Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Το Αναψυκτήριο της Εβδομάδας (6-1-2015) [«Η αλληγορία του απορριμματοφόρου» από τον ΕΣ, Οι μάχες των Εγώ]


Εδώ μπορείτε να σχολιάζετε ελεύθερα, αλλά με σεβασμό στον συνομιλητή σας.

123 σχόλια:

  1. Φίλοι μου καλημέρα (από δανεικό υπολογιστή)!
    Στο προηγούμενο Αναψυκτήριο, επιχειρήθηκε να εφαρμοστεί η άποψη του Ερίωπα για την Γεωδαιτική ερμηνεία του Εξάκτινου Αστέρα, πάνω σε χάρτη. Αν αυτό τελικά επιτευχθεί, μένει να συμβεί το ίδιο και στον αστρολογικό χάρτη του ουρανού.
    Κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν, επειδή η μέθοδος που ακολουθείται από τον Ερίωπα προκαλεί εκνευρισμό και αδημονία. Είναι πλέον ευθύνη του φίλου μας Ερίωπα να κατευνάσει τα πνεύματα, ασχέτως αν δικαίως ή αδίκως αυτά εξεγείρονται.
    Ο χώρος αυτός, φιλοξενεί όλους όσους σέβονται τους απλούς κανόνες του πολιτισμένου διαλόγου.
    Ας διατηρήσουμε το άριστο επίπεδο, που χαρακτηρίζει τον χώρο μας.
    Φίλε Ερμόλυκε, από όσα είπες εν βρασμώ ψυχικής ορμής, ένα με στιγμάτισε το οποίο νομίζω ότι δεν εννοούσες: το "δεν είσαι φίλος μου" προς τον Ερίωπα. Δεν θα το σχολιάσω.
    Ο φίλος μας Στοχαστής, έχει γνήσιο πνεύμα ελεύθερου στοχασμού, που μπορεί να ενοχλεί κάποιους. Όμως η ειλικρίνεια που τον διέπει, δεν αφήνει αμφιβολίες για την αγνότητα και την καθαρότητα της ελληνικής του σκέψης.
    Επειδή όλοι μας είμαστε ιδιαίτερες προσωπικότητες (και άκρως ενδιαφέρουσες θα έλεγα), που η κάθε μια έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, με οξείες και αμβλείες γωνίες, για το κοινό μας όφελος και για το καλό του Συμποσίου μας, θα πρέπει να είμαστε ανεκτικοί και μετρημένοι.
    Αν αφήσουμε ανεξέλεγκτο το θυμικό μας, το πεδίο που συνυπάρχουμε διανοητικά θα εκραγεί αμετάκλητα.
    Ας κάνουμε λοιπόν αυτή την υποχώρηση, για χάρη του υπέρτερου καλού μας!
    Εγώ νοιώθω ένα αίσθημα αγάπης για όλους σας ανεξαιρέτως.
    Σήμερα, ημέρα του Φωτισμού, ας ευχηθούμε να χυθεί άπλετα το Λογοϊκό Φως μέσα στον χώρο μας.
    Καλημέρα!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άφθαρτοι οι υπομένοντες, φίλε Λύκιε.
      Άφθαρτοι όμως είναι οι Τέλειοι ακόλουθοι του Τέλειου Συμπαντικού Νόμου. Οι υπόλοιποι καταλήγουν στην ανακύκλωση.

      Οι παραβάτες όμως πριν την ανακύκλωση παραδίδονται στην Στύγγα, που την τρέμει ακόμα και ο Ήλιος ο παντοδύναμος και όλοι οι υπόλοιποι «θεοί».

      Αναφέρω την Στύγγα λίγο πρόωρα διότι έχει σχέση με την θεά Δήμητρα και του 50 Πρυτάνεις της.
      Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να επιστρέψει σύντομα ο Ερμόλυκος Ελεύθερος και ΑΩΡαίος και να μας παρουσιάσει ακόμη υψηλότερα διανοήματα. Νομίζω δεν έχει αποφασίσει ακόμα να τραβήξει το Αωρ του από την θήκη.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Λύκιε θα σε στεναχωρήσω αλλά ο φίλος σου ο Στοχαστής έχει γνήσιο πνεύμα αμπελοφιλόσοφου, αυτό είναι όλο. Πες στον φλούφλη ότι όσο μου κάνει "refresh" άλλο τόσο εγώ θα τον προσβάλλω και θα τον χλευάζω όπως πραγματικά του αξίζει. Και αν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό, πες του να έρθει να με συναντήσει από κοντά και να μου αναλύσει το "εγώ" μου.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  2. ΛΥΚΙΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ....ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ....ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ...ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ.....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 50..

    50 ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ...ΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    50 ΑΣΤΕΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ...ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ..ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΣΤΕΡΟΕΣΣΑ" ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣΤΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ...ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΙ ΔΑΝΑΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ.

    ΠΕΝΗΝΤΑ=494
    ΓΛΑΥΞ=494
    ΑΝΑΔΥΘΗΚΑ=494 (ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΑΔΥΘΗ)
    ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ=494

    ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΣΤΙ=1009
    ΓΛΑΥΞ ΕΣΤΙ=1009
    Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ=1009
    ΚΟΣΜΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ=1009
    Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ=1009
    ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΤΟΞΟ=1009 !!!!!! (50 ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Β ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ Α)

    THE STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δοκιμασα την αντιληψη σου Λυκιε οσον αφορα το πως αντιμετωπιζει ενας πνευματικος ανθρωπος τις προσβολες (μη απαντηση-αγνοηση τους), αλλα νομιζω πως πλεον ειναι ευδιακριτο πως αυτη ειναι μη βιωσιμη επι μακρον.

    Παρα τη συσταση που σου εγινε να απεχεις απο υβρεις, παρα το οτι ειναι κανονας και τα υβριστικα σχολια διαγραφονται, παρα το οτι διαβαζεις καθε φορα πριν κανεις σχολιο την ιδια προειδοποιηση, δειχνεις αμετανοητος. Καταλαβε επιτελους πως το συμπαν δεν σου ανηκει, ουτε και οι αλλοι,για να χορευουν οπως επιθυμεις. Η απαντηση σου σε ολα τα προηγουμενα ειναι να με πεις και "φλουφλη". Αν και σεβαστηκα την επιθυμια σου να μην ασχολουμαι μαζι σου, το εκανες εργολαβια να ασχολεισαι εσυ μαζι μου βριζοντας με. Δεν ασχολουμαι πλεον μαζι σου.

    Υβρεις ομως δεν θα ανεχτω, διοτι σεβομαι τον εαυτο μου. Το "φλουφλης" στο επιστρεφω. Οι εξηγησεις δεν απευθυνονται σε σενα καθως δεν σου χρωσταω καμια, αλλα στη παρεα του καταχθονιου δαιμονα. Θελω να δειξω με αυτες,πως δεν πρεπει να δεχομαστε τα "σκουπιδια" κανενος. Οπου το διακρινουμε να συμβαινει αυτο, απλα απομακρυνομαστε. Και αντιγραφω δυο ιστοριες για να βοηθησω στην κατανοηση οσων ανεφερα
    Στοχαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  4. Μια μέρα βρισκόμουν σε ένα ταξί και πήγαινα στο αεροδρόμιο. Το ταξί προχωρούσε στη δεξιά λωρίδα του δρόμου, όταν ξαφνικά ένα μαύρο αυτοκίνητο πετάχτηκε από ένα χώρο στάθμευσης ακριβώς μπροστά μας. Ο οδηγός του ταξί πάτησε το φρένο, γλίστρησε και κατάφερε να μην χτυπήσει το άλλο αυτοκίνητο για λίγα μόλις εκατοστά!
    Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου κούνησε το κεφάλι του και άρχισε να μας φωνάζει. Ο δικός μου οδηγός απλώς του χαμογέλασε και τον χαιρέτισε. Ήταν πολύ φιλικός απέναντί του. Έτσι τον ρώτησα:
    «Γιατί το έκανες αυτό; Αυτός ο τύπος παραλίγο να καταστρέψει το αυτοκίνητό σου και να μας στείλει στο νοσοκομείο!».
    Τότε εκείνος με δίδαξε κάτι που σήμερα πλέον ονομάζω «Η αλληγορία του απορριμματοφόρου».

    Ο οδηγός μου εξήγησε ότι πολλοί άνθρωποι μοιάζουν με απορριμματοφόρα. Περιφέρονται γεμάτοι σκουπίδια, γεμάτοι πίκρα, θυμό και απογοήτευση. Καθώς τα σκουπίδια τους γίνονται όλο και περισσότερα, χρειάζονται ένα μέρος να τα πετάξουν και μερικές φορές αυτό το μέρος μπορεί να είστε κι εσείς. Μην το πάρετε όμως προσωπικά, απλώς χαμογελάστε τους, χαιρετίστε τους, ευχηθείτε τους να είναι καλά και φύγετε.
    Δεν αξίζει να κουβαλάτε τα δικά τους σκουπίδια και να τα εξαπλώνετε και σε άλλους ανθρώπους στη δουλειά σας, στην οικογένειά σας ή και σε αγνώστους.

    ****

    Ένας από τους μεγαλύτερους δασκάλους Ζεν, ο Λιν Τσι, συνήθιζε να λέει:


    “Όταν ήμουν νέος, ήμουν ενθουσιασμένος με την κωπηλασία. Είχα μια μικρή βάρκα, και πήγαινα στη λίμνη μόνος μου. Έμενα εκεί για ώρες ολόκληρες. Κάποτε έτυχε να διαλογίζομαι στη βάρκα μου με κλειστά μάτια, μια όμορφη νύχτα. Τότε πλησίασε μια άλλη βάρκα ακολουθώντας το ρεύμα και χτύπησε τη βάρκα μου. Τα μάτια μου ήταν κλειστά, έτσι σκέφτηκα : Κάποιος είναι εδώ με τη βάρκα του και χτύπησε τη δική μου βάρκα’. Θυμός γεννήθηκε μέσα μου. Άνοιξα τα μάτια μου και ήμουν έτοιμος να πω θυμωμένος κάτι σ’ αυτόν τον άνθρωπο, αλλά τότε συνειδητοποίησα ότι η βάρκα ήταν άδεια! Και δεν υπήρχε τρόπος να εκτονωθεί ο θυμός μου. Προς ποιόν θα τον εξέφραζα; Η βάρκα ήταν άδεια, απλώς έπλεε ακολουθώντας το ρεύμα από μόνη της και ήρθε και χτύπησε τη βάρκα μου. Έτσι δεν υπήρχε τίποτε να κάνω. Δεν υπήρχε δυνατότητα να εκτονώσω τον θυμό μου σε μια άδεια βάρκα”.


    Έτσι ο Λιν Τσι είπε: “Έκλεισα τα μάτια μου. Ο θυμός ήταν εκεί, αλλά δεν μπορούσε να βρει διέξοδο. Έκλεισα τα μάτια μου και απλώς κινήθηκα προς τα πίσω μαζί με τον θυμό. Και η άδεια βάρκα έγινε η συνειδητοποίησή μου. Έφτασα σ’ ένα σημείο μέσα μου εκείνη τη σιωπηλή νύχτα. Εκείνη η άδεια βάρκα έγινε ο δάσκαλός μου. Και τώρα εάν κάποιος έρχεται και με προσβάλλει, γελάω και λέω: Και αυτή η βάρκα είναι επίσης «άδεια». Κλείνω τα μάτια και πηγαίνω μέσα.
    ****
    Και για οποιον θελει να το κατανοησει ακριβως
    http://www.en-gr.com/index.php/el/enallaktiki/1279-soul-crash
    Στοχαστης

    ΥΓ.Τον χαρτη τον ανεβασα εγω Λυκιε. Οντως η Ουρ ειναι πανω αριστερα οπως ειπε ο Εριωπας. Το κατω τριγωνο βγαινει(που αναφερεται στην υλη-γυναικα), το πανω οχι. Αλλο αν το ψιλο-εφερα να βγαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ρε Στοχαστή. Πάντοτε τα λεγόμενά σου είναι γεμάτα. Σε συγχαίρω και σε ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οκ. Εκτος απο αγνοηση σε σενα Ερμολυκε, για να αποδειξω (στον εαυτο μου φυσικα και οχι σε σενα) πως εχεις αδικο, κανω και αποχη απο τον καταχθονιο δαιμονα. Χαιρετω για λιγο καιρο
    Στοχαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Πάρε και κανένα βιβλίο ψυχολογίας μαζί σου, θα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.

      ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  7. Μόλις μπήκα στο ιστολόγιο και ρίχνοντας μια ματιά, απογοητεύτηκα.
    Να βάλουμε μερικά πράγματα στην θέση τους:
    Κατ΄αρχήν να ζητήσω συγνώμη από τον Ερμόλυκο, διότι πράγματι από λάθος μου του απέδωσα το δεύτερο σχέδιο στο προηγούμενο Αναψυκτήριο, χωρίς να του ανήκει.
    Αυτό ανήκει στον Στοχαστή και το είχε δώσει στο σχόλιό του:
    "Ανώνυμος5 Ιανουαρίου 2015 - 7:57 π.μ.
    Νεο σχεδιο με κεντρο την Ιερουσαλημ.
    http://i62.tinypic.com/zxvafb.jpg
    "Βγαινει" αλλα προβλημα παραμενει η περιοχη της Θηβαιδας
    Στοχαστης"
    στο προηγούμενο Αναψυκτήριο.
    Συνεπώς άδικα τον κατηγορείτε, το λάθος ήταν δικό μου.
    Πέραν αυτού φίλοι μου, σας έδωσα το e-mail μου προκειμένου να μπορείτε όλοι σας να επικοινωνείτε μαζί μου και να μου στέλνετε οτιδήποτε θεωρείτε χρήσιμο. Αυτό δεν είναι "συνωμοσία", αλλά συνεργασία με τον διαχειριστή.
    Δυστυχώς όμως διαπίστωσα ότι παρ' όλες τις παραινέσεις μου, κάποιοι επιμένουν να ξεπερνούν προκλητικά τα όρια, αν και δήλωσα ξεκάθαρα ότι δεν θα το ανεχτώ αν συνεχιστεί.
    Έδειξα κατανόηση στην στιγμιαία φόρτιση και ανοχή.
    Διαπίστωσα όμως ότι δεν έπεισα, οπότε δεν έχω άλλη επιλογή από το να αρχίσω να διαγράφω σχόλια που θα θεωρώ ότι θίγουν και προσβάλλουν τους συνομιλητές μας.
    Ήδη διέγρψα το πρώτο, με μεγάλη μου λύπη.
    Ελπίζω ότι θα είναι και το τελευταίο.
    Αγαπητέ Ερμόλυκε, πολλές από τις αντιρρήσεις σου με βρίσκουν σύμφωνο. Όμως ο τρόπος που τις προβάλλεις είναι τέτοιος που χάνεις έδαφος, αντί να κερδίζεις.
    Αυτά που λες, αν τα διατυπώσεις με περισσότερη στωικότητα, θα βάλλουν βαθύτερα τα δάχτυλα επί των τύπων των ήλων!
    Φίλε Στοχαστή, ανέξου και μην υποκύπτεις.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Ερμόλυκε, εφόσον επέλεξες να αγνοείς τις παραινέσεις μου και τις προειδοποιήσεις μου, μετά λύπης μου (γιατί σε θεωρώ αξιόλογο) αναγκάζομαι να διαγράψω τα υβριστικά σου σχόλια. Ο Στοχαστής δεν έχει προβεί σε κανένα υβριστικό σχόλιο.
      Δεν θα εξετάσω το περιεχόμενο των διαλόγων σας, ούτε θα πάρω θέση στην διένεξη. Αυτά τα έχω ήδη εξηγήσει. Εκεί που θα παρεμβαίνω, είναι όταν θα ξεφεύγετε από τα όρια και θα απευθύνετε ύβρεις.
      Είμαι σίγουρος ότι είσαι σε θέση να διακρίνεις την διαφορά.
      Δεν σου κρύβω Ερμόλυκε, ότι η άλλη σου πλευρά μου είναι πιό ευχάριστη και θαυμαστή. Αυτή η πλευρά που μας αποκαλύπτεις, δεν είναι αρεστή σε κανέναν.
      Είναι στο χέρι σου να επαναφέρεις τον ωραίο, ευφυή και μεθοδικότατο Ερμόλυκο.
      Μην αυτοκαταστρέφεσαι φίλε!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Φίλε Ερμόλυκε, το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να συγκρατήσει κανείς την οργή του, ειδικά όταν πιστεύει ότι έχει αδικηθεί. Όμως θα σε παρακαλούσα να κάνεις μια προσπάθεια να "βγείς" για λίγο από τον οργισμένο Ερμόλυκο και να παρατηρήσεις από απόσταση το όλο περιστατικό. Σαν να επρόκειτο για έναν τρίτο. Πάρε θέση κριτική απέναντι στο θέμα και σκέψου πως θα παρέμβαινες για να αποκλιμακώσεις την κρίση. Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός και δίκαιος. Αφού εγώ δεν τα καταφέρνω να είμαι δίκαιος, προσπάθησε να γίνεις εσύ. Από εμένα τουλάχιστον δανείσου την ευγένεια που ειλικρινά μου αναγνωρίζεις (και σε ευχαριστώ).
      Επιμένω τέλος, ότι ο πραγματικός Ερμόλυκος είναι ο άλλος, ο καλός, αλλά αυτή τη στιγμή έχει παραχωρήσει τη θέση του, στον πληγωμένο και θυμωμένο "Ερμόλυκο". Νοιώθω τον πόνο σου φίλε μου και δεν θα σε αφήσω να σε ταλαιπορεί. Φυσικά και ...δεν είσαι ο "δράκος" της παρέας μας! Ο αληθινός δράκος, δεν οργίζεται, δεν πληγώνεται και δεν ξεγελιέται, γιατί δεν είναι άνθρωπος!
      Σκέψου το φίλε μου...

      Διαγραφή
  8. ΛΥΚΙΕ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΕΣΑΙ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε σχολιαστή, εδώ δεν έχω ρόλο δικαστή, ούτε και τιμωρού. Το ποιός είμαι και πόσο σκληρά πολεμώ, δεν ξέρω πόθεν το γνωρίζεις. Αν είσαι γνωστός μου, θα εκτιμούσα αν κρατούσες για τον εαυτό σου, όσα τυχών γνωρίζεις ή νομίζεις οτι γνωρίζεις για μένα.
      Σε αυτό τον χώρο, δεν χρειάζεται η βία, ούτε ο φόβος. Εδώ υπάρχει ο σεβασμός και η ανοχή. Εδώ υπηρετούμε την αγάπη και όχι το μίσος.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε ή ανώνυμη, είσαι απαράδεκτος-η.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  9. Μια ακομη αναρτησουλα για το νηπιαγωγειο που αυτοβουλως συστεγαζεται στα επανω εδρανα του μυητικου αυτου αμφιθεατρου, για να το κραταμε απασχολημενο την ωρα που οι μεγαλοι ψιλοτρωγονται. ή μου φαινεται;
    Κυκλοφορησε οτι ενας Αργοναυτης ειναι πολυ αψυς τις τελευταιες μερες και ο πολυαγαπημενος μας Στοχαστης δεχεται αναιτια τα πυρα του. Τα μεγαλα αγορια παιζουν διανοητικο πολεμο; γιατί κατι τετοιο υποψιαζομαι οτι συμβαινει απο την πλευρα του Ερμολυκου.Παιζει. Γιατι αν δεν παιζει, θα με αναγκασει να παραβιασω την παρθενικη μου φυση και να τον κανω να γελασει μ' αυτο που λενε οι Αθηναιες μεταξυ τους οταν η μια εχει απλωμενο το ζωναρι για καυγα: " δεν σε .......ο αντρας σου, εγω θα την πληρωσω?" αναλογα βεβαια μεταποιημενο.
    Στοχαστη μας παιξε μαζι του, μην ψαρωνεις. σου βγαινουν αριστουργηματα.
    κι εσυ Ερμολυκε, που το θρασος μου ειναι ανεκδιηγητο , αφου καθολου δεν γνωριζομαστε, κοψε κατι, δεν ειναι αναγκη να αιματοκυλιστουμε. αλλαξτε θεμα, πιαστε μιαν αλλη ακρη.
    Ερμολυκε, λεμε!!!!

    http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2015/01/blog-post_58.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταίσια κούκλα μου πες στον φίλο σου τον Στοχαστή να πάει στη γωνία να δει αν έρχομαι.

      Διαγραφή
    2. Παιζεις καλα, εμας στα πανω εδρανα μας αρεσει. γελαμε. Αλλα ψαρωνεις τους συμπαικτες σου που δεν καταλαβαν τί κανεις κι ισως τους βρισκεις απροετοιμαστους στα παιγνιδια κατω απο τη ζωνη. Ολα ηταν τοσο γλυκα, τοσο αγαπημενα. τί σε εχει πιασει ξαφνικα;.
      Ο Στοχαστης ειναι ο Στοχαστης μας και number one στην εκτιμηση και την αγαπη μας. Όρμα στον Ερίωπα που φαινεται να ξερει κλεφτοπολεμο. Ο δικος μας, βλεπεις. Παει με τον σταυρο στο χερι.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  10. -Όρμα στον Ερίωπα που φαινεται να ξερει κλεφτοπολεμο. Γράφει η σεβαστή Δέσποινα.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Ερίωπας: Αν βλέπεις ότι ξέρω να κάνω κλεφτοπόλεμο τότε το σκηνικό του "πολέμου" χρειάζεται και "νύχος".

    Αν πάρεις το Νύχος όμως και το συνδυάσεις με τον Παν δημιουργείται μιά Παννυχίς.

    Και σε ρωτά σεβαστή Δέσποινα ο φαντασιακός Ερίωπας " Τι σχήμα ή αριθμό θα έδινες στην Παννυχίδα;"

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για να μην φανεί η άγνοια μου φεύγω και πηγαίνω αλλού να κανω την ολονυκτία μου σε σχήμα καρδιάς πυρακτωμενης. Καληνύχτα Πολεμιστές της κόψης του ξυραφιού.

      Διαγραφή
  11. -Φίλε Ερίωπα, το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να συγκρατήσει κανείς την οργή του, ειδικά όταν πιστεύει ότι έχει αδικηθεί" μας γράφει ο αγαπητός οικοδεσπότης Λύκιος.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ερίωπας: Αν έδειξα ότι έχω ΟΡΓΙΣΤΕΙ είναι απλά μιά δική σου άποψη. Το ΞΥΜΠΑΝ ανάποδα να έλθει ο ΕΡΙΩΠΑΣ δεν οργίζεται, ούτε θεωρεί κανένα εχθρό του.
    Το θέμα που έχουμε αρχίσει σ' αυτό το ταπεινό πνευματικό εργαστήρι θα συνεχιστεί και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Όλα βρίσκονται στην διακριτική σου ευχέρεια . Αποφασίζεις εσύ ο οικοδεσπότης και κανένας άλλος.
    Το θέμα μας επανέρχεται στον αριθμό 50. Νομίζω αργά ή γρήγορα θα το εντάξουμε και αυτό στο σχέδιο που με τόσο κόπο μας ετοίμασε ο Στοχαστής. Ήδη έχεις στρώσει το χαλάκι για την άνοδο στον ιερό θάλαμο. χαχαχα. Καλά σε λέω εγώ George Lucas.

