Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Το Αναψυκτήριο της Εβδομάδας (21-12-2014)



Εδώ μπορείτε να σχολιάζετε ελεύθερα, αλλά με σεβασμό στον συνομιλητή σας.

114 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Ερίωπα και φίλε Star Lord, νομίζω ότι δεν περαιωθηκε ακόμα ο προσωρινός σας Τέκμωρ στον Καταχθόνιο Δαίμονα. Οδεύετε ακόμα εν Πόρω.
    Η δική μου απουσία φίλε Ερίωπα, δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην πορεία σου εν Καταχθωνίω!
    Αν νοιώθεις άβολα που δεν συνομιλείς μαζί μου, θα πρέπει να το θεωρήσω πρόσκληση σε κάτι που ακόμα δεν μπορώ να ανταποκριθώ. Επειδή φαντάζομαι ότι η απουσία μου μπορεί να έχει παρερμηνευτεί, θα πρέπει να επαναλάβω ότι αυτή δεν οφείλεται σε άρνησή μου να συμμετέχω στις λείαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις σας, αλλά σε προσωπικό μου πρόβλημα που με αναγκάζει να απέχω γενικώς από τις συνηθισμένες μου δραστηριότητες.
    Κακή συγκυρία; Ναι, διότι στα τρία χρόνια λειτουργίας του Καταχθόνιου Δαίμονα, μόνο τώρα, στην καλύτερη στιγμή του τυγχάνει να είμαι αδύναμος.
    Ένα θέμα οικογενειακό (υγείας) με έχει βγάλει από τους ρυθμούς μου και μου έχει αφαιρέσει την διάθεση για συζητήσεις. Αυτό βέβαια, γνωρίζω ότι είναι μια προσωρινή κατάσταση που θα αναταχθεί σύντομα. Ήδη υπάρχει βελτίωση και ευελπιστώ ότι μετά τα Χριστούγεννα, θα έχω επανέλθει πλήρως!
    Ο καλός φίλος Αρμαγεδών, διαισθητικά αντελήφθη τι συμβαίνει και ήταν πολύ εύστοχος στα λόγια του. Το ίδιο και ο Κώστας. Ο φίλος Ουλάν Μπατόρ (παρ' ότι με αιφνιδίασε ο μπαγάσας), ανέλαβε να μεταφέρει κάποια σχόλια από συζητήσεις που κάναμε στο πόδι (τηλεφωνικά), σχετικά με τους διαλόγους σας. Ο Ουλάν Μπατόρ, σκόπευε να αποχωρήσει από τις συζητήσεις, αλλά επανήλθε μετά από δική μου προτροπή.
    Σας διαβάζω φίλοι μου. Πολλά θα ήθελα να πω τόσες μέρες, αλλά αν καθόμουν να τα γράψω, θα έπρεπε να σας ακολουθήσω στις ατελείωτες και πολύωρες συμποσιακές σας συνάξεις!
    Αυτό θέλει χρόνο και ηρεμία. Δεν έχω τίποτε από τα δύο αυτή την περίοδο, δυστυχώς.
    Ελπίζω να με κατανοήσετε.
    Η πρόταση του Ουλάν Μπατόρ μου αρέσει κι εμένα, αλλά πράγματι αυτό απαιτεί πολλή δουλειά. Ακόμα δεν είμαι σε θέση να το κάνω, συνεπώς αν κάποιος άλλος μπορεί να τα "μαζέψει" και να τα βάλει σε μια τάξη, αυτό θα είναι προς όφελος και δικό μας και οποιουδήποτε άλλου θελήσει να κοινωνηθεί, μέσα στις γνώσεις και τις απόψεις που εμφυτέψατε στο γόνιμο έδαφος του Καταχθόνιου Δαίμονα.
    Το σίγουρο είναι ότι ακόμα και αν αργότερα αποχωρίσετε από τον χώρο αυτό, ο σπόρος που φυτέψατε θα ανθίσει και θα καρποφορήσει. Έπειτα μπορείτε να επανέλθετε να τον ελέγξετε και να τον θερίσετε ή να τον εμπλουτίσετε.
    Ακόμα όμως είναι πολύ νωρίς θαρρώ.
    Σπείρατε μόνο επιφανειακά. Ο σπόρος για να δέσει, πρέπει να μπει βαθειά στο χώμα. Αλλιώς θα τον πάρει ο άνεμος και τα πτηνά!
    Φίλοι Ερίωπα και Star Lord, σας ευχαριστώ για τα τιμητικά λόγια που αποδώσατε στον χώρο μας.
    Όμως ο χώρος αυτός, είναι πλέον και δικός σας. Δεν αποτελείτε ξένο σώμα, ούτε μπορεί να είστε περαστικοί, αφού αφήσατε εδώ τον γόνο σας.
    Οι φίλοι του Καταχθόνιου Δαίμονα, έχουν τραβηχθεί διακριτικά στην άκρη και παρακολουθούν.
    Σας διαβάζουν πολλά μάτια. Κάποιοι τόλμησαν να κάνουν διάλογο με σας. Αυτό που έδειξαν είναι αν μη τι άλλο, ότι γνωρίζουν να σέβονται και να ακούν. Νομίζω ότι θα εκτιμήσετε πως αυτό είναι μια σπουδαία αρετή, που είναι κοινή σε όλα τα μέλη της παρέας μας.
    Κλείνοντας την παρέμβαση μου, θα ήθελα να ενθαρρύνω όσους θα ήθελαν να εκφράσουν τις απόψεις τους και δεν έχουν τολμήσει ακόμα, να το πράξουν χωρίς αναστολές και με θάρρος.
    Είμαι βέβαιος ότι οι ο Ερίωπας και ο Star Lord θα ανταποκριθούν άμεσα, ο καθένας με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, αλλά πάντα με σεβασμό στον κάθε συνομιλητή τους.
    Εξάλλου, η φαρέτρα τους είναι γεμάτη με επιχειρήματα και γνώσεις, που θα τους δοθεί η ευκαιρία να τα ξεδιπλώσουν μπροστά μας.
    ΛΥΚΙΟΣ.
    Υ.Γ. Φίλε Ερίωπα, έχουμε πολλά να πούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, Λυκιε μου, την περιμενα αυτην την παρεμβαση σου με κομμενη την ανασα.
      τί ωραια!!! συνεχιζεται το τρικουβερτο διανοητικο γλεντι. φερτε κρασια και μελομακαρονα. φερνω κανταϊφια και την αγκαλια μου και την αγαπη μου. παιδακια μου, χρυσα μου.

