Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΥΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ.



Γράφει ο Λύκιος

Στις 9 Νοεμβρίου είχαμε δημοσιεύσει στον Καταχθόνιο Δαίμονα, παρουσίαση της υψίστης σπουδαιότητας εφεύρεσης, του επιστήμονα-ερευνητή Πέτρου Ζωγράφου.
Αφού εξηγήσαμε την σπουδαιότητα της συσκευής, η οποία με υδρόλυση μπορεί να παράγει ηλεκτρισμό, οξυγόνο και υδρογόνο με ελάχιστο κόστος, στο τέλος προτείναμε την επέμβαση της πολιτείας, ώστε οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας να προστατέψουν τον επιστήμονα, την εφεύρεση και την πατέντα, καθώς και να χρηματοδοτήσουν την εργαστηριακή έρευνα σε ειδικά προστατευμένους χώρους του στρατού.

 Όπερ και εγένετο!

Στην τελευταία εκπομπή του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου "Κίτρινος Τύπος" (βίντεο της οποίας παραθέτουμε πιο κάτω), ανακοινώνεται ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ο υπουργός Πάνος Καμμένος, αφού συναντήθηκαν με την ομάδα Ζωγράφου, έγινε παρουσίαση της εφεύρεσης ενώπιον των επιτελών του στρατεύματος και ειδικών στρατιωτικών επιστημόνων.
Από κοινού αποφάσισαν την κήρυξη της πατέντας ως στρατιωτικού μυστικού (στρατιωτική πατέντα), όπου αυτομάτως εμπίπτει σε ειδική κατηγορία προστασίας παγκοσμίως. Το στρατιωτικό μυστικό, τελεί πλέον υπό την προστασία του στρατεύματος, καθώς και ολόκληρη η ερευνητική ομάδα. Θα τους παρασχεθεί ειδικός προστατευμένος χώρος για τις έρευνες και το κόστος θα καλύπτεται πλέον από κονδύλια του ΥΕΘΑ. 
Επίσης η δρομολόγηση της παγκόσμιας κατοχύρωσης της πατέντας ως "στρατιωτικής", αναλαμβάνεται από το στρατό και το κράτος. 
Στόχος ανακοινώθηκε, ότι είναι η διατήρηση της πατέντας και των δικαιωμάτων της από την ελληνική πολιτεία, ώστε αρχικά να χρησιμοποιηθεί επ' ωφελεία των Ελλήνων πολιτών.
Ο κ. Ζωγράφος δήλωσε ότι εκχωρεί το 20% των δικαιωμάτων της πατέντας (χρήματα δηλαδή) , στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Οι εφαρμογές της ανακάλυψης οι οποίες θα προκύψουν, είναι ασύλληπτα πολλές και εξόχως σημαντικές. Είναι ικανές να ανατρέψουν εκ βάθρων ολόκληρο το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας το οποίο στηρίζεται στην οικονομία των πετρελαίων και την ενέργεια, ενώ προσφέρονται από μια αστείρευτη πηγή ύλης (το νερό), με απόλυτη προστασία του περιβάλλοντος, αφού ακόμα και ένας βενζινοκινητήρας που λειτουργεί με υδρογόνο, μπορεί να να καθαρίζει (αντί να μολύνει) το περιβάλλον!

Ωστόσο το εγχείρημα εμπεριέχει τεράστιους κινδύνους, αφού αν και σωτήριο για την ανθρωπότητα και την οικολογία, είναι καταστρεπτικό για τον ιστό της παγκόσμιας εξουσίας, των κυριάρχων της ανθρωπότητας.
Είναι βέβαιο ότι οι παγκόσμιοι εξουσιαστές, δεν πρόκειται να υποδεχθούν θετικά αυτή την εξέλιξη.
Ήδη τα συστημικά μέσα (ΜΜΕ) τηρούν απόλυτη σιγή για την εφεύρεση!
Ακόμη κι αν δεν μπορέσουν τελικά να "εξαφανίσουν" την εφεύρεση με τον εφευρέτη, θα επιχειρήσουν να χειραγωγήσουν την πατέντα, ώστε να την εκμεταλλευτούν αντίστοιχα όπως μέχρι τώρα εκμεταλλεύονταν τους φυσικούς ενεργειακούς πόρους.

Εκεί είναι που το Ελληνικό κράτος θα πρέπει να αντισταθεί και να διεκδικήσει, αντί να υποταχθεί στην δύναμη των ισχυρών και να παραδώσει προδοτικά την τεχνογνωσία.


Είναι ευκαιρία (ίσως και  ιστορικά μοναδική) η χώρα μας να πρωτοστατήσει και πάλι, δίνοντας τα φώτα της στον παγκόσμιο πολιτισμό, με την λύση που καταφέρνει ταυτόχρονα:

-να καταλύσει την κυριαρχία των ισχυρών κοσμοκρατόρων που διεξάγουν αιματηρούς πολέμους για να ελέγχουν τα αποθέματα υδρογονανθράκων,
-να σταματήσει η μόλυνση του περιβάλλοντος και τη τοξικότητα που επιβαρύνει την φύση και την υγεία μας, από την καύση των υδρογονανθράκων,
-να αρθεί η ανισότητα μεταξύ των λαών στην διάθεση των ενεργειακών πηγών, ώστε ο κάθε άνθρωπος στον πλανήτη να έχει πρόσβαση στην φθηνή ενέργεια,
-να προωθήσει την επιστήμη της φυσικής και την τεχνολογία, σε μια σειρά νέων ανακαλύψεων και εφαρμογών που θα ακολουθήσουν,
-και τελικά να αποδείξει για μια ακόμα φορά, ότι το ελληνικό πνεύμα είναι αυτό που έδωσε και συνεχίζει να παράγει ΦΩΣ αμόλυντο και ευεργετικό! 

