Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα με την Τουρκία; Τι δείχνουν οι αριθμοί, οι χάρτες και οι προκλήσεις

Image

Στην Αθήνα υπάρχουν κυβερνητικά στελέχη και αξιωματούχοι οι οποίοι έχουν μεγαλύτερη αγωνία από την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές! “Εντοπίζονται” στα υπουργεία Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας και η αγωνία που έχουν είναι αν ,πότε και πως θα σχηματιστεί κυβέρνηση στην γειτονική Τουρκία! Διπλωμάτες και αξιωματικοί που ασχολούνται με τα ελληνοτουρκικά δεν μπορούν να αποφύγουν την σύγκριση μεταξύ του Ιανουαρίου του 1996 και της σημερινής πολιτικής πραγματικότητας στην Τουρκία. Τότε είχαμε καταλήξει στην κρίση των Ιμίων. Τώρα διανύουμε μια περίοδο έντασης στο Αιγαίο που ουδείς μπορεί να προβλέψει που θα καταλήξει.

Είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα; 


Οι ομοιότητες μεταξύ 1996 και 2015 περιορίζονται στο γεγονός ότι η Τουρκία δεν έχει σταθερή κυβέρνηση ,είναι άγνωστο πότε θα αποκτήσει και το κυριότερο με ποιες ισορροπίες θα σχηματιστεί. Από εκεί και πέρα είναι σαφές ότι η σημερινή Τουρκία δεν έχει μεγάλη σχέση μ΄ εκείνη του 1996. Τότε οι “παίκτες” του πολιτικού παιχνιδιού -Γιλμάζ,Τσιλέρ,Ερμπακάν- δεν είχαν το μέγεθος και την “αύρα” του Ταγίπ Ερντογάν. Ο οποίος βέβαια μετά από πολλά χρόνια απόλυτης κυριαρχίας νοιώθει για πρώτη φορά την “γεύση της ήττας”. Τα σενάρια περί “εξαγωγής της εσωτερικής πολιτικής κρίσης” πολλές φορές τα έχουμε ακούσει, ελάχιστες φορές έχουν επιβεβαιωθεί και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι το καθεστώς Ερντογάν θα τα “αξιοποιήσει”.


Οι έντονες ανησυχίες σε ΥΠΕΞ και ΥΠΕΘΑ δεν είναι βέβαια σε καμία περίπτωση υπερβολικές. Δεν στηρίζονται σε αόριστες εκτιμήσεις,αλλά σε πραγματικά γεγονότα, αριθμούς ακόμη και χάρτες πάνω στους οποίους έχουν αποτυπωθεί οι απιστευτες προκλήσεις των Τούρκων.

Τελευταίο σοβαρό επεισόδιο που καταγράφηκε στο Αιγαίο, ήταν η απίστευτη ενέργεια των Τούρκων να στείλουν το πλοίο υποκλοπών του “Τσαντιρλί” μέσα στο Πεδίο Βολής Άνδρου ,την ίδια στιγμή που πολεμικά πλοία του ελληνικού Στόλου έκαναν βολές με πραγματικά πυρά! 


Τι δείχνουν οι χάρτες και οι αριθμοί.


Η συμπεριφορά των γειτόνων στο Αιγαίο, εδώ και πάρα πολλούς μήνες προβληματίζει. Οι Τούρκοι κάθε μέρα επιχειρώντας να δοκιμασουν τις αντοχές της ελληνικής ΠΑ κάνουν τουλάχιστον δύο “δρομολόγια” στο Αιγαίο. Εισβάλλουν με μαχητικά από το βορειοανατολικό Αιγαίο ,μεταξύ Λήμνου-Λέσβου ,διασχίζουν της “καρδιά” του και αποχωρουν πετώντας στον εναέριο χώρο των Δωδεκαννήσων. Το “δρομολογιο” έχει και την αντίθετη φορά. Σ΄ αυτή την “κάθετη” πτήση με την οποία “χωρίζουν” το Αιγαίο ακριβώς στη μέση οι Τούρκοι εμπλέκονται όλο και συχνότερα σε αερομαχίες - εμπλοκές κάτι που είχε σταματήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα .Στους πίνακες που δημοσιεύουμε είναι εμφανές ότι η Άγκυρα ρίχνει λάδι στη φωτιά. Το 2013 είχε σημειωθεί μόλις μία επλοκή! Το 2014 …το κοντέρ έγραψε μηδέν! Και το πρώτο πεντάμηνο του 2015 έχουμε ήδη 41 εμπλοκές !!! Η αύξηση είναι δραματική όπως δραματική είναι και η αλλαγή συμεπριφοράς των Τούρκων στο Αιγαίο. Όπως προκύπτει από τους πίνακες που δημοσιεύουμε όλοι οι δείκτες που σηματοδοτούν την ένταση των τουρκικών προκλήσεων είναι αισθητά αυξημένοι. 










