Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Το Αναψυκτήριο της Εβδομάδας (28-5-2014)


Εδώ μπορείτε να σχολιάζετε ελεύθερα, αλλά με σεβασμό στον συνομιλητή σας.


Φτιάχνουν Κόσοβο στη Θράκη

Απασχολημένες με την προσπάθεια να προβάλουν τα κέρδη τους και να εξαφανίσουν τις ζημιές που συμπύκνωσε το εκλογικό αποτέλεσμα, οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας ξέχασαν ήδη τη Θράκη. Εκεί άλλωστε η επιρροή τους αποδείχτηκε – εκ του αποτελέσματος – ανύπαρκτη.

Οι αριθμοί που περιγράφουν πώς ψήφισαν οι νομοί στους οποίους συγκεντρώνεται ο μεγάλος πληθυσμός της μειονότητας είναι αποκαλυπτικοί και αποστέλλουν ένα ακόμη – ίσως το πιο επικίνδυνο – μήνυμα: Το ελληνικό πολιτικό σύστημα στο σύνολό του απέτυχε να ενσωματώσει το μουσουλμανικό στοιχείο.

Αντίθετα, η Άγκυρα και το τουρκικό προξενείο, μετά και το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, μπορούν να ισχυρίζονται ότι οι μειονοτικοί ψηφίζουν με βάση την καθοδήγηση της «μητέρας πατρίδας», ως ενιαίο συμπαγές «πράγμα» άλλωστε, όπως τους έχει αποκαλέσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χριστόπουλος προκαλώντας σάλο πριν από λίγο καιρό.

Η «μητέρα πατρίδα» Τουρκία, διά του προξενείου που διατηρεί, ξόδεψε πολύ (όπως λένε οι γνωρίζοντες) χρήμα προκειμένου να οργανώσει και να επιτύχει την ενιαία πολιτική έκφραση των μειονοτικών. Αυτό εξ άλλου δείχνουν και οι αριθμοί:

Μετεκλογική ανάλυση και σχολιασμός.

Ολοκληρώθηκαν οι ευρωεκλογές καθώς και ο β΄ γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών. Άφθονα τα δεδομένα – πλούσια τα συμπεράσματα. Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς!

Όπως ήταν αναμενόμενο ο ΣΥΡΙΖΑαπέσπασε το μεγαλύτερο ποσοστό των ψήφων, αν και ουσιαστικά σημείωσε πτώση σε σχέση με τα ποσοστά του κατά τις προηγούμενες (βουλευτικές) εκλογές, δείχνοντας ότι, παρά την εξοντωτική για τα λαϊκά στρώματα μνημονιακή πολιτική της κυβερνήσεως και την προφανή διάθεση των πολιτών για αποδοκιμασία της, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να επωφεληθεί αποτελεσματικώς από την γενική αντικυβερνητική δυσαρέσκεια και να την κεφαλαιοποιήσει πολιτικά. Μένει όμως, ως αξιοσημείωτο στοιχείο το δεδομένο ότι, ένεκα της καταστροφικής διακυβερνήσεως της χώρας εκ μέρους του διεφθαρμένου αστικού πολιτικού κατεστημένου κατά την διάρκεια των 40 ετών της μεταπολιτεύσεως, η Ελλάς έχει οδηγηθεί στην θλιβερή κατάσταση, 65 χρόνια μετά την συντριβή της κομμουνιστικής ανταρσίας στο Γράμμο και στο Βίτσι και 25 χρόνια μετά την κατάρρευση των απάνθρωπων κομμουνιστικών δικτατοριών στην Ανατολική Ευρώπη, μία Ελλάς υπό κατάλυσιν, κατακλυσμένη από αναρίθμητες κι ανεξέλεγκτες ορδές αλλοφύλων εισβολέων κατά τις επιταγές της ΝΠΤΠ και των επιχωρίων της τοποτηρητών, να έχει ένα μαρξιστικό, κομμουνιστογενές κόμμα, με σταθερώς ανθελληνικές θέσεις στα εθνικά θέματα, ένα κόμμα που απροκάλυπτα ενθαρρύνει τον λαθροεποικισμό της χώρας από τριτοκοσμικούς εισβολείς, να έρχεται πρώτο στις ευρωεκλογές, καλούμενο ήδη να διοικήσει την μεγαλλίτερη περιφέρεια της χώρας!

Η από συστάσεώς της εθνοπροδοτική Ν.Δ. υπέστη, όπως ήταν αναμενόμενο, σημαντική πτώση, εισπράττοντας τα επίχειρα της καταστροφικής ξενόδουλης πολιτικής της. Απευθυνόμενη, ωστόσο, στην έμφυτη χαρακτηριστική δειλία των αστών, μέσω της καλλιέργειας τεχνητών διλημμάτων, επενδύοντας σε φοβικά σύνδρομα και σε κινδυνολογία του τύπου «ο ΣΥΡΙΖΑ θα δημεύσει τις καταθέσεις και θα μας βγάλει από το ευρώ», κατάφερε για μια ακόμη φορά να μαντρώσει εκβιαστικά πολλούς συντηρητικούς ψηφοφόρους, ιδίως μεγάλης ηλικίας, με την παγία τους κι ολέθρια γνωστή αδιέξοδη λογική του «λιγότερο κακού».

Το κλεπτοΠΑΣΟΚ, πάλι, μεταμφιεζόμενο με την μάσκα της «Ελιάς», την οποία θέλησε να χρησιμοποιήσει ως σημαία ευκαιρίας προς εξαπάτηση των αφελών, θριαμβολογεί επειδή η αναμενόμενη συντριβή του περιορίστηκε από το 12% των τελευταίων βουλευτικών εκλογών στο 8% τώρα. Αρκούσε βεβαίως ένα ελάχιστο υποσύνολο της στρατιάς των παρασιτικών ραμολιμέντων, παλαιοπρασινοφρουρών και βολεψάκηδων-βυσματιών-ωφελημένων της πάλαι ποτε ΠΑΣΟΚοκρατίας, ώστε το άθλιο αυτό μαφιόζικο μόρφωμα με την αλαζονική εκτοπλασματική ηγεσία του να κατορθώσει μετά βίας να φθάσει το 8%.