Δεν χρειάζεται πακτωλός δισεκατομμυρίων και χιλιάδες επιστημόνων για να προχωρήσει η επιστήμη και η ανθρωπότητα, όταν μιλάμε για ελληνικά μυαλά. 
Ένας απλός και μόνος Πέτρος Ζωγράφος, αρκεί για να τινάξει το επιστημονικό κατεστημένο στον αέρα. Δώσε προσοχή στο βιντεκάκι που ακολουθεί, τις ηθικές αξίες που προσπαθεί να περάσει ο κ. Ζωγράφος στους παρευρισκόμενους και τους τηλεθεατές, αλλά ο δημοσιογράφος διαρκώς τον διακόπτει. Αναφέρεται στον "Νομοθέτη" που δημιούργησε τους φυσικούς νόμους! Διακηρύττει την αγάπη του για την Ελλάδα, τους Έλληνες και το περιβάλλον. Αναφέρεται στην διάσωση του πλανήτη και της ανθρωπότητας.
Τι λέτε, αυτός ο αδύνατος μουστακαλής άνδρας με το "μισότρελο" παρουσιαστικό, ο αγνός και ευφυέστατος επιστήμων, είναι αλωμένος από την νεοελληνική κουλτούρα ή μήπως αποτελεί ένα τρανό παράδειγμα ότι υπάρχει ακόμα το ελληνικό γονίδιο σε πολλούς από εμάς, ικανό να αλλάξει τον ρου της ανθρώπινης ιστορίας;

ΛΥΚΙΟΣ.





58 σχόλια:

  1. ΕΤΙ ΔΑ ΕΝ ΤΟΙ ΑΜΑ ΔΑ ΕΝ ΤΟΙΣ ΕΤΟΙΣ ΤΟΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θεμα το παρακολουθω απο την πρωτη στιγμη που παιχτηκε η εκπομπη στη ζουγκλα. Κατα μεγαλη πιθανοτητα μιλαμε για το τελος της εποχης των υδρογονανθρακων και αρα μια νεα εποχη για την ανθρωποτητα με ελευθερη και φθηνη ενεργεια για ολους

    Εδω https://www.youtube.com/watch?v=mWQHV1zXcD0 μια αλλη εφαρμογη της. Αν γινει βιομηχανικη αυτη η συσκευη, θα γινει πολυ μικροτερη, και μαζεμενη. Η επιστημη των υλικων θα πολλαπλασιασει και την αποτελεσματικοτητα της, ειδικα αν χρησιμοποιηθει και ειδικα ρευστα για να αυξηθουν πολλαπλα και οι πιεσεις εσωτερικα στη συσκευη.

    Πρακτικα η επαναστατικοτητα της συσκευης βρισκεται στο οτι κανει διασπαση του μοριου του νερου σε υδρογονο και οξυγονο, οπου μετα χρησιμοποιουμε το υδρογονο ως πηγη ενεργειας, ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ. Το οτι δεν γινοταν μεχρι τωρα ειναι επειδη η διασπαση του μοριου του νερου κοστιζε πολυ. Ενδεικτικα μια μεθοδος ειναι με πολυ υψηλη θερμοκρασια, που για να επιτευχθει ομως τοσο ψηλη θερμοκρασια, καταναλωναμε τοση ενεργεια που δεν συνεφερε αυτη που θα αποκομιζαμε. Η ανακαλυψη του Ζωγραφου ειναι πως βρηκε την καταλληλη συχνοτητα οπου το μοριο του νερου διασπαται.

    Δεν μπορει να γινει πλεον αποκρυψη της τεχνολογιας αυτης. Ακομα και να τους σκοτωσουν ολους, αρκει μια δημοσιευση λιγων αραδων σε ενα μπλογκ και ολος ο κοσμος θα εχει την πληροφορια. Και ειμαι βεβαιος πως υπαρχουν ανθρωποι ως ασφαλεια με αυτο το ρολο για να μην συμβει καποιο ατυχημα. Το μονο ερωτηματικο ειναι αν υπαρχει καποιο αρνητικο στοιχειο που ο Ζωγραφος δεν αποκαλυπτει και αν υπαρχει αν ειναι αντιμετωπισιμο μεσω τεχνολογιας. Πιστευω πως ενα απο τα δυο θα ισχυει οποτε ολα καλα

