Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΗΓΕΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.



Γράφει ο Λύκιος.

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μετά τον Τέσλα, ένας Έλληνας ευπατρίδης επιστήμονας, ο Πέτρος Ζωγράφος, έρχεται να ταράξει τα νερά της φυσικής επιστήμης και να ανατρέψει αρχές (αρχή του Καρνό) και νόμους (2ος θερμοδυναμικός νόμος).

Ο Έλληνας επιστήμονας (ηλεκτρονικός μηχανικός-φυσικός*), είναι ερευνητής και εφευρέτης, εδώ και 30 χρόνια με κατοχυρωμένες πατέντες πάνω σε θέματα ραδιοσυχνοτήτων και υψίσυχνων ρευμάτων.
Η τελευταία του ανακάλυψη όμως, αφορά τον εντοπισμό της ιδιοσυχνότητας του νερού, η οποία μπορεί να επιτευχθεί με ειδικό ταλαντωτή σε μήκος κύματος εκατοντάδων ΤΗz (terahertz).
Η ταλάντωση του μορίου του νερού σε αυτή την συχνότητα, το διασπά σε οξυγόνο και υδρογόνο, δηλαδή γίνεται η λεγόμενη υδρόλυση ή ηλεκτρόλυση του νερού. Η τεχνική αυτή, καταργεί την μέχρι τώρα ενεργοβόρα ηλεκτρόλυση του νερού, η οποία απαιτούσε τεράστιες ποσότητες ενέργειας για να διασπάσουμε το ύδωρ και να παραλάβουμε το πολύτιμο υδρογόνο (το τέλειο καύσιμο).
Ο εφευρέτης ανακάλυψε ότι από την αντίδραση αυτή, εκτός από αέριο υδρογόνο, παράγεται και μεγάλη ποσότητα ηλεκτρισμού απευθείας, μέσω της αποδέσμευσης των ηλεκτρονιακών στοιβάδων.

Η μέθοδος που ανακάλυψε ο εφευρέτης, είναι απλή και δεν ξοδεύει θερμική ενέργεια, αλλά μόνο χημική (πλάκες από κράμα μετάλλων) και με καταλύτη το απλό νερό (το οποίο ξοδεύεται αργά).
Η ενεργειακή απόδοση της συσκευής που επινόησε, έχει βαθμό κοντά στο 95%, πράγμα που τείνει να καταργήσει στην πράξη την μηχανή του CARNOT και τον δεύτερο θερμοδυναμικό νόμο! Αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι δεν υπάρχουν θερμικές απώλειες (δηλαδή ενέργεια) από την λειτουργία της, πράγμα που καμία απολύτως συσκευή μέχρι σήμερα δεν μπορεί να επιτύχει. Σημειωτέον ότι ακόμα και ο πυρηνικός αντιδραστήρας, έχει απόδοση maximum 40%!

Συνεπώς η ανακάλυψη του Έλληνα επιστήμονα, καταφέρνει να παράγει ηλεκτρική ενέργεια πολύ φθηνή, με μόνη απαίτηση το νερό και μια πλάκα από κράμα κάποιων φθηνών μετάλλων (η ταυτότητα των οποίων κρατιέται μυστική, μέχρι να διασφαλιστεί η «πατέντα» παγκοσμίως).
Η ίδια περίπου συσκευή, παράγει άφθονο υδρογόνο σε αέρια μορφή, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιείται άμεσα από οποιονδήποτε βενζινοκινητήρα, με μικρή ρύθμιση της προπορείας (αβάνς) ή της χαρτογράφησης της τροφοδοσίας του.
Η λέξη κλειδί εδώ, είναι το «άμεσα», διότι η αποθήκευση υδρογόνου σε δεξαμενή, εγκυμονεί κίνδυνο ισχυρής έκρηξης, πόσο μάλλον όταν αυτή βρίσκεται πάνω σε ένα όχημα! Άρα η ενσωμάτωση της συσκευής δίπλα στον βενζινοκινητήρα, μπορεί να παρέχει άμεσα το καύσιμο υδρογόνο στην μηχανή, χωρίς να απαιτείται αποθήκευσή του σε δεξαμενή. Αυτή η διάταξη εξασφαλίζει ότι δεν μπορεί να προκληθεί έκρηξη, ενώ η απόδοση του καυσίμου υδρογόνου είναι μεγαλύτερη της βενζίνης, πολύ φθηνότερη και με μηδενικούς ρύπους!