Τα παλαιοσταλινικά απολιθώματα του Κ.Κ.Ε. από την άλλη, συγκαταλέγονται στους θεωρούμενους «νικητές» των εκλογών, μια που εμφάνισαν ελαφρά άνοδο των ποσοστών τους, αν και οι μονότονα υστερικές αντιφασιστικές κραυγές και οιμωγές που εξέπεμπαν μέσω των Συστημικών μ.μ.ε. – στα οποία είχαν σταθερά προνομιακή παρουσία και μεταχείριση (αυτοί οι «επαναστάτες» αντικαπιταλιστές….) καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου – προς μεγάλη απογοήτευσή τους μάλλον δεν έπιασαν τόπο…

Το «Ποτάμι», το στημένο αυτό μηντιακό συνονθύλευμα, που κατασκευάστηκε και υπερπροβλήθηκε από τα μ.μ.ε. προκειμένου να αποτελέσει εφεδρεία ανάγκης και συγκολλητική ουσία για μελλοντική χρήση του Συστήματος σε περίπτωση ανάγκης συμμαχικών κυβερνήσεων, δήλωσε μια αναιμική πρώτη παρουσία – μάλλον δυσανάλογη των τυμπανοκρουσιών και της σκανδαλώδους υπερπροβολής της οποίας έτυχε κατά την προεκλογική περίοδο.

Οι «ψεκασμένοι» ΑΝ.ΕΛ. ξεφούσκωσαν όπως ήταν αναμενόμενο, πέφτοντας στο μισό του ποσοστού των βουλευτικών εκλογών, ακολουθώντας την προδιαγεγραμμένη και απολύτως προβλέψιμη πορεία των ευκαιριακών κομματικών κατασκευασμάτων διαμαρτυρίας που στερούνται κάποιων βαθύτερων ιδεολογικών θεμελίων ή σταθερών και που αναλώνονται στην ανακύκλωση κοινοτύπων λεκτικών πυροτεχνημάτων και μόνο, μέχρι να φθάσουν να διαλυθούν εις τα εξ ων συνετέθησαν.

Εξαιρετικώς ευχάριστη έκπληξη απετέλεσε η συντριβή της ανθελληνικής ΔΗΜΑΡ, τα στελέχη της οποίας με την προνομιακή παρουσία τους στα μ.μ.ε. και τον δημόσιο λόγο εν γένει, πρωτοστατούν στην μανιώδη εκτόξευση και διάχυση του αντεθνικού, εθνομηδενιστικού δηλητηρίου στην ελληνική κοινωνία.

Στα αξιοπρόσεκτα υπήρξε μεταξύ των άλλων και η επανεμφάνιση του γνωστοῦ καιροσκόπου Καρατζαφέρη. Ήταν παραπάνω από εμφανές ότι το Σύστημα έκανε το παν (με την στοχευμένη υπερπροβολή του στα μ.μ.ε.) για την νεκρανάσταση του ΛΑ.Ο.Σ., παράλληλα με το βιαστικό στήσιμο και άλλων νερόβραστων αστο-πατριωτικών νέων κομμάτων (Πολύδωρα, Ψωμιάδη, κ.λπ.), σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να αποσπάσει κάποιους ψηφοφόρους από την Χ.Α., τις οποίες να διοχετεύσει προς μια πιο ελεγχόμενη και ασφαλή κατεύθυνση, πράγμα που σε ένα μικρό βαθμό κατάφερε.

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Νέμεσις: Το βίντεο που πρέπει να δείτε



Ένα από τα καλύτερα βιντεάκια των τελευταίων ημερών, για όσα έχουν γίνει τόσα χρόνια.
Για να θυμηθείτε όλα αυτά που προώθησαν οι πολιτικοί μας, τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Για να ξέρετε ποιοι ετοιμάζουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.


Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Τι Γιάννα, τι Γιαννάκης [η κοινωνική θεωρία των φύλων]



1. Η ημέρα της φούστας

Στις 16 Μαΐου του σωτήριου έτους 2014, το γαλλικό υπουργείο παιδείας, σε συνεννόηση με τις τοπικές αρχές της πόλεως Ναντ, επέβαλλε την «ημέρα της φούστας»
Σύμφωνα με την επίσημη καμπάνια, που διοργάνωσαν από κοινού δημαρχαίοι και σχολάρχες, τα αγόρια έπρεπε να παρουσιαστούν στα σχολειά τους με φουστίτσες, ώστε να εμπεδωθούν οι βασικοί αρμοί της παγκοσμιοποιημένης προπαγάνδας, κατά του ρατσισμού, της ομοφοβίας και του σεξισμού.
Στη φωτό μπορείτε να δείτε και την αφίσα που τοποθέτησαν [υποχρεωτικά] οι διευθυντές των γαλλικών σχολείων και που μας δείχνει έναν ατυχή νεαρό να μοστράρει τις αξύριστες γάμπες του [προς το παρόν, δεν επιβάλλουν στα Γαλάκια και το μπραζίλιαν!]
Τα λογάκια πλάι στον νεαρό με τη λουλουδάτη φούστα, σημαίνουν: «αγόρια και...κορίτσια, φέρνουν την ισότητα!»
Κυριολεκτικώς δηλαδή, προπαγάνδα του κώλου…

Ευτυχώς για την τιμή της Γαλλίας, η πλειονότητα των γονιών αντέδρασαν έντονα, με συνέπεια να δοθούν διευκρινήσεις από τους κατά τόπους αρχισυμμορίτες του καθεστώτος, ότι η μετατροπή των αρρένων μαθητών σε τραβέλια, δεν ήταν υποχρεωτική.
Δεν διευκρινίστηκε φυσικά αν και τα κορίτσια, σε αντίστοιχη επίδειξη «ισοπέδωσης» των δύο φύλων θα έπρεπε να κοτσάρουνε κανα μούσι στη φάτσα τους, σαν την Κοντσίτα.

Ο υπουργός παιδείας που έλαβε την ιστορική αυτή απόφαση, ανήκει φυσικά στο σοσιαλιστικό κόμμα του κ. Ολάν, το οποίο έχει ρημάξει την γαλλική εργατική τάξη, στα πλαίσια του παλαιού σχεδίου Goudenhove-Kallergi, για την «αντικατάσταση» των ευρωπαϊκών λαών, που έχουνε βάνει μπροστά να εφαρμόσουν τα λυκόρνια της διεθνούς γραβατοπειρατείας.
Και έρχονται τα χειρότερα…

Για να εξηγούμεθα και να μην παρεξηγούμεθα, το συγκεκριμένο πείραμα «ελέγχου του νου» που δρομολόγησαν τα think tanks της παγκοσμιοποίησης, δεν έχει τίποτα να κάμει με τον σεβασμό της ελεύθερης σεξουαλικής επιλογήςκαι της ομοφυλοφιλίας.
Η ομοφυλοφιλία αφορά τη σεξουαλική έλξη προς τα άτομα του ιδίου φύλου και όχι την ισοπέδωση των φύλων.
Ο ομοφυλόφιλος άντρας δεν είναι διόλου ένας ευνουχισμένος αρσενικός, που δίνει κώλο εξ’ ανάγκης και η ομοφυλόφιλη γυναίκα, δεν είναι διόλου ένας μεταλλαγμένος άντρας, που την πέφτει στα κοριτσάκια, εξαιτίας ενός λάθους της φύσεως.
Τα gay άτομα, έλκονται από το φύλο τους, όχι επειδή κάτι δεν πήγε καλά στα κύτταρα τους [ή στην toilet training]αλλά επειδή η πολυπλοκότητα, το πολυδιάστατο και η καλειδοσκοπική όψη της Ηδονής, εμπεριέχει και την ηδονή της ομοφυλοφιλίας, ως συστατικό στοιχείο του Έρωτος, πέραν της απλής βιολογικής του λειτουργίας.

Ο έρωτας μεταξύ ελευθέρων ανθρώπων και με την αμοιβαία συγκατάθεση και των δύο [ή όλων τέλος πάντων όσοι εμπλέκονται] δεν είναι μόνον άσκηση του γενετήσιου ενστίκτου αλλά ταυτόχρονα και προϊόν της αισθητικής, αισθησιακής και πνευματικής συνιστώσας του Πολιτισμού.
Σ’ αυτό το πολυπρόσωπο πεδίο των ηδονών, η επιλογή της ομοφυλοφιλικής ηδονής, πρέπει να είναι απολύτως ελεύθερη και προπαντός να μένει μακριά από χειραγωγήσεις, που την κατευθύνουν στην εξυπηρέτηση πολιτικών ή οικονομικών συμφερόντων.

Εν ολίγοις το να γουστάρεις άτομα του φύλου σου, δεν έχει τίποτα το κακό.
Είναι όμως πολύ κακό [και πολύ «πούστικο»] να πλασάρεις ύπουλα την ιδέα της ισοπέδωσης των φύλων, κάτω από τον μανδύα της ελευθερίας της σεξουαλικής επιλογής, η οποία στην αγνή της μορφή, προϋποθέτει ακριβώς την διαφορετικότητα [βιολογική και κοινωνική] του άνδρα από τη γυναίκα.
Κι είναι προπαντός προσβολή προς τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους να τους μεταχειρίζεσαι, προκειμένου να περάσεις την προπαγάνδα του «ευνουχισμένου αρσενικού» ή του «υπεροργασμικού θηλυκού», που δεν έχουν να κάνουν διόλου με την ομοφυλοφιλία [η οποία αφορά ακριβώς τα μη ευνουχισμένα άτομα].

Η αλήθεια είναι ότι «Η ημέρα της φουστίτσας», που συνέλαβαν οι πολυπολιτισμικοί εγκέφαλοι της παγκοσμιοποίησης, στοχεύει οπουδήποτε αλλού, εξόν από το να υπερασπίσει τα [σεβαστά] δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.
Το «τι Γιάννα, τι Γιαννάκης» των υπαλλήλων της διεθνούς γραβατοπειρατείας, περνάει ύπουλα στα μυαλά των νεοευρωπαίων ένα από τα βασικότερα μηνύματα της παγκοσμιοποίησης, που δεν είναι «αφήστε τους ανθρώπους ελεύθερους να επιλέξουν ποιο φύλο τους γουστάρει» αλλά «εξαφανίστε τα φύλα!»
Ώστε μετά την απόλυτη ισοπέδωση όσων διαφοροποιούν την ατομική [και συλλογική] μας ταυτότητα, να προκύψουν αυτές οι νέες, άφυλες, απρόσωπες, άβουλες, χωρίς Θεό και πατρίδα μάζες, που θα γίνουν οι νέες στρατιές σκλάβων, στα εργοστάσια και στα μπουρδέλα των αφεντικών…

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Μία πρόβλεψη για το καλοκαίρι... την ώρα που η Ελλάδα αφοπλίζεται, ενώ όλη η υπόλοιπη Ευρώπη επανεξοπλίζεται


Το ΝΑΤΟ μετά την Ουκρανική κρίση ασκεί πιέσεις στις χώρες μέλη και ειδικά στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης για την αύξηση των στρατιωτικών δαπανών στο 2% του ΑΕΠ. Η Βουλγαρία και η Ρουμανία πρωτίστως ως οι πιο αδύναμοι κρίκοι, αλλά και η Πολωνία με τις Βαλτικές χώρες σε δεύτερη φάση, καλούνται να διαθέσουν όλο και περισσότερα χρήματα τόσο για την βραχυπρόθεσμη συμμετοχή τους στις επιχειρήσεις επιτήρησης της Ρωσίας στον Εύξεινο Πόντο και Ουκρανία όσο και για τον μέσο-μακροπρόθεσμο προγραμματισμό για την αγορά οπλικών συστημάτων.

Οι πρώην ανατολικές χώρες μέσα σε μια νύχτα είδαν τις αυταπάτες τις συμμετοχής τους σε μια δήθεν ισχυρή συμμαχία να γκρεμίζονται.

Για περισσότερο από δέκα χρόνια οι φουκαράδες πολίτες των ανατολικών χωρών είχαν πιστέψει πως ενώ μπορεί να κινδύνευαν με θάνατο από την φτώχεια που επακολούθησε την πτώση του σιδηρού παραπετάσματος και το ξεπούλημα των χωρών τους σε επιχειρηματική μαφία, τουλάχιστον είχαν διατηρήσει την εδαφική ακεραιότητα τους.