      Διαγραφή
    2. Ταίσια, χαίρομαι που επιτέλους μπαίνεις στα αλώνια και αφήνεις τα σαλόνια, χαχα, και προπάντων για τα κανταΐφια που μας φέρνεις πού είναι βουτηγμένα μέσα στην γλυκιά αγκαλιά σου.
      Μην τρομάζεις, πλάκα κάνω.
      Ζήλεψα μόλις το διάβασα και αμέσως άναψα φωτιά με το Zippo του Ερμόλυκου κάτω από το πλατύ τ' αλώνι και ζέστανα τον δίσκο πάνω στο οποίο θα ψήσω και γω γλύκισμα για τον γυριστρούλη STAR LORD γιατί τον πίκρανα τώρα τελευταία που του είπα ότι τον βαρέθηκα πάνω στην Αργώ. Εγώ για καλό του βέβαια το είπα. Σ’ αυτό συμφώνησε και ο Ερμόλυκος.
      Αυτό που χρειαζόμαστε λοιπόν για το κανταΐφι είναι λίγο αλευράκι απ' αυτό που λένε ότι έφερε μαζί της η θεά Δήμητρα και το άπλωσε στα τριπλά τ’ αλώνια. Χαχα.
      Είχα ζητήσει να σχολιάσουμε τον Κνούφη το θεό των θεών του Αιγυπτιακού πανθέου αλλά ως φαίνεται κανείς δεν ήθελε να φάει από το κανταΐφι του. Τι να κάνουμε δεν πειράζει.
      Το περίεργο είναι ότι ο Κνούφη των φιλολόγων ήταν ο "Κουνάφα" διότι έτσι τον πρόφεραν οι Αιγύπτιοι.
      Ένας θεός που τρέχει συνέχεια γύρω γύρω στα αλώνεια του ουρανού και μας θρέφει με …(αυτό θα το αφήσω στον STAR LORD να το συνεχίσει)
      Αν γνωρίζεις πως παρασκευάζεται το Κανταΐφι το οποίο οι Αιγύπτιοι ονομάζουν Κουνάφα θα με καταλάβεις.
      Για όσους δεν γνωρίζουν, σας πληροφορώ ότι μέχρι και σήμερα οι λαοί της Ανατολής χρησιμοποιούν τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής του όπως οι μακρινοί πρόγονοί τους.
      Πάνω σε ένα μεγάλο στρογγυλό δίσκο με διάμετρο το ένα μέτρο, ο οποίος ζεσταίνεται από κάποιο καυστήρα από κάτω, ρίχνουν την ρευστή ζύμη στην ζεστή επιφάνεια αρχίζοντας από την άκρη διαγράφοντας κύκλους μέχρι να φτάσουν στο κέντρο. Ως μέσο χρησιμοποιούν ένα μεταλλικό κουτί κάτι σαν κονσέρβα στο οποίο έχουν ανοίξει πολλές μικρές τρύπες για να τρέχει η ρευστή ζύμη.
      Πάνω στον ίδιο δίσκο με τον ίδιο υλικό φτιάχνουν επίσης και μικρά πιττάκια (pancakes) τα οποία στην συνέχεια γεμίζουν με ξηρούς καρπούς τα διπλώνουν στην μέση και τους δίνουν το σχήμα της ημισελήνου. Τα τηγανίζουν μετά μέσα στο λάδι όπως τους λουκουμάδες και στο τέλος τα βουτάνε στο σιρόπι. Τα ονομάζουνε Ατάεφ παραφθορά της λέξης Ατάεβ. Για να μη σε κουράζω με ξένες γραμματικές, η λέξη Ατάεβ/φ προέρχεται από την λέξη Ταέβα/Ταέμπα που σημαίνει Θήβα αλλά και Κιβωτός.
      Εύκολο να τα φτιάξετε αν θέλετε να τιμήσετε τον Κουνάφα που έλεγε ο τσεβδός ιερέας αντί τον "Κύνωπα" θεό πίνοντας και ένα καφέ στην υγειά του Λύκιου.
      Εύχομαι Ταίσα νε έχεις πάντα καλές και γλυκές σκέψεις.
      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    3. τετοιου ειδους γελιο δεν ειχα ξαναγελασει.
      μεθεξιακο που θα το 'λεγε ο Λυκιος.
      η Δημητρα ειχε και μια νεωτερη κορη, την Δεσποινα. ηταν γλυκεια και σεμνη, δεν αγαπουσε την δοξα και την φημη,ζουσε αποσυρμενη στα ιδιαιτερα διαμερισματα της, δεν ξερουμε σχεδον τιποτε γι αυτην. εμενα.. (τρομαξε κανεις; πλακα κανω)
      Χαιρομαι τοσο που με παιζετε κι ας μην μπορω να παιξω την κινηση μου. Ειναι σκακι για ζορικους παιχτες.
      Λυκιε θα μας πεθανει το blog σου. θα γερασουμε εδω σε Ιεραρχικα ανακλιντρα με ενα ταμπλετ στο χερι. θα μας βρουν να υπομειδιουμε ευτυχισμενοι.
      τί λεω;;;

      Διαγραφή
    4. ΕΡΙΩΠΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ....η ΝΑ ΠΩ ΚΟΥΖΙΝΑ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ....ΕΓΡΑΨΕΣ.."Πάνω σε ένα μεγάλο στρογγυλό δίσκο με διάμετρο το ένα μέτρο, ο οποίος ζεσταίνεται από κάποιο καυστήρα από κάτω, ρίχνουν την ρευστή ζύμη στην ζεστή επιφάνεια αρχίζοντας από την άκρη διαγράφοντας κύκλους μέχρι να φτάσουν στο κέντρο."

      ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΤΥΝΗΣΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΧΗΔΟΝΑΣ....ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΤΟ ΗΛΙΟ....ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ....ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΝΟΥΦΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ......

      ΚΝΟΥΦΗ=1048
      ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ=1048
      ΗΛΙΑΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ=1048
      ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟΝ=1048
      ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΛΟΥΚΑ=1048 ΒΡΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ;;;;ΧΑΧΑΧΑ

      ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ ΠΑΙΔΕΨΙΑΡΗΣ......Ο ΕΡΜΟΛΥΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ.....ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΚΥΦΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ....ΧΑΧΑΧΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ...

      ΤΗΕ STAR-LORD.

      Διαγραφή
    5. λαθος. δεν ειναι σκακι. σταυρολεξο ειναι.

      Διαγραφή
    6. Ζούσε στο Λούξορ, τον "Αποκομμένο Ναό" του ...."Λουξεμβούργου" χαχα. Δεν σε κοροϊδεύω.
      Στο αναφέρω επειδή μίλησες για "αποσυρμένη στα διαμερίσματά της".

      "Εμένα..................;;; Αυτή και αν είναι κίνηση για Σκάκι Σταυρόλεξο (για ολίγους) που λένε.
      Τι μας κρύβεις Ταίσα; Εδώ στο φώς του Λύκιου θα κάνεςι ένα "Δεα Σπινά ρισμα" που θα είναι ...παραγγελιά και ...καθήστε όλοι κάτω.
      Όλο δικό σου.
      Η μουσική από το καινούργιο Τζούκ Μπόξ του Ερμόλυκου. χαχα (Απ' το στέρημά του)
      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    7. ΑΓΑΠΗΤΗ ΤΑΙΣΙΑ....ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΠΛΑΚΩΤΟ ΤΑΒΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ ΕΡΙΩΠΑ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑ ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ....ΧΑΧΑΧΑ

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    8. Ταίσα σου ορκίζομαι όταν έγραφα το μήνυμά μου δεν είχα διαβάσει το δικό σου στις 1:08 π.μ.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    9. ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ......ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      https://www.youtube.com/watch?v=jRoHHW8yi4Q

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  2. Λυκιε σου ευχομαι περαστικα σε οτι και να ναι οικογενειακα. Σιγουρα ενς τοσο δυνατος ανθρωπος σαν εσενα αυτα μπορει να τα αντιμετωπιζει υποδειγματικα. Εγω περιμενω το δικο σου σχολιο για ολα αυτα οταν με το κσλο μπορεσεις. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λύκιε από τα βάθη της καρδιάς μου σου εύχομαι να είναι όλα περαστικά και ανώδυνα.

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας.
    Φίλη Ταίσια μου έλειψε η παρουσία σου, αλλά γνωρίζω ότι είσαι εδώ και αφουγκράζεσαι μεθεξιακά, τα όσα συνομολογούνται...
    Αν και δεν γράφω τακτικά, διαβάζω και διαισθάνομαι. Νοιώθω την ανάσα σου, του Pit Zenk, του Αρμαγεδώνα, της Γλαύκης, του Πόντιου Αντάρτη, του Μαθητή, της Aya και της Xibalba. Νοιώθω επίσης την κουρασμένη αλλά σοφή παρουσία του Ιεράρχη, ακόμα και του φίλου μας Τσιουπάνη!
    Η αγάπη μου προς όλους σας, είναι δεδομένη πραγματικά!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και η δικη μας για σενα Λυκιε. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ=1048=ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΛΟΥΚΑ

    STAR LORD εσένα θα σε κλείσει στο αμπάρι της Αργούς ο Λύκιος μαζί με τις Αρκούδες του Προφήτη Ηλία. αν συνεχίσεις να με πειράζεις.
    Στο λέω για να ξέρεις δηλαδή.