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Ερμόλυκε να μην κάνω και εγώ μιά επιδειξούλα κλεφτοπολέμου;

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Αφού επανήλθα στο "αγαπητέ Ερίωπα" χαχα σου χαρίζω όλους τους πόντους και ξεκινώ από το 0.
      Θα πάιξεις τώρα μπάλα στην ομάδα των 50; Άντε ψυχοβγάλτη;

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  12. Ο.Κ. διόρθωσα το λάθος! Ας μου συγχωρέσετε τις ...παραδρομές.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα σας καληνυχτίσω και είμαι βέβαιος ότι δεν θα καταχραστεί κανείς την απουσία μου μέχρι το πρωί. Σας ευχαριστώ.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  13. Ερμόλυκος: Κι εγώ ο άμοιρος έχω πέσει από τα σύννεφα μ' αυτά που βλέπω. Σαν να με άρπαξε ο Δίας από το ποδάρι και να με εκσφενδόνισε στη Λήμνο.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Ερίωπας: ...και έπεσες μπροστά από το άγαλμα του Παν(ός) έξω από το Ηραίον;


    Άρχισες να συνέρχεσαι βλέπω,


    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Ερμόλυκε, τι σου κάνουν αυτές οι γυναίκες ρε φίλε. Εντάξει εγώ πιά δεν παίζω μπάλα. Μας πήρανε και τα χρονάκια όπως αφήνω να φαίνεται. Το 400άρι όμως το βγάζω στα 78΄΄ και τα σπαθάκια μου τα ακονίζω για ώρα ανάγκης.
      Ο STAR LORD είναι ένας φαντασιακός φίλος, και δεν με ενδιαφέρει το γένος του. Φανερά πολύ νεώτερος από εμένα. Μπορεί να είναι και θηλυκού γένους. Πάλι δεν με ενδιαφέρει. Έχει όμως ένα μοναδικό Νου. Αυτό με ενδιαφέρει Ερμόλυκε. Τίποτα άλλο. Φίλοι δεν είμαστε και ούτε ξέρω που βρίσκεται, διότι δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο.
      Πάμε τώρα σε κάτι άλλο. Εσύ από ό,τι έχω καταλάβει είσαι απογοητευμένος ή σφόδρα ερωτευμένος με κάποιο «πρόσωπο» (στην κερκίδα) και είσαι να φάς τα Ιμαλάϊα. Και πάλι δεν με ενδιαφέρει και ούτε με αφορά φίλε μου. Μπορεί το πρόσωπο να σε παίζει πνευματικά και εσύ να τρελαίνεσαι. Και πάλι δεν μας ενδιαφέρει εδώ στο φόρουμ. Εγώ έχω αφήσει διακριτικά την πραγματική μου ταυτότητα να φαίνεται. Εσύ παίζεις εκ του ασφαλούς και τα χώνεις σ’ όλους. Και αυτό δεν με ενοχλεί.
      Από ό,τι κατάλαβα φίλε, το «πρόσωπο» σε καίει και τα πληρώνει η Ταΐσια, ή ο Στοχαστής, και οι υπόλοιποι, χαχα. Τους οφείλεις όμως ένα συγνώμη αντρίκιο. Τίποτα άλλο. Έτσι κάνουν οι άντρες.
      Αυτός είναι ο «Δράκος σου» φίλε μου που θα σε ξαναγεννήσει αφού πρώτα σε κάνει σβούρα μέσα στο διάστημα και θα σε βροντήξει στην Λήμνο. Πίστεψέ με. Δεν σε κόβω για κανένα μαμμόθρεφτο. Χόρεψε τον «Δράκο» στον ρυθμό που θέλει και θα δεις τι ωραία που θα περνάς. Κόντρα μην τον πηγαίνεις. Μιλάμε τώρα την γλώσσα των προαστίων, με καταλαβαίνεις εσύ.
      Την καλησπέρα μου από την κερκίδα Ερμόλυκε, η μπάλα όλη δικιά σου, και οι κάμερες, και τα χειροκροτήματα και το ταμείο, και που είσαι θέλω και αυτόγραφο.
      Καταλαβαίνω τον πόνο σου. Κάτι μου λέει ότι το «πρόσωπο» είναι όλα τα λεφτά. Μην χαραμίζεσαι στο κλωτσοσκούφι. Μπορεί μια μέρα να τα πούμε και από κοντά αν το θελήσεις. Θα ήθελα να γνωρίσω και το «πρόσωπο» που σε έχει βροντήξει στην Λήμνο.
      Άφησε λοιπόν τον Στοχαστή να στοχάζεται ελεύθερα και μην τον ενοχλείς. Είναι και αυτός μια λύση.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    3. Ακατανόητο είναι το κείμενό σου φίλε μου. Έχεις ξεφύγει πολύ και δεν σε φτάνω πια με τίποτα. Ποιά κερκίδα, ποιό πρόσωπο, ποιές γυναίκες, μόνο εσύ τα ξέρεις αυτά που λες. Μάλλον νομίζεις ότι σε καταλαβαίνω, αλλά κάνεις λάθος.

      Στην Ταίσια δεν ξέσπασα, μόνο σε αυτούς που έπρεπε ξέσπασα. Τώρα αυτά για τον φίλο σου τον STAR-LORD και τα γένη του δεν τα πιάνω τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής, πάντως εγώ για αρσενικού γένους τον έκοψα.

      Τα συγγνώμη τα αντρίκια δεν θα μου τα μάθεις εσύ. Συγγνώμη ζητάω μόνο από τον Λύκιο επειδή κάτι τυπάκια σαν τον Στοχαστή με αναγκάζουν να ρίχνω μπινελίκια.

      Εγώ σου αφήνω το πεδίο ελεύθερο να παίξεις μπάλα και σου λέω ότι δεν πρόκειται να σας ενοχλήσω για λιγάκι, κι εσύ μου πετάς τη μπάλα πάλι. Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό που σου λέω; Μήπως θέλεις να στο πω "Αρβανίτικα" για να το καταλάβεις;

      Μου φαίνεται ότι δεν θέλεις να με αφήσεις να κάνω διακοπές και με ανησυχείς. Άφησέ με άνθρωπέ μου και παίξε την μπαλίτσα σου εσύ, κι αμα νιώσω την ανάγκη θα ξαναμπώ στο γήπεδο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παίξω όπως θέλεις εσύ.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  14. " Πέντε νομάτοι είμαστε "

    Πέντε νομάτοι είμαστε σ'αυτήν εδώ την χώρα
    και να πως καταντήσαμε τον έρμο αυτόν τον τόπο ,
    με αλαλαγμούς και βογκητά όλα πάνε στον βρόντο
    και καρτερούμε οι λιγοστοί ν'ακούσουμε προχώρα ....

    Γιατί εκεί που ενωνόμαστε να γράψουμε Ιστορία
    εμείς μαζί τρωγόμαστε σαν άγρια θηρία ,
    τα'χα με δημοκρατισμό αλλάζουμε κουβέντες
    μα κρύβουμε τον φόβο μας κάτω από κουβέρτες ...

    Γι'αυτό δεν φταίνε όλοι αυτοί , μα εμείς και το μυαλό μας
    που κάνουμε τον διπλανό σαν να'ναι ο εχθρός μας .
    Φαντάσου να'ρθουν δύσκολα ... αυτά που μέλει να΄ρθουν
    με τι πυγμή να αντέξουμε για να μην μας προλάβουν ;


    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε Ερίωπα, θα πρότεινα να σεβαστούμε την επιθυμία του Ερμόλυκου και να μην τον ενοχλήσουμε για λίγο καιρό, μέχρι να αποφασίσει μόνος του, πότε θα επανέλθει. Ας σεβαστούμε αυτή τη πολύ ώριμη απόφαση.
    Φίλε Ερμόλυκε, σε διαβεβαιώ ότι ούτε ο Στοχαστής, ούτε και κανείς άλλος δεν πρόκειτε να διεγείρει με άλλα σχόλια την κατάσταση. Η συγνώμη σου είναι φυσικά αποδεκτή, με πολλή εγκαρδιότητα.
    Φίλε μου Αρμαγεδών, το απίστευτο συτό ποίημα σου, όχι μόνο περιγράφει με γλαφυρότητα την σκληρή αλήθεια για το γένος μας, αλλa μας δείχνει και την πανταχού παρούσα, σιωπηλή σου παρουσία!
    Σε ευχαριστούμε φίλε.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου ΛΥΚΙΕ το ποίημα αυτό μου αποτυπώνει και την εν μέρη απογοήτευση μου για τα τεκταινόμενα εντός του φιλικού μας ιστότοπου αυτές τις Άγιες ημέρες .
      Ο λόγος μεταξύ ατόμων και οι συχνές διχογνωμίες είναι αυτές που δια μέσου διαλόγου θα μας περατώσουν ως σκεπτόμενους και ανήσυχους θαμώνες .
      Η ευχέρεια της Ελληνικής γλώσσας, αλλά και οι ηθικοί κανόνες δεν μπορούν να κάμπτονται στον βωμό της υποτιθέμενης μαθητογνωσία μας .

      Περιμένω κι εγώ να αφεθούν στο πέρασμα του χρόνου τα κακώς κείμενα και να είναι εμπράγματη η αυτοδιάθεση των φίλων θαμώνων ,αλλά και η καλή διάθεση για αποκατάσταση της ηθικότητας του ιστότοπού μας .....

      ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
    2. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε Αρμαγεδών και το εξέφρασες με τον μοναδικό ποιητικό σου οίστρο! Ας ελπίσουμε ότι θα αποκατασταθεί η ισορροπία.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  16. Φίλε Στοχαστή, μπορεί να έχεις καταπιεί έναν Αμαζόνιο Ψυχολογίας και Ψυχιατρικής, αλλά δεν "στοχάζονται" όλα μέσα από αυτό το πρίσμα. Άλλα τριάντα χρόνια να φας στα βιβλία, το φαινόμενο του "απειλούμενου" Ερμόλυκου δεν πρόκειται να το πάρεις χαμπάρι ποτέ.
    Νομίζω ότι η παρουσία του Ερμόλυκου, με τα «καθώς πρέπει του» στην αρχή, με την μπάλα στα πόδια συνέχεια, με την ροκάνα, με τον χαβαλέ, το γνήσιο ζόρι που πέρασε για να με/σας παρακολουθήσει, συν κάποια άλλα προσωπικά δικά του που δεν μας αφορούν, να τα είδες ως ευεργετικά για τις μελέτες σου. Μεταξύ μας δεν το βρίσκω και πολύ ευγενικό να μας λες ότι είμαστε συνεχώς αντικείμενο μελέτης. Δεν πάει, πώς να το κάνουμε.
    Ξέρω τι σου λέω. Γι' αυτό δεν χαμπαριάζω πλέον από εσωτερισμούς. Στην εποχή μας (ΜΑD ΜΑΧ) είναι τελείως άχρηστοι. Εγώ αν θέλω μιλάω την ίδια γλώσσα με τον Ερμόλυκο, εσύ δεν μπορείς.
    Για κατέβα στα Εξάρχεια ή στην άλλη πλευρά στον Σταθμό Λαρίσης και πες αυτά που λες.
    Εκεί, άαααααλλες γλώσσες μιλάνε. Εκεί μιλάει το UFC χωρίς κανόνες.

    Ο "Δράκος" που αναλύεις δεν είναι αυτός που είπα ότι έκανε τον Ερμόλυκο να θέλει να φάει λύκους ζωντανούς.
    Αυτός ο ποιητικός Δράκος που χορεύει τον Ερμόλυκο στο ταψί είναι ακίνδυνος και μακάρι να γνώριζαν όλοι οι άνδρες να τον χειρίζονται.

    Ο πραγματικός Δράκος φίλε μου ήταν τρισδιάστατος και είχε 3 κεφάλια όπως τον περιγράφει ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος τον Βεελζεβούλ.
    Έκανες ποτέ καμιά ετυμολογική ανάλυση του Δράκου. Νομίζω ότι διαθέτεις την στοιχείωση να την κάνεις. Θα εκπλαγείς φίλε μου με τα αποτελέσματα.
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι με την ακτινογραφία του Δράκου στα χέρια θα πας τρεχάτος μέχρι τον πιο κοντινό σκουπιδότοπο και εκεί θα καταθέσεις όλα σου τα άχρηστα εσωτερίστικα βιβλία.
    Αν το τολμήσεις αυτό το πράγμα, η μεταμόρφωσή σου σε Ελεύθερο θα σε κάνει να γελάς σαν το Ηράκλειτο μέχρι να πεθάνεις για την απύθμενη μωρία των σοφισταράδων και φιλοσόφων της μισής δεκάρας. Αν έχεις και κανένα δοκτοράτο, θα το καταθέσεις και αυτό.
    Ο Ερμόλυκος ήταν ο από μηχανής θεός για τον σκληρό Πόρο αυτού του θέματος. Αν πραγματικά γουστάρει να παίξει μπάλα, κάτι που του συνιστώ να κάνει, ας «βρεί» πρώτα το κατάλληλο μαγαζί.
    Τα φόρουμς είναι UFC με κλούβα και χωρίς διαιτητή. Άλλα λέει ο ένας άλλα καταλαβαίνει ό άλλος.
    Σχιζοφρενική κατάσταση σε όλο της το μεγαλείο, όπως είναι δηλαδή και όλος ο πλανήτης.

