Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Το Αναψυκτήριο της Εβδομάδας (16-12-2014)

Ζωγράφος του Αχιλλέα
 Tρεις από τις Νηρηίδες. Η Μελίτη, η Κυματολήγη και η Γλαύκη.
Γλαύκη, μην μας εγκαταλείπεις!

Εδώ μπορείτε να σχολιάζετε ελεύθερα, αλλά με σεβασμό στον συνομιλητή σας.

177 σχόλια:

  1. Πω Πω με συγκινείται αφάνταστα.Εδώ είμαι και παρακολουθώ τις υπέροχες συζητήσεις που γίνονται από τον καλό μου Ερίωπα,τον Ερμόλυκο,τον Ουλάν Μπατόρ,τον Στοχαστή,τον Κώστα ...δεν έμεινε να πω τίποτε σχεδόν τα είπατε όλα...χαχαχα ελπίζω αύριο να προσθέσω και εγώ κάτι....δεν σας εγκαταλείπω ποτέ.!!! Και αυτό από μένα,ρίχνω κέρμα στο τζουκ-μπόξ Ερίωπα.

    https://www.youtube.com/watch?v=a0wSo2SRty4

    Γλαύκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασα τον Μαρτυριάρηηηηη τον STAR-LORD χαχχα αμέσως να πει ότι σας διαβάζω....

      Γλαύκη.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου γιατί ο Έλληνας τραγουδά τόσο πολύ την τρέλα του;

      https://www.youtube.com/watch?v=Fm7Z_4a_uBE

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
  3. Με συμπλήρωσες με ένα μαγικό τρόπο από το τελευταίο ποστάρισμα στο Αναψυκτήριο της 14/12/2014, αγαπητή Γλάυκη και σίγουρα δεν θα είδες τι έγραφα στον STAR LORD.

    Αυτό το κομμάτι που μας αφιέρωσες και ιδαίτερα οι εικόνες του, μας θυμίζουν τον οφθαλμό και το την ζεστή καρδιά, την δημιουργική πνοή που έχει το Θηλυκό κεντρικό στοιχείο στο τρίδρομο της ζωής όταν γυρίζουν οι πόλοι και αναδομείται η Εριώπιδα ψυχή.

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Ερμόλυκε, θα σου θέσω για τελευταία φορά κάποια στοιχεία σχετικά με τον Ερμή σε μορφή ερωτήσεων και αν δεν μπορέσεις να κάνεις τους συνδυασμούς σου με λογικές αναφορές εκεί σταματά και το θέμα και καλή καρδιά όπως λένε.

    1.Συνδέεις τον Ερμή με τον Σεσώστρις, και αν ναί, πως;
    2.Ποιός φύλαγε την είσοδο στις υπόγειες Σήραγγες (Σύριγγες) στην Θηβαΐδα και που κατέληγαν αυτές;
    3. Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος, ο Ερμής να έγραψε 36.524 βιβλία και που βρισκόντουσαν αυτά τα βιβλία.
    4. Ποία η σχέση της Αμφίπολης με τον Ερμή και τις συνοδούς του Σφίγγες;
    5.Ποιά η σχέση της αρχαίας Άκκα, νυν Αμφίπολης, με τον Σεσωστρίς και με ποιό άλλο όνομα ήταν γνωστός ο Σεσωστρίς που μπορεί να σχετίζεται με την Αμφίπολη;
    6. Ποία η Σχέση του Ερμή με τον Ώρο;
    7. Σε ποιά γλώσσα ο Ερμής και η Σφίγγα έχουν το ίδιο επίθετο και τι ρόλο παίζει στην εποχή μας αυτό το κοινό επίθετο;

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Ερμης τρισμεγιστος λενε πως εζησε 300 χρονια. Αλλοι λενε οτι δεν υπηρχε ποτε αλλα καποιοι αλλοι εγραψαν βιβλια και τα απεδωσαν στον Ερμη. Αυτα τα βιβλια λενε οτι ηταν φυλαγμενα στη βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας και καηκαν εκτιος απο ενα αυτο με τον σμαραγδενιο πινακα.
      Διαβασα ομως οτι το παλιοτερο ονομα της Αμφιπολης ηταν "Εννια οδοι" και οτι ο Ξερξης θυσιασε 9 παρθενες και 9 νεους ως θυσια σε ποταμιο θεο. Ποιος θεος ηταν αυτος; Κωστας.

      Διαγραφή
    2. Κώστα, αποσπάσματα, δηλαδή λίγες μόνο αντιγραφές από τα βιβλία που είταν χαραγμένα στις υπόγειες στοές των Συρίγγων κατέγραψε ο Μανεθών. Τώρα τα βιβλία του Μανεθώνος τα "έπνιξε " ο Ευσέβιος" για να μπορεί να πουλά γνώση στο ζωντόβολο τον αυτοκράτορά του τον λάτρη του τρικέφαλου βεελζεβούλ και να πηγαίνει στο ταμείο 1η και 16η.

      Που το θυμήθηκα. ...Βεελζεβούλ και Γεωργιάδης, τον λένε και Γκουρτζίεφ. Πολύ πλάκα έχει.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    3. Διαβολικος δαιμονας δηλαδη ειναι ο Γκουρτζιεφ; Τα κερακια ομωε που λες πως υπαρχουν στις σηραγγες σημαινει οτι τα βαζουν και τα ανανεωνουν καποιοι που μπαινοβγαινουν συχνα. Αλλα ομως οι αρχαιολογοι δεν το ξερουν αρα ειναι μυστικο. Κωστας

      Διαγραφή
    4. Όχι Κώστα, ο Γκουρτιεφ λεγόταν Γεωργιάδης και ήταν από τον Πόντο., STOP O Γκουρτζίεφ ή Γεωργιάδης έγραψε τον "Βεελζεβούλ" STOP ήταν πανάρχαια τα κεριά STOP υπήρχαν (τώρα δεν ξέρω αν είναι προσβάσιμες ακόμα υπάρχουν) αμέτρητες τέτοιες υπόγειες στοές ανεξερεύνητες. Καταφύγια Χριστιανών που λάτρευαν τον Ποιμένα Ερμή STOP

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
  5. Γεια σου Γλαυκη Νηρηιδα! Το τραγουδι που μας εβαλες, δειχνει ματια. Να υποθεσω οτι σημαινει πως μας παρακολουθεις ως πανεποπτης οφθαλμος ή οτι βλεπεις εναν πανεποπτη οφθαλμο (τεκτονικο συμβολο) αναμεσα σε μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ Ακούσας νόει - Κατανόησε αφού ακούσεις.
      Τα μάτια είναι ο ΚΑ-θρέφτης της ψυχής,και δεν θα σταματήσω να τα κοιτάω διαπεραστικά!Το σχήμα του ματιού μπορεί να μας βοηθήσει να καταλάβουμε αρκετά πράγματα.
      Μέσα εκεί μπορεί κανείς να δει την ειλικρίνεια και την εμφάνιση των πραγματικών σκέψεων και διαθέσεων κάποιων ανθρώπων .

      Γλαύκη.

      Διαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΦΙΛΕ ΕΡΜΟΛΥΚΕ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΥΤΟ.....
      «Όπως ο Κάδμος δεν ωφελήθηκε στην περιβάλλουσα με ύδατα / Ίσσα με το να γεννήσει τον ποδηγέτη των εχθρών, / τον τέταρτο σπόρο του δύστυχου Άτλαντα, / τον όμαιμο συγκαταστροφέα Πρύλι, / τον μάντη προς τα βέλτιστα αληθέστατο. // Έτσι και οι χρησμοί του Αίσακου δεν ωφέλησαν τον πατέρα μου / ώστε να απομακρύνει τα νυχτόσταλτα φοβερά όνειρα, / και για της πατρίδας τη μοίρα να κρύψει αμέσως και τους δυο, / αποτεφρώνοντας ολόκληρα τα σώματά τους με λημνιακή φωτιά, / για να μη μας σάρωνε τέτοιο κύμα κακών».

      ΚΑΔΜΟΣ=Ο ΘΕΟΣ ΕΡΜΗΣ
      ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΣΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΠΡΥΛΙΣ....Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ (ΕΔΩ ΠΡΟΣΕΞΕ) ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΠΟΡΟΣ(ΓΕΝΝΕΑ) ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΑ!!!!!ΜΠΙΝΓΚΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ..(ΑΤΛΑΣ-ΜΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣ-ΕΡΜΗΣ-ΠΡΥΛΙΣ) ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ ΑΦΟΥ (ΑΤΛΑΣ-ΗΛΕΚΤΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣ-ΔΑΡΔΑΝΟΣ-ΠΡΙΑΜΟΣ).....ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ....ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ.!!!!

      ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΚΑΔΜΟΣ=ΕΡΜΗΣ=ΘΩΘ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.....

      Ο ΕΡΙΩΠΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΡΜΟΛΥΚΕ....ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΩ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 1/3 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ....

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    2. STAR LORD, ενημέρωσε εσύ αν θές για να βοηθήσεις του υπόλοιπους αναγνώστες σε ποιόν ανήκει το αρχικό αρχαίο απόσπασμα " «Όπως ο Κάδμος δεν ωφελήθηκε ...κλπ"

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    3. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΡΙΩΠΑ...ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «Λυκόφρονος Αλεξάνδρα», ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΡΑΦΩ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ....

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή

    2. ΕΡΜΟΛΥΚΟΣ: αποφάσισα για πάρτη σου να σηκώσω μερικά ευρώ από το υστέρημά μου και να τα δώσω για να διαβάσω έναν συγκεκριμένο αρχαίο ποιητή με φωτεινή φρόνηση.

      ΕΡΙΩΠΑΣ: Φίλε μου τον Λυκόφρονα μπορούσες να τον κατεβάσεις και από το Google Books και μάλιστα σε παλαιότερες Ευρωπαϊκές εκδόσεις και με καταπληκτικά σχόλια.

      Αν θελήσεις να τον σχολιάσουμε έχω πολλά να μοιραστώ με τους αναγνώστες μας.
      Προκαταβολικά σου δηλώνω ότι αν έχεις αγοράσει την έκδοση με την μετάφραση της Φανής Παιδή 37- ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ η μετάφραση είναι άνευρη. Μεταφράζει τους Κύνες σε «σκυλιά». Δεν σου λέω τίποτα παραπάνω.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΡΜΟΛΥΚΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ..ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ.

