Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ένα αξιόλογο ντοκιμαντέρ, που ασχολείται με την μεθοδική και επιστημονική απόδειξη της ύπαρξης της ψυχής, καθώς και της μεταθανάτιας συνέχειας αυτής.
Πρόκειται για καλά τεκμηριωμένη έρευνα, που δεν αφήνει αμφιβολίες για το επέκεινα. Οι μόνοι που παρόλα αυτά θα συνεχίσουν να ...αμφισβητούν, θα είναι οι αιώνιοι σκεπτικιστές, οι εγκλωβισμένοι στην δογματική πλανεύτρα λογική και οι αδαείς ξερόλες!
ΛΥΚΙΟΣ.
Δείτε το προσεκτικά:


Πηγή: http://www.youtube.com/watch?v=klsKHEzRnEo

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Το Αναψυκτήριο της Εβδομάδας (24-2-2014)

Xυμός πορτοκάλι, ασπίδα για την καρδιά
Εδώ μπορείτε να σχολιάζετε ελεύθερα, με σεβασμό όμως στον συνομιλητή σας!

Σε λίγο, συμπληρώνεται ο αριθμός 100.000 προβολών σελίδων, στον Καταχθόνιο Δαίμονα!
Ελπίζουμε να γίνουν 1.000.000 ... 
ΛΥΚΙΟΣ.

" Εάν υπήρχε .... "



Εάν υπήρχε ... φιλότιμο θα'ταν Λεύτερη η Ελλάδα 
δεν θα καρπώνονταν ουδείς μόχθο είλωτα, δάκρυα ,
μόνοι θα' νοίγαν τα κελιά και θα'στρωναν τις κλίνες
αυτοί που αποστάτησαν και γίνανε κηφήνες .

Εάν υπήρχε ... όπως παλιά Θεία δικαιοσύνη ,
δεν θα λύγιζαν τα παιδιά όλης της Ρωμιοσύνης ,
σε επιβουλές και θέλγητρα των κάθε τοκογλύφων 
στο πτώμα της πατρίδας μας επίδοξων τυμβωρύχων .

Εάν υπήρχε .... Έλληνας ηγέτης με αξία 
δεν θα'χανε οι τράπεζες την μέγα σημασία ,
αυτές για να πλουτίσουνε και να διασωθούνε 
τα'χα γιατί βουλιάξανε εμείς για να πνιγούμε . 

Εάν υπήρχε ...πόνος κι έρωτας για τον Ελληνισμό 
θαρρώ πως δεν θα υπήρχανε κι αυτοί 
τραπεζικοί, δικαστικοί και όλοι αυτοί οι βολευτοί 
να λένε πως μας διασώζουνε απ' εξαναγκασμό .

Αφορμή στάθηκε ένα τόσο απλοϊκό αλλά με ουσία σχόλιο από τον blogger Giannioti στο :
"Εμφύλιος" επί θύραις! Ζητείται η άρση της ασυλίας και για τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής (βίντεο) 
http://gianniotis.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8416.html#comment-form

ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ 

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν 

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ουκρανία και επιθετικός καπιταλισμός



Τα γεράκια του καπιταλισμού έχουν ορισμένες μεθόδους για την λεηλασία του πλούτου των χωρών: Ελεύθερη αγορά, δυστυχήματα, πολιτική αναταραχή, ξεκάθαρη και απροσχημάτιστη στρατιωτική εισβολή.

1) Ελεύθερη αγορά. Οι τραπεζίτες και τα διεθνή μονοπώλια, διαφθείρουν με χρήμα τους κυβερνώντες και υπερ-χρεώνουν τις χώρες με ελάχιστο αληθινό αλλά πολύ εικονικό χρήμα. Έπειτα έρχεται το ΔΝΤ και οι «επενδυτές» για να «σώσουν» την χώρα. Και έπειτα ακολουθεί φτώχεια και πείνα δεκαετιών για να ξεχρεωθούν οι σωτήρες». 
2) Δυστυχήματα: Όλως περιέργως, σχεδόν το σύνολο των θανάτων προέδρων και πρωθυπουργών στην νότιο Αμερική, οφείλεται σε «ανεξιχνίαστα» αεροπορικά ατυχήματα. Όλως περιέργως όλοι οι πρόεδροι αντιδρούσαν στην αμερικανική πολιτική και πάλι όλως περιέργως οι διάδοχοί τους ενέδιδαν στην αμερικανική «ελεύθερη αγορά».
Τα ΜΜΕ «κάνουν μόκο» για το θέμα και οι σκουπιδοφάγοι καταναλωτές ασχολούνται με το βρακί της κάθε τυχάρπαστης «σελέμπριτι» και το γκολ της ομαδάρας τους.
Επειδή η συνταγή είναι πολύ επιτυχημένη εφαρμόζεται και στην Ευρώπη. Δεν το πιστεύετε; Μόλις πριν μερικά χρόνια στην Ρουμανία έπεσε ένα αεροσκάφος και σκοτώθηκε ολόκληρη η αντι-ευρωπαϊκή κυβέρνηση. Αυτοί που ανέλαβαν εφάρμοσαν αμέσως φιλο-ευρωπαϊκή πολιτική. Μόνο ένας ηλίθιος δεν καταλαβαίνει ότι το δυστύχημα ήταν σκόπιμο.
Ακόμα και στο Ελλαντιστάν συνέβη ένα «περίεργο» και χωρίς αιτία δυστύχημα. Θυμάστε τον τραυματισμό του κυβερνητικού στελέχους, όταν το αεροσκάφος άρχισε να κάνει ανεξήγητες βουτιές; Σιγά μη τον θυμόσασταν!
3) Πολιτική αναταραχή: Στην Ουκρανία το κόλπο με τα ατυχήματα προφανώς δεν πιάνει. Οι Ουκρανοί φαίνεται να προσέχουν ιδιαίτερα την ασφάλεια της κυβέρνησής τους.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ.


