Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Συνιστώσα ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Κοτζιά επειδή καταδίκασε τους ισλαμιστές!


κοτ
Επίθεση στον υπουργό Εξωτερικών, κ. Νίκο Κοτζιά, εξαπολύει σήμερα το «Κόκκινο Δίκτυο» του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της ιστοσελίδας του, «rproject.gr».
Αιτία, διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα, η έκδοση από το υπουργείο Εξωτερικών τριών ανακοινώσεων καταδίκης εγκλημάτων των τζιχαντιστών στη Μέση Ανατολή: της επίθεσης εναντίον στρατιωτικής βάσης στο Σινά της Αιγύπτου, καθώς και των εκτελέσεων ενός Ιάπωνα πολίτη και του Ιορδανού πιλότου στη Συρία.

«Δυστυχώς, στις ανακοινώσεις διακρίνεται ευκρινώς ότι και η νέα ηγεσία του υπουργείου, παρότι αριστερή, έχει «καταπιεί» σχεδόν αμάσητο όλο το σενάριο του δυτικού ιμπεριαλισμού περί «πολέμου ενάντια στην τρομοκρατία»» αναφέρεται στο σχετικό άρθρο, με τίτλο «ΥΠΕΞ: Αδεξιότητα ή υποταγή;», που φιλοξενείται στη διαδικτυακή πλατφόρμα των συνιστωσών «Κόκκινο» και Διεθνική Εργατική Αριστερά (ΔΕΑ), που ενοποιήθηκαν προ διμήνου, και υπογράφει ο κ. Πέτρος Τσάγκαρης.
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο, «ο νέος υπουργός είναι τόσο καταρτισμένος που αποκλείεται να μην γνωρίζει» ότι «το καθεστώς της Αιγύπτου είναι μια στρατιωτική χούντα, η οποία έχει δολοφονήσει, φυλακίσει και βασανίσει χιλιάδες πολιτικούς της αντιπάλους».
Επιπλέον, «οι επιθέσεις σε στρατιωτικούς στόχους είναι καθ” όλα «νόμιμες» σε ένα πόλεμο -και η επίθεση στο Σινά ήταν μια τέτοια επίθεση, η οποία οδήγησε στο θάνατο στρατιωτικών και αστυνομικών. Το να καταδικάζεις τη μια πλευρά ενός πολέμου (και μάλιστα την ασθενέστερη) σημαίνει ότι παίρνεις θέση υπέρ της άλλης (ειδικά αν δεν μιλάς για τα θύματα της χούντας)». 
Όσο για την εκτέλεση του Ιορδανού πιλότου, σημειώνεται ότι «ο τρόπος της εκτέλεσης και η δημοσιοποίησή της είναι φρικαλέες πράξεις -όπως φρικαλέες πράξεις γίνονται σε κάθε πόλεμο. Όμως, η δυτική ιμπεριαλιστική συμμαχία (στην οποία συμμετέχει η Ιορδανία), αφού στήριξε, εξόπλισε και χρηματοδότησε τον ISIS, τώρα με κροκοδείλια δάκρυα βομβαρδίζει τις θέσεις του».
Στο πλαίσιο αυτής της προσέγγισης και επειδή είναι «προφανές ότι εμείς ως αριστεροί δεν μπορούμε να θρηνούμε επιλεκτικά τα θύματα και να καταγγέλλουμε επιλεκτικά τα εγκλήματα», υπογραμμίζεται: «Ελπίζουμε ότι στο μέλλον το ελληνικό ΥΠΕΞ θα καταδικάσει, τουλάχιστον εξίσου, όλα τα εγκλήματα. Ότι δηλαδή θα εκδώσει ανακοινώσεις για τις πολύ συχνές επιθέσεις αμερικανικών τηλεκατευθυνόμενων αεροπλάνων στο εσωτερικό μιας σειράς κυρίαρχων χωρών».
pygmi.gr

4 σχόλια:

  1. O Tσιπρας θα πρεπει να παραμερισει αυτες τις συνιστωσες των ακρων του Συριζα. Γιατι αυτη η υποκριτικη τους σταση δεν μπορει να προβαλεται στα διεθνη φορα και να αποτελει ειδος εξωτερικης πολιτικης. Ο Τσιπρας πρεπει να ειναι ρεαλιστης και να αγνοει τις ακραιες φωνες που εξισωνουν θυμα και θυτη και που υποκρινονται οτι κοπτονται για δικαιοσυνη και ισες αποστασεις. Αυτοι ειναι που βαφτιζουν κακη τη βια των αστυνομικων ή των Χ.Α. αλλα καλη τη βια της αριστερης τρομοκρατιας και των αναρχικων ή των εγκληματικων αλλοδαπων. Ειναι αυτοι που υποστηριζουν τους εγκληματιες λαθρομεταναστες και που στελνουν τους δικηγορους τους να υπερασπιστουν τρομοκρατες και φονιαδες, επειδη τους θεωρουν δικους τους αριστερους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι συνιστώσες είναι σαν οι κολώνες ενός κτηρίου φίλε ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ .
    Αν προσπαθήσεις να τις σπάσεις κάποια στιγμή θα καταρρεύσει αυτό το οικοδόμημα .... με ότι συνεπάγεται .