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΜΠΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΩ.....ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ..ΧΑΧΑΧΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ;;; ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ "ΚΑΝΤΑΙΦΙΕΣ" ΤΡΙΚΑΡΙΝΑΤΕΣ;;;

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    2. Ε καλά εντάξει να σου το ομολογήσω τώρα διότι τότε ήσουν μικρός και δεν σε αφήναμε να κατέβεις στο αμπάρι.
      Είχαμε και αμπάρι.
      Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι οι 40 αρκούδες του Προφήτη Ηλία ήταν Αρκούδες. Τι να τις κάνει τις αρκούδες ο προφήτης;
      ΄
      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    3. ΝΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΙΛΟΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΡΚΤΟ....ΠΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΧΕ 39 ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑ ΑΡΟΤΡΟΥ....ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΑ ΔΗΜΗΤΡΑ .

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχε μόνο υπόψη σου Ερμόλυκε ότι ο Ωρίων ήταν κάποτε πολυώνυμος και μερικά μόνο από τα πολλά ονόματά του ήταν Ήφαιστος, Πτάς, Ώπας, «Άλ - ωπος», και «Άλ - ωρος».
    Λένε οι παραδόσεις ότι αυτός ο αρχαίος Ηγεμόνας έδωσε το όνομά του στην Αίγυπτο χωρίς να μας εξηγούν το πώς και γιατί.
    Έχω ξαναγράψει ότι Ptah των αρχαιολόγων ή ο Πτάς των Ερμητικών κειμένων, όμως είναι ο γνωστός μας πολυτεχνίτης και παρεξηγημένος σιδεράς θεός Ήφαιστος και το λήμμα Hiku είναι ο οίκος ή ο ναός του. Αυτά ισχύουν μόνο αν θελήσουμε να ετυμολογήσουμε τον "ΑΙΓΥΠΤΟ"
    Η Ελληνική φράση «Ο Οίκος του Πτα» λοιπόν, που με το πέρασμα το χρόνου κατέληξε στον Hikuptah και σε κάποιο στάδιο αργότερα με μεταστροφή του κ σε γ από αλλογενείς Έλληνόφωνες είναι αυτή που μας χάρισε την ονομασία «Αίγυπτος».
    Ο Ήφαιστος ήταν Αμφιγύης σύμφωνα με τον Κλήμη τον Αλεξανδρέα στον Προτρεπτικό του. Αμφιγύης σημαίνει ακρωτηριασμένος από τα δύο άκρα. «Έτσι πίστευαν αρκετοί Έλληνες», μας λέει ο Κλήμης θέλοντας με αυτή την επιχειρηματολογία να απομυθοποιήσει και να απαξιώσει την αρχαία Ελληνική Θρησκεία για να αντιμετωπίσει κάποια κριτική σε βάρος της Χριστιανικής θρησκείας από την πλευρά των Ελλήνων το θρήσκευμα στην εποχή του.
    Αμφιγύη τον Ήφαιστο και Κυνάμυια την Αθηνά, μας πληροφορεί ο Κλήμης ότι έλεγαν συχνά περιπαικτικώς οι κλασικοί Έλληνες τους σεβαστούς θεούς τους. Μια μαρτυρία που φανερώνει ότι πολλοί αλλογενείς εκείνη την εποχή, μπορεί ναι μεν να ήταν Ελληνόφωνες, σεβασμό όμως δεν φαίνεται να έδειχναν κανένα προς τους Πατρώους θεούς και θεσμούς των Ελλήνων.
    Αυτός ο λαϊκός καυγάς όμως έχει και την προϊστορία του. Διότι ούτε ο ανθρωπόμορφος Ήφαιστος ήταν θεός ούτε άνθρωπος για να χάσει τα άκρα του, ούτε η Αθηνά ήταν έντομο για να χαρακτηριστεί Κυνάμυια (σκυλόμυγα). Κάτι άλλο πολύ πιο σοβαρό έκρυβαν όλοι εκείνοι οι αρχαίοι χαρακτηρισμοί. Δεν πιστεύω να θεωρείς την Αθηνά σκύλα;
    Να πιστεύεις όμως ότι ο Ωρίων έχασε τους δύο Ώπας του.
    -Εξαρτάται βέβαια με ποιους είμαστε, από ποιο στρατόπεδο κάνουμε την θεώρησή μας και για ποια εποχή μιλάμε.
    Η μεν θεά Αθηνά πράγματι σε κάποια απομακρυσμένη εποχή ήταν η θεά Μύγα, ο δε Αμφιγύης Ήφαιστος ο πράγματι ακρωτηριασμένος από τα δύο άκρα ήταν ο θεός του πυρός Ώπας (οφθαλμός), δηλαδή η [………] η οποία στην Γιγαντομαχία ετανύθη, δηλαδή εσταυρώθη και έχασε τα δύο άκρα της. Μπορούμε επίσης να ζητήσουμε και από την αρχαιολογία να συνηγορήσει υπέρ αυτής της άποψης αφού ο Πτά, ή Φθά, δηλαδή ο Ήφαιστος Αιγυπτιστί, ιερογλυφικά συμβολίζεται με τρείς [……] καθέτως τοποθετημένες επί πυραμίδος. Δεν νομίζεις ότι είναι ικανοποιητικό αυτό;
    Εκτός και αν προτιμάς ιστοριούλες με σκύλους, λύκους, γάτες και διάφορα άλλα αθώα ζωάκια που δημιούργησαν οι τσευδοί ιερείς της αρχαιότητας για να σκοτώνουν την βαρεμάρα τους επειδή δεν είχαν τότε Playmobil

    Ερμόλυκε σου το ξαναγράφω, μπροστάρη σε θέλω αλλά νάχεις ανοιχτά τα μάτια.
    Αν βιάζεσαι να βάλεις τον Τυφώνα στην εξίσωση δεν σου το συνιστώ να το κάνεις ακόμα διότι όταν έγραψα ότι κάποιοι τσευδοί συγγραφείς έγραφαν ότι ο ΤΥΦΩΝ ήταν γιός του Αιακού και της Ίσιδος που ήταν απόγονοι του Ηρακλή, δηλαδή απόγονός του, δεν διάβασα καμιά απάντηση ή έστω ένα μικρό σχόλιο για το οξύμωρο της συγγένειας.
    Γι' αυτό σου επαναλαμβάνω μην επαναλαμβάνεις όσα λένε οι τσευδοί ιερείς και συγγραφείς για με αντιμετωπίσεις διαλεκτικά.

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γι' αυτό σου επαναλαμβάνω μην επαναλαμβάνεις όσα λένε οι τσευδοί ιερείς και συγγραφείς για να με αντιμετωπίσεις διαλεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και εγώ νόμιζα φίλε Ερμόλυκε ότι μόλις θα τέλειωνες τον Λυκόφρονα θα μας έγραφες αυτά που σας έγραψα εγώ.

    Δύο Κύνες μάχονται έξω από το Δήραινο μας λέει ο Λυκόφρων και στο τέλος ο ένας σκοτώνει τον άλλον.
    Φέρτε νταούλια, φέρτε βιολιά, κάποιος πρέπει να καταλάβει γιατί κατέληξε Αμφιγύης ο Ήφαιστος ο "γανοματάς".

    Καλά βρε Ερμόλυκε έχεις σπάσει μέχρι τώρα δυό ντουζίνες τζουκ μπόξ, και καλά στο συγχωρούμε. Αλλά να κάτσεις μέχρι τις 6 το πρωϊ με την δικαιολογία ότι θα μου απαντήσεις και να φας μόνος σου όλα τα γλυκά της Ταίσα δεν το περίμενα.
    Α πα πα, εσένα δεν σε παίρνω στην Θηβαϊδα με τίποτα αυτή τη φορά.
    Καλύτερα μόνος μου ναναι ο σβέρκος μου παχύς.



