Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΑΓΡΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! Χριστοδουλοπούλου: Οι μετανάστες πάνε το πρωί στο κέντρο για να λιαστούν



Ουδείς πρόσφυγας είναι άστεγος, αλλά τα άτομα τα πρωινά στις πλατείες βρίσκονται εκεί επειδή «λιάζονται», και αυτό μπορούν να το κάνουν μόνο το πρωί, δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, στον ΣΚΑΙ, υποστηρίζοντας ότι «δεν υπάρχουν πλέον μετανάστες» στο κέντρο της Αθήνας και όλοι όσοι εισέρχονται στη χώρα είναι πρόσφυγες.

Η κα Χριστοδουλοπούλου τόνισε πως οι πρόσφυγες έχουν «μηδενική παραβατικότητα» και στατιστικά δεν έχει καταγραφεί κανένα αδίκημα από την πλευρά τους.

Η κ. Χριστοδουλοπούλου σημείωσε ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο με ορίζοντα τον Ιούνιο για τη δημιουργία των απαραίτητων δομών φιλοξενίας.

Το κυβερνητικό σχέδιο, όπως είπε, περιλαμβάνει τη δημιουργία στρατοπέδων και καταυλισμών στα νησιά υποδοχής, όπου θα καταγράφονται τα στοιχεία των φιλοξενούμενων. Στη συνέχεια, θα δημιουργηθούν και μόνιμοι χώροι φιλοξενίας και θα καταρτισθεί σχέδιο για τις μεγάλες πόλεις, όπου αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν οι απαραίτητες υποδομές.


«Οι εκδοχές ειναι τρεις. Ή θα τους κλείσουμε στα κέντρα κράτησης, ή θα τους φιλοξενήσουμε ή θα τους πνίξουμε», τόνισε η κ. Χριστοδουλοπούλου.

Στο σκέλος της χρηματοδότησης, η υπουργός σχολίασε πως αυτή τη στιγμή υπάρχει χρηματοδοτικό κενό και πως η Αθήνα υποβάλλει προτάσεις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την παροχή έκτακτης βοήθειας, καθώς επί του παρόντος η κατάσταση δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με εθνικούς πόρους.

Ανέφερε επίσης ότι η Ε.Ε. θεωρεί ότι τα 800 άτομα που ήρθαν τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα δεν είναι τίποτα συγκριτικά με τα 5.500 άτομα που προσπάθησαν να εισέλθουν στην Ιταλία.

Παράλληλα, μιλώντας στο Mega, η κα Χριστοδουλοπούλου προέβη στην εκτίμηση ότι μέσα στο 2015 η Ελλάδα θα δεχθεί 100.000 πρόσφυγες. «Υπολογίζουμε εμείς ότι θα υπάρχει μια ροή της τάξεως ίσως των 100.000 μέσα στο 2015, νομίζω ότι μπορούμε να τα καλύψουμε αυτά. Όλοι μαζί αν συνεχιστεί αυτή η ροή, το πολύ να φθάσει τις 100.000. Γιατί η χώρα μας δεν βοηθάει, προτιμούν την Ιταλία, γιατί είναι δύσκολο από εδώ να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Ευρώπη. Γι' αυτό πάνε Ιταλία και Ισπανία που τα σύνορα βοηθάνε για να πάνε στον προορισμό τους. Κατά συνέπεια εκτιμάμε ότι τον μεγαλύτερο αριθμό που μπορούμε να έχουμε εμείς θα είναι αυτός, μπορεί και να μην είναι, να είναι λιγότερος», είπε.

Συνέστησε μάλιστα να χρησιμοποιούμε τον όρο πρόσφυγες για να εγκριθούν τα σχετικά κονδύλια από την ΕΕ. «Αν ακούει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι λέτε για μετανάστες και λαθρομετανάστες, δεν θα εγκρίνουν κανένα κονδύλιο», είπε.

