Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!


Ο Καταχαθόνιος Δαίμων εύχεται σε όλες και όλους τους φίλους του,
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
με υγεία, αγάπη και φώτιση!
Το 2015 να φέρει ειρήνη, ανοχή και αλληλοκατανόηση  και να μειωθεί ο ανθρώπινος πόνος, σε όλη την οικουμένη.

11 σχόλια:

  1. Καλημερα και καλη πρωτοχρονιασε ολους τους φιλους μας. Υγεια πανω απ΄ολα και καθαρα μυαλα!!!!
    Ευχομαι το 2014, να φερει ακομα περισσοτερες συζητησεις στον Καταχθονιο Δαιμονα και ακομα περισσοτερους ενδιαφεροντες σχολιαστες. Καλη χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη χρονια σε ολους τους φιλους!!! Αντε και το 2015 ν α μας φερει καλα μυαλααα!!! Και να φερει ακομα περισσοτερους συζητητες στη παρεα του Λυκιου. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΓΙΑΙΝΕΙΝ ΜΕΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙ ΘΝΗΤΩΙ, ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕ ΚΑΛΟΝ ΦΥΑΝ ΓΕΝΕΣΘΑΙ, ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΔΕ ΠΛΟΥΤΕΙΝ ΑΔΟΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΗΒΑΝ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ. (ΣΤΟΒΑΙΟΣ 9 Β., 10 D.)
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
    "ΙΕΡΑΡΧΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξιοτιμε φιλε Ιεραρχη, να βαλω και τη μεταφραση του θαυμασιου ρητου που μας εδωσες που ειναι και δικη μου ευχη!:
      Για τον θνητο τον ανθρωπο το αριστον ειναι,
      πρωτον,να εχει την υγεια του,
      δευτερον,ως προς το φυσικο παρουσιαστικο να εχει γεννηθει ομορφος,
      τριτον,να εχει αποκτησει πλουτη διχως δολο,
      τεταρτον, να περασει τα νιατα του με τους φιλους του.

      Διαγραφή
  4. EYXOMAI TO 2015 ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ "ΦΛΟΓΑ" ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ.....ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

    THE STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε STAR-LORD ειμαι 100% μαζι σου και Καλη Χρονια. Αλλα δεν νομιζω οτι και ο φιλος μας ο Εριωπας θα συμφωνουσε στην εννοια "πατριδα" και "Έλληνες" οπως την εννοουμε εμεις! Υποψιαζομαι οτι εχει αλλη γνωμη για αυτες τις λεξεις.

      Διαγραφή
  5. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ "ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ" ΤΟΝ ΕΡΙΩΠΑ..ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΓΡΙΦΟΥΣ..ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΝΟΥΣ...ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ ΔΑΙΜΩΝ...ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ...ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ...

    THE STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλη χρονια σε ολους μας. Ευχομαι και εγω με τη σειρα νου υγεια μεν, αλλα καθε μερα να θυμομαστε πως ανα πασα στιγμη μπορει να πεθανουμε. Μονο ο ανθρωπος που θυμαται πως μπορει ξαφνικα να πεσει νεκρος, μπορει να ζησει πραγματικα
    Στοχαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή χρονιά σε όλους τους εκλεκτούς φίλους και φίλες που συμμετέχουν και παρακολουθούν το πνευματικό συμπόσιό μας.
    Είμαι σίγουρος ότι η χρονιά που έρχεται θα είναι η χρονιά του "Διαχρονικού" Έλληνα, του Ίωνα, του Αιθέριου Ίωνα τον οποίο οι ιθαγενείς της Ταγγανίκα ακόμα ονομάζουν Αϊθιούν, όπως ακριβώς και κάποιοι άλλοι λαοί της Μ. Ανατ. Ναι για το παραποιημένο "Χετταίοι" μιλώ.
    Φίλε Ο.Μ. από σήμερα στην μάχη λοιπόν για να δείξουμε στον κόσμο ότι εμείς οι Έλληνες δεν θεωρούμε κανένα εχθρό, διότι όλοι είναι παιδιά μας. Και οι Αλβανοί, και οι Αρβανίτες, και οι Τούρκοι που διεκδικούν την κληρονομιά των Αϊθιούν Χετταίων, και πολλοί άλλοι υπερήφανοι λαοί που κατοικούν στην γη και οι Μουσουλμάνοι, και οι Χριστιανοί, και οι Ιουδαίοι από εμάς περιμένουν να κάνουμε την αρχή για να σωθεί η ανθρωπότητα.
    Πολλά μας ενώνουν λίγα μας χωρίζουν ιδιαίτερα με τους λαούς που ανέφερα.

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΥΤΕΡΑ σε όλους και όλες τους τις φίλους φίλες θαμώνες του Καταχθόνιου Δαίμονα .
    Ένα νέο έτος, με ευχές.... που μέσα από συμπληγάδες τις οποίες αναμένεται να περάσει ο Ελληνισμός αυτό το έτος( αναγκαία λόγο του πολιτικού σκηνικού που θα στηθεί για λίγο διάστημα ευελπιστώ ) θα έλεγα ότι θα προκύψει το ποθούμενο για τους απανταχού Εθνικιστές ( με την γνήσια ετυμολογία )

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ φίλε μου ΛΥΚΙΕ .
    Το νέο έτος να σταθεί ως αρωγός και να εξισορροπηθεί η θετική ενέργεια στο οικογενειακό σου περιβάλλον .

    Στους φίλους και φίλες θαμώνες εύχονται περισσότερο και υγιή διάλογο που θα εμπλουτίσει τα μέγιστα της εσωτερικής μας γνώσης και θετικής ενέργειας .

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ΄σαι πάντα καλά φίλε Αρμαγεδών! Καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία για σένα και τις αγαπημένες σου κορούλες. Σε ευχαριστώ πολύ για τις εγκάρδιες ευχές σου, καλέ μου φίλε.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.