Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ


Αποτέλεσμα εικόνας για ισισ

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (ISIL, ISIS, Ι.Κ, ΧΑΛΙΦΑΤΟ) ΞΕΚΙΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ (ΒΑΛΚΑΝΙΑ). ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ... ΣΕΡΒΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΣΝΙΑ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΣΛΑΒΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ ΔΕΝ ΕΝΕΠΛΕΚΕ ΟΥΔΟΛΩΣ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ) ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ.

ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ Ι.Κ. ΟΜΟΙΩΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ι.Κ. (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΑΝΑΜΙΞΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ). ΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΕΚΤΙΜΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΔΙΟΤΙ Η ΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΜΦΥΛΙΟΥ, (ΙΣΩΣ ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΤΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΩΝ) ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ή ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΔΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΛΛΩΝ (ΜΗ ΑΛΒΑΝΩΝ) ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ Ι.Κ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ (ΕΝΤΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 72 ΩΡΩΝ) ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΣΝΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ. ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Ι.Κ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΑ ΚΛΕΙΔΙ) ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΓΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ  ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΙ ΑΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΝΕΡΓΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΕ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΥΣΑ Η ΙΔΙΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, (ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΡΙΣΗ) ΟΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΛΗΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΤΟΣ 120 ΩΡΩΝ. ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΔΗ ΚΑΤΕΙΛΛΗΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΠΓΔΜ. ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ή ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. (ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ). ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ, ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΟΝΙΕΣ ΝΗΣΟΙ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ, Ο ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΜΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ) ΚΥΡΙΑ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΩΣ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΦΑΝΕΣ, ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΟ.

* Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ Ι.Κ ΟΔΗΓΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΕ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ, ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΟΜΒΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ.
- ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ.

7 σχόλια:

 1. Ολίγον δύσκολο ως πράξη δεδομενου ότι υπάρχουν άλλες δυνάμεις που θέλουν να μας υποτάξουν ή που μας έχουν ήδη υποτάξει, ο καθένας κάνει σχέδια για την Ελλάδα από τα αρχαία χρόνια αλλά στο τέλος !!! χρόνος είναι όταν υπάρχει κατάλληλη στιγμή και κατάλληλη στιγμη όταν δεν υπάρχει χρόνος Ιπποκράτης . drzax

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ιπποκρατη μαλλον ο χρονος και η στιγμη οπου να να φτανει!!! Οι Γερμανοι με τους κολλητους τους. Ναζιστες Φιλλανδοσλοβενους θελουν να μας πεταξουν εξω απο Ευρωπη για να γινουμε βορα στα αρπακτικα της Τουρκιας και isis. Κωστας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΛΥΚΙΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ?
  Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οι εξελίξεις φαίνονται δραματικές, αλλά η μεθόδευση που υπήρξε για να φτάσουμε εδώ, είναι επίσης εμφανής.
  Η συνοχή της Ευρώπης έχει διαρραγεί. Αυτό πρόκειται να επιφέρει μεγάλες αλλαγές στην μελλοντική υπόστασή της. Μια σειρά εξελίξεων, μεταλλάξεων και δυστυχώς αιματηρών καταστάσεων, θα οδηγήσει στον κατακερματισμό και την ανασύσταση του γεωστρατηγικού και γεωπολιτικού χάρτη της Ευρασίας. Η Ελλάδα οφείλει μέσα από αυτή την μετάλλαξη της περιοχής μας, να αποβάλλει το καταστρεπτικό της κατεστημένο και να αναδείξει κάποιες εξέχουσες και λαμπερές ηγετικές φυσιογνωμίες, οι οποίες αναμένουν την κατάλληλη ώρα για να αναλάβουν τα ηνία του έθνους μας.
  Υπό τις παρούσες συνθήκες, κανείς απ΄αυτούς δεν πρόκειται να εκδηλωθεί.
  Να αναμένουμε ραγδαίες εξελίξεις και να είμαστε έτοιμοι για μεγάλες και επώδυνες αλλαγές.
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Της 31 Οκτωβρίου 2014 - 9:33 μ.μ. φίλε μου είχα αφήσει ένα σχόλιο σε μια από τις πολλές συζητήσεις μας .

  Η οποία έλεγε επί λέξη

  " ..........................................