      AYTO AΠΟ ΜΕΝΑ
      https://www.youtube.com/watch?v=infZSKB5L9I

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    2. ΕΡΜΟΛΥΚΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΣΤΑ McDonalds ΜΑΖΙ ΜΟΥ ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΓΙΟΝΤΑ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΧΑΧΑΧΑ

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. XAXAXAXAXAAXAXAXAXA...ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥ.

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  10. Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΕΡΜΟΛΥΚΕ

    ΕΡΜΗΣ ΕΣΤΙ=868
    ΗΙΩΝ=868 Η ΗΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΝΕΙΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ...ΔΕΣ ΕΔΩ
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%97%CE%B9%CF%8E%CE%BD

    THE STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίνειον, σημαίνει λιμάνι, για όσους βαρυούνται τα λεξικά.

      Τελικά αρχίζει και δένει το σιρόπι Φίλε STAR LORD

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΡΙΩΠΑ...NAI ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...



      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  11. Τελικα θα με κανετε να αγορασω και ΄γω το λεξικο Σουδα!!!! Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KΩΣΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ;;; ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΣΟΥΙΔΑ ..ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ .

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    2. Κώστα γειά χαρά,
      Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν από το Google Books και να το αναρτήσεις στα documents.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστω φιλε Εριωπα. STAR LORD μηπως εχεις και playmobil να παιξουμε; Κωστας

      Διαγραφή
  12. Ερμόλυκε, STAR LORD, την καλησπέρα μου. Σήμερα γράψατε ιστορία και νιώθω δικαιωμένος που διάλεξα εσάς και όχι κάποιο άλλο φόρουμ για να πω μερικά πράγματα.

    36524 βιβλία του Ερμού είναι τα 100 χρόνια της ζωής του ανθρώπου, διότι 365.24 ημέρες είναι η πραγματική διάρκεια του έτους. Έλεγαν ότι χρειάζεσαι 100 χρόνια μελέτης για να γίνεις σοφός. Λίγο λίγο κάθε μέρα φτάνεις μιά μέρα να γνωρίσεις το Πρότυπο, ποτέ βιαστικά.
    Γι' αυτό γίνετε και σεις σαδιστές δάσκαλοι σ' αυτούς που σας "ακούνε" και κλείνετε τα αυτιά σας στις διαμαρτυρίες τους όταν τα θέλουν όλα εδώ και τώρα. (Η σοφία δεν είναι Τσοβόλας, δώστα όλα εδώ και τώρα)

    Τα βιβλία του Ερμού είναι χαραγμένα όλα μέσα στις υπόγειες Σύριγγες που αρχίζουν από το άγαλμα του Σεσώς-Τρίς στην Θηβαϊδα και απλώνονται σ' όλο τον πλανήτη. Μία απ' αυτές τις Σήραγγες (Σύριγγες) έφερνe νερό του Νείλου στην Δήλο και σε άλλα μέρη του πλανήτη. Η υπόγεια δεξαμενή στην Λιβύη τροφοδοτείται από μία από αυτές τις σήραγγες.

    ο Σεσώς Τρις ονομαζόταν και Σεσάκω. «Σες» (θεός) + Άκο ή ΑΚΚΟ ή ΑΓΓΟ, εν και το αυτό. (Βλέπε Άκκα στην Αμφίπολη)
    Το όνομα Θώθ είναι παραφθαρμένο. Αυτό που ακούγεται Ταούτ είναι πιό κοντά στο αρχικό. Θα τα πούμε σύντομα και γι' αυτό το όνομα.
    Για το όνομα της Σφιγγός έχουμε λίγη δουλειά ακόμα να κάνουμε. Είναι Ελληνικότατο.
    Όσο για το δύστυχο Τυφώνα, όταν θα έλθει ώρα θα γελάσουμε όλοι έτσι όπως ήθελε ο Ηράκλειτος να γελάμε με τα ανθρώπινα έργα. Γι’ αυτό οι Ερμητικοί συγγραφείς ονόμαζαν του Τυφωνίους τερατολόγους. Σίγουρα έλεγαν ανήκουστες ηλιθιότητες όπως συνεχίζει να λέει μέχρι σήμερα ο Καραγκιόζης ο Σουλτάνος που μας απειλεί. Αν ήξερε βέβαια τι τον περιμένει θα πήγαινε να κρυφτεί και αυτός όπως ο άλλος σε καμιά τρύπα.
    Θεματοφύλακες του Νόμου του Ηλίου ήταν κάποτε οι Ωπαστοί, χαχα... σήμερα μπορεί να τους βρείς με το όνομα Πάσχοι, ή Pascoe ή Pastors.
    Αυτοί ήταν οι γραμματικοί του Ερίωπα (δεν μιλώ για μένα φυσικά).
    Η απάντηση στο 7. είναι το όnομα Nebu, σημαίνει Ερμής στα Εβραϊκά και στην ιερογλυφική Αιγυπτιακή γραφή (των Συριγγών) σημαίνει Σφίγξ). Στην Βαβυλωνιακή γλώσσα πέρασε με την έννοια του Θεού/προφήτη. Βλέπε Ναβουχοδονόσορα (Nebu ahad nasar).

    Χαίρομαι αφάνταστα που απολαμβάνετε τώρα τους καρπούς τόσης προσπάθειας και μόχθου που βάλατε. Εμένα δεν μου κλέβετε τίποτα, για να ξέρετε. Όταν δίνεις κάτι, το μεγαλώνεις δεν το χάνεις.
    Η συλλογή σας από τα 36524 βιβλία για άλλους μπορεί να αρχίζει τώρα για άλλους συνεχίζεται.
    Συγχαρητήρια και πάλι στην προσπάθεια.


    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Η ΓΝΩΣΗ ΕΡΙΩΠΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ "ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ" ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ...ΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ....ΚΑΙ Η ΠΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΞΕΙΞΕ ΟΤΙ ΛΙΓΟΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΝ.....ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ "ΟΠΛΟ" ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΙΔΕΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑΘΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ,ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ....O EΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΙΛΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ...ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.....ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ....ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ 100.000 ΧΡΟΝΙΑ.

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    4. Ερμόλυκε ο Νείλος είναι ο Ωκεανός του Σύμπαντος και έχει και αυτός αριθμό 365
      Τίποτα τυχαίο στην Ελληνική γλώσσα και στα 36524 βιβλία της.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
  13. Εγώ φίλε Ερμόλυκε έτσι σε θέλω "μπροστάρη" που λένε. Άσε με εμένα να σε ακολουθώ βαδίζοντας κάτω από τον καυτό Ήλιο της Θηβαΐδος. Μπορεί να μου κάνεις και λίγη σκιά.

    Αυτά που έγραψα δεν είναι δικά μου. Κάποιοι παλαιότεροι τα έχουν γράψει.

    Θέλω να ετοιμάζεσαι σιγά σιγά για τον "Κνούφη" που έλεγαν ότι ήταν ο πρώτος θεός ακόμα και πριν από τον Σεσώς Τρις και το Ζευ και όλους τους άλλους.

    Όσον αφορά τώρα τον θησαυρό που έκλεψε ο Ερμής και τον πήγε στην Αίγυπτο σύμφωνα με τους αρχαίους συγγραφείς έχουμε πάλι πολλά να πούμε. Βλέπεις τα σύνορα είναι κλειστά. Όπου και να πάμε, στο τέλος στο ίδιο θέμα θα καταλήγουμε αλλά με περισσότερες γνώσεις.

    Είπαμε κάθε μέρα ένα βιβλίο επί 365.24 ημέρες επί 100 χρόνια μας κάνουν 36524 βιβλία. Αυτά τα βιβλία μιά μέρα γίνονται όλα δικά σου.

    ΠΗ=Φ, βάλε το στον Πύθωνα.

    χαχα


    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο δω, μαλλον θα βγαινει το Φαεθων. Κωστας

      Διαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερμόλυκε επειδή δήλωσες ότι δούλεψες πολύ σήμερα και είσαι αρκετά κουρασμένος θα σου δηλώσω ότι η λέξη Κάδμος δεν είναι Ελληνική αλλά Βαβυλωνιακή. Ο Κάδμος είναι ο Kadem και σημαίνει "Θεός". Οι Σύροι και οι Αιγύπτιοι ονόμαζαν τον ΕΡΜΗ με την δική τους γλώσσα Κάδεμ ήλ. Μιά ακόμη ελληνικοποιημένη ονομασία του Καδμίλλου δηλαδή του Ερμή.
      Άλλοι (οι Αιγύπτιοι)προτιμούσαν το "Θεώ" και έτσι φτάσαμε και στο "ΘΩΘ".


      Κάδμος σαν άνθρωπος όπως ξαναείπαμε δεν υπήρξε ποτέ . Υπήρξαν όμως οι Σκύθες και οι Άραβες μέτοικοι που σε κάποια εποχή μας κουβάλησαν τον Κάδεμ και μας τον έτριψαν στην μούρη με το έτσι θέλω.

      Συνέχισε να ρωτάς διότι μόνο έτσι θα ολοκληρώσεις σιγά σιγά την εικόνα περί Κάδμου, Καδμίλλου κλπ.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  15. Λες φίλε Ερμόλυκε: Αγαπητέ Ερίωπα, εύχομαι πραγματικά να κάνουμε πολλές βόλτες ακόμα κάτω από τον Ήλιο αλλά και κάτω από τη Γη της Θηβαϊδος.

    -Και σου απαντώ. Στον Ήλιο της Θηβαϊδος έχω ψήσει αυγά στην λαμαρίνα του αυτοκινήτου που την χτύπαγε ο Ήλιος μέσα σε τρία λεπτά.
    Στην κρυφή είσοδο σε μία από τις "Σύριγγες" στην οποία δεν έχει πατήσει ακόμα πόδι αρχαιολόγου διέκρινα τότε το σχέδιο ενός σύγχρονου αεροπλάνου. Η δαιδαλώδης συνεχής κάθοδος κράτησε τρείς ολόκληρες μέρες.
    Το μελάνι κάποτε τελείωσε και έτσι αναγκάστηκα να επιστρέψω. Χάραζα την λέξη ΕΛ Ε....... δίπλα στο όνομά μου όταν κάτι με ανάγκασε να διακόψω και να επιστρέψω. Μιά μέρα θα πάω να την συμπληρώσω αυτή την λέξη.