    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλε Ερμολυκε εισαι φοβερος, σε παραδεχομαι, αλλα ο σαδιστης δασκαλος οσο ψηλωνεις τοσο σου αυξανει το βαρος του τσουβαλιου που σε φορτωσε. Το μονο που θα προτεινω, και μαλιστα απευθυνομαι στο φιλο STAR LORD ειναι να πουμε το κλειδι των αριθμων που αντιστοιχουν στα ελληνικα γραμματα, που μας οδηγουν σε αυτα τα αθροισματα που σηματοδοτουν εννοιες. Για να μπορουν να καταλαβουν ολοι τι σημαινει ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ=1048=ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΛΟΥΚΑ για παραδειγμα. Φαινεται πως οι αραβες-Αιγυπτιοι, φιλε Εριωπα, διετηρουν τις μνημες τους ακομα και μεσα απ την ζαχαροπλαστικη τους, με το να φτιαχνουν κανταϊφια σε ηλιακη διαταξη και δορυφορους τις Ελενες.
    Φιλη Ταισια, οπως βλεπεις εχεις μπλεξει με τον μετρ του λογοπαιγνιου, χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπαθώ φίλε Ουλάν Μπατόρ να το φέρω τοίχο-τοίχο το θεματάκι μας στα χέρια του Χρυσίππου και να μιλήσουμε για την «Εκπύρωσιν» του σύμπαντος, κάτι που ήδη είχε κάνει ο Ηράκλειτος με λακωνικό ή Εριωπικό λόγο, χαχα, όπως και ο Πίνδαρος αλλά το έπνιξαν οι τσεβδοί ιερείς. Αλλά φαίνεται ότι ο Ερμόλυκος το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να με στριμώχνει διαλεκτικά και να βάλει κανένα γκολάκι. Θυμάται εκείνη το τελευταίο μάτς και δεν το ξεχνάει. Με τόσα γλυκά όμως που κατέβαζε όλη νύχτα, σού λέω 40 κομμάτια κανταΐφι εξολόθρευσε, του ανέβηκε το ζάχαρο, έβλεπε εφιάλτες με το Ερίωπα σαν Σκοτεινό Μάγο να τον καταδιώκει καβάλα πάνω σε πράσινους λύκους, πέταξε άλλο ένα τζουκ μπόξ από το παράθυρο και τελικά έπεσε για ύπνο.
      Να δούμε όταν ξυπνήσει τι εκπομπή θα κάνει.
      Δεν μου το πάει όμως η καρδιά μου να μην τον πάρω στην Θηβαΐδα να προς-κυνή-σει όπως τον παλιό καλό καιρό και τον ναό της Απομονωμένης Κόρης.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    2. Φιλε ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ
      το Α=1
      Β=2
      Γ=3
      Δ=4 κτλ.
      Ετσι δεν ειναι; Κωστας

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  14. Οταν λετε οτι πεταει το τζιουκ μποξ απ το παραθυρο εννοειτε οτι απετυχε στις ερμηνιες του; Δηλαδη οτι ειπε πατατες; Σορρυ που ρωταω αλλα προαπαθω να καταλαβω τους κωδικους σας η το χιουμορ σας. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τί να κάμω, τί να κάμω! Οι Αργοναυτες με εχουν διασπασει.Πώς θα καμω Χριστουγεννα με την οικογενεια μου, ετσι διασπασμενη; Πώς γυρναμε στην υλικη πραγματικοτητα, σ΄αυτους που αγαπαμε; δεν γινεται ρωγμη; κι αν γινει ρωγμη πώς πηγαινοερχομαστε;
    Αποσυρομαι στο ραγισμενο μυστικο μου κρυσφυγετο και αφηνω μια θεραπενιδα στον Ναο και μια στο θεϊκο Συμποσιο του Λυκιου για να με πληροφορουν και να θυμηθω, χαρη σε σας, αυτα που ξεχασα και σ' αυτην την καθοδο μου στην Γαια, αφου καθε φορα μπερδευομαι και απο την πολλη διψα υποκυπτω και πινω το νερο της Ληθης. ολο βαζω σημαδι, λεω η κρηνη της Μνημοσυνης ειναι ΔΕΞΙΑ κι ολο στην αλλη παω και πεφτω.
    http://viotikoskosmos.wdfiles.com/local--files/trofonio0/trofonio3.pdf

    Λεει ο Αργοναυτης που μου τρωει ενα γιωτα για απροσδιοριστους λογους:
    "Υπάρχει όμως και ένας άλλος Κύων, ένα οστούν μέσα στο αυτί μας (ίσως το πιό μικρό οστούν που έχει ο οργανισμός μας. Χωρίς αυτό δεν "ακούς" και δεν επικοινωνείς με το ευρύτερο συμπαντικό "Γίγνεσθαι" ."
    Λεει και ο STAR-LORD απαντωντας στον Κύνα (Κύων, του Κυνός, τον Κύνα, ω Κύον με ομικρον :

    Το μέσο αυτί περιέχει τρία μικροσκοπικά οστά, τα οποία ονομάζονται ακουστικά οστάρια: τη σφύρα, τον άκμονα και τον αναβολέα.

    Αυτά τα οστάρια μεταφέρουν τις παλμικές κινήσεις από τον τυμπανικό υμένα στη μεμβράνη της ωοειδούς θυρίδας, η οποία χωρίζει το μέσο από το εσωτερικό αυτί.


    ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΟΣΤΑ...Η ΣΦΥΡΑ...Ο ΑΚΜΟΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΒΟΛΕΑΣ...ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΣΦΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΚΜΟΝΑΣ(ΑΜΟΝΙ) ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΗΦΑΙΣΤΟ;;; ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ..ΟΤΙ ΤΟ "ΚΑΜΙΝΙ" ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.....ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΥΡΑ ΤΟΥ....ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΑΜΙΝΙ"....ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ "ΦΩΤΙΑ"...ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    7 β καθετως: τί δεν καταλαβαινω;

    (ο αλλος Κυων, λεω, ποιος ειναι;)

    οριστε

    ποτε δεν ροκαρω. ειμαι ποπ πανκ εκ πεποιθησεως. αλλα θα βαλω αυτο το τραγουδι, και μεσα στο μπαχαλο απο την εκρηξη της κιθαρας του Jimmy Page θα την κανω για το ραγισμενο μου σπιτακι. να φαμε κιολας που πηγε 16:24'

    http://youtu.be/LbzSPxKnpaM?list=PLWotmXAnlHhz_zrsgnpcr1bYkQoiGbfd9

    Υ.Γ. καμμενα σουτζουκακια και απο τις δυο πλευρες!!

    δηλαδη ελεος. δεν θα μας καψετε κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Λεει ο Αργοναυτης που μου τρωει ενα γιωτα για απροσδιοριστους λογους:...κλπ" μου γράφει έμμεσα η φίλη Ταίσια...

      -Πάντως όχι τυχαίο. της απαντώ.
      Ένα γλυκάκι Ανατολίτικο ήθελα να φτιάξω που το λένε harisa και το έδιναν στους Αιγυπτιακούς ναούς οι τσεβδοί ιερείς μιμούμενοι τους Έλληνες που έδιναν τα "Χαρίσια"

      Τσεβδοί ήταν, έφαγαν λοιπόν το γιώτα.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    2. Γράφει ο/η Ανώνυμος31 Ιουλίου 2014 - 12:09 μ.μ.

      ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΝΕΡΟ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΚΡΑΤΩ ΖΩΝΤΑΝΗ
      http://www.tlig.org/el/messages/786/

      Ρωτάω τον καθένα από σας: ποιος Με αναζητάει αληθινά; Ποιος ανάμεσά σας θα ήθελε να μοιραστεί το Ποτήρι Μου; Ποτήρι διαίρεσης, Ποτήρι διαφωνιών; Ο πόνος Με κυριεύει. Η Καρδιά του Σωτήρα σας είναι ραγισμένη σε σημείο να έχει γίνει αγνώριστη.

      Γράφει η Ταίσια: θα την κανω για το ραγισμενο μου σπιτακι.
      Επίσης αυτό: Αποσυρομαι στο ραγισμενο μυστικο μου κρυσφυγετο και αφηνω μια θεραπενιδα στον Ναο και μια στο θεϊκο Συμποσιο του Λυκιου για να με πληροφορουν και να θυμηθω.