Οι εφαρμογές αυτής της εφεύρεσης, είναι ασύλληπτες και απεριόριστες. Από τις ανάγκες ηλεκτροδοσίας ενός νοικοκυριού, μέχρι την κίνηση διαστημοπλοίων στο διάστημα.
Ουσιαστικά καταργείται η ρυπογόνος καύση των γαιανθράκων και των υδρογονανθράκων (πετρέλαιο και παράγωγα), απελευθερώνεται το μονοπώλιο της ενέργειας από εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας, πετρελαϊκές εταιρείες, ενδιάμεσους κερδοσκόπους, πολέμους για τον έλεγχο των πετρελαιοπηγών, κτλ. και υπάρχει πρόσβαση στην φθηνή ενέργεια σε όλη την ανθρωπότητα!
Αν και οι αναπτυγμένες χώρες ξοδεύουν δισεκατομμύρια δολάρια στην έρευνα για φθηνή και καθαρή ενέργεια, ο Έλληνας εφευρέτης κατάφερε να τους προσπεράσει και να ανοίξει τον δρόμο.
Η έρευνά του κρατά περίπου 30 χρόνια και υπάρχει μια 40μελής ομάδα επιστημόνων που τον υποστηρίζει στο έργο του. Διαθέτει ένα εργαστήριο με τεχνολογία αξίας περίπου 700.000 ευρώ (σύμφωνα με όσα δηλώνει η ομάδα).

Θα μπορούσε να ήταν ήδη ζάπλουτος αν είχε πουλήσει τις εφευρέσεις του σε πολλές εταιρείες του εξωτερικού που του ζητάνε την πατέντα, αλλά ο ίδιος ως ευσυνείδητος Έλληνας πατριώτης, επιθυμεί την αξιοποίηση της τεχνολογίας του πρώτα από ελληνικά χέρια, ώστε να ευνοηθεί η κατάσταση της χώρας μας και να μεταστρέψει την Ελλάδα, από ουραγό σε πρωτοπόρο οδηγητή, σε μια νέα παγκόσμια εποχή για την ανθρωπότητα.

Και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα!


Είναι ευνόητο ότι αν η ανακάλυψη του κ. Ζωγράφου  βγει στην παραγωγή και εξαπλωθεί παγκόσμια, οι ισχυροί της οικονομικής ελίτ του πλανήτη θα χάσουν την δύναμή τους και όλο το οικοδόμημα της κυριαρχίας τους θα καταρρεύσει.
Είναι γνωστό ότι η παγκόσμια ελίτ, στηρίζει την οικονομική παντοδυναμία της στον έλεγχο των ενεργειακών πηγών (πετρέλαια, κτλ), την φαρμακοβιομηχανία (γι΄αυτό και δεν επιθυμεί την ριζική θεραπεία του καρκίνου), τα όπλα και το τραπεζικό σύστημα με την τοκογλυφική τακτική του. Όλα αυτά όμως είναι αλληλένδετα και αν καταρρεύσει ένας από αυτούς τους πυλώνες, παρασύρονται και οι υπόλοιποι.
Η ελίτ δεν θα επιτρέψει να συμβεί αυτό και θα πολεμήσει με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο, μια τέτοια απειλή!

Αυτό ο κ. Ζωγράφος και η ομάδα του το γνωρίζουν πολύ καλά, όπως επίσης πολύ καλά το γνωρίζει και ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος έχει αναλάβει εδώ και πολλές ημέρες την δημοσιοποίηση της εφεύρεσης.
Με διαδικτυακές εκπομπές στο zougla.gr και με ζωντανή παρουσίαση της λειτουργίας των συσκευών, με την παρουσία αναγνωρισμένων επιστημόνων και της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, ο κ. Ζωγράφος συνοδευόμενος από τον δικηγόρο της ερευνητικής ομάδας, επιδεικνύει και επεξηγεί την λειτουργία της εφεύρεσής του.
Οι επιστήμονες αρχικά φαίνονται επιφυλακτικοί, αλλά στην πορεία αντιλαμβανόμενοι ότι βρίσκονται μπροστά σε μια πολύ σπουδαία εφεύρεση, υποκλίνονται στον εφευρέτη και αγωνιούν για τον τρόπο που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί η νέα τεχνολογία, αντιμέτωπη με το διεθνές κατεστημένο.
Όποιες επιφυλάξεις κάποιων επιστημόνων, επικεντρώνονται στην ερμηνεία του φαινομένου, χωρίς όμως κανείς να μπορεί να αμφισβητήσει την πρακτική λειτουργία της ανακάλυψης. Όμως γνωρίζουν πολύ καλά, ότι το πείραμα προηγείται και η θεωρία ακολουθεί.