    Μόνο σπίρτα θα χρειαστούμε για να καλύψουμε τις τρείς ημέρες. Είναι γεμάτη κεριά και εικόνες του Τλέτυ. ξαφνικά ακολουθεί ένα τεράστιο στρογγυλό σιφόνι με τα σκαλοπάτια σκαλισμένα στο τοίχωμα.
    Δεν ξέρω αν θα θελήσεις «πραγματικά» να κατέβεις παραπέρα.




    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιά τον Τλέτυ αναφερθήκαμε στα προηγούμενα Αναψυκτήρια. Αξίζει τον κόπο να ανατρέξεις πίσω.

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άντε στο βρήκα, Ερμόλυκε.

    Ανώνυμος10 Δεκεμβρίου 2014 - 10:54 μ.μ.

    -Πες μου τι ακριβως ειναι ο τριωπας Ζευς, γράφεις φίλε Ο.ΜΠ.
    -Σου απαντώ ότι ο Τρίωπας Ζευς είναι ο ΤΡΙΤΟΣ. Στην Συριακή γλώσσα μεταφράστηκε Taly, Taleth και Tlety. Οι Κάδμειοι Τελχίνες μετέφεραν τον μύθο του αρχικά στην Κρήτη και σταδιακά στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ταμάμ;;

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ναί Ερμόλυκε ακούγονταν οι ύμνοι των Κύκνων από τις υπόγειες αίθουσες (σήραγγες). Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι οι Κύκνοι ήταν πουλιά;
    Κύκνος ήταν και ο "Σω-κράτης" , αν το θυμάσαι.



    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΛΥΚΟΣ ΑΛΥΧΤΑ

    ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ
    ΚΑΤΑΣΤΡEΦΕΙ ΟΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ
    ΤΩΡΑ ΚΛΕΒΕΙ ΟΤΙ ΛΥΠΑΣΑΙ
    ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΨΥΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙ
    ΝΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ
    ΜΟΝΟ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Μ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ
    ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΕΝΕΥΕΙ
    ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΔΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΦΩΤΙΑ

    ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΛΑΒΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ
    ΞΕΠΗΔΑ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΕ ΤΥΡΑΝΝΑ
    ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΠΑΛΙ ΑΛΥΚΤΑ
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
    ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΛΕΙΨΕΙΣ
    ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΙΣΙΣ ΣΥΜΠΤΥΞΕΙΣ ΜΥΗΣΕΙΣ
    ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
    ΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΙΣΕΙΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙΣ
    ΞΑΝΑ ΘΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙΣ

    ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΟ STRADIVARIUS ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ
    ΑΝΟΙΓΩ ΠΛΗΘΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΟΠΩΣ Ο ΜΩYΣΗΣ

    ΛΥΡΙΚΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΜΥΘΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ
    ΛΕΚΤΙΚΟΣ ΘΕΡΙΣΤΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
    ΣΠΕΡΝΩ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ
    ΑΕΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΦΤΥΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΣΦΑΙΡΕΣ
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΠΟΡΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ Η ΑΡΧΗ ΜΟΥ
    Σςςςςςςςςςςςς Η ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ

    DUM SPIRO SPERO ΘΕΣ 7 ΣΕ ΜΙΑ ΖΑΡΙΑ
    ΑΣ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΑΛΥΚΤΑ

    THE STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.youtube.com/watch?v=5FWycGbQJ54

      You've got something about you
      You've got something I need
      Daughter of Aphrodite
      Hear my words and take heed

      I was born on Olympus
      To my father a son
      I was raised by the demons
      Trained to reign as the one

      God of thunder and rock and roll
      The spell you're under
      Will slowly rob you of your virgin soul

      I'm the lord of the wastelands
      A modern day man of steel
      I gather darkness to please me
      And I command you to kneel
      Before the

      God of thunder and rock and roll
      The spell you're under
      Will slowly rob you of your virgin soul

      I am the lord of the wastelands
      A modern day man of steel
      I gather darkness to please me
      And I command thee to kneel
      Before the

      God of thunder and rock and roll
      The spell you're under
      Will slowly rob you of your virgin soul

      ΤΗΕ ΣΤΑR-LORD.

      Διαγραφή
  21. Λέω στον Λύκο που αλυχτά να ρίξει έξυπνη ζαριά να αρχίσει το παζάρι
    και όταν τα αρνιά συρθούν στο παιχνίδι και στριμωχτούν
    χτύπα εσύ τιμή εφτά στη μία
    αν φέρει εκείνος άσσο στην ζαριά
    θα χάσει όλα τα αρνιά και αυτά θα πάρουν τα ηνία.


    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ΛΥΚΟΣ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ "ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ" ΖΑΡΙΑ....ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ "ΣΤΗΜΕΝΑ" ...ΑΡΝΙ ΠΟΥ "ΒΛΕΠΕΙ" ΤΟΝ ΘΕΟ Ο ΛΥΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΕΙ

      "ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ
      ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ" ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΣΜΑ

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    2. ΕΡΙΩΠΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΗΝΥΓΟΥ ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ....ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΟΣΜΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ....KAI H ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ.

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερμόλυκε θα χαρώ να συζητήσουμε την "Αλεξάνδρα" του συμπατριώτη μου Λυκόφρονος και να αναλύσουμε την γριφώδη γλώσσα του. Εκεί θα καταλάβεις ότι ο ΕΡΙΩΠΑΣ είναι νηπιαγωγείο μπροστά του.
      Βέβαια με τα λίγα που έχω καταθέσει μέχρι τώρα θα μπορείς να καταλάβεις αμέσως για παράδειγμα ποιοι ήταν οι Καρνίται Κύνες που άρπαξαν την βοώπιν ταυροπάρθενον Κόρην ή οι φορτηγοί Λύκοι και οι Άτρακες Λύκοι.
      Χαχα, εκεί να δείς Λύκους από το Καρνάκ (αυτό για τον STAR LORD) και πολλά άλλα. Θέλει όμως δουλειά πολλή για να τολμήσεις να τον απογειώσεις και να καταλάβεις που ακριβώς στήνεται όλο αυτό το σκηνικό και προπάντων ποια γλώσσα μιλούσαν οι Τρώες.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
  23. Κάτσε Ερμόλυκε, σήμερα έπεσε γερό στρίμωγμα από τον STAR LORD


    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Λοπόν Φίλε STAR LORD, αφού έχεις τα κεφάκια σου σήμερα κράτα και αυτούς τους στίχους από τον φίλο σου τον ΕΡΙΩΠΑ για ώρα ανάγκης και χάρισέ τα στην «ψυχούλα» αν δεις καμιά φορά και αργεί

    «Οι Ήλιοι σβήνουν πριν χαθούν
    Τα δειλινά φέρνουν σκοτάδια
    Μα δυό ματάκια που αγαπούν
    ψάχνουν παντού να βρούν τα δικά σου τα σημάδια
    Τα όνειρα ψέμα σκορπούν
    Το γέλιο εύκολο κατρακυλά ακόμα
    Μα δυό ματάκια που αγαπούν
    Γίνονται αστείρευτη πηγή και ατέλειωτο φιλί στο στόμα»
    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΡΙΩΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ ΑΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ "ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ" ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.....ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ" ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ ...ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;; ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΜΕ....ΡΙΧΝΕΙ "ΣΠΟΝΤΕΣ" ΟΠΩΣ ΕΔΩ :..."ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ17 Δεκεμβρίου 2014 - 10:08 π.μ.

      Γεια σου Γλαυκη Νηρηιδα! Το τραγουδι που μας εβαλες, δειχνει ματια. Να υποθεσω οτι σημαινει πως μας παρακολουθεις ως πανεποπτης οφθαλμος ή οτι βλεπεις εναν πανεποπτη οφθαλμο (τεκτονικο συμβολο) αναμεσα σε μας;"

      KAI EΝΩ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΛΑΥΚΗ...ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΤΑΙΣΙΑΣ....ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ η ΓΙΑ ΣΕΝΑ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 14-12-2014
      http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2014/12/14-12-2014.html#comment-form

      ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;;ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ.....ΕΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ η ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ η ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ;;

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα δεν το πήρα ότι απευθύνεται σε μένα φίλε STAR LORD αλλά το βρήκα αρκετά εμπνευσιάρικο για να ανοίξουμε δύσφραστους λόγους και δρόμους έτσι όπως έγραφε ο Λυκόφρων.
      Εμένα πάντως με εμπνέει και ας έχει λοξούς λόγους που χρειάζεται να έχει κανείς φτερωπόδαρο νου για να τους διαβεί.

      Νομίζω με αυτά που έγραψε πρόσφατα περι Φουράκη κλπ. ότι δεν προσλαμβάνει 100% την πυκνότητα του Λόγους σου και αυτό δεν πρέπει να σε στενοχωρεί.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    3. ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΑΛΛΟΥ ΑΤΟΜΟΥ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΙΔΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΦΑΝΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ(ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟ(ΣΥΜΠΑΝ)....

      ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ "ΣΠΟΝΤΕΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΑΝΑΠΟΔΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΣΥΣΦΡΑΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΩΣΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΗΛΙΟΣ.....

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    4. Κατάλαβα. Εμείς τα ξαναλέμε από Δευτέρας.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    5. ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΡΙΩΠΑ...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ.

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    8. ΕΡΜΟΛΥΚΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ....ΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΔΙΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΡΩΤΩ ΚΑΤΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ...ΚΑΙ Η ΕΜΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΓΛΑΥΚΗ "Γεια σου Γλαυκη Νηρηιδα! Το τραγουδι που μας εβαλες, δειχνει ματια. Να υποθεσω οτι σημαινει πως μας παρακολουθεις ως πανεποπτης οφθαλμος ή οτι βλεπεις εναν πανεποπτη οφθαλμο (τεκτονικο συμβολο) αναμεσα σε μας;"

      ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΚΤΟΝΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΡΜΟΛΥΚΕ;;; ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ...ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ....ΠΟΤΕ ΕΔΩΣΑ ΕΓΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΣΩΣΤΑ η ΟΧΙ;;;

      ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ....ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ....ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΜΟΛΥΚΟΣ...ΑΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ..ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ...ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ....ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ...ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ....ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ!!!!

