Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

" Ποιος δικαστής να δικαστεί από μια .... τυφλωμένη ; "




Ποιος δικαστής να δικαστεί από μια τυφλωμένη 
και ποιοι θα πάρουν το βαρύ αυτής της Ιστορίας ;
Μα να δικάσουν δικαστή ; Αυτό μόν' απομένει 
Και να σπιλώσουνε αυτήν που τόσο έχουν διαβάλλει ;

Δεν το χωράει ανθρώπου νους να κάμουν τέτοιο πράγμα 
δεν λειτουργεί η Θέμιδα να τρώει τα παιδιά της .....
κι ας την επιβουλεύονται αυτοί με βαριά τα κρίματά της 
και την κατάντησαν τυφλή κι ανήμπορη συνάμα .

Μον' της ζωής το γύρισμα και η Θεία δίκη μόνο 
τρομάζει αγύρτη νομικό και δικαστή αντάμα 
ή του λαού ο ξεσηκωμός και λαϊκή βουλή του 
σε ορατό χώρο, κατάμεστο να δώσουνε τον "θρόνο" . ( στις πλατείες λαϊκά δικαστήρια )

Κι εκεί δωσίλογα κι αντεθνικά σε ικρίωμα προδότη ,
εκεί που στάθηκες να με τρόπο που εσύ ξέρεις 
θα δεις πως θα΄ ναι μόνο η αρχή για να σου απονείμουν 
αυτά τα όσα έσπειρες να πάρεις με τον τόκο ....


ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ 

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν 

10 σχόλια:

  1. Ο Αθανασίου που έβγαλε την τροπολογία για τον Εμμανουήλ της συμμορίας των εκβιαστων, αντί να απολογείται, πανηγυρίζει!http://attikanea.blogspot.gr/2015/01/blog-post_370.html