omospondia Oukranias

Τα πρόσφατα γεγονότα στο Κίεβο της Ουκρανίας, όπου συναντιούνται οι γεωπολιτικές επιδιώξεις των μεγάλων δυνάμεων με τις ανυπέρβλητες εσωτερικές κοινωνικές και εθνοτικές διαφορές, κάνουν επίκαιρο το αφιέρωμα για τους Έλληνες της Ουκρανίας που έγινε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 στην“Καθημερινή“.

σάρωση0001
Οι Ελληνες της Ουκρανίας
ΒΛΑΣΗΣ ΑΓΤΖΙΔΗΣ*
Δεκέμβριος 1994, Μαριούπολη. Οι Ελληνες της Μαριούπολης υποδέχονται μια μεγάλη ελλαδική αντιπροσωπεία.
Δεκέμβριος 1994, Μαριούπολη. Οι Ελληνες της Μαριούπολης υποδέχονται μια μεγάλη ελλαδική αντιπροσωπεία.
 Η Ουκρανία είναι η μόνη χώρα σήμερα στον κόσμο όπου υπάρχουν ακόμα σημαντικές κοινότητες των Ελλήνων (150.000 περίπου), oι οποίες διατηρούν πλήρη κοινωνική δομή, διαθέτουν «αγροτική ενδοχώρα» και έχουν τη συνείδηση της εντοπιότητας. Σε αντίθεση με τη δυτική ελληνική διασπορά, η οποία είναι πολύ πιο πρόσφατη και έχει «αστικά» χαρακτηριστικά, αυτή που διατηρήθηκε στον χώρο της Σοβιετικής Ενωσης υπήρξε προϊόν ιστορικών διεργασιών που είχαν μεγάλο χρονικό βάθος. Ειδικά οι Ελληνες της Ουκρανίας με μητροπολιτικό κέντρο την Κριμαία –την Ταυρική των αρχαίων Ελλήνων και την Περατεία των Βυζαντινών– αποτελούν τον αρχαιότερο λαό που κατοίκησε στα εδάφη αυτά, πολύ πριν από την έλευση των Τατάρων και των σλαβικών φύλων. Η αίσθηση της εντοπιότητας αποκτήθηκε εξαιτίας αυτού του χρονικού βάθους και η ιστορική αυτή σχέση επέτρεψε τη δημιουργία μιας ελληνικής αγροτικής ενδοχώρας. Ακόμα και οι μετανάστες των επόμενων ιστορικών περιόδων εγκαθίσταντο σε περιβάλλον όπου επικρατούσε η ομογένεια, με αποτέλεσμα και οι νέες εγκαταστάσεις να αποκτούν χαρακτηριστικά κοινοτήτων με ολοκληρωμένη δομή.
Akadimia Epistimon KievouΑντίστοιχο φαινόμενο μ’ αυτό της Ουκρανίας, αλλά αρκετά μικρότερης έκτασης εξαιτίας των μετασοβιετικών συνθηκών, επιβιώνει ακόμα σε κάποιες χώρες του Καυκάσου (Γεωργία, Αρμενία) και στη Νότια Ρωσία (περιοχές του Κρασνοντάρ και της Σταυρούπολης). Είναι πολλοί οι λόγοι που η ελληνική διασπορά της Ουκρανίας διατήρησε την αριθμητική της ζωτικότητα κατά τη σκληρή μετασοβιετική εποχή και διασώθηκε από τη μετανάστευση στον ελλαδικό βαλκανικό Νότο. Πρωτίστως, αυτό οφείλεται στην απουσία σχέσεων με τον ελλαδικό χώρο, κάτι που δεν συνέβαινε με τις υπόλοιπες Σοβιετικές Δημοκρατίες, όπου οι Ελληνες των περιοχών διατηρούσαν την επαφή μέσω των ελλαδικών Ποντίων. Επίσης στις περιοχές των Ελλήνων της Ουκρανίας δεν εμφανίστηκαν φαινόμενα διεθνοτικών πολέμων, όπως στον Καύκασο (Αμπχαζία, Ναγκόρνο Καραμπάχ, Τσετσενία), ούτε υπήρξε η αίσθηση της εκτόπισης σε άξενους τόπους, όπως υπήρχε στις ελληνικές κοινότητες της Κεντρικής Ασίας (Καζαχστάν, Ουζμπεκιστάν, Κιργιζία, Τουρκμενιστάν).
Ομως οι πρόσφατες εξελίξεις με τον αυξανόμενο ανταγωνισμό των μεγάλων δυνάμεων για τη διεκδίκηση της Ουκρανίας και η πυροδότηση ακραίων εθνικιστικών συναισθημάτων από τα διάφορα ανταγωνιζόμενα μεταξύ τους τμήματα της μετασοβιετικής ελίτ, που ανδρώθηκε με την κλοπή του δημόσιου πλούτου, δημιουργούν ένα ανησυχητικό περιβάλλον.
Αδιάλειπτη παρουσία στην Κριμαία εδώ και 27 αιώνες
Η ελληνική μητρόπολη της περιοχής υπήρξε η χερσόνησος της Κριμαίας. Οι πρώτες ελληνικές εγκαταστάσεις (Παντικάπαιον, Νυμφαίον, Θεοδοσία, Χερσόνησος κ.ά.) δημιουργήθηκαν, κυρίως από Ιωνες, στα τέλη του 7ου – αρχές του 6ου π.Χ. αιώνα. Η Χερσόνησος θα παραμείνει απρόσβλητη κατά την εποχή των νομαδικών μετακινήσεων που χαρακτήρισαν τον 4ο μ.Χ. αιώνα και θα ενταχθεί στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία έως τον 14ο αιώνα που θα καταληφθεί από τους Τατάρους και θα ενταχθεί στο τουρκικό Χανάτο της Κριμαίας (Qrm Yurtu), που ήταν υποτελές στους Οθωμανούς. Τα νότια εδάφη της Κριμαίας θα ενσωματωθούν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Το τελευταίο ελεύθερο ελληνικό έδαφος που υποτάχθηκε υπήρξε το Πριγκιπάτο των Θεοδώρων που ιδρύθηκε το 1204 από απογόνους του Θεόδωρου Γαβρά και συνυπήρχε για πολύ καιρό με το ταταρικό Χανάτο. Τον Δεκέμβριο του 1475 το Φρούριο των Θεοδώρων, που βρισκόταν επί του όρους Μαγκούπ (30 χιλιόμετρα από τη Σεβαστούπολη και 15 από τη Χερσώνα), θα πέσει στα χέρια των Οθωμανών παρά τη γενναία άμυνα του Αλέξανδρου Γαβρά, έπειτα από εξάμηνη πολιορκία.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Η Γενοκτονίας της Βανδέας: Όταν η Επανάσταση και η Δημοκρατία έψηνε το ψωμί της με γυναίκες και παιδιά!




