Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Υπήρχαν Greys και υβρίδια στην Προϊστορική Αίγυπτο;

Υπήρξαν οι "Γκρίζοι" (Greys) και υβρίδια κάποτε στο μακρινό παρελθόν, στην αρχαία Αίγυπτο; Δημιουργήθηκαν οι "Γκρίζοι" από έναν εξαφανισμένο, πολύ προηγμένο εξωγήινο πολιτισμό;
Υπήρξε κάποτε μια κρυφή ατζέντα πίσω από την γενετική χειραγώγηση των βιο-ρομπότ γκρίζων εξωγήινων σε ορισμένες ανθρώπινες φυλές;



Αυτά είναι μερικά από τα πολλά πολύ ενδιαφέροντα ζητήματα που συζητήθηκαν στο μοναδικό και πολύ ενδιαφέρον βιβλίο του Nigel Kerner  -"Grey Aliens and the Harvesting of Souls: The Conspiracy to Genetically Tamper with Humanity"( Οι"Γκρίζοι" και η συγκομιδή των Ψυχών: Η Συνωμοσία για Γενετική παραβίαση στην Ανθρωπότητα).
  
Το 1997, ο Nigel Kerner εισήγαγε για πρώτη φορά την έννοια των εξωγήινων γνωστή ως Greys που έρχονται στη Γη, εξηγώντας ότι οι Greys είναι πολύπλοκα βιολογικά ρομπότ που δημιουργήθηκαν από έναν εξωγήινο πολιτισμό και που επιβίωσαν εδώ και πολύ καιρό. Σε αυτό το βιβλίο ο Kerner αποκαλύπτει ότι οι Γκρίζοι επιδιώκουν να κυριαρχήσουν στο θάνατο, αποκτώντας από τους ανθρώπους αυτό που εκείνοι δεν έχουν: ψυχές.
 
Μέσα από τη χειραγώγηση του ανθρώπινου DNA, αυτοί οι εξωγήινοι ελπίζουν να δημιουργήσουν τις δικές τους ψυχές και, ως εκ τούτου, να ξεφύγουν από την εντροπική λαβή του υλικού σύμπαντος προς όφελος του διαχρονικού βασιλείου του πνεύματος.

Ο Kerner εξηγεί ότι η γενετική χειραγώγηση από τους Γκρίζους συμβαίνει από τους βιβλικούς χρόνους και έχει οδηγήσει σε πολλές αρνητικές ιδιότητες που μαστίζουν την ανθρωπότητα, όπως η βία, η απληστία, και η κακεντρέχεια.

Ο ρατσισμός, ο ίδιος υποστηρίζει, αναπτύχθηκε από τους εξωγήινους για την πρόληψη των γενετικών πειραμάτων τους να τεθούν σε κίνδυνο, από την αναπαραγωγή με άλλους ανθρώπους έξω από την επιρροή τους.

Υπάρχουν πολλές αποδείξεις για την ύπαρξη όντων πολύ κοντού αναστήματος σε διάφορα μέρη του αρχαίου κόσμου.
Για παράδειγμα, μπορούμε να τους συναντήσουμε στην Αμερική σε πολλούς αρχαίους μύθους των γηγενών αμερικανών,  μια ομάδα όντων που συνήθως αναφέρονται ως  Little People (μικροί άνθρωποι).  Αυτά τα μικρά όντα μερικές φορές θεωρούνται πνεύματα, μάγοι, άγριοι νάνοι, νεράιδες, ή διάβολοι, ανάλογα με την αρχική λαογραφία της φυλής.

Ο Kerner αναπτύσσει αυτή τη θεωρία περαιτέρω και αναρρωτιέται αν απεικονίσεις των «νάνων» στην αρχαία αιγυπτιακή τέχνη με «μαγικές δυνάμεις» στην πραγματικότητα είναι απεικονίσεις των Greys ή / και εξωγήινων-ανθρώπινων υβριδίων, με τη δυνατότητα να χειραγωγούν την ύλη μέσω ανώτερης τεχνολογίας.

             
Σύμφωνα με βιολογικά και καλλιτεχνικά αποδεικτικά στοιχεία που βρέθηκαν από την Αρχαία Αίγυπτο, οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν μεγάλο σεβασμό για νάνους. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι λάτρευαν τους θεούς νάνους, και πολλοί νάνοι κατείχαν θέσεις εξουσίας στα νοικοκυριά.