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  24. Σιγα φιλε STAR LORD, βαλε το μαχαιρι ξανα στο θηκαρι! Δεν σου περασε απ' το μυαλο, οτι μπορει να μην μπορω να γραψω; Η δουλεια μου με αφηνει για πολλες ωρες μακρυα απο Η/Υ και απο το κινητο δεν τα καταφερνω να γραφω ευκολα.
    Επειδη λοιπον δεν ριχνω σποντες αλλα μιλω ανοιχτα, (αυτο νομιζω το εχεις καταλαβει) πολλα απ' αυτα που λεμε εδω, ειναι κοινα στις στοες καθε ειδους και καποια αλλα εχουν ειπωθει απο τον Φουρακη, απο ΟΕΑ, ακομα και απο Τουλατο!
    Δεν εννοω ομως οτι καποιος απ' εδω εκπροσωπει ενα απ΄ ολα αυτα. Μα και ολοι αυτοι εχουν πολλη ή λιγη αληθεια μεσα στο παλμαρε τους.
    Στο ειπα και πριν οτι τους εχετε ξεπερασει ολους, ας μην τα επαναλαμβανουμε!
    Αυτα που λετε με βαζουν σε μεγαλο προβληματισμο και εχω αρχισει να ψανχω στα δικα μου κιταπια.
    Στο μεταξυ εχετε προχωρησει τοσο γρηγορα που εχω χασει ολοκληρες φασεις...
    Τοην ερωτηση σου στο προηγουμενο αναψυκτηριο, μολις τωρα την εντοπισα, μου ειχε διαφυγει.
    Σου χρωσταω λοιπον μια εξηγηση που δικαιως την εχεις.
    Παρακολουθω το ιστολογιο αρκετο καιρο και δεν ειχα αρχισει να γραφω παρα μονο οταν εμφανιστηκατε. Ειμαι φιλος του Λυκιου (το ξερω προσωπικα δηλαδη) αλλα ακομα και οταν αρχισα να γραφω σαν ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ δεν του ειχα πει οτι ειμαι εγω. Αρκετα αργοτερα του αποκαλυψα οτι ειμαι εγω αυτος που γραφει μ' αυτο το ονομα.
    Αρχικα ειχα δυσπιστια για τον σκοπο σας και αφου ειδα οτι με κατεταξες βασει του ονοματος μου, επαιξα τον ρολο του "κακου" αν και γρηγορα σας εξηγησα οτι δεν ειμαι "τιτανοπαις" βεβαιως!!! Μια δικη μου λαθος ερμηνεια για την απουσια του Λυκιου, με οδηγησε σε υποπτες σκεψεις (πχ, οτι δεν γραφει πριν καταλαβει τι ειστε , κτλ), αλλα αργοτερα καταλαβα οτι ο λογος που απεχει ειναι αυστηρα προσωπικος (προσωπικο του προβλημα σημαντικο) γιατι ο ιδιος, για να παρει τον λογο, θελει να γραφει και να αναλυει, πραγμα που πραγματικα σε αυτη τη φαση αδυνατει. Μενει στο να διαβαζει και να σχολιαζει μαζι μου (που και που) απ' το τηλεφωνο. Καποια πραγματα με ενεπνευσε αυτος να σας τα ρωτησω και να παρω θεση και πολλα απο αυτα που λετε, μου τα εξηγησε κι αυτος με το δικο του λογο.
    Αρα δηλαδη δικες μου λαθος εκτιμησεις στην αρχη, με οδηγησαν στα πρωτα σχολια. Μου φανηκε περιεργο που ξαφνικα προσγειωθηκαν στην πιστα δυο αστροναυτες απο αλλο πλανητη και αρχισαν να διεξαγουν κουβεντες αρρητες, ετσι απ το πουθενα! Υπαρχουν δυο δικοι μου ανθρωποι που μας παρακολουθουν και ελπιζω καποια στιγμη να μπουν κιαυτοι στη κουβεντα μας. Τους εφερα εγω.
    Τωρα για τον ανωνυμο που ρωτας αν ημουν εγω, σου απαντω αρνητικως! Καμια σχεση.
    Δεν μασαω τα λογια μου και οπως ειδες, ψαχνοντας για "τους σπαρτιατες ιερεις που φορανε μαυρα και το οτι ο Λεωνιδας ηταν Λακαιδεμων και οχι Σπαρτιατης", επιασα τις λεξεις και τις αναζητησα. Και ξαφνικα βγηκε κατα λεξη το σχολιο σου. Αμεσως στο ειπα, δεν κρυβομαι. Ομως δεν σε χρεωσα με Φουρακιαδα ουτε με Λιακοπουλιαδα!! Μιλησα για πολυ ευρυτερες γνωσεις που εχετε.
    Λοιπον φιλε STAR LORD, oυτε διαφωνιες εχω μαζι σου ή με τον Εριωπα. Κανουμε συζητηση και ανταλλασουμε επιχειρηματα και αποψεις. Δεν ειναι αγαγκη να συμφωνησουμε σε ολα, αλλα κι αυτο ακομα μπορει στο τελος να συμβει.
    Ασε να δουμε λοιπον το τελος, οποτε δεν "μακαριζω πριν το τελος μου", χαχα!!
    ΚΑι για να μην το παρεξηγησεις κι αυτο, εννοω οτι τελικα μπορει να βγουν φοβερα πραγματα απο αυτη τη κουβεντα (ηδη εχουν βγει) και δεν ξερω που αλλου θα φτασουμε.
    Φανταζομαι οτι λυθηκε η παρεξηγηση φιλε STAR LORD.......


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΟΥ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ..ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ "ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ" ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ...ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΤΙΣ ΟΠΟΙΟΕΣ ΑΠΟΡΡΟΙΕΣ ΕΧΕΙΣ.

      ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ..ΟΥΤΕ ΣΕΧΤΑ..ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ( ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ) ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΕΑ...ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ....ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ....ΕΤΣΙ ΒΓΑΖΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ..ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ.

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΕΤΟ...ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ...ΤΟΤΕ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΙΣ ΣΥΝΑΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΟΥ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...ΚΟΙΝΩΣ ΜΟΥ "ΑΚΟΝΙΖΕΙΣ" ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. XAXAXA ERMOΛΥΚΕ ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ PERSI ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΧΑΧΑΧΑ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΡΜΟΛΥΚΕ ΕΔΩ ΗΡΘΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.....ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.."ΠΗΓΗ ΕΧΕΙΣ;;;" ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ....ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ.

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. KAI ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ....ΑΝΤΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΧΑΧΑΧΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΡΜΟΛΥΚΕ ΜΕ "ΤΡΑΒΗΞΕ" ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ..ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΡΜΟΛΥΚΟΣ...ΜΕΤΑ ΟΣΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ..ΤΟΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟ,ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΚΕΑΡ-ΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ...ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΡΜΟΛΥΚΕ ΕΙΣΑΙ "ΘΗΣΑΥΡΟΣ".

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    8. Μηπως τελικα ο Γιοντα ειναι ο Εριωπας βρε παιδια; χαχαχα!
      Να φερω και κατι νεο στη κουβεντα μας. Η σχεση του Πριαπου με την σηκωμενη τσ@που και του Ερμη που ειχαν και οι Ερμαϊκες στηλες στην Αθηνα και ο λογος που υπηρχαν ως οδοσημαντηρες στην Αθηνα, ηταν για να θυμιζουν κατι; Βεβαια οι στηλες αρχικα ήταν σκετοι φαλλοι ως ξοανα, αλλα επειτα εξελιχθηκαν σε τετραγονης διατομης με κεφαλη θεου (συνηθως του Ερμη)και απο κατω ενα παντα αιδιο (κατα κανονα ανδρικο). Οι Ερμες λοιπον ταυτιζαν τον Ερμη με τον Πριαπο και ηταν εκει για να θυμιζουν κατι στους διαβατες Αθηναιους. Γιατι ομως επρεπε να το θυμιζουν; Μηπως για να μην ξεχνουν την αποτερη καταγωγη της Αθηνας (Τυφωνεια);

      Διαγραφή
  25. καθως εισης και την ηθικη παροτρυνση για ηδονισμο και προσκοληση στις ενστικτωδεις παρορμησεις μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Υπαρχει καποιος που τωρα μας διαβαζει και εχει καποιες εμπειριες για την "πολη μεσα στην πολη". Για σημεια μεσα στην Αθηνα που με καποιο τροπο "πηδας" και μεταπιπτεις σε μια παραλληλη Αθηνα που ο χρονος κυλα διαφορετικα. Λυσε τη σιωπη σου και αρχισε να μιλας για την υπογεια παραλληλη Αθηνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως αυτη ηταν και η επομενη απορια μου, φιλε Ερμολυκε! Πως οι Αθηναιοι τελικα πολεμισαν τους Ατλαντες, εκτος και αν οι πρωτοι Αθηναιοι δεν ειχαν καμια σχεση με τους νεοτερους. Μηπως δηλαδη η νινη των Αθηναιων ηταν Πυρρεια και αντι να τους εξολοθρευσουν τελικα τους εξοθησαν σε διασπορα και διεισδυση σε ολο τον κοσμο.
      Δεν ξερω αν το "megapolisomancy" εχει σχεση με τον Μπαλανο, αλλα ο φιλος κινειται τακτικα μεσα στις δυο αυτες πολεις.....

      Διαγραφή
    2. Φίλε Ερμόλυκε είμαι ακόμα εδώ "στο περίμενε", μεσημεράκι αναχωρούμε.
      Γι΄αυτό και σου απαντώ σε όσα προλαβαίνω.
      Οι συγγραφείς των Ερμητικών κειμένων, τα οποία όπως είπαμε ήταν 36524 βιβλία, ένα για κάθε μέρα για 100 χρόνια, δεν συμπαθούσαν καθόλου τους Τυφωνείους (Άτλαντες/Τρώες αργότερα Ρωμαίους και Βρετανούς) Τερατολόγους τους ανεβάζουν, τερατολόγους τους κατεβάζουν. Μη ξεχνας ότι σε κάποια εποχή όταν η εξουσία πέρασε στα χέρια των Αιγυπτίων,τα πράγματα είχαν αγριέψει τόσο πολύ που όπου έβρισκαν Τυφώνειο τον θυσίαζαν επι τόπου.

      Η ρίζα του πραγματικού Τυφώνα ήταν στο Θιβέτ (Μογγολία).