  Φιλοι μου η απαισιοδοξη αποψη μου για την επερχομενη κυβερνηση του Συριζα η οποια ειναι προδιαγεγραμμενη και προαποφασισμενη απο την αντιπερα οχθη και τους φιλους-εχθρους εντος των πυλων της Ε.Ε. εχει υποθει ουκ ε λογες φορες .

  Οι κυβερνησεις της Ελλαδος ειναι τα εξωθεσμικα οργανα που εχουν αναλαβει εδω και σειρα ετων να καταστρεψουν οτι μπορει να παραγει αυτος ο τοπος και να ξεπουλησουν -διαμελισουν αυτον τον τοπο ενεντι πινακιου φακης .

  Εντος των τειχων (ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ) δεν υπαρχει η βουλη-επιδιωξη να κυβερνησει καποιος προς οφελος της ΕΛΛΑΔΑΣ μας .

  Απλα ο Συριζα θα λαβει τα σκυπτρα του εγκαθετου και τελικου ξεπουληματος του τοπου μας .
  Ονομασια οπως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν θα ειναι το Ελληνικο δεδομενο .
  Μια χωρα που στον βωμο της ανεξιθρησκειας θα υποκυψει στις επιβουλες των επικυριαρχων προς οφελος της ποθητης ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. "

  http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2014/10/31-10-2014.html

  Δυστυχώς απ' ότι διαφαίνεται φίλε μου, αυτές τις ημέρες βιώνουμε την χειρότερη έκβαση όσων είχα προβλέψει .

  Γνωρίζεις ότι συνηγορώήσω και εγώ για το πολύ βαθυστόχαστο και παράλληλα ορθό άρθρο σου για την ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ όπως αναρτήθηκε και στο φιλικό ιστολόγιο ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ της κα Πόπης Σουφλή
  http://attikanea.blogspot.gr/2015/07/blog-post_377.html

  Ας κρατήσουμε στιβαρά μέσα στις καρδιές μας , αυτό που έμφυτα διαθέτει κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ για την επιβίωση και ας αναμένουμε το χειρότερο σενάριο που αν μη τι άλλο κανένας μας φίλε μου ....δεν θα το επεδίωκε .

  Δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε , είμαστε στον τόπο μας , διαθέτουμε τα εχέγγυα να προσπεράσουμε τις δυσκολίες που θα προκύψουν και ποτέ ... μα ποτέ ως γνήσιοι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα μπορέσουν να μας κατηγορήσουν ( και δεν πρέπει να το δεχτούμε ) ότι αποτελούμε γενεά ριψάσπιδων .

  Οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ για ακόμη μια φορά φέρνουν τους εχθρούς προ των πυλών , δεν χάθηκε όμως τίποτε αν εμείς δεν το πιστεύουμε .

  ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ

  ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

  Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ μου φίλε Αρμαγεδών, σε ευχαριστώ για την ενημέρωση της αναδημοσίευσης του άρθρου για την παλλαϊκή άμυνα! Ας είσαι καλά εσύ και η κα Σουφλή.
   Το ορθό σχόλιό σου στο Αναψυκτήριο της 30-10-2014, με έκανε να ξαναθυμηθώ πόσο "μέσα" πέφταμε στις τότε εκτιμήσεις μας.
   Δυστυχώς, το τελικό ξεπούλημα, έρχεται με την σύσταση του ταμείο Εγγυήσεων των 50 δισ. Εκεί αποσκοπούσαν εξ αρχής οι δανειστές μας. Θα δούμε σύντομα τι θα περιλαμβάνεται στα "εχέγγυα" του ελληνικού περιουσιολογίου. Να είσαι σίγουρος ότι θα εντάσσονται τα πετρέλαια και ο ορυκτός μας πλούτος...
   ΛΥΚΙΟΣ.

   Διαγραφή
 6. αφου οι δικοι μας τους ενκλοβιζουν εδω δε τους αφινουν να φυγουν !!εχουν κανει συμφονειες με τα τερατα να τους κρατουν εδω !!αυτοι ολοι οι λαθρο οι πιο πολλοι θελουν να παν ηταλια γερμανια κι αυτα !!δε τουσ αφινουν να πανε εχουν τα σχεδεια τουσ τα αφεντικα τα μεγαλα κι οι δουλοι τους υπιρετουν !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.


.