Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΤΗ ΓΗ




Η Karen Hudes, πρώην ανώτερο στέλεχος του συμβουλίου της Παγκόσμιας Τράπεζας, κάνει πολύ θόρυβο τελευταία, επειδή πρόσφατα (Μάρτιος 2014) είπε κάτι που δεν είχε πει ποτέ πριν. Ότι ένα δεύτερο είδος όντων που βρίσκεται στη Γη, ελέγχει το χρήμα και την θρησκεία του πλανήτη.

Πολλοί άνθρωποι που στο παρελθόν είχαν υψηλές θέσεις, ώστε να γνωρίζουν πράγματα που οι υπόλοιποι δεν γνώριζαν, έχουν κάνει κάποιες πολύ σοκαριστικές δηλώσεις τελευταία.
Όπως ο Paul Hellyer, πρώην υπουργός εθνικής άμυνας του Καναδά, που πρόσφατα είπε ότι υπάρχουν 4 γνωστά εξωγήινα είδη που επισκέπτονται τη γη για χιλιάδες χρόνια.

Για κάποιαν σαν την Karen Hudes που έχει αποκτήσει αξιοπιστία στην Παγκόσμια Τράπεζα και μετά ξαφνικά κάνει ένα σχόλιο σαν αυτό που κατηγορεί την Παγκόσμια Τράπεζα, είναι αρκετά σοκαριστικό.

Αντιλαμβάνομαι, ότι δεν σημαίνει ότι κάτι είναι αληθές, επειδή κάποιος το λέει, ανεξαρτήτως του παρελθόντος ή της θέσης του.
Την ίδια στιγμή όμως που τα λέει αυτά η Karen Hudes, τα επιβεβαιώνει με πολλά αρχαία ιστορικά γεγονότα, αλλά και πρόσφατες αποκαλύψεις για άλλα περίεργα φαινόμενα, όπως τα ufo, οι μυστικές εταιρείες και άλλα πολλά.
Παρόλα αυτά, υπάρχει ένας μεγάλος όγκος αποδείξεων, που υποδηλώνει ότι δεν είμαστε μόνοι μας και ότι έχουμε δεχτεί επισκέψεις στο παρελθόν.



Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτό το δίκτυο του ελέγχου είναι οι Ιησουίτες. Πίσω από αυτούς (τους Ιησουίτες) υπάρχουν κάποιες άλλες ομάδες. Μία από αυτές τις ομάδες είναι ανθρωποειδή. Δεν είναι ανθρώπινα όντα.

Είναι πολύ έξυπνοι, δεν είναι δημιουργικοί, έχουν όμως μαθηματικό μυαλό. Είχαν πολύ μεγαλύτερη δύναμη την πρώιμη εποχή των παγετώνων. Έχουν επιμήκη κρανία, μπορούν παράγουν απογόνους όταν ζευγάρωμα με γυναίκες αλλά οι απόγονοί τους δεν είναι γόνιμοι.

Ζούμε σ’ ένα κόσμο μυστικών εταιριών και μυστικών, και οι πληροφορίες που έπρεπε να δημοσιοποιούνται δεν δημοσιοποιούνται.
Παρόλα αυτά στην συνέντευξή της η Karen Hudes απαξίωσε την ιδέα εξωγήινων στον πλανήτη. Κάρεν είχε εξέχουσα θέση στην Παγκόσμια Τράπεζα για δώδεκα χρόνια πριν αποφασίσει να καταδώσει την Παγκόσμια Τράπεζα και την διαφθορά που υπάρχει μέσα σ’ αυτήν.
Σπούδασε νομικά στην Νομική σχολή του Yale και οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ.
Εργάστηκε στην Tράπεζα Αμερικανικών εισαγωγών εξαγωγών στις ΗΠΑ από το 1980-1985 και στο Νομικό τμήμα της Παγκόσμιας Τράπεζας από το 1986-2007.

Αυτές οι σοκαριστηκές δηλώσεις της, αποκάλυψαν τα κακώς κείμενα της Παγκόσμιας Τράπεζας, δηλώνοντας ότι ο κόσμος βρίσκεται σε «νομισματικό πόλεμο». Ο Οργανισμός Ομοσπονδιακών Αποθεμάτων συνεχίζει να τυπώνει χρήματα σαν τρελός, και ότι αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, τα άλλα κράτη δεν θα αποδέχονται πλέον αυτό το νόμισμα (δολάριο).
Αποκαλύπτει επίσης την εγκληματική διαφθορά που λαμβάνει χώρα στα υψηλότερα κλιμάκια των οικονομικών ιδρυμάτων επί πολύ καιρό.

Το 1999 ανέφερε την διεφθαρμένη εξαγορά της μεγαλύτερης τράπεζας των Φιλιππίνων. Έχει αποκαλύψει τη σύγκρουση που λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα οικονομικά ιδρύματα και τις διάφορες κυβερνήσεις και πολλά πολλά περισσότερα.

Πριν απορρίψετε αυτά που έχει να πει, λάβετε υπόψη σας, ότι υπάρχει ένας μεγάλος όγκος αποδείξεων για να στηρίξει την αλήθεια πολλών περίεργων φαινομένων.  Τουλάχιστον κρατήστε ανοικτό το μυαλό σας στις διάφορες.

Δείτε το βίντεο εδώ.  

3 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=O-_7gdaQdJE#t=286
    http://alfeiospotamos.gr/?p=13588

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=1QK4bblyfsc

    https://www.scribd.com/fullscreen/254340679?access_key=key-m8lZDjUT92MD3qahZIt5&allow_share=true&escape=false&view_mode=scroll

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ψ=w ( antikatastasi )
    W=Y in Latin.
    eis tin 6h.

    function :

    ψ= (x)-x+1 <------its easy

    Τα Σέβη μου,
    Aya

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.