Πηγή: http://alithiastofos.blogspot.gr

Image and video hosting by TinyPic

6 σχόλια:

  1. Επίσης, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο "τι έχετε να πείτε στις τοπικές κοινωνίες των νησιών για παράδειγμα, που δεν αντέχουν την επέλαση 500+ μεταναστών καθημερινά στον τόπο τους", η κυρα-Τασία δήλωσε με βαρύγδουπο ύφος:
    "να μάθουν να ζουν με τους μετανάστες"!, "μα δεν αντέχουν αυτές οι μικρές κοινωνίες" ξαναείπε η δημοσιογράφος,
    "να αντέξουν, τι να κάνουμε, πρέπει να τους δεχτούμε..."! Λίγο αργότερα ρωτήθηκε πάλι: " τι θα γίνει με όλους αυτούς που καταλήγουν στην Αθήνα και κοιμούνται στις πλατείες και τα παγκάκια;" και η κυρα-Τασία απάντησε: " κανείς δεν κοιμάται έξω, ούτε τριγυρνάει. Όλοι φιλοξενούνται στους συγγενείς τους ή μένουν σε σπίτια"!
    Η δημοσιογράφος έδειχνε να μην πιστεύει στα αυτιά της. Η ειρωνεία το θράσος και η αδυσώπητη υποκρισία τη κυρα-Τασίας, αφήνει άναυδους όλους όσους συνομιλούν μαζί της. Λίγες ημέρες πριν, είχε δηλώσει σε πρωινή εκπομπή, ότι άλλη φορά δεν θέλει να της ξαναβάλουν στο πάνελ πολιτικούς προσκεκλημένους στους οποίους θα πρέπει να απαντά, και πως την επόμενη φορά θέλει να είναι μόνη της για να λέει μόνο αυτά που θέλει η ίδια!!
    Απ΄την άλλη μεριά, ο υπουργός Πανούσης δηλώνει ότι θα παραιτηθεί, αν ουσιαστικά δεν τον αφήσουν να κάνει αυτά που πρέπει με το θέμα των καταλήψεων και των αναρχικών.
    Εννοεί προφανώς τον προϊστάμενό του, υπουργό Βούτση, ο οποίος εμποδίζει την αστυνομία να εφαρμόσει τον νόμο.
    Να σημειωθεί ότι ο Βούτσης, δήλωνε πάντοτε εχθρός της αστυνομίας και της έννομης τάξης, αποκαλούσε τους αστυνομικούς δημοσίως "μπάτσους" και ο υιός του έχει συλληφθεί για εμπλοκή σε ένοπλη ληστεία υπέρ τρομοκρατικής οργάνωσης, ενώ η κόρη του συνελήφθη σε αντίστοιχη γιάφκα. Ο ίδιος δηλώνει υπερήφανος ως πατέρας τέτοιων λαμπρών τέκνων και πάντοτε υποστήριζε τις ...επιλογές τους.
    Αυτόν τον άνθρωπο έβαλαν να διοικεί την αστυνομία και ...την έννομη τάξη!
    Ο Τσίπρας δεν τον τοποθέτησε εκεί τυχαία βέβαια! Δεν προτιμά απλώς να χαϊδεύει τα μαλλιά του 4% των ακραίων και εμμονικών αριστεριστών του ΣΥΡΙΖΑ και να προκαλεί την γνώμη και το αίσθημα του 33% των ψηφοφόρων του, αλλά και του συνόλου του ελληνικού λαού.
    Υπάρχει κάτι πολύ βαθύτερο εδώ. Αντίστοιχη στάση και συμπεριφορά με τους αναρχικούς και την αστυνομία, επεδείκνυε για πολλά χρόνια, το πάλε ποτέ ΠΑΣΟΚ και οι κυβερνήσεις του. Εξάλλου εξαιτίας του, δημιουργήθηκε και χειραγωγήθηκε το κίνημα των αντιεξουσιαστών και η αριστερή τρομοκρατία στην χώρα μας, απ΄την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.
    Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί το νέο πρόσωπο του παλιού και διεφθαρμένου ΠΑΣΟΚ, αναμεμιγμένο με τις αριστερές τάσεις των εμμονικών.
    Συνεπώς ο Τσίπρας, δεν αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση μόνο των εμμονών του 4%, αλλά κάτι πολύ περισσότερο και βαθύτερο.
    Η υπόθεση μυρίζει νεοταξική μεθόδευση.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ‘’ Πατρίδα μου ... στης προδοσίας τα χρόνια ‘’