      -Απλή συνήχηση όπως λέει και ο STAR LORD ή κάλεσμα για την Κεντροευρωπαία άγνωστη που φέρει τον κόκκινο σταυρό; Ρωτάω και γω με την σειρά μου.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
  16. ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΕΡΕΤΑΙ ΛΥΚΟΦΡΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ..
    https://books.google.gr/books?id=DGwGAAAAQAAJ&pg=PA149&dq=%CE%9B%CE%A5%CE%9A%CE%9F%CE%A6%CE%A1%CE%A9%CE%9D+%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%9E%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%A1%CE%91&hl=el&sa=X&ei=XgaSVPaUM8K6ygOmwoKQCw&redir_esc=y#v=onepage&q=%CE%9B%CE%A5%CE%9A%CE%9F%CE%A6%CE%A1%CE%A9%CE%9D%20%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%9E%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%A1%CE%91&f=false

    ΕΔΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΕΑΝ
    http://www.gutenberg.org/browse/languages/el

    ΚΑΙ ΕΔΩ ΛΕΞΙΚΟ ΣΟΥΙΔΑ.
    http://books.google.gr/books?id=A5YCAAAAQAAJ&printsec=frontcover&hl=el&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false

    ΤΑΙΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΒΡΩ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΑΜΙΝΙ" ΤΟΥ ...ΟΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ η ΕΝΟΣ ΜΥΘΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΠΛΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ....ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ....ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ....ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ ΚΟΣΜΟ....ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.

    THE STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμ..., Ερμόλυκέ μου φίλε μου καλέ, σήμερα βλέπω βγήκες από τα σκοτάδια και τις υπόγειες Σηραγγες και μου έγινες Χαρ-Ωπός σαν τον Ηρακλή τον Χάρωπα στις αρχαίες πόλεις της Βοιωτίας.
      Η "Χάρις" του Ήφαιστου επέστρεψε βλέπω στον οίκο σου και σου "ωπάζει" γαλήνη και δεν βλέπεις πιά Μάγους Ερίωπες, χαχα.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    2. και κάτι ακόμα...
      ο Αϊνούρ, ο Άουλε και μερικά ακόμα ονόματα δεν είναι δημιούργημα του Τζον Ρόναλντ Ρουέλ Τόλκιν αλλά είναι πανάρχαια βαβυλωνιακά ονόματα τα οποία ή ήταν παγιδευμένα μέσα στην μνήμη του και του ξέφυγαν ή ήταν εσκεμμένη διαρροή.

      Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε που λένε.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. ΕΡΙΩΠΑ ΕΓΡΑΨΕΣ..."ο Αϊνούρ, ο Άουλε και μερικά ακόμα ονόματα δεν είναι δημιούργημα του Τζον Ρόναλντ Ρουέλ Τόλκιν αλλά είναι πανάρχαια βαβυλωνιακά ονόματα τα οποία ή ήταν παγιδευμένα μέσα στην μνήμη του και του ξέφυγαν ή ήταν εσκεμμένη διαρροή. "

      ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΔΙΑΡΡΟΗ....ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΤΥΧΕ....ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ....

      ΕΡΜΟΛΥΚΕ....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ.....ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ "ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ" ΛΙΓΟ ΑΣ "ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ" ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ....ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΖΟΥΚ-ΜΠΟΞ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΓΩ......ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΟΛΙΚΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ....

      https://www.youtube.com/watch?v=GCb78_6hVKA

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    5. Τέλειο το καινούργιο εργαλείο, φαντάζομαι θα τσόνταρε από το στέρημά του και ο Ερμόλυκος για να ακούει καλύτερα τον Κύνα να του Ωπάζει πολλή ρεία και Λόγο Κυνικό και Χαρωπό.
      Τέλεια συχρονισμένο και το μουσικό κομμάτι

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    7. ΤΟ ΛΑΛΩΝ ΥΔΩΡ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΡΟΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ...ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ..ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΓΛΩΣΣΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ....ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΛΩΝ ΥΔΩΡ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ "ΚΕΛΑΙΔΗΣΕΙ"....MHN MOY ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΙΩΘΩ "ΠΕΡΙΕΡΓΑ".

      https://www.youtube.com/watch?v=EsWIguru58s

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    8. Ερμόλυκος: Φαίνεται ότι από την πολύ παρέα που κάνω μαζί σου έχω αρχίσει να είμαι κι εγώ λοξός στο βάδισμά μου (και στο λόγο μου).

      Ερίωπας: Λοξά είναι τα αυτιά σου τα πέτσινα που δεν "βλέπουν" τι τους Ωπάζω.
      Άκου εκεί, "λοξός", τώρα που το είδα.
      Στην Θηβαΐδα θας πας μόνος σου υπογείως, και θα επαναλάβεις 36524 φορές "Δεν θα ξαναπώ τον Ερίωπα λοξό". Τέρμα δεν αλλάζω γνώμη. Θα σε βρούμε εκεί με τον Star Lord αφού πεταχτούμε πρώτα μέχρι την Ώπιν της Ασσυρίας για κάτι μικροδουλειές. Έχουμε και καινούργιο Τζουκ μπόξ να προφυλάξουμε. Σε έχει φοβηθεί το μάτι μου τώρα τελευταία.
      Οριστικό και αδιαπραγμάτευτο αυτό.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    9. XAXAXAXA MHN ANHΣΥΧΕΙΣ ΕΡΙΩΠΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΖΟΥΚ-ΜΠΟΞ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΛΟ....ΕΙΠΑΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ...ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙ ΧΑΧΑΧΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΡΜΟΛΥΚΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΝΟΣΤΙΜΙΑ" ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.....ΑΛΛΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΩΠΙΝ ΤΗΣ ΑΣΣΥΡΙΑΣ;;;

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    10. Ερμόλυκος: Ερίωπα μιας και είμαστε όλοι σε χαλαρή διάθεση δεν μου λες ποιά ετανύσθη κατά τη γιγαντομαχία; (έσπασα το κεφάλι μου για να το βρω)

      Ερίωπας: χαχαχά, που μου θες και απάντηση. Όταν ακούσω τις 36524 φορές της μετάνοιας σου. Και με τα πόδια στην Θηβαϊδα και χωρίς μουσική τσιγγούναρε για να μάθεις. Πάρε Ηφαιστιακό σφυρί και θα σου ρθει στα μισά του δρόμου.
      Ποιά θεά ήταν Τανύπτερος;

      ΕΡΙΩΠΑΣ


      Διαγραφή
    11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    12. ΕΡΜΟΛΥΚΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΤΑΝΥΣΘΗ ΗΤΑΝ Η ΣΤΥΓΞ.....ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΡΙΩΠΑ ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ..ΧΑΧΑΧΑ

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    14. Η εκπύρωσις η οποία προσήλθε πρώτη στην Τιτανομαχία, η Στυγξ, ο φόβος και ο τρόμος θεών και ανθρώπων.

      Η Θεία Δίκη του Ηράκλειτου.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    15. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ...ΜΟΝΟ Η ΦΤΕΡΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ.....

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    17. Η εκπύρωσις η οποία προσήλθε πρώτη στην Τιτανομαχία, η Στυγξ, ο φόβος και ο τρόμος θεών και ανθρώπων.

      Η Θεία Δίκη του Ηράκλειτου.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    18. Στύγξ η Άφθαρτος, η κόρη του Πείραντα (άκρη του κόσμου), κόρη και της νυκτός (ΣΚΟΤΟΣ Πινδάρου), η κρήνη του Άδου.
      Κατέβηκε και έφερε την ισσοροπία στον μικρό μας άπληστο κόσμο.


      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    19. Το Π (ρέον) του συμπαντικού κύκλου Ω όταν κατέρχεται στον μικρόκοσμο του Ο των ηλιακών συστημάτων και επαναφέρει την συμπαντική τάξη.

      Και τα τρία μαζί γενούν έναν ΩΠΑ
      έναν μεγάλο

      ΕΡΙΩΠΑ

      Διαγραφή
    20. Αγαπητέ ΕΡΙΩΠΑ μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι είναι το Π, γιατί ο Συμπαντικός Κύκλος συμβολίζεται με το Ω και όχι με το Ο αφού το Όμικρον είναι κλειστός κύκλος και όχι ανοιχτός όπως το Ωμέγα;;

      Γλαύκη.