    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι φιλε Αρμαγεδων και συγχαρητηρια ηια το ποιημα σου. Αλλα αν η κυβερνηση της ΝΔ ηταν κακη και αδικη , αυτο που μας περιμενει αν κυβερνησει ο Συριζα δε θα εχει προηγουμενο. Ενα θα πω μονο επειδη συνεργαζομσι με πολλους συριζεους. Οταν μας κατσικωθει σαν κυβερνηση ο Συριζα δεν προκειται να πεσει ποτε και με καμια δυναμη. Δεν θα εγατσλειψει την εξουσια παρα μονο με ποταμια αιματος. Δεν υπαρχουν πιο φασιστες απο τους αριστερους συριζεους η λογικη του αποφασιζομεν και διαταζουμεν θα ειναι ο κανονας τους. Δεν προκειται να σεβαστους ουτε νομους ουτε συνταγμα. Δεν προκειτε να κυρηξουν ποτε εκλογες πιστευοντας οτι ειναι η ιδανικη κυβερνηση που οφελει τη χωρα και δε θα πρεπει να ρισκαρει μια αλλη κυβερνηση που θα χαλασει το δικο τους οικοδομημα. Και αυτα που λενε οτι θα διαλυσουν τα ΜΑΤ κτλ ειναι κουραφεξαλα. Αντιθετα τα ΜΑΤ μπορει να αλλαξουν ονομα κσι χρωμα στολης αλλα θα γινουν πολυ πιο σκληρα για να δερνουν καθενα που θα τολμισει να αντιδρασει στον φασισμο της αριστερης κυβερνησης του Συριζα. Σκεφτειτε μονο την αντιδραση του ΠΑΜΕ ΚΚΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΝΕΛ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλα και το κοσμο που θα κατεβει στο πεζοδρομιο για να ριξει τη προδοτικη κυβερνηση Συριζα οταν θα εχει ξεπουλησει τα εθνικα θεματα οταν θα εχουν ερθει αλλα 3000000 λαθροεποικων οταν θα εχουμε ξεπουλησει Μακεδονια και Αιγαιο οταν θα σε σφαζουν οι τζιχαντιστες μεσ το σπιτι σου, και οταν θα κανεις ουρα στο σουπερ μαρκετ για τα βασικα ειδη λογω ελλειψης εισαγωγων. Τοτε το ξυλο και το δσκρυγονο θα πεφτει βροχη απο τα Ματ του Ζυριζα. Αυτο να το θυμαστε κοντος ψαλμος αλληλουλια,. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Αρμαργεδών, ευχαριστούμε για το ωραίο σου ποίημα.
    Ο προβληματισμός του Κώστα είναι βάσιμος και στηρίζεται σε πραγματικά δεδομένα.
    Η κυβέρνηση, με την παρουσία υπουργών τύπου Αθανασίου και Δένδια, έχει αποδείξει ότι είναι απόλυτα υποταγμένη στην υπηρεσία αλλότριων συμφερόντων (ιδιωτικά, ξένα, διεθνή, εγκληματικά, κτλ) και ότι πολλές φορές το κάνει απροκάλυπτα, προκαλώντας το κοινό αίσθημα και την γενική κατακραυγή του λαού.
    Πρόκειται για μια κυβέρνηση συντεταγμένη στην μνημονιακή πολιτική που καθορίζουν οι Γερμανοί και οι "εταίροι".
    Αυτό το οποίο έχει πετύχει μέχρι σήμερα, είναι το γεγονός ότι η χώρα έχει μεν χρεοκοπήσει, πλην όμως το έχει κάνει με ελεγχόμενο τρόπο, ώστε να μην υπάρξει γενική κατάρρευση της κοινωνίας.
    Δηλαδή δανειζόμενη, εξασφαλίζει ένα μίνιμουμ συνάξεων, μισθών και κοινωνικών παροχών.
    Αυτό λέγεται συντήρηση μιας κατάστασης που δεν φαίνεται να οδηγεί σε διέξοδο άμεσα, όμως δεν επιτρέπει απ' την άλλη να επέλθει μια απόλυτη καταστροφή της οικονομίας, με όποιες κοινωνικές και εθνικές επιπτώσεις μπορεί αυτό να σημαίνει.
    Βεβαίως οι κάκιστες επιλογές της δημοσιονομικής πολιτικής, δεν έχουν επιτρέψει μέχρι τώρα την εκκίνηση της οικονομικής ανάπτυξης.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να κυβερνήσει χωρίς σαφή οικονομική προοπτική και σχεδιασμό, που να είναι εφαρμόσιμος και συμβατός με την παγκόσμια και ευρωπαϊκή οικονομία. Είναι χαρακτηριστικές οι πολλές αντιγνωμίες που εκστομίζονται δημόσια, από τα στόματα διαφόρων στελεχών και αυριανών υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ.
    Η ύποπτη αποσιώπηση των κατευθύνσεων του ΣΥΡΙΖΑ, πάνω στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, εσωτερικής ασφάλειας και μετανάστευσης από τα ΜΜΕ, δείχνει ότι η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει για να εξυπηρετήσει διεθνιστικά συμφέροντα και συνωμοτικές μεθοδεύσεις από την Νέα Τάξη Πραγμάτων.
    Η καταφανής ψυχική νόσος, πολλών εκ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζονται στα ΜΜΕ και προσπαθούν να αρθρώσουν λόγο και επιχειρήματα, δείχνει έναν δεσποτισμό, αυταρχισμό, μισαλλοδοξία και εκδικητική διάθεση (ρεβανσισμό), που πηγάζει από τον βαθύ, νοσηρό ψυχικό τους υπόβαθρο (συμπλέγματα). Πολλοί εξ αυτών, φαίνεται να διακατέχονται από μηδενισμό και χαοτική σκέψη, πράγμα που έχουν αφήσει να καταμαρτυρεί η εμφάνιση, ο λόγος και οι ιδέες τους.
    Άνθρωποι ακατάλληλοι να διαχειριστούν δημόσια θέματα και να ασκήσουν χριστή εξουσία, πρόκειται να αναλάβουν τις τύχες ενός ιστορικού λαού. Πέραν της γενικής πολιτικής κατεύθυνσης που μυχίως υπάρχει μέσα στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη που προτίθενται να αναλάβουν εκτελεστικό ρόλο, πάσχουν από επικίνδυνες ψυχικές νόσους, ήτοι εμμονές, μανίες, καταθλίψεις και διαταραχές της προσωπικότητάς τους. Άνθρωποι χαμηλής παιδείας και νοσηρής πνευματικότητας.
    Άνθρωποι που μπορούν κάλλιστα να θεωρηθούν "αποτυχημένοι" (loosers) στην προσωπική και την κοινωνική τους ζωή, άνθρωποι του περιθωρίου που αποζητούν εκδίκηση της κοινωνίας για την δική τους αποτυχία και εξοβελισμό.
    Είναι σύνηθες όσες αριστερές κυβερνήσεις αναλαμβάνουν την εξουσία ενός κράτους, υπό συνθήκες κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, να γραπώνονται στην εξουσία και να καταργούν κάθε δημοκρατική διαδικασία. Πρόκειται για αριστερές δικτατορίες και τα παραδείγματα είναι πολλά και γνωστά.
    Ο αριστερός τρόπος διακυβέρνησης που προμηνύεται, πέραν των ψευδών διακηρύξεων προεκλογικά, αναμένεται να είναι συγκρουσιακός και απολυταρχικός (φασιστικός).
    Το ανθρώπινο παλμαρέ του ΣΥΡΙΖΑ, έχει τους "κατάλληλους" ανθρώπους για να ασκήσουν μια νέας μορφής δικτατορία, που θα επιβάλλει δια της βίας (με όλες τις έννοιες), όλες τις δικές ιδεοληψίες. Ανοχή στην διαφορετική άποψη, δεν θα υπάρξει.
    Συνεπώς Κώστα, επικροτώ το σχόλιό σου και τις διατυπωμένες ανησυχίες σου.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ..ΟΤΙ η ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗ ΣΤΗΝ ΧΘΟΝΑ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΜΟ...ΟΥΤΕ ΜΕ ΗΘΙΚΗ...ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ...Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ....ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ...ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ/ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ....ΣΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ "Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ"...ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ...(ΩΩ ΝΑΙ ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ)..ΣΤΙΓΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΕΣ....Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ...ΑΠΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ η ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ..ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.....

      Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΘΗΡΙΟ....ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΕΡΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ...ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΩΣ ΤΟ 2018 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛ-ΙΑΔΑ ΤΟΥ(ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΕ ΗΤΑ).....


      "Οι μεγαλόθυμοι Τρώες καθώς είδαν το ΑΙΜΑ του
      Οδυσσέως, παρακινούσαν ο ένας τον άλλο και κατ’ αυτού
      πάντες έβησαν. Εκείνος όμως οπισθοχωρώντας, φώναξε τους
      εταίρους. ΤΡΙΣ έπειτα φώναξεν όσο δυνατά άνθρωπος να
      φωνάξει, και ΤΡΙΣ τον άκουσε να ιαχή ο ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ Μενέλαος."
      Ομήρου ΗΛΙΑΣ 459 – 463

      ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΙΜΑ...ΤΡΙΣ....ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ....ΑΠΟ ΤΟΤΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΟΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.....Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ...ΟΣΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ 7 ΠΥΛΗ ΤΡΟΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΡΑ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ!!! ΠΥΛΟΣ..ΠΥΛΕΣ...ΕΛΕΥΣΙΣ...

      THE STAR LORD.

      Διαγραφή
  4. Εχω την εντυπωση οτι εχουν επιστρεψει απο τα παλια ο Εξωκοσμικος και η παρεα του, σε νεα βερσιον, που αντι για το 2012 που δε τους βγηκε, πανε τωρα για το 2018. Θα μεινω ανωνυμη για εσας ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμη, είτε έχουν επιστρέψει είτε όχι, αυτό που έχει σημασία είναι να μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και με όποιο όνομα ή πρόσωπο επιθυμούν. Δεν ξέρω σε ποιους ακριβώς αναφέρεσαι ως "ομάδα" από τους σημερινούς φίλους μας, όμως όλοι οι σημερινοί έχουν να μας πουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Από ΄κει και πέρα, εσύ κράτα ότι κρίνεις χρήσιμο και απέρριψε όσα διαφωνείς. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να αντικρούσεις τα επιχειρήματά τους, αν διαφωνείς με αυτά. Αφήνεις να εννοηθεί, ότι είσαι θαμώνας του Καταχθόνιου Δαίμονα. Νομίζω ότι δεν θα εκτεθείς σε κάποιο κίνδυνο, αν υπογράψεις με το όνομα που σε γνωρίζουμε.
    Φίλε STAR LORD, είναι γνωστά και πολυσυζητημένα τα σχέδια που έχει το Ιερατείο για την Ελλάδα και προπαντός για τους Έλληνες, εδώ στον Καταχθόνιο Δαίμονα.
    Εγώ θα έλεγα να μην περιμένουμε κανέναν "Αχιλλέα" που θα σηκώσει το σπαθί των "πανελλήνων".
    Εγώ θα έλεγα να αφυπνίσουμε τον κοιμισμένο "Αχιλλέα" που βρίσκεται εντός μας, ώστε να βρει και να αδράξει το "ξίφος" του Έλληνα μαχητή, ώστε να μπορέσει να προασπίσει τα Ελληνικά ιδεώδη, έναντι των Κρόνιων ιερατείων που τον αντιμάχονται.
    Σε υλικό επίπεδο δεν πρόκειται να επιτύχουμε καμία νίκη σε μάχη, αν πρώτα δεν έχουμε οπλιστεί ψυχικά και ηθικά για να πολεμήσουμε.
    Στην Ελλάδα σήμερα δεν υπάρχουν Μαχητές, ούτε με την κυριολεκτική ούτε και με την μεταφορική έννοια. Αυτοί που υπάρχουν είναι λίγοι, αλλά έχουν την δυνατότητα να αφυπνίσουν πολλούς.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΥΚΙΕ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ..."Εγώ θα έλεγα να αφυπνίσουμε τον κοιμισμένο "Αχιλλέα" που βρίσκεται εντός μας, ώστε να βρει και να αδράξει το "ξίφος" του Έλληνα μαχητή, ώστε να μπορέσει να προασπίσει τα Ελληνικά ιδεώδη, έναντι των Κρόνιων ιερατείων που τον αντιμάχονται."

      ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ) ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣΥΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙΠΟΤΑ.

      ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΧΗΤΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΤΑ ΟΣΑ ΓΕΩΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΑΜΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΕΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ..ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄Π.Π ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ...

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  6. Να απευθύνω πρώτα απ'όλα έναν χαιρετισμό σε όλους και όλες τις θαμώνες του Καταχθόνιου Δαίμονα και να προσθέσω πως οφείλω μιαν απάντηση στον συνσχολιαστή ΕΡΙΩΠΑ ( δεν σε ξέχασα ) και σε εσένα φίλε μου ΛΥΚΙΕ .

    Κώστα φίλε μου συμφωνώ για τα όσα κατέθεσες για τον ΣΥΡΙΖΑ και θα πω πως αυτά που είπες ήταν κάπως "λίγα" για τα όσα προτίθεται να κάνει αυτό το κόμμα.

    Ίσως να το "παρατραβήξω" για κάποιους, αλλά αφού εδώ μέσα έχουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να εκφραζόμαστε, πιστεύω πως μετά από την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για έξι μήνες θα έχει ανταμώσει ο τόπος τόση ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ που δεν έχει ξανά βιώσει και τότε είναι που θα πάρει την σκυτάλη η Χ.Α. και η αγανάκτηση που θα υπάρχει από τον λαό θα επιφέρει ίσως το χειρότερο πάλαι ποτέ Εφιάλτη του Εμφυλίου Πολέμου . ( ξέρω πως είναι ακραία η τοποθέτησή μου αλλά αυτό διαφαίνεται )

    Αυτό όμως δεν λέει πως θα πρέπει να συνδράμουμε και να συνεχίσουμε με ένα "λιγότερο κακό" για να αποποιηθούμε τις ευθύνες που αναλογούν στα κόμματα που κυβέρνησαν σχεδόν σαράντα χρόνια και ρήμαξαν αυτόν τον τόπο την ΠΑΤΡΙΔΑ μας .

    Συγκοινωνούντα δοχεία είναι τα κόμματα εντός της βουλής και αυτό το μεγαλύτερο σύνολο του Ελληνικού λαού δεν πρόκειται να το καταλάβει , πλήν ..... την ώρα που θα βιώσει και την κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ .

    Η μαγιά της ακραίας δημοσιονομικής πολιτικής έχει αποτύχει παταγωδώς , εξού και το ομολογούν πλέον όλοι οι υποτιθέμενοι φίλοι εντός της Ε.Ε. ( σενάρια διαγραφής του χρέους ή ένα μέρος του ,είναι πια στο τραπέζι ,διότι ανακάλυψαν το δημοσιονομικό έλλειμμα είναι χειρότερο του 2010 παραθέτοντας εμμέσως πλην σαφώς πως ένα Grexit)

    Η λύση που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το Β πλάνο και "καθαρίζουν την αρένα" από αυτούς που χρησιμοποίησαν ( ΓΑΠ ,ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ,ΣΑΜΑΡΑ ,ΣΗΜΙΤΗ ) και επέφεραν τόσα δεινά στον Ελληνικό λαό, σπρώχνοντας νέα πιόνια στην σκακιέρα της ήδη δρομολογηθείσας επόμενης λύσης τον ΣΥΡΙΖΑ , ως λυτρωτές που πρέπει να εμπιστευτεί και πάλι ο Ελληνικός λαός για να δοκιμάσουμε λίγο και από αυτούς .

    Η Ρωσία γνωρίζει πολύ καλά τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ( μεταναστευτικό την αγάπη του για το Μουσουλμανικό στοιχείο με τα τζαμιά την αδιαφιλονίκητη παραχώρηση της Θράκης ) και γι'αυτό ακούγεται όλο και πιο πολύ ότι θα υποστηρίξει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ , γιατί ..... ο Ελληνικός λαός μπορεί να "ξυπνήσει" μετά από ένα τόσο γιγαντιαίο ξεπούλημα και Εθνοπροδοσία .