    Κάποια στιγμή ηλίου φαεινότερο πως πρέπει να χαϊδέψεις τα αυτιά αυτών των συνιστώσεων , και τότε θα επέλθει η ρήξη με την ....κοινωνία .
    Ας είμαστε έτοιμοι .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε Αρμαγεδων νομιζω πως ο Τσιπρας εχει καταλαβει πως πρεπει να κινηθει και οτι θα αναγκαστει να απορριψει τις ακραιες συνιστωσες του, οσο και να του κοστισει αυτο. Τις ψηφους που θα χασει στη βουλη, τους βρισκει στους ΑΝ.ΕΛ. Και μη σου κανει εντυπωση αν δεις να υπερψηφιζουν τους νομους του και τα αλλα κομματα. Αρα δεν πεφτει η κυβερνηση αν σπασει δυο τρια ποδια απο την οικοδομη της, γιατι τα βρισκει απο αλλες οικοδομες που ειναι μεσοτοιχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου ΛΥΚΙΕ αν θέλεις σε παρακαλώ ανάρτησε το σχόλιο ως άρθρο για να γίνει μια εκτενέστερη συζήτηση επάνω στο :
    http://attikanea.blogspot.gr/2015/02/blog-post_422.html#comment-form
    με άρθρο "Θα επαναλάβει ο Αλ. Τσίπρας τα λάθη της ΝΔ ή θα αρπάξει την ευκαιρία; "

    Μήπως τελικά δεν πάψαμε να αναζητούμε ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ για ακόμη μια φορά ;

    Ακούω πυκνά συχνά πλέον είμαστε μαζί σας , ζητήστε οικονομική βοήθεια από την Ρωσία για να σωθούμε και να ξεκινήσουμε με μια νέα συνεργασία και την Ελπίδα που θα απεγκλωβίσει την Ελλάδα από τους Διεθνείς τοκογλύφους .

    Και ρωτώ εγώ ο αδαής:
    1) Με ποιόν λογιστικό έλεγχο θα γνωρίζουμε τι χρωστάμε σε ποιόν και γιατί ;
    2) Χρωστάει ο Ελληνικός λαός ή τα ανώνυμα πιστωτικά ιδρύματα ( οι τράπεζες ) και θα καλεστούμε να αποχρεώσουμε ένα νέο δάνειο από φίλη χώρα ( όπως η Ρωσία );
    3) Αν θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή δεν είναι φρονιμότερο να αποσυνδέσουμε το Εθνικό χρέος από το χρέος της κάθε ανώνυμης εταιρίας -τράπεζας , η οποία φυσικά βγάζει στο σφυρί ακόμη και την κύρια κατοικία και λυσσομανά κατά των χρεών των πολιτών προς αυτές ;

    4) Ποια κυβέρνηση που διαθέτει κοινωνική συνοχή και πρόσφατη λαϊκή εντολή ενδιαφέρεται ακόμη να κινηθεί διασώζοντας τα αυριανά τερτίπια του κάθε πιστωτικού ιδρύματος με τις πλάτες του Ελληνικού λαού , που δεν έχει βιώσει και λίγα τα τελευταία χρόνια ;

    Πρέπει α γιγαντώσουμε ακόμη τα ανώνυμα πιστωτικά ιδρύματα για να μπορούν να κινούν τα νήματα κάθε χώρας καλύτερα και να αποδεχόμαστε την κατά καιρούς χασούρα τους ;
    Ποιά λογική το λέει αυτό ;
    Σίγουρα η λογική των Παγκόσμιων τοκογλύφων ...
    Και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να στρουθοκαμηλίζουμε ή να ζητήσουμε αποσύνδεση του Εθνικού χρέους από χρέος της κάθε τράπεζας ;

    Μια κυβέρνηση που κινήθηκε με την λογική της επανίδρυσης της ΜΟΜΑΣ κατακεραυνώνοντας τους Μπόμπολες αυτής της χώρας , πως μπορεί και αποδέχεται την μελλοντική χασούρα των ανώνυμων πιστωτικών ιδρυμάτων που ελλιμενίζονται τον κόπο και τον μόχθο του βασανισμένου Ελληνικού λαού ;

    Μήπως είναι αυτήν λάθος λογική ή λάθος κινείται για ακόμη μια φορά μια Ελληνική κυβέρνηση με πρόσφατη λαϊκή εντολή , που ζητά από εμάς να την στηρίξουμε για να υποστηρίξουμε πως αυτός εδώ ο τόπος δεν πρέπει να έχει μέλλον ;

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.