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
  28. Βρε παιδια θα με κουφανετε παλι!! Ειχα διαβασει για megapolisomancy αλλα εχει σχεση με την Αθηνα τα ερμεια και τος Ατλαντες;;; Χαθηκα παλι.... Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ερμόλυκε, Ο Τρίωπας ΙΕΥΣ είχε ως ιερείς του στην μετακατακλυσμιαία Αίγυπτο τους Καδμίλους, άλλο ένα όνομα για τον Ερμή (Χαραμή) που στην Αιγυπτιακή γλώσσα σημαίνει ο «δούλος του Κυρίου» όπως λέμε σήμερα Χριστόδουλος.
    Haram, σημαίνει «ναός», και Harame σημαίνει « ιερέας».
    Ο Harame είναι ταυτόσημος με τον Δα-ναό που είναι και πάλι ο Ελληνικοποιημένος Ερμής.
    Haram είναι η Πυραμίδα ή ναός του πυρός.
    Η λύση στο μυστήριο του θεοποιημένου Ερμή βρίσκεται στο όνομα του Σωκράτη το οποίο φέρει την αληθινή ονομασία του Τρίωπα έτσι όπως την γνώριζαν οι παλαιότατοι Ραιχοί (Γραικοί).
    Αυτός ήταν ο καυγάς του Σωκράτη με αυτούς που έστηναν Ερμές στην Αθήνα. Στα μάτια του Σωκράτη όλοι εκείνοι ήταν μιά κακοδοξία. Διασκέδαζε με την ανοησία τους μέχρι που κάποιοι οπαδοί του, νέοι στην πλειοψηφία, έκαναν του κεφαλιού τους και άρχιζαν να τα βάζουν με το επίσημο κράτος και τον αγράμματο όχλο. Την συνέχεια την γνωρίζεις.
    Αν συνδυάσεις το όνομα του Σωκράτη και του Σεσώστρις ή Σώστρις θα καταλάβεις ποιός ήταν ο Τρίωπας ΙΕΥΣ και ποιός ο «Τρισμεγίστου Ιερεύς» ή Χαραμής.
    Πάρα πολύ απλό. Απλά Ελληνικά χρειάζονται
    Αν τώρα θελήσεις να ακολουθήσεις άλλο τρόπο αποκωδικοποίησης του Κυνοκέφαλου Ερμή, πάλι ο Σωκράτης θα σε βοηθήσει με το λογοπαίγνιό του περί Κυνός. Ο Λυκόφρων θα σου δώσει και την ερμηνεία και αποσυμβολισμό του Κυνός τον οποίο δυστυχώς οι φιλόλογοι συνεχίζουν και μεταφράζουν σε σκύλο ή λύκο. Αν είναι δυνατόν φίλε Ερμόλυκε. Αν είναι δυνατόν!!!

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. ...και για να στο απλοποιήσω ακόμα πιό πολύ συμπαθέστατε φίλε μου, σου προσθέτω ακόμα δύο πληροφορίες. Σώστρις σήμαινε και Ποιμήν και Τέλειος.
      Αφήνω το καλύτερο για αργότερα και αφού χωνέψουν οι αναγνώστες αυτά τα λίγα που είπαμε μέχρι τώρα.

      Όλα καλά να σου πάνε.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Μου το έφαγε πάλι το κειμενάκι το σκασμένο το ρομπότ. Τέλος πάντων.
      Το "Σως" είναι Εβραϊκά;
      χαχαχουχα, ας γελάσω τρείς φορές.
      Ο Ποιμήν τι κάνει;
      Μήπως εφορά, ορά, επιτηρεί, βλέπει;
      Μιά "ματιά" στον Ησύχιο και θα δεις ότι:

      Σώ ή Σώω: βλέπω ορώ.

      Ο Σωκράτης, και ο Σώστρατος.
      Ο Σώστρατος έφτιαξε Τρίωπα ναό. ΤΥΧΑΙΟ;

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. Πάλι καλά φίλε μου Ερμόλυκε που το "είδες" τόσο γρήγορα το θέμα με το tomato sauce. Θα σου αναθέσω τώρα επίσημα τον ρόλο του διαφωτιστή μαζί με εκείνο το άλλο τον τεχνικό τίτλο, πως τον είχες πει, και θα σου παραδώσω τον “Ούλειον Πάτωρ(α)” να του δώσεις να "σώει" και αυτού ότι η κ. Βίκη Παιδεία με τον «κόκκινο ήρωα» για μετάφραση στο «Ουλάν Μπατόρ» δεν έχει θέση στο συμπόσιό μας.

      Με ρωτά λοιπόν ο εξαίρετος και λίαν καλότροπος φίλος μας Ουλάν Μπατόρ αν γνωρίζω Μογγόλικα και αν του δηλώσω ναι, τότε εκείνος λέει πάει πάσο.
      "Άκου" τώρα να "δείς" τι θέλω να του πω στην Εριωπική διάλεκτο και εκείνος δυσκολεύεται να με καταλάβει.
      Πριν ονομάσουν οι Μογγόλοι την περιοχή "Ούλειον Πάτωρα" την ονόμαζαν "Αργώ" . Την πρόφεραν κάπως έτσι "Αουργώ" με "γ" και ποτέ με "γκ". Όταν τους ρώταγαν οι Δυτικοί τι σημαίνει αυτό το όνομα οι "Μογγόλοι" τους έλεγαν ότι σημαίνει "ο Δοξασμένος Ναός".
      Ο καλός φίλος και συναστροναύτης μου ο THE STAR LORD, είμαι σίγουρος ότι θα το έχει ξεχάσει διότι δεν το αναφέρει πουθενά πλέον ότι είχαμε προσγειωθεί εκεί για πρώτη φορά όπως και εσύ. Βλέπεις πέρασαν πάρα πολλά χρόνια έκτοτε αλλά κάτι μέσα του τον κάνει και δυσανασχετεί με τον εξαίρετο φίλο μας τον Ουλάν Μπατόρ που του βγάζει κόκκινη κάρτα κάθε λίγο και λιγάκι διότι δεν ταιριάζει με την αρχική υποδοχή στο Ουλάν Μπατόρ.
      Οι ιθαγενείς όμως της περιοχής δεν μας ξέχασαν ποτέ και έτσι μετά που φύγαμε απ’ εκεί και κατεβήκαμε στην Αμφίπολη, συγγνώμη στην Ηιώνη ήθελα να πω, για να μας τιμήσουν επειδή τους εξηγηθήκαμε σπαθί, έφτιαξαν ένα μεγάλο τσαντίρι στρογγυλό και το ονόμασαν Κούρη και εκεί μέσα μας μνημόνευαν. Σήμερα ακόμα το λένε Khuree και όποιος τους ρωτήσει λένε ότι σημαίνει «η μεγάλη κατασκήνωση».
      Σιγά - σιγά το αρχικό τσαντίρι έγιναν δυό έγιναν χίλια δεκαδυό αλλά αυτοί ποτέ δεν ξέχναγαν το αρχικό σχήμα της Αουργώ και έτσι κατέληξαν να ονομάζουν τον τσαντιρομαχαλά «Κύλλον» που σημαίνει κυκλικό. Ό,τι τους έλεγε τότε ο STAR LORD αυτοί το κάνανε σχολείο. Κατάλαβες πως μπερδεύτηκαν τα πράγματα με την Μογγολική Αμφίπολη (στρογγυλή πόλη) που την λένε και Αουργώ;
      Τώρα όσον αφορά το «Σως» που έγινε «Θωθ» σ’ αυτό φταίει εκείνος ο ψευδός Αιγύπτιος ιερέας από την Θηβαΐδα που είχε μετοικήσει από το μεγάλο τσαντίρι του Μπουρκάν Χαλντούν και δεν μπορούσε με τίποτα να προφέρει το «Σως» και το έλεγε συνέχεια ή «Τώτ» ή «Θώθ». Τότε ήταν που ο Ερμόλυκος του πέταξε και το τζουκ μπόξ στο κεφάλι και μείναμε όλοι μέσα στην κάψα της Θηβαΐδος χωρίς μουσική διότι δεν τον άντεχε άλλο να τον φωνάζει ο ψευδός ιερέας «Τουτ» και να τον ακούνε οι Αιγύπτιοι και να τον φωνάζουν αντί Ερμόλυκο «Τουτ» ααν χα Άμμουν»
      Τώρα γιατί τραγούδαγε το άγαλμα του Θωθ ή Σεχ Σως Τρις δεν χρειάζεται να στο υπενθυμίσω φίλε Ερμόλυκε. Τρείς και ο κούκος μέσ’ την ερημιά ήμασταν και σε βάζαμε και μας τραγούδαγες κάθε βράδυ μέχρι να ξεπληρώσεις την ζημιά του τζούκ μποξ. Αυτό βέβαια δεν το θυμάσαι.
      Γι’ αυτό σε πιάνει αλλεργία μόλις ακούσεις τζουκ μποξ και Ερίωπα. χαχαχα
      Αυτά τα ολίγα για τώρα.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    7. @ ΕΡΙΩΠΑ ΕΓΡΑΨΕΣ..."Ο καλός φίλος και συναστροναύτης μου ο THE STAR LORD, είμαι σίγουρος ότι θα το έχει ξεχάσει διότι δεν το αναφέρει πουθενά πλέον ότι είχαμε προσγειωθεί εκεί για πρώτη φορά όπως και εσύ."

      ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ...ΣΤΟ ΙΔΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΑΛΤΑΙ η ΟΡΗ ΑΛΤΑΙ (ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΛΤΑΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΤΛΑΣ-ΑΤΛΑΝΤΕΣ;;) ΚΑΙ ΩΩΩ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ 4 ΧΩΡΕΣ ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ-ΜΟΓΓΟΛΙΑ-ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ Η ΡΩΣΙΑ ΧΕΧΕΧΕ ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ
      http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC_%CE%91%CE%BB%CF%84%CE%AC%CE%B9#mediaviewer/File:Altai,Tienschan-Orte.png

      ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΑ...ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ...ΣΤΟ ΠΑΓΓΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΑΡ-ΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΡΗ....ΤΟ ΠΑΓΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12.500 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.....ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΛΙΑ ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ....

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  31. Φίλε Ουλάν Μπατόρ,

    Από την Κυλλήνη στο Kulun (παλαιό όνομα της Ουλαάν Μπαατάρ).
    Kulun όπως πολύ καλά θα γνωρίζεις σημαίνει "Κύκλος". Σε ονόμασα Ούλιο ή και Ούλειο Πατέρα, και δεν διαμαρτυρήθηκες.
    Ξέρεις "Ούλοι" είναι και οι ελικοειδείς ή στρογγυλές μπούκλες μαλλιών που έχουν οι Ιουδαίοι στις φαβορίτες τους, Καλά τι σου λέω τώρα;

    Οι Έλληνες της Νέας Εποχής φρικάρουν με αυτή την εμφάνιση των Ιουδαίων και το μόνο που κάνουν είναι να επιτίθενται σε ό,τι είναι άγνωστο. Και καλά κάνουν δηλαδή.
    Κάποιοι άλλοι όμως (Γ)Ραικοί τα γνωρίζουν όλα αυτά και διασκεδάζουν όπως ο Σωκράτης όταν διαβάζουν αυτά που γράφονται.