    Όλα αυτά όμως δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στο να θέσουμε πλέον τα δικά μας όρια και να μην αντικρίζουμε αυτούς που έπιασαν στα χέρια τους το Ελληνικό Σύνταγμα και το κατάντησαν κουρελόχαρτο .

    Πρέπει να πούμε ΟΧΙ σε όλους αυτούς που έπιασαν δουλειά και πάλι και μέσα από εκβιασμούς μας προτείνουν να γίνουμε αυτοί που θα συνυπογράψουμε τις επόμενες 7000 αυτοκτονίες συμπολιτών μας , την εκποίηση σπιτιών των γειτόνων μας , την έξοδο από την ΠΑΤΡΙΔΑ μας και άλλων παιδιών μας .

    Πρέπει να θέσουμε τέρμα σε αυτό το μαρτύριο με κάθε τρόπο , αυτός ο τρόπος είναι ... η ψήφος μας .

    Ας θυμηθούμε όλοι μας ποιοι είναι όλοι αυτοί εκεί μέσα στην βουλή και με το χέρι στην καρδιά πλέον μην αναζητήσουμε ευθύνες μόνον σε αυτούς, αλλά σε ...... ΕΜΑΣ .


    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδια χαλαρωστε λιγο! Ο Τσιπρας δεν εχει καμια σχεση με τους υπολοιπους ανισορροπους αριστεριστες που αποτελουν τις συνιστωσες στο Συριζα. Ο Τσιπρας προωθηθηκε απο τον Αλαβανο για αρχηγος. Αυτο σημαινει οτι κι αυτος ειναι ενας κρυφος βραχιονας του κεφαλαιου. Προερχονται και οι δυο απο τζακια κεφαλαιοκρατων συντηρητικων. Ο Τσιπρας σαν πρωθυπουργος θα εχει να αντιμετωπισει ενα 4% που εκπρωσοπουν τις αριστερες συνιστωσες του, και οσοι αντιδρασουν απ' αυτους στην πολιτικη του, θα τους εκπαραθυρωσει, γιατι θα εχει την στιρηξη του υπολοιπου 29% που ειναι πρωην ψηφοφοροι του Πασοκ. Αρα ο Τσιπρας δεν θα ακουσει στα ακραια κελευσματα των αριστετιστων που τωρα κραυγαζουν στα καναλια και μας εχουν φλομωσει στις μ@λ@κιες, αλλα θα κανει οτι θα εκανε ενας νεος Αντρεας Παπανδρεου. Ουσιαστικα θα μας ξανακυβερνησει ενα Πασοκ! Τιποτα απ' αυτα που λεει, δε θα κανει στη πραξη. Θα αλλαξει ονοματα, βιτρινες κσι λεζαντες, αλλα στην ουσια θα αφησει τα πραγματα οπως εχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Πες μου αν ... είδες "

    Πες μου αν είδες άγγελο να χάνει την καρδιά του ,
    αετό που να πληγώνεται να σπάζει τα φτερά του ,
    φαρμάκι η αγάπη της εκείνη που μου έδωσε ,
    ήταν στερνός μου ο σταθμός , πάει και έληξε .

    Αυτό που ζούσα δεν ήταν έρωτας
    καρδιά αργοσβήνει , πάψε πια να ρωτάς .

    Είδαν ποτέ τα μάτια σου αστέρια ν' αργοσβήνουν ,
    ή της ζωής τα θάματα πόνο μόνο να δίνουν ;
    Κάποιες φορές ο έρωτας σε κάνει και πεθαίνεις
    κι άλλες φορές σε ηρεμεί και νοιώθεις γιατρεύεις .

    Εγώ όμως αρρώστησα στην τόση σου αγάπη ,
    ήταν σαν νεκρολούλουδα στο άδειο μου κρεβάτι .
    Μόνος να μείνω κι ας πονώ , μόνος κι ας υπομένω
    με θύμησες να απορώ τώρα που αργοπεθαίνω .

    Αυτό που ζούσα δεν ήταν έρωτας
    καρδιά αργοσβήνει , πάψε πια να ρωτάς .


    Κάποιες φορές ο έρωτας είναι ένα μονομερή έργο και ξυπνάς σαν υπνωτισμένος και αντικρίζεις την αλήθεια .
    Τότε προσπαθείς να σταθείς στα δυο σου πόδια και να συνεχίσεις πλέον άδειασμένος και νεκρός από ένα τόσο μοιραίο συναίσθημα .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.