    Θέλεις σαλονάκι με φιλόλογους, καλούς φίλους, μελετητές, αναλυτές, ειδικούς; Ανοίγεις τις πόρτες σου σε ανθρώπους που γνωρίζεις και αναλύεις το θέμα. Δεν μπαίνεις στην ζούγκλα των ανώνυμων σχολιαστών που μπορούν να σου κάνουν τα νεύρα κουβάρια. Εκεί θέλει άλλα «skills».
    Δύσκολη δουλειά για τον Λύκιο να ελέγξει την ροή, ιδιαίτερα όταν κρατάει στάση παρεΐστικη. Ξέρετε, ανοίξαμε το καφενεδάκι μας, οι καρέκλες οι βελούδινες είναι μόνο για την παρέα και κάτι ξύλινες από το Μοναστηράκι για κανένα χαζό που θέλει να ακούσει την υψηλή σκέψη μας. Σου κάθεται ο Ερμόλυκος και σου μασάει και τις βελούδινες καρέκλες και τα τραπεζάκια διότο είδε κακό όνειρο. Στρώνεται και Ερίωπας με τα δικά του και άντε εσύ τώρα να βγάλεις άκρη.
    «Λάθος» υπηρεσίες πουλάτε, σε «λάθος» χώρο σε «γνωστούς» και «αγνώστους αφελείς πελάτες».
    Μου θυμίζει το έργο «καλεσμένος σε δείπνο».
    Στο τέλος κατάλαβαν όλοι οι έξυπνοι ότι ο αφελής που είχαν ψαρέψει στη παρέα τους, τούς είχε όλους στο τσεπάκι του.

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΙΛΕ ΛΥΚΙΕ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ! ΜΗΝ ΞΑΝΟΙΓΕΣΑΙ ΑΛΛΟ......... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ "ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ερίωπα, μπορεί να απευθύνθηκες στον Στοχαστή, όμως ο λόγος σου εξαπολύει μύδρους προς το ιστολόγιο που σε φιλοξενεί και μέχρι τώρα σε σέβεται. Αν νομίζεις ότι θα γίνεις συμπαθέστερος στον Ερμόλυκο, "θυμώνοντας" με τον Στοχαστή και κάνοντας πλάγια επείδειξη "μαγκιάς", θα σου γνωρίσω ότι δεν έχεις αντιληφθεί σε ποιό χώρο έχεις μπει. Αν δεν εκτιμάς την ευγένεια του χώρου μας και την εκλαμβάνεις ως αδυναμία, είσαι γελασμένος. Ο χώρος αυτός που μέχρι τώρα σε φιλοξενεί και τόσο πολύ σε σεβάστηκε, ξέρει να μιλάει όλες τις "διαλέκτους", πίστεψέ με, πολύ καλύτερα απ' ότι νομίζεις. Απλά, επιλέγει τον καλύτερο δρόμο: αυτόν του πολιτισμένου διαλόγου. Αν νομίζεις ότι ο χώρος αυτός προσφέρεται για εφαρμογή των νόμων της ζούγκλας και για επίδειξη της ερπετικής μας φύσης, φίλε μου είσαι σε λάθος μέρος. Μπορείς να αναζητήσεις σε άλλους τόπους αυτά τα μέρη. Εδώ "παίζουμε" με τους κανόνες που έχω ορίσει και που όλοι οι φίλοι μας, έχουν αποδεχθεί.
    Δυτυχώς βλέπω ότι οι γνώσεις που κατέχεις (και τις οποίες δεν θέλω να προσβάλλω), δεν συνοδεύονται και από την ικανότητα της προσαρμογής και του κοινωνικού feedback.
    Όπως αποδεικνύεται, η ασχετοσύνη σου με το τι είναι ο εσωτερισμός και η φιλοσοφία , σε κάνει να έχεις χάσει το ευεργέτημά της. Κάνοντας πέρα τους φιλοσόφους, έκανες πέρα και την ηθική τους, καθώς και κάθε έννοια πνευματικότητας.
    Λυπάμαι που με ανάγκασες να σου μιλήσω έτσι, αλλά η ασέβεια οδηγεί στην ύβρη και αυτή στην Νέμεση.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. TΣΟΠΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΑΚΟΜΗ;
    ΤΙ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΑ ΑΥΓΑ;
    ...ΜΠΕΣΑΛΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ουδεις ασφαλεστετος εχθρος εκ του ευεργετηθεντος αχαριστου!!! Εριωπα κανεις δεν σε προσκαλεσε σε δειπνο μονος σου ηρθες και παρκαρες. Αν δε σ αρεσει η παρεα μας παρε τα κουβαδακια σου και σ αλλη παραλια. Πηγαινε στα φορουμς που σου αρεσουν γιατι εδω δεν ειναι φορουμ αλλα μπλογκ. Λυκιε αν συνεχισει και δε ζητησει συγνωμη σβηνε καθε σχολιο δικο του. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω ότι δεν θα φτάσουμε εκεί Κώστα. Αν χρειαστεί όμως, θα γίνει κι αυτό όπως ξέρεις.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  21. ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ..... Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ..... ΟΥΔΕΙΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ελπίζω να μην επιβεβαιωθείς ανώνυμε.
    Πάντα δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες στους ανθρώπου που υποφέρουν από τα -ανθρώπινα- πάθη τους.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τις καλύτερες ευχές στην παρέα σας.

    Ευχαριστώ θερμά τον οικοδεσπότη Λύκιο και τους σεβαστούς φίλους του.

    Υπόχρεος για την φιλοξενία σας

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παρέα μας, υπήρξε και δική σου παρέα Ερίωπα, αλλά φαίνεται να της γύρισες την πλάτη.
      Αν το μήνυμά σου έχει αποχαιρετιστήρα χροιά, τότε και εγώ με τη σειρά μου θα σε ευχαριστήσω για την παρέα που μας έκανες για τόσους μήνες, καθώς και για όσα είπαμε.
      Λυπάμαι για τον τρόπο που επέλεξες να αποχωρίσεις, αν και έχεις αφήσει πολλά ερωτήματα να αιωρούνται αναπάντητα. Παρ' όλα αυτά, είναι δικαίωμά σου να αποφασίζεις αν θα ανήκεις εδώ ή σε άλλους χώρους που θα σε εκφράζουν καλύτερα.
      Καλή χρονιά σου εύχομαι.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  24. Φιλε Εριωπα νομιζω οτι παραφερθηκες λιγακι και με αιφνιδιασες, δε το περιμενα απο σενα. Ο Ερμολυκος εχει δικιο να ειναι εξοργισμενος με σενα και αυτο ειναι κατι που το ηξερες οτι δηλαδη με τον σαδιστικο σου τροπο θα προκαλεσεις εκνευρισμους. Αλλα ο Ερμολυκος τα εχει παρει μαζι σου γιατι απεδειξε οτι πολλα απο αυτα που λες, δεν μπορεις να τα υποστιριξεις και αρα ειναι ψευδη.
    Εγω απ' την αλλη πιστευω οτι ακομα εχουμε πολυ ψωμι να φαμε μαζι. Μπορει πολλα να μενουν αναπαντητα αλλα και πολλα απαντηθηκαν. Ο Στοχαστης εφαγε πολλη λασπη αδικα. Τον βλεπετε με στραβο ματι αλλα δεν ειναι ετσι. Ηδη αρχισες να του βγαζεις πραγματα σημαντικα που ουτε ο ιδιος δεν ηξερε οτι τα ειχε. Και πανω που παει καλα το πραγμα, ξαφνικα του κλεινεις τη πορτα.
    Τι διαολο, μεταδοτικο ειναι;
    Τι δουλεια εχει στη παρεα μας το UFC; Αυτο αφορα ανθρωπους με IQ ραδικου. Αυτους θα μιμιθούμε;
    Εδω οντως δεν ειναι forum συζητησεων που γινεται της Ποπης, αλλα ειναι ενα πολυ καλο ιστολογιο που υπαρχουν κανονες. Οσοι παιζουμε εδω μεσα αυτοματα αποδεχομαστε τους ορους του παιχνιδιου.
    Αυτα εχω να πω και σε αποχαιρετω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ερμολυκε, ποιος την χάρη σου. Ποτέ δεν θα το φανταζόμασταν οτι ο Εριωπας θα μας αδικούσε και θα μας θυσίαζε όλους για να συνεφέρει εσένα. Τωρα ειναι η σειρά σου να τον επαναφέρεις στην τάξη και να σώσεις οτιδήποτε αν σώζεται. ΤΩΡΑ όμως, αμέσως, γιατι αλλιώς το χάσαμε το παιγνιδι. Όλοι μαζι το χάσαμε και δεν ξέρω με ποιον παίζαμε και μας εξουδετέρωσε.
    Γράφω γρήγορα, άκομψα, ειναι επείγον να το σώσουμε. Ερμολυκε μονο εσυ μπορείς να δώσεις τόπο στην οργή και να τα διορθώσεις ολα. Σου το χρεώνω. Σε παρακαλώ και σε παρακολουθώ. Τελείωνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να παρεξηγήσω φίλε μου Ερμόλυκε; Χαίρομαι που επανήλθες. Η αγκαλιά του Καταχθόνιου Δαίμονα, είναι ορθάνοιχτη για όλους και αυτό το γνωρίζετε ήδη...
      Πάρε όμως όσο χρόνο χρειάζεσαι φίλε.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  27. Ο Εριωπας, γιος του Θεού και γιος του Ανθρώπου, εχει μπροστά του έναν απο τους 12 άθλους να επιτελέσει. Δεν ξέρω, Λύκιε, ποιον. Πάει ο Νους μου στον έβδομο. Του Ζυγού και του Κάπρου. ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ. Ξέρει πόσο τον θέλουμε μαζι μας. Θα ήταν πραγματικά άνευ λόγου και αιτίας να μας απαρνηθεί.
    Εγω ξαναγυρνώ επάνω στο νηπιαγωγείο γιατί και χειρότερα τα έκανα και δεν μπορω να βοηθήσω στα τοσο δύσκολα και σπουδαία αυτά μαθήματα. (Που αν δεν τα συνεχίσετε, θα είστε άξιοι της μοίρας. Σαν μομφή το λεω βεβαια. Χαχα, έρμαια της μοίρας!!!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλτάτη Ταίσια, μόνο η καταλυτική θηλυκή σου παρουσία, μπορεί να τρέψει τον ζυγό ώστε να ισορροπήσει. Αγαπητή Δέσποινα, η θηλυκή σου παρουσία όπως ήδη διαπιστώσαμε, κοσμεί με το ένθεν και ένθεν κάλλος της, τις άρρενες ψυχές και τις καταπραΰνει! Για το λόγου το αληθές, η εικόνα σου μας είναι ήδη γνωστή από το g+!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Ελα, παιδι μου Εριωπα, να παιξεις με τα αλλα παιδακια, να παρω κι εγω το ενθεν και ενθεν καλλος μου και να αποσυρθω στον Ναο ησυχη, γιατι θα βρω τις πορτες κλειστες αν αργησω λιγο ακομα να επιστρεψω. και η Γλαυκη αφαντη. τί εγινε; την εφαγε ο δρακος της;

      Διαγραφή
    3. ΑΓΑΠΗΤΗ ΤΑΙΣΙΑ...ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΧΘΩΝΙΟ ΔΑΙΜΩΝ,ΜΟΝΟ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ...Ο ΛΥΚΙΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΑΥΚΗ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΦΑΝΤΗ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΛΥΚΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ, ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ... ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ!!!!

      ΔΕΣ ΤΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014

      "Ήμουν βέβαιος ότι με αντιλήφθηκες και ακόμα πιο βέβαιος ότι καταλαβαίνεις με ποιον μιλάς. Ο χώρος των ιστολογίων, έχει περιορισμούς που τους αντιλαμβάνεσαι. Πολλά θα θέλαμε να πούμε, που δεν μπορούμε και δεν πρέπει δημόσια. Το δικό μου μήνυμα όμως, είναι να μην απελπιζόμαστε και να διατηρούμε την ψυχραιμία και την δύναμή μας. Πρέπει να έχουμε καθαρή συνείδηση κάτω απ' όλες τις συνθήκες και περιστάσεις. Ο "μηχανισμός" υπάρχει και θα ενεργοποιηθεί την κατάλληλη στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι πάντα λειτουργούσε. Αυτά όμως δεν πρέπει να καθησυχάζουν κανέναν. Η ώρα του αγώνα, δεν συγχωρεί τους επαναπαυμένους και τους αδρανείς (συνειδησιακά). Υπάρχουν καταστάσεις (που πιθανών να ξέρεις τι εννοώ), που όταν συμβαίνουν μπροστά σε αδαείς, αυτοί "μένουν παγωτό" και βεβαίως στην συνέχεια "καταβάλλονται"...
      Συνεπώς, δεν σημαίνει ότι όποιος είναι αδρανής, πρέπει και να καταβληθεί. Πρέπει έστω και την εσχάτη ώρα να ξυπνήσουν όσοι έχουν μέσα τους το "εν δυνάμει". Όσοι δεν το έχουν, προορίζονται για άλλες "χρήσεις".
      ΛΥΚΙΟΣ.

      "Ήμουν βέβαιος ότι με αντιλήφθηκες και ακόμα πιο βέβαιος ότι καταλαβαίνεις με ποιον μιλάς. Ο χώρος των ιστολογίων, έχει περιορισμούς που τους αντιλαμβάνεσαι. Πολλά θα θέλαμε να πούμε, που δεν μπορούμε και δεν πρέπει δημόσια"

      ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Η ΓΛΑΥΚΗ ;;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΠ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ;;;
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ/ΕΣ KAI KAΘΕ ΤΣΟΛΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ....ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ....ΨΕΥΤΕΣ......ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΗΙΘΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ.....ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ(ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ).....ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΣΥ ΛΥΚΙΕ.....ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.....

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  28. Να και ο τρίτος! Άργησες λίγο όμως STAR LORD. Δεν γνωρίζω τι είναι αυτό που εσύ, ο Ερίωπας και εγώ "ξέρουμε" από κοινού. Δεν ξέρω επίσης, πως μιλάς εκ μέρους της Γλαύκης. Την γνωρίζεις ή μήπως η σχέση σας είναι ακόμα πιο στενή;
    Το κείμενο που ποστάρισες, τι σημαίνει; Αντιλαμβάνεσαι τον λόγο και το νόημά του, ή θέλεις να κάνεις σπέκουλα;
    Θα προτιμούσα να σε βλέπω σαν αυτόνομη προσωπικότητα και όχι ως σπαθόλουρο του Ερίωπα.
    Οι κακόβουλες επιθέσεις σας πέφτουν στο κενό, διότι η εικόνα μου δεν μπορεί να στρεβλωθεί από διάττοντες αστέρες που περνάνε και φεύγουν από τον Καταχθόνιο Δαίμονα. Τέτοιες έχουν περάσει από εδώ, δεκάδες...
    Αν και όλοι εδώ έχουμε λίγο πολύ καταλάβει τι εκπροσωπείτε και ποιες οι βουλές σας, εσείς δεν έχετε καμία αίσθηση σε ποιόν χώρο βρεθήκατε. Νομίζετε ότι εδώ βρήκατε ένα πρόσφορο πεδίο για να ασκηθείτε στις πρακτικές σας. Σας δόθηκε ο χώρος, διότι αυτό είναι στην πάγια ηθική μας να δίνουμε το λόγο σε όλους. Αυτό σας άρεσε και το αξιοποιήσατε δεόντως.
    'Όμως η αλαζονεία που σας προέκυψε στην πορεία, σας έκανε να ξεχάσετε τον ρόλο σας, το ότι είστε φιλοξενούμενοι και το ότι όλοι σας περιβάλλαμε με τις καλύτερες προθέσεις, πράγμα που επίσης σας άρεσε όπως μέχρι τώρα μας δηλώνατε. Αφού εξοργίσατε τον Ερμόλυκο, ήλθε η σειρά να τα σπάσετε και με τον διαχειριστή, προφανώς για να έχετε μια "δικαιολογημένη" άτακτη υποχώρηση!
    Η μεταστροφή του ύφους σου STAR LORD ως προς το πρόσωπό μου, δεν δικαιολογείται αν δούμε το αμέσως προηγούμενο σχόλιο που έκανες σε εμένα (στο οποίο ήσουν επαινετικός). Δεν ξέρω πότε υποκρίνεσαι. Τώρα ή προηγουμένως;
    Τέλος πάντων, δεν πρόκειται να δώσω τροφή στην προσπάθειά σας να διαβάλλετε τον χώρο μας. Εξάλλου, δεν είστε ούτε οι πρώτοι, ούτε και οι τελευταίοι που το προσπάθησαν.
    Είμαι ανοιχτός στην καλόπιστη κριτική, αλλά εδώ δεν πρόκειται για τέτοια πρόθεση.
    Ελπίζω να ...συντονιστήκαμε τώρα!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΤΟΝ ΛΕΣ ΑΛΛΑΖΩΝ .,ΣΠΑΘΟΛΟΥΡΟ,ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ,ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΠΕΚΟΥΛΑ,....ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ...ΕΓΩ ΘΑ; ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ...ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ..ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΔΩ :

      Καταχθόνιος Δαίμων ΛΥΚΙΟΣ24 Δεκεμβρίου 2014 - 9:54 π.μ.
      Αγαπητέ φίλε Ερίωπα, σε ευχαριστώ για τις ιδιαίτερες ευχές σου υπέρ υγείας του συγγενούς μου. Όπερ και εγένετο! Φαίνεται πως ο "πανδερκές έχων φαεσίμβροτον όμμα" Δήλιος Φοίβος, προσήλθε ως θεράπων εν τω οίκω!
      Περί του Απόλλωνος ο λόγος λοιπόν! Ώπα, τι είπα;
      Το Θεραπευτικό Φως ήδη έλουσε τον οίκο μου, τον κυριολεκτικό, αλλά και τον διαδικτυακό.
      Ο Ωπόλλων πίσω απ'όλα, φίλε ...Ερίωπα!
      Ο Υπερβόρειος, Λύκιος, Μουσηγέτης, Τριποδιλάλος, Ιατρός και Αληθής Απόλλων. Ο διαβλέπων δια του Ρυθμού (μουσικό μέτρο) τα χωροχρονικά "συμβάντα". Δηλαδή ο Μάντης!
      Ο δίδυμος Υπενότιος (Μελβούρνιος) αδελφός Ερίπωπας, κατεφώτισε τον δίδυμό του Αστέρα και αυτό εκτιμήθηκε.
      Η νομοτέλεια κινήθηκε (εκκίνησε).
      ΛΥΚΙΟΣ.

      ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΔΙΔΥΜΟ ΥΠΕΝΟΤΙΟ ΑΔΕΛΦΟ!!!! ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΔΙΔΥΜΟ ΑΣΤΕΡΑ!!!! ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΖΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ/ΜΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ;;;;ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΛΛΟΥΜΕ;;; ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ Δ Ι Δ Υ Μ Ο Α Δ Ε Λ Φ Ο.....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΕΣ;;; ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΓΩ η ΕΣΥ;;ΠΟΤΕ ΣΕ ΔΙΕΒΑΛΛΕ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ ;; ΠΟΤΕ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΑΣΧΗΜΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΣΤΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ;;;

      ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ....ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΑ ΤΕΛΕΙΟΣ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ/ΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΩΣΤΟΙ......ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΥΚΙΕ...ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.....

      ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Η ΓΛΑΥΚΗ ΛΥΚΙΕ;;; ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΕ;;;;

      THE STAR-LORD.



      Διαγραφή
  29. STAR LORD, είμαι σίγουρος ότι ο Ερίωπας θα μπορούσε να απαντάει άνευ του εκπροσώπου του.
    Τι σημαίνει "δίδυμος αδελφός"; Είναι η απάντηση στο προηγούμενο σχόλιο του Ερίωπα:

    "...Υ.Γ. Εύχομαι να διασκεδάσαμε τον φίλο μας τον Λύκιο στις δύσκολές του ώρες του και να τον κάναμε λίγο να γελάσει. Θέλω να του ευχηθούμε η ακτίνα της Δευτέρας να τον λούσει με το "Θεραπευτικό φώς" της μαζί με όλους τους φωτεινούς αναγνώστες του Καταχθονίου Δαίμονα.
    Αυτή η Δύναμη είναι η μοναδική που μας βοηθά να συναντήσουμε το Δίδυμο φως του Eid el goz (η Δίδυμος χειρ) που οι τσεβδοί ιερείς ονόμασαν Betelgez, δηλαδή των Διδύμων. Κάθε άνθρωπος έχει κάπου το Δίδυμο φώς του που τον αγαπά, αλλά και τον δοκιμάζει. Που τον λατρεύει αλλά και τον αμφισβητεί. Θέλει να αγγίξει τις πληγές για να πιστέψει ότι είναι το γνήσιο Δίδυμο φως του. Οι τσεβδοί ιερείς τον Δίδυμο τον πρόφεραν Ταουμά και οι αβασάνιστοι συγγραφείς τον βάπισαν Θωμά...."

    Τότε και μέχρι το προτελευταίο του σχόλιο, δεν είχε εκφραστεί επιθετικά και υποτιμητικά για τον Καταχθόνιο Δαίμονα και την παρέα του. Μέχρι τότε μιλούσατε πολιτισμένα και ο διάλογος έρεε φυσικά.
    Η μεταστροφή έγινε όταν ο ίδιος ο Ερίωπας, αποφάσισε αναίτια να επιτεθεί στον χώρο που τον φιλοξενεί. Αμέσως μετά, δεν έχασες και εσύ την ...ευκαιρία να ακολουθήσεις. Ουδείς σας προκάλεσε.
    Διάβασε καλά τι είπε στο δικό του σχόλιο και θα σου λυθεί η "απορία".
    -Ποια είναι η "αλήθεια" που μας αποκαλύπτεις;
    -Τι "κατάλαβε η Γλαύκη" STAR LORD;
    -"Με ποιόν κατάλαβε ότι μιλούσε";
    Σε αυτά τα τρία δεν ξέρω να απαντήσω, αλλά αφού εσύ ξέρεις (προφανώς η Γλαύκη θα έχει μεγάλη σχέση με εσένα) υποθέτω ότι θα με πληροφορήσεις.
    Διαβολή, είναι η προσπάθεια να αλλοιώσεις τον χαρακτήρα ενός ατόμου ή ενός χώρου. Εδώ ισχύει το δεύτερο.
    Δεν περιμένω από αυτόν που διαβάλλει να με αποκαλέσει "ηθικό". Το ήθος, φαίνεται επί του πρακτέου και διαχρονικώς. Δεν είναι παράσημο που απονέμεται ή αποσύρεται κατά το δοκούν...
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "Η μεταστροφή έγινε όταν ο ίδιος ο Ερίωπας, αποφάσισε αναίτια να επιτεθεί στον χώρο που τον φιλοξενεί. Αμέσως μετά, δεν έχασες και εσύ την ...ευκαιρία να ακολουθήσεις. Ουδείς σας προκάλεσε."

    ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΕΙΤΕ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ ΕΙΤΕ ΕΓΩ;;; ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ;;; ΚΑΝΕ COPY-PASTE ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΕΡΜΟΛΥΚΟ...."ΧΑΛΑΡΩΣΕ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ.....ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ Η ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ....ΠΟΤΕ ΕΓΩ Η Ο ΕΡΙΩΠΑΣ...ΔΙΑΒΑΛΑΜΕ ΕΙΤΕ ΕΣΕΝΑ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ;;;; ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ;;;; ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ Κ Υ Ρ Ι Ο Σ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΧΥΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ!!!! Ο ΕΡΜΟΛΥΚΟΣ ΝΑ ΒΓΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ...ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ...ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΝ ΕΘΙΞΕ!!!

    ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ......ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.....ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΒΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΧΟΝΙΟ ΔΑΙΜΩΝ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ......ΕΓΩ ΚΑΡΤΗΘΗΚΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ......ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΡΙΩΠΑΣ.....ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ......ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ.

    ΕΡΜΟΛΥΚΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕ Η ΣΕ ΕΘΙΞΕ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ ;;
    ΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΑΒΛΕ Η ΣΕ ΕΘΙΞΕ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ;;
    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕ Η ΣΕ ΕΘΙΞΕ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ;;
    ΟΥΛΑΝ-ΜΠΑΤΟΡ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕ Η ΣΕ ΕΘΙΞΕ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ;;;
    ΤΑΙΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕ Η ΣΕ ΕΘΙΞΕ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ;;
    ΣΤΟΧΑΣΤΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΒΛΑΞΕ Η ΣΕ ΕΘΙΞΕ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ;;

    ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΟΛΟΥΣ.......ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ...ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΗΜΕΙΟ.

    THE STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Ερίωπας είπε λοιπόν:

    "...Θέλεις σαλονάκι με φιλόλογους, καλούς φίλους, μελετητές, αναλυτές, ειδικούς; Ανοίγεις τις πόρτες σου σε ανθρώπους που γνωρίζεις και αναλύεις το θέμα. Δεν μπαίνεις στην ζούγκλα των ανώνυμων σχολιαστών που μπορούν να σου κάνουν τα νεύρα κουβάρια. Εκεί θέλει άλλα «skills».
    Δύσκολη δουλειά για τον Λύκιο να ελέγξει την ροή, ιδιαίτερα όταν κρατάει στάση παρεΐστικη. Ξέρετε, ανοίξαμε το καφενεδάκι μας, οι καρέκλες οι βελούδινες είναι μόνο για την παρέα και κάτι ξύλινες από το Μοναστηράκι για κανένα χαζό που θέλει να ακούσει την υψηλή σκέψη μας. Σου κάθεται ο Ερμόλυκος και σου μασάει και τις βελούδινες καρέκλες και τα τραπεζάκια διότο είδε κακό όνειρο. Στρώνεται και Ερίωπας με τα δικά του και άντε εσύ τώρα να βγάλεις άκρη.
    «Λάθος» υπηρεσίες πουλάτε, σε «λάθος» χώρο σε «γνωστούς» και «αγνώστους αφελείς πελάτες».
    Μου θυμίζει το έργο «καλεσμένος σε δείπνο».
    Στο τέλος κατάλαβαν όλοι οι έξυπνοι ότι ο αφελής που είχαν ψαρέψει στη παρέα τους, τούς είχε όλους στο τσεπάκι του.

    ΕΡΙΩΠΑΣ"

    και εσύ είπες εναντίων μου:

    "...ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Η ΓΛΑΥΚΗ ;;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΠ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ;;;
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ/ΕΣ KAI KAΘΕ ΤΣΟΛΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ....ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ....ΨΕΥΤΕΣ......ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΗΙΘΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ.....ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ(ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ).....ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΣΥ ΛΥΚΙΕ.....ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.....

    THE STAR-LORD."

    Ο καθένας με τον δικό του τρόπο, εκδήλωσε την ασέβειά του, ο ένας στον χώρο μας και την υπάρχουσα παρέα του και ο άλλος απευθείας εναντίον μου, χωρίς κανείς από τους δυο να έχει προκληθεί.
    Ας μην μου ζητήσεις τώρα να κάνω bold τις επίμεμπτες λέξεις. Είσαι πολύ ευφυής και αντιλαμβάνεσαι το θέμα με την πρώτη.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΥΚΙΕ;;; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΩ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΩ....ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΝΑΕΙ....ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΛΑΚΙΕΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ....ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ..ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ...ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ....ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ......ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ....

      ΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ....ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΨΕΜΜΑΤΑ;;; ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΕΒΗΣ;;; ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ "ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ" ΣΑΝ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ/ΟΥΣ;;; ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;; ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ;;; ΔΕΝ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ;;;ΕΣΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ...ΟΥΤΕ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ ..ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ;;;

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  32. THE STAR-LORD. αν και δεν συνηθίζω να απαντώ σε τέτοιου είδους προκλήσεις, θα τιμήσω ως τελευταία φορά λόγο και της μακράς σου παρουσίας και θα ανταπαντήσω στο ερώτημά σου εφόσον τόσο το επιθυμείς .

    Ποτέ δεν προκλήθηκα τόσο πολύ και η απάντησή μου ήταν διαχρονική στις κατά καιρούς διαμάχες :

    " Ωσάν χαθήκαμε θαρρώ, στην πρώτη καταιγίδα "


    Ήμασταν ώριμα παιδιά που γράφαμε όλη μέρα
    χαθήκαμε όμως στο πέρασμα εκείνου του αγέρα
    του ψεύτικου μας εγωισμού , με κίβδηλη πραμάτεια
    πως ήμασταν μεγάλοι και τρανοί , μα .... με κλειστά τα μάτια .

    Και εκεί που ακουγόμασταν και δίναμε τάχα ελπίδα
    ωσάν χαθήκαμε θαρρώ στην πρώτη καταιγίδα ,
    και έγινε ο εγωισμός δρόμος ξεπουλημένος
    και στις καρδιές μας έμεινε πλέον άσβεστο μένος .

    Πως δεν αντιληφθήκαμε το έργο των κολίγων
    αυτών των περισπούδαστων δικών μας εθνομαρτύρων
    που βάλανε τα τρωκτικά για να μας διαβάλουν
    και αγάπη τάχα για έναν λαό να μας το αποπάρουν ;

    Και εκεί που ξεκινήσαμε χιλιάδες να μιλούμε
    θα φτάσουμε μόνοι μας , τον δρόμο μας να τραβούμε
    και έσβησε το πάθος μας κι αγάπη πάει στράφι ,
    ωσάν ο σπόρος που'πεσε σε ξερικό χωράφι .

    Φίλε μου ΛΥΚΙΕ θυμάμαι σαν τώρα τότε που ξεκινήσαμε να γράφουμε δειλά - δειλά στα πρώτα βήματά μας .
    Πόσοι ήμασταν τότε ;
    Που χαθήκαμε όλοι εμείς ;
    Τι συνέβη στον δρόμο μας και υπερίσχυσε το εγώ μας, αντί του ΕΜΕΙΣ ;
    Πόσο θα ήθελα να καταλάβουν όλοι ότι κάποιοι εποφθαλμιούν στο να σταματήσουμε να μιλάμε .
    Πόσο θα ήθελα να τους δώσω να καταλάβουν πόσο χαίρονται ΕΚΕΙΝΟΙ όταν κλείνει ένας ιστότοπος τα σχόλια του ;

    Γιατί δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν πρέπει να αφήνουμε τους διαβολείς να βρίσκουν έδαφος ;

    Διακυβεύονται περισσότερα από το κύρος ενός ιστότοπου , διακυβεύεται η δυνατότητα να ομιλούμε μεταξύ μας , να μάθουμε να μιλάμε << ήσυχα..ήσυχα κι απλά >> .

    Δεν πρέπει να υπάρχει κανένας τρόπος επικοινωνίας μεταξύ μας και αυτό το ξέρουν καλύτερα κάποιοι πως να το πράξουν , εδώ οι έμμισθοι διαβολείς έχουν πάρει τα σκήπτρα και παλεύουν δίχως άλλο να μας κλείσουν τα στόματα .

    ΕΜΕΙΣ θα συνεχίζουμε να τους αφήνουμε ;


    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ( σε αυτούς που χάθηκαν με τον καιρό )

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2013/03/blog-post_18.html

      Εγώ ας κάνω μιαν ευχή , ας μην χαθούμε κι άλλοι .

      ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΙΡΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
    2. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕΣ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ.....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ....ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΔΙΑΒΟΛΕΑΣ....ΔΩΣΕ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.....ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΕΙΤΕ ΕΓΩ ΕΙΤΕ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ;;; ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ;;; ΔΩΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΥ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ.....

      ΔΕΣ ΕΔΩ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η Charlie Hebdo ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ....ΑΠΟ ΕΣΑΣ....ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΚΙΤΣΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ....ΕΝΑΣ "ΙΜΑΜΗΣ" ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.....
      http://www.naftemporiki.gr/story/899273/to-profil-tis-charlie-hebdo-i-satira-kai-o-moameth

      THE STAR-LORD

      Διαγραφή
    3. Πάντα διαχρονικός και επίκαιρος, φίλε μου Αρμαγεδών!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Με ρωτάς που προκλήθηκα ;
      Μα φυσικά από εσένα στο :
      ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕ Η ΣΕ ΕΘΙΞΕ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ;;

      Προκλήθηκα από εσένα γιατί προσπάθησες να με βάλεις στην διαμάχη αντί να πράξεις τα αυτονόητα και να λειτουργήσεις υπέρ της ομόνοιας της παρέας .

      Αυτήν φυσικά είναι και η τελευταία απάντηση από εμένα ,γιατί δεν κάμπτομαι από διαταγές αλλά και από απαιτήσεις , μόνον από φιλικές συζητήσεις που σκοπό έχουν την απαγκίστρωση του ΕΓΩ .

      Κι αν από εμένα οι απόψεις σου αντιμετωπίστηκαν ( όπως προανέφερες ) απαξιωτικά εγώ θα σου αφήσω ένα ..... ΧΑΜΟΓΕΛΟ .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
    5. STAR LORD, νομίζω ότι δεν έχει νόημα να συνεχίζεις την γενικευμένη επίθεση. Ας μην υποδύεσαι τον αμυνόμενο και το θύμα, γιατί όπως βλέπεις δεν πείθεις κανέναν. Η ανάρτηση του Αρμαγεδώνα, είναι πολύ παλιά (δες το link) και την επανέφερε συμβολικά.
      Θα σου ξαναπώ, ότι η δική μας ηθική δεν υπονομεύει ούτε καταπιέζει προσωπικότητες. Δεν δέχεται όμως απρόκλητες επιθέσεις. Σε αυτές ξέρει να απαντά.
      Αυτή τη στιγμή ο Καταχθόνιος Δαίμων, απαντά σε μια επίθεση.
      Όλα μπορούν να παύσουν και να λυθούν, με μια ειλικρινή συγνώμη.
      Όχι προσχηματική, αλλά γνήσια αληθινή.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    6. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΓΩ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΙΤΙΑ...Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ...ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΠΡΕΠΑ Η ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΣΧΗΜΑ;;;ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΙΛΑΣ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ;;; ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΗΝ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ....ΚΑΙ ΕΠΑΨΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΜΕ ΕΓΩ Η Ο ΕΡΙΩΠΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ....ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΛΥΚΙΕ;;;AΡΑ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΕΡΟΥΜΕΝΟΥ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

      ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ Η Ο ΕΡΙΩΠΑΣ......

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  33. Από το κείμενό σου STAR LORD, δεν έχω καταλάβει ούτε μια λέξη. Δεν ξέρω σε ποια "αλήθεια" αναφέρεσαι και ποια ψέμματα υπονοείς ότι λέω! Επαναλαμβάνω ότι είμαι ανοιχτός στην κριτική, αρκεί αυτή να είναι καλόπιστη. Η δική σου δεν είναι τέτοια, διότι θυμήθηκες να την κάνεις μόνο όταν επήλθε το επεισόδιο με τον Ερίωπα.
    Το αν είμαι τέλειος ή ατελής, το αν είμαι υποκριτής ή ειλικρινής, αν είμαι καθαρός ή βρώμικος, είναι αυτό που σε απασχολεί τώρα τελευταία; Θες να απολογηθώ για το ποιος είμαι ενώπιόν σου; Γιατί κατηγορούμαι ακριβώς, για να ετοιμάσω την απολογία μου;
    Αν ήθελες να κάνω μια κατάθεση ψυχής και να "εκτεθώ" προσωπικά, ας το ζητήσεις με άλλο τρόπο.
    Αλλά δεν βλέπω αγαθή πρόθεση εκ μέρους σου, αλλά πρόθεση να με κατηγορήσεις για εντυπωσιασμό.
    Αν με ήξερες λίγο καλύτερα, θα γνώριζες την αγάπη μου για την αλήθεια.
    Τώρα, ας μην επιχειρήσεις τη δικολαβία υπέρ του Ερίωπα.
    Έχω αρκετή φαιά ουσία για να αντιληφθώ τι εννοεί.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Από το κείμενό σου STAR LORD, δεν έχω καταλάβει ούτε μια λέξη."
      "Έχω αρκετή φαιά ουσία για να αντιληφθώ τι εννοεί."

      ΔΥΟ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.....ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.....ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΗ ΦΑΙ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ.....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ....ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ...ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΙΜΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.....ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ ΔΑΙΜΩΝ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ...ΤΟ ΛΕΝΕ ΔΙΑΒΟΛΕΑ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.....ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΕΓΩ ΕΙΤΕ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ....ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ;;;

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  34. Δυστυχώς ο τρόπος που γράφεις, δεν γίνεται πάντοτε αντιληπτός από το δικό μου το μυαλό! Τι να κάνουμε! Θα μπορούσες αν ήθελες (τόσες φορές σε έχω ρωτήσει) να μου εξηγήσεις τι εννοείς. Αντί αυτού, μου απαντάς άλλα! Απ' την άλλη, ο λόγος του Ερίωπα αν και πολλές φορές γριφώδης, για το δικό μου το μυαλό είναι κατανοητός, ιδίως όταν είναι σκωπτικός.
    Αν εσύ κατάλαβες ότι ο Καταχθόνιος Δαίμων, δέχεται μόνο όσους συμφωνούν με τον Λύκιο, τότε θα το ...δεχτώ! Ο νους περί άλλων τυρβάζει... Είμαι γεμάτος κατανόηση φίλε μου.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Αν εσύ κατάλαβες ότι ο Καταχθόνιος Δαίμων, δέχεται μόνο όσους συμφωνούν με τον Λύκιο, τότε θα το ...δεχτώ! "

      ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.....ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΥΠΑ...ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΕΣ..

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    2. AΠΟΔΕΙΞΗ ΦΑΝΕΡΗ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ.....

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΥΚΙΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΛΑΣ ΟΜΩΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ...Η ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ "ΚΟΥΤΑΚΙΑ" ΕΙΤΕ ΕΣΥ ΕΙΤΕ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ...ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΥΡΕΙΣ.....ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑΤΕ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΕΨΙΛΟΝ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ....ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ..ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΙΦΩΔΗ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΡΙΩΠΑ..ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ........ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ......ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΛΥΚΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΒΥΣΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ ΔΑΙΜΩΝ....ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ...ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ...ΙΣΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΣ........

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    4. Δυστυχώς κάποιες στιγμές δεν μπορώ να συμμετάσχω όσο θα ήθελα σε κάποιες συζητήσεις λόγο ανωτέρω βίας .
      ΟΧΙ ουδέποτε μου απαγορέψατε να μιλήσω , αλλά και αυτό δεν συνταυτίζεται με την εχθρότητα που μου προσάπτεις από μέρους μου , γιατί δεν συμμετείχα στην ωραία σας συζήτηση μέχρι ότου ξεσπάσει ( κακώς ) η διαμάχη .

      Ίσως και πάλι με εξιτάρει άλλου ύφους συζήτηση , που εσένα δεν σε κεντρίζει .
      Θα είναι δείγμα εχθρότητας αν δεν επιθυμήσεις ή δεν μπορείς να συμμετάσχεις στην συζήτηση THE STAR-LORD ;

      Από εμένα δεν δέχεσαι καμία επίθεση, απλά εκφράζομαι απ΄ όσα διαβάζω .

      Τώρα αν αποτελώ φανερή απόδειξη, θα σου αφήσω και πάλι ένα ΧΑΜΟΓΕΛΟ .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  35. STAR LORD έχω αρχίσει να κουράζομαι. Αν ήταν έτσι φίλε μου, γιατί τόσους μήνες εκφράζεστε ελεύθερα χωρίς κανείς να σας παρεμποδίσει; Η εναντίωσή μας, προέκυψε μόνο όταν ξεφύγετε από τα όρια της ευπρέπειας που αποτελούν ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ του χώρου μας. Αυτούς τους κανόνες, εμείς τους ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ. Μόνο εκεί είμαστε ακάθεκτοι. Κατά τ' άλλα, μπορεί ο οποιοσδήποτε να εκφράζει ότι θέλει και να επιχειρηματολογεί ανεμπόδιστα. Σε αυτό πιστεύω ότι θα συμφωνήσεις. Κανείς δεν σας στέρησε το λόγο, είτε συμφωνούσαμε, είτε όχι.
    Αν εννοείς "δικά μας πρότυπα" τους κανόνες ευπρεπούς διαλόγου, τότε ναι όχι μόνο τους απαιτούμε αλλά και τους επιβάλλουμε.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Νομίζω ότι δεν έχει νόημα η συνέχεια αυτού του διαλόγου. Ο τρόπος που συνδιαλέγεσαι φίλε μου, με το να ρωτάς (με στόμφο ανακριτή που λαμβάνει απολογία) και να μην απαντάς σε αυτά που σε ρωτάω, δεν είναι συζήτηση παραγωγική, αλλά ικανοποιεί συναισθήματα χαμηλής τάξεως. Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτά επί της παρούσης.
    Ας μου επιτρέψεις να αποσυρθώ για ύπνο και να τα ξαναπούμε το πρωί.
    Καληνύχτα.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, STAR LORD, ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ. Ο ΛΥΚΙΟΣ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ. ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ, Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΙΑΦΑΙΝΟΤΑΝ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΟΞΥΝΣΗΣ, ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΟΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΗ ΓΝΩΣΗ ΔΙΝΕΙ. ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ , ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΑΠΛΩΝΕΙ ΧΕΡΙ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΣΟΥ /ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΝΘΗΚΑΝ.ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΡΆ ΣΟΥ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ. ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΊΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ.
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μου εχει κανει εντυπωση η ψυχραιμια και ο ηπιος τροπος που απανταει ο Λυκιος. Καθε του λεξη ειναι μετρημενη , ουσιαστικη και προσεγμενη, δεν ξεφευγει ουτε καιρεα απο τον ρολο του σαν οικοδεσποτης που τον εχουν προσβαλει αλλα παραμενει κυριος.
    STAR LORD αφου σε ρωραει τοσες φορε γιατι δεν του απαντας ενω αυτος σ απανταει σε ολα!!!
    Ο Λυκιος παραδινει μαθημα ελεγχου του θυμου και ευγενειας αλλα και αυτοαμυνας σε επιθεση. Πανταελεγα οτι ειναι δασκαλος στη πραξη. Ο Εριωπας δεν χριεαζεται δικηγορο εχει πολυ μυαλο και καλο λογο για να μιλησει μονος του,
    Ανωνυμε ο Λυκιος μας εχει πει παρα παρα πολλα πραγματα. Εγω το ξερω γιατι ειμαι πολυ καιρο εδω και παρακολουθω. Πως θα εχουμε και παραπονο αφου οτι τον ρωτησουμε απανταει και μαλιστα γρηγορα. Εισαι αδικος μαζι του.
    Εριωπα πιστευω οτι μετανοιωσες και επιστρεφεις με φρεσκαρισμενα μυαλα. Εγω νομιζω οτι ειπες οτι ειπες για να πλησιασεις πιο πολυ τον Ερμολυκο. Ομως ο Ερμολυκος ειναι αλλη παστα ανθρωπου. Ο Ερμολυκος γυρισε ηδη πισω και εδειξε την ποιοτητα του ζητοντας μαλιστα και συγνωμη απο τον Λυκιο. Εχει λοιπον το θαρρος και τη γενναιοιτητα να κανει κατι τετοιο, εσεις;Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλημέρα.
    Ας μην ξεχνάμε πως ο γραπτός διάλογος είναι πολλές φορές παραπλανητικός και οδηγεί σε παρεξηγήσεις, πόσο μάλλον, όταν έχετε μια αινιγματική έκφραση στα θέματα που εξετάζετε κατά καιρούς. Ας κάνουν όλοι ένα βήμα πίσω λοιπόν, ακόμη κι αν θεωρούν τους εαυτούς τους αδικημένους, καθότι όλοι έχουν να κερδίσουν κάτι από όλους.
    Με εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Φίλε Pit, γνωρίζεις ότι μπορώ να συγχωρώ τα πάντα, αρκεί να υπάρχει ειλικρινής μεταμέλεια. Αν οι φίλοι μας δεν επαναλάβουν το ίδιο ατόπημα, το καταχωρώ ως ανθρώπινο λάθος που βέβαια ολοι δικαιούμαστε να κάνουμε. Πως μπορεί να είναι κανείς αυστηρός με τους ανθρώπους όταν λανθάνουν στην συμπεριφορά τους, αλλά δεν το πράττουν από χαιρεκακία;
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΙΜΑΙ ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑΛΗΣ
    ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ ΤΑΡΑΖΩ ΜΕ ΤΙΣ
    ΓΑΛΑΝΕΣ ΜΑΤΑΡΕΣ ΜΟΥ
    ΟΛΕ ΟΛΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ
    ΑΟΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλημέρα και Καλή Χρονιά με Υγεία πνεύματος, σώματος και ψυχής εύχομαι σε όλους ανεξαιρέτως!

    Οι γνώσεις μου δεν φτάνουν στο ελάχιστο τις δικές σας (απευθύνομαι προς όλους για να μην παρεξηγηθώ) και για αυτόν τον λόγο παρακολουθώ τα άρθρα, αλλά πολύ περισσότερο τις συζητήσεις σας με την ιδιότητα της υπογραφής μου. Διαβάζω τα πάντα, αλλά μαθαίνω εμπειρικά μάλλον. Γι'αυτό αυτά που θα πω έχουν να κάνουν με εμπειρίες και παρατήρηση, παρά με γνώσεις.
    Καταρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την γνώση που προσφέρετε, ο καθένας με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, γιατί προσωπικά μαθαίνω από όλους σας και είναι πολλά αυτά που δεν ξέρω. Ξέρω όμως ένα πράγμα -και δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω, αλλά ούτε να πάρω το μέρος κανενός- και είναι ότι: προφανώς για να είμαστε εδώ στον φυσικό, όπως νοείται κόσμο, προφανώς κάτι ακόμα "χρωστάμε" "κάπου". Άρα κανένας μας δεν είναι τέλειος, είτε είναι ηθικά είτε οποιαδήποτε άλλη έκφανση της Ανθρώπινης Φύσης μας. Οι δυνατότητες επιλογής όμως που μας δίνονται "εδώ" και "τώρα" είναι αυτές που μπορούν να μας φέρουν πιο κοντά στο Τέλειο (;) Ελεύθερο (;) Φωτεινό (;) κάτι άλλο (;). Όλα με ερωτηματικά γιατί εγώ δεν έχω καταλήξει κάπου, μάλλον από έλλειψη γνώσεων ή εμπειριών...
    Μιας και ανέφερα το εγώ ήδη, να πω το επόμενο κομμάτι σκέψης μου ή τουλάχιστον αυτό που αποκόμισα από το τελευταίο αναψυκτήριο. Τελικά το Εγώ μας είναι αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλοι. Βλέπω μια προβολή του εγώ από όλους, η οποία είναι αυτή που προσπαθώ να αντιμετωπίσω σε εμένα... και προσπαθώ. Λόγω αυτού καταλαβαίνω και περισσότερο την στάση του κ. Αρμαγεδών ο οποίος επιλέγει το εμείς όντως.
    "Ουδεις ασφαλεστερος εχθρος εκ του ευεργετηθεντος αχαριστου"... Κώστα δεν μπορείς να το λες αυτό γιατί δεν ευεργετήθηκε μόνο ο κ. Ερίωπας αλλά και ευεργέτησε εδώ με τις ατελείωτες συζητήσεις και διαφωνίες (;) με τον κ.Ερμόλυκο κυρίως :-). Αλλά και ούτε είναι νομίζω μέσα στο ύφος του ΚΔ (αυτού που έχω γνωρίσει) να σβήνει λόγω μιας παρεξήγησης όλα τα επόμενα σχόλια, γιατί τότε σβήνει κομμάτι του και υπερέχει το εγώ, ενώ πολεμάει για το εμείς. Σε αυτό το ύφος κινείται και το "αν θα μπορούσα θα τα διέγραφα εγώ" (ή κάπως έτσι) του Star-lord, το οποίο είναι και αυτό κατά την ταπεινή μου άποψη μη πρέπον γιατί εφόσον επέλεξες να μοιραστείς την γνώση, δεν μπορείς να την πάρεις πίσω διότι υπάρχουν και άλλοι πέραν του ατόμου με το οποίο παρεξηγήθηκες που την μελετούν και ας μην μιλούν. Έτσι, για να κλείσω σιγά σιγά, κ. Λύκιε στην προτροπή του Κώστα να σβήσετε τα επόμενα σχόλια αν χρειαστεί περίμενα να του εξηγήσετε το παραπάνω εφόσον πάντα δεν είναι υβριστικά και κ. Ερίωπα δεν κατάλαβα όυτε εγώ την μεταστροφή του λόγου σας σε πιο "έντονο".....
    Ελπίζω να μην κούρασα κανέναν και απλά ήταν οι σκέψεις μου. Δεν θίχτηκα, δεν προσβλήθηκα και πραγματικά δεν θέλω να έκανα κανέναν σας να νιώσει έτσι. Ούτε δικαιολογώ, αλλά ούτε και παίρνω το μέρος κανενός. Ειλικρινά. Απλά στεναχωρήθηκα γιατί δεν θέλω να τελειώσει εδώ, θέλω να ακούσω για το 50 και θα ήθελα να ανέβω στην Αργώ όπως θέλω να βρίσκω μια παρέα και δάσκαλο, σαν Μαθητής (κ. Ερίωπα, κ. Λύκιε και όλοι οι υπόλοιποι).


    Υ.Γ.1: ξέχασα να πω πώς ό,τι επιλέγει οποιοσδήποτε από εμάς να διαρρεύσει μέσα από εδώ και αφορά οποιαδήποτε πληροφορία σύμφωνα με τον εαυτό του πρέπει να δείχνουμε σεβασμό και ικανοποίηση που επιλέγει να το μοιραστεί με αυτούς που μπορούν να το δουν έστω. Όπως ο κ. Ερίωπας που μας γνώρισε τον εαυτό του. Μην το χρησιμοποιούμε με οποιοδήποτε άσχημο τρόπο.
    Υ.Γ.2: θα ξαναρίξω το ίδιο κέρμα γιατί τη πρώτη φορά δεν του δώσατε την πρεπουσα σημασία
    https://www.youtube.com/watch?v=-p_RaoEcEvA Star-lord :-) νιώθω σαν να σας ξέρω.

    Ελπίζω όταν ξαναμπω να βρω την συνέχεια αυτού που αφήσατε στην μέση (και δεν εννοώ την παρεξήγηση!)..
    Ευχαριστώ για τον Χρόνο σας,
    Ο Μαθητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου Ερμόλυκε, η φιλική διάθεσή μου για σένα είναι δεδομένη. Θεωρώ πολύ ώριμη την στάση σου, έστω κι αν ολίσθησες για μια στιγμή. Τι πιο ανθρώπινο!
      Η ερμηνεία σου για τα λεχθέντα από τον Ερίωπα, δεν είναι προς απόρριψη. Δέχομαι όλες τις ερμηνείες, αλλά θα ήταν καλύτερα αν ο ίδιος μας εξηγούσε τι ακριβώς εννοούσε.
      Η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο Ερίωπας, μου είναι πολύ οικεία και δύσκολα θα έπεφτα έξω στο νόημα του λόγου του. Όμως είναι πιθανό να έχω σφάλει...
      Αναμένω.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  44. Αγαπητέ Μαθητή, συμφωνώ σε όλα. Οφείλω όμως να διευκρινίσω κάποια πράγματα, προς άρση παρερμηνειών.
    Τα σχόλια που διεγράφησαν, αν και οι περισσότεροι σίγουρα δεν προλάβατε να τα δείτε, ήταν σαφώς υβριστικά. Αν και ένας διαχειριστής οφείλει να προασπίζει τους κανόνες του ιστολογίου του (ειδικά μάλιστα όταν επισημαίνεται αυτό και εγγράφως) και να διαγράφει άμεσα τα υβριστικά σχόλια, όταν πρόκειται για περίπτωση γνωστού σχολιαστή, προτιμώ να προειδοποιώ πολύ πριν διαγράψω. Έτσι έγινε και τώρα. Προσπάθησα πολλές φορές να προειδοποιήσω για την υπέρβαση των ορίων, μέχρι που διαπίστωσα ότι δεν είχε νόημα να επιμένω στις προειδοποιήσεις.
    Όλοι οι φίλοι είναι σεβαστοί και αυτό δεν πρέπει ποτέ να το λησμονούμε. Σαφώς και όλοι έχουν προσφέρει τα καλύτερα που μπορούσαν και αυτό είναι εκτιμηταίο.
    Ας μην εκληφθεί λοιπόν ποτέ η διαγραφή σχολίου, ως λογοκρισία πάνω στην έκφραση απόψεων, όσο και περίεργες ή υπερβολικές κι αν είναι.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Αναίτια όντως δεν ήταν, απλά έπρεπε να συγκρατηθείς λίγο περισσότερο. Αυτό και τίποτε άλλο. Όλα καλά λοιπόν!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  45. Αναφερόμουν στο σχόλιο του Κώστα και την απάντηση σας σε αυτό και μόνο. Τα ήδη διεγραφέντα προφανώς και δεν ήταν κατάλληλου περιεχομένου. Δεν αμφισβητώ κανέναν και δεν κάνω κριτική, απλά λέω την άποψή μου και μόνο αυτή, με όση ταπεινότητα μπορώ.,, Αν παρανόησα κάτι ζητάω συγνώμη προκαταβολικά και ειλικρινά πάντα!
    Ανώνυμος7 Ιανουαρίου 2015 - 11:11 π.μ.

    Ουδεις ασφαλεστετος εχθρος εκ του ευεργετηθεντος αχαριστου!!! Εριωπα κανεις δεν σε προσκαλεσε σε δειπνο μονος σου ηρθες και παρκαρες. Αν δε σ αρεσει η παρεα μας παρε τα κουβαδακια σου και σ αλλη παραλια. Πηγαινε στα φορουμς που σου αρεσουν γιατι εδω δεν ειναι φορουμ αλλα μπλογκ. Λυκιε αν συνεχισει και δε ζητησει συγνωμη σβηνε καθε σχολιο δικο του. Κωστας
    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Καταχθόνιος Δαίμων ΛΥΚΙΟΣ7 Ιανουαρίου 2015 - 11:17 π.μ.

    Ελπίζω ότι δεν θα φτάσουμε εκεί Κώστα. Αν χρειαστεί όμως, θα γίνει κι αυτό όπως ξέρεις.
    ΛΥΚΙΟΣ.


    Ευχαριστώ και πάλι,
    Ο Μαθητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η απάντησή μου, φίλε Μαθητή, αφορούσε μόνο την περίπτωση που θα υπήρχαν ύβρεις. Αυτό υπονοώ με το "αν χρειαστεί". Τα υπόλοιπα του φίλου Κώστα τα άφησα ασχολίαστα όχι διότι συμφωνώ, αλλά επειδή ξέρω το ιδιαίτερο ύφος του και ότι πολλά απ΄αυτά που λέει, δεν τα εννοεί. Ο Κώστας έχει έναν έντονο αυθορμητισμό που φτάνει καμιά φορά στα όρια του παρορμητισμού.
    Πάντως σε ευχαριστώ που το έθιξες και μου έδωσες την ευκαιρία να εξηγήσω το σχόλιό μου.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει δικιο ο Λυκιος για το χαρακτηρα μου. Ειμαι παρορμητικος και πολλες φορες λεω πραγματα που δε τα εννοω. Παραδεχομαι οιτ ημουνα ακραιος αλλα επιρρεαστηκα απο τα λογια του Εριωπα και ειπα οτι ειπα. Ζητω συγνωμη. Κωστας

      Διαγραφή
  47. Σε κάθε περίπτωση οι δυνατοί άνθρωποι ξέρουν να συγχωρούν και αυτός ο ιστότοπος αλλά και οι θαμώνες του γνωρίζουν από την εμπράγματη συγχώρεση .....

    Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο μόνον μια καλησπέρα στους φίλους και τις φίλε του Καταχθόνιου Δαίμονα .


    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την καλησπέρα μου, φίλε Αρμαγεδών!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Να σι κρινου κι ιγο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ουρε ζαγαρ ΛΥΚΙΕ σι σενα κι σου ολα τα ζαγαρια που εινι ιδο μεσα .

      ΟΥ ΤΣΙΟΥΠΑΝΗΣ

      Διαγραφή
    3. Χρόνια πολλά και με υγεία αγαπητέ Τσιουπάνη! Σου εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα χρονιά.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  48. http://master-lista.blogspot.gr/2015/01/blog-post_88.html

    ΚΑΛΟ Ή ΑΣΧΕΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μου κανει εντυπωση που γραφεις ανωνυμα, οπως και οτι το αρθρο που ποσταρεις ειναι επισης ανωνυμο. Εντυπωση μου κανει και η ανορθογραφια , η κακη γραφη και ο επιλεκτικος τονισμος των λεξεων και δεν ξερω αν προκειται για επιτιδευμενα λαθη!!
    Οταν ομως λεει οτι "Μην με ρωτατατε που τα ξερω. Πηγές δεν προκειτε τωρα να πω. Αν θελετε μην πιστευεται και καλα θα κανετε . Σας δικαιολογω. Αλλα τις πηγες μου τις θελω ." και παρκατω μας μιλαει για 7 αισθησεις αντι για 5 (επισημως γνωστες) και μαλιστα ζηταει επιβεβαιωση απο γιατρο, τι να υποθεσω; Μονο ο Εριωπας και ο STAR LORD θα μπορουσαν να βρουν κατι βασιμο μεσα σε αυτο το κειμενο. Ας παρουν το λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2013/07/blog-post_5759.html
      Ο ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΙΣ 7 ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ.
      ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΜΗΠΩΣ ΚΕΝΤΡΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΣΤΡΑΛΕΖΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ @@@@@@@@ ΛΕΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΩ!

      Διαγραφή
  50. Εμενα παντως μου φαινεται οτι ο Εριωπας και ο STAR LORD ειχαν παρει τις αποφασεις τους πριν μας επιτεθουν. Θυμαμαι που ειχαν ξαναμιλησει οτι θα εφευγαν στο παρελθον αλλα δε το εκαναν. Μηπως ειναι τακτικη τους να καθονται καπου για λιγοκαι μετα να μετακομιζουν αλλου; Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Το ξέρω φίλε μου και η συγχώρεση είναι δεδομένη!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Ερμόλυκε, νομίζω ότι με αυτό το μικρό φαντασιακό ταξίδι που κάναμε έχεις δει κάποιες αλήθειες που είναι επιμελώς τσιμεντομένες από τους Δράκους της σκέψεις.
      Ανήκω στους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, δεν θεωρώ κανένα αντίπαλο. Ούτε αφεντικά ούτε δούλους γουστάρω.

      Ελεύθερους φίλους μόνο θέλω.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    4. Ερμόλυκε πότε μαλώσαμε και δεν το κατάλαβα εγώ;

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
  52. Εισαι παρα πολυ σωστος φιλε Ερμολυκε. Εγω νομιζω οτι εννοει τον εαυτο του οτν λεει ο αφελης της παρεας που τελικα μας ειχε στο τσεπακι. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Βλεπω το Live Statistics Revolver Maps και δειχνει το σημαιακι της Αυστραλιας τις βρδυνες ωρες και σημερα το πρωι. Αρα καποιος απο Αυτραλια μας βλεπει και αυτος μαλλον ειναι ο Εριωπας. Αρα την πορτα την εχει αφησει μισοκλειστη. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι φίλε Κώστα, ο Ερίωπας συνεχίζει να μας βλέπει και να προβληματίζεται. Εμείς σεβόμαστε ότι κι αν επιλέξει να πράξει.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  54. Την καλημέρα μου.

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Νομίζω ότι όσα υποστήριζα με έντονο ζήλο τον τελευταίο καιρό δικαιώθηκαν με τα γεγονότα της Γαλλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Τι υποστηριζες με εντονο ζηλο τον τελευταιο καιρο ανωνυμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Νομίζω ότι όσα υποστήριζα με έντονο ζήλο τον τελευταίο καιρό δικαιώθηκαν με τα γεγονότα της Γαλλίας. Δηλαδή την φαγωμάρα των ιερατείων.

    Ερίωπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.