Οικογένεια Ιακωβίνων Δημοκρατών τρώει αντιφρονούντες! Η Δημοκρατία σε όλο της το μεγαλείο! 

Οι κάτοικοι της Βανδέας αποφάσισαν να αντισταθούν στις "Δημοκρατικές Φάλαγγες" των Ιακωβίνων Επαναστατών που επέβαλλαν τον αποχριστιανισμό της Γαλλίας.




Οι Ιακωβίνοι εξοργίστηκαν και με δημοκρατικές διαδικασίες αποφάσισαν να εξαφανίσουν την Βανδέα και το λαό της, χαρακτηρίζοντάς τον ως ακάθαρτη ράτσα



Και τι εννοούμε "δημοκρατικές διαδικασίες"; Αποφάσισαν μέσω της Εθνοσυνέλευσης που έλεγχαν πλήρως μέσω της "Τρομοκρατίας" να ψηφίσουν την Γενοκτονία των κατοίκων της Βανδέας.




Οι Ιακωβίνοι κατάφεραν να εξολοθρεύσουν το ένα τρίτο περίπου απ' τους 800.000 κατοίκους της μεγάλης αυτής επαρχίας!



Μετά την καθοριστική μάχη της Σαβεναί, ο στρατηγός Westermann υπέβαλε στην Εθνοσυνέλευση μια έκθεση η οποία αποτελεί μια από τις πιο ανατριχιαστικές «απολογίες» Γενοκτονίας στην Ιστορία. 

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ !


* Ξενοφοβία (από το "ξένος"+"φόβος") είναι όταν ένας άνθρωπος είναι επιφυλακτικός ή αντιπαθεί κάτι ή κάποιον που δεν είναι δικό του, δηλ. δεν ανήκουν στην ίδια εθνικότητα , θρησκεία κ.α.
* Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το χρώμα του δέρματος, είτε από την εθνικότητα, είτε από τη θρησκεία κλπ.
( Από τη Βικιπαίδεια )
Εάν ρωτήσετε έναν οπαδό του Χίτλερ , θα σας πεί οτι οι μαύροι είναι κατώτεροι πνευματικά και δεν θα τους ήθελε στην γειτονιά του. Εάν ζητήσετε απο έναν αντιναζιστή/αντιφασίστα/προοδευτικό/αριστερό/διεθνιστή την γνώμη του για τους οπαδούς του Χίτλερ θα σας πεί οτι είναι κατώτεροι πνευματικά και δεν θα τους ήθελε στην γειτονιά του !!! Επομένως ΟΛΟΙ είναι ρατσιστές !!!