    Πέρασαν εκείνα τα βλογημένα χρόνια
    που πολεμούσαν των βαρβάρων τις ορδές
    τώρα αλλάξαν οι σπουδές και γύρισαν τα ρολόγια
    μόνον αλλόθρησκες ακούγονται ιαχές .

    Κάποτε κούρσευαν τον τόπο με πολέμους,
    τώρα στο σώμα σου Πατρίδα μου κάνουν εκδρομές ,
    των λαικών και περισπούδαστων μετράνε μόνο τα λόγια
    για τα’χα πρόσφυγες που λιάζονται σε λαικές .

    Μοιάζει η Ιστορία μας ρατσιστική και βία
    κι ο Γέρος του Μοριά σαν βάρβαρος και χωρικός
    στο στόμα Ηγετών που διαφεντεύουν το κορμί σου
    σαν να υπάρχει πλέον νέος χορηγός .

    Αυτός που θέλει να μοιράζεις την λιακάδα
    και στις πλατείες σου να λοιάζονται αυτοί
    που σε κουρσεύουν με πρόσχημα την ανεξιθρησκεία
    ώσπου απ’το στόμα ν’αντηχήσει η κραυγή .

    Μα σαν κραυγάσεις θα ανασκουμπωθούν και πάλι
    και σε Παρίσια τα’χα θα αυτοεξοριστούν
    για ΛΕΥΤΕΡΙΑ θα παλέψουνε οι ολίγοι
    μέλει την Ιστορία των Ελλήνων να ξαναθυμηθούν .

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΙΡΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενδιαφερον η σκεψη της απαντησης του "γιατι" γινονται αυτα. Πως δηλ ειναι πιθανον να υπαρχει εφαρμογη ενος νεοταξικου σχεδιου. Εαν ισχυει αυτη η απαντηση, αυτο πρακτικα σημαινει πως ο Τσιπρας ειναι εφαρμοστης εν συνολω ενος τετοιου σχεδιου.

    Αυτο θα σημαινε πως ολη η διαπραγματευση ειναι στημενη, και ολο αυτο που γινεται σημερα ειναι ενα γαιτανακι εντυπωσεων, ενα επικοινωνιακο παιχνιδι για να πεσουν σταχτες στα ματια του εξαγριωμενου ελληνικου λαου, ωστε να συμμορφωθει και να συμβιβαστει. Εαν ισχυει αυτο, ειναι βεβαιο πως θα μας δωσουν και κατι, ητοι για τον ελληνικο λαο που ξερουν πως δουλευει η σκεψη του, θα πουν πως "αλλαξαμε την Ευρωπη προς το καλυτερο", "την σωσαμε"κτλ, αυτα ολα κυριως μεσω.δημοσιευματων.

    Η λογικη ειναι παρομοια με αυτη των ολυμπιακων αγωνων. Βομβαρδιζεις τον αλλο με δημοσιευματα για "ανοχυρωτους" ολυμπιακους αγωνες, επικινδυνους για τρομοκρατικες ενεργειες κτλ. Μολις ο αλλος "τσιμπησει" και αγορασει απο σενα το πανακριβο τυρακι (λεγε με c4i),τοτε δινεις εντολη και σταματουν.τα δημοσιευματα και αλλαζουν σε "ασφαλεις οι ολυμπιακοι αγωνες", "γιορτη της ανθρωποτητας" κτλ. Τα καλα λογια μεταφραζονται σε αποδοχη ξεπουληματος. Μεχρι τωρα δεν ταχουμε ακουσει,διοτι ακομα "παιζεται". Προς το παρον ημαστε ακομα "το κακο παιδι" και αυτο ειναι καλο.