Η απεικόνιση των νάνων, όπως φαίνεται στα αρχεία που διατίθενται από την αρχαία Αίγυπτο, τα πολυάριθμα ειδώλια και τα φυλαχτά στο σχήμα τους, καθώς και το κείμενο από παπύρους που επικαλείται μαγικές δυνάμεις τους, υποδεικνύει ότι «η εικόνα των κοντών ανθρώπων στην αρχαία Αίγυπτο είναι ουσιαστικά θετική."
 
«Υπήρχαν δύο νάνοι θεοί στην αρχαία Αίγυπτο. Bes and Ptah. Ο Bes ήταν προστάτης της σεξουαλικότητας, του τοκετού, των γυναικών και των παιδιών. Ο  ναός του πρόσφατα ανασκάφηκε στην όαση Baharia στη μέση της Αιγύπτου. Η Ptah συνδέθηκε με την αναγέννηση και αναζωογόνηση... Και οι δύο συμμετείχαν σε μαγικές πρακτικές για την προστασία της ζωής και των νεκρών.
 
Είναι παράξενα τυχαίο ότι οι δύο «νάνοι θεοί» εμπλέκονται σε δραστηριότητες με τις οποίες οι γκρι εξωγήινοι είναι διαβόητοι για: Αναπαραγωγή, αναγέννηση και αναζωογόνηση.

Θα μπορούσαν αυτοί οι «νάνοι θεοί» να είναι οι ίδιοι Greys;  Αν αυτή είναι η περίπτωση τότε οι νάνοι οι ίδιοι θα μπορούσαν να είναι υβρίδια των Greys με την ανθρωπότητα, "λέει ο Kerner.

Στο βιβλίο του, ο Kener γράφει: "Θυμήθηκα την ιστορία της Ίσιδος και του Όσιρι, όπου η πρώτη λέγεται ότι σάρωσε ολόκληρο το βασίλειο της Αιγύπτου για το τελευταίο απομεινάρι του Όσιρι, που τον έκοψε σε μικρά κομμάτια ο αδελφός του ο Seth και αυτά τα κομμάτια τα σκόρπισε σε όλο το βασίλειο.
 
Εκείνη δεν ξεκουράστηκε μέχρι που πήρε πίσω κάθε κομμάτι από αυτόν. Λέγεται ότι κλωνοποίησε τον Όσιρι (τον έφερε πίσω στη ζωή ) όταν όλο το άθροισμα των μερών του βρέθηκε.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της ιστορίας ήταν ότι έπρεπε να πάρει πίσω κάθε ενιαίο φυσικό τμήμα.

Αν για χάρη των εικασιών η ιστορία της Ίσιδος και του Όσιρι  αφορούσε τους εξωγήινους επισκέπτες στη γη, την δραστηριότητα τους εδώ, τότε με τη προηγμένη τεχνολογία τους δεν θα χρειαζόταν ολόκληρο το σώμα για να κλωνοποιήσουν κάποιον. Θα χρειάζονταν μόνο ένα κύτταρο. Γιατί λοιπόν να κάνει η Ισις μια τέτοια προσπάθεια για να αποκτήσει πίσω κάθε μέρος του σώματος;

Μπορεί η ιστορία να σημαίνει ότι οι χαρακτήρες ή «επισκέπτες», ανάλογα με την περίπτωση, γνώριζαν την τρομερή σημασία της διατήρησης κάθε κομματιού του φυσικού όντος, να είναι μαζί ως άτομο και ολόκληρο, επειδή η μελλοντική καλύτερη ψυχική διάθεση το απαιτούσε; "

Σύμφωνα με τον Kerner, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η πρώτη βιολογική απόδειξη των νάνων χρονολογείται από την προδυναστική περίοδο που ονομάζεται "Badarian " (4500 π.Χ.), παράλληλα με αρκετούς σκελετούς από το Παλιό Βασίλειο (2700-2190 π.Χ.).

Βρήκαν πολλές εικόνες του νανισμού σε τοίχους τάφων και σε αγγειογραφία, αγάλματα και άλλες μορφές τέχνης. (πληρ.από messagetoeagle)

thecuriosityofcat

1 σχόλιο:

  1. Εννοειτε οτι οι αρχαιοι θεοι των Αιγυπτιων ηταν εξωγηινοι. Αυτο φαινεται απο τις εικονες που αποδυκνυουν οτι δεν ηταν ανθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.