Ας δούμε σε βάθος αυτό το παράδοξο. ΟΛΟΙ οι άνθρωποι θέλουν να περιβάλλονται απο ανθρώπους που τους νοιώθουν φιλικούς. Κανείς δεν θέλει να περιβάλλεται απο εχθρούς. Ο διεθνιστής αισθάνεται φιλικούς τους άλλους ανθρώπους όταν έχουν την ίδια ιδεολογία. Δεν τον νοιάζει αν είναι άσπροι, μαύροι, μελαψοί κλπ. Ο οπαδός του Χίτλερ αισθάνεται φιλικούς τους άλλους ανθρώπους όταν έχουν την ίδια ιδεολογία και ΕΠΙΠΛΕΟΝ ανήκουν στην ίδια φυλή με αυτόν (δηλαδή του μοιάζουν εμφανισιακά). Φαίνεται να είναι ένας αρχέγονος μηχανισμός κάπου μέσα στον εγκέφαλο του ανθρώπου: Σε μικρή ηλικία αποτυπώνει τις φυσιογνωμίες των γονέων του και έπειτα αισθάνεται εχθρικούς όλους όσους δεν μοιάζουν φυλετικά στους γονείς του.
- Ας υποθέσουμε οτι οφείλεται σε κάποιο γονίδιο. Αυτό το γονίδιο θα έδινε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ πιθανότητες επιβίωσης στον κάτοχό του ;
- Ας υποθέσουμε οτι υπάρχουν μόνο δύο φυλές στον πλανήτη. Οι φυλές αυτές διαφέρουν εμφανισιακά. Η μία φυλή φέρει το "ρατσιστικό" γονίδιο και αντιπαθεί την άλλη φυλή. Η δεύτερη φυλή δεν φέρει το γονίδιο και συμπαθεί τους πάντες.
- Ας υποθέσουμε οτι ένα μωρό της "ρατσιστικής" φυλής είναι εγκαταλελειμμένο στο δάσος. Είτε το βρεί ένας "ρατσιστής" είτε ένας "αντιρατσιστής" θα το πάρουν και θα το περιθάλψουν. Έχει διπλές πιθανότητες να επιβιώσει. Εάν το εγκαταλελειμμένο μωρό ήταν της "αντιρατσιστικής" φυλής θα επιβίωνε μόνον εάν το έβρισκε ένας "αντιρατσιστής". Ο ρατσιστής θα το περιφρονούσε. Έχει λοιπόν μία μόνο πιθανότητα να επιβιώσει.
Ο ρατσιστής (σαν ενήλικος) μπορεί να σκοτώσει έναν αντιρατσιστή (χωρίς τύψεις) και να του πάρει την έκταση που είχε. Ο αντιρατσιστής όμως δεν τρέφει αρνητικά συναισθήματα και δεν είναι πρόθυμος να σκοτώσει τον ρατσιστή.
Βλέπουμε λοιπόν οτι το ...ρατσιστικό γονίδιο δίνει σημαντικά πλεονεκτήματα επιβίωσης  σε όποιον το έχει.

Επομένως πρέπει να θεωρούμε ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ να το έχει επινοήσει η Φύση και να το έχει φυτέψει σε όλα τα ζώα. Ενδείξεις περί τούτου :
# Τα άλογα αντιπαθούν τα γαϊδούρια και τα κλωτσάνε
# Κάποια είδη δελφινιών επιτίθενται και σκοτώνουν άλλα δελφίνια χωρίς να τα τρώνε.
Σαν να υπάρχει ένας μηχανισμός στον εγκέφαλο που λέει "Αυτός είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ απο σένα. Μίσησέ τον !". Ο γορίλλας έλκεται απο ωραίες γυναίκες και αυνανίζεται όταν τις βλέπει έξω απο το κλουβί του ζωολογικού κήπου. Προφανώς θεωρεί οτι ο άνθρωπος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ διαφορετικός απο τον γορίλλα. Έλκεται εξ' ίσου και απο θηλυκούς γορίλλες και γυναίκες. Αντίθετα, ο άνθρωπος δεν έλκεται απο γορίλλες (συνήθως !). Θεωρεί τον γορίλλα κάτι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ και ΚΑΤΩΤΕΡΟ ! Κατά τα φαινόμενα , αυτό το "ρατσιστικό" γονίδιο δεν το έχουν όλοι οι άνθρωποι. Κάποιοι βλέπουν αλλόφυλο και "τους ανάβουν τα λαμπάκια" και κάποιοι παραμένουν ατάραχοι. Και οι δύο είναι πεπεισμένοι οτι έχουν δίκιο και οτι αυτοί είναι οι "φυσιολογικοί" ! Πότε όμως πρέπει να θεωρούμε ένα γονίδιο "φυσιολογικό"; Προφανώς, όταν στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ έχει ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ επιβίωσης και διαιώνισης του εαυτού του (του γονιδίου δηλαδή). Επομένως το "ρατσιστικό" γονίδιο θα μπορούσε να ονομασθεί "φυσιολογικό".

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Με αφορμή τα «Ορφικά» του Ιωάννη Πασσά: Ο Ορφέας δίδαξε τον μονοθεϊσμό και σταυρώθηκε!




Επιτέλους, τώρα που ξεκινά η πορεία της επανελλήνισης του τόπου, πρέπει να τελειώνει οριστικά ο εθνικός διχασμός αιώνων: «Ναζωραίοι» κατά «ειδωλολατρών»!