    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνα με wikipedia το ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ σημαινει Κοκκινος Ηρωας

      http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BD_%CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%8
      οποτε το Ουλιος Πατερας δεν καταλαβα να σχετιζεται απο καπου με το Ουλαν Μπατορ. Αν γνωριζεις μογγολικα και ξερεις να ετοιμολογησεις αλλιως, παω πασο.

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ Kisses ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΑΓΓΛΙΚΑ;;;ΤΟ Kisses ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΚΥΣΟΝ...ΟΤΑΝ Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ..." «Κύσον με Οδυσσέα» = ΦΙΛΗΣΕ ΜΕ ΟΔΥΣΣΕΑ...ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ...ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ....ΟΙ ΠΕΛΑΣΓΙΚΕΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ ΛΑ-ΡΙ-ΣΣΑ...ΤΟ ΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ;;;

      .(ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ) ΤΗΕ STAR-LORD.

      Διαγραφή
    3. KAI ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΕΔΩ ΕΡΙΩΠΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ....ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΤΟΥΣ(ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΚΑΠΟΤΕ) ...ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ Γιούρτες ΣΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ тавиур =taviur ΤΑΒΙΡ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΣΚΟΣ ...ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ...ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΡΟΣ ΘΑΒΩΡ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΙΤΤΑΒΥΡΙΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΙΤΤΑΠΥΡΙΟΝ...ΧΑΧΑΧΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΕΡΙΩΠΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ....ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟ ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΑΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ...ΧΑΧΑΧΑΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ..ΚΑΙ Η ΑΡΓΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΧΑΧΑΧΑ...ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ...

      ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΚΤΙΝΑΣΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΜΕΝΕΙ ΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ...ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ ...ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ...ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ(ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ) Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ...ΑΛΛΑ Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ.!!!

      ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΗΣ ΥΛΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΥΛΗΣ (ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΙΑ=ΑΝΤΙΥΛΗ) ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.....

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    4. ...μένω άφωνος με την Μνημοσύνη σου. Να ετοιμάζεσαι όμως διότι θα γίνει καυγάς με τον Ερμόλυκο για τις γάτες.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    5. ONΤΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΣΥΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ...ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ....ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ) ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ...ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΧΡΟΝΟΥΣ...ΠΑΡΕΛΘΟΝ-ΠΑΡΟΝ-ΜΕΛΛΟΝ.

      Υ.Γ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΥΓΑΣ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΟΛΥΚΟ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.


      THE STAR-LORD

      Διαγραφή
    6. ...ξέρεις τι με ανησυχεί φίλε "THE STAR-LORD" ; Αργεί να εμφανιστεί η νονά της "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ".
      Περίεργο. Ίσως το κάλεσμα που της έκανες με την ηχητική σου αφιέρωση, ανοιχτοχέρης όπως πάντα, όχι σαν τον τσιγγούναρο τον Ερμόλυκο, που δεν βάζει ούτε τρύπια δεκάρα στο τζουκ μπόξ να τον σταυρώνεις, να την ξυπνήσει απ' τα χιόνια του Βορρά.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    7. NA MHN ANHΣΥΧΕΙΣ....Η ΝΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ "ΦΤΕΡΟΠΟΔΑΡΗ" ΝΕΡΑΙΔΑ ΑΚΟΥΕΙ....ΑΠΛΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ....ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΗ....ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ....ΧΑΧΑΧΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ Ο ΕΡΜΟΛΥΚΟΣ..ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΖΩΗΡΟ ΖΩΗΡΟ....

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  32. Εμενα φιλε Εριωπα, το Σως με οδηγει και στο Σωτηρ. Το Σωτηρ-Ποιμην ταιριαζει με την ιδεα του Τρισμεγιστου Ερμου, οπως και του επινοημενου αργοτερα και απο το ιδιο Ιερατειο, Χριστου.
    Τωρα οι μπουκλες των ορθοδοξων εβραιων, οι ουλοι, πιθανολογω οτι θα γινονται για να τους θυμιζουν την καταγωγη τους εκ Τυφωνος. Αν η Ατλαντιδα ηταν στρογγυλη (εγω ειπα για πλανητη) τοτε μιλαμε για συτην. Ομως μπορει να συμβολιζεται και η σπειροειδης κινηση. Αλλα ας μην το τραβηξω τοσο πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Φιλε Εριωπα, δεν στοχευω στο να μειωσω το κυρος σου ουτε και τα λεγομενα σου. Αφου σου αρεσει να διδασκεις "σαδιστικα", θα πρεπει να δεχεσαι και την πιθανοτητα να μην σε καταλαβανουν ολοι με την πρωτη. Αν και δεν δηλωνω μαζοχιστης, αναγκαζομαι να αποδεχτω τον σαδισμο σου, χαχαχα!
    Μπορει να μην ειμαι ο ιδανικος μαθητης σου, αλλα τουλαχιστον μπορω να σε παρακολουθω. Η αληθεια εναι οτι ο φιλος STAR LORD ειναι πιο απλος και επεξηγηματικος, οποτε καλως να με συνετησει!!
    Λοιπον, "κυκλικο" το σκαφος Αργω (δισκος) και η αφιξη σας εγινε αρχικα στο Ουλαν Μπατορ της Μογγολιας. Ή μηπως δεν ηταν τοτε "Μογγολια"; Ο ισχυρισμος του STAR LORD για Ατλαντιδα σε βρισκει συμφωνο; Επομενος σταθμος η Αμφιπολη....
    Μιλας ως γονιδιακη μνημη των προγονων σου ή ως μετενσαρκωση μιας παλιας οντοτητας θεϊκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε καλέ μου φίλε, έχεις τον αδιαπραγμάτευτο σεβασμό μου, μην ανησυχείς.

      Η Μογγολία είναι Ελληνική λέξη. Αρχικά την έλεγαν Κηφηνία από του Κηφέως. Αν θές κάνε μιά ανάρτηση για τον Κηφέα.




      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
  34. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΜΟΛΥΚΟ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΦΟΒΕΡΟΣ..ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΔΩΤΟ....ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ..ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΧΑΧΑ ΕΡΜΟΛΥΚΕ ΔΕΣ ΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ
    http://www.yppo.gr/images/l_15183.jpg

    THE STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρτεμος, φίλε μου είσαι. Άρτεμος και ασυναγώνιστος.


      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
  39. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερμόλυκε, κάνε την ανάρρωσή σου και θα μιλήσουμε και για τις ψιψίνες. χαχαχα


      ΅ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.....ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ...ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟΟ ΣΤΟΜΑ.....ΜΥΤΕΡΑ ΑΥΤΙΑΑΑΑΑ.....ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑΑΑΑ ΔΟΝΤΙΑΑΑΑ.

      https://www.youtube.com/watch?v=5lFQDnd-xKY

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    3. ...το βρήκα, την γιαγιά της κοκκινοσκουφίτσας. Θέλω κι' άλλο τραγούδι.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    4. ΧΑΧΑΧΑ ENTAΞΕΙ ΣΤΕΛΝΩ....ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑΣ.

      https://www.youtube.com/watch?v=kMqaaIH04K0

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    5. ΣΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ тавиур =taviur ΤΑΒΙΡ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΣΚΟΣ ...ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ...ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΡΟΣ ΘΑΒΩΡ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΙΤΤΑΒΥΡΙΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΙΤΤΑΠΥΡΙΟΝ..

      Ταμπούρι σήμερα

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    6. ΔΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΟΣ ΘΑΒΩΡ.....ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ
      https://www.google.gr/search?q=%CE%9F%CE%A1%CE%9F%CE%A3+%CE%98%CE%91%CE%92%CE%A9%CE%A1&newwindow=1&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=kpqUVPLCMYOvygPr8IHgDA&ved=0CCAQsAQ&biw=1366&bih=608#facrc=_&imgdii=nt9Adxf3e-OzvM%3A%3BGlkynbsj7FV-sM%3Bnt9Adxf3e-OzvM%3A&imgrc=nt9Adxf3e-OzvM%253A%3B1t06j4guN0ZSOM%3Bhttp%253A%252F%252F2.bp.blogspot.com%252F-3wtA6ja7Q5c%252FTj1SEz0_y0I%252FAAAAAAAAEZE%252FzWWhIk0ochQ%252Fs400%252F1%25252B%2525252825%25252529%2525255B1%2525255D.JPG%3Bhttp%253A%252F%252Fcontinuita.blogspot.com%252F2011%252F08%252Fblog-post_06.html%3B400%3B209

      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΟΣ...ΧΑΧΑΧΑ

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    7. Ο ΔΙΣΚΟΣ (Η ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΜΟΡΦΗ) ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ....ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΡΓΩ ΕΙΧΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΣΧΗΜΑ....

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    8. ΠΟΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ ΤΕΚΜΩΡ η απάντησή μου για το https://www.youtube.com/watch?v=kMqaaIH04K0
      ...φίλε THE STAR LORD. Δεν έχεις ανταποκριθεί ακόμα όσες φορές το έγραψα. Ισχύει και για τους υπόλοιπους το ίδιο.

      '''και είναι τόσο σημαντικό αυτό που έγραψε ο Πίνδαρος.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    9. O ΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ....ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΕΛΕΗΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΖΑΓΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ...ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ....ΟΠΟΥ ΤΟ ΤΕΚΜΩΡ ΚΥΡΙΕΥΕΙ ΑΛΙΤΑΝΕΥΤΑ.

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    11. Φίλε THE STAR-LORD, η Αργώ δεν ξεκινούσε με τίποτα αν δεν έπαιρνε ένα φιλί "«Κύσον με Οδυσσέα» = ΦΙΛΗΣΕ ΜΕ ΟΔΥΣΣΕΑ...