    Αλλα δεν μιλαμε για δωρεαν ενεργεια απλα για αρκετα φθηνοτερη καθως τα υλικα εχουν καποιο κοστος το οποιο αν γινει βιομηχανικη εφαρμογη θα πεσει πολυ
    Ελευθερος Στοχαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράγματι δεν μιλάμε για "δωρεάν ενέργεια", αλλά για πολύ φθηνή (περίπου 90% φθηνότερη). Αυτά που κρύβει ο κος Ζωγράφος, είναι δυο πράγματα. Η τιμή της ιδιοσυχνότητας του ύδατος και τα συστατικά του κράματος μετάλλων. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το κράμα μετάλλων, αποτελείται από φθηνά και "ευτελή" μέταλλα που βρίσκονται σε αφθονία στην Ελλάδα. Πολλά μπορεί να βάλλει κανείς στο νου του.
    Όμως, σαφώς και η πατέντα έχει ήδη διασφαλισθεί σε περίπτωση θανάτου του εφευρέτη. Δεν νομίζω ότι θα είχε κάποιο νόημα αν τον εξόντωναν τώρα, εκτός του να τον τιμωρήσουν για το "κακό" που τους έκανε ή για να τον αποτρέψουν να προβεί και σε νέες επαναστατικές εφευρέσεις (αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον)!
    Η επόμενη επιλογή του συστήματος είναι να χειραγωγήσει την εφεύρεση και να την καταστήσει τεχνολογία αποκλειστικής και ελεγχόμενης εκμετάλλευσης. Δηλαδή να την απαγορεύσει με νόμους και διώξεις, ώστε να είναι αποκλειστικός χρήστης, ο κεντρικός πυλώνας ενός κράτος (μια ΔΕΗ, ας πούμε), όπου μπορεί να τον ελέγχει εύκολα.
    Έτσι ακόμα και αν τα σχέδια διαρρεύσουν στο διαδίκτυο και μπορεί ο καθένας που έχει την δυνατότητα να το κατασκευάσει, θα διώκεται με εξοντωτικές ποινές, ενώ με νόμο θα υποχρεώνονται τα νοικοκυριά να καταναλώνουν ηλεκτρισμό από συγκεκριμένες εταιρίες. Όσο για τα αυτοκίνητα, θα εκτιναχθούν οι τιμές και τα τέλη κυκλοφορίας τους, ώστε τελικά οι απώλειες από την μη χρήση του πετρελαίου, να αντισταθμιστούν από αυτές τις αυξήσεις. Πιθανόν αυτό να γίνει με την επιβολή σε κάθε κράτος ενός "τέλους χρήσης νέας τεχνολογίας" (ή κάπως έτσι), οπότε αυτό το κόστος θα μετακυλίεται στους χρήστες-πολίτες.
    Θέλω να καταλήξω ότι πράγματι οι επιλογές του συστήματος, δεν είναι πλέον η εξαφάνιση της εφεύρεσης, αλλά η χειραγώγησή της, προς αποκλειστικό όφελος των οικονομικών εξουσιαστών. Ακόμα και αν αυτό συμβεί, η τεχνολογική επανάσταση που έρχεται είναι τεράστιας σημασίας για την οικολογία του πλανήτη και για τις δυνατότητες της ανθρωπότητας να ξοδεύει εύκολη και ουσιαστικά αστείρευτη ενέργεια.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οπιος τολμηση να εμποδιση τον πετρο να θεωρειται προδοτης της πατριδος και να εξαφανιζεται δια λιθοβολισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς φίλε Κυριάκο, οι προδότες της πατρίδος είναι μια συνήθης κατάσταση και ουδείς σήμερα συγκινείται από την ύπαρξή τους! Γενικότερα η υπόθεση "πατρίδα" συγκινεί ελάχιστους. Έτσι, ο λιθοβολισμός ίσως να στρέφεται κατά των πατριωτών, από τους πολυπληθείς αρνησίπατρους!
    Πάντως ο Καταχθόνιος Δαίμων, σίγουρα θα είναι απ΄αυτές τις δυνάμεις που στηρίζουν την πατρίδα και που θα "λιθοβολήσουν" τους προδότες, με τον δικό του τρόπο!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το καλυτερο ειναι ενα παννελληνιο συλλαλητηριο να οργανωθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οσοι ειναι πατριωτες να παμε οργανωστε το απο δω συγκεκριμενη μερα και ωρα στο 2016
      αλλιως δεν υπαρχει λυση απο λογια χορτασαμε
      ειμαι ο δημητρης σβανας γεωπονος απο τρικαλα.
      αντε λοιπον ποσο καναπες ποια ξεσηκωμος.

      Διαγραφή
    2. οσοι ειναι πατριωτες να παμε οργανωστε το απο δω συγκεκριμενη μερα και ωρα στο 2016
      αλλιως δεν υπαρχει λυση απο λογια χορτασαμε
      ειμαι ο δημητρης σβανας γεωπονος απο τρικαλα.
      αντε λοιπον ποσο καναπες ποια ξεσηκωμος.

      Διαγραφή
  8. το καλυτερο ειναι ενα παννελληνιο συλλαλητηριο να οργανωθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι κακή η ιδέα σου φίλε! Όμως η επίσημη πλέον απάντηση του κράτους, θα είναι πως πρόκειται για κρατικό-στρατιωτικό μυστικό και πως ο χειρισμός του δεν πρέπει να δημοσιοποιείται...
    Σίγουρα με την στρατιωτική "προστασία", κανείς πια δεν μπορεί να ελέγξει αν όντως η εφεύρεση είναι σε καλό δρόμο ή αν χαρίστηκε ήδη απ' τον Καμμένο και τον Τσίπρα, στους ισχυρούς κοσμοκράτορες.
    Βέβαια μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας, θα έδειχνε ότι η είδηση έχει εξαπλωθεί και ότι ένα μέρος του λαού αγωνιά για την εξέλιξη. Το ίδιο το γεγονός της συγκέντρωσης, θα διεύρυνε την διάδοση της είδησης, όμως είναι σίγουρο ότι το επίσημο κράτος και για ευνόητους λόγους θα την εμπόδιζε, με το πρόσχημα πλέον των "λόγων εθνικής ασφάλειας". Όσο για τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ, "δικαιολογημένα" πλέον, δεν θα κάλυπταν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μάλιστα. Πιστεύετε οτι δημοσιεύει ο συνομιλητης των τρομοκρατών και αυτός που εβγάζε τον Κορκολή να κανει σεξ με μια κοπέλα: τον Μάη τον Τριανταφυλλόπουλο.

    Και προστατεύει ο Στρατός τη συσκευή αυτή. Μάλιστα. Αλλό ένα Ιαλουρονικό οξύ μας προέκυψε.
    Νερό του Καματερού και άγιος ο θεός. χε χε

    Ναι λες και οι ξένοι μας επιβουλεύονται. They do not give a shit about us. Μου θυμίζει εκείνους τους γραφικούς του Ελλην και Χαος της ΟΕΑ που σου λενε οτι δεν επμβαίνουν ακόμα διοτι δεν είναι κατάλληλη στιγμή

    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε Αντώνη, δεν είναι όλα τόσο απλά, όσο σου φαίνονται. Η εφεύρεση του Ζωγράφου, δεν είναι εφεύρεση του Τριανταφυλλόπουλου. Αυτός απλά την δημοσιοποίησε και ίσως τελικά να αποδειχθεί ότι την έβλαψε. Όλοι οι επιστήμονες που έλεγξαν τη συσκευή, διαπίστωσαν ότι λειτουργεί και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, άρα δεν υπάρχει υποκειμενική τοποθέτηση που να υποκρύπτει δολιότητα. Η τύχη της εφεύρεσης όμως,...αγνοείται!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. https://www.facebook.com/584389825043084/photos/a.584391368376263.1073741828.584389825043084/588100998005300/?type=3&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Yiorgos, αν και στον χώρο των σχολίων δεν επιτρέπεται το spam, και επειδή το link που παραθέτεις είναι λάθος, θεωρώ ότι θέλεις να μας δώσεις κάποιο μήνυμα. Γράψε με δικά σου λόγια αυτό που θεε να μας πεις.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  13. Προς τι Τόση Σιγή??? Έψαξα στην ιστοσελίδα του υπουργείου εθνικής αμύνης και ουτε μια ανακοίνωση για το θέμα. Καμμία απολύτος. Πάει για θάψιμο μάλλον??? Δεν μπρορούν για μια ακόμη φορά οι έλληνες πολιτικοί να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγηκε στη ζουγκλα καινουργια εκπομπη που λεει για την πορεια της εφευρεσης Ζωγραφου και τι εχει κανει ο στρατος.