Ο ελληνισμός είναι αιώνιος, συμπαντικός και ενιαίος, σε όλες απολύτως τις μορφές του. Σε κάθε γωνιά του πλανήτη και σε κάθε δόγμα (πολιτικό, θρησκευτικό, οικονομικό και οτιδήποτε άλλο) εμπεριέχεται το θείο σπέρμα του Έλληνος Λόγου. Γι’ αυτό και ο ελληνισμός είναι πνεύμα και όχι αίμα, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι σατανιστές!

Στην «Ε.Ω.» άρχισε μία μεγάλη προσφορά: «Τα Ορφικά» των εκδόσεων της Εγκυκλοπαίδειας του Ηλίου, με τη μοναδική επιμέλεια του Έλληνα μυσταγωγού Ιωάννη Πασσά (δημιουργού της ως άνω εγκυκλοπαιδικής σειράς) και του κορυφαίου αστρονόμου εν Ελλάδι Κωνσταντίνου Χασάπη! Το έργο αυτό είναι πραγματικά κλασικό, διότι εκτός του ότι σε αυτό περιλαμβάνονται όλα τα κείμενα του Ορφέα και των μαθητών του, υπάρχει επίσης και μία πλήρης ανάλυση (των Πασσά-Χασάπη) πάνω στα «Ορφικά», που όπως αναγράφεται στο εξώφυλλο οδηγεί σε «Πλήρη ανατροπή και αναδιάρθρωση της ελληνικής και παγκοσμίου προϊστορίας και ιστορίας»...

Με αφορμή λοιπόν την εν λόγω έκδοση, οφείλουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Να δούμε ακριβώς αυτό που αναφέρουμε στην πρώτη παράγραφο του σημερινού μας κειμένου, δηλ. τη διαχρονική συνέχεια του ελληνικού πνεύματος και την παγκοσμιότητά του! Ξεκινούμε λοιπόν από τον μεγάλο μύστη της απώτατης ιστορίας (προϊστορίας) μας, τον Ορφέα. Εδώ βρίσκουμε τις ρίζες του μονοθεϊσμού («Εν το παν»!), αλλά και μία προδρομική μορφή του Χριστιανισμού. Όπως γνωρίζουμε από την Αγία Γραφή «το πνεύμα όπου θέλει πνει». Επίσης, σύμφωνα με τη διδασκαλία των Πατέρων της Εκκλησίας μας, ο Χριστιανισμός απετέλεσε το αποκορύφωμα μίας ολόκληρης διεργασίας χιλιετιών, προκειμένου ο άνθρωπος να φθάσει στη σωτηρία της ψυχής του και να γνωρίσει την Αλήθεια (βλ. π.χ. το έργο του Αγίου Νεκταρίου περί της συνέχισης του αρχαίου ελληνικού πνεύματος μέσω του Χριστιανισμού).

Συνεπώς, καταρρίπτεται ο μύθος περί της (δήθεν) μη συνέχισης λατρευτικών δρώμενων και μυσταγωγικών διαδικασιών αιώνων, όπως ισχυρίζονται μερικοί. Τρανή απόδειξη ο Ορφέας. Αυτός ήταν ποιμένας στη γη των Θρακών (πρότυπο του Καλού Ποιμένος, που υπήρξε αργότερα αλληγορικά ο Ιησούς) και μέγας διδάσκαλος της λατρείας που έλαβε αργότερα την ονομασία «ορφισμός». Επίκεντρό του ήταν το όρος Παγγαίο της σημερινής Ανατολικής Μακεδονίας, όπου και η συμβολική και πρωταρχική κοιλάδα των ρόδων.

Παγγαίο προέρχεται πιθανώς από τη λέξη Πανγαία. Και αναγραμματισμός του «Πανγαία» είναι ασφαλώς το «Παναγία» (μητέρα του Θεανθρώπου). Υπολείματα δε, της κοιλάδας των ρόδων παρατηρούμε σήμερα (γλωσσολογικά) στην ονομασία του χωριού Ροδολείβους, που είναι στους πρόποδες του Παγγαίου όρους (Ροδολείβος = το λιβάδι των ρόδων!). Εκεί ο Ορφέας δίδαξε στους μαθητές του ένα σύστημα αξιών, πλήρες, που περιελάμβανε: αστρονομία και φυσική, μαθηματικά και μουσική, θεολογία και φιλοσοφία... Τα πάντα!

Το Αναψυκτήριο της Εβδομάδας (12-2-2014)


Εδώ μπορείτε να σχολιάζετε ελεύθερα, αλλά με σεβασμό στον συνομιλητή.

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ποιοι θέλουν κλειστό το «Thesecretrealtruth»;


Στην Ελλάδα του 2014, την Ελλάδα του μνημονίου και της γερμανικής «κηδεμονίας», φαίνεται ότι οι ανεξάρτητες και αποκαλυπτικές φωνές του διαδικτύου ενοχλούν και χαρακτηρίζονται ανεπιθύμητες.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η «φραγή» που έστω και προσωρινά έβαλε η Google, προφανώς μετά από σχετικές καταγγελίες, στη λειτουργία του αποκαλυπτικού blog http://thesecretrealtruth.blogspot.com.

Μια ανεξάρτητη φωνή στο διαδίκτυο που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αναπτύξει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, αφού οι Ελληνες αναζητούν τις πραγματικά αποκαλυπτικές φωνές και σπεύδουν να τις «αγκαλιάσουν» με την εμπιστοσύνη τους, σε μια περίοδο που η λογοκρισία επιβάλλεται με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο από εκείνους που θέλουν τον ελληνικό λαό υποταγμένο στις... επιταγές της τρόικας και των υποτακτικών της.