      Λένε σήμερα οι επιστήμονες ότι με ένα φιλί απελευθερώνεται ισχυρή Ενέργεια από το σώμα. Αυτή η ενέργεια ταξίδεψε ολόκληρη "Αργώ"

      ΕΡΙΩΠΑΣ


      Διαγραφή
    12. ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ,ΚΑΛΛΟΣ......"ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΕΡΩΣ"....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ....Ο ΕΡΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ....ΥΠΑΡΧΩ ΘΑ ΠΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΠΑΡΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ.

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    13. Εν Άρκη, ήν ο Έρως, φίλε THE STAR-LORD.
      Εν Άρκη ήν η ΖΩΗ.
      Εν Άρκη ήν η ΕΥΑ/ΖΩΗ.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    14. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΕΡΙΩΠΑ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ.

      https://www.youtube.com/watch?v=0HrVV-qt5DY

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    15. Απλά στο επαναλαμβάνω.
      Φίλε STAR LORD, αφού έχεις τα κεφάκια σου σήμερα κράτα και αυτούς τους στίχους από τον φίλο σου τον ΕΡΙΩΠΑ για ώρα ανάγκης και χάρισέ τα στην «ψυχούλα» αν δεις καμιά φορά και αργεί

      «Οι Ήλιοι σβήνουν πριν χαθούν
      Τα δειλινά φέρνουν σκοτάδια
      Μα δυό ματάκια που αγαπούν
      ψάχνουν παντού να βρούν τα δικά σου τα σημάδια
      Τα όνειρα ψέμα σκορπούν
      Το γέλιο εύκολο κατρακυλά ακόμα
      Μα δυό ματάκια που αγαπούν
      Γίνονται αστείρευτη πηγή και ατέλειωτο φιλί στο στόμα»
      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
  40. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XAXAXA EΡΜΟΛΥΚΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ......ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΝΤΑ.

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  41. @Ερμόλυκος20 Δεκεμβρίου 2014 - 12:04 π.μ.

    Ερίωπα θα με βάλεις να διαβάσω και Πίνδαρο τελικά.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Ερμόλυκε σε προειδοποιώ μπαίνεις σε πολυυυυυυυυυυυυυυύ βαθειά νερά.

    Καλύτερα είναι να καλέσουμε τον ίδιο τον Πίνδαρο να έλθει στο "Συμπόσιο".
    Να δεις τι θα σου θυμίσει.

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Μόνο που ο ματαφραστής που το μετέφερε "τρισόργωτο χωράφι" ήταν ο εγγονός του ψευδού ιερέα που έφαγε το τζουθκ μποκθ στο κεφάλι.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    7. Πόλεμος κατά τον Ησύχιο σημαίνει ο Πάντα διοικών λόγος. Ο οποίος υποτίθεται ότι θα πρέπει να είναι και πανσοφος.
      Πολεύειν, επίσης λέει ότι σημαίνει "στρέφειν" "περιέχειν" "θεραπεύειν" και πρόσεξε και αυτό σημαίνει και "περιάγειν"
      Αν πάμε τώρα στο "πολλέων" σημαίνει "πολυκίνητος". Μήπως σου θυμίζει τον Βιβλικό συγγραφέα;

      Αν θες και μετάφραση στο αστειάκι μου για την τριαξονική καρδιά, τότε ο Πόλος που σημαίνει και άξονας αν γίνει Τρίπολος θα σε βοηθήσει να καταλάβεις γιατι η Αθηνά είχε 3 λοφία;

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
  42. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τριαξονική καρδιά παρακαλώ...

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Να σου το θυμίσω

    "Ιασίω ηρώϊ μιγείσ' ερατή φιλότητι νειώ εν τριπόλω"

    Το ερωτικό σμίξιμο μέσα σε μία ναυ (ένι τριπόλω) δηλαδή τριπλής κατασκευής.
    Το ρήμα πολέω θα σε βοηθήσει. Σημαίνει κατασκευάζω.

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ...και ένα τελευταίο πριν κλείσω.

    Τρίωπα ονόμαζαν τον Τρίπουν στους Δελφούς κάποια εποχή.

    "τρίοψ ο υπό των πυθαγορικών εν δελφοίς τρίπους" [Ησύχιος]

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Σως, ο Ώπας, ο οφθαλμός αλλά και το Πυρ και ο Ήφαιστος/Ώπας
      Κράτης: θεματοφύλακας, ποιμήν, ιερέας

      Πατέρας του ο Σω.....;;;;

      χαχαχα

      ΕΡΙΩΠΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Τελικά όλοι αυτοί οι Αιγύπτιοι ψευδοί γραμματικοί και ιερείς, αν το έχεις καταλάβει μας έχουν κάνει το κεφάλι καζάνι που βράζει πάνω στο τρίπυρο.

      Μα την αλήθεια καλά έκανες και πέταξες το τζούθκ Μπόκθ στο κεφάλι του δράκου.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. ...βεβαίως, η φρόνηση του "Σως"

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  46. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ....ο Σώστρατος επίσης έφτιαξε ένα τριπλής κατασκευής Φάρο στην Αλεξάνδρεια. Ο φάρος ήταν χτισμένος σε τρία τμήματα χωριστά.

    Σως; Ώπας, οφθαλμός φωτεινός για τον δρόμο των θαλασσών.

    Έχω γράψει και εκεί το ΕΛΕ...... (τώρα το έχουν κλείσει το υπόγειο και δεν μπορεί ο κόσμος να φτάσει εκεί. Οι ογκόλιθοι στην βάση του νομίζω ότι θα πρέπει να ξεπερνά ο κάθε ένας τους χίλιους τόνους)

    χαχαχα
    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ-ΣΩΤΗΡ-ΔΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Φίλε Ουλάν Μπατόρ διάβασε να δεις τι γράφει η Γλάυκη στις
    2 Ιουλίου 2014 - 10:52 μ.μ. στο Αναψυκτήριο

    Ο Ιησούς είναι υιός ανθρώπου δηλαδή ο θεράπων....Χριστόε σημαίνει ο Χρισμένος και είναι ο υιός ανθρώπου που επέστρεψε απο την "άλλη πλευρά" νικώντας τον θάνατο και το σώμα η Άδη μεταφέροντας το πνευματικό φώς των μυστηρίων του Σύμπαντος.
    Επίσης Ιησούς σημαίνει ο θεραπευτής και αποτελεί προσωνύμιο του Απόλλωνος πιο γνωστό μεταγενέστερα και ως <>.Το προσωνύμιο του Κρήτου Απόλλωνος ήταν ΙΑΣΙΩΝ.

    Διάβασε επίσης για το SUS και τα υπόλοιπα.


    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Γλαύκη, που είσαι παιδί μου να ρθεις να με γλυτώσεις από τον ΕΡΜΟΛΥΚΟ και τον STAR LORD;

    Με ...σκάσανε αυτοί οι δύο ουφ πιά!
    Για μιά εβδομάδα δεν τους απαντώ σε τίποτα. Πάει τέρμα που λένε.
    Μόνο στον Ουλάν Μπατόρ που είναι σοβαρός κύριος και σε σένα θα απαντώ.

    ΕΡΙΩΠΑΣ




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Πλειάδα είναι και το αστέρι του "θεούθ" ή "Δεούδ" ή Dewd ή Dawd ή David. Τα 7 σημεία του ορίζοντα.

    Αρχαιοελληνικός συμβολισμός των Πλειάδων.

    Καλή χρονιά,
    ...σήμερα είναι 21 Δεκεμβρίου.

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ...Και κάτι ακόμα περί Κάδμου.
    Κάδμος και Πόρος έχουν την ίδια έννοια.

    Η παραφιλολογία όμως στην εποχή μας γύρω από το θέμα του Ερμού έχει πάρει σκανδαλώδεις διαστάσεις . Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί αλλά με διασκεδάζει με τις αφέλειες που γράφονται απ' εδώ και απ' εκεί..

    Οι τελευταίοι θεματοφύλακες των βιβλίων του Ερμού ήσαν οι Σαββαείς οι οποίοι πέρασαν από την Θηβαΐδα στην περιοχή της Μέκκας.
    Ο Προφήτης Μωάμεθ τους αναφέρει ως ανθρώπους φορείς του "Βιβλίου" "Ήλιον" και τους δείχνει μεγάλο σεβασμό. Για να τους τιμήσει μάλιστα ζήτησε να βάλουν τον αριθμό 7 (των Πλειάδων) στο εξώφυλλο του Κορανίου του.

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Η Διοτίμα του Πλάτωνος.
      Μα τι "Τέλεια" σύμπτωση με τον Τρίπολο ναό και την Τρίπολη πριν γίνει Μαντινεία!!!


      Φίλε Ερμόλυκε αυτό που ισχύει είναι ΕΡΜΗΣ=ΙΕΡΕΑΣ της ΔΙΟΤΙΜΑΣ της Τελείας Θεάς.
      Την βλέπεις και στην εικόνα της Αμφίπολης.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    4. Ερμόλυκε και ένα τελευταίο.

      Ο Ερμής ναίει στον ανυπόστροφο Πόρο της Ανάγκης, μας λένε οι Ορφικοί.

      Μέχρι τώρα έχω θίξει το θέμα της Ανάγκης αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση.

      Συμφωνώ με τον Ουλάν Μπατόρ ότι πρέπει να γίνει ένα νοικοκύρεμα των Αναψυκτηρίων Νοεμβρίου Δεκεμβρίου για χάρη και των υπολοίπων μελών του Καταχθονίου Δαίμονα.
      Πιστεύω ότι τώρα που θα αποχωρήσω ο Λύκιος θα επανέλθει να βάλει τάξη στα του οίκου του και του "Πόρου" του και να «Αμφιπολεύσει» όλες τις αταξίες που του δημιούργησε ο Ερίωπας.
      Φίλε Λύκιε σε ευχαριστώ για την φιλοξενία.


      21.12.2014
      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΟΛΙΣ...ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΡΙΩΠΑΣ ΚΑΙ STAR-LORD....OΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ.......

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    7. Αγαπητέ Ερμόλυκε, η παρουσία μου είναι περισσότερο από πιεστική όπως και ο ρυθμός μου. Μήπως δεν το καταλαβαίνω;
      Νομίζω ότι χρειάζεται μιά "Αμφιπόλευση" για λίγο καιρό.
      Ένα χώνεμα που λένε.
      Δεν αποκλείω τίποτα.
      Με την απουσία όμως του Λύκιου νιώθω άβολα και δεν μπορώ να συνεχίσω. Πιστεύω να έχω την κατανόησή σου.
      Και όπως είπαμε. προπάντων καλή καρδιά και καλές σκέψεις.
      Νιώθω με αυτά που είπαμε ότι κάποτε συνταξιδέψαμε και πολεμήσαμε για την ΕΡΥΘΕΡΙΑ του ανθρώπου.
      Καλές γιορτές και καλό Τέκμωρ στον Πόρο σου.