    Οι λαθρομεταναστες δεν ειναι το προβλημα. Αυριο μπορεις σαν κρατος να τους διωξεις. Τα λογια ομως οπως αυτα που ακουσα, λενε κατι αλλο. Λενε στους "εξω" που τα ακουνε: "ακουστε μας,.εμεις ειμαστε δικοι σας, της ΝΤΠ, εφαρμοζουμε την κρυφη σας ατζεντα, δεν σας κοροιδευουμε, εμπιστευτειτε μας, αποδεχομαστε να γινουμε τα τσιρακια σας και στα σημαντικα (ασχετως του τι λεμε), θα κανουμε σε πραξεις αυτο που θελετε". Και τα σημαντικα, ειναι το οικονομικο.

    Θεωρω πως ατζεντα που προωθει τη ΝΤΠ ειναι να μετατραπει το ελληνικο χρεος σε ευρωπαικο μεσω του τροπου που προτεινει ο Βαρουφακης, μεσω ευρωπαικων ομολογων της Εκτ που μετα θα μετατραπει σταδιακα. Αυτο αν γινει θα γινει, πρεπει ναχει γινει μεχρι τον Ιουνιο που χρωσταμε στην ΕΚΤ, ομολογο που ληγει. Εκει παιζονται ολα. Εμεις σαν Ελλαδα θελουμε επιτροπη λογιστικου ελεγχου για να δειξουμε πως καποιο χρεος ειναι παρανομο, το ιδιο θελουν και ολοι οι λαοι (και που ο Βαρουφακης δεν θελει να γινει). Το τι θα γινει τελικα, ο χρονος και η ιστορια θα το πουν. Οπως σε ολα τα κομματα, υπαρχουν "καλοι" και "κακοι" για εμας. Τωρα ποιοι θα επικρατησουν θα δειξει. Τα στοιχεια ειναι αναμικτα
    Στοχαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επισης, μεγιστη ατζεντα της ΝΤΠ ειναι ο τριτος παγκοσμιος θρησκευτικος πολεμος. Για να προωθηθει αυτος, πρεπει η ευρωπη να πολεμησει ως χριστιανικη. Για να το αποδεχτουν αυτο οι λαοι της, θα πρεπει να εχουν ενοχληθει πολυ απο τους μουσουλμανους ωστε να πουν "Εεε, ως εδω ηταν". Για να συμβει αυτο ο μονος τροπος ειναι να σου ριξουν πολλους εξαθλιωμενους φανατικους αμορφωτους μουσουλμανους μες την μουρη σου. Να σε κανουν να τους συναναστρεφεσαι καθε μερα, ωστε να αρχισεις λογικα να τους μισεις. Και αυτο αναποφευκτα θα συμβει, αφου για να ζησουν θα στραφουν νομοτελειακα στην εγκληματικοτητα εναντιον σου.

      Αρα τελικα δεν ειναι και τοσο αμελητεα η μεταναστευτικη πολιτικη του Συριζα.
      Στοχαστης

      Διαγραφή
  4. Μολις το ειδα, ειπα αυτο θα το αφιερωσω στο φιλο μου το Λυκιο, θα του "αρεσει". Χαχα
    https://youtu.be/SyfQ6Pp0VFc

    Στοχαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και δεν έπεσες έξω, φίλε Στοχαστή! Μου αρέσει "τρελά" η σοβαρότητα με την οποία απαντά στις ερωτήσεις, η κυρα-Τασία. Οι πρόσφυγες εξατμίζονται ή εξαϋλόνονται βεβαίως, βεβαίως. Εξάλλου, η κυρα-Τασία όπως είπε, "ελέγχει" αυτούς που μπαίνουν και όχι αυτούς που βγαίνουν από την χώρα. Που να ξέρει τώρα, το πως βγαίνουν; Μα.... είναι ερώτηση αυτή τώρα, που κάνουν σε κοτζάμ' υπουργό;!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.