Το blog «Τhesecretrealtruth» τολμά να αποκαλύψει ειδήσεις και γεγονότα από το χώρο της πολιτικής και της κοινωνίας που αρκετά από τα συστημικά ΜΜΕ δεν τολμούν να φέρουν στο φως της δημοσιότητας.


Και φυσικά είναι απορίας άξιον ποια κέντρα ή παράκεντρα αποφασίζουν, με το «έτσι θέλω», να μπλοκάρουν όποτε νομίζουν ελεύθερες «φωνές» σε μια υποτίθεται δημοκρατική και ευνομούμενη πολιτεία.

Το μπλοκάρισμα στην λειτουργία του blog από το βράδυ της Παρασκευής μπορεί να διήρκησε για λίγο, αφού περισσότερο έμοιαζε με... προειδοποίηση, μη αφήνοντας τους διαχειριστές να αναρτήσουν ειδήσεις, ενώ κανείς από τους χρήστες του διαδικτύου δεν μπορούσε να δει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

" Για μια χαμένη αγάπη "



Κι αν άλλαξαν οι δρόμοι μας τώρα πια ,
σε ξένα μονοπάτια κι αν βαδίσω ,
πως ξεχάσω εκείνα που έζησα μαζί σου δεν μπορώ ,
καρδιά δεν έχεις στόμα να μιλήσω .

Εσύ να πεις γι'αυτά που λείπουν και ποθείς ,
εγώ να σιγοντάρω κι ας πονέσω ,
μεσ'το πιοτό απ' τον καημό να λυτρωθείς
κι εγώ απ'την ζάλη στο τραπέζι μου να πέσω .

Σαν ξημερώσει και εσύ ξεκουραστείς
κι εγώ απ'τις έννοιες ξεχαστώ και ηρεμήσω
την νύχτα να έρθεις πάλι να με βρεις
τον φιλικό σου λόγο ν' ανταμώσω .

Σε νέα μονοπάτια κι αν γυρνώ
οι αλλοτινές αγάπες δεν ξεχνιούνται ,
μένουν εκεί σαν πρώτο και αέναο σταθμό,
σαν κλείνεις μάτια είναι αυτές που σε θυμούνται .

Να σε ρωτήσω αυτά που ξέχασα να ειπώ ,
να με κοιτάξεις ν' απαντήσεις , να μιλήσεις
στο δρομολόϊ της ζωής να μην χαθώ
καρδιά να είχες στόμα να μιλήσεις ..

Κι αν στέρεψε το δάκρυ γι'όλα αυτά
καρδιά πως τ' αντέχεις να κρατιέσαι ,δεν λυγίζεις ;
και ψάχνεις από κάπου ν' αρπαχτείς
για ψίχουλα αγάπης να μυρίζεις .

ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ
 
ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Το Αναψυκτήριο της Εβδομάδος (5-2-2014)


Εδώ μπορείτε να σχολιάζετε ελεύθερα, αλλά με σεβασμό στον συνομιλητή.

Σεξουαλική επαφή, συγχώνευση της αύρας και καρμικές ανταλλαγές


Στη σεξουαλική επαφή οι καρμικές επιρροές περνούν αμέσως από το ένα άτομο στο άλλο. Η επαφή είναι σαν την συγχώνευση δυο ηλεκτρικών συστημάτων και μέσω αυτής της συγχώνευσης ο ένας απορροφά οτιδήποτε βρίσκεται στην αύρα του άλλου. Αν ένα άτομο έχει πολύ μολυσμένο κάρμα, που σημαίνει ότι έχει κάνει ή σκεφτεί πολύ άσχημα πράγματα, αυτές οι καρμικές επιρροές στην αύρα του περνούν στην αύρα του άλλου ατόμου και το άλλο άτομο μοιράζεται τα αποτελέσματα του κακού κάρμα του. Αν καρμικά είναι πολύ φορτωμένο και έχει πολλά χρέη να πληρώσει, αυτός που κάνει σεξ μαζί του κληρονομεί αυτά τα χρέη και πρέπει επίσης να τα πληρώσει. Αυτά τα χρέη πληρώνονται υλικά, συναισθηματικά, νοητικά και κοινωνικά, με αποτυχίες και επιτυχίες· δεν υπάρχει διαφυγή.

Ένα δεύτερο φαινόμενο που συμβαίνει με τη συγχώνευση της αύρας μέσω σεξ είναι ότι οι ασθένειες που δημιουργούνται στο νοητικό και στο αστρικό σώμα ενός άνδρα εισχωρούν αμέσως στο αστρικό και στο νοητικό σώμα της γυναίκας, πηγαίνουν στο αιθερικό της σώμα και ύστερα εκδηλώνονται στο φυσικό σώμα. Παρόλο που μπορεί να μην απορροφήσει ασθένειες άμεσα από το σώμα του άνδρα, απορροφά το 90-100 τοις εκατό των αστρικών ή νοητικών μικροβίων του, τα οποία τελικώς προκαλούν προβλήματα στο δικό της υλικό σώμα. Η αύρα μιας πόρνης μολύνεται και ραγίζει επειδή απορροφά σκουπίδια από την αύρα τόσων πολλών ανδρών. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να προσέχουμε με ποιους έχουμε επαφές.