      Διαγραφή
  14. το ενδιαφερον ενος στρατου αποικοκρατουμενης χωρας ειναι υπουλο κια δνε εχιε να κανει με κοινωνικη οφελιμοτητα . η ομαδα δνε πρεεπι να δωσει τα μυστικα του φασματαος ιδιοσυχνοτητων διασπασης του νερου ...γιατι για αυτο ενδιαφερεται ο συτρατος κι οχι για την παραγωγη φθηνου ρευματος ....να γιατι ο στρατος βιαστηκε να καπαρωσει την εφευρεση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ..Η ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ....
    καθως εδω εχουμε να κανουμε και μια πειραματικη διαταξη που αποδεικνυει οτι η διαλυση των μοριων του νερου δεν χρειαζεται υπερβολικα ποσα ενεργειας να πεσουν πανω τους πχ η διαλυση ενος mole νερου που ζυγιζει 18 gr σε συνηθεις συνθηκες χρειαζεται γυρω στα 300 kJ ....σε αυτο το mole θα μπορουσαμε να διασπαουμε τα μορια του απλα με μια εκπομπη ελαχιστης ενεργειας ηλεκτρομαγνητικης στην καταλληλη συχνοτητα ...φανταστειτε οτι το ιδιο μπορουμε να κανουμε για ποιο σκληρα υλικα ,, δομημενα φυσικα υλικα πετρωματα η τεχνητα πχ μια μεταλλικη ραβδος ,ενα κομματι γυαλι .. καταλαβαινετε τι μεγαλη ανακαλυψη ειναι αυτη οταν απλα με την ενεργεια μιας καταλληλη ηλεκτρομαγνητικης ακτινοβολιας στην ιδιοσυχνοτητα των υλικων αυτων μπορεις να διαλυσεις τα μορια τα ατομα η τα πλεγματα τους εεεε ....μιλαμε για αληθινο υπεροπλο με τρομερη καταστροφικη δυναμη και ελαχιστη ξοδεμενη ενεργεια (που τετοια δεν εινα τα λεηζερ υψηλης ισχυος που ειναι πανακριβες ενεργοβορες κατασκευες ) ...και εννoeiται διαταξεις καταλληλες παραγωγης απεριοριστης ενεργειας οχι μονο απο το νερο αλλα απο ολοκερη την φυση την ανανεωσιμη ως προς του δικους της ενεργειακους πορους ...χωρις να χρειαζεται να διασπαει κανεις τους πυρηνες των ατομων ....απλα αναγκαζοντας τα ατομα τα μορια τα πλεγματα να ταλαντωνονται σε μεγιστο πλατος ....

    το μεγιστο ζητουμενο ειναι πως ανιχνευει κανεις τις ακριβεις ιδιοσυχνοτητες της υλης ...χμμ...προφανως το επιστημονικο κατεστημενο παγιδευμενο σε θεωριες για αγριους οπως την κβαντομηχανικη δεν θα μπορεσει να ανιχνευσει ποτε αυτες τις ιδιοσυχνοτητες ..χμμ καταλαβαινετε οτι το κατεστημενο αυτο απλα παγιδευτηκε μεσα στις θεωριες που δεν βοηθουν την τρομερη αυτη εξελιξη των επιστημων ....καθως χρειαζομαστε μια ολοτελα νεα θεωρια για την δομη των ατομων μακραν απο τις κβαντομηχανικες πιθανολογικες αλχημειες που πλεον θα υποβιβαστουν σε θεωριες τυπου νοητικων σταυρολεξων για να περνα η ωρα των αργοσχολων που δεν ενδιαφερονται για την αληθινη γνωση τη φυσης ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..."το μεγιστο ζητουμενο ειναι πως ανιχνευει κανεις τις ακριβεις ιδιοσυχνοτητες της υλης ."

      Αν κάνεις μια αριθμητική μορφοσχηματομετρική ανάλυση,και φτιάξεις και έναν φωτομετασχηματιστή Ε..τότε ίσως ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ την "Σπίθα Πνοής του Θεού".Θα μπορείς όπως έλεγε και ο δάσκαλος μου....με ένα ποτήρι νερό να κινήσεις ολόκληρη την Χαλυβουργική.!!!

      Διαγραφή
    2. Από την ανακάλυψη της ιδιοσυχνότητας του ύδατος, μέχρι την ανακάλυψη των ιδιοσυχνοτήτων όλων των υλικών, απέχουμε ακόμα αιώνες!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Ευτυχώς που απέχουμε ακόμα αιώνες αγαπητέ ΛΥΚΙΕ....η ανθρωπότητα ΔΕΝ είναι ακόμα έτοιμη για να διαχειριστεί με ηθικό τρόπο τέτοιας σπουδαιότητας ανακάλυψη.