      Διαγραφή
    21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    22. Γλαύκη,
      Το π είναι η ακτίνα του Συμπαντικού Κύκλου η οποία ξεκινά από το κέντρο A και φτάνει στην περιφέρεια Ω με το άνοιγμα από το οποίο επικοινωνεί με το επόμενο Ω (Συνωπαν/Σύμπαν).
      Το Ο-μικρόν είναι το Κέντρο του Κύκλου, δηλαδή το Α ή αρχή.
      ΩΠΗ = 888 = το σύνολο των Ελληνικών γραμμάτων. Το έχω καταθέσει σε παλαιότερη ανάρτηση (Η θεωρία των Πυθαγορείων που κοροΐδευε ο Επιφάνιος).

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    23. Ερμόλυκε, ο Πόρος είναι η Πορεία και η Οδύσσεια του ανθρώπου μέσα στον ΣΚΟΤΟΣ του Κοσμικού Κύκλου και η προσπάθειά του να επιζήσει της συχνής Εκπύρωσης.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  18. Ερμόλυκε στις 23 Δεκεμβρίου 2014 - 10:15 μ.μ. λές:

    Η Άρτεμις; Υποθέτοντας ότι είναι η Στυγξ.

    Δεν είναι λάθος. Η Άρτεμις, η Αθηνά, η Στυγξ, είναι ταυτόσημες έννοιες. Έχουν όλες το σπινθηροβόλο βλέμμα της τανύπτερης Γλαύκης/Αθηνάς και της τανύπτερης Αρτέμιδος/ Στυγγός.

    Η Στυγξ προϋπάρχει των θεών, η Άρτεμις προϋπάρχει του Απόλλωνος ή Ωπόλλωνος.

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως πιστεύω ότι θα γνωρίζεις φίλε Ερμόλυκε οι Ορφικοί έγραφαν ΩΠΟλλων και όχι ΑΠΟλλων.

      Οι δόκτορες Β, βεβαίως θα έχουν πάντοτε διαφορετική γνώμη αφού ακόμα ψάχνουν το γράμμα Ω στο Λεξικό Σουΐδα και δεν το βρίσκουν από τότε που τους έγραφα στην Αφασιολανδία ότι ο ΚΥΩΝ (Πυρ) είναι ο ΏΠΑΣ και όχι ο σκύλος ούτε ο λύκος ούτε η γάτα ούτε τα κέρατα της Αρκούδας.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Η Στυγξ είναι ο σύνδεσμός μας με τις επόμενες διαστασεις, 4η έως 12η μέσα στο ΣΚΟΤΟΣ
      Απ' εκεί ακολουθούν άλλες 12 διαστάσεις Φωτός τυλιγμένες σε σπείρα με τις 12 Σκότιες.
      και όλα αυτά μέσα σ' ενα και μοναδικό Σολο.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    5. Ερμόλυκε νομίζω ότι θα θυμάσαι ακόμη αυτά που έγραφαν οι Ορφικοί. Η Αφροδίτη/Έρωτας καθόταν ως γλυκόφωνη Νυκτέρια (Σκότους) Σειρήν και ως Ζεύκτηρα μητέρα, στην περιφέρεια του κύκλου και διέχεε ζωή στους δικούς μας πλανήτες.
      Το έχω γράψει πριν λίγο καιρό.
      Ορφικός ύμνος 55 και Πρόκλου ύμνος εις Αφροδίτην 4.

      Τα συνεχίζουμε αύριο

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ερμόλυκε, ηρέμησεεεεεεεε, κάποτε μοραστήκαμε μέσα στο ΣΚΟΤΟΣ ένα φώς από το ZIPPO σου που είχε τρείς φλόγες στον ναό του Σως-Τρις στην Θηβαΐδα και ακούγαμε από το “Τζούκ μπόξ” την φωνή του STAR LORD να εξυμνεί τις 12 διαστάσεις του Ώπα καθώς έγραφε τα απομνημονεύματά του από τον μεγάλο ΠΟΡΟ της "ΑΡΚ-ΟΥΣ"
    Το ημερολόγιό του μας το είχε χαρίσει η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και στο εξώφυλλο είχε ένα Ήλιο. Στην Πρώτη σελίδα είχε τοποθετήσει 3 κεφαλαία Ε φτιαγμένα από πανάρχαιο ξύλο που παραδόξως χωρούσαν μέσα στις σελίδες.
    Κάποια στιγμή μας είπε χαμογελαστή "επιστρέφω στον Βορρά και ας είμαι φλόγα από την φλόγα σας που δεν ταιριάζει εκεί." Μας έδωσε ένα φιλί στο στόμα και μία εντολή.
    Να την τιμούμε κάθε ώρα και να της στέλνουμε και εμείς ένα φιλί, στον Ερίωπα έδωσε και μία ειδική εντολή.
    Εκείνη τελικά πήγε στο Βορρά και αυτοονομάστηκε Ώπις. Ποτέ δεν μας ξέχναγε και μας έστελνε πάντα δώρα με την DHL στην Δήλο.
    Ερχόταν μόνο κάθε 4 χρόνια για να πιεί μιά γουλιά από τον νερό του Νείλου που έφτανε εκεί. Ήταν το νερό που την είχε θρέψει. Ευκαιρία και για να δει τους φίλους της…..


    * * *


    Μιλούσαμε εκείνη την ώρα λοιπόν Ερμόλυκε για τους εφαπτόμενους κύκλους του Ωπολλωνίου προβλήματος, αυτό που σήμερα λένε Απολλώνιο πρόβλημα των εφαπτομένων κύκλων όταν συνέβη κάτι το πολύ συγκλονιστικό. Στην σπηλιά εμφανίστηκε ένας Δράκος ίσα με εκεί πάνω και ήθελε να αρπάξει τον STAR LORD. Εσύ τότε για να τον σώσεις του πέταξες το Τζούκ μπόξ στο κεφάλι από την τρομάρα σου και ο Δράκος άφησε τον STAR LORD ήσυχο.
    Αυτός για να μας ευχαριστήσει συνέχισε τα τραγούδια του και χωρίς Τζούκ μποξ και μας είπε ότι θα μας ταξιδέψει με την Αργώ του μακριά στην χώρα των 12 Ηλίων.
    Τότε μας τύλιξε μιά κοσμική φλόγα με πολλά χρώματα και πάψαμε να έχουμε σκιά. Πηδούσαμε σαν μικρά παιδιά από την χαρά μας γιατί δεν είχαμε πιά βάρος. Περνούσαμε από την μιά ηλικία στην άλλη και από το ένα χαρακτήρα στον άλλο. Πότε Κύκνος, πότε Καρδινάλιος, πότε ζωγράφος και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.
    Μέχρι που ξυπνήσαμε μιά μέρα φορτωμένοι βαρίδια και στολίδια γιατί την ώρα που κοιμόμασταν κάποιοι έτσι αποφάσισαν για μας.

    Αμ δε...

    ...το χατίρι δεν τους κάναμε και να μαστε πάλι εδώ.

    Υ.Γ. Εύχομαι να διασκεδάσαμε τον φίλο μας τον Λύκιο στις δύσκολές του ώρες του και να τον κάναμε λίγο να γελάσει. Θέλω να του ευχηθούμε η ακτίνα της Δευτέρας να τον λούσει με το "Θεραπευτικό φώς" της μαζί με όλους τους φωτεινούς αναγνώστες του Καταχθονίου Δαίμονα.
    Αυτή η Δύναμη είναι η μοναδική που μας βοηθά να συναντήσουμε το Δίδυμο φως του Eid el goz (η Δίδυμος χειρ) που οι τσεβδοί ιερείς ονόμασαν Betelgez, δηλαδή των Διδύμων. Κάθε άνθρωπος έχει κάπου το Δίδυμο φώς του που τον αγαπά, αλλά και τον δοκιμάζει. Που τον λατρεύει αλλά και τον αμφισβητεί. Θέλει να αγγίξει τις πληγές για να πιστέψει ότι είναι το γνήσιο Δίδυμο φως του. Οι τσεβδοί ιερείς τον Δίδυμο τον πρόφεραν Ταουμά και οι αβασάνιστοι συγγραφείς τον βάπισαν Θωμά.