Ένας τρίτος κίνδυνος τον οποίον πρέπει να προσέχουμε στη σεξουαλική επαφή είναι ότι αν υπάρχει κάποια εμμονή, ή κατάληψη, στην αύρα του συντρόφου σας, το σεξ τη μεταβιβάζει άμεσα στη δική σας αύρα. Αν μέσω της επαφής παίρνετε την εμμονή ενός άλλου ατόμου, ο νους σας αρχίζει να λειτουργεί δυαδικά· η κατεύθυνσή σας μπερδεύεται, δεν ξέρετε τι να κάνετε, διασπάστε και η συγκέντρωσή σας αδυνατίζει επειδή τώρα υπάρχει κάτι στην αύρα σας που μεταφέρθηκε από την αύρα του συντρόφου σας. Έτσι η αύρα σας γίνεται άρρωστη, παραμορφωμένη.

Αν και η γυναίκα μπορεί να μην συλλάβει φυσικό παιδί με την επαφή, ο άνδρας πετάει όλα όσα έχει στο αιθερικό του σώμα στο αιθερικό σώμα της γυναίκας και λαμβάνει χώρα μια αιθερική σύλληψη. Μια όμορφη γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ με έναν αλήτη και να πει, “Ευχαριστώ Θεέ μου, δεν έμεινα έγκυος!” Όμως είναι έγκυος – αιθερικά.

Στην αιθερική σύλληψη δεν υπάρχει ψυχή. Υπάρχουν δυο αιθερικά σώματα που ενώνονται και δημιουργούν μια μορφή, ένα αιθερικό στοιχειακό.

Πως μπορείτε να ξέρετε αν υπάρχει κάποια κατάληψη στην αύρα του άλλου; Μπορείτε να το ανακαλύψετε αν παρατηρήσετε ότι συχνά αλλάζει τη διάθεσή του και την κατεύθυνσή του και αν έχει πολλά “πρόσωπα”. Για παράδειγμα, ξαφνικά αποφασίζει να πάει κάπου και ύστερα από λίγο αλλάζει απόφαση. Μερικές φορές είναι πολύ ευτυχισμένος, άλλες φορές πολύ μοναχικός. Κάτι δεν πάει καλά στην αύρα του. Μην αγγίζετε κανένα άτομο που έχει σημάδια εμμονής ή κατάληψης επειδή αυτή η κατειλημμένη αύρα θα καταλάβει κι εσάς.

Αν το σεξουαλικό κέντρο ενός ατόμου είναι κατειλημμένο και ο σύντροφός του κάνει σεξ μαζί του, μπορεί να αρχίσει να σκέφτεται μια άλλη γυναίκα και να πειράζει εκείνη με την οποία βρίσκεται, λέγοντας ότι δεν είναι ικανοποιημένος μαζί της. Επίσης αν ένα άτομο διεγείρει τα όργανά του για να ικανοποιηθεί, κάτι αφύσικο υπάρχει στην αύρα του. Αν η οντότητα που έχει κάνει κατάληψη σε έναν άνδρα εισχωρήσει στη γυναίκα, τότε αυτή γίνεται σαν τον άνδρα (ή το αντίστροφο). Αν όμως αυτή η οντότητα δεν καταλάβει τη γυναίκα, τότε ο άνδρας γίνεται ψυχρός απέναντί της και αυτή ψυχρή απέναντί του.

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

"Στον καιρό του .... Δ.Ν.Τ και των Εβραιοπροσκυνημένων "


Πέντε κούτσουρα για ζέστη
και ψωμί από ημερών ,
έχω αντέξει μύρια τόσα
σε παιχνίδι αλλοεθνών .

Με τον πόνο στο στομάχι
και όνειρα απατηλά ,
πως θ'αντέξω να τον βλέπω
πάλι να με ξεπουλά ;

Και μιλώ για τον ικέτη
πατριδέμπορα υπουργό ,
που χαμπέρια μου'χουν στείλει
και τον βλέπω για εχθρό .

Κάτσε κάτω κακομοίρη μου φωνάζουν να σωθείς
τρείς το λάδι ή το ξύδι, οχτώ το λαδόξυδο,για να εξιλεωθείς
που τόσα χρόνια με ψηφίζεις για να τρώω απ'αυτά
που εργάζεσαι κοπιάζεις και σου παίρνω τα μισά .


Μια απάντηση στο άρθρο : Σε συνάξεις ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, δεν παρευρίσκομαι.
http://attikanea.blogspot.gr/2014/02/blog-post_1287.html


ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

George Soros: Υπηρέτης της Νέας τάξης, Ορκισμένος εχθρός της Ελλάδας και «προστάτης» των Σκοπίων!


Ελλάδα, ιδού ο σωτήρας σου!..
ΑΥΤΟ ΤΟ «ΠΑΛΙΚΑΡΙ» ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Όλοι γνωρίζουμε τον Αμερικανοισραηλινό Χένρυ Κίσσινγκερ και την απίστευτη παρασκηνιακή του δράση.Υπάρχει άραγε δικτατορία στη Γή που να μην έχει αναφερθεί το όνομά του; Κι όμως είναι ελεύθερος……

Αυτός λοιπόν πριν μερικά χρόνια είπε σε ευνέντευξή του: «Η πολιτική είναι σαν το μετρό του Παρισιού,90% υπόγειο και 10% φανερή διαδρομή.» Ήξερε τι έλεγε;

Βεβαιότατα είναι η απάντηση!!!