      Διαγραφή
    4. Σίγουρα, αγαπητέ Λύκαστρε!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  16. κ Ζωγραφο ο στρατος εχιε βαλθει να σας αποσπασει τα σχεδια για τις ιδιοσυχοητες του νερου αυτο μονο τους ενδιαφερει κιοχι η παραγωγη φθηνοπυ ρευατος .. μην δωσετε την κλειδα του ηλεκτρομαγνητικου φασματααοις του νερου σε αυτους τους αχρειους ...εινα σαν να παραδιδετε δυναμεις τις φυσης σε αυτους που ειναι αηθεις εκβαιστες της συλλογικης μας ζωης..τα στελεχη του "ελληνικου στρατου" ειναι ρουφιανοι λογοκριτες και υπολογοι των στρατων των υπερδυναμεων εκπαιδευμενοι να εξυπηρετουν σε ολα τη τα φασματ τις ξενες δυναμεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί ακριβώς φαίνεται ότι το πήγαινε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος! Αφού κερδίσει την εμπιστοσύνη του κ. Ζωγράφου, να παραδώσει τα μυστικά στον διεφθαρμένο Καμμένο και έπειτα να δωριθεί (σιγά μην ζητούσαν ανταλλάγματα υπέρ της Ελλάδας οι προδότες) στους παγκόσμιους εξουσιαστές!
      Να γιατί δεν υπάρχει καμία άλλη εξέλιξη από την υπόθεση αυτή. Γιατί πολύ απλά, ...έκλεισε!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  17. ΑΠΑΤΗ
    https://www.youtube.com/watch?v=3ThynIoCpZ8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμε, ο τύπος που εμφανίζεται στο βίντεο που μας παραπέμπεις, ποιός είναι;
    Ρωτώ να μάθω, διότι η εικόνα και τα επιχειρήματά του, δείχνουν ότι πρόκειται για επιεικώς φαιδρό άτομο, που βρήκε τρόπο να βγάζει μερικά χρήματα, λέγοντας αρες μάρες κουκουνάρες...
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. θελω ναμαθω που βρισκεται αυτη την στιγμη η υποθεση με την εφευρεση πετρου ζωγραφου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Κυριάκο Δημητρίου, δεν είμαστε σε θέση να σε πληροφορήσουμε για κάτι περισσότερο από όσα δημοσιεύει το zougla.gr για την υπόθεση. Υποθέτω ότι η υπόθεση έχει "παγώσει", δημοσιογράφικα.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  20. Ακριβώς επειδή είναι έντονο στον Έλληνα το αίσθημα της υπερηφάνειας, της τιμής, της αγάπης για ότι Ελληνικό, αρμονικό, όμορφο και δίκαιο, διαχρονικά διάφοροι απατεώνες χρησιμοποιούσαν αυτές τις αξίες για να μασκαρέψουν την απάτη, πατώντας ουσιαστικά τα κουμπιά μας παράγοντας συναίσθημα που ως γνωστόν θολώνει την λογική.
    Τι να πει κανείς ως λογικό επιχείρημα για τον κύριο Ζωγράφο; Ότι η μηχανή του έχει ποιότητα κατασκευής μαθητή δημοτικού? Ότι οποιαδήποτε πίεση πέραν της ατμοσφαιρικής είναι αδύνατο να υπάρξει στην ούτε κατά διάνοια αεροστεγή (κολλημένη με αλουμινοταινία) συσκευή του? Ότι τα σπιράλ του δίχως ακροφύσια ή προσαρμογείς είναι απλά βιδωμένα στο κουτί και δεν μεταφέρουν φυσικά κανενός είδους αέριο?(αν παρατηρήσετε στο βίντεο θα δείτε ότι κόβει με την πένσα τις άκρες ακριβώς για να μην μπορει κάποιος να καταλάβει οτι δεν συνδέονταν πουθενά) Ότι γενικά τα όργανα μέσα στο κουτί δεν είναι συνεδεμένα μεταξύ τους κυριολεκτικά κανένα με κανένα? Ότι γυμνή πλακέτα που κρύβει ένα τμήμα του κουτιού θα προκαλούσε φυσικά βραχυκύκλωμα στην επαφή με το νερό? Ότι φοβάται ξαφνικά μην του κλέψουν την πατέντα ενώ ο ίδιος λέει ότι την είχε στην κατοχή του και περιέφερε από το 1985 και την είχε στο σπίτι του όλα αυτά τα χρόνια, παιχνιδάκι για τον όποιο πράκτορα-κακόβουλο να την κλέψει εύκολα? Ότι είχε μοιράσει σε φίλους αλλά και σε απλώς γνωστούς αντίγραφα της συσκευης για οικιακή χρήση καθώς τους είχε κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα?(Αυτό και αν ειναι παντελώς ανυπόστατο εάν πράγματι φοβάσαι μην σου κλέψουν την πατέντα)Ότι είπε τέρατα στην ζούγκλα μέχρι την μετατροπή μάζας σε ενέργεια που πάρα τις επανειλλημένως ξεκάθαρες διαβεβαιώσεις των παρευρισκομένων επιστημόνων ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αυτός επέμενε, κατα την αντίληψή του με διαφορετικά παραδείγματα για να τους πείσει, που όμως ήταν στην ουσία τα ίδια αφού το ξύλο ή η βενζίνη δεν αλλάζει το επιχείρημα.