    ...καλή συνέχεια φίλοι μου

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EΡΙΩΠΑ....ΠΟΛΛΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΟΛΥΚΟ ΟΙ 3 ΜΑΣ ΚΑΠΟΤΕ....ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΡΙΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΧΤΗ...ΑΠΛΑ Ο ΕΡΜΟΛΥΚΟΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΨΙΛΟΤΡΟΜΑΖΕΙ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ....ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ....ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΧΕΙΟ "ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ" ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩ 3 ΕΨΙΛΟΝ....ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΩΠΟΛΛΩΝ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΤΙ ΜΕ ΩΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΕΕ.....ΟΠΩΣ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΕ ΒΡΩ......ΔΙΕΣΧΙΣΑ ΩΚΕΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΕΡΙΩΠΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ....

      ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ ΗΘΕΛΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΕΜΕΝΑ;;;..ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΕΙΧΕ ΑΧΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ 12 ΗΛΙΩΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ,ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΤΩΝ 12 ΗΛΙΩΝ...ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ....ΔΑΣΚΑΛΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ...Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

      https://www.youtube.com/watch?v=lPWGphEJPMs

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  24. ...και ένα τελευταίο από τις ειδήσεις για τις ανασκαφές της Αμφίπολης.
    Ο ναός συνεχίζεται σε μυστική κάθοδο μέσα στην γη...

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ο ναός συνεχίζεται σε μυστική κάθοδο μέσα στην γη..."

      Αυτο ειναι το μονο σιγουρο Εριωπα. Το θεμα ειναι οτι αυτο το γνωριζουν καλα αυτοι οι ιθυνοντες που θελουν να αποκρυψουν τι ακριβως υπαρχει εκει μεσα. Ενω μας εδειχναν με καθε λεπτομερια τα ευρηματα με φωτογραφιες επισημες κτλ, τον περιφημο σκελετο της σαρκοφαγου, δεν μας τον παρουσιασαν ουτε σε μακρινη φωτογραφια...!! Ουτε καν φωτογραφια πριν ανοιξουν τον κιβωτιοσχημο ταφο..
      Γιαυτο εγκατελειψαν την ανασκαφη αρον αρον και "τελειωσαν" το εργο τους! Υπαρχουν μαρτυριες απο πολλους που εργαστηκαν στην ανασκαφη οτι βρεθηκαν οχι μια. αλλα πολλες επιγραφες που μαρτυρουν το τι ειναι αυτος ο ταφος και τινος ειναι. Ομως φροντισε το συγχρονο ιερατειο να εξαφανισει τα στοιχεια και να κλεισει τα στοματα....
      Κανεις απο τους σημερινους "αρχιερεις¨" δεν θελει να μαθευτει τι υπαρχει εκει μεσα.

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ....ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΦΟ ΚΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ :
      http://amphipoly-pyramid-hunter.blogspot.gr/2014/10/blog-post.html

      ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΙΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ...ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΥΡΑΓΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ....ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΦΥΓΕ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ...ΧΑΧΑΧΑ.

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    3. TO MEΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΚΑΣΤΑ.....ΒΕΒΑΙΑ Η ΣΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Γ' ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΚΑΣΤΑ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ.....Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΔΕΝ ΗΑΝ ΧΑΖΗ ΝΑ ΕΝΤΑΦΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΩΡΟ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.....Η ΣΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ..ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ.....ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  25. Αγαπητέ φίλε Ερίωπα, σε ευχαριστώ για τις ιδιαίτερες ευχές σου υπέρ υγείας του συγγενούς μου. Όπερ και εγένετο! Φαίνεται πως ο "πανδερκές έχων φαεσίμβροτον όμμα" Δήλιος Φοίβος, προσήλθε ως θεράπων εν τω οίκω!
    Περί του Απόλλωνος ο λόγος λοιπόν! Ώπα, τι είπα;
    Το Θεραπευτικό Φως ήδη έλουσε τον οίκο μου, τον κυριολεκτικό, αλλά και τον διαδικτυακό.
    Ο Ωπόλλων πίσω απ'όλα, φίλε ...Ερίωπα!
    Ο Υπερβόρειος, Λύκιος, Μουσηγέτης, Τριποδιλάλος, Ιατρός και Αληθής Απόλλων. Ο διαβλέπων δια του Ρυθμού (μουσικό μέτρο) τα χωροχρονικά "συμβάντα". Δηλαδή ο Μάντης!
    Ο δίδυμος Υπενότιος (Μελβούρνιος) αδελφός Ερίπωπας, κατεφώτισε τον δίδυμό του Αστέρα και αυτό εκτιμήθηκε.
    Η νομοτέλεια κινήθηκε (εκκίνησε).
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ο Ωπόλλων πίσω απ'όλα, φίλε ...Ερίωπα!
      Ο Υπερβόρειος, Λύκιος, Μουσηγέτης, Τριποδιλάλος, Ιατρός και Αληθής Απόλλων. Ο διαβλέπων δια του Ρυθμού (μουσικό μέτρο) τα χωροχρονικά "συμβάντα". Δηλαδή ο Μάντης!"

      AKΡΙΒΩΣ ΛΥΚΙΕ.....ΧΘΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΛΑΛΟΝ ΥΔΩΡ..ΤΙΠΟΤΕ ΤΥΧΑΙΟ....ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΛΕΣ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ.....ΖΩΑ ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΔΑΙΜΟΝΕΣ,ΘΕΟΙ,ΑΣΤΕΡΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ "ΜΟΥΣΙΚΗΣ".....ΟΙ ΘΕΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΥΣ "ΚΑΘΑΡΟΥΣ" ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.....ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ....

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    2. Και πολύ σωστά μιλάς, φίλε Star lord. Η αρμονική, είναι η συν-αρμο-γή των ταιριαστών ήχων, όπου ήχοι είναι οι ταλαντώσεις των κραδασμών (συχνότητες). Η κατάλληλη συναρμογή λοιπόν, δίνει την Μορφή. Τα πάντα είναι αιθερικοί στροβιλισμοί και κάθε μορφή της ύλης, ηχεί σε μια συγκεκριμένη συχνότητα. Η συνήχηση φέρνει απτά αποτελέσματα, αν ο συνηχητής γνωρίζει να κατευθύνει τον "ήχο" του. Θυμηθείτε την Ιερ-ηχώ και την κατάρρευση των τειχών της.
      Όλα όσα έχεις πει λοιπόν, είναι ολόσωστα φίλε μου.
      Χρόνια Πολλά!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια Πολλά, με υγεία φίλοι και φίλες και προπάντων με καλή καρδιά. Αυτή η καλή καρδιά μόνο μας κρατά συνδεδεμένους με την ζωή.
      Βλέπω δίπλα στο Tρίδρομο του Ερμή άνοιξαν και οι Εννέα Οδοί του σύμπαντος χαχαχα, και κάναμε τα σοκάκια 12. Άντε να μας μαζέψει τώρα η μάνα μας.
      Ερμόλυκε ξέρω θα με πεις πάλι σαδιστή που δεν σταματώ έξω από την Αμφίπολη και θέλω να σε κατεβάσω κάτω στις Σύριγγες Ακολούθους. Χαχαχα.
      Έχεις όρεξη πάλι να συγκρούεσαι με τον Δράκο/Όφι για χατίρι του STAR LORD;
      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΕΡΙΩΠΑ ΚΑΙ ΕΡΜΟΛΥΚΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ...ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ....ΧΑΧΑΧΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΡΙΩΠΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΑΜΦΙΠΟΛΗ;; Ο ΕΡΜΟΛΥΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ...ΤΕΛΙΚΑ ΕΡΙΩΠΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ;; ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΕΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ;;

      THE STAR-LORD

      Διαγραφή
    3. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΕΡΙΩΠΑ....ΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΩ ΠΑΓΙΔΑ.....

      https://www.youtube.com/watch?v=hDdXE1W5b-M

      ΤΗΕ ΣΤΑΡ-ΛΟΡΔ.