Επιπλέον η Τουρκία προσπαθεί να στήσει δικό της…βιλαέτι στον εναέριο χώρο γύρω από το Καστελόριζο. Εκτός από τις πτήσεις μαχητικών της γύρω από το νησί, η Τουρκία κάθε μέρα , δηλώνει “παρούσα” στην περιοχή. Οι επίγειοι σταθμοί ραντάρ που βρίσκονται στα τουρκικά παράλια διαρκώς καλούν κυρίως τα ελληνικά αεροσκάφη -κι όχι μόνο αυτά- να αποχωρήσουν από τη περιοχή η οποία κατά την …άποψή τους αποτελεί μέρος του τουρκικού εναεριου χώρου!

Οι τουρκικές προκλήσεις έχουν θέσει σε συναγερμό τους επιτελείς στο ΥΠΕΘΑ, οι οποίοι ανησυχούν για την πιθανότητα προκλησης ενός θεμρου επεισοδίου που η Άγκυρα θα θελήσει να εκμεταλλευθεί για το εσωτερικό της. Δεν είναι τυχαίο ότι επιτελείς επισημαίνουν οτι οι Τούρκοι έχουν αρχίσει να πετούν και νύχτα στο Αιγαίο κάτι που μέχρι και το 2014 δεν είχαν τολμήσει. “Είναι προφανές ότι προσπαθούν να μας πιάσουν στον ύπνο για να αποδείξουν μέσω μιας εντυπωσιακής πρόκλησης την “τουρκική ισχύ”.

Πηγή:  http://www.onalert.gr

14 σχόλια:

  1. Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 150 ΑΤΟΜΑΑ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ RPG. ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥ UCC , ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ (ΣΥΡΙΑ, ΜΑΡΟΚΟ, ΙΡΑΚ, ΑΛΓΕΡΙΑ, ΛΥΒΙΗ). ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ. ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΙΑ. Η ΑΛΒΑΝΙΑ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ "ΕΠΕΜΒΕΙ" ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥς ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ UNESCO ΚΑΙ ΤΗ UNISEF ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΥ CNN ΚΑΙ ΤΟΥ BBC ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΛΕΘΡΕΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΦΑΧΘΗΚΕ. ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΘΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥς ΑΞΙΖΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΕ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕ ΧΩΡΕΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ(ΡΩΣΙΑ)......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι εκτιμήσεις σου, έχουν μια αξιόλογη βασιμότητα. Εκτός από τις ευθύνες των πολιτικών, υπάρχουν και αυτές των πολιτών για ότι συμβεί. Από κάποια άποψη, θα πληρώσουμε δίκαια το τίμημα των επιλογών μας...
      Δυστυχώς!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Ευρωπη και Αμερικη αποφαζοζουν για το πως θα παρι η Ελλαδα με τις κυβερνησεις που μας βαζουν κι ας νομιζουμε εμεις οτι βγαλαμε "αριστερη κυβερνηση'. Πριν βγει ο Τσιπρας ειχε παει στον Ομπαμα και προφανως καναν συμφωνιες ωστε αν βγει να κανει αυτα που κανει τωρα λιγο πολυ. Το σχεδιο ειναι η καταστροφη των Ελληνων με φυσικο τροπο. Κσι τα συνορα της Ελλαδας θα αλλαξουν τωρα αμεσα. Θα φταδουμε μεχρι τη Λαμια και χανουμε το μισο Αιγαιο. Αρα μιλαμε για σφαγες που θα ξενκινησουν αμεσως μετα το πιστωτικο γεγονος με εξερερσρις αλλοφρονων πολιτων και μετα οι τζιχαντιστες θα ξεκινησουν τις σφαγες πληθυσμου. Ηδη οι νεοεισερχομενοι τζιχαντιστες στα νησια απο Τουρκια πασαλειψαν με τα σκατα τους τις εικονες μας στις εκκλησιες των νησιων πριν καλα καλα πατησουν το ποδι τους στην Ελλαδα. σκεφτειτε τι σκοπευουν να κανουν μετα οι καφροι!! Τη δειρα θα παρουν οι Τουρκαλαδες με τα τσιρακια τους αλβανοσκοπιανους. Ο Θεος μαζι μας. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Κώστα το ανωτέρω σχόλιό μου, ισχύει και εδώ.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Βρε μην ακούτε σαχλαμάρες και τις αναμασατε. Τρομοϋστερία και πανικός με γαρνίρισμα ισλαμοφοβίας και ξενοφοβίας. Η Ελλάδα δεν θα πάθει τίποτα γιατί δε συμφέρει τους ευρωπαίους να χάσουν τα λεφτά τους. Οι μετανάστες ειναι ειρηνικοί άνθρωποι που έρχονται εδώ από φόβο για τη ζωή τους και δεν έχουν κακό σκοπό για εμάς τους Έλληνες που θα τους φιλοξενήσουμε. Είδατε ποτέ να σφάζουν κανέναν Έλληνα; Το αντίθετο θα λεγα οτι έχει γίνει. Οι ρατσιστές και οι φασίστες είναι αυτοί που σφάζουν και τους μαχαιρωνουν. Μην είστε ψεύτες και υποκριτές. Αγαπήσετε όλους αυτούς που φοβάστε, ισλαμιστές, Τούρκους κι Αλβανούς. Θα δείτε πόσο θα μας αγαπήσουν κι αυτοί γιατί είμαστε ολοι ανθρώπινα όντα του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συναίσθημα που με πιάνει κάθε φορά που έρχομαι αντιμέτωπος με τέτοιες αντιλήψεις και "λογικές" από Ελλαδίτες, είναι η θλίψη και η απογοήτευση. Δυστυχώς δεν είναι 2-3 γραφικοί που σκέπτονται έτσι. Είναι εκατοντάδες χιλιάδες!
      Γι αυτό σήμερα βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση. Χάθηκε η επαφή με την πραγματικότητα και η κοινή λογική. Την θέση της πήρε η ιδεοληψία και η εμπάθεια, η διαστροφή και ο παραλογισμός. Να η λογική του νεοέλληνα που πραγματικά δεν είναι άξιος κληρονόμος του -άγνωστου γι αυτόν- παρελθόντος του. Τι να σεβαστούν σε εμάς οι ξένοι, όταν εμείς είμαστε ασεβείς στους εαυτούς μας;
      Ανώνυμε νεοέλληνα, τα συλλυπητήριά μου.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Τι λες ρε ανωνυμε; Μηπως κουναγες και συ την χρωματιστη σημαια των πουστολεσβιων στο συνταγμα διπλα στην ψυχασθενη "ζωιτσα";;; Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΕ ΚΩΤΣΑΚΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΑΙΜΩΝ;
      ΑΟΡΑΤΟΣ