    Όλοι οι Έλληνες θέλουμε το καλό της πατρίδος, την πρόοδο και την ευημερία όλων μας. Άλλα στην περίπτωση του κυρίου Ζωγράφου πρέπει κυριολεκτικά να σκοτώσουμε τη λογική για να μπορέσουμε να καταπιούμε αυτά που μας σερβίρει. Ειλικρινά αν θέλουμε να προστατέψουμε την πατρίδα μας πρέπει πρώτα από όλα να μάθουμε να εντοπίζουμε τους πατριδοκάπηλους - ελληνέμπορες που όχι μόνο ξεφτιλίζουν ότι Ελληνικό αλλά πιο σημαντικό σκοτώνουν την ελπίδα και την εμπιστοσύνη του λαού στους αλήθινούς Έλληνες εφευρέτες - διαννούμενους του μέλλοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ ανώνυμε, κατ' αρχήν μπορείς να ψάξεις λίγο κι από μόνος σου, πριν μεταφέρεις τις "απόψεις" άσχετων που υποδύονται τους ειδικούς σε όλα. Δες στο Wikipedia ποιός είναι ο Πέτρος Ζωγράφος για να σου λυθούν οι μισές απορίες.
    Αν ήσουν επιστήμονας και δη μηχανολόγος ή ηλεκτρολόγος μηχανικός, οι υπόλοιπες απορίες σου τεχνικής φύσεως, απλά δεν θα υπήρχαν. Αν είδες τα βιντεάκια και στερείσαι τεχνικών γνώσεων, προφανώς (και δικαιολογημένα) δεν θα κατάλαβες τίποτα.
    Δεν θα μπω στην διαδικασία να αναλύσω τεχνικά θέματα αγαπητέ μου.
    Αν πιστεύεις ότι έχεις τέτοιες γνώσεις, ώστε να βγάζεις άκυρη την εφεύρεση του Ζωγράφου, αλλα και την αποδοχή και αναγνώριση από τους διακεκριμένους επιστήμονες που την μελέτησαν, τότε είσαι πολύ σπουδαίος Έλληνας!
    Το γιατί όμως η εν λόγω εφεύρεση τυγχάνει αυτής της αντιμετώπισης και με ποιό τρόπο την διαχειρίστηκαν οι εμπλεκόμενοι, είναι ένα άλλο θέμα.
    Εκεί, ναι, παίζονται παιχνίδια συμφερόντων.
    Σε παραξενεύει αυτό ή θεωρείς ότι δεν συμβαίνουν παιχνίδια συμφερόντων και ότι είναι απάτη;
    Το δεύτερο βολεύει πολλούς και είναι η εύκολη και ανέξοδη απάντηση.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε δεν είμαι μηχανίκος έχω βασικές γνώσεις πάνω στο θέμα, για την ακρίβεια έχω τελειώσει το μαθηματικό της πάτρας. Θέλω μόνο να διευκρινήσω κάτι, αυτός ήταν και ο λόγος της αρχικής μου τοποθέτησης και αυτό είναι η λογική και η επιχειρηματολογία. Μικρή σημασία έχει ποιος λέει το επιχείρημα αν είναι άσχετος ή κακόβουλος και μεγάλη το επιχείρημα το ίδιο. Φυσικά και παίζονται παιχνίδια και συμφέροντα και είναι και πολύ χειρότερα από όσο αναφέρεις. Εγώ αναφέρομαι συγκεκριμένα στον εφευρέτη και στην εφεύρεση επιμένω στα επιχειρήματά μου και σας καλώ απλά να μου πείτε τι χαρακτηρισμούς θα κάνατε αν έλεγα εγώ αυτά που είπε ο κύριος Ζωγράφος για την μετατροπή της μάζας σε ενέργεια ή αν σας έλεγα ότι δάνειζα την μηχανή δεξιά και αριστερά ενώ γνώριζα τα συμφέροντα και τα βρώμικα παιχνίδια, αφού τα τεχνικά θέματα δεν μου επιτρέπεται να τα αγγίξω αφού ήμουν σκράπας στην φυσική, άσχετος κλπ. Δεν είναι καθόλου η πρόθεση μου να προσβάλλω αλλά να κάνουμε μια πολιτισμένη και γόνιμη συζήτηση και αν αποδειχτεί γνήσια η εφεύρεση εγώ θα χαρώ 10 φορές περισσότερο από τους ήδη πιστούς καθώς διόλου δεν το πιστεύω και θα έρθω ξανά εδώ θα δώσω τα στοιχεία μου και θα ζητήσω δημόσια συγνώμη από όλους και ειδικά από τον ίδιο τον κύριο Ζωγράφο, τον μόνο που κακοχαρακτήρισα καθώς έχει δημόσια εκθέσει τις απόψεις του,οπότε και υπόκειται σε κριτική αλλά αυτό είναι άλλο από το να βρίζεις όποιον δεν συμφωνείς με τα επιχειρήματά του. Αδελφοί έλεος αν πει ο μπάμπης ο παπαδημητρίου ο ουρανός είναι μπλε θα λέμε μετά ότι είναι πράσινος επειδή ο μπάμπης .... (μη με παρασύρετε πάλι να κακοχαρακτηρίσω). Ελπίζω σε περισσότερα επιχειρήματα και λιγότερους χαρακτηρισμούς να πάει η συζήτηση παραπέρα.
      Αυτά, εύχομαι πραγματικά να κάνω λάθος, την αγάπη σας

