρινω μια ητοπαθεια στις θεσεις του ανωνυμου η κανω λαθος;φυσικα και ειναι δυσκολο να ενωθουν ολοι.φυσικα και οι επαναστατες του πληκτρολογιου ειναι παρα πολλοι και το πιθανοτερο ειναι στην πρωτη στραβη να ψαξουν τρυπα να κρυφτουν αλλα ειναι και παρα πολλοι αυτοι που εχουν εκπεδευτει απο την πατριδα και ειναι αριστοι μαχητες.πανω σ αυτους θα στηριχθουν οι πυρηνες της αντιστασης και ξερω πολλους που μπορουν να το κανουν μια χαρα.βεβαια προτιμοτερο θα ηταν αυτη τη μαχη να την αναλαβουν οι ΕΔ αλλα με τις κυρα τασιες που μας κυβερνουν δεν το βλεπω εφικτο εκτος και αν γινει κατι συνταρακτικο απο πλευρας στελεχων των ΕΔ.οι καραμπινες θα χρειαστουν σε πρωτη φαση για την υπερασπιση των οικογενειων του καθενος μεχρι να οργανωθουν τα πραγματα.και υπαρχουν τροποι να οργανωθεις χωρις να το φωναζεις στο ιντερνετ οπως εσυ φιλε μου που δηλωνεις οτι εχεις πολεμικα οπλα γιατι μπορει να δεις την αντιτρομοκρατικη στην πορτα σου αυριο.και οπως εχει πει και ο λυκιος παρακολουθουν τι γραφετε εδω μεσα.το προβλημα ειναι τεραστιο και θα κληθουμε να το αντιμετωπισουμε λιαν συντομως και οσοι δεν το βλεπουν η κανουν πως δεν το βλεπουν ειναι ειτε στενομυαλοι ειτε εχοντες συμφεροντα απο την διαλυση της ελλαδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ HUNTER απλά είμαι ρεαλιστής.Αναλύω,συγκρίνω και αξιολογώ τα πάντα.

      Διαγραφή
  11. Κάτι μεγάλο έγινε σήμερα...

    Ήδη από τα ξημερώματα της Δευτέρας 8/2/2015 από τον Πρόεδρο της Ρωσίας Β. Πούτιν, δόθηκε ξαφνική εντολή για επιθεώρηση μάχης, σε όλη την νότια περιφέρεια της Ρωσίας. Από τα ξημερώματα της δευτέρας βρίσκονται σε κατάσταση μάχης 50 πολεμικά πλοία και υποβρύχια, 200 πολεμικά αεροσκάφη, ενώ άγνωστος αριθμός οπλιτών είναι σε χώρους διασποράς.

    Η άσκηση αποτελεί τμήμα προπολεμικής σύγκρουσης και έχει άμεση σχέση με την έκτακτη σύνοδο του Ν.Α.Τ.Ο. την Πέμπτη 11/2/2016. Ομοίως και η πρόταση Μέρκελ και Νταβούντογλου για την ανάληψη καθηκόντων εκ μέρους του Ν.Α.Τ.Ο. προς τους... πρόσφυγες! Βεβαίως το Ν.Α.Τ.Ο. δεν έρχεται στο Αιγαίο για τους πρόσφυγες, αλλά για την Ρωσία.

    Σύμφωνα με τους Kostadin Sivkov (μέλος της Ρωσικής στρατιωτικής Ακαδημίας, και τον Pavel Felgenhauer (αμυντικός εμπειρογνώμονας) βρισκόμαστε ήδη προ ενός πολέμου με όλες τις ετοιμασίες για την διεξαγωγή του.

    "...Πιθανή σύγκρουση Τουρκίας και Συρίας σημαίνει αυτόματα ρωσο-τουρκικό πόλεμο , ο οποίος θα καλύψει την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και, ενδεχομένως, την Κριμαία και τον Καύκασο, και στη συνέχεια ολόκληρη την Ευρώπη . Βρισκόμαστε σε προπολεμική περίοδο"... Pavel Felgenhauer.

    Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Σ. Σόιγκου, σήμερα τις πρωινές ώρες έβγαλε διάγγελμα και δήλωσε ότι όλοι οι αρμόδιοι στρατιωτικοί ακόλουθοι θα ενημερωθούν.

    Ανάμεσα σε αυτό το κλίμα υπήρξαν πριν μερικές ημέρες κινήσεις ρωσικών στρατευμάτων από την Κριμαία στην Χερσώνα προς Ουκρανία, όπως δε και αυτή την στιγμή γίνονται μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις στην Λευκορωσία, στα σύνορα με την Ουκρανία.

    Το βίντεο είναι από τις δηλώσεις του υπ. Άμυνας της Ρωσίας, ενώ φαίνονται πλάνα από την περιοχή του νότιου τομέα, Βόλγκογκραντ.

    https://www.youtube.com/watch?v=Odmc9-dVEhk

    ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Λύκαστρε, είναι προφανές ότι πλησιάζει η ώρα του γενικευμένου πολέμου, που κάποιοι τον προσδιορίζουν ως Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτοί που τον προκαλούν, ήθελαν την Ελλάδα στην αδύναμη και παράλυτη θέση που βρίσκεται σήμερα, ώστε να μην μπορέσει να αντιδράσει και να εμποδίσει τις (δυσμενείς γι αυτήν) εξελίξεις. Πολλοί συμπολίτες μας ανήσυχοι όντες, ζητούν γενικό ξεσηκωμό εναντίον της κυβέρνησης. Αν και αυτή η σπασμωδική αντίδραση δεν γνωρίζω τι μπορεί να πετύχει, αν δεν υπάρχει εναλλακτικό και βιώσιμο σχέδιο, μπορώ όμως να διαβεβαιώσω ότι μια τέτοια εξέγερση, θα πυροδοτήσει την δράση περίπου 500.000 τζιχαντιστών που περιμένουν το πράσινο φως εντός της Ελλάδας. Από αυτούς υπολογίζω περίπου 20.000 οι οποίοι είναι εμπειροπόλεμοι και εκπαιδευμένοι μαχητές. Οι υπόλοιποι είναι φανατισμένοι για σφαγές.
      Οι καλοθρεμένοι και καλοζωισμένοι νεοέλληνες, θα πανικοβληθούν από μια τετοια εξέλιξη και ειδικά όταν θα φτάσει η φωτιά του πολέμου και στα δικά μας σύνορα, θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα...
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Εδώ και χρόνια ήξερα ότι θα έρθει αυτή ώρα...βέβαια όταν τα έλεγα ,η αντίδραση ήταν πάντα μια,μου έλεγαν "τι λες δεν γίνονται αυτά,μην τα λες θα σε περάσουν για μουρλό".Προσωπικά έχω επισημάνει αμέτρητες φορές ότι όσοι ήταν να ξυπνήσουν στο βαθμό – επίπεδο που μπορούσαν… έχουν «ξυπνήσει» ποιο εκεί, ποιο εδώ, ποιο πέρα.. δεν πάει! Τερμάτισε.Από εδώ και μετά ο καθείς θα ΠΛΗΡΩΣΕΙ τις επιλογές του.Υπάρχουν «άνθρωποι» που γεννήθηκαν μόνο για να θυσιαστούν… είναι σαν κάποιος να ζητάει τα windows 98 να τρέχουν όπως τα windows 10… και μάλιστα να σετάρονται και στα δυο, τα ίδια βαριά προγράμματα!!! Ο καλός ο τεχνίτης, γνωρίζει το κάθε «εργαλείο» πως και πότε να χρησιμοποιηθεί… και αυτό για το καλό του συνόλου.