      ΕΡΙΩΠΑΣ 21.12.2014

      Διαγραφή
    8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    9. Ερμόλυκε δεν έχω καμία αμφιβολία ότι βρέθηκα στο καλύτερο φόρουμ γι΄αυτό και έγραψα όσα έγραψα εδώ για να μείνουν και να δουλευτούν.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  53. Εχω ζητησει απ' τον Λυκιο, αν και οποτε μπορεσει να βαλει σε μια σειρα ολα οσα εχουν ειπωθει στα αναψυκτηρια Νοεμβριου και Δεκεμβριου, αν συμφωνειτε και εσεις. Γιατι ειναι πολυ σκορπια ολα και αν καποιος θελει να βγλει ακρη θα πρεπει να τρεχει συνεχως μπρος πισω και παλι θα χασει τη μπαλα. Αλλα πως θα πρεπει να μπουν σε σειρα;
    Οπως ειναι σαν σχολια ή να μαζευτουν σαν αναφορες-περιληψη-συμπερασμα (πχ τι ειναι ο Καδμος τι σημαινει Τριωπας τι ηταν η Ατλαντιδα, τι ειναι οι Εβραιοι κτλ);
    Ο Λυκιος μου ειπε οτι αυτο θελει πολυ δουλεια και οτι δεν μπορει να το κανει ακομα. Εκτος και αν το κανουμε εμεις γιαυτον....
    Τι λετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. THN KAΜΕΡΑ ΜΟΥ......ΦΙΛΕ ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ...ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΙ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΤΙ ΙΣΤΡΑΗΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΧΑΖΑΡΟΣ .....

    Ο ΟΡΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ..ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ.....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ.!!!
    Ο ΟΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ -ΜΟΝΟ- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ!!....ΚΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ -ΜΟΝΟ- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ...ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.....Ο ΟΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ....Ο ΟΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ.

    ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ...ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΕΦΑΡΑΔΙΜ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .....ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

    ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΝΤΕΤΑΝΑΧΙΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ .....ΣΕ "ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ" ...ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.!!!
    http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BDyt-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%87%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%AE%CE%BB-%CF%89%CF%82-%C2%AB%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82%C2%BB

    Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΔΗΛΩΝΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΚΑΙ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ.....ΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ "ΕΘΝΙΚΟ ΑΔΕΛΦΟ" ΤΟΥΣ...ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.
    ΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΩΣ η 12 ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 8ου ΑΙΩΝΑ μ.τ ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.!!!...ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ.!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΔΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΡΑ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...

    Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΚΟΤΗΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΘΝΟΣ.!!!...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΟΣ η ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ!!!!!! ΚΑΠΟΙΟΣ/ΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΥΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...

    Υ.Γ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.

    THE STAR-LORD.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Φίλε THE STAR-LORD, είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα συνταξιδεύσουμε σε κάποιο άλλο φόρουμ και θα αφήσουμε και εκεί το πάτημά μας.

    Σου εύχομαι καλό Πόρο και καλό Τέκμωρ στην προσπάθεια που κάνεις.

    ΕΡΙΩΠΑΣ
    21.12.2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΕΡΙΩΠΑ....ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ....ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΥ..."ΧΤΥΠΩ" ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ....ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ....AΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΠΕΡΑ....

      ΕΡΜΟΛΥΚΕ ΗΤΑΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΕΔΩ...ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΜΟΥ....ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  56. Αγαπητέ Ερίωπα σε αναζητούσα καιρό.
    Αν και τώρα αρχίζω τις έρευνές μου,αισθάνομαι πολύ τυχερός που σε συνάντησα έστω και διαδικτυακά και ας μην πιστεύω στην τύχη.
    Στην προηγούμενη συνήχησή σου με τον STAR-LORD έλεγες,πως οι σκέψεις σας ακολουθούν παλιά μυστοπόλα μονοπάτια και αναρωτιόσουν,ποιος μπορεί να ενδιαφέρεται γι'όλα αυτά που λέγατε στις μέρες μας.Τότε μόλις που είχα τελειώσει το σχολείο.
    Εγώ θα πω πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τέτοια ζητήματα και μάλιστα αρκετά νέοι.
    Βλέποντας εσένα και τον STAR-LORD να μιλάτε νιώθω ό,τι ακριβώς νιώθω διαβάζοντας τους ορφικούς ύμνους.Κάτι σαν αφύπνιση και την αίσθηση μιας απροσδιόριστης χρονικά εποχής
    Σε ευχαριστώ που μου διεύρυνες τους πνευματικούς ορίζοντες με τα κείμενά σου και είμαι σίγουρος πως έχω να μάθω πολλά ακόμη μελετώντας τα ακόμη περισσότερο.

    Με όλον τον σεβασμό.

    ΚΥΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. https://www.youtube.com/watch?v=JoXPK_gdvao

    ΚΥΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Φίλε ΚΥΩΝ, είσαι περίπτωση μοναδική και να ξέρεις ότι μέσα σου φέρεις ισχυρό σπινθήρα. Το ότι διάλεξες το όνομα ΚΥΩΝ δεν είναι τυχαίο.
    Κύων είναι ο θεϊκός σπινθήρας και σ' αυτόν ορκίζεται ο Σωκράτης.
    Κύων είναι ένας ηλεκτρικός σπινθήρας στο Χ της καρδιάς μας που μας κρατά στην ζωή. Θα τον βρείς σε αρχαίες ορολογίες Ανατομίας.
    Κύων ήταν και ο φωτεινός ιερέας έτσι όπως θα καταλάβεις όταν αναλύσεις τον Λυκόφρονα. Δύο Κύνες μάχονται έξω από το Δήραινο μας λέει.
    Υπάρχει όμως και ένας άλλος Κύων, ένα οστούν μέσα στο αυτί μας (ίσως το πιό μικρό οστούν που έχει ο οργανισμός μας. Χωρίς αυτό δεν "ακούς" και δεν επικοινωνείς με το ευρύτερο συμπαντικό "Γίγνεσθαι" Εκεί πρέπει να ακούσεις τον μοναδικό και πρωτοπόρο STAR LORD.
    Μιά μικρή τόση δα μικρή φωνούλα μέσα σου σε έκανε λοιπόν να υιοθετήσεις την ονομασία ΚΥΩΝ και να ξεκινήσεις το ταξίδι σου μέσα στο Α-Ω της Ελληνικής Εριωπικής γλώσσας.
    Κατάθεσες ένα αγαπημένο μου τραγούδι https://www.youtube.com/watch?v=JoXPK_gdvao το οποίο έκανε να πέσει μια σταλαγματιά στην γη. Η Κατερίνα μοιάζει στην φίλη μας Ypatia8 όταν ήταν 13 χρονών.
    Αν θες να δημιουργήσεις ένα Κύνα (σπινθήρα) άφησε ένα δάκρυ να πέσει στην γη. Στην μέση την διαδρομής του θα δημιουργήσει ένα σπινθήρα και αυτός αμέσως θα σου φωτίσει την ψυχή. Αυτό που σου γράφω είναι εργαστηριακά εξακριβωμένο (για την πτώση σταγόνας ύδατος εντός σωλήνος και την δημιουργία σπινθήρος).
    Κάλεσε λοιπόν τους φίλους/ες σου και αναλύσετε τον Κύνα.
    Δεν είναι τυχαίος ο Κυνοκέφαλος Ερμής.


    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΡΙΩΠΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΥΩΝ...ΦΙΛΕ ΚΥΩΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ...ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑ ΤΟΝ ΕΡ-ΩΤΑ η ΦΤΕΡ-ΩΤΑ ...ΠΤΕΡ-ΩΤΑ....ΣΕ "ΤΡΑΒΗΞΕ" ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΕΡΙΩΠΑ....ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ,"ΜΑΓΙΚΟ" ΘΑ ΕΛΕΓΑ....ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ .."Κύων είναι ο θεϊκός σπινθήρας και σ' αυτόν ορκίζεται ο Σωκράτης. "....ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΙΚΟΣ ΣΠΙΝΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ "ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ" ΠΝΟΗ ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ η ΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΖΩΗ.....

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  59. Αγαπητέ Ερίωπα να ξέρεις ότι τα λόγια σου είναι αγαλλίαση ψυχής,όπως ακριβώς σου είχε πει κάποτε η φίλη μας Ypatia8.
    Έχω την εντύπωση πως βρήκα τον ηλεκτρικό σπινθήρα που δίνει την ώθηση στην καρδιά μας και ο οποίος απλώνεται κατά μήκος της σε σχήμα Χ.
    Όσον αφορά το οστούν μέσα στο αυτί μας,είναι αυτό που μοιάζει με Τρίποδα?
    Είναι άξιο προσοχής το γεγονός ότι τόσο στην λειτουργία της καρδιάς όσο και στην λειτουργία του αυτιού λαμβάνουν μέρος σπειροειδείς κινήσεις.Μου θυμίζει αυτό που είπατε για το 'Κυκλάμινο".Με κάνει να σκεφτώ την λειτουργία του "ναού του Πτα",αν έχω καταλάβει καλά τι συνέβαινε εκεί.
    Ο Κυνοκέφαλος Ερμής δηλώνει τον φωτεινό ιερέα ή θα πρέπει να αφήσω τα "ανθρώπινα" για να τον αναλύσω?

    Αγαπητέ φίλε STAR LORD σε χαιρετώ και εγώ.Θα ανέβω στο όχημα του Έρωτα με προορισμό την Αία.Να ξέρεις πως τρέφω και για σένα μεγάλο σεβασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΩΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ....
      http://www.rhodes.aegean.gr/sxedia/grafdaskalou/anatomy/sub1/hearing/earbones.htm

      ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΟΣΤΑ...Η ΣΦΥΡΑ...Ο ΑΚΜΟΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΒΟΛΕΑΣ...ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΣΦΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΚΜΟΝΑΣ(ΑΜΟΝΙ) ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΗΦΑΙΣΤΟ;;; ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ..ΟΤΙ ΤΟ "ΚΑΜΙΝΙ" ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.....ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΥΡΑ ΤΟΥ....ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΑΜΙΝΙ"....ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ "ΦΩΤΙΑ"...ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.