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Ανώνυμε, η απάντησή μου δεν περιείχε ύβρεις. Αν το σχόλιο που μίλαγε για "απάτη" (ΑΠΑΤΗ
      https://www.youtube.com/watch?v=3ThynIoCpZ8) ήταν δικό σου, τότε η απάντησή μου ότι μεταφέρεις τις απόψεις άσχετων, ήταν εύστοχη. Αν όχι, τότε την αποσύρω.
      Πιστεύω ότι ο πλέον κατάλληλος να σου απαντήσει σε αυτές τις απορίες, είναι ο ίδιος ο εφευρέτης εδώ:
      http://forum.zougla.gr/forum/6-η-μεγάλη-ελληνική-εφεύρεση/
      Η γνώμη μου για το ερώτημα "γιατί δάνειζε την μηχανή του δεξιά-αριστερά" είναι ότι πιθανών να το έπραξε αυτό σε πρώιμο στάδιο, όταν ακόμα η εφεύρεση βρισκόταν σε πειραματική φάση και ήθελε να δοκιμάσει την συσκευή του σε πραγματικές συνθήκες, βοηθώντας ταυτόχρονα κάποιους ανθρώπους που είχαν ανάγκη. Ενδεχομένως στην πορεία, όταν ολοκληρώθηκε η πειραματική φάση και επιχείρησε να κατοχυρώσει την πατέντα, ανέκυψε η ανάγκη της απόκρυψης των πληροφοριών για την διασφάλιση του απορρήτου και βεβαίως απέσυρε τις συσκευές που είχε δώσει σε αυτές τις οικογένειες.
      Αυτό που κάνει την θεωρία έγκυρη, είναι η πειραματική απόδειξη και η επαλήθευση. Ένας επιστήμονας εφευρέτης, προβαίνει στην επινόηση μιας μηχανής η οποία αποδίδει συγκεκριμένο έργο. Αφού αποδειχτεί μέσα απο δοκιμασία, ότι όντως λειτουργεί και παράγει συγκεκριμένο έργο, τότε έρχεται η θεωρία να ερμηνεύσει την λειτουργία (ή το φαινόμενο) και εν ανάγκη να αναθεωρήσει, προσαρμοζόμενη στις νέες συνθήκες. Αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθήθηκε και στην περίπτωση Ζωγράφου. Στην πραγματικότητα δεν παραβιάζεται καμία θεωρία, αλλά επιτυγχάνεται η βέλτιστη απόδοση μιας μηχανής ενεργειακού έργου (μετατροπέας ενέργειας) λόγω ειδικής χρήσης υλικών και συχνοτήτων. Το επίτευγμα είναι τεχνολογικό.
      Αυτός είναι και ο λόγος που διακεκριμένοι επιστήμονες, αποδέχονται και επαινούν την εφεύρεση. Μήπως αμφισβητείς την εγκυρότητα των εν λόγω επιστημόνων;
      Για περισσότερα αποταθείτε στον ίδιο τον εφευρέτη.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  22. Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ.ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΟΚΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΩΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ. ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΖΩΓΡΑΦΟ. ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΟΠΤΙΚΑ ΕΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΙ "ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ" ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΣΚΡΑΠΑΣ! ΧΑΧΑΧΑ! ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΥΔΡΟΛΥΣΗ"? ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ"?
    ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.
    ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ
    ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (ΕΜΠ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. φίλοι μου ,αν ,λεγω αν,η εφεύρεση μπεί "υπό την Αιγίδα του στρατού" να είστε σίγουροι οτι μόλις ο Πέτρος ξεκινήσει την μαζική παραγωγή του μηχανισμού για την ευρεία πώλησή του στον κόσμο , αμέσως θα του το απαγορεύσουν διότι πλέον θα είναι "στρατιωτικό μυστικό" . Το λιγώτερο που εχει να πάθει θα είναι να πεθάνει στην ...φυλακή. (αν δεν τον ξεπαστρέψουν βεβαίως). Νομίζω γνωρίζετε οτι εφεύρεση στρατιωτική του Γκιόλβα που παραδόθηκε στο στρατό για αξιοποίηση και κατασκευή αντιπυραυλικής ομπρέλλας γύρω από την Ελλάδα, εφθασε κατευθείαν στη Μοσάντ και στούς Ισραηλινούς ...!!!
    καλή σας νύχτα Π.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. (συνέχεια του προηγούμενου) Κατά τη γνώμη μου ο Πέτρος δύο τινά εχει να κάνει : 1) να "χαρίσει" την εφεύρεσἠ του ταυτόχρονα στούς Ρώσους και στους Αμερικάνους. Ο Ποὐτιν θα την βάλει αμέσως σε ενέργεια και ο Ομπάμα θα την κλείσει στη ντουλάπα του Πενταγώνου. (καταλαβαίνετε γιατί)
    2) Να κάνει Ανώνυμη Εταιρεία ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ -ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ- και να μαζέψει από ολους εμάς τη χρηματοδότηση που χρειάζεται για την ανάπτυξη (Επιστημονική και Εμπορική) της εφεύρεσής του και την αμεση διάθεση της συσκευής που θα προκύψει στο πλατύ αγοραστικό κοινό. Και πάλι βέβαια θα κινδυνεύει να βρεθεί ξαπλωτός σε κανένα χαντάκι (θυμηθείτε τον Τέσλα , καθὠς και την προσπάθεια κατασκευής του Μπέβατρον από Γκιόλβα κλπ με χρηματοδὀτηση Ωνάση και τον επελθόντα "πόλεμο" Αγγλίας -Αργεντινής στα Φώκλαντ) . Ο Θεός βοηθὀς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. φίλοι μου ,αν ,λεγω αν,η εφεύρεση μπεί "υπό την Αιγίδα του στρατού" να είστε σίγουροι οτι μόλις ο Πέτρος ξεκινήσει την μαζική παραγωγή του μηχανισμού για την ευρεία πώλησή του στον κόσμο , αμέσως θα του το απαγορεύσουν διότι πλέον θα είναι "στρατιωτικό μυστικό" . Το λιγώτερο που εχει να πάθει θα είναι να πεθάνει στην ...φυλακή. (αν δεν τον ξεπαστρέψουν βεβαίως). Νομίζω γνωρίζετε οτι εφεύρεση στρατιωτική του Γκιόλβα που παραδόθηκε στο στρατό για αξιοποίηση και κατασκευή αντιπυραυλικής ομπρέλλας γύρω από την Ελλάδα, εφθασε κατευθείαν στη Μοσάντ και στούς Ισραηλινούς ...!!!
    καλή σας νύχτα Π.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Zωγραφιά Κε Ζωγράφου!!!! Μου εξηγείτε σας παρακαλώ πως λειτουργούσε ο παλιός Φάρος στην Πρέβεζα το 1963?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. NEA ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμε, εννοείς να κοπεί νέο νόμισμα που να έχει αντίκρυσμα στην εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας;
    Δεν θα πρέπει πρώτα να γίνει αποδεκτή και να πωλείται;
    Εξήγησε πως εννοείς την ιδέα σου.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πως μπορεί να γίνει αυτό;
    Εξήγησέ μας τον τρόπο.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥN;