      Διαγραφή
    4. Διότι θέλει με απίστευτη μανία να σε κατακτήσει. Είναι θηλυκού γένους αν θυμάσαι. χαχαχα

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    5. ΩΧ ΩΧ ΩΧ ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ;;;;ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ Ο ΔΡΑΚΟΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΣΕΝΑ ΕΡΙΩΠΑ Η ΤΟΝ ΕΡΜΟΛΥΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ "ΤΡΥΦΕΡΟΣ" ;;; ΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ;;

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  29. ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΕΡΙΩΠΑ....ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΜΟΛΥΚΟ....ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΟΙΑΝΩ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΧΑΧΑΧΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=SnfrLTG9ENs

    THE STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας έχω αναφέρει για την Αμφίπυρο θεά Καρδία σε προηγούμενα Αναψυκτήρια. Περιμένω να το εμπεδώσετε λίγο το θέμα και τα ξαναλέμε.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ...ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΔΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟ ΠΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ...ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΝΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ (VORTEX) ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΒΑΣΙΚΗ ΔΟΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ....ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΞΙΑ ...ΚΑΘΕ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΤΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.

      Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ....ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΡΙΩΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΠΑΛΛΑΣ....ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΛΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΙΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ...Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΧΕΝΑΤΩΝ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ...ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΝ ΝΟΥ.

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  30. ΕΡΜΟΛΥΚΕ ΚΑΙ ΕΡΙΩΠΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 0:06 ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΟΠΡΑΝΟ...ΤΙ ΦΟΡΑ!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΤΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ;;; ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ....ΚΑΝΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ...ΤΙΠΟΤΕ ΤΥΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΜΥΘΩΔΙΑ ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ....MIA KAI MΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΧΑΧΑ.

    THE STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KAI EΔΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΡΙΩΠΑ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΞΑΝΑ...ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝΤΟΣ;;;ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ....ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΑΝΙΣΟΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ Η ΕΝΑ ΟΒΑΛ ...ΕΙΝΑΙ ΕΛΙΚΟΕΙΔΕΣ ΟΡΓΑΝΟ(VORTEX) ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ (ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΕΣ,ΕΛΙΚΟΕΙΔΗΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ) ΑΝΑΠΤΥΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΧΥ .

      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ....ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 3 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑΤΙΚΟ....Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΥΘΜΟΣ(ΠΑΛΜΟΣ) ΕΝΩ Η ΠΕΜΠΤΗ Η ΖΩΗΡΗ ΣΥΣΤΑΛΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.....

      THE STAR-LORD

      Διαγραφή
    2. Πολύ ωραία, φίλε STAR LORD βλέπεις λοιπόν ότι η Καρδία, μας φέρνει πάλι έξω από το κατάστημα της Αμφίπολης (αυτό που είναι απέναντι από την στάση του λεωφορείου) χαχαχα.
      Αμφίπολις, Αμφίπυρος, εν και το αυτό.
      Μόνο που ο Ερίωπας θα σε ξανακατεβάσει στην Θηβαϊδα στην σκηνή που σου επιτίθεται ο Δράκος και σου κλέβει το Χρυσόμαλο Δέρας, δηλαδή το βιβλίο/ημερολόγιό σου.
      Το τι τραβήξαμε μετά για να το πάρουμε πίσω από τον Δράκο μόνο εσύ και οι υπόλοιποι Αργοναύτες το ξέρουν.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    3. κάτι λείπει εδώ;
      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    7. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΒΙΝΤΕΟ....ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ...ΚΑΦΕ/ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ (ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΡΙΩΠΑ ΒΛΕΠΩ!!!) ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Η ΦΑΓΗΤΟ.....ΤΟ ΚΑΦΕ/ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΕΝΝΕΑ ΟΔΟΙ".....ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΕΡΣΗΣ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 9 ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ.

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ερμόλυκε, σταμάτα εδώ σε παρακαλώ πολύ και μη μου κουρδίζεις άλλο τον φίλο μου τον STAR LORD. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Πως να σου το πω;
    Έτσι και πάρει χαμπάρι ο Δράκος πάλι τι γράφει ο STAR LORD, και εγώ δεν ξέρω τι θα γίνει αυτή την φορά. Άστο το παλικάρι να ησυχάσει. Σου μιλώ στην Εριωπική μου τιμή. Ξέρω τι σου λέω.
    Αυτή την φορά δεν τον γλυτώνουμε ούτε με το Τζουκ μπόξ που κάποτε κοπάνησες στο κεφάλι του Δράκου, ούτε στις Σύριγγες μπορούμε να τον κατεβάσουμε για να τον προστατεύσουμε ούτε [.......]. Θα γίνει το έλα να δεις σου λέω. Ακόμα και ..., τι ακόμα, σίγουρα, παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει για το ποιός θα τον αρπάξει.
    Εύχομαι και ο ίδιος να μην έχει καταλάβει τι έχει γράψει.

    ΣΤΟΠ. Έως εδώ

    Πάμε πίσω στην Κοκκινοσκουφίτσα και σε κανένα τραγουδάκι.

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΡΙΩΠΑ ΚΑΙ ΕΡΜΟΛΥΚΕ....ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΥΣΤΑΖΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;; ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΝΥΣΤΑΖΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΩΡΕΣ;;;ΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΡΔΙΖΕΙ Ο ΕΡΜΟΛΥΚΟΣ....ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΝΟΗΜΑΤΟΦΟΡΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΝΩΘΕΝ" ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΜΕΣΑ...ΕΙΚΟΝΕΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΗΧΟΙ....ΠΟΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ "ΦΛΑΣΙΑ" ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ....ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ....ΧΑΧΑΧΑ AΠΛΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ...ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.....ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ.....ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΕΡΙΩΠΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΜΟΛΥΚΟ....ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΖΙ....ΚΡΑΣΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΚΤΑΡ....ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΑΣ....ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ....

      https://www.youtube.com/watch?v=0c3d7QgZr7g

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    2. KOKKΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ...

      https://www.youtube.com/watch?v=YZac3roJUAY

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    3. ΕΡΙΩΠΑ....ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΧΑΧΑΧΑ

      https://www.youtube.com/watch?v=aV97_cJI47Q

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  33. STAR LORD, κρύβε καλά το παλιό ημερολόγιο διότι ο Δράκος παραμονεύει, χαχαχα, και θα μας φάει και το τραπέζι αν σκάσει μύτη. Ξέρω τι σου λέω.

    https://www.youtube.com/watch?v=BPghRVtXrEw


    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MA TOΣΟ ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ;; ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΕΧΩ ΜΠΟΛΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΑΧΑΧΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ...ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ....

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  34. STAR LORD, σκέπτομαι να ζητήσω από τον Λύκιο, αφού κάνει ένα μικρό πρόλογο, και αν θέλει βέβαια, να αφιερώσει το επόμενο αναψυκτήριο στους Αρβανίτες τους οποίους υπερεκτιμώ, χωρίς να είμαι εγώ Αρβανίτης, και την ιστορική τους διαδρομή ως αρχαίοι Πελασγοί και κάτι ακόμα που εγώ γνωρίζω.
    Πιστεύω ότι θα βγεί κάτι πολύ θετικό.

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TI NA ΣΟΥ ΠΩ ΕΡΙΩΠΑ..ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ.. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΓΚΑΓΚΑΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ.....ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΙΑ...ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΝΑΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ.....

      Υ.Γ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ "ΕΝΟΡΑΣΗ' ΣΟΥ ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΧΩ;; ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕΣ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑ

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΛΟΥΖΙΣΤΑΣ...ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΜΟΛΥΚΟ( ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ) ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ....

      https://www.youtube.com/watch?v=J9JkKWruhrw

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  35. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.