Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Δυο μήνες “αριστερής διακυβέρνησης”: οι πρώτες θλιβερές διαπιστώσεις.



Έχουν ήδη συμπληρωθεί δυόμιση μήνες «αριστερής διακυβέρνησης» και αξίζει να δούμε συνοπτικώς, πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην χώρα μας. Χωρίς καμία διάθεση υποτιμήσεως του μεγέθους της καταστροφής που προξένησαν στην Ελλάδα οι άθλιες ξενόδουλες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, με βάση την εικόνα που εμφανίζει η Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, η νέα κατάσταση μόνον ως κατάσταση γενικής διαλύσεως και χάους μπορεί να περιγραφεί! 

Στον τομέα της οικονομίας, υφίσταται πλήρης κατάρρευση, απόδειξη της οποίας αποτελεί αυτό που ανοιχτά πια ομολογείται: ότι η καταβολή της επομένης μισθοδοσίας των δημοσίων υπαλλήλων και των συνταξιούχων είναι πλέον αμφίβολη. Στους διάφορους προμηθευτές του το κράτος ήδη εφαρμόζει μια ιδιότυπη στάση πληρωμών. Επιχειρήσεις και καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο, η ανεργία βρίσκεται καθηλωμένη σε αστρονομικά υψηλά επίπεδα, η οικονομία έχει ξεμείνει από ρευστότητα και, όπως λέει και το γνωστό ρητό: «έλλειψις ρευστότητος – στάσις εμπορίου…». Κάθε μέρα που περνά φέρνει ακόμα εγγύτερα το σημείο της ολοκληρωτικής – και τυπικής πλέον – χρεωκοπίας της χώρας, που αναμένεται να την μετατρέψει εντός ολίγων ωρών την σε κρανίου τόπο, με ελλείψεις σε τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα, κλπ, προϊόντα, που δεν θα μπορούν πλέον να εισάγονται, με πληθωρισμό που θα θυμίζει εμπόλεμη χώρα και με στίφη πενήτων που θα ψάχνουν συσσίτια για να διατραφούν. 

Στις διεθνείς σχέσεις της χώρας η κατάσταση μπορεί να περιγραφεί τουλάχιστον ως σουρεαλιστική. Άπαντες απορούν με τους εκπροσώπους της Ελλάδας που εμφανίζουν την εικόνα γραφικών σαλτιμπάγκων, των οποίων η παρουσία σε διεθνή fora προκαλεί γέλωτα και καγχασμό, οι δε απόψεις και προτάσεις που διατυπώνουν προκαλούν από αμηχανία έως θυμηδία. Πλήρης γελοιοποίηση!


 Εκεί όπου τα πράγματα καθίστανται ακόμη πιο ανησυχητικά είναι στα θέματα της ασφαλείας. Εξ όσων φαίνεται, οδηγούμαστε σε κατάλυση κάθε εννοίας εννόμου τάξεως και κοινωνικής ειρήνης. Οι, ανέκαθεν χαϊδεμένοι και προστατευόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ, αναρχικοί, που νοούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ ως την κοινοβουλευτική τους ομπρέλα, έχουν ξεσαλώσει και κάνουν ό,τι θέλουν, απολύτως ανενόχλητοι, μια και οι εντολές της κυβερνήσεως προς την αστυνομία είναι να περιορίζεται σε ρόλο θεατού και μόνο. Έτσι, το ένα μετά το άλλο καταλαμβάνονται διάφορα δημόσια κτήρια, πανεπιστημιακές σχολές, έως και γραφεία του κυβερνώντος κόμματος, χωρίς απέναντι σε όλα αυτά να υπάρξει κάποια αντίδραση από τις αρχές. Οι λεηλασίες, οι διαδηλώσεις, οι πυρπολήσεις και οι καταστροφές περιουσιών, οι καταστροφές δημοσίων κτηρίων, έργων τέχνης (αγαλμάτων επιφανών Ελλήνων παλαιότερων εποχών) από τους αριστεριστές προστατευόμενους του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη… Αναρχικοί διαδηλωτές προσεγγίζουν και εισέρχονται ανενόχλητοι την βουλή, οι δολοφονικού τύπου επιθέσεις εναντίον αστυνομικών πολλαπλασιάζονται, η βία και η τρομοκρατία κλιμακώνονται…. Το οργανωμένο έγκλημα και οι πάσης φύσεως μαφίες γιγαντώνονται, τα παραβατικά στοιχεία και περιθωριακές ομάδες αποθρασύνονται και κοντά σ’ αυτούς και οι γύφτοι (ενδεικτικό παράδειγμα το σημερινό περιστατικό με αφηνιασμένους αθιγγάνους που τα έκαναν γυαλιά-καρφιά στο Ναύπλιο επειδή οι δικαστικές αρχές τόλμησαν να τιμωρήσουν δύο παραβατικούς αθιγγάνους αλλά οι ομόφυλοί τους είχαν άλλη γνώμη…) 

Εκεί που τα πράγματα είναι ακόμη πιο τραγικά και φαίνεται ότι έχει χαθεί κάθε έλεγχος είναι στο θέμα της λαθρομεταναστεύσεως.  Η χώρα μας δέχεται μια πρωτοφανούς μαζικότητος εισβολή τριτοκοσμικών μουσουλμάνων που, ερχόμενοι από τα παράλια της Τουρκίας, περνούν με βάρκες, εντελώς ανεμπόδιστοι, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όπου οι αρχές έχουν οδηγίες να του υποδέχονται και απλώς να τους καταγράφουν και έπειτα να τους βοηθούν να μεταβούν στην Αθήνα. Η ροή είναι συνεχής, τα κύματα των εποίκων ανέρχονται σε πολλές εκατοντάδες καθημερινώς!!! Ήδη σε χώρους προσωρινής διαμονής τους και σε αστυνομικά τμήματα νησιών σχηματίζονται υγειονομικές βόμβες με εκατοντάδες λαθρομετανάστες να στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλο αναμένοντας την μετακίνησή τους στην πρωτεύουσα! Αν κανείς συνδυάσει και συνυπολογίσει όλους τους ανωτέρω παράγοντες, αντιλαμβάνεται ότι το κοινωνικό μείγμα είναι κυριολεκτικώς εκρηκτικό, προοιωνίζοντας ταραχές, συγκρούσεις και καταστροφές απολύτως απρόβλεπτης δυναμικής. 

Πηγή: http://www.armahellas.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.