      Διαγραφή
  31. Γιαννης Παπαβασιλειου24 Αυγούστου 2017 στις 8:07 π.μ.

    Μπορει να ειναι ...ολα σωστα , οσα αναφερει ο κ.Ζωγραφος. Και οι παρευρεθεντες επιστημονες , εμειναν εκθαμβοι για την εφευρεση και την αποτελεσματικοτητα της.Στη χωρα μας , δυστυχως ...δεν μπορουμε να ειμαστε συγουροι...για ...τιποτε ! ! ! !.Αφου ειμαστε υπο κατοχην αγαπητοι μου ....Ενα ..λαο που τον εξουσιαζουν ...ξενοι, μην περιμενετε να παει μπροστα ...οσες εφευρεσεις κι αν κανει.Αυτα προς ολους , και σας ζητω ταπεινα συγνωμη ειμαι ενας απλος πολιτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κύριε Παπαβασιλείου, όλοι είμαστε απλοί πολίτες, με φωνή και θάρρος να μιλούμε ελεύθερα!
    Σωστά λέτε ότι όσες εφευρέσεις κι αν κάνουμε, οι προδοτικές και υπόδουλες κυβερνήσεις που μας καταδυναστεύουν, θα τις ξεπουλούν ... χωρίς κανένα αντάλλαγμα!
    Έχω την αμυδρά υποψία, ότι ο ανεκδιήγητος ΥΕΘΑ Καμμένος, χάρισε (ούτε καν πούλησε έστω) την εφεύρεση Ζωγράφου στους Αμερικανούς...
    Δείτε εδώ:
    http://hellas-now.com/δεν-φαντάζεστε-με-τι-μπορούν-να-κινηθο/
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. οποιος εχει πτυχιο θετικης κατευθυνσης μπορει σε δευτερολεπτα να καταλαβει τι γινεται με αυτον τον τυπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τι γίνεται με αυτόν τον τύπο;
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Απαντήσεις
    1. Η γιορτή του, ήταν στις 29 Ιουνίου (Πέτρου και Παύλου).
      Η γιορτή του Λύκιου όμως, είναι αύριο 6 Ιουλίου...
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή

      Διαγραφή
  36. Καλησπέρα. Εκρεμμεί μια απάντηση σε αυτο το λινκ για την λειτουργία, χρήση κτλ - παραθέτω αντιγραφο:

    Aya28 Νοεμβρίου 2016 - 11:57 π.μ.
    Zωγραφιά Κε Ζωγράφου!!!! Μου εξηγείτε σας παρακαλώ πως λειτουργούσε ο παλιός Φάρος στην Πρέβεζα το 1963?
    Πρέπει να αναφέρω οτι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Ομως ο σκοπός μου δεν ήταν αυτός η ανεύρεση αυτου...
    Πολύ χαίρομαι που αυτή η Χώρα βγάζει τετοια επιστημονικα μυαλά που με την συνεισφορά τους φροντίζουν
    για την ασφάλεια της
    Χώρας - εστω και μικρή οικονομικά - για τους γνωστούς λόγους. Ηθελα να γνωστοποιήσω την Ιστορία ενός Hyper-mind
    του τόπου καταγωγής του πατέρα μου ( την μικρή Πρέβεζα ). Κάποτε γέννησε ένα απο τα πιο δυνατά μυαλά - ητο ο
    Δημιουργός της Βόμβας Υδρογόνου Κος ΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Κρίμα που το ακουσα σαν Ιστορία και δεν έχω την ευκαιρία να τον γνωρίσω απο κοντά
    μιας που τελευταία φορα που εθεάθει ήταν 23 χρόνια πριν με "μεγάλη" Συνοδεία Πρακτόρων. Κρίμα. Θα ξαφνιαστώ ευχάριστα αν
    ακούσω νέα του διότι παλιοί συμμαθητές του αγωνιούν για την τύχη του.
    By the way το Πατρικό του είναι διπλα στο σπίτι μου. Πόσο μικρός είναι ο κόσμος τελικά.
    Μερικές φορές ο χρόνος στα σερβιρει κρύα στο πιάτο απο καθαρή τύχη..?!
    Πολύ θα θελα να μάθω οτι είναι καλά όπως και οι δικοί του άνθρωποι.
    Επίσης είχα την ευκαιρία
    να γνωρίσω βαθύτερα εναν Άνδρα με το Α -Κεφαλαίο- που δήλωσε ...θα μπορούσα να γίνω "έστω" βοηθός του.
    Φυσικά ο Κος Ζωγράφου τα γνωρίζει αυτά. Τι κρίμα άντρες που
    εχουν να ανταλλάξουν εκλεπτυσμένες και Δημιουργικές σκέψεις να μην γνωρίζονται.
    Μια extra ερώτηση το "σωματίδιου του Θεού " ανακαλύφθηκε {σχετικα πρόσφατα} τελικά ε?

    Με πολύ αγάπη,
    Γιώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η εικασία του Hodge ( solved by Greek Mind - Λάκης ).

    Ενας γρίφος που ανήκει στον κλάδο της αλγεβρικής τοπολογίας. Μπορούν άραγε τα σχήματα να εξηγηθούν γεωμετρικά; Ο Σκοτσέζος μαθηματικός αναρωτήθηκε αν μπορούμε να προσεγγίσουμε τα σχήμα ενός συγκεκριμένου αντικειμένου, χρησιμοποιώντας απλά γεωμετρικά δομικά στοιχεία. Η υπόθεση του Hodge έβαλε μια τάξη στο χάος που δημιούργησαν οι απορίες του, δημιουργώντας μια γέφυρα μεταξύ των αλγεβρικών δομών και της γεωμετρίας τους. Ωστόσο, η εικασία του παραμένει εδώ και 80 χρόνια αναπόδεικτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν γνώριζα ο, τι ο Πλανήτης Ποσειδώνας έχει 2 cores.
    Την αγάπη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ο Αλβέρτος Αϊνστάϊν είπε το εξής : " Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες ". Εσύ Λύκιε τι πιστεέυεις οτι είναι το "Σύμπαν", είναι άπειρο ή όχι? Θα περιμενω την απάντηση σου.

    Με εκτίμηση,
    Xrisalida.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή μου Aya-Xrisalida, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα. Πιστεύω ότι το Σύμπαν δεν μπορεί να μετρηθεί μέσα στο σύστημα του χωροχρόνου, δηλαδή με διαστάσεις μήκος-πλάτος-ύψος-χρόνος, διότι περιλαμβάνει και το μη υλικό πεδίο, στο οποίο απουσιάζουν αυτές οι διαστάσεις και υπάρχουν άλλες. Οπότε είναι ολίγον απατηλό να προσπαθούμε να μετρήσουμε το σύμπαν!

      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.