      Διαγραφή
    2. Και εσυ ΑΟΡΑΤΗ τι ζορι τραβας για το τι ειναι ο Κωστας??

      Διαγραφή
  5. Γιατι να ειμαι εκπροσωπος του Δαιμονα ειμαι εκπροσωπος του εαυτου μου Αορατε. Η μηπως Αορατη του παρελθοντος; Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. FROM :
    http://www.makeleio.gr/?p=381618

    γατος 01/07/2015 at 5:07 am Reply

    ΔΕΔΟΜΕΝΑ:

    -ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΔΥΟ ΔΙΑΠΡΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.

    1. Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ.

    2. Η ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΚΡΥΦΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.

    ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:

    -Η ΜΟΣΧΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ.

    -Η ΜΟΣΧΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    -Η ΜΟΣΧΑ ΘΕΛΕΙ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΣΥΡΟ.

    -Η ΜΟΣΧΑ ΔΙΝΕΙ 30 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ.

    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΑΥΤΟ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΝΤ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.

    Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΒΑΛΕ ΩΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ.

    -Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.

    ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ Ο ΕΞΗΣ:

    -ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΟ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ.

    ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

    ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΑΜΟΛΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.

    ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΧΙ

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ…………………………………………

    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε κάθε περίπτωση, ο λαός θα πρέπει να μείνει ενωμένος και όχι διχασμένος. Είτε ναι είτε όχι, έχουμε ήδη μπει στον χορό και θα χορέψουμε. Το χειρότερο θα είναι ο καταλογισμός ευθυνών, οι μεν στους δε, με αποτέλεσμα να προκληθούν εμφυλιοπολεμικές συγκρούσεις. Εξάλλου ο λαός είναι εξαπατημένος και δύσκολα αντιλαμβάνεται την πλεκτάνη στην οποία τον έχουν εμπλέξει.
    Ας είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι, διότι οι κίνδυνοι που έρχονται, δεν πρόκειται να μας επιτρέψουν την "πολυτέλεια" να τσακωνόμαστε.
    ΛΥΚΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια καλησπέρα από καρδιάς στους φίλους -ες θαμώνες του Καταχθόνιου Δαίμονα .

    Πόσο δίκιο έχεις φίλε μου ΛΥΚΙΕ για την πρόβλεψή σου για τις "εμφυλιοπολεμικές συγκρούσεις" .

    Λίγες θα είναι οι διαφορές για τους Έλληνες πολίτες του ΟΧΙ είτε του ΝΑΙ αυτής της τόσο αδικημένης χώρας .
    Αυτές οι στιγμές πρέπει να είναι βαθιάς περισυλλογής και ας προσπαθήσουμε να "πιάσουμε τον σφυγμό" αυτών που συμβαίνουν γύρω από την χώρα μας που ...δεν είναι λίγα .


    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου φίλε Αρμαγεδών, χαίρομαι που σε ακούω και πάλι. Ξέρω πόσο συμφωνείς σε αυτές τις θέσεις, ειδικά εσύ! Μακάρι αυτή τη φορά, ο πολύπαθος λαός μας αν επιδείξει σύνεση και αυτοσυγκράτιση, και να αντιμετωπίσει με ωριμότητα και ψυχραιμία όλα αυτά που έρχονται.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.