      Εμφύλιο έχουμε επίσημα εδώ και 6 χρόνια… το αποτέλεσμα αυτού είναι χιλιάδες νεκροί από αυτοκτονίες, καρκίνους, καρδιακά, και εγκεφαλικά. Ίσως ο αριθμός τους να φτάνει τις 50/80.000 νεκρούς.
      Βέβαια ο επίσημος εξαετής εμφύλιος προς στιγμήν είναι μονομερής… και εκ μέρους του κράτους προς το έθνος… σε αυτόν τον μονομερή εμφύλιο συμμετέχουν ως θύτες, ο πολιτικός, εκκλησιαστικός και στρατιωτικός κόσμος της Ελλάδος… ακολουθούν δε οι δημοσιογράφοι, οι δικαστές και τέλος η επιχειρηματική ελίτ.
      Δηλαδή όλο το δυτικό κατασκεύασμα με τις μαριονέτες του, που συνθέτη το νεότερο ελληνικό κράτος.
      Ο εχθρός δεν είναι μόνο γύρω από εμάς… ο εχθρός μας κυβερνά.

      Προς το παρόν με ΟΛΑ αυτά που γίνονται μας τεστάρουν για το μέλλον σε πολλαπλά επίπεδα… προς το παρόν με επιτυχία!Οι βολεμένοι θα ξεσηκωθούν, αν βρεθεί κάποιος να τους ξεβολέψει… και αυτός δεν θα είναι ο Αλέξης.

      Ο Σουν Τζου είπε: "Αν γνωρίζεις τον εχθρό και γνωρίζεις και τον εαυτό σου, δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι το αποτέλεσμα χιλίων μαχών. Αν γνωρίζεις τον εαυτό σου αλλά όχι τον εχθρό, για κάθε νίκη που κερδίζεις, θα υφίστασαι και μια ήττα. Αν δεν γνωρίζεις ούτε τον εχθρό, ούτε τον εαυτό σου, θα υποκύπτεις σε κάθε μάχη".Οι περισσότεροι ΟΧΙ μόνο ΔΕΝ γνωρίζουν τον εχθρό...αλλά ούτε τον εαυτό τους.Όπως πολύ σωστά έγραψες ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ...άρα δεν δρούν σαν μπουλόυκι αλλά όπωε ένας οργανωμένος ΣΤΡΑΤΟΣ,και όπωε κάθε στρατός πριν την κυρίως επίθεση στέλνει τους ανιχνευτές του η ομάδες αυτών...για ανίχνευση μαρκάρισμα και ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ της κυρίως επίθεσης που θα ακολουθήσει.Αυτά είναι γνωστά σε αυτούς που ξέρουν...το θέμα είναι ΑΝ μπορούμε να αντιδράσουμε....και με τι τρόπο.

      ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ


      Διαγραφή
    3. Οι καλοθρεμμένοι και καλοζωισμένοι "έλληνες" σύντομα θα αντιμετωπίσουν το ΧΑΟΣ Θα εκπλαγεί ο κάτοικος της χώρας, όταν θα διαπιστώσει, ότι δεν θα μείνει μέσα στο €… δεν θα μείνει μέσα στην Sengen… θα παραμείνει μέσα στο Ν.Α.Τ.Ο. μόνο και μόνο για να χρησιμοποιηθεί εναντίων των Ρώσων, ενώ στίφη από σουνίτες θα έχουν κατακλύσει την πατρίδα του ρημάζοντας και σφάζοντας..... ο Σείριος αναδιατάσει τις μονάδες του, η ώρα του χάους έρχεται και οι μονάδες εκ της φύσεως των πραγμάτων, παίρνουν την θέση που πρέπει να πάρουν, όπως γίνεται εδώ και εκατομμύρια χρόνια.

      ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ Λύκαστρε, σε παραπέμπω στην σελιδα:

      http://attikanea.blogspot.gr/2016/02/blog-post_384.html?m=1

      όπου διεξάγεται ένας μεγάλος διάλογος, ακριβώς στο ίδιο θέμα και στο οποίο συμμετέχω κι εγώ. Βεβαίως δεν συνηθίζω να κάνω spam στο ιστολόγιό μου, αλλά επειδή εκεί έχω ήδη γράψει πολλά, εξοικονομώ χρόνο!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    5. Σε ευχαριστώ...θα τα διαβάσω,δεν θα πάρω μέρος στον εκεί διάλογο...αλλά θα διαβάσω όλα τα σχόλια.

      ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ

      Διαγραφή
    6. Λοιπόν οι εντυπώσεις μου από τον εκεί διάλογο....έχουν αρχίσει και ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ κάποιοι έχουν καταλάβει ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ και ο φόβος τους κάνει να μην σκέφτονται καθαρά.Κάποιοι έκει μέσα δεν ήξεραν ότι ότι η επιλογές μας έχουν αντίτιμο και σε εμάς, αλλά και στις επόμενες γενεές.;; Μάλλον κάποιοι πίστευαν η και πιστεύουν ακόμα, ότι δεν θα πληρώσουν τις όποιες επιλογές τους σε αυτή την ζωή.

      Ειλικρινά ΔΕΝ αλλάζουν συχνότητες συμπεριφοράς,κάποιοι έχουν καταπιεί την γλώσσα τους...κάποιοι άλλοι έχουν χεστεί επάνω τους...και σκέφτονται πως θα γλυτώσουν τρέχοντας.Αυτός που ήξερε χάριν στους προγόνους του και ΕΛΑΒΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ξέρει και να γλυτώνει την σφαγή...και το "κούρεμα" και το "άρμεγμα".Μια πρόταση που θα τους φανεί ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ....να μάθουν να φυτεύουν πατάτες....τουλάχιστον έτσι όταν θα έρθει η ώρα θα μοιράσουν και σε ψυχές που θα έχουν ανάγκη.

      Τόσο οι Η.Π.Α. όσο και Η.Π.Ε.* (πλην Γαλλίας) δεν θέλουν πλέον την Ελλάδα στην δύση, αλλά μας θέλουν στην Σουνίτικη ανατολή… για αυτούς είμαστε όπως ένα πουτανάκι όπου αφού το έχουν καταγαμήσει το κάνουν πάσα όπου γουστάρουν στην μεγάλη τους παρέα! Για αυτούς είμαστε εν μέρει το αντάλλαγμα της Τουρκίας, στα εδαφικά, γεωπολιτικά, ενεργειακά κ.λ.π. απλά κάνουν μπίζνες με μια μεγάλη Τουρκία, ως μεσαιωνικό αντίβαρο στην Ρωσία…. αλλά όσο αφορά την περιοχή μας, αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στο κράτος του Ισραήλ! Εδώ θίγονται συμφέροντα του διεθνή ιουδαϊσμού (βλ. Σόρος) με τον εθνικό ιουδαϊσμό (βλ. Κίσινγκερ).
      Τι είναι όλο αυτό που βλέπουμε; Με όρους μαγειρικής, είναι μια καλή πρέζα από «διαίρει και βασίλευε», με μια μεγάλη δόση από «σύγκρουση πολιτισμών». Αυτό που θα προκύψει θα είναι Ελλάδα καπαμά!… Αυτός ο πλέον ανατολίτικος «καπαμάς» μετά από,πολύ αίμα, η θα μουσουλμανοποιηθεί… η θα αναγεννηθεί μέσα από το ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ που θα προκύψει.


      Η.Π.Ε=Ηνωμένες Πολιτείες Ευρώπης

      ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ

      Διαγραφή
    7. Αγαπητέ Λύκαστρε, ρίξε μια ματιά στο καινούργιο άρθρο που μόλις ανάρτησα. Εξηγεί πολλά πράγματα, αν και φαίνεται να αποτελεί την εκδοχή των ΗΠΑ (εμμέσως πλην σαφώς)!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.