Η ανακάλυψη του κ. Ζωγράφου, δεν αξίζει απλά ένα Νόμπελ Φυσικής, αλλά θα αναγκάσει τους φυσικούς όλου του κόσμου, να σκύψουν πάνω στα βιβλία και τα εργαστήριά τους και να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για την φυσική και τους νόμους της. Έτσι προχωρά η επιστήμη. Τα συμπεράσματα και οι συνέπειες που θα προκύψουν από αυτά, ίσως να φέρει νέα μεγάλα τεχνολογικά άλματα στις επιστήμες του μέλλοντος.

Δεν γνωρίζω αν ο κ. Ζωγράφος μας ήλθε ως «από μηχανής θεός» για την Ελλάδα, η οποία προσπαθεί να επιβιώσει μέσα σε μια τρικυμία διεθνών και εσωτερικών εξελίξεων.  Δεν γνωρίζω αν η Ελλάδα που «ποτέ δεν πεθαίνει», θα την γλυτώσει και πάλι σε πείσμα των εχθρών της.
Αυτό που σίγουρα γνωρίζω, είναι ότι μόλις ξεκίνησε μια νέα περιπέτεια για τον ελληνισμό. Ίσως να είναι η τελευταία ευκαιρία των Ελλήνων να αναστρέψουν την πτωτική τους τάση. 
Σίγουρα η παγκόσμια ελίτ έχει στρέψει το τρομερό της βλέμμα στην χώρα μας και στην εφεύρεση του Έλληνα επιστήμονα. Σίγουρα το αδηφάγο στόμα της έχει ανοίξει για να κατασπαράξει αυτή την μεγάλη απειλή. Σίγουρα η μικρή Ελλάδα, είναι αδύναμη για να αντισταθεί με τα πενιχρά της όπλα.
Σίγουρα η χώρα μας υπηρετείται από δοσίλογους κυβερνήτες, που εντέλλονται από την ελίτ. Σίγουρα τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ που ελέγχονται κι αυτά από την παγκόσμια ελίτ, θα προσπαθήσουν αρχικά να αγνοήσουν την είδηση και στην συνέχεια να την απαξιώσουν. Για την ώρα τους συμφέρει να μην την εμφανίζουν πουθενά, μέχρι να ξεκαθαριστούν οι προθέσεις και οι πρώτες ενέργειες της ερευνητικής ομάδας. Μόλις αντιληφθούν ότι είναι ανένδοτοι στην παράδοση της πατέντας, θα προσπαθήσουν δολίως να την υποκλέψουν χρησιμοποιώντας τους δούρειους ίππους που έχουν ήδη εισχωρήσει στο περιβάλλον του εφευρέτη. Το παλμαρέ των πρακτικών της ελίτ για τέτοιες περιστάσεις, περιλαμβάνει ακόμα και την φυσική εξόντωση των εμπλεκομένων.
Αυτό το γνωρίζει η ομάδα και ο δημοσιογράφος. Αναμένει να δούμε τις εξελίξεις.

Επειδή όμως δεν πρόκειται για μια είδηση την οποία κάποιος μπορεί να την προσπερνά αβασάνιστα και επειδή αφορά την επιβίωση των Ελλήνων αλλά και την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από την ζοφερή και βίαια φύση της επικυρίαρχης παγκόσμιας ελίτ, πρέπει να το δούμε σαν μια συλλογική υπόθεση που μας αφορά όλους!

Η κυβέρνηση, αν έχει την ελαχίστη διάθεση να εναντιωθεί στο παγκόσμιο σύστημα που την έχει καταστήσει αιχμάλωτό της, θα πρέπει να αδράξει αυτή την μοναδική ευκαιρία. Της προσφέρεται ένα όπλο από το πουθενά, ικανό να σκοτώσει το θηρίο! Μπορεί να προβεί στις κάτωθι ενέργειες άμεσα:

-Άμεση υπαγωγή της ερευνητικής ομάδας υπό την προστασία του Στρατού. Να διατεθεί υπόγειος προστατευμένος χώρος (υπάρχει ήδη) στο εργαστήριο και εκεί με την συμμετοχή επιλεγμένων επιστημόνων, να προχωρήσει η έρευνα ανεμπόδιστα. Η προστασία του χώρου, των επιστημόνων και των οικογενειών τους θα αναληφθεί από τις ειδικές δυνάμεις και την στρατιωτική τεχνολογία.
-Να καταχωρηθεί η πατέντα σε παγκόσμια κλίμακα, με έξοδα του κράτους αφού είναι ασύλληπτα υψηλά για έναν επιστήμονα να πληρώνει εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για διατήρηση της αποκλειστικότητας της πατέντας.
-Να καλέσει Έλληνες επενδυτές (βιομηχάνους-εφοπλιστές) να χρηματοδοτήσουν την πρώτη βιομηχανία παραγωγής συσκευών, οι οποίες θα προμηθεύσουν τα νοικοκυριά, τις δημόσιες υπηρεσίες,  τις ένοπλες δυνάμεις και την βιομηχανία με αυτόνομη ενεργειακή κάλυψη. Επίσης να δημιουργηθούν βάσεις που θα μετατρέπουν τα βενζινοκίνητα οχήματα, σε υδρογονοκίνητα.
-Διασφάλιση των εγχώριων ορυχείων που παράγουν τα μεταλλεύματα που απαιτούνται για την παραγωγή του «ειδικού κράματος» της συσκευής. Η παραγωγή τους πρέπει να βρίσκεται σε ελληνικά χέρια και να διατίθεται σε χαμηλή τιμή στο εμπόριο.
-Τελευταίο βήμα θα πρέπει να είναι η πώληση της πατέντας στην παγκόσμια αγορά, με ανταλλάγματα που θα ωφελούν την χώρα μας σε όλα τα επίπεδα (διαγραφή χρέους,  κυρίαρχος ρόλος στη διεθνή σκηνή, κτλ). Τα ωφελήματα της τεχνολογίας θα πρέπει να τα απολαύσει όλη η ανθρωπότητα χωρίς περιορισμούς.

Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να μεθοδευτεί από την κυβέρνηση (αντίθετα θα υποκύψει στις πιέσεις, ώστε να παραδώσει την τεχνολογία στους ισχυρούς), θα πρέπει να αναλάβει ο ελληνικός λαός την πρωτοβουλία.

Το πρώτο βήμα είναι η δημοσιοποίηση του θέματος στην χώρα μας και το εξωτερικό. Ας μεταφραστούν τα παρακάτω βίντεο σε κάθε γλώσσα, για να μπορεί να μάθει ο παγκόσμιος πολίτης για το επίτευγμα. Αν το μάθει όλος ο κόσμος, είναι δύσκολο μετά να εξαφανιστεί η ομάδα και η εφεύρεση.
Η συνέχεια μπορεί να είναι από ιδιωτική πρωτοβουλία για επένδυση.

Ας ελπίσουμε ότι αν αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία του λαού μας να επιβιώσει στο μέλλον, δεν θα την κλοτσήσουμε ώστε να χαθεί από την μιζέρια μας…


*: Ο κ. Πέτρος Ζωγράφος ξεκίνησε τις σπουδές του στο Φυσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά διέκοψε στο 4ο έτος για να συνεχίσει στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών, απ΄όπου πήρε και το πτυχίο του. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, με πρόσφατη δήλωσή του τον ανεγνώρισε ως "Φυσικό", τιμής ένεκεν για την προσφορά του στην επιστήμη της Φυσικής.


ΛΥΚΙΟΣ.








2 σχόλια:

  1. ΛΥΚΙΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ;
    ΣΑΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    Ή
    ΣΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΠΑΤΕΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ,ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟ "ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ" ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ;
    ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ;
    ΠΑΝΤΩΣ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ.
    ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΓΝΩΡΙΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Παλιέ γνώριμε", χαίρομαι που τουλάχιστον μια από τις επικλήσεις μου, υλοποιήθηκε. Δεδομένων των συνθηκών, τι άλλο θα μπορούσε να δρομολογηθεί νομίζεις;
      Υπάρχει άλλη λύση, εκτός από αυτήν;
      Βεβαίως η λύση δεν μας διασφαλίζει από τον κίνδυνο της προδοσίας, πράγμα το οποίο στιγματίζω έντονα στο άρθρο μου. Όμως έτσι περιορίζεται η τρωτότητα ενός μεμονωμένου ανθρώπου (έστω και μερικούς φίλους του) και κάνει πιο δύσκολη την προσβολή του. Αυτό, σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη δημοσιότητα που δίδεται στην εφεύρεση και την πορεία της, την καθιστά ασφαλέστερη επιλογή, από τον άφηναν μόνο του.
      Η πιθανότητα να παραδοθεί η πατέντα από κάποιους δοσίλογους της κυβέρνησης είναι πολύ μεγάλος, όμως η διαρροή μέσα από τις διαδικασίες που ακολουθεί ο στρατός, δυσκολεύουν κάπως την διαδικασία.
      Παρόλα αυτά, επιμένω ότι ακόμα και αυτή η προδοτική και ανθελληνική κυβέρνηση, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!
      Να σηκώσει το ανάστημά της και να αντισταθεί στις πιέσεις, γιατί έχει στα χέρια της ένα τρομερό όπλο που μπορεί να την μετατρέψει από νάνο σε γίγαντα και να αναστρέψει τους δυναμικούς συσχετισμούς που την κρατούν δέσμια και εξαρτημένη.
      Αν το πράξει αυτό, θα έχει ωφελήσει τον λαό όσο καμιά άλλη μέχρι τώρα δεν μπόρεσε...
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.