Το ΔΝΤ, η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ αποτέλεσαν την εγγύηση των ανατολικών χωρών για την είσοδο τους στον Δυτικό κόσμο και την ευμάρειά του………

Ενδεικτικό του κλίματος είναι ότι οι ανατολικές Ευρωπαϊκές χώρες υποχρεώθηκαν σε μείωση της οροφής των ενόπλων δυνάμεων τους, που έφτασε ακόμα και στο 70%.

Το μεγάλο αφεντικό ΝΑΤΟ εγγυόταν την εδαφική ακεραιότητα και ο οικονομικός ομόλογός του, το ΔΝΤ, βρήκε πρόσφορο έδαφος για την εφαρμογή της πολιτικής του για την μείωση και αναπροσαρμογή των στρατιωτικών δαπανών ως μέτρο για την οικονομική ανάκαμψη.

Η αναπροσαρμογή των στρατιωτικών δαπανών έγινε με τόσο βίαιο τρόπο, που για παράδειγμα η Βουλγαρία μείωσε μέσα σε λίγα χρόνια την οροφή των ένοπλων δυνάμεων της από τις 110.000 προσωπικού στις 30.000, από τις οποίες μόνο οι 6.000-10.000 μπορούν να αναλάβουν κάποια αποστολή.

(ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: Είναι χαρακτηριστικό ότι η Βουλγαρία δεν διαθέτει στην ουσία πολεμική αεροπορία και η φύλαξη επιτήρηση του Βουλγάρικου FIR έχει ανατεθεί εδώ και χρόνια στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία με συμβάσεις που ανανεώνονται περιοδικά.
Η τελευταία ανανέωση της σύμβασης έγινε πριν από ένα μήνα και μάλιστα λοιδωρήθηκε από αναλυτές ”ΥΨΗΛΟΎ” επιπέδου, οι οποίοι κατηγόρησαν την Ελληνική κυβέρνηση ότι η επιτήρηση του Βουλγαρικού FIR θα σημάνει την συμμετοχή της Ελλάδας σε ενδεχόμενες αερομαχίες με Ρωσικά μαχητικά.
Οι ”αναλυτές υπερπατριώτες” λαϊκίζουν και ξεχνάνε επιλεκτικά ότι όταν μια χώρα μέλος του ΝΑΤΟ δεν μπορεί να επιτηρήσει με τα δικά της μέσα τα χωρικά ύδατα της, όπως και τον εναέριο χώρο, έχει την δυνατότητα να ζητήσει την βοήθεια άλλης χώρας μέλους, που στην περίπτωση της Βουλγαρίας θα μπορούσε να είναι η Τουρκία. Έτσι αν η Ελλάδα αρνούνταν την βοήθεια στην Βουλγαρία, τότε η Τουρκία θα καταλάμβανε το κενό με δυσμενείς συνέπειες.
Ας μην ξεχνάμε ότι η Τουρκία ήδη έχει αναλάβει την επιτήρηση του Αλβανικού εναέριου χώρου με Τουρκικά μαχητικά, που εδρεύουν στην KUCOVE της Β.Ηπείρου.
Επίσης η Τουρκία διατηρεί μόνιμη ναυτική δύναμη στο Δυρράχιο.
Η Αλβανία είναι μέλος του ΝΑΤΟ από το 2009, αλλά δεν μπορεί να διαθέσει επαρκή αεροπορικά και ναυτικά μέσα για την επιτήρηση των χωρικών υδάτων και του εναέριου χώρου της. Τελευταία συζητιέται και η επέκταση της Ελληνικής βοήθειας και στην Ρουμανία. Μπορείτε να φανταστείτε τις δυσμενείς επιπτώσεις που θα επέφερε η επέκταση της Τουρκικής αεροπορίας, έστω υπό το ΝΑΤΟικό πρόσχημα, σε όλα τα Βαλκάνια.)


Η Βουλγαρία και η Ρουμανία απέλυσαν χιλιάδες μόνιμου στρατιωτικού προσωπικού κατά την δεκαετία του 90, μείωσαν ή κατάργησαν την υποχρεωτική θητεία, εκποίησαν τα οπλικά συστήματα τους πολλές φορές κυριολεκτικά ως ”σκραπ” παλιοσίδερα και διατήρησαν μόνο κάποιες ελαφρές δυνάμεις στρατού ξηράς, οι οποίες συμμετείχαν σε αποστολές στο Κόσοβο-Ιράκ-Αφγανιστάν.
Βέβαια πάντα υπήρχε ο όρος να διαθέτουν το 2% του ΑΕΠ τους για στρατιωτικές δαπάνες, αλλά ουδέποτε το εφάρμοσαν με την σιωπηρή αποδοχή του ΝΑΤΟ, δεν χρειαζόταν άλλωστε, όταν όλοι νόμισαν ότι η Ρωσία δεν αποτελεί κίνδυνο.

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Το Αναψυκτήριο της Εβδομάδας (20-5-2014)

Αφιερωμένο στην μνήμη των σφαγιασθέντων της Ποντιακής γενοκτονίας και των ξεριζωμένων Ποντίων!

Εδώ μπορείτε να σχολιάζετε ελεύθερα, αλλά με σεβασμό στον συνομιλητή σας.

Πυρρίχιος : ο "ένοπλος" χορός - Με αφορμή την Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Ντυμένοι στα μαύρα και αρματωμένοι χορεύουν. Ο χορός των Ποντίων ο Πυρρίχιος, εντυπωσιάζει και ταυτόχρονα συγκινεί.
Στο βιβλίο του Λάμπρου Σ. Βρεττού ‘’Λεξικό Τελετών, Εορτών και Αγώνων των Αρχαίων Ελλήνων’’ περιγράφεται η ιστορία του:

*Πυρρίχη (η). Χορευτικό
αγώνισμα με στρατιωτικό χαρακτήρα. Ήταν ένοπλος (ενόπλιος) χορός, γνωστός με το όνομα πυρρίχιος και αποτελούσε ένα είδος ενόπλιου πολεμικού χορού. Χορευόταν από παιδιά, έφηβους και άνδρες, αλλά και από γυναίκες .

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΚΟΝΤΣΙΤΑ και... ΓΙΑΤΙ οι ΓΚΕΙ είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ στην Νέα Τάξη Πραγμάτων

Με αφορμή την επιλογή της Κοντσίτα στην Γιουροβίζιον 2014, της οποίας το τραγούδι, επι τη ευκαιρία, ήταν oλίγον από γνωστό James Bond soundtrack και αρκετό από John Bongiovi (Τζον Μπον Τζόβι), ενώ λέγεται ότι παιγμένο ανάποδα έχει μία ιδιαίτερη επίκληση, αναδημοσιεύουμε ένα παλιό άρθρο μας:


ΓΙΑΤΙ οι ΓΚΕΙ είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ στην Νέα Τάξη Πραγμάτων


To diadrastikoέγραψε: Βρίσκονται παντού, είτε στην πολιτική, είτε στην εκπαίδευση, είτε ως στελέχη επιχειρήσεων, είτε ως φορτηγατζήδες, είτε ως μπετατζήδες, είτε ως αεροσυνοδοί, είτε ως παρένθετες μητέρες, είτε ως τραγουδιστές και τραγουδίστριες κλπ. Φιγουράρουν σχεδόν σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή, είτε ως καλεσμένοι είτε ως παρουσιαστές και, φυσικά, γίνονται εύκολα είδηση, είτε μέσω φημών είτε μέσω προσωπικών παραδοχών.
Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, λοιπόν, οι gay βρίσκονται πάντα στην επικαιρότητα. Αν και αποτελούν ένα πολύ μικρό ποσοστό του πλανήτη μας, γύρω στο 3%, η πολύ καλή «προβολή» τους φαίνεται να φτάνει ή και να ξεπερνάει το 50%του παγκόσμιου πληθυσμού.

Βέβαια, οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικούν και να προασπίζονται τις προτιμήσεις τους, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Ωστόσο η συνεχής προβολή των επιλογών και των προτιμήσεων των gay μοιάζει να είναι κατευθυνόμενη. Όπως η τοποθέτηση προϊόντων στα ράφια ενός supermarket.

Μερικές φορές αυτό το «προϊόν» επιβάλλεται εξαναγκάζοντας straight και παιδιά να το αποδεχτούν.

Κι αυτό δεν το λέμε τυχαία. Η κυβέρνηση της Βραζιλίας προωθεί νόμο (τον PLC 122) κατά της «ομοφυλόφιλο-φοβίας» (homophobia) ακόμα και στα σχολεία. Είναι πολύ χαρακτηριστική η αφίσα που κυκλοφορεί με δύο μαθητές του ίδιου φύλου να φιλιούνται, για να μην φοβούνται τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Ο νόμος αυτός θα απαγορεύει κάθε είδους διάκριση, «κακιάς κουβέντας», ειρωνείας, σχολίου, ηθικής, θρησκευτικής, φιλοσοφικής ακόμα και ιατρικής γνώμης κατά του ομοφυλόφιλου τρόπου ζωής. Όλα αυτά με ποινή φυλακίσεως. ΜΜΕ ακόμα blogs θα τίθενται εκτός νόμου.

Όλο αυτό θυμίζει την καλή αρχή που έκαναν οι καλοί χριστιανοί επιβάλλοντας την πίστη και την θρησκεία τους «επί ποινή θανάτου», ειδικά στην Ελλάδα. Αλλά το θέμα δεν βρίσκεται εκεί. Παρόμοια «ατζέντα κατά της ομοφυλόφιλο-φοβίας» προσπαθεί να επιβληθεί σε άλλες 80 και πλέον χώρες στον κόσμο (κυρίως Αφρική, Καραϊβική, νησιά του Ειρηνικού), οι οποίες αντιστέκονται.

Το Ομοφυλοφιλικό Κίνημα έχει καταλήξει να είναι μια ισχυρή δύναμη, με τεράστια επιρροή (εξουσία) και πόρους κάθε είδους, τα οποία απολαμβάνει (και ασκεί) όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και πέραν αυτής.

Σύμφωνα με μία συνέντευξη που έδωσε ο δημοσιογράφος Randy Enge στον John Vennari του CFN έχουμε τα εξής:

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΕΛΙΑΜΕΠ: Προωθώντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ελλάδα!

 
Ένα - ένα τα κομμάτια του νεοταξικού παζλ έρχονται στην θέση τους...

Σειρά έχει το περιβόητο ΕΛΙΑΜΕΠ (www.eliamep.gr ) που μας έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές με την δραστηριότητα του...

Όπως αναφέρουν λοιπόν απόλυτα αξιόπιστες και διασταυρωμένες πληροφορίες το ΕΛΙΑΜΕΠ διαχειρίζεται τα τελευταία χρόνια, ως άτυπο διευθυντήριο συγκρότησης της εξωτερικής πολιτικής, όλους τους φακέλους της ελληνικής διπλωματίας, εν γνώσει μάλιστα του εκάστοτε πρωθυπουργού.

Η επιρροή που ασκεί το ΕΛΙΑΜΕΠ στη χάραξη της στρατηγικής από το υπουργείο Εξωτερικών είναι διαχρονική. Εξάλλου είναι ηλίου φαεινότερο το γεγονός ότι σε γενικές γραμμές η κεντρική αντίληψη και η βασική στρατηγική κατεύθυνση της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας ελάχιστα τροποποιείται σήμερα τόσο σε σχέση με την περίοδο που υπουργός Εξωτερικών ήταν η νυν πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» κα Ντόρα Μπακογιάννη, (η οποία διατηρούσε ιδιαίτερα καλές σχέσεις με το ΕΛΙΑΜΕΠ, σε όλα τα επίπεδα και ευθυγραμμιζόταν με αυτό) όσο και επι πρωθυπουργίας  Γ. Α. Παπανδρέου ο οποίος μάλιστα έστειλε και μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ, τον γνωστόν τέως πρέσβη Αποστολίδη να διαπραγματευθεί μυστικά με τους τούρκους για το Αιγαίο!!![1]

Άλλωστε είναι καιρός τώρα που ορισμένες επιλογές των κυβερνήσεων στην εξωτερική μας πολιτική, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα ζητήματα της ευρύτερης περιοχής μας, τα Βαλκάνια, την Τουρκία και την Κύπρο, προκαλούν σε όλους μας έκπληξη.

Ο βαθμός της ευθυγράμμισής τους με τις αμερικανικές επιταγές και τα αιτήματα των Τούρκων είναι εντυπωσιακός. Το μέγεθος της συναίνεσης μοιάζει κυριολεκτικά εξωπραγματικό αν κανείς δεν γνωρίζει ότι, πίσω από αυτούς τους «διαμορφωτές της κοινής γνώμης», υπάρχουν ολόκληρα δίκτυα στήριξης και κατάρτισης αυτής της πολιτικής. Μόνον αν κάποιος αποκτήσει μια ευρύτερη εποπτεία αυτών των δικτύων θα καταλάβει πως οι κυβερνητικές επιλογές προκύπτουν από μια στρατηγική που προωθείται συστηματικά στη χώρα μας. Ειδάλλως, οι στάσεις και οι συμπεριφορές ορισμένων ανθρώπων θα παραμένουν, στα μάτια ακόμα και του πιο καλοπροαίρετου παρατηρητή, απλά ως παροξυστικές εκφράσεις εθελοδουλείας.

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

"Πήρε ο Θεός μια χούφτα γής ....και έκαμε Εκείνους "





Εδώ πατρίδα κατοικούν Ελλήνων απογόνοι ,
που με αίμα όλο και πιο πολύ το χώμα σου ραντίζουν , 
δεν χάθηκαν και ορμούν ξανά σε ότι τους θυμώνει 
και ιερά και όσια πάντα θε να φροντίζουν ...

Πήρε ο Θεός μια χούφτα γής και έκαμε Εκείνους 
και λες κι'αυτοί να βιάζονται για να γυρίσουν πάλι 
γιατί ο φόβος δεν χωρά μες τις καρδιές Ηρώων ,
γοργά να ανταμώσουνε την ίδια την αγκάλη ...

Εκεί που πέφτουν Ήρωες το χώμα έχει αγιάσει ,
γιατί αυτοί στερήθηκαν το μέγιστο το δώρο 
ανθρώπους να φυλάξουνε ωσάν να 'ναι Αγγέλοι 
που επί γης λαμβάνουνε να κάμουν το ίδιο έργο .

ΑΘΑΝΑΤΟΣ
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ



Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Τιμή στον αστυνομικό που θυσιάστηκε για τον πολίτη!

Αυτός είναι ο αστυνομικός που δολοφονήθηκε άγρια
Τιμή στον αστυνομικό Μαρτζάκλη Βασίλειο, που έχασε την πολύτιμη ζωή του, για να προστατέψει πολίτες από έναν αδίστακτο ληστή, στην Ανδραβίδα Ηλείας. Αν και εκτός υπηρεσίας, ο πατέρας δυο μικρών παιδιών αστυνομικός, μόλις αντιλήφθηκε ότι σε γειτονικό σπίτι γινόταν ένοπλη ληστεία από έναν αδίστακτο ληστή (ρομά) και παρότι αυτός οπλοφορούσε με μαχαίρι, ο Βασίλης προσπάθησε να τον συλλάβει. Ο ληστής όμως, του κατάφερε θανατηφόρα πλήγματα με το μαχαίρι στη θωρακική χώρα και την καρδιά. Ο άτυχος αστυνομικός, δεν πρόλαβε να αντιδράσει και άφησε την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο. 
Ο 35χρονος Βασίλης, υπηρετούσε στην Δίωξη Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Ηλείας και ήταν ένας πολύ ευσυνείδητος αστυνομικός. Αγαπούσε τον αθλητισμό και ήταν προπονητής ποδοσφαίρου σε παιδική ομάδα. Υπηρετώντας με αυτοθυσία και αυταπάρνηση το καθήκον του, τιμώντας τα λίγα χρήματα που η πολιτεία του δίνει και συχνά εισπράττοντας την απαξία των πολιτών, των ΜΜΕ και προπαντός των πολιτικών, απέδειξε ότι αυτός μπορεί να κάνει αυτό που κανείς άλλος, στην σημερινή εποχή δεν διανοείται: Να προτάξει το κοινό όφελος, αντί του ατομικού του... Να προτάξει την ζωή των άλλων, από την δική του! 
Ναι, σε μια εποχή ωφελιμισμού, συμφερόντων, ατομισμού και αδιαφορίας, υπάρχουν άνθρωποι που αντιστέκονται και που μπορούν να μας δείχνουν τον σωστό δρόμο!
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και ας γίνει η θυσία του, αφετηρία για σκέψη και προβληματισμό!
Σε ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης, η πολιτεία ας φροντίσει για τα παιδιά του.
ΛΥΚΙΟΣ.

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

"Έγινε η αγάπη ένα αστέρι .. που κατοικεί στην πληγωμένη μου ψυχή .. "




Σαν ταξιδιάρα η θύμησή μου με γυρίζει 
σε μονοπάτια της καρδιάς πλέον κλειστά ,
είναι αυτήν στην αγκαλιά της που με ρίχνει 
σαν να'ναι πάλι ...η πρώτη μας φορά ...

Μα σαν ανοίγουνε τα μάτια ένας θρήνος ,
η οπτασία της να χάνεται μακριά ,
κι εγώ να περιμένω σ'ένα σώμα 
να αποκαμώνεται για να την δω ξανά ..

Είναι η αγάπη της εκείνο το αστέρι 
που κατοικεί στην πληγωμένη μου ψυχή ,
φεγγοβολά σαν έρθει η νύχτα και με πάρει 
μα.. χάνεται σαν έρθει το πρωί .

Έτσι είν'η αγάπη φωτιά που σε στοιχειώνει ,
σε συνεπαίρνει και ευωδιάζει την ψυχή ,
μα είναι και φαρμάκι που σε κατατρώγει 
σαν χάνεται ... όπως ήρθε να σε βρεί .. 

Ένας άνθρωπος σαν αγαπήσει φίλη Aya χάνεται στα δικά του μονοπάτια αυτού του συναισθήματος .
Είναι ευτυχία να το ζεις , ένα αδιαπραγμάτευτο Θείο χάρισμα, αυτό που θα σε ανδρώσει , θα σε γιγαντώσει, θα σε ημερέψει όταν θα κατοικήσει στην ψυχή σου .
Μα... μπορεί να γίνει κι αυτό που θα σε στοιχειώσει , γιατί θα'ρθει η στιγμή να καταλάβεις σαν το φέρει η μοίρα και το χάσεις πως δεν ξαναγεννιέται από τις στάχτες της ξανά . 

Γι' αυτό στους θαμώνες του Καταχθόνιου Δαίμονα εύχομαι με όλη μου την καρδιά να ζήσουν αυτό το συναίσθημα ...όσο πιο πολύ μπορέσουν ....

ΑΥΤΗΝ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝ' ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν 



Και η απάντηση στο σκωπτικό σχόλιο:

Δεν μπορείς να αλλάξεις όλες τις καρδιές του κόσμου ,
 μόνον να τους προσφέρεις ότι από καρδιάς σου περισσεύει .

Αν είχε καρδιά η πένα μου θα είχα αναστήσει 
όλου του κόσμου τις καρδιές που'ναι μέσα στη ζήση .

Δεν είναι αυτούσιος σκοπός κανέναν για ν'αλλάξω 
μα ότι ζω και σέβομαι εκείνο να φωνάξω .


ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ 

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν 

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Οδηγός επιβίωσης σε συνθήκες πολέμου

Το παρακάτω άρθρο, σε επιμέλεια και απόδοση στα Ελληνικά από την Stratos’ Sphere, δημοσιεύτηκε την 6η Μαΐου από τον Joe Marshall (http://personalliberty.com/2013/05/06/one-year-in-hell/) και μιλάει για τη φρίκη του πολέμου σε μια πόλη της Βοσνίας, στις αρχές της δεκαετίας του 1990.
One Year In Hell…
«Μην ξεχνάς» – Τέτοιες προειδοποιήσεις υπάρχουν παντού διάσπαρτες στο Μόσταρ της Βοσνίας (photo.com)
Έχω δει την παρακάτω ιστορία να κυκλοφορεί σε πολλά φόρουμ και να έχει αναρτηθεί σε πολλά blog. Προσπάθησα πολύ να βρω την αρχική πηγή, αλλά προς το παρόν δεν τα έχω καταφέρει. Παρόλο που δεν μπορώ να τεκμηριώσω τα εξιστορούμενα γεγονότα, εξακολουθεί να είναι μια ιστορία που αξίζει να διαβαστεί.
Η μετάφραση μπορεί να μην είναι ιδανική σε ορισμένα σημεία. Υποτίθεται ότι έχει μεταφερθεί από τα Βοσνιακά στα Γαλλικά και από εκεί στα Αγγλικά (σ.μτφ.: και μετά στα Ελληνικά). Ωστόσο, μερικά πράγματα, όπως η  φρίκη του πολέμου για παράδειγμα, δε γίνεται να χαθούν στη μετάφραση:

Είμαι από τη Βοσνία. Μεταξύ του 1992 και του 1995 ζήσαμε στην κόλαση. Επέζησα αποκλεισμένος για έναν χρόνο στο Μόσταρ (που  πριν ήταν μια πανέμορφη πόλη 6.000 κατοίκων), χωρίς ύδρευση, ηλεκτροδότηση, καύσιμα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σώματα ασφαλείας, δίκτυα διανομής ή οποιοδήποτε είδος παραδοσιακής υπηρεσίας, κεντρικής διοίκησης ή επικοινωνίας με τον έξω κόσμο.
Η πόλη μας αποκλείστηκε από το στρατό κατά τη διάρκεια του πολέμου· και για ένα χρόνο σχεδόν, η ζωή στην πόλη μετατράπηκε σε εφιάλτη. Δεν υπήρχε ούτε αστυνομία, ούτε στρατός. Υπήρχαν οπλισμένες ομάδες· αυτές οι ομάδες είχαν αναλάβει την υπεράσπιση και προστασία σπιτιών και οικογενειών.
Όταν ξεκίνησαν όλα αυτά, κάποιοι από εμάς είμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι. Αλλά οι περισσότερες γειτονικές οικογένειες είχαν αποθέματα τροφής μόνο για μερικές μέρες. Μερικοί είχαν πιστόλια – κάποιοι λίγοι είχαν Καλάσνικοφ ΑΚ-47 ή καραμπίνες.
Μέσα σε έναν ή δύο μήνες, άρχισαν να δημιουργούνται συμμορίες, οι οποίες κατέστρεφαν τα πάντα. Τα νοσοκομεία, για παράδειγμα, μετατράπηκαν σε σφαγεία… Δεν υπήρχε πλέον αστυνόμευση. Περίπου το 80% του προσωπικού των νοσοκομείων είχε φύγει. Εγώ ήμουν τυχερός. Η οικογένειά μου ήταν σχετικά μεγάλη (15 άτομα σε μια μεγάλη μονοκατοικία, έξι περίστροφα, τρία Καλάσνικοφ) και επιβιώσαμε (οι περισσότεροι).
Οι Αμερικανοί έριχναν εφόδια με αλεξίπτωτα κάθε περίπου 10 ημέρες, για να βοηθούνται οι αποκλεισμένες πόλεις, αλλά αυτό δεν ήταν ποτέ αρκετό. Ορισμένοι, πολύ λίγοι, είχαν κήπους. Οι πρώτες φήμες για ανθρώπους που πέθαιναν από την πείνα και το κρύο κυκλοφόρησαν περίπου τρεις μήνες μετά από την αρχή του αποκλεισμού. Εμείς αφαιρέσαμε όλες τις ξύλινες πόρτες, τις ξύλινες κάσες από τα παράθυρα και τα ξύλινα πατώματα από γειτονικά ερειπωμένα σπίτια και κάψαμε όλα τα έπιπλα που μπορούσαμε να βρούμε, για να ζεσταθούμε. Πολλοί πέθαναν από ασθένειες, ειδικά από το νερό (δύο στη δική μου οικογένεια). Πίναμε κυρίως βροχόνερο και τρώγαμε περιστέρια και ποντίκια.

Προβληματισμός 2ος!

Σε μια φαινομενικά αδιέξοδη κατάσταση της κοινωνίας μας,
ο φίλος μας Στοχαστής, θέλει να δώσει μια εναλλακτική επιλογή στους Έλληνες.
Σκέφτηκε ένα ρηξικέλευθο πολιτικό μοντέλο που το ονομάζει 
"Συμμετοχική Αρισταρχική Δημοκρατία"
που για την ευκολία μας, θα το ονομάζουμε "ΣΑΔ".
Στα εκτενή σχόλια του άρθρου "Προβληματισμός 1ος",
 ο Στοχαστής ανέπτυξε το σκεπτικό της ιδέας του και μπήκε στη βάσανο της δοκιμασίας της αντοχής της ιδέας του, στις ερωτήσεις και τα αντεπιχειρήματα!
Τώρα, θα πρέπει να αντέξει και στην δοκιμασία να πείσει εσάς, ότι η ιδέα του μπορεί να εφαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα και να πετύχει.
Εύχομαι κάθε επιτυχία, ώστε η ιδέα να μπορέσει να αποτελέσει μια νέα ελπίδα, μια νέα επιλογή!
ΛΥΚΙΟΣ.




Στα σχόλια αναλύθηκαν τα κάτωθι θέματα:
‘Συμμετοχική Αρισταρχική Δημοκρατία’-Τι είναι & πώς μπορεί να δουλέψει στην πράξη(του Ελεύθερου Στοχαστή)  

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

"Όχι πάλι έναν άρχοντα ... για Ηγέτη "




Και να'σου πάλι με καλούν ψήφο για να τους δώσω ,
το αίμα όμως που χύθηκε πως να τ'απαξιώσω ;
Αυτοί που ηγηθήκανε κι έκαμαν όνειρα στάχτη , 
τώρα λένε στο πρόβλημα βρήκαν τα'χα την άκρη .

Ξενόφερτα τα όνειρα που ζούμε είναι θαρρώ ,
ξενόφερτοι και δουλικά θέλουν να προσκυνώ ,
που έσυραν έναν λαό μέσα στην καταιγίδα 
με δόλο αλυσοδέσανε περήφανη Πατρίδα .

Μα αυτή είναι η Πατρίδα μας , είναι τα χώματά μας ,
είν ' των Ηρώων ο κόπος τους και τα γεννήματά μας .
Πως πέσαν οι ελεήμονες ευρώ να διασώσουν 
κι έναν λαό για δουλικά αιώνια να ναυλώσουν ;

Μα εγώ έναν άρχοντα δεν θέλω για Ηγέτη ,
θέλω να έχει καμωθεί και όχι έναν ικέτη ,
να φόραγε για ρούχα του των άλλων αποφόρια 
να πιάσει έτσι ενός λαού σφυγμό ... και στεναχώρια .

Γιατί μόνο ο άνθρωπος όπου έχει πεινάσει 
θα καταλάβει ανθρώπινα αυτό που'χουμε χάσει 
να βλέπουμε συνΈλληνες σε κάδους σκουπιδιών 
να αναζητούν σκύλου τροφή ... τροφή πλέον παιδιών ... 

ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ 

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν 

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Το Αναψυκτήριο της Εβδομάδας (1-5-2014)


Εδώ μπορείτε να σχολιάζετε ελεύθερα, αλλά με σεβασμό στον συνομιλητή σας.

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ!! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΕΣΣΔ!!! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

Ιωάννης Αθ. Μπαλτζώης
Το παρακάτω κείμενο είναι απομαγνητοφωνημένη "συνέντευξη" ενός πράκτορα της τέως Σοβιετικής Ένωσης, ειδικού σε θέματα Ψυχολογικών επιχειρήσεων κατά κρατών και των  λαών των, που είχαν επιλεγεί σαν στόχος!! Διαβάζοντάς το κανείς ανατριχιάζει γιατί ΟΛΑ μας φαίνονται γνωστά!! Οι μεθοδολογία που εφαρμόζεται μας φαίνεται τόσο οικεία που διερωτώμεθα αν το κείμενο αυτό γράφτηκε σήμερα και όχι πριν μερικές δεκαετίες, γνωρίζοντας τι συνέβη ακριβώς στην Ελλάδα και μάλιστα με απόλυτα σωστή χρονολογική σειρά.
Και στο τέλος παραμένει όχι η αμφιβολία, αλλά η πίστη και η βεβαιότητα πλέον, ότι η πατρίδα μας όντως υπήρξε στόχος  κάποιων δυνάμεων και όλα αυτά που μας συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια, έχουν σχεδιαστεί και εφαρμοστεί σε μας, στην κοινωνία μας, στην νοοτροπία μας, στην Ελλάδα. Και χωρίς να είσαι οπαδός των θεωριών συνωμοσίας. Και όπως είπε πριν χιλιάδες χρόνια ο μεγάλος θεωρητικός  και φιλόσοφος του πολέμου, στρατηγός  Σουν Τζου : "Για την κατάληψη του εχθρού,ο πιο αντιπαραγωγικός, βάρβαρος τρόπος είναι ο πόλεμος στο πεδίο της μάχης".
Επιτέλους ας μάθουμε την αλήθεια. Τι έχει συμβεί στους Έλληνες, τι έχει συμβεί στην Ελλάδα και ποιοι κρύβονται πίσω από όλα αυτά; 
 ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ
Η υπονόμευση, είναι ο όρος που περιγράφει τις δραστηριότητες που χρησιμοποιούμε για να καταστρέψουμε πράγματα όπως η πίστη, η θρησκεία, το οικονομικό και πολιτικό σύστημα μιας χώρας και συνήθως στο μυαλό μας είναι συνδεδεμένος με την κατασκοπεία και άλλα ρομαντικά πράγματα όπως η ανατίναξη γεφυρών, ο εκτροχιασμός τρένων και άλλες θεαματικές χολλυγουντιανές ενέργειες…

[...] Το μεγαλύτερο λάθος ή καλύτερα η λανθασμένη αντίληψη είναι το γεγονός ότι όποτε μιλάμε για την KGB, για κάποιον περίεργο λόγο από τους παραγωγούς ταινιών του χόλυγουντ, μέχρι τους διδάκτορες της πολιτικής επιστήμης, και τους εντός εισαγωγικών “ειδικούς” επί των σοβιετικών θεμάτων ή “κρεμλινολόγους” όπως αυτοαποκαλούνται, όλοι τους νομίζουν ότι η δραστηριότητα της KGB περιορίζεται στην κλοπή των σχεδίων κάποιου υπερηχητικού αεροσκάφους, την παράδοση τους στους σοβιετικούς και την πώληση τους στην σοβιετική στρατιωτική βιομηχανία.

Αυτό όμως είναι μόνο μέρος της αλήθειας….”