Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

ΗΠΑ: Η αποδόμηση των φύλων. Καταργούνται πλέον οι έννοιες ‘αγόρι’ και ‘κορίτσι’ για τα σχολεία της Virginia

Η «πρόοδος» που ήρθε στην Σουηδία εξαπλώνεται σιγά - σιγά σε όλον τον «προοδευτικό» κόσμο. Δεν θα γλυτώσουμε εμείς βέβαια.Μια από τις μεγαλύτερες σχολικές περιφέρειες των ΗΠΑ ετοιμάζεται να περιλάβει «την ταυτότητα του φύλου» (“genderidentity”) στη διδακτέα ύλη, στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται μάθημα σχετικά με τη «σεξουαλική ρευστότητα» και το «σεξουαλικό φάσμα» - την ιδέα ότι δεν υπάρχει «100 τοις εκατό αγόρι» ή «100 τοις εκατό κορίτσι»! (Όλα είναι στο μυαλό…)Τα Δημόσια Σχολεία της Επαρχίας Fairfax κυκλοφόρησαν μια έκθεση με συστάσεις για αλλαγές στο πρόγραμμα σπουδών οικογενειακής ζωής για τις τάξεις 7 έως 12. Οι αλλαγές, που οι κριτικοί αποκαλούν «ριζοσπαστική ιδεολογία του φύλου», θα εισαχθεί επίσημα την επόμενη εβδομάδα.«Η ευρύτερη εικόνα είναι αυτό είναι πραγματικά μια επίθεση στην ίδια τη φύση», δήλωσε ο Peter Sprigg του Family ResearchCouncil.«Οι άνθρωποι δημιουργούνται ως αρσενικό και θηλυκό. Όμως, η σημερινή ‘transgender ιδεολογία’, δεν το δέχεται και μας λένε ότιμπορούμε να είμαστε και τα δύο φύλα, ή μπορούμε να μην είμαστε κανένα φύλο, ή μπορούμε να είμαστε όποιο φύλο θέλουμε. Και εμείς υποτίθεται ότι πρέπει να τα δεχτούμε όλα αυτά».Το σχέδιο καλεί για τη διδασκαλία κατήχηση στους μαθητές της έβδομης τάξης του ‘transgenderism’ και της δέκατης της ιδέας ότι η σεξουαλικότητα είναι ένα «ευρύτερο φάσμα».Ιδού τι θα πρέπει να μαθαίνουν τα παιδιά στο Γυμνάσιο:«Στους μαθητές θα πρέπει να παρέχονται οι ορισμοί για τους όρους του ‘γενετήσιου προσανατολισμού’, της ετεροφυλοφιλίας, της ομοφυλοφιλίας και της αμφιφυλοφιλίας και του όρου της ταυτότητας του φύλου - του ‘transgender’». Και όλα αυτά βέβαια, για να «δοθεί έμφαση στην αναγνώριση ότι ο καθένας βιώνει αλλαγές…, χωρίς γλώσσα αποκλεισμού…..στην προώθηση ενός περιβάλλοντος χωρίς προκαταλήψεις και διακρίσεις».«Η ταυτότητα ενός ατόμου θα πρέπει επίσης να περιγραφεί ωςέχουσα τέσσερα μέρη:  το βιολογικό φύλο, την ταυτότητα φύλου (περιλαμβάνει τους transgender), το ρόλο του φύλου και τον σεξουαλικό προσανατολισμό (περιλαμβάνει ετεροφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους και ομοφυλόφιλους)».Οι μαθητές θα διδάσκονται ότι η σεξουαλικότητα κάποιου «εξελίσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του».Οι γονείς έχουν φρικάρει. Τουλάχιστον οι μη «προοδευτικοί».«Οι γονείς πρέπει να προστατεύσουν τα παιδιά τους από αυτή την επίθεση», δήλωσε η Andrea Lafferty, πρόεδρος του ‘TraditionalValues Coalition’. «Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα είμαστε σε αυτή την κατάσταση σήμερα - αλλά είμαστε».Την περασμένη εβδομάδα, το σχολικό συμβούλιο ψήφισε για να συμπεριλάβει την «ταυτότητα φύλου» στην πολιτική των «μη διακρίσεων» - μια απόφαση στην οποία αντιτίθενται σθεναρά οι γονείς.Η Lafferty προειδοποιεί ότι το σχολείο κινείται προς την αποδόμηση των δύο φύλων.Και μετά ήρθε η "πρόοδος"
«Το τέλος αυτής της ιστορίας είναι η αποδόμηση του φύλου - απόλυτα», είπε. «Δεν το λένε - αλλά αυτό προφανώς είναι το κίνητρό τους».Ο εκπρόσωπος της Σχολικής Εφορείας John Torre δήλωσε στουςWashington Times ότι οι προτεινόμενες αλλαγές στα προγράμματα σπουδών δεν έχουν να κάνουν με την ψηφοφορία της περασμένης εβδομάδας που επιτρέπει σε αγόρια που αυτοπροσδιορίζονται ως «κορίτσια» να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες και τα αποδυτήρια της επιλογής τους.Η Lafferty υποστηρίζει ότι οι γονείς δεν θα είναι σε θέση να επιλέξουν τα παιδιά τους να μην παρακολουθούν αυτά τα μαθήματα, επειδή τα μαθήματα θα είναι μέρος της υποχρεωτικής διδακτέας ύλης για την υγεία.Ο Torre, ωστόσο, λέει ότι οι γονείς θα έχουν αυτή την δυνατότητα.«Δεν λέει στους ανθρώπους την αλήθεια», δήλωσε η Lafferty. «Κάνει bullying στους γονείς. Εκφοβίζουν και απειλούν».«Πρόκειται για θέμα καθαρά ιδεολογικό», λέει ο Sprigg«Όχιεπιστημονικό».Διάβασε:


2 σχόλια:

 1. Γιατι να πρεπει να δεχομαστε σαν φυσιολογικους τους πουστηδες και τις λεσβιες και γιατι υπαρχει η λογικη να ανεχομαστε οποιαδηποτε διαστροφη των ανθρωπων Λυκιε; Θελω την αποψη σου με τα δικα σου λογια. Στην Δανια νομιζω δεχονται τους παιδεραστες και στη Γερμανια τους κτηνοβατες.Δηλδη ορια δεν υπαρχουν; Κωστας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φίλε Κώστα, ξεκινώ από το τέλος όπου μιλάς για όρια. Εκεί είναι και το ουσιαστικότερο σημείο, τα όρια!
  Η ανοχή όπως πολλές φορές έχουμε πει, πρέπει να διέπει μια πολιτισμένη κοινωνία, ως ηθική αξία. Αναφερόμαστε βεβαίως στην αμοιβαία ανοχή που πρέπει να επιδεικνύουν τα μέλη μιας κοινωνίας, προκειμένου να συλλειτουργούν όλοι οι άνθρωποι που ο καθένας έχει τις ιδιαιτερότητές του.
  Όμως οι ιδιαιτερότητες αυτές, πρέπει να γίνονται ανεκτές όταν τηρούνται κάποιοι κανόνες. Οι κανόνες αυτοί, τοποθετούν και τα όρια.
  Τα όρια υπάρχουν για να προστατεύσουν την κοινωνική αρμονική λειτουργία, από υπερβολές και κινδύνους που μπορούν να την απειλήσουν.
  Είναι δεδομένο ότι σε καμία κοινωνία δεν επιτρέπεται η απόλυτη ελευθερία κινήσεων και πράξεων των μελών της, διότι αυτό θα είχε ως επακόλουθο την παραβίαση των ορίων της ελευθερίας των άλλων μελών.
  Έτσι, δεν επιτρέπονται οι επιλογές που θέτουν σε κίνδυνο κάποιες βασικές αξίες των πολλών (ζωή, υγεία, έκφραση, σεξουλικότητα, κτλ).
  Δεν μπορεί να επιτραπεί για παράδειγμα, με το πρόσχημα της ανοχής στην ιδιαιτερότητα, η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών ή ενηλίκων. Ούτε βεβαίως η κακοποίηση ζώων, για την σεξουαλική "ικανοποίηση" κάποιων διεστραμμένων ανθρώπων.
  Ομοίως δεν μπορεί να γίνει ανεκτή η "ιδιαιτερότητα" κάποιων ανθρώπων που θέλουν να χτυπούν, να βασανίζουν ή να σκοτώνουν τους άλλους.
  Ούτε ανεχόμαστε αυτούς που κλέβουν ή εξαπατούν, διότι έχουν αυτή την "ιδιαιτερότητα"!
  Με λίγα λόγια, οποιαδήποτε πράξη στρέφεται κατά των βασικών δικαιωμάτων των πολλών (ή και ενός ακόμα), δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή, σύμφωνα με την νεοταξική λογική της "ανεκτικότητας" προς τον κάθε διεστραμμένο.
  Πρόκειται για στρέβλωση της έννοιας, της καλώς νοούμενης αλληλο-ανοχής, σεβασμού και αγάπης.
  Η ομοφυλοφιλία δεν είναι φυσιολογική, όπως ορίζεται από την παρατήρηση των φαινομένων της ζωής και της φύσης.
  Πρόκειται σαφώς για μια ανθρώπινη σεξουαλική διαστροφή.
  Όσο αυτή είναι μια επιλογή ενός ενηλίκου, η οποία δεν παραβιάζει την σεξουαλική ελευθερία των άλλων, δεν γίνεται πιεστικός, προκλητικός και επιθετικός, είναι κάτι που η κοινωνία θα πρέπει να του το επιτρέψει. Δεν θα πρέπει να κατακρίνει την επιλογή του, εφόσον κι αυτός σέβεται τους παραπάνω κανόνες και αποδέχεται ότι η επιλογή του, δεν ανήκει στο "κατά φύσιν" (δηλαδή στο φυσιολογικό).
  Αν όμως ο ομοφυλόφιλος με τις ενέργειές του, αποσκοπεί να προκαλέσει, να αποδομήσει, να καταπιέσει τους φυσιολογικούς ανθρώπους και να επιβάλλει με οποιονδήποτε τρόπο, την "παρά φύσιν" σεξουαλική του συμπεριφορά, τότε καταχράται της καλοπροαίρετης κοινωνικής ανοχής και δεν πρέπει να του επιτρέπεται αυτή η δράση.
  Η κοινωνία δικαιούται να αμυνθεί και να εξουδετερώσει κάθε τέτοια απειλή.
  Συνεπώς οι κοινωνίες που δεν ανέχονται τις υπερβολές και την προβολή των διαστροφών που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την συνοχή τους, είναι υγιέστερες από όσες επιτρέπουν οποιαδήποτε εκτροπή-διαστροφή ελέω "ανεκτικής κοινωνίας"... και άλλων νεοταξικών εφευρημάτων!
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.


.