Τότε γιατί όλοι οι ξεφτιλισμένοι πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων εξαπατούν τον «κυρίαρχο λαό»; Λένε, δεν υπάρχει συνομωσία, δεν υπάρχουν παρασκήνια, διαβουλεύσεις, αυτά τα λένε οι συνομωσιολόγοι. Ποιός είναι πιο αξιόπιστος, ο Χένρυ Κίσσινγκερ ή οι πολιτικάντηδες…..;

Έγινε μεγάλη φασαρία με το βιβλίο ΣΤ΄ Δημοτικού της κ.Ρεπούση, όλοι όμως και ειδικά τα μεγάλα κανάλια έκρυψαν το ρόλο του χρηματιστή Τζόρτζ Σόρος.

Γιατί άραγε…;

Ευτυχώς τα περιοδικά Τρίτο Μάτι και το Άρδην του κ.Καραμπελιά λένε μερικές αλήθειες με το όνομά τους.Έτσι μάθαμε για το Ιδρυμα Σόρος(Άρδην 58 «Τζωρτζ Σόρος, ο αυτοκρατορικός μάγος»).
  • Δραστηριοποιείται σε 40 χώρες και έχει αναπτύξει σχέση με άτομα τεράστιας επιρροής σε θέσεις κλειδιά. (δείτε ενδειτκικά τους παρακάτω πίνακες)
ΧΑΡΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΡΟΣ
  • Ξοδεύει εκατοντάδες εκατοντάδες εκατομμύρια δολλάρια. Γιατί άραγε; Τόσο πολύ μας αγαπάει;
    • Ο Σεβαρνάτζε της Γεωργίας τον κατηγόρησε οτι βρίσκεται πίσω απο την αποσταθεροποίηση της Γεωργίας (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – 27/04/2004).
    • Δραστηριοποιήθηκε στη Σερβία μετά την εισβολή των Αμερικάνων και πριν την εισβολή τους και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκλογή της Νέας Κυβέρνησης.
    • Για τις τέσσερις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη και τις Φιλιππίνες, ο Σόρος είναι ο «δαίμονας»: «Αυτός είναι που προκάλεσε την κρίση μας», φώναζαν οι εφημερίδες της Κουάλα Λουμπούρ.
    • Προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στη Λευκορωσία. Απέτυχε όμως και εκδιώχθηκε.
    • Στη Ρωσία έκανε τα ίδια και εκδιώχθηκε σαν αποσταθεροποιητικός παράγοντας(Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων 16/8/1998).
    • Το ίδιο και στο Αζερμπαϊτζάν(ΤΑ ΝΕΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999)
    • Στην Ελλάδα προωθούν την αλλαγή των σχολικών βιβλίων και της Ιστορίας.
      Στα Σκόπια υποστηρίζουν θέσεις ανθελληνικές .Στην Αλβανία τα σχολικά βιβλία γράφουν οτι χρηματοδοτούνται απο το Σόρος(σύμφωνα με μαρτυρίες μεταναστών).
    • Γενικά σε κάθε χώρα προωθούν τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και οι οποίες χρηματοδοτούνται και απο το Σόρος και απο πολυεθνικές και απο το Υπουργείο Εξωτερικών της κάθε χώρας.
    • Στη παιδεία προωθούν τη μέθοδο “Look and Say” (παιδαγωγική μέθοδος στις αρχές του 20ου αιώνα και κατασκευάστηκε για παιδιά με ειδικές ανάγκες).
      Πηγή: «Η εκπαίδευση της αμάθειας» εκδόσεις Βιβλιόγραμμα του συγραφέα Μισέα.
    • Την ίδια ώρα προωθούν τα μεταλλαγμένα.
    • Στην Ελλάδα τα βιβλία που προωθούν μας λένε οτι οι νεοέλληνες δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες,δεν είμαστε αυτόχθονες, δεν υπάρχουν ήρωες.
    • Στα σχολικά βιβλία της Βουλγαρίας που χρηματοδοτούν, οι Βούλγαροι έγιναν αυτόχθονες και απόγονοι των αρχαίων Θρακών και τους στρέφουν κατά της Ελλάδας.
    • Αντίστοιχα στην Αλβανία, οι Αλβανοί έγιναν αρχαίοι Ιλλύριοι και αυτόχθονες και στρέφονται κατά όλων των γειτόνων τους. 
    • Οι Σκοπιανοί έγιναν Μακεδόνες και μισούν τους κατακτητές Έλληνες. 
    • Οι Τούρκοι έγιναν Ίωνες, αυτόχθονες φυσικά.Ο Όμηρος έγινε Ομάρ και φυσικά τα τουρκόπουλα μαθαίνουν τη θεωρία του Γερμανο-εβραίου Φαλμεράϋερ: «Έλληνες δεν υπάρχουν πια».

    Διαβάζουμε στο φως άρθρο-αποκάλυψη της Κόνι Μπρακ τις θέσεις του Σόρος